Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

RTL en Jinek verklaren Martijn Koning illegitiem

Mooi, niet meer op televisie, dit clowntje

Martijn Koning is een ongelooflijk treurige joker uit de F-categorie tegen wie iemand ooit heeft gezegd dat-ie een leuk grapje maakte, en sindsdien is hij komediant. Of tekstschrijver van GroenLinks, maar om dat te kunnen moet u ook een vrij verrot gevoel voor humor hebben. U weet sinds de Oudejaarsconference wel: de middelmatige Martijn Koning probeert geforceerd te compenseren dat hij vooral heel triest is en dat maakt zijn werk slecht tot op het niveau van plaatsvervangende schaamte. Voorts kent u allemaal wel de aantijging dat hij met z'n gewelddadige poten aan een collega zou hebben gezeten en dat verhaal dat-ie werd geconfronteerd met de taser van doorgesnoven kneusje Javier Guzman zal ook wel meerdere kanten hebben. ENFIN, Martijn Koning gaf met zijn grote bek eigenhandig een paar zetels terug aan Thierry Baudet, die die zetels in een dramatisch voorspel reeds had ingeleverd, en nu gaat RTL (nadat 'de pleuris' uitbrak) door het stof met gemiep over spijt en excuses. "Het spijt ons dat dit zo is gelopen en dat de kijker en de tafelgasten hiermee werden geconfronteerd." Daar sluiten we ons helemaal bij aan. Het spijt ons ook heel erg dat Nederland geconfronteerd wordt met Martijn Koning.

Social

Dit dus

Social
Social
Social

Reaguursels

Inloggen

Het was hard en ook wat smakeloos. Maar is het echt zo erg dat een politicus die dagelijks leugens verspreidt over van alles en nog wat en ieder lid van de tweede kamer wegzet als onderdeel van een imaginaire kwaadaardige elite eens op dezelfde lage manier wordt weggezet? Waarom begint iedereen daar dan over te jammeren maar niet over de absurde uitingen van Baudet?

Beste_Landgenoten | 13-03-21 | 09:07 | 3

Ik begrijp niet zo goed waarom de Joodse afkomst van zijn vriendin wordt aangehaald en ik begrijp niet zo goed waarom Thierry forum voor democratie zou zijn, terwijl de partij veel groter is en niet dezelfde constructie heeft als de PVV. Dat hij het gezicht is en de oprichter, begrijp ik. Ik persoonlijk was blijven zitten en had Martijn van repliek gediend door te vragen of hij het leuk zou vinden als ik zo over zijn vriendje zou praten.

BrokenTipi | 13-03-21 | 09:11

Jouw waarheid is niet ieders waarheid.Jij kijkt naar Baudet altijd door een kwaadaardig brilletje.In het verleden werden wel vaker mensen weggezet als leugenaars, bang om de heersende macht te verliezen.Jij ziet waarschijnlijk geen kartel, maar veel andere mensen wel.Mag je Thierry flink op de hak nemen?natuurlijk! Maar dit was iemand in een monoloog op de tv op een vileine manier tot op het bot vernederen, waarbij zijn vriendin en evt. toekomstige kinderen werden betrokken. Hij mag het zeggen, maar wij mogen het laag en ver onder de gordel noemen.En dat jouw moreel kompas in dit geval op zoete wraak staat zegt veel zoniet alles.

Kowalski11 | 13-03-21 | 09:26

Downplayen ? Lekker die Baudet zonde bewijs overal van beschuldigen en dan vervolgens hetzelfde doen als waar je hem van beschuldigt ?

piet7003 | 13-03-21 | 09:57

In zekere zin was Martijn zelf een bruinhemd, omdat hij zich gefaciliteerd voelde deze toon aan te slaan. Gefaciliteerd vanuit zijn perceptie over de mening van de massa. In zijn optiek deelde het gros van de massa dezelfde mening. Dat is niet alleen kenmerkend voor de bubbel waarin hij kennelijk leeft. Het geeft ook aan hoe weinig divers de grond van zijn gedachtengoed blijkt te zijn. En dan met een betoog menen te deugen voor de massa.

De massa heeft maar één stem, kennelijk. In zijn optiek. Dit is één van de grondbeginselen van fascisme en waarom het niet werkt: er is binnen de bevolking altijd sprake van diversiteit in opvattingen en Links wil nog wel eens de fout in gaan door te pretenderen dat er maar één opvatting kan en mag zijn. En dát is fascisme.

BrokenTipi | 13-03-21 | 08:24 | 3

Wist niet dat hij cabaretier was trouwens.

piet7003 | 13-03-21 | 09:58
-weggejorist-
BrokenTipi | 13-03-21 | 11:35

Beetje standaard (en dus niet interessante) linkse gedachte: Baudet is racist en dan mag je alles zeggen, zelfs vrouw en kinderen mogen er bij betrokken worden. Azarkan zat er ook, en zijn partij heeft dezelfde mening over verraders van Turkije. Er is weinig antisemitisch geweld in Nederland, en als het er is dan komt het uit niet uit de FvD-hoek. Opvallend dat Koning en jij het echte gevaar niet zien, en niet willen zien.

BorisBonkestoter | 13-03-21 | 08:47

De opinie is net zoveel waard als het betoog van Koning: niks. Die hele opinie eindigt met dat Baudet een splinterpartij is. Is dat objectief zo? In hoeveel gemeenten is forum voor democratie actief? Hoeveel zetels heeft forum in de 1e kamer? En dan betoogt de opinieschrijver dat het slotstuk van Koning perfect was. Ja, omdat Koning dezelfde mening is toebedeeld. Daarnaast weet hij niet eens goed wat deugen is in de context van fascisme, want als er niet zo werd geprotesteerd tegen het optreden, was deze 'opinie' er eentje van hoezee en geweldig dat dit is gebeurd. Enge mensen!

BrokenTipi | 13-03-21 | 08:54

Ik zou zeggen, blijf dan ook maar bij die linksche site waar mensen als Koning heilig zijn verklaard door het gros van de reaguurders. En dat mag. Dat heet democratie, zoals op GS een ander geluid is te lezen. Martijn Koning kent echter maar 1 waarheid en dat is de zijne die koste wat kost door ieders strot moet worden gedramd want hij heeft gelijk. Walgelijk ventje.

NorthStar | 13-03-21 | 08:58

Ik vind Najib Amali ook grappiger.

Droop | 13-03-21 | 08:14

Laat Martijn Koning rotten in de Hel

Petrus de Dooper | 13-03-21 | 06:58

Het vak van carabatier is te hoog gegrepen voor deze nitwit. Laat deze haatdragende man zijn werk voor groenlinks maar weer oppakken. Daar valt hij minder op tussen de rest van enge figuren zoals Klaver en kraker Duyvendak.

davesl1210 | 13-03-21 | 06:32

Eeuwig onwetend blijven? Dan moet je je tijd vergooien met het kijken naar programma’s als “Je lult uit ji nek”. Zij is een vat dat overloopt van tweedehands kennis en is echt de enige niet. Van Huys tot Witteman, van dinges tot dinges. Het is allemaal redactioneel haastwerk dat het moet hebben van de herrie van de dag. Er is geen tijd voor studie en verdieping. En als het dan eens een keer iets lijkt dan is het een door de redactie voorgekauwd prakje dat vervolgens door het pratende hoofd beetje bij beetje over de toksjotafel weer wordt uitgekotst. Een gast zal daar niet snel iets van zeggen. Een gast heeft namelijk meestal iets te verkopen.
Toen Jort Kelder eenmaal goed begreep dat hij bij het boze oog beter kon boeren dan met het schrijven van doorwrochte stukkies noemde hij Eva de Nederlandse talkshowkoningin. Over taalinflatie gesproken. Onbeschaamd, ongemeende complimentjes uitdelen, je weet immers maar nooit waar het goed voor is. En dat is precies waar u naar zit te kijken; een incestueus clubje vlotte babbelaars dat mekaar de bal toespeelt en de hand boven het hoofd houdt.
Maar er is één uitzondering die de regel bevestigt – zo wil althans het verhaal – JEROEN! Maar echt, gelooft u mij, die had maar één zorg: het pitchen van zijn viriliteit. Hoe was het ook alweer? Kon je aan de kralen van zijn armbandjes niet zien hoe vaak hij ‘m erin had gehangen die week?
Hij heeft inmiddels een tweede zorg: dat hij niet al te kaal in beeld komt. De waarheid komt bij deze gaste

fokkewoelf | 13-03-21 | 03:20

De Koning is in het AD blij met zichzelf. Hij mag zijn mening, of geluid laten horen, maar het was niet verstandig van hem dit zo te doen en de gevolgen zijn voor hem.
*Houdt geen rekening met zijn opdrachtgever
*Levert geen kwaliteit af wat men verwacht op gebied van Humor
* Was puur persoonlijk dat hij TB wilde “uitschelden”
* Dit gaat hem opdrachten kosten
* TB heeft hier uiteindelijk geen last van, krijgt zelfs steun, wellicht extra zetel
* MdK heeft zichzelf zwarte schaap van de TV cabaretiers gemaakt
* Na oudejaars conference is dit 2e bevestiging dat hij niet goed genoeg is voor TV podium.

Tapioca pudding | 13-03-21 | 00:46

Niet dat iemand dit nog gaat lezen maar toch!

Wat er in mijn optiek gebeurde: het gesprek begon redelijk tot er weer gedonder begon over die appjes, Hiddema die blijkbaar aangeeft dat het een racist is jadiejadieja. Ergerlijk, pak die man nou eens op de inhoud dan! Het ergste vond ik eigenlijk de opmerking van Jinek dat ze zei:’ik plak geen label op je’, nee idd, letterlijk niet maar figurlijk in de beeldvorming die je neer wilt zetten lukt dit uitermaaaate goed! Dus ze doet er zelf ook keer op keer aan mee!

En toen kwam het laatste stuk. Ik heb de oomerking van Koning gezien en ik vond het zelf ook niet per se grappig en nogal op de man. Het is een soort humor die ik wel kan waarderen maar dat is voor intimi, dat kn je niet als buitenstaander zo doen. Want Martijn kent Thierry helemaal niet, alleen maar het beeld van hoe hij neergezet wordt. Sloeg dus kant nog wal.

Maar ik neem het wel op in die zin voor Koning, want hij heeft dus te kennen gegeven dat hij niet zijn teksten vooraf wilt geven omdat hij zijn werk moet kunnen doen en zich daar vrij in moet kunnen voelen. Wat mij betreft heeft hij daar 100% gelijk in en hulde daarvoor.

Ik heb FvD al2x gestemd en g het nu weer doen. Maar we leven toch godver wel in een vrij land waar je in principe mag zeggen wat je wil zolang je geen oproep doet tot geweld. Ik kon het niet eruit halen.

Iedereen mag op zijn en haar manier weer wat vinden van het optreden van Koning en hem om die reden wegzappen of weet ik wat. Maar ondanks de verschillen in opvatting of wat dan ook moet je ook waardering kunnen hebben voor de manier waarop hij te werk is gegaan. Het is hypocriet als je dat niet doet want dan ben je dus met 2 maten aan het meten te zijn.

Theo? | 13-03-21 | 00:07 | 6

@Min. v. Communicatie | 13-03-21 | 00:29: eens, ik wil het voor al vandaag nog eens terugkijken om te zien wat er nu precies gezegd werd. Maar ik ben het eens met je dat er idd al een langere tijd een spel gespeeld wordt dat je idd kan omschrijven als demoniseren, wat erg gevaarlijk is en waarvoor gewaakt moet worden. Maar dan niet achteraf zo’n deugstukje van ja we staan er niet achter. Dat zijn ook holle woorden. Je zou ook kunnen zeggen van he, misschien moeten we idd niet die kant op willen gaan en had ik misschien ook iets minder hard op het fascistenorgen kunnen spelen. Ze doet er net zo hard aan mee. Je kan het ook voor EEN keertje eens over inhoud gaan hebben..

Theo? | 13-03-21 | 08:40

@Timide_Aso | 13-03-21 | 06:33:
Zolang schaamte om het aan te geven niet leidt tot er niet meer op stemmen is het prima! Maar het zou toch niet moeten mogen idd dat je je voor een politieke keuze zou moeten schamen. Van alle peilingen die ik gedaan heb tot nu toe incl die van de volkskrant die gaat over de gemaakte keuzes van de kamer in de afgelopen periode kaam bij mij overal een ruime meerderheid van boven de 70-75% voor PVV danwel FVD. Dus waarom zou ik dan iets anders stemmen! En ik kom er ook prima voor uit als men het vraagt. En ik wil het aan iedereen uitleggen. Echter merk ik eigenlijk altijd dat men dan terugvalt op: ja maar die partij is toch niet zuiver en dit en dat... de beeldvorming is het belangrijkste en dat blijft hangen bij minder geinteresseerden in de politiek.

Daarom krijgen we ook van die VVD spotjes nu met waarom stem jij op Mark Rutte, dat zijn allemaal argumenten die niets te maken hebben met beleid of ideeen of visie, het zijn allemaal persoonlijke dingetjes: hij komt nog op de fiets, hij is een no nonsense man, hij brengt dingen met humor... for fucks sake! Is dat tegenwoordig al genoeg aan kwalificaties om jezelf verkiesbaar te kunnen stellen ja?

Volkskrantdingetje:
www.volkskrant.nl/kijkverder/2021/ste...

Theo? | 13-03-21 | 08:47

@Theo? | 13-03-21 | 08:47: goeie link die van de Volkskrant. Daar draait het inderdaad om: het daadwerkelijke stemgedrag, niet de grote woorden in campagnetijd.
Bij mij komt ook overduidelijk FvD naar voren, op twee PVV, en op een afstandje daarna SGP, en daarna....... DENK!
VVD, CU, PvdA, GroenLinks en D66 zijn de hekkensluiters.

Timide_Aso | 13-03-21 | 09:28
▼ 3 antwoorden verborgen

Een pot heel zure linkse augurken bij elkaar, bij Op1.... door de plee met die gasten!

Nederlanddraaitdoor | 13-03-21 | 00:07

Nou vanwege Joost Eerdmans heb ik het opgebracht om nog één keer te kijken.
-
Wederom tenenkrommend. Waarom?
Het enige thema van de single issue partij PvdD het klimaat. Wat een verschrikkelijk onrealistisch en inhoudelijk slecht geïnformeerde vrouw zeg. Enkel maar die wazige vergezichten.
Wie betaald de rekening van 30.000 EUR per gezin? antwoord PvdD gezemel. Jinek vraagt net door.
Waarom gaat Duitsland aan het gas en wij ervan af? antwoord PvdD gezemel. Jinek vraagt niet door.
Dierentuinen moeten dicht van de PvdD, waarom eigenlijk? antwoord PvdD onrealistisch gezemel. Jinek vraagt niet door.
-
Nou #kijkgeenjinek zal me makkelijk afgaan, ze zal de resterende dagen wel met haar hartsvrindin Kaag het ruggengraatloze stemvee verder willen vergiftigen met haar vooringenomen haatzaaiereij. Bahhh

bananabanana | 12-03-21 | 23:36 | 2
-weggejorist-
Petrus de Dooper | 13-03-21 | 07:05

Als het aan de PvdD ligt hebben we straks alleen stroom als de zon schijnt en/of als het hard genoeg waait (en er geen vogels langs de molens vliegen) .
Die willen alles op wind en vooral zonne-energie, maar vergeten even dat als dat al mogelijk zou zijn het overschot aan energie ook ergens opgeslagen moet worden voor als er een tekort is.
Kernenergie, de enige echte oplossing, is volgens PvdD geen optie.

a4p | 13-03-21 | 07:49

Ja, er zijn nog enkelen die zeggen ach, het was een roast, het was cabaret, het was grappig, daar moet je tegen kunnen, etc.
Welnu, het was geen roast en het was geen cabaret en het was niet grappig, maar het was pure onverbloemde haat tegen de persoon Thierry Baudet.

de honden blaffen... | 12-03-21 | 23:11 | 1

Die enkelen zaten bij op1 war een linkse kliek

Titje | 12-03-21 | 23:48

Ben helemaal klaar met Jinek , na Tramp krijg je dit wat een erg wijf is dit. Hey jinek volgende je wel maar na dit kijk ik nooit meer na je omdat je meewerkt aan het apart zetten van mensen op een verschrikkelijke manier.

foxhunter | 12-03-21 | 22:57

Die Martijn, die maakt me wat! Wat een uitglijder was dat, tenenkrommend!
Wat krijgt hij nu over zich heen, terwijl hij het vrije woord verdedigd, terwijl hij op de kartel-barricades vecht voor de deugers. Enorm knap om hier zo fier in te gaan.

En Thierry, wat een trendbreuk om zo kalm en volwassen , niet te reageren en er voor kiezen het gejank niet te hoeven aanhoren! Applaus.
Ik ga weer helemaal voor Thierry! Stem op hem iedereen heeft flaws. Laatste interview wat ik zag met twee studenten verklaarde hij nog dat de uitruil op bindend referendum niet bespreekbaar is! Chapeau!

Iets_met_bont | 12-03-21 | 22:50 | 1

Ik ook. Ik wordt weer steeds zekerder over mijn stem op FvD!

Timide_Aso | 13-03-21 | 06:36

die linkse drenkeling zou geen kwaad woord over Azarkan durven zeggen natuurlijk. Die (grijze) wolf in schaapskleren is de lachende derde.
Wat zijn we toch een laf volk zonder enige ruggengraat.,

WantrouwendBurger | 12-03-21 | 22:00

Toch boeiend om te zien dat vandaag het échte deugleger is opgestaan. Als één man om Thierry heen gaan staan, ontroerend.

IJsbrekert | 12-03-21 | 21:32 | 3

Ja, ik vond het ook al zo bijzonder dat ze op Joop Terry steunden.

amateurrr | 12-03-21 | 21:58

Ja dat deel ik met je, dit gaat echt te ver. Zoals agenten mensen momenteel arresteren op niks en meenemen. We staan op als volk dat we dat niet willen.

foxhunter | 12-03-21 | 23:02

Inderdaad ijsbrekert, dank voor de steun!

NorthStar | 12-03-21 | 23:11

Wat een kneus is dat die Martijn.

24^7 | 12-03-21 | 21:32 | 2

Een trieste kneus... zelfs Freek de Oude kon er geheel niet om lachen, gaf ie toe op radio 1.

Dr. Worstenbroodje | 12-03-21 | 22:41

@Dr. Worstenbroodje | 12-03-21 | 22:41: Een volledig mislukte sukkel. Ik wens hem alle slechts toe

Petrus de Dooper | 13-03-21 | 06:59

Ik heb het programma niet gezien, maar ik weet precies hoe het normaliter gaat: Jinek laat d'r zorgvuldig geselecteerde deughonden los op een eenzame, rechtse meneer en gaat dan met gekanteld hoofd besmuikt zitten kijken naar hoe het bloedbad zich voltrekt.
De consensus van zo'n beetje alle zijden is dus dat dit overkill was. Het verbaast me dat er bij links zoiets bestaat als iets van eigen makelij overkill vinden, maar het stemt me ook enigszins hoopvol.
Anyway, vergis je niet: een aantal van die mensen is slim genoeg om te weten dat JUIST zo'n affaire baudets gelijk over de vooringenomen media onomstotelijk aantoont en dat deze onverkwikkelijke praktijken je op een hellend vlak kunnen brengen.

SIogra | 12-03-21 | 21:25

Persoonlijk hoorde ik alleen maar slechte mensen in het programma niet luisteren. Inclusief, samen en verbindend, haha. Is de vraag hoe het komt dat Nederlanders niet aan Marokanen willen verhuren trouwens beantwoord?

Pffff, roep me maar een keer als er een Marokaans meisje met als partner een neger in de reclame verschijnt. Of zou dat een brug te ver gaan? Zou dat in goede tijden slechte tijden binnekort ook voorbij komen? Of zijn alleen de Marokaanse mannen bereid tot interraciale relaties? Nee, racisme is inderdaad aanwezig, men zoekt het alleen in de 1 hoek terwijl de ring vier hoeken heeft.

InSight | 12-03-21 | 20:50 | 2

Een ring heeft per definitie geen hoeken.

SinisterNL | 12-03-21 | 20:53
-weggejorist-
ervi | 12-03-21 | 20:46

De zichzelf voor cabaretier uitgevende kwal, is verward. Je hoeft als cabaretier niet enkel je politieke mening te spuien, je moet vooral mensen met een lach en een traan vermaken. Je hoeft dan ook niet altijd te lachen of er mee eens te zijn. Maar zo'n walgelijke irriterende betaalde stamgast in de opinieshow Jinek doet dat nadrukkelijk niet.
Hij komt niet eens in de buurt van een Hans Teeuwen, Ronald Goedemond, Youp en Guido (vul maar aan). Hij kan zich net zo goed uitgeven als kapper. Kaal of coupe de troep meneer?
Waarom wordt hij eigenlijk steevast ingehuurd, door RTL? Die paar keer dat Jinek toevallig aan stond (kijken doe ik niet, hou niet van NX66 haatzaaisters). Viel hij al op in negatieve zin.
-
Wel netjes dat die RTL journaliste tot inkeer komt en zich distantieert van die Martijn. Mogelijk is ze ook geschrokken van haar bijdrage aan het haatzaai klimaat in de Jinek haatzaaiende opinieshows.
-
Nogmaals te walgelijk voor woorden.

bananabanana | 12-03-21 | 20:38

Hij doet stukjes, hoe zielig zijn stukjes, oud jaar stukjes. Hij ziet helaas niet dat hij zelf het stukje is. Een stukje waarin alles wat met waarden ,normen, inzicht, grenzen, humor, ga zo maar door ontbreekt. Zo gauw ik hem nog een keer zie op tv gaat hij meteen op 0 bij mij. Wat een loser.

foxhunter | 12-03-21 | 20:32

Nou ben ik een VVD stemmer, en vind ik Thierry voornamelijk gebakken lucht, maar respect voor de beschaafde manier waarop hij opstapte. Deze mislukte komiek (hoe heet hij ook al weer?) moet nooit meer ergens uitgenodigd worden. Walgelijk!

Azijnist | 12-03-21 | 20:28 | 2

Ah, u bent VVD, GL, CDA, D66, CU stemmer! (Allemaal 1 pot nat).

jve89 | 12-03-21 | 22:02

Hey gebakken lucht , dan heb jij waarschijnlijk geen onderneming , zo wel kan je mij dan uitleggen waarom je VVD stemt?

foxhunter | 12-03-21 | 23:06

Dit heeft niets met Cabaret oftewel Kleinkunst te maken en is voornamelijk uiterst beledigend. Baudet heeft groot gelijk weg te lopen

Eleanor_of_Aquitane | 12-03-21 | 20:23

Ik wens Martijn Koning de hel op Aarde toe. Ik walg van die zak.

Petrus de Dooper | 12-03-21 | 20:21

Als de grapjas Azarkan zo had aangepakt had hij alle hoeken van de studio gezien en een driedubbele fatwa aan zijn broek. Moet nog zien of hij verder gekomen was dan het mediapark.

Wiebenick | 12-03-21 | 20:13 | 1

Om het goed te maken werkt Martijn aan weer zo’n vlammende conference maar dan over Azarkan, naar het schijnt. Benieuwd of de raciale kenmerken van Azarkan en z’n familie ook aan bod komen.

Dr. Worstenbroodje | 12-03-21 | 22:52
-weggejorist-
kniesoor2 | 12-03-21 | 20:12

En wat ga je nu doen Martijn? Schiet je hem nu ook zelf dood, of besteed je het uit?

bolletje kaas. | 12-03-21 | 20:10

Martijn de Koning ken ik niet, GroenLinks blief ik niet.

Dat gezegd hebbend pleit ik toch voor enige nuance als het gaat om zware beschuldigingen, zoals van aanranding. Die de Koning is bij mijn weten niet veroordeeld, heeft zelfs niet als verdachte voor de rechter gestaan. In een rechtsstaat ben je dan onschuldig. En daar moeten we vooral niet aan tornen, tenzij we graag af willen glijden naar het niveau Turkije of erger.

Naast dat het principe "onschuldig tot het tegendeel bewezen is" sowieso leidend moet zijn, moeten we beseffen dat aantasting van dat principe politieke discussies zal verzieken. Want net als "fascist", "racist" en "islamofoob" is ook "verkrachter" inmiddels een scheldwoord geworden dat niks meer betekent. Beschuldigingen over seksueel geweld werden gebruikt tegen;
- Holman vanwege een column over Oedipus;
- Baudet vanwege een dominerende romanfiguur;
- Trump vanwege een kleedkamer-opmerking;
- etc.

En dat zijn dan nog de "zaken" die zo debiel zijn dat alleen extreemlinks er in gelooft. Er worden ook mensen om politieke redenen van verkrachting beschuldigd. Denk aan Kavanaugh die vlak voor een benoeming te maken kreeg met een valse beschuldiging van "verkrachting" 38 jaar (!!!) eerder. Kavanaugh had geluk dat de beschuldigingen aantoonbaar gelogen waren, maar zijn naam ging wel door het slijk. En een ander heeft niet de mazzel dat hij zijn onschuld kan aantonen.
Zeker niet als het om beschuldigingen van decennia geleden gaat.

Dus ook Martijn de Koning is voorlopig onschuldig. Hadjar zegt dat de politie haar afraadde om aangifte te doen, en dat is helaas een wezenlijk onderdeel van de Rutte-doctrine; "criminaliteit laten dalen door aangiftes tegen te gaan".
Maar Hadjar had wel gewoon aan kunnen dringen, en toch aangifte kunnen doen; niemand kan haar dat verbieden. En als Hadjar gelijk heeft dat meer vrouwelijke cabaretiers de comedyclub van de Koning om die reden mijden, dan moet ze contact met die mensen zoeken. Desnoods samen aangifte doen.

Seksueel geweld is een zware aantijging. Voor we mensen publiekelijk gaan lynchen moeten we beseffen dat niet elke beschuldiging correct is. Voor je het weet wandelen er mensen met pistolen een pizzarestaurant in voor "onderzoek".

Dandruff | 12-03-21 | 20:06 | 4

Het artikel gaat over Martijn Koning.

Gulliver | 12-03-21 | 21:03
▼ 1 antwoord verborgen

De grootste racist die aan tafel zat was natuurlijk Azarkan en de smerigheid van deze boosaardige Marokkaan kwam duidelijk naar boven toen hij de vraag stelde ''Waar ga ja heen Thierry?'' De valse toon en gluiperigheid is kenmerkend voor al dat schorem dat zich heeft aangesloten bij DENK, Groenlinks en Bij1.

van der g | 12-03-21 | 20:05

Vinden ze het nog gek dat Wilders niet kom opdagen bij deze schijnheilige deugers die zelf hun eigen kind niet op een zwarte school doen maar wel schande spreken over mensen die dat ook niet willen,kots.

Nietgek | 12-03-21 | 20:04

Excuses van RTL komen te laat. De adverteerders zijn al gebeld!

Luna71 | 12-03-21 | 19:39 | 1

Door Arie zelf weer?

Mopar | 12-03-21 | 22:35

Zelden zo’n ongenuanceerde caberetier gezien, het is duidelijk dat met mij vele mensen ten diepste, maar dan ook echt ten diepste gekrenkt zijn. Het zou verboden moeten worden, dit kan echt niet, je kan potdorie niet zomaar alles appen!

niels5142 | 12-03-21 | 19:30

Het mooie van het hele verhaal is dat Jinek excuses heeft gemaakt en dat ieder weldenkend mens snapt dat dit te ver ging. De bodem is dus eindelijk bereikt voor wat gal spuwen in de media betreft. En als je racisme denkt en daar argumenten voor hebt is daar ook niets mis mee. Maar Koning liet wel zien hoe inhoudsloos het begrip ondertussen geworden is.

Het jammere is dat Koning nooit is aangepakt op zijn omgang met vrouwen. Dat neem ik het slachtoffer overigens niet kwalijk, en ik wens haar veel sterkte, maar het is walgelijk dat er mannen zijn die denken zo met vrouwen te kunnen omgaan. De man viel met zijn ideeën niet buiten de toon in zijn bubbel, wellicht dat aanranden/verkrachten een links karaktertrekje is.

BorisBonkestoter | 12-03-21 | 19:22 | 14

@BorisBonkestoter | 12-03-21 | 21:27: "Vrouwen houden dus niet van opgevers volgens Baudet", daar bedoel ik mee dat (volgens baudet) ze graag willen dat je laat zien dat je moeite voor ze wil doen. Een 2e keer een drankje aanbieden bijvoorbeeld. Volgens mij werkt het anders, maar er zijn natuurlijk meerdere tactieken en wat bij de ene vrouw werkt doet dat wellicht bij een andere niet. Geweld is de grens, dat heeft Teeuwen al uitgelegd aan de meiden van halal, maar dat daalt maar moeilijk in bij een linkse geest.

BorisBonkestoter | 12-03-21 | 21:36

@Grachus | 12-03-21 | 20:55: het ging om de stelling dat verkrachting een linksdingetje zou zijn. Tamelijk bizar.

BobDobalina | 12-03-21 | 21:45

@BobDobalina | 12-03-21 | 21:45: Een eye-opener voor je. De blijf van mijn lijfhuizen zit niet vol met vrouwen van rechts-stemmers, vooral de Denk aanhang scoort hier met geweld tegen vrouwen. En als een linkse redacteur van Joop een vrouw belaagt gebeurt er niets. Ook Koning kan gewoon doorgaan met zijn gedrag. Sexueel geweld lijkt te worden geaccepteerd binnen linkse kringen. daders van groepsverkrachtingen zijn voor het overgrote deel allochtoon, in tegenstelling tot de slachtoffers. Allochtonen stemmen meer links dan rechts. Ja, verkrachting is een links dingetje.

BorisBonkestoter | 13-03-21 | 00:15
▼ 11 antwoorden verborgen

Baudet was toch van "met een neger thuiskomen" enzo? Waar komt die fijngevoeligheid ineens vandaan? Toch een mentale optater gehad van zijn hand overspelen en zijn verlatingen? Martijn Koning vind ik wél grappig en een ieder die een voorstelling van hem bekeken heeft zou niet verrast moeten zijn. Zelfs Freek de Jonge zat op de radio te zeiken (heeft een Hella) dus dan moet het goed geweest zijn.

P. Breidel | 12-03-21 | 19:12 | 9

@Grachus | 12-03-21 | 21:02: De grote vraag is wat er door de redactie vooraf afgesproken is met Koning. Ik acht het weinig aannemelijk dat een katheter neergezet wordt zonder voorafgaande afspraken. Trouwens Jinek greep niet in, is dat niet raar? Het is haar gast.

P. Breidel | 12-03-21 | 22:10

@Roadblock | 12-03-21 | 20:29: Ja hoor, de voetbalclubjes geven toe aan de Marokkaanse invloeden..... maar dat wist u ook.

P. Breidel | 12-03-21 | 22:12

@P. Breidel | 12-03-21 | 22:10:
Doe maar een katheder. Een katheter is zeer ongeschikt in die setting.

Braboblanke | 12-03-21 | 23:57
▼ 6 antwoorden verborgen
-weggejorist-
Poes Fiep | 12-03-21 | 19:11

Hadjar is liev. En ongezien de tyfus voor die achterbakse linkse deugsnikkel met z'n paardenbek. Typisch is weer dat hij geen greintje zelfreflecterend vermogen bezit.

Zwiebelsuppe | 12-03-21 | 19:07 | 1

Nog typischer voor deze GroenLinks huisschrijver is dat hij geen enkele empathie/inlevingsvermogen heeft in anderen, die dit wel terecht walgelijk vonden. Hij had ook 'de ophef kunnen betreuren, maar wel inhoudelijk erachter blijven staan' o.i.d. Maar nee hoor. Mijnheer was nog trots ook op het feit dat hij Thierry persoonlijk had weten te raken.

Grachus | 12-03-21 | 21:06

Baudet is een racist en kreeg een koekje van eigen deeg voorgespiegeld. Dat is niet grappig en doet wel pijn. Knap van Koning wat hij deed. Iedereen over de zeik want zielig. Precies, racisme kan niet. Mooi.

joker3 | 12-03-21 | 18:47 | 8

@ben_tegen | 12-03-21 | 19:44: Ben wel vaak in Afrika geweest, maar waar heb je het precies over? Welke dimensie? Dat je daar als blanke nogal opvalt?

Usumani | 12-03-21 | 20:24

18:47 uur.. had jij niet allang op bed moeten liggen?

BrokenTipi | 13-03-21 | 08:12
▼ 5 antwoorden verborgen

RTL boulevard vind dat Jinek goed in vorm was, v.d Heuvel vind dat Thierry terecht een draai om de oren verdiend.
Als je door RTL 4 betaald word heb je blijkbaar bepaalde plichten.
Het excuus van die kant stelt dus helemaal geen ruk voor.

likdoorn | 12-03-21 | 18:47

Die Martijn is een pestkop, een etterbak. Je ziet het zo voor je hoe hij op zijn middelbare school medeleerlingen hun brood afpakt of hun tas wegschopt nadat ze al van hun fiets getrapt zijn en er nog lol in heeft ook. Zo’n karakter verandert niet.

Braboblanke | 12-03-21 | 18:44 | 5

Want wees nu eerlijk, hoe kun je iemand met zo'n kutkop, nou niet pesten op de middelbare school?

Patrick-Haemers | 12-03-21 | 19:04

@Patrick-Haemers | 12-03-21 | 19:04: Als hij toevallig het grootste en sterkste jongetje in de klas was? Ik zie Braboblanke's beschrijving toch meer voor mij bij dit sujet. Een nitwit die niet bij de sterke/favoriete kinderen hoorden en daarom maar de minder sterke/favoriete kinderen ging pesten.

Grachus | 12-03-21 | 21:10

Dat deed hij niet. Hij was een rustige popie jopie die grappen maakte op het schoolplein en meeging naar de coffeeshop. En heeft het tienerbeeld van populair zijn nooit losgelaten. Gevalletje nooit volwassen hoeven worden want grapjes.

BrokenTipi | 13-03-21 | 08:14
▼ 2 antwoorden verborgen

Wat een tenenkrommend slecht, nodeloos kwetsend, tendentieus, smakeloos, irritant, niet grappig maar oh zo treffend optreden van die Koning! Lekker gebruik maken van je recht om te beledigen. Baudet zien afdruipen was de cherry.

tobleroneisirritant | 12-03-21 | 18:35 | 25

@amateurrr | 12-03-21 | 20:08: ik vind het overigens belachelijk dat hij daar voor wordt vervolgd. Dus wat dat betreft zijn we het met elkaar eens.

BobDobalina | 12-03-21 | 20:15

Maar waarom Azarkan niet in deze roast voorkwam valt niemand op. Vooropgezet plan om iemand te beschadigen. Baudet is geen rascist. Dat maakt iemand als toblerone ervan. En dat mag in democratisch Nederland. Nog wel.

NorthStar | 13-03-21 | 08:33
▼ 22 antwoorden verborgen

Wij wensen Martijn Koning alle slechts toe; wat een hufter

Petrus de Dooper | 12-03-21 | 18:17 | 1

Levenslange bijstand uitkering.

likdoorn | 12-03-21 | 18:48

Zijn nieuwjaars conference was beter.
Ze leren het ook nooit. Dit levert TB juist zetels op.

Tapioca pudding | 12-03-21 | 18:13 | 1

Oudejaars,..

Tapioca pudding | 12-03-21 | 20:00

Wat een bagger. Heb je ooit Pauw zo hysterisch zien krijsen tegen een gast?

letopuwzaak | 12-03-21 | 18:12

Dat TB wegliep is zijn goed recht net als MK het recht had om TB te beledigen.
Klaar.

LucaBrasi | 12-03-21 | 18:04 | 3

Hij haalde zijn familieleden erbij en speelde bewust op de man en dat met zijn achtergrond van GL schrijver en aanrander. Schandalig

Trumme | 12-03-21 | 18:12

Martijn Koning is zo een blanke woke figuur die gaat radicaliseren

HetOorAakel | 12-03-21 | 18:01 | 1

En dat terwijl hij een paar jaar geleden, toen het gezeur van kozp net begon nog een redelijk grove column voorlas op de radio tegen kozp.

www.youtube.com/watch?v=GrnFWdhAB9g

brie-de-penis | 12-03-21 | 18:08

Ha ha ha, "Hiermee is een grans overschreden".... Zeg maar alle grenzen. Het was tenenkrommend. Ik moest me met plaatsvervangende schaamte dwingen het clipje uit te kijken (na het al een paar keer uitgezet te hebben).

Het lijkt mij heel erg sterk dat RTL en Jinek hier niet van op de hoogte waren. Als ze dat niet waren zijn ze incompetent, maar aannemelijker is dat ze het wisten, dan zijn het huichelaars.

Short | 12-03-21 | 17:52 | 3

Tenenkrommend slecht was het.

van Oeffelen | 12-03-21 | 17:53

Wat denkt u zelf, gegeven het feit dat ze het reeds eerder opgenomen interview met Hiddema verknipten?

Roadblock | 12-03-21 | 18:47

Je zal maar Martijn heten vandaag. Kreeg net een pushbericht van Het Parool over de creatieve knuffelallochtoon Martijn Nekoui, schijnbaar ook al jaren van de gedrogeerde jongensliefde.

Ad Hominem | 12-03-21 | 17:49

MdK nooit grappig geweest. Nu puur beledigend en Eric Muizenkeutel napratend.
Mag hopen dat ie nu uitgerangeerd is net als die Muizenkeutel.

De finale eindbaas | 12-03-21 | 17:45
-weggejorist-
Hein_en_Ken | 12-03-21 | 17:44

Ik heb hem ooit een paar goede grappen horen maken toen hij aan een roast serie deed: roasten van kampers, roasten van bejaarden, hoewel de kampers 1 grap te ver vonden gaan wat ze mochten aangeven. Deze roasts waren met wederzijds respect.
Gisteravond was er niks grappigs aan, het was ook geen roast te noemen, het was in de grond stamperij van jewelste met een te serieuze ondertoon. Ook was de enige ‘geroaste’ Baudet, waarom niet die gast van Denk niet dan? (Of heb ik iets gemist?)

Het was wel weer tekenend voor een avondje jinek met Baudet. Het is duidelijk dat Jinek Baudet niet mag, ze het niet met em eens is en hem weinig laat uitpraten. Het werkt want Baudet is net niet sterk genoeg om zich te herpakken in the heat of the moment. Hoewel toen hij zich boos maakte over de framing het weer de goede kant op ging hij draaide toen de rollen om: juist jullie zorgen voor polarisatie was zijn mening en hij had eigenlijk gelijk.

T schijnt dat Baudet ooit met een linkse club (jinek sophie hilbrand etc) op reis is geweest naar de europese kust waar migranten aankomen met bootjes. Hij was de enige die relativeerde terwijl de anderen constant oh wat erg oh wat erg riepen bij t aanzicht van de lege bootjes op t strand.

timmey | 12-03-21 | 17:43

Okayy, racist zus en zo etc.
Maar heeft die gozer iemand aangerand en is er mee weg gekomen?
Dat vind ik veel ernstiger.

Kouwe Kees | 12-03-21 | 17:40

Dat hoofd alleen al van die kneus. Daar zou je toch gelijk al op willen slaan...

Doordewarloper070 | 12-03-21 | 17:39

Mijn hemel, wat is die gast lelijk. Had z'n moeder een verhouding met Mr. Ed?

R. Skickr | 12-03-21 | 17:39 | 1

Nee, met een fietsenrek producent.

Gravin v Kippenbouth | 12-03-21 | 19:49

Ik heb wel een zwak voor mensen die denken dat ze grappig zijn en het niet zijn.
Een ontroerende triestheid en een groot gevoel van medelijden maakt zich dan van mij meester.
Evenwel kan ik het pedante optreden deze zelf benoemde gutmensch met zijn domme zaadhoofd, niet anders aanzien dan met walging en verachting.

De verwarde man | 12-03-21 | 17:36

Waarom altijd die vervelende braafste jongetjes meisjes van de klas varacabaretiers bij politieke uitzendingen? Voegen alleen maar bagger toe

thanseeuwen | 12-03-21 | 17:32 | 1

Zelfde kliek

SinisterNL | 12-03-21 | 17:54

Hij ziet er ook uit als een man die moet forceren.

mr_awesome | 12-03-21 | 17:31

Martijn de Koning,
Zelfs zijn lach is fake,
Woorden als honing
Voor de linkse leek
Maar zijn dolk,
Is zojuist geslepen.

J.Cash | 12-03-21 | 17:14 | 1

De dolk kwam van gesubsidieerd links?

De verwarde man | 12-03-21 | 17:37

goh wat is bodet zielig zeg, hij wordt een keer goed aangepakt en iedereen doet huilie huilie. Als je zelf regelmatig uitdeelt dan moet je ook ballen tonen en kunnen incasseren ipv laf weglopen.

priwax | 12-03-21 | 17:08 | 4

Wat is er nou laf aan? Hij werd beledigd door een nobody. Gewoon bij weglopen is de vests optie. Niks met de zieligheid van de heer Baudet te maken maar vooral met de kansloze inbreng van de vermeende verkrachter van Hadjer.

R. Skickr | 12-03-21 | 17:31

Opzettelijk iemand zijn naam verkeerd schrijven, dat is pas zielig.

Titje | 12-03-21 | 17:37

Er is helaas nog maar een kleine minderheid hier die de ironie ziet van dit gebeuren.

BobDobalina | 12-03-21 | 17:47
▼ 1 antwoord verborgen

Diep gezakt deze domme nar, die zelfs zijn terminale vader het podium op sleept om zijn naambekendheid te promoten, miskleun van een cabaretier welke over lijken gaat, zo vals en dom als een mislukte kruising tussen een paard en ezel.

Goedverdoemme | 12-03-21 | 17:04

Ik kots inmiddels van al die figuren. Die Martijn en al die andere nitwits. Nog geen dag hebben ze gewerkt zonder subsidie. Ze vreten met elkaar de staatsruif leeg. En om dat te kunnen blijven doen moeten ze in het pulletje blijven vallen bij al die enge linkse tv makers. Want die verdelen de poet. Dus wil je aan tafel blijven bij Dit was het nieuws, optreden in de oudejaarsconference, in allerlei onzinprogramma's van BNN vara e.d. dan moet je wel partij kiezen, en duidelijk ook. Gij zult deugen, anders geen geld.

Arjan9401 | 12-03-21 | 17:01

VvMU. Je moet en mag dus alles zeggen. Zelfs als het complete leugens of halve waarheden zijn. Maar je mag Baudet niet confronteren met zijn eigen uitspraken en dat larderen. Dan raakt niet alleen Baudet over de zeik maar ook zijn hele achterban. Typisch.

Maar goed. Ik heb het ook gezien. Het was grof. Het was enorm hard. Op de grens van het toelaatbare. Maar het zijn wel allemaal consequenties van alles wat Baudet zelf doet en zegt. Niemand dwong Baudet om zijn proefschrift aan te bieden aan Le Pen, dat deed hij zelf. Niemand dwong Baudet om met Jared Taylor te dineren, dat deed hij zelf. Niemand dwong Baudet om nogal racistische appjes te versturen, dat deed hij zelf. Niemand dwong Baudet om te speechen op de IJzerwake, dat deed hij zelf. Niemand dwong Baudet om met bekende fascisten uit België en Frankrijk 'vriendschappen' te sluiten, dat deed hij zelf. Niemand dwong Baudet op te praten over het Boreale, dat deed hij zelf. Niemand dwong Baudet om antisemitische uitlatingen te doen, dat deed hij zelf. Niemand dwong Baudet om te poseren met 'Mein Kampf, dat deed hij zelf. Niemand dwong Baudet om de Neurenbergprocessen illegitiem te noemen, dat deed hij zelf. Enzovoort.

Als je dat allemaal niet meer weet heb je gewoon een slecht geheugen en dien je jouw stem voor de FvD te heroverwegen. Als je dat allemaal wel weet dan vrees ik dat je het (heimelijk) gewoon helemaal eens bent met Baudet.

Theodorus.Goldbach | 12-03-21 | 16:54 | 13

@Theodorus.Goldbach | 12-03-21 | 17:19: De baudet aanhang begint een beetje op de Trump aanhang te lijken. Een cult. dappere poging e.e.a. context te geven maar het zijn parels voor de zwijnen.

BobDobalina | 12-03-21 | 18:34

"Zelfs als het complete leugens of halve waarheden zijn."
Zoals het verhaal van u, dat u verkering heeft gehad met meisjes van elke godsdienst in Nederland, en dan zo maar aan de deur van de ouders verscheen, en weggejaagd werd.
Ik bekijk in dit licht uw tegel ook, en geef u in overweging professionele hulp te zoeken.

Roadblock | 12-03-21 | 18:52

@Theodorus.Goldbach | 12-03-21 | 17:19: dus moest Baudet gangwoord hebben: 'dat laat ik mij niet zeggen van een aanrander'. De waarheid, niets dan de waarheid. Warmbloed!

kokenrel | 12-03-21 | 19:01
▼ 10 antwoorden verborgen

In de jaren 70/80 werd het christelijk geloof vooral door komikers tijdens programma's van linkse omroepen volkomen belachelijk gemaakt.
Als de Koning dat doet met de Islam heeft hij zich weer gerehabiliteerd zou ik zeggen.

Wassila | 12-03-21 | 16:51 | 1

Denk eerder dat we daarna nooit meer iets van hem vernemen. Hooguit een tegel met lieveheersbeestje in de stoep als aandenken.

Rotterdammert1965 | 12-03-21 | 19:09

Ze kunnen mij echt niet wijsmaken dat Eva Jinek niet op de hoogte was van de inhoud van deze wanvertoning .

leo59 | 12-03-21 | 16:43 | 2

Ze hebben samen geoefend. Huichelachtig nepblondje.

J.Cash | 12-03-21 | 17:16

Er is geen enkele omroep, die het risico neemt, om in een life-uitzending ongeziene bagger van een ingehuurde kracht te laten voorlezen.

Roadblock | 12-03-21 | 18:57

Het was grof. Het was op de man. Het was niet grappig. Maar het was ook allemaal 100% de waarheid. Thierry is flink op zijn nummer gezet met zijn eigen idiote gedrag.

FaWaka | 12-03-21 | 16:41 | 3

Serieus?

MoonBeebe | 12-03-21 | 17:00

Jouw waarheid...

Kowalski11 | 12-03-21 | 17:09

Leg uit, hoezo waarheid?

Dutch-Super-Evil | 12-03-21 | 17:26

Martijn Koning is een smakeloze sukkel

Petrus de Dooper | 12-03-21 | 16:33

Deze ransaap maakt wel duidelijk dat je de schoften van de linkse partijen ook moet raken waar je kan, liefst onder de gordel en zo hard mogelijk. Want ik lees hier ook dat Baudets fanbase zich niet moet aanstellen. Dan zie je niet dat er haat wordt gezaaid, opdat er een politieke moord gepleegd wordt. Elke keer moeten we benadrukken dat Pol Pot, Mao en Stalin helden zijn voor links, en de grootste massamoordenaars uit de geschiedenis. Links is een gevaar dat moet worden gestopt. koste wat kost.

BorisBonkestoter | 12-03-21 | 16:33 | 6

@Graaf_van_Hogendorp | 12-03-21 | 16:52: Troelstra in 1918? Kom op zeg. das 100 jaar geleden

En dat Mao verhaal is eerder een afwijziging (na beter inzicht toegegeven) van het gedachtengoed, dat staat er letterlijk in. En daarvoor moet je al weer 40 jaar terug minstens

"Marijnissen blies de partij nieuw leven in, en hij deed het etiket maoïstisch voorgoed verdwijnen."

menage | 12-03-21 | 18:47

@menage | 12-03-21 | 16:44: De maakbare samenleving, dat is meer onderbouwing dan Koning gaf voor zijn braaksel.

BorisBonkestoter | 12-03-21 | 19:12
▼ 3 antwoorden verborgen

Martijn de Koning grappig. Laat me niet lachen zeg.
Pik 10 mensen van de straat. Zeker negen zijn grappiger dan deze Martijn de Koning

luto333 | 12-03-21 | 16:31 | 1

Maar negen

Titje | 12-03-21 | 17:40

Mooi man Rutte is een crimineel, Kaag een terroristenvriendje, Ollonkreng etc. Peper je Baudet met zijn eigen uitspraken in en blijkt de fanbase het incasseringsvermogen van een 3-jarige te gebben. Geldt gelukkig niet voor alle reaguurders, maar het zijn er veel.

BobDobalina | 12-03-21 | 16:21 | 17

@BobDobalina | 12-03-21 | 18:47:
Je bent heel selectief, niet alleen op welke comments je reageert, maar ook welke punten je daar dan uit pakt, dit draadje is geen uitzondering. Het gaat niet sec om vragen, het gaat om repliek. Probeer nou eens oprecht een discussie aan te gaan. Geen geouwehoer met drogredenaties zoals valse dichotomieen of stropoppen. Geloof me, het gaat er dan een stuk leuker op worden en hoef je ook niet te jammeren dat je onheus bejegend wordt.

amateurrr | 12-03-21 | 20:06

@amateurrr | 12-03-21 | 20:06: dichotomieen of stropoppen? waar gebruik ik die? En sorry ik krijg al het verwijt dat ik teveel schrijf en dan moet ik nog meer reageren? En ik reageer niet op zure beledigingen. Niet omdat ik vind dat mensen me niet mogen beledigen, ik heb alleen wel wat beters te doen dan met zulke mensen in discussie te gaan. Neem nu de reactie van Aamert hierboven. Hij vindt Martijn Koning onfatsoenlijk maar kan niet eens fatsoenlijk op mij reaguren. Anderen zijn al weggejorist.

BobDobalina | 12-03-21 | 20:18

@BobDobalina | 12-03-21 | 20:18:
Je bevestigd alleen maar de selectiviteit waar ik je van beticht, dat weet je? Daarnaast heb ik het vanaf mijn eerste comment over gewichtige repliek, niet over dat zure waar je het steeds over hebt. Dit noemen we dus een stropop.

amateurrr | 12-03-21 | 20:34
▼ 14 antwoorden verborgen

Heeft regelmatige gast bij Jinek Ari Boomsma al opgeroepen tot een boycot van Jinek adverteerders?

Trumme | 12-03-21 | 16:09 | 4

@menage | 12-03-21 | 16:46: Wat wil je nou eigenlijk zeggen? Niemand, en ook Thierry heeft gzegd dat Martijn dit niet mag zeggen, die vrijheid heeft hij, maar Thierry heeft de vrijheid om naar die onzin niet te luisteren en wij hebben de vrijheid om het ranzig en schofterig te noemen.
En wat de tegel van Trumme betreft heb je niet eens door dat hij niet daadwerkelijk vraagt om een boycot, maar even fijntjes aangeeft dat als de zaken omgedraait waren links om een boycot had geschreeuwd.

Kowalski11 | 12-03-21 | 17:38

@Kowalski11 | 12-03-21 | 17:38: Eerlijk gezegd geef ik Thiery hier een half compliment, dat ie er niet om vraagt, maar nu ik het teruglees zie ik dat ik mijn punt ook wel heel slecht maak idd. De roep van rechts om de cancel van MK is er wel degelijk echter. See Twitter

menage | 12-03-21 | 18:58

@menage | 12-03-21 | 18:58: Jeetje, het is toch ook gewoon leuk dat al die 'cancelculture' volgelingen een keertje het lid op de neus krijgen. Misschien gaan sommigen dan een keertje nadenken.

Grachus | 12-03-21 | 21:20
▼ 1 antwoord verborgen

Het was voor Baudet een slechte avond , kon zijn punt niet maken. Scoorde geen oneliners. Debatteerde zich klem, kon niet van onderwerp switchen etc. Daarna kwam er een schandalig stuk ‘cabaret’ waar zelfs Freek de jonge zich voor zou schamen. Dit land verdient beter. Betere debatten, betere talkshows, en betere cabaretiers. Zowiezo wat doen al die caberetiers in die talkshows. Vaak geen opleiding afgemaakt, geen kennis van zaken , maar wel overal een meningetje over hebben. Een nar is goed om erbij te hebben voor een kritische blik maar een domme nar is tenenkrommend.

WaltKowalski | 12-03-21 | 16:09

A horse is a horse, of cource, of cource.............

Von Knarrenstein | 12-03-21 | 16:05 | 3

Moest even kijken, maar het gebit is idd "sprekend" Mr Ed.

Tjemig | 12-03-21 | 16:25

Met een S

Uw Verzekeringsadvis | 12-03-21 | 16:42

Hij hinnikt het harst om zijn eigen grappen, tussen de spleet in het paardengebit sijbelt het kwijl naar buiten.

Goedverdoemme | 12-03-21 | 16:52

Het enige wat ik bewonder aan Martijn is dat hij eens géén sorry zegt en terugkrabbelt, nadat hij zo aan de schandpaal wordt genageld.

upbeat | 12-03-21 | 16:01 | 4

@Bamberger Reiter | 12-03-21 | 16:30: ik heb wel eens om hem moeten lachen. Vaak is het ook gewoon flauw. Gisteren was een bizar. Raak maar zo ontzettende uit de toon. Ik houd daar wel van. Even opschudden.

BobDobalina | 12-03-21 | 19:05

@BobDobalina | 12-03-21 | 19:05: Flauw en bizar, ja. Raak? Als hij een darter was geweest, had hij het pijltje naast het bord gegooid. Het was helemaal mis. Het enige dat hij heeft opgeschud, zijn het aantal zetels voor de FvD.

Usumani | 12-03-21 | 20:41
▼ 1 antwoord verborgen

Ummja, een beetje min om je comedy minuutje te gebruiken voor een ongegeneerde persoonlijke aanval op TV op iemand die dan niets terug kan zeggen.
.
Ik ben wel benieuwd of er nog een reactie van Terry komt van dit irt VVMU.
Hij heeft zelf ook de vrijheid om bij wijlen racistische dingen te roepen en corona cijfers bij elkaar te liegen. (Zie Lubach)

hotmint | 12-03-21 | 15:48 | 1

De Koning heeft het volste recht om (slechte) grappen te maken. Baudet heeft ook het recht om er niet naar te willen luisteren. Ik denk niet dat hij De Koning het zwijgen laat opleggen, dus VvMU olé olé.

Hans Kwalzan | 12-03-21 | 16:03

Wat een mislukte battle-rap met een slinger van platte stereotypen.
Blijkbaar is de FVD de partij, waar het establishment de meeste jeuk van krijgt.

MistaRazista | 12-03-21 | 15:47 | 3

Wat denk wat er gebeurd was als Wilders in de show had gezeten? Die weet hoe die dingen gaan. Daarom kon het voor Baudet ook geen verassing zijn.

Lafayette | 12-03-21 | 15:50

Wat denk je als kaagbaan daar gezeten had.......

mameloe | 12-03-21 | 16:02

@Lafayette | 12-03-21 | 15:50: ik was ook verbaasd dat hij er ging zitten. Heel de opzet was hem te kapittelen dat zag je aan de constante aanvallen van Floor Bremer haar ogen spuwde vuur.

Trumme | 12-03-21 | 16:04

Dankzij de bijdrage van Martijn Koning gisteravond heeft FvD er volgende week minstens twee zetels extra bij. Goed gedaan pik!

Tietmier | 12-03-21 | 15:37 | 3

En en passant z'n eigen carrière getorpedeerd. Wahaha, die gozer kan echt helemaal niks

Gen. Maximus | 12-03-21 | 15:50

Ik denk dat Forum GL voorbij gaat.

Trumme | 12-03-21 | 16:00

@Gen. Maximus | 12-03-21 | 15:50: Martijn Koning is gestoord, een gevaar voor de veiligheid van politici die een eigen mening hebben. Walgelijk om je op dit niveau te begeven; ik heb zin om Martijn Koning te kwetsen!

Petrus de Dooper | 12-03-21 | 16:51

Na het optreden van jinek is het duidelijk die kan geen gespreksleider zijn , zou dit het nieuwe format op de rtl tv zijn ? kom langs probeer te overleven , de inhoud is niet van belang!
Wat een bagger.
En een bemande Mars reis voor die koning .

Banenenrepubliek | 12-03-21 | 15:36

Jinek weet nu plots niet hoe snel ze goedkoop excuus moet aanbieden, terwijl ze vanaf begin af aan aanstuurde op demonisering van Baudet met geknipte Hiddema-fragmenten van het het debiel leuke neefje van de journalistiek Jaïr. Bij weerwoord was het steevast onderbreken en een onophoudelijk overslaand gekrijs van haar ingestudeerde framingsmantra’s, afgewisseld door dat andere schreeuwmens, van een type dat je thuis niet op je bank wil hebben zitten. De climax in deze stuitende inquisitiebagger was een geregisseerd optreden van een klinische geestesgestoorde die zijn act ongestoord mocht opvoeren onder goedkeurend oog van deze abjecte presentatrice zonder moraal en eer. Straks ligt er weer ergens een politicus dood op straat en dan mag ze haar handjes wassen in onschuld. Zum Kotzen.

B.Spiritus | 12-03-21 | 15:33 | 5

@Lafayette | 12-03-21 | 15:38: Jinek is een walgelijk wijf. Grote opeenstapeling van clichés, geen eigen mening, zo dom als de kurk van een goedkope Spaanse landwijn. Dom wijf!

Petrus de Dooper | 12-03-21 | 16:44

RTL: 'Het was een goed gesprek'. Je moet maar durven, nadat Jinek zelf het vuurtje had aangestookt en geen enkele ruimte gaf aan Baudet om zijn visie te geven. En nou ligt het allemaal aan Koning. Ik dacht het niet.

B. Randnetel | 12-03-21 | 16:52

Complimenten voor deze zeer eloquente rant! Debiel leuke enz, beschrijving van Jair ook treffend, ga zo slecht op dat kruiperige figuur. Helemaal als Kaag en Rutte met hem weglopen (OP1? Weet het ff niet meer met alle verkiezingsdebat geweld) moet je oppassen voor dergelijke kneusjes.

2tribes | 12-03-21 | 18:33
▼ 2 antwoorden verborgen

Gelijkenis? Foutje in de privesfeer ? Of neukfoutje?

grapo | 12-03-21 | 16:30

Mijn god wat is die gast sneu en lelijk. Hier betaal ik geen kijk en luistergeld voor. Ga weg!

Gaat het niet dan? | 12-03-21 | 15:26 | 2

Geen wonder dat hij 'vreemde' dingen doet.

VoltaireJohn | 12-03-21 | 15:29

@Gaat het niet dan? Kijk en luistergeld (o.t.w. de omroepbijdrage) betaald u al sinds 2000 niet meer

ScroTox | 12-03-21 | 18:47

Zouden er daadwerkelijk vrouwen op dit sujet vallen? Ik kan mij er niets bij voorstellen.

SterF... | 12-03-21 | 15:24 | 2

Nu'h, daarom rand hij vrouwen ook aan, althans, daar is hij van beschuldigd

MoonBeebe | 12-03-21 | 17:05

Volgens mijn vrouw, en die heeft een voortreffelijke smaak, is het een engerd met kleine pik. Maar ja ze is dan ook verwend.

J.Cash | 12-03-21 | 17:19

“The fascists of the future will call themselves anti-fascists.”
Winston Churchill, 1945

logicavanhetgevoel | 12-03-21 | 15:22 | 6

LOL weer die Churchill quote die hij nooit uitgesproken heeft.

Meneert | 12-03-21 | 15:38

Churchill was een drugsverslaafde.

Lafayette | 12-03-21 | 15:40

Het lijkt er op dat hij dit inderdaad niet heeft gezegd, het is in ieer geval niet gedocumenteerd in digitale bestanden. Gregg Abbott heeft het ooit toegeschreven aan Churchill in een soort pamflet.

logicavanhetgevoel | 12-03-21 | 15:42
▼ 3 antwoorden verborgen

Martijn Koning de zelfbenoemde cabaretier. Hij heeft werkelijk geen enkel gevoel voor humor. Tenenkrommende grappen waar hij zelf hard om lacht maar de rest van Nederland niet. Hij is eigenlijk een beetje de nieuwe Freek de Jonge.

@NL | 12-03-21 | 15:20

Nogal wat mensen luisteren jammer genoeg niet zo goed en missen daardoor informatie en komen met onjuiste conclusies. Nergens in zijn mislukte optreden heeft Martijn Koning Baudet zelf voor neo nazi uitgemaakt, dat deed hij wel ten aanzien (van een deel) van de FvD achterban. Koning stelde dat die door Baudet teleurgesteld zal worden vanwege de joodse partner van Baudet en de half joodse kinderen die hij van haar zal krijgen en dat anti semitische kiezers zich daardoor door Baudet uiteindelijk in hun bruine hemden gezet zullen voelen.

Over het spelen van de racisme kaart gesproken, in het bijzonder over het homeopatisch verdunnen van Nederlandse DNA met Indonesisch (Indisch) DNA. Een goed verstaander merkt, zo denk ik, ook meteen de sneer op die daarmee gelijktijdig naar Geert Wilders wordt gemaakt zonder die bij name te noemen.

De toekomstige kinderen van Martijn Koning zullen heel wel mogelijk ook met sterk verdund Nederlands DNA geboren worden. Die kinderen laat Martijn vervolgens naar eigen zeggen met harde hand, doch rechtvaardig, door een Surinamer opvoeden want Martijn denk dat anders van zijn kinderen, met zijn spleetje tussen de tanden en met het rode haar van zijn vriendin, niets terecht zal komen anders dan ook een (mislukte) stand up komediant worden.

Ik vind het opmerkelijk dat een man na verhalen in de openbaarheid over het aanranden dan wel het verkrachten van vrouwen nog steeds een leuke vrouw kan vinden die voor hem valt. Dan moet zij of inmiddels wanhopig op zoek zijn of ze is de Nederlandse taal onvoldoende machtig en daardoor onvoldoende ingeburgerd. Maar goed, laat ik eerlijk zijn, van vrouwen in het algemeen heb ik nooit veel begrepen, ik snap dan ook niet dat velen blijkbaar liever op het verkeerde soort mannen vallen.

Enfin Martijn Koning hoeft voor zijn eigen bevrediging niet alleen zijn eigen handen te gebruiken, hij heeft daarvoor ook Noorse handlykken tot zijn beschikking. Voor Martijn lijkt het mij, zeker na gisteren, beter om met zijn boreale vriendin naar haar Vikingland te verhuizen gezien er voor hem in Nederland waarschijnlijk geen droge boterham meer te verdienen valt.

Vuurspuger | 12-03-21 | 15:19 | 1

Joran van der Sloot is toch ook getrouwd? Ik heb trouwens weleens gelezen dat moordenaars vaak hele stapels huwelijksaanzoeken krijgen. Wie weet, Michael Panhuis misschien ook wel...

MAD1950 | 12-03-21 | 15:37

Weglopen bij Jinek, zouden meer mensen moeten doen.

drs. P | 12-03-21 | 15:19 | 1

Sterker, ze zouden bij voorbaat al moeten weigeren.

MoonBeebe | 12-03-21 | 17:06

Over humor valt natuurlijk te twisten, maar mij dunkt dat voor een geslaagde roast de roaster moet beschikken over een talent om met een lach en een vette knipoog zijn "beledigende" kwinkslagen te brengen. Daarnaast moet degene die geroast word beschikken over een talent voor pragmatisme en zelfspot.
In dit geval kwamen beiden bepaald niet uit de verf, en dat had men wellicht ook van een kilometer aan kunnen zien komen.
Laat onverlet dat men van een zelfbenoemd aankomend leider van het "vrije Nederland" mag verwachten dat deze een ordinaire op de man gespeelde schoolplein scheldpartij kan pareren.

ScroTox | 12-03-21 | 15:17

Die lul laat in het AD weten dat hij zijn optreden zeer geslaagd vindt.

SergeantPierlala | 12-03-21 | 15:17 | 1

Dat heb je zo bij narcistische personen, die vinden zichzelf altijd geweldig.

MoonBeebe | 12-03-21 | 17:07

Een beetje moslim zal in de verontwaardiging, net als deugend links, de bevestiging zien dat niet alles gezegd zou moeten of mogen worden. De FvD gemeente kan wel roepen dat het niet grappig is en dat het als haat bedoeld is, maar zo leggen veel moslims ook de uitspraken van Hans Teeuwen of Geert Wilders uit

Lafayette | 12-03-21 | 15:15 | 1

Op de man af, buiten debat om, zo lasterlijk iemand bejegenen heeft daar niets mee te maken. Dit is een vergelijk van likmevessie.

amateurrr | 12-03-21 | 15:18

Dus onze Martijn heeft (mogelijk) een collega aangerand in het verleden? Nou ja, deze keer bleef iig het bij verbale agressie.Hij gaat vooruit zullen we maar zeggen.
Zelfs een mislukte komiek heeft blijkbaar leervermogen..

roberto9715 | 12-03-21 | 15:10

Ach die Martijn Koning is één van de vele VARA cabaretiers die geen flauw benul hebben wat humor en/of cabaret in feite is. We zijn er al zo vaak tegenaan gelopen, hetzij in oudejaars conferences of in sportgala's. Schijnbaar denkt dat linkse afval dat ze alles mogen. Ook VARA cabaretiers Vigo Waas, Peter Heerschop en Hans Sibbel die vlak voor 2-mei-2002 een boek hadden geschreven vol drek over Pim Fortuyn. Na de linkse moord op Pim Fortuyn op deze datum, wisten zij niet hoe snel ze dit boek bij de boekwinkels weer terug moesten halen; De helden!

Tis nie waar! | 12-03-21 | 15:10

Harstikke slim van Jinek. Dit was alleen om haar eigen faal-interview met Baudet te verbloemen. Ze pakt nu Koning aan, dan kan zij schuilen achter de kritiek op Koning. Ik ben geen Baudet-fan, maar hij kreeg nergens de kans om een antwoord te geven, want dan begon Jinek er gelijk tussendoor te schreeuwen.

HoniSoit | 12-03-21 | 15:07 | 1

Helaas een goedkope oostblok-
golddigger

mameloe | 12-03-21 | 15:19

Waar blijven de excuses van Jinek, Jair en RTL over het misleidende verknipte filmpje met Hiddema?

Schmalz | 12-03-21 | 15:05

Exegese, het woord van gisteravond.

van Oeffelen | 12-03-21 | 15:04

Hij heeft een mispeer gemaakt. Kan gebeuren. Sorry zeggen en beloven ooit weer wel grappig te zijn.

3Xniks | 12-03-21 | 14:56 | 4

Weer?

Cannabooze | 12-03-21 | 15:11

Hoezo weer..?

roberto9715 | 12-03-21 | 15:18
▼ 1 antwoord verborgen

Dat een totaal mislukte cabaretier de mist in gaat en te dom is om niet door te hebben dat hij racistische uitspraken doet is daar aan toe, maar dat de redactie een
filmpje verknipt en daarmee een verkeerd beeld bewust wil scheppen is een journalistieke dood zonde en daar moet je ook een excuus voor maken.

WieboWW | 12-03-21 | 14:56 | 1

Die doodzondes zijn al jaren vaste prik,nu komt er eentje a/ h licht.
Onze M.Bosma signaleert dit al jaren,zonder enige actie van de pruttes daar zij er wel garen bij spinnen

Coolcalmcollected | 12-03-21 | 16:11

Eva (erkend trump basher) huilt krokodilletranen. Ten eerste heeft ze een dergelijk truukje ook al eens uitgehaald met jan Roos en ten tweede: Martijn de K., alias Dr Kromzwaard ( een fanatiek pleitbezorger voor alle lange islam- tenen) uitnodigen om wat over Bidet te "cabaretteren" ruikt naar een duidelijk voorop gezet plan. Eva is een nare vrouw met vingerfoto's van de Clintons boven haar bed.

vladimirows | 12-03-21 | 14:56

Ben ik de term goedkoop al tegengekomen op de tegels? Bij deze: hoe goedkoop dacht De Koning te kunnen scoren ten koste van wat hij dacht dat een makkelijk slachtoffer was. Het tekent de lafheid en de onkunde. Blij dat de aanval op Baudet zich tegen hem keerde. Niet voor Baudet, maar ik de hoop definitief van De Koning af te zijn. Hij heeft me nooit weten te vermaken.

Is u trouwens de sprekende overeenkomst met de oudste van de Dalton-broeders opgevallen; de domste van de vier, ja.

SergeantPierlala | 12-03-21 | 14:54 | 1

Daarentegen heeft hij de kwaadaardigheid van de kleinste.

Grachus | 12-03-21 | 21:33

Ik maak trouwens bezwaar tegen iedere associatie die met mij gemaakt wordt. Ik heb niks met deze meneer te maken.

Koning_van_de_BBQ | 12-03-21 | 14:49 | 1

Te laat. Volgens de deug-brigade wordt guilty-by-association de nieuwe standaard. Zij bepalen wel wie schuldig is en wie niet.

Gladiator Fap | 12-03-21 | 14:53

De Koning is een eikel. Hahaha! Ik rol over de grond van het lachen om mijn eigen grap.

Koning_van_de_BBQ | 12-03-21 | 14:47 | 3

Niks zeggen, bij Koning in cabaretopleiding gezeten ?

Grijskijkert | 12-03-21 | 14:51

@grijskijkert, moest lachen

Canis.bonus.es | 12-03-21 | 14:53

Een mooie dikke ironsteak medium rare da's pas lekker.

Lafayette | 12-03-21 | 15:17

Ik vond het daarvoor ook geen sterke uitzending. Steeds herkauwen wat al breed is uitgemeten in de media.

Simon_GS | 12-03-21 | 14:45

@Sandervandam2
Dit verklaart een heleboel. @MartijnK0ning
is tekstschrijver voor @Groenlinks
geweest en deed gisterenavond dus gewoon een Paul Rosenmöllertje bij @Jinek_RTL
twitter.com/Sandervandam2/status/1370...

komtdatschot | 12-03-21 | 14:42 | 1

Dus als je echt helemaal niks kan, kan je gewoon nog bij GL terecht? Dat verklaart veel.

2tribes | 12-03-21 | 20:00

Natuurlijk zou je alles moeten kunnen zeggen. Maar dat betekent niet dat je naar alles zou moeten luisteren. Dikke duim voor Thierry.

A_Urelius | 12-03-21 | 14:40

Nee het verhaal van Koning kon niet door de beugel. Ja dat gaat Baudet stemmen opleveren, een deel van het volk stemt altijd op de loser. Zie de talentenshows (tvoh, op zoek naar Maria).

ijstijger | 12-03-21 | 14:39 | 1

Kijk nog even een talentenshow om het punt verder te onderbouwen

Canis.bonus.es | 12-03-21 | 14:45

Normaal word het de volgende dag herhaald maar vandaag maar even niet.

likdoorn | 12-03-21 | 14:36 | 1

Toch nog weer te zien, kunnen degenen die het niet gezien hebben zelf een oordeel vellen.

likdoorn | 12-03-21 | 14:54

JInek biedt haar excuses aan? Wat hypocriet! Kijk maar eens goed naar haar gezicht op het moment dat Baudet opstaat. Haar gezichtsuitdrukking is spottend. En nu ze dan merkt dat iedereen kritiek erop heeft draait ze weer een andere richting in. Wat een walgelijk mens!

Ingie | 12-03-21 | 14:34 | 6

@Lafayette | 12-03-21 | 14:41:
Toch hebben ze verloren. Zelfs tout deugend Nederland spreekt haar afkeuring uit over het verloop en adresseert haar verwijt weldegelijk aan Jinek c.s.

amateurrr | 12-03-21 | 14:56

@amateurrr | 12-03-21 | 14:56: En morgen is het weer vergeten, want richten ze de pijlen weer op één of ander tweetje van 10 jaar oud of zo, dat plotseling gevonden wordt... wedden? Komt dat even goed uit... zo tikt linkse demonisering dus.

Gladiator Fap | 12-03-21 | 15:06

@amateurrr | 12-03-21 | 14:56:
Excuses maken in je eigen parochie. Die soppen daarop met z'n allen. Voor hun het bewijs dat ze beter zijn dan al dat populistenvolk.

Lafayette | 12-03-21 | 15:55
▼ 3 antwoorden verborgen

Vind trouwens dat Martijn de Koning zich discriminerend uitlaat over mensen met ook Indonesisch bloed in de aderen. Zijn ineens geen Nederlanders meer maar Aziaten. Als er één groep is die zich niet achter zieligheid verschuild heeft en bijdraagt aan de maatschappij is het deze groep Nederlanders wel.

Mallenmoe | 12-03-21 | 14:31 | 2

U woont klaarblijkelijk niet naast een roedel Aziaaten?

SteilAchterover | 12-03-21 | 14:39

Martijn Koning is nooit grappig geweest. Wie herinnert niet die tennenkrommende oudjaarsconverance? Echt vreselijk! Echt niet te pruimen die man. Nu denkt ie veilig in deze linkse programma Thierry helemaal af te maken. Hij denkt ook Sylvana kan alles zeggen, Akwasi kan alles roepen, dan mag en kan ik het ook. Maar toch is hij bij veel linkse mensen te ver gegaan. Zou nu heel veel linkse mensen het licht hebben gezien? Ik mag het hopen.

Drostemannetje | 12-03-21 | 14:29 | 1

Zijn doelgroep zijn Groenlinksers en D66'ers. Kiezers van de extremistische deugmenschenpartijen vinden Koning een topper die hun denkbeelden grappig en goed verwoord.

Graaier | 12-03-21 | 14:36

En alle mensen die nu van de weeromstuit toch maar op Baudet stemmen maken de rol van een linkse partij in de komende coalitie alleen maar groter... Stem dan direct op Groenlinks of SP dan is dat maar meteen duidelijk i.p.v. op dit soort kansloze types die never ever in een regering terecht gaan komen.

BigPeter | 12-03-21 | 14:26 | 9

Die laatste is niet eens zo'n slechte suggestie. Eurokritisch, asielkritisch, arbeidsmigratiekritisch. Investeren in politie, justitie en defensie.

Je vraagt je af waarom ze zich nog links noemen. Ga er maar weer eens op stemmen denk.

Guusneus | 12-03-21 | 14:43

@Red shirt | 12-03-21 | 14:34:
Goed punt!
Niet voor je idealen opkomen, maar alles wat belangrijk is onder het tapijt vegen om de andere partijen te behagen.
Met zo'n lafhartige instelling ga je het nog ver brengen in de wereld.

dijkbewaker | 12-03-21 | 15:12

Iemand die GL en de SP op één lijn stelt heeft er weinig van begrepen en leeft nog in de jaren '80, GL is kartel, het overspoelen van dit land met kanslozen en de meeste extreme variant van Woke (op BIJ1 na dan). SP is geen kartel gaat niet mee in de Wokehaat en de helft van de leden ziet ook geen heil in import van derdewereldlanders. Iemand die heden ten dage zegt links te zijn en geen SP stemt is knettergek. Die is helemaal niet links, maar die staat voor het vernietigende werk van GL/D66 en kornuiten.

Grachus | 12-03-21 | 21:39
▼ 6 antwoorden verborgen

Ik kijk eigenlijk geen TV en in die Twitties ben ik al helemaal niet geïnteresseerd, dus vandaar: Wie is Hadjar en vooral: Waarom zou Martijn haar doen?

Guusneus | 12-03-21 | 14:22 | 2

Omdat ze hem niet wil dus klaarblijkelijk.

Canis.bonus.es | 12-03-21 | 14:25

Omdat Martijn alles doet waar hij van denkt dat hij het kan onderwerpen.

likdoorn | 12-03-21 | 14:26

Uiteraard moet je alles kunnen zeggen echter of iets ook smaad/laster/toelaatbaar/fatsoenlijk is hangt af van het medium en het te kunnen verwachten publiek. Op een publiekszender RTL4 met een programma met een brede doelgroep en onderwerpen ligt dat anders dan in een zaaltje voor eigen publiek, bij VI op Veronica of in een app groep. Dan geldt er een andere verantwoordelijkheid.

Henk1357 | 12-03-21 | 14:16 | 1

smaad en laster hangt niet af van het medium, de vraag is of framing gewenst is in onze maatschappij en in hoeverre partijen als NPO en RTL daar aan bij willen dragen

oh nee he | 12-03-21 | 14:33

Tja, het vervolg interview met Koning was ook lekker van opzet: "kon je wel slapen vannacht na die enorme storm van boosheid en kritiek?"
Koning: Prima. Mijn doel en opzet is geslaagd.

Niets geleerd van Fortuyn. Helemaal niets.

StormRunner | 12-03-21 | 14:16 | 11

@StormRunner | 12-03-21 | 14:16
Wat er nu plaats vind lijkt in de verste verte niet wat een zooi Fortuyn over zich heen kreeg. Baudet is veel te marginaal en totaal geen bedreiging.

Lafayette | 12-03-21 | 14:34

Je blijft altijd figuren houden die hun eigen waarheid blijven hangen en het grotere plaatje niet zien. Dan leer je ook niks van wat dan ook.

Drukvandaag | 12-03-21 | 14:36

@therealbraindump | 12-03-21 | 14:28: Het is niet voor niets dat de rode shirtjes concentratiekampen hadden voor mensen die 'geestesziek' lees het communisme niet wilden omarmen, waren. Maar goed, ik wacht de duiding af waarom het bij Fortuyn, geroemd door vriend en vijand om zijn probleemanalyseS (niet om zijn oplossingen), volgens Red Shirt, een rommel in zijn bovenkamer was.

Grachus | 12-03-21 | 21:50
▼ 8 antwoorden verborgen

En ik maar steeds denken dat zijn naam martijn ko was. Vermoedelijk komt dat omdat ik zo vlug wegzap als ik zijn rotkop zie dat ik zijn volledige naam nooit had gehoord. Hij schijnt wel een geweldig probleem met neucken te hebben omdat hij ja en nee bij vrouwen steeds door elkaar haalt. Maar dat had jole ook en dat schijnt niet zo erg te zijn.

jan huppeldepup | 12-03-21 | 14:14 | 1

Als je extreem-links bent wordt je dat gewoon vergeven. Andere regels, wetten, opvattingen. Maar o wee als je een opmerking maakt over turken en marokkanen... Dan rijden de treinen naar het oosten weer.

StormRunner | 12-03-21 | 14:22

Waar is Arie Boomsma met zijn advies aan de adverteerders van dit program?

Haagse Leo | 12-03-21 | 14:12 | 1

Arie zit te dutten.

likdoorn | 12-03-21 | 14:29

Op NPO1 radio bij Sven Kockelman vanochtend zat Freek de Jonge. En zelfs Freek noemde het optreden van Martijn smakeloos en vond het te ver gaan! Dat is toch zo wat het ergste dat je als linkse cabaretier kan overkomen....

SarahPalindroom | 12-03-21 | 14:10 | 11

@Bab01 | 12-03-21 | 14:18: Integendeel, die feliciteerde zichzelf met einde carrière Martijn Koning.

En o ja en off topic: Sarah ìs helemaal geen palindroom. Saras of Harah zijn dat wel. Take your pick.

Guusneus | 12-03-21 | 14:27
▼ 8 antwoorden verborgen

Met een cabaretier als Martijn Koning wordt Freek de Jonge nog zelfs grappig.

Vacuumbom | 12-03-21 | 14:06

Ook bekend is dat die lamlul, bij ieder optreden in de theaters, in de kleedkamer zich helemaal leeg masturbeerde, om de nervositeit kwijt te raken. Laatst nog met zijn doodzieke vader aan de talk tafels, om meelijwekkend tescoren. Vreslijk eng mannetje die zichzelf de lolligste thuis vind.... op de deurknop na.

Goedverdoemme | 12-03-21 | 14:06 | 1

Daarom natuurlijk ook een 'lamlul'

Tinie | 12-03-21 | 14:12

Nooit geweten dat die mafkees ook nog een verkrachter was. Dacht dat hij alleen een racist was na die sinterklaas prietpraat over Prem.

Tishetnetnie | 12-03-21 | 14:04 | 1

Ik zal het wel niet mogen zeggen, maar vrouwen die geen aangifte doen tegen dit soort viespeuken (GL toevallig weer), gooien de volgende slachtoffers voor de wolven.

haddem | 12-03-21 | 14:09

Wat een slap excuus van Eva Jinek.
Ik hoop dat Baudet niks overkomt.... Met Fortuyn is Melkert en media wraak bespaard gebleven. Of de achterban van Baudet dat ook zal doen heb ik zo mijn twijfels over.....

Ernstige Zaken | 12-03-21 | 14:03

"Baudet loopt weg tijdens intervieuuuw" klopt niet. Hij liep pas weg toen die mislukte joker begon te kotsen. Wat goor zeg.

haddem | 12-03-21 | 14:02 | 1

Idd. Bij een roast is er altijd aan het eind gelegenheid voor gastheer om keihard terug te reageren.

Canis.bonus.es | 12-03-21 | 14:27

Ik was lid van de FvD en ben een lange tijd terug afgehaakt omdat Thierry wel een beetje vreemd begon te worden. De corona crisis en het uiteenvallen van de partij waren de bevestiging voor mij dat het de juiste keus was en ik weer terug zou gaan naar de PVV.

Maar dit optreden alleen al zou me uit pure haat richting die hele linkse kliek in media land misschien toch nog op baudet laten stemmen. Het is een kwiebus en mega onhandig en zegt domme dingen. Maar hij is wel een mens en geen politcus en dat mis ik ontzettend in onze politiek. Je zag de emotie tijdens het verraad van zijn partij en vooral toen Eva hem liet vallen. Dat deed hem echt pijn. En nu in dit debat met Azarkan zie je ook een echt mens die het zat is om maar geframed te worden en labels opgeplakt te krijgen. Mensen luisteren niet naar wat hij zegt en daar wordt hij terecht boos om.

Misschien toch maar op hem stemmen. Al is het maar om een mens tussen de overige 149 te hebben.

76435 | 12-03-21 | 14:01 | 6

@elco485 | 12-03-21 | 14:12: ja het is erg lastig. Het was tijdens het oekraine referendum zo'n mooie kerel, beetje exentriek maar wel leuk om naar te luisteren. Nu is het een blaaskaak, een fantast en hij maakt zo ontzettend veel fouten en verkeerde keuzes. Wat hiddema ook een beetje zegt, het is een aardige kerel die met iedereen wegloopt, gewoon te goedgelovig en makkelijk te overtuigen. Maar ik waardeer wel heel erg dat hij niet als een politucs lult. Dezelfde charme die Trump had, ook al waren daar flink wat steekjes los. Ben gewoon zo klaar met die standaard kliek aan politieke eikels die al honderd jaar dezelfde truukjes uithalen naar elkaar.

76435 | 12-03-21 | 14:21

MIsschien moeten jullie allemaal eens naar de site van FVD gaan, dan de partijpunten lezen en bekijken of je na elk partijpunt kunt zeggen; 'Dit klinkt volkomen logisch'. Dan kom je al een héél eind!

kees1386 | 12-03-21 | 14:51

Goedemiddag, kijken we even naar wat Kees zegt? Het is niet The bachelor oid.

Canis.bonus.es | 12-03-21 | 15:00
▼ 3 antwoorden verborgen

Heb hier heel wat tegen Baudet zitten aan te trappen en vind het nog altijd onbegrijpelijk dat er door zijn toedoen een brede politieke beweging kapot werd gemaakt, maar dit slaat alles. Inhoudelijk hoeven we niet op die vuilspuiterij van Koning in te gaan, maar duidelijk is dat die bek van hem stinkt als een riool. En Jinek is medeverantwoordelijk, het is en blijft haar programma en zij heeft het onbeschofte optreden van Koning podium gegeven. Dit gaat Forum vast wel wat extra zetels opleveren.

jochum1980 | 12-03-21 | 14:01 | 1

Hier in huis alleen al 4 extra stemmen voor Sherry.

StormRunner | 12-03-21 | 14:27

De geschiedenis herhaald zich, dat blijkt. Baudet is geen Fortuyn, maar de manier waarop hij wordt geportretteerd in de media is dat wel. Dat mensen dit terecht vinden is werkelijk waar walgelijk.

youtu.be/vxgctvRJL_U

zegmaarwij | 12-03-21 | 13:57

Thierry is een hele slechte debater, die telkens verdrinkt in zijn eigen ego. Tijdens de uitzending heeft hij genoeg kansen gehad om al het gras voor de voeten weg te maaien van die nepkomiek, maar Thierry weet niet hoe hij deze bal moet spelen.

Arnold Layne | 12-03-21 | 13:57 | 3

Wat had ie tegen de 3 minuutjes rant van Martijn? Dat was een one man scheldpartij?

Lorejas | 12-03-21 | 14:19

Slechte debater.?... hij word continu onjuist bejegend en in de rede gevallen.Gisteren zeker niet meegekregen hou hij zich uitstekend verdedigde tegen de framing van Azarkan. Maar men wil hem gewoon niet geloven, hij moet en zal een racist/fascist zijn.

Kowalski11 | 12-03-21 | 14:21

Ik vond hem niet sterk in die discussie. Hij speelt graag een soort slachtofferrol. Ik vind die Azarkan een engnek, maar die blijf behoorlijk rustig. Baudet had inhoudelijk Azarkan in alle rust kunnen fileren, maar kiest voor een theatraal pad met gelul over framen etc. Baudet is een bijzonder slechte debater. Azarkan gaf hem te weinig aanleiding om te kunnen gaan lopen, maar Koning wel. Beste wat hem kon overkomen.

Lafayette | 12-03-21 | 15:46

Een joodse verloofde hebben (leuke dame trouwens, sjappo Tjer...) en dan toch anti-semiet genoemd worden.

Het is van dezelfde soort domheid als moslims een ras noemen.

Maw. Arnoud van Doorn, die schizofrene gek die eerst PVV-er was en nu moslim, is daarmee een aantal jaren terug dus van ras veranderd. Right...

De situatie van dit land anno 2021 in een notendop, IQ-technisch gezien.
Maar ja, dat krijg je als je teveel laag IQ importeert en elke onbekwame gek een stem geeft een serieus neemt.

Realism Is All | 12-03-21 | 13:55 | 1

Tja Martijn noemde hem dan ook geen antisemiet, maar alle kiezers die niet op hem stemmen wel... Ofzo

haddem | 12-03-21 | 14:04

Zodra ik op1, Jinek of welk ander praatprogramma tegenkom op onze publieken (incl.RTL) ben ik altijd alweer weg voor er één woord volledig is uitgesproken.
Dit hou ik nu zo'n jaar of 2 vol en bevalt mij uitstekend.
Die flapdrol Martijn mag in de negeer-bak bij alle omroepen nu en daar wordt iedereen beter van. Ga maar naar het UWV, min mannetje.

BekiekUtMoar | 12-03-21 | 13:54 | 5

Heeft mijn inziens niets met bubbel te maken, naar die onzin kijken staat gelijk aan masochisme. Slecht voor de bloeddruk. Alleen een schaap kan het hebben

Canis.bonus.es | 12-03-21 | 14:08

@Red shirt | 12-03-21 | 14:01: Ah, net zoals D66 stemmers die al eeuwen in hun eigen bubbel leven. Het is net een parallelle samenleving...

StormRunner | 12-03-21 | 14:11

@Red shirt | 12-03-21 | 14:01: Bubbel?! Geenstijl en internet is toch genoeg? Of van de zolderkamer af, werkt nog beter.

Andersdenksport | 12-03-21 | 14:11
▼ 2 antwoorden verborgen

Er zijn weinig zekerheden in het leven maar deze kan ik je wel al vast geven:

Op 18 maart gaat Thierry Baudet roepen dat er verkiezingsfraude heeft plaatsgevonden, omdat het aantal zetels dat hij bemachtigt weer ontzettend tegenvalt.

UpdateAvailable | 12-03-21 | 13:53 | 2

In zekere zin heeft hij dan gelijk toch. Het is toch een walgelijke vieze smerige vertoning van zogenaamd journalistiek Nederland. Ik vind de man ook een drol. (Toch ga ik op FVD stemmen) Maar alles wat deze man zegt wordt geframed naar nazisme etc. De tering voor ze allemaal.

DrachiR | 12-03-21 | 14:02

Yep, het is letterlijk een mini Trumpje geworden. Op het succes van Trump na dan.

Achenwee | 12-03-21 | 14:10

Cabaret en satire hebben toch iets met humor te doen? In de haat speech van GLinker koning heb ik daar niets maar dan ook totaal niets van gevonden. Hij moet zijn ogen uit zijn kop schamen zei Angela de Jonge. Volgens mij moet Jenik en Breme, door niets te zeggen of te doen tijdens dit optreden, ook hun ogen uit hun hoofd schamen. Bremer vond het zelfs nog grappig als leedvermaak zo te zien. Dat ze nu allemaal door het stof gaan is niet omdat dat ze spijt of berouw hebben, maar omdat andere mensen het mies vonden en ze zo beschadigt dreigde te worden.

jan huppeldepup | 12-03-21 | 13:51

Ik zou het wel humor vinden als Dennis Schouten vandaag even bij Volkert van der Graaf aanbelt om zijn reactie op camera te vragen op de Jinek uitzending van gisteravond... Misschien sowieso wel goed dat de AIVD hem de komende tijd wat scherper in gaten gaat houden. Jinek en Koning deden nog net geen direct beroep op Volkert, maar het zat er niet ver naast. De parallellen met 2002 zijn beangstigend...

Mark zit te Dutten | 12-03-21 | 13:50 | 1

Niet helemaal, Fortuyn was geniaal. Baudet een rasechte populistische uilebal.

Dima Beeline | 12-03-21 | 16:14

Het is met Baudet altijd hetzelfde: als hijzelf de meest smerige taal uitslaat dan is het allemaal ironisch bedoeld en moet je dat breder zien.

UpdateAvailable | 12-03-21 | 13:50 | 6

@UpdateAvailable | 12-03-21 | 13:57:
De enige psychopaat in de Nederlandse politiek heet Mark Rutte. Wel bij de les blijven, update. Of heb je wat updates gemist waardoor je dit uitkraamt?

StormRunner | 12-03-21 | 14:13
-weggejorist-
Vakzin | 12-03-21 | 14:46
▼ 3 antwoorden verborgen

Ik snap sowiezo niet wat er zo leuk is aan Jinek. En bij die Martijn Koning zapp je toch sowiezo razendsnel weg. Wat een zooitje ellende bij elkaar.

Dima Beeline | 12-03-21 | 13:49

Jinek zegt tegen Martijn na zijn betoog: ik denk dat je gelijk hebt. Excuses van Jinek betekenen niks dus. Misschien van de buis halen vanwege het faciliteren van racisme?

Berend_Breedreet | 12-03-21 | 13:49 | 1

Dat zegt ze helemaal niet. Ze zegt "Ik weet niet of je gelijk hebt".

Grachus | 12-03-21 | 22:02

OK, heb de moeite genomen om te kijken het te beluisteren.
1. Ben niet gecharmeerd van het idee een cabaretier in te huren om een politicus te becommentarieren. Ben gek op duidelijke keiharde politieke discussies, maar d’r een lolletje van maken is niet mijn ding. Maar, ja, TV, dus het moet ook lollig zijn.
Lullig!
2. Vrijheid van meningsuiting staat op 1, voorop, onaantastbaar en mag van mij heel ver gaan. Je moet het wel goed onderbouwen, alleen maar schelden is een zwaktebot. De wet maakt uit wat té ver is.
3. Dhr. Baudet = Waar was zijn verbale zwaard? Gewoon blijven zitten en die minkukel zijn vet geven en hem totaal uitbenen.
4. Grappenmaker heeft gelijk, geen tekst van te voren in leveren. Wisten ze bij RTL toch wel?
5. RTL = Schijtlijsters (Excuus aan de lijsters, want reigers zijn veel erger.)

Ik bekijk geen enkele discussie op de tv als het even lukt, wel kijk ik meestal naar Buitenhof, want de vijand zit daar soms en het is goed te weten wat die uitkraamt. Men gaat daar ook iets meer de diepte in dan het avondlijke snelkookpannetje met meningen. Weet al lang op wie ik stem: Dhr. Bosma.
Sow en nu even boterham met kaas en roggebrood. Evocatus

Evocatus | 12-03-21 | 13:48 | 2

@Evocatus | 12-03-21 | 13:48
Helemaal mee eens.
Dat huiliehuilie en een soort volksgericht is nu net wat er in de WOKE en snowflake wereld plaats vindt. Baudet zou juist moeten stellen dat Koning mocht zeggen wat hij wilde. De keuze om te blijven zitten of te gaan is natuurlijk evengoed zijn recht, maar lijkt ook niet geheel ongepland te zijn.

Lafayette | 12-03-21 | 13:54

2:De wet maakt uit wat té ver is.
Nou nee, het gaat hier om verkiezingen waardoor de burger uitmaakt wat te ver is.
Waar was die rechter en de wet eigenlijk toen Pim Fortuyn door "collega politici en de media " op een walgelijke manier werd aangevallen?
Nou, die rechter en de wet kwamen pas om de hoek kijken toen Pim Fortuyn letterlijk was vermoord waarna de dader ietsje meer dan een werkstraf kreeg voor zijn daad. Diegene die het klimaat geschapen hebben voor de moord liepen en lopen vrij rond. Niets geleerd uit het verleden?

dijkbewaker | 12-03-21 | 14:05

Jaja, we kennen die excuses van de redacties achteraf wel. Het leed is dan al geschied dus doel bereikt. Erg sneaky.

Maarre, Arie 'Nobody' Boomsma (Dixit Derksen), de Sylvanoïden, zo ongeveer alle zwarten in dit land en wat er verder nog aan Links gepeupel rondloopt: adverteerders bellen nu dan ook maar?

Huichelachtig schijtvolk.

Realism Is All | 12-03-21 | 13:48

"Weten we zeker dat het Akwasi niet is?" resulteert in enorme ophef en "je vrouw en kinderen zijn joods en jij bent een racistische Indonesier die negers gaat weren en Aziaten gaat importeren" is geen enkel probleem voor RTL en de reclamewereld.

Watching the Wheels | 12-03-21 | 13:43

Een zielig links kopje. Wel leuk om te zien hoe door zijn eigen linkse vriendjes verraden wordt. Als er niet een vloed aan negatieve reacties was geweest hadden ze vanavond daar lekker champagne gedronken, maar toe de opstand kwam hebben ze die vieze linkse rat mooi laten vallen

Alwayscurious | 12-03-21 | 13:42 | 4

Zie je niet dat dit een vooropgezet spel is en dat Koning gewoon geofferd wordt zodat RTL de onafhankelijke club kan spelen? Geen woord over de tafeldiscussie.

Lafayette | 12-03-21 | 13:47

@Capt. Iglo | 12-03-21 | 13:45: "een paar twitteraars" ?
U heeft geen twitter of doet geen moeite om een uitspraak te onderbouwen?

BekiekUtMoar | 12-03-21 | 14:00
▼ 1 antwoord verborgen

Bizarre ontwikkeling.
Je mag in dit land toch alles zeggen? Dat de deugers vinden dat niet alles gezegd mag worden is al jaren aan de gang, maar dat de FvD achterban graag ziet dat Koning gecanceled wordt omdat hun Baudet wordt beledigd staat haaks op hun kritiek dat het vrije woord er aan gaat. Stelletje hypocrieten.

Lafayette | 12-03-21 | 13:42 | 6

@Lafayette | 12-03-21 | 13:50: Tja, dat soort zit ook in alle groepen. Het blijft wel jammer dat het allemaal zo moet. Ik wijt het aan de huidige hetergogene samenleving en snelheid van communicatie waardoor dat type in aantal, omvang en geluid toeneemt bij alle groepen.

Stuffed Human | 12-03-21 | 14:18

Als u met het vrije woord bedoelt: Verdraaien, framen etc. en dat ok vind dan heeft u zeker een punt. Ik heb persoonlijk een andere definitie van het vrije woord.

DrachiR | 12-03-21 | 14:19

Ik vind ook dat je in Nederland alles moet kunnen zeggen en grappen over moet kunnen maken. Maar dit stukje "roast" van Koning is simpelweg haatzaaierij. Zou koning het ook gedurfd hebben om te zeggen:"Azarkan met DENK trekt veel islamitische stemmers. Ik denk dat veel van zijn stemmers zich in hun zwarte IS hemd gezet vinden als ze erachterkomen dat hij vóór het vrouwenquotum is."

IslamPislam | 12-03-21 | 16:16
▼ 3 antwoorden verborgen

Iemand met een joodse verloofde een antisemitische bruinhemd noemen heeft het verstand van een garnaal. Dat lijkt me de juiste conclusie.

Maar Martijn K. heeft daarmee ongetwijfeld een wit voetje gehaald bij de vereniging van fascistenjagers. Hij zal wel kopergeld krijgen.

Abu Bachouca | 12-03-21 | 13:41 | 6

Uberhaupt, het wegzetten van Baudet als antisimiet slaat nauurlijk helemaal nergens op.

Bab01 | 12-03-21 | 14:12

@The-loopy-cowboy | 12-03-21 | 13:48:
Dijkstal slaapt al een jaar of tien goed. Wordt niet meer wakker ook. Dus hem vragen om een reactie is wat overbodig behalve als u de kracht, kennis en kunde heeft een om seance te organiseren.

masahide | 12-03-21 | 14:35

Want als je niet op Baudet stemt, zijn de VVD of zelfs GL (hoe dan ?!) de logische volgende kanshebberts ?! Tuurlijk.

Grijskijkert | 12-03-21 | 14:49
▼ 3 antwoorden verborgen

Wat een fophef om niks weer, allemaal tere zieltjes tegenwoordig. Wat hij zei was misplaatst waarvan akte en weer doorrrr. Stel je allemaal niet zo aan.

Capt. Iglo | 12-03-21 | 13:41 | 3

Wel mee eens.

Watching the Wheels | 12-03-21 | 13:49

Eens. Het blijkt dat ook FvD kringen het snowflake-gehalte hoog is.

Lafayette | 12-03-21 | 14:30

Oneens, er zijn grenzen en zeker als je er de familie bij haalt.

MoonBeebe | 12-03-21 | 17:12

Kan Marcel van Roosmalen niet even een Martijn Koningroast doen?

van Oeffelen | 12-03-21 | 13:40

Volgens mij heeft ons land meer cabaretiers dan bakkers.

Dat gezegd hebbende is mijn vraag :
Waarom maken deze veelal linkse cabaretiers toch altijd grappen over rechtse politici, maar gebeurt dat andersom niet?

De paar zichzelf rechts afficierende cabaretiers maken wel grappen over linkse ideeën, maar spelen bijna nooit op de man.

Vanwaar toch dit zeer opvallende en intrigerende verschil?

Roos | 12-03-21 | 13:40 | 2

Mensen gebruiken vaak een ad hominem als hun argumenten op zijn en ze niet zeker zijn van hun zaak. Dit is dan nog het enige dat ze kunnen doen. Want bij jezelf te rade gaan en onderzoeken of jouw meningen nog welk kloppen of kijken of er andere argumenten te vinden zijn om je mening te onderbouwen is nogal moeilijk.

zhirek | 12-03-21 | 13:50

Over het algemeen zijn linkse mensen met iets minder beschaving en intelligentie behept dan rechtse mensen. Bij links is alles altijd heel 1 dimensionaal en rechtlijnig (vandaar ook zo weinig beta's inder hen). Dan is die lijn heel makkelijk door te trekken naar de persoon die op de een of andere wijze betrokken is bij het probleem waartegen ze ageren.

Grachus | 12-03-21 | 22:09

Hij maakte het dan ook bont, met zijn over the top verwijzingen naar de vriendin van Baudet, hun toekomstige Joodse kinderen en het vermeende racisme van Baudet. Goedkoop, gemakkelijk en helemaal niet grappig. En ook koren op de molen van Baudet. Zo kan hij - met enig recht nu - beweren dat men bij de TV tegen Baudet is, no matter what. Dus bedankt Martijn Koning.

Maar dan nog, als je goed luisterde naar Koning beweerde hij juist dat Baudet een racist van lik-me-vuistje is, want zelf ook niet zuiver blank, met een Joodse vrouw en van Indische afkomst. De echte racist zou dus bij Baudet bedrogen uitkomen. Maar lekker klonk het allemaal niet. Dus exit Koning.

Beste_Landgenoten | 12-03-21 | 13:40 | 9

Want racisten zijn uitsluitend blank?

Bab01 | 12-03-21 | 14:10

@Roze_bril_drager | 12-03-21 | 14:00:
Tja graag wel. Maar zo gaan die dingen. Shoppen in een verhaal of woordenbrij doet iedereen, zeker columnisten en humoristen. Is ook helemaal niet zo erg.
Als je niet wilt dat zoiets kan moet je gewoon voorzichtiger zijn met wat je in app- en privegroepen lult. Dat mag je van een modern iemand anno 2021 toch wel verwachten. Vroeger was het dan een foto van een bezoekje aan een nachtclub of een stiekeme geluidsopname. Nu heb je een snitch die een chat lekt.

Lafayette | 12-03-21 | 14:13

Dat was slechts een flauw veel gebruikt retorisch trucje, waardoor hij altijd zijn handen in de onschuld van de cabaretier kon wassen.

Grachus | 12-03-21 | 22:14
▼ 6 antwoorden verborgen

Martijn had zich natuurlijk helemaal ingebeeld dat hij de grote held van Nederland zou zijn. Grote krantenkoppen waarbij superlatieven tekort zouden schieten om hem te bejubelen als degene die is opgestaan tegen Baudet. Maar helaas, zijn carrière is voorbij.

yeps | 12-03-21 | 13:39 | 5

Haha. Dat hoop jij. Gelukkig is GS niet de maat der dingen

BobDobalina | 12-03-21 | 13:53

die gast heeft nooit een carriere gehad. middelmatige grappenmaker en dan ben ik nog heel erg positief.

76435 | 12-03-21 | 13:58
▼ 2 antwoorden verborgen

WTF RTL? Jullie bieden alleen excuses aan voor de bijdrage van Martijn Koning? Waar blijven de excuses voor de riooljournalistiek in de rest van het programma? Woorden van Theo Hiddema verdraaien en een filmpje zo verknippen dat het lijkt alsof hij Thierry een racist vind, zuur linkse "politiek verslaggever" van RTL nieuws die maar blijft door zeiken en zagen of die appjes en vermeend racisme, Eva die Baudet keer op keer in de rede valt met haar cynische kudt opmerkingen en veel te veel haar eigen afkeur van Baudet laat blijken etc etc. Komen daar ook nog excuses voor of vinden jullie dit allemaal maar normaal??? De kogel kwam in 2002 van links, maar anno 2021 komt hij ook van RTL Unilever. Hebben jullie al een bedankmailtje gehad van jullie voormalig "hoofd personeelszaken"? Hij zal wel erg tevreden zijn geweest over jullie inzet...

Mark zit te Dutten | 12-03-21 | 13:38 | 2

Wat maken we ervan: een ' Jaiirtje doen' of een Jaiir Ferwerdaadje doen'' ??

hetzwijns | 12-03-21 | 13:47

Jinek weet wat ze doet. Nu schakelt ze even terug. Die Martijn probeert wat. Niet eens in de kantlijn. Echte talenten zie je niet op tv.

koperbij | 12-03-21 | 13:38

Een hatespech in de vermomming van "cabaret".
Niks meer, niks minder. Daar heeft 'ie vandaag zelf ongetwijfeld een dubbel gevoel over.
Martijn is definitief een sukkel die teveel heeft gezegd wat er op zijn eh, dinges lag.

NiCeY | 12-03-21 | 13:37 | 1

Dat dubbele gevoel komt pas als hij het in zijn portemonnee gaat merken. Tot die tijd blijft hij, getuige het AD interview, in euforie leven.

Grachus | 12-03-21 | 22:17

Dus als je zegt dat je een komische act hebt opgevoerd dan kom je dus straffeloos weg met die opmerkingen.. Hij heeft de ballen niet om zoiets te zeggen tegen een Moslim want dan rolt zijn kop door de straten en heeft hij 24/7 beveiliging nodig!

Tonythelonley | 12-03-21 | 13:36

Is er niet iets met die vader van Martijn Koning? Misschien een echte harde cabaretier daar even een paar leuke moppen over laten vertellen. Kijken hoe leuk Martijn het vindt wanneer zijn familie er bij betrokken wordt. Walgelijk mannetje. Ik had van dat spleetje tussen zijn tanden een spleet gemaakt.

banana moeskoerie | 12-03-21 | 13:36

Martijn probeerde hier gewoon de Volkerts van 2021 aan te spreken. Werkelijk om te kotsen.

Nohara | 12-03-21 | 13:36 | 1

Baudet hoopte eigenlijk op een taart met stront in zijn gezicht, maar dit vond ie ook prima.

Lafayette | 12-03-21 | 13:45

Ik stem op Baudet!!

rachid82 | 12-03-21 | 13:35 | 1

Respect.

dirkdoorsnee | 12-03-21 | 14:08

Ik ben geen fan van Baudet, maar ieder commentaar op deze kwestie in de MSM begint met 'Ik ben geen fan van Baudet, maar...'

ED-209 | 12-03-21 | 13:35 | 2

Men wil vooral laten zien dat men deugd. Het zelfde als ik ben geen racist, maar ...

Tronald_dump | 12-03-21 | 13:38

Net als RTL is dit het uitgelezen moment voor de deugers om te deugen. En wat deugt nou meer dan het zogenaamd opnemen voor iemand wiens opvattingen je verwerpt? Zo ontzettend doorzichtig dit allemaal.

Lafayette | 12-03-21 | 14:17

Het zal niet de eerste zaal zijn, die hij leeg gespeeld heeft.

Watching the Wheels | 12-03-21 | 13:35 | 1

Zou knap zijn want er komt werkelijk niemand naar het theater om hem te mogen aanschouwen. Wat een gedrocht.......

Blonde Nel | 12-03-21 | 13:44

Waar zijn de adverteerders nu ? Derksen heeft de helft van zijn salaris ingeleverd.

dhrat | 12-03-21 | 13:33

Martijn kan zijn carierre wel gedag zeggen. Goed zo. Hij was namelijk nooit echt grappig.
Martijn, als je dit leest: Jij bent echt heel zielig! Ik hoop dat je ooit de verkeerde tegenkomt!

TriangelJosti | 12-03-21 | 13:32 | 3

"Ik hoop dat je ooit de verkeerde tegenkomt!" Die is hij gisteren al tegen gekomen. Zichzelf namelijk. Hij heeft zijn eigen graf gegraven

Waakvlam | 12-03-21 | 13:35

"(...) nooit echt grappig"? Je bedoelt "echt nooit grappig". Maar dan ook echt he-le-maal niet. Kansloze kerel. Next.

nietzomoeilijk | 12-03-21 | 13:35

Vergeet niet dat velen nu Koning ook een stoere held vinden, een durfal. Ook voor hem is dit reclame om die lege zalen te vullen.

Roze_bril_drager | 12-03-21 | 13:38

Kunnen we van enkele 'beroepen' geen beschermde versie in het leven roepen. Dat iemand zich pas cabaretier, woordkunstenaar of stadsdichter mag noemen nadat hij/zij hiervoor beoordeeld is door ter zake kundige lieden?

Zupschufter | 12-03-21 | 13:31 | 2

Een soort Kulturkammer bedoel je?

Iknowall | 12-03-21 | 13:36

Een Kultuurkamer?

Arnold Layne | 12-03-21 | 13:52

Martijn heeft een kop waar alleen zijn moeder blij van wordt..... zo dat is eruit.En ik ben normaal altijd netjes.

xiuxiu | 12-03-21 | 13:28 | 3

Ik denk cartoonisten ook wel.

John McClane | 12-03-21 | 13:32

Nou dat denk ik niet. Na zijn geboorte is het vanonder zo uitgescheurd en uitgelubberd door die grote kop van hem dat pappie Koning niet meer klaar kan komen en nou altijd van achter koet en daar is Mvr. Koning niet zo happy mee.

banana moeskoerie | 12-03-21 | 13:41

Deze is goed!

Canis.bonus.es | 12-03-21 | 14:35

Zelfs de huisbejaarde van Joop is het met Baudet eens. De witte onderbroek zelve is aan het nadenken hoe hij opa kan ausradieren.

gestoptmetroken | 12-03-21 | 13:28 | 4
▼ 1 antwoord verborgen

Ik begrijp niet wat er zo erg was aan wat De Koning zei. Zijn advies aan antisemieten en racisten was om niet op Baudet te stemmen, omdat hij niet dominant blank is, homeopathisch verdund en zijn vrouw Joods.
Baudet liep weg, omdat dit advies hem niet uitkwam? Dat is raar.

tipo | 12-03-21 | 13:27 | 24

@Stuffed Human 14:24: Jij hebt ook geen belediging gehoord. Je gaat gewoon mee in de ophef-verontwaardiging-repeat-modus. Hoe hou je dat vol?

tipo | 12-03-21 | 14:40

tipo denkt dat je de tekst van De Koning letterlijk moet opvatten, dat Baudet géén racist zou zijn, en dat zou dan toch heel onschuldig zijn. Dat is natuurlijk klinkklare onzin, De Koning gebruikt een ironische omkering juist om nog eens te benadrukken dat Baudet een erge racist zou zijn, en dat doet hij met onsmakelijke en onfatsoenlijke "argumenten". Tipo begrijpt de stijlfiguur van ironie kennelijk niet, al moet gezegd worden dat De Koning daar dan ook niet erg sterk in is. Maar dat je dat dan letterlijk zo opvat is nogal behoorlijk onnozel.

Argyronauta | 12-03-21 | 15:23

@Argyronauta 15:23: Het lijkt me een heel goed idee om teksten letterlijk te nemen ipv er zelf vanalles bij te verzinnen. Als migrantenkind met Joodse dame is het ook een vreemde act om te doen alsof je racist en antisemiet bent, natuurlijk. En dan weer niet en dan weer wel, et cetera.

tipo | 12-03-21 | 15:48
▼ 21 antwoorden verborgen

Morgen de 50e aflevering van Jinek!

Zal dat even een lekker feestje worden daar.

kloopindeslootjijook | 12-03-21 | 13:26 | 1

Vandaag dus.

kloopindeslootjijook | 12-03-21 | 13:26

Vreselijk allemaal. Mis een een link naar Slachtofferhulp.

niels5142 | 12-03-21 | 13:25 | 1

Www.geenstijl.nl

BobDobalina | 12-03-21 | 13:33

Ach Jinek, de ex-vriendin van een uitgerangeerde maffiamaat wast nu haar handen in onschuld? Ze had het als gastvrouw niet zover moeten laten komen.

Ingie | 12-03-21 | 13:23

Jinek & RTL met een poging tot imago schade beperking.
Resultaat: een vette faal !

demaup | 12-03-21 | 13:22

als martijn koning zich zo druk maakt over racisme, seksisme, antisemitisme, kleurtjes en meer.
dan had hij de ook bij eva jinek aan tafel zittende farid azarkan moeten aanpakken met zijn monoloog.
als er ergens racisme, seksisme, antisemitisme en meer europa en nederland wordt binnengebracht is het via deze vertegenwoordigers van het islamitisch vampirisme. niet via thierry baudet, niet via geert wilders, niet via pim fortuijn cs.
martijn koning, eva jinek cs verkopen de omgekeerde wereld aan het volk.

win | 12-03-21 | 13:21 | 2

Martijn is daar of te kortzichtig, of veel te bang voor. Hij krijgt nu wat boze mensen in de mail, maar als hij dat bij Azarkan doet krijgt hij ook boze mensen aan de deur.

TeeJee | 12-03-21 | 13:26

Doen ze zo'n roast eigenlijk voor alle politici die bij Jinek komen, of was dat 'toevallig' een leuk ideetje voor gisteravond? Heeft iemand anders een linkje naar die van Kaag? Lijkt me wel leuk om te zien namelijk.

FGAINA | 12-03-21 | 13:19 | 1

Hoop dat Hans Teeuwen vanavond de roast van Al Qaq doet.

Prieelvogel | 12-03-21 | 13:26

Jammer hoor, nu gaat de discussie over de vorm ipv de inhoud. Bodet lacht zich suf zo vlak voor de verkiezingen. Terwijl hij zelf ook nogal wat uitdeelt, maar niet kan incasseren.

priwax | 12-03-21 | 13:18 | 1

De vorm is een monoloog van een cabaretier, wie heeft daar commentaar op? Volgens mij hebben de meeste mensen moeite met de inhoud van die monoloog.

Justin Bieber | 12-03-21 | 13:21

Wat een eng mannetje.

Ben Adam | 12-03-21 | 13:17

Martijn, als je aanval op Baudet persoonlijk is, dan heb je op grove wijze de media en de wet op vrijheid van meningsuiting (waar jouw beroepsgroep zo op leunt) misbruikt. Juist die verklaring "persoonlijke" maakt je optreden wellicht ook nog wel strafbaar. En Eva... jij liet het allemaal toe. Je achter de redactie schuilen maakt niet uit, jij presenteert het.....

Nederlanddraaitdoor | 12-03-21 | 13:17 | 2

Je draait inderdaad door

BobDobalina | 12-03-21 | 13:30

U snapt VVMU nog steeds niet. RTL is een commerciele organisatie, Martijn een commerciële lul, heeft he-le-maal niks met overheidsrepressie te maken dus misbruik van een wet komt nog niet eens voor in dit verhaal. Dit mag gewoon. Als je het als smaad beschouwt dan stap je naar de rechter.

menage | 12-03-21 | 14:42

Nou ik verwacht hier op GS in de toekomst ook geen harde satire meer maar beleefde uiteenzettingen van standpunten. Dit moeten we niet willen. Dat mensen zich beledigd voelen. Tsjonge. Ik hoop dat er in de toekomst met respect wordt gesproken over Ollongren, Kaag, Rutte en Klaver. Misschien lezen ze wel mee.

BobDobalina | 12-03-21 | 13:17 | 11

@tipo | 12-03-21 | 13:29:
Ah, dan mag dit natuurlijk gewoon. Snap je ook nog iets van beeldvorming en/of intentie? Of is hiermee de kous af?

amateurrr | 12-03-21 | 13:39
▼ 8 antwoorden verborgen

Het is allemaal nog precies hetzelfde als in 2002 toen Pim Fortuyn op een schandalige wijze werd afgeslacht . Links handelt weer exact hetzelfde als 20 jaar geleden .
Heb je een ander mening dan de linkse gluiperds dan wordt je zonder blikken of blozen weggezet als racist of nazi !

leo59 | 12-03-21 | 13:15 | 4

Of wappie of complotdenker of opruier

Bjorn19851111 | 12-03-21 | 13:20
-weggejorist-
WonderlijkeWereld | 12-03-21 | 13:23

Fortuyn bleef iig bij de feiten.

menage | 12-03-21 | 13:33
▼ 1 antwoord verborgen

Martijn de Koning is helemaal geen cabaretier. Althans, ik heb hem nog nooit op een goede grap kunnen betrappen.

Mahatma | 12-03-21 | 13:15 | 1

Een wannabee.

kloopindeslootjijook | 12-03-21 | 13:18

Martijn Koning. Is dat iemand?

Zwezerik | 12-03-21 | 13:14 | 2

Nee het is een stinkende amoebe.......

Blonde Nel | 12-03-21 | 13:21

Een linkse inquisiteur.

therealbraindump | 12-03-21 | 13:25
-weggejorist-
Commonsense___ | 12-03-21 | 13:12 | 5
▼ 5 antwoorden verborgen

Ik ben sinds FVD begon over het opendraaien van de gaskraan principieel tegen de partij.

Maar wat Martijn Koning en Hillary Jinek samen hebben uitgevoerd is wat mij betreft gelijk aan wat Tarik Z heeft gedaan. Willens en wetens je mening en beeldvorming door drukken aan een tv-kijk-kudde-verslaafden.

Zo ga je niet om met politieke volksvertegenwoordigers die hun nek uitsteken (helaas soms letterlijk) voor hun politieke standpunten.

Dit was wat mij betreft laster, smaad, opruiing en haat zaaien, waar ze zelf al jaren andere mensen van betichten.

FLP_du_Stok | 12-03-21 | 13:12

Als je de MSM een plezier wilt doen en ze de gelegenheid wilt geven om hun ziekelijke bagger over de mensen uit te strooien, dan neem je een abonnement op NRC/Parool/Volkskrant, dan volg je NPO/NOS en dan ga je aan tafel bij talkshows. Maar dan voed je ook meteen hun arsenaal om dit soort vertoningen als bij dat rare wijf Jinek de gelegenheid te geven. Baudet doet er het beste aan dit soort media niet dat plezier te gunnen. Ga niet met zulk ziek volk aan tafel, laat je niet roosteren aan het spit van de MSM, laat ze in hun eigen sop gaar koken. Blijf er vandaan, kijk niet naar die TV, koop die krant niet, laat ze eigen stront vreten.

Broadsquire | 12-03-21 | 13:11 | 1

Baudet heeft nu net die aandacht nodig. Hij komt daar dus bewust omdat ie weet wat er gaat gebeuren. Hij roept dat ook over zich af. Daarmee bedient hij zijn achterban. Hij is dan wel een joker met faalangst, dit heeft hij inmiddels wel door. Wilders heeft dat soort fratsen niet nodig. Sterker nog, waar Baudet dat wel wil, wil Wilders (lol) dus helemaal niet op dat schavot. En terecht.

Lafayette | 12-03-21 | 13:15

Ach, wat maakt het ook allemaal uit. Het 'goede' is geschied zo vlak voor de verkiezingen. Fvd een mooi beetje zetels erbij. Prima zo.

Johan1235 | 12-03-21 | 13:10

Het zal wel allemaal. Als je alles mag zeggen, en dat vind ik zo lang je maar niet oproept tot geweld of dergelijke, dan moet dit dus kunnen.
Ook al is het bijzonder slecht of walgelijk. Baudet kan daar dan blijven zitten of weglopen. Dat is dan weer zijn spelletje. Het maakt niet uit. Maar dat 'in het reine' komen terwijl RTL wist dat het ging gebeuren past helemaal in die deugcultuur. Sterker nog ze vinden het heerlijk, dit soort deugneuroten om zelf ook een keer excuses te mogen aanbieden. Zeker als je dan zo'n minkukel als een Koning kan laten boeten. Kunnen ze mooi laten zien hoe 'oprecht en onbevooroordeeld' ze zijn.

Lafayette | 12-03-21 | 13:09

De Koning is jaloers op de looks van Baudet. Met een kop zoals hij heeft moet je als je een vrouw wil, bijna wel gaan aanranden en verkrachten.

Tronald_dump | 12-03-21 | 13:08 | 2
-weggejorist-
Commonsense___ | 12-03-21 | 13:13

Hahaha. Lijkt me zo'n iemand die Baudet te kijk zet omdat ie zelf geen blikvanger is.

VoltaireJohn | 12-03-21 | 13:32

Bizar dat iemand zulke racistische teksten kan bezigen en dan denkt een andere daarmee de maat te nemen. Wat een idoterie.

Er kwam gisteren ineens een nieuw woord in me op, de Factuur-racist, dat zijn mensen die op aanvraag anderen de maat nemen door zelf walgelijke racisitische teksten te spuien, dit schijnbaar zelf doodnormaal vinden, en hier een factuurtje achteraan sturen.

Localhero | 12-03-21 | 13:08

En iedereen trapt er in. RTL wil spraakmakende tv en maakt dat. 1 - 2tje tussen Jinek en De K. Eerst even (en terecht) Tjerrie aanvallen op zijn domme ideeën waardoor hij al pislink daar zit en het vervolgens afmaken met een slechte roast. En we kennen Tjerrie inmiddels als het hem niet aanstaat.. dan peert ie em. Mooi voor Eva en M de K. Opzet geslaagd en hier in de panelen gaat het los.. precies wat ze willen. Negeer dit soort acteerwerk toch gewoon. Politiek is gvd geen real life soap, het gaat ons leven aan! We zitten straks weer 4 jaar met een stel idioten opgezadeld en de pers is hier mede verantwoordelijk voor.

deministerpresident | 12-03-21 | 13:07 | 4

Gaat jet wel goed met je?

haatsmurfin | 12-03-21 | 13:15

@deministerpresident | 12-03-21 | 13:07
De juiste analyse.
En met de excuses voor Koning kan RTL ook nog eens de schijn van vooringenomen partijdigheid van zich werpen.

Lafayette | 12-03-21 | 13:34
▼ 1 antwoord verborgen

Leedvermaak blijft mooi: wat een kutleven gaat deze sukkel tegemoet. Hij kon niets en hij kan niets en nu is ie ook al zijn nepbaantje als nepkomediant kwijt. Bye bye, Martijn Koning. Tot nooit weer ziens!

nietzomoeilijk | 12-03-21 | 13:07 | 1

Welnee joh, die schuift over een aantal weken weer vrolijk aan bij DitWasHetNieuws en allerlei andere programma's want hij heeft de juiste mening en dan wordt je nergens verantwoordelijk voor gehouden...

kees1386 | 12-03-21 | 13:24

Goede journalistiek is vrijwel niet te zien op de tv. Of het nu Jinek is of een Rick Nieman met hun vooringenomenheid die vanuit dat standpunt hun eigen mening uitkramen en daarop bevragen en irritant interrumperen, niet uit laten spreken is tot een irritante vorm verheven. Ook politici doen hieraan mee m.n. Rutte die nooit rechstreeks een antwoord geeft maar tienduizend woorden gebruikt en nog niets zegt. Deze Martijn is het andere uiterste die mag door het putje, dit is geen cabaratier, hij vervuilt het nest.

Sintjuttemuts | 12-03-21 | 13:06 | 1

En mooi dat hij zelf het iniatief nam om uit zijn nest te kukelen. Zijn we ook weer van af,

MoonBeebe | 12-03-21 | 13:08

Trieste stumper, dwangmatig masturbant voor een optreden,
verstandelijke handicap, alcoholistische neigingen en toch zo graag nog eens willen opvallen: is dit nu wat Marcel van Dam noemde 'een buitengewoon minderwaardig mens?'

xavier | 12-03-21 | 13:05

Ik vind dit zo'n naargeestig mannetje. Totaal niet leuk. Beneden alle peil hoe hij gisteren meende uit te moeten halen naar Baudet en dat onder het motto dat dit optreden onder het kopje cabaret thuishoort. Nooit meer ergens laten optreden. Laat hem maar ergens stront gaan ruimen, want daar kan hij mee uit de voeten.

FrankPappa | 12-03-21 | 13:05

Dat interview met het AD vind ik nog het ergste. Hij vindt het helemaal prima, staat volledig achter zijn woorden en vind zijn eigen optreden een groot succes. "De bedoeling was om Baudet te raken, en dat is zeker gelukt."

C1O2 | 12-03-21 | 13:04

Martijn de Koning van de lach...
Heel dapper hoor, terwijl de bruinhemden
door de straat marcheren, gaat Martijn
de confrontatie aan..

overVolland | 12-03-21 | 13:02 | 1

Over het NA-oorlogs verzet in Nederland zou je een heel dik boek kunnen schrijven. Veel dikker dan over het ondergrondse verzet tijdens de bezetting.

J.P.Drapeau | 12-03-21 | 13:09

Wat zal zijn moeder pijn geleden hebben bij het geven van borstvoeding, om nog maar te zwijgen van de geboorte, oh wat een pijn heeft dat mens gehad om dat hoofdje eruit te persen.

dirkdoorsnee | 12-03-21 | 13:02

Hoeveel geld krijgen dit soort types om hun principes opzij te zetten en een gewenste mening te geven in talkshows

stipjes | 12-03-21 | 13:02 | 1

Die hebben geen principes.

[x] Ongeschikt | 12-03-21 | 13:36

Het is en blijft de trut die zich minutenlang het hoofd brak over de vraag hoeveel knoopjes van haar bloesje ze open zou laten.

J.P.Drapeau | 12-03-21 | 13:01 | 1

Uiteindelijk waren dat te weinig knoopjes. We kregen te weinig inhoud te zien. Sindsdien heeft ze voor mij afgedaan.

Grachus | 12-03-21 | 22:38

Ik weet niet of weglopen een goede keuze was, al kan ik me wel voorstellen dat Baudet dit soort laster zat is. "Als u premier wordt, worden alle zwarten het land uitgezet", is echt laag bij de grond. Echt een kansloze poging om lekker keihard te deugen op tv. Wat een lul.

coitus reservatus | 12-03-21 | 13:00 | 5

@Longhorn | 12-03-21 | 13:06: heb het filmpje gezien, gaat hier ook gebeuren, als het al niet in diverse wijken gaande is, en niet sommige wijken, het zijn er veel neem Rotterdam zuid maar als voorbeeld, hoeveel wijken zijn in Nederland al naar de kloten geholpen door dat wij te genereus waren, er huizen hier al miljoenen van dit soort, ik ga niet mijn mening of gevoelens hier ventileren ivm Weer een ban, maar ik kook van binnen.

dirkdoorsnee | 12-03-21 | 13:25

@Longhorn | 12-03-21 | 13:06: Dit dus. Zo lang dit niet wordt opgelost, spreidt het zich uit.

Of het nou in Zweden is, of in Nederland.

Highwoodman | 12-03-21 | 13:29
▼ 2 antwoorden verborgen

Die Jinek is misschien niet rechts, maar haar uitzendingen zijn vaak wel spraakmakend. Dat is dan wel weer een plus. Dat die Koning niet het warme water heeft uitgevonden, dat zal wel, maar wat was er verder aan de hand? Baudet loopt weg bij dat geouwehoer. Gelijk heeft-ie, ik zou het ook niet hoeven horen.

We leven in een redelijk vrij land waar de vrijheid van meningsuiting inclusief belediging nog springlevend is. Ga anders maar eens in Zambia kijken, of Canada.

Ichneumonidae | 12-03-21 | 13:00 | 1

Vrijheid van meningsuiting is niet springlevend in Nederland. Anders hadden er geen mensen voor vervolgd geweest. Denk bijv aan het 1-2tje van het OM en vriendin Clarice Gargard.

Kevinho | 12-03-21 | 13:11

"Met leedwezen geef ik kennis van het beëindigen van mijn carierre als komiek. Als jaren lang probeer ik publiek in theaters en tv kijkers een lach te bezorgen zodat zij zich minder ellendig voelen in deze wereld. Helaas is nu komen vast te staan dat ik dat vermogen niet heb en als komiek volledig mislukt ben en dat ik juist het tegenoverstelde heb bereikt. Mijn laatste optreden bij Jinek mag dan ook daadwerkelijke bestempeld worden als mijn laatste voorstelling. Ik realiseer me dat ik het gewoon niet in me heb om mensen te vermaken"

Ikblijfnietstil | 12-03-21 | 13:00 | 1

Zou toch mooi zijn als dit vandaag op zijn Insta terecht zal komen.

Ikblijfnietstil | 12-03-21 | 13:01

Hij heeft wel gezond tandvlees.

JvanDeventer | 12-03-21 | 12:59 | 1

Dat heeft blijkbaar geen invloed op talent.

plaksnorhater | 12-03-21 | 13:00
-weggejorist-
tegenalles | 12-03-21 | 12:58 | 3

Riool-cabaretier. Nuf said.

ljcoster | 12-03-21 | 12:57

Het Nederlandse establishment - Hilversum, de Plantage, de grachtengordel, NRC, Volkskrant - ontstijgt qua formaat en mentaliteit het schoolplein niet. En zoals elk schoolplein wordt het beheerst door meelopers, en heb je er een die het pispaaltje is. Die is veilig in elkaar te slaan. Aan de echte messentrekkertjes, zoals er eentje ook aan tafel zat bij Jinek, waagt men zich niet. Op een gegeven moment is er een consensus: Pietje mag in elkaar gebeukt worden, want Pietje, zo wordt er gefluisterd, heeft vlooien. Die en die heeft het zelf gezien, zelf gehoord.
We hebben bedroevend weinig onafhankelijke geesten in dit land, bedroevend weinig mensen die op eigen kompas varen. We hebben geen echte intelligentsia. De mensen die het hardst te horen zijn, durven geen stap buiten het hekwerk van hun vertrouwde schoolplein te zetten. En daar kijkt men naar, die mensen leest men, daar stemt men op.

kapoerewiet | 12-03-21 | 12:57

De koning hoeft in ieder geval niet bang te zijn dat hij getaserd word omdat hij grappen gejat zou hebben.

miko | 12-03-21 | 12:56

Misschien hebben de mensen van deze groep het onvoldoende gezien, dus ik help je even.
die roast van de woonwagenbewoners was wel grappig moet ik echt toegeven.
www.youtube.com/watch?v=Q42zS1O9wwM

small_town_dude

likdoorn | 12-03-21 | 12:56 | 2

Die was afgesproken, is wel even wat anders.

Zoiets is alleen leuk als iedereen akkoord is. Zelfs Donald Trump snapt het concept van een roast wat dat betreft. Thierry wist van niks

menage | 12-03-21 | 12:57

Maar dit had dus helemaal niks met een roast te maken. Zoals hij zelf zegt, wilde hij even afrekenen met Baudet. De laffe hond.

peterdh | 12-03-21 | 13:00

Begrijp ik het nou goed dat die Koning ook nog eens €10.000 euri mocht ontvangen wegens "aantasting van zijn goede reputatie" door de column van Hadjar? Linkje onder aantijging.

Deksmaat | 12-03-21 | 12:56 | 1

Ja, keek ik ook al naar, bizar eigenlijk.

Wiezewalakristalix | 12-03-21 | 12:57

Het doodzieke aapje K. had van mij al jaren geleden gecanceld mogen worden, maar dat schijnt anders te werken bij mensen met GroenLinks-connecties. Neemt niet weg dat die malle Jair de Hiddemeister op camera laat toegeven dat het Elsevier-artikel over de racistische appjes klopte en dat Baudet daar 'vrolijk aan meedeed'. twitter.com/Jinek_RTL/status/13701253...
Kortom, alle reden om Bau te roasten. Alleen jammer dat ze daar die vrouwenhatende paardenbek voor hebben ingehuurd.

Ad Hominem | 12-03-21 | 12:55 | 6

@Kowalski11 | 12-03-21 | 13:01: Ja, dat is ook al duizend keer gemeld hier. "Ja, het ritselt in mijn partij van de racistische appjes, ik doe daar zelf vrolijk aan mee, maar ik ben geen racist." Smaken die hielen van Thierry ook naar lavendel soms?

Ad Hominem | 12-03-21 | 13:08

@Ad Hominem | 12-03-21 | 13:08: kijk in het woordenboek maar eens bij de begrippen sarcasme en cynisme. Misschien begrijp je het dan. Dat verhaal over die negerin was hetzelfde. Zijn schoonzus is zwart, zo begrijp ik. Is dus gewoon ironie, maar als mensen geen humor hebben, begrijpen ze de (harde) grap niet. Die koning was gewoon niet grappig, kan dat ook niet zijn omdat zijn woede hem in de weg zit.

Spie | 12-03-21 | 13:27

@Spie | 12-03-21 | 13:27: Hou toch op. Als er bij die engerds van Denk of NIDA ook maar een Sam & Moos grap zou uitlekken, dan heeft de FvD-brigade hier ook het schuim op de bek staan.

Ad Hominem | 12-03-21 | 13:46
▼ 3 antwoorden verborgen

Je hoeft hem maar recht aan te kijken om te begrijpen dat hij er zelf ook weinig aan kan doen #gehandicapt

Watching the Wheels | 12-03-21 | 12:55 | 5

@Watching the Wheels | 12-03-21 | 13:33: Nee na de foto te hebben bekeken, blijf ik bij mijn stelling van overbodig, daar de foto voor zich spreekt.

dirkdoorsnee | 12-03-21 | 13:40

@Watching the Wheels | 12-03-21 | 13:33: is wel de enige taal die Martijn begrijpt.

likdoorn | 12-03-21 | 13:46
▼ 2 antwoorden verborgen

Ga koken man

027 | 12-03-21 | 12:54

Trouwens, nog wat, RTL: het excuus zou niet moeten gaan over of ze die gast nu wel of niet hadden moeten laten optreden, maar over wát hij gezegd heeft. Het zou Jinek sieren als ze Thierry opnieuw zou uitnodigen en openlijk excuses zou aanbieden. Het maakt niet uit of de tekst wel of niet gedeeld wordt, de redactie is en blijft verantwoordelijk voor wát er gezegd wordt.

Gladiator Fap | 12-03-21 | 12:54 | 2

Als Baudet daardoor echt kan reageren op zowel de stijl als de inhoud van Koning, zou dat best ok zijn.

kloopindeslootjijook | 12-03-21 | 13:08

@Gladiator Fap | 12-03-21 | 12:54: je hebt een punt. Maar denk niet dat dat gaat gebeuren .....

TinusVlugOpDeKut | 12-03-21 | 14:43

Zorgt weer voor een hoop extra stemmen voor Forum.

Ko Ranzig | 12-03-21 | 12:54

@Geenstijl - roep alle sponsoren op om te stoppen met Jinek! dat heeft Eva immers ook bij GeenStijl gedaan. Een voormalig tekstschrijver van Klaver mag zich hier ver beneden de gordel uitleven zonder ook maar gestopt te worden.

oh nee he | 12-03-21 | 12:54 | 10

Ja joh, ga lekker meedoen aan deplatformen.
Dat probeerden ze ook bij veronica inside.
Laat dat gedrag nou maar over aan Antifa en de militante tak van BLM en dat soort types.

kloopindeslootjijook | 12-03-21 | 13:23

@kloopindeslootjijook @miko ik ben het zeker met jullie eens, maar een ludieke actie om juist aan te kaarten hoe bizar dit is toch wel op zijn plaats. Laat een Jinek voelen hoe het is om dat over je heen te krijgen. Ik vind het sowieso schandalig dat je dmv druk op bedrijven je (politieke) standpunt er doorheen drukt. dat is gewoonweg een hele foute vorm van censuur. Om dat punt te maken heb je nu wel een mooie kans!

oh nee he | 12-03-21 | 13:45
▼ 7 antwoorden verborgen

Typisch, om de teksten die hij vroeger voor GL schreef, moest ik altijd hartelijk lachen.

Mr_Natural | 12-03-21 | 12:53

Twee bouten aan de zijkant van zijn nek en hij is af.

dirkdoorsnee | 12-03-21 | 12:52 | 3

Mooi!

inCol | 12-03-21 | 12:55

Beste dirkdoorsnee,

Leuk gevonden, maar ik wil hier toch even het Monster van Frankenstein verdedigen en dan wel net name de filmversie gemaakt door James Whale en met de onnavolgbare creatie van Boris Karloff (1931)

Het monster doet wanhopige pogingen tot begrip van de anderen en zichzelf. Een ontroerende scene in deze is het spelen met het meisje en de bloemen in het water.
youtu.be/v5FtI472Q6I
Totaal wanbegrip resulteert in de dood van het kind.
De lynchpartij gaat achter hem aan.

De grappenmaker in kwestie zal binnen zijn professie nooit en te nimmer het niveau bereiken dat Boris Karloff bereikte als acteur.
Natuurlijk moet je de hele film zien. Eigenlijk nooit een beter filmversie gemaakt van Mary Shelley’s verhaal.
Als afsluitend aardigheid, overigens lang niet slechte Frankenstein uit 1910 (13:38 min.) van Thomas Edison met prima soecial effect. Zie maar!
youtu.be/w-fM9meqfQ4
Amuseert u. Evocatus

Evocatus | 12-03-21 | 13:21

@Evocatus | 12-03-21 | 13:21: Heer Evocatus, de versie die ook alom geprezen werd, was degene met Marty Feldman, ik kan helaas niet een linkje voor u plaatsen daar de Teletubbie naast mijn naam opdracht heeft gekregen van het hoofdbureau om al mijn vrijheden te minimaliseren, tot ik in hun ogen weer redelijk in de pas loop, mijn nederige excuses dat ik u met dit werk cq dilemma opzadel.
Mvg
Dirk

dirkdoorsnee | 12-03-21 | 13:37

Ik heb gehoord dat BL het wel heel leuk vond!

Drunken_Pumpkins | 12-03-21 | 12:52

Joodse humor, maar dan anders.

Mr_Natural | 12-03-21 | 12:52

Mensen die afsluiten met 'mvg' zijn per definitie geen knip voor de neus waard. Tenzij je Michael van Gerwen heet. Dan mag het.

Enter Yeti | 12-03-21 | 12:52

Onlangs was er ook enige ophef over de Tjer zelf, die zonder overleg vooraf iets onaardigs over het NOS-journaal zei. Zelfde discussie als hier. Het verschil was dat er even later in het programma zelf nog een tegenreactie kwam, terwijl de redactie van de Jinekvrouw nog vrij lang moest nadenken voordat men vond dat de toespraak van Koning (The King's Speech; best een aardige film trouwens) niet in de haak was.

JvanDeventer | 12-03-21 | 12:52

Hierbij vergeleken is Dolf Jansen nog een heel verdienstelijke cabaretier.

Koonkluk Huis | 12-03-21 | 12:52 | 2

Dat wel. Maar ook Dolf is een heel onaangenaam mens. En gelukkig heeft God de gave voor hem om een verdienstelijk cabaretier gecompenseerd met een heel lelijk lichaam en een genetisch mislukte kop waaruit een raar stemgeluid komt. Die linkse (A)Dolf heeft echt niets wat een stoere kerel uitstraalt. Afijn, als Amsterdamse dorpsclown biedt dat wel de nodige voordelen.

Graaier | 12-03-21 | 12:59

En een goede klant van de luchtvaartmaatschappijen ook.

kloopindeslootjijook | 12-03-21 | 13:03

Hoe kun je én Eva Jinek én Pieter Klein op de loonlijst hebben?

A_Urelius | 12-03-21 | 12:51

Martijn Koning is gewoon een ordinaire verkrachter, maar dat maakt links RTL en links NPO geen bal uit. Het doel heiligt de middelen. Achteraf een excuusje twitteren, bah!

Rdock | 12-03-21 | 12:51 | 1

Misselijk makend en absoluut niet grappig ventje .

Reej | 12-03-21 | 12:53

Speel nou niet de vermoorde onschuld, Jinek, in deze aflevering ga je zelf nog vele malen verder: youtu.be/-3wGmGDyE4U

JackStick | 12-03-21 | 12:50

Fijn he Jinek, al die ophef. Negatief of positief het blijft reclame voor je programma, maar dat wist je vantevoren al.

Acidstain | 12-03-21 | 12:50 | 2

Vanavond een knoopje extra open.

likdoorn | 12-03-21 | 12:52

Boobies!! ..... en dat was het hoogtepunt uit de carrière van Jinek. Bedankt en tot ziens.

Cool-dude | 12-03-21 | 12:55

De redactie van RTL had kunnen weten wat een zieke hond Martijn is.
In z'n oudejaars conferanse haalde hij een klasgenootje van de lagere school door de stront, die hij bij naam noemde.
De jongen kwam van een boerderij en de kwal vertelde met veel misbaar dat hij er niet naast wou zitten omdat de jongen zo stonk.
Nu wil het toeval dat ik dit keurige gezin ken.
Maar Martijn is volgens zichzelf grappig als hij mensen die zich niet kunnen verdedigen bespotten kan.

likdoorn | 12-03-21 | 12:49 | 3

Vergeleken met de foto boven dit GS artikel zag Koning er bij de walgelijke vertoning een stuk doorgesnovener en stinkender uit. Wat een beest.

inCol | 12-03-21 | 12:54

Bot doen om het bot doen, is een beetje voorbij.
Een roast is leuk door de grappen, ondanks dat het een roast is. Niet omdat het een roast is.
Maar dat heeft Koning nog niet door.

kloopindeslootjijook | 12-03-21 | 12:59

@kloopindeslootjijook | 12-03-21 | 12:59:
Maar dit had niets met "een roast" te maken. Zoals hij zelf stelt, "Het had geen zin om grappen te maken want er zat geen publiek. ... Ik was een beetje klaar met [Baudet]" Oftewel het was gewoon een ordinaire afrekening.

peterdh | 12-03-21 | 13:05

Schijnheilige jinek, ze haat Baudet net zo erg als ze Trump en Wilders ook haat.

Simon_Ketellapper | 12-03-21 | 12:49

Ik kende Martijn de Koning wel, maar niet als cabaretier. Is dacht altijd dat hij een opiniemaker was voor de NPO. Typerend misschien wel, want op grappigheid kon ik hem nooit bekennen.

Derechtselutser | 12-03-21 | 12:49 | 1

Dit is Martijn Koning niet Martijn de Koning.

Gulliver | 12-03-21 | 13:12

Ik was stiekem altijd wel fan van Hadjar Benmiloud. Inhoudelijk niet altijd met haar op een lijn maar het leek mij wel een leuke uitgesproke dame in vergelijking met de meeste vrouwelijke stukjes (d)rammers.

Nu heb ik nog nooit van deze Martijn K. gehoord, maar bij dezen hoop ik dat dit ook zo blijft. Wat een droeftoeter en maatschappelijke vervuiling.

IsHam | 12-03-21 | 12:48

Wat een rotkop heeft die gozer en dan gaat hij nog poep praten ook.

Datgingniegoed | 12-03-21 | 12:48

Guttegut wat is er toch aan de hand, gelukkig leven wij in een vrij land. Pandemietje hier en pandemietje daar wees gerust oven een paar maanden komt ome Mark gewoon weer in je gezichtje klaar.

ikdenkwat | 12-03-21 | 12:48

Had gewoon de Akwasi-kaart gespeeld, Martijn, door te zeggen dat je een "woordkunstenaar" bent. Dan was er geen vuiltje aan de lucht geweest.

JackStick | 12-03-21 | 12:46 | 2

Hij had moeten zeggen dat hij een neger is. Dat doet die Kamella Harris ook en dan mag je alles.

JvanDeventer | 12-03-21 | 12:55

Ik vraag me toch af en toe af of Baudet niet gewoon een inside joke is van het linkse bastillion. In ieder geval hilarische TV, meer van dit.

Binnenbaan | 12-03-21 | 12:46

Hehehe. Ben wel een beetje geschrokken hoor: sinds wanneer is Martijn Koning ineens leuk geworden?

m@rkus | 12-03-21 | 12:46 | 3

Ik vind hem wel wat hebben, zijn lage zelfbeeld vormt altijd wel de ondertoon van zijn villein zure grapjes en die combinatie vind ik noodzakelijk voor een interessant komiek. Ik vind hem vaak wel beter uit de verf komen in het hol van de leeuw dan prekend voor zijn eigen hyperlinkse parochie.

Binnenbaan | 12-03-21 | 12:49

Het lukt niet meer zo met de humor de laatste tijd.

kloopindeslootjijook | 12-03-21 | 13:01

Het is jammer dat Baudet altijd hoog in zijn emoties aan zo'n tafel gaat zitten en zich zo betrekkelijk makkelijk uit de tent laat lokken. Om dat nog extra vaart bij te zetten laten ze voor ze het gesprek met hem aangaan nog even een flink geknipt filmpje van Hiddema over Baudet zien van über-wezel Jaïr. Vervolgens hebben ze hem in de hoek waar ze hem hebben willen en zieken ze nog even door, waarbij Azarkan makkelijk een paar keer kan inkoppen. Erg doorzichtig om het allemaal zo te doen, aan de andere kant is het politicus onwaardig van Baudet je zo makkelijk uit de tent te laten lokken en gaat hij er op een kinderachtige manier mee om.
Maar kennelijk gaat de aanpak van Koning zelfs de MSM te ver en dat wil wat zeggen. Ik heb die gozer trouwens nooit grappig gevonden.

R.F.Pickering | 12-03-21 | 12:46 | 8

Mensen mogen zich best zorgen maken over het land en de beschaving. Maar geef de man dan ook ruimte voor weerwoord. Anders slaat het hele gesprek nergens op.

kloopindeslootjijook | 12-03-21 | 13:02

@Kowalski11 | 12-03-21 | 12:54: Om eerlijk te zijn, heb niks met deze vertoning, maar valse verdenkingen kan Tjer zelf ook prima.

menage | 12-03-21 | 13:23

@Kowalski11 | 12-03-21 | 12:55: niet van dit programma, maar wel van alles wat hij daarbuiten uitkraamt. Eigenlijk is dat begonnen sinds die uil van minerva toespraak. Ik heb op fvd gestemd maar ga dat nu niet meer doen. Die vent is totaal doorgeslagen. Neemt niet weg dat de persoonlijke aanvallen bij jinek niet ongepast waren.

elco485 | 12-03-21 | 14:16
▼ 5 antwoorden verborgen

Het is vooral dom om een uur lang in de buurt van zo'n ontzettend dom en eng haatwijf te gaan zitten, of er naar te gaan kijken.

obominotie | 12-03-21 | 12:45

Tenenkrommend. Dat heeft niks met humor te maken. De media doet hetzelfde als met Pim Fortuyn 20 jaar geleden, alleen nog een paar stappen erger. Ik begin alles wat met links te maken heeft echt te verafschuwen.

TB-Spoelie | 12-03-21 | 12:45

Leuk, zo'n informele excuses via Twitter. Dat zal vast dezelfde mensen bereiken die naar de TV kijken.

JackStick | 12-03-21 | 12:45 | 4

Het zou ze sieren om daar vanavond gewoon de uitzending mee te beginnen, sterker nog, dat zou eigenlijk gewoon moeten.

R.F.Pickering | 12-03-21 | 12:49

@R.F.Pickering | 12-03-21 | 12:49: Deden ze ook met Twan toen die Jenny Douwes en KOZP genaaid had door ze samen aan tafel te willen zetten, als ik het mij goed herinner.

GroetenVanUrk | 12-03-21 | 12:59
▼ 1 antwoord verborgen

Wat een hoop woordkunstenaars kopen er opeens rond.

halfvolle glas | 12-03-21 | 12:44

dit centraal diasteem is minder dan middelmatig en hoort niet thuis in een serieus programma

chique ouwe nicht | 12-03-21 | 12:43

Wanneer gaat die rechtse zender een keer starten? On gehoord toch?

funkyd | 12-03-21 | 12:43 | 2

Geen idee, voor mij hoeven alle tv formats niet alles eruit knallen en zoek je eigen interesse vlak maar lekker op het internets op.. mensen wel eens opgevallen dat het internet als wereld wordt gezien?.. lekker gefilterd kleurrijker gemaakt dan het grauw wat de werkelijkheid is .. alles voor de verdoezeling.

All_Anonymous | 12-03-21 | 12:45

Volgend jaar komt ON op de beeldbuis als ik het goed heb.

GroetenVanUrk | 12-03-21 | 12:57

Het was zo vreemd om te zien dat er zoveel mensen bij elkaar kunnen zitten die zo'n abject stukje aanhoren, zónder dat ze onmiddellijk snappen dat er een enorme grens wordt overschreden. Het stukje was verschrikkelijk, maar het ontbreken van een gepaste reactie op het goede moment vond ik net zo erg.

Poesmobiel | 12-03-21 | 12:43 | 7

Ja het kartel laten hun maskers vallen.
Ik heb ook moeite te geloven dat ze totaal niet wisten bij rtl wat martijn ging zeggen ,ik persoonlijk vind dat heel vreemd .
Ook de roast op het einde vind ik zielig maar waarom niet aan het begin van de uitzending? Dan kan je nog ff met zn alle meningen delen .

Bjorn19851111 | 12-03-21 | 12:49

@All_Anonymous | 12-03-21 | 12:46: Kijk geen tv meer en krijg nu de meest vreemde fragmenten via internet. Die bekrachten steeds weer de keuze om niet meer naar die oneerlijke, viezige en onwetende lui te willen kijken.

Poesmobiel | 12-03-21 | 12:51

@poesmobiel : goed bekeken !

All_Anonymous | 12-03-21 | 12:57
▼ 4 antwoorden verborgen

Totaal ongeloofwaardig van RTL. Jinek vond niet dat Koning over de schreef was gegaan. Ze was ook niet verbaasd over wat hij had gezegd. Tja, Baudet is weg, en kan niet meer antwoorden. Baudet is kennelijk vogelvrij.

Vandaag in WNL ook. Kaag, Sjuul Paradijs vinden Baudet ook vogelvrij. Pak z'n vrouw en kinderen maar aan. Het is Baudet. Voor hem gelden onze hoge fatsoensnormen niet.

Sitting_targets | 12-03-21 | 12:42 | 1

Net zo'n rotstreek als wat ze bij Wilders flikte met die zogenaamde " eenvoudige" marokkaanse vrouw met haar restaurantje.

MoonBeebe | 12-03-21 | 12:57

Een goed gesprek met Thierry Baudet: toch wel knap van talkshowhost Eva Jinek. Ook al is het achteraf. Dat mag ook wel eens gezegd worden!

Hetkanverkeren | 12-03-21 | 12:42 | 1

En uitgezonden..?

GWB | 12-03-21 | 12:56

'Is je opzet geslaagd?'
'De bedoeling was Baudet raken en dat is wel gelukt, ja.'

Mr_Natural | 12-03-21 | 12:42 | 1

Dit dus.

Ging niet om een leuke afsluiter, dit was niks anders dan persoonlijke rancune en een kansje voor smeerlap Martijn.

TeeJee | 12-03-21 | 12:59

Het is 'van tevoren', Martijn, niet 'vantevoren'.

JackStick | 12-03-21 | 12:42 | 1

Tja dat heb je als je een woordkunstenaar bent. Dan zijn alle spellingen geoorloofd.

Waakvlam | 12-03-21 | 12:51

Too little too late. Jinek had meteen in moeten grijpen. Dat ze dit liet gebeuren, notabene nádat Thierry weggelopen was, geeft aan dat ze het wel prima vindt. Sensatie gaat journalistiek gezien boven het welzijn van de gasten. Het doel is weer bereikt: een nieuw niveau van haat jegens andersdenkenden, waardoor tallozen zich weer geinspireerd en gelegitimeerd gaan voelen. Het profilactisch excuusje is niets anders dan ingecalculeerde krokodillentranen. Walgelijke vertoning. Ik hoop niet dat dit Baudet stemmen gaat opleveren, want dat zou om de verkeerde reden (medelijden) zijn. Ik hoop wél dat het D66 en co stemmen gaat kósten omdat een aantal kiezers zich niet kan identificeren met dit soort vertoningen van ongebreidelde haat en aggressie tegenover mensen met een andere mening. En alle trollen met "jamaar jamaar": donder maar op met je calimero gedrag, ik ben er klaar mee.

Gladiator Fap | 12-03-21 | 12:42 | 4

Jinek is een omhoog gevallen niks die alleen maar scoort bij het wereldrecord snelpraten ........

chique ouwe nicht | 12-03-21 | 12:45

@Knufter | 12-03-21 | 12:44: Ik denk persoonlijk dat ze het wel best vindt allemaal. Lekker sensatie. Ze heeft een platform, dus als ze zich moreel bezwaard voelt heeft ze alle gelegenheid om daarvan uitgebreid gebruik te maken. Tot die tijd is dus aan te nemen dat ze weliswaar een slap excuusje maakt, ergens op een website die niemand leest, maar het ondertussen wel best vindt allemaal.

Gladiator Fap | 12-03-21 | 12:57
▼ 1 antwoord verborgen

Koning deed dus een Volkertje met woorden?

ChristianV | 12-03-21 | 12:42 | 4

Dat zou een respectloze belediging voor Fortuyn zijn.
Baudet leeft nog, en Fortuyn zou deze meneer Koning zeer stevig hebben aangepakt.

kloopindeslootjijook | 12-03-21 | 12:50

@kloopindeslootjijook | 12-03-21 | 12:50: Fortuyn was er juist voorstander van om te kunnen zeggen wat je denkt, zonder voor racist e.d. uitgemaakt te worden. Maarja dat deden de anderen ook en kostte hem zijn leven. Alhoewel dat vooral de schuld is van extremistische wappies.

elco485 | 12-03-21 | 12:58

@elco485 | 12-03-21 | 12:58: Extremistische wappies haalden de trekker over, maar deugjournalisten en -politici richtten het wapen. De opdrachtgever is net zo schuldig als de huurmoordenaar!

Spie | 12-03-21 | 13:39
▼ 1 antwoord verborgen

Dat gebit: ik weet niet of ik moet lachen of moet scoren.

VP732 | 12-03-21 | 12:41 | 6
▼ 3 antwoorden verborgen

Too little too late voor RTL en Eva Jinek.

Koonkluk Huis | 12-03-21 | 12:41

Verkrachters moeten ze ook gewoon opsluiten, zeker van die kwallen als Martijn Koning. Ik denk dat hij nog veel manieren zou kunnen leren van Thierry.

ikworstelengadouchen | 12-03-21 | 12:41

Jinek moet ook opstappen ze nam geen afstand, maar zat een beetje verbaasd te doen dat Baudet weg ging. Weet dat een paar jaar geleden Mathijs van Nieuwkerken in ieder geval wel het fatsoen had om Prem meteen op het matje te roepen en weg te sturen.

zeertegendradig | 12-03-21 | 12:40

Weg met de Koning, leve de Republiek!

Remi A. | 12-03-21 | 12:39 | 1

Ban aan en republiek, het moet met de wortels verwijderd worden vreesch ik.

All_Anonymous | 12-03-21 | 12:43

Nou. Eens kijken wat Jinek de eerstvolgende uitzending gaat doen.

kloopindeslootjijook | 12-03-21 | 12:39

Maakt me niet uit of het wel of niet kan wat ie tegen Baudet heeft gezegd. Dat gebrek aan humor, DAT is onvergeeflijk.

skoftig | 12-03-21 | 12:39

wat een ophef weer. Wat verwacht jullie nou van Jinek, die blijkbaar alles doet voor haar kijkcijfers en aandacht op de grootste pulpzender van Nederland.

pesego | 12-03-21 | 12:39 | 2

Afgelopen jaar minder winst en omzet gedraaid bij RTL, dat is dan weer positief.

Roze_bril_drager | 12-03-21 | 12:41

Dus je moet het langzaam aan maar accepteren ofzo...?

Kowalski11 | 12-03-21 | 12:42

Martijntje onder de RTL bus gegooid! 'Wir haben dass nicht...!'

Fervent | 12-03-21 | 12:38 | 1

Terwijl hij zichzelf waarschijnlijk als een kruising van Hans Scholl en von Stauffenberg ziet.

skoftig | 12-03-21 | 12:41

Dat krijg je nou als je lijd aan overcompisatio deugdimensia

batvoca2 | 12-03-21 | 12:37

Zich cabaretier noemende sukkel mag blaadje haatspraak voorblaten.
Disgusting !

Yeoman | 12-03-21 | 12:37

De roast was volkomen mislukt. Koning is een derderangs komiek, een hedendaagse Jan Blaaser.
We zullen nooit weten wat hij te melden had over Azarkan. Jammer, want nu kan er gespeculeerd worden over Koning's moslim vriendelijke benadering.

oldandwise | 12-03-21 | 12:37 | 1

Jan Blaaser was in zijn genre een genie. Je doet hem zwaar tekort.

Koonkluk Huis | 12-03-21 | 12:43

Baudet heeft een hoop foute figuren in zijn partij en is een wappie, maar op racistische uitspraken heb ik hem nooit kunnen betrappen.
Het stukje van Koning droop echter wel van het racisme met zijn opmerkingen over Joden en de Indonesische verdunning van Baudet.

Gulliver | 12-03-21 | 12:37 | 1

met alle respect maar de uitspraak "homeopathische verdunning" kwam van baudet zelf, dus dat was nadrukkelijk een koekje van eigen deeg. Het is óf beide racistisch, of beide niet maar je kunt niet beweren dat je Baudet nooit op racistische uitspraken hebt kunnen betrappen en de directe return wel als zodanig bestempelen. Ik was overigens al sinds die beruchte afspraak niet meer van plan op FvD te stemmen. was me toen al duidelijk dat deze club niet aan cultuurkritiek doet zoals de PVV, maar rassenpolitiek wil bedrijven.

parlinone | 12-03-21 | 13:30

Jinek had in moeten grijpen, dan had ze haar gezicht, écht gered. Nu is het kwaad is alwéér geschied.

vluchtelingallergie | 12-03-21 | 12:36 | 1

Och , met 2 bier op is ze helemaal de weg kwijt en kan ze zeker niet snel reageren.

gerrie de perrie | 12-03-21 | 12:38

Typische damage control. Als dit Thierry niet in de underdog positie had geduwd hadden zij ook nooit "sorry" gezegd,

SinisterNL | 12-03-21 | 12:36

Vermoeiend, de typetjes die het nog steeds opnemen voor deze kwezel door te stellen dat het wel grappig was, en dat Baudet het er zelf naar gemaakt heeft. Totaal onwetend ten aanzien van de glijdende schaal waar ze op stappen. Nee dit is niet ok, richting geen enkele politicus.

amateurrr | 12-03-21 | 12:36 | 3

100% mee oneens. Ik kan nog wel wat politici uit het verleden bedenken die best zo’n behandeling hadden verdiend. Kauthar zou ook zo iets mogen verdienen. Kijken hoe men er dan over zou denken.

BobDobalina | 12-03-21 | 12:43

@BobDobalina | 12-03-21 | 12:43:
Ah je hapt toch wel. Wel fijn dat de aap nu uit de mouw komt. Je schept hiermee een ontzettend precedent, want wie gaat bepalen welke politicus welke behandeling verdient? Hieronder werd je al een metafoor opgediend die de kern raakt: Het is leuk bij mensen die je niet mag, totdat iemand ongefundeerd roept dat je een pedofiel bent, en jij tot persona non grata in je buurt wordt verklaard.

amateurrr | 12-03-21 | 12:50

Het mag dan zo zijn dat de redactie van Jinek van te voren de letterlijke tekst die Koning heeft voorgedragen niet gelezen heeft, dat laat onverlet dat die redactie hem de ruimte heeft gegeven, in het kennelijke vertrouwen dat zijn bijdrage perfect zou passen in het format. Omgekeerd, Koning heeft gedacht dat de teks wel kon, wel goed zou vallen, of zelfs gewaardeerd zou worden door Jinek, haar redactie en het kijkende publiek. Het is hier duidelijk ontspoord, en beide partijen verschuilen zich achter de redenering dat de één, Jinek, hier niet verantwoordelijk kan worden gehouden voor wat de ander, Koning, heeft gedaan, maar dat is te gemakkelijk. Koning is door de programmamakers aangetrokken om datgene wat aan tafel gebeurt te omlijsten, en die keuze is gebaseerd op hoe men Koning qua moreel kompas, politieke overtuiging, mensbeeld, wereldbeeld inschatte. Ze hebben er niet blind een onbekende grappenmaker neergezet, en de opdracht zal ook echt wel geweest zijn om een soort van roast te doen, lekker scherp, op het randje, goed voor de kijkcijfers.
Het is een nieuwe trend, potsenmakers, al dan niet gewapend met een microfoonhengel, heel dicht op politici laten duiken en dan hopen dat er "iets leuks" gebeurt.

Schoorsteenveger | 12-03-21 | 12:35 | 1

Juist, ook omdat het item kwam nadat de discussie was afgesloten en Baudet zich niet meer kon verdedigen dan wel reageren.
Defund RTLeugen. Niemand verplicht je om spullen van de adverteerders van RTLeugen te kopen, noch om naar RTLeugen te kijken.

discriminazie | 12-03-21 | 12:42

Onzin dat Martijn nu de gebeten hond is. Omdat Baudet nu net wegloopt. Jinek, RTL en 90 procent van de media is net zo kneiterlinks.
Haye van de Heijden bijvoorbeeld werd uitgerangeerd omdat hij Wilders wel oké vond.
En heb als acteur niet het lef rechts te zijn, want dan is het gedaan met je carrière.
Kortom: krokodillentranen.

Mart6037 | 12-03-21 | 12:35 | 2

Het snip en plakwerk van Jinek om de uitspraken van Hiddema te vervormen blijft nu leuk buiten beeld.
Ze had het lef om dat zelfs 2x af te spelen.
Dat valt alleen haar programma toe te rekenen
"Begrijp nu dat mevrouw Jinek mijn optreden bij Jaïr zo weergeeft alsof ik Baudet neerzet als racist. Daar gaan we weer!", twitterde Hiddema. Ook wijst hij erop dat zijn positieve opmerkingen over Baudet uit het filmpje zijn weggelaten.
nos.nl/artikel/2372316-jinek-biedt-ba...

Roadblock | 12-03-21 | 12:41

Nou ik heb zelfden zo'n asociale scheldpartij gezien als dit. Wat je ook van Baudet vindt: dit kon gewoon niet.

Lorejas | 12-03-21 | 12:43

Jiengnek.

Gumush | 12-03-21 | 12:35

Het demoniseren houdt niet op.
Links heeft al veel bloed aan de handen, van zichzelf en indirect door het de hand boven het hoofd houden van terroristen,
Scrupule-loos, niets ontziend, gewetenloos botvieren van haat.
Een andere mening wordt niet getolereerd en vakkundig gedecimeerd door fascistische praktijken.
De bruinhemden heten Jinek, Martijn, Wieringa, Charles, Jesse, enz. enz. Elke avond marcheren ze voorbij.
Het houdt niet op, niet vanzelf.

Hiram | 12-03-21 | 12:33
-weggejorist-
DieLange | 12-03-21 | 12:33 | 2

Keutels + intrekken?

SinisterNL | 12-03-21 | 12:32

Wat een laffe faalhaas. Onbegrijpelijk dat deze pipo dit soort onzin kan uitkramen zonder dat de redactie weet wat hij gaat zeggen.

Valka | 12-03-21 | 12:32 | 1

Centenbak.

jansma28542681 | 12-03-21 | 12:35

Jinek/RTL wisten daarvan om wraak te nemen op het slot zodat Thierry zich niet kon verweren.
Wat een oetlul die vent.
Denk had ook moeten opstappen(shame on you) als het waar was wat hij de hele tijd beweerde te zijn en te doen met zijn kneuter partijtje.
FVD krijgt net daarom onze zwevende stem.
Jinek op einde zeggende IK heb je niet geframed liegbeest.

tegenalles | 12-03-21 | 12:32

Een zak hooi met een fietsenstalling.

telefoontje | 12-03-21 | 12:32 | 1

Niet inhoudelijk en niet grappig. Je noemt namen (de mijne) en maakt een denigrerende opmerking over zijn uiterlijk. Heel kinderachtig.

Zack Hooi | 12-03-21 | 12:42

Nog nooit van die vent gehoord tot nu toe, zegt genoeg .....

Der Schnitzeljäger | 12-03-21 | 12:32

“Zelfs” Han vd Horst noemt Martijn Koning op Joop een “klootzak” en diens actie een “laffe teringstreek”. Helder genoeg, Koning is af bij iedereen.

andalucia | 12-03-21 | 12:32 | 1

Welke koning is af? Ik ken er nog wel een haha

All_Anonymous | 12-03-21 | 12:32

Ik heb helemaal niks met Baudet, behalve dan dat ik het een enorme sneue eikel vindt.
Dat gezegd hebbend, is wat Martijn Koning heeft gedaan misschien wel net zo erg: iemand die zich niet kan verdedigen een paar trappen na geven omdat hij het niet met hem eens is. Wat een sneu, en niet al te fel brandend lichtje is het toch ook.
Voor een keer geef ik Baudet dan ook gelijk dat hij wegliep, en hoop ik dat de Hilversumse zelf-pijpende omroepkliek zo verstandig is om de man en z'n zure grapjes nooit meer in te huren. Zou verstandig zijn denk ik, als ze ooit nog een wat onorthodoxer denkend politicus te gast willen kunnen krijgen.

Homer P. Simpson | 12-03-21 | 12:31

Bieden ze ook nog excuses aan voor de afgelopen jaren waar bij hun talkshows een "populist" altijd tegenover een horde krijsende linkse wappies werd geplaatst?Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat.

Piet Karbiet | 12-03-21 | 12:30

Grappig of niet ( net als GeenStijl).
Goed dat Baudet wordt aangepakt. Fascisme verpakt in mooispraak.
Jammer, het was zo mooi begonnen een paar jaar geleden.

he goh tsjee | 12-03-21 | 12:30 | 9

Daar hebben we er weer eentje met de bekende holle kreet. Zou eens goed zijn als figuren zoals jij eens geconfronteerd zouden worden met daadwerkelijk fascisme.

Kowalski11 | 12-03-21 | 12:40

Als je een idee had wat er allemaal onder het fascisme (en communisme) gebeurd is zou je dit soort onzin niet uitkramen.

momusopus | 12-03-21 | 12:54

Trollenpraat. Zelfs je naam .

MoonBeebe | 12-03-21 | 13:06
▼ 6 antwoorden verborgen

Ongelofelijk hoe je als programma maker je het in je hoofd haalt om zo een middelmatig tot slechte (artiest) zo iets te laten uitbraken. Dat terwijl een ieder weet dat hij op de loonlijst van GL staat. Hoop oprecht dat deze minkukel voor altijd uit mijn gezichtsveld gehouden wordt. Wat een slecht mens en erbarmelijk "artiest"

equal to condell | 12-03-21 | 12:30 | 3

Dit kan niet genoeg in het nieuws gebracht worden, maar ja groen links grossiert in dubieuze gevallen.

likdoorn | 12-03-21 | 12:33

Alles voor de downplay.. Rutte is er groot mee geworden.. onderste steen boven dit dat met de kennis van nu *strontgeborrel*

All_Anonymous | 12-03-21 | 12:33

zeg maar gerust ' slechte artiest' .het nivo groen links

Miesmol | 12-03-21 | 12:35

Sorry Frits dat ik jou hier nog even in betrek. Jij was eens een tijdje even weg. Ik denk dat Martijn nu ook gewoon even een tijdje weg moet blijven. Toch?

Leptob | 12-03-21 | 12:30 | 1

Wat denk je van een jaar of 40?

BekiekUtMoar | 12-03-21 | 13:50

Tsja, zelfs al denk je iemand tot op het bot te haten, dan nog zul je er rekening mee moeten houden dat ze gewoon weg kunnen lopen Martijn. Het blijven immers mensen. Daar sta je dan met je middelmatige preek die grappig had moeten zijn.

Panos88 | 12-03-21 | 12:30

Toch goed dat hij weigerde z'n bijdrage eerst aan de RTL-ballotagecommissie voor te leggen. Ik neem aan dat we massaal De Koning steunen in zijn recht dingen te zeggen die hij vindt, toch?

beldewouten | 12-03-21 | 12:28 | 10

RTL is een privaat bedrijf, als zij vinden dat meneer bepaalde dingen niet mag zeggen dan gaat hij maar naar een ander privaat bedrijf. Je hebt vrijheid van meningsuiting maar dat betekent niet dat wij dat moeten faciliteren of er naar moeten luisteren. (zo gaat dat toch met sociale media en bans?)

GroetenVanUrk | 12-03-21 | 12:47
▼ 7 antwoorden verborgen

NUpunt gaat weer ol voor de hetze, met koppen als:

- "Theo Hiddema: Baudet deed mee aan 'racistische drek...
(intussen aangepast, want deze kop dekte de inhoud van het artikel niet!)
- "Theo Hiddema: Baudet deed mee aan racisme in appgroepen FVD"

(reageren aldaar heeft weinig zin, want: censor heeft het niet zo op met 'verkeerde' meningen en juiste feiten)

michelpen | 12-03-21 | 12:28 | 3

Die website is volledig irrelevant geworden.

discriminazie | 12-03-21 | 12:38

Je moet dat vodje behandelen voor wat het is, een reclamefolder. Ze hebben geen abonnees, maar wel een politieke agenda. Lekker kapot laten vallen.

amateurrr | 12-03-21 | 12:52

@discriminazie | 12-03-21 | 12:38:
+ @amateurrr
Met jullie eens.
De realiteit echter is dat ze wel een heel groot bereik hebben. En daardoor (helaas) een enorme invloed!

Ben bang dat de invloed vergeleken met GS tig keer keer groter is. Of zelfs honderden keer groter is. Daar de ogen voor sluiten, is zeer onverstandig.... de bekende struisvogel :)

michelpen | 12-03-21 | 13:49

Ik ben benieuwd wat Klaver van deze walgelijke vertoning van zijn goede vriend Martijn vindt.

deoudererijperevrouw | 12-03-21 | 12:28 | 1

Is Martijn dan die voorzitter van die pedoclub ?????

gerrie de perrie | 12-03-21 | 12:49

Het valt nu te veel op maar ze hebben heus geen oprechte spijt. Het zijn fake excuses.

stipjes | 12-03-21 | 12:27 | 2

Net als die krokodillentraantjes van Gabberwaus toentertijd, wat een show was dat janken janken maar er geen zak van menen.

All_Anonymous | 12-03-21 | 12:28

Tuurlijk, de ophef was groter dan ze hoopten en dan komen ze uiteindelijk met een lauw excuus.

Roze_bril_drager | 12-03-21 | 12:29

Worden nu ook alle adverteerders van de reclameblokken gemaand niet meer in zee te gaan met RTL?

ViaNova | 12-03-21 | 12:27 | 1

Naast de diarree van keurmerken in de supermarkt zou ik ook graag een keurmerk "adverteert op RTLeugen" willen zien. Maakt boodschappen doen een stuk makkelijker. Nu moet ik steeds de pakken aan alle kanten bekijken om te zien of het Unilever logo ergens te vinden is.

discriminazie | 12-03-21 | 12:58

Als die muts van Jinek echt "ballen" had gehad, had ze deze so called cabaretier daar ter plekke tot de orde geroepen. Nee, pas als echt de pleuris uitbreekt aankomen met excuses ..... tsss....

TinusVlugOpDeKut | 12-03-21 | 12:27 | 2

Jinek is -by far- de slechtste talkshow host ever op de Nederlandse TV. En dat wil wat zeggen, want hoog is het niveau bepaald niet.

Homer P. Simpson | 12-03-21 | 12:33

Dat zou prachtige tv zijn geweest. Kordaat, resoluut ingrijpen. IJdele hoop.

Schoorsteenveger | 12-03-21 | 12:39

Jinek moet voor een tribunaal. Wegens ernstige hoogmoedswaanzin en verwoede pogingen intelligent over te komen.
Straf zou zijn; verbanning naar shithole Amerika.

Normpje | 12-03-21 | 12:27 | 2

Zou haar voor straf eerder PA van Sigrid Kaag maken. Kan ze zien hoe het nog gekker kan.

BoerKoekoek | 12-03-21 | 12:28

Een tribunaal nog wel....
Wat had je nog meer in gedachten vierendelen soms?

Gulliver | 12-03-21 | 12:32

Martijn Koning is gewoon een gek. En de excuses van Jinek volkomen gratuit.

Cor Netto | 12-03-21 | 12:26 | 1

@Cor Netto | 12-03-21 | 12:26 : Hij blijkt inderdaad niet helemaal lekker in de kokosnoot te zijn .....

TinusVlugOpDeKut | 12-03-21 | 12:29

Waar ging het mis? ik vond dat radiostukje over zwarte piet van hem, paar jaar geleden, erg komisch, of was dat een andere martijn koning?

Thomtidom | 12-03-21 | 12:25 | 6

@BobDobalina | 12-03-21 | 12:35:
Dat u op en neer staat te dansen van plezier bij de manier waarop Baudet door de Koning werd te grazen genomen, was mij al een aantal topics eerder duidelijk.
Bij u is alles toegestaan, als het maar ten koste van Baudet en Wilders is.
Zelfs uw vriendje Han ter Horst van Joop snapt, dat dit geen satire meer is, maar schofterigheid.
U blijkbaar niet.

Roadblock | 12-03-21 | 12:53

BobDobalina | 12-03-21 | 13:13 |
Ik hoef alleen maar uw reacties te volgen.
Het "Alles is geoorloofd om een fascist/racist/antisemiet aan te pakken" druipt eraf.
En u bepaalt natuurlijk wie dat dan is.
U zou een goede voor Antifa zijn.

Roadblock | 12-03-21 | 13:34
▼ 3 antwoorden verborgen

Lekker schijnheilig van Jinek en RTL. Jinek was de hele avond vijandig naar Baudet en nam geen moment de moeite om te luisteren. Alleen gesloten vrage stellen die ten doel hadden haar mening te bevestigen. Fijn dat de Koning nu Jinek en RTL uit de wind houdt, bang als hij is voor zijn bron van inkomsten, maar zij wisten heus wel wat ze in huis haalden met de Koning. Heb niets met Baudet, maar gelukkig waren de verkiezing niet vandaag, anders had ik uit pure boosheid over hoe het gaat met de hedendaagse “journalistiek” op hem gestemd. Laat Jinek lekker shownieuws of zo doen, hoef ze geen moeite meer te doen om een journalistieke neutraliteit na te streven.

Mallenmoe | 12-03-21 | 12:25

Maakt meneer Koning niet uit hoe ze over hem lullen, als ze maar over hem lullen.
Aandacht = aandacht.

verlegenmaarlief | 12-03-21 | 12:25

Kop op, Martijn, je kan altijd nog pakjes bezorgen of drankjes serveren wanneer de terrasjes weer open gaan.

ceesreis | 12-03-21 | 12:25 | 3

Ober, mag ik een Oud Bruin van u?
"racist!"

Nuchternederland | 12-03-21 | 12:27

Dat RTL bewust het positieve stukje van Hiddema met Jaïr wegliet was weer een sterk staaltje framing van de Jinek redactie.

Roze_bril_drager | 12-03-21 | 12:24 | 2

Was een oud filmpje. Volgens Jinek in aankondiging; Jair ging vandaag langs Dhr. Hiddema. Hoe dom .

Mispel | 12-03-21 | 12:28

@Mispel | 12-03-21 | 12:28:

Na afloop twitterde Hiddema:

"Kijk nooit naar Talk-show tantes.Ben allergisch voor hun drang naar simplificaties waarmee ze de eigen morele verhevenheid kunnen etaleren. Begrijp nu dat mevrouw Jinek mijn optreden bij Jaïr zo weergeeft alsof ik Baudet neerzet als racist. Daar gaan we weer!"

en:

"Onvermeld is kennelijk gebleven dat ik ook heb gezegd dat ik Baudet heb leren kennen als een onbekommerd mensenkind dat te vrolijk in het leven staat om mensen vanwege een kleurtje te kunnen bejegenen. Zoveel bekrompenheid is hem vreemd."

Roze_bril_drager | 12-03-21 | 12:32

Ik snap Wilders en Baudet wel dat ze op een gegeven moment klaar zijn met dit soort praatprogramma's.

Als blanke sta je eigenlijk al 10-0 achter. Figuren als Azarkan en Kuzu gaan continu de racismekaart spelen. Luister maar eens goed naar hun argumenten. Je kan het allemaal herleiden naar racisme, discriminatie en uitsluiting. Zolang ze hun Islamitische plannen niet kunnen doordrukken roepen ze dat het discriminatie en uitsluiting is.

Ze hebben een shitload aan deugblanken die aan hun kant staan, dus het heeft geen zin om met die mensen in discussie te gaan. Het is wat Baudet zegt: Ze proberen je continu te framen als een racist en nazi en luisteren niet eens naar wat je te zeggen hebt.

Greetjee | 12-03-21 | 12:24 | 3

Van die types die gaan zoeken in welk zelfbedacht vakje je past in plaats van te luisteren en na te denken.
Labeltje op het voorhoofdplakken, klaar.
Dan heb je niet het beste met je land voor, dan ben je met een rare hobby bezig.

kloopindeslootjijook | 12-03-21 | 12:27

@Greetjee : ze hebben hun meningen bij voorbaat al klaar dus hun gekleurde antwoord ook al ipv onpartijdig erin te staan en beide verhalen aan te horen, en dan is het aan een ieder om daar zijn of haar opinie over te vormen ipv een eenzijdig verhaal te volgen..

All_Anonymous | 12-03-21 | 12:28

Helemaal mee eens, niet meer aan meewerken. Het draait bij dit soort programma's altijd uit op een rel. Echte rechtse politici krijgen geen gelegenheid rustig de boodschap te brengen. Voor hen wordt er in de media geen rode loper uitgelegd zoals bij Kaag. Elk interview draait vaak uit op inhakken, framen en insinueren.

jochum1980 | 13-03-21 | 10:10

Net als dat random ondervraagde gezin die Azarkan “toevallig net kent”. Media = virus.. meningvorming of het uittesten van bepaalde gedachtes op het volk met pre-indoctrinatie, conditionering en de gevolgen van dien.. ik blijf pleiten voor een LOKALE bestuursvorming ipv een grote overlord en uit dat lokaal bestuur een of twee afgezanten die eens in de zoveel tijd (wel structureel) bij elkaar komen met andere provinciale bestuurders. Elke provincie kent zijn/haar eigen problemen en er zijn een aantal overkoepelende problemen maar die kan je niet aan een entiteit overlaten dat kan gewoon niet.

All_Anonymous | 12-03-21 | 12:24 | 2

En het zoontje was de enige marokkaan op school, in Utrecht.
In Utrecht, home of Morocco.
Al even geloofwaardig.

Nuchternederland | 12-03-21 | 12:26

En die likkende tekkel Jaïr stond met de Hiddemeister lekker op de Herengracht, buiten met "zomer" jasje aan.... windstil. Ik meen me toch te herinneren dat het gisteren aardig hard woei. M.a.w., misschien al een eerder opgenomen item?

de directeur | 12-03-21 | 13:17

Wat een compassie met Baudet hier in de panelen zeg. Het blijft voor mij een ruggengraat loze clown die slechts een steeds grotere groep wappies aanspreekt met zn anti corona gewauwel. Matig stukje cabaret van Koning inderdaad, maar om daar nu meteen van weg te lopen geeft vooral zn eigen onvermogen weer. Dit gaat m op zeker stemmen kosten, wat dan ook weer een beetje cru is omdat hij er zelf weinig aan kon doen verder.

Achenwee | 12-03-21 | 12:23 | 2

Matig stukje cabaret, maar subliem stukje demonisering.

Nuchternederland | 12-03-21 | 12:25

Nah, zo belangrijk is het allemaal niet maar jinek had haar geld beter kunnen besteden aan Peter R. de Vries. Zijn pedante rant zou waarschijnlijk meer humor hebben bevat dan die van Martijn.

miko | 12-03-21 | 12:45

NPO moet herzien worden, Baudet heeft gelijk. Nu weer iets bij Jinek, de Koning. Nog geen eens de Hakbijl bij de UvA. Wat een afschuwelijke man. Bah, het is een linkse fascist.

Thoth | 12-03-21 | 12:23 | 4

Het was RTL voor alle duidelijkheid..

Kowalski11 | 12-03-21 | 12:30

De verwarring toont wel aan hoe inwisselbaar al die talkshows zijn.

GroetenVanUrk | 12-03-21 | 12:41
▼ 1 antwoord verborgen

Wat een lullo die Martijn. Moet wel toegeven dat hij het heel goed met zichzelf heeft getroffen maar ik versta onder cabaret echt wat anders. Wat een sneu figuur. En ik hoop echt dat ze bij RTL even wakker geworden zin en dat Martijn niet weer de kans gaat krijgen om op een dergelijke manier de ether te vervuilen. En oh ja, wat heeft de lullo bereikt? Dat het over zijn slechtste optreden ooit gaat en niet over Baudet. Dus ja, dat moet ik Forum dan meer nageven want wat er verder is gezegd in de uitzending dat doet er niet meer toe....

JobPlezier | 12-03-21 | 12:23

Het was tenenkrommend slecht. Je zag ook jinek verkrampen , zelfs die zat er met gene.

miko | 12-03-21 | 12:22

Nu wil Martijn het niet meer hebben erover en moet het ineens over inhoud gaan. De lafaard haalde zelf de Joodse vriendin, ongeboren kinderen en Godwins erbij om zijn punt te maken. Nee Martijn, nu gaan we jou ook even het vuur aan de schenen leggen.

omwenteling | 12-03-21 | 12:22 | 1

Benieuwd for Martijn eigenlijk familie en kinderen enzo heeft.

Knufter | 12-03-21 | 12:29

Het was maar een grapje.

Mr_Natural | 12-03-21 | 12:22 | 1

Ja,

maar alleen niet lollig, dat dan weer niet.

Wijze uit het Oosten | 12-03-21 | 12:55

Martijn de Koning is de mascotte van Joop?

Peejenkop | 12-03-21 | 12:22 | 1

de hofnar. of de CEO

BoerKoekoek | 12-03-21 | 12:30

Dus wat Baudet spontaan in een app-groepje voor de grap heeft gezegd mag eindeloos worden uitgekauwd, maar een voorbereid stukje ‘cabaret’ moet de ander maar snel weer vergeten?

zwarte_weduwe | 12-03-21 | 12:21 | 5

Het had namelijk GEEN humor...... nul komma nul.

Cool-dude | 12-03-21 | 12:26

Nee hoor. Dit stukje mag worden ingelijst.

BobDobalina | 12-03-21 | 12:36

@dude: daarom gebruikte ik ook de aanhalingstekens.

zwarte_weduwe | 12-03-21 | 12:45
▼ 2 antwoorden verborgen

Deze Martijn Koning geeft blijk van een soort interne belevingswereld die geregeerd wordt door haat en misgenoegen en minachting.

Zo iemand moet geen komedie willen bedrijven.

Komedie betekent dat je een gevat grapje maakt op zijn tijd. Deze speech bevatte ongeveer net zoveel punchlines als een speech van Adolf Hilter, als we dan toch aan het godwinnen zijn.

De tweede wet van godwin: naarmate de jaren vorderen wordt de kans groter dat een discussie begint met een godwin ipv ermee te eindigen.

Knufter | 12-03-21 | 12:21

Wel grappig dat er onder dit artikel een link staat naar een artikel waarin Mosterd nog een stramme kabouter had van Martijn omdat hij die engnekken van Denk afbrandde.

Ad Hominem | 12-03-21 | 12:20 | 2

Het algoritme is van dezelfde softwareprogrammeur als het algoritme dat die banner van DENK boven het verhaal over Lale Gül plaatste. Denk ik.

Schoorsteenveger | 12-03-21 | 12:22

@Schoorsteenveger | 12-03-21 | 12:22: Tja, het is waarschijnlijk voor Lale Gül een hele geruststelling dat je als voormalige GroenLinks-tekstschrijver een allochtone dame kan mishandelen en toch nog dagelijks met je deugleuter mag staan zwaaien in Hilversum.

Ad Hominem | 12-03-21 | 12:32

Ik ben blij dat er nu wel een streep getrokken wordt, al is het meer een stippellijntje.

Nuchternederland | 12-03-21 | 12:19

Heel veel en terecht commentaar op die cabaretfiguur, maar het echte kwaad zit ‘m natuurlijk veel dieper.... de redactie van rtl en de kwaadaardige jinekova

mameloe | 12-03-21 | 12:19 | 1

Die inderdaad geen talkshow gepland hadden, maar een afbrandshow.

Nuchternederland | 12-03-21 | 12:23

Oeps Jinek en redactie iets te ver gegaan met demoniseren en nu weer terugkrabbelen want ophef.
Martijn Koning is een smerige ophitser die maar wat graag wilt dat iemand anders zijn vuile werk opknapt door Baudet uit de weg te ruimen.

omwenteling | 12-03-21 | 12:19

Maar komt hij nu terug bij Jinek of is het even klaar voor Martijn de koning ?

Icewallowkum | 12-03-21 | 12:19 | 3

Martijn de Koning is weer een andere engerd.

Schoorsteenveger | 12-03-21 | 12:20

@Schoorsteenveger | 12-03-21 | 12:20: Oh verrek, is dat niet die dr Kromzwaard?
Zit ik Martijn koning al sinds gisteren De koning te noemen.
Mijn excuses aan die andere engerd.

Nuchternederland | 12-03-21 | 12:22

Martijn komt eerst een keer terug 'om erover te praten'.

Dan kunnen ze bij RTL even voelen hoe het valt. Dan daarna komt hij een keer terug 'om zijn mening te geven' als er iets soorgelijks gebeurt.

En daarna is meneer gerehabiliteerd. Zo makkelijk gaat dat.

Knufter | 12-03-21 | 12:23

Geen FvD fan meer maar dit was schandalig, Baudet mag Jinek wel dankbaar zijn, hier kan geen verkiezing spotje tegenop.

zwellevertje | 12-03-21 | 12:19

Wat fijn dat de carrière van die lamlul op zijn 42ste al over is.
Je moet er niet aan denken dat zo iemand net zo lang door zou gaan als opa de Jonge.

Titje | 12-03-21 | 12:18

Jinek is gered door de ophef over het misplaatste praatje van Martijn de Koning. Haar aandeel in het Baudet bashing tribunaal verdient ook niet bepaald de schoonheidsprijs. Azarkan kwam ook goed weg omdat haar Clintoneske TDS een evenwichtig/inhoudelijk (door)vraag gesprek met hem en Baudet in de weg stond.

Non_Smoking_Gun | 12-03-21 | 12:18 | 1

De “carriere” van jinekova is nu echt voorbij

mameloe | 12-03-21 | 12:21

"Ik hoop dat de opwinding nu weer kan gaan over wat er gezegd is aan tafel."
Nee, Martijn, zo gemakkelijk kom je er niet vanaf. Er is van alles gezegd aan tafel, en dat stond geheel los van wat jij meende te moeten zeggen nadat dat gesprek was beëindigd. Sterker nog, toen je de woorden schreef die je tot Azarkan en Baudet wilde richten wist je nog helemaal niet wat de inhoud van dat gesprek was en hoe dat gesprek zou lopen. Jouw bijdrage was een onafhankelijke bijdrage en dient aldus op zijn eigen merites beoordeeld te worden. De opwinding geldt jouw unieke voordracht. Terecht.

Schoorsteenveger | 12-03-21 | 12:17 | 2

Er werd aan tafel niets nieuws gezegd, en voornamelijk door Thierry heengesproken.
Op een momento dado viel Thierry terecht ook naar Jinek uit dat ze hem niet liet uitspreken, en iedere keer als hij een antwoord wilde gevebn, er meteen overheen ging.
Tot zover een "talentvolle" talkshowhost.

Nuchternederland | 12-03-21 | 12:21

Wel uitdelen maar als het op incasseren aankomt een "en nu weer door mensen"tje? Nee, Martijn, zo zijn we niet getrouwd. Nu ben jij aan de beurt. Enjoy!

Graaisnaaiert | 12-03-21 | 12:17

Martijn heeft het al in verval zijnde woord 'racist' in een avond omgetoverd tot een Geuzennaam.

#JeSuisRacist

Stinkend_zadel | 12-03-21 | 12:17

On the bright side: Koning’s carrière down the drain.

Rollins | 12-03-21 | 12:16

Bij woke cancel culture is excuses niet genoeg toch. Alle betrokkenen dienen ook te worden gecancelled. Nou, dag Jinek. Oh nee, die komt dan wel weer weg met een excuses.

CzMichiel | 12-03-21 | 12:16

O gut, roeren de sponsoren zich ?

kloopindeslootjijook | 12-03-21 | 12:16

De verruwig in de politiek wordt vaak toegeschreven aan rechts. Deze tirrade deed me denken aan het optreden van Marcel van Dam in een debat met Pim Fortuyn. Daar is de verruwing begonnen dankzij linkse politici.

watazooi | 12-03-21 | 12:16 | 3

Begonnen bij Pim? Ik ben bang van niet, dat begon al veel eerder bij ene heer Janmaat.

Graaf_van_Hogendorp | 12-03-21 | 12:17

@Graaf_van_Hogendorp | 12-03-21 | 12:17:

www.dumpert.nl/item/6653145_99dc2d8c

en nu graag een linkje van Janmaat ter illustratie. Wat J. betreft was links trouwens helemaal op hol geslagen. De lokatie waar ze vergaderden is door links in brand gestoken. Zijn secretaresse is daardoor invalide geworden. Die linkse betrokkene zijn er op de dag van vandaag nog steeds trots op.

watazooi | 12-03-21 | 12:28

@watazooi | 12-03-21 | 12:28:
Kom nou, alsof alle rechtse mensen het een goed idee vonden dat Brevik een eiland vol met linkse jongeren wilde vermoorden.
Zo werkt dat niet.

kloopindeslootjijook | 12-03-21 | 12:33

Martijn, je moet ook geen Duitse tekstschrijvers inhuren.

Mr_Natural | 12-03-21 | 12:16

RTL heeft weinig opgestoken van die intens bedroevende televisie optredens van flapdrol koning om hem weer een podium te geven. Of zegt dat meer over RTL

Therapietje | 12-03-21 | 12:16

Omroep Brabant:
Martijn Konings bestookt met haattweets na Baudet-roast van Martijn Koning

Patje | 12-03-21 | 12:16 | 3

Dat was te verwachten.....

Cool-dude | 12-03-21 | 12:18

Omroep Brabant
Wisselvallig weer.
File op de a58
Gordon is woedend
Patje is terug
Weggelopen cavia gevonden in Keulen

RickTheDick | 12-03-21 | 12:42

Of het humor was is niet belangrijk. Sommige dingen waren ook nog inventief. Echter, meneer Lul en mevrouw Kut waren heel fout bezig. Een roast? Nee, dan moet het lijdend voorwerp er van te voren mee hebben ingestemd. Daarvan was geen sprake. Dus het was afbranden om moreel superieuriteit te etaleren.
Smerig.

Normpje | 12-03-21 | 12:15

Het was een column in de stijl van good old Rob Muntz: lekker hard. Vroeger hielden we daarvan, nu reageren we als sneeuwvlokjes. Als Bosma Ollengren roast in de kamer, is het lachen. Of Hans Teeuwen over wie dan ook. allemal leuk. Maar dit is echt errugggg. Wel helemaal van deze tijd om een vermeende aanranding erbij te halen. Laten we Martijn de Koning cancellen. En adverteerders gaan bellen.

BobDobalina | 12-03-21 | 12:15 | 9

Nee hoor, hard was het maar niet grappig. Ik denk dat Henry van Loon of peter Pannekoek het veel beter zouden doen.

miko | 12-03-21 | 12:37
▼ 6 antwoorden verborgen

En toch moet hij kunnen zeggen wat hij wil, als hij de gelegenheid krijgt. Anders zijn we net zo aan het deplatformen als Antifa en de militante tak van BLM en meer van die types.
Om daarna natuurlijk dat stukje compleet te debunken. Dan was Baudet er sterker uitgekomen. Was best gelukt.

kloopindeslootjijook | 12-03-21 | 12:15 | 5

Joh,in dit geval gaat het niet om wat hij heft gezegd maar om hoe. het was gewoon slecht, gespeend van humor. Doe even een humorist met talent, als je al niet grappig kunt zijn als je Baudet als onderwerp hebt moet je echt stoppen met het vak 'cabaratier'

miko | 12-03-21 | 12:36

@Piet Karbiet | 12-03-21 | 12:34:
Dat is inderdaad wel een ding. Jinek moet er nu wel op ingaan in de volgende uitzending. Kan niet anders.

kloopindeslootjijook | 12-03-21 | 12:36

@Piet Karbiet | 12-03-21 | 12:34:

Natuurlijk, was een eenzijdige aanval waar Baudet nooit op had kunnen reageren. Trouwens waarom zou je reageren op zulke bagger ?

Weglopen was de enige optie.

Roze_bril_drager | 12-03-21 | 12:37
▼ 2 antwoorden verborgen

Dit was geen cabaret maar haat en belediging. Koning mag blij zijn als Baudet geen aangifte doet.

Hypno2050 | 12-03-21 | 12:15 | 3

Juridisch volstrekt kansloos, gelet op Baudert's eerdere uitspraken en appjes valt dit ruimschoots binnen de marge.

BobDobalina | 12-03-21 | 12:20

@Met_baard | 12-03-21 | 12:29: nope. Duidelijke satire en de uitspraken van baudet zelf zullen de grenzen wat verder oprekken dan normaal.

BobDobalina | 12-03-21 | 12:39

Zou goed zijn als het OM meer gaat focussen op bv. dit soort aangiften over ranzige types ipv belastinggeld verspillen aan allerhande onzin.

Diederik_Ezel | 12-03-21 | 12:15 | 5

@BobDobalina | 12-03-21 | 12:23: Geweldpleging tegen culturele verworvenheden. Onrechtmatig plaats in nemen van iemand die wel grappig kan zijn. Weet ik veul.

miko | 12-03-21 | 12:33
▼ 2 antwoorden verborgen

"nu gaat RTL (nadat 'de pleuris' uitbrak) door het stof met gemiep over spijt en excuses."
Anders niet in een eigen artikel op hun eigen (nieuws)site hoor. Wel weggedrukt in een artikel "Vuurwerk in campagne".

Met_baard | 12-03-21 | 12:15

Martijn Koning

I started a joke
Which started the whole world crying
But I didn't see
That the joke was on me, oh no

I started to cry
Which started the whole world laughing
Oh, if I'd only seen
That the joke was on me

Patje | 12-03-21 | 12:14 | 3

Ha ha, said the clown as the king lost his crown.

Mr_Natural | 12-03-21 | 12:19

The BeeGees, mooie tekst hoor en heel toepasselijk.

Machoclown | 12-03-21 | 13:00

Wat een persoonlijke haat spreekt hier uit.

MaarFeitelijk | 12-03-21 | 12:14 | 2

het stukje.

MaarFeitelijk | 12-03-21 | 12:15

En toen?

You-On-A-Gin | 12-03-21 | 14:49

Ik kijk met grote interesse naar kranten van morgen en welke krant komt met in hun ogen een gamechanger. Soms draait het uit op een mislukking net als deze van de Koning en spat het als een boemerang in eigen gezicht

Willem53 | 12-03-21 | 12:14

Op het AD staat een interview met Koning, waaruit blijkt dat er van spijt absoluut geen sprake van is. De bedoeling was om te kwetsen, aldus Koning, en dat was hem gelukt. Daarnaast ook bizar hoeveel mensen in de comments dit helemaal fantastisch vonden. Spijt van Jinek & consorten is uiteraard ook niet gemeend.

Kevinho | 12-03-21 | 12:14 | 1

Nutteloos op de man spelen, dat is wat hij deed.

Wijze uit het Oosten | 12-03-21 | 12:46

Wie?

rifraf | 12-03-21 | 12:13

Wat issie trouwens lelijk zeg, met die paardenbek vannum.

Over z’n inhoud hoeven we het geloof ik niet te hebben, maar die bek blijft.

Ichneumonidae | 12-03-21 | 12:13 | 1

en u bent veel knapper, zouden we moeten geloven.
Vreemd genoeg zien wij u vooral als de vadsige fietser met vet haar en een pens.

MaarFeitelijk | 12-03-21 | 12:49

Martijn de Koning is niet grappig. Ook nooit geweest trouwens. Zijn aanval op Baudet had bij de NPO misschien nog gekund, maar niet bij een commerciële omroep. Door kijkt toch een wat minder links publiek, wellicht. Hopelijk is dit het laatste wat we van de ongetalenteerde kinnebak hebben gezien en gehoord.

Toos Bevergeil | 12-03-21 | 12:13

Hadhar, doe alsnog aangifte! Niemand heeft het recht om dit met je te doen.

MickeyGouda | 12-03-21 | 12:12 | 3

h = j, excuus.

MickeyGouda | 12-03-21 | 12:19

Is toch niet meer rond te krijgen qua bewijs? Hooguit krijg je meerdere actreutels mee die eenzeklfde ervaring hebben opgedaan met hem. En nu ik dit zo tiep, is dus niet eens zo'n heel slecht idee...
Ik zeg, doen!

Graaisnaaiert | 12-03-21 | 12:23

Martijn de Koning, was dat die knurft die de slechtste show gaf ever een tijdje geleden? Ik vind hem totaal niet grappig, los van wat er gisteren gebeurde met Baudet.

pibasso | 12-03-21 | 12:12

Wat een onmogelijke lul is die martijn de koning

benbaruch | 12-03-21 | 12:11

De talkshowmaffia heeft hier geen oprechte spijt voor daar geloof ik niets van. Ze hebben door dat het framen nu net iets te veel opvalt en pas dan komen ze aankakken met een soort van excuses op de mainstream fake media.

Eencellig | 12-03-21 | 12:11 | 1

De redactie heeft spijt, Eva "Billary" Jinek niet.

Graaf_van_Hogendorp | 12-03-21 | 12:14

Oh hij is van Groen(s)Links, dat verklaart een hele hoop. Incl. het gebrek aan enig humor, de grijpgrage handjes en verheven moreel.

Graaf_van_Hogendorp | 12-03-21 | 12:11 | 1

Pim ?
Er is nog steeds niets veranderd.
Geert wordt al 17 jaar 24/7 bewaakt
Mensen zijn bang dat Tjerrie een kogel van links krijgt.
Het is uitsluitend Haat, haat, haat, haat en haat.

Kamervraag | 12-03-21 | 18:34

RTL = NPO 2.0 C'est Ca !!!!!

Droom-Vreesman | 12-03-21 | 12:10 | 1

RTL probeert de NPO links in te halen en dat lukt ze vaak ook nog.

Der Schnitzeljäger | 12-03-21 | 12:57

Oei, die collage van Seven is toch wel heel pijnlijk, meneer heeft dus ook nog een Metoo'tje op z'n geweten. Daar was ons Eva toch ook zo fel op? De hypocrisie is weer stuitend. Daarom zal ze ook wel voor D66 zijn.

amateurrr | 12-03-21 | 12:10 | 2

Net zoals in Amerika believe all women tenzij de dader een Dems is of van Groen(s)Links.

Graaf_van_Hogendorp | 12-03-21 | 12:11

Over dat vieze "me-tootje" van hem..... zijn hoofd is echt mislukt! Wat is die vent lelijk

Smeggel | 12-03-21 | 16:33

Hij is ook tekstschrijver geweest voor GL, vandaar dat gebrek aan humor.

Mr_Natural | 12-03-21 | 12:10 | 1

Terwijl je dan juist het tegenovergestelde mag kunnen verwachten?

NiCeY | 12-03-21 | 13:28

"een stukje, wat stof heeft doen..." Een stukje wat? Ook nog een mavoklant deze gast, wegwezen. Geef dit soort schijtlollige flapdrollen toch geen platform mensen.

van Oeffelen | 12-03-21 | 12:09 | 5

@Bill le Koek | 12-03-21 | 12:15: deze valt voor van Oef in de categorie "hun hebben".

van Oeffelen | 12-03-21 | 13:30

@MaarFeitelijk | 12-03-21 | 12:48:
Vast geen Neerlandicus, in dat geval.
Non-argument, dus. Ik zou "klassiek geschoold" kunnen zijn in Filosofie, maar laat me iets repareren met een Engelse sleutel, en het zou nog eens in een paddenstoelwolk kunnen resulteren.

You-On-A-Gin | 12-03-21 | 14:48
▼ 2 antwoorden verborgen

Ah gossie. Selectieve verontwaardiging. De man kan behoorlijk hard uit de hoek komen. Maar nu is terry het slachtoffer. GS houd om met janken over scherpe satire. Herinneren jullie deze nog www.dumpert.nl/item/6567812_3bfeea63

BobDobalina | 12-03-21 | 12:09 | 12

Baudet zegt toch ook niet dat hij beledigd is of gaat er over huilen. Hij loopt gewoon weg en houd de eer aan zich zelf.

SchichtigeSpicht | 12-03-21 | 14:55

Dit is geen satire, dit is demoniseren

ZegMaarJansen | 12-03-21 | 15:41

@BBRDWR | 12-03-21 | 12:22: Idioten zijn mensen die alles maar voor zoete koek slikken en onvoorwaardelijk geloof hebben in wat Rutte en de Jonge het volk voor spiegelen. Je hebt waarschijnlijk geen idee wat de toekomst brengt wanneer het huidige kabinet zijn abnormale zinnen door drijft. Neem jij maar lekker je spuit, ik wens je veel sterkte!

MoeHammetmayo | 12-03-21 | 16:54
▼ 9 antwoorden verborgen

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Online Casino