achtergrond

Geenstijl

Video's. DEMONSTRANTEN belagen senator Rand Paul + vrouw en Republikein Chris Ager + vrouw

Demonstranten hebben het maar druk met demonstreren.

Nou, we hebben er nog eens een nachtje op geslapen. En als dit nog een keer gebeurt gaan we er dus echt wat van zeggen! Nee maar, we waarschuwen Amerikanen nog één keer, want het is inmiddels toch wel mooi geweest met dit tarantula-schuim. De hele premisse van de BLM-beweging klopt niet, Jacob Blake was een draaideur-crimineel met een geschiedenis van wapenbezit en verzet tegen arrestatie tegen wie een actief arrestatiebevel uitstond, en tegen bevelen in zijn auto betrad waarin een mes lag. 

En de 17-jarige Kyle Rittenhouse die twee """demonstranten""" doodde (een was een voor 12,5 jaar veroordeelde pedofiel, de ander had een geschiedenis van huiselijk geweld) die hem zwaar belaagde, en een derde man met een pistool in zijn arm schoot waarvan wij dachten dat hij de situatie goedaardig probeerde te ontwapenen, maar inmiddels zegt spijt te hebben dat hij niet gewoon z'n magazijn leeg schoot op hem, handelde gewoon uit zelfverdediging. Kyle's enige overtreding lijkt dat hij zijn wapen niet legaal bezat. 

Maar goed, tijd om senatoren en republikeinse ouderen te belagen, want zo hebben we dat immers in 2018 al van Democratisch congresvrouw Maxime Waters geleerd (video): "Let's make sure we show up wherever we have to show up. And if you see anybody from that Cabinet in a restaurant, in a department store, at a gasoline station, you get out and you create a crowd. And you push back on them. And you tell them they're not welcome anymore, anywhere."

Trump 2020.

Het is een geestesziekte

Die andere great awakening

Die andere great awakening

Overleefd

Die andere great awakening

F

F

Mooi man

Mooi man

Is zo

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

thinking of him

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Last night in Brussels

Couppoging op een politiebureau door BLM-protest

@Van Rossem | 14-01-21 | 08:35 | 0 reacties

Media noemen BLM-rellen voortaan 'onrust'

Mainstream media zoeken naar manieren om zichzelf van feitelijk verslag te ontslaan

@Van Rossem | 07-10-20 | 15:55 | 0 reacties

GS Militiewijzer I. De Boogaloo Bois: Hawaii-shirts, nachtkijkers, memes en de mooiste assault rifles

Welkom bij de GS Militiewijzer. De rubriek voor het hele gezin waarin de veelheid aan burgerknokploegen uit de Amerikaanse Burgeroorlog II de revue passeert. En natuurlijk beginnen we met publiekslieveling The Boogaloo Bois!

@Spartacus | 03-09-20 | 19:33 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.