Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Stockphoto voor Opsporing Verzocht-topics

Van ons, voor iedereen. Gratis & Rechtenvrij

RECHTSKLIKKEN & SAVE AS

Alstublieft. Een geheel gratis plaatje voor bij toekomstige politieberichten, misdaadnieuws en opsporingsberichten. Door ons gemaakt, en voor iedereen werkzaam in de mediaas vrij te gebruiken. Voor niks. Doorgaans gebruiken kranten en websites altijd dezelfde stomme stockplaatjes bij nieuwsberichten over inbraken en overvallen. Altijd weer dat zelfde standaardplaatje van een politie-auto, zwaailicht of een stukje politie-uniform. Saai! Dit plaatje is veel beterder & vrolijker, mede dankzij de prachtige Anniko van Santen. Plaatje aanklikken en save as op uw bureaublad / beeldbank. Graag gedaan. (Met dank aan Briefje van Jan)

Reaguursels

Inloggen

Een leugentje om bestwil moet kunnen, wordt gezegd, maar wie is die "bestwil" eigenlijk? Heb gegoogled naar namen maar kwam niet verder dan "mannen leugens".

cat22 | 05-11-19 | 11:01

Ze is nog steeds mooi. Weer zo een die niet ouder lijkt te worden.

Thegogglesdonothing | 05-11-19 | 07:55

Nasrdin Dchar probeert hier een slachtoffer te zijn. Van een grap. Of ie leuk is of niet, geleend is of niet, of ie werkelijk heeft plaatsgevonden of niet. Maar zeker niet de moeite waard om daar over te twitteren. Als de tweet verzonnen is dan levert het bovendien het bewijs dat het racisme in ons land heel erg meevalt. Want waarom iets verzinnen als het alom tegenwoordig is. Het racisme valt echt heel erg mee in dit land. Als het zo erg was als sommigen ons willen doen geloven dan zouden de slachtoffers met drommen het land verlaten. Maar Europa is ondanks alle multiculturele ellende nog altijd een baken van tolerantie in de wereld jegens mensen met een andere cultuur. We zijn zelfs zo gek om het in de officiële berichtgeving te doen lijken alsof het etnische Nederlanders waren die een ober in Praag voor de rest van zijn leven kreupel hebben geslagen door ze in het nieuws steevast "Nederlanders" te noemen. Je moet internet raadplegen om er achter te komen dat het mensen waren van allochtone afkomst. En ja, elke Marokkaan zal in zijn leven wel eens met een vervelend akkefietje te maken krijgen. Maar datzelfde geldt ook voor etnische Nederlanders in plaatsen met veel mensen van allochtone komaf. De één zal het racisme noemen, de ander gewoon delict.

jochum1980 | 05-11-19 | 07:51

Hey GS, wat zijn dit voor hightech links zoals bij overval? gs_l=psy-ab.3.. is een google 'geolocation faking parameter'.

Max Headroom | 05-11-19 | 00:16

Die ober dacht dat het natuurlijk gewoon Najib Amhali was, denkt leuk, gebruik één van zijn oude grappen. Nadeel is dat zonder balkje voor de ogen ze allemaal op elkaar lijken.

Diepstrotje | 04-11-19 | 22:20

Nasser is een Paul de Leeuw typje; wel uitdelen maar niet kunnen incasseren.

Portnoy | 04-11-19 | 21:46

Nasrdin liegt over een "racistische" opmerking;
- die niet racistisch is;
- hooguit een grap is;
- een grap die bovendien niet eens gemaakt is;
- maar door Nasrdin gejat is van Najib Amhali.

De uit de VS overgewaaide slachtoffercultuur neemt steeds debielere vormen aan. In echt racistische landen houden minderheden zich gedeisd; in het Westen pronken talentloze demagogen met hun slachtofferschap. Er zijn de afgelopen 10 jaar zelfs ruim 100 nieuwe genders bedacht, zodat ook blanken zich "slachtoffer" kunnen voelen.
Bezopen.

Hier John mcWorther over Jussie Smollet, die loog over een gewelddadige door Trump supporters. www.youtube.com/watch?v=9ekFQ4d36TE
Het komt erop neer dat slachtofferschap loont.
En dat is een groot probleem; want discussies draaien niet meer om feiten en argumenten, maar om ras, hysterie en "wie wint de victim-olympics".

Dat zet linkse blanken er zelfs toe aan te liegen over Afrikaanse of Indiaanse voorouders. En aansluitend uiteraard ook over nooit bewezen "hate crimes", want extra bonuspunten. Bekende voorbeelden;
Shaun King. en.wikipedia.org/wiki/Shaun_King
Rachel Dolezal. en.wikipedia.org/wiki/Rachel_Dolezal
Elisabeth Warren. en.wikipedia.org/wiki/Elizabeth_Warre...

Het linkse racisme wordt echt steeds debieler.
Terwijl linkse blanken zich voordoen als kleurling, worden "rechtse" kleurlingen ervan beschuldigd blank te zijn, of zelfs white supremacists..
Zwarte presentator tijdens interview beschuldigd van "white privilege". www.youtube.com/watch?v=BAlig2jW7SA
Zwarte vrouw fysiek aangevallen vanwege "white supremacy". www.youtube.com/watch?v=L-he9XX9UTk

Dandruff | 04-11-19 | 21:40

1) Als Nasser de waarheid spreekt is hij een zielig ventje met veel te lange tenen.
2) Als Nasser liegt is hij een nog triester mannetje met een aandachtsstoornis.
3) Tegen mij zeggen kelners slechts "Mijn collega komt zo bij u". Ik persoonlijk zou al heel blij zijn met de menukaart of inderdaad alleen een grapje.
4) Heeft hij lekker gegeten?

JvanDeventer | 04-11-19 | 21:07

Nashdrin moet niet beledigd zijn door de ober, maar zijn ongenoegen uiten richting die gasten in opsporing verzocht die zorgen voor het cliché.
Als dat heel komisch Marokko daar grappen over maakt, is het ook een beetje zielig als hij daar nu ineens niet om kan lachen. Dan moet je ook tegen je collega Marokkaanse grappenmakers tekeer gaan. Die mogen er wel een grap erover maken, dan is het leuk. Doet een waarschijnlijk autochtone ober dat, dan is het discriminatie?
-
Daarnaast is het best wel eens mogelijk dat Jan gelijk heeft, publiciteit en een uitnodiging bij DWDD zou wel erg passen. Het zou Nashdrin niet echt sieren.
-
Nashdrin moet dit sowieso niet op Twitter zetten en weer zo'n discussie ontlokken, over een grap die Marokkaanse cabaretiers dan blijkbaar wel mogen maken. Nogmaals als je dat rot voelt, wordt kwaad op degenen die je die naam bezorgen. Dat staat helemaal los van Jan z'n scherpe opmerking, die zomaar eens helemaal waar kan zijn.

bananabanana | 04-11-19 | 21:03

Ik stuur Jan elke week mijn dickpics, hij vindt het geen bewijs, en hii vindt mij om die reden geen lul.

Ga zo door Jan!

Kaas de Vies | 04-11-19 | 20:56 | 1

Waarschijnlijk wil hij wel een afspraakje met je. Zo is Jan. Die moet alles van dichtbij controleren.

keestelpro | 04-11-19 | 23:16

Wat een bekrompen humorloos mannetje is die Nasr eigenlijk. En dat noemt zichzelf acteur. Hij had lachend kunnen antwoorden: "Van opsporing verzocht? Nee, dat niet, maar ik ben wel de uitzondering die de regel bevestigt."

isitsoornot | 04-11-19 | 20:52

Jan weet dingen.
Kan niet anders; waarom de gok nemen en hem voor leugenaar uit te maken als Nasrdin zijn verhaal heel eenvoudig kan staven met bewijs.

Als het echt gebeurd is en Nasrdin toont dit aan dan is Jan‘s geloofwaardig er helemaal aan en worden zijn “opiniestukjes” genegeerd. Weg broodwinning.

Daarom dus, Jan weet dingen.

J.Luns | 04-11-19 | 20:41

Hoe gaat het nu met Oberr? Je maakt één klein grapje en iedereen word weer eens helemaal gek. Maar het lot van Obert mis ik hier een beetje.

Aap Noot Miesje | 04-11-19 | 20:36

Nasrdin liegt over een racistische ervaring die nooit heeft plaatsgevonden.
Precies zoals Jussie Smollet loog over zogenaamde "Trump aanhangers" die hem fysiek zouden hebben aangevallen; hij bleek die gasten zelf te hebben betaald.

In feite bewijzen dit soort leugentjes vooral hoe tolerant wij zijn. In landen waar ècht racisme normaal is en zelfs regelmatig tot bloedig geweld leidt, klagen minderheden niet over een grap of een kinderfeest. Zelfs slachtoffers van verkrachting en marteling durven vaak geen aangifte te doen, uit angst voor pogroms en aanslagen op hun gemeenschappen.
In islamitische en Afrikaanse landen houden alle minderheden zich gedeisd.

En in het Westen houden we de slachtoffer-olympics.
Haatheksen klagen dat ze uitgescholden zijn in volle treinen, vanwege hun isis-kledij... Maar gek genoeg zijn er nooit getuigen, camerabeelden etc. Diverse bekende Amerikanen liegen dat ze ondanks roomblanke ouders African or Native Americans zijn. Mooi voorbeeld is die Democratische trut Pocahontas Warren die genetisch gezien zelfs "blanker" is dan de meeste blanke Amerikanen.

In een echt racistisch land zouden ze dat nooit doen.

Dandruff | 04-11-19 | 20:23 | 2

Tsja, ze moeten wel met leugentjes komen anders houdt hun verhaal geen stand. Sylvana blinkt ook altijd uit met allerlei 'hearsay' verhalen. En Roos Vonk, de frauduleuze en plagiaat plegende universiteits-medewerker met haar geschokte 91 jarige bovenbuurvrouw ('het is net zo erg als net voor de oorlog' na de overwinning van FvD bij de provinciale verkiezingen). Of was het nou de 'poets'?

Grachus | 04-11-19 | 20:55

@Grachus | 04-11-19 | 20:55:

Hearsay wordt door links tegenwoordig "wetenschap" genoemd.

Lees en huiver. Ik link naar een lang stuk (65 minuten leestijd) maar echt de moeite waard. Lees het desnoods later, maar bewaar het wel. Over fopwetenschapper Gloria Wekker die op basis van een paar door haar bedachte ervaringen concludeert; "alle blanken zijn racistisch, en dat zit in hun genen".
Zij heeft daar haar hele wetenschappelijke carrière (pakweg 40 jaar) op gebaseerd.
Met andere woorden; niemand sprak die totale waanzin tegen, ze kreeg zelfs een prijsje. Terwijl Wekkers racistische gedachtegoed met gemak op honderden punten te fileren is; Frank van Dorp deed dat. saltmines.nl/2017/12/19/gloria-wekker...

Erger nog is dat dat stuk van Frans destijds door een hoop andere fopwetenschappers werd aangevallen. Niet op argumenten, uiteraard, maar vooral op "je begrijpt het niet"; "je hebt white privilege", etc. saltmines.nl/2018/01/02/gloria-wekker...

Universitair links is echt totaal de weg kwijt, en leidt hele generaties op tot racistische en stalinistische hersendode zombies.

Dandruff | 04-11-19 | 22:05

Je verzint t niet. Neem anders die grap van een vader die in zijn nek werd gestoken. Was ook niet grappig. In de hellhole van hoop.. Bij ons is die hoop nog niet nodig. In mijn buurt zijn de mensen die er nu wonen nog echt vriendelijk, dan hoef je niet zogenaamd te 'deugen' en maakt het niet uit wat je achtergrond is.

Reaaalist | 04-11-19 | 20:23

Dat was dus een gevatte ober. En een humorloze Nas.

isitsoornot | 04-11-19 | 20:05

Marokkanen maken alleen gestolen grappen.
Stel GrappenGappers zijn ‘t.
Niet allemaal hóór!
Kom op mensen, zonder humor gaat de wereld helemáál naar de kloten.
En we komen allemaal een keer aan de beurt.
Belgen, Joden, Duitsers, Marokkanen en natuurlijk mensen die Friet zeggen.

Ruimedenker | 04-11-19 | 20:04 | 1

Over gestolen grappen gesproken.
Dezelfde situatie van een ober met dezelfde grap over opsporing verzocht werd ook in de show van Najib Amhali verteld.

Roadblock | 04-11-19 | 20:39

1.Dchar meende indertijd bij de herdenking van de Jodenvervolging, dat het stilstaan bij de jodenvervolging een goed moment was om het migratiebeleid van Israël aan de kaak te stellen.
www.geenstijl.nl/tag/nasrdin
2.Dchar hield zowel bij Lowlands als bij DWDD dezelfde 'spontane'toespraak, waarbij hij op hetzelfde moment 'volschoot'.
www.geenstijl.nl/4998422/dwaaldeugen_...
3.Dchar pleitte ervoor om de beveiliging van Wilders op te heffen.
www.geenstijl.nl/4202711/fucking_maro...
Het hypocriete gehalte is hoog in deze Dchar....
Straks kom hij met een verhaal dat zijn hoofddoek afgerukt is, en dat hij bespuwd is door autochtonen.

Roadblock | 04-11-19 | 20:00

Die man lijkt helemaal niet op een Marokkaan.

Weerduivel | 04-11-19 | 19:58

Pfff, dit is typisch een Noord-Hollands/Amsterdams gebbetje. In de trant van "ken ik jou ergens van, oh als het pornhub is niet tegen me vrouw segge hoor, buhahaha" - godsamme, daar kan iedereen wel een column mee vullen man. Buhaha mee en schouderklopje knipoog pff move on.

kapoerewiet | 04-11-19 | 19:50

Nou lees ik graag dat briefje van Jan en na de 1e over dat rare verhaal dacht ik , kom laat ik eens bij Joop kijken; geen woord hierover dus denk ik inderdaad publiciteit voor zijn shows

dedwarsligger | 04-11-19 | 19:43

Ik kan me voorstellen dat de acteur de opmerking van de ober niet leuk vindt. Maar gaan we nou alles wat we niet leuk vinden op Twitter zetten? En nee, ik heb geen twitter account, ik vind twitter vermoeiend. Ik bedoel Nasrdin, stap er gewoon overheen, anders erger je je aan alles en heb je geen leven.

Rest In Privacy | 04-11-19 | 19:37 | 4

@Dandruff | 04-11-19 | 20:12:
IK zou graag die grap nog eens letterlijk na willen lezen dan. Heb het vermoeden dat meneer 'm gejat én aangepast heeft.

Schoorsteenveger | 04-11-19 | 20:17
▼ 1 antwoord verborgen

“Straks speel ik in IJmuiden. En ben daar net gaan eten in n restaurant. Toen ik de rekening vroeg zei de ober: van tv toch? Ik zeg :Ja, dat zou zomaar kunnen. Vervolgens zegt de Ober gekscherend: ‘in ieder geval niet van Opsporings Verzocht, haha’.”
"Ik vind het een goeie grap" zou Gerard Cox zeggen.
En het is ook een goeie grap van die ober. Want die zegt niet "Misschien van Opsporing Verzocht?" of "Toch niet van Opsporing Verzocht?", of "Opsporing Verzocht?". Nee, hij zegt "In ieder geval niet van Opsporing Verzocht".
Dat 'in ieder geval niet' is hier, als het om de interpretatie van de grap gaat, van doorslaggevende betekenis, zou ik denken. De ober zegt impliciet "Ik weet dat je van de tv bent, ik zie dat je een kleurtje hebt, maar desondanks weet ik zeker dat ik je niet op Opsporing Verzocht heb gezien". Hij zegt dus in alle duidelijkheid dat hij beslist niet iemand is die op basis van oppervlakkige waarneming meteen een al te generaliserende conclusie trekt in de trant van "als ik je van de tv ken, en als ik zie dat je gepigmenteerd bent, ja, dan moet het haast wel zo zijn dat ik je op Opsporing Verzocht heb gezien". De grap zit 'm erin dat hij tegelijkertijd benadrukt dat we allemaal weten dat bij Opsporing Verzocht er nagenoeg uitsluitend gepigmenteerden voorbij trekken, maar dat we vanwege het taboe niet hardop mogen zeggen dat ons dat telkens weer opvalt.
Een goeie, gelaagde grap dus.
Nasrdin Dchar had kunnen antwoorden "Hoe weet je dat zo zeker? Misschien heb je wel een aflevering gemist". Dan was het complot tussen de twee gesmeed. Maar nee, zoveel humor heeft-ie niet.

Schoorsteenveger | 04-11-19 | 19:26 | 3

En jouw nuance en analytisch vermogen helaas ook niet.
Het zijn humorloze tijden, waarin we zijn beland. En dat is gevaarlijk. Want vanoudsher was (harde) humor het breekijzer in grote steden. Je gooit het vizier open, je maakt even een bruggetje, je relativeert: heel belangrijk als je met zoveel mensen op een kluitje zit en dingen uit de klauwen kunnen lopen. Het bestaat nog, zelfs hier in Amsterdam: hé schat hier, dag mop daar, een geintje en een knipoog. Maar niet lang meer, als het aan de Nasdrin's ligt.

kapoerewiet | 04-11-19 | 20:01

@kapoerewiet | 04-11-19 | 20:01:
Het zou, bedenk ik nu, nog een betere grap zijn als hij hem zelf bedacht heeft en uit ijdelheid zonder het te weten en dus ook zonder het te bedoelen met dat 'in ieder geval' de nuance erin gebracht heeft!

Schoorsteenveger | 04-11-19 | 20:12

Ha, dat was idd humor geweest.

'Weet je het zeker?'

Kleine_Deugniet | 04-11-19 | 21:56

Kwam laatst een Marokkaan tegen, goed in 't (maat)pak, topbaan, dito salaris, perfect Nederlands sprekend. Maar hij ging ernstig gebukt onder het feit dat hij het voor iedereen verpest.....

Elder of Z. | 04-11-19 | 19:19 | 1

Welk sprookje van Grim was dat?

WayneGretzky*99* | 04-11-19 | 19:23

Dit is Nasrdins verdienmodel. Huilen, niet alleen op toneel.

Rest In Privacy | 04-11-19 | 19:17

Mag ik even een lans breken voor Nasrdin? Het is op een gegeven moment niet meer grappig om aangesproken te worden op je Marokkaan zijn, zoals iemand met rood haar, iemand die klein is of juist lang: is het koud daar boven, vuurtoren? Sowieso is het niet gewoon homo maar vieze kankerhomo.
Nog minder grappig is als je als vrouw niet over straat kunt zonder dat er naar je gesist wordt, of constant wordt aangesproken. Of dat er een hoofd van een van je drugsrunners voor je deur ligt en dat je dan moet liegen dat je de persoon helemaal niet kent.
Zo hebben we allemaal wat en het is fijn als we met tolerantie en begrip met elkaar omgaan. Dus even stil zijn als de geldautomaat gekraakt wordt.
Dank u wel!

Analia von Solmsch | 04-11-19 | 19:17 | 6

Ze maken het er zelf naar

Rest In Privacy | 04-11-19 | 19:43

Hey Rood is mijn geuzennaam Beppie!

Lorejas | 04-11-19 | 19:58
▼ 3 antwoorden verborgen

Echt trieste humor van Hollanders. In dit geval gaat het om een Marokkaan, waarvan men denkt heel grappig te zijn door dit soort grappen te maken.
Afgelopen week las ik een uitgebreide post van een Chinese meid die ook stereotyperende grappen van wildvreemde Hollanders te horen krijgt, die zij als kwetsend ervaart. Ik zie er igg de humor niet van in. Maar als je makkelijk wilt scoren en niveauloos bent moet je blijkbaar dit roepen.

mocroflavour2019 | 04-11-19 | 19:13 | 18

@lingo star | 04-11-19 | 19:48:
Hm, ik heb ooit eens een cursus "omgaan met allochtone werknemers" gehad, waarbij benadrukt werd dat een allochtoon (lees Noordafrikaan) niet met opbouwende kritiek of het wijzen op fouten in het werk kan omgaan, en dat altijd onmiddellijk als een persoonlijk aanval zal opvatten, en overeenkomstig zal reageren.
In de praktijk klopte dat aardig.
Er werd aangeraden om in het algemeen te spreken, en nooit kritiek te uitten waar collega's of getuigen bij waren.
Toen werd er al een uitzonderingspositie gecreeerd.

Roadblock | 04-11-19 | 20:23
▼ 15 antwoorden verborgen

Love letters straight from your heart
keep us so near while apart
I’m not alone in the night
when I can have all the love you write

threeheadedmonkey | 04-11-19 | 19:09

En waarom is het niet racistisch dat hij aanneemt dat de blanke ober het alleen maar zegt omdat hij donker is? Diezelfde grap kan je ook tegen een blanke maken, sterker nog ik heb deze grap zo vaak om me heen gehoord, tegen mensen van allerlei uiterlijk. Wat dit voorbeeld betreft is hij ZELF dus bevooroordeeld over wat "alle blanken" denken.

een_mike | 04-11-19 | 19:08 | 1

Maar hij mag het want niet wit he....

WayneGretzky*99* | 04-11-19 | 19:19

Ik ken die gast van Opsporing Verzocht!

keestelpro | 04-11-19 | 19:04

Zometeen bij DWDD.

Bennie Verbaasd | 04-11-19 | 19:04

Als het waar is... Wel cool van Dchar dat niet exposen. Mensen zeiken van alles maar af op social media. Maar ben wel benieuwd of de briefjesmeneer gelijk heeft. Voor een voorstellingsmeneer die "nog genoeg kaartjes heeft ;-)" is dit hoe dan ook gewoon een PR berichtje. Hij had het ook niet kunnen posten bijvoorbeeld. En door de kritiek van Jan, een huiliehuilie slachtofferbriefje terug schrijven. Manmanman. Zo ken ik "ze" of "die lui" weer. Hij had ook gewoon even naar het restaurant kunnen gaan/bellen. Kan die nogsteeds doen. Hij kan ook Jan nogsteeds de bonnetjes laten zien. Ik wacht de sequel wel af.

sjef-van-iekel | 04-11-19 | 18:57

Opsporing Verzocht is in Japan een overbodig programma.
Volgens Rob Hoogland heeft dat te maken met de (massa)immigratie hier en het afwijzen van asielzoekers daar. De oplossing voor het vergrijzingsprobleem van de bevolking is langer doorwerken. Liever werken de Japanners langer door dan dat ze hun land zouden zien verloederen.

Hele artikel? www.telegraaf.nl/watuzegt/1327507707/...

Angélica de Sancé | 04-11-19 | 18:57 | 4

Rob Hoogland geeft een prachtig inzicht in een maatschappij die in orde is.

smdyasc | 04-11-19 | 19:01

@Muxje | 04-11-19 | 18:59: Wij moeten harder en langer werken OMDAT er zoveel mee-eten uit de ruif. Zij werken langer door om te VOORKOMEN dat er straks mee-eters uit de ruif zullen zijn. Het grote verschil is: hier verloedert de boel, daar niet.

Angélica de Sancé | 04-11-19 | 19:04

Hmmm, ik werk niet - ik geniet!
Dikke pik met z'n allen.

Het geld is zwart
het geld is goed
zolang niemand
er toe doet
Lalalhaaa
lalahalaa
lalahaalaa
lalhaaha

Rest In Privacy | 04-11-19 | 19:08
▼ 1 antwoord verborgen

Crimineel of acteur, huilende racisten zonder enige zelfbespiegeling en relativeringsvermogen zijn ze allemaal.

smdyasc | 04-11-19 | 18:52

Mhhh, die Aniko voordat ze gedaan werd waar een kind uit groeide was superstout met die verlangende blik. Da's is niet meer. Die blijft nu als een moeke de rest van haar media-leven bij opsporing verzocht langzaam haar glans verliezen, ten einde een trut als Herzberger.

Rest In Privacy | 04-11-19 | 18:52 | 2

Ze hangt tenminste niet de bn-er uit in allerlei ranzige brabbelprogramma's.

ploppy | 04-11-19 | 19:05

Ze lacht/grijnst altijd zo vreemd als ze ons de verhalen van al dat moordend steeltuig verteld. Ik weet het niet, ik trek dat hele programma echt bijzonder slecht. Ligt aan mij denk.

Aap Noot Miesje | 04-11-19 | 19:12

Best netjes van die Nasr om uitleg te geven. Maar wat een humorloos gebeuren, zo'n twitterfittie tussen een aan lager wal geraakte nep-journalist en een zichzelf omhoogpijoende B-acteur. Ik hoop dat hij zich bij het volgende restaurant verslikt, kotst en die Jan erover uitglijdt. Dan krijgen ze allebei een staande ovatie van me.

beldewouten | 04-11-19 | 18:52 | 3

U heeft weinig van Dijkgraaf gelezen zie ik.

Zwizalletju | 04-11-19 | 18:55

Lol!!

Superior Bastard | 04-11-19 | 18:57

B-acteur? Is dit niet die man van "deze gouden kalf"?

Janas | 05-11-19 | 11:13

Lange tenen en een hypertrots. Waar kennen we dat ook alweer van?

Sliptong | 04-11-19 | 18:49

Nasrdin Dchar, Abdelkader Benali, Tofik Dibi - die Marokkanen verkeren in een mini kringetje van Groenlinks-gekkies dat hen zo gretig heeft bewierookt om hun afkomst, dat die gasten zelf zijn gaan geloven dat ze talent hebben.

Madame Poitiers | 04-11-19 | 18:45 | 4

@ploppy | 04-11-19 | 18:50:
Najib?
Die vind/vond ik toevallig best grappig.
Dat stukkie van Mo en de koekoeksklok was erg amusant.
Smaken verschillen.
En nee, ik laat mij niet verplichten te deuglachen.

Ruimedenker | 04-11-19 | 18:55

@Ruimedenker; als u Najib grappig vindt dan raad ik u aan Peppi en Kokki eens te kijken, dan lacht u zich een scheurbuik waarschijnlijk.

ploppy | 04-11-19 | 19:10

@ploppy | 04-11-19 | 19:10:
Wat waren ze leuk hè!?
youtu.be/dxs8PtBD7IU
Nogmaals, smaken verschillen.
Najib heeft zijn beste tijd gehad, maar persoonlijk vond ik m best geestig.
P&K blijven natuurlijk het allerallerleukst.
Of toch de mounties?
Neeuh... Tommy Cooper! Die was echt leuk.
youtu.be/oTY6TxXsK-o
Speciaal voor jou, ploppy ;-)

Ruimedenker | 04-11-19 | 19:27
▼ 1 antwoord verborgen

Dit doet me een beetje denken aan vrouwen die in een nikaab lopen en zeggen ineens volop opmerkingen te krijgen door de nieuwe wetgeving van verboden te dragen in scholen, gemeentehuis en bussen. En dat dit zomaar nu naar hun hoofd wordt geslingerd door veel mensen met krtiek op hun nikaab? Maar wie factcheckt dit? Is het wel zo? Kan me niet voorstellen dat veel Nederlanders daar ineens spontaan iets van zouden zeggen? Kan het gewoonweg niet geloven.

Jan, Leiden | 04-11-19 | 18:45 | 4

Ik geloof het ook niet want een aanzienlijk deel gaat gewoon deugend demonstreren tegen een verbod op bivakmutsen.

Aap Noot Miesje | 04-11-19 | 19:22

U kent toch al die verhalen dat er hoofddoeken afgerukt worden, en moslima's bespuwd?
Alleen al dat bespuwen geeft al aan dat het verzinsels zijn.
Een autochtone Nederlander zou er niet aan denken een vrouw te bespuwen.
Ik ken wel een bevolkingsgroep die snel en graag bespuwt.

Roadblock | 04-11-19 | 19:48

Ook zo'n trucje: beweren dat je bedreigd bent op de mail. Doen linkse politici graag. Niemand factcheckt dat ooit (nog afgezien van het feit dat iedereen die wel eens in de publiciteit komt, hatemail krijgt) maar het andere geluid in het debat is wel weer geframed.

kapoerewiet | 04-11-19 | 22:16
▼ 1 antwoord verborgen

Nog een vraagje aan Nasr: “Wat zal Twitter vinden, van alle lelijke taal die Marokkanen in hun tweets gebruiken”?
Die vraag houdt mij bezig.
Ik zie er namelijk uit als een doorsnee kaaskop met bloemkoolOren.
Over die groep lees ik vaak hele lelijke dingen, terwijl ik zo’n goede gast ben.
Selectieve verontwaardiging dus, Nasr.
En hé, zelfs een stomme grap kun je gewoon beantwoorden met een scherpe reactie. Gemiste kans.
Je koos ervoor om het verhaal groter te maken, via Soc.me.

Ruimedenker | 04-11-19 | 18:44

Ik was vroeger stiekem een beetje verliefd op Anniko van Zanten, toen ze nog telekids presenteerde.

VanBukkem | 04-11-19 | 18:39 | 1

Onbegrijpelijk dat zo’n leuke meid haar brood verdient, in de criminele wereld.

Ruimedenker | 04-11-19 | 18:45

Jules Croisset, Juicy Smoylley en nu Nasrdin Dchar. Varieteemannetjes die de held in een sprookjeswereld mogen zijn en dan de verleiding niet kunnen weerstaan dit naar de echte wereld te vertalen. Zwakke broeders.

Godsammekraken | 04-11-19 | 18:36 | 1

Wat dacht je van Willibrord Frequin? Die was zelfs sjoernalist.

Colin.Fart | 04-11-19 | 19:12

Stond Jasper ook naast al die moslimvrouwen waarvan de hoofddoek is afgerukt?
Hebben we ook nooit een greintje bewijs van gezien.... wellicht worden deze raadsels op 11 december ook opgelost.

*agenda even bijwerken...*

Fatwabuster | 04-11-19 | 18:36

Mijn vriendin zei altijd, pictures or it did not happen. Dus een of andere Twitter acteur wordt keer tot de orde geroepen omdat het verhaal aan alle kanten rammelt bewijs het dan gewoon. Maar nee we moeten em geloven op zijn blauwe ogen.

marrretje | 04-11-19 | 18:35 | 1

Verder natuurlijk gewoon Twitter bagger.

marrretje | 04-11-19 | 18:36

Er ontbreekt er 1 :
Ik ben mo en accepteer jou niet !

Elder of Z. | 04-11-19 | 18:35

Die acteur ken ik niet en van Jan dat hij geen ambacht beheerst en slechts ongelukken heeft.
Twitter-fitties blijven beter op Twitter.

Berbaar | 04-11-19 | 18:33 | 1

Jan schrijft verrekte goed, alleen heeft hij een onwelgevallige mening. Dat kost je dus -soms letterlijk- de kop. Met een linkse mening en/of andere kleur word je dan weer ongeacht kennis en kunde op het schild gehesen. Dit is een heel raar land geworden..

Maris v.d Hof5393 | 05-11-19 | 15:36

Ophef om niks.

Sinaslolly | 04-11-19 | 18:30 | 2

Fophef heet dat.

Aap Noot Miesje | 04-11-19 | 18:31

Meer lolhef. Ik kijk wel uit naar het recensiebriefje iig.

Phreack | 04-11-19 | 18:45

Jan heeft een fijne neus voor oncontroleerbare bull shit verhalen. Laatst ook die 'ingezonden brief' in de Volkskrant van 'vrouw 20, naam bij de redactie bekend': Help wat moet ik met mijn moeder's rechtse praatjes. Allemaal bull-shit. Maar goed, is al zo sinds de uitvinding van de goedkope drukpersmethode voor nieuwmedia in de USA in de 19e eeuw. Die moesten hun kranten ook vol krijgen. Met bull-shit nep nieuws. Randolph Hearst is er steenrijk mee geworden. En de lezers vonden het best. Ze wisten het en ze smulden ervan.

Colin.Fart | 04-11-19 | 18:30 | 4

Simon Carmiggelt begon als nepnieuws journalist bij ik meen het Parool

decaliter | 04-11-19 | 18:42

@Colin.Fart
Inderdaad, "yellow journalism" van de VK.

Basil Fawlty | 04-11-19 | 18:43

@Basil Fawlty | 04-11-19 | 18:43: Interessant in dit kader is het begrip "kayfabe", een term uit de wereld van het worstelen. We weten dat deze sport nep is en het publiek weet dat ook maar ze zitten daar niet mee, ze blijven het leuk vinden. Ik las dit in een zeer lezenswaardig artikel van Mia Čomić: The evolution of yellow journalism (and why it matters). Elders op het internet te vinden.

Colin.Fart | 04-11-19 | 20:25
▼ 1 antwoord verborgen

Nice, categorie Fatima dakmar dit. Of die Amerikaanse acteur met een kleur, je weet wie ik bedoel toch? Kom effe niet op zijn naam.

hustler01 | 04-11-19 | 18:27 | 4

hustler01 | 04-11-19 | 18:27 |

Verder terug in de tijd, Jules Croisset

Rammstein | 04-11-19 | 18:32
▼ 1 antwoord verborgen

De struggle is riel man. Maarre, mensen dachten waarschijnlijk heej, dat is die marokkaan van dat fucking gouden kalf; die kan wel tegen een grapje.

Aap Noot Miesje | 04-11-19 | 18:27 | 2

Moslims en/of Marokkanen hebben geen humor.

sjef-van-iekel | 04-11-19 | 18:43

Hij heeft het niet ''ge-exposed''. Wat een gejank weer om niets. Wederom een Mocro die zich druk maakt om, ja waarom eigenlijk om niets. Er is niet tegen hem gezegd dat zijn moeder met kopvod terug moet naar Marokko, of erger nog. Laat Janneman hem ook gelijk eens vragen wat hij er nou van vind, als hij zo op dinsdagavond naar Opsporing Verzocht zit te kijken. Wat moet je er van vinden? Mag je er wat van vinden? En als je er al er wat van MAG vinden, wat gebeurd er tegen.. Opsporing Verzocht word niet voor niks zoekzoekHabibi genoemd.

etterletter | 04-11-19 | 18:23

Die acteur is een huilebalk en een lul, maar de tering wat kan die Jan doorzagen over iets in de marge van alles. Je zult maar je geld moeten verdienen met domme stukjes schrijven over de waan van de dag en de zoveelste fophef.

JJMS | 04-11-19 | 18:22 | 1

Dit dus. Zucht.

Reaguurst | 04-11-19 | 19:34

Jan speelt hoog spel, wel mooi om te zien. Nu de waarheid nog.

Super Vaagstra | 04-11-19 | 18:17

Ik schat dat Halbe er ook bij was.

Trumme | 04-11-19 | 18:15 | 1

Vergeet Regilio niet.

Zwizalletju | 04-11-19 | 18:21

Mooie fotosoep. Moest wel Jan z'n verhaaltje lezen.
Ach, 't kon erger...

hotnot | 04-11-19 | 18:13

*"Van tv toch?" *"Dat zou zomaar kunnen" *"In ieder geval niet van Opsporing-verzocht". Hahahahahaha, dat is nou humor. En als Nasr ook een beetje humor had gehad, maakte hij een grap terug over gierige Hollanders. Maar nee, Nasr gaat als een wijf lopen janken!

kotelet | 04-11-19 | 18:13 | 4

Wat is er grappig aan gierige hollanders? Die snap ik niet.

Aap Noot Miesje | 04-11-19 | 18:45

@Aap
Je bent vast een Belg.

filibuster | 04-11-19 | 19:09
▼ 1 antwoord verborgen

Jan heeft een gevoelige snaar geraakt, benieuwd wat daar werkelijk voorgevallen is.

smdyasc | 04-11-19 | 18:12

Ingewikkeld tegeltje ..... zal er eens overnadenken als ik tijd en zin heb.....

Koning BongoBongo | 04-11-19 | 18:12

Krijg je als Mocro eens een compliment, is het weer niet goed.

brutus68 | 04-11-19 | 18:11

Dijkgraaf, de graftak van journalistiek Nederland. In de goot naast Jan Roos zoekend naar een bodem. De bodem kennelijk nog lang niet bereikt is.

Hou je bek Dijkgraaf en ga eens deaud.

Ignatius J Reilly | 04-11-19 | 18:11 | 3

Met zijn gele hesje. Alleen nog relevant in zijn eigen bubbletje met andere irrelevante nobodies.

Superior Bastard | 04-11-19 | 18:12

Mannen die leven op de hopen van hun eigen gecreëerde ophef. Wat een treurigheid.

JJMS | 04-11-19 | 18:23

Dijkgraaf en Roos, daar heb ik al een hele tijd niet meer aan gedacht...

SterF... | 04-11-19 | 18:52

We hebben onze eigenste Jussie Smolett.

horsteknots | 04-11-19 | 18:09 | 1

Valt nog mee dat ie niet over bleekmiddel in zijn shoarma begint. Dijkgraaf heeft veel lezers en dik inkomen van de Bolle. Je kunt 'm afzeiken, maar mijn moeder zei dikwijls; 'Als 10 mensen zeggen dat je een paard bent, dan kun je beter even in de spiegel gaan kijken'.

horsteknots | 04-11-19 | 18:14

Wat een ontzettend kinderachtige lul is die Dijkgraaf toch. Niveau schoolplein dit.
Bijzonder knap dat die Dchar er zo beschaafd op in gaat. Normaal gesproken negeer je zo’n irrelevant 12 ambachten 13 ongelukken figuur volledig.

Superior Bastard | 04-11-19 | 18:08 | 5

Jan D stelt gewoon steekhoudende vragen over een Twitter bulshit jank verhaal.
Nasrlladin of hoe hij ook heet , heeft blijkbaar gratis reclame nodig over de rug van medelanders. Period

Vlasbaard | 04-11-19 | 18:34

Ik ga het tegen twitter zeggen hoor!

Aap Noot Miesje | 04-11-19 | 18:37

Wat een ontzettende lul is die Inferieur Bastard toch. Niveau schoolplein dit.
Hypocriete huilebalk Dchar had alleen maar het verhaal hoeven te ontkrachten.
Hij 'kiest' daar niet voor.
Jan kennende weet deze meer.

Roadblock | 04-11-19 | 20:06
▼ 2 antwoorden verborgen

Ik denk dat Jan iemand kent die in het restaurant in Ijmuiden werkt waar die knakker heeft gegeten.

Weerduivel | 04-11-19 | 18:08 | 3

Precies dit dus

Wize | 04-11-19 | 18:15

Ik denk dat hijzelf daar de fietsenstalling bewaakt in zijn gele hesje.

Superior Bastard | 04-11-19 | 18:48

@Superior Bastard | 04-11-19 | 18:48:
In zijn gele hesje- Wat een knaller IB, een echte dijenkletser.
Ik weet 1 ding zeker:
Jij bent te belazerd om te demonstreren en de straat op te gaan voor je principes.

Roadblock | 04-11-19 | 21:14

Valt me inderdaad vaak op dat de sjw’ers altijd slachtoffer zijn situaties waar ik me weinig van kan voorstellen. Politici maken ook dat soort dingen dagelijks mee lijkt het wel.

Wees blij dat je als enige Marokaan nog niet in opsporing verzocht te zien bent geweest.

Ronnie02 | 04-11-19 | 18:07 | 2

Misschien is dat het hem wel.. hij zou wel heel graag willen want dan is ie tenminste wel weer een keer met z'n kop op tv.

etterletter | 04-11-19 | 18:25

De leukste ervaringen vind je in de entourage rondom Sylvana. Daar hoorde ik een mevrouw eens zeggen dat zwarte kindertjes in de Bijlmer werden gepest met 'Zwarte Piet'.

Grachus | 04-11-19 | 21:16

Haha... laat het fileren van dit soort ijdeltuiten maar aan Jan over. Heerlijk!

Amsterdamsko | 04-11-19 | 18:06

Die dikke agent vraagt aan zijn collega's of ze nog wel gewoon op xhamster kunnen.

Rest In Privacy | 04-11-19 | 18:05

Moeilijk, moeilijk.

Baron Clappique | 04-11-19 | 18:05
-weggejorist en opgerot-
DeKussendeWielrenner | 04-11-19 | 18:05

Oeh, met Jan valt niet te spotten, factcheck. Zou best kunnen zijn dat het hele verhaal van die over uit die duim is gezogen. Wordt vervolgd, dank voor het delen!

Jan, Leiden | 04-11-19 | 18:03

Anniko is mooi meegegroeid naar de 16-9 beeldverhouding.

NeedIsaymore? | 04-11-19 | 18:02 | 4

Ze is toch van telekids op de zaterdagmiddag?

SterF... | 04-11-19 | 18:16

@Godsammekraken | 04-11-19 | 18:26:
Ik was zelf nog een telekid toen ik verliefd op haar was. Ik ben bijna 50 dus zij zal inmiddels hoogbejaard zijn. Knap hoe ver visagie is gekomen tegenwoordig.

keestelpro | 04-11-19 | 19:31
▼ 1 antwoord verborgen
-weggejorist-
DeKussendeWielrenner | 04-11-19 | 18:01

Mooi briefje van Jan.

Ciconia | 04-11-19 | 18:01 | 2

Jan gaat de ober in kwestie aan de schandpaal hangen. Denk ik. *in lachen uitbarst*

keestelpro | 04-11-19 | 19:29

Ja, schijn mij even bij, waar staat DTV voor... Denk-TV of zo ?

Keyboardspeler | 04-11-19 | 19:59

Ik ken hem niet.
Voetbalt hij bij Feyenoord?

Rest In Privacy | 04-11-19 | 18:00 | 1

Nee , is atlet(e).

Zwizalletju | 04-11-19 | 18:04

Ik zie op dat plaatje alleen maar blanke mannen die bij de politie werken

BLR | 04-11-19 | 17:59 | 2
-weggejorist-
Baron Clappique | 04-11-19 | 18:07

Het omgekeerde mag je niet zeggen.

Baron Clappique | 04-11-19 | 18:31

Mis ik iets? Wie is die mocro?

Twisted_Faith | 04-11-19 | 17:57 | 12
-weggejorist-
Rest In Privacy | 04-11-19 | 19:04
▼ 9 antwoorden verborgen

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland