achtergrond

Geenstijl

Gastblog! Geld uitgeven als een baas

Heren. Of 'makkers' zoals jullie elkaar hier noemen. GeenStijl was zo vriendelijk mij hier voor één keer een exclusief gastblog te gunnen, dus stel voor dat ik me even voorstel. Man, Zoooveel Money Man. En laten we eerlijk zijn, het leven is oneerlijk. 'Aan wie heeft zal gegeven worden, van wie niet heeft wordt alles ontnomen', vrij naar die internationale bestseller die voor de verandering niet van mij was.

Kijk, het is natuurlijk duidelijk aan welke kant van de rails mijn woning staat. Maar mij is verteld dat jullie het toch ook zeker wel bovenmodaal laten hangen, dus ik beschouw jullie voor de vorm, en zolang dit blog duurt, even als gelijken. 

Geld hebben kan iedereen. Geld uitgeven daarentegen, dat is een kunstvorm die slechts voor weinigen is weggelegd. Inderdaad, een beetje als het maken van Tibetaanse zand-mandala's, waar ik nu overigens workshops in geef in Tibet - ze moeten het toch van iemand leren.

Elke eikel kan een paar miljoen tegen een ordinair wagenpark aangooien. Ik lanceerde gewoon mijn eigen automerk door het failliete Saab op te kopen en het omgekeerd door te starten als Baas. Kijk, reizen is wat lastig tegenwoordig, maar ik heb daar mensen voor; ik betaalde travel influencers gewoon om namens mij te reizen. 

Ziet u, het geld uitgeven op een manier die blijk geeft van werkelijk statuur is een mindset. Dus erg fijn dat u deze wijsheid ongelofelijk genoeg gratis tot u heeft genomen, helaas is dat niet te zien in de resultaten van de poll. Maar goed, ik zie uw potentieel en geef jullie nog graag wat extra Zoooveel Money Man spending tips.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.