Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Preventief fouilleren in het Stamcafé

Halsema: Controlerende taak voortaan bij de burger

Wist u dat de gemiddelde bedelaar meer verdient dan een beginnend agent? Nee? Dat klopt. Hoe moet u immers weten hoeveel een bedelaar verdient? Alsof daar betrouwbare gegevens over zijn. Maar daar gaat het nu niet om. Waar iedere burger hatende ambtenaar op de Stopera voor de komende drie generaties geramd zit qua uitzonderlijke beloning voor ondermaatse prestaties, staat de gemiddelde agent letterlijk in de vuurlinie, met zijn poten in het bluswater en meer van zulks. U zou zich bijna gaan afvragen wat links tegen professionaliteit en aanpakken heeft. Oh nee, grapje, dat is natuurlijk exact wat links tegen de politie heeft. Alles wat van oudsher prima functioneert moet stuk. Stel je voor dat de maatschappij best goed functioneert. THE HORROR!11! Nee, dan liever overal racisme en discriminatie. Hoe krijgen we anders die halftalenten met hun fopstudies aan de bak?

Dus u begrijpt: de politie moet stuk. Zo’n anderhalf jaar geleden klonk het startschot over de Atlantische Oceaan en als een blinde lemming holt mevrouw de burgermoeder van Amsterdam achter de laatste hype aan. Kom, wrokkige onderklasse: geef de politie maar de schuld! Uw kinderen opvoeden en de armen uit de mouwen? Nee, dat is meer iets voor oom agent, die weigert divers genoeg te zijn en die wel zijn zaken op orde heeft. U komt elke morgen vanuit Breukelen Zuid naar de Bijlmer gefietst om de verschillende drugsstammen uit elkaar te houden? Weet dan dat de burgermeesteres het tuig heeft opgeroepen om u te controleren, in plaats van andersom. Wat uw taak is, buiten die van kop van jut, is onderhand een raadsel. Zorg dat u snel doorstroomt naar een kantoorbaan op de Stopera. Zes uur werken per dag en ook als u besluit thuis te blijven, wordt u tot ver na uw dood doorbetaald. De hel die vooruitgang heet, grijnst u van binnen de ring tegemoet.

Ongeveer hetzelfde, maar dan mondiaal:

Social

Huishoudelijke Mededeling voor Deksmaat

Social

Reaguursels

Inloggen

Ik ben wat laat bij het feestje, maar tav
"Halsema: Controlerende taak bij de burger."
Beste Femke, ik zie het niet zo zitten om op het Mercatorplein preventief gefouilleerd te worden door "jongeren"...
Slecht voor de portemonnee , zeg maar. Doe maar gewoon de popo.

hotmint | 14-08-21 | 13:50

Of/on topic:

Quote zojuist in het AD: "Vuurwapengeweld in VS
De Amerikaanse president Joe Biden wil de komende maanden fors investeren in het politieapparaat om zo het vuurwapengeweld in de Verenigde Staten te bestrijden. Daarnaast belooft de president achter illegale wapenhandelaren aan te gaan."

ehm... whot? Het was toch "defund the police"? Grappig hoe snel het roer weer omgegooid wordt. Net als alle anti-racisme "protesten" weer voorbij zijn of tenminste niet meer in het nieuws gesuggereerd wordt, net als elke 4 jaar, dat de verenigde staten het meest racistische land ter wereld zou zijn. Je zou bijna denken dat de buit binnen is en de democrat-schaapjes (niet te verwarren met "democratisch" in de ware zin van het woord) weer in het gareel zitten.

Preventief fouilleren helpt trouwens geen bal als je niet bereid bent ook de bijpassende straffen uit te delen. Lees: beetje meer dan 20 uur schoffelen.

Gladiator Fap | 14-08-21 | 11:17 | 5

@Nederlandop1 | 14-08-21 | 11:26: Vind de stelling dat armoede per definitie leidt tot criminaliteit altijd een beetje raar. Is het niet andersom? Ik bedoel dat in een (straat)cultuur waarin criminaliteit vergoelijkt of zelfs verheerlijkt wordt automatisch niet de juiste stappen worden genomen om uit die armoede te komen? In een cultuur waarin the locale "hussler" meer aanzien heeft dan een leraar, piloot of advocaat hoef je niet te verwachten dat de kinderen ooit het licht gaan zien. Mijn stelling is dus: cultuur leidt tot criminaliteit en dus tot armoede. De weg uit die armoede en criminaliteit is dus afhankelijk van een verandering in de cultuur. In plaats van fake-rappers die pochen met monopoliegeld voor gehuurde auto's en naakte wijven zouden er dus real-rappers moeten zijn die pochen met een PH-D voor een afbetaalde Volkswagen Passat en goedgeklede vrouwen die iets bereikt hebben in het leven. Ben ik nu conservatief?

Gladiator Fap | 14-08-21 | 11:45

@P-unit | 14-08-21 | 11:40: Wat mij nog het meest verbaasd is dat de Dems na het debacle met de in-en-in corrupte Killary in vier jaar tijd blijkbaar niets beters konden vinden dan een seniele swamp-trekpop en een diepracistische excuusactivist met een pleister op haar achterhoofd (van het omhoogkomen onder het bureau van de baas). Ik vind zelf dat Trump een onbeholpen hork is, maar die wel een heleboel goede dingen heeft gedaan. Het feit dat het de Democrats niet goed uitkam en dat die vier jaar lang helemaal debiel beserk gegaan zijn (het was geen journalisme op de persconferenties, maar puur activisme) had meer te maken met politiek opportunisme dan met de effectiviteit van sommige beslissingen. Op het moment dat je verkiezingen moet winnen en daarbij openlijk terroristisch-fascistische (Antifa) en racistische (BLM) clubs ondersteund is een duidelijk teken aan de wand. Geen zinnig mens ondersteunt geweld. Ook niet voor het (zelfbepaalde) goede doel. Maar zoals voordien gezegd, ik begrijp niet waarom de dems niet een betere kandidaat gevonden hebben. Een iets conservatieve Democrat had de vloer met de Republikeinen aangeveegd zónder de schijn van door corruptie gekaapte verkiezingen. Want dat er iets behoorlijk niet in de haak zat, is duidelijk, getuige de gigantische ophef aan beide kanten van het verhaal. Als ik Amerikaan was, zou ik mezelf eerder in het Republikeinse kamp terugvinden, maar dan niet in de aards-conservatieve, religieuze richting, maar eerder richting het midden. Ik hoop dat de fascistisch-racistische fratsen van het extreem linkse kamp (pun intended) wereldwijd lijden tot een backlash richting "gezonde mensenverstand". Kunnen onze kinderen weer allemaal naar school om wat te leren in plaats van geindoctrineerd te worden met gedachtengoed dat leidt tot haat en segregatie.

Gladiator Fap | 14-08-21 | 12:03

Biden en de zogenaamde "democraten" gaan helemaal niks tegen dat vuurwapengeweld doen, want de voornaamste dadergroep mag niet benoemd worden. Laat staan aangehouden, preventief gefouilleerd, opgepakt of anderszins aangepakt. Dat geld zal besteed worden aan meer persoonlijke beveiligers voor "democratische" politici en ambtenaren, en aan een hardere aanpak van gedachtendelicten. Het plebs mag het zelf uitzoeken.

En dat is logisch. "Defund the police". Dat was letterlijk wat Lenin, Hitler en Mao ook deden toen ze de macht grepen. Maar er kwam niet minder politie; er kwam alleen veel minder *neutrale* politie. De onpartijdige criminaliteitsbestrijders werden vervangen of aangestuurd door antifa-achtige knokploegen die alleen gedachtendelicten bestreden.

Socialistische landen hebben altijd de grootste politiemachten, en vaak ook diverse met elkaar concurrerende politie- en veiligheids- diensten. Dat moet ook wel in landen waar niet alleen kritiek en satire maar ook feitenkennis en logica streng verboden zijn. Waar alle media, alle onderwijs, alle wetenschappen en alle kunsten in dienst staan van de heersende socialistische partij.

Wie de linkse kerk en vooral de woke-beweging een beetje volgt weet dat die ideologie nog niks veranderd is. Als die vanuit de universiteiten de overheid overnemen zijn we goed de sjaak. En we zijn al aardig op weg. Dat bleek deze week weer door een pleidooi voor meer stalinisme in het klimaatkalifaat; er was geen enkele ophef.

Dandruff | 14-08-21 | 12:12
▼ 2 antwoorden verborgen

Terugkomend op advocaten - '"Top" advocaat / notatis / bestuurder Frank Oranje van advocatenkantoor Pels Rijcken verduisterde jarenlang miljoenen Euro's'.

Dit advocaten kantoor (Als je zo'n gedrocht, daadwerkelijk zo kan noemen) blijkt .. (Gaaf)landsadvocaat.

De deken van advocaten van Den Haag heeft intussen maatregelen genomen (Om zichzelf op de borst kloppende kreten als 'Pels Rijcken-topman had ‘zero tolerance voor fraude en corruptie’ te voorkomen) - Echter Dhr. Oranje kon dus 10+ jaar lang, zijn slinkse gang gaan.

In totaal blijkt over een periode van ongeveer 18 jaar, een bedrag van 12 miljoen Euro weggesluisd. Nadat Dhr. van Oranje werd betrapt, heeft hijzelf zichzelf (Maar liefst) van het leven beroofd. Kortom - Op het eerste gezicht - Een zoveelste psychopaat, aan het werk.

De naam 'Pels Rijcken', leent zich uitstekend voor woordspelingen ......
Een flinke luis, in de pels van ons gave land (Alweer) waardoor iemand 'rijck' werd.

Er zijn verder ook ongetwijfeld advocaten die het goed doen, echter dit soort praktijken zorgt voor flinke reputatie schade.

Nederlandop1 | 14-08-21 | 11:08 | 1

"Het waren 18 fantastische jaren." En dat terwijl een succesvolle advocaat toch niet slecht verdient. Rupsjes Nooitgenoeg, het wemelt ervan in dit land.

MickeyGouda | 14-08-21 | 11:15

De buurvrouw is korter geworden. Of ze heeft zich geschoren of andere schoenen aan.

Purk | 14-08-21 | 10:59

Kan dat reageerbalkding ook bovenaan?

Purk | 14-08-21 | 10:46 | 7

@MickeyGouda | 14-08-21 | 11:29: Ha, dank voor de tip. Schaam je niet, dit is gewoon een brak ontworpen gebruikersinterface.

Reaguurdeskundige | 14-08-21 | 12:29
▼ 4 antwoorden verborgen

Goedemorgen allen,
Zo dat was even flink wakker worden net, zag net pas de topic over reaguurder ( lekker suf weer van mij ;)).
Had ik niet verwacht, mij ging het er meer om met nog een paar reaguurders in contact te komen en ergens wat af te spreken om wat te gaan drinken, meer eigenlijk niet.

Bad - Casey | 14-08-21 | 10:10 | 2

Mogge!
Ik schrok me ook kapot. De redactie had ook gewoon je mailtje naar mij kunnen forwarden. Hebben ze nog steeds niet gedaan.
Heb een antwoord teruggestuurd gisteren, heb je die al ontvangen?

Deksmaat | 14-08-21 | 10:22

Môge BC! Leuk hoor, zo'n speciale vermelding. Gewoon pakken, dat momentje in de zon. Even een dienstmededeling: daarstraks heb ik je bericht van gisterenavond pas gezien en beantwoord. De strekking was 'No worries!" (uiteraard!).

MickeyGouda | 14-08-21 | 11:25
-weggejorist-
Fopdoek | 14-08-21 | 09:33

Zat vannacht nog wat docuutjes te kijken over Afghanistan, de Taliban, enzovoort. Was ook eentje bij die de toestand in het al veroverde gebied schetste: Eigenlijk niet eens super beroerd. Als je geen vrouw bent tenminste. Maar veel gewone mensen juichen het verdwijnen van de Afghaanse regering toe, met haar extreme corruptie, afperspraktijken van de politie en de onveiligheid op straat. De Taliban stellen meteen een sharia rechtbank in die streng is maar ook heel duidelijk en snel. Rechtvaardig zelfs in de ogen van velen. Zwaar leunend op het propageren van de juiste mores natuurlijk, ons een doorn in het oog, maar daar wordt dat niet eens heel slecht ontvangen. Ook kijken die rechtbanken hun eigen soldaten niet te vrijwaren van vervolging als ze een strafbaar feit plegen. Ondertussen gebeuren er ook vreselijke dingen, wraakacties. Moorden. Een deel van de bevolking is bang, een groter deel lijkt echter opgelucht. Weet niet zo goed wat ik ervan moet vinden, maar het zou ook best kunnen dat voor Afghanen de Taliban niet eens zo'n ramp is. Als je geen vrouw bent tenminste, want vrouwen zijn sowieso minder waard dan een koe in de wei daar, voor de Taliban. Nu ook niet veel waard, maar straks nog meer verstoken van basale vrijheden. Vrouwen mogen niet naar een mannelijke dokter bijvoorbeeld, maar vrouwelijke dokters zijn er niet of nauwelijks. Als je al het huis uit mag.

Beste_Landgenoten | 14-08-21 | 09:04 | 35

Corruptie en willekeur komt ook bij de Taliban voor. Daarover heb ik dus echt genoeg verhalen gehoord mbt martelingen. Martelingen waar wij ons geen voorstelling maken. Bij jongens en mannen weet je misschien wat ik bedoel, meisjes en vrouwen worden verkracht
En draai jij er maar mainstream muziek in je huis op fluisterniveau, als het Engelstalig is kun je zweep- of stokslagen verwachten. Voor je huis of het plein zodat iedereen er getuige van kan zijn en het een angstaanjagend effect heeft
De moslims die minder streng in de leer zijn worden er niet ontzien.

Roos | 14-08-21 | 11:06

@Beste_Landgenoten | 14-08-21 | 10:38:
Volgens mij heb je een valide punt. Het past niet in ons wensenpatroon voor de inrichting van lreven en maatschappij, maar dat is een ander verhaal. Uiteindelijk gaan we in Nederland eenzelfde situatie krijgen door enerzijds de import, anderzijds het linkse 'woke' en 'diversity' denken met visieloze politici.

Frau Merkel | 14-08-21 | 12:10

@Roos | 14-08-21 | 11:06:
Vast wel, ook Taliban zijn geen lieverdjes en wat ik zei: Ik sta niet achter hun Middeleeuwse visie op het leven. Er gaan slachtoffers vallen, dat kan je uittekenen en het wordt bijltjesdag voor westerse overlopers. Maar dan nog: Vanuit de Afghaan bezien zal de Taliban niet eens zo beroerd zijn. Als je geen vrouw bent dan, maar die hadden al niks te zeggen daar.

Beste_Landgenoten | 14-08-21 | 12:31
▼ 32 antwoorden verborgen

Mogge. Het drinken begint tussen 14.00 en 15.00.

Purk | 14-08-21 | 10:46
▼ 9 antwoorden verborgen

Nu op de buis een docu over de sloop van de Kleiburg, een flat in de Bijlmer.
Nu durven ze pas aan te geven dat het een mislukt project was... Wat een treurige droevigheid.
Tuurlijk, woningnood was toen ook hoog. De mensen zouden wel in hun eigen territorium moeten blijven, reizen was nog iets voor de beter gestelden. Amsterdam wilde wel eens laten zien hoe er in de toekomst, nu dus, gewoond zou moeten gaan worden.
En nu? Een treurnis, goed dat het snel afgebroken wordt.

EEnzame SchizofrEEN | 14-08-21 | 08:42 | 6

Mja, ik heb ook een stukje gekeken, wat zorgvuldig politiek correct vermeden werd, is te zeggen, dat het pas een teringbende werd toen de lieden uit Sranang er gingen wonen.

Roadblock | 14-08-21 | 09:48
▼ 3 antwoorden verborgen

Quote:
"Nee, dat is meer iets voor oom agent, die weigert divers genoeg te zijn..."


Halsema, ik vind het ook een prutser, net als vele anderen, maar die niet-divers-genoeg kreet.... maar, moeten we daar Halsema echt allenig voor aansprakelijk houden? Of 'links'? Ik denk van niet. Ja, links (En Halsema) faciliteren het, stimuleren het, en dat is moreel verwerpelijk en verachtelijk, en het maakt links en Halsema medeplichtig, maar het initiatief komt NIET bij hen vandaan. Aan wie ligt het dat onze huidige maatschappij niet divers genoeg is? Wie begint er nu steeds weer, wie weigert telkens weer "divers genoeg" te zijn, wie zijn het die nog steeds moeite hebben met "diversiteit"?
Met een paar voorbeelden zal ik dat toelichten. En gelijk ook even terug naar dat stukje uit die ene zin: "die weigert divers genoeg te zijn"

- gezinnen/families die problemen ermee hebben als een familielid kiest voor een relatie met een anders gelovende / geaarde / getinte? ...... "die weigert divers genoeg te zijn"
- een islamitische school die geen leerkracht zonder hoofddoek wil ........ "die weigert divers genoeg te zijn"
- een islamitische school die kinderen leert dat homo's zondig en ziek zijn, en in de hel komen, en anti-semitisme onderwijzen ...... "die weigert divers genoeg te zijn"
- een besnijdeniskliniek, of supermarkt (bijv Sahen) of fastfoodketen (Has) of advocatenkantoor (Arslan) of uitzendbureau, slager, bakker, garage enz. waar letterlijk 0,0 niet-islamieten werken ...... "die weigert divers genoeg te zijn"
- een afrokappers waar 0,0 blanken werken omdat ze denken dat blanken geen afrohaar kunnen knippen .... "die weigert divers genoeg te zijn",
- het Chinese restaurant waar u het eten altijd afhaalt, of supermarkt Orientalis, en 0,0 niet-aziaten werken ... "die weigert divers genoeg te zijn",
- alle wetenschappelijke onderzoekers die wél het bestaan van racisme/discriminatie onder blanken willen onderzoeken maar weigeren, of te bang zijn om, het bestaan van racisme/discriminatie onder mensen-van-kleur of moslims te onderzoeken ... "die weigert divers genoeg te zijn",
- een slavernijmuseum dat alleen de geschiedenis van de zwarte mensen tijdens de TAS, en weigert de geschiedenis van blanke (NLse) slaven tijdens de TAS (of de Ottomaanse slavernij, of Barbarijse slavernij) ten toon te stellen .... "die weigert divers genoeg te zijn",
- een gemeente of politie die weigert iets aan overlastgevende moslimgezinnen die hun homo-buren of christen-buren vanwege hun geaardheid of geloof weg treiteren .... "die weigert divers genoeg te zijn", enz enz enz.

Ziet u?
Waar het gaat over diversiteit zijn het niet "wij" NLers die het probleem zijn. Of blanken in het algemeen. Onder die groep is samenwerken met een anders-gekleurde, anders-gelovende of anders-geaarde helemaal niet zo'n probleem. De blanken waar dat nog wel voor geldt (een heel klein clubje sturen gereformeerden en een kleine club aan rechts-extremistische hitler-aanbidders) zijn een dusdanig kleine minderheid dat zij geen representatief beeld zijn van de grotere groep blanke NLers, maar eerder nog slechts een zeldzaam voorkomend bijna 'exotisch' voorbeeld van de uitzondering vormen. Gemengde relaties is in de maatschappij van de blanke NLers inmiddels óók al heel lang geaccepteerd, niemand die er nog echt van opkijkt of er een probleem mee heeft. Nee, wij NLers zijn divers genoeg.

Ziet u het probleem?

Zolang er geen werk gemaakt wordt van, zolang er strijd gevoerd wordt tegen het racisme en de discriminatie DOOR allochtonen/mensen-van-kleur/niet-NLers ... zolang dat niet gebeurt komt er nooit een "diverse" maatschappij.

Misschien wel een NLse maatschappij zonder etnische NLers, of waar de etnische NLers gediscrimineerd worden en door racistische niet-NLers en hun linkse vriendjes naar de onderkant van de sociaal-maatschappelijke ladder zijn geschopt ... Maar, dat is geen diversiteit. Dat is een apartheidsstaat, en niet de diverse maatschappij die men zo graag zegt te willen.

Zie je? Als het aankomt op "diversiteit" zijn niet "wij" het probleem. En ... It takes twee to tango. Het móet van twee kanten, en niet alleen maar van één kant komen.


(P.s. in linkjes plakken als voorbeelden, heb ik even geen zin. Eerst nog een kop koffie. ... Barman! Heb je nog een kop koffie voor me?)

gaffelbaard | 14-08-21 | 08:37 | 18

@Papa Jones | 14-08-21 | 10:40:
En, het gaat ook hier twee kanten op. Door de demoniseringspropaganda van partijen zoals BIJ1, DENK, Nida en groep zoals KOZP en BLM is er momenteel geen enkele islamiet of kleurling over die een etnische NLer kan ontmoeten zónder daar een racistisch vooroordeel bij te hebben!
Zo van:
-jij bent blank, en dus een Racist,
- jij bent een NLer en dus ben je een vies varken (hoi Yesim Candan),
- jij bent een vrouw/draagt een minirok/ danst in een nachtclub, en DUS ben je een hoer (hoi Boef )


Doordat links + moslims + kleurlingen alle ruimte (en soms zelfs subsidies!) geven aan deze haat en demonisering van etnische NLers, wordt mijn aanzien als etnische NLer er bij mijn allochtone mede-NLers er dus óók niet beter op.

gaffelbaard | 14-08-21 | 11:04

@gaffelbaard | 14-08-21 | 11:04: Ja dat klopt, maar je hebt het nu over haat richting autochtonen onder het toch al niet-geïntegreerde, frauderende/mislukte deel van mensen van kleur he. De mensen met een kleurtje waar ikzelf mee omga hebben ook hun buik vol van dat hele BLM.

Papa Jones | 14-08-21 | 11:25

@Papa Jones | 14-08-21 | 11:25:
Ja, die mensen heb ik ook in mijn vrienden,- en kennissenkring maar dat soort gesprekken zou ik graag meer terugzien in de MSM, zodat het meer een maatschappelijk debat wordt.

gaffelbaard | 14-08-21 | 14:24
▼ 15 antwoorden verborgen

@Jan Leiden
Jan, mocht je nog in de gelegenheid of stemming zijn om een update te tegelen, dan zou dat fijn zijn. Sterkte en beterschap!

MickeyGouda | 14-08-21 | 08:22 | 11

@letopuwzaak | 14-08-21 | 09:15:
Môge Louz! Nee hoor! Ik heb alleen een telefoontje gepleegd toen Von Zeikhoven de oproep daartoe deed. De rest heeft hij zelf afgehandeld net z'n artsen.

MickeyGouda | 14-08-21 | 09:55
▼ 8 antwoorden verborgen

Linkse politiek is decadente corrumperende zooi. Wat kan het anders zijn?

Rest In Privacy | 14-08-21 | 08:11

In de Telegraaf klimaatartikel. In een bijzinnetje 'Vitens krijgt in Twente al geen schoon drinkwater meer uit de grond.' Wat wil dat zeggen? Moet ik hier in Twente nu bang worden?

Leptob | 14-08-21 | 08:08 | 1

Wat heeft het klimaat met schoon drinkwater te maken? Het zijn de boeren die het volplempen met stront.

redanx | 14-08-21 | 08:36

Begrijp niet dat de Korpsleiding van Amsterdam stelling neemt tegen al die fratsen van Halsema. Er hebben zich waarnemers gemeld voor het preventief fouilleren, maar die worden niet gescreend ! Wat een verschrikkelijke watjescultuur in dat linkse Amsterdam. De Korpsleiding zou zich moeten schamen ! Ik zou tegen de politie willen zeggen: Ontvlucht die Kutstad, trek de provincie in, leuker en veelzijdiger werken en nog waardering van stad- en dorpsgenoten !

johnyl | 14-08-21 | 08:04 | 2

Korpsleider wordt je pas als je volledig gescreend bent op politieke correctheid en woke zijn. Daarnaast is Halalsema een persoon die absoluut geen tegenspraak noch andere mening accepteerd...

Blonde Nel | 14-08-21 | 08:12

Wat mij betreft gaat Halsema de eerste fouilleringsactie mee. En laat de politie zien hoe er niet etnisch wordt gefouilleerd. Dus Halsema wijst aan wie er moet worden gefouilleerd. En dan ook een camera erbij voor het nieuwe SBS6 programma 'de Tering, Politie Fouillering'

Leptob | 14-08-21 | 08:23

Opeens is die kleptop er weer. Vakantie, zeker?

kleybeuker | 14-08-21 | 07:57 | 1

Wie? Ikke? Ik ben inderdaad vijf weken naar een strafkamp in Noord-Korea gestuurd waar ik duizendmaal met een veer en een potje inkt de huishoudelijke regels moest opschrijven.

Leptob | 14-08-21 | 08:14

Seksisme is volgens een paar zeikwijven in de VK ook dat autogordels zijn ontworpen voor mannen en dat er daardoor meer slachtoffers vallen onder vrouwen. Hebben we een gordelspecialist in de panelen die daar iets over kan vertellen?

Leptob | 14-08-21 | 07:29 | 12

Omdat ze zwart zijn zeker.

Sans Comique | 14-08-21 | 09:16

Die gordels lopen toch mooi tussen de tieten door, dacht ik zo. En je kunt ze in hoogte verstellen, misschien dat de dames daar nog niet achter zijn? Je kunt ook zeggen, techniek is niet uitgevonden voor vrouwen.

Beste_Landgenoten | 14-08-21 | 09:22

Ze kan dan vast ook vertellen hoe ze er dan uit moeten zien zodat het voor de vrouwen beter is. De vierpuntsgordel geeft minder mee en is daardoor onveiliger. Twee gordels worden minder gebruikt. Heupgordels doen te weinig, airbag is onvoldoende om vliegen door de auto te voorkomen. Wat is hun voorstel om het veiliger te maken?

Frau Merkel | 14-08-21 | 12:18
▼ 9 antwoorden verborgen

Tob is met een B...

wilderst | 14-08-21 | 07:27

De Jumbo is een topwinkel.

kleybeuker | 14-08-21 | 07:18 | 3

Ik zou hem in z'n gezicht uitlachen en complimenteren.

Ray Skak | 14-08-21 | 07:50

Een top is een luidspreker. Ik heb er nog nooit toppen gezien. Dus niet mee eens.

Leptob | 14-08-21 | 08:25

CoronaCheck-app ruim 8 miljoen keer gedownload

"De CoronaCheck-app, de app waarmee mensen kunnen aantonen dat ze volledig gevaccineerd zijn of hersteld van corona, is tot 8 augustus ruim 8 miljoen miljoen keer gedownload. Dat komt neer op ruim 47 procent van de Nederlandse bevolking, schrijft minister Hugo de Jonge in een brief aan de Kamer. Er zijn zo'n 18 miljoen QR-codes mee aangemaakt, schrijft hij"
nos.nl/liveblog/2393781-coronacheck-a...

De meeste Nederlanders hebben meerdere apparaten in huis waarmee ze een app kunnen downloaden.

Freezzz | 14-08-21 | 07:09 | 1

De onvermijdelijke goednieuwshow van de staatsomroep over het vorige en nieuwe kabinet draait al op volle toeren. Zelfs de mislukte app van HUGO bejubelen ze.

Freezzz | 14-08-21 | 07:24

De zon komt op, en ik host 'morgen' een BBQ, dus trusten allemaal, en bedankt voor het luisteren.

wilderst | 14-08-21 | 07:06 | 2

Slaap lekker. Het is inderdaad kinderbedtijd. Ghehee!
Schrijf een keer een boek.
Een kookboek mag ook.

keestelpro | 14-08-21 | 07:08

@keestelpro | 14-08-21 | 07:08: Ach wat ben je binnen dit regime zonder kruiwagen? Ik plemp mijn denksels hier op de open site voor wie het lezen wil

wilderst | 14-08-21 | 07:16

'Anderhalvemetermaatregel implodeerde al, maar afschaffen is symbolisch belangrijk'
nos.nl/artikel/2393763-anderhalvemete...

Huichelaars, 1,5 jaar lang, tot een paar weken geleden hebben NOS-journalisten kwaad ,met bloed doorlopen ogen gewezen naar hun onwelgevallige samenkomsten, of het nou op het strand was, in natuurgebieden, demonstraties die ze niet goedkeurden, altijd sprak de NOS hel en verdoemenis over de strandgangers, wandelaars, in hun ogen het verkeerde soort demonstranten, die geen afstand hielden.

Freezzz | 14-08-21 | 06:45 | 6

De gretigheid van de politie op het handhaven van de coronamaatregelen ten koste van het reguliere werk heeft mij verbaasd. Schept weinig vertrouwen in de toekomst. Sowieso krijg je in de publieke sector weinig waar voor je (heel veel belasting) geld.

De Blauwe Baviaan | 14-08-21 | 07:48
-weggejorist-
zolderkamerverbouwer | 14-08-21 | 07:54
-weggejorist-
zolderkamerverbouwer | 14-08-21 | 08:04
▼ 3 antwoorden verborgen

Ja gaat daar echt snel.

MargauxGrandCru | 14-08-21 | 07:53

Ze zullen wel op tijd zijn, maar ze zijn duidelijk verrast. Wat een blamage dat als je daar jaren zit met een heel inlichtingennetwerk je in alle haast burgers en belangrijk materiaal moet ophalen.

Graaier | 14-08-21 | 09:18

Hoi pap. Is er daar iets of is er niets? Maakt het uit? Je zou dit jaar 81 geworden zijn in aardse begrippen, maar je bent al 3 jaar weg. Mamma drinkt veel, maar ze is taai, zoals je weet... Ze doodt haar tijd met elke dag heel langzaam boodschappen doen, terwijl ik juist nergens heen ga, en laat bezorgen. Nee, dat is niet duur, ik heb een abo voor minder dan 2 euro per week. Maar alles is wel veel duurder geworden, je zou je rot schrikken. 6 kinderblikjes Heineken bier kosten nu 5,79. Ja, in de supermarkt. En er is een nieuwe wet dat ze niet meer vet in de aanbieding mogen, laat maar. De benzineprijs wil je niet weten... Helaas gaan we niet meer naar Duitsland, waar alles de helft kost, want mamma durft niet harder dan 70 meer. Maar er is veel meer gebeurd: de griep heet tegenwoordig Corona en wordt als de pest gezien. Maar de griep zelf bestaat niet meer, vreemd. We werden opgehokt in onze huizen en alles was dicht! En nu moeten we een soort ausweis laten zien om ergens binnen te komen. Als je nu overleden was, dan was je ook een Corona-patient. En 'we' gaan hier in NL miljarden uitgeven aan wat minder CO2, terwijl in China alleen al de bijbouw van kolencentrales enkel en alleen voor meer staalfabrieken... ach laat maar, ze zijn hier compleet gek geworden. Oja, zwarte piet is verboden inmiddels maar er komen er toch 800 per week het land binnen. Of ze Corona, sorry de griep hebben weet ik niet, maar wij kunnen zelf nog amper reizen, dat had je niet leuk gevonden. Op scholen proberen ze kinderen zonder bijzijn van de ouders stiekem te injecteren met een diepe spuit ongetest 'serum'. Mijn zus, jouw dochter, woont inmiddels in een krotje van 140.000 euro op een Polenpark. Je hebt gelijk, zoveel geld had ma niet, ze heeft jullie huis in onderpand moeten geven voor de hypotheek. Er zijn nou eenmaal geen woningen meer voor onze landgenoten. Pap, ik hou op! Blijf maar daar. Je mag nog maar 100 op de snelweg, en op het strand zie je geen tietjes meer. Trouwens nergens meer. Op tv al zeker niet. Iedereen is homo of iets anders wat ik niet begrijp. Oh, en nu je daar toch bent, de negers zijn boos op jouw over over over over over over over over overgrootvader, zeg dat maar even.

wilderst | 14-08-21 | 05:55 | 19

Allemaal waar, allemaal mooi, maar ... waarom doet niemand dan iets tegen de onderdrukking, het racisme en de discriminatie tegen, de culturele genocide, de legitimering van uitsluiting (m.b.t. arbeid, woningen, onderwijsprogramma's die niet open staan voor mensen met een NLse achtergrond maar wel voor mensen met een niet-NLse achtergrond), van, of het geweld tegen etnische NLers?

Met alleen maar klagen, lost niemand iets op, toch?

En een brief aan je dode papa in de hemel, lost het probleem ook niet op. Dus, wat nu?

gaffelbaard | 14-08-21 | 08:45

heb je voor mij het emailadres van de hemel? Moet ook effe een brief schrijven naar mijn vader, zeker over het bier verhaal, kan ik 'm alvast waarschuwen voorals hij plannen heeft om terug te komen

Stijlloser_from_NL | 14-08-21 | 09:11

Deze tegel is een aparte topic waard. Top tegel.

zwartzondersuiker | 14-08-21 | 10:40
▼ 16 antwoorden verborgen

Gezellig! De sfeer zit er goed in! Het is feest!! FEEST!! ! Potverdomme. Wanneer spreken we af?

Patje | 14-08-21 | 05:28

To frikandel or not to frikandel, that's the question...

wilderst | 14-08-21 | 04:36 | 9

Worstje*

nutsniet | 14-08-21 | 08:18

Bhahahaha, sorry kon het niet laten.

nutsniet | 14-08-21 | 09:11
▼ 6 antwoorden verborgen

Komende dinsdag komt de Kamer terug van reces om te ouwehoeren over het evacueren van Afghaanse tolken. Tegen die tijd zal de opstijgbaan van Kabul Airport al lang kapotgeschoten zijn door de artillerie van de Tannibalen, dus het debat zal vrij snel voorbij zijn. Maar misschien kan mijnheer Bosma tijdens zijn termijn nog even wat eervolle vermeldingen doen van de briljante BuZa- en Def-koppen die dit fiasco niet hebben zien aankomen? Graag namen en toenamen.

Reaguurdeskundige | 14-08-21 | 04:36 | 3

"De Tweede Kamer komt dinsdag terug van het zomerreces voor een ingelast debat over de situatie in Afghanistan. Het debat zal gaan over de vraag welke Afghanen die voor Nederland hebben gewerkt, hier recht hebben op asiel. Het debat is een initiatief van D66 en kon rekenen op een Kamermeerderheid."
nos.nl/artikel/2393779-kamer-terug-va...

Een deugdebatje, zodat D66 kan shinen.

Freezzz | 14-08-21 | 05:22

@Freezzz | 14-08-21 | 05:22:
Zo doorzichtig dit. Een minister kan daar toch over besluiten? Ze hebben al 100 tolken hierheen gehaald. Waarom dan de kamer terugroepen van reces?

Freezzz | 14-08-21 | 05:36

@Freezzz | 14-08-21 | 05:22: Vermoedelijk zal een deel van de vergadertijgers per vliegtuig naar NL worden gevlogen voor dit belangrijke debat, volgende dag ( of nog dezelfde dag) retour naar het buitenverblijf in Z-Frankrijk. Uiteraard op staatskosten want ... het is een essentiële reis.
Zoom en teams werkt namelijk alleen voor burgers die thuiswerken.

loze stijl | 14-08-21 | 07:54

Ai, het is weer super en last zie ik. Voor mij ook tijd om het bed op te zoeken. Nog een heel fijne nacht gewenst voor al the die hard reaguurders! Welterusten en tot later!

Lady Midnight | 14-08-21 | 04:21

Halsema is een idioot daarmee alles gezegd hebbende.

revolte | 14-08-21 | 04:08 | 1

Maar ze doet het wel.
Het is haar toch gelukt om op die positie te komen.
Al zijn er heel veel die haar werk beter kunnen doen.
Waaronder ik.

jaja | 14-08-21 | 04:13

Lieve mensen, ik ga even eten ( niet echt gezond, weet ik, maar heb echt reuze trek ) en daarna naar mijn bed.
Misschien tot vanavond of sowieso van het weekend.
Laatste nummer van mij voor deze nacht.
Electric Light Orchestra - Shine a Little Love.
www.youtube.com/watch?v=GJuTIxwQw0k
Welterusten allen.

Bad - Casey | 14-08-21 | 03:59 | 3

Welterusten lieve Bad. Leuk om weer even met je van gedachten te wisselen. Ben er niet heel vaak om te reaguren maar lees wel vaak mee. Een heel goede nachtrust gewenst! Kus!

Lady Midnight | 14-08-21 | 04:04

Truste Bad, eetse en slaapse!
Weer een ELO nummer, surprise!

TheOne48 | 14-08-21 | 04:06

Het was een mooie dag. Slaap goed Casey.

Patje | 14-08-21 | 04:11

Muh. Sprak mijn buurman. Hij heeft pfizers gehad. Ik ben niet gevaccineerd. Ok cool. We maken geen ruzie.
Gewoon elkaars beslissingen respecteren.
Zo moeilijk is het niet.

Mmkay
Fun Lovin' Criminals - Scooby Snacks
m.youtube.com/watch?v=gWOFtixfies

RickyLaRue | 14-08-21 | 03:54 | 16
▼ 13 antwoorden verborgen

Twee Arnhemse broers tilden de belastingbetalers voor € 600.000,
pleegden valsheid in geschrifte d.m.v. het aanvragen van studiebeurzen in het buitenland, op naam van jongeren uit probleemgezinnen in achterstandswijken, niet gekwalificeerd voor een universitaire studie, die de buit moesten delen met de broers.
Het OM eist slechts gevangenisstraffen van ruim 1 jaar en ze hoeven slechts €69.000 terug te betalen in de vorm van geldboetes.
Een koopje!
tpo.nl/2021/08/12/arnhemse-broers-lic...

drs.Nee | 14-08-21 | 03:50 | 3

Je kunt je erover opwinden, maar we hebben nu eenmaal te maken met een overweldigende VVD-stemmende meerderheid die faliekant tegen het serieus aanpakken en bestraffen van criminaliteit is. Het is verstandiger om te zoeken naar manieren waarop je zelf ook op deze VVD-samenleving kunt parasiteren; dat maakt het lezen van dit soort berichten een stuk draaglijker.

Reaguurdeskundige | 14-08-21 | 04:11

Moraal van het verhaal: misdaad loont wel degelijk.

Waar-is-niets | 14-08-21 | 09:25

Gigi D'Agostino - L'Amour Toujours.

Theodorik1 | 14-08-21 | 03:48 | 1

Drenten die uit hun dak gaan op Bobby McGee, niet slecht, vooral op het eind gaat de band los. Maar goed, de echte passie en blues ontbreekt, want het blijven natuurlijk wel Nederlanders.
www.youtube.com/watch?v=FD0RHx-AglE

King of the Oneliner | 14-08-21 | 03:43

Wauw Beth Hartjes Verliefd

fluiter | 14-08-21 | 05:04

Manfred Mann's Earth Band - Time Is Right.
Tone Loc - Wild Thing, met dank aan Al "yes ma'am" Bundy.

Nog een mooi gedicht van Willem Wilmink :
Moeders handen:

Je hebt het brood gesmeerd,
onze kleren gekeerd,
ons het pannetje toegeschoven
en de sokken gestopt
en ons ondergestopt...
allemaal met je handen.

Hebt de melk afgedekt
en ons toffees verstrekt
en kranten de wijk rondgedragen,
hebt geschild en versteld
en de hemden geteld...
allemaal met je handen.

Hebt ons menigmaal
ook het warme onthaal
van een oplawaai gegeven.
Hebt ons grootgebracht,
we waren met acht,
zes zijn nog in leven...
allemaal met je handen.

Heet waren ze en koud,
nu zijn ze oud.
En met al onze schade en schande
zijn we huiswaarts gegaan
en we schikken weer aan
en dan strelen we je handen.

Theodorik1 | 14-08-21 | 02:58 | 5

@Bad - Casey | 14-08-21 | 03:10:
Bad, ik volg je he, was vannacht met andere draadjes bezig.
Geweldige broer heb je!

TheOne48 | 14-08-21 | 03:32

@Theodorik1 | 14-08-21 | 03:32,
Ja heerlijk, dankzij mijn broer, maar ik dacht echt dat je 1 van hun nummers aan het vertalen was ?!
Mijn excuus.

Bad - Casey | 14-08-21 | 03:33

@TheOne48 | 14-08-21 | 03:32,
Beste @48 ;).
Dat is mijn broer ook.

Bad - Casey | 14-08-21 | 03:35
▼ 2 antwoorden verborgen

Op CC - Most Ridiculous allemaal ongelukjes met haar.

Hair - Aquarius
youtu.be/Cb8luHdpR84

Milton_Styx | 14-08-21 | 02:57

Ik vond mijn grote held George Michael de beste zanger live ooit.
Jammer dat is dood is.

jaja | 14-08-21 | 02:54 | 9

@Jaja. Nee, nooit gezien. Is niet mijn soort muziek. Maar bedoelde ook niet elke zanger/zangeres. Zelf vind ik Pink wel goed. Maar mijn dochter van 19, vindt haar afschuwelijk. Smaken verschillen.

Lady Midnight | 14-08-21 | 03:33

Zeker, samen met Freddie.

gato | 14-08-21 | 08:02
▼ 6 antwoorden verborgen

Wat als de wereld
niet was uitgesleten
zouden dan de gelukkigen
ongelukkig zijn zoals
de stereotiep
in haar welzijn
haar verlaat

Zouden ogen openen
welzijn een aflaat
terwijl tijd
als ouderdom voorgaat
als een begrip

photto | 14-08-21 | 02:47 | 1

Hmm, ok.. Bedtijd..

photto | 14-08-21 | 02:49

Ben nu even Live To Tell van Madonna aan het draaien uit 85 of 86 tig?
Ze zag eruit als een klein jongetje met dat korte haar.

jaja | 14-08-21 | 02:34 | 1

Misfits - 'Where Eagles Dare" / rmImaTPNbCc

Robert Haynes | 14-08-21 | 02:30

Is Gulliver weggetieft?

RickyLaRue | 14-08-21 | 02:27 | 4

Volgens mij werd hij laatst bij een topic weggejorist en opgerot, maar helemaal zeker weten doe ik het niet.

De Blauwe Baviaan | 14-08-21 | 02:33

Yup weggejorist en opgerot. Weet niet waarom

Behangdelul | 14-08-21 | 03:11

Komt wel weer terug.

RickyLaRue | 14-08-21 | 03:21
▼ 1 antwoord verborgen

Weet je Bad. Soms denk ik wel dat ik afgestompt ben. Maar dan hoor ik bepaalde muziek, soms vrolijk, soms droevig. En dan voel ik het. Voor mij een teken dat ik toch nog empathisch ben. Muziek houdt de gevoelens gaande.

Lady Midnight | 14-08-21 | 03:48

@Lady Midnight | 14-08-21 | 03:48,
Hmmm, best wel herkenbaar, ik ben namelijk geen " knuffeldier " en raak ook niet zo snel onder de indruk, maar daarintegen geef ik wel mijn gevoelens middels woorden en muziek aan.
Vooral dat laatste, muziek.
Begrijp mij niet verkeerd, ik trek mij best wel heel veel dingen aan.

Bad - Casey | 14-08-21 | 03:52

Idd herkenbaar. Ik ben niet de meest warme persoonlijkheid. Ik ben niet zo goed met woorden. Maar middels muziek lukt het veel beter. De mensen die mij echt kennen weten dat. Anderen denken vaak dat ik een stone cold bitch ben. Soms waar maar vaak ook niet.

Lady Midnight | 14-08-21 | 03:59
▼ 19 antwoorden verborgen

Jeetje, ook grijs gedraait vroeeeeger, gaaf!

TheOne48 | 14-08-21 | 02:22

Joy Division - She Lost Control / ZGMDBppWBOo

Robert Haynes | 14-08-21 | 02:14 | 1

dat vind ik leuk hier dat je weer nummers hoor die je al weer was vergeten. Poe, alweer bijna 30 jaar oud dit nummer (even opgezocht).

yeps | 14-08-21 | 06:20

Sterkte Jan, serieus, ik hoop dat we elkaar kunnen zien, ergens in de toekomst, in alle gezondheid. Weltrusten & gezond weer op.

Het klinkt als een vreemde track, mja. Scooter zo vaak bezocht. Met vrienden, familie. I dunno mate. Ik voel deze Jan:
www.youtube.com/watch?v=saMOcQoVTIY&a...

Ik hoop dat ik je mag meemaken bij een meeting! Het allerbeste

Wisselend_2014 | 14-08-21 | 02:09

Onduidelijke regels:
Het gele vaccinatieboekje wordt in Spanje en Frankrijk gezien als bewijs dat je gevaccineerd bent.
Maar weer niet in Nederland, want niet digitaal, en zonder digitaal bewijs besta je niet in dit land.
De QR-code is het nieuwe token.

Jan Dribbel | 14-08-21 | 02:06 | 5

Je mag je QR code op een papiertje printen of laten opsturen.

De Blauwe Baviaan | 14-08-21 | 02:17

@jaja | 14-08-21 | 02:16: Heeft niets te maken met nieuwe situaties, en alles met sneue gewichtigdoenerij van De Jonge en Rutte.

Reaguurdeskundige | 14-08-21 | 02:32
▼ 2 antwoorden verborgen

Ruth B. - Lost Boy / 4vzJA0nWF1g

Robert Haynes | 14-08-21 | 02:03 | 1

Israel dreigt een hoogrisicogebied te worden. Slechts 58% van de bevolking heeft 2 spuitjes gehad. De rest wil niet. Het dorre hout krijgt nu een derde keer het experimentele middel toegedient.
Dat heel Isreal ingeënt zou zijn is dus nu officieel apekool met kaneel.

Frau Merkel | 14-08-21 | 02:02 | 9
▼ 6 antwoorden verborgen

Yesss

Robert Haynes | 14-08-21 | 01:51

Bruce Springsteen - Drive all night / jyS0i1kXiHg

Robert Haynes | 14-08-21 | 01:45 | 1

Dus Lars van 18 vindt het leuk om zijn nagels te lakken.
Niks mis mee, go Lars!

jaja | 14-08-21 | 01:41 | 13

@De Blauwe Baviaan | 14-08-21 | 02:22:
Prima, met je kop op tv voor zo’n niksdingetje, ok.

TheOne48 | 14-08-21 | 02:26

Laat die jongen lekker zijn nagels lakken. Zolang die de boodschappen maar goed scant dat is zijn functie.

zeertegendradig | 14-08-21 | 02:28
▼ 10 antwoorden verborgen

True Detective - Reginald Ledoux / kEIzwdCrlRY

Robert Haynes | 14-08-21 | 01:37 | 1

Stanhope over Keynes.
watch?v=4Yh4pmVLCeA

UnderTheDevil | 14-08-21 | 01:37

Rainbow - Gates of Babylon.

Theodorik1 | 14-08-21 | 01:35

Ik mis de elektrische gitaren. Sorry, ik word ook gepest met mijn recepten. Moet ik een ander niet aandoen. WeggeWilderst ;-)

wilderst | 14-08-21 | 02:34

@wilderst | 14-08-21 | 02:34:
Met zo een geluid is het opeens voorstelbaar dat schapenwol aantrekkelijk wordt.

Bijzonder dat 1400 v. Chr. het notenschrift al bestond.

Milton_Styx | 14-08-21 | 02:44

Goedenavond allen.
Even terugkomend op afgelopen nacht, beste @Mickey wat ik verstuurde dat komt uit een goed hart ;) ( hoop dat je niet gepikeerd op mij bent ?! ).
Voorts hoop ik ook dat het met @Jan Leiden goed gaat ?!
Iets zegt mij ( en ik hoop ook ) van wel.
Beste @deksmaat, ik hoop dat het lukt ?!
Vandaag met mijn broer en zijn maat op pad geweest ( om te kurken ), een stamkroeg, daar gebeurt echt van alles, ik vind het mooi.
Niet echt mijn ding om daar elke dag/weekend rond the hangen, maar daar kan volgens mij bijna geen film tegenop ?!
;D
Beste kastelein, graag een rondje en een nummertje van mij.
Maxine Nightingale - Right Back Where We Started From.
www.youtube.com/watch?v=_bna2ni6h4c
proost !

Bad - Casey | 14-08-21 | 01:34 | 18

@Milton_Styx | 14-08-21 | 02:24,
@Jan weet waarschijnlijk dus wel dat het klaar is, gezien zijn " laatste " bericht.
Idd allemaal heel triest.

Bad - Casey | 14-08-21 | 02:43

Mogge!
Bij mij ging te vroeg het licht uit, redde half twee niet meer. Ik heb gisteren direct een mailtje terruggestuurd naar @redactiegeenstijl.nl. Zij hebben beloofd dit door te sturen aan jou, dus het balletje ligt nu bij de redactie. Mocht je maandag nog niks ontvangen hebben, dan bel ik ze even. Want zoals GS zelf zegt, een beller is sneller. Dan gaan we dat komende week regelen, goed? Met een beetje mazzel hebben we dan nog net een datum vóór mijn vakantie. We keep in touch!

Deksmaat | 14-08-21 | 08:07

BC, never!! Ik had nog een berichtje voor je achtergelaten op 13-08-21 | 23:32. X

MickeyGouda | 14-08-21 | 08:19
▼ 15 antwoorden verborgen

Leeft 'Jan, Leiden' nog?

RickyLaRue | 14-08-21 | 01:33 | 1

Ik heb na zijn bericht om 23:11 niets meer in de tegels zien verschijnen.
Om 00:03 nog aandacht gevraagd.

Nino Rossi - Il Silenzio
youtu.be/uIiEMPbaokM

Milton_Styx | 14-08-21 | 02:18

Taliban nog maar 15-20 km verwijderd van Kaboel. Vrees echt dat Nederland straks nog te laat is met zijn evacuatie van Ambassade personeel. Landen als Denemarken en Australië zijn al lang weg inmiddels.

zeertegendradig | 14-08-21 | 01:33 | 6

Ook Canada is nu druk met documentjes verbranden, de rook is te zien rond de ambassade.

zeertegendradig | 14-08-21 | 04:14

@zeertegendradig | 14-08-21 | 04:14: Geen medelijden mee. De enige Westerlingen die je daar aantreft zijn van het kaliber "Islam = vrede". Laat dat tuig maar eens aan den lijve ondervinden hoe vreedzaam de Islam is, hahaha.

Reaguurdeskundige | 14-08-21 | 04:19
▼ 3 antwoorden verborgen

Voor Jan, Leiden en TheOne48
Ze maken persoonlijk bijzondere tijden mee.

We leven allen in bijzondere tijden.
Nooit meer oorlog, meent de EU
Desondanks oorlog tegen het virus
Oorlog tegen verkeerde meningen
Stationeren van een 5e colonne om nationale solidariteit te breken
Oorlog tegen het klimaat.

Je zou er een delirium aan op kunnen doen, of beleven we er een?

Stand and fight we do consider
Reminded of an inner pact between us
That's seen as we go
And ride there
In motion
To fields in debts of honor defending

........

Soon oh soon the light
Pass within and soothe this endless night
And wait here for you
Our reason to be here

Soon oh soon the time
All we move to gain will reach and calm
Our heart is open
Our reason to be here

.........

Yes - The Gates of Delirium
youtu.be/EdmUAsU2eXI

Milton_Styx | 14-08-21 | 01:31 | 4

Hear hear, good man!

Wisselend_2014 | 14-08-21 | 01:52

@TheOne48 | 14-08-21 | 01:43:

Heb de LP ook sinds uitbrengen in de kast staan. Dit nummer helemaal top.

Vooral na het donderend geraas in kakafonie van alle instrumenten, dan drums, de overgang naar het ijle dunne stemgeluid van Jon Anderson in de laatste coupletten, is ontroerend. De uitloop daarna in het engelachtige geluid van Chris Howe in z'n gitaarsolo, nog bijna in de tijd dat stereo nog niet bestond, was en is nog steeds van een hemelse weldadigheid.

Milton_Styx | 14-08-21 | 02:13
▼ 1 antwoord verborgen

Public Enemy No. 1 / sOe7HdN7mPA

Robert Haynes | 14-08-21 | 01:28 | 1

Bergafwaarts is slecht, bultop is kudt. Vanaf nu alles bergafwaarts... liever vanaf hier alles bultaf. Maar zijn ook erg veel bulten hier.

R. Skickr | 14-08-21 | 01:25 | 1

Poe, vriend, toch heb ik bergopwaarts het meest geleerd. Het meeste ondervonden. Ik snap je, maar fiets eens een goede bergtop, opwaarts. Dan is de andere kant van de helling bijzonder saai.

Wisselend_2014 | 14-08-21 | 01:56

Free - All Right Now / vqdCZ0yHNa4

Robert Haynes | 14-08-21 | 01:24 | 2

Topnummer
vqdCZ0yHNa4

Roehm | 14-08-21 | 01:35

Altijd goed , heb hier nog de LP "Bamboozle" liggen.
Bruce Hornsby - The Way It Is.

Theodorik1 | 14-08-21 | 01:25

Jack Whites Great Solo (HD) / Xc1rYiUf73k

Robert Haynes | 14-08-21 | 01:19 | 1

Wat is die Halsema toch een kinderlijk naïef mens.
Ze zit in de twilight zone met oor en oogkleppen en hoort en ziet daarom als een ,ja wat zal ik zeggen.
Een miss Magoo oftewel een doofstomme blinde vink

pejoar | 14-08-21 | 01:17 | 6

Ik denk niet dat ze naief is. Eerder kwaadaardig.

UnderTheDevil | 14-08-21 | 01:34

@jaja | 14-08-21 | 01:26:

En dan nog, wellicht alleen in je vakantie?
De tijd om alles te vergeten.

We hebben nog een verhaal van je tegoed over een terras en geloofsgenoten van deze ongefouilleerde wapenopslagbeheerster van een rijksoverheidsgebouw.

Milton_Styx | 14-08-21 | 01:36
▼ 3 antwoorden verborgen

Beth Hart - Lights On (Live) / o4VLc8nUWhg

Robert Haynes | 14-08-21 | 01:15 | 1

Had kip op de bbq, gefrituurd in een gietijzeren pan boven de kolen. Gaat nog best goed. Niet teveel tegelijk en dan is t beter dan KFC qua smaak en buikpijn.

R. Skickr | 14-08-21 | 01:13 | 3

Één keer bij KFC geweest, Leyweg Den Haag. Alsof ik ergens op een mix van de Antillen en Marokko was. Je werd de tent uitgekeken en het voer was niet te vreten. Eens en nooit weer!

K1100 | 14-08-21 | 01:22

Altijd spijt achteraf maar uitkijkend naar de volgende keer.

R. Skickr | 14-08-21 | 01:27

Ik heb laatst stukjes kip door zure room met paprikapoeder en peper gehaald, wat paneelmeel/broodkruim erop en bakken in laagje olie. Prima te eten!

De Blauwe Baviaan | 14-08-21 | 02:29

Een soort anti-Sylvana.

UnderTheDevil | 14-08-21 | 01:18

Bruce Springsteen, Racing In The Street / yYf3mCEVAnU

Robert Haynes | 14-08-21 | 01:08

Het dansen is weer begonnen.
Deze keer maar even op oude Italo dance.

jaja | 14-08-21 | 01:05

@R. Skickr | 14-08-21 | 01:29:
Jaja is mooi.

RickyLaRue | 14-08-21 | 01:44
▼ 3 antwoorden verborgen

Wat betreft de bedelaar, en dan heb ik het over een jaartje of 23 geleden denk ik, stond er een stuk in de daklozenkrant, 'De Riepe" een interview met een dakloze die van de gemeente een (post)adres had gekregen. Zo kon hij zijn bijstandsuitkering aanvragen. Hij vertelde dat ie daarmee, in die tijd hé, elke dag met de trein naar een andere plaats ging om daar op straat met gitaar wat deuntjes te spelen.
Op die manier haalde hij volgens eigen zeggen, zo'n 1200 gulden of euro per maand op. Bijstand was toen iets van 800/900 per maand,

photto | 14-08-21 | 00:55

Salve Regina: A Templar Chant / uj8h4SCsnE

Robert Haynes | 14-08-21 | 00:54 | 1

50 cent voor 10 minuten douchen. De wc's zijn niet te harden maar toch blijft dat kamperen mooi.

Brabeaulander | 14-08-21 | 00:48 | 4

K1100, U mag lachen. Ik neem altijd mijn eigen plee papier mee als ik van huis ga. De luxe van fatsoenlijk wcpapier is ..

Brabeaulander | 14-08-21 | 01:06
▼ 1 antwoord verborgen

"And if there's war between the sexes
Then there'll be no people left"

Joe Jackson - Real Men
youtu.be/6zkgOkEu-zQ

Zwezerik | 14-08-21 | 00:47

Het is voor je eigen bestwil want alleen samen,...

Brabeaulander | 14-08-21 | 00:46

Skunk Anansie - Hedonism / LLs-JP5FGAg

Robert Haynes | 14-08-21 | 00:46

Verwijder de GS app maar uit de app store. Dat ding blijft vaak hangen wat ontzettend kut is nadat je zoveel moeite hebt gedaan om iets te typen op een kut touchscreen. Daarnaast kan je ook je bericht niet aanpassen nadat je iets getypt hebt als kroontjes drager.

Brabeaulander | 14-08-21 | 00:45 | 6

Is er een app? Was/is hier behoefte aan? Chrome op mobiel doet het bij mij prima.

Wisselend_2014 | 14-08-21 | 01:09

Kan de ToTo-app worden geïntegreerd, wellicht ook Airmiles-sparen?
Dan alleen kan de app worden betaald. Niet met ons, als fonds. Ons geld kan alleen gaan naar dingen samen doen. Samen een sabbatical, omdat we al zolang lid zijn. Heerlijk weekend!

Wisselend_2014 | 14-08-21 | 01:13

Dat is bijna de enige manier waarop ik reageer. Ik ga toch niet elke keer achter een laptop zitten?
Nadeel is dat je niet kunt corrigeren en dat hij niet de regel pakt van degene op wie je reageert.
Vind ik niet erg. Wel erg: deze week waren er 2 artikelen waar ik vanaf de telefoon niet kon reageren . Dan kreeg ik een grijs vlak

Als dat vaker gebeurt, zal ik een melding maken bij GS. Waarschijnlijk is dit niet goed getest. Kan toeval zijn, maar beide keren bij een artikel van Spartacus. Ik hou het in de gaten

Roos | 14-08-21 | 08:40
▼ 3 antwoorden verborgen

Hank III - Low Down / YXeUXmCV5IA

Robert Haynes | 14-08-21 | 00:37 | 1

Nine Inch Nails - God Break Down The Door
Saxofoon FTW!

UnderTheDevil | 14-08-21 | 00:33 | 1

Bob Dylan - Tangled Up In Blue / YwSZvHqf9qM

Robert Haynes | 14-08-21 | 00:31 | 1
-weggejorist-
kapiteinigIo | 14-08-21 | 00:31 | 1

@R. Skickr | 14-08-21 | 00:56:
Hoi, nog ff if you don’t mind.
Jij getrouwd in Vegas, ik in Breda, mooie gemeentehuis Grote Markt.
Daarna huwelijksreis New Orleans, ook niet verkeerd toch?
Nog vele malen je gitaarfilmpje gekeken.
Net niet helemaal natuurlijk, maar deed me denken aan Al di Meola, Paco de Lucia etc. Niet verkeerd! Thx man!

TheOne48 | 14-08-21 | 01:06


Dit is gewoon top .Luister maar goed.

0:05 — Reference to Back Cover of 'The Number of the Beast' Album
0:09 — 'World Slavery' Tour Shirt 0:23 — 'Belshazzar’s Feast' Flyer
0:30 — 'Piece of Mind' Ring on Hooded Figure’s Hand
0:48 — Cart and Horses Pub, ‘Aces High’ Store
0:53 — 'Book of Souls' Ed Force One Airplane Wreckage
1:02 — Eddie Posters, "The Trooper" Union Jack Flag, Clockface Reads "2 Minutes to Midnight"
1:03 — Eddie on Toxic Waste Barrel + 'Twilight Zone' Eddie Beside Scorpion's Tail
1:08 — 17 Tally Marks on Motorcycle, Album No. 17 Approaching
1:22 — “Eddie Lives” on Barrel, 'Eddie’s Archive' Box Set Buried in the Ground
1:37 — 'No Prayer for the Dying' Tombstone, 'The Final Frontier' Space Helmet + Skull, 'Aces High' Goggles + Dog Tags
1:49 — Trooper Beer Cans, R101 Airship Wreck From “Empire of the Clouds” + ‘Sooty’ Bear
4:09 — Part of Cyborg Eddie From ‘Somewhere in Time’ Cover
4:23 — Samurai Eddie from Trooper Beer Sun and Steel
4:55 — Hatchet from ‘Killers’ Album Cover 4:57 — 'Dance of Death' Eddie
5:00 — Eddie With Scythe on ‘From Fear to Eternity/Dance of death?"
5:02 — Cyborg Eddie Again, From 'Somewhere in Time' Cover
5:09 — 'Powerslave' Eddie on Motorcycle 5:15 — 'The Book of Souls' Eddie
5:44 — 666 in Roman Numerals 6:05 — Mushroom Cloud From “2 Minutes to Midnight” Single Art

pegaje | 14-08-21 | 01:12

@TheOne48 | 14-08-21 | 01:06: Nevermind buddy. Jouw berichten lezen als een film! New Orleans... lijkt me prachtig en ben er nóg niet geweest. Ik doe op de gitaar wat ik mooi vind en kan spelen. Je enthousiasme is een groot compliment!

R. Skickr | 14-08-21 | 01:21
▼ 1 antwoord verborgen

Ha ha ha
Raarrrr

Deksmaat | 14-08-21 | 00:32

Avond! De terrassen in R’dam waren ouderwets vol. Na anderhalf jaar was het best een gewaarwording; andere mensen dan ikzelf en cowgirl. De tering wat zijn er coronakilo’s bij iedereen bijgekomen. Of was dit altijd al zo?

Foei Freddy!!

Queen: fat botommed girls

youtu.be/VMnjF1O4eH0

The-loopy-cowboy | 14-08-21 | 00:28 | 3

Ik had ook weer zo´n plofkop gekregen.
Na 6 jaar gestopt met roken te zijn ik er weer mee begonnen.
Ik kan de meiskes nu weer krijgen.
16 kilo afgevallen door weer te gaan roken.

jaja | 14-08-21 | 01:18

Bijna klaar met dat gedoe. Paar kilo aangekomen. Maak mezelf maar wijs dat dit tussen de benen hangt.

The-loopy-cowboy | 14-08-21 | 01:29

The Smashing Pumpkins - Bullet with Butterfly Wings / 8-r-V0uK4u0

Robert Haynes | 14-08-21 | 00:28 | 2

Go Billy!

RickyLaRue | 14-08-21 | 01:08

Het stamcafé is vanaf nu verboden voor hoogleraren en professoren. Alles wat een sociale studie gedaan heeft slaan we met een fietsketting het café uit. Femke Halsema is een groot gevaar voor de samenleving, dat ongelooflijk leugenachtig kakkerig kakwijf moet niet eens in de buurt van het café komen. En maar doen alsof ze zo intelligent zijn. "Bij ons in de studio vandaag hoogleraar blah blah" De arme vent krijgt zijn vrouw niet eens meer klaar. Ze kunnen me nog meer vertellen nadat ik Jordan Peterson heb geraadpleegd op YouTube. Die zogenaamd hoogopgeleiden mogen dan wel intelligent zijn, ze zijn letterlijk en figuurlijk niet wijs. Sorry voor deze rant. Misschien moet ik maar eens gaan verkassen....

youtu.be/OQkq9eoH63w

Zwezerik | 14-08-21 | 00:27 | 6
▼ 3 antwoorden verborgen

Het moeten betalen voor een test hoeft bij nader inzien niet heel verkeerd te zijn. Er moet een weg terug gevonden naar "normaal". Het geld is simpelweg op. In de winter dreigt het aantal positieve testen weer omhoog te gaan en als het aantal positievelingen stijgt gaan de wappies weer los en moet alles weer dicht. Dus moet je het aantal positieve testen laag houden. De hoog-risicogroepen zijn ingespoten of liggen tussen de zes plankjes en verder lukt het maar niet om de ziekenhuizen vol te krijgen. Hoe dan ook moet de boel weer open. De ingespotenen menen veilig te zijn en gaan zich niet meer laten testen. Een aanzienlijk deel van de bevolking heeft geen vertrouwen in Hugo, de NPO en wat dies meer zij en gaat zich niet laten testen. Omdat de testen ook geld kosten gaat niemand zich meer laten testen. Om internationaal niet uit de pas te lopen zal Nederland voor de vorm ook wat doen, maar halfslachtig zoals altijd. Op papier klopt alles, maar alles ademt bewust incapabel. De Nederlandse overheid is model-gestuurd en ageert als BV Nederland. De getallen moeten kloppen en de burgers zijn het middel daartoe. Het Gupta rapport was glashelder en reken maar dat dit bekend was. De inzet was in het begin groepsimmuniteit en dat is alleen voor de camera afgeschaft. De koopmanmentaliteit doet opgeld en nu moet alles weer open. De overheid heeft moeten kunnen laten zien daadkrachtig op te kunnen treden en heeft ons, tenminste in de media en daarmee voor het klootjesvolk, weten te redden

Frau Merkel | 14-08-21 | 00:20 | 7

@kapiteinigIo | 14-08-21 | 00:28:
Ik kom meestal niet verder dan de droge korst van je niet te hachelen vissticks. Gewoon even doorbijten kapitein!

Binkoo | 14-08-21 | 00:31

"De hoog-risicogroepen zijn ingespoten of liggen tussen de zes plankjes en verder lukt het maar niet om de ziekenhuizen vol te krijgen." Gna, heerlijk weer.

MickeyGouda | 14-08-21 | 01:35
▼ 4 antwoorden verborgen

Vandaag niet gekookt, maar bij De Griek op het terras tussen de olijfbomen heerlijk inktvis en grill-vlees gegeten met salade.

Dus we doen weer eens Vertel je Voorraad! Wat heb je liggen? Ik maak er een recept van.

wilderst | 14-08-21 | 00:19 | 29

@wilderst | 14-08-21 | 01:32:

Ziet er heerlijk uit Wilderst.

Bifteki beschrijving nagenoeg zoals ik ze al maakte. Viel me idd ook op dat.met ei 't een gummibrood werd.

Jammer dat niet van munt houdt.
Geeft voor mij het gerecht een authentieke smaak. Verder heb ik er graag veel van in papier omgezet, in de beurs.

Helemaal goed dat je het recept voor me uitschreef. Realiseer me nu dat ik de rodewijazijn, feta en olijven niet in huis heb. Damn, deze morgen weer op stap.

De rodewijazijn vast de missing ingredient geweest tot zover in m'n dressings.

Hulde, dank

Milton_Styx | 14-08-21 | 01:51

@TheOne48 | 14-08-21 | 01:20:

Vereiste vaardigheid blijft beperkt tot kunnen inkopen en spulletjes op elkaar leggen TheOne48.

Take courage, schrijf "m op en sla in bij je volgende winkelronde.

Extra plezier de 1e bereiding voor je te weten dat de stamgasten je van harte toewensen dat je goede aandacht besteedt en culinair genoegen beleeft.

We zullen ons vereerd voelen als je een geslaagd culinair avontuur hiermee kan vermelden.
Wellicht kun je zelfs je vrouw er een plezier mee doen. Kan makkelijk in transport en koud gegeten worden.

Succes!

Milton_Styx | 14-08-21 | 02:00
▼ 26 antwoorden verborgen

UB40-I Won’t Close My Eyes.
Zomaar.

TheOne48 | 14-08-21 | 00:19 | 3

Edge of Tomorrow - How Many Times Have We Been Here / ZByVQEJquCI

Robert Haynes | 14-08-21 | 00:18

Okay, nu even meer bombasme :

Muse - Bliss

Roos | 14-08-21 | 00:16 | 2

@Roehm, hell yes!

Roos | 14-08-21 | 00:19

Spencer Davis Group - Gimme Some Lovin' / xcxYX8KPhGk

Robert Haynes | 14-08-21 | 00:12 | 1

Edit, verkeerd

K1100 | 14-08-21 | 00:12

Ik beklom de stoel
het was een stapje naar de tafel
de bar lonkte me toe
dat was een sprong

photto | 14-08-21 | 00:11

Heerlijke golfdag. Een verkorte par 5 van 440 meter met een draw van de houten 1 afgesneden en met de houten 5 van het deck de resterende 220 meter afgelegd. Green under dus. De putt voor eagle ging mis, dus het werd een easy birdie.

En op de lastige hole 18 de par kunnen redden met een up and down. Een lobwedge van 65 meter die zo hoog als ver ging, en dood langs de vlag viel!

wilderst | 14-08-21 | 00:08 | 8

Maar een kroontje kannie nie betaluh.

Wisselend_2014 | 14-08-21 | 00:46

@Wisselend_2014 | 14-08-21 | 00:46: Klopt. Ma betaalt de golf, zodat ik nog wat sociale contacten heb en beweeg. Daarnaast moet ik telkens een handicart huren omdat ik niet kan lopen. Ik speel met mijn eerste setje van 12 jaar oud en wat gekregen stokken. Ballen zoek ik tijdens het wachten. Mijn golfmaat haalt me op voor de deur en zet me af bij de handicart. Ik zou zelf nooit kunnen golfen met 1000 euro per maand zonder hun hulp. Waarvoor ik eeuwig dankbaar ben!

wilderst | 14-08-21 | 01:03

@wilderst | 14-08-21 | 01:03: En zo betaal ik ook niet voor de Wordfeud-site, de andere Wordfeud-site, niet voor de Skat-site, niet voor live voetbal, niet voor Netflix, niet voor de F1. Niet voor het ziekenhuis en niet voor de tandarts, niet voor kleren en ik ga niet meer naar de kapper. Simpelweg omdat ik het niet kan betalen.

wilderst | 14-08-21 | 01:07
▼ 5 antwoorden verborgen

Billie Holiday-Strange fruit- HD / Web007rzSOI

Robert Haynes | 14-08-21 | 00:06 | 1

@Jan,Leiden 13-08-2021 | 23:23

Ik ben er nog stil van dat je als stamgast afscheid lijkt te nemen, n.b. op vrijdag 13 augustus.

Nino Rossi - Il Silenzio
youtu.be/uIiEMPbaokM

Milton_Styx | 14-08-21 | 00:03

John Coltrane - Dear Lord (ballad)
v=FpoyOwKJ1A0

J.P.Drapeau | 14-08-21 | 00:02 | 2

v=FpoyOwKJ1A0

Milton_Styx | 14-08-21 | 00:19

Ja leuk

P-unit | 14-08-21 | 00:02

Vanavond in het park de topwappie ontmoet. Er lagen pakketjes folders op de grond bij een tafeltje waaraan gezeten een clubje vrijheids-liefhebbers, zo te zien aan de teksten op de parasolletjes. Ik pakte een folder en en werd meteen besprongen door een meneer. "U bent toch niet gevaccineerd he?" Vroeg hij, het intenationale spuit-in-de-arm gebaar makend. Want weet u wat daar in zit? Nee dat weet ik niet. Nou daar zit grafeen-oxide in en daarmee ontvang je 5G.

Dat was het startsein voor een wappie-tour langs George Soros, 5G, de maanlanding van Stanley Kubrick, tunnels vol dode babies in Washington, 300 dode Duiste babies in de overstroomde Eifel, alles kwam langs. Meneer was techniek-docent geweest en net ontslagen vertelde hij, want hij had zijn geloof in de zwaartekracht afgezworen. Fascinerend! Toch bleef hij met beide benen op de grond wat ik opvallend vond, maar dat werd verklaard doordat de aarde plat is!

Het begon vermakelijk te worden toen hij ging uitleggen dat de aarde wel plat moest zijn, omdat hij als hij ging wandelen, hij nergens onderweg het waternivo zag dalen, iets dat je wel verwachten zou bij een ronde aarde, immers. Want zeg nou zelf, als de aarde rond was, zou je dat merken. Maar dat je Engeland dan niet ziet liggen vanaf Kijkduin op een heldere dag kon hij niet verklaren. Maar bij Calais zie je dat wel! Zei hij. Ja daar had ik niet van terug.

Ik zei, maar je ziet de sterren toch draaien, als je snachts omhoog kijkt? Nee dat was niet zo, dat was het uitspansel, dat ook bediend wordt door de elite van vrijmetselaars. Ik zei dat ik die visie wat Middeleeuws vond en dat was hij met mij eens. Maar Copernicus was volgens hen dus ook al lid van de vrijmetselaars.

Mensen, we worden dus al eeuwen bedot. En dan worden er ook nog heel rare lantaarnpalen geplaatst boven de A2. Nooit gezien? Nou dan. Het was een vermakelijke ontmoeting en ik kwam thuis met een stapel folders. Daarin werd een vraag gesteld die ik bijzonder origineel vond: "Is het gevaarlijker als een kapper naar de fysio gaat of als de fysio naar de kapper gaat?". Ja mensen, daar heb je geen antwoord op he?

Beste_Landgenoten | 13-08-21 | 23:55 | 17

@BrulSpin | 14-08-21 | 01:15:
Ze waren gister ontzettend goed te zien. Dat weet ik, omdat ik als trouwe kijker die al vijf jaar tevergeefs buiten zit voor de Perseïden, vannacht echt moest slapen en het dus allemaal gemist heb. Nu is het weer bewolkt en het is over zijn hoogtepunt heen. Dus ga maar lekker warm naar binnen.

letopuwzaak | 14-08-21 | 02:12

@Beste_Landgenoten | 14-08-21 | 01:23:
Haha heerlijk! Ik ben dol op zulke verhalen. Alleen die platte aarde weet ik niet zoveel van maar het wel lekker zijn. Had graag uitzicht gehad op Antwerpen.
Zat vanavond nog een hilarische video te kijken over een kerel die astronauten stalkt. Hij vraagt ze dan of ze willen zweren met hun hand op de bijbel dat ze werkelijk op de maan gelopen hebben. youtu.be/L7ZmobxHLLI

BrulSpin | 14-08-21 | 03:20

@letopuwzaak | 14-08-21 | 02:12: Ik heb er echt geen één gezien. Wel 6 ufo’s maarja die zie ik vaak genoeg. Inmiddels al weer even binnen, ook hier bewolkt nu. Heb je mooie wensen gedaan?

BrulSpin | 14-08-21 | 03:22
▼ 14 antwoorden verborgen

Huey Lewis plus veel.
Prefab Sprout nog nooit van gehoord.
Huey Lewis & The News - The Power Of Love
m.youtube.com/watch?v=wBl2QGAIx1s

RickyLaRue | 14-08-21 | 00:06

Die eerste kende ik nog niet maar het smaakt naar meer...

Muxje | 13-08-21 | 23:59

@Muxje | 13-08-21 | 23:59:
Mississipi Fred McDowell, daar moet je een keer een hele lp van doen. Op de achtergrond, niet te hard, kun je gewoon een boek bij lezen. Zijn hypnotiserende, rustgevende klanken. De teksten doen er allemaal niet toe, het gaat om de cadans, het ritme, de drive. Ik hoor er Afrika in. Heb ooit een documentaite gezien van een zwarte man die zijn roots uitploos en de lijnen terug kon vinden tot West-Afrika. Ging daar met een paar bluesjongens naartoe, en die lui gingen jammen met een paar lokale muzikanten, en het was verbijsterend hoe gemakkelijk ze mekaar vonden. Het was 'à la recherche du temps perdu'.
Hier een hele goeie lp van Mississippi Fred McDowell, prima geluid ook.
www.youtube.com/watch?v=478MF96BRqc
Moet je echt een keer helemaal luisteren, met een goeie whisky erbij.

Schoorsteenveger | 14-08-21 | 00:18

Dank SterF!
Deze ken ik, van het album Bring It On, die ik nog ergens op vinyl heb, ik moet ook zeggen dat ik er lang niet meer naar geluisterd heb, maar dit is een mooie reminder.

Nuuk | 14-08-21 | 00:04

Polica, 'Very Cruel' / N_rDn5C6Qbc

Robert Haynes | 13-08-21 | 23:46

Ga mijn nagels ook maar lakken denk ik.
Twijfel nog over de kleur.
Speciegrijs lijkt me een geschikte kleur.
Anders krijg ik de wind van voren in de bouwkeet maandag.

DieDiederick | 13-08-21 | 23:43 | 2

Doe maar niet zwart
Racisme enso

Rest In Privacy | 14-08-21 | 00:00

Ach, de 15 minuten of fame, knulletje staat er niet bij stil dat over een jaartje of tien dit nog rondzwermt op het www.

photto | 14-08-21 | 00:06

Matia Bazar - Ti Sento

(Hoop binnenkort mijn eigen linkjes te kunnen plempen)

Roos | 13-08-21 | 23:43 | 12

@GU, met mijn zwitsal loop ik hier al veel langer dan 4 maanden rond....

Roos | 14-08-21 | 11:12
▼ 9 antwoorden verborgen

These Arms Are Snakes - Drinking From The Necks Of The Ones You Love

youtu.be/L21X1nOFSRY

Roehm | 13-08-21 | 23:41

Bon Jovi - Wanted Dead Or Alive Live / Mqyrt7RCgsg

Robert Haynes | 13-08-21 | 23:40 | 3

Eagles of death metal - wanted dead or alive - live
youtu.be/BHzogCzzcTY

P-unit | 13-08-21 | 23:47

Prachtig nummer

wilderst | 13-08-21 | 23:59

Gaat dit lied over Sylvana Simons binnen de ringweg A10?, youtu.be/ywA_aZp1Vd8

steekmug | 13-08-21 | 23:37 | 4

Boney M altijd classic goed

Rest In Privacy | 13-08-21 | 23:59

Een guilty pleasure, maar eigenlijk gewoon goed!
Ik had vroeger een LP van ze, met een goud gekleurde hoes en de naam van de bandnaam was daar weer uitgeknipt. Allemaal klassiekers.

Nuuk | 14-08-21 | 00:30
▼ 1 antwoord verborgen

Ik haal het nooit tot diep in het cafe. Sjammer.

entredeuxbieres | 13-08-21 | 23:34 | 5

@keestelpro | 13-08-21 | 23:38: Ja dat doe ik altijd al vandaar mijn frustratie. Ik lig altijd live te slapen. Nogal truttig.

entredeuxbieres | 13-08-21 | 23:47
▼ 2 antwoorden verborgen

En als ik mee bier tegen mun max aan zit wil ik dit nog wel eens afspelen:
Van Morrison - It's all over now (baby blue)

TonAlias | 13-08-21 | 23:33 | 2

@Dr. Blechtrummel | 13-08-21 | 23:40: Dank je, Blechtrummel.

TonAlias | 13-08-21 | 23:42

Dumpert:
Ik heb deze tasje aan.
Je dacht dat ik een tasje aan heb? Ik heb obesitas.

DieDiederick | 13-08-21 | 23:33

BC, right back at 'ya! ;-) Leuk, dat jij en Deksmaat elkaar live gaan zien. Ik brand nu al van nieuwsgierigheid!
Olivia Newton-John - A Little More Love (1978)
youtu.be/4RFK8Ft-GNQ

MickeyGouda | 13-08-21 | 23:32 | 7

Hahaha ernstig. Is geen date of zo hè, we gaan een feestje bouwen!

Deksmaat | 13-08-21 | 23:42
▼ 4 antwoorden verborgen
▼ 1 antwoord verborgen

Kwam hem onverwacht tegen in The Suicide Squad:
Flula in Germany (liedje op jijbuis, Zwitsal dus geen link)

Het is hem echt.

PaardenliefhebberVet | 13-08-21 | 23:30 | 2

Suicide Squad was trouwens onverwacht leuk. Geen meesterwerk maar gewoon vermakelijk, en dat is tegenwoordig al heel wat.

Muxje | 14-08-21 | 00:04

"Frank gaat door zonder Rogier en wil comeback Paleis voor een prikkie met andere BN’er"

www.ad.nl/show/frank-gaat-door-zonder...

Realityster Frank Jansen (75) gaat zonder zijn ex-man Rogier Smit door bij RTL. Hij mikt op een comeback van hun succesformule Paleis voor een prikkie, maar dan met een andere BN’er aan zijn zijde. De producent heeft het eerste contact met hem al gelegd, zeggen goed ingevoerde bronnen tegen deze site. Frank voorspelde dat een reünie met Rogier na hun geruzie veel kijkers zou trekken, maar die is uitgesloten.

Brabeaulander | 13-08-21 | 23:28
-weggejorist-
Fopdoek | 13-08-21 | 23:28 | 1

Do you know how a firearm works? / QUMX2Y4I20

Robert Haynes | 13-08-21 | 23:28

Van de hemel naar de hel.
En dat alleen maar om het geld.
Messi deed het.
*iets met ziel en duivel mompelt*

keestelpro | 13-08-21 | 23:26 | 8

@keestelpro | 13-08-21 | 23:34:
Laatst was er een reaguurder die wist dat Messi niet mocht blijven vanwege financiële regels van de Spaanse bond. Hij mocht niet minder dan de helft gaan verdienen, en dat was dan nog te veel voor Barcelona om te betalen.
Ik vraag mij af hoe het die club nu vergaat, kunnen wel eens diep vallen.

Nuuk | 14-08-21 | 00:28

@Nuuk | 14-08-21 | 00:28: We zullen jankende Messi wel terugzien op filmpjes bij VI.
Altijd maar janken om geld en miljoenen naar Barca en iedere Catalaan vindt dit heel gewoon.

gato | 14-08-21 | 08:18
▼ 5 antwoorden verborgen

Elke maand wel een keertje, nummer heeft alles

wilderst | 14-08-21 | 01:44

Purk jr. vindt deze op de 3e plaats staan gvd. Hij vindt alive and kicking het mooiste. Daarna Waterfront. Ik ben een sucker voor melancholie en vindt deze echt de mooiste Purk jr!

Purk | 14-08-21 | 10:25
▼ 8 antwoorden verborgen

Wat ik me nog afvroeg: komt die doos Playmobil nog terug uit Afghanistan?

wapster | 13-08-21 | 23:25
-weggejorist-
Fopdoek | 13-08-21 | 23:24 | 2

Charlie Chaplin- Chanson Incomprehensible uit 1936,
youtu.be/zgdO0zWhSlo

steekmug | 13-08-21 | 23:21 | 2

Geniale artiest.

UnderTheDevil | 13-08-21 | 23:33

Ja mooi

P-unit | 13-08-21 | 23:53

Niet zo lang geleden heb ik wat liedjes van deze waarlijk grote artiest geplempt en ben blij nog een gelijkgestemde ziel te treffen.

Nuuk | 13-08-21 | 23:23

De velden, bossen, dorp en stad
Zijn achter mij: de zee
Is voor me en lokt en troost mij wat
Van wat mij 't land misdeê.
Zij ruist, zij lokt ; zij trekt, zij deint,
Zij murmelt: mee, kom mee,
En als uw voet op 't land u pijnt
Wees dan een golf in zee.

Albert Verwey

Deksmaat | 13-08-21 | 23:20 | 2

Prachtig.

entredeuxbieres | 13-08-21 | 23:30

Mooi.

letopuwzaak | 13-08-21 | 23:39

Wij betalen een flinke pot voor belasting. Dat doen we graag voor voorzieningen. Maar niet omdat Halsema gaat zeggen dat ik het vervolgens zelf mag oplossen.

Red shirt | 13-08-21 | 23:16 | 1

Kudt, zag het als een vrijbrief, maar dat klopt dus niet?

Dr. Blechtrummel | 13-08-21 | 23:24

Verbijstering en bijna zelfs schaamte zijn mijn deel wbt hij/zij/het-die-zichzelf-Halsema-durft-te-noemen.

vander F | 13-08-21 | 23:15
-weggejorist-
Fopdoek | 13-08-21 | 23:12

Die vond ik leuk! Nog steeds, ik heb er zelfs het singeltje nog van.

Nuuk | 13-08-21 | 23:13

Hoe ik hier ook naar kijk en luister, ik wordt er altijd vrolijk van.

Arnold Layne | 13-08-21 | 23:19

@Nuuk | 13-08-21 | 23:13:
Ik heb het singletje ook. Af en toe wordt het nog gedraaid. Jeugdherinneringen!

Nascardude | 13-08-21 | 23:20

Beste redactie en reaguurders, het ga jullie goed! Groeten, had verder gewild!

Jan, Leiden | 13-08-21 | 23:11 | 27

Jan, Leiden | 13-08-21 | 23:11,
Ik geef je gewoon een zoen.
Dit is het enige wat nu in mij opkomt @Jan.

Bad - Casey | 14-08-21 | 02:05

Ik ken je niet in het echt, maar desalniettemin een stevige knuffel kerel.

Quib | 14-08-21 | 10:48
-weggejorist-
Ad Fundum | 14-08-21 | 15:14
▼ 24 antwoorden verborgen

The Genius of the Crowd by Charles Bukowski / 0doGM_6izYg

Robert Haynes | 13-08-21 | 23:09

De eerste keer dat ik gefouilleerd werd was door een vrouwelijke agente.
Dat was tevens ook mijn eerste seksuele ervaring.
Het was geen aanranding hoor.
Zij kon onmogelijk bevroeden dat mijn mannelijk lid zich op die plek in mijn blue jeans bevond.

David Bowie - Blue Jean (1984)
www.youtube.com/watch?v=NZnryZ5rDbs

keestelpro | 13-08-21 | 23:07 | 8

@Nuuk | 13-08-21 | 23:26:
Ik reaguurde onder een andere naam waar ik daadwerkelijk geen blad voor de mond nam. Die heeft daadwerkelijk plaatsgevonden in Utrecht volgens mij nabij het station. Ik ben uiteindelijk niet gegaan uit pure angst.

keestelpro | 13-08-21 | 23:30

@keestelpro | 13-08-21 | 23:30:
Vind je deze lichting reaguurders niet anders van aard? (naast de felle corona discussies).

letopuwzaak | 13-08-21 | 23:41

@keestelpro | 13-08-21 | 23:18:
Precies dit is ook de bedoeling. Een kleine, gezellige setting. Wij willen ook niet dat een leuke avond uit de klauwen gaat lopen. Ik begrijp van GU dat precies dat is gebeurd bij of na die eerste meeting. Maar goed dan dat je die meeting hebt laten gaan. Alsof je het voorvoeld had.

Deksmaat | 13-08-21 | 23:58
▼ 5 antwoorden verborgen

Die 14-jarige brievenschrijfster mag maandag bij OP1 aanschuiven......

Ruben Landzigt | 13-08-21 | 23:06 | 7

@Nuuk | 13-08-21 | 23:28: Het gaat over het 'brengen,' anders sta je je in je onderbroek.

Dr. Blechtrummel | 14-08-21 | 00:20

@Dr. Blechtrummel | 14-08-21 | 00:20:
OMG!! Schuift Francisco van Jole ook aan?

Nuuk | 14-08-21 | 00:25

Nederlandse media hijgen om een Nederlandse Greta. Deugverdienmodel.

thanseeuwen | 14-08-21 | 00:34
▼ 4 antwoorden verborgen

Een jochie loopt de badkamer in en ziet zijn moeder onder de douche staan.
Hij wijst naar tussen haar benen en vraagt: wat is dat?
De moeder schrikt en zegt: uhhhhmm.. gister ben ik uitgegleden en op een bijl terecht gekomen.

De jongen zegt: woow je bent recht op je kut gevallen

Transgender-Airlines | 13-08-21 | 23:05 | 1

Een van mij kinderen noemde dat toen hij 3 was, een billenbaard. Met een ernstig gezicht, het was gewoon zo voor hem.

Hilarisch dat kinderen een soort logica hebben waar je niet omheen kan.

Nuuk | 13-08-21 | 23:10

System of a down - Chop Suey

TonAlias | 13-08-21 | 23:04 | 5

@Dr. Blechtrummel | 13-08-21 | 23:09:
Waarom komt dit nummer elke week voorbij.
Deprimerend.

RickyLaRue | 13-08-21 | 23:20

@TonAlias | 13-08-21 | 23:31:
NL is volgens velen een vd beste landen ter wereld om te wonen en ik denk oprecht dat zij gelijk hebben. Maar waarom moet het nu stuk dan?

2tribes | 14-08-21 | 12:12
▼ 2 antwoorden verborgen

Grand Prix.. eh KranPrie de Binnenhof
https://youtu.be/N1-4R0tUWEY
Andere tijden, vrolijker tijden.

funda | 13-08-21 | 23:03

Nostalgie, gewoon lekker

Roos | 13-08-21 | 23:03

youtu.be/fUclh2JkMr8
.
Creating concrete visions of a macroscopic prism
With a brilliant optimism and appropriate ambition
To be open from the center, redirected to the moment
This is it love, this is it love, unrestrainable nature
We can change it from the edges, we can challenge all our borders
There is always a new leader, there is always a new order
Our pathway is proceeding and the way is always changing
We are free from what prevents us to realize our destination
Oh...
Free from all old stories I've been told
I walk through the valley of my own shadow
Free from all old stories I've been told
I walk through the valley of my own shadow
Awareness is my virtue, and I'm grateful for the search to
Dive deep within my own mind and to trust the intuition
Of the lives I've lived before this, our essential form of gnosis
It's a simple form of freedom; it's as smooth as inhalation
Oh the exhale is releasing all the tension I've been feeling
On the surface and beneath me, I'm connecting to my spirit
And I'm here now right before you; I am present in this moment
And my life's work is to honor the great beauty all around you
Oh...
Free from all old stories I've been told
I walk through the valley of my own shadow
Free from all old stories I've been told
I walk through the valley of my own shadow
Creating concrete visions of a macrocosmic prism
With a brilliant optimism and appropriate ambition
To be open from the center, redirected to the moment
This is it love, this is it love, unrestrainable nature
This is it love, this is it love, this is it love, this is it love

Kijkeensaan | 13-08-21 | 22:56
-weggejorist-
Fopdoek | 13-08-21 | 22:56
-weggejorist-
Fopdoek | 13-08-21 | 22:57

Stephanie Jones - Beneath A River Of Stars (R. Charlton)
www.youtube.com/watch?v=n1DFSf-IXhE
Australische, woont en studeert momenteel in Duitsland. Een van de grootste talenten op klassiek gitaar.

Schoorsteenveger | 13-08-21 | 22:54 | 1
-weggejorist-
Fopdoek | 13-08-21 | 22:58

.

SterF... | 13-08-21 | 22:53 | 3

Goed punt

Transgender-Airlines | 13-08-21 | 22:55

@SterF... | 13-08-21 | 22:57:
Ik vind het artistiek, op een minimalistische, pointillistische manier wel diepgravend.
*kijkt interessant moeilijk, hand tegen de kin, wijsvinger langs de neus, kijkend*.

Mijn gevoel zegt mij dat het iets zegt, maar wat?

Nuuk | 13-08-21 | 23:07

www.wsj.com/articles/census-race-popu... De laatste volkstelling (census) gegevens van de VS vertellen dat 57% nog blank is. Binnen tien jaar is de VS niet meer een in meerderheid blanke natie. Ook verschuiven de bevolkingsconcentraties naar het zuiden. Phoenix, Ar. is nu metropool nr 5 i.p.v. Philadelphia en in Florida groeit een senioren community 'The Villages' als kool. De VS vergrijst in rap tempo.

Eeuwig..Op..Vakantie | 13-08-21 | 22:52 | 1

Diversiteit is geweldig. Straks mogen wij als minderheid eisen gaan stellen/ denk dat het dan anders verloopt…

davidhasseltoff | 13-08-21 | 23:05
-weggejorist-
Fopdoek | 13-08-21 | 22:52
-weggejorist-
Fopdoek | 13-08-21 | 22:50

Festivalorganisatoren, personeelsleden en artiesten willen op 21 augustus op meerdere locaties een protestmars organiseren. Dat hebben ze vanavond in een email aan festivalbezoekers laten weten.

De mars heet Unmute Us en de festivalorganisatoren hebben ook een website gemaakt. "Tijdens de recente persconferenties kregen festivals wederom geen groen licht, ondanks de belofte dat deze weer konden plaatsvinden wanneer iedereen die dat wil is gevaccineerd. Dat moment is nu, maar de belofte is officieel gebroken."

Ook werd duidelijk dat clubs tot 1 november dicht moeten blijven. Clubeigenaren starten daarom een kort geding tegen de overheid.

Bibop | 13-08-21 | 22:50

Arn The Templar 2007, battle scene / 7fP8KtEUew

Robert Haynes | 13-08-21 | 22:50
-weggejorist-
Fopdoek | 13-08-21 | 22:49
-weggejorist-
Fopdoek | 13-08-21 | 22:49
-weggejorist-
Fopdoek | 13-08-21 | 22:48
-weggejorist-
Fopdoek | 13-08-21 | 22:47

Dan heb je in een dorp als Glanenburg één aandachtstrekker rondlopen die z'n nagels lakt en die moet zich uitgerekend genesteld hebben op een representatieve plek van de lokale super. Wat een ophef en wat een giller.

Mooie aan het verhaal is dat het allemaal draait om gelnagels, plakkertjes die hij af moet doen en, drammie drammie, niet wil.

Zoelense Hobbyboer | 13-08-21 | 22:45 | 3

Dafydd, the only gay in the village.

Deksmaat | 13-08-21 | 22:49

Heeft ook nog eens zo'n regenboogarmbandje om #saynomore

Bibop | 13-08-21 | 23:00

Goenavund. Ik wil de sfeer in het café niet verpesten. Negeer me maar. Er moet me echter wel iets van het hart. Op de dag dat de (nacht) horeca en evenementen weer voor een aantal weken de das om wordt gedaan wordt Humberto, de man van het volk, die het volk aanvoelt en er altijd voor je is, uitgezonden vanuit de Arena. Hoezo? Waarom nu?

remmersmaaak | 13-08-21 | 22:41 | 4

Voordat De Arena er was, was er de arena, ook wel de sleep-inn, vlakbij het olvg in Amsterdam Oost. Een uitgaansgelegenheid, waar gedanst kon worden op leuke muziek, zoals New Model Army en Nirvana. Helaas zijn die tijden voorbij.
Laten we nu tegen de mensen in de witte jassen zeggen genoeg is genoeg
NMA - White Coats youtu.be/zK6NtwHIjjg

Arnold Layne | 13-08-21 | 23:05
▼ 1 antwoord verborgen

First Class - Beach Baby (1974)

spatiebalk | 13-08-21 | 22:39

David Bowie & Trent Reznor - I am afraid of Americans
youtu.be/u7APmRkatEU

P-unit | 13-08-21 | 22:39

Kijk nu al 20 minuten naar NPO2.
Podiumkunst noemen ze dat denk ik.
Ik denk niet dat dit mijn ding is.

Filmpje:
3 seconds of LOL
m.youtube.com/watch?v=kC7BIzaIpeA

RickyLaRue | 13-08-21 | 22:38

Joy Division - Twenty Four Hours / F9ourSxX8ao

Robert Haynes | 13-08-21 | 22:38 | 3

Roos,

Deze had je nog van mij te goed. Eigenlijk voor vanmorgen voor je werk, maar ja nu dus.
Mooie TopPop versie en wat waren ze toen nog jong zeg! Ik heb ze nog in Tivoli gezien een 3 jaar terug of zo. Nog steeds super trouwens.

Fischer Z - The Worker
www.youtube.com/watch?v=pgEiAWqT91A

Nuuk | 13-08-21 | 22:33 | 12

@Frau Merkel | 13-08-21 | 23:57:
Ik wist het!! Diepe buiging dat je de tijd neemt voor hier zijn in je drukke baan. Nu is het wel zo dat na de Wahl meer tijd krijgt om hier elke dag op GS te zitten :-)

Ik weet dat jij weet onder welke naam Mark Rutte hier rondhangt, en ik wil dat graag weten. Vertel!

Nuuk | 14-08-21 | 00:24

@Wisselend_2014 | 14-08-21 | 00:34:
Haha! Die is echt leuk. Kom van het dak af, was iets wat ik als kind al hoorde en toen al iets aanstekelijks. Echt wel een Nederpop klassieker.

Nuuk | 14-08-21 | 00:50
▼ 9 antwoorden verborgen

Hups! Voetjes van de vloer en ellebogen in de melktandjes.

Waltari. Piggy in the middle.

watch?v=4ibbsdZJekk

Quib | 13-08-21 | 22:32 | 1

Citizen's arrest?

van Oeffelen | 13-08-21 | 22:30 | 8
▼ 5 antwoorden verborgen

Wel raar dat die huishoudelijke mededeling er nog staat @redactie, want ik heb jullie al een mail gestuurd. Is deze in de spamfolder terechtgekomen? Wat op zich begrijpelijk is, maar in dit geval niet handig.

Deksmaat | 13-08-21 | 22:28 | 6

@Deksmaat | 13-08-21 | 23:47:
Stuur dan ook een uitnodiging aan Frank de Groot (tv: doden liegen niet). Zeker als er ook een politiefotograaf, een profielschetser en hopelijk ook Jeuken komt.

Enige wat ik nog niet hoor, zijn drillraps, in het stamcafé.
Tja sorry misschien, maar anders komt het bovenstaande team niet opdagen.

Wisselend_2014 | 14-08-21 | 00:23

@Wisselend_2014 | 14-08-21 | 00:23:
Die naam ook. Jeuken. Nomen est omen. Drillrap. Daar zeg je wat. Ik moet snel leren twerken. Anders hoor je er niet bij hè. Even kijken of er een twerkworkshop op de YT staat.

Deksmaat | 14-08-21 | 00:50
▼ 3 antwoorden verborgen

Parsque, because.

Jos Tiebent | 14-08-21 | 08:01

Wie zijn deze twee buitengewoon erudiet formulerende heren?

verdammtnogmall | 13-08-21 | 22:23 | 1

Iemand?

verdammtnogmall | 13-08-21 | 22:43

The Assignment For Fight Club / 8E7w7tPzW4A

Robert Haynes | 13-08-21 | 22:21 | 3

“It's Only After We've Lost Everything That We're Free To Do Anything.”

P-unit | 13-08-21 | 22:35

Jeetje man, hoe lang ben jij al ui?

SterF... | 13-08-21 | 22:43

Prins doet huilie huilie, en wil uw centjes,

Volgens onderzoek van de organisator van de Dutch Grand Prix kan de organisatie zichzelf 'bijna bedruipen' bij 125.000 bezoekers, met een opbrengst van 15 tot 30 miljoen uit kaartverkoop. Nu er ongeveer de helft van dit aantal fans mag komen, gaapt op basis van dit onderzoek een gat van misschien wel 10 miljoen op de begroting.

Reden voor het bedrijf om naar Den Haag te gaan, om compensatie van de overheid te vragen, meldt de Volkskrant. DGP wil dit niet bevestigen, maar ontkent het verzoek ook niet. Er is inderdaad een gesprek geweest, om uit te leggen hoe de steunmaatregelen van de overheid werken, bevestigt Femmy Barends, woordvoerder van het ministerie van Economische Zaken.

Bibop | 13-08-21 | 22:21 | 5

Ondernemersrisico, laat hem maar lekker bijbetalen. Het graaien zit de oranjes in het bloed sinds de 17e eeuw.

SterF... | 13-08-21 | 22:33

Nou Wobben straks maar weer die hap. Wat een gotspe.

Lorejas | 13-08-21 | 22:35

Niet deze prins, behoor niet tot de maffia.

prins_flip_da_luxe | 13-08-21 | 23:43
▼ 2 antwoorden verborgen

Hoeveel dagen is dit kabinet demissionair? Als een Nederlander niet weet dat het kabinet demissionair heeft en er niet zo veel van vindt, zou het geen stemrecht mogen hebben.

appeltjesgroeneweide | 13-08-21 | 22:21

Nou ik heb eens in barcelona met een zwerver, niet eens een pro roemeense bedelaar of peroflauta zitten meetellen en dat was om 13:00 al iets van 100 euro.

JWZ_JMK | 13-08-21 | 22:19

Leningrad in de nadagen van Stalin www.youtube.com/watch?v=BSu_g8mxbtc&a... filmbeelden uit 1950 met hallucinante Tchaikovsky muziek van het Leningrad Filharmonisch onder Mravinsky, Koude oorlog beelden die een pandemische zinloosheid ademen.

Eeuwig..Op..Vakantie | 13-08-21 | 22:18 | 1

Geweldig ....
Dank ...

Pjotterdjotter | 13-08-21 | 23:15

Zou er dan toch ooit een nieuw album komen?

SterF... | 13-08-21 | 22:35

@SterF... | 13-08-21 | 22:35:
Ja, daar was vorig jaar nog sprake van, inderdaad. Grote kans dat er nu weer ruzie is ;-)

Deksmaat | 13-08-21 | 22:46

Mag ik dan Helsema controleren? Wat zegt u? Pistool? Zoontje? Inbraak? Man ook pistool? Twee huizen controleren? Nou laat dan maar.

dathoujetoch | 13-08-21 | 22:12

Ha! Aan bedelaars geef ik nooit iets. De typhus voor ze. En mezelf opgegeven als waarnemer, lekker heel de dag roepen:
"Nee daar! Fouilleer die neger! Hij heeft een bobbel daar in zijn broek".. Yihaaa. #ZININ

MondKapper | 13-08-21 | 22:12 | 3

Ah! Ben jij die lul die nooit wat geeft.
Zit ik de hele dag in de kou.

Ruimedenker | 13-08-21 | 22:16

Soms loop ik op reis in een vlaag van cultuurhistorische verstandsverbijstering wel eens zo'n kerk binnen. Zo ook vandaag, maar als ik in een oogopslag zes keer die kop van jezus zie heb ik er al weer snel genoeg van.

SterF... | 13-08-21 | 22:12 | 5

Het is inderdaad geen vrolijke bedoening in die kerken.

Quib | 13-08-21 | 22:29

Vroeger paar housefeesten in kerk georganiseerd. Dikke sound wel in die bouwsels. Dank aan de middeleeuwen.

Lorejas | 13-08-21 | 22:40

@Lorejas | 13-08-21 | 22:40:
Dat kan ik mij voorstellen. Gelukkig krijgen steeds meer kerken in Nederland een andere bestemming.

SterF... | 13-08-21 | 22:47
▼ 2 antwoorden verborgen

Ik wil wel een waarnemer bij mijn fouillering. Voor je het weet zeggen ze dat die ak47 uit een van mijn huidplooien is gevallen.

Kaal-dik-en-lelijk | 13-08-21 | 22:12

Beastie Boys - Sure Shot / JhqyZeUlE8U

Robert Haynes | 13-08-21 | 22:11 | 3

¡No pasarán!
Eerst uw QR code por favor.

RickyLaRue | 13-08-21 | 22:09

Heeft Deksmaat al gereaguurd?

HankHill | 13-08-21 | 22:09 | 5

Ja!

Ruimedenker | 13-08-21 | 22:15

Deksmaat wil wel een biertje gaan drinken en gans het reaguurdersdom blijkt mee te willen. Het wordt een festival.

Nuuk | 13-08-21 | 22:27

Project Deksmaat! Hahaaaa!
Doet reaguurder @IkwasinHaren ook mee?

keestelpro | 13-08-21 | 23:04
▼ 2 antwoorden verborgen

Zolang de pliesie niet een auto op een paar km weg kan traceren met twee verongelukte meiden erin, want de bosjes zijn teruggeswiept, houdt het voor mij op. Wat een klooien.

Pedronegro | 13-08-21 | 22:08 | 1

Vreselijk.

Is dit nog nieuws? | 13-08-21 | 22:10

Bowie dan maar, ze Jean genie

https://youtu.be/kMYg_Ra4cr8

funda | 13-08-21 | 22:07 | 1

Weet iemand hoe het met Jan uit Leiden is?

Roos | 13-08-21 | 22:06 | 7

Ik zat net te denken, maar hij was gisteren toch geopereerd? Dan zit hij de komende dagen niet op GS. Hoop dat alles goed gaat,

Nuuk | 13-08-21 | 22:29

Behoorlijke ingreep. Ik hoop het beste voor hem.

Man-bear-pig | 14-08-21 | 01:07
▼ 4 antwoorden verborgen

https://www.youtube.com/watch?v=x0UGb0Zw9IE
Ronald Engel - Transsexueel

Ja la la la!

Is dit nog nieuws? | 13-08-21 | 22:02

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland