Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

4th of July vuurwerk in het Stijlloze Stamcafé

Amerikaanse avond!

Social

Zin in Buffalo wings van de barbecue, zin in nacho platters met grote klodders roomkaas en een kilo jalapenos, zin in overgrote glazen Sam Adams, zin in tafels vol zeiknatte servetjes omdat Amerikanen het concept van bierviltjes niet begrijpen, zin in onion rings en zin in het gouden gerstenat uit de grote koperen kranen op brede eikenhouten barren, waarboven grote schermen hangen waarop we vanuit onze red leather cushion booth kunnen kijken naar de herhalingen van de F1-kwalificatie en natuurlijk het vlagvertoon, de rellen en het geweld in een bakermat van vrijheid op de rand van een postmoderne burgeroorlog in een verkiezingsjaar. Het is Fourth of July, Independence Day, het is roeien met de riemen die we hebben of zuipen tot we het vergeten zijn. Vandaag geen nuchter theefeestje,  wij gaan voor het laatste, die regenrace op de Red Bull Ring begint toch pas om 15u morgen dus we kunnen uitslapen. CHEERS.

En over onafhankelijkheid gesproken. Het zijn rare tijden, waarin we ons serieuze zorgen maken over vrijheid van meningsuiting én van media, dus we vragen wat vaker dan gebruikelijk om uw ondersteuning in het onafhankelijk en open houden van dit online stamcafé. We zullen nog niet Benjamin Franklins “Join, or Die”-achtige kreten uitstoten, maar een beetje Don’t Tread On Me mag wel toch? Kost niet duur als we het samen doen, is wel onbetaalbaar.

Afgelopen nacht, op de I5 in Seattle...

BLM-demonstranten die op een (geblokkeerde en afgesloten) snelweg in Seattle stonden, werden omver gereden door een auto die langs de afzetting was geraakt. Beide slachtoffers, twee vrouwen, hebben het wonderwel overleefd, maar zijn voorlopig nog niet uit het ziekenhuis. Eentje is in kritieke toestand. De bestuurder, een 27-jarige (zwarte) man, is aangehouden.

Lol

Social

Pubs in Engeland ook weer open!

Social
Social

Hele speech, om zelf te beoordelen

Tekst uitgeschreven: hierrrr. Waarom de MSM zo boos zijn, hieronder een hint:

Reaguursels

Inloggen

De chauffeur een zwarte man? Ik dacht al waarom horen we er niets meer van. Maar dat verklaart het.

Tempolier | 05-07-20 | 18:04

4 juli 1998. De mooiste dag van mijn leven. Op rondreis met een maat in Zuid Amerika en aanbeland op het paradijselijke Belize. WK in Frankrijk en Oranje moest spelen tegen Argentinie. Die pot was daar lokale tijd om 9.00 uur. We vonden een strandbar die open was met een tv. Stuk of10 Hollanders in oranje shirts. Morning beer. Droomgoal Bergkamp. Winning. Daarna de zee op om haaien en stingrays te voeren met fruit. Stipt om 13.00 uur kwamen die aanzwemmen rond de boot van gids Geronimo, een lokale dreadlock. Snorkelen tussen de vissen met Zweedse stewardessen. Met de vangst naar de vlothut van Geronimo. Visjes fileren en hup op de BBQ. Bob Marley op. Jointje. 's Avonds terug naar de steiger in de haven en geruchten dat Duitsland met 5-0 had verloren. Euforie. Sunset en vuurwerk op het strand. Fourth of July. Go Slow: www.picfair.com/pics/024636-go-slow-s...

Piet Karbiet | 05-07-20 | 17:54

Een belangrijk eis van democratie is dat men anoniem kan stemmen , dit om intimidatie om politieke keuzes te beïnvloeden te voorkomen voorkomen . Vaak zijn het extreem linkse partijen die dwingen om hun standpunten uit te dragen , en mensen met anderen ideeen te bestrijden .. Zo werden tijdens pol pot in Cambodja zelfs kinderen aangemoedigdom hun ouders aan te geven als ze verkeerde ideeën hadden , zelfde in noord Korea . In landen als ussr , Cuba , China spreekt het voor zich dat buren elkaar verlinken.

sparrow | 05-07-20 | 15:06

Weet je wie ook in een Mercedes reed?

Astimar Teutis | 05-07-20 | 13:35

Hoe laat vindt de Darwin-award uitreiking plaats in Seattle?
Een aanstormende auto proberen terug te koppen, man man man...

obominotie | 05-07-20 | 12:31 | 1

Op een snelweg gaan lopen...
Zijn dit echt de nazaten van Columbus?

Papa Jones | 05-07-20 | 13:15

Eerder schreef ik: "Ware het niet dat de bestuurden een zwarte man is.
En dus wordt het nu als een (tragisch) ongeluk weggeschreven..."

En wat doet doorzichtige en voorspelbare NUpunt?
Zij sluit de mogelijkheid om te reageren, "omdat dit onderwerp zich niet leent voor een inhoudelijke discussie".

hahaha, omdat de bestuurder zwart is en de slachtoffers (toevallig) blank, mag er niet meer gediscussieerd worden.
Eigenlijk bedoelen ze gewoon:
omdat dit onderwerp zich niet leent voor propaganda, eheheh discussie...

Aanvuller | 05-07-20 | 12:27 | 3

Iedereen zit meteen te gluren of er racistisch motief is.
Over vooroordelen gesproken.

kloopindeslootjijook | 05-07-20 | 13:13

NUpunt schakelt altijd de reacties uit, bij items over ongevallen.
Er zijn namelijk altijd reaguurders die zeggen 'eigen schuld', en daar worden dan weer andere reaguurders boos over, want dat is kwetsend voor de nabestaanden, of zoiets.
Is altijd erg voorspelbaar wanneer ze de reaktiemogelijkheid wél openzetten.

Papa Jones | 05-07-20 | 13:22

Op de Joop is het ook lachen. In één artikel staat dat deze snelweg al 19 dagen lang door demonstranten bezet is. En even verderop in het artikel:

"Auto’s worden in de VS steeds vaker gebruikt om aanslagen te plegen op vreedzame demonstraties."

We hebben het hier over een snelweg waar illegaal mensen over lopen, hallóóó !!

Papa Jones | 05-07-20 | 13:46

Fantastische tekening van die Boomsma. De volgende graag eentje waarop Sylvana Simons de voorbinddildo om heeft en deze richting het sterretje van een voorover gebukte Arie Boomsma perst.

Ikblijfnietstil | 05-07-20 | 12:09

het woordje "fascism" had hij eruit mogen laten. Had beter "fashion" o.i.d. kunnen zijn. Fascism is te specifiek, en je kunt bakkeleien over de betekenis en de definitie van het woord "fascism".
Typisch Trump in de culture wars, de klok horen luiden, maar zo lomp communiceren dat je de klepel niet meer ziet hangen.

Schwanzeleber | 05-07-20 | 11:47 | 5

Nee, het móet erin, want het is precies dat wat het is: fascisme, oftewel institutioneel en per definitie elke andere mening met dreiging en/of uitoefenen van geweld de kop indrukken. Van extreem links krijgen we al sinds 1968 te horen dat iedereen die het niet met ze eens is een nazi, fascist en/of racist is. Dat hadden ze ook beter weg kunnen laten. Maar extreem links wíl geen debat. Ze wíllen geen compromis. Het is óf knielen óf naar linkse maatstaf veroordeeld worden. En iedereen die niet de juiste huidskleur heeft is per definitie "racist" en dus schuldig. Het is mooi geweest en het is goed dat er eindelijk iemand is die het beestje bij de naam durft te noemen, ondanks alle geweld en intimidatie. Genoeg is genoeg.

Gladiator Fap | 05-07-20 | 12:03

Laat die Schwanzeleber toch dom lullen. Dat hij niet begrijpt waarom dat woord nou juist essentieel is in die tekst, dat zegt heel veel over hem.

Trump zet weer eens een geweldige speech neer. Daar is geen enkele twijfel over.

GeenHeil | 05-07-20 | 12:20

@GeenHeil | 05-07-20 | 12:20: Je nick is in deze context perfect gekozen. Ik heb op school geleerd dat we dat namelijk écht. nooit. meer. willen. Het feit dat de linkse doctrine 1:1 appelleert aan het introduceren van eenzelfde scenario moest ik echter zélf leren door het raadplegen van voldoende bronnen, lezen van Solzjenitsyn en gebruiken van m'n hersenen; dat werd in school niet geleerd. Daar kreeg je alleen te horen dat alles dat "rechts" was, slecht was. Behalve de VVD, die werden "getolereerd", want daarop stemden de ondernemers en die zorgen voor het broodnodige geld om te verdelen. En ja, de trollen zullen wel weer komen met een anekdote "bij mij was alles anders, wat een gelul". Nou weet je, lieve trol, bij mij was dat dus écht zo op school, waar de leraar zijn etui met D66-logo (I. Shit. You. Not.) op de schrijftafel gepositioneerd had en de posters van Groen Links IN de klas aan de muur hingen, zogenaamd voor die lieve dieren in de wei, die erop stonden. Mijn rug kunnen ze op, met hun indoctrinatie. Hetzelfde gebeurt nu met mijn kinderen op school: mijn dochter, 11 jaar oud, komt van school en maakt grappen over Trump. Ik vroeg: waar haal je dat vandaan? Antwoord: mijn lerares, die leert ons dat Trump dom en slecht is. Mijn antwoord aan haar was: let goed op bij geschiedenis, verdiep je in (geo-politiek), verdiep je in de wereldreligies en als je dan nog grapjes over Trump maakt, kan ik het wel waarderen, maar ik waardeer het niet als je grapjes over Trump maakt omdat je lerares zegt dat dat moet. Gelukkig is ze slim. De volgende les is ze midden in de les opgestaan, pakte haar boeltje en liep gewoon weg uit de les. Lerares aan de telefoon: uw dochter is midden in de les opgestaan en weggelopen: dat KAN ECHT NIET! Mijn Antwoord: heeft ze nog wat gezegd? Lerares: ja, verschrikkelijk, ze heeft me beledigd met de zin "ik wil door intelligente mensen onderwezen worden, niet door jou". Ik: Misschien kreeg ze de indruk dat u wilde dat ze alleen maar klakkeloos herhaalt wat u zegt, in plaats van zelfstandig na te denken. Ik doe een voorstel: als u uw politieke overtuiging weglaat uit de lesstof, dan praat ik met mijn dochter om haar nadrukkelijk de belangrijke levensles te lezen dat ook dómme mensen gelijkwaardig en met respect behandeld moeten worden in de westerse samenleving. Toen zei ze ook nog: dat is inderdaad een belangrijke levensles, dank u wel. Het domme schaap. Mijn dochter heeft een grote Lego doos gekregen om de tijd te doden, nadat ik haar 1 dag huisarrest gegeven had vanwege haar respectloze -maar dappere- weglopen uit de les.

Gladiator Fap | 05-07-20 | 13:13
▼ 2 antwoorden verborgen

WTF!!!???!!!
mobile.twitter.com/STORMIMFMAYA/statu...

Ik weet dat aardig wat mede-reaguurders een of meer familieleden hebben die halfbloed zijn.

HOE ga je aan (nog kleine!) kinderen uitleggen dat de soortgenoten/huidskleurgenoten van papa of mama hen een 'fetish' noemen? Hoe leg je ze uit wat dat is. Hoe leg ik ze uit dat POC hen HATEN omdat papa of mama blank is!?

GVD ... Rutte, arresteert en vervolg BLM voor racisme en terrorisme en haatzaaien en oproepen tot geweld. Verbied die club.

Echt, dit gaat ook over mijn familie! Ik ben nu pas echt 'pissed off'. Ga even wat anders doen. Zen meditatie ofzo. 》(

gaffelbaard | 05-07-20 | 11:41 | 8

@BoetoeVoetoe(btvt) | 05-07-20 | 11:50|
Dat ze hun stuitende domheid op de Interwebs ventileren is niet het probleem. Het feit dat ze nu serieus genomen worden en er een rassenoorlog aan het ontstaan is op basis van deze kolderieke waanzin. Dát is het probleem.

Sjefke7807 | 05-07-20 | 12:24

Er zijn ook mensen die helemaal niet racistisch zijn, waar dat helemaal niet speelt, maar nu in die discussie geduwd worden en als ze dat niet willen worden ze voor racist uitgemaakt.
Krijg je daar ook weer ongenoegen.

kloopindeslootjijook | 05-07-20 | 13:16

Dus nu willen ze dat we een Arisch rijk oprichten? Ok, doen we dat toch. Niet achteraf weer gaan lopen mekkeren dan he.

klaasjanhenk | 05-07-20 | 13:47
▼ 5 antwoorden verborgen

Ik acht het mogelijk dat die man in de veronderstelling was een politiecontrole te hebben omzeild en even later weer een 'controle' (wegafzetting) zag en gedacht heeft dat ze het op hem gemunt hadden om weer 'rechtsomkeert' te maken en op de vlucht sloeg...

nsfl | 05-07-20 | 11:34

Op de NOS wordt nog steeds de suggestie gewekt dat er in Seattle een aanslag werd gepleegd op black females. Geen woord over een zwarte bestuurder. Tragisch is het land dat een dergelijk eenzijdige staatsomroep heeft als het onze

Feitenpliesie | 05-07-20 | 11:28

Prachtige toespraak van Trump: Corona is overwonnen in de VS en bovendien is er over een paar maanden een vaccin. Mooi gewerkt, Donald!

Kuifje-naar-Brussel | 05-07-20 | 11:07 | 6

@Kuifje-naar-Brussel | 05-07-20 | 11:26:
Ja. Illegalen hebben recht op een rijbewijs. Een rijbewijs is voldoende voor zo'n stemformulier in de Democrat staten, waar de "popular vote" vandaan komt. De doden stemmen daar ook mee.
Het is al traditie dat er dagen na verkiezingen nog stembussen vol ingevulde stemformulieren gevonden worden, die op het nippertje de Democrat-kandidaat de zege brengen. Geen wonder dat Californie en New York met hun massa's onwrikbaar in handen zijn bij de Demoncrats.
Dat moet in het dolle jaar 2020 nog meer enorme vormen aannemen, dat leerden de schurken wel in 2016.
Tenzij Trump de anarchie beëindigt. Een tweesnijdend zwaard. Het gaat spannend worden, kameraad.

Jan Passant mk2 | 05-07-20 | 11:43

@Jan Passant mk2 | 05-07-20 | 11:43:

Te veel feiten. Een kameraad die 20 geleden illegaal achterbleef in de USA na onze vakantie haalde vrij snel zijn rijbewijs. Vond dat al zeer apart destijds.

sprietatoom | 05-07-20 | 13:17
▼ 3 antwoorden verborgen

Die oudjes willen wel.
https://www.frontnieuws.com/give-me-a-fucking-gun-ill-shoot-these-sons-of-bitches/

dik van alster2409 | 05-07-20 | 11:04

Henk en Henk bij the Great Harrie.

sprietatoom | 05-07-20 | 11:01

Kan uncle Hamiltom ook wereldkampioen worden in een BLM?

Astimar Teutis | 05-07-20 | 10:56 | 1

Vraag me af waarom hij niet achterin moet starten, zoals het heurt.

Graaisnaaiert | 05-07-20 | 11:16

Witte auto.......

Tepstra | 05-07-20 | 10:55

Dat protest betrof kennelijk de “Black Femme March takes I-5”.
En dan door een zwarte man worden doodgereden.
De ironie

LucaBrasi | 05-07-20 | 10:53

Het bewijs dat modern links gelijk staat aan een verraderlijke NSB club . Terwijl Farage van van zijn lauwe halve liter genoot, voelde een Liberal Democrat Leader zich genoodzaakt om hier tegen aangifte te doen bij de politie.
www.dailymail.co.uk/news/article-8489...

Scepticus | 05-07-20 | 10:50 | 3

Te triest voor woorden...

neonreclame | 05-07-20 | 11:01

Niet alles op een hoop gooien.
Waar de anderen alleen bestaan door het feit dat ze 'de anderen' zijn. Dat vonden ze bij de NSB ook al voldoende.

kloopindeslootjijook | 05-07-20 | 13:19

@kloopindeslootjijook | 05-07-20 | 13:19: Het opgehouden vingertje "niet alles op een hoop gooien" is een mooi truukje van links om uit de wind te blijven, terwijl ze het zelf CONTINU doen. (rechts, nazi, racist, fascist, vrouwenhater, white privilege, etc). Sorry links, de komende 52 jaar (1968-2020) zijn JULLIE aan de beurt en leren we in de scholen weer over het WARE gezicht van links Marxisme, racisme en fascisme (totaal > 100 miljoen dood), dan kunnen we het in 2072 over de NSB hebben. Goed?

Gladiator Fap | 05-07-20 | 13:27

Gelukkig is er nog één persoon die echt “woke” is en de hele chicanerie van ultralinks perfect in het snotje heeft

Feitenpliesie | 05-07-20 | 10:41

Een zwarte bestuurder, nu kan het weer niet op Joop !
Ze hebben toch al zoveel main stream nieuws onbesproken moeten laten de laatste tijd, vind het toch wel prettig dat de belangrijkste zaken alle kanten hier worden belicht !

Castor12 | 05-07-20 | 10:39

Tis een bittere pil voor mensen die Deugen, ontkennen helpt niet. President Trump is echt the last man standing voor onze oude vermoeide westerse samenleving.
Wanneer hij valt in november, dan kruipt het nieuwe fascisme onstuitbaar uit hun safe spaces.

Ook hier. BLM heeft zich al laten zien. Guy Verhofstadt heeft zijn zege al uitgesproken over het omvertrekken van standbeelden in de UK. De media knielen al dagelijks bij het journaal. Antifa gaat weer voor in het religieuze glasgerinkel.

Het gaat dan nog veel gekker worden in 2021 dan het al deed in 2020. Heeft u al gespijbeld voor het klimaat? Geknield voor de Black Lives that Matter? Op de nieuw-normale afstand?
Houzee mijn beste_kameraden van de (inter)Nationaal Socialistische Beweging.

Jan Passant mk2 | 05-07-20 | 10:18 | 14

@Jan Passant mk2 | 05-07-20 | 12:46: Oh, ik bedoelde jou niet persoonlijk hoor. Meer de mens in het algemeen die meewarig naar ons kijkt en ons verwijten maakt als wegkijken en koppen in 't zand steken.

Ik ben mij er terdege van bewust dat het leven in grote steden heel anders is dan wij het hier beleven. En wat wij op het nieuws zien is ons leven niet. En die lieve vrede waar Nederland zo goed in is? Ik ben benieuwd hoe dat hier zal gaan als het bij ons in de buurt relevanter gaat worden. We hebben hier niet zoveel geduld met onzin. Als hier mensen komen lopen mekkeren die hier niet wonen zijn ze snel weer weg schat ik zo in, en de mensen die hier wonen mekkeren niet.

Maar we moeten niet vergeten ook de leuke dingen te zien beste Jan, het is zonde als je later terug kijkt en erachter komt dat je je best wel veel zorgen hebt gemaakt.

Quib | 05-07-20 | 13:00

@Quib | 05-07-20 | 13:00:
Ik vraag jou niet de barricades op te klimmen.
Kzou het wel plezierig vinden wanneer je ophield te blijven stemmen voor de lieden die straks onvermijdelijk ook jouw buurtgenootschap komen "moderniseren".
Dat echter mag jijzelf uitmaken. Nog wel.

Jan Passant mk2 | 05-07-20 | 13:09

@Jan Passant mk2 | 05-07-20 | 13:09: Ik heb nooit op die mensen gestemd waarde Jan, en zal dat bij de volgende verkiezingen ook niet doen.

Quib | 05-07-20 | 13:37
▼ 11 antwoorden verborgen

Mogge trouwens. Het normale recept aub en GS als jullie maandag bij de horecaboer zijn, koop dan effe een paraplubak.

Basil Fawlty | 05-07-20 | 10:11

Ik zoek blanke mensen, die de komende maanden samen met mij willen demonstreren tegen de onderdrukking van de blanke man. Al sinds 1500 wordt de blanke mens onderdrukt en uitgebuit. Eerst door de Romeinen, en later door de Gothen, de Franken en de Saksen. Weer later door de moslims. De landen aan de Middellandse Zee waren het belangrijkste wingebied voor de moslimvolkeren van Noord-Afrika, die voortdurend aanvallen uitvoerden op de eilanden en kusten van Middellandse zee. Hele kuststreken in het huidige Frankrijk, Italië en Griekenland raakten zo ontvolkt. Ook de Moren hebben flink huisgehouden in Europa. Ik wil dat de Arabische landen daar excuus voor aanbieden en herstelbetalingen uitvoeren. White Lives Matter!
www.nrc.nl/nieuws/2016/07/19/meer-eur...

RickRD | 05-07-20 | 10:05 | 7

Euh, Franken, Gothen en Saksen waren blanke volkeren en ook de Romeinen waren dat, al begon dat al snel een beetje op een proto-EU te lijken, met al die legioenen die overal gelegerd werden ( Parthen in Britannia bijvoorbeeld ).
Los daarvan, hier zit het geld en zijn de risico's vanwege de aanwezige zelfhaat bij onze elites nihil, dat weten ze drommels goed en daarom komen ze hier ook. Geef ze geen vinger.

Graaisnaaiert | 05-07-20 | 11:22

Professor Bill Warner over political islam. Interessante feitenfilmpjes op joetjoep.

squadra | 05-07-20 | 11:43

Joh, dus jij zoekt blanke mensen voor een demonstratie. Ik wens je heel veel succes. Plaats vooral een oproep en we zien je snel terug aan tafel bij op1, bijvoorbeeld.

Beste_Landgenoten | 05-07-20 | 11:50
▼ 4 antwoorden verborgen

Ik ben eigenlijk wel blij dat het kudTweer is...

De bank is mijn beste vriend vandaag..

Hell, misschien sla ik wel een boek open...

neonreclame | 05-07-20 | 09:58 | 8

@de Voorzittert | 05-07-20 | 10:04: Jij komt niet zo vaak in een café zeker?

Quib | 05-07-20 | 10:46

@Quib | 05-07-20 | 10:46:

Een stuk of 3 mooie Tesla's verzopen en nu fietsen.

Daar word je niet vrolijk van haha.

sprietatoom | 05-07-20 | 11:00
▼ 5 antwoorden verborgen

Wat een verschil met Rutte. Trump die spijkerhard de feiten over BLM en haar gewelddadige marxistische legers benoemd en wil aanpakken tegenover een slapjanus Rutte die meebuigt. Opeens moet van hem Zwarte Piet weg alsof het linkse fascisme daarmee eindigt.
Hij moet ook gewoon onderkennen en uitspreken dat het hier om een beweging gaat die een wereldwijde dictatuur wil instellen.

2voor12 | 05-07-20 | 09:55 | 2

Natuurlijk gaat het de MSM niet om de inhoud -afgezien daarvan dat de meeste media precies dát promoot, waar Trump het over heeft. Het gaat links -en dús de MSM- over "orange man bad". Punt. Niet meer en niet minder. Trump is de vijand, dus Trump moet kapot. Het liefst letterlijk. Zo denken dus fascisten. Ik noem dit woord expres nog eens extra duidelijk voor de slinkse trollen: LINKSE FASCISTEN. Bitte sehr!

Gladiator Fap | 05-07-20 | 09:59

Rutte staat in dienst van het grote geheel. EU, globalisatie, zal en moet er komen. Om de weerstand hiertegen te breken is de wijze waarop Trump of Putin optreden hier niet gewenst. Zij vertegenwoordigen de oude wijze van handelen,. Namelijk eigen staat eerst, gezamenlijk optreden. Wil je veranderingen doorvoeren moet je een staat van binnenuit bewerken. Ontneem de structuur. Verwijder de sociale, economische en religeuze structuur. Desnoods met geweld. En vervang deze door een houvast die op elk moment verwijderd kan worden. In het huidige westen is men economisch afhankelijk van de gunst vanuit de globalisering. Religie is de laatste decennia belachelijk gemaakt en vervangen. En sociaal is er een Jugend gecreeerd die zonder dat ze het beseffen marcherend de nieuwe orde binnenhalen.

swapper | 05-07-20 | 12:17

Snap je opmerking over MSM niet, als je kijkt hoe Trump neergezet is in MSM, bespot, constante stroom aan leugens, activistische benadering om hem omver te werpen, mag hij dan kritiek hebben?

De Reiziger | 05-07-20 | 09:47 | 9

@Mozes Langebroek | 05-07-20 | 10:51:

Alles. Lees je in.

Hele volksstammen in NL hebben decennialang achter Stalin (CPN), Mao (PSP, SP) en Pol Pot (Rosenmüller) gelopen. Massamoordenaar Che Guevara werd een T-shirt held die op vlaggen, buttons en zelfs portemonnees wordt bejubeld. Diverse linkse terreurorganisaties in het Westen vermoordden politieke dissidenten, willekeurige joden en agenten (raf, rz, ccc, br, etc).

Niemand in de linkse kerk heeft daar ooit afstand van genomen.

Inmiddels loopt die linkse kerk achter islamitische jodenhaters als hamas, fatah, hezbollah en isis aan. Ook antisemitische en racistische terreurbewegingen als de kraakbeweging, kozp, blm en antifa worden door de linkse kerk bejubeld. De linkse media geven deze clubjes voortdurend gelijk.

Noem mij anders maar eens een paar voorwaarden van socialisten die wèl toegeven dat raciaal geweld geen oplossing is.

Dandruff | 05-07-20 | 11:07

Dank Jan. Heb het onbewust waargenomen. U haalt het naar boven!

CalamityJane | 05-07-20 | 11:30
▼ 6 antwoorden verborgen

Hoogleraar ontslagen wegens "gebruik van echte hersenen".
www.youtube.com/watch?v=uRIKJCKWla4

Zelf nadenken is een zeer ernstig misdrijf, volgens de linkse lynchmobs. In de linkse kerk mag immers alleen de führer zelf nadenkenken. De rest van de bevolking moet slaafs de debiele slogans van de führer naschreeuwen.

Dandruff | 05-07-20 | 09:31 | 2

En daar zou je heel misschien nog iets van begrip voor op kunnen brengen als die führer een wijs en bedachtzaam persoon zou zijn.
Maar in de klimaatfascistische wereld lopen ze zelfs blindelings achter een klein kind met een geestelijke beperking aan.

2voor12 | 05-07-20 | 09:37

radiosonline.be/lazer-hot-hits/. Uw soundtrack voor de dag en nacht, geen verveldende reclame enkel stevige beats uit vervlogen tijden.

Lt-Kol Kilgore | 05-07-20 | 09:19

Vroeger hier bij een klein warenhuis, vroegen ze altijd 'is het een cadeautje?' bij het afrekenen. Zo ja, dan werd het artikel razendsnel door een medewerker superstrak en knap van cadeaupapier voorzien. Een mooi cadeau! Nu bestel ik bij Bol. En moet dat zelf doen. Heb net het cadeau voor mijn dochter ingepakt en als ik kijk naar het eindresultaat, springen de tranen in mijn ogen. Applausje voor die medewerkers destijds.

Leptob | 05-07-20 | 09:13 | 5

Een laptop?

Acidstain | 05-07-20 | 09:43

tegenwoordig verkopen ze ook van die dozen waar je dan alles in kunt stoppen.

Lt-Kol Kilgore | 05-07-20 | 09:50

Je kunt je kado laten inpakken door bol. com als je het besteld.
Oh en gefeliciteerd met mini-Leptob!

Basil Fawlty | 05-07-20 | 10:03
▼ 2 antwoorden verborgen

Nederlands is ook racisme. Want te moeilijk voor het domme deel van de allochtonen. Die voelen zich daardoor achtergesteld.
Ik heb geen zin om het op te zoeken maar dit schreef een allochtone moeder van een kind dat uitstekend nederlands sprak. De moeder voelde zich dom en miskend. Serieus, een artikel in de msm. De moeder pleitte voor afschaffing van de en het, om mee te beginnen, geloof ik.

Papa Jones | 05-07-20 | 10:09

@Papa Jones | 05-07-20 | 10:09:

Zelfs koffie met melk is racisme.
Ik maak geen grapje, zoek op Youtube maar eens op "college craziness".

Dandruff | 05-07-20 | 10:14

Hou toch eens op met die idiote termen als "het extreem linkse fascisme". Het protest in de VS is voornamelijk vreedzaam en behoorlijk legitiem, het is zelfs een grondrecht om te mogen demonstreren. Zelfs tegen de visionaire genius Donald Trump. De president voor zichzelf en nog 40% van de Amerikanen, maar de zelfverklaarde vijand van de andere 60%, wat duidelijk moge worden uit zijn taalgebruik.

Beste_Landgenoten | 05-07-20 | 09:11 | 28

@Dandruff | 05-07-20 | 09:21|
"Ook het intimideren, bedreigen, brodeloos maken en zelfs willen vernietigen van dissidenten en hele bevolkingsgroepen is pure agressie."

Het is niet alleen pure agressie, het is dé tekstboek definitie van, jawel, fascisme. Ik zit met open mond te lezen hoe ons aller B_L zonder met de ogen te knipperen durft te beweren dat de protesten 'vreedzaam' waren. De vele JijBuisjes etc. die ik o.a. op de Twitters voorbij heb zien schuiven lieten toch echt heel iets anders zien.

Sjefke7807 | 05-07-20 | 10:27

@Beste_Landgenoten | 05-07-20 | 09:49:
In elk land zijn er negatieve zaken, of anders gezegd, het is nooit ideaal, het kan altijd beter. Wat links doet echter is alleen naar de negatieve dingen kijken en uitvergroten en het positieve kompleet negeren. Het is een zeer simplistische manier van naar zeer complexe zaken kijken.
Bv, een percentage van alle politieagenten zijn klootzakken (misschien 1%). Links kijkt dan alleen naar die 1% en maakt ervan dat alle politieagenten fout zijn, dus moet het hele politieapparaat weg. Wat daar de gevolgen van zijn maakt ze niet uit.

me,myself and IK | 05-07-20 | 11:23

Ik vraag mij af of je na je geboorte ooit eens keihard op je achterhoofd bent gevallen....

MoonBeebe | 05-07-20 | 11:47
▼ 25 antwoorden verborgen

Haha, na Unilever gaat mogelijk Shell het ook aan de andere kant van het Kanaal het proberen. Wat is Rutte toch een gave Premier.

Samarkand225 | 05-07-20 | 09:08 | 16

Alleen de top heeft plannen naar Londen toe te gaan, de rest blijft in Nederland. Je denkt toch niet dat boomknuffelaar Johnson de raffinaderijen van Pernis naar Londen gaat verhuizen? Die blijven hier, samen met de goedbetaalde chemici en technici (die wél belasting betalen) die nodig zijn om die toko draaiende te houden. De baantjescarrousel loopt daar een paar topfuncties mis, maar of je daar nou mee moet zitten?

Alexander des Burgus | 05-07-20 | 10:36

@overhetrandje | 05-07-20 | 09:45: Ja, dividendbelasting afschaffen. Daar waren veel reaguurders op tegen. En dan krijg je dit...

Kuifje-naar-Brussel | 05-07-20 | 11:30
▼ 13 antwoorden verborgen

Niet bepaald een verbindende speech waarop je hoopt bij een president van een land dat een enorme crisis doormaakt. Nee, Trump gooit nog eens olie op het vuur, door een culture war aan te blazen, waarbij hij alle oppositie maar even op één hoop gooit met radicaal linkse marxisten die het voorzien zouden hebben op our way of life. Legitiem en vreedzaam protest wordt weggezet als hardline radicalisme. Dus de randgroepen, die ook altijd meedoen aan meertijds vreedzaam protest en oppositie worden opgevoerd alsof zij de enige deelnemers vormen, waarna Trump op hen losgaat als staatsvijand. Dat is makkelijk scoren bij een toch al behoorlijk rechtse achterban, bestaande uit vooral blanke, laagopgeleide mannen met een grote achterdocht voor alles wat ruikt naar oppositie tegen Trump.

Maar voor een president, die ook president is van die 50-60 procent anders denkende Amerikanen is het geen aardige toespraak. Hij lijkt er alleen te zijn voor zijn hardcore fans en lijkt de rest van Amerika het liefst te willen afzinken in de oceaan. Hoe lang wil Amerika nog zo'n droplul in het Witte Huis?

Beste_Landgenoten | 05-07-20 | 09:06 | 6

Een leider die staat voor zijn beleid, die niet onmiddelijk buigt voor linkse extremisten, dat zijn we in NL niet gewend. Ik vermoed dat de USA liever nog vier jaar door gaat met deze enigszins narcistische president dan met het half demente slappe alternatief.

duProgue | 05-07-20 | 09:48

Het is een uitstekende speech. Je hoort het alleen niet graag omdat het de vinger diep in de links-fascistische moraal steekt en even lekker doordrukt in de etterende wond die het veroorzaakt. Iedereen zijn eigen mening, overigens. Die speech beschermt ook trollen. Het alternatief, extreem links, intimideert, bedreigt en doodt trollen.

Gladiator Fap | 05-07-20 | 09:49

@Beste_Landgenoten | 05-07-20 | 09:42:

Waarom is Trump geen president voor alle Amerikanen?
Omdat hij geweld afwijst?
Laat die achterhaalde slogans uit die USSR eens achterwege, en informeer jezelf.

Dandruff | 05-07-20 | 10:36
▼ 3 antwoorden verborgen

Ik lees zo niet direct dat het om een zwarte man zou gaan alhoewel de naam het wel doet vermoeden. Iets dat in deze zaak zeker wel van belang zou zijn.
Wel staat er dat de auto wit was, dus toch blank auto racisme?

2voor12 | 05-07-20 | 09:05 | 1

Volgens Critical Race Theory behoort bv een zwarte man zich op een bepaalde manier te gedragen en te denken (wordt bepaald door zijn cultuur). Als hij dat niet doet of daartegen verzet is hij niet echt zwart. Dus het kan heel goed om racisme gaan.

me,myself and IK | 05-07-20 | 11:31

Doe mij 2 kilo van die jalapenos.
Gaan binnen 2 dagen op ook.
Op broodjes, uit het vuistje, uit de oven met rustirondjes en een heekfilet of 2... Nomnomnom.

chicago river | 05-07-20 | 09:04 | 1

De buizen van de riolering kan je ook gewoon schoonmaken met destop of zoiets,

Lt-Kol Kilgore | 05-07-20 | 09:23

zou die zwarte man nog steeds vastzitten? is wel racistisch natuurlijk om een zwarte te arresteren en vast te zetten!

thepinkpainter | 05-07-20 | 08:59 | 1

Het slachtoffer was blank, dus dat telt niet. Freedom! Justice for.... zo denken ze bij de BLM en AFA.
Maar, wanneer gaat Rutte ze nou eindelijk als terreurorganisatie bestempelen? Slappe hap, die man.

gaffelbaard | 05-07-20 | 09:02

Onderste briefje maar eens even gelezen.
Wat bijna géén enkele Europese politicus durft te zeggen, laat staan leiders vd landen, zegt Trump dus wel.
En de man heeft groot gelijk.
De vrije wereld mag niet gegijzeld worden door links terreuttuig, Communistische neo- nazi’s.
Dat tuig misbruikt de mensen met een kleurtje, voor hun eigen catastrofale agenda.

Goedemorgen,
Sorry dat ik zo met de deur de kroeg inviel.
Zijn er nog tosti’s?
2 graag.... nee! geen ketchup, liever een extra plakkie kaas.
En koppie zwarte thee graag met een beetje melk.
Fijne dag allemaal. De racers zitten al klaar in hun leren scheurpakken.

Ruimedenker | 05-07-20 | 08:49 | 2

Welkom binnen en ga zinnen . Uh ...biertje? Je kan zoveel van Trump vinden maar hij wijkt geen millimeter! Want alles wat je toegeeft aan totalitaire communistische intentie is een stap dichter naar de Gulag.

Koekinjeonderbroek | 05-07-20 | 09:08

Môge! Zwezerik heeft het ochtendcorvee op zich genomen.

MickeyGouda | 05-07-20 | 09:12

Als ik mijn ogen zover dicht knijp als Trump ze heeft in die fullspeech, dan moet ik door mijn wimpers heen kijken. Lijkt me heel vermoeiend.

Leptob | 05-07-20 | 08:49 | 3

Dagelijks zeiken over Trump is veel vermoeiender. Niet alleen voor jezelf.

Der Schnitzeljäger | 05-07-20 | 08:57

Probeer het nog eens als je 75 bent én POTUS. En ja hij leest het voor. Biden is zo geliefd bij MSM dat de antwoorden op Autocue klaar staan op "spontane" vragen.

sprietatoom | 05-07-20 | 09:00

@Der Schnitzeljäger | 05-07-20 | 08:57: ik zeik eigenlijk nooit over Trump. Ik zie in mijn opmerking geen mening over Trump.

Leptob | 05-07-20 | 09:04

Beide slachtoffers, twee vrouwen, hebben het wonderwel overleefd,
Not. Seattle protester struck on I-5 during overnight rally has died, officials say
komonews.com/news/local/two-hurt-in-s...

RickRD | 05-07-20 | 08:43 | 1

Met zo'n klap, niet vreemd. Een wonder dat ze nog leefden daarna.

sprietatoom | 05-07-20 | 08:49

Het ultieme bewijs dat mannen wél kunnen multitasken, zij het dat het ze niet natuurlijk komt aanwaaien (kuch): "Spaanse politicus biedt ontslag aan na douchen tijdens livestream". De goeie man moest zijn dochtertje nog ergens afzetten en daarna door naar zijn tweede baan als zwemleraar. Bovendien is hij in prima shape. Ik zeg: gewoon laten aanblijven. Vrouwelijke kiezers hebben tenslotte ook recht op verpozing in coronatijden.

MickeyGouda | 05-07-20 | 08:36 | 3

Als we iedereen moeten aanpakken die onbedoeld wat teveel deelt tijdens het douchen gaat het hier stil worden, nietwaar? ;)
Heb je een linkje? Ik vraag het voor een vriendin..

Frau Merkel | 05-07-20 | 10:50

@Frau Merkel | 05-07-20 | 10:50:

Bij gebrek aan linkvaardigheid: op de Telegraaf-site van vandaag!

MickeyGouda | 05-07-20 | 10:59

@MickeyGouda | 05-07-20 | 10:59: www.telegraaf.nl/nieuws/1725746662/sp...
Gelukkig heeft niet iedereen een camera aan staan bij dit soort incidenten, al kan het verhaal dàt het gebeurd is toch geruime tijd op fora en panelen rondwaren.
Zonder gekkigheid, het is treurig dat het zover gekomen is en voor de Spanjaard een behoorlijke ramp. Veel Spanjaarden hebben meerdere baantjes nodig om rond te komen. Leve de EU. Ik zat tijdens een eerdere crisis in het vliegtuig naast een vrouw die vertelde met de auto tassen eten te verdelen omdat hele gezinnen anders niets hebben. Een broer geeft de helft van zijn baan aan een andere broer zodat hij wat inkomen heeft voor zijn gezin.

Frau Merkel | 05-07-20 | 11:15

Last night in Seattle...

ruud76 | 05-07-20 | 08:27 | 1

Okay

Curt Cobain - Where did you sleep last night ?
youtu.be/hEMm7gxBYSc

sprietatoom | 05-07-20 | 08:47

Chris Stapleton - Outlaw State Of Mind:
youtu.be/lRLu1-8vi9o

Uit Hell or High Water, een van de betere films over een stukje Amerika. Zeg maar de Trump aanhangers maar toch krijg je sympathie voor wat ze doen ook al is het niet volledig volgens de wet.

sprietatoom | 05-07-20 | 08:20

@Kinkfactor | 05-07-20 | 01:26 |

Voor het geval je geen scroller bent: dankjewel voor het superbe linkje! Tranen in mijn ogen en overal kippenvel. Wat jij zegt: beste film ooit en dito soundtrack.

MickeyGouda | 05-07-20 | 08:02 | 6

@MickeyGouda | 05-07-20 | 08:38:
Allerbeste weediknie, maar zeker één van de 20 beste films ooit ever.
Het is, net als met muziek, moeilijk te zeggen wat nou precies jouw allerbeste is.
Teveel.
Niettemin, dit is zéker één van mijn lievelingsfilms.

Ruimedenker | 05-07-20 | 08:54

@Ruimedenker | 05-07-20 | 08:54:

Is ook lastig. Er zijn ongetwijfeld tientallen films met een betere plot, betere dialogen en meer realistische personages. Maar hoeveel er ook door mijn hoofd flitsen, de combinatie van beeld, geluid en cameravoering maakt deze wat mij betreft episch.

MickeyGouda | 05-07-20 | 09:05
▼ 3 antwoorden verborgen

Ik vind het maar helemaal niks dat ik niet mag zingen in de kerk. Ik ga dus niet naar de kerk vandaag.

Leptob | 05-07-20 | 07:47 | 1

Dan hoef je ook geen pepermuntjes uit te delen.

Nehemia | 05-07-20 | 07:57

Wanneer gaat Arie moraalpaal naar de VS?

bergsbeklimmer | 05-07-20 | 07:36

mijn moeder (vandaag 81 geworden ) mag hem niet.

newray | 05-07-20 | 07:33 | 6

@Leptob | 05-07-20 | 08:05:

En felicitaties voor meisje Leptob! Als je tien bent hoef je nog lekker helemaal niks.

MickeyGouda | 05-07-20 | 08:09
▼ 3 antwoorden verborgen

"Under the executive order I signed last week — pertaining to the Veterans’ Memorial Preservation and Recognition Act and other laws — people who damage or deface federal statues or monuments will get a minimum of 10 years in prison."
Goedemorgen, kan nog druk worden in de gevangenis.

HaaiBaai | 05-07-20 | 07:29 | 1

Stinkhippies kan je met 10 man in een tweepersoonscel opsluiten hoor.

2voor12 | 05-07-20 | 08:32

Columbus in Baltimore ligt in het water.

Is dit nog nieuws? | 05-07-20 | 07:15 | 1

Kan hij zwemmen?

Kuifje-naar-Brussel | 05-07-20 | 11:31

Goedemorgen allemaal. *kachel in cafè aansteekt en warme chocolademelk maakt*
Het lijkt verdorie wel herfst. Waar is die fucking zomer gebleven?

The Verve - Bitter Sweet Symphony
youtu.be/1lyu1KKwC74

Zwezerik | 05-07-20 | 06:48 | 4

Môge! Ik ben gek op chocomel. Nutricia? Yamyam.

MickeyGouda | 05-07-20 | 07:25

@MickeyGouda | 05-07-20 | 07:25: Dat is de enige lekkere! Ik heb ooit een lekkende beker in mijn schooltas gehad. Dat stonk tot en met. De vlekken heb ik er nooit uit gekregen.

Frau Merkel | 05-07-20 | 10:53
▼ 1 antwoord verborgen

Liedje voor veel Nederlanders incluis mezelf maar niet de boeren.

Kenny Rogers - Coward of the county:
youtu.be/mNlswqBZ7u4

sprietatoom | 05-07-20 | 06:07 | 6

@Bad - Casey | 05-07-20 | 06:49:

Haha, wist eerlijk gezegd niet eens de betekenis van Vain...

Maar hier waren we beiden 2 keer:

Scott McKenzie: san Francisco
youtu.be/7I0vkKy504U

sprietatoom | 05-07-20 | 07:01

@sprietatoom | 05-07-20 | 07:01,
Beiden geweest en ik vind beide nummers mooi.

Bad - Casey | 05-07-20 | 07:17
▼ 3 antwoorden verborgen

John Denver - Fly away:
youtu.be/Kl55KD1IAF4

Life in the city can make you crazy
For sounds of the sand and the sea
Life in a high-rise can make you hungry
For things that you can't even see

sprietatoom | 05-07-20 | 05:40

Die gasten die nu al een week of 5, 6 aan het protesteren zijn in Amerika. Zouden ze de schoonheid van het land ooit gezien hebben of alleen het steen en staal van een deprimerende grote stad ? Koop een auto voor een paar honderd dollar als je in LA of Seattle woont, gooi hem vol bijna gratis benzine en aanschouw de schoonheid der natuur die je land je biedt.

sprietatoom | 05-07-20 | 05:28

Willie Nelson - My heroes have always been cowboys:

youtu.be/vFDq0VMV-Vc

sprietatoom | 05-07-20 | 04:53 | 2

@Freezzz | 05-07-20 | 04:59:

Haha, the beer I had for breakfast wasn't bad so I had one more for dessert

sprietatoom | 05-07-20 | 05:04

Mooi !

sprietatoom | 05-07-20 | 05:01

Ik heb net even de volledige speech van Trump bij Mount Rushmore bekeken. Dit is tot nu toe echt zijn beste speech van 2020. Nog beter zelfs dan zijn rallys, veel filosofischer, veel meer de essentie van het probleem benoemend, en de trotsheid op onze westerse cultuur benadrukkend, en alles wat de Amerikaanse voorvaderen bereikt hebben, en waarom de huidige generatie nu in vrijheid kan leven, zoals in Nederland de PVV en FvD diezelfde boodschap ook uitdragen. Ook wij zullen niet bukken voor de linkse totalitaire ideologie, nooit. Erg inspiratievol, deze speech van Trump, en ik krijg er zowaar meer vertrouwen voor de toekomst van. Laten we in hemelsnaam duimen voor 4 more years, want het is inmiddels 5 voor 12, laat, maar gelukkig nog niet tè laat. Zowel de extreemlinkse fascisten als het communistische BLM, als de Islam, hebben het op onze westerse geschiedenis, normen en waarden gemunt. Maar niet lang meer.

JackStick | 05-07-20 | 04:36 | 12

Yes

Piet Karbiet | 05-07-20 | 07:52

@NeedIsaymore? | 05-07-20 | 07:44: Mi bedoelt Dwaallicht dit niet, alle 3 stromingen van de globalisten links/ islam hakken aan de westerse samenleving en actie is onontbeerlijk om te overleven. Stem op PVV/FvD is essentieel (net als de US verkiezing van Trump). Inderdaad elke andere partij werkt aan onze ondergang met verbazingwekkende vaart, dus 5 voor 12. Begin!

Cesna | 05-07-20 | 08:48

Dan waren die andere speeches wel heel slecht....

Kuifje-naar-Brussel | 05-07-20 | 11:32
▼ 9 antwoorden verborgen

Het was een WITTE auto.

SaintNick | 05-07-20 | 04:13 | 3

Is er al onderzocht of voornamelijk witte auto's in de fik worden gestoken door onze nieuwe "Nederlanders" ?

sprietatoom | 05-07-20 | 04:34

Dus komen de gezamenlijk Europese autofabrikanten deze week met een verklaring dat ze geen witte auto’s meer produceren.

bisbisbis | 05-07-20 | 10:16

[Kappers zijn ontzettend blij om verlost te zijn van de lockdown]
Een man stak zijn hoofd in een kapperszaak en vroeg: 'Hoe lang duurt het voordat ik een knipbeurt kan krijgen'?
De kapper keek vol klanten rond in de winkel en zei: 'Ongeveer twee uur.' De man vertrok, maar kwam die dag niet terug.
Een paar dagen later stak dezelfde man zijn hoofd in de deuropening en vroeg: 'Hoe lang duurt het voordat ik een knipbeurt kan krijgen'?
De kapper keek rond in de winkel en zei: 'Ongeveer drie uur.' De man vertrok en kwam die dag niet meer terug.
Een week later stak dezelfde man zijn hoofd in de winkel en vroeg: 'Hoe lang duurt het voordat ik een knipbeurt kan krijgen?'
De kapper keek de winkel rond en zei: 'Ongeveer anderhalf uur.' De man was alweer vertrokken.
De kapper wendde zich tot zijn vriend en zei: 'Hé, Bob, doe me een plezier; volg hem en kijk waar hij heen gaat. Hij blijft maar vragen hoe lang hij moet wachten op een knipbeurt, maar hij komt later nooit meer terug. 'Even later keerde Bob terug naar de winkel, hysterisch lachend.De kapper vroeg: 'Waar gaat hij heen als hij weggaat?'
Bob keek op, veegde de tranen uit zijn ogen en zei: 'Naar jouw huis!'

jan huppeldepup | 05-07-20 | 04:07 | 2

Haha

sprietatoom | 05-07-20 | 04:18

Lol

Bataafje | 05-07-20 | 07:18

Toch wel verdrietig dat alleen maar 230.000 bezoekers GS volgen, als dat 1.230.000 bezoekers zouden zijn waren we sterker. Voor de normale burger is GS wel is moeilijker te volgen als bv. de nos. Daar wordt alles voorgekauwd.

jan huppeldepup | 05-07-20 | 03:59 | 2

Zoals Gurdjieff al zei, slechts 10% van de populatie is wakker te krijgen en dat is maar goed ook want meer zou de samenleving niet aankunnen.

LiniaalRectaal | 05-07-20 | 04:01

Nee, nee! Houden zo. Ik gun de ploeg echt niet veel meer want anders zijn ze er zo vandoor.

SaintNick | 05-07-20 | 04:17

Valt me nog mee dat Twitter dit fragment van Trump's speech niet censureert.

JackStick | 05-07-20 | 03:53 | 2

Zo dom zijn ze nou ook weer niet.

LiniaalRectaal | 05-07-20 | 03:55

Je weet wel wat je krijgt als je Trump stemt. Als je Rutte stemt is dat altijd de vraag, van PVV tot GroenLink. Tegenwoordig haalt hij GroenLink ver links in op veel punten.

sprietatoom | 05-07-20 | 04:06

Op youtube kom ik heel veel filmpjes tegen waarin diverse mensen met verschillende tinten het heel goed met elkaar kunnen vinden.
Zouden meer mensen moeten doen!

AIR-FRANS | 05-07-20 | 03:52 | 1

U bekijkt de foute filmpjes. De regering wenst dat u racistiche filmpjes bekijkt waarvan bij blank en zwart het bloed gaat koken. Zo kunnen ze hun onkunde, bejaarde moord en noodwetten er ongemerkt doorheen jassen.

jan huppeldepup | 05-07-20 | 04:03

OOh Jee, wil je net je PC afsluiten en er komt een bericht:
Uw PC wordt geupdated tot Windows-10 versie 2004.
OK , hoe krijg ik de grammatica-controlle weg.

Jan Dribbel | 05-07-20 | 03:49 | 4

Gelukkig heb ik nog windows 98 en geen gelul van microsoft meer.

jan huppeldepup | 05-07-20 | 04:05

@jan huppeldepup | 05-07-20 | 04:05:
Tsja, ik oordeel niet, maar U loopt ietwat achter.

Jan Dribbel | 05-07-20 | 04:09

@Jan Dribbel | 05-07-20 | 04:09:

2004 is ook al even geleden..

sprietatoom | 05-07-20 | 04:16
▼ 1 antwoord verborgen

Ja dan maar een link tussen F1 en de muziek:
Tina Turner kreeg een schaamlipverkleining.
Volgende dag een bos bloemen naast haar bed:
Bedankt voor de nieuwe oren, Nikki Lauda.
www.youtube.com/watch?v=LLqJ_dczP0g

jan huppeldepup | 05-07-20 | 03:25 | 1

Over Nikki Lauda gesproken, weet je hoe zijn moeder heet?
https://www.youtube.com/watch?v=pFNHN0YGqyk

obominotie | 05-07-20 | 04:54

@K1100 | 05-07-20 | 03:34:

Ja die bedoelde ik dank. Moet trouwens wel een oud nummer zijn want je ziet naambordje Columbus avenue in NYC voorbij komen in de clip. Kan toch niet meer volgens de nieuwe regels, racistische clip, wissen !

sprietatoom | 05-07-20 | 03:43
▼ 2 antwoorden verborgen

De beste man heeft toch aardig wat hits op zijn conto staan. Dit was wel zijn allergrootste hit.

Nehemia | 05-07-20 | 06:45

Brilsmurf zei dat ik mot gaan slapen. Hij lijkt een beetje op Mark, maar dat is niet de reden waarom ik naar 'm luister. Want Brilsmurf liegt nooit. Hij is een echte vriend. Ziet u ? Buenos noches.

suscrofa | 05-07-20 | 02:58

Het was een tamme boel. Ik kan de actiestijl wel waarderen. Kort in kleine groepen opduiken, even de boel ontregelen en voordat de politie groots kan uitpakken al weer weg. Neem volgende keer de andere kant van het Binnenhof ook mee, daar staan de auto's van de ministers. Dat is heel eenvoudig dicht te zetten en je zit direct onder het Torentje. Dan heeft Mark ook eens een leuke avond.

Frau Merkel | 05-07-20 | 03:27

Hallo, het is redelijk stil in het café. Waar is iedereen?

Lady Midnight | 05-07-20 | 02:39 | 14

Geen idee. Ligt iedereen nu al te maffen? Dan ga ik zo ook maar.
@Van Rossem, doe morgenochtend even rustig aan met de topics svp. Anders moet ik zoveel bijlezen.

Frau Merkel | 05-07-20 | 03:28

Droomland om met Paul de Leeuw te spreken.

Nehemia | 05-07-20 | 07:26
▼ 11 antwoorden verborgen

Neen, wij zijn altijd allemaal mensen geweest. Tweeduizend jaar racisme sind de geboorte van het heilige kindje. Met of zonder geloof. Wij staan morgen allemaal voor het eerst in ons leven opnieuw op. Want huidskleur is inferieur. Net als religie, politieke voorkeur of cultuur. Wij maken geen deel uit van een grote dystopische utopie als de EU of een globalistisch kapitalistisch VN complot. Het is aan ons. Wij zijn mensen, veelkleurig, als geïdentificeerde subgroep blijven we uitzonderlijk dom, tenzij we de krachten bundelen. Laat ons zijn, wie we zijn, broeders en zusters in veelzijdigheid, samen in tegenstelling. Laat ons verdergaan. Zonder enige god. Zonder ideologie. Zonder kleur. Voor een vruchtbare toekomst van de olifant en de orang oetan. En dan misschien ons. Help een ander, dan help je jezelf. Het staat in de holy bible ! Maar wij gaan er allemaal aan. Dat staat ook in de bijbel. Beter. Weg met mensen. Zo staat het in jullie heilige boek, weg met jullie. Nou daar heb je ´t. Hey, no bad feelings.

suscrofa | 05-07-20 | 02:21 | 6

@Roehm | 05-07-20 | 02:55:
Nou dankjewel voor de uitnodiging om morgen wat verwarde dingen te doen met een vlijmscherp keukenmes in de kerk. Gelukkig verslaap ik me meestal voor de ochtenddienst op zondag. Gruusgott und morgn gesund wieder auf. Und don't let the bedbugs bite.

suscrofa | 05-07-20 | 03:04
▼ 3 antwoorden verborgen

Doen uw bomen in de tuin het niet?
Neem spoorbomen die doen het altijd.

Datzullenwenogweleen | 05-07-20 | 02:18 | 2

Zolang ze niet op zonnepanelen werken zeker.

Nehemia | 05-07-20 | 06:50

Lezeresje denk maar niet dat ik deze avond niet met een biertje in de ene hand en een bruisend glaasje bubbels in de andere rond heb gedwaald door het Steylleauze Stamcafé op zoek naar jou. Dat doe ik namelijk elke avond in de hoop dat je d'r bent. Ach ja ik snap het kan niet altijd feest zijn. Maar nu ga ik dus de laatste liedjes verzamelen en de mix afmaken. Een fijn weekend en proost op de dag van het onafhankelijke Westen. (In de USA is het nog 4 juli)

keestelpro | 05-07-20 | 02:07 | 5

@Lady Midnight | 05-07-20 | 02:14:
Jij ook Lady! Die laatste proost was uiteraard ook op jou en alle andere lieve reaguurders/reaguursters. ;-)
*nu echt out*

keestelpro | 05-07-20 | 02:19

Welterusten lieve pro. Morgen gezond weer op!

Lady Midnight | 05-07-20 | 02:21

Dit is echt zo enorm lief van je Kees. Dank je! :-)) Ben echt benieuwd naar de mix. Dat glaasje bruisende bubbels hou ik graag van je tegoed. Kunnen we samen proosten op de muziek, en weer eens een dansje maken. Tot gauw!

lezeres | 05-07-20 | 06:31
▼ 2 antwoorden verborgen

Zijn er nog gekwetsten hier vanavond?

Brabeaulander | 05-07-20 | 01:50 | 4

Krijg de pest pleuris typhus. Speciaal voor jou dit lied @suscrofa
Claudia de Breij - Mag ik dan bij jou youtu.be/o5uvsEs79hM

Brabeaulander | 05-07-20 | 02:06

Gezien de reactie's lijkt het wel wel op.

Frau Merkel | 05-07-20 | 03:29
▼ 1 antwoord verborgen

Mooie live uitzending!
Mooie vliegshow! XD

keestelpro | 05-07-20 | 01:49

Een lekker nummertje met Gandalf en zijn vocale kroost cq nageboorte speciaal voor Kuifje en niet te vergeten de op drift geraakte Berbaar, voor wie wij allen bidden dat hij de kust nooit weer mag bereiken, for the sake of mankind. www.youtube.com/watch?v=hmWWSVnDcD8 gatverdamme

suscrofa | 05-07-20 | 01:36 | 1

U bent best wel grappig moet ik zeggen.

Roehm | 05-07-20 | 02:26
-weggejorist-
DutchJudas | 05-07-20 | 01:36

Hoe is dat gegaan na die aanrijding in Seattle?
"Snel, bel de poli... Oh fuck!
Bel een buurtcommitee van soyavretende pussies en dikke wijven met raar haar!"

Vage_eddie | 05-07-20 | 01:35

spaghetti vs neon...

Ik geef mij verloren...

Doei....

neonreclame | 05-07-20 | 01:30

Wat is Nigel Farage toch een geweldige kerel!
4 juli is in Engeland blijkbaar de bevrijdingsdag voor de horeca.
Volgens mij was er maar één andere klant in dat café.
Hier in Nederland viel het ook erg tegen toen de kroegen en restaurants weer open gingen.
De angst zit er goed in. Te goed....

keestelpro | 05-07-20 | 01:27 | 8
▼ 5 antwoorden verborgen

Lekker neon. You crazy man !! Coooool

suscrofa | 05-07-20 | 01:28

Zeg me dat deugsma die cartoon onder ogen krijgt

IkWilOokWatZeggen | 05-07-20 | 01:19 | 1

Hoofdsmurf zei not.

suscrofa | 05-07-20 | 01:23

Gisteren was mijn oudste zoon jarig. Niets geen moeilijke shit. Gewoon vieren. Heerlijk! Zou heden ten dage willen dat het altijd zo was. Zo klaar met al die onzin van tegenwoordig.

Lady Midnight | 05-07-20 | 01:18 | 6

Precies de hele wereld is knetter geworden op alle fronten.
De zanger Seal met het nummer Crazy.
Gefeliciteerd. Met je oudste zoon.

Ollie2 | 05-07-20 | 01:30

Gefeliciteerd lieve Lady!
Mijn dochter was 28 mei jarig. Het was lekker weer en we zaten in de tuin en de stoeltjes keurig op 1,5 meter maar meer uit angst voor NSBers.
Het was vooral familie dat op bezoek en we hebben Lang Zal Ze Leven fluisterend gezongen om maar niet de indruk te wekken dat we met teveel mensen waren.
Wat een achterlijke tijd is dit!

keestelpro | 05-07-20 | 01:37

Hartelijk dank allen! En idd, je bent
/ wordt gewoon paranoia voor alles tegenwoordig. Zo niet leuk

Lady Midnight | 05-07-20 | 02:05
▼ 3 antwoorden verborgen

Hopelijk hoor ik in november weer het nummer van Frank Sinatra en zie weer het presidentiële paar Donald en Melania dansen op My Way.
In mijn ogen heeft hij veel goeds gedaan en er is nog geen oorlog gestart.

Ollie2 | 05-07-20 | 01:16

Uit een ver verleden, we schrijven de jaren ‘80, toen heaumeau hip was, en je kleur er niet toe deed. Ver voor de tijd dat een gefrustreerde dame in een kooi danste op stampende house beats, en haar van haar frustraties een verdienmodel wist te maken. Was de tijd nog maar zo simpel. m.youtube.com/watch?v=2COKt6DqSaQ

Sinterbikske | 05-07-20 | 00:58 | 8

@keestelpro | 05-07-20 | 01:15: een danser was ik niet, helaas. Ik hing wel bijna iedere dag rond in de Surinaamse soos Sranang om te tafelvoetballen, het waren mooie tijden. Van alle kanten worden we nu vergiftigd jammergenoeg.

Sinterbikske | 05-07-20 | 01:27

@Sinterbikske | 05-07-20 | 01:27:
Je had in die tijd inderdaad Spaanse, Antilliaanse, Turkse, Surinaamse sociëteiten en cafe's (meer dan nu) maar je kon daar als gewone Nederlander rustig naar binnen wandelen.
Het is zo ZIEK dat juist die mafkezen die zeggen op te komen voor 'zwarten' en zgn tegen racisme zijn hier een smerig soort racisme komen introduceren dat in de geschiedenis zijn gelijke niet kent!
Dit is echt fuck*d up!

keestelpro | 05-07-20 | 01:33
▼ 5 antwoorden verborgen
-weggejorist-
neonreclame | 05-07-20 | 01:02
▼ 1 antwoord verborgen

Très bien, bonuspunten!

Binnenbaan | 05-07-20 | 02:00

facebook verbieden. alle profielen deleten.

newray | 05-07-20 | 00:50 | 1

En breng Hyves, het poesiealbum van mijn kinderen, weer terug!

keestelpro | 05-07-20 | 01:01

Terug naar mijn eigen Andre Hazes, de snelwegsterren van Donker Paars (geen politieke partij, neen) www.youtube.com/watch?v=UAKCR7kQMTQ onsterfelijk

suscrofa | 05-07-20 | 00:50

Ed Sheeran perfect Symphony with Andrea Bocelli laatst genoemde is pro Trump.

Ollie2 | 05-07-20 | 00:45 | 13
▼ 10 antwoorden verborgen

Tim’s 4th of July rant.
https://youtu.be/e24GedABUNo

Stormageddon | 05-07-20 | 00:44 | 2

Mooi, ga ik later ff kijken. Looks like four more years.

Kinkfactor | 05-07-20 | 01:09

Trump moet winnen, anders nemen de globalisten de boel over en zijn we allemaal nog veel verder van huis.

Nehemia | 05-07-20 | 07:28

De liefde tussen een man en zijn zaag, muziekaal omlijst met een Frans chanson. Hij blijft leuk, die Hornbach-reclame.

MickeyGouda | 05-07-20 | 00:35 | 4

Ik zag hem vandaag voor het eerst en was van plan het lied op te zoeken.

letopuwzaak | 05-07-20 | 01:03
▼ 1 antwoord verborgen

Tool - Schism

I know the pieces fit 'cause I watched them fall away
Mildewed and smoldering, fundamental differing
Pure intention juxtaposed will set two lover's souls in motion
Disintegrating as it goes testing our communication
The light that fueled our fire then has burned a hole between us so
We cannot see to reach an end crippling our communication
I know the pieces fit 'cause I watched them tumble down
No fault, none to blame, it doesn't mean I don't desire
To point the finger, blame the other, watch the temple topple over
To bring the pieces back together, rediscover communication
The poetry that comes from the squaring off between
And the circling is worth it
Finding beauty in the dissonance
There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away
Mildewed and smoldering, strangled by our coveting
I've done the math enough to know the dangers of our second guessing
Doomed to crumble unless we grow and strengthen our communication
cold silence has
A tendency to
Atrophy any
Sense of compassion
Between supposed lovers
Between supposed lovers
I know the pieces fit

P-unit | 05-07-20 | 00:35

Als dik vet smerig wild varken kan ik dit nummer niet beter onderschrijven. Het is gewoon lekker, die dikke vette modder in je schaamstreek, in je bilnaad en tussen de tetten van je mannelijke overgewicht. Het is geil en het plakt. Modder. Dat vergeten jullie nog wel eens hogere primaten die zichzelf homo sapiens noemen he ? Dat de Griekse godheid Prometheus jullie gewoon maar geboetseerd heeft met klei. Daarom gewoon nu effe Primus met "Mud" breekbare zongedroogde kleipoppetjes dat jullie d'r zijn www.youtube.com/watch?v=953PkxFNiko

suscrofa | 05-07-20 | 00:30 | 4

@suscrofa | 05-07-20 | 00:36:

Neehee..

Ik probeerde een grapje te maken...

Later zal iets grappigs zeggen,,,

neonreclame | 05-07-20 | 00:39
▼ 1 antwoord verborgen

Hmm, ja. Daar gaan we nog maar eens even een goed gesprek over hebben samen!

lezeres | 05-07-20 | 06:39

In tegenstelling tot wat Kuifje denkt;
De banenmachine begint weer te draaien.
Joe heeft de Jostiband als runningm8.
BLM is door het ICE gezakt.
Ik denk dat Trump er nog 4 jaar aan vast plakt.
En weet je, tot aan Corona had bijna iedereen werk in de US, incl. de zwarte bevolking.
Ik durf te beweren dat de blanke communisten Trump aan een overwinning helpen.
Amerikanen, Blank of Zwart hebben nou eenmaal niks met knalrode fanatici.

Ruimedenker | 05-07-20 | 00:20 | 8

@Kuifje-naar-Brussel | 05-07-20 | 01:36
: Het is lastig maar laat ze eens de airco's uitzetten daar in het zuiden

The_Challenger | 05-07-20 | 01:45
▼ 5 antwoorden verborgen

Ooh ooooh lalaalala wat een lekker geil bandje toch die Pixies, dat heb je niet meer he tegenweurdig. Such a shame.. Hier komt jouw man www.youtube.com/watch?v=tPgf_btTFlc een zomerhitje met amateur pleebekkers maar zo professioneel gedaan, dat Syl er nog een puntje aan kon zuigen

suscrofa | 05-07-20 | 00:17 | 1

Daar sluit ik mij bij aan en gooi Bone Machine er in.
www.youtube.com/watch?v=bOeSvdzrSqg

Ik kan wel iets obscuurders van ze zoeken, maar vind dit gewoon een super nummer. Die dwingende gitaaruithalen, heerlijk!

Nuuk | 05-07-20 | 01:20

Ik vind Trump z'n speech goed.

Hij onderschrijft dat de VS als eerste land het instituut slavernij heeft afgeschaft dat daarvóór al duizenden jaren had bestaan. Hij schaart zich achter Martin Luther King. Hij schaart zich achter law enforcement en het verdedigen van Amerikaanse waarden zoals het eerste en tweede amendment.

Man, wat is die vent een verademing. Na zo'n speech heeft ie van mij weer een vrijkaartje voor 100 idiote tweets.

Knufter | 05-07-20 | 00:13 | 10

@Kuifje-naar-Brussel | 05-07-20 | 01:53: Wel in de tijd van de Golfoorlog. Ze moeten hun licentie om op luchthavens gedraaid te worden aan banden leggen. Puur gif is het.

Nehemia | 05-07-20 | 07:00
▼ 7 antwoorden verborgen

Komt Yvonne nog langs, of zal ik de tafel vrij maken voor een reaguurder?

threeheadedmonkey | 05-07-20 | 00:08 | 4
▼ 1 antwoord verborgen

Paul McCartney and Wings- Nineteen Hundred and Eighty Five.

youtu.be/Ibi-KmRb5iU

Roehm | 05-07-20 | 00:06 | 2

Haha, die riff had ik nagedaan voor dat Corona Cafe liedje van een paar maanden terug. Het octaafje hameren in de linkerhand.

Knufter | 05-07-20 | 00:15

Voor @Berbaar die naar horen zeggen op de boot gezet is.

Jona Lewie - Re-arranging The Deckchairs On The Titanic
www.youtube.com/watch?v=FO9unxyWQbA

De Briemusketier | 05-07-20 | 00:01 | 3

Ik heb geluisterd. Als hij het ook deed. Is hij van boord gesprongen. Mooi wark miejong.

suscrofa | 05-07-20 | 00:05

@suscrofa | 05-07-20 | 00:05:
We zullen de pech wel weer hebben. Dat ie is opgepikt voor de kust van Libië. En wees blij. Die koekwous kost de VVD alleen maar stemmen.

The_Challenger | 05-07-20 | 00:37

Die is met zijn fikkies het gespuis van de Scheveningse Boulevard aan het jagen.

The_Challenger | 05-07-20 | 00:38

Om de blanke moed erin te houden. Ik verwacht jullie allemaal stipt om 3:15 in Hoek van Holland voor de nachtboot naar Caïro. www.youtube.com/watch?v=lLLL1KxpYMA gaan we overmorgen naar een piramide kijken om de grootse werken dankzij het principe van slavernij te bestuderen, en bier drinken uiteraard. All the way. Op werkreis, zogezegd.

suscrofa | 04-07-20 | 23:58 | 6

@Papa Jones | 05-07-20 | 00:04:
Brandewijn en lots of jonko's het reaguurderspaneel kennende. En darts ! Met Mark Flutte als bulls eye. Wat wil je nog meer als zeemeerman ?! Een zeemeermin uiteraard. Maar dat heb ik al geregeld. ;-)

suscrofa | 05-07-20 | 00:11
▼ 3 antwoorden verborgen

Holy shit! Wat een baas!

LiniaalRectaal | 05-07-20 | 00:56

We need a bigger boat.

Nuuk | 05-07-20 | 01:38

Badass eagle.

Nehemia | 05-07-20 | 07:20
▼ 1 antwoord verborgen

Wat een kloteweer dit weekend.
Ik ga maar eens pitten, truste allemaal!

EefjeWentelteefje | 04-07-20 | 23:57 | 7

Trusten.

Muuke | 05-07-20 | 00:31

Zo trekt de hitte ook een beetje uit het huis. De mooie dagen komen wel weer.

Nehemia | 05-07-20 | 07:21
▼ 4 antwoorden verborgen

Orbison, altijd mooi.

threeheadedmonkey | 05-07-20 | 00:03

In 1991 viste ik op zalm in Alaska. Op 4 juli werden een aantal Amerikaanse vissers met een helikopter gedropt en tijdens het vissen en whiskey zuipen begonnen ze ineens met hun pistolen in de lucht te schieten. Het bleef nog lang onrustig langs de oevers van de Talachulitna-river...

gestoptmetroken | 04-07-20 | 23:51

Ik zit naar Trump te luisteren.

Per decreet 10 jaar minimum gevangenisstraf op bekladden of neerhalen van nationale monumenten.

Ik ben voor.

Knufter | 04-07-20 | 23:51 | 15
▼ 12 antwoorden verborgen

Stel Joe Biden word morgen niet meer wakker, gewoon van ouderdom (maar we noemen het Covid) Wat voor vuurwerk gaat dat opleveren?

Samarkand225 | 04-07-20 | 23:48 | 3

Joe Bye then.

Knufter | 04-07-20 | 23:51

Jezus, ik denk daar ook steeds aan en hoop dat het gebeurt nadat hij verloren heeft, anders begint het gelul opnieuw en duurt nog langer.

jan huppeldepup | 05-07-20 | 00:08

Ik steek de haard aan, schenk ons een heerlijk napoleon in en ga de wereld verlaten voor een uurtje of 3 lekker weg met een beetje trance. Maar eerst nog ff lekker dansen . Jamaica funk m.youtube.com/watch?v=QB5jk2ZbkoM
En dan heerlijk.. uhm dansen in mijn hoofd m.youtube.com/watch?v=yEMt9esDe1g
De nuk jelui. Veel plezier !

grapo | 04-07-20 | 23:46

Een van de beste van Slick Rick, met Benny Hill achtige movements in de clip;
m.youtube.com/watch?v=HjNTu8jdukA
"Once upon a time not long ago..."

chicago river | 04-07-20 | 23:45

Trump heeft hier wel een spijker en een kop. De linkse fascisten die extreem anti Trump zijn, helpen hem overigens juist met hun extreme gedrag nog 4 jaar in het zadel. Of ik daar blij mee ben weet ik niet, maar de ironie is fantastisch.

Arijane | 04-07-20 | 23:45 | 1

Het worden vier interessante maanden.

The_Challenger | 05-07-20 | 00:30

Lezeres,Mickey, letopuwzaak, Muuke.....

Ok, Kuifje....

neonreclame | 04-07-20 | 23:41 | 16
▼ 13 antwoorden verborgen

KudT KudT kudT...!!

Kan je die machine wel vijf uur vooruit zetten..!!

Maar wie haalt em leeg..??

neonreclame | 04-07-20 | 23:38

Speciaal voor onze vvd-vrinden Kuifje en Berbaar (die momentelement de zeven wereldzeeën bevaart en ergens op de klippen lijkt te zijn gelopen.. gevaren) zet ik dit uiterst plezante liberale dixieland-deuntje op. www.youtube.com/watch?v=RicINWvmAcg Zo stel ik mij het scheepsorkest voor.

suscrofa | 04-07-20 | 23:34 | 5
▼ 2 antwoorden verborgen

Auto langs afzetting gereden. Twee BLM-betogers het ziekenhuis in gekegeld.
Dus typisch gevalletje van institutioneel (om UvA-jargon te gebruiken) racistisch geweld. Poging moord moord. Direct op conto van Trump te schrijven.

Ware het niet dat de bestuurden een zwarte man is.
En dus wordt het nu als een (tragisch) ongeluk weggeschreven...
en hoor je er verder niemand meer over.

Aanvuller | 04-07-20 | 23:31 | 3

Dat zeg ik> het woord zwart smoort elke mogelijke kritiek.
Was hij wit en zijn slachtoffers zwart, dan stond de halve wereld alweer op zijn kop.

snapal | 04-07-20 | 23:38

"But ... the freeways are an inherently dangerous place for any pedestrian, and that is especially so for those assembling illegally on them. The WSP continues to support the rights of peaceful protesters, but the interstate is not a safe place to do that."

Idiots

Gen. Maximus | 04-07-20 | 23:50

Maar goed het staat wel op film in ons eigen land gaat dat moeilijker.

dik van alster2409 | 04-07-20 | 23:53

Waarom is het van belang om de kleur van de bestuurder te melden?
Het woord zwart dooft elke opstand in de kiem en de kleur van de slachtoffers doet dan ook niet meer terzake.
Gemak dient de mens.

snapal | 04-07-20 | 23:30 | 1

Omdat volgens het verziekte links cultuur-marxistische denkwijze: als hij zwart is is hij standaard een onschuldige slachtoffer en als hij blank is dan is hij standaard schuldig en met racistische motieven. Geen bewijs nodig.

unshift | 05-07-20 | 10:01

Hahaha, geweldig. Dat worden gewoon weer 4 jaren Trump, en eigenlijk is dat precies wat iedereen nodig heeft.

kratjuh | 04-07-20 | 23:27 | 5

@snapal | 04-07-20 | 23:44: Mijn zielige scenario?? Waar heb je het over? Ik zeg alleen maar dat de rode draad door al deze stukken geheid gaat leiden tot herverkiezing van Trump. Ik heb hier helemaal niks over mijn mening verteld. Ga lekker op je duim zuigen, leipo.

kratjuh | 04-07-20 | 23:47

@kratjuh | 04-07-20 | 23:47:
Doe je het weer> een mening als een feit presenteren en dan zeggen dat het geen mening is. Wiens zijn mening is dat dan wel?
Wie is er nou leip, jij of ik?

snapal | 04-07-20 | 23:55
▼ 2 antwoorden verborgen

Trump inmiddels in bijna alle peilingen 10 procent achter op Biden. En Sleepy Joe scoort ook veel hogere waarderingscijfers dan Clinton, 4 jaar geleden. Ik gok 3 november op een Walk Over voor de Democraten.

Kuifje-naar-Brussel | 04-07-20 | 23:23 | 28

Dromen mag altijd Kuif.

Nehemia | 05-07-20 | 07:05

@snapal | 04-07-20 | 23:34: Hij is degene die de marxistische wereldorde nog een halt toeroept. Met Joe Biden is het over en sluiten.

Nehemia | 05-07-20 | 07:07
▼ 25 antwoorden verborgen

Damn. Helemaal vergeten TV te kijken.
The Fourth of July gemist.
Dat Lieutenant Dan zijn benen verliest, boos wordt op de hele wereld maar zich uiteindelijk toch verzoent met zijn lot.

Osdorpertje | 04-07-20 | 23:22 | 1

Ehm, dat is niet The 4th of July maar Forrest Gump.

Zwezerik | 04-07-20 | 23:40

youtu.be/ln7Vn_WKkWU
Stok in het midden met jou.
Stealers wielers enzo.

Ruimedenker | 04-07-20 | 23:21

Mmhhhh nog niets gehoord op GS over de mol die moskee as soenah heeft bij gemeente Den Haag. Flink schandaal toch.

Sitting_targets | 04-07-20 | 23:21 | 1

Dat verrast me niks, als je kijkt wie er bij de gemeente werkt.

Kuifje-naar-Brussel | 05-07-20 | 00:28

Living in America sings a black man called James Brown,
youtu.be/c5BL4RNFr58

steekmug | 04-07-20 | 23:20

Het kan me niet meer schelen wat julie denken en zeggen en alles wat julie ook zegen en denken...

Julie zij allemaal stom...!!!

" Nu je dat hebt opgeschreven.. Voel je nu anders..?? Beter mischien...??.."

neonreclame | 04-07-20 | 23:19 | 1

Zegen, krijg je soms van de lieve Heer maar meestal van de rest van de streetgang of kroegbende waar je bij hoort. Is mijn ervaring.

suscrofa | 04-07-20 | 23:25

Grote boerenopstand!
Jumbo is gevallen en Amsterdam wordt belegerd:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/962470887/boeren-trekken-naar-amsterdam-blokkeren-distributiecentra

Gulliver | 04-07-20 | 23:19 | 7

@Gulliver | 05-07-20 | 00:03: Ook heel goed: La fiesta del chivo, van Vargas Llosa, over de wrede Dominicaanse dictator Rafael Trujillo, op wie een aanslag wordt gepleegd. Heel mooi geschreven.

Kuifje-naar-Brussel | 05-07-20 | 00:22
▼ 4 antwoorden verborgen

Haha leuke filmpjes!
@threeheadedmonkey
Dank, dat was geweldig!

Patje2011 | 04-07-20 | 23:57
▼ 3 antwoorden verborgen

Aanpraten

Door overtuigend praten iemand iets laten kopen of geloven.
Voorbeeld: "Ik heb me door Ruud Gullit van de KNVB-voetbalpolitie racisme aan laten praten".

The Specials - A Message To You Rudy
www.youtube.com/watch?v=cntvEDbagAw

De Briemusketier | 04-07-20 | 23:14 | 7

Gullit is een hypocriet.
Toen hij tijdens een ereronde na zijn laatste wedstrijd voor PSV door Fc Den Haag fans met bananen werd bekogeld zweeg hij.

Gulliver | 05-07-20 | 00:10

@Gulliver | 05-07-20 | 00:10: Hij houdt juist heel erg van bananen, hij heeft ze bijna allemaal opgegeten. Zou ik ook doen.

Kuifje-naar-Brussel | 05-07-20 | 02:16
▼ 4 antwoorden verborgen

Hmm, geen directe verwijzing in het stukje, maar het gaat om een “Belgische jongere” en dat doet mij denken aan incidenten met “Belgische jongeren” vorige zomer in Zeeland in zwembaden enzo. Dat waren Belgische jongeren die best lang in de zon gelegen hebben, gezien de tintjes.

Nuuk | 04-07-20 | 23:22

@Nuuk | 04-07-20 | 23:22: In een vergezellende opsporingstweet van de politie staat een signalement.

gemeentereiniging | 04-07-20 | 23:33
▼ 1 antwoord verborgen

4 juli.
Feest voor de Amerikanen.
Effe iets over feest in Nederland.
Om precies te zijn feest in West-Friesland.

Jeroen Zijlstra met Dorpsgevoel.
Helaas zonder beeld.

m.youtube.com/watch?v=l1itieLonhA&...

Kapitein Sjaak Mus | 04-07-20 | 23:10 | 2

Jeroen Zijlstra.
Blues voor Slauerhoff.
Jaren geleden laten draaien op de begrafenis van mijn grote liefde. Onze liefde mochten we vinden, samen een huis kopen ook, maar het mocht niet baten.
Haar haven was al in zicht. Op 28-jarige leeftijd.
Sinds een paar jaar getrouwd met mijn tweede grote liefde, een Russische.
Blues voor Slauerhoff echter nooit meer durven beluisteren.

Gajus | 04-07-20 | 23:34

@Gajus | 04-07-20 | 23:34: Alleen in mijn gedichten kan ik wonen.... 28 jaar is wel erg jong, triest verhaal.

Kuifje-naar-Brussel | 05-07-20 | 00:41

Ik durf het bijna niet te zeggen hier maar ik zit hier dus een beetje naar Ophef1 te kijken op zaterdagavond, en ik moet eerlijk bekennen dat ik eigenlijk best wel onder de indruk was van de heer Azarkan. De man heeft meer tussen de oren dan Poephoofd, Pia Dijkstra en die Giovanca tezamen.

VanBukkem | 04-07-20 | 23:07 | 22

Alsof dat zo moeilijk is. Zijn allemaal trucjes.

The_Challenger | 05-07-20 | 00:17
▼ 19 antwoorden verborgen

Ik wil van dit toepasselijke moment gebruik maken om even het volgende nummer te draaien:

Gerard Cox, het is weer voorbij die mooie zomer.

www.youtube.com/watch?v=23ORU2CZ5K4

Stonecity | 04-07-20 | 23:07 | 2

Ja, maar een slechte timing.

Kuifje-naar-Brussel | 05-07-20 | 00:01

Het is pas begonnen pessimist! ;-)

keestelpro | 05-07-20 | 00:32

De Amerikaanse actrice en activiste Rose McGowan roept op tot de arrestatie van prins Andrew en Bill Clinton. De Britse royal en de voormalige Amerikaanse president moeten volgens McGowan, die in 2017 uitgebreid in het nieuws kwam toen ze filmbaas Harvey Weinstein beschuldigde van verkrachting, voor hun rol in de Jeffrey Epstein-affaire worden aangeklaagd vanwege hun banden met de misbruikmiljardair.

NU wachten op de NPO ,had Trump er gestaan dan was dit al groot nieuws geweest bij de NOS en de Talkshows. Ik bedoel als Trump een windje laat is dat al groot nieuws daar.
Die Jinek valt wel op vieze mannetjes met zijn foto en die heks van hem op haar nachtkastje.

dik van alster2409 | 04-07-20 | 23:05 | 1

RTL meldt het zelfs.

The_Challenger | 05-07-20 | 00:16

Er is niks tegen op de verstikkende stadsjungle in onze calvinistische grijze volkswijkjes van gezapig gespeelde gezelligheid als dat gepaard kan gaan met de ultieme creativiteit van een clown van een aap van de bongo bong als Manu Chao www.youtube.com/watch?v=vJMLJVha5sw

suscrofa | 04-07-20 | 23:05 | 3

De Premier League in de UK begint afstand te nemen van de drambrigade blm, de commentaren liegen er niet om, de Britten hebben er de buik vol van.

Sex Pistols - Anarchy In The UK
www.youtube.com/watch?v=qbmWs6Jf5dc

De Briemusketier | 04-07-20 | 23:05
▼ 2 antwoorden verborgen

Het botsautofilmpje maakt duidelijk dat je niet op de snelweg moet gaan demonstreren. De weg hadden de sneeuwvlokjes zelf afgezet en het is duidelijk niet heel erg professioneel gedaan. De witte jaguar had een faecesbook stream aanstaan tot ongeveer 15 seconden voor de crash. Daarop was geschreeuw te horen waaruit bleek dat er plotseling mensen op de weg liepen. Gelukkig was alleen de bumper beschadigd en een lichte deuk in de motorkap. Het had slechter kunnen aflopen. Het is uiteraard vervelend voor de ontvangende partij, dat moet er natuurlijk bij vermeldt worden. Maar waarom zou een botsing in de VS mij moeten interesseren? We hebben hier nog het een en ander te doen. Dit komt uit Belgie. Was het in Nederland anders? www.gelderlander.nl/buitenland/schrij...

Frau Merkel | 04-07-20 | 23:03

En niemand heeft meer wat te melden hier.
En waarom is dat?
Omdat het constant over het het zelfde gaat.
Uiteindelijk is alles wel gezegd.
Amen.

HoerieHarry | 04-07-20 | 23:03 | 15
▼ 12 antwoorden verborgen

Nog maar een keer, christelijke rock en best aardig.
youtu.be/znEH0X8wr3Q
Lost in Forever

Patje2011 | 04-07-20 | 23:02 | 4

@Nuuk | 04-07-20 | 23:41:
Dank, ik kende het niet. De muziek en de rap in het nummer zijn best leuk!

Patje2011 | 04-07-20 | 23:50

Jaren geleden heb ik best nog wat geluisterd naar reli-pop, wel liefst wat buiten de platgetreden paden van de gospelrock, was ook gewoon een industrie. Er waren best wel wat goede artiesten tussen. Het gekke was dat je soms niet hoorde dat het dan reli was; teksten die best goed en wat diep waren. Ik zal eens moeten zoeken. Dan had je in het reguliere popcircuit weer bands die best wel eens rechtstreekse Chiristelijke teksten hadden. Ik snapte de strikte scheiding nooit zo.

Maar goed, genoeg geluld. Deze vind ik ook best aardig. Een wat artie en mooi gemaakte pop.
Daniël Amos - Ain’t Gonna Fight
www.youtube.com/watch?v=TThGlmpaAI4&a...

Nuuk | 05-07-20 | 00:06
▼ 1 antwoord verborgen

Mooie film was dat....

neonreclame | 04-07-20 | 23:03

@neonreclame | 04-07-20 | 23:03: Ja!

Jimmy Rabbitte
"The Irish are the blacks of Europe. And Dubliners are the blacks of Ireland. And the Northside Dubliners are the blacks of Dublin. So say it once and say it loud, I'm black and I'm proud."

hirsute_priapist | 04-07-20 | 23:33
▼ 1 antwoord verborgen

Vrij naar Public Enemy:

They claim we're products from the bottom of hell
Cause the black is back and it's bound to sell
Picture us cooling out on the Fourth of July
And if you heard we were celebrating, that's a worldwide lie

duhhaag | 04-07-20 | 22:59

Onze Arie heeft een flinke horizontale paal.

Poesman | 04-07-20 | 22:59 | 1

En blijkbaar klaar voor "in de arie".

Gajus | 04-07-20 | 23:10

Zo na Unilever overweegt nu ook Shell een vertrek uit Nederland richting het VK. Daarmee verliezen we 2 van onze grootste multinationals die al meer dan 100 jaar hier zaten.
Ik dacht dat die Brexit ons veel zou opleveren?

Trumme | 04-07-20 | 22:59 | 3

Good riddance i hope they fry, the freeloading bastards!

De Briemusketier | 04-07-20 | 23:06

Nee, het VK zou als een melaatse creperen volgens politici maar bedrijven zien dat kennelijk heel anders. Wij hebben toch maar mooi het Europees geneesmiddelenagentschap ervoor teruggekregen.

Joris Beltsin | 04-07-20 | 23:16

Had ons MP'tje Mark gezegd zeker.
Ja dan weet je dat je feitelijk prcies het tegendeel verwachten kunt.

Nahja, een Benny Hill dan maar (met Ierse wolfshond)
m.youtube.com/watch?v=3H-8n3Q2ve4
Tennis Match.
En voor die hele SJW BLM KOZP Grauwe Eeuw Sunny Bergman en co, is het straks;
Game-Set-Match verloren. De losers.

chicago river | 04-07-20 | 23:30

ik zou als msm niet boos maar eerder bang worden.

newray | 04-07-20 | 22:58

Scotch, Mirage - stasera la luna, ci portera fortuna.

van Oeffelen | 04-07-20 | 22:58

December tijd oudste..

Kan niet missen...

Mooi, zeker mooi...

neonreclame | 04-07-20 | 23:01

@neonreclame | 04-07-20 | 23:01:
Hopen dat die Corona niet weer gaat toeslaan en onze regering anders zou het wel eens een saaie december kunnen worden. Proost neon!

Patje2011 | 04-07-20 | 23:11

Net terug in Moskou na een fijne tijd in provinciestadjes en datsja's. Lang niet online geweest. Enorm veel bier en wodka gedronken. Alsof corona niet bestond, bovendien. Zo plattelands.
4 juli zegt de Russen op zich niets, maar de vrijheid wordt gekoesterd (9 mei) en daar heb je een mooie overeenkomst te pakken tussen Russen en Amerikanen.

Fuck al die linkse gekken. Het lijken wel fascisten van wie almaar minder, minder, minder mag.

Gajus | 04-07-20 | 22:58 | 8

@Gajus | 04-07-20 | 23:08: Dank voor je uitleg. Ik heb geen concrete plannen, maar wil daar altijd al eens gaan kijken. Mijn werk heeft wat gevoelige kanten en daarom kunnen enige mensen hun wenkbrauwen fronsen als ik die kant op ga. Russisch leren staat al wat langer op de planning, de taal van de andere vijand spreek ik per slot van rekening al.. Mijn voornaamste overweging is echter dat er een heleboel cultuur en technologie onbereikbaar blijft vanwege de taal. Frankrijk heeft dat ook wel, maar de Fransozen die echt wat kunnen (en daarmee interessant zijn) spreken wel een soort van Engels. De Franse technologie is op sommige gebieden hoogstaand, maar de Fransen blijven zeer gesloten naar buitenlanders toe.

Frau Merkel | 04-07-20 | 23:18

@Frau Merkel | 04-07-20 | 23:18:
Bedankt voor de toelichting!
Mochten de plannen ooit concreter worden, spreek me dan aan hier in de panelen als ik er ben.

Gajus | 04-07-20 | 23:26
▼ 5 antwoorden verborgen

Hahaha, de moeder van Bert EO is toch niet overleden...

van Oeffelen | 04-07-20 | 22:56

Het verhaal achter het Amerikaanse volkslied "Star spangled banner",
youtu.be/YaxGNQE5ZLA

steekmug | 04-07-20 | 22:55

Hans!!! Hans???Het is weer zover. Hij heeft ze USA laten zeggen.
Proost en plop voor iedereen!!!.

The_Challenger | 04-07-20 | 22:55

Oh jakkes, hoe bedenk je het man. Dat is een bandparodist

suscrofa | 04-07-20 | 23:01

Azarkan introduceert bij Op1 een nieuw begrip: etnisch profiteren.

van Oeffelen | 04-07-20 | 22:53 | 1

Hahahaha!

EefjeWentelteefje | 04-07-20 | 22:56

Iets minder toegankelijk voor de meesten. En dat zeker voor smurfen. Maar een must voor het roze leger van reaguurders van de onvolprezen, miskende en veel te vroeg gestorven Nick Drake "Pink Moon" www.youtube.com/watch?v=irq959oNVww&a... Twee minuutjes kort krachtig.

suscrofa | 04-07-20 | 22:53 | 2

Nick Drake was geweldig en Pink Moon is een fantastisch nummer. Dank je wel voor het delen!

Quib | 04-07-20 | 23:01

Dank! Al een tijd niet beluisterd.
En prachtnummers als Clothes of Sand en Joey.
Snel weer eens doen.

Gajus | 04-07-20 | 23:14

Naarstig probeert men Trump te linken aan die Epstein, helaas het was Clinton die mattie was met Epstein. Tja en Clinton heeft al een vlekje op z'n naam staan.
-
Daarnaast gaan de in een bubble levende Hollywood sterren hun messen weer slijpen en de moraalridder uithangen. Dit terwijl de helft jarenlang bij die griezel Weinstein heeft lopen slijmen voor een fimrolletje.
Wat een rare wereld dat deugende linkse wahhalah..

bananabanana | 04-07-20 | 22:52 | 14
▼ 11 antwoorden verborgen

De boeren van Noord Nederland hebben de onafhankelijk van Drenthe, Friesland en Groningen uitgeroepen. Maar goed, wat er 9000 km verderop gebeurd in het gekkenhuis is ook belangrijk.

filosofem | 04-07-20 | 22:47 | 3

Oh, goed dat je het even meldt. Altijd goed te weten dat ik blijkbaar geen Nederlander meer ben.

Quib | 04-07-20 | 22:50

Er zijn heel veel acties bezig, 4th of july NL !!

Coen de Witte | 04-07-20 | 22:51

De eerste goeie speech van potus Trump. En ook helemaal mee eens dat eenieder die met z'n poten nog een standbeeld aanraakt 10 jaar de bak in mag. Een maand geleden zou ik er vast genuanceerder over hebben gedacht, maar dit is wat nu nodig is.

Joris Beltsin | 04-07-20 | 22:45

Om weer wat op te vrolijken, de klassieke coal miner's daughter:
youtu.be/f9eHp7JJgq8

smdyasc | 04-07-20 | 22:47

Haha heel slecht inderdaad.

Patje2011 | 04-07-20 | 22:47

Wat maakt het nou uit wat zegde..!!

Ik ben mijn inspiratie kwijt...

Ja, dan kan die em wel weer inkoppen ..!!

Jawel, ik ook...

neonreclame | 04-07-20 | 22:43

Ben nu Geenstijl.nl aan het lezen om de tijd te doden, tot het moment dat ik die xtc dealer (Azakan) van mute kan halen. Einde bericht.

Lochos | 04-07-20 | 22:42

Farid Azarkan bij OP1 straks
Die is nogal bijterig geworden de laatste tijd.
Wil overal excuses voor.
Wat zou hij nu weer willen.

kloopindeslootjijook | 04-07-20 | 22:42 | 3

Excuus, waar zo'n beetje de hele kamer al een keer of 5 om gevraagd heeft, aanbieden ?

AntonJansen | 04-07-20 | 22:44

Die man is erg slecht voor mijn bloeddruk. Liegen is deze meneer aangeboren.

eerstneukendanpraten | 04-07-20 | 22:51

kloopindeslootjijook, ik raad U aan om een leuke of vieze film te kijken of lekker muziek te luisteren dan tijd te spenderen aan dit stuk aids.

Brabeaulander | 04-07-20 | 23:03

Ja...

neonreclame | 04-07-20 | 22:41

Top!

wilderst | 04-07-20 | 23:39

Plop!!

The_Challenger | 05-07-20 | 00:08

Zit geen roomkaas op nachos maar crème fraiche

Graftak | 04-07-20 | 22:38

Ik las toeterende hoeren, ik dacht: ach ja, Amsterdam hé, daar heb je dat, maar toeterende boeren, da's dan wel apart.

De Briemusketier | 04-07-20 | 22:57

Goed zo

Datgingniegoed | 04-07-20 | 23:09

Geen woord aan gelogen. Valt mij nog mee dat Trump zo op de hoogte is van die cancel-culture en neo-marxistische ideologen.

GroetenVanUrk | 04-07-20 | 22:37

Soms duurt het even......

neonreclame | 04-07-20 | 22:36

Dependance day.

Is dit nog nieuws? | 04-07-20 | 22:35 | 1

Berbaar is die van hem aan het uitvegen. Joris heeft van die opslagstores wat gehuurd.

The_Challenger | 05-07-20 | 00:07

Ik wil gewoon heel veel verhalen delen..!!

neonreclame | 04-07-20 | 22:32

Voor de liefhebber, volledig concert van Queen in 1974 (in hun prog/glamfase dus):
youtu.be/chyjOas2JM8?t=88

threeheadedmonkey | 04-07-20 | 22:31 | 1

Thanks!!

passie66 | 04-07-20 | 23:05

Primeur. De blauwgelige dingetjes die mij al een week of twee plagen met hun pesterige hinkstapsprong spelletjes waarbij ze ongegeneerd hard gillen in de hogere registers en uitdagend met hun lichtgevende oudere mannentietjes voor onze dan slapende huiskat dansen of mij in de vroege ochtend uiterst brutaal aan mijn teruggekeerde voetschimmel likken. Die zijn weg. Het zijn blauwe mannetjes geworden met koddige witte puntmutsjes en ze drinken geelkleurig bier. Belgisch bier nog wel. Fijnproevers dus. En ze gillen niet meer, maar praten als volwassenen. Boven op de televisie. Terwijl ik MIB 2 kijk. Mijn overspanning lijkt op zijn retour, synchroon met de BLM hype. Zo liekt 't. Santjes.

suscrofa | 04-07-20 | 22:30 | 4

@suscrofa | 04-07-20 | 22:59:
Alleen de hele goede aanbiedingen en met heel veel kleingeld betalen. Langzaamaanactie bij de kassa. Dan kost het ze geld.

The_Challenger | 05-07-20 | 00:05

@suscrofa | 04-07-20 | 22:59: Mooie naam Brugse Zot. En hij is ook nog eens bangelijk lekker. Er zijn een aantal NL steden waar de naam Zot perfect zou matchen vandaag de dag.

Betterworld | 05-07-20 | 01:46
▼ 1 antwoord verborgen

Ze nemen zichzelf absoluut niet serieus. Maar het zijn serieus héle goede muzikanten. Steel Panther. Een cover van Ozzy's "Crazy Train". Ook een ode aan Randy Rhoads, een fantastische gitarist die er helaas niet meer is. En een ode aan Ozzy, zanger Michael Starr doet 'm zowel qua zang als mimiek exact na.

www.youtube.com/watch?v=PHfowLnbTkU

Quib | 04-07-20 | 22:30 | 1

geef mij het origineel maar.

Datgingniegoed | 04-07-20 | 22:39

Zo schokkend is Twamp's speech dit keer toch niet? Maar goed de marxisten daar als hier zijn helemaal loesoe en gaan voor de eindoverwinning - de vernietiging van het westen en het inhuldigen van de Brave New World en terug naar 1984.

Graaf_van_Hogendorp | 04-07-20 | 22:29 | 1

Ze kunnen beter terug gaan naar 'The Class of '84'. Dan was de hersenspoeling wat minder geweest.

The_Challenger | 05-07-20 | 00:03

Journaal liegt over Trumps Rushmore speech. In de quote die het Journaal gebruikte, sprak Trump over relschoppers, maar de voice-over van de correspondent beweerde dat hij het had over BLM - wat in de quote pertinent ontbrak. Schaamteloos fake.
Nee, Teletekstredactie, Trump heeft niet uitgehaald naar antiracismebetogers. Wel tegen plunderaars, brandstichters en vernielers van standbeelden. Ik heb de speech gezien. Uitvoerig citeerde en prees hij MLKing. Waarom liegen jullie? Waarom manipuleren?

dik van alster2409 | 04-07-20 | 22:26 | 4

I.p.v. ons dat te blijven afvragen zou ik liever een aantal vreedzame mensen (geen horde) voor het NOS gebouw zien staan met die geschreven vraag op borden. Geef de afkeuring gestalte. Keurig en duidelijk.

CalamityJane | 04-07-20 | 22:55

Ziek dat dit kan in NL, telkens weer.

wilderst | 04-07-20 | 23:37

Die Karskens kan beter een site maken over de zaken dat ze niet liegen. Scheelt hem een hoop werk.

The_Challenger | 05-07-20 | 00:00
▼ 1 antwoord verborgen

Geweldig dat Trump het allemaal zo helder ziet.

David000000007 | 04-07-20 | 22:25 | 4
▼ 1 antwoord verborgen

Had van het Amerikaanse Google toch wel een interactief spelletje verwacht op Google's zoekpagina wegens 4'th of july.

steekmug | 04-07-20 | 22:24

Speciaal voor deze mooie dag Amerikaanse Budweisertjes gekocht.
Die zijn lekker zacht van smaak omdat ze met rijst gebrouwen zijn.
Cheers! Op het knotsgekke Amerika!

keestelpro | 04-07-20 | 22:22 | 4

Leuven was ik laatst nog.

David000000007 | 04-07-20 | 22:27

Lekker op een warme dag!

wilderst | 04-07-20 | 23:35

Zin aan Loempidel nu.

grapo | 04-07-20 | 23:57
▼ 1 antwoord verborgen

youtu.be/cuuhsqA95iA
Nobody told me
Sjon Lennon.
Ik straks verder lezen.

Ruimedenker | 04-07-20 | 22:21

Ik ben voor....!!

neonreclame | 04-07-20 | 22:34

Als je het artikel leest wordt het woord "black" enkel 1 keer gebruikt om de "Black femme day" te benoemen. verder niet 1 keer. opmerkelijk.

eradictor | 04-07-20 | 22:20

links, links, LINKS..

Daar ja...

KNOPPIE...!!

neonreclame | 04-07-20 | 22:19

Kon voorlopig wel eens hun laatste Independence Day worden. De VS gaan momenteel door een diep dal en het zal er voorlopig niet beter op worden. Terwijl de twee slechtste presidentskandidaten van de afgelopen honderd jaar hun campagne focussen op het aantal keren dat hun opponent over zijn eigen voeten struikelt, raakt het land steeds verder verdeeld omdat een stel linksgedraaide malloten - met steun van ‘woke corporations’ en Democraten - een culturele revolutie doorvoeren die zijn weerga in de Amerikaanse geschiedenis niet kent. Als klap op de vuurpijl is er, als gevolg van de corona-pandemie die de VS relatief hard geraakt heeft, ook nog eens een enorme economische neergang in aantocht.

Je moet er, onder deze omstandigheden, niet aan denken wat de gevolgen zouden kunnen zijn als een van beide heren, en dan m.n. Trump, tijdens de campagne uit de weg wordt geruimd. En wie de verkiezingen ook wint, kan het wel eens heel druk gaan krijgen met het voorkomen van het uitbreken van de Tweede Amerikaanse Burgeroorlog - wat dat betreft hebben de afgelopen weken, met burgemeesters, politiekorpsen en militaire eenheden die kampen met een loyaliteitsvraagstuk, alsook bewapende burgers die door de straten marcheren, al een mooi voorproefje gegeven.

Natuurlijk kunnen de VS, voordat het zover komt en in een poging de rijen te sluiten, altijd nog kiezen voor een derde kandidaat of besluiten nog gauw een militair avontuur aan te gaan met een land als Iran, Noord-Korea of zelfs China.

Cincinnatus | 04-07-20 | 22:19 | 14

@The_Challenger | 05-07-20 | 01:06: Ik vermoed eerder dat mensen denken dat Rutte alles wat hij vertelt zelf bepaald heeft, en als leider gezien wordt. Terwijl hij slechts de messenger, de presentator is. Als mensen dat nou eens gaan beseffen en dit onthouden tot en met de komende verkiezingen kan het nog wel eens goedkomen met ons mooie land.

Zupschufter | 05-07-20 | 01:13

@Zupschufter | 05-07-20 | 01:13:
De mensen moet het 2e gaan zien en beseffen dat we een hele economie en samenleving naar kloten hebben geholpen voor een gevaarlijk verkoudheidsvirus met uiteindelijk een sterftepercentage van nog onder die van 2018 toen de IC's ook vol lagen.
WC-papier genoeg voor de komende tien jaar zei hij. Snap ik best als je je achterste met de Grondwet afveegt.
En luisteren naar anderen die wijze woorden zeggen is er niet bij. Maar die woordkunstenaars worden wel uitgenodigd.

The_Challenger | 05-07-20 | 01:30

@The_Challenger | 05-07-20 | 01:30: Alle landen doen zo'n beetje wat Nederland ook doet. En landen die het niet doen- Brazilië en de VS- hebben ook zware ecomische schade.

Kuifje-naar-Brussel | 05-07-20 | 01:59
▼ 11 antwoorden verborgen

Terwijl de wereld zich stort op de hypes rondom Corona en BLM zijn Israël en Iran gewoon in een escalerende (cyber) war verzeild geraakt, waarbij ze elkaars drinkwaterinstallaties vergiftigen, havens platleggen en elektriciteitscentrales opblazen. www.timesofisrael.com/explosion-repor...

Joris Beltsin | 04-07-20 | 22:19 | 4

#Fake news
Iran probeert een waterzuivering te vergiftigen en Israël reageert terug door een nucleaire installatie op te blazen.
Dat is een heel groot verschil.
Het verschil tussen gewetenloos(Iran/islam) en gewetensvol (Israël /joods).

watergeus | 04-07-20 | 22:33

@Kuifje-naar-Brussel | 04-07-20 | 23:20:
Jij bent de slechtste niet. Blijf je best doen. Dat levert de PVV en het FVD veel stemmen op. Proost op # Team Israël.

The_Challenger | 04-07-20 | 23:49
▼ 1 antwoord verborgen

Laat die mafklappers elkaar daar lekker omleggen. Je zal er maar wonen zeg.

Frau Merkel | 04-07-20 | 22:44

Dit is nog maar het begin!

vluchtelingallergie | 04-07-20 | 22:45

Die vrouwen eisten excuses van die blanke vrouw en uiteraard ging zij daar niet op in wat uiteindelijk resulteerde in een ''act of self defence''. Die zwarte vrouwen noemen haar ''white ass bitch'' en blijven escaleren terwijl het blanke paar probeert te ontkomen wat niet lukt. Ik weet niet wat ik had gedaan mocht ik een vuurwapen dragen maar kuddo's voor de blanke vrouw die zo beheerst bleef en niet schoot.

van der g | 05-07-20 | 00:19
▼ 1 antwoord verborgen

Soundgarden - 4th of July
https://www.youtube.com/watch?v=EU4L6THYAbM

pjotr nicknaamtov | 04-07-20 | 22:15 | 1

Lekker donker en zwaar, heerlijk nummer. Een uitschieter op een plaat die me iets tegenviel na het fantastische BadMotorFinger.

Gajus | 04-07-20 | 22:52

Geweldige speech gisteren van Trump. Aanrader om terug te kijken.

JohnLocke | 04-07-20 | 22:13

Weer die fixatie op de VS

lingo star | 04-07-20 | 22:13

Dat T-shirt had me ook leuk geleken met als afzender Covid-19.

FrankVeer | 04-07-20 | 22:12 | 1

In het rood?

The_Challenger | 04-07-20 | 23:41

Volgens 270toWin maakt Trump een serieuze kans. www.270towin.com/ Cruciaal wordt de staat Florida.

Florida man 1: www.youtube.com/watch?v=QHVAZvsXQeM
Florida man 2: www.youtube.com/watch?v=ZBqY-4oDWAQ

Trump gaat gewoon winnen. Hij spreekt de gewone man aan, die het al jaren heel moeilijk heeft in de VS met meerdere banen om van paycheck naar paycheck te leven.

Mocht dat niet zo zijn, wint Biden. Die is ook over datum. Ik hoop oprecht dat naast de huidige minimum leeftijd van 35 voor een POTUS, ook een maximum komt. Anders gaat de verkiezing van 2024 of 2028 tussen opgezette lijken.

Feynman | 04-07-20 | 22:11 | 10

@The_Challenger | 04-07-20 | 23:34: In 2016 zat bijna alles en iedereen ernaast. Maar daar hebben ze vast van geleerd. Dus ik verwacht betere en meer betrouwbare peilingen in 2020. We gaan het zien, en ik zet mijn geld op Joe.

Kuifje-naar-Brussel | 05-07-20 | 00:09

@Met_baard | 04-07-20 | 22:30|
Leuk wat u daar tegelt, maar de US Constitution staat dat simpelweg niet toe.

Sjefke7807 | 05-07-20 | 00:27

@Kuifje-naar-Brussel | 05-07-20 | 00:09:
Pas maar op dat Trump niet over Maurice de Hond hoort. Een overtuigend mailtje naar de juiste persoon die echt mensen kent in de omgeving van Trump kan een hoop in gang zetten.

The_Challenger | 05-07-20 | 00:53
▼ 7 antwoorden verborgen

Ik zie natuurlijke selectie.
Mensen op een snelweg die daar niet mogen zijn. Het enige foute is dat een bestuurder (die daar gewoon mag rijden) wordt aangehouden.

mark1487 | 04-07-20 | 22:10 | 2

Nee, die mocht daar niet rijden.

Apollo | 05-07-20 | 06:03

Had ik al gezegd dat Cortés de beste cartoonist bij Geenstijl ooit tot nu toe is? Nee? Cortés is de beste cartoonist bij Geenstijl ooit tot nu toe.

Verder, een toepasselijk chanson op deze regenachtige zaterdagavond.

youtu.be/enTPV_wkKbA

Proost!

Knisperende_Tissue | 04-07-20 | 22:09 | 4

@Knisperende_Tissue
Bandirah was ook goed hoor!

van der g | 05-07-20 | 00:02

@van der g | 05-07-20 | 00:02:
Hij schrijft ook hele verdienstelijke korte verhalen onder pseudoniem

kaasfondue | 05-07-20 | 00:54

@kaasfondue | 05-07-20 | 00:54:
Had veel weg van Gumbah en opmerkelijk dat veel reaguurders die absurdistische humor indertijd niet konden waarderen terwijl Hans Teeuwen altijd wordt bejubeld.

van der g | 05-07-20 | 01:30
▼ 1 antwoord verborgen
▼ 17 antwoorden verborgen

Lekker!

wilderst | 04-07-20 | 23:28

Hij is weer geniaal die Cortés!

EefjeWentelteefje | 04-07-20 | 22:08 | 8

@Kuifje-naar-Brussel | 04-07-20 | 23:17:
Tegenwoordig wel, misschien heeft Cortés zich laten piepelen door een oude foto of zo?
Maar het blijft een briljante tekening!

EefjeWentelteefje | 04-07-20 | 23:38

Jammer alleen van die Amsterdamse kruisjes. Had internationaal ook voor de politics van de dems kunnen staan. Kijk naar de cartoons van Mike ramirez bijvoorbeeld.

kaasfondue | 05-07-20 | 00:52
▼ 5 antwoorden verborgen

Als het nou hier 04-07 is...

Is het dan overal zo..??

neonreclame | 04-07-20 | 22:05 | 8

ja, behalve de jaartelling. In Arabische landen is het nog steeds 622 bijvoorbeeld. China 4717 en in Israël 5780.

The_Challenger | 04-07-20 | 23:06
▼ 5 antwoorden verborgen

Kudt, sinds dat akkefietje met VI en Albert Hijdienietgenoemdmagworden doe ik daar m'n boodschappen. Beter dat ze morgen nog bier hebben.

Die van Eerd doet trouwens goeie dingen met z'n poet. Anderhalf jaar geleden nog twee Spitfires gekocht.

Knisperende_Tissue | 04-07-20 | 22:13

NIET DUWEN>>!!

neonreclame | 04-07-20 | 22:03

REAGEER OOK

bespaartips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken