achtergrond

Geenstijl

Heel Holland voor altijd WOEST op gehele NPO

Saneer het.

Verdomme wat kan ze fluiten (serieus, kijk maar na de breek). En zo kijkt de NPO dus heimelijk naar de dragers van de cultuur die onze natie definieert. Ja, misschien praat ze wat vlot maar dat hoort nu eenmaal bij klassieke muzikanten kijk maar naar Ben Shapiro. Zo kijkt de NPO dus naar EXCELLENTIE in de dingen die ons binden. En nu is Nederland er klaar mee. Uit een zeer recente opiniepeiling op een redactie (N= 5) blijkt dat 100% van de nazaten van Michiel de Ruyter het mooi geweest vindt en we er nu echt iets van gaan zeggen. 

De Tele meldt hedenochtend dat het allemaal de schuld is van een spraakcomputer Die Alles Hoorde. "Tijdens het gesprek met blokfluitiste Lucie Horsch stond een spraakcomputer aan die bij een van de medewerkers de zin „kan je wat minder snel praten kutwijf” opving," en omdat de techniek voor niets staat tegenwoordig verscheen het pardoes op beeld.

De NPO reageert met "We bieden onze excuses aan voor de kwetsende opmerking die gisteravond als gevolg van een menselijke fout is verschenen in de teletekstpagina 888-ondertiteling van Op1. De NPO betreurt het voorval ten zeerste en heeft de betreffende redacteur hierop aangesproken," aldus damespraatjes.nl. De redacteur is hierop aangesproken? Nou, dat volstaat niet. We eisen dat ze een standbeeld van hem neerzetten zodat we het hoogstpersoonlijk omver kunnen komen trekken en er een standbeeld van Lucie voor in de plaats hijsen.

Ahá!

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Lucie Horsch (20) nu al boegbeeld van de culturele contrarevolutie

Champs

Niet (meer) beschikbaar

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.