achtergrond

Geenstijl

LIVE! F1 tyfoon van Japan

Het regent (niet meer) het regent (niet meer) de pannetjes worden (niet meer) nat

Jammer dat de paraplumadammen zijn afgeschaft in de F1 want die waren de afgelopen dagen wel handig geweest in Japan - ze combineerden het nuttige met het nuttige, die meiden, alsnog moesten ze weg. Het was slecht weer in het land van de rijst en de zon; dankzij supertyfoon Hagibis ging de kwali zaterdag niet door, die was een paar uur geleden en Max start op P5 (uiteraard achter Ferrari & Mercedes). De storm is dus voorbij en voor de vroege vogels gaat er gewoon geracet worden. Nu maar hopen dat zo'n andere zero 'm niet in de eerste bocht in de RB-15 van Max kamikazet want we hebben niet voor niets de wekker gezet. Zin in sake nu. Livetweets na de klik!
UPDATE: Verstappen heeft een wereldstart en wordt na een bochtje in zijn reet gezeroo'd door kamikazekont Leclerc, het meest vervelende kneusje van het paddock. Zucht.
UPDATE: Exit Max. Merci Charles Leclerc.
UPDATE: Bottas wint. Vettel (die een valse start maakte en een straf had moeten krijgen) tweede. Hamilton derde. Leclerc (die Verstappen vermoordde) zesde, maar die moet ook nog een straf krijgen.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.