achtergrond

Geenstijl

Feynman en/of Feiten – Wat wilt u zien?

Wat was het weer genieten voor de deugbrigade van de politieke correctheid.

Thierry struikelde over een paar Marokkanen met een baan, die ’s avonds aan een paar dames vroegen hun portemonnee te pakken, er een pasje uit te halen, om daarmee netjes aan te tonen dat ze ingecheckt waren. Deze uitglijder werd met groots gejuich ontvangen.

Niemand vraagt zich af waarom die vrouwen zich daarbij onprettig voelden. Waarom er politie nodig is om een Marokkaanse conducteur in burger zijn werk te laten doen. We zetten nu deze dames en Thierry Baudet weg als racisten, want dan kunnen we gedwee een ander stukje Nederland ontkennen. Het stukje waar jonge dames hebben geleerd altijd waakzaam te zijn.

De Libanese vluchteling Danny Ghosen liet namelijk een ander deel van onze gemeenschap met Mediterrane afkomst zien. Het deel dat niet werkt, en ook niet serieus met school bezig is. Het deel dat in grote groepen met over straat trekt. Gewoon met een kapmes. Ze zijn bezig met een territorium te veroveren op andere uitheemse groepen, in een soort tribale oorlogsvoering.

Je hoort in Danny op Straat de jongeren elkaar opjutten om te vechten tegen 43. Hier bedoelen ze niet een setje alcoholisten die graag Licor 43 soldaat maken, nee: deze jongeren vergelijken zich met 43rd Avenue Crips. Zijn programma is een meesterlijk inkijkje in ons gapende gat in de dijk, maar zal nooit een televisiering winnen. Want alleen zoetsappige entertainment wordt gelauwerd.

Hun voorouders zijn uit arme veilige landen gekomen voor een beter bestaan, hun Hollandse kroost rolt een nieuwe straatcultuur uit. Niet echt nieuw, het is dezelfde doodscultus die Afrikaanse landen heeft geremd in hun ontwikkeling. Wie continu bezig is achterom te kijken, zich te organiseren in knokploegen als voorbereiding op de heilige strijd, is niet bezig zichzelf te ontplooien.

Als je die beelden kijkt zie je vooral groepen opgeschoten jongens door de straten trekken. Maar dat is niet het ergste. Je moet vooral kijken wie er niet loopt. (Een beetje tussen de regels doorlezen.) Geen meisjes, geen dames en geen ouderen. Die zitten binnen, gewoon midden op de dag. We zijn niet alleen de avond en nacht kwijt aan ondermijning, ook de middag.  

We zijn geobsedeerd met de emancipatie van vrouwen, minderheden en andere zwakkeren in de samenleving, maar maken daar vooral een symbolische strijd van. Deze week moest de moorkop het ontgelden. “Moor” is immers afgeleid van de Moren, een setje moslims die met bruut geweld vanuit Marokko, Algerije en Tunesië ruwweg de onderste helft van Spanje bezetten, ooit. 

Grossieren in roversbendes
Laten die drie landen ook vandaag de dag nog grossier zijn in roversbendes die pro forma een kansloze asielaanvraag doen, om een thuisbasis te hebben om op strooptocht te gaan. Een instelling die niet alleen een schoon bed, een goede maaltijd en een warme maaltijd biedt, maar zelfs zakgeld. Dat deze bandieten meewarig twijfelen aan onze geestesvermogens is zeer terecht.

Vergelijk dat eens met Joren (31), die al acht jaar extra bij zijn ouders woont, tot zijn veertigste op een wachtlijst zal staan. Geen sociaal leven, geen levenspartner. Hij staat te praten voor een leegstaande huurwoning, eentje die niet verhuurd wordt, omdat de woningbouwvereniging niet aan bouwvakkers kan komen om het appartement te renoveren. Hij staat stil.

Western Union
De asielzoekers uit veilige landen zijn internationaal volop in beweging. De buit wordt via Western Union overgemaakt naar familie, een geldstroom van keiharde buitenlandse valuta die voor de Marokkaanse economie zeer welkom is. Daar gaat de Marokkaanse koning nooit vrijwillig afstand van nemen. Dat kan zijn kabinet niet betalen

De VVD ging deze week weer vol op het orgel dat deze criminelen stevig worden aangepakt. Het kabinet blijkt echter geen enkel drukmiddel in te zetten om veilige landen te motiveren hun onderdanen terug te nemen. Hun eigen regeerakkoord bestaat uit loze reclamekreten ten behoeve van een verkiezingscampagne. Hun coalitiepartners hebben echter dezelfde belangen...

Als de linkse kerk een asielsysteem wil behouden, zouden ze het laatste restje draagvlak als een leeuw moeten beschermen. Dat doen ze helaas niet door in te grijpen en te handhaven, maar door minutieus de beeldvorming te bespelen. Dat is de weg van de minste weerstand. Wegkijken, en mensen een hautain gevoel aanpraten als ze ook biddend de kop in het zand steken.

**Wat op straat gebeurt, blijft buiten beeld
**Kortom, deze week liet weer keurig zien hoe belangrijk kritische media is. De waan van de dag staarde zich blind op een faux-pas, zette vol de aanval in op een Kamerlid. Wat er in kansenwijken op straat gebeurt, bleef bijna volledig buiten beeld. Onafhankelijke media bestaat niet. Ze blijven altijd afhankelijk van staatssteun, adverteerders of abonnees. Money talks.

Met uw portemonnee bepaalt u wat u voorgeschoteld krijgt.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Bindende kijktip voor die paar laatste Andrew Tate-fans- en twijfelaars: het is gewoon een ordinaire psychopaat

Dat pathetische gedweep met Andrew Tate omdat-ie 'anti-woke' zou zijn is echt van het laagst denkbare kaliber

@Spartacus | 31-07-23 | 21:21 | 106 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.