Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Stuntelen met publieke opinie in het Stamcafé

Rutte maakte veel meer fouten, Thierry herkent complot en Halsema grijpt niet in

Het lijkt er op dat Netanyahu niet de langstzittende premier van Nederland gaat worden. Wat vreemd is, omdat de Rockefellers toch eindelijk hun pandemie aan het uitrollen zijn. Gelukkig heeft onze nationale Baudet ze door. Ach, die Joden weer zeker. Ja, vraag maar aan het voormalig hoofd diversiteit van Google. Nou ja, als je het die vraagt valt het nog mee, gezien de bloeddorst van het oude volk. Soms zou je willen dat alles weer normaal was. Gewoon een kabinet met een partij of twee: bij voorkeur VVD en CDA en alle linksmensen stiekem blij dat niemand hun hersenverweking omzet in echt beleid. Vroeger was alles beter.

Reaguursels

Inloggen
-weggejorist-
RebeccaPena | 05-06-21 | 13:02
-weggejorist-
nietonredelijkeman | 05-06-21 | 12:16 | 1

'Roekoe - roekoe...'

Slechte nacht. Dromen dat je in de badkamerspiegel kijkt ... en dan het gezicht van Gert Timmerman ziet. Altijd al m'n angst geweest dat ik op wat latere leeftijd op hem zou gaan lijken... en dan komt het ineens uit. Gin-tonic doet wrede dingen met de geest.

Iets uit de niet zo oude doosch:
Alexis Jordan - 'Happiness'

Niet vanwege dat mooie pruil-lipje op de achterbank van de iconische -maar spuuglelijke - AMC Pacer, maar gewoon omdat er een lekkere flow in dat niemendalletje zit.

Goodmeuning!

Yrrab | 05-06-21 | 09:29 | 5

@Yrrab | 05-06-21 | 09:46:
U wordt bedankt: nou zit ik er mee in m'n hoofd! Succes met de huishoudelijkheden. Ze staren mij ook al een uurtje aan.

MickeyGouda | 05-06-21 | 10:06

@MickeyGouda | 05-06-21 | 10:06: Graag gedaan, hoor! Ben allang blij dat je de link niet plaatst... the horror!

Aber jetzt, ja... rabarber koken en een appeltaart in elkaar draaien, dat laatste op speciaal verzoek van dat kleine grietje dat steeds 'opa' tegen me zegt.

Maak er een mooie dag van! En de gin-tonic laat ik wel even voor wat het is. Spooky stuff!

Zoen! (Ook voor de IJschpegels onder ons.)

Yrrab | 05-06-21 | 10:21
▼ 2 antwoorden verborgen

Joris? Ik wil het nu weten? Ik heb geen enkele behoefte om hier angstig aanwezig te zijn of ik wel het goede zeg.

Freezzz | 05-06-21 | 09:05 | 2

Angst is een slechte raadgever.

van Oeffelen | 05-06-21 | 09:09

@Freezzz,

Maak je niet druk, het is maar een forum. Ik wordt ook wel eens gejorist zonder te weten waarom. Afgelopen week nog een vrij uitgebreide reactie met bronnen, waar aardig wat tijd in had gezeten.
Dan baal je even, en een dag later probeer je het opnieuw.

Dandruff | 05-06-21 | 09:41

Ik accepteer dit niet. Verwijder mij maar mongool.

Freezzz | 05-06-21 | 08:56 | 4

Jochie, ga slapen…
Geef je kopie wat rust.

Ruimedenker | 05-06-21 | 09:03

Why don't you go get a job? Lost in music?

van Oeffelen | 05-06-21 | 09:19

De strijd tegen hypocrisie, kortzichtigheid en onrecht vergt een lange adem, Freezzz. Eén dag tegelijk. *Joris verse stroopwafel aanbiedt*

MickeyGouda | 05-06-21 | 09:24
▼ 1 antwoord verborgen

Een stamcafe?

Freezzz | 05-06-21 | 08:52

Het Kamergebouw is kennelijk geen veilige omgeving voor vrouwen.

All_yall | 05-06-21 | 08:48 | 6

@Yrrab | 05-06-21 | 09:15:
Dat krijg je inderdaad met zo'n stiekeme koorknaap als premier. Guten Morgen mein Herr. Gibt es noch Kaffee?

MickeyGouda | 05-06-21 | 09:34
▼ 3 antwoorden verborgen

Ik sla de NL krant open die in Belgische handen is en lees dat Frankrijk ons een belastingparadijs vindt. Hoe kunnen er dan zulke lange wachtlijsten zijn van sociale huizen en gebrek aan nieuwbouwwoningen als er jaarlijks 7500 miljard dollar wordt witgewassen hiero

stipjes | 05-06-21 | 08:33 | 1

De Fransen zeuren maar wat. Laat hen eerst even Monaco opruimen.

van Oeffelen | 05-06-21 | 09:11

En het CBS heeft onderzocht dat iedereen zich zorgen maakt over het klimaat. En dat iedereen tevreden is over het gevoerde beleid. En dat we harder willen rijden.. CBS, DNB en Rutte. Een mooi span.
Referenda zijn afgeschaft, want we hebben toch het CBS, I & O research en de NPO?

Mart6037 | 05-06-21 | 08:24

@Freezzz | 05-06-21 | 08:18: ls dat hun taak? Volgens mij moeten de mensen die daar verantwoordelijk zijn aan de bel trekken. De pers moet er over berichten .

Risingson | 05-06-21 | 08:21

Steeds meer jongeren krijgen jeugdzorg
nos.nl/artikel/2229733-steeds-meer-jo...

"Het aantal jongeren dat jeugdzorg krijgt, is in twee jaar tijd gegroeid van 366.000 naar 405.000. Dat blijkt uit cijfers van het CBS, dat de gegevens van 2015 en 2017 naast elkaar legde."

Mag deze blijven staan?

Freezzz | 05-06-21 | 08:31

@Freezzz | 05-06-21 | 08:31:
Joris heeft mij op andere gedachtes gebracht. De NOS zag dat toen heel goed. Ik ben trots op onze NOS.

Freezzz | 05-06-21 | 08:35
▼ 2 antwoorden verborgen

Rabarber. Gadverdamme.

Leptob | 05-06-21 | 07:56 | 1

Hebben we in ons moestuintje staan.
Heerlijk.

Ruimedenker | 05-06-21 | 09:04

Die datingservice van FVD heeft eigenlijk toch alleen maar toekomst als Eva Vlaardingerbroek er aan meedoet? (stom van Thierry om haar te laten gaan) Maar goed, Raisa Blommestijn of mijn persoonlijke favoriet Els_rechts, zullen ook wel veel nieuwe leden opleveren.

rederijker | 05-06-21 | 07:32 | 1

FvD als afgeschermde ecozone.

All_yall | 05-06-21 | 09:10

Goed nummer!
Heerlijk ook dat achtergrondkoortje.
Prachtig.

Ruimedenker | 05-06-21 | 09:07

Mogge!
De ¨publieke opinie¨ kan mij aan de welvastgestelde reeDt roesten.
Mijn opinie, is, in zekere kringen om mijn heen, gebombardeerd tot ¨rechtse praatjes¨.
.
Welnu, als mijn ¨rechtse praatjes¨ (echter echte praatjes) wezen , dan zij het zo.
06.52 dus de 5 in in de klok.
Op rechtse praatjes ditmaal. /*KLOK!*

chicago river | 05-06-21 | 06:52 | 1

Strijdbaarheid om 06:52 uur, was ieder Nederlander er maar mee behept. Môge Chicago!

MickeyGouda | 05-06-21 | 08:59

Spermavlekken, korte rokjes en lingerie: niet wat je verwacht bij een massagesalon: 'Wereld vol uitbuiting’
www.ad.nl/delft/spermavlekken-korte-r...

Wat een triest land is dit geworden.

Freezzz | 05-06-21 | 06:12 | 6

Neem een kalmerende pil en ga lekker je roes uitslapen.

oldandwise | 05-06-21 | 06:56

Dit is al ver voorbij roes uitslapen.

Ashtrey | 05-06-21 | 07:03

Nou, nou, er worden een hoop middelen ingezet om te voorkomen dat er een paar worden afgetrokken...

SterF... | 05-06-21 | 08:29
▼ 3 antwoorden verborgen

Ik ga zo slapen ( maar toch niet helemaal, ik ga de film Duel in mijn bed afkijken ;)).
Voor @Mickey en haar ochtendploeg, een goede bak koffie en dit.
Singer Presents Burt Bacharach with Barbra Streisand.
www.youtube.com/watch?v=dCqxXk0th34
Lieve Mickey ;D

Bad - Casey | 05-06-21 | 06:10 | 2

Duel is een parel van een film.

chicago river | 05-06-21 | 06:56

Wat een weergaloze start van de dag!! Die stem, die loensende blik, die glimlach: Streisand blijft voor altijd mijn nummer 1 'girl crush'. Dankjewel, BC. Koffieproost op het weekend!

MickeyGouda | 05-06-21 | 09:13

@Freezzz | 05-06-21 | 05:54,
" Headset ".

Bad - Casey | 05-06-21 | 06:05

Absolute klassieker! Briljante film, heerlijk jaren-70 sfeertje.

rederijker | 05-06-21 | 07:25

Geweldige film! Spielberg is en was fenomenaal.

Bataafje | 05-06-21 | 09:21
▼ 1 antwoord verborgen

Goedemorgen reaguurders,
Daar ben ik weer. Ik begin met het nieuwste muzikale goud, @keestelpro doe jij even de linkjes?
youtube,com/watch?v=AwfQmLdzQN0
Minka - Linkervoet Rechtervoet
Dan om de boodschap nog maar wat kracht bij te zetten: Op ervaringswerker . nl vindt u het actuele overzicht van de behandeling van poes Poes. In ieder geval ben ik uit de kosten geholpen!
Nou, zo even een lekker ontbijtje scoren, en verder: Be Nice! :)

Rest In Privacy | 05-06-21 | 05:20 | 2

Digikluizenaar | 05-06-21 | 05:20,
Corrina Konijnenburg bij Dorus op schoot Poessie Mauw.
www.youtube.com/watch?v=rH6GGPbVFZ4
Blijft mooi, meisje is al overleden.

Bad - Casey | 05-06-21 | 05:24

Gezeik

Rammstein | 05-06-21 | 05:14
-weggejorist-
Freezzz | 05-06-21 | 05:04 | 6
▼ 6 antwoorden verborgen

Fijne voortzetting @allen. Zij die hun mandje weer ingaan groeten u. Nog een laatste stukje jaren 80-nostalgie, zonder onheuse bedoelingen.
The Pretenders - I Go To Sleep
youtu.be/Kfyg2aks76Y

MickeyGouda | 05-06-21 | 04:36 | 9

@Basil Fawlty | 05-06-21 | 05:08:
Ontegenzeggelijk, maar die van BB is dan weer sexier. Trusten, tot straks!

MickeyGouda | 05-06-21 | 05:11

@MickeyGouda | 05-06-21 | 05:07.
Dat mag altijd.
En waarom ?!

Bad - Casey | 05-06-21 | 05:19
▼ 6 antwoorden verborgen

Wie kent deze nog ( Nederlands trots van weleer ) ?!
G'race - Manhattan.
www.youtube.com/watch?v=vjTDz0q_tUY
Sorry, komt door @Mickey ( Bow Wow Wow - I Want Candy ).

Bad - Casey | 05-06-21 | 04:30 | 6

@Bad - Casey | 05-06-21 | 04:40:
Stukkie beter! Doe hem de groeten!

TheOne48 | 05-06-21 | 04:45

@TheOne48 | 05-06-21 | 04:45,
Dat zal ik zeker doen.
Hij vond het laatst en naast mij op mijn desktop prachtig hier op GS ( toen ie nog wakker was ;))
Voor jou en mijn Broer.
Sandy Coast - The Eyes Of Jenny (1981).
www.youtube.com/watch?v=Y9GNAt2Ciw4

Bad - Casey | 05-06-21 | 04:49

@Bad - Casey | 05-06-21 | 04:49:
Mooi….

TheOne48 | 05-06-21 | 04:56
▼ 3 antwoorden verborgen

Kan me nog herinneren. Ergens een jaar of 9 a 10 geleden. BBC5 live 's nachts, toen de BBC nog niet eng woke en policor was. Ik kon niet slapen zoals vaker en hoorde een interview met een van de aardigste mensen ooit. Glenn Campbell. Hij vertelde alles, zijn verslavingen, zijn muziek, zijn liefdes en zei toen al dat hij Alzheimer had maar hij was zo positief. Had humor. Hij wist wat er aan de hand was en wist dat hij het niet zou halen maar accepteerde het. Geen zelfmedelijden, geen praatgroepjes voor hem, kein geloel, gewoon muziek blijven maken, optreden en genieten van het leven. En zijn favoriete nummer? Niet het bekende Rhinestone Cowboy maar het bloedmooie Wichita Lineman. Dat vond hij zo mooi qua eenvoud en warmte.
So here goes. Zijn beste nummer en ik ben het met hem eens.

Glen Campbell -Wichita Lineman
www.youtube.com/watch?v=AxSarBcsKLU

Basil Fawlty | 05-06-21 | 04:06 | 4

@Bad - Casey | 05-06-21 | 04:18:
Die Glen.

Basil Fawlty | 05-06-21 | 04:34

@TheOne48 | 05-06-21 | 04:10:
ZIjn van die ranzige slopende ziektes waar je helaas nog niks aan kunt doen.

Basil Fawlty | 05-06-21 | 04:39
▼ 1 antwoord verborgen

Ik wilde nog reageren op het artikel van de vastgebonden hond, maar de reacties waren al gesloten.
Mijn reactie:
Uitgebreid forensisch onderzoek voor de moord op 1 hond, voor alle moorden op veedieren wordt er helemaal niks gedaan en geeft niemand wat om. #speciesism

Stichting_NoFap | 05-06-21 | 04:03

Even terugkomend op John Candy, slecht opgenomen, maar wat een mooie en lachwekkende film is dit.
Ik kon alleen deze scene vinden, ik lig en nog steeds dubbel als ik dit zie.
Popcorn choke.
www.youtube.com/watch?v=jHQbjPMNB1A
Weet alleen die film niet meer, het ging over zeilen.

Bad - Casey | 05-06-21 | 04:01 | 4

@MickeyGouda | 05-06-21 | 04:13,
Mevrouw @ Mickey, probeert u mij nu te voeren met iets onheus ?!
;D

Bad - Casey | 05-06-21 | 04:25

@Bad - Casey | 05-06-21 | 04:25:
Gna. Je kent me. ;-)

MickeyGouda | 05-06-21 | 04:30

@MickeyGouda | 05-06-21 | 04:30,
Misschien ?!
;D

Bad - Casey | 05-06-21 | 04:31
▼ 1 antwoord verborgen

Freezzz | 05-06-21 | 03:48,
" Steak me ", ;D

Bad - Casey | 05-06-21 | 03:55

@MickeyGouda | 05-06-21 | 04:16,
Voor een danseres heeft zij hier best wel " slappe billetjes ".

Bad - Casey | 05-06-21 | 04:21

@Bad - Casey | 05-06-21 | 04:21:
Ja kijk, dáár let ik dan natuurlijk niet op. ;-))

MickeyGouda | 05-06-21 | 04:24

@MickeyGouda | 05-06-21 | 04:24,
Ik geloof je.......

Bad - Casey | 05-06-21 | 04:27
▼ 3 antwoorden verborgen

Yellow Jackets- Bright Lights.
Nostalgie.

TheOne48 | 05-06-21 | 03:31 | 7

@Bad - Casey | 05-06-21 | 04:07:
Was grapje trouwens, ben niet zo van de smileys. No hard feelings.

TheOne48 | 05-06-21 | 04:24

@TheOne48 | 05-06-21 | 04:13,
Een knipoog kan ook iets positiefs betekenen.
Het is je vergeven ;D

Bad - Casey | 05-06-21 | 04:24

@TheOne48 | 05-06-21 | 04:24,
;))

Bad - Casey | 05-06-21 | 04:33
▼ 4 antwoorden verborgen

MickeyGouda, non puoi dormire?
Canzone per te:
Tormento - 2 Gocce di Vodka (Official video) / Prod. SDJM 2019
www.youtube.com/watch?v=Mj5BIdrmHX8
:-)

Basil Fawlty | 05-06-21 | 02:54

Patti Smith: www.youtube.com/watch?v=c_BcivBprM0 Mooier, en je hebt me genoeg laten huilen met die Leonard Cohen link van je, daarna kwam Suzanne. IK kende een Suzanne persoonlijk,
een toffe meid, die de 25 niet eens haalde, jaren geleden al, maar sommige mensen vergeet je niet, vriendinnen, en ineens behoort dat ook tot het verleden. Ik trok je link ff niet net, wel het origineel, niet wat erna kwam.

Koffieleut | 05-06-21 | 02:57

Gov't mule - Simple man, welke is beter, of toch maar Lynyrd Skynyrd.

Theodorik1 | 05-06-21 | 02:18 | 1

Geen Stijl een tegenstander van cookies, en de cookie-wetgeving is onbereikbaar zonder dat een leger van cookies verplicht wordt opgeslagen op je PC
Logisch toch?

Jan Dribbel | 05-06-21 | 02:16 | 6

Wou je dan bij elke post steeds opnieuw inloggen?

Lorejas | 05-06-21 | 02:50

@Jan Dribbel | 05-06-21 | 02:49:
Maar ‘s nachts wel. Ik begrijp het.

TheOne48 | 05-06-21 | 02:51

Mijn browser onderschept bij 1 bezoekje hier o.a. 28 trackers. Vandaar dat GS zich zo druk maakt over 1 RFID chip in je kenteken, bijvoorbeeld.

Nichtsneues | 05-06-21 | 07:53
▼ 3 antwoorden verborgen

Effe een early mornin' clubber. :-)

Kungs vs Cookin’ on 3 Burners - This Girl (Official Music Video) 2016
www.youtube.com/watch?v=2Y6Nne8RvaA

Basil Fawlty | 05-06-21 | 02:16

Rambo II is toch lang niet zo leuk als Rambo I.

Brabeaulander | 05-06-21 | 01:55 | 9

Rhinestone. Dat is pas een film die de wereld veranderd heeft.

Lorejas | 05-06-21 | 02:46
▼ 6 antwoorden verborgen

Wat de Rutte-pica betreft zou ik eerder Kaag er voor in de plaats zetten.
Het is nogal verdacht dat Kaag bij alle informateurs-gesprekken aanwezig was, en Rutte slechts bij een enkele.
Alle kranten&NPO al voor de verkiezingen Kaag als "vrouwelijke presidentskandidaat" op het schild hesen.
Orwellkreng middels die zelfde kranten "Omtzicht functie elders" liet lekken. (ik geloof niet in toeval als de inzet zo hoog is)
CU nu buitenspel (levenskwesties en boeren zijn breekpunt voor '66)
CDA zwaar beschadigd. Macht ligt al sinds Hugo in Rotterdam, boeren buitenspel.
GL en PvdA twee lamme blinden die zich laten leiden door '66. Beide agenda's gekaapt omdat ze de onderkant van de samenleving zijn vergeten.
VV' wordt gechanteerd door '66 en het diplomaten/ambtenaren/EU korps wat nu de kans ziet om de volledige macht te grijpen.

Uiteindelijk worden we door deze regering volledig uitgeleverd aan Brussel.

Daar is geen Volt voor nodig.

Abject | 05-06-21 | 01:53 | 1

Bah

MoslimMolen | 05-06-21 | 01:59

Nog eentje dan: Nightfalls, en er ligt er nog een in de vriezer, voor zij die never en nooit een biertje wilde. Ik doe het ervoor, proost allemaal:) www.youtube.com/watch?v=vFhvEdZjpFA

Koffieleut | 05-06-21 | 01:53

Flits, aardlekschakelaar, BIEM.

Prachtig vind ik onweer en gelukkig is er geen apparatuur gefrituurd.

Brabeaulander | 05-06-21 | 01:46 | 3

Ik ook! Die angst voor onweer is lekker reëel!
In tegenstelling tot de fake angsten die via de MSM in je brein geïmplementeerd worden.
In tegenstelling tot een dooie Chinees met een mondkapje op straat:
Dit doet de bliksem:
www.youtube.com/watch?v=JpwD4eCF21I&a...
Bam! Of biem whatever.
Gewoon uitkijken als het bliksemt.
Dus ook gewoon uitkijken als het griepseizoen op zijn hoogtepunt is.
Blijf binnen met je onderliggende ziekte en je mastodonten leeftijd.

keestelpro | 05-06-21 | 01:58

En nooit in een boom klimmen.

ploppy | 05-06-21 | 02:40

Nog een pareltje van eigen bodem..Cuby and the Blizzards-Windows of my eyes

Theodorik1 | 05-06-21 | 01:37 | 4
▼ 1 antwoord verborgen

Ergens een dik anderhalf uur geleden iemands youtube-clip aangeklikt en het gaat vanaf daar heerlijk door, hoor ineens geluiden die ik jaren geleden toevallig op een festival zien zou (kudtcorona), was weer even vergeten hoe fijn het is om gewoon te luisteren naar dat wat ik niet ken.
Heerlijk.! youtu.be/IihEXA88GyI?list=RD8Fk5kz4_X...

Abject | 05-06-21 | 01:35 | 1

C.W. McCall - Classified
/watch?v=_wmhOFvMiOM

nutsniet | 05-06-21 | 01:33 | 3
-weggejorist-
nutsniet | 05-06-21 | 01:38

@nutsniet | 05-06-21 | 01:38:
Komt in de buurt van Frank Zappa. En ook weer totaal niet. Leuke les geleerd weer.

keestelpro | 05-06-21 | 01:41

@Mickey, gevonden , Catapult- let your hair hang down.
Niet echt mijn smaak maar wel 70's.

Theodorik1 | 05-06-21 | 01:33

Ach die tering stembus...
.
Frank Zappa - Broken hearts are for assholes:
.
youtu.be/RrKKt6NprVM

MoslimMolen | 05-06-21 | 01:25 | 2

Frank Zappa is een muzikale genius maar ook een tekstueel genie.
En verder totaal out of the box qua content en SUPER onderhoudend qua entertainment.

keestelpro | 05-06-21 | 01:34

@keestelpro | 05-06-21 | 01:34:
Yeah; hij scheet iedereen onder !
Nu woke fucking shitzooi - zie 't cynisch topic van deez avond.
.
Titties 'nd beer !

MoslimMolen | 05-06-21 | 01:41

Ik heb net gekeken op de site van de SVU (Staatsdrukkerij, die allang geen Staatsdrukkerij meer is)
vanwege het gele vaccinatieboekje.
De SVU kan de drukte niet aan vanwege de populariteit van het gele boekje.
Hoe anders is het gesteld met het rode boekje van Mao, niemand wil dat boekje behalve de leden van de communistische partij in China.

Jan Dribbel | 05-06-21 | 01:23

Wat was dat voor een enorme klap daarnet??
Oh, Gott hat sich erschossen
Ein Dachgeschoss wird ausgebaut

Einsturzende Neubauten - Haus der Luge

www.youtube.com/watch?v=sqV-kHTPFzM

Arnold Layne | 05-06-21 | 01:22

Sanford Clark - The Big Lie
www.youtube. com/watch?v=3Pr-V9Tm7rA

nutsniet | 05-06-21 | 01:17 | 1

En je ging niet voor de korte rokjes, maar voor de zang? Knap ;) Ik zag let's all chant.. Michael Zager in die clip : www.youtube.com/watch?v=zb9dK2GWDNo Dat was destijds al heftige pron, ik ken verschillende ouders die de clip er gewoon afgooiden, al hadden we toen maar 6 tv zenders inclusief drie duitse zenders, zwaar verboden destijds.

Koffieleut | 05-06-21 | 01:44

.https://youtu.be/sTFh02qJgBE. Laura Pausina en Andrea Bocelli. Vivo per lei.

Lady Midnight | 05-06-21 | 01:07 | 2

Scusi... Pausini.

Lady Midnight | 05-06-21 | 01:08

Eels - Novocaine For The Soul
/watch?v=V2yy141q8HQ

nutsniet | 05-06-21 | 01:04 | 2
-weggejorist-
nutsniet | 05-06-21 | 01:26

Dat was het weer.

Brabeaulander | 05-06-21 | 01:02

South of heaven van Slayer. Wilde muziek werkt prima om de dag af te sluiten. Ik kan niet linken.

LV-225 | 05-06-21 | 00:40 | 1

Ooh lekker nummer, dankjewel! Jeugdsentiment, heb de elpee ook. Lekker vrolijk nummer, nogmaals dank

Koffieleut | 05-06-21 | 00:40

Russische radio tijdens de koude oorlog in de jaren '80? Je analoge radio helemaal naar rechts draaien en dan kon je Russische morse-code horen. Geen gein. Spannend toen!!! Lol!

Basil Fawlty | 05-06-21 | 01:39

@Basil Fawlty | 05-06-21 | 01:39:
Ik herinner me dat. En de Sovjetrussen legden hele frequentiebanden plat met hun Specht, waarvan niemand precies wist wat het was. Een soort breedband stoorzender met een krankzinnig groot vermogen. En dan de Chinezen met hun enorm sterke communistische propagandazenders.

Nivelleermarionet | 05-06-21 | 02:13

@Nivelleermarionet | 05-06-21 | 02:13:
Ik was tussen 11 en 18 jaar en spannend was dat gedoe. Ik had toen wel een klein vermoeden maar hey, pubersmurf in de koude oorlog.

Maar ik hoorde dus een jaar of 2 a 3 geleden diep in de nacht op Engelse Talkradio dat verhaal van die morsecode en dus het bleek echt koude oorlog gedoe. En die morsecode was dus van belang voor KGB agenten. Mooi man!

Oh ja. Om het nog mooier te maken. Ik woonde toen 10 kilometer van de grote RAF vliegbasis in Brüggen (Duitsland) en in mijn straat woonden Engelse piloten en officieren. Spannend! Lol!

en.wikipedia.org/wiki/RAF_Bruggen

Basil Fawlty | 05-06-21 | 03:01
▼ 1 antwoord verborgen

Voor alle linksdragende wijsneuzen, die dachten dat Bibi wel even premier zou worden door het strakke vaccinatieprogramma en een oorlogje tegen GazArabieren, zo werkt het dus niet in de enige democratie in het Midden-Oosten.
Bibi staat met lege handen.
Dit scenario is dus gewoon mogelijk in Israël, maar niet in het corrupte Gaza en ook niet op de Westbank.
Bibi zal zich moeten verantwoorden en er hangt hem wellicht een straf boven het hoofd.
Denk je dat Ismail Haniya zich ooit hoeft te verantwoorden voor het leed dat ie de Gazanen heeft aangedaan?
Nul% kans.
Hetzelfde voor Abu Mazen(Abbas) die zit al sinds 2003, langer dan Netanyahu.
Arabieren en democratie….
Free Palestine? Dat begint met eerlijke verkiezingen.
En die komen er nooit.
Palestijnen worden onderdrukt door hun eigen leiders.

Ruimedenker | 05-06-21 | 00:29 | 9

@Nuuk | 05-06-21 | 00:51: De Gaza en de West Bank hebben nooit bij Israël gehoord. En de Palestijnen zijn pas vrij, als Israël daadwerkelijk gedwongen wordt om daadwerkelijk op gelijk niveau met haar buren om te gaan; niet vanuit een superieure machtspositie die volledig te danken is aan financiering vanuit het buitenland en de absolute militaire, economische, materiële en politieke steun in woord EN vooral daad van de VS, mede afgedwongen door de invloedrijke joodse gemeenschap aldaar.

*President Joe Biden heeft al meerdere keren verklaard dat de joodse gemeenschap in de VS zeer tot uitermate invloedrijk is. En hij is daar trots op. En de joodse gemeenschap ook.*

Arachne | 05-06-21 | 15:14

Bibi is niet rechts, hij is uitermate liberaal. Bibi is al met zoveel weggekomen, net als de andere premiers van Israël. Bibi staat niet met lege handen, hij weet massa's en waar de lijken begraven liggen.

Daarnaast is, volgens analisten, Hamas gesticht en gefinancierd door Israël. Dit om tweedracht te zaaien tussen de Palestijnen, PLO en Hamas.

Als er vrede uitbreekt in MO, dondert de staat Israël binnen de kortste keren in elkaar. Zonder vijand van buiten, komen de breuklijnen binnen de joden en de tegenstelling tussen de diverse bloedgroepen snel en bloedig naar boven.

Arachne | 05-06-21 | 15:21

@Arachne | 05-06-21 | 15:21:
Ik denk altijd dat je redelijk op de hoogte bent van de situatie aldaar, maar met dit soort aannames val je door de mand.
Ik heb jou ook nog nooit kunnen betrappen op een positief woord tav Israël.
Dat hoeft niet, maar je bent gekleurd, vooringenomen.
Juist als het vrede wordt zullen de gematigde Joden en de orthodoxen meer naar elkaar toe trekken.
De laatste groep gaat niet in het leger, maar worden beschermd door de eerst genoemde groep.
Dat Hamas en Isis uitgevonden zouden zijn door de Joden is typisch anti-semitische gelul.
De theorie dat Joden de wereld regeren.
Onzin.

Ruimedenker | 05-06-21 | 17:44
▼ 6 antwoorden verborgen

Zo mooi,

YT: The Cats - Lea

Kraag | 05-06-21 | 00:25 | 3

En natuurlijk Scarlet ribbons, hele band kon donders goed zingen, zonder autotune of wat dan ook, echte zangers. Tegenwoordig wel anders helaas.Iedereen kent Arnold Mühren, hij koos voor de Cats i.p.v. voetbal, geen verkeerde keuze denk ik daN: www.youtube.com/watch?v=BKzgOguQjGE.

Koffieleut | 05-06-21 | 01:01

Lekker man!

Groene_pixel_man | 05-06-21 | 00:31

Goeie......,
Vanuit FR een rondje voor iedereen. Kan er wel vanaf want ik heb €200 bespaard op onzinnige en naar blijkt onnodige PCR testen. Zo de grens over. Niemand te zien daar, de grensovergang blijkt uit een blauw bordje met Frankrijk erop.
Dagje of drie op deze plek en dan verder naar beneden. Dipje in het weer maar morgen weer over. Zo en nu aan de Ricardo. Slaapmutsje.

K1100 | 05-06-21 | 00:17 | 2

Slaap lekker zo meteen K1100!

keestelpro | 05-06-21 | 00:21

Kees is al aan de beurt geweest.
Ik ook.

RickyLaRue | 05-06-21 | 00:27

Ik ook, maar mag je dat nog zeggen en voor je mening uitkomen, zonder dat je meteen een wappie bent? Ik pas alvast, Vind het niet zo erg om kritisch te zijn: www.nporadio2.nl/nieuws/30919/epidemi... Ieder zijn ding. En ieder zijn/ haar keus, that's what life is about. Een gok,. En dit nummer heeft er geen fok mee te maken, maar het past wel bij een biertje nog: www.youtube.com/watch?v=_UklsUHulVY Neerlands trots, George Kooymans van de Earring.

Koffieleut | 05-06-21 | 00:36

@Koffieleut | 05-06-21 | 00:36:
Lang leve Powned. Toch maar het zoveelste kindje voortgekomen uit het GeenStijlse. Goed dat dit fenomeen van het vreselijke NPO netwerk gebruik maakt.

keestelpro | 05-06-21 | 01:23
▼ 1 antwoord verborgen

youtu.be/LQMYnV06pog. Guy Clark. That old time feeling. Met natuurlijk Emmylou op de achtergrond:-).

Lady Midnight | 05-06-21 | 00:06

Krakers van nu stellen ook geen reet meer voor. In de jaren tachtig werd er een fijn potje geknokt,

Het gekraakte pand aan de Sint Willibrordusstraat is vanavond een paar uur later alweer ontruimd door de politie. Het gebied rondom het pand was hermetisch afgesloten en is inmiddels weer vrijgegeven. De ontruiming is vooral gedaan door agenten met de 'platte pet', de ME hoefde nauwelijks in actie te komen. In het pand bleek niemand meer aanwezig te zijn, hoe de krakers de benen hebben genomen is niet duidelijk.

Kraag | 05-06-21 | 00:03 | 2

Ach... Krakers hadden toen en nu wel een puntje hoor.

Theodorus.Goldbach | 05-06-21 | 00:07

We hebben hier noodweer van bijbelse proporties gehad. De hele stad staat onder water en die regenbui bleef boven de stad hangen. Ruim anderhalf uur moesonregen aan een stuk. Ongekend, hoeveel water er uit de hemel kan storten. Ik zie dat die nare buienzone richting noorden trekt. Mogen ze daar ook meegenieten van donder, hagel en heel erg veel regen.

LV-225 | 05-06-21 | 00:01 | 5

Eindhoven de natste!

VP732 | 05-06-21 | 00:16

Ik vermoed dat u uit Eindhoven of omgeving komt.

keestelpro | 05-06-21 | 00:20

Hebben de lokale klimaatwappies dit al geduid als zijnde de apocalyptische klimaatverandering (dat is dubbel op, snap niet dat ze dat niet snappen).

Nuuk | 05-06-21 | 00:22
▼ 2 antwoorden verborgen

Boeee:
https://youtu.be/YNZtHW_VnuE
https://youtu.be/IypL_EcI9XE

Kijkeensaan | 04-06-21 | 23:59 | 1

Koeien en accordeons horen bij elkaar op één of andere manier. :-)

keestelpro | 05-06-21 | 12:41

Eindbaas

Dwarsdenker | 05-06-21 | 00:07

@Dwarsdenker | 05-06-21 | 00:07: zelfde liedje kan hij op 10 manieren zingen en blijft toch hetzelfde nummer. Vind ik bewonderenswaardig. Wel lastig meezingen als je weer een andere (live)versie opzet ;)

VP732 | 05-06-21 | 00:14

Was echt leuk!

Lady Midnight | 04-06-21 | 23:58

Best mooi dit, alleen heb ik weer niets met die baard van Nick, zo jammer., hij lijkt eeuwen ouder. Sorry Nick, dan toch maar Scarlet ribbons van the Cats...Piet met nog net geen baard en snor, maar meer nog het nummer natuurlijk:)
......

Lellebelle | 05-06-21 | 00:04

Armand Amar - Inanna

https://youtu.be/D9KCqItgmxk

Kijkeensaan | 04-06-21 | 23:50

Clark!

Lady Midnight | 04-06-21 | 23:41

Voor alle reaguurders die bij Joris in ongenade vielen.
Martika - Toy Soldiers
youtu.be/LvdLovAaYzM

MickeyGouda | 04-06-21 | 23:38 | 10

Mooi gebaar Mickey.

Gravin v Kippenbouth | 05-06-21 | 00:02

@RickyLaRue | 04-06-21 | 23:57:
Op enig moment waren er hier best veel actieve guursters. Geen idee waar de dames zich verstoppen.

*heft glas op naar de Gravin*

MickeyGouda | 05-06-21 | 00:05

Ik ben er! En draag af en toe een steentje bij! Maar wat meer dames zou best leuk zijn. Al kan ik de heren prima verteren;-).

Lady Midnight | 05-06-21 | 00:10
▼ 7 antwoorden verborgen

Rutte vindt altijd een geitenpaadje. Ik hoop dat ik ongelijk heb, maar dat linkse kabinet Rutte komt er; linksom of linksom.

JvanDeventer | 04-06-21 | 23:33 | 1


Ik maak mij geen illusies en weet dat u gewoon gelijk heeft.

Graaisnaaiert | 04-06-21 | 23:45

En deze kwam ik bij de 'suggesties' op mijn Youtube tegen.

Draag ik op aan Keestelpro; die houdt wel van KT Tunstall en haar moderne technieken, geloof ik. Van Kees weet ik dat KT een zg 'looper pedal' gebruikt. Als leek begrijp ik dat ze kleine stukjes van zichzelf opneemt en meteen kan afspelen. Nou ja, zingen kan ze ook :

www.youtube.com/watch?v=N4iZNTwi2Rk

Dr_Johnson | 04-06-21 | 23:31 | 1

Dankjewel Dr_Johnson! Mooie link weer. :-)

keestelpro | 05-06-21 | 02:16

Ik kruip er in.

Welterusten allen.

GKJP | 04-06-21 | 23:20 | 1

Welterusten, ik ga ook ter sponde, Heb een zware dag achter de rug.

Gravin v Kippenbouth | 05-06-21 | 00:02

Net zo'n wappie als Baudet of was dat sarcasme van dat Rockefeller?
Zo grappig, die hoaxes. In de categorie "hep op Facebook gestaan"
USA TODAY
Fact check: 'Rockefeller Playbook' and 'Operation Lockstep' are hoaxes
search: Google enzo (sarcasme)

onesizefitsall | 04-06-21 | 23:16

Dus,

Als er nu verkiezingen zouden zijn, stemt 26,1 procent van de Vlamingen op Vlaams Belang. De partij van Tom Van Grieken kan zich met dat resultaat nog steeds tot de grootste van Vlaanderen kronen. Die uitslag is een pak beter dan haar verkiezingsresultaat van mei 2019 (18,5 procent) en het is ook beter dan de vorige peiling in maart toen de uiterst rechtse oppositiepartij 23,6 procent scoorde.
bron: HLN

Kraag | 04-06-21 | 23:14

Nederland - Oekraïne 0-0 (24 gemiste vrije trappen Depay)
Nederland - Oostenrijk 0-1 ( eigen d.p. Depay)
Noord-Macedonië - Nederland 2-1 (2 x eigen d.p. Depay)

Kraag | 04-06-21 | 23:09 | 2

U bent positief ingesteld?

Jazeetie | 04-06-21 | 23:12

Depay speelt voor AT?

NiCeY | 04-06-21 | 23:30

Dion Graus mag niet meer in het pinguïnverblijf van Artis komen.
Dieren die met grensoverschrijdend gedrag te maken krijgen maar beter hun snaveltjes toe houden, aldus een vertrouwenspersoon (haring Arie) in het NRC.

Osdorpertje | 04-06-21 | 23:07

Die Spock is vermoedelijk niet de echte (Leonard Nimoy) maar die nepper uit een latere film of serie. Sheldon Cooper haatte hem. Voor de echte nerd is er maar één echte Spock.

Nivelleermarionet | 04-06-21 | 23:02 | 2

Volgens mij is het een pica Leonard Nimoy met de gelaatstrekken van Kaag erin gemonteerd.

MickeyGouda | 04-06-21 | 23:13

@MickeyGouda | 04-06-21 | 23:13:
Je zou gelijk kunnen hebben Mickey, al zie ik Spock nog niet op een tafel dansen terwijl de theezakjes wild heen- en weer schieten.

Nivelleermarionet | 05-06-21 | 01:57

Off topic weliswaar, maar ik kijk naar de film Contagion uit 2011. Verrassende overeenkomsten met waar we nu mee te maken hebben met Covid 19.

vluchtelingallergie | 04-06-21 | 22:58 | 10

Overeenkomsten is niet genoeg. Het is duidelijk dat filmmakers met gebruik van juiste bronnen en experts een realistisch scenario kunnen uitstippelen. Maar blijkbaar kunnen ministeries dat in allerlei landen niet. Zorgelijk.

Risingson | 04-06-21 | 23:16

@Risingson | 04-06-21 | 23:16:
Deze filmmakers waren vakmensen. Ambtenaren van ministerie's e.d. missen de kennis van datgene waar ze voor aangenomen zijn.

vluchtelingallergie | 04-06-21 | 23:36
▼ 7 antwoorden verborgen

@Roos | 04-06-21 | 23:27: Nee, gelukkig niet, behalve dat ik vloeiend Duits spreek (en nog 5 talen). Ik ben helemaal het tegenovergestelde van mijn vader. Rechts, belegger, uitgaand, graag onder de mensen.

wilderst | 05-06-21 | 00:00
▼ 5 antwoorden verborgen

Goedenavond allen. U heeft hier te doen met een in en in gelukkig mens!

Sorry.

Ik wens u wederom alles wat u mij wenst, en dan nog een beetje meer, het is u gegund.

GKJP | 04-06-21 | 22:56 | 8

Gepoept na drie dagen verstopping?

BrutusBosch | 04-06-21 | 23:06
▼ 5 antwoorden verborgen

Hij heb een mooie stem maar moet wel aan z'n Frans werken want het klinkt niet.

Knufter | 04-06-21 | 23:06

Jazz! In de zin van: geen gelul, spelen! Met een hoofdrol voor één van de Haagse Beets brothers, Peter Beets op piano, in een Charlie Parker classic: Ornithology:

www.youtube.com/watch?v=l59hBE2OBgI

Dr_Johnson | 04-06-21 | 22:52 | 4

De combinatie van Beets met die Djangogroep vind ik niet gelukkig. Niks ten nadele van Beets individueel, maar die drie mannen zijn eigenlijk beter zonder piano. De sologitarist is inderdaad een grootheid, zoals in het tekstje op YT te lezen is.

JvanDeventer | 04-06-21 | 23:22

@JvanDeventer | 04-06-21 | 23:22:

Ja, Dorado Schmitt, ongeveer de gereïncarneerde Django himself. Maar nee, ik ben het niet met je eens. Peter Beets hoort in deze combinatie echt thuis. Hij speelt alle jazzstijlen, van deze 'gipsyjazz' tot bebop tot het begeleiden in het trio van Rita Reys.

Tot slot, nog een stukje van een optreden van Tommy Emmanuel in Zweden met een prachtig mooi meisje: Gabriella Quevedo; haar voornaam doet Italiaans vermoeden, haar achternaam Spaans; maar ze is het resultaat van een Zweeds-Argentijnse samenwerking, begrijp ik. Anyway, gitaar spelen kan ze!

www.youtube.com/watch?v=NQHVzFLsfZ8

Dr_Johnson | 04-06-21 | 23:58
▼ 1 antwoord verborgen

Blijkbaar is er een ramp gebeurd op het internet. Een van de servers die elk online woordenboek bevat, is gecrasht. Alle gegevens zijn verwijderd. De hoofd-IT-er die de leiding had over de server werd gevraagd hoe hij zich voelde naar aanleiding van deze catastrofe.

"Er zijn geen woorden voor!", zei hij.

Eeuwig..Op..Vakantie | 04-06-21 | 22:47 | 2

Dacht dat ie sprakeloos was?

Lorejas | 04-06-21 | 22:50

Zeker Babel software gebruikt.

keestelpro | 04-06-21 | 22:55

Dit topic lijkt wel een reaguursel van Neon hahaha

wilderst | 04-06-21 | 22:42 | 7

@keestelpro | 04-06-21 | 22:48: De j in jhzz staat voor Jahweh? Want het is 'god hebbe zijn ziel'. necrosis was heel strikt daarover.

wilderst | 04-06-21 | 22:56
▼ 4 antwoorden verborgen

Lekker nummer om op te slowen met een adhd meisje.

keestelpro | 04-06-21 | 22:51

Mooi, hier aan zee, alleen maar zee, blauwe luchten en wat wolkjes en veel Duitsers.

Zwizalletju | 04-06-21 | 22:43

Rolboter. Die ouderwetse.

Lorejas | 04-06-21 | 22:45

Mooi. Nog onweer daar?

RickyLaRue | 04-06-21 | 22:50

Aaaah.. mooie deze!
"alle linksmensen stiekem blij dat niemand hun hersenverweking omzet in echt beleid. "
Welterusten!

MondKapper | 04-06-21 | 22:37 | 1

Trusten. Heb er ook hardop om gelachen.

Graaisnaaiert | 04-06-21 | 22:51

Jezus, zou die nog leven?

SterF... | 04-06-21 | 23:05

Ouchie.
Mess with the bull.. Get the horns.
Maar dan de poten.

RickyLaRue | 04-06-21 | 23:46

Zal wel van een groen-links wethouder zijn. Net zoals die Air-BnB waar die zuid Afrikaanse vrouw van de trap geflikkerd werd

Snap_het_ook_niet | 04-06-21 | 22:53

"De gemeente Amsterdam en burgemeester Halsema kiest de kant van de Amerikaanse mega belegger."

www.youtube.com/watch?v=vrHqlHXBLM8

Wat een gelul, de burgemeester kiest gewoon de kant van de wet en de rechtmatige eigenaar.

Knufter | 04-06-21 | 23:08

Toffe videogame

Do-na-zi | 04-06-21 | 22:45

Knetternep

SinisterNL | 04-06-21 | 22:47

Geweldig ! Driehoekige groene kop. Waar ken ik dat van ?

Zwizalletju | 04-06-21 | 22:40

Levensgevaarlijk, groene figuren.

Graaisnaaiert | 04-06-21 | 22:50
▼ 2 antwoorden verborgen

Star Trek.... ik heb er best veel naar gekeken, maar de laatste serie is niet doorheen te komen zeg. Wat een armoede.

ZOMG | 04-06-21 | 22:29 | 6

@MargauxGrandCru | 04-06-21 | 23:07: het policor-denken ligt er allemaal wel heel erg dik op. Nu is dat bij Star Trek altijd al wel geweest, maar het is nu wel erg erg en gaat ten koste van het verhaal en de karakters en dat is jammer.

ZOMG | 04-06-21 | 23:35

@MickeyGouda | 04-06-21 | 23:18: Voyager was 20 jaar geleden! Toen ging het vnl om "particle of the week" en allerlei rare technobabbel die de serie verpesten.

De actrice die Kes speelde (een ongelofelijk zacht ei in de serie) is later trouwens flink ontspoord.

ZOMG | 04-06-21 | 23:39

@ZOMG | 04-06-21 | 23:39:
Ik heb de mug shots van haar arrestatie gezien. Blijkbaar ontblootte zij 'in een vlaag van' haar bovenlijf voor kinderen. Elke keer als zij in beeld kwam scandeerden mijn kind en ik daarom 'Badjas!'. Dit soort faits divers dragen altijd bij aan het kijkplezier.

MickeyGouda | 04-06-21 | 23:50
▼ 3 antwoorden verborgen

Beam me up, Scotty.

RickyLaRue | 04-06-21 | 22:23

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken
Online Casino | Online Casino | Paynplay Casinos | Online casino expert | Online Casino