achtergrond

Geenstijl

Falende faalhazen Jeugdriagg hebben EXACT hetzelfde lek als falende faalhazen Jeugdzorg

Oh man

U leest dit tweetje. En u denkt man man man wat zijn het toch een faalhazen bij het KENTER Jeugdzorg dinges. Al die types die over gevoelige informatie beschikken en geen idee hebben hoe ze die een beetje normaal kunnen beveiligen. Waar gaat het heen met dit land, allemaal van onze belastingcenten, PvdA-bestuurders rijden zeker in dikke Maserati's, etc. etc. Maar dan, dan leest u dit tweetje:

Vorig jaar is dus bij een vergelijkbare organisatie exact hetzelfde gebeurd. Gewoon exact. Hetzelfde. En er is toen bij Kenter, Jeugdriagg, of wij weten wij veel hoe die clubs allemaal heten *niemand* geweest die dacht 'hee, wij hebben vier jaar geleden ook onze naam veranderd, hoe zou dit bij ons zitten?'. Niemand. Dan ben je niet gewoon dom. Dan ben je kwaadaardig dom.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

#FAAL. Walibi wil datalek dichten met aangifte

Kaartverkoopsysteem is lek, directeur boos op IT-afdeling ontdekker van het lek

@Ronaldo | 15-10-19 | 17:00 | 0 reacties

GIGA dataroof bij Facebook maakte Trump POTUS?

De gegevens van 50 miljoen vooral Amerikaanse Facebookprofielen zijn op geraffineerde wijze buitgemaakt door het bedrijf Cambridge Analytica, dat destijds werd geleid door Steve Bannon, die later een sleutelrol speelde in de campagne van Donald Trump.

@Van Rossem | 18-03-18 | 14:29 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.