Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Feynman en/of Feiten – Wat wilt u zien?

Wat was het weer genieten voor de deugbrigade van de politieke correctheid. 

Thierry struikelde over een paar Marokkanen met een baan, die ’s avonds aan een paar dames vroegen hun portemonnee te pakken, er een pasje uit te halen, om daarmee netjes aan te tonen dat ze ingecheckt waren. Deze uitglijder werd met groots gejuich ontvangen.

Niemand vraagt zich af waarom die vrouwen zich daarbij onprettig voelden. Waarom er politie nodig is om een Marokkaanse conducteur in burger zijn werk te laten doen. We zetten nu deze dames en Thierry Baudet weg als racisten, want dan kunnen we gedwee een ander stukje Nederland ontkennen. Het stukje waar jonge dames hebben geleerd altijd waakzaam te zijn.

De Libanese vluchteling Danny Ghosen liet namelijk een ander deel van onze gemeenschap met Mediterrane afkomst zien. Het deel dat niet werkt, en ook niet serieus met school bezig is. Het deel dat in grote groepen met over straat trekt. Gewoon met een kapmes. Ze zijn bezig met een territorium te veroveren op andere uitheemse groepen, in een soort tribale oorlogsvoering.

Je hoort in Danny op Straat de jongeren elkaar opjutten om te vechten tegen 43. Hier bedoelen ze niet een setje alcoholisten die graag Licor 43 soldaat maken, nee: deze jongeren vergelijken zich met 43rd Avenue Crips. Zijn programma is een meesterlijk inkijkje in ons gapende gat in de dijk, maar zal nooit een televisiering winnen. Want alleen zoetsappige entertainment wordt gelauwerd.

Hun voorouders zijn uit arme veilige landen gekomen voor een beter bestaan, hun Hollandse kroost rolt een nieuwe straatcultuur uit. Niet echt nieuw, het is dezelfde doodscultus die Afrikaanse landen heeft geremd in hun ontwikkeling. Wie continu bezig is achterom te kijken, zich te organiseren in knokploegen als voorbereiding op de heilige strijd, is niet bezig zichzelf te ontplooien.

Als je die beelden kijkt zie je vooral groepen opgeschoten jongens door de straten trekken. Maar dat is niet het ergste. Je moet vooral kijken wie er niet loopt. (Een beetje tussen de regels doorlezen.) Geen meisjes, geen dames en geen ouderen. Die zitten binnen, gewoon midden op de dag. We zijn niet alleen de avond en nacht kwijt aan ondermijning, ook de middag.  

We zijn geobsedeerd met de emancipatie van vrouwen, minderheden en andere zwakkeren in de samenleving, maar maken daar vooral een symbolische strijd van. Deze week moest de moorkop het ontgelden. “Moor” is immers afgeleid van de Moren, een setje moslims die met bruut geweld vanuit Marokko, Algerije en Tunesië ruwweg de onderste helft van Spanje bezetten, ooit. 

Grossieren in roversbendes
Laten die drie landen ook vandaag de dag nog grossier zijn in roversbendes die pro forma een kansloze asielaanvraag doen, om een thuisbasis te hebben om op strooptocht te gaan. Een instelling die niet alleen een schoon bed, een goede maaltijd en een warme maaltijd biedt, maar zelfs zakgeld. Dat deze bandieten meewarig twijfelen aan onze geestesvermogens is zeer terecht.

Vergelijk dat eens met Joren (31), die al acht jaar extra bij zijn ouders woont, tot zijn veertigste op een wachtlijst zal staan. Geen sociaal leven, geen levenspartner. Hij staat te praten voor een leegstaande huurwoning, eentje die niet verhuurd wordt, omdat de woningbouwvereniging niet aan bouwvakkers kan komen om het appartement te renoveren. Hij staat stil.

Western Union
De asielzoekers uit veilige landen zijn internationaal volop in beweging. De buit wordt via Western Union overgemaakt naar familie, een geldstroom van keiharde buitenlandse valuta die voor de Marokkaanse economie zeer welkom is. Daar gaat de Marokkaanse koning nooit vrijwillig afstand van nemen. Dat kan zijn kabinet niet betalen

De VVD ging deze week weer vol op het orgel dat deze criminelen stevig worden aangepakt. Het kabinet blijkt echter geen enkel drukmiddel in te zetten om veilige landen te motiveren hun onderdanen terug te nemen. Hun eigen regeerakkoord bestaat uit loze reclamekreten ten behoeve van een verkiezingscampagne. Hun coalitiepartners hebben echter dezelfde belangen...

Als de linkse kerk een asielsysteem wil behouden, zouden ze het laatste restje draagvlak als een leeuw moeten beschermen. Dat doen ze helaas niet door in te grijpen en te handhaven, maar door minutieus de beeldvorming te bespelen. Dat is de weg van de minste weerstand. Wegkijken, en mensen een hautain gevoel aanpraten als ze ook biddend de kop in het zand steken.

Wat op straat gebeurt, blijft buiten beeld
Kortom, deze week liet weer keurig zien hoe belangrijk kritische media is. De waan van de dag staarde zich blind op een faux-pas, zette vol de aanval in op een Kamerlid. Wat er in kansenwijken op straat gebeurt, bleef bijna volledig buiten beeld. Onafhankelijke media bestaat niet. Ze blijven altijd afhankelijk van staatssteun, adverteerders of abonnees. Money talks.

Met uw portemonnee bepaalt u wat u voorgeschoteld krijgt.

Reaguursels

Inloggen

Dit komt alleen maar door dat niemand met marrocanen te maken wil hebben het zijn van kopschoppers tot doodstekers en aanranders en dieven aan toe allemaal geweldig fijne mensen. Ze hangen allemaal het enige juiste geloof aan , het geloof
der liefde van daar dit allemaal zielig gewoon deze jeugd.

dubbletjes | 09-02-20 | 18:37

Tja.. triest en dan te bedenken dat dit de kinderen van de 3e Generatie (ouders) zijn, die hebben dus van begin af aan het linkse politiek-correcte 'anti-discriminazie' schoolprogramma kunnen doorlopen. Zie hier de resultaten!

afdankert | 09-02-20 | 16:30

Yasser Feras/Jesse Klaver en Rob Jetten moet een keer mee draaien met die Danny. Van kaasstolp naar de werkelijkheid op straat tegenwoordig. Lesje straattaal erbij, anders krijg je die cultuurclash. Waarom heb je dan fittie met die 43-coños, voor je het weet heb je gedjoekt of brakka gezet, jeweetzelluf, dus doe doe ding niet meer op heup, tranquilo abi. Zeker Jesse kan die slang.

onesizefitsall | 09-02-20 | 15:35

Zelf zou ik het ook niet vertrouwen als een paar Marokkanen zonder uniform of zo in de trein iets van mij willen in de trein. Is dat goed? Nee. Is dat verklaarbaar? Ja. Andere Marokkanen hebben het helaas daarnaar gemaakt. Dit is niet meer op te lossen. De toekomst is gewoon nog meer politieke correctheid tot aan een religie of sekte-achtige vorm toe. Een vorm waarbij iedereen die niet meedoet slecht is. Waarbij alles wat een bepaalde groep doet als goed wordt verklaard, hoe crimineel en kwetsend ook. Waarbij er nog veel meer worden binnengehaald. De enige oplossing is die totale verblinding weg te halen, alles open te gooien en echt de waarheid laten zien in het nieuws. In plaats van "Jongeren" gewoon echt zeggen wie het zijn. Alleen dan kan onze samenleving (het woord zegt dat al) weer samen komen. Anders worden we opgesplitst in 3 groepen: de heilige boontjes die in een veilige omgeving (bakfietsomgeving) wonen en ons alles voorschijven (net als nu), maar dan ook ghettos waar wij niet meer komen en dan wij die ons moeten gaan beschermen voor als het tuig de ghetto uitkomt.

Patatter | 09-02-20 | 14:37 | 3

@Patatter | 09-02-20 | 14:37 |
U vergeet Groep 4 nog, de inheemse Nederlanders die noodgedwongen in die "Prachtwijken" moeten blijven wonen omdat het ze aan de financiële middelen ontbreekt om daar weg te gaan. Om over de ellenlange wachtlijsten maar te zwijgen.

Sjefke7807 | 09-02-20 | 15:16

"Andere Marokkanen hebben het helaas daarnaar gemaakt."

Dus zo ver zijn we afgegleden in dit land. Dat normale werkende mannen met een licht getint uiterlijk a priori wantrouwen verdienen? Belachelijk! Misschien een goed moment te gaan verhuizen naar een land waar geen bruine mensen wonen? Hongarije?

Veel succes met de verhuizing.

Beste_Landgenoten | 09-02-20 | 15:30

Beste beste landgenoten, de verhoudingen tussen probleem-marrokaan t.o.v. model-marrokaan zijn natuurlijk verschrikkelijk. De goede voorbeelden zijn op een hand te tellen. De slechte voorbeelden lopen de spuigaten uit. De observator is niet afgegleden, u bent afgegleden in politieke correctheid.

Joostmochtnietsweten | 09-02-20 | 18:41

Quote:
"Deze uitglijder werd met groots gejuich ontvangen. Niemand vraagt zich af waarom die vrouwen zich daarbij onprettig voelden. Waarom er politie nodig is om een Marokkaanse conducteur in burger zijn werk te laten doen."

Omkeren van de schuldvraag is altijd een handig trucje!

Om bij het laatste te beginnen: Waarom begeleidt politie controleurs? Het antwoord is simpel: Omdat er altjd eikels en etters bij zijn die niet willen luisteren, die dwarsliggen, die weigeren zich te legitimeren, die niet willen betalen of uiteindelijk zo dwarsliggen dat arrestatie een optie is. Daarom dus. Niet een fenomeen waar de FvD tegen zou zijn geweest, die extra controle en extra politie in de trein. Maar nu dus wel.

Ik begrijp dat Feynman er nu een speciaal probleem van maakt omdat het om de begeleiding van "Marokkaanse" controleurs gaat. Over politie-begeieiding van andere controleurs lees ik geen onvertogen woord, dus er is een racistisch motief gelegen in de bewereing, in de beschulding eigenlijk aan die Marokkaanse controleurs. De indruk wordt gewekt dat zij door hun uiterlijke voorkomen vrees aanjagen bij argeloze passagiers. De schuld daarvan - mocht die onzin al waar zijn behalve bij een paar opgefokte FvD-meisjes - zou ook nog eens bij die jongens zelf liggen. Waarom? Omdat andere donkere jongens wat meer voorkomen in "de statistieken". Het zou dus "waar" kunnen zijn.

Al met een al racistisch (ja racistisch) aangezette bewering. Kom me niet aanzetten met dat zoiets niet kan omdat "Marokkaan" geen ras zou zijn of van die gezochte lulkoek. Het probleem van de ophef wordt eenzijdig bij de controleurs gelegd, om geen enkel andere reden dat zij op grond van hun uiterlijk worden aangezien voor criminelen. Is er een andere reden? Nee, er is geen enkele andere reden dan deze.

Punt twee: Waarom voelen die vrouwen zich onveiilig? Geen idee. Zijn ze ooit verkracht door lichtgetinte NS-controleurs? Ik denk van niet. Zoals ik het verhaal begrijp zaten de dames dan ook te jennen om niks. Expres niet willen geloven in de legitimatie ook al was die controle aangekondigd in de trein, dwarsliggen tot er politie bij moest komen. Me dunkt dat de dames dit helemaal zelf hebben uitgelokt, inclusief de jankpartij bij hun dierbare vriend Tjer, altijd bereid om in ridderpak een tweet te versturen ter ontzetting van de jonckvrouwen in kwestie, al dan niet met een borrel op.

Waar zijn trouwens de vrouwen in kwestie? Waarom komen zij niet tevoorschijn? Waarom doen zij hun verhaal niet, al of niet anoniem? Ik vermoed dat ze zich rotschamen of van Tjer opdracht hebben gekregen zich gedeisd te houden. Want het echte verhaal kan nog veel schadelijker zijn voor de Tjer, als blijkt dat twee FvD dames expres een incidentje hebben willen uitlokken. Dan kost die tweet wel wat meer dan 1 zetel.

Beste_Landgenoten | 09-02-20 | 14:17 | 1

In deze discussie zijn ook een aantal zaken (zover ik weet althans) onbelicht gebleven.

Een Marokkaanse conducteur in burger. Waarom moest deze conducteur in burger? Ik zit vaak in de trein, en naar mijn weten zijn conducteurs in de trein vrijwel altijd in uniform.

Feit (!) is dat veel wanbetalers Marokkaanse jongeren zijn (en Antillianen ook trouwens). Misschien wel daarom?

Het inzetten van een Marokkaanse conducteur zal niet “zomaar” gebeuren, veelal zal zo iemand ingezet worden op lijnen waar weer problemen met Marokkanen zijn. Logisch. Je zet een Marokkaanse politieambtenaar toch ook niet in in een blanke wijk? Juist de meerwaarde van zo’n politieambtenaar is dat hij zijn eigen mensen kent.

Welnu, ik ben voorzichtig hierin, maar ik neem aan dat werving onder Marokkanen voor toezicht/handhaving niet eenvoudig zal zijn.

Men krijgt namelijk vanuit de eigen kring nogal eens te horen een “verrader” te zijn.

Zou het in dit geval kunnen zijn dat de NS, uit wanhoop, de toelatingseisen een beetje heeft uitgerekt, teneinde meer Marokkaanse sollicitanten aan te kunnen trekken? Er zijn voorbeelden uit de ambtenarij bekend waar de lat lager gelegd is om maar aan het “allochtonen-quotum” te kunnen voldoen.

Wat nu als dat ook het geval is geweest bij deze Marokkaanse conducteur? En dat dit lager leggen van de lat is gebeurd op het gebied dat met sociale vaardigheden te maken heeft?

Indien je toch vooral problemen hebt met je “eigen mensen”, waar nu eenmaal een hardere vorm van communiceren gebruikelijk is, dan maakt die verminderde sociale vaardigheid wellicht minder uit in de praktijk. Ik acht het aannemelijk dat menig NS-HR-lid, om het quotum te halen en de aanpak van Marokkaans tuig door de eigen mensen te kunnen laten verrichten (waarmee men bij politiek-correct Nederland het alom bekende discriminatie-argument van tevoren kan ontkrachten) een goed argument is om die lat lager te leggen. Wellicht zelfs dat de directie dit soort praktijken al dan niet stilzwijgend ondersteunt. Want “inclusief”.

Niets is hiermee bewezen, dat klopt. Maar politiek-correct Nederland heeft zich zo vaak aan dit soort wanbeleid schuldig gemaakt, dat bij mij dit soort zaken altijd in het achterhoofd meespelen.

Ik zou dus erg graag willen weten van echte (!) getuigen hoe deze dames zijn aangesproken. Op een nette manier, of op een (naar Nederlandse begrippen) botte manier?

Overigens begrijp ik volkomen waarom deze dames zich stil houden. Wraak nemen, en zeker op vrouwen, is in deze Marokkaanse eercultuur niet ongebruikelijk. Weet u nog van die Marokkanen die na oproepen daartoe vanuit het hele land naar Urk af reden?

Tja

Kompromat | 09-02-20 | 17:33

Ik heb het al vaker gezegd. Ik geef de pers de schuld. En het onderwijs. Ik geef de pers, het onderwijs en onze ouders de schuld.

Sans Comique | 09-02-20 | 13:15

Wordt tijd dat alle subsidie voor de NPO afgeschaft wordt en dat ze gewoon zelf hun broek op moeten houden. Iedereen moet zelf kunnen beslissen of men de NPO in zijn zenderpakket wil hebben en er dan vrijwillig voor betaald. Wat mij betreft ik kijk allang niet meer naar die linkse propaganda maar betaal er via mijn belasting wel voor.

johnelec | 09-02-20 | 12:54

Scherpzinnige observatie. Vooral Thierry moet jouw artikel even lezen. Ter lering hoe vuig dit spel gespeeld wordt in dit land. Hij is met regelmaat nog veel te naïef en te hoogdravend.

suscrofa | 09-02-20 | 12:04

Helemaal mee eens, Feynman. Heel dit land al meer dan een week over de zeik over een tweet, dan een moorkop, we worden overduidelijk bezig gehouden met de grootst mogelijke onzin.
Waar is nu het linkse mantra gebleven van 'je moet vrouwelijke slachtoffers altijd geloven'? Een paar maanden geleden werd dit luid rondgeschreeuwd door de media. Of is het gewoon zo dat vriendinnen van Baudet een soort lagere mensensoort zijn? Zou het niet zo kunnen zijn geweest dat die vier zonder uniform behoorlijk intimiderend overkwamen? Dat komt namelijk wel vaker voor in dit land, alleen mag het niet gezegd worden, mag er niet tegen opgetreden worden en moet een ieder afgemaakt die zich waagt erover te uiten.
Het viel me vooral op dat er verder geen onderzoek is gepleegd. Het volstond om Baudet weer te bashen. En ik heb vragen. Normaal worden dit soort dingen gefilmd, waar is de film? Wisten die gasten toevallig dat de dames bekenden waren van Baudet? Waarom waren ze niet in uniform? Mijn vrouw reist dagelijks met de trein en heeft nog nooit een controleur zonder uniform gezien. Het smoesje dat dat 'iets nieuws' is, geloof ik geen barst van.
En dan de reacties op rechts. Wat een stelletje schijtbakken bij mekaar, zeg. Om het hardst pissen op het lijk van Baudet, 'hij mag niet tweeten', 'hij moet excuses aanbieden', 'hij was te kort door de bocht'. De angst voor de (linkse) buren is groter dan de wil het tij te keren in dit land. Wat denk je dat er was gebeurd als Trump zoiets had getweet. Dan waren eveneens de rapen gaar geweest. En dan? Niets, want Trump vecht keihard terug. En dat zouden wij ook eens moeten doen.
Elke dag op en neer springen over tweets en gebak, terwijl de grootste dominees als Jetten en Klaver geen enkele actie ondernemen om de echte problemen in dit land aan te pakken. En niemand die hen erop aanspreekt. Want wij maken ons druk om tweets en gebak.

Datsun_Cherry | 09-02-20 | 11:59 | 1

Bovendien weet ik al 65 jaar niet anders dat iemand/personen met een controlerende functie in publiek duidelijk herkenbaar moeten zijn . Zekers als het controleurs in een trein zijn waarvan je niet kunt verwachten dat ze als herkenning aan de lopende band hun ID moeten laten zien . Vreemd... heel vreemd.

daytripper | 09-02-20 | 14:13

Ik zou er mijn rechterarm voor willen geven als Baudet een soort van 2e Pim zou kunnen zijn. Maar helaas , ook hij is het niet, hij is een lichtgewicht en nu druk ik mij nog heel vriendelijk uit..

streknek | 09-02-20 | 11:56 | 1

Doe dat nou maar niet, die rechterarm kan je nog nodig hebben in de toekomst. Zeker als Tjerrie aan de macht komt.

Beste_Landgenoten | 09-02-20 | 15:32

Territoriumdrift. Hier in A’dam zoveel voorbeelden te zien; groepen allochtone jongens zich breed makend op straat, opzichtige blingbling auto’s, scooters en auto’s die te veel herrie maken, ik-heb-schijt-attitude. Maar het ergste is toch het geschreeuw en gegil (e!, e!, e!) van ze. Wat ze blijkbaar niet weten is dat mensen die echt macht en dominantie hebben nooit schreeuwen, nooit ‘over stated’ zijn maar juist controle tonen.

Risingson | 09-02-20 | 11:22 | 1

Het zijn angstige onzekere jongens op zoek naar bevestiging en in het algemeen, liefde, krijgen ze thuis niet

hotbrasil | 09-02-20 | 12:48

" Dat deze bandieten meewarig twijfelen aan onze geestesvermogens is zeer terecht." .. Niet alleen deze bandieten, maar ook de landen Tunesië, Marokko en Algerije zelf getuige de behandeling van Oma Broekers-Knol.
Nederland maakt zich ook op dat punt onsterfelijk belachelijk.

daytripper | 09-02-20 | 11:18

Alle uitkeringen naar Marokko per direct stopzetten. Eens zien hoe snel hun overheid gaat bewegen. Maar ja, onze rechters gaan daar vast voorliggen. Stalorders van Jetten. Schrale troost: hem gooien “ze” straks als eerste kopvoorover van de flat....

Rest In Privacy | 09-02-20 | 10:27 | 1

d(ive)66

Watching the Wheels | 09-02-20 | 10:54

kijk is naar Jensen.nl

glaaf | 09-02-20 | 10:21 | 3

Bijna niet te verstaan die opgefokte Veronica voice-over en iets te blij met zichzelf.

Watching the Wheels | 09-02-20 | 10:55

Om schreeuwlelijk Jensen vol te houden moet je uit speciaal hout gesneden zijn .

daytripper | 09-02-20 | 11:21

Sorry, maar die opgeblazen pad is nou net de reden waarom velen 'rechtse kritiek' niet serieus kunnen nemen. Niet om aan te zien en te horen.

EefjeWentelteefje | 09-02-20 | 11:56

Er gebeuren twee dingen: a) immigratie loopt mis en beleidsmakers met hun vazallen schuiven dat onder het tapijt, en b) degenen die dat aanvoelen en dat uiten, doen dat op een manier die ook onzuiver is. Wat Feynman en veel reaguurders nl. doen, is uitruilen van false negatives voor false positives.
Baudet had een false positive en laat na om dat toe te geven. Daarmee doet hij precies hetzelfde als waar het immigratieprobleem door uit de hand aan het lopen is: wegpoetsen van fouten mbv retoriek.
Politiek is anticiperen op een toekomst die je nog niet kent. Daarbij zullen altijd juiste en onjuiste inschatting worden gemaakt. Maar een land met politici dat dat niet kunnen toegeven, komt vroeg of laat op een dwaalspoor waar ie niet meer vanaf komt totdat dat vermogen weer terug is in het landsbestuur. Baudet lijkt vanuit dat oogpunt iig nog geen verlosser.

harryverdetsie | 09-02-20 | 10:00 | 1

Helaas ben ik het volledig met je eens.

EefjeWentelteefje | 09-02-20 | 11:58

Geloof me, ik zit regelmatig tussen linkse kringen. Wat je ook zegt, inclusief eigen ervaringen of wat voor bewijs dan ook, ze zullen nooit toegeven dat de grootste en meest agressieve vorm van discriminatie uit de allochtonen hoek komt .

Misterspok | 09-02-20 | 09:51 | 2

Sterker nog, het allochtonenprobleem wordt fanatiek ontkend en weerlegd met voorbeelden van blanke autochtone jongeren die "ook" overlast veroorzaken c.q. "ook" terreur uitoefenen. Let op wat het woord "ook" impliceert, maar dat hebben de linkse deugmenschen even niet in de gaten. Bescherm uw vijand en hoop dat hij u daarom met rust laat.

Nivelleermarionet | 09-02-20 | 10:11

Dezelfde ervaring hierzo. Het valt me wel op dat het met name vrouwen zijn.

Nathan | 09-02-20 | 10:36

Ik zou willen dat het Feyman bericht van iedere week aan het begin van de eerste plenaire vergadersessie én aan het begin van de ministerraad wordt voorgedragen. Weer helemaal raak, zoals altijd.

algoritmos | 09-02-20 | 09:48

Het is arrogantie te denken dat je als land een massale toestroom van moeilijk tot niet integreerbare bevolkingsgroepen wel eventjes aan kunt. En bij overstelpend bewijs van de ondermijnende gevolgen hiervan gewoon stug doorgaan op het ingeslagen pad is simpelweg een teken van dogmatisch denken en een ontkenning van de realiteit. En er staat een prijs op. Een regerende elite die dit allemaal veroorzaakt en daarmee het voortbestaan van de samenleving in gevaar brengt, wacht vroeg of laat een harde afrekening.

Rest In Privacy | 09-02-20 | 09:03 | 7

@K. Letskoek | 09-02-20 | 09:23: Is het raar dat politici bedreigd worden?

Ben5570 | 09-02-20 | 10:17

Onze bestuurders zijn bijvoorbeeld zelf niet op een sociale huurwoning aangewezen, ze ondervinden amper last van de migratie. Een goede kennis van mij woont ook in zo'n kansarme buurt. Naast haar is een poos geleden een Marokkaans bijstandsgezin komen wonen met wie ze amper kan communiceren. Ze onderhield haar huis en tuin altijd goed, maar die Marokkanen laten de boel verpauperen. Geld om te verhuizen naar een betere en voor haar gezelliger buurt is er niet. Wat hebben zulke mensen aan die preken van Rob Jetten of Jesse Klaver over inclusiviteit?

jochum1980 | 09-02-20 | 13:26
▼ 4 antwoorden verborgen

Dat ligt dan helemaal aan jezelf.
Je woont in Klazienaveen?

Beste_Landgenoten | 09-02-20 | 15:34

Wat een enorm onduidelijk wapengekletter is dit Feynman. Wat is je punt? Dat de deugmedia niet deugt? Dat het op straat veel erger is dan we denken? Dat het logisch is dat blanke meisjes bang zijn voor getinte controleurs? Dat Baudet, net als iedereen wel eens een foutje maakt? Dat “de menssuh” niet naar de juiste docu’s kijken? Ik waardeer jouw stukken enorm en lees ze wekelijks met veel aandacht. Duidelijk is dat er veel passie, aandacht en tijd in wordt gestoken. Heel vaak bekruipt mij het gevoel dat jouw stukken 90-98% af zijn. Net niet de stofkam erdoor, net de verkeerde geleerden erbij gehaald, onnodig veel voorbeelden verzameld, onduidelijke interpretatie van natuurwetten en erger nog, wat is je boodschap? Je lijkt te struikelen over je eigen enthousiasme, je souplesse verdwijnt door je frustratie, je verslikt je in je eigen woordenbrij en de leesbaarheid vermindert waarmee je punt onduidelijk wordt. Volgens mij stop je de hele week enorm veel tijd en energie in je stuk maar haal je ternauwernood de deadline en raffelt het af…zonde, doodzonde! Oh ja, Baudet is gewoon een domme eikel door die domme tweet te sturen, verder niks om je druk over te maken.

hetgingperongeluk | 09-02-20 | 06:51 | 13

@Harrie7949 | 09-02-20 | 09:50: Mijn punt is een reactie op het stuk van Feynman, Niet meer en niet minder. Wel bedankt voor de scherpe vraag!

hetgingperongeluk | 09-02-20 | 10:47

@hetgingperongeluk | 09-02-20 | 10:45: U ook bedankt. Leze en begrijpen zijn twee verschillende zaken. Het niet altijd eens zijn moet ook kunnen.

Crossing_The_Rubicon | 09-02-20 | 11:43
-weggejorist-
afdankert | 09-02-20 | 16:18
▼ 10 antwoorden verborgen

Heden is elke verandering een verbetering! Heb geduld tot de verkiezingen, maar blijf bidden voor een kabinetscrisis.

bolletje kaas. | 09-02-20 | 06:26 | 1

Precies dit!

Crossing_The_Rubicon | 09-02-20 | 11:43

Altijd goeie “docuus “van Danny.
De afleveringen dat hij verschillende steden in europa aandoet zijn ook interessant.
Voor een objectieve kijk in de afvoerputjes van de samenleving waar geheel andere wetten en regels van kracht zijn dan de doorsnee burgers gewend zijn.

Ook nu is dit weer een overduidelijk signaal van een intergratie probleem in gevorderd stadium.
Terwijl de media en linksekerk voluit op het deug orgel tekeergaan en luidkeels in koor “ jij bent welkom in mijn land “ zingen vindt er op de achtergrond een falende intergratie plaats en een zorgwekkende teloorgang van de Nederlandse normen en waarden.

En waar focussen onze deug partij leiders zich op? Nou die dienen een motie in tegen chineesje pesten en gaan lopen flyeren in Brabant in de hoop om met een heuse negert op de foto te komen want dat is zo lekker inclusief.
En als je ze dan verteld dat er een joekel van een Paard van Troje in de huiskamer staat dan ben je een racist fascist nazi en Extreem! Rechts.
Alsof het afgesproken werk is blijft de immigratie stroom ongehinderd door gaan met een historisch falend intergratie beleid.
Wat is een Nederlander? Nou dat was 1 koekje bij de koffie maar die koek is nou onderhand wel op of weg gerooft.
Volgens een recente poll is 65% van de Nederlanders wel een beetje klaar met dit beleid maar ik geloof dat dat percentage angstvallig laag is gehouden.
Kots misselijk van de deug brigade en de woordjes verbindend en inclusief, scheeuwt het volk voor effectief en het dempen van deze bodemloze linkse wensput.

Datgingniegoed | 09-02-20 | 05:06 | 4

@drs.Nee | 09-02-20 | 06:14:
"Als het aan de islam zou liggen, zouden ook Turken een probleem vormen. "
Geen idee of het aan islam ligt, maar criminele Turken vormen wel degelijk een probleem. Het is alleen veel meer verborgen en goed georganiseerd. Geeft minder directe overlast en dus minder zichtbaar.

Rest In Privacy | 09-02-20 | 06:35

@drs.Nee | 09-02-20 | 06:14:
Mbt de eerste alinea :Ik ben zelf ook geen volbloed Nederlander.
En ja de positieve intergratie mag ook genoemd worden .
Of Islam de boosdoener is betwijfel ik maar het gaat ook niet helpen bij de intergratie.

Datgingniegoed | 09-02-20 | 07:07
▼ 1 antwoord verborgen

Mooi weergegeven.

ChristianV | 09-02-20 | 02:35

Beetje rondhangen in de wijk je 'territorium' verdedigen.
Er is helemaal geen territorium, het een waanidee bij gebrek aan eigen identiteit. Het bestaat alleen in en soort vreemde fantasie.
Ga naar school, ga werken, doe iets met je leven.
Ga met brommers door de weilanden crossen, ga games maken, ga muziek maken. Doe iets. Hang niet de looser uit.

kloopindeslootjijook | 09-02-20 | 01:57 | 1

De ene loser verliest zich in een religie.... de ander in dit. Die laatste 3 dingen die jij noemt zijn niet stoer/cool en zijn wittemansdingen, zitten ook haram-dingen tussen dus ligt niet lekker in bepaalde kringen.

Rest In Privacy | 09-02-20 | 03:52

Interesante kerel die Danny Ghosen.
Kefah Allush is ook zo iemand, die kan toch op plekken komen als journalist waar je als roomblanke kaaskop niet veel voor elkaar krijgt.

kloopindeslootjijook | 09-02-20 | 01:45

Het waren met name de Omajjaden die bepalend waren voor eerst het emiraat van Cordoba en later het kalifaat van Cordoba. Zij werden rond 750 verslagen en verjaagd door de Abbasiden die een meer strenge en vooral minder weelderige en 'wereldlijke' levensstijl wensten. Gewoon hardcore islam.

Kort voor die Omaijiden in Spanje kwamen waren er inderdaad al enige Moren, Berbers, en volk uit Mauretanië, Tunesië en Algerije, de Almoraviden. Dat waren domme bruten. Wat dat betreft is er niets veranderd.
De Omaijiden zorgden voor het meest welvarende islamitisch rijk gebaseerd op met name cultuur en wetenschap. Met de meeste vrijheden voor andere geloven, algebra, wiskunde, astrologie, introduceerden de Moren nieuwe landbouwtechnieken. Volgens mij is na het einde van dat kalifaat in Spanje alle ontwikkeling die mogelijk is met al doende leert men, weer gestopt in de islamitische wereld omdat in de wereld van de meer orthodoxe strenge leer geen ruimte is voor ontplooiing.

Moneytron | 09-02-20 | 00:43

Hulde aan Danny. Zulke (allochtonen, red.) daarvan graag Meer Meer Meer! Dit land is voor meisjes die hun hoofddoek weglaten.

Mijnbescheidenmening | 09-02-20 | 00:36

Ophalen, spullen inpakken, wegwezen. Terug naar het geroemde en aanbeden land van familie en (over-)grootouders, of op heropvoedingskamp in Noord-Siberië voor enkele maanden/jaren.

Mijnbescheidenmening | 09-02-20 | 00:35
-weggejorist-
wolfjemidas | 09-02-20 | 00:16

Ik ben het niet eens met Feynman. Er is inderdaad zoiets als "het Marokkanenprobleem", of althans zo zou je de verzameling van ellende waar het om gaat kunnen noemen.
Maar als je dat ter sprake wilt brengen moet je niet een vage en naar alle waarschijnlijkheid onterechte beschuldiging aan het adres van "vier Marokkanen" als aanleiding nemen. Dit zou nu juist een gelegenheid zijn om nog eens te vertellen dat er ook werkende Marokkanen zijn die ten onrechte zwart gemaakt worden.
Wil je het probleem van de hoge criminaliteit onder Marokkanen ter sprake brengen, dan moet je een meer passende aanleiding afwachten of gewoon helemaal géén aanleiding gebruiken.

JvanDeventer | 09-02-20 | 00:08 | 7

Een heel Marokkanern verhaal in 280 tekens?

Dat kan als je begrijpend lezen heb geleerd maar dat heeft de dom-linkse landverradersbrigade van journalisten en politici nooit geleerd.

Zij kijken slechts naar wie wat heeft geschreven en dat is vaak meer dan voldoende voor hen.

TriestGeval | 09-02-20 | 09:50

Ik vertrouw geen enkele Marokkaan, want ik ben haram. Tegen mij moeten ze liegen, het is een heilige plicht!

Acidstain | 09-02-20 | 14:45

Hoe weet jij, dat ze ten onrechte zijn zwart gemaakt?
Was je erbij? Heb je daar bewijs van?
En overschakelen van collectivisme op individualisme snijdt allang geen hout meer.
Als blank als groep fout kan zijn, dan kan elke andere groep dat ook.

MistaRazista | 09-02-20 | 18:13
▼ 4 antwoorden verborgen

Het feit dat de MSM en de linkse kerk als een roedel hyena's op een tweetje van Baudet duiken, toont aan dat de geschiedenis zich herhaald.
Exact dezelfde reactie als die op de uitspraak van Fortuyn: de islam is een achterlijke cultuur.
Toont de geestelijke armoede van deze sekte aan.
En zal Baudet eerder meer dan minder stemmen bezorgen.

de honden blaffen... | 09-02-20 | 00:05 | 3

Terwijl van Dale stelt dat achterlijk betekent - achter in ontwikkeling - ergo Fortuyn had niks verkeerd gezegd.

Nehemia | 09-02-20 | 00:45

@Nehemia | 09-02-20 | 00:45:
Neen, maar hij vloekte in de linkse kerk.
En dan treed de inquisitie van deze machtige sekte in werking.

de honden blaffen... | 09-02-20 | 01:28

Het toont weer eens aan dat paviljoen policor zonder argumenten zit.

Harry.Langezwaal | 09-02-20 | 09:34

Alles moet tegenwoordig een verhaal hebben en het liefst nog een beeld. De totale leegte. Thierry zat ernaast, maar zijn tweet had op duizenden incidenten geplakt kunnen worden. Wie het niet gelooft, nodig ik uit om met een blonde vrouw in een kort rokje door een allochtonenwijk te lopen.
Grill rap is al jaren oud. Men noemde het vroeger alleen gangsta rap. 43 mag op Crips slaan, de jongeren vergelijken zich met de Bloods. Een Crip draagt geen rood.
Feynman stelt terecht dat het ongemak geen beeld mag hebben. Ik heb liever betrouwbare overheidstatistieken waar ik in terug kan vinden dat er geen 16-jarige veroordeelden of gewonden zijn. Het kopje 'Overig' heeft die hoop doen vervliegen. Een nep tweet van Thierry zegt meer over de werkelijkheid dan informatie van de overheid. Triest.

arlen | 08-02-20 | 23:47

"... een setje moslims die met bruut geweld vanuit Marokko, Algerije en Tunesië ruwweg de onderste helft van Spanje bezetten, ooit"

dit klopt niet feynman,

het setje moslims hield geheel! spanje bezet, en de onderste helft van frankrijk.

win | 08-02-20 | 23:32 | 7

Wellus.

Rohin | 09-02-20 | 17:39
▼ 4 antwoorden verborgen

Het tijdperk van het nihilisme dus. Nietzsche had zijn hoop gevestigd op de komst van de Übermensch. Na de dood van god moet de mens op een nieuwe manier boven zichzelf uitstijgen, niet meer in godsdienst, maar in de kunst. De übermensch is de grote kunstenaar, het grote genie van het kaliber van een Michelangelo of een Leonardo da Vinci. De mensen ontlenen zin aan hun bestaan doordat zij door hun productiviteit de mogelijkheidsvoorwaarden scheppen voor het verschijnen van grote kunstenaars.
Jünger vertrouwt op de terugkeer van de goden na de Titanenstrijd in tijden van nihilisme.

Rest In Privacy | 08-02-20 | 23:11 | 1

Ik heb iets meer context nodig denk ik
Wat probeer je te zeggen?

Rohin | 09-02-20 | 17:40

De corrupte media en bange politici laten het afweten. Juist daarom heb je een hondekop nodig als leider. Zoals Trump. Die steekt gewoon de middelvinger op naar dat soort mensen. Als de VS last had van Marokkanen die niet worden teruggenomen, gokje: dreiging totaal importverbod vanuit dat land, geen enkel visum meer en geen vluchten meer. Dan nemen ze overmorgen ineens wel mensen terug. Uiteraard janken er wat mensen als dit soort maatregelen genomen worden maar jammer dan.

geerdt | 08-02-20 | 23:03 | 2

Tja dat soort leiders hebben wij dus niet. Mietjes die hebben hier de overhand.

Baron-barry | 09-02-20 | 01:01

Dankzij partij "discipline" wordt de volgende generatie politici gekweekt in gewenste keurslijf. Iedereen en alles die daar niet aan mee doet, mag het zelf uitzoeken.

ScumbaggusMaximus | 09-02-20 | 06:00

Waar is dit ergens? In Kutkraberveen?

Fi-Bu-Bla | 08-02-20 | 22:50

Wat een topcolumn is dit, Feynman. Exact beschreven zoals het is. Geweldig!

hoogstetijd | 08-02-20 | 22:50

Die idioot met dat kapmes woont hier waarschijnlijk nog geen twee kilometer vandaan. Nou dan mag ik wel zeggen dat het nu wel erg dichtbij komt, toch?

knutsel_ | 08-02-20 | 22:42 | 4

Kan ie gelijk je haag snoeien.

arlen | 08-02-20 | 23:49

@hertogvanzottegem | 08-02-20 | 23:47: afstand is hier toch veel relevanter dan inhoud? De inhoud van zo'n complexe vorm kan je overigens het best meten door het in een bak water te gooien en te meten hoeveel het water stijgt.

beldewouten | 09-02-20 | 04:16
▼ 1 antwoord verborgen

rijksambtenaren gedrocht^

bij gelegenheid | 08-02-20 | 22:15

Volgens mij is hier nooit iemand jong geweest.

beldewouten | 08-02-20 | 22:15 | 5
▼ 2 antwoorden verborgen

Kritische media hebben we allang niet meer. Die leven in hun eigen wegkijk-bubbel. Wil je nog een beetje scherp zijn en blijven en op de hoogte blijven van écht relevant nieuws, dan lees je GeenStijl, TPO en OpinieZ. Om maar eens wat te noemen. Saltmines is trouwens ook niet slecht.

Kunst is nu om e.e.a. uit te zitten tot de volgende verkiezingen, en FvD/PVV te stemmen. Verandert dat de zaak? Dat weet ik ook niet, maar stemmen is vooralsnog het enige wat je (legaal) kan doen om verandering te bewerkstelligen......

Geil Kippetje | 08-02-20 | 21:57 | 5

@Diewijfvandielange | 08-02-20 | 22:10: ssst, past niet bij de schijnwereld van het clubje. Zelfs niet als 9 van de 10 schokkende, verzwegen feiten door normale journalisten zijn gebracht. De Volkskrant, NOS/NPO en zelfs NRC is hofleverancier voor de stukjes hier.

beldewouten | 08-02-20 | 22:27

@beldewouten | 08-02-20 | 22:27:

Sommige feiten zijn niet te ontkennen.
Dus berichten zelfs de msm erover.
Maar hoe gaan ze vervolgens met die feiten om?
Een domme tweet van Baudet houdt alle gemoederen bezig, en ddr66 reist af naar Brabant om te roepen dat grootschalig crimineel gedrag geen belemmering is voor massa-immigratie.

Het bestaan van gangstertjes met kapmessen nemen we voor lief.
Veel gangsterrappertjes werden zelfs jarenlang gesubsidieerd, al geef ik toe niet te weten of dat nog steeds zo is.
Maar de benadering is dus heel anders.

Dandruff | 08-02-20 | 23:14
▼ 2 antwoorden verborgen


Het lijkt toch echt dat Baudet het gewoon lekker vindt om in zijn eigen voet te schieten.

Rammstein | 08-02-20 | 21:51 | 4

Och, wie maakt niet bij tijd en wijlen een uitglijder. Dat de deugmedia dit nu zo breed heeft willen uitmeten waar zij wegkijken tot een kunsdt heeft verheven ten aanzien van hunner deugding is te billijken. Met dien verstande dat je weet wie je veur je hebt, dat wel natuurlijk.

bij gelegenheid | 08-02-20 | 22:08

dat is maar hoe je het ervaart. Baudet had wel degelijk achterliggend een punt en wel een ,dat wordt vermeden door en in de MSM, gesymboliseerd door de redelijk debiele fake journalist -ambtenaartje- Jaïr Ferwerda.

hertogvanzottegem | 08-02-20 | 23:51

Waar gehakt wordt vallen spaanders eh

ChristianV | 09-02-20 | 02:34
▼ 1 antwoord verborgen

Niet op reageren, gaat vanzelf wel over met die jongens, is gewoon even een perioden. Misschien een streetworkertje of een buurthuis inschakelen, heb je zo mak als een schaapje. Gaan we het beter over belangrijken dingen hebben, hoeveel CO2 zit er vandaag in de lucht??

jan huppeldepup | 08-02-20 | 21:50

Feit blijft dat Baudet fouten blijft maken en dat brengt zijn aanhang aan het twijfelen.
Dat is zonde, jammer en onnodig.
Hoeveel jokers heeft hij nog om in te zetten?
Schuift hij iemand anders naar voren?
Annabel is ook niet meer zo opvallend aanwezig.
Ben benieuwd welke kant het opgaat...

laurentius | 08-02-20 | 21:49 | 3

Hij denkt idd. Trump te zijn. Maar op rechts is het alternatief Wilders en die wordt al 10 jaar geboycot. Word tijd dat Hiddemeister is wat strenger wordt.

Trumme | 08-02-20 | 21:57

Ik denk dat Baudet nog wel kan groeien in zijn rol. Thierry is nog een beginnend politicus en nog niet door de wol geverfd. In ieder geval moet het een stuk beter. Die cojones zijn nog niet goed ingedaald.

Nehemia | 08-02-20 | 22:02

ik geloof dat FvD best zonder uw soort zorgen kan...

hertogvanzottegem | 08-02-20 | 23:53

Dat waren de slachtoffers waarschijnlijk joris en Piet en Japie

laurentius | 08-02-20 | 21:52

@Jan Dribbel | 08-02-20 | 21:51:
Gaat hierover,
‘Eén meisje en vijf jongens tussen de 11 en 15 jaar zijn zaterdagavond aangehouden tijdens een straatroof. Zij hadden twee meisjes van hun mobiele telefoon beroofd.’

bij gelegenheid | 08-02-20 | 22:01

Het was een noodgeval.

Acidstain | 09-02-20 | 14:56
▼ 1 antwoord verborgen

Nederland moet eens stoppen met het maken van onderscheid tussen "echte" vluchtelingen en economische gelukszoekers. Daar zit toch al niet of nauwelijks verschil in. Beter is dan ook om het vluchtelingenverdrag gedag te zeggen, want waarom een domme afspraak nog langer steunen? Kap er toch mee.

druipsmurf | 08-02-20 | 21:48 | 4

@Trumme | 08-02-20 | 22:00: Het wordt nog veel erger. Guy Verhofstadt heeft in een toespraak in het Europese Parlement laten weten dat zo iets als Brexit nooit meer mag gebeuren. Ze gaan dus allemaal wetgeving implementeren zodat het onmogelijk wordt om de Brusselse Titanic alsnog te verlaten.

Nehemia | 08-02-20 | 22:05

@Trumme | 08-02-20 | 22:00:
Het vluchtelingenverdrag staat volgens mij los van de EU. Waar wij zoveel hinder van hebben is een Europese supplement op het mondiale vluchtelingenverdrag. Hierin verplichten we ons (in tegenstelling tot de rest van de wereld) om ook "vluchtelingen" van buiten Europa op te nemen. Het is een Europese afspraak. Maar heeft niets met de EU van doen.

druipsmurf | 09-02-20 | 00:23

@Trumme | 08-02-20 | 22:00:
Het vluchtelingenverdrag staat volgens mij los van de EU. Waar wij zoveel hinder van hebben is een Europese supplement op het mondiale vluchtelingenverdrag. Hierin verplichten we ons (in tegenstelling tot de rest van de wereld) om ook "vluchtelingen" van buiten Europa op te nemen. Het is een Europese afspraak. Maar heeft niets met de EU van doen.

druipsmurf | 09-02-20 | 00:23
▼ 1 antwoord verborgen

Media

andere hans | 08-02-20 | 21:48

Nederland moet eens stoppen met het maken van onderscheid tussen "echte" vluchtelingen en economische gelukszoekers. Daar zit toch al niet of nauwelijks verschil in. Beter is dan ook om het vluchtelingenverdrag gedag te zeggen, want waarom een domme afspraak nog langer steunen? Kap er toch mee.

druipsmurf | 08-02-20 | 21:48 | 1

''...waarom een domme afspraak nog langer steunen?''
Bevel van Brussel (open grenzen enz) en onze laffe Haagse bedrijfspoedels geoorzamen gedwee ten koste van Nederland en ten koste va onze kinderen.
Dit blijven ze doen zolang de kiezer niet wakker wordt

Ctrl-Alt-Del | 08-02-20 | 22:11

Wat ik niet begrijp is waarom Thierry's dierbare vriendinnen niet zelf met een verklaring naar buiten zijn gekomen. Hun relaas was voor hem immers reden om zijn nek uit te steken en nu mag hun dierbare vriend zelf de kastanjes uit het vuur halen.

MickeyGouda | 08-02-20 | 21:43 | 7

Veel slachtoffers houden zich vorborgen, immers de dom-linkse brigades kennen geen invoeling, zij gaan vol op het terreur orgel.

Kijk naar het schoolmeisje in Engeland dat het waagde kritiek te spuien over haar islamitische klasgenoten of kijk naar Eva Vlaardingerbroek, knap, intelligent, welbespraakt maar voor de dom-linkse brigades moeten beiden dood.

TriestGeval | 09-02-20 | 10:05

Als ik Baudet was dan zou ik nog eens even heel kritisch kijken naar die 'vriendenkring' van me. Het lijkt me inderdaad dat hij erin geluisd is, of dat deze 'vriendinnen' wel zódanig dom zijn dat ik ze niet in mijn vriendenkring zou willen hebben.

Neemt niet weg dat de grootste domoor in deze kwestie Baudet zelf is. Voordat je iets via twitter de wereld in sllingert ga je toch eerst eens even na of een en ander wel klopt, zou ik zo denken.

EefjeWentelteefje | 09-02-20 | 12:25
▼ 4 antwoorden verborgen

Niemand vraagt zich af waarom die vrouwen zich daarbij onprettig voelden.
...
Euh, dat heb ik hier deze week al drie x gevraagd.
Waar zijn de getuigen?

Piet Karbiet | 08-02-20 | 21:42 | 4

Getuigh? De politieagent die deze ‘in burger operenden NS controleurs’ assisteerde; waar blijft de kwetter van deze ambtenaar? Die wil ik graag lezen.

bij gelegenheid | 08-02-20 | 21:55

Het is niet relevant. Ook als de conducteurs zich onbehoorlijk gedragen hebben is het een smerige tweet, omdat Baudet 'm nooit verstuurd zou hebben als het om mannen met een Belgische/Australische/Chinese/Friese achtergrond was gegaan. Als hij daarover getweet zou hebben, komt het wereldbeeld in gevaar waarmee hij juist zijn kiezers trekt: blanke Nederlanders zijn de onschuldige engelen, bedreigd door Arabische indringers.

Diewijfvandielange | 08-02-20 | 22:14

@Diewijfvandielange | 08-02-20 | 22:14:

Je mist de point.
Er is een probleem met Marokkaanse overvallers, aanranders en kopschoppers. En met Marokkaanse subsidiesponzen als moskeeën, scholen en culturele verenigingen. Als die al niet door de Marokkaanse overheid geleid worden, dan wel door salafistische extremisten.

Er zijn geen problemen met Belgische bierdrinkers, Australische backpackers, Chinese restauranthouders of Friese schaatsverenigingen.
Die constatering heeft niks met racisme te maken.

Wat niet wegneemt dat ik die tweet vrij dom vond, vanaf het begin.
Alle controleerbare cijfers geven hem gelijk, dus had hij met controleerbare cijfers moeten komen, in plaats van met een oncontroleerbaar "van horen zeggen" verhaaltje. Maar een domme fout is iets anders dan racisme.
Voor echt racisme moet je naar een zwarte school.

Dandruff | 08-02-20 | 23:02
▼ 1 antwoord verborgen
-weggejorist-
KeesBruin | 08-02-20 | 21:27

Kun je dit mes in geenstijl winkel bestellen ?

HaaiBaai | 08-02-20 | 21:25

“Moor” is immers afgeleid van de Moren, een setje moslims die met bruut geweld vanuit Marokko, Algerije en Tunesië ruwweg de onderste helft van Spanje bezetten, ooit."

Wtf. De idioot Feyman. Steden als Cadiz en Malaga zijn 1500 jaar voor de geboorte van Jezus door de Moren gesticht. Ooit van Hannibal gehoord?

Cobarde | 08-02-20 | 21:24 | 5

geeft niet hoor, timmermans lult ook wel is uit zijn nek.

jan huppeldepup | 08-02-20 | 21:55

Cobarde | 08-02-20 | 21:24,

De eerste pogrom in Europa werd inderdaad door de Moren gehouden.
Verder heeft al-Andaluz hier weinig toegevoegd.
Het werd inderdaad met bruut geweld gesticht; en leefde daarna eeuwenlang van plundertochten en slavenjachten in oa Frankrijk. Net als de rest van de islamitische wereld werd er niet aan wetenschap of mensenrechten gedaan.
Toegegeven; in het Roomse rijk ook nauwelijks.
Maar het ongelijk van de Middeleeuwse kerk wordt nu door iedereen erkend.
Geen zinnig mens bejubelt de kruistochten, en dan is het raar dat het op jihadisme gestoelde al-Andaluz zo bejubeld wordt.

Dandruff | 08-02-20 | 21:57

Ik denk dat u uw naam liever geen eer aan wilt doen (cobarde=spaans voor lafaard)
FYI:
Málaga werd rond 1000 v.Chr. gesticht als een van de koloniën van de Feniciërs
Málaga werd in de 6e eeuw v.Chr. veroverd door de Carthagers, die in die periode de handelspositie van de Feniciërs in de westelijke Middellandse zee overnamen. In het jaar 218 v.Chr. echter wordt de stad wederom veroverd, ditmaal door de Romeinen.
In de 8e eeuw(...!!) werd het grootste deel van het Iberisch Schiereiland veroverd door de Moren. Vanaf dat moment maakte ook Málaga deel uit van het islamitische rijk Al-Andalus, en de stad kreeg de naam Malaqah.
Tijdens de Reconquista, oftewel de herovering van het land door de Spaanse katholieke koningen, bouwden de Moren een groot aantal verdedigingstorens rondom Málaga. De herovering van Málaga verliep langzamer dan in welke andere Spaanse stad ook
(Bron Wikipedia)

Ctrl-Alt-Del | 08-02-20 | 22:01
▼ 2 antwoorden verborgen

Dit alles past naadloos in het plan van de EU om de natiestaat te ondermijnen en er één grote stinkende multiculturele stronthoop van te maken, want alleen dan zien Verhofstadt, Timmermans, Rutte en consorten kans om ons hun ideologie op te leggen. Een sterk zelfbewust volk kan niet worden geknecht. Een zwak en gedesoriënteerd volk laat zich echter makkelijk voor het EU-karretje spannen. Het is bijna duivels als je er goed over nadenkt. Baudet heeft gelijk, de meeste mensen zijn naïef en zien gewoon het kwaad niet. Daarom blijven ze ook stug VVD stemmen, omdat ze het niet ZIEN. Of willen zien. In hun kleine bekrompen en burgerlijke wereldje zijn Baudet en Wilders "onbeschaafd" en is Rutte het "fatsoenlijke" alternatief. Het is werkelijk om moedeloos van te worden. Het ergste is nog dat de volgende generatie, onze kids, met de ellende zitten opgescheept die Rutte en zijn VVD66-ers voor hen hebben gecreëerd. Wij geven hen een verpest, verkankerd, onveilig, onleefbaar en overbevolkt Nederland door. Het is een schande. Vergelijk het met een prachtige boom waar generatie na generatie de vruchten van mag plukken. De huidige generatie, de VVD66 bende van Rutte plukt geen vruchten, maar is bezig om de boom om te hakken. DAT is er aan de hand in ons mooie oude Nederland, dat wij langzaam aan het verliezen zijn. Voorgoed, want het is een onomkeerbaar proces.

Motleycrew | 08-02-20 | 21:23 | 5

@Sjefke7807 | 08-02-20 | 22:25:
Ik hoop en ik geloof dat het Boreale ras sterk genoeg geworteld is dat dit scenario niet gaat gebeuren. Het kantelpunt is dichtbij.

Baron-barry | 09-02-20 | 01:09

Mooie tegel en reacties. Dat kantelpunt kan er niet snel genoeg komen: nog 1 of 2 generaties verder weet niemand meer waarvoor of -tegen hij strijdt. Hetgeen zou betekenen dat de missie geslaagd is, Tegen de huidige machthebbers zou ik namens alle brave kinderen in Nederland willen zeggen: HOW DARE YOU!!

2tribes | 09-02-20 | 10:51

@Care | 08-02-20 | 21:28:
Ms weer landelijk campagne opzetten voor het aanwezig zijn bij en doorgeven van de tellingen volgend jaar?

2tribes | 09-02-20 | 11:13
▼ 2 antwoorden verborgen

Er komt een moment dat de wal het schip gaat keren. In Nederland, ja zelfs in Duitsland.
Helaas zal dat moment véél te laat komen, omdat de puinhopen van dit soort bendes, de orthodoxe islam en aanverwante ellende tegen die tijd niet meer zijn te overzien.
Maar voorlopig maakt pc-Nederland zich druk over moorkoppen, een tweet van Baudet waarmee even een vinger op de bekende zere plek gelegd werd, en Zwarte Piet.
Intussen worden de samenleving, de sociale zekerheid, de voorraad sociale huurwoningen voor ieders ogen ondermijnd, maar de politieke mainstream zul je er niet over horen. Allemaal racisme om op de realiteit te wijzen, nietwaar?

KeesBruin | 08-02-20 | 21:18 | 1

Tsja het eens normale begrip realist heeft voor velen inmiddels ook al verdachte connotaties.

2tribes | 09-02-20 | 10:55

Onzin Feyman, dat zijn een hoop windmolens waar je tegen vecht.
Bijna alle Nederlanders en bijna alle politici (misschien GL en D66 uitgezonderd) erkennen dat er grote problemen zijn met integratie, en dan met name van Marokkaanse jongeren, en benoemen dat ook regelmatig. Daar doet aandacht voor de tweet van Baudet niks aan af.
Het probleem is dat Baudet met zijn keuze om hier te benoemen dat het om Marokkanen ging suggereert dat het NATUURLIJK om Marokkanen gaat, dat weten we immers allemaal, en als je dat niet weet ben je 'kinderlijk naïef'. In het wereldbeeld dat Baudet wil schetsen is geen plek voor Marokkaanse conducteurs die gewoon hun werk doen. Hoewel de mensen die Baudet bestrijdt (Rutte, de MSM) wél hardop uitspreken dat er grote problemen zijn met Marokkanen, zal Baudet het omgekeerde nooit zal zeggen. Terwijl dit hoe je het wendt of keert ook feiten zijn:
- Veruit de meeste Marokkanen zijn nog nooit met de politie in aanraking geweest.
- Een flink deel van de moslims heeft een prima baan, leuk contact met autochtonen en geen waarden die veel zorgelijker zijn dan die van de gemiddelde SGP'er.
- Op het gebied van taal, onderwijs, inkomen en dergelijke doen Marokkanen en Turken het steeds beter.
HOHO, NU NIET METEEN ZEGGEN DAT IK EEN WEGKIJKER BEN DIE DE PROBLEMEN NEGEERT! Ik weet óók heus wel dat dit niet het heel verhaal is, en dat zegt bijna iedere Nederlander, bijna iedere politicus, en de MSM staan er vól mee. Maar dit verhaal is óók deel van de werkelijkheid. Alleen: mensen als Baudet en Wilders proberen te doen alsof er maar één werkelijkheid bestaat, namelijk dat moslims en/of Marokkanen INHERENT fout zijn. Dat móeten ze ook wel doen, omdat ze anders de bodem weggeslagen zien worden onder het soort generieke maatregelen dat ze voorstellen (grenzen dicht, 'minder, minder'). En bovendien moeten ze dat doen omdat een flink deel van het electoraat niet tegen een complex verhaal met mitsen en maren kan maar alleen stevige taal wil horen dat past bij de (reële!) ervaringen die ze hebben en/of (reële!) verhalen die ze horen. Omdat die kiezersgroep blijft bestaan kunnen Wilders en Baudet geen genuanceerd verhaal ophangen, want zodra ze dat doen zitten ze in de ogen van die kiezers gelijk in de hoek waar de VVD nu zit, en laten ze dus weer ruimte op rechts waar dan een nieuwe Sterke Man met een eendimensionaal verhaal en simpele oplossingen in kan springen.
Het is volstrekt terecht dat Baudet en Wilders hun grote zorgen uitspreken over immigratie, integratie, de islam. Het is ook hartstikke democratisch, omdat een groot deel van het volk die zorgen deelt. Maar het is ronduit gevaarlijk dat Baudet en Wilders er alles aan doen om hun grote achterban erin te bevestigen dat IEDERE Marokkaan ons wantrouwen verdient, en dat ze nooit een gelegenheid aangrijpen om hun kiezers te vertellen dat óók de Marokkanen in Nederland een heel diverse groep zijn, met een heeeeeele hoop rotte appels maar ook tienduizenden mensen die zijn zoals jij en ik alleen stond de wieg van hun opa en oma hier een paarduizend kilometer vandaan.

Diewijfvandielange | 08-02-20 | 21:17 | 15

@Busverhuur | 08-02-20 | 22:35: Niet waar, dat geldt namelijk alleen voor de jongens. Dus van álle Marokkanen is de meerderheid niet in aanraking gekomen met de politie.

Diewijfvandielange | 09-02-20 | 08:39

Verdient iedere Marokkaan vertrouwen?
Met wat eigenlijk?

MistaRazista | 09-02-20 | 18:34
▼ 12 antwoorden verborgen
-weggejorist-
nattegleufhoed | 08-02-20 | 21:17

De geschiedenis is zich aan het herhalen. Imperialisme van wie dan ook wordt uiteindelijk keihard afgestraft.

Poesman | 08-02-20 | 21:09

Het bruggetje van twee arrogante jonge vrouwen die weigeren hun plaatsbewijs te laten naar criminele jongeren is wel er kort door de bocht. En dat is het probleem: het is doelbewuste stigmatisering van ns-controleurs die hun werk deden. Er zijn zeker ook criminele jongeren van Hollandse komaf. Gaan we iedereen afblaffen?

Red shirt | 08-02-20 | 21:08 | 8

@ZZP-er | 08-02-20 | 21:19:
Red shirt gaat geen antwoord geven. Dat is zijn of haar taak ook niet.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 08-02-20 | 21:21

Van criminaliteit heb je zowiezo last maar het verschil is dat in tegenstelling tot crimineel koos, crimineel mo ook gewoon in rabat had kunnen zitten.

Urbanus_2.0 | 08-02-20 | 21:26

Met alle respect, ik pak ook niet mijn portemonnee als een " undercover" controleur met Marokkaans uiterlijk daarom vraagt. De NS moet gewoon zorgen dat de controleur in uniform controleert.

MoonBeebe | 08-02-20 | 22:28
▼ 5 antwoorden verborgen

Ze hebben sociale huurwoningen nodig en als gevolg daarvan stuwt het ook de koopmarkt met de hypotheekschulden.

stipjes | 08-02-20 | 21:07

Het aantal pagina’s dat de weekend kranten hebben gespendeerd aan 1 domme tweet van de FvD-voorman is amper te tellen. Alleen in NRC al 3 opiniestukken. Als ze toch eens zoveel pagina’s zouden inruimen voor Uithoornse kopschoppers of de 14-jarige kapmesboefjes van Danny, maar nee. Liever storten ze zich op de regionale politiek in Brabant, waar CDA en VVD het fatsoen hebben om ook eens met gekozen volksvertegenwoordigers van Forum te praten. Bizar.

Spiderman1 | 08-02-20 | 21:00 | 1

Mensen zijn kuddedieren, en onze msm zijn kuddedieren in het kwadraat.
Vrijwillig opgesloten in hun eigen bubbel van gewapend beton. Een Berlijnse muur houdt alle feiten en nuances buiten hun redacties.

Dandruff | 08-02-20 | 21:06

Mark belt Jesse, hoi Jesse, zeg we gaan onze Bente Becker even op de voorgrond plaatsen met kritiek over asieltuig. Nee, wees niet bang we omzeilen het onderwerp immigratie, want dat gaat gewoon door, geen probleem. Alleen wat speerpuntjes op asieltuig, dan lijkt het net alsof we de hele problematiek aanpakken, dat leidt lekker af. En je weet de meesten, en zeker onze eigen achterban, trappen er toch blindelings in. Verkiezingen je begrijpt het. Oké Jesse, ik spreek je.

Broadsquire | 08-02-20 | 20:57 | 1

"Pak jij ook je momentje. Check. Doei."

ikbenerweer! | 08-02-20 | 21:00

Goed. Zoals bekend zit mijn oudste op het Open Scholengemeenschap Bijlmer. De OSB. (lang verhaal). Daar loopt men vrijwel de hele dag met messen en wapens rond. Zijn insta staat er vol mee. Ik zie het maar als een goede voorbereiding op de aanstaande Rivers of Blood. Die Punica Oase wat het hier ooit was is geschiedenis. Malmö de toekomst.

Piet Karbiet | 08-02-20 | 20:52 | 4

Ik dacht dat je een Rotjeknorder was. Maar je bent een echte Mokumer.

ZZP-er | 08-02-20 | 21:21

Heb mijn zoon ook alvast een mes gegeven zodat hij al ervaring kan opdoen, hij staat nu de aardappels te schillen.

jan huppeldepup | 08-02-20 | 22:01
▼ 1 antwoord verborgen

Kunnen we ze niet leren knikkeren ofzo?

HoerieHarry | 08-02-20 | 20:52 | 1

Ik heb het eens met tikkertje geprobeerd bij zo'n gast. "Tikkie, jij bent 'm." Was geen succes.

Deksmaat | 08-02-20 | 22:14

Steekpartijen zijn aan de orde van de dag, laatst ook in Spijkenisse en ook in 's Gravenzande, of all places. Kijk, als je cultuur niets meer uitdraagt, als je jezelf weg relativeert en zelfs doet aan collectieve zelfmoord (ideologisch en demografisch), dan neemt de anarchie vanzelf de macht over. De beschaving heeft in Nederland gecapituleerd. Elke beschaving is namelijk gebaseerd op autoriteit. Welnu, autoriteit in Nederland schaamt zich en trekt de handen terug. We leven nu in het interregnum van het nihilisme.

Rest In Privacy | 08-02-20 | 20:51 | 4

@Piet Karbiet | 08-02-20 | 20:54
Maar wie gedoogt zulke tyrannische anarchie dan? Ik denk het te weten, maar ga het niet zeggen, want anders dan krijg ik weer een stijlloze ban aan mijn broek.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 08-02-20 | 21:00
▼ 1 antwoord verborgen

Dat de MSM naast leugenachtig ook buitengewoon hypocriet zijn klopt.

Maar juist daarom had Baudet die domme tweet niet moeten maken.
Ik zei vorige week al; er zijn honderden, zo niet duizenden goed onderbouwde punten van kritiek op de massa-immigratie te bedenken. Allemaal compleet met linkjes naar betrouwbare bronnen.

Een politicus moet sowieso niet putten uit "persoonlijke ervaringen", en zeker niet die van kennissen. Als je weet dat je onder een vergrootglas ligt zou je dat al helemaal niet moeten doen..

Dandruff | 08-02-20 | 20:51 | 1

Het is hoe je het ook bekijkt een domme zet geweest.
Stem daarom op Hiddema en niet op Baudet.

druipsmurf | 08-02-20 | 21:04

Het zoveelste artikel aangaande migratie en de negatieve gevolgen. Er gaat niets, maar dan ook niets veranderen, hoeveel artikelen je er ook aan wijdt. Het is namelijk beleid. Beleid, beleid en beleid. Al wat gebeurt, en nog zal gebeuren is ingecalculeerd. Wij zijn allemaal collateral damage. De keuze van de minst kwade. De eu heeft namelijk geen middelen om de barbarenstroom te stoppen, dus laat ze ze mondjesmaat toe om een geleidelijke overgang naar een gekleurder europa te bewerkstelligen, in de hoop dat zo het gros der europeanen wordt gespaard en niet de keel wordt overgesneden. En om ons eventuele verzet hier tegen de kiem in te smoren, wordt een ieder die daar niet in meegaat, weggezet voor wat voor -ist dan ook.

NerdAlert | 08-02-20 | 20:50 | 3

Het WHO heeft gisteren in de persco gezegd dat er overleg was met de EU en dat er werd nagedacht over het opschorten van Schengen.

ikbenerweer! | 08-02-20 | 20:54

Ik loop ook met een groot mes rond in 050.

ikbenerweer! | 08-02-20 | 20:50 | 3

Wacht even, ik zoek even een telefoonboek op.

John McClane | 08-02-20 | 20:54

@John McClane | 08-02-20 | 20:54: Wil je me bellen?

ikbenerweer! | 08-02-20 | 21:15

Is dat zoiets als 007?

Baron-barry | 09-02-20 | 01:15

De NRC staat vol met antiBaudet artikelen Het wordt steeds moeilijker de bagger te lezen

Rest In Privacy | 08-02-20 | 20:50 | 2

Ja zo grappig dat ie daar ooit op ultra jonge leeftijd als intellectueel columnist gevierd werd.

2tribes | 09-02-20 | 11:17

Opzeggen die krant.

EefjeWentelteefje | 09-02-20 | 13:07

Degenen die Baudet verguizen om zijn tweet gaan voorbij aan de onderlinge problematiek die ten grondslag ligt aan dit incident, zoals Feynman zegt. Inderdaad, misschien hebben vrouwen in Nederland inmiddels wel een goede reden om waakzaam te zijn. Zelfs in treinen ligt het gevaar immers op de loer. Wie googelt op dit thema komt legio incidenten tegen, tot en met verkrachting aan toe. Ik stel voor Baudet pas van stigmatisering, racisme of populisme te betichten op het moment dat de signalementen van de daders en verdachten hem in het ongelijk stellen.

MickeyGouda | 08-02-20 | 20:45 | 8

@de directeur | 08-02-20 | 20:55:

Vijvenzestig kilo?! Hopelijk heeft u hem geleerd om hardlopende vrouwen die het op voorhand al in hun broek doen te negeren. Dat, en ik realiseer me dat ook mannen niet gevrijwaard zijn van overlast door de groep die ons hier bezighoudt. Ook als man begin je in je uppie immers niets tegen een roedel hyena's.

MickeyGouda | 08-02-20 | 21:24

@elfenstein | 08-02-20 | 21:01:

En goed beschouwd dus eigenlijk heel nuttig. In een democratie moet altijd ruimte zijn voor een open en eerlijk debat, zelfs - of misschien wel juist - over pijnlijke onderwerpen.

MickeyGouda | 08-02-20 | 21:31

@MickeyGouda | 08-02-20 | 21:24: Kijkt de hond zijn ´baas´ beschaafd hoef je niet bang te zijn. Een roedel hyena´s met in gezelschap een zielige ´verkrachtte´ hond ga die uit de weg. Die herken je van verre.

Rest In Privacy | 08-02-20 | 21:45
▼ 5 antwoorden verborgen

Wat is hier nieuws aan? Dit is toch bekend? Het wordt erger. Erger dan nu.

Jan Lange3373 | 08-02-20 | 20:43 | 1

Het is al te laat, we all go down together....

Acidstain | 09-02-20 | 14:54

Wollah vriend, wat jij rare taal praat?

djs | 08-02-20 | 20:41

Als Marokko ze niet terug willen nemen, waarom blijven we het maar toestaan dat ze hier ongebreideld mogen binnenkomen?
Begrijp Marokko wel, waarom ze die niet terug willen. We zien de ellende dagelijks op straat.

Wim Venijn | 08-02-20 | 20:37 | 4

Kunnen we niet wat advies inwinnen bij meneer Zorreguieta?

ScumbaggusMaximus | 08-02-20 | 20:57

@Wim Venijn | 08-02-20 | 20:37 |
"We" zouden Marokko heel simpel in de tang kunnen nemen als we echt zouden willen. Handelsbetrekkingen bevriezen, betalingen van uitkeringen per direct stopzetten, banktegoeden bevriezen, landingsrechten intrekken, diplomaten uitzetten en terug naar huis halen in het geval van NL-diplomaten etc.. Moet u dan eens opletten na een paar maanden of ze niet willen praten. De mogelijkheden zijn er dus wel, maar het ontbreekt de NL Politiek ten ene male aan wil.

Sjefke7807 | 08-02-20 | 21:19

@John McClane | 08-02-20 | 20:55:
Ja ! een soort van D-day maar dan anders...

laurentius | 08-02-20 | 21:38
▼ 1 antwoord verborgen

De stad Groningen is ook zo heerlijk (s)Links. Daar is dit gebeuren een bijproduct van. De noordelijke wijken zijn behoorlijk in het nieuws de laatste tijd. Veel overlast, vandalisme en erger. Ik ken iemand in de wijk Selwerd. Zegt al heel lang dat ze het gevoel heeft in Afrika te wonen. De wijk gaat voor de zoveelste keer weer op de schop. Om de 10 jaar moeten veel appartementen weer gerenoveerd worden. Overdag oogt Groningen gezellig, na zonsondergang een Shithole!

BinAardig | 08-02-20 | 20:37 | 1

Selwerd van vroeger (80,90) een aardige wijk met nogal wat koophuizen voor de modale beurs. Ook teloorgegaan dus. Vinkhuizen en Paddepoel waren ook nog niet zoooo beroerd. Toen.

vanvandaag | 08-02-20 | 21:11

Waarom kan je nooit NPO programmas afsprelen met de Samsungbrowser? Willen ze je altijd naar een App of chrome sturen. Why, google weet al zo veel van me en die samsungbrowser is handiger.

Shoarmamasutra | 08-02-20 | 20:35 | 2

Samsung is voor de plebs. Deugers hebben een iphone?

ScumbaggusMaximus | 08-02-20 | 20:57

Ontwikkelaars moeten al zoveel browsers ondersteunen. Blijkbaar houdt die Samsung-browser zich niet aan standaarden. Probeer Firefox of Opera. Als je wil.

John McClane | 08-02-20 | 20:59

Voor Berbaar en andere aandachtstekortkomenden de samenvatting: de VVD bijt en zuigt als een vampier.

Lange versie:
Dat de VVD een verzameling holle vaten is, moge genoegzaam bekend zijn. Gek genoeg vond ik dit bericht niet meer terug op Teletekst-twitter, het bericht leek daar gewijzigd, maar de NOS heeft het nog wel staan op haar eigen site, over hoe ons grijnzende opperhoofd hard roept (verdekt opgesteld achter de brede rug van Mutti Merkel) dat er geen extra geld naar de EU gaat. Maar....:
nos.nl/artikel/2321791-rutte-duidelij...

"... De Oostenrijkse premier Kurz heeft al gezegd dat hij z'n veto zal gebruiken als de begroting te veel gaat stijgen. "Dat zal ik niet doen", aldus de Nederlandse premier. "Ik vind dat je eerst moet praten en niet meteen een veto op tafel moet gooien."..."

Duidelijk? Laat de anderen maar de hete kolen uit het vuur halen denkt onze principeloze pseudo-liberaal. Als Mutti Merkel morgen besluit dat Grün ook geschaft kan of moet worden en zegt "Spring! Die Steuern hoch, die Zinsen nieder!", dan springt Mark Rubber in het gelid en roept: "Jawohl! Wie hoch meine Verführerin?'

Al dat geneuzel over strenger zijn voor al dan niet criminele (nep)asielzoekers en bed, bad, brood en levenslange uitkering avonturiers is niets meer dan dat. Zodra de verkiezingen geweest zijn, als het ook maar enigszins lukt om een meerderheid of zelfs een gedoogde minderheidscoalitie te krijgen waar PVV en bij hun voorkeur ook FvD niet in zit, zullen de VVD'ers braaf aansluiten bij de linkse consensus. Geen prijs zal letterlijk te hoog zijn. Stikstofstierenstront slikken ze voor zoete koek, draconische klimaatmaatregelen, niets is ze te dol als ze maar op het pluche mogen zitten en de EU- en immigratietrein voort kunnen laten denderen. Alles liever dan regeren met de "fascisten\racisten". Dan is het weer: er is tijd nodig, hebben we te maken met EU-regels. Niet voor een vuurwerkverbod of de landbouw subiet affikken voor een stikstofnepcrisis blijkbaar, dus het kan wel degelijk.

Pas als het zo gierend uit de klauwen gaat lopen dat over rechts een meerderheid zonder het kartel gevormd kan worden of één van de vele draaikontjes daarbinnen een kans op pluche ruikt, of ook de "gematigde" Nederlanders niet langer meer kunnen wegkijken omdat ze zelf of in hun directe omgeving te maken krijgen met de gevolgen of de gepeperde rekening van die "medemenselijkheid", en zelfs de oude allochtonen gaan roepen om een dichte grens omdat "hun" banen en uitkeringen in gevaar komen, verandert er misschien eens wat.

Tot die tijd stem ik maar braaf FvD, tenzij er iets werkelijk beters (en kansrijks) langskomt, en is mijn tolerantie voor de faux pas'tjes van Baudet bijna zo groot als de tolerantie van D66 en Jetten voor de meute die hen het liefst zou stenigen. Bijna dan wel. Ik ben nog niet helemaal van God los en het rechte liberale padje af zoals zij...

Wol | 08-02-20 | 20:35 | 11

Ik begrijp nog steeds niet wat de dubbele agenda van Rukke is. Als hij naar de EU had gewild had dat al lang gekund. Er steekt iets anders achter, maar ik weet niet wat.

Busverhuur | 09-02-20 | 09:26

@Busverhuur | 09-02-20 | 09:26:
Geen idee. Z'n moeder leeft nog en wil niet verhuizen naar Brussel of Straatsburg? Wellicht als haar tijd (God verhoede, alleen al voor zijn geestesgesteldheid) gekomen is neemt hij de gebalsemde Mummy wellicht mee.

Wol | 09-02-20 | 11:09

@Sjefke7807 | 08-02-20 | 21:27:
Interessant... zou ook die afzichtelijke Mao-pakken verklaren. En qua selectief geheugen: waar komen we dat toch ook alweer steeds tegen?

2tribes | 09-02-20 | 11:37
▼ 8 antwoorden verborgen

Eerder vandaag las ik een column, laat de beste man Tommy Wieringa heten of zo, die Thierry Baudet omschreef als iemand met een niet van domheid te onderscheiden arrogantie. Die ging mij wat boven mijn conducteurspet. Voor dat vak zou ik sowieso ongeschikt zijn: ëén zo'n gladde mooiboy die nog nooit een dag in zijn leven fatsoenlijk heeft gewerkt, die meent zijn geaffecteerde gulzige pruilmondje tegen mij op te moeten zetten?

Twitter zou nooit meer hetzelfde zijn. En nu ons halve politiekorps, behalve zij die zich ziek gemeld hebben (eigenlijk zo langzamerhand een kwart dus van de officiële sterkte) bijkans de volledige magistratuur tegen de mocromaffia aan het beschermen is, kan ik me zo voorstellen dat preventief fouilleren heel erg profilerend is.

Overigens vind ik Leon de Winter vanuit stilistisch oogpunt vele malen hilarischer op dit specifieke onderwerp. Hopelijk lucht het op.

Rest In Privacy | 08-02-20 | 20:32 | 4

@lingo star | 08-02-20 | 20:54: Dat hoort er een beetje bij als BN'er. Wie of wat is Syri trouwens? Google geeft vrijwel uitsluitend msmlinkjes.

Rest In Privacy | 08-02-20 | 21:59

@lingo star | 08-02-20 | 20:54: Inderdaad. Baudet zal een lieve en slimme jongen maar hij is zo narcistisch als de neten.

Nehemia | 08-02-20 | 22:14
▼ 1 antwoord verborgen

Ik speelde verdomme nog met Lego toen ik 13 was.....

TonyMontana010 | 08-02-20 | 20:31

"Het deel dat niet werkt, (...)"

En toch staan de grenzen wagenwijd open. Hoe komt dat?

Verwezen wordt naar "Als de linkse kerk een asielsysteem wil behouden,(..)" echter volledig onterecht. Oké, de linksen willen het goed doen voor iedereen op de wereld en de wereldpopulatie hier naartoe halen, echter de neoliberalen, de (economische) elite, profiteren ervan. Zij zetten deze kansarmen gewoon onder erbarmelijke omstandigheden gratis aan het werk. De VVD'ers schreeuwen voor de Bühne maar als zij zich hebben omgedraaid dan wrijven zij zich in hun handen.
Diegene die dan niet gratis aan het werk kunnen worden gezet, nemen plaats op de reservebank. De reservebank moet natuurlijk wel groot genoeg zijn als één van de gratis arbeiders zou kunnen gaan staken. Die moet natuurlijk wel binnen een paar seconden te vervangen zijn vanuit de reservebank.
Het heeft wel wat weg van de slavernij.

Links krijgt de schuld, de neoliberalen, die in de meerderheid in het huis van de Tweede Kamer der Staten-Generaal zitten, staan het toe om bovengenoemde redenen.

Amen!

ProAsfalt | 08-02-20 | 20:28 | 4

ProAsfalt | 08-02-20 | 20:28,

Je sinds 1975 achterhaalde slogans zijn ook op GS ondertussen zo'n 25.350.000 keer weerlegd. Schat ik.
Kun je aangeven hoe vaak jij iets moet lezen voor het echt tot je doordringt?

Dandruff | 08-02-20 | 21:01

Links heeft alle schuld. En de nieuwe liberalen hebben zich verenigd met en hebben niks met liberaal meer van doen. Voorbij!

Rest In Privacy | 08-02-20 | 21:48
▼ 1 antwoord verborgen

Ongebreidelde massa immigratie heeft consequenties waarvoor in het verleden vaak is gewaarschuwd.

Deze waarschuwingen werden genegeerd en de boodschapper verkettert als racist of iets van die strekking.

Nu is het te laat en zitten we met de consequenties van deze massa immigratie en zullen ermee moeten leven.

Swieberj | 08-02-20 | 20:28

Preventief-weggejorist-

Antikwaar | 08-02-20 | 20:23 | reageer

ik doe met u mee

de laatste keer dat ik iets over Marokanen schreef zat ik twee weken op de strafbank, hoe veel gekker kan je het maken?

Meesteres Belgie | 08-02-20 | 20:27 | 1

Wij voelen met u mee maar in mijn geval betreft het de VVD.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 08-02-20 | 20:47

Preventief-weggejorist-

Antikwaar | 08-02-20 | 20:23 | 3

Zelfcensuur?

ZZP-er | 08-02-20 | 20:30
-weggejorist-
Jan-Joris-Jaap-Joop | 08-02-20 | 20:35

-weggejorist-
Inderdaad!

Jan-Joris-Jaap-Joop | 08-02-20 | 20:40

Faux pas, een nuttig woord om terbies domme uitspraken mee te omschrijven. Dank

Schwanzeleber | 08-02-20 | 20:22

Het is allemaal al gezegd en geschreven, ze zoeken het allemaal maar uit, ik bemoei me niet meer met het woelen der gehele wereld.
"Het is gezien, mompelde hij, het is niet onopgemerkt gebleven."

King of the Oneliner | 08-02-20 | 20:22 | 1

Hulde @ Reve !

Busverhuur | 09-02-20 | 09:23

De postcodeloterij is een indicator voor de staat van dit land. Knettergek en hopeloos verloren dus.

Fijnstoffer | 08-02-20 | 20:21

@Feijnman: 43 slaat op de postcode van Vinkhuizen (9743), de wijk naast Paddepoel(9742) waar dit geschoten is.

sko | 08-02-20 | 20:20 | 1

Inderdaad. Toen ik nog buschauffeur was, kende ik vrouwen en meisjes die in Paddepoel instapten en 200 meter verder in Vinkhuizen weer uitstapten. Alles om maar niet door het tunneltje onder de Friesestraatweg te hoeven lopen. Vooral als het donker is, hangt daar veel tuig rond.

quigg | 09-02-20 | 08:25
-weggejorist-
EEnzame SchizofrEEN | 08-02-20 | 20:17

Goed punt dat van Western Union. Wordt die cash flow gecontroleerd door de NL staat? Waar komt die cash vandaan? Witwasgeld? Een andere louche toestand zijn al die zogenaamde 'Poolse markten' met steevast een Turkse eigenaar. Witwassen van drugsgeld, daar zijn die krankjoremme kramen voor waar je amper mensen naar binnen ziet gaan of naar buiten komen.

Eeuwig..Op..Vakantie | 08-02-20 | 20:17 | 3

U vraagt zich dat nog steeds af na al die jaren hier op GS ?

Gokmaar | 08-02-20 | 20:39

@Gokmaar | 08-02-20 | 20:39: GS wordt ook gelezen door opsporingsinstanties. Wie weet, wordt er iemand wakker.

Eeuwig..Op..Vakantie | 08-02-20 | 21:05

@Eeuwig.. Op.. Vakantie | 08-02-20 | 21:05:
En die ambtenaren/instanties worden aangestuurd door...?

2tribes | 09-02-20 | 11:42
-weggejorist-
newray | 08-02-20 | 20:17 | 1

Het wordt tijd dat GS aan Pamela Pinas van opiniez een contract gaat aanbieden. Die dame analyseert het gedrag haar eigen clan haarscherp en is wel klaar met het politiek-correcte pamperen van al die vermeende slachtoffers. Jette is verder verspilling van de openbare lucht. En dan ben ik nog mild.

Piet Karbiet | 08-02-20 | 20:15 | 6

@lingo star | 08-02-20 | 20:59: De tepels en anus van latinas hebben dezelfde kleur. Dan ben ik er wel klaar mee.

Ongeblustekalk | 08-02-20 | 21:08

Die dame is een echte topper inderdaad. Haar afkeer van wat zij noemt 'klaagzucht' en slachtoffer-denken door links is een verademing.

EefjeWentelteefje | 09-02-20 | 13:19
▼ 3 antwoorden verborgen

jeugd . next/

newray | 08-02-20 | 20:14

Erg insinuerend stuk (zoals gebruikelijk).

"De Libanese vluchteling Danny Ghosen liet namelijk een ander deel van onze gemeenschap met Mediterrane afkomst zien."

Waar zie je dit? Heb die clip zonder blur gezien en de meeste van die gasten waren of zwart of blank.

"Waarom er politie nodig is om een Marokkaanse conducteur in burger zijn werk te laten doen."

Heeft niks te maken met het Marokkaans zijn van de conducteur. De stagiair was Turks en de ander collega een Nederlander. De reden dat er een agent bij is is omdat deze meer bevoegdheden heeft. Kan van pas komen op sommige trajecten.

koter | 08-02-20 | 20:08 | 15

@Epistulae_Morales | 08-02-20 | 20:17:
Dat naïeve klopt anders precies hoor. De meeste Nederlanders laten zich nog dagelijks de ogen en oren dichtsmeren door de NOS, de Jineks, de DWDD’s en de overige in meerderheid links angehauchte opiniekanalen van deze wereld. Ze nemen kritiekloos over wat hen daar wordt voorgeschoteld en baseren helaas ook hun stemgedrag daarop. Het is tenslotte niet leuk om door je sociale omgeving voor racist/fascist/nazi te worden versleten. Mensen zijn daar toch gevoelig voor.

Lefty-Messup | 08-02-20 | 20:34

@Epistulae_Morales | 08-02-20 | 20:17: Ik voel me niet aangesproken. Een groot deel van Nederland stemt nog steeds op partijen die er niets aan doen om de massale import van tuig in te dammen.
Vluchtelingen moet je opnemen, die integreren ook wel. Economische gelukszoekers moet je wegjagen want die komen alleen parasiteren. Dát is wat Baudet bedoelt en als je je als naïef aangesproken voelt, dan zul je het inderdaad ook zijn.
Maar prima, geloof wat je wilt geloven. Maar tel je zegeningen over een paar jaar nog maar eens, dan leg je de misdaadcijfers van 2019 er nog eens langs en zul je zien dat onze samenleving zich heeft ontwikkeld, de verkeerde kant op weliswaar.

Busverhuur | 09-02-20 | 09:22
▼ 12 antwoorden verborgen

Die gozer die op zijn 31e nog thuis woont, en "dit tot zijn 40e zal moeten", kan niet in de vrije sector iets huren? Oh wacht, geen baan zeker.

Ploertendodert | 08-02-20 | 20:07 | 7

@koter | 08-02-20 | 20:20: Tuurlijk joh, in Oost-Groningen liggen de banen immers voor het oprapen...

Lefty-Messup | 08-02-20 | 20:37

@L.E. Raar | 08-02-20 | 20:14:
Onzin, alleen dan zal die het met een kamertje of hooguit een studio moeten doen, dat is nog steeds beter dan bij zijn ouders en gaat niet van zijn "wachttijd" af.

Probleem zal eerder zijn dat deze guppie een heel huis voor zichzelf wil voor 300 euro en dan nog huursubsidie erbij.

Ploertendodert | 09-02-20 | 09:04
▼ 4 antwoorden verborgen

Lijkt mij trouwens wel een goeie voor dergelijke mocromannetjes, ga gewoon als undercover team in de trein mensen beroven, niemand doet je wat.

elfenstein | 08-02-20 | 20:06

Zolang mensen als berbaar en kuifje op een voetstuk staan in een medium dat een signaalfunctie pretendeert te zijn is het nogal fubar gesteld met het uitzicht op een evenwichtig resultaat dat niet alleen gaat om inkomsten.

Ongeblustekalk | 08-02-20 | 20:04 | 7

@Ongeblustekalk | 08-02-20 | 20:28: Fronsen hier om GS doe ik ook zo nu en dan. Maar wil het vooralsnog niet geloven. Wie moet nu tegen wie zeggen dat het menens is.
Iets anders. Het is ook wel moeilijk voor velen die de hele stijl van links (met alles erop en eraan !) waarderen zoals het ooit was en dat nu moeten loslaten. Ik heb altijd geweten, hoe jong ook, dat zij die de lijnen op links uitzetten niet deugen. Ik zou er in kunnen geloven maar dan ga ik van mezelf uit. En daar stopt het.

Rest In Privacy | 08-02-20 | 21:23

@BrutusBosch | 08-02-20 | 20:21: zouden het geen computerprogramma's zijn. Ik twijfel nogal eens als ik al die automatismen en clichés in de bijna voor geprogrammeerde 'reacties' van BL,KiB , RedS. zie.

hertogvanzottegem | 08-02-20 | 21:27
▼ 4 antwoorden verborgen

Rob Jetten is een minderwaardig mens, dus.

Montgomery Burns | 08-02-20 | 20:03

Kijk, waar “Jorem” thans en in het verleden op heeft gestemd weet ik niet. Maar gezien zijn sociaal-economische achtergrond is het aannemelijk dat paps en mams, en wellicht ook grootmoeder/grootvader (x2 dus) op die vermaledijde PvdA heeft gestemd.

En ja, daar ligt het achterliggende probleem:
Men stemt (of heeft in ieder geval gestemd) op een politieke partij die in werkelijk niet (al) jouw belangen vertegenwoordigen. Zo’n patron-client systeem, in de zin van “stem op mij, dan zit het wel snor met die uitkering van jou”.

En dat stemmen gebeurt dan dus ook, decennialang. Dat die kutpartij tegelijkertijd zich bezig hield met al die kansloze import te faciliteren (en rekruteren, vergeet dat vooral niet al- zie de oprichters van DENK - ) en hun verblijf een permanente status te geven (de PvdA zat in de jaren ‘80-‘90 met Nederlandse paspoorten te strooien), DAT verhaal wist men niet (of wilde men niet weten). Die sociale voorzieningen, gefinancierd met (o.a.) de aardgasbaten, die wilde men graag hebben. En dus werd er als een blinde kip op de PvdA gestemd, terwijl hun wijken vol liepen met dit soort ellende.

Tja Jorem, en al die andere mensen die in dit soort wijken worden onderdrukt door deze door de PvdA gecreëerde ellende, bedank dus pa/ma/opa/oma maar voor hun stompzinnige (en egoïstische) stemgedrag.

En houd er rekening mee dat menig “vluchteling” voorrang krijgt boven jou voor die woning indien die ooit op enig moment is opgeknapt.

Kompromat | 08-02-20 | 20:02 | 2

Volgens mij zit al 12 jaar de VVD in de regering, nu geen pvda en gaat het zelfs nog sneller.

Gandalph | 08-02-20 | 20:58

Maaaaarrrrrrrrrrrr Nederland wordt steeds veiliger.

ProAsfalt | 08-02-20 | 20:01

We hebben het niet geweten kan je altijd nog aanpassen naar we wilden niet luisteren.

_pacman_ | 08-02-20 | 20:01

Het is een slimme zet van Pechtold om Jetten naar voren te schuiven. Alles na Jetten is beter.

Stinkend_zadel | 08-02-20 | 19:58

Kan het zijn dat als ik reaguur op een bericht dat in de tussentijd word gejorrist, mijn bericht dan ook in de vergetelheid raakt. Zo schrijf ik nooit geschiedenis.

Andersdenkend | 08-02-20 | 19:57 | 1

Zis is in The Unknow.

Piet Karbiet | 08-02-20 | 20:06

Ik heb een tegel in de keuken waarop staat STILTE. Bij dit soort onderwerpen op GS
komt dat zeker van pas.

Poesman | 08-02-20 | 19:56

En met straks er nog een miljoen bij, wordt het alleen maar leuker. Niet voor niets dat iedereen met geld het land verlaat of gaat verlaten.

Henk de Vries2074 | 08-02-20 | 19:54 | 4

@Epistulae_Morales | 08-02-20 | 19:58:
Het zit u wel hoog he? Zolang u nog loopt te janken over een dergelijke bewoording heeft ie trouwens keihard gelijk. Nederlanders zijn over het algemeen veel te naief en denken dat dit soort dingen niet voorkomen in ons lieflijke landje. Bent u zelf een stoere rambo die dit soort gajes met een nog veel groter mes te lijf gaat? Nee, u lult ook maar wat vanuit de grot.

elfenstein | 08-02-20 | 20:08

@elfenstein | 08-02-20 | 20:08: nee.. nee nee.. het is *juist* naïef om te denken dat de meerderheid in dit land het iets kan schelen, of die overlast meemaakt. Ze weten het echt wel. Maar ze denken vaak heel terecht dat de schreeuwers aandachtszoekers zijn.. dat het meevalt.
Gelukkig bewijst Thierry dat nu.. het valt dus wel mee. Net zoals in zo vele andere gevallen. En alsnog zo niet.. stik er maar in.

Epistulae_Morales | 08-02-20 | 20:26

@Epistulae_Morales | 08-02-20 | 20:26:
Ik weet niet wat u gebruikt maar ik zou de dosering wat verlagen. Of verhogen, ligt eraan. Dit gaat in ieder geval niet helemaal goed.

elfenstein | 08-02-20 | 20:32
▼ 1 antwoord verborgen

Thierry was gewoon een beetje een lieve naïeve Nederlander met zijn zielige tweetje.

DrumPiet | 08-02-20 | 19:53 | 5

Thierry kaartte op briljante wijze een groot sociaal taboe aan, als vrouw word je dagelijks nagesist, beledigd en vernederd en om de pijn echt ondragelijk te maken, worden dezelfde sujetten door de NS, die sowieso al geen goede naam heeft, met dezelfde intimiderende praktijken ingezet om je kaartjes te controleren ook.

smdyasc | 08-02-20 | 20:42

@smdyasc | 08-02-20 | 20:42: Haha, 'op briljante wijze', jij gaat zelfs voor een fanboy behoorlijk ver!

Diewijfvandielange | 08-02-20 | 21:25

Was niet handig. Maar er heeft zich wel iets afgespeeld. Waarom denkt u dat het zo snel in de minne is geschikt. En hier maar dooremmeren. Ooh wat hadden ze graag een tweede Wildersklucht gezien.

Rest In Privacy | 08-02-20 | 21:30
▼ 2 antwoorden verborgen

Eva/Hillary Jinek zat een week lang te soppen op haar RTL stoeltje.
Dag na dag werd de tweet van Baudet verlekkerd besproken. Als zij nog geen extra deugpunten gescoord heeft bij rare Robby Jetten dan weet ik het niet meer.

leo de pejo | 08-02-20 | 19:53

U vergeet nog een groep die er ook niet lopen, de politie. Niemand in die buurt weet wie deze gassies zijn natuurlijk, geen agent die het waagt om zich daar te vertonen dus de mannetjes met de kapmessen hebben vrij spel.
Totdat ze dan een keer een paar échte Crips tegenkomen, dan zijn die mannetjes van 14 met hun kapmes gewoon dood. So be it.

elfenstein | 08-02-20 | 19:52 | 2

Hiddema weet het precies, maar ja, die is van verkeerde club.

Bolder | 08-02-20 | 19:55

@Bolder | 08-02-20 | 19:55:
Hoewel ik de heer Hiddema zeer waardeer heb ik hem in dit geval niet nodig voor de duiding. Dit verhaal is zeer duidelijk, crimimannetjes kunnen ongestoord de gestoorde crip uithangen op straat, pa en ma vinden het wel best als ze maar op tijd bidden en ome agent is te druk met in de bosjes liggen flitsen. Het enige vervelende voor die mannetjes is wel dat dergelijk stoer gedrag met messen eigenlijk altijd escaleert naar guns en échte gangbangtoestanden waarbij ze bij bosjes gaan vallen en de hele gemeenschap over elkaar heen valt hoe dat toch kon gebeuren. Welnu, 1 magisch woord:
Handhaving. Stuur er maar een contingentje ME op af, weekje of wat patrouilleren in die buurt, al die mannetjes inrekenen, wapens innemen en pa en ma waarschuwen dat de volgende keer dat ze thuisgebracht worden door de politie, dat in een bodybag zal zijn. Enkel héél rigoreus ingrijpen kan hier nog erger voorkomen, anders begin maar vast met lijkzakken klaarleggen.

elfenstein | 08-02-20 | 20:02

Ik vraag mij wel eens af waarom vrouwen vallen voor noord-afrikanen, die stuk voor stuk allemaal een typische, agressieve blik in hun ogen hebben i.c.m. een net zo agressieve intonatie. Hun houding straalt altijd intimiderend af. Maar dat is uiteraard allemaal schijn.

Leptob | 08-02-20 | 19:51 | 5

Die vrouwen heb je. Meer vrouwen vallen voor nog wat zuiderlijke types.. Daar kan ik best begrip voor opbrengen... 15 cm tegen 28?
Noord Afrikanen nemen geen bijzonder wapen mee. Vandaar het douchen met een broekje.

geen koning | 08-02-20 | 21:04

De meeste vrouwen houden van dominantie en dus van alfa-mannetjes.

Nehemia | 08-02-20 | 21:59

Vrouwen? Bij volle verstand?

MistaRazista | 09-02-20 | 19:00
▼ 2 antwoorden verborgen

Een oud-buurman is Marokkaan. Inkomsten vaag maar wel drie huizen in Almere en Amsterdam. Recent gescheiden en getrouwd in gemeenschap van goederen (Buurman, is was verliefd!). De rechter heeft bepaald dat zijn ex in 1 van die huizen mag wonen. Zij moest ook met de billen bloot en nu blijkt dat haar overleden vader in Marokko een hotel en cafe in Marokko bezat en via de erfenis haar eigendom werd. Western Union krijgt het nog drukker. Buurman lacht zijn ballen uit de broek. Wie heeft die horeca in Marokko eigenlijk gefinancierd? Ik vermoed u en ik.

Piet Karbiet | 08-02-20 | 19:50 | 14

@Epistulae_Morales | 08-02-20 | 20:28:
Lul niet zo achterlijk, als die fraudeur niet de boel bij elkaar gefraudeerd had, had die net als wij allemaal betaald voor iedereen zoals het hoort.

smdyasc | 08-02-20 | 20:36

@Epistulae_Morales | 08-02-20 | 20:06:
Piet is ZZP-er, net als ik. Hele leven hard gewerkt en alle premies en belastingen betaald waar mensen als jij nu van genieten.
Ga zelf maar eens wat presteren.

ZZP-er | 08-02-20 | 20:46

Doe eens een paar boekjes lezen. Ongeveer 80% van de rukzezels wonend in villa's op de mooiste plekjes van ons Nederland woont aldaar omdat zij geld hebben witgewassen.
Meestal snuifgeld, maar afpersen kan ook.

geen koning | 08-02-20 | 20:59
▼ 11 antwoorden verborgen
-weggejorist-
doepsnoos | 08-02-20 | 19:50 | 1
-weggejorist-
Epistulae_Morales | 08-02-20 | 19:50 | 2

Media is meervoud Feynman.

DrumPiet | 08-02-20 | 19:49 | 6

@DrumPiet | 08-02-20 | 20:38:
Ah u bent alzo van zins om te struikelen over een taaltechnisch foutje en zet mijn vraag inzake de inhoud terzijde.
Dank u voor dit inzicht in uw denken.

toetssteen | 08-02-20 | 21:19

Zeiksnorrendag.

Rest In Privacy | 08-02-20 | 22:14
▼ 3 antwoorden verborgen

Ook dat geneuzel van Halsema over haar vriendinnen die in 020 op straat seksuele toespelingen e.d. krijgen en dan vooral op tv de daders niet benoemen. Bekijk de docu Femme de la rue uit 2012 van Sofie Peeters en je weet genoeg. C'est Ca !!!

MaatJan | 08-02-20 | 19:47 | 1

juist

geen koning | 08-02-20 | 20:52

Hear Hear

Kwelbeller | 08-02-20 | 19:45

Wat op straat gebeurt blijft buiten beeld!! Deze regering denk nog steeds zijn burgers als achterlijke onwetenden te kunnen blijven behandelen en een npo als enige waarheid te presenteren. Maar kanalen waar nieuws te vergaren is worden steeds groter en daarmee ook de onvrede van mensen die voorheen met oogkleppen op hebben gelopen.

TijdelijkOptimist | 08-02-20 | 19:43 | 2

En toch stemt de meerderheid nog steeds kartel kortom mensen willen dom blijven

Idiot456 | 08-02-20 | 20:17

Noem eens een paar van die kanalen? Ik zou met liefde eens wat alternatief nieuws vergaren.

geen koning | 08-02-20 | 20:51

Om aardappels te schillen, shoarma te hakken?

Dutch_Holland | 08-02-20 | 19:42

Never bring a knife to a gunfight. Prutsers.

The2Amendment | 08-02-20 | 19:39

Ik wacht nog steeds op het verhaal van die dierbare vriendinnen van Baudet. Getuigen. Anyone? Of hebben alle journalisten het coronavirus?

Piet Karbiet | 08-02-20 | 19:38 | 12

Kan Piet zelf niet nadenken en zo ongeveer op zijn klompen aanvoelen wat daar zich werkelijk afgespeeld heeft.

Rest In Privacy | 08-02-20 | 20:37

Hij heeft geen vriendinnen. Het uit de kast komen gebeurt 12 jaar na de politieke carrière.

geen koning | 08-02-20 | 20:49
▼ 9 antwoorden verborgen
-weggejorist-
This Far No Further | 08-02-20 | 19:38 | 1

Deze jongetjes horen er ook zo bij volgens Rob Jetten

Ervaringsdeskundige | 08-02-20 | 19:36 | 3

Je moet eens weten wat ze vinden van Rob en zijn vriendje .
Toch knuffelt Rob ze, zij Rob ook als ze de kans zouden krijgen, maar dan even anders .

Castor12 | 08-02-20 | 19:42

Dat moet hij nog maar eens bevestigen als hij dankzij deze aanwinsten met 9.8m/s2 van de elfde naar de begane grond gaat.

marcoplarco | 08-02-20 | 19:52

@Castor12 | 08-02-20 | 19:42: Deed Pim ook. Als ik zijn eigen woorden mag geloven liet hij zich zelfs doen achter cs. De Marokkaantjes waren volgens hem maar goed voor 1 ding.
Inmiddels is die smeerlap volksheld numero uno geloof ik.

geen koning | 08-02-20 | 20:47

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Online Casino