achtergrond

Geenstijl

Burgemeesters, Gemeenten, Veiligheidsregio's knielen in Volkskrant voor Femke Halsema

Pluchekartel staat pal achter PluchePrinses

Deze zagen we aankomen. Een carrousel aan vale klerkensmoelen die het opneemt voor Falende Femke, de burgemeester die zonder ambtketen op de tjokvolle Dam verscheen en vergat 14.000 boetes uit te delen. Jan van Zanen, Liesbeth Spies en Hubert Bruls schrijven als voorzitters van respectievelijk VNG, Genootschap Ongekozen Burgemeesters en de 25 Veiligheidsregio's dat Femke veels te hard is aangepakt door gemene gekozen parlementariërs. Past allemaal weer prima en naadloos in de snelle invoering van de Spoedwet enzo. Blijf Thuis, bemoei je niet met democratie & hou je mond over ons beleid. 

De wijze waarop burgemeester ­Halsema is becommentarieerd door leden van de Tweede Kamer past niet in ons democratisch bestel. Het getuigt van weinig respect van de Tweede Kamer om een burgemeester op een dergelijke wijze de maat te nemen. Zonder kennis van de feiten en zonder dat zij zich kan verdedigen. Dat vinden wij onbehoorlijk.

De V., die standaard altijd reuze flatteuze foto's van Femke plaatst, heeft heel toevallig vandaag ook een huilie-artikel hoe de T. steevast op Halsema inhakt. Daarbij wordt overigens meer dan de helft van de Femke Faux Passen vergeten. Zoals bijvoorbeeld Het Zwarte School Schandaal, De Ambtswoning Affaire, De Boerka Blunder. De Zwagerman Affaire, De Buitenhuis Bedoening en natuurlijk De Leugen van De Eeuw.

Never forget. Politici liegen. Standaard

Never forget. Politici liegen. Standaard

Geen keten, geen gezag

Geen keten, geen gezag

Wanneer je zo de macht likt als deze knaap van Het Parool moet je echt een baan in de politieke communicatie overwegen.

Op1
Op1
@op1npo

Verslaggever bij Het Parool @rubenkoops blikt vooruit op het spoeddebat van morgen in de gemeenteraad van Amsterdam. "Een motie van wantrouwen is als een soort atoombom, daar moet je mee dreigen, die moet je niet gooien, want dan maak je alles kapot." #Halsema #Op1

244
Reply

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.