achtergrond

Geenstijl

LIVE: Femke Halsema witgewassen bij Eva Jinek

Advocaat Plasman haalt hogedrukspuit tevoorschijn

Zo. We gaan er eens even lekker voor zitten. Shitstorm stak gisteravond laat op, loeide weer aan in de morgen, bereikte een hoogtepunt rond het middaguur (toen al het giftige linksvolk uit de klamme DeWaard-tent gestommeld kwam) en aan het einde van de middag werden er pas verstandige dingen gezegd. Hiero Roderick Veelo met des poedels kern: Het echte nieuws: het lek en de bereidheid bij politie en O.M. om #Halsema pootje te lichten.

Oh, en dan hadden we nog Derkie Sauer de Adverteerdersbeller, die Telegraaf-eigenaar Mediahuis erbij haalde. Tamelijk goor en ranzig. En Achterbakse Derk kennende zal-ie wel een belletje gedaan hebben naar Gert Ysebaert te Antwerpen. Deze Mediahuis CEO was ooit verantwoordelijk voor de historische quote: *'We willen ons concentreren op professionele journalistiek en daar hoort een bepaalde ethiek bij. We zijn geen moraalridders, maar er zijn grenzen.' *Also Also Also.

De vraag is nu, wie is er professioneel een ethische grens overgegaan? De Doofpot Driekhoek te Mokum? Die lekkende Amsterdamse agent? John van den Heuvel, die er prat op gaat de privacy van exhibitionistische plasseksomaatjes te bewaken, maar die er geen probleem mee heeft pubers van 15 voor een bus te duwen? De eind- en hoofdredacteur van Sjonnie op de Basisweg, waar ze nu schrijven dat er wel wat meer was alsdan puberaal geklier? Femke Halsema zelluf, met haar oliedomme excuusbrief? Of gaat Petertje Plasman het dan doen? BENIEUWD.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.