Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Gay Pride Iran eindigt in publieke verhanging

Sjonge. Hadden ze nou maar een gele boerka aan getrokken.

Bloedgeil werkelijk.

De hittegolf is voorbij maar we hebben nog steeds verhitte opvliegers en dat komt door HOE DEBIEL ZWAKZINNIG LINKS IS (sorry, opvliegertjes dus.) Maar echt. Wat we nu weer onder ogen krijgen: zelfs Koen van Dijk, de directeur van het COC toont zich de grootste cock sucker in Allah's Dark Room. Op Facebook verklaart hij de liefde aan PvdA-raadslid Hendrik Jan Biemond, de kanariegele Pride-boerka waarvan u de foto maar niet van uw netvlies / uit uw timeline krijgt. "Geweldige actie", noemde hij de vale verstopactie van The Whitest Boy Alive. (Wie waren die andere vijf islamlikkende boerkabukkers eigenlijk? Die durven zeker niet meer uit de kast te komen nu?)

Moslimpartij NIDA en haatpreker Abdul-Jabbar van de Ven betalen boerkaboetes, Haagse salafistenvrouwtjes flyeren tegen het boerkaverbod met Syriëreizende terreurverdachten, en GroenLinks, PvdA en de fucking homobelangenvereniging staan, zij aan zij met die stapel zwakzinnige protestclubjes in NRC, onder de valse vlag van "keuzevrijheid" te juichen voor het religieus afdekken van vrouwen in de publieke ruimte. De linkse ideologie viert wel echt een hoogtepunt van het eigen intellectuele faillissement hier, nu ze uit totale verwarring hun schip der progressie door de betonnen wal van de regressie gekeerd laten worden. Hoe, echt HOE, hebben partijen, stichtingen, belangenverenigingen, feministenclubs en homotolerantiestrijders het voor elkaar gekregen om zich schouder aan schouder te positioneren met de meest conservatief-religieuze uitwassen die je in dit land kunt aantreffen? En vooral: tégen wie keren zij zich dan precies, en waarom? De seculiere samenleving? Onze eigen democratie en rechtsstaat? De blanke man?

Hoe dan ook. Wat ze zeggen te bestrijden, wakkeren ze alleen maar aan: linkswappies als Koen, Hendrik Jan en die koekwauzen in de krant staan permanent pal voor de meest intolerante waarden van de islam, en werpen daarmee keer op keer de spotlichten op salafistische schijtbakken die hier hun nauwelijks verhulde shariawensen propageren - met hulp van alle voornoemde nuttige idioten als medereizigers van de meest naargeestige moslims. Het zijn niet alleen bloederige aanslagen en "eenzame wolven" die de islam een slechte naam geven. Als apostaten, seculieren en vrijzinnig-culturele moslims nauwelijks aan het woord komen, door niemand op het schild worden gehesen en zich alleen hier in dit roze hoekje, bij Fidan Ekiz aan haar Nieuwe Maantafel, in het Nederland van Wierd Duk, of bij de verstandige vrienden van Vrij Links kunnen melden, blijven de islamisten lachen om de naïviteit van links - en grijpen ze iedere millimeter terreinwinst die ze kunnen boeken.

Gelukkig zijn er ook nog moslima's als Shirin Musa en haar Femmes For Freedom, want hoe druppel versus gloeiende plaat het ook is, zij gooit in weerwil van alle linkse waanzin toch weer een actie tegen vrouwenfobie de lucht in, en die campagne kan nog wel wat Foute Namen (lol) gebruiken: mail naar info@femmesforfreedom.com en je naam verschijnt er ook onder.

Ohja en die Gay Pride in Iran bestaat natuurlijk helemaal niet maarrr de verhangingen van homo's des te meer. Maar hee. Zolang ze netjes aan een kraan geknoopt worden, en niet letterlijk van een flat geflikkerd, is dat toch best een nette manier om van de mannenliefde verlost te worden, nietwaar Koen?

En deze idioten doublen ook nog ff down

TL;DR

Reaguursels

Inloggen

Wat is er toch aan de hand met al die organisaties die ooit "goed" waren. Of waren wij vroeger zo naief? GreenPiece is al jaren geleden verzopen in de Brent Spar, maar Amnesty weet hier wel heel extreem zichzelf onthoofd van een gebouw te gooien.

Specy | 07-08-19 | 17:24

Amnesty heeft inmiddels de post verwijderd.... veelzeggend.

Humstruks | 07-08-19 | 16:26

maar het is toch logisch? alleen blanke mannen proberen hun waarden op iedereen op te drukken. gekleurde mensen zijn daar te dom voor, laat ze lekker hun rituelen doen man. waarom zou je die arme stakkers hun primitieve pleziertjes afnemen? /s

een maffiabaas | 07-08-19 | 15:39

Amnesty is niet meer serieus te nemen en is daar zelf verantwoordelijk voor.

bwanabanjo | 07-08-19 | 14:32

Toegeven, tolerantie, mensen""rechten"", zwichten en bukken. Des te meer willen moslims aan niet-moslims afdwingen zoals in dit bericht: Spread the Word:
twitter.com/BrendaStoter/status/11570...
twitter.com/writherazazel/status/1157...
Zoals ondermijnend in de VS bezig, zo begint links ook hier knettergek te worden. Ook hier ontwrichten ze de samenleving met hun verdeeldheid.

matrixbluepill | 07-08-19 | 13:12

Damnesty International spreekt zichzelf weer eens treffend tegen.

drs. P | 07-08-19 | 13:09

Tegen een boerka verbod zijn, past net zo goed bij de LHBTOPQ Gay Pride als de children Liberation Front.

echtpaul | 07-08-19 | 13:03

Kotsmisselijk word ik van die Linkse Clubjes en de laatste dagen in het bijzonder van H.J. Biemond.

michelerionio | 07-08-19 | 11:53

"Bans on religious clothing lay the groundwork for hatred, fear and racism"?? Nee, de Islam lays the groundwork for hatred, fear and, eh, nee dat laatste niet, moslims zijn nog steeds geen ras.

JackStick | 07-08-19 | 10:52

Volgens mij zit er een steekje los bij Amnesty International. Ik vermoed dat de stagiaire dit had moeten plaatsen: Harmfull dress codes that dictate religious clothing in public spaces prevent women from reaching their full potentials. Human right violations like the islam’s burqa dress code in schools must be stopped to end poverty.

shoarma4belgium | 07-08-19 | 10:30

Als je met je eigen ogen wil zien hoe hypocriet de meeste islam fanaten zijn, moet je eens kijken op Schiphol als er een vliegtuig uit Ryad is geland. Eerste wat ze doen is naar het toilet gewaden uit, Jeans aan en op naar de wallen. Dat krijg je als er in het eigen land alleen vacuum verpakte pinguins rondlopen.

nietmijnbaardvriend | 07-08-19 | 10:12

Tweede poging

Het boerkaverbod op scholen moet stoppen om armoe tegen te gaan?
Dit is toch niet wat ik denk, he?
De gedachtegang is toch niet dat er nu meisjes eerder van school gaan omdat ze hun boerka niet kunnen dragen. Of dat meisjes wellicht nog vóór het einde van de leerplicht al van school gaan, dus zodra ze van papa en/of haar broers dat ding aan moet?
Ergens zou die gedachtegang van AI enkel de argumenten achter het verbod alleen maar bevestigen: er worden vrouwen, meisjes, door sociale en familiale druk gedwongen om zo'n ding aan te trekken. Er word dus ook hier door het bebaarde patriarchaat vrouwen in een minderwaardige, tweederangspositie gebracht.
Dat links de Islam als minderheidsgodsdienst in dit land ziet en de moslims als gemarginaliseerde en gediscrimineerde groep leidt dus tot een actieve verdediging- en beschermingsreflex bij links. Dat ze zonder die reflex eens kritisch onder het vergrootglas te leggen op deze wijze een schemerzone creëert waarbinnen anti-democratisch, anti-seculier, anti-semitisch, homofoob en misogyn gedachtegoed ongehinderd kan floreren wordt stilletjes genegeerd.
Genegeerd, voor lief genomen, inderdaad, want links is niet zo dom dat ze dit niet zien. Alleen vindt men de bescherming van in hun ogen -vermeend dus- gemarginaliseerde en cultureel onderdrukte gelovigen de allergrootste prioriteit heeft in dit land, en dat andere groepen -homo's, vrouwen, joden etc etc- daar wel iets voor mogen opofferen.

Wolfje_Tungsten | 07-08-19 | 09:54 | 1

Nouja.. de tekst is nu wel wat rommelig geworden.
De conclusie is: links moet eens af van het idee dat elke minderheid in een staat onderdrukt en gemarginaliseerd wordt en dus daarom altijd bescherming nodig heeft. En dat daarom de meerderheid zeer terughoudend dient te zijn met kritiek, of zelfs maar moet inslikken. Omdat kritiek al snel een vorm van culturele superioriteit en onderdrukking is.
Binnen onze rechtstaat zijn er echter geen gemarginaliseerde minderheden, iedereen is gelijk voor de wet en heeft dezelfde rechten en plichten en kansen.
Dat betekend dat dus ook een minderheid gewoon kritiek moet kunnen krijgen en niet vanwege het enkele feit dat ze een minderheid is, verheven is boven alle vormen van kritiek. Dat zou minderheden automatisch van een privilege voorzien en is in de essentie discriminatoir.

Wolfje_Tungsten | 07-08-19 | 10:03

Wordt Amnesty ook gesponsord door de Postcode loterij? Toch eens kijken bij de postcode goede doelen. Kijken welke echt goed zijn.

Rest In Privacy | 07-08-19 | 09:51 | 1

In deze video legt de Apostate Prophet precies uit waarom het zo absurd is van links (dat ook het COC gekaapt heeft) dat men de islam omarmt. Voor mij als nicht zijn zij de -domme- verraders van de belangen van de LHBTetc zaak.
www.youtube.com/watch?v=JDkU2LsurWM

lightpole | 07-08-19 | 09:43 | 1

Niet alleen de verraders van LHBT, maar ook de verraders van hun eigen grondbeginselen. Links zette zich decennialang af tegen de Christelijke kerken, want dat was burgerlijk en beperkte de keuzevrijheid en het zelfstandige denken van de mensen. Nog steeds zijn er linksen die hun Christelijke opvoeding als een soort erfelijke ziekte zien. Nou moet iedereen dat voor zich weten en we weten ook wel dat er in de Christelijke kerken veel niet deugde of deugt. Zo'n "liberale" club als D'66 laat dat goed zien. OK, maar waarom loopt men dan weg met een religie die nog slechter is? Het ex TK lid en (nog) prominent D'66 lid Boris van der Ham maakte een mooie documentaire over hoe Moslims in de praktijk, bijvoorbeeld in Turkije met andersdenkenden of ongelovigen omgaan. Daar kwamen die vrome Moslims er niet zo goed af, maar van de "Atheïsten" en "humanisten" van D'66 zag ik geen enthousiaste reacties, integendeel. Het wordt doodgezwegen. Dat maakt de "linksen" en "liberalen" net zo hypocriet als de Moslims die ze onder hun vleugels nemen. Daarbij zie je in ieder door Moslims gedomineerd land, hoe met met andersdenkenden of afwijkende levenswijzen omgaat. Ook in het door Kaag gekoesterde Gaza.

Heiner | 07-08-19 | 10:43

Ik mis bij al die kekke kleuren nog een witte boerka met een punt op de muts. En dan 2 rondjes bij de ogen in plaats van zo'n streep. Of mag dat soms niet?

Selassie | 07-08-19 | 09:43

Ik zag ze hangen en vond het een geweldadige actie

donjon | 07-08-19 | 09:34

Tijd voor 'woord van het jaar verkiezing 2019':

Nikaabknokploeg
Nikaabchaosapp
Nikaabburgeroorlog
Zwembadterrorist
Klimaatgekkie

Your votes after the break please…
www.youtube.com/watch?v=qYS0EeaAUMw

Angélica de Sancé | 07-08-19 | 09:29

Ergens staat mij nog bij dat een boerka dragen op een carnavals feestje niet getolereerd zou worden...... Jaartje of 2 terug?

Mr_Pikibelly | 07-08-19 | 09:28

Oorzaak en gevolg worden weer eens omgedraaid.

van Oeffelen | 07-08-19 | 09:26

Goed stuk

am*dam | 07-08-19 | 09:40

Op de blotekontenparade demonstreren voor de boerka. Het COC die het opneemt voor relinazi's. Ze zijn in Amsterdam aardig schyzofreen aan het worden. Jammer voor Koen dat het kalifaat voorbij is. Maar misschien is Gaza nog een leuke lokatie waar hij zij aan zij met zijn boerkasisters een Pride mag organiseren.

jochum1980 | 07-08-19 | 09:16 | 1

De essentie van homoseksualiteit is afkeer van vrouwen. Dat die PVDA homo een boerka aantrekt is voor mij dan ook precies een uiting waar homoseksualiteit voor staat. Maar door de whitewash van LGBTAHDJCVNCIVS mag dit niet meer in het denkvermogen van de gemiddelde NL-er doordringen. In de homogemeenschap, met een goed bewaard eigen jargon voor vrouwen, is het een goed bewaard geheim. Niet zelden doet een homo het met een echtgenoot van zo'n vrouw. O.K!! Jorissen maar gauw want ook geenstijl doet mee aan de whitewash

pigadaki | 07-08-19 | 09:44

@Petrus Poortwachter | 07-08-19 | 09:01: tipje: zet je browser even op incognito. Levert je gratis leesvoer op.

Edit: Telegraafschrijfsel: +1!

Rest In Privacy | 07-08-19 | 09:06

@Petrus Poortwachter | 07-08-19 | 09:01: Ik weet niet of dat mag van Joris... Maar hier komt ie:
Whatsappgroepen zijn een moderne zegen én een vloek. Hoe handig ook, deelnemers worden vroeg of laat tot waanzin gedreven door de maalstroom aan berichten en emoticons. Voor een journalist is meekijken in zo’n groep soms wel leerzaam. Dat bleek deze week in de discussies onder nikabfans.

Veel jonge Nederlandse moslims vrezen dat het verbod op gezichtsbedekking tot een geweldsgolf zal leiden tegen gesluierde zusters. Die zullen door extreemrechtse types tegen de grond worden gewerkt tijdens hardhandige ’burgerarrests’, zo is de verwachting.

Om in dergelijke situaties snel hulp te bieden, schoten vorige week vorige week appgroepen uit de grond. Moslimmannen zouden zich naar de plaats des onheils spoeden om bij een nikabconfrontatie ’in te grijpen’.
Gebrek aan enthousiasme is het probleem niet. De aanmeldingen stromen binnen op de appgroep ’Burgerwacht moslima’s’. Die staat naar goed islamitisch gebruik uitsluitend open voor broeders, om geflirt te vermijden. Al snel signaleert iemand het probleem met deze constructie: hoe kunnen vrouwen nu doorgeven dat ze worden belaagd? Goede vraag. Misschien moet er een vrouwen-appgroep komen, verboden voor mannen. Eén vrouw mag dan in extreme nood een meldingen doorgeven aan de mannengroep. Of de appgroep moet in hemelsnaam toch maar gemengd worden, maar dan zo ingesteld dat broeders wel kunnen lezen, maar niet kunnen schrijven zodat onzedelijke voorstellen achterwege blijven.
Nog voor er ook maar één vrouw is lastiggevallen, explodeert zo de appgroep met honderden berichten. Er zijn namelijk nog meer problemen. Stel dat het een nikabdraagster lukt om aan de bel te trekken, wat moeten de broeders dan doen? Die vraag vormt opnieuw voer voor een eindeloze stroom berichten. Moeten toegesnelde broeders een knokploeg vormen of juist een susteam? Moeten ze woorden gebruiken of pepperspray? Zoveel zielen, zoveel gedachten.
Als deze krant een bericht brengt over de discussies, slaat de onrust helemaal toe. Beschikt De Telegraaf over geavanceerde spionage-apps? Of is er een judas in hun midden? Die krijgt griezelige verwensingen naar het hoofd. Allah zal bij de verrader ’ogen verblinden’, ’tongen verlammen’ en ’extreme armoede en vernedering brengen.’
De chaos neemt steeds verder toe. Deelnemers bieden tegen elkaar op in vroomheid, opeens wordt er een Polo 1.2TDI te koop aangeboden en dan post iemand een foto van een blote vrouw. Nieuwe burgerwacht-appgroepen beginnen zich af te splitsen. Zelfs de beheerder haakt wanhopig af. „Broeders, waar zijn we mee bezig?”, vraagt een deelnemer zich af. „Een groep van 111 man en we vormen niet eens een eenheid. Hoe gaan we dan onze zusters helpen?”
„Waarom kunnen wij moslims toch nooit iets goed organiseren”, verzucht een ander. „Zoals de joden dat doen.”

Angélica de Sancé | 07-08-19 | 09:18

@Knisperende_Tissue | 07-08-19 | 09:06: Ah, dank voor de tip. Inderdaad hilarisch stuk. Er dreigt zelfs enig inzicht in het eigen handelen te ontstaan... Maar dan nog de oplossing zien te vinden. Sukkels.

Petrus Poortwachter | 07-08-19 | 09:27
▼ 1 antwoord verborgen

Volgens AI kunnen meisjes niet meer naar school in Nederland door het boerkaverbod. Krijgt die zweefteventent van Nazarsky eigenlijk subsidie (vanuit de belastingruif)?

MurkRatte | 07-08-19 | 08:58

Pvda , Partij voor de arabieren , om dit land te redden moet je vooral niet op deze partij stemmen.

Nietgek | 07-08-19 | 08:44

Kerk en Staat zijn gescheiden toch? Prima dat ze thuis en in hun moskee vrijwillig of verminderd vrijwillig in zo'n ding rondwandelen, maar op alle andere plekken gewoon niet...

Rest In Privacy | 07-08-19 | 08:41 | 1

Eens

DikkeWalm | 07-08-19 | 08:59

Homo verbod is oke, boerka verbod is niet oke zegt dus de voorzitter van het COC ?

Koning BongoBongo | 07-08-19 | 08:34 | 5

@CalamityJane | 07-08-19 | 08:42:
Nee die mafketel is helemaal overtuigd van zijn eigen gelijk. De boerka staat volgens hem voor individuele keuze en vrijheid. 't is te ziek voor woorden. Ze nemen niet eens meer de moeite om dat punt ook te onderbouwen. Er is wel eens een keertje een vrouw geweest die zegt dat ze het vrijwillig draagt, dus is de aanname dat de boerka het symbool van individuele keuze is. Klaar. Iedereen die het daar niet mee eens is is een homofobe neonazi. DIe graaft zijn eigen graf niet hoor. Die is zijn oogkleppen nog even lekker aan het op poetsen, klaar voor de nieuwe ronde.

peterdh | 07-08-19 | 08:58

@peterdh | 07-08-19 | 08:58: Degenen die beweren dat het een individuele keuze is, houden het in Afghanistan , waar de boerka toch het straatbeeld beheerst, nog geen week vol. Omdat vrouwen daar evenveel individuele keuzemogelijkheden hebben als een kistkalf (voor wie nog weet wat dat is) of een legbatterijkip. Overdag werken als een paard, terwijl de mannen roken en thee drinken en vanaf je 13e met je beentjes wijd voor Oom Achmed van 45. Tot je erbij neervalt.

Heiner | 07-08-19 | 11:14
▼ 2 antwoorden verborgen

Er zijn in Europa altijd heel veel vrouwen geweest die zich fel tegen de emancipatie van de vrouw hebben verzet. Amnesty heeft zich daar alsnog bij geschaard.

dihydrogenmonoxide | 07-08-19 | 08:32

Dit hele geouwehoer... Sorry, maar zet die 300 vrouwen met hun voogden het land uit. Daar ga je toch geen wet voor aannemen? Ongewenst vreemdeling en hoppa, naar een land naar keuze.

dyslexieman | 07-08-19 | 08:20 | 5

@Petrus Poortwachter | 07-08-19 | 08:24: Nou, ik bedoel natuurlijk het land naar keuze waar ze zichzelf kunnen zijn, zoals Saudi Arabie. Het is wel een keer goed. We lopen de hele tijd achter de feiten aan met dit volk. Dan weer knagen aan de rechtstaat, dan weer als een brievenbus rond willen lopen. Je kan wel de wet aan willen passen om elke keer ze aan te pakken, maar dat werkt niet. Dit zijn mensen die willen gewoon niet. Nou, dan wil je maar niet, maar niet hier. Het is alsof een peuter niet aan zijn broertje mag zitten en dan met de hand 1 mm voor het gezicht van het broertje gaat. Nee je zit niet aan hem, maar je weet dondersgoed dat dit ook niet de bedoeling is. Ga je dan als ouder uit leggen waarom niet? Ja, een of twee keer maar daarna is het klaar. Lijkt me dat we dat nu ook moeten doen hier.

dyslexieman | 07-08-19 | 08:38

@dyslexieman | 07-08-19 | 08:38: Nou, dan zijn we al met zijn tweeën.
Maar, als je ziet wat een deining deze zeer (te) beperkte maatregel al oproept zie ik nog geen politicus die 'ons' standpunt in zal willen nemen.
Nou, misschien één dan...

Petrus Poortwachter | 07-08-19 | 08:41

@Graaf_van_Hogendorp | 07-08-19 | 08:28: Je laatste paragraaf is waarom je nu nog wat kunt doen. Natuurlijk gaat dit zich verspreiden. Dit gaat met groepsdruk en lichte dwang. Kijk maar naar Indonesië. Daar is dit gif vrolijk verspreid en gaat het van geen hoofddoek naar een gekleurde hoofddoek en nu heb je kuddes met vrouwen in niqab. En als het alleen de niqab zou zijn, en verder niks, tja, dan kan je nog zeggen who cares? Maar het komt met een heel pakket aan narigheid. Ik zie het donker in...
Dan ook nog de IS figuren waar ik mn gal even over wil spuwen: zelfs al zouden ze zich niet opblazen, dan gaan ze in de moskeeën en scholen in Nederland hun gif verspreiden.

dyslexieman | 07-08-19 | 08:45
▼ 2 antwoorden verborgen

Labiele mensen zoeken een lichtend pad waar hun zwakheid een kracht wordt in het collectieve. Niet verbazend dat vooral onze linkse motten zich zo graag verzamelen in "beschermende kringen" rond de vlam van deze religie voor boeven.
PvdA. Amnesty. Artsen zonder Grenzen. Wie hun slogans en statements gelooft begrijpt dit gedrag niet. Wie hun donkere drang naar totalitaire onderwerping kent wel.

Jan Passant mk2 | 07-08-19 | 08:18 | 8

@Jan Passant mk2 | 07-08-19 | 08:29: Links en rechts zijn niet goed te scheiden als het gaat over vrijheid - staat, collectief-individu. Welke partij is nog rechts te noemen, ik zou zeggen dat het Forum dan het meest in de buurt komt. Maar het blijft altijd behelpen.
Een ideoloog is ontevreden met de huidige samenleving en wil haar (en de mens) hervormen, op een fanatieke wijze komen tot een betere wereld. De vraag is dan: wanneer is het klaar? Wanneer is het gewenste eindstadium bereikt en hoe ziet dat er dan uit?
Volgens mij is het al een grote prestatie als er vrijheid van meningsuiting is en er kansen en mogelijkheden zijn voor iedereen met capaciteiten en karakter. Zonder collectief vergezichten moeten we met onszelf en de ander zien te leven op een positieve manier en dat is nooit perfect en nooit af.
De ideoloog wil eigenlijk de hemel op aarde realiseren en wijst de realiteit af. De realiteit is: het is al moeilijk genoeg om te leren leven met alle onvolkomenheden en het besef dat we doodgaan. Dit is het, meer niet.
"Voor de medeburger is alles heilig wat gemeengoed en gemeenschappelijk is, wat hij met velen, misschien met allen deelt, wat hem nooit aan eenzaamheid, aan geboorte en dood, aan het meest innerlijke Ik herinnert" (Hermann Hesse).
Daarmee is ideologisch fanatisme een teken van spirituele leegte en een onvermogen om dit te accepteren.

Ad_Hoc | 07-08-19 | 09:10

@Graaf_van_Hogendorp | 07-08-19 | 08:34 |
Links ís fascisme, mijn waarde. Hieronder een JijBuis waarin een professor het haarfijn uitlegt in tien punten. kleine 50 minuten, maar daarna zult u ook precies snappen waarom we zien wat we nu zien qua cognitieve dissociatie:

- www.youtube.com/watch?v=vFrrovr7GVs

Die "Italiaanse en Oostenrijkse vogels" waren van hetzelfde laken een pak. Ook dat wordt goed uitgelegd in deze video. Pak een bak koffie en ga er eens lekker voor zitten. U zult er geen spijt van krijgen.

Sjefke7807 | 07-08-19 | 09:26
▼ 5 antwoorden verborgen

al die lui die pleiten voor de Boerka, zijn een stel vuile globalisten.... ja linkie winkies die half Hamburg slopen, jullie zijn zelf het monster dat jullie zeggen te bestrijden. fuck globalisme, lang leve het (gezonde) nationalisme.

ikworstelengadouchen | 07-08-19 | 08:16 | 1

Multinationals, banksters en "filantropen" zoals die van de Postcode Loterij (sponsoren de Clintons) en de Open society (die van Sjors S.) sponsoren extreem (s)linkse organisaties. Sjerry Airfryer wordt door overheden, banken en Sjors S. quasi-openlijk van inkomen voorzien via soepsidies. Ja dan ga je als antifa of als SJW op de socials positiever tegenover globalisten staan. Wiens brood men eet...

Graaf_van_Hogendorp | 07-08-19 | 08:20

Ah, dus het ligt helemaal niet aan de olie, het komt door de burqa dragende vrouwen. Learning all the time!

Petrus Poortwachter | 07-08-19 | 08:14

Ik moeilijk geloven dat ik nu in een land woon waar de boerka serieus besproken en zelfs bepleit wordt.

Ramsesz | 07-08-19 | 08:06 | 1

Ja het niet dragen van een boerka staat het bereiken van de volledige potentie. Ik heb alleen nog nooit iemand gezien in een burka met een baan.

PSYx | 07-08-19 | 08:11

Het huwelijk tussen links en de islam toont inderdaad het definitieve intellectuele faillissement aan van links. Dat is een goede zaak. We hoeven, mogen en kunnen links hierdoor niet meer serieus nemen. Als je gaat lopen "demonstreren" in een boerka, terwijl in Iran gays worden opgehangen, dan ben je echt af. Dan ben je geen partij meer om rekening mee te houden. Dan verlies je gewoon alle respect.

Motleycrew | 07-08-19 | 08:02 | 2

De redenatie zal een beetje als volgt zijn: Dat homo's worden opgehangen komt omdat er in Iran geen vrijheid is om te zijn wie je bent. Dus de vrijheid om als onvrij spook door het leven te gaan moet kunnen, want anders is er geen vrijheid.

Als een vlieg die continu tegen het glas van het halfopen kantelraam aanvliegt om naar buiten te geraken.

Rest In Privacy | 07-08-19 | 08:11

@Hollende_Kleurling | 07-08-19 | 08:11:
" Dus de vrijheid om als onvrij spook door het leven te gaan moet kunnen, want anders is er geen vrijheid. "

Orwell had ook van die mooie uitspraken: "Freedom is slavery" bijvoorbeeld. De mensen uit de samenleving in dat boek geloofden dat ook echt.

peterdh | 07-08-19 | 09:05

Dit is zo'n topic dat meer en meer woede voor zijn rechten en en passant die van vrouwen even de grond intrapt. Alleen maar om lekker te deugen.

MickeyGouda | 07-08-19 | 07:48 | 4

@MickeyGouda | 07-08-19 | 07:49:

Zo zie je maar weer dat diegenen die deugen om het deugen uiteindelijk vastlopen op hun eigen kompas. De logica is helemaal zoek bij zulke lui.

sprietatoom | 07-08-19 | 07:58

@Petrus Poortwachter | 07-08-19 | 08:03:
Exact, die lieden lopen elke keer met hun kop tegen de muur en in plaats van te zeggen: 'Ja dat was stom', gaan hordes gelijkgezinden hele epistels wijden aan waarom het goed is om met je kop tegen de muur te lopen. Op zich grappig, ware het niet dat we het hier hebben over o.a. beleidsmakers en mensen die op zich nog enige invloed kunnen uitoefenen op beleidsvoering.

peterdh | 07-08-19 | 09:11
▼ 1 antwoord verborgen

Amnesty en Artsen zonder Grenzen (o.a.) zijn al langer de weg kwijt.
Het zicht behoorlijk vertroebelt door een policor sluier.

Wekkertje | 07-08-19 | 07:44 | 3

Eigenlijk is dit gewoon hetzelfde als dat je op de motor een helm op moet, dat beperkt inderdaad jouw vrijheid om zonder helm te rijden maar het is er uiteindelijk om jezelf te beschermen

PSYx | 07-08-19 | 08:18

@PSYx | 07-08-19 | 08:18: Dus zouden westerse vrouwen ook aan de boerka moeten. Ze lopen er nu onbeschermd bij. Die kerels hoeven niets te leren wat betreft zelfbeheersing. Bent u zelf zo'n man?

Rest In Privacy | 07-08-19 | 08:22

Echt onder de indruk van Hendrik Jan van de PvdA die
zijn eigen partij geschiedenis niet kent. Ronald Plasterk was degene die deze wet er doorheen heeft getrokken. PvdA zet zichzelf weer voor gek.

franck7020 | 07-08-19 | 07:03 | 2

Da's een goeie. Als je alleen maar vooruit kijkt hoef de puinhopen achter je niet te zien.

Rest In Privacy | 07-08-19 | 07:44

@arie-hoax | 07-08-19 | 07:44:
Vandaar dat ze die oogkleppen voor hebben, dat maakt het een stuk makkelijker om alleen hun eigen gelijk te zien, zonder zich te bekommeren om wat ze aan het doen zijn.

peterdh | 07-08-19 | 09:13

Het is niet verbazingwekkend dat links aan de kant staat van de islam. De gemene deler: haat tegen de westerse kapitalistische samenleving. Dat begon al met Marx en is nimmer veranderd.

Zijl5824 | 07-08-19 | 06:56 | 4

En check de oorsprong van ' Geloof is het opium van het volk.'
Kortom, vraagtekens over de islam bestaan van rechts tot links.

kloopindeslootjijook | 07-08-19 | 07:44
▼ 1 antwoord verborgen

Als een Burqa goed is tegen armoede, geef de islam vluchtelingen een Burqa en stuur ze naar land van herkomst

kwartjes | 07-08-19 | 06:56

Amnesty is tegen vrouwenonderdrukking, en voor vrijheid van kleding en vrijheid van elk individu.
Waarom roepen ze dan alleen dat laatste. Rare strategie.
.

kloopindeslootjijook | 07-08-19 | 06:51

Alleen, zou bij de streng gelovigen ook een soort besef zijn dat westerse mensen die tegen het boerkaverbod zijn dat niet doen om de islam tegemoet te komen, maar juist die moderne westerse waarden (vrijheid van individu, vrouwen bepalen zelf wat ze met hun leven doen) waar sommige van die streng gelovigen geleerd is dat die niet zouden deugen?

kloopindeslootjijook | 07-08-19 | 06:47 | 2

Zonder macht over de vrouw is islam tandeloos. Vrouwen zijn veel invloedrijker dan ze zelf denken.

Rest In Privacy | 07-08-19 | 07:00

@van Rossem. Lekkere powerrant! Hear! Hear!

22% inclusieve en diverse dimlichten maken nog een hoop kabaal...

ratelaar | 07-08-19 | 06:43

"Mad as Hell" topic,
Goedzo Geenstijl, een beetje achtergrond bij het vrolijknieuws.

Amnesty International is een club die met prikkeldraad het licht belet de duisternis te beschijnen. Gerenomeerde huizen worden overlopen.
didn't notice that the lights had changed.

Clubjes die onder auspiciëen bestaan om het doel te dienen de emoties en het gedrag van het domme gepeupel (stem-VEE) te sturen en kanaliseren.

Ze hebben liever geen woeste meute voor de deur, de gewaarschuwden.
a crowd of people stood and stared.

De kwaadaardigheid erachter maakt de koddige term "poppenkast" ongepast voor dat wat de kuddeburgert als "leven" te ervaren krijgt.

hallevvezool | 07-08-19 | 06:27

Ze kunnen dan een nikab dragen, je herkent Nederlanders altijd feilloos aan het feit dat ze denken serieuzer genomen te worden als ze woorden in het Engels proberen te schrijven, waarbij ze steevast taalfouten maken. Till is met dubbel l. Until is met enkel l.

Hedieho | 07-08-19 | 05:10

Wat een redenering van Amnesty over het islamitisch spook gewaad waar zoveel potentieel en economische kracht onder schuilt. Ben wel benieuwd naar voorbeelden van deze power vrouwen voordat het verbod was ingevoerd.
Na die lekkere dadels van die buurvrouw of collega met suikerfeest voelt het voor links Nederland als verraad om nog helder na te denken...

Struikrover3 | 07-08-19 | 05:00 | 1

Amnesty heeft de verkeerde afslag genomen, strijd nu in totale oppositie met hun geadverteerde doelstellingen (dus niet de werkelijke zo blijkt) voor het gevangen houden van vrouwen in een mobiele gevangenis onder dreiging van sociale uitsluiting, tot lijfstraffen, verminkingen en eermoord, bij vrome gelovigen minimaal het uitzicht op eeuwige martelingen die zelfs de meest excessief sadistische voorstellingen tarten. En daar zijn moslims overigens sowieso extreem bedreven in.
Hoe verwerpelijk ook, het is hun eigen keuze dat Amnesty zich een vehikel van de extremistische islam heeft laten maken, vijandig tegen de menselijkheid en dus nu werkt, lobbiet en collecteert om de wereld iedere dag een beetje slechter te maken.

Mazzelstof | 07-08-19 | 06:38

Allah gaf de burqa voor aicha's full potential in het Arabische patriarchaat. Snapdatdan!

donald_en_ronald | 07-08-19 | 04:28

Die laatste zin doet het helemaal: burqa .... to end poverty.

Hoe moet ik dit zien, een burka is goed tegen armoede, hoe dan?

allesofniks | 07-08-19 | 03:24 | 4

en nu Bas en Aad van Tor met pensioen zijn biedt ook de circusbranche ook geen werkverschaffing meer.

donald_en_ronald | 07-08-19 | 04:33

Nou ja moet je kijken in Afghanistan. Die boerka's hebben allemaal een privé jacht.

Of was het nou dat er jacht wordt gemaakt op hun privé? In elk geval zoiets.

Mazzelstof | 07-08-19 | 06:44

burqa .... to end poverty: Kan je boodschappen onder verschuilen zonder ze te betalen

JeSuisErKlaarMee | 07-08-19 | 07:39
▼ 1 antwoord verborgen

De nieuwe nick met zwitsal die we morgen tegenkomen zal vast de schaamte van een ontnuchterde @suscrofa zijn. Ga je roes eens uitslapen, keyboard warrior.

eastender | 07-08-19 | 02:47 | 1

eastender | 07-08-19 | 02:47
Gheh! Tja, ik lees van hem over zijn 2e literfles wodka - dat is best goed te doen, daar hoef je niet zo gaar van te gaan.
En ik zie vooral een hoop wartaal waarin @suscrofa tegen zichzelf loopt te lullen.
Op de koop toe begint hij erover dat hij een "male boar is", met grotere ballen dan elke vent hier. Maar erg geloofwaardig is dat allemaal niet...
Op de koop toe ook begint hij ons @kotelet uit te maken voor "homo", terwijl die vriendin en kinderen heeft.
.
Laten we vooral het beeld houden wat @kotelet schetste: een @suscrofa die een dialoog voert met een kapstok over zijn girobetaalkaarten.
Gheh. Onbetaalbaar, dat beeld, @kotelet. Dank daarvoor.

chicago river | 07-08-19 | 03:38

Ze willen het niet zien want ze zijn links lalala.. ze kunnen het niet zien want ze zijn links lalal-la ze weten het wel, maar ze zijn beter dan jij, want zij zijn links holadijo... jij bent niet links dus dom en halve nazi... zo die zit lalala. En zo draait de wereld lekker door terwijl ze op links deugen... heeee hhhooooo
En de wereld is zo mooi als je dom bent en links ... sjalala

Rest In Privacy | 07-08-19 | 02:39

Staat ik daar net op de tramhalte in Teheran.
Zit er een of andere Ayatollah naast me.
Zeg ik... Eh pilsje doen?
Nou, lekker zegt ie.
Dat smaakt goed.
Alles ok. Eind verhaal.

RickyLaRue | 07-08-19 | 02:33 | 3

Gehgeh Jos!

Ruimedenker | 07-08-19 | 02:36

Nog niet af deze mop.
Ghe

RickyLaRue | 07-08-19 | 02:55
-weggejorist-
Misterspok | 07-08-19 | 06:57
-weggejorist-
suscrofa | 07-08-19 | 02:25 | 2

Wanneer komt er nou een diepte interview met de boerka dragers? Zodra ze die onzin uit gaan kramen die hun man/vader en de imam van hun man/vader preekt dan blijkt boerka niet voor vrijheid te staan maar voor sharia. Hoe kan je daar nou achter staan als linksert?

sjef-van-iekel | 07-08-19 | 02:22
-weggejorist-
suscrofa | 07-08-19 | 02:21 | 1

Wie slagroom opklopt die wéét, dat, áls je te lang doorgaat met kloppen, dat 'dan' de slagroom in de schift schiet, en je slechts 't mengsel van water aan de ne kant, en vettige boter aan de andere kant overhoudt.
(echt waar; en dat is dan ook geen nieuws)
Nu komt de vergelijking.
Als je 't idealisme van links opklopt, als mengsel van orthodox onvrije moslims, en van liberaal vrije homo's / vrije vrouwen / vrije ex-slaven; dan zie je hetzelfde verschijnsel.
Op zeker moment schiet dat rare mengseltje van progressieve partijdigheid in de schift.
DENK / NIDA scheidt zich af van PvdA.
Salafistische vluchtelingen/gelukszoekers scheiden zich af van gay-pride-dansers.
Boerka-verdedigers scheiden zich af van feministische emancipatie.
Logisch, want het ene is het andere niet,
maar was slechts veverbonden in 'n tijdelijk gelegenheids-'ideaal'.
De schift zit in 'links'.
En als de schift erin zit, kun je niet meer met 'ont-kloppen' de schift eruit krijgen.
Wat zien we: het water sijpelt er al uit; de vettige vlokjes zakken al uit.
Wij zien het leeglopen van het links-politieke-ideaal.
En hoe hard de slagroom-kloppers het ook ontkennen;
de boel is geschift en in verval;
hun ballon loopt steeds meer leeg.

Der Paulie | 07-08-19 | 01:49 | 4

@kotelet | 07-08-19 | 01:56:
Ja, ik ben het met u eens, dat 't plaatselijk al veel erger geworden is.
Een crises als deze is pijnlijk; en wordt steeds duidelijker.
Maar, diezelfde crises levert ook het inzicht bij velen,
dat het écht verkeerd zit met die import van onverdraagzaamheid.
En daarom blijf ik zeggen: links graaft als politiek z'n eigen graf; en dat komt, omdat linkse politiek in de schift is geraakt, en echt uiteen valt.

Der Paulie | 07-08-19 | 03:38

Mooie metafoor.

franck7020 | 07-08-19 | 06:14

@Der Paulie | 07-08-19 | 03:38: Als het is afgefikt levert dat in elk geval het inzicht op dat het huis in brand stond. Zoiets.

Ramsesz | 07-08-19 | 08:25
▼ 1 antwoord verborgen

Even off topic: 'Sucrofa' niet meer bijschenken a.u.b. Mijnheer is net al van zijn kruk gevallen, en staat nu een dialoog met de kapstok te voeren over zijn girobetaalkaarten. Of zoiets...

kotelet | 07-08-19 | 01:25 | 7

Geniet ervan wild zwijntje

Kwelbeller | 07-08-19 | 02:02

@suscrofa | 07-08-19 | 01:51: "Mijn 2e liter Bruinridder". Klinkt als een speciaal-bier, gebrouwen tere ere van de Pride!

kotelet | 07-08-19 | 02:09

@suscrofa | 07-08-19 | 01:50:
Serieus?
Spreken is zilver, zwijgen is goud.
Je moet stoppen als het nog leuk is.
Maw: soms kun je beter even je muil houden.

Ruimedenker | 07-08-19 | 02:25
▼ 4 antwoorden verborgen

Ik ben voor meer …

- Boerka’s
- Capuchons
- PLO-sjaaltjes
- Maskers
- Bivakmutsen
- Witte puntmutsen
- Bruine tijd gebaren en symbolen
- Naaktloperij

… in het straatbeeld:

Immers, het weerhoudt mensen ervan hun volle potentiaal te bereiken.
Bron: mensenrechtenorganisatie Amnesty

Men kan niet het ene promoten, en het andere op slechts ‘emotie’ afwijzen.
Het is of helemaal niet-, of helemaal wel.

Welnu Amnesty/pVDa, wat wordt het..?

Veluwse-Eikel | 07-08-19 | 00:54 | 2

Tja, je bent mijn vergiet op me hoofd vergeten.

jan huppeldepup | 07-08-19 | 01:22

Het maakt mij niet uit, werkelijk niet. Als u met ’n vergiet op uw kop uw volle potentiaal kunt bereiken, dan mag niemand u hiervan weerhouden. Zelfs geen lullig wetje wat u weerhoudt uzelf te zijn. Overigens, waar en wanneer kunnen we u in het Hollandse straatbeeld spotten, gaat het een trend worden eventueel?

Veluwse-Eikel | 07-08-19 | 01:32

Volgens Greet is de islam geen religie maar een dwingende vrijheidsbeperkende potentieel gevaarlijke ideologie. Het heeft niets te maken met spiritualiteit. Daar waarschuwt hij voor. Al jaren, onder doodsbedreiging. Hij benadrukt dat hij geen hekel heeft aan moslims maar het integendeel als zijn bijna heilige missie beschouwt hen te bevrijden uit hun geestelijke gevangenis. Dat wordt tot op heden door onvoldoende mensen herkend laat staan gewaardeerd, hyper-sensitief als men tegenwoordig is geworden voor 'de toon'. Het is waar dat hij minder cicero door zijn speeches mengt dan Thierry maar dat doet niets af aan de inhoud van zijn boodschap. Ben benieuwd wat wint: de maffe laffe linkse misselijke meelopers, of het gezonde ongefilterde verstand. Dus zeg het maar, kleine luyden, wat gaat het worden. De ratio, of de geestelijke ontmanteling. Verlichting, of vrijwillig gekozen middeleeuwse duisternis. Tijd voor de Grote Herijking van 2020. Een jaartal om te onthouden, denk ik.

isitsoornot | 07-08-19 | 00:29 | 4

Zo'n beetje iedereen is arm op het einde van het socialisme/kapitalisme.

sprietatoom | 07-08-19 | 08:17
▼ 1 antwoord verborgen

Organisaties zoals Amnesty International snappen er helemaal niks van. De boerka is gewoon veel te veel doek voor een vrouw. Een bikini is voldoende lichaamsbedekking: www.hurriyetdailynews.com/bikini-is-is...

Alexander des Burgus | 07-08-19 | 00:26 | 1

Dat zouden meer moslims moeten vinden. Goed stuk!

koolteer | 07-08-19 | 00:34

Het lijkt me dat het recht op het dragen van een bomgordel toch ook gewoon keuzevrijheid is. Die bedekt je gezicht niet eens!

Het brein erachter | 07-08-19 | 00:24

Mijn kneiterlinkse vriendin, we zijn het bijna over alles oneens als het over politiek gaat, is het in ieder geval met me eens over de boerka...

Echt, wat voor mensen werken er bij Amnesty en de COC ? Dit kan toch onmogelijk een breed gedragen overtuiging zijn daar bij die organisaties.

sprietatoom | 07-08-19 | 00:22 | 2

Je kan het vergelijken met jouw eigen arbeid, je wil geen mensen helpen, maar er wel de vruchten van plukken.
Gestoord links dus, en dat voor de overgang.

Ongeblustekalk | 07-08-19 | 00:29

Goed, de moslimgemeenschap en bepaalde linkse sympathisanten hebben duidelijk aangegeven dat een vrouw in vrijheid moet kunnen beslissen om een tent te dragen. Ze zijn zelfs bereid om, ondanks een gedeeltelijk verbod, deze vrouwen te beschermen.

Wel een geruststellende gedachte dat ik nu dan eindelijk wel zonder opmerkingen met een keppeltje over straat kan, die drie keer per jaar.

Toch?

J.Luns | 07-08-19 | 00:18 | 5

@J.Luns. Begrijp ik goed dat jij als vrouw met een kippah de straat op gaat? Het moet niet gekker worden.... Vrouwen dragen hoedjes als ze nog beschikbaar zijn voor de huwelijksmarkt, toch? :-)

D.Ormin | 07-08-19 | 00:35

@J.Luns | 07-08-19 | 00:34: Het is de dubbele maatstaf van links. Maar ach, daar heeft ook de blanke, "boze" man mee te maken. En eigenlijk iedereen die zelf kan/wil nadenken en zijn/haar eigen boontjes doppen. Wie niet meeloopt met de progressieve karavaan, is een bedreiging.

kotelet | 07-08-19 | 00:46
▼ 2 antwoorden verborgen

De volgende stap is dat ze met accuzuur gaan gooien naar 'onzedige vrouwen'. Een PvdA,er zal volgende Pride deelnemen verkleed als accu, en Amnesty heeft de tweets over 'vrijheid van geloofspraktisering' al klaar staan. Nog heel even....

kotelet | 07-08-19 | 00:17 | 1

'verkleed als accu' LOL!

isitsoornot | 07-08-19 | 00:46

Dat al die eenzame mensen, bejaarde weduwe of weduwnaar, ploeterende zzp-er, depressieve en onfortuinlijke student, uitzichtloze bijstandstrekker, alleenstaande moeder of vader, psychisch lijdenden en andere miserables zich maatschappelijk omhoog moeten houden tussen tweeverdiende rijke nichten, verwende millenials en bevoorrechte gelukszoekers.. dat zal Mark Rutte een ruk schelen of aan zijn kont roesten. Het vaasje was niet zijn idee maar van zijn billenmaat. Maar er komt een dag. Dat gay pride wordt afgeschaft. En we allen weer evenwaardig slachtoffer zijn van het systeem. Niemand een voorkeur krijgt voor zijn of haar zieligheid. De dag dat de derde wereldoorlog aanbreekt. Soms verlang ik naar die dag. Voor verheldering, voor de eerlijkheid van menselijke emoties. Waarheid.

suscrofa | 07-08-19 | 00:15 | 24

Dood mogen we gaanl Oh you'll miss us..

suscrofa | 07-08-19 | 01:44

@Frau Merkel | 07-08-19 | 02:01: Lol! Die man is toeterzat.....

kotelet | 07-08-19 | 02:06
▼ 21 antwoorden verborgen

Wanneer je belasting betaalt in de gemeente amsterdam, steun je dit direct.
Zeuren is dan nogal onvolwassen.

Ongeblustekalk | 07-08-19 | 00:11 | 7
▼ 4 antwoorden verborgen

Voor miljoenen vrouwen op deze wereld staat de Boerka voor misogynie, onderdrukking, geweld.
Ook voor vluchtelingen (en dat zijn echt vluchtelingen) die voor IS gevlucht zijn.
Die hebben heel veel gezien en meegemaakt en als ze ergens niet meer mee geconfronteerd willen worden dan is dat wel met een kledingstuk wat een symbool is voor dat kwaadaardige gezwel van de extreme islam.
Waarom houdt "links" Nederland zich niet bezig met wat die mensen moeten voelen als die een persoon tegenkomen die een Boerka draagt?
Wat dat voor een bedreigende en traumatische ervaring moet zijn?
Alles hebben ze moeten achterlaten, huizen kapot, levens verwoest familieleden en vrienden vermoord om hier in Nederland geconfronteerd te worden met een paar totaal idioten die precies datgene aantrekken waar ze voor gevlucht zijn.
"links" is doodziek.

Zapata10 | 07-08-19 | 00:10 | 5

Ach wen er maar aan straks wordt nog gezegd tegen ze dat ze toch ook naar een ander land dan Nederland hadden kunnen vluchten..
Ik snap het gewoon niet dat bepaalde organisatie hier in Nederland nu al sharia wetten hier ondersteunen..

Rene046 | 07-08-19 | 00:47

@zijvanhiernaast | 07-08-19 | 00:24:
Nog erger... De angst van leiders, rechters en handhavers voor rellen en beschuldigingen vanuit die groepen..
Hun zien aleen maar 1 kant van zulke personen namelijk de slachtoffer rol.

Rene046 | 07-08-19 | 00:50

@Rene046 | 07-08-19 | 00:50: De spijker op z'n kop, want zij en wij weten donders goed dat op lange tenen trappen van die religieus gehandicapten een soort burgeroorlog tot gevolg heeft. Geen binnenstad zal meer heel blijven. Dus wat doen we? Capituleren! Laat ze een voorbeeld aan Rusland nemen, daar krijgen dat hersenloos genetisch schroot geen poot aan de trapper, maar rekenen ze er meteen met harde hand mee af. De enige taal die ze verstaan.

Graeme Reaper3779 | 07-08-19 | 09:14
▼ 2 antwoorden verborgen

Als meisjes met een burka aan naar school gaan, worden we allemaal rijk.
Was getekend, Amnasty International.
Dat ziet de PvdA wel zitten.

de honden blaffen... | 07-08-19 | 00:08

Ik voorspel voor volgende week dat de pvda gaat voorstellen dat het toeteren voor Turken in se openbare ruimte een cultureel recht is en daarom niet beboet mag worden.
Dat kost de pvda verder niets, levert veel stemmen op en de Turkse hand is gauw gevuld. Ik denk dat ik maar eens een verkiezingscampagne voor de pvda ga leiden, of de zeedijken ga doorsteken, een moeilijke keuze, enfin, het komt uiteindelijk op hetzelfde resultaat uit.

De Briemusketier | 07-08-19 | 00:01

HOE, vertel me HOE, Amnesty International, gaat onderwijs-met-boerka de armoede in Nederland verminderen? Juist het dragen van een boerka vermindert alle kansen die je hebt in Nederland, en dat zijn er heel veel, tot ongeveer nul. En dat is niet vanwege racisme (ook blanke vrouwen, juist die bekeerde blauwogige blanke vrouwen, huizen in zo'n tent) maar omdat de boerka niet thuishoort in een samenleving die gebaseerd is op open en gelijkwaardige communicatie tussen mensen, ongeacht hun geslacht afkomst etcetera. Het dragen van een boerka leidt juist tot armoede. Schamen jullie je diep dat je zoveel vrouwenhaat tentoon spreidt.

CupDCake | 06-08-19 | 23:54

Benieuwd of de nazaten van PVDA Amstrdam over 200 jaar hiervoor sorry zeggen. Ik ziet het zomaar gebeuren.

arlen | 06-08-19 | 23:45 | 1

Tegen die tijd heet die partij PVDSA "slaven"

Rene046 | 07-08-19 | 00:53

De ironie dat juist een boerka onder het mom van vrijheid gedragen wordt. Ik kan hier echt niets anders van maken dan dat het lachwekkend is. Zo bizar, absurd diep-triest dat het weer grappig wordt.

Maar waag het niet om respect te vragen voor een boerka onder het mom van vrijheid. Hoongelach zal mijn deel zijn.
Of betekent Islam niet letterlijk: 'onderwerping'?

je therapeut | 06-08-19 | 23:38

Ik ben benieuwd hoelang die links wappies hun onzin volhouden.. Ze gedragen zich als die gekke oom die z'n medicatie nog niet helemaal onder controle heeft..

donkieshot | 06-08-19 | 23:34 | 2

Volgens Grote Vrind Maurice de Hond is 75% van de bevolking tegen deze schaamlap, ergo, de pvda gaat voor een marktaandeel van 25% in Der Zweite Kultoerkammer, dan heb je het al snel over een zetel of 37.

The plot thickens.

De Briemusketier | 06-08-19 | 23:46

Psychologisch gezien blijkt vaak dat mensen die ergens fout bleken te zitten, maar al volmondig hun standpunt hebben uitgedragen meestal dubbel zo hard hun onjuiste weg door zetten. Ze overschreeuwen zo als het ware hun eigen gezichtsverlies. Totdat hun fout ze fataal wordt.

Joostmochtnietsweten | 06-08-19 | 23:55

Kan me de goedmoedige burgemeester Schelto Patijn nog herinneren die ook met de "Aardiggevondenwillenworden" pathologie behept was, " De volgende burgemeester van Amsterdam zal een hoofddoek dragen" zei de man destijds in een interview. Volledige uitverkoop van al onze Spinozistische waarden voor een migranten ideologie, dat is waar de PvdA toe in staat is zoals afgelopen weekend.

von Trier | 06-08-19 | 23:31 | 1

Adverteren doet begeren.

De Briemusketier | 06-08-19 | 23:41

Ik snap er ook geen ene reet meer van. Vrijheid en religie mixen niet goed. Dat moet je separaat houden.

Omebert | 06-08-19 | 23:26

Ik zie dat AmnestyUSA nog achterlijker is dan de Nederlandse. Dat geloof je toch niet.

TheBigKirth | 06-08-19 | 23:25 | 2

Het lijkt waarempel wel science fiction, Kirth!

De Briemusketier | 06-08-19 | 23:49

@De Briemusketier | 06-08-19 | 23:49: ;-)

TheBigKirth | 07-08-19 | 07:19

Mooie posters voor in de abri's . Links stoort zich er niet aan want is voor Amnesty international en de homohaters willen er zelfs een voor boven hun bed.

Earl_of_Doncaster | 06-08-19 | 23:22

PvdA die kan je echt alles wijsmaken he.

Gijsbert | 06-08-19 | 23:19 | 3

Dat doen ze door een roos in je roos te drukken. Dat lijkt al een raadsel..

suscrofa | 06-08-19 | 23:20

@suscrofa | 06-08-19 | 23:20:
De pvda past de smaak van de catering gewoon wat aan, zodat ze ook bij de kiezers met een dubbel paspoort in de smaak vallen. Dat die kiezers democratie tot in de boerkavezels haten mag de pret niet drukken, there is no business like shariabusiness en zo is het maar net en toevallig ook nog eens een keer.

Begrijpt u wel.

De Briemusketier | 06-08-19 | 23:31

@De Briemusketier | 06-08-19 | 23:31:
Comprende amigo.

suscrofa | 06-08-19 | 23:40

Islam betekent letterlijk "onderwerping". U moet zich allemaal onderwerpen aan de wil en de wetten van Allah. En in de Islam is het de schuld van de vrouw als een man zich niet kan beheersen. Daarom moet een vrouw zich bedekken. Doet een vrouw dat niet voldoende dan is ze een slet/hoer die mannen verleidt tot zonde. Een vrouw dient onzichtbaar te zijn anders zijn de gevolgen voor haar rekening. De boerka is de ultieme uiting van dit verwerpelijke gedachtengoed.
En de PvdA zag dat het goed was.

euroka | 06-08-19 | 23:18 | 3

Als er niet zo'n hoop bijkomend gezeik zou zijn was de islam de ultieme mannenclub. Laten we dat eens meer benadrukken, dan zijn die linksmeisjes meteen tegen.

Petrus Poortwachter | 06-08-19 | 23:26

Islam betekent veel concreter: zich buigen, gebogen worden. Dat gebeurt letterlijk: bonk-bonk- met het aangezicht op het tapijt.

Eeuwig..Op..Vakantie | 06-08-19 | 23:56

Dat is een zeer precieze beschrijving, die je ook in hun boeken tegenkomt.

Rene046 | 07-08-19 | 00:56

Een beetje gekkigheid op zijn tijd bouwt linkse huizen als luchtkastelen, edoch in keloel kun je niet wonen zei een pvda wethouder uit 020 ooit.

Ja jongens en meisjes, het is toch wat met dat amnestie en die pvda boerka fanboy, maar zolang deze leipoos daar hun tijd en moeite insteken zijn ze niet aan het inbreken, nochtans zou de pliesie er met de wapenstok hard op moeten inrammen, want die willen ook weleens een verzetje, en wie wil dat nou niet.

De Briemusketier | 06-08-19 | 23:13

Als je niet voor ons bent, dan ben je tegen ons. Echt. Dat is iets voor hele domme mensen.

Balgesjaakt | 06-08-19 | 23:09

Alleen al die kleuren van die boerka's geeft al aan dat zij niets van de islam begrijpen. De kleur van een boerka is de kleur die zeer oude vrouwen vroeger hier in Nederland droegen: zwart, donker paars, etcetera.
Alles wat de potentie heeft "leuk" te zijn is haram.

Peter_K | 06-08-19 | 22:58 | 5

Peter, de naïviteit van een groot deel van jouw landgenoten kent geen grenzen.

suscrofa | 06-08-19 | 23:36

@Eeuwig.. Op.. Vakantie | 06-08-19 | 23:15:
Samenvattend hebben gelovige mannen hun driften niet onder controle en zijn gelovige vrouwen uiterst gewillig mee te gaan met zelfs de geringste sexuele impuls van de opgewonden geraakte gelovige man, tenzij de dames hun "niet vandaag" uniform dragen. Duidelijke regels, prachtgeloof toch? Dat willen we allemaal wel, bekeer daarom NU!

kindapaas | 07-08-19 | 02:18
▼ 2 antwoorden verborgen

Waarom heet het toch lbthi enz ipv Alfabet mensen? er komen er steeds meer soorten bij

Alt | 06-08-19 | 22:57 | 3

Als je volledig wilt zijn dan is het: LGBBTTTQQIAAAGGPP.
Zie: en.protothema.gr/the-full-list-of-gend...

En het zijn er zoveel omdat ze voortkomen uit identity politics en niet uit iets wetenschappelijks of zo, al doen de sociale wetenschappen wel graag alsof. Vanuit identity politics is de afstand tot de CIS gender blanke man van belang voor het aantal onderdrukkingspunten dat je krijgt, vandaar het fijnmazige systeem van genders. Het zal nog wel een aantal jaren doorgroeien ook, we zijn er nog lang niet.

Blauwpetje | 06-08-19 | 23:17

@Blauwpetje, zolang er geen R van Robot tussen staat is er weinig loos.. totdat die robots dezelfde reeks opeisen.. da's dan een mooi moment om te verkassen naar wat magnetischere plekken zonder robo oplaadpunten.

Shareholder II | 07-08-19 | 00:09

Omdat jij een naam als een keyboardtoets hebt vuile addjolr !! (Das zweeds)

suscrofa | 07-08-19 | 01:29

alle boerkadines nog aan toe, dacht ik toch even dat we een boerkaloze dag zouden hebben.

yeps | 06-08-19 | 22:55

Die arme jongens. En dat allemaal omdat ze van mannen houden. Wat een angstige gedachte dat niemand je te hulp zal komen, zelfs je eigen familie niet, omdat iedereen is gehersenspoeld. Hoe kan het dat deze kwaadaardige doctrine door zovelen in het Westen niet wordt gezien voor wat het is?

MickeyGouda | 06-08-19 | 22:53 | 1

Volgens mij wordt het niet gezien, door pure arrogantie. Mensen denken dat iedereen uiteindelijk wil wat wij belangrijk vinden, vrijheid, tolerantie, vrede, rechtvaardigheid, democrate, zelfbestemmingsrecht, etc.. Ze kunnen zich niet voorstellen dat er mensen zijn die echt in Allah geloven en dat die mensen onze waarden echt volkomen onbelangrijk vinden. Ze willen zo snel mogelijk naar het eeuwige paradijs en zijn bereid gewoon de weg te volgen die Mohammed aanwees en lachen onderweg meewarig naar die gewetensvolle democraten die recht op de hel aflopen.

Blauwpetje | 06-08-19 | 23:06

Het is droef.
Die zachte inclusieve & Deugende linkse lummels doen altijd zo ludiek en onschuldig. Maar laat ze een groepering van totalitaire exoten zien en zij trekken net zulke pakjes aan en laten desnoods ook zo'n snor groeien. Gewoon om erbij te horen, laffe meelopers.
Gezworen houzee kameraden.

Jan Passant mk2 | 06-08-19 | 22:52 | 6

@suscrofa | 06-08-19 | 23:30: Maar uit vertrouwde bronnen heb ik vernomen dat het merendeel van het Ajax supportersgilde reeds gelobotimiseerd is.

I rest my case.

De Briemusketier | 06-08-19 | 23:33

@suscrofa | 06-08-19 | 23:30:
Een wedstrijdje meelallen door de boerkafanboys en een spontane lobotomie door een hersenverzakking is een feit. Heeft bij Hans Wiegel ook gewerkt, die heeft een vrijkaartje voor Heerenveen gehad van Ed Nijpels, de schelm.

De Briemusketier | 06-08-19 | 23:36
▼ 3 antwoorden verborgen

Ik moet vanaf mijn centraal Europeesch vakantie adres constateren dat er in Nederland een volslagen histerische situatie aan het onstaan is en zicht wellicht al heeft gesetteld over onderwerpen die hier totaal niet spelen en waar iedereen gewoon het leven lijdt dat iedereen altijd al als prettig en volgens de norm heeft ervaren. Leuk met je buren een wijntje of een biertje drinken enzo en de beslommeringen van de dag bespreken. Triest dat je ook kan denken dat het lot van de wereld afhangt van in hoeverre we er in Nederland met zijn allen uitkomen mbt het bereiken van een soort consensus over tal van non onderwerpen. Ik kom over drie weken wel weer eens kijken hoe veel dieper debielistan is gezonken.

devil13 | 06-08-19 | 22:47 | 1

'debielistan' treffend!

vluchtelingallergie | 06-08-19 | 23:35

s.v.p ook meer aandacht voor de dappere dames in Iran van "my stealthy freedom": www.facebook.com/search/top/?q=stealt...
Waarvan helaas ook regelmatig sommige in de cel verdwijnen.

Gerf | 06-08-19 | 22:45 | 1

Of beter nog: laat ze het lekker daar uitzoeken. Wij hebben hier zelf orde op zaken te stellen.

HaatbaardKnipper | 06-08-19 | 23:14

Ik kan mezelf hier niet over opwinden. Mentaal niet, sexueel niet, intellectueel niet
, inhoudelijk niet, fysiek ook niet, financieel gezien doet het er ook niet toe, levensbeschouwelijk al helemaal niet. Dat is niet omdat ik het licht heb gevonden. Ik ben er gewoon erg moe van. Dit gezeik over niks.

suscrofa | 06-08-19 | 22:45 | 5

Suscrofa:
Als je het licht hebt gevonden kun je dat dan weer even uit doen?

roodborstje1 | 07-08-19 | 09:50
▼ 2 antwoorden verborgen

Bizar, de PvdA is blijkbaar vergeten hoe het er in het Midden Oosten aan toe gaat. Het lijkt me een leuk idee om deze PvdA'ers eens even een jaartje als kafir, christen, homo, of transsexueel in Iran, Irak, KSA, of Syrie te laten leven, inclusief een besnijdenis. Wat een onbenullen.

vlotterik | 06-08-19 | 22:44

Ik zag ze hangen en vond het niet zo'n geweldige actie!

027 | 06-08-19 | 22:39 | 1

Publieke terechtstellingen hebben wel degelijk een opvoedende waarde. Als we het met politici doen als lijdend voorwerp.

suscrofa | 06-08-19 | 23:33

* seksuele voorlichting op school leid tot een nieuwe ijstijd

* Biologisch telen verhoogt de kans op een uitbraak van Ebola

* Dankzij extra pappa-dagen zeker veel meer vertraging op het spoor

Heerlijk om ook ff totale onzin te spuien.

Joffri | 06-08-19 | 22:35

Ik begrijp er werkelijk waar helemaal niets meer van. Kan iemand me uitleggen waar de PvdA tegenwoordig voor staat? Niet voor Huibert, de fabrieksarbeider uit Tubbergen meer in ieder geval. Proberen ze zieltjes te winnen onder moslims? Daar zijn Denk en Nida voor. Maar wat dan? Homo's? Hoe verhoudt zich dat tot moslims? Spoiler: niet. Durf keuzes te maken PvdA.

Lerp | 06-08-19 | 22:34 | 4

@AntonJensen 22:44: Het probleem is dat de PvdA meer dan nul zetels heeft. Dat leidt alleen maar tot verwarring, want is tegen alle hoopvolle verwachtingen in.

tipo | 06-08-19 | 22:48

@tipo | 06-08-19 | 22:48: Waar heeft u de afgelopen decennia geleefd? In een zandafgraving? De PvdA is er voor de grachtengordel, en binnenkort voor helemaal niemand meer, want ze zijn praktisch tot nul gedecimeerd.

kotelet | 06-08-19 | 23:04

@kotelet |23:04: Ik dacht dat ze nog zetels hadden. Zal wel een nachtmerrie zijn geweest. Nu kan ik rustig slapen.

tipo | 06-08-19 | 23:31
▼ 1 antwoord verborgen

Waarom moslims wereldwijd invloed eisen en krijgen? Omdat zij, ondanks hun middeleeuws gedachtengoed en beleid, zij social media en groepsvorming beter inzetten. Zodra er een relletje is staan zij met velen klaar om de, in hun ogen, ongelijkheid te bestrijden. Zie pegida demonstraties in Eindhoven en boerka verbod.
Wij Nederlanders klagen wel, maar kennen onze buren niet meer, waardoor wij geen front meer vormen.
Een gemeenschap die samenspant is sterker dan een verdeelde gemeenschap. Daarbij komt de beïnvloeding en bedreiging van anders denkenden ook om de hoek kijken. Stem je Pvv of FVd dan word je van binnenuit gedemoniseerd. Stem je vrijheid dan word je vanuit de Islam ook bedreigd.
Er is maar 1 oplossing: kei en keihard optreden tegen een ieder die de wet overtreedt. Iedereen op een lijn stellen en geen uitzonderingen.

Olleke | 06-08-19 | 22:28

De achterlijkheid van deze populistische linksen is niet meer te meten.

Jan Dribbel | 06-08-19 | 22:27

Het koesteren van links ten opzichte van zowel orthodoxe moslims als ruige) homo's zou toch een keer echt moeten gaan wringen?

Er zijn orthodoxe moslims hier, oké, wat nou als die begripvolle homoseksuelen als solidariteit een tijdje openlijk homo zijn in Iran of zo. Moet toch kunnen? Zouden ze de zelfde opvattingen houden?
Salon-homo's zijn het. Hier grote mond, naar daar zouden ze een verborgen leven moeten hebben. Maar vooral niet zeggen dat er onder de mohammedanen veel homo (en Joden) haat is.

bitterpete | 06-08-19 | 22:25

Stuk voor stuk houden al die NGO's zich vooral bezig met politiek activisme. Ze krijgen ook stuk voor stuk miljoenen aan belastinggeld. In het geval Amnesty 'slechts' 1 miljoen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken...

Antiquerulant | 06-08-19 | 22:25 | 2

Mooi, dan kan de belasting binnenkort met een miljoen naar beneden. Jammer voor de terroristenvriendjes van Kaag en Rutte.

Frau Merkel | 07-08-19 | 02:05

Vergeet vooral niet om (semi-)overheden als gemeentes, quango’s en waterschappen te benoemen, die schaamteloos geld dat voor hele andere dingen bedoeld is zonder uw instemming of medeweten naar enge clubs over maken.

bisbisbis | 07-08-19 | 08:50

Wat ik nog het ergst vind is dat die lul in z'n gele boerka OvJ is geweest.
Dan weten we ook weer hoe de vlag er daar bij hangt.

nietvaneergister | 06-08-19 | 22:23 | 2

En nu is meneer advocaat.

Goofje | 06-08-19 | 22:28

Het is 1 meneer uit vele meneren. Uit zijn meninkje. Doet ludiek protest waar dat wel kan. Waarom zou ik me storen aan die pvda lul ? Als nou iets in dit land wel kan.. dan allerlei maf ludiek protest.
En het was maar een komkommer die Rutte III uit de aars drukte.

Shareholder II | 06-08-19 | 22:55

"No human is free, until we are all free" - mmmokay... En dat statement maak je gehuld in een alles omhullende lijftent, opgedwongen door je religie. Juist ja. Islam en helder denken waren al nooit een goede combi.

FrankVeer | 06-08-19 | 22:21

Vandaag wezen uitwaaien in Zandvoort. Blijkt er een 'Pride on the Beach' geweest te zijn. Met een foto-expositie die ook op het internet is aan te klikken: www.zandvoortfoto.nl/zandvoortfoto/co... Deze boerka foto heeft als toegevoegde tekst in de blauwe lucht: 'Vrijheid geef je door'. De boerka staat met de rug naar de camera en lijkt te wijzen naar de Seawatch op zee. Misschien is al de aandacht voor deze afroeping van de zondvloed te veel eer voor deze fotograaf en tekstenmaker. In ieder geval verbaasden we ons over de strandtentenmode om de uitspanning er zoveel mogelijk als een favela eruit te laten zien. met veel blik en roestige rommel.

Eeuwig..Op..Vakantie | 06-08-19 | 22:20 | 5

LOL! Een website met een verbod de foto's te downloaden. Iemand heeft het internet nog niet begrepen.

Frau Merkel | 07-08-19 | 02:07

@AntonJensen | 06-08-19 | 22:24:
Als ze slim zijn zouden ze vragen om een boerkaPLICHT voor IEDERE moslima. Gewoon om te zien hoe dat valt.

kindapaas | 07-08-19 | 06:21

@Shareholder II | 06-08-19 | 23:48: U bent een immense!

Rest In Privacy | 07-08-19 | 08:27
▼ 2 antwoorden verborgen

Er zijn hele volksstammen die om uiteenlopende redenen helemaal niets moeten hebben van homofilie etc. Dat mag. We hebben hier nog geen Gedankenpolizei. Wat niet mag: die mensen ook maar met 1 vinger aanraken, hen bespuwen, uitschelden etc. Daar moet hard tegenop worden getreden, de wet moet gehandhaafd worden zónder aanzien des persoons. En juist daaraan schort het al vele, vele jaren.

Goofje | 06-08-19 | 22:40

Dood66 maakt zich zorgen, maar houdt de grenzen open. Zorgen voor de Bühne dus.

Frau Merkel | 07-08-19 | 02:08

Wat een ongelooflijke dipshits by Amnesty; het is niet het verbieden van religieuze kleding in de openbare ruimte welke er voor zorgt dat het potentieel van deze dames niet vol op benut wordt, het is die klote religie, dat sprookjesboek dat daar voor zorgt. Wat een kronkels, wat een debielen.

Jankvogel | 06-08-19 | 22:16 | 1

Dipshits, precies.

schijtzat | 06-08-19 | 22:30

"Politie zoekt getuigen van mishandeling zwangere vrouw"

De groep bestond uit ongeveer zes licht getinte jongens en twee jongens met lichte huidskleur in de leeftijd van 20 tot 25 jaar oud. De verdachte die op de vrouw heeft ingetrapt heeft het volgende signalement:

Man met lichte huidskleur
Tussen de 20-25 jaar oud
1.75 -1.80 meter lang
Donker blond haar
Zijkant haar opgeschoren met een lok half voor zijn ogen
Fel groen kleurig shirt
Spijkerbroek
www.politie.nl/nieuws/2019/augustus/6...

AntonJensen | 06-08-19 | 22:14 | 4

@Recalcitrant_Schaap: nou waarschijnlijk indien je niet in de lichte- of vederlichte klasse valt.

Shareholder II | 06-08-19 | 22:23

@Shareholder II | 06-08-19 | 22:23:
Ok, das duidelijk dan. thx

Recalcitrant_Schaap | 06-08-19 | 22:28

Hendrik Jan Biemond: "moet kunnen in dit land"

Jan Dribbel | 06-08-19 | 22:38
▼ 1 antwoord verborgen

Ik ben zo islam moe, en die gasten zijn nog saai ook. Ik ga er met een boog omheen.

marrretje | 06-08-19 | 22:13 | 1

Een LHBT / Gay Pride regenBOOG?

Schemerlamp | 06-08-19 | 23:02

De identiteit van een gekleurde vuilniszak is bekend. Wie zijn de andere zakken en wie heeft die zakken genaaid? De stijl lijkt op de van de KKK.

Frau Merkel | 06-08-19 | 22:11 | 3

Die groene is gewoon el Halsema zelve.

Rest In Privacy | 06-08-19 | 22:12

uiteraard heb ik die paarse eens bekeken en dat is een man. Overduidelijk.

BozePaarseMan | 06-08-19 | 22:15

De paarse lijkt wat boos te kijken. De oranje lijkt me eerder Halsema. De groene is overduidelijk een kleine opsodemieter die zich meent te moeten verstoppen, Rob Jetten dus. De foto van zijn vliegvakantie is om de boel af te leiden. Dan Yasser Feras Klaver nog. Wie is hij in dit illustere sextet?

Frau Merkel | 06-08-19 | 23:21

Je eigen, voor 99% door autochtone mensen, opgebouwde hoog ontwikkelde samenleving gratis en voor niets in te leveren aan een achterlijke cultuur dat op voorhand door Allah geïndoctrineerd is om je uit te roeien. Zover is het nu dus gekomen. We staan op een historische tweesprong: voorruit of achteruit. Tolerantie is een westers begrip, homoos cs delven uiteindelijk als eerste het onderspit.

We moeten nu vechten voor onze sociaal-economische en culturele infrastructuur waar we ongeveer 500 jaar over hebben gedaan om tot zover te komen. Neem de ineenstorting van Zuid-Afrika als voorbeeld mensen van een opgelegde overdracht van de macht aan een groep die hostile is, maar zie ook de oprukkende intolerante islam in Indonesië.

SugarCandyMountain | 06-08-19 | 22:10

De Tweet van Amnesty International USA kan ik niet terugvinden. Hebben ze hem toch maar verwijderderd ?

Zwizalletju | 06-08-19 | 22:08 | 4

https://www.globalcitizen.org/en/content/netherlands-enforces-burqa-ban-public-schools/ Dat artikel bestaat in ieder geval wel. Er zitten wat gaten in de tijdlijn van IamNasty, bovenin staat een screenshot, dus waarschijnlijk verwijderd.

Frau Merkel | 06-08-19 | 23:15

@Frau Merkel | 06-08-19 | 23:15:
Je hebt gelijk, sry GS

Recalcitrant_Schaap | 06-08-19 | 23:22

@Frau Merkel | 06-08-19 | 23:15: Dank , ze hebben waarschijnlijk te weinig positieve reacties gekregen .Kan ik me goed voorstellen, als ex donateur van deze organistatie die in een zwakzinnig links emo gedrocht is veranderd , eentje die dit soort ultieme vrouwenmishandeling een goede zaak vindt.

Zwizalletju | 06-08-19 | 23:25
▼ 1 antwoord verborgen

Hoeveel meisjes van rond de 16 zouden er dit jaar weer niet terugkomen van hun "vakantie" in hun land van eerste paspoort?

Rest In Privacy | 06-08-19 | 22:08 | 5

@Frau Merkel | 06-08-19 | 23:16:

Waar zit ik met mijn gedachten?! Uiteraard! Het maakt niet uit dat meisjes die hier zijn geboren en getogen in Marokko gedwongen aan de man en kinderen moeten, zolang ze maar weten dat ze het recht hebben om een boerka te dragen.

MickeyGouda | 06-08-19 | 23:37

@eastender | 07-08-19 | 02:00: Zou me kunnen voorstellen dat ze daarom juist hierheen komen. Dat gekke landje. Daar waar de politieke tegenstanders vechten om een been, te stom om door te hebben dat wij er gaan... Mee Heen.

Rest In Privacy | 07-08-19 | 08:33
▼ 2 antwoorden verborgen

Pridega

Genodigde | 06-08-19 | 22:04 | 1

#pridega

Genodigde | 06-08-19 | 22:04

Belachelijk argument van Amnesty. Er wordt op scholen niks onderwezen dat vrouwen (meisjes?) die zich in een niqab hullen conform de door hen aangehangen leer behoren tot zich te nemen. Ook zonder verbod zullen die zichzelf dus aan de leerwet (willen) onttrekken.

Pierre Tombal | 06-08-19 | 22:03

Eerst dat dreigement richting Femke, nu dit... Gaat goed met de integratie van moslims in NL! Als Robbie Jetten slim is, blijft hij permanent op vakantie in het buitenland.

threeheadedmonkey | 06-08-19 | 22:00 | 2

Als Robi slim gaat hij meer op de populistische toer. Meer en meer mensen hebben schoon genoeg van het pamperklimaat waar we nu in zitten.

BozePaarseMan | 06-08-19 | 22:10

Lang zag ik ze aan voor naïevelingen. Maar dat zijn ze niet, ze zijn verrot tot op het bot.

Crusher | 06-08-19 | 22:00

De vraag is hoe linkse homo’s hun toekomst zien in een islamitsch land.

BozePaarseMan | 06-08-19 | 21:59 | 3

En wat DHL straks gaat doen als quantum-teleportering groot wordt.

Shareholder II | 06-08-19 | 22:26

@Shareholder II | 06-08-19 | 22:26: Das nou net weer een domme vraag.

BozePaarseMan | 06-08-19 | 22:34

Of een dom antwoord.

Shareholder II | 06-08-19 | 22:44

Kom Van Rossem, maak je niet kwaad maar ga eens lekker rappen:

Moslima’s lopen rond in een zwarte tent
Ze hebben geen keus, ’t moet van hun vent
Ook worden ze genitaal verminkt
En als ze vanwege iets zijn verlinkt
Met zwavelzuur gedoopt, dat is de trend
Zo was Aisha de lieveling van Mohammed de profeet
Die ook nog eens de vrouw van zijn broer versleet
’t Meisje was zo ongeveer ’n jaar of acht
Toen ze voor ’t eerst werd verkracht
Arabieren moet je weten, kijken niet zo nauw
Als ’t gaat om het welzijn van een vrouw
Het gaat hun vooral om zinnelijk genot
En als ’t niet past, duwen ze hem door je strot
Zeker in ’t begin zal ’t even wennen zijn
Als hij je vraagt: ‘Vond jij ’t ook fijn?’
Huilend, vol schaamte en onder ’t bloed
Moet je dan antwoorden: ‘Ja, je was heel goed!’
Want als je zijn trots hebt gekrenkt
Is ontrouw ’t eerste waar hij aan denkt
Dan word je gestenigd of met benzine overgoten
Alleen als je boft word je doodgeschoten
In Nederland is dit allemaal al lang bekend
Er over praten mag niet: iets dat moeilijk went
Zo zijn pedofilie en verkrachting strafbaar
Behalve voor mohammedanen blijkbaar
Langzaam passen de Nederlanders zich nu aan
Door niet meer naar het zwembad te gaan
Want daar worden vrouwen steeds verkracht
Ja, de kafirs worden door de moslims veracht
Hún afkomst wordt steeds ‘correct’ verzwegen
Als ze een Europees paspoort hebben gekregen
Aanslagen komen door suikerspiegelverandering
Want moslims knuffelen is linkse betutteling
Toch noemen ze islam ‘n religie van vrede
En ‘In sha Allah’ zeggen ze tijdens de bede
't Gezonde verstand gaat dan overboord
En dan mag er ook worden gemoord
‘In naam van God’ en ‘t is ‘n hele wrede!
Ook de transgenders zijn nu vogelvrij
Door de sharia horen ze er niet meer bij
Bedreigen schelden slaan en schoppen
In Indonesië rollen steeds meer koppen
Wees gewaarschuwd: heden ik morgen gij
Je ziet de islam kent zo zijn eigen gebruiken
Probeer daarom tijdig het onraad te ruiken
Anders kost ‘t je misschien je leven
En daarbij is ‘t deze gekken om ’t even
Of ze je meteen slachten of eerst misbruiken
Nu zwaait Femke de scepter in Amsterdam
Ze beschermt daar een hele berberstam
Tegen discriminatie en aanslagen van ‘rechts’
Maar de echt gewelddadige beulsknechts
Zien vooral homo’s en joden als offerlam
Marokkanen kunnen nu lekker ‘poten rammen’
Ze bont en blauw slaan en onder de schrammen
Geweld plegen was altijd hun tweede natuur
En dat valt hier kennelijk onder de censuur:
Dus gaat Femke maar door met zwammen

En...? Lekker gevoel nu...? Ik wist 't wel...!

Angélica de Sancé | 06-08-19 | 21:59 | 14

@Shareholder II | 07-08-19 | 00:04:
Als ik mij niet vergis ligt Angélica"s postcodegebied in het hol van de leeuw. Aan avontuur geen gebrek.

MickeyGouda | 07-08-19 | 07:03

@Baron Clappique | 06-08-19 | 22:46: Eem limerick schrijven duurt enkele minuten, dus ik kan mijn dagelijkse bezigheden rustig blijven uitvoeren... GeenStijl is voor mij een pauzeprogramma. Ik werk vele uren achter de PC en 'schakel' met regelmaat over om te zien of er een nieuw artikel is verschenen. Daar kan ik op reageren maar net zo goed ook niet.
Verder heeft Mickey gelijk. Ik studeer (nog) in het midden des lands en hier is avontuur genoeg te beleven. Regelmaat, voeding en werken zijn geen bronnen van zorg voor mij.

Angélica de Sancé | 07-08-19 | 08:41

Geweldig

Jan70 | 07-08-19 | 09:36
▼ 11 antwoorden verborgen

Vorige keer schreef ik dat de verraders van eigen land en volk de boventoon voerden en die opmerking werd weggejorist. Nu voeg ik er nog een begrip bij nl. de Bruin Links mentaliteit die blijkbaar zelfs bij het COC is doorgedrongen. Hoe kun je als homo nou in godsnaam voor de gelaatsbedekkende kleding zijn die voorgeschreven wordt door een fascistoïde ideologie. Hoe belachelijk kun je je zelf maken!

Nelis SplitBloes | 06-08-19 | 21:57

Eigenlijk vragen ze er ook een beetje om zo, maar dan ook nooit meer zeuren dat Nederland homofoob aan het worden is.

sprietatoom | 06-08-19 | 21:52

Dat Kalergi-plan begint steeds aannemelijker te klinken

Plap | 06-08-19 | 21:52

Linkse partijen en belangenbehartigers hebben het post modernisme omarmd en daarmee feitelijk afscheid genomen van het westerse verlichtingsdenken, dat is m.i. de verklaring van dit irrationele gedrag.

therealbraindump | 06-08-19 | 21:50

Begreep niks van deze actie behalve dan dat het mogelijk een manier is stemmen terug te winnen van DENK in Amsterdam? Maar ja dan kan je ook wel met Erdogan maskers op de PvdA boot.

Simon_GS | 06-08-19 | 21:50

De politiek manoeuvreert nederland in een onmogelijke positie op meerdere fronten, die eindigt met een uiterste pijnlijke spagaat!

vluchtelingallergie | 06-08-19 | 21:47 | 2

Als FvD dan ff scherp is en goed gebruikt maakt van die spagaat, de huidige politiek ff flink in de ballen schopt zodat ze het stokje kunnen overnemen, dan mogen ze er van mij mee doorgaan.

GWBA | 06-08-19 | 22:08

@GWB | 06-08-19 | 22:08:
Ja en nee, als rutte zijn 'regeer' periode voorbij is, vrees ik dat het te laat is. Willen we nog iets voor de nederlanders van nederland redden, zou rutte en zijn kabinet, er onmiddellijk uitgekegeld moeten worden! Maar dan nog zie ik het somber in wat betreft zijn opvolger!

vluchtelingallergie | 06-08-19 | 23:04

"The Netherland's new burqa ban could prevent children to go to school" pronkt Dramnasty Intentional op social chlamedia maar vergeten even dat meisjes van salafistische komaf, wanneer zij volwassen zijn, nooit meer mogen werken van hun onderdrukkende heerser.

De waard zijn gast | 06-08-19 | 21:46 | 6

Klopt. Het schoolmaatschappelijk werk in een Noord Hollandse stad heeft elk jaar weer te maken met meisjes die graag naar de opleiding willen komen, maar niet mogen alsmede zoals ik hier al eerder heb benoemd het helpen vluchten van zo'n tiental leerlingen per jaar naar een ander Europees land.
Huis en haard verlaten, Nederlandse vriend gaat mee en moet ook alle banden met zijn familie verbreken.
Het leed wat er achter de islam schuilt is niet voor iedereen direct zichtbaar, maar het zou een mens sieren als men luistert naar degenen die het wel van dichtbij zien.

letopuwzaak | 06-08-19 | 22:41

@Berbaar | 06-08-19 | 21:58:
Volens mij was dat nou net een issue onder de Taliban, dat meisjes pas weer naar school mochten toen zij soort van verslagen waren. Serieus Berry, roept u nu maar om het roepen of wat? U weet wel beter.

Graaisnaaiert | 07-08-19 | 00:08
▼ 3 antwoorden verborgen

Amnesty Interracial?

Twisted_Faith | 06-08-19 | 21:45 | 1

I Am Nasty... International

Ad Hominem Tu Quoque | 06-08-19 | 21:51

Het wordt wel heel verwarrend, die boerka/homo/lbgtxyz/ gay /COC/nida/denk discussie .
Kan iemand uitleggen wat het probleem is ?

laurentius | 06-08-19 | 21:43 | 1

Het werd begon met zwarte piet. Toch?

bitterpete | 06-08-19 | 22:06

Waar betaalt zo'n moslimlul een boerkaboete van, vraag ik me dan af.

Manus Olie | 06-08-19 | 21:43 | 5

Zelfs de voormalige treitervlogger Ismail Ilgun was aan het collecteren via zijn YouTube kanaal om zijn zusters bij te staan.

Simon_GS | 06-08-19 | 21:53

Welke boete Manus?
Die zijn er helemaal niet dus uiteindelijk gaat het nergens over.
Voer voor extremistjes aan beide uiteinden van het spectrum.

Berbaar | 06-08-19 | 21:57

@Berbaar | 06-08-19 | 21:57: Als de overheid niet telkens zou wegkijken zouden er wel boetes zijn. Met dank aan de VVD.

Frau Merkel | 06-08-19 | 22:07
▼ 2 antwoorden verborgen
-weggejorist-
skoftig | 06-08-19 | 21:40 | 3

Ik word hier zo ongelukkig van.
Iemand een idee hoe ik verder kan leven, zonder deze geestelijke ondraaglijke bagage.
Ben er wel klaar mee met het geklaag en gevrees, is de vreugde nu echt over?

Animals | 06-08-19 | 21:39 | 3

Behoud je vreugde, blijf grappen maken, wees niet bevreesd kritisch te zijn en je hart te volgen. Sluit je aan bij femmes for freedom, lees ‘het web van het denken’ van Khrisnamurti, neem een valium, maak een wandeling en laat los.
youtu.be/1rmAi9XmlIo

zijvanhiernaast | 06-08-19 | 21:49

Krishnamurti bedoelt

zijvanhiernaast | 06-08-19 | 22:00

Dude, mensen stemmen hier geen rutte om vreugde te voelen. Kom op zeg.

Shareholder II | 06-08-19 | 22:42

Herr Biemond heeft vast geen blonde dochters. Vast wel een mondje vol Arabisch semen.

Vrijhetzelaar | 06-08-19 | 21:38

Het COC steunt dus potenrammen. Dat lijkt me toch wel een vervreemding van de doelgroep.

Frau Merkel | 06-08-19 | 21:36 | 3

Hahahaha

1977 | 06-08-19 | 21:37

coc leden zijn masochisten. Allemaal.

Rest In Privacy | 06-08-19 | 21:38

Heeft het COC überhaupt nog leden vraag ik me af.

zijvanhiernaast | 06-08-19 | 22:05

Het is hetzelfde type fellow travelers als die in de vorige eeuw dweepten met het communisme, nog lang nadat wijd en zijd bekend was tot wat voor moorddadige uitwassen dat onherroepelijk leidt. Pol Pot, Paultje Rosenmöller? Walgelijk volk, maar elke gek recht op z'n eigen gebrek; dus ook de salafistenknuffelaars bij de PvdA. Gevaarlijk is het wel wanneer zulk tuig ook nog echt politieke invloed krijgt.

Taggart | 06-08-19 | 21:35 | 1

Ik heb nieuws voor je: die politieke invloed hebben zij al decennia lang.

De waard zijn gast | 06-08-19 | 21:49

En Links maar zeiken als Thierry Baudet een foto retweet van vrouwen die de dupe zijn van islamgeweld.
De waarheid heeft een schel geluid.

oakmont | 06-08-19 | 21:35 | 1

logisch, zielige mensen zijn van GroenSlinks. Dat is immers hùn verdienmodel. Daar moet rechts van afblijven.

GWBA | 06-08-19 | 22:15

De Postcodeloterij is een grote sponsor van Amnesty. Uw bezegelt uw eigen lot met het kopen van de loten.

Frau Merkel | 06-08-19 | 21:34 | 5

Amnesty is oké.

Shareholder II | 06-08-19 | 21:38

oké, maar dom. Heel dom.

Rest In Privacy | 06-08-19 | 21:40

@Shareholder II | 06-08-19 | 21:38: De strekking van het topic is dat IamNasty niet ok is. Ik kan uw opmerking niet geheel plaatsen.

Frau Merkel | 06-08-19 | 22:09
▼ 2 antwoorden verborgen

De kast is net als een boerka Koen. Vanwege de toenemende invloed van de fans van allah wordt het steeds moeilijker om er uit te komen en wordt de drang groter om er weer terug in te kruipen. Bukken tot je breekt is inderdaad ook een keuze.

Astimar Teutis | 06-08-19 | 21:34
-weggejorist-
Feugeltje | 06-08-19 | 21:33 | 2

Wat een kleine geile tepeltjes heeft die rechtse.

Shareholder II | 06-08-19 | 21:33 | 5

Dank heren voor uw sympathie.

zijvanhiernaast | 06-08-19 | 22:07

@Shareholder II | 06-08-19 | 21:53: vallen haar borsten u tegen?

schijtzat | 06-08-19 | 22:38
▼ 2 antwoorden verborgen

De meeste links wappies hebben zich nooit ingelezen in wat Islam nu eigenlijk inhoud als religie, cultuur en politieke idealogie (want in tegenstelling tot de meeste andere religies is Islam dat alle 3 tegelijk).

De enige begrippen die men echt in meer detail hoeft te weten om de Islam als buitenstaander te snappen zijn: oemma, kafir, takiyya, Sharia
Oemma en kafir beschrijven waarom ze NOOIT zullen integreren en altijd hun eigen kliek vormen, takiyya verklaart waarom ze altijd zo vriendelijk lachen en ondertussen achter gesloten deuren (weer oemma) de messen slijpen en Sharia als beschrijving waarom we deze achterlijke zandhazen geen duimbreed moeten geven en met ferme hand terug in hun hok moeten slaan als ze zich misdragen.

Gregovic | 06-08-19 | 21:33 | 10

@Rammstein | 06-08-19 | 22:40: Misschien heeft het er mee te maken dat Moslims vroeger wel underdogs waren of leken te zijn. In West Europa leefden gastarbeiders toch wel vaak in slechte omstandigheden verkeerden voor wat betreft zaken als woonruimte, ongeveer dezelfde positie als Polen, Bulgaren en Roemenen de afgelopen jaren. Verder was er nog de "Palestijnse kwestie" en de oorlogen in bijvoorbeeld Algerije en het M-O. Moslims werden dus per definitie slachtoffer van die gemene Israeli's, Franse kolonisators en "het Amerikaanse imperialisme" Landen als Rusland, China, Cuba en de DDR (heilstaten voor linksnaiëven die het zelf nog geen dag zouden uithouden in het
real existierende communismus und Sozialismus) sprongen daar handig op in door de nieuwe regimes allerlei vormen van steun te geven. Die landen waren links, "dus deugden" De positie van Moslims is duidelijk veranderd, want ze hebben macht gewonnen,, domineren landen, houden zich bezig met onderdrukking van andersdenkenden en minderheden en maken nu ongeveer 1/5e van de wereldbevolking uit, maar de linksnaïeven zien dat niet). Zij zien nog steeds Achmed de underdog in zijn sleetse C&A colbertje en schoenen van het Waterlooplein. Wat ook opmerkelijk is, vooral bij de oudere Linksnaïeven zijn hun ideeën over levensbeschouwing. Hun eigen vaak Christelijke achtergrond worden vaak als een last, haast een handicap of trauma gezien en ook zo geuit. De kerk deugt niet en Christenen ook niet. Moslims daarentegen dienen met respect (lees ontzag en onderdanigheid) te worden behandeld en ook de overheden dienen zich daaraan te onderwerpen. Ik bedoel bijvoorbeeld politie-agenten op Iftars. Waarom gebeurt zoiets? Is dat om daders te zoeken of "verbinding met de burger? " Manifestaties organiseren voor enorme aantallen zinloze voorgedrukte aangiftes door mensen die geeneens hun eigen aangifte kunnen onderbouwen compleet met hapjes en ontvangstcomité, terwijl je als normaal slachtoffer (van bijvoorbeeld "kleine criminaliteit") aan alle kanten ontmoedigd wordt om aangifte te doen. Zo'n hoofdcommissaris Joop van Riessen die gewoon haat tegen een bepaalde bevolkingsgroep (nl Wilders en zijn aanhang) zat te zaaien op een NPO zender. Wat deed zo'n man eigenlijk op vrijdagmiddag? Deed ie politiewerk, of deed ie zijn beentjes wijd voor de leugens van de profeet?

Heiner | 07-08-19 | 00:04

@Rammstein | 06-08-19 | 22:40: Het zelfde soort dat piste op de dienstplichtigen die jarenlang in Nederlands Indië de TNI moesten bevechten en hetzelfde soort dat piste op Dutchbat dat door halfbakken mandaten (het downsizen van bewapening) met lege handen stond in Joegoslavië.

Heiner | 07-08-19 | 00:20
▼ 7 antwoorden verborgen

Links verenigt zich rond de haat tegen de witte man.

Rest In Privacy | 06-08-19 | 21:26 | 3

PVV zou een volle vrolijke surinaamse lesbienne als partijleid(st)er moeten kiezen, dan wordt het standaarddebat van de afgelopen 10 jaar een beetje doorbroken.

Rest In Privacy | 06-08-19 | 21:33

Als ze salafistische vrouwen zouden helpen zich te bevrijden, zouden ze geloofwaardiger zijn.

Rest In Privacy | 06-08-19 | 21:36

Art. 1 der linkse kerk: de vijand van mijn vijand is mijn vriend.

A.S. Perien | 06-08-19 | 22:21

Van de FfF site: "FF streeft naar de volledige naleving van het VN-Vrouwenverdrag (CEDAW), in het bijzonder artikel 16: wereldwijde gelijke behandeling van vrouwen voor, tijdens en na het huwelijk."
https://www.femmesforfreedom.com/over-ons/wie-zijn-wij/
Dan staat echter op wikipedia wie er lid zijn van de CEDAW commissie. Hieronder Saudi-Arabie, Egypte, Algerije, Filipijnen. Helemaal lekker is dat clubje dus ook niet.

Frau Merkel | 06-08-19 | 21:43

@Frau Merkel | 06-08-19 | 21:43: Goed zo. je kan het niet vaak genoeg benadrukken. Vooral landen die de Cairo verklaring ipv de UVRM aanhangen, standaard vijandschap tegen vrouwen. Want daarom wijzen ze de UVRM af.

eastender | 07-08-19 | 02:17

(Nationaal) socialistische democraten zijn antisemieten, zie Corbyn.

PIS-Alchimis | 06-08-19 | 21:25

Liefde maakt blind.

Zalluf | 06-08-19 | 21:25

Sylvana Simons heeft het in wezen goed uitgelegd:

Vrouwen die gedwongen tot de nikaab verdienen onze steun.
Vrouwen die gedwongen worden hem af te doen verdienen onze steun.

In een ideale wereld met geen kennis van de achtergrond van de nikaab/boerka en geen kennis van de politiek in islamitische landen, en geen kennis van de geschiedenis van de islam en geen kennis van de systemen binnen de islam zou dit ook mijn ideaal zijn.

Maar dit is kinderlijk naief en zeer kwalijk, je denkt dat je zo nobel voor de vrijheid strijdt, maar zoveel ervaringsdeskundige vrouwen proberen jou te vertellen dat dit niks met vrijheid te maken heeft.. het is tegen dovemansoren. En maar blijven deugen met je paradoxale ideaal. Bah.

Dom.

letopuwzaak | 06-08-19 | 21:24 | 3

En die eerste groep roept op bij wet beschernd te worden. Ook in Islamitische landen.
Maar Sylvana Simons weet het vast beter dan deze onderdrukte vrouwen.

letopuwzaak | 06-08-19 | 21:26

Sylvana is nou niet echt een licht in het duister.

RickTheDick | 06-08-19 | 21:33

Meisjes niet naar school want taliban.
Weet je dat de taliban ook nogal pro burka is?
Goh...

Is dit nog nieuws? | 06-08-19 | 21:22 | 1

Niet slechts de taliban. De lijst is oneindig. (Zie bv hoe de Islam de afgelopen decennia is afgedaald op het Afrikaanse continent.)
Maar kritiek op de islam en de stichter van deze ideologie is verboden en dit verbod wordt gedoogd en ferm in stand gehouden door een grote invloedrijke groep sufferds. Met alle gevolgen van dien. De moslimse goegemeente vaart er wel bij.

zijvanhiernaast | 06-08-19 | 22:40

De boerka ban is nogal populistisch uitgedrukt, er is een wet die gezichtsbedekkende kleding niet overal toestaan, dat is alles.

JI-HAAT | 06-08-19 | 21:18 | 1

Take everything, give nothing!

Petrus Poortwachter | 06-08-19 | 21:20

The enemy within

Overnijd | 06-08-19 | 21:18

The enemy within

Overnijd | 06-08-19 | 21:18

In Tessin mag men ook geen boerka dragen. Nu dragen ze een gewone hoofddoek, maar dan met zo'n chrirurgenmaskertje. Ben benieuwd of dat onder bedekkende kleding valt in NL.

Hadena | 06-08-19 | 21:17 | 1

Interessante loophole, wellicht.

schijtzat | 06-08-19 | 22:40

Meisje zijn tot armoede gedoemd want ze willen zich niet aan de wet houden
Hou toch op met dat domme linkse gelul

kwartjes | 06-08-19 | 21:16 | 1

Tja. het moet natuurlijk wel onze schuld blijven.
Dus dan maar een bochtje...

Petrus Poortwachter | 06-08-19 | 21:17

90 procent van de moslims haat homo's, domme lul dat je er bent!
Een groot deel steekt het niet eens onder stoelen of banken, het andere deel beschimpt je achter je rug om.

LonelyWanker | 06-08-19 | 21:15 | 1

90 maar?

schijtzat | 06-08-19 | 22:41

Iemand hier Terry Pratchett's 'Thud' gelezen? Dat was fantasy, toch?

Poesmobiel | 06-08-19 | 21:14

Nederlandse socialisten kleden zich in het uniform van de sharia. En zijn er trots op.

Rest In Privacy | 06-08-19 | 21:13 | 3

Weet je wie er ook allemaal socialist waren ?

Carlos_I | 06-08-19 | 21:23

Het ergste is, dat als het fout gaat en de bom barst,(en dat moment komt steeds dichterbij) dan staan ze achteraan en kan een ander het oplossen

tsjajaja | 06-08-19 | 21:29

De recherche is nu op zoek naar getuigen. Volgens het signalement gaat het om een groep van ongeveer zes licht getinte jongens en twee jongens met een lichte huidskleur in de leeftijd van 20 tot 25 jaar oud. De verdachte die op de vrouw intrapte heeft een lichte huidskleur, is tussen de 1.75 en 1.80 meter lang en heeft donkerblond haar. De zijkanten van het kapsel zijn opgeschoren en hij droeg een lok voor zijn ogen. Daarnaast had de jongen een felgroen shirt aan en een spijkerbroek.

Is dit nog nieuws? | 06-08-19 | 21:27

Apart, een week eerder werd een ook al (hoog)zwangere vrouw van haar fiets getrapt. Door drie 'getinte mannen van buitenlandse afkomst'.....
www.ad.nl/binnenland/hoogzwangere-vro...

Behalve de gemeenschappelijke achtergrond van de daders, is ook opvallend te noemen dat 'nieuws'site NU beide berichten onvermeld liet.
Of zou daar een verband tussen bestaan, achtergrond daders en verzwijgen......

michelpen | 06-08-19 | 22:22
▼ 3 antwoorden verborgen

"Hoe, echt HOE, hebben partijen, stichtingen, belangenverenigingen, feministenclubs en homotolerantiestrijders het voor elkaar gekregen om zich schouder aan schouder te positioneren met de meest conservatief-religieuze uitwassen die je in dit land kunt aantreffen?"

Hier heb ik eigenlijk helemaal niets aan toe te voegen.

Rest In Privacy | 06-08-19 | 21:12 | 2

The enemy of my enemy...

Overnijd | 06-08-19 | 21:15

Klopt helemaal, al die gasten hebben later veel heel veel uit te leggen aan hun eventuele nageslacht. Juist dit soort nuttige idioten zijn er grotendeels verantwoordelijk voor dat onze kinderen en kleinkinderen in een door en door verrotte maatschappij moeten zien te overleven.

oakmont | 06-08-19 | 21:30

Malala: meisje dat door de Taliban in hoofd werd geschoten. Omdat ze de vrije keuze had wel of niet een Burka te dragen, dus ze deed het niet. De gevolgen kun je zelf na zoeken

kwartjes | 06-08-19 | 21:11 | 3

Niet helemaal juist. Ze werd beschoten omdat ze als meisje naar school wou.

austinhealey | 06-08-19 | 21:25

De politie zoekt ook nog een stuk of acht licht-getinte jongens die een zwangere vrouw in de buik trapte. www.ad.nl/amsterdam/politie-zoekt-get... Delict is van 20 juli, dus even goed nadenken. De vrouw reed auto en droeg geen boerka of niqaab.

Feynman | 06-08-19 | 21:10 | 1

Dan vraag je er natuurlijk ook wel een beetje om. Dat aanpassen moet van 2 kanten komen, begrijp je wel?

Kukooo1 | 06-08-19 | 21:41

Om uitsluitend (pun intended) stilistische redenen had ik 1001 ondertekenaars treffender gevonden. Maar goed, 2 extra maakt adverteerderbellen net even wat lastiger natuurlijk.

Die Adolf Eichmann lookalike van de pvda (lijkt 'ie ook een beetje op je opa Lodewijk? www.youtube.com/watch?v=CCY0bAPLZ1w Ouwe helper jew van me?) wiens naam mij bij voorbaat een gruwel is, neem ik in de kern eigenlijk niet zo veel kwalijk. Sinds de reign of terror van Geert Dales (thansch 50+ maar nog steeds geen bear) is bepoteling van leuke jongensstagiairs niet meer zöóó Amsterdam. Never fuck the payroll.

En met zo'n melkmuil krijg je zelfs het wanhopigste Mocrootje niet afgeleid van zijn mobieltje. Tel daar bij op dat de eerste stappen op het gebied van travestie (niet te verwarren met dictionary.cambridge.org/dictionary/e... aka mensen zoals jij) nooit gemakkelijk zijn. Het is al lang lastig genoeg om te proberen om je zelf te zijn. Als je er geen flikker van meent ben je dus al bij voorbaat reddeloos verloren.

Nu kan ik een valse nicht op zich nog wel waarderen, maar een foute nicht? Ik dacht het niet. En dan ook nog eens je neus ophalen voor het Songfestival: www.youtube.com/watch?v=xFrGuyw1V8s

Doe die andere domme gans Femke de hartelijke groeten.

Rest In Privacy | 06-08-19 | 21:08

Inderdaad, geweldige actie die gekleurde boerka's.
Weten we precies wie we links moeten laten liggen.

ArieR68 | 06-08-19 | 21:08

Links heeft massaal Stockholm syndroom. Herstel: Nederland heeft een Stockholm syndroom.

Rammstein | 06-08-19 | 21:06 | 13

@chicago river | 06-08-19 | 21:40:

Ik heb hier toch wel vaak een woordenwisseling gehad, niet altijd een schoonheidsprijs waardig, dus ik weet het ook niet zeker. Maar volgens mij was het die badeend, en Bruutjes zal zich er ongetwijfeld mee hebben bemoeid.
En nu we het er toch over hebben, zo te lezen wordt BrutusBos momenteel ook in bad gedaan.

Rammstein | 06-08-19 | 22:04

De indoctrinatie vanuit het onderwijs zou ik ook niet onderschatten. Mijn kinderen denken dat de wereld binnenkort vergaat, in mijn geval was dat door zure regen, later door stijgend water, en nu door een hittedood ...

vlotterik | 06-08-19 | 22:28
▼ 10 antwoorden verborgen

Daar gaan we weer: Promotie voor de stro-toko van GroenLinks, Femmes for Freedom. Shirin Musa like-te de actie van de PvdA. Om het te bewaren, beweerde ze op Twitter. Over het aanbevelingscommittee van FfF herhaal ik mezelf met een tegel van gister:@Poesmobiel | 05-08-19 | 01:08: De doelgroep zijn vrouwen met een migratie achtergrond voor wie ze fundamentele zaken willen wijzigen. Natuurlijk strijden zij tegen huwelijks dwang en andere nasties maar niet onder het opzicht van religie, dat menen zij te kunnen negeren. Shirin Musa, Farah en Mup en hun stagiaire zijn een voorportaal, getuige hun intro's: Farah heeft FvF leren kennen als een krachtige organisatie maar wie zijn dat dan behalve zijzelf en hun committee van aanbeveling? CvA: De GroenLinkse Margreet de Boer, Flinterman die in de VN Human Rights committee zit, vergeven van de islamisten en gedreven door jodenhaat, dat is toch wel een house of ill repute mbt de hedendaagse mensenrechten, bovendien lid van de haatzaaiclub van van Agt en voorstander van de BDS, de boycot tegen Israël; een ex Vrij Nederland journalist (niet onverdienstelijk trouwens) en de oud directeur van de Wilde Ganzen. Kortom Links kijkt weer eens langs de islam heen. Dat verklaart waarom ze een hoofddoekje op hebben, ze zijn, aldus zijzelf, een mensenrechten organisatie. Hoe komt het nou dat we allemaal 'inclusief' moeten zijn maar dat we dit soort organisaties naar voren zien komen met een eigen agenda die los staat van onze NL context? Er is een organisatie opgetuigd die met 3 onbekende dames die zomaar in prijzenland vallen. Really? Ze worden niet zo maar gehyped. Ze hebben dermate invloedrijke lieden om zich heen dat zij melden 'de macht op te zoeken' en vrouwen daarheen begeleiden. Think again. Kun jij 'de macht opzoeken'? Welnee. Het is een anti semitisch clubje van GL.
Wat mij betreft blijft de Nederlandse cultuur leitmotiv en mogen vrouwen steun en hulp krijgen wat ze maar willen maar niet bij schimmige clubs met islamitische belangen, geholpen door de dhimmi's van GL en het CDA met hun lange vingers in de jodenhaat en de achterbakse backstabbers van de VN". En, mag ik er wel aan toe voegen, die na een beetje gelobby een prijs krijgen van Opzij. Jongens en meisjes nou toch.

eastender | 06-08-19 | 21:06 | 7

Eastender... Weet nu die vleug van wantrouwen die ik bij die club had te plaatsen.

Rest In Privacy | 06-08-19 | 22:22

@Langshetrandje | 06-08-19 | 21:19: Het is voor wie wil lezen, om niet eindeloos te hoeven zoeken in de topics van gister. Jij hoeft helemaal niks. Allerminst je druk maken over populariteit, tenzij die van FfF, daar moet je wel tegen ageren, tegen dat valse GL clubje.

eastender | 07-08-19 | 02:30
▼ 4 antwoorden verborgen

Nederland krijgt geen amnestie van Amnesty International. We moeten en zullen hangen. Bij welke club kun je gaan klagen als je vervolgd wordt door Amnesty International?

Sitting_targets | 06-08-19 | 21:06

Jezus Christus, wat een vreselijk kromme redenatie van Amnesty.

Slogra | 06-08-19 | 21:05 | 1

Het is van een redeloze drammerige betweterigheid. Ze kunnen het niet eens baseren op de Europese verklaring van de rechten van de mens, maar alleen op de VN verklaring, die van de Saudi's dus. Ze claimen de universaliteit aan hun kant te hebben, maar wat ze doen is een persoonlijke mening daarmee verwarren.

Sitting_targets | 06-08-19 | 21:10

“... prevent women from reaching their full potentials”

“... to end poverty ....”

Echt ik snap niets meer van deze kronkels. Kan iemand mij deze ongelooflijke bullshit uitleggen?

Er wordt hier wat beweerd zonder enige onderbouwing. Met een bizarre stelligheid zoals Amnesty blijkbaar tegenwoordig communiceert. Dit ontstijgt het kleuterniveau niet. Waarom hebben we het hier eigenlijknog over? Dit kan niet serieus genomen worden.

Jankvogel | 06-08-19 | 21:05 | 2

Gewoon niet doen dan, ongezien de t*phys aan islam en iedereen die het verdedigd. Nu ook weer, schutter in USA is zgn. "Extreem rechts" en pleitte juist voor socialisme, alles om maar te framen.

Mallepietje1001 | 07-08-19 | 09:28

@Mallepietje1001 | 07-08-19 | 09:28: zelfs een linkse socialist is inmiddels al de schuld van de zgn. "Extreemrechtse" Wilders en Baudet, proest. Lol, maarja, als je minder dan 2 werkende hersencellen hebt,
Dan krijg je dit soort woord diarree.

Mallepietje1001 | 07-08-19 | 09:34

Helemaal kappen met Islam. Bomb the Christian hell out of them. Gelukkig hebben we Trump nog. Ik dacht dat de pest al in de middeleeuwen uitgeroeid was!

PIS-Alchimis | 06-08-19 | 21:04

Nederland is een zielig land aan het worden.

Slogra | 06-08-19 | 21:02 | 2

Nederland is gelukkig groter dan Amsterdam.

Rest In Privacy | 06-08-19 | 21:03

@lhr: En Rotterdam en Utrecht en Arnhem, Tilburg , Den Haag, Eindhoven, moet ik nog ff doorgaan? Allemaal steden en dorpjes met een snel groeiende moslimenclave. Kom je toch bijna weer op Nederland...

GWBA | 06-08-19 | 22:52

Wat een liefde wat een liefde.

Kris | 06-08-19 | 21:02

Goed stuk meneer van Rossem. Klip en klaar en voor mij helder. Maar als ik hem doorstuur naar kennissen die zichzelf vrij-denkend en vrij-zinnig dan krijg ik reacties als je bent een rascist een boze witte man een hater noem maar op. Doet me niet zoveel, weet gelijk welk vlees ik in de Kuip heb, ruimt mn adresboek aardig op maar goed ik vraag me dan af wat er dan uiteindelijk nog meer moet gebeuren om ze de werkelijkheid, hoe hard en pijnlijk die voor hen is, te laten inzien ?

Carlos_I | 06-08-19 | 21:02 | 1

Helemaal niets, zelfs met hun eigen hoofd al onder het kromzwaard van de islam is het nog steeds de schuld van de boze witte man, Wilders, Baudet, Trump, het slechte /goede weer, de brug was dicht, eigenlijk alles, maar niet de islam, Onmogelijk!, want daar is niets mis mee.

Mallepietje1001 | 07-08-19 | 09:45

De wetenschap zou eens meer dan aannemelijk mogen maken dat deelname aan een geloof ervoor zorgt dat het deelnemende individu bijdraagt aan genocide, hoewel het als vrome eenling er niet expliciet aan hoeft mee te helpen.

Zoltan | 06-08-19 | 21:02

Dank van Rossem, je slaat de spijker op de kop. Jouw verslag maakt me niet minder verdrietig, niet minder gefrustreerd & kwaad, doch de kale waarheid op tafel (wat krom = niet recht) is welkom in deze zwaar gestoorde tijd waarin we leven. Dank ook voor de aandacht voor de heldinnen van femmes for freedom & Shirin!

zijvanhiernaast | 06-08-19 | 21:01 | 1

FfF zijn géén heldinnen. Opletten.

eastender | 07-08-19 | 02:35

Deze mensen zijn niet links maar politiek correct. Waren ze maar links dan had deze situatie helemaal niet bestaan.

Meest frappante is toch heaumeau's voor heaumeauhaters....

Dauthi | 06-08-19 | 21:01

Een aantal Nederlandse soldaten hebben het leven gelaten in een poging meisjes in Afghanistan onder het juk van de Taliban te trekken en vochten voor het wederopbouwen van scholen aldaar. Hier heeft de partij van Halsema, onder haar leiding, in de tweede kamer voor gestemd. Nu laat ze de Talibaneske debielen toe in haar eigen domein. Wat is er in dat mierenbrein gebeurd?

Rest In Privacy | 06-08-19 | 20:59 | 3

Heel scherp

Carlos_I | 06-08-19 | 21:04

De PvdA doet alles voor de stem van bepaalde mensen, principes hebben ze al lang niet meer. Weet iemand eigenlijk nog wat nu de kernpunten van de PvdA zijn?

Solar666 | 06-08-19 | 21:07

Al die deugmensen lopen over elkaar heen om de burka en de niqaab erdoorheen te drukken. Totaal negeren dat een wet democratisch tot stand is gekomen. Zonder argumenten waarom die wet nodig is. Zonder het besef dat al die gezichtsbedekking niet in de Koran staat.

Aan de ene kant staat het symbool voor de onderdrukking van de vrouw, aan de andere kant symbool voor een geloof waar mannelijke driften alleen in goede banen worden geleid als vrouwelijk schoon uit het straatbeeld verdwijnt. Een soort adblocker voor vrouwelijke rondingen. Eigenlijk serveert deze religie daarmee alle mensen af. Eerst vrouwen, dan mannen en van de rest hebben ze het bestaan nog niet erkent.

Ondertussen doodse stilte dat zelfs tijdens de pride leuke dames die elkaars hand vasthouden gewoon tegen de grond worden geslagen door scootertuig. www.ad.nl/amsterdam/lesbisch-koppel-t... Gewoon in Amsterdam tijdens de laatste pride. Niet iets om trots op te zijn.

Ook hoor je de deugbrigade niet over homoseksuele docenten die van hun directie te horen krijgen dat ze hun geaardheid tegenover de kansenjeugd moeten verzwijgen. Gedwongen in de kast. Terwijl als ze eruitkomen, er niets aan de hand is. www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/art... De man kreeg ook al een mes op de keel en een pistool op zijn hoofd, wanneer krijgen die docenten gevarengeld?!?

Deze SJW-ers mogen kiezen. Halal of haram, boerka`s of homeaux.

Feynman | 06-08-19 | 20:59 | 2

toch zou ik wel willen weten op welke partij die 2 in elkaar gemepte deugkutjes hebben gestemd , ik vermoed groenlinks , dat maakt 't niet minder erg , maar is wel nuttige info voor 't totaalplaatje .

Hurdy Gurdy Man | 06-08-19 | 21:13

@Hurdy Gurdy Man | 06-08-19 | 21:13: Beide miepjes zijn expats als ik het juist heb. Ze hebben dus geen stemrecht.

Frau Merkel | 06-08-19 | 21:32

Burka af gewoon naar school geen armoede , Wat een onzinig stelletje bij Amnisty
Om de kots van te krijgen,
Ze stellen eerst dat de kledij een vrije keus is en nu stellen ze van niet,

kwartjes | 06-08-19 | 20:58

Volgende pride stap is het ok vinden dat vrouwen apart op een boot in een kooi achteraan de optocht aankomen en daarna op straffe van steniging het hele centrum moeten opruimen.

van stampij | 06-08-19 | 20:57

The Netherlands new burqa ban could stop girls from going to school.
-
Unless it is a medresseh, that is.

bisbisbis | 06-08-19 | 20:56 | 3

Ze zijn hartstikke welkom op school. Maar wel even -die in your face religie- achter de voordeur houden. Ik zie het probleem niet.

padbuffel | 06-08-19 | 20:59

Vijf-zes jarige meisjes gaan hier gesluierd naar basisscholen door heel het land. Madrasha’s worden gedoogd, maar wat er binnenskamers gebeurd, daar is weinig controle op. Ooit woonde ik boven zo’n tent en om de hoek van de straat zat er nog een. Zaterdagochtends om acht uur wakker worden bij reciterende kinderstemmen. De meisjes kwamen slechts buiten om naar de Madrassa te gaan of naar school. De meesten zaten thuis opgesloten, de broertjes terroriseerden de Nederlandse buurtgenoten. Cultuurrelativisme verspreid een grenzeloze vrijheid. En maar klagen, mismuilen en de vrijheid van weldenkenden verstoren en inperken.

zijvanhiernaast | 06-08-19 | 21:22

@zijvanhiernaast | 06-08-19 | 21:22: Ik dacht altijd dat ze die sluier moesten dragen zodra ze geslachtsrijp waren. Vijf of zes jaar, dan zijn ze er vroeg bij.

Heiner | 07-08-19 | 11:58

Onze vrinden van de islam hebben ook zoiets van... nou meneer., sorry dat ik het moet zeggen, maar een boerka is vrouwenkleding hoor, niet dat er iets mis is met de kleur geel. Knofllooksaus of hete saus?

RickTheDick | 06-08-19 | 20:55

Homo’s hangen wordt het nieuwe speerpunt van het PvdA-partijprogramma, doet het goed bij hun homofobe stemvee.

smdyasc | 06-08-19 | 20:54

Overal waar de islam zich binnen wurmt is het pure ellende. Waarom zien die lui dat niet?

kwark001 | 06-08-19 | 20:53 | 1

Die lui hebben er baat bij om de gesloten gemeenschap van moslims door de tijd te blijven faciliteren. En kritische moslims & weldenkende landgenoten de hoek in te drukken en dwars te zitten. De macht van de (politieke/jihadistische) islam reikt blijkbaar verder dan wij, beschaafde, vrijdenkende burgers kunnen bevroeden.

zijvanhiernaast | 06-08-19 | 21:32

Nou Amnesty. Waardoor zullen ze hun volle potentie niet bereiken denken jullie zelf?

Dirk III | 06-08-19 | 20:53

Uitkeringen stopzetten van kopvoddragers en aanverwante dracht. Zetten zichzelf bewust buitenspel op de arbeidmarkt.

HaatbaardKnipper | 06-08-19 | 20:52 | 1

juist !

Hurdy Gurdy Man | 06-08-19 | 21:14

Het maakt dus niet uit de religie te promoten die en burka's voorschrijft en praktiserende homo's verhangt aan bouwkranen/stellages of geselt met stokslagen volgens deze COC voorman, wanneer je maar wel tegen die zogenaamde boze witte (soms homoseksuele) man bent is dat goed? Kijken dan hoe hij er over zoveel decennia jaar bij bungelt onder de sharia wanneer de ongebreidelde import doorgang blijft vinden? Of is het dan, wie dan leeft, wie dan wegkijkt?

Jan, Leiden | 06-08-19 | 20:52 | 4

@Sjors W. | 06-08-19 | 20:58:
Tja, wanneer het tegen de witte boze man ingaat willen ze zelfs voor aan een kraan bungelen?

Overigens ook eens een pride gezien met dubbele hekken met daarachter extremistisch rechts in Budapest. Is ook doodeng. Heel bedreigend. Word je ook niet vrolijk van.

Jan, Leiden | 06-08-19 | 21:19

@Jan, Leiden | 06-08-19 | 21:19: islam = extreem rechts

Kukooo1 | 06-08-19 | 21:29

@Sjors W. | 06-08-19 | 20:58: goede laatste zin!

Jimmydepimmy | 06-08-19 | 23:00
▼ 1 antwoord verborgen

Johan zegt dat Turkije kut is. Ronnie zegt dat burka's dat ook zijn.

Ronnie uit Helmond | 06-08-19 | 20:51 | 1

En turkse boerka's?

wijsvinger | 06-08-19 | 20:56

Ooit een spotprent gezien waarin een migrant, naar de kust zwemmend, aan een bewoner van dat land vraagt: " why do you think that we will steal, rape and pillage in your country?"
Waarop de bewoner antwoordt:" Because that's what you did in your country."

Dat vind ik nog altijd de beste uitleg waarom wij moeten kappen met steun aan en import van migrantenlanden

Olleke | 06-08-19 | 20:51 | 3

Inderdaad meer dan treffend!

de directeur | 06-08-19 | 20:55

Raak,

Bijzonder raak.

Wijze uit het Oosten | 06-08-19 | 21:47

Het is dat domme linkse gedachtegoed van 'ja maar zij leven in een 3e wereldland, en da's zielig'.
Het zijn MENSEN die een land tot 3e wereld land maken, niet het land zelf.

keestelpro | 07-08-19 | 00:05

HOE? Ik heb wel zo'n vermoeden Bart.
Als de initiële aanzet tot dit verbod van Wilders komt en er de afgelopen weken allerlei koekwauzen lopen te roeptoeteren dat dit de eerste stap naar een totaal verbod op Islamitische uitingen is.
Ja dan kiest men de andere kant, iets met de vijand van mijn vijand is mijn vriend.
Gekkies die over burgerarrest beginnen helpen dan ook echt niet mee.
Wat mij betreft een prima wet, gezichtsbedekking is nu eenmaal onwenselijk in bepaalde situaties en op bepaalde plaatsen.
En zo polariseren we lekker verder.

Berbaar | 06-08-19 | 20:50 | 5

@Langshetrandje | 06-08-19 | 21:30:
En dat is een probleem, mevrouwen die voor Harrods in een taxi stappen?
Zijn ze best blij mee in Londen met al die Arabische miljarden hoor.
Laat die mensen toch, kan mij het schelen dat mevrouwen zo over straat lopen.
Moeten ze lekker zelf weten, ik heb er geen last van.
Als ze zich aan de huidige wetgeving houden dan helemaal prima.
Gaat uiteindelijk allemaal nergens over.

Berbaar | 06-08-19 | 21:41
▼ 2 antwoorden verborgen

Amnesty heeft kennelijk gewoon geld teveel!
De eerst volgende keer dat de collectebus hier weer voor de deur staat kijk ik door de opening van mijn burqa en mompel ik onder mijn gewaad dat ik geen geld over heb voor zo een misogyne instantie.

Solar666 | 06-08-19 | 20:49 | 4

Dat kleingeld kunnen ze wel missen, denk ik, gezien de € 90,7 miljoen die ze in de loop der jaren al van de postcodeloterij hebben ontvangen www.postcodeloterij.nl/goede-doelen/o...

CoffeePatch | 06-08-19 | 21:00

@CoffeePatch | 06-08-19 | 21:00: dat is dan samen minimaal 100 miljoen. Dus nogmaals, hou die dubbeltjes lekker in je eigen zak!

medusa324 | 06-08-19 | 21:12

Amnesty heeft kleur bekend. Van wat als een mensenrechtenorganisatie begonnen is zijn ze inmiddels afgezakt tot moslimactivisme. Prima hoor, maar hernoem je dan als Moslimhood International. Ben je in ieder geval verzekerd van Kaag- en EU-miljoenen. Hamdoelilah.

Graaisnaaiert | 06-08-19 | 21:29
▼ 1 antwoord verborgen

Ik ben altijd zonder Burka naar school gegaan. Ging prima.

RandyBiel | 06-08-19 | 20:49 | 1

Ik bleef altijd thuis met burka op.
Nu ben ik reaguurder.

Croxifoxio | 06-08-19 | 21:01

Top fotoshop. Past die linkse smeerlappen wel.

HaatbaardKnipper | 06-08-19 | 20:48

Amnasty.

padbuffel | 06-08-19 | 20:48 | 1

Dramnesty.

norocketscience | 06-08-19 | 23:25

Ben blij dat Amnesty kleur bekend. Weet meer mensen dat ze niet moeten doneren aan die globalisten NGO

ardeverb | 06-08-19 | 20:47

Amnestie lijdt echt aan definitieve amnesie.

Rest In Privacy | 06-08-19 | 20:46 | 1

Dacht dat ze me niet meer teleur konden stellen, maar oprecht berichten uitknallen waarin zo'n wet als 'prevents from reaching their full potential' wordt neergezet en zo'n burka niet...

Sjors W. | 06-08-19 | 20:49

Helemaal klaar met Amnesty. Mocht er ooit nog iemand van die club aan de deur komen bedelen, trek ik ‘m gelijk een burka over zijn kop. Komt het helemaal goed met zijn full potential.

medusa324 | 06-08-19 | 20:46 | 1

Een club die burka's als symbool van vrijheid ziet voor een vrouw krijgt van mij inderdaad geen cent meer en ook geen ondersteuning.

Jan, Leiden | 06-08-19 | 20:55

Amnesty I. is net als een videorecorder:
Leuk toen het nog een functie had.

Croxifoxio | 06-08-19 | 20:46

AI, de organisatie waar ik vroeger nog wel enige sympathie voor kon opbrengen, laat zich de laatste tijd wel van een zeer bedenkelijke kant zien. De ware aard komt eindelijk boven, zullen we maar zeggen. En dat is prima.

Gezwel | 06-08-19 | 20:46
-weggejorist-
Sjors W. | 06-08-19 | 20:45 | 1

Wat een lul die van Dijk, en dan Derksen de schuld geven natuurlijk.
Harde foto's volkomen terecht.

uisge baugh | 06-08-19 | 20:44

Deugen om te deugen. Mensen die opkomen voor homo's en voor boerka's en moslims zijn de echte verwarde mensen en dienen voor onze veiligheid opgesloten te worden.

En dan is er in Amstelveen een zwangere vrouw mishandeld door een groep jongens. En dan spreekt de media over een groep van 6lichtgetinte jongeren en 2 met lichte huidskleur.
Wtf is een lichte huidskleur? Blank, het nieuwe wit of een eufemisme voor ergens wel een beetje getint maar niet zo getint als de anderen?

Olleke | 06-08-19 | 20:42 | 1

In ieder geval is het aantal onschuldige dames dat slachtoffer wordt van dit soort riftuig vele malen groter dan het aantal gedupeerde burqa draagsters, alleen daar hoor je AI en de linkse kerk dan even niet over.

Kukooo1 | 06-08-19 | 21:23

wat een vreselijke actie van Amnesty International. Hoezo veroorzaakt de Nederlandse wet, welke in openbare gebouwen de burka verbiedt, dat meisjes naar school gaan?
totale onzin. We hebben een leerplichtwet en ieder kind moet/ mag dus naar school. Gaan ze niet dan is dat gevolg van achterlijk gedrag van de ouders (lees haatbaard-vader), gedrag dat bovendien tegen de wet ingaat.

Nuuk | 06-08-19 | 20:41 | 2

De argumenten zijn er zo duidelijk met de haren bijgesleept, dat we AI dus eigenlijk niet meer kunnen vertrouwen als ze het hebben over "Human Rights Violations".
Alleen de doctrine van de orthodoxe islam maakt dat vrouwen niet volledig opgeleid kunnen worden. NIET de Nederlandse wet.

Rest In Privacy | 06-08-19 | 20:48

Volgens de voorstanders gaat het totaal aantal burqa draagsters in NL slechts om een paar 100. Hiervan zit dan weer een deel op school, maar het overgrote deel dus niet. Wanneer het om dusdanige aantallen gaat, waarom dan zo'n enorme fophef? Zou het misschien komen omdat Greet dit ooit in gang heeft gezet?

Kukooo1 | 06-08-19 | 21:18

Ik ga ook een Burka dragen to reach my full potential.

Harry Turtle | 06-08-19 | 20:41 | 1

Al een leuk kleurtje uitgezocht?

medusa324 | 06-08-19 | 20:42

Wat is dat voor een onzin?
“Boerka verbod moet opgeheven worden om een einde te maken aan armoede”
Vrouwen in een boerka mogen niet eens werken. Dan moeten ze namelijk in dezelfde ruimte verblijven als mannen de geen familie van ze zijn.

Osdorpertje | 06-08-19 | 20:41 | 1

Punt is dat iedereen die voor de burqa is, dat ook aan discriminerende sollicitatieprocedures wijdt. 'Ze willen wel maar worden niet aangenomen'. Die laten zich door een beetje realiteitszin niet tegenhouden.

Sjors W. | 06-08-19 | 20:47

Die PVDA gemeenteraads back- bencher in a'dam vind zichzelf vast ook nog een soort verzetsstrijder.

Treurgrond | 06-08-19 | 20:40 | 1

Transgender islamfascistoide teringlijer.

Rest In Privacy | 06-08-19 | 20:52

Ach, de integratie is een mislukt project. Dan maar totale segregatie. *Haalt schouders op*

kotelet | 06-08-19 | 20:39 | 1

Daar gaat het wel op neerkomen, eerst volledige segregatie en als de aantallen voldoende omgedraaid zijn volgt onderwerping..

Wijze uit het Oosten | 06-08-19 | 21:44

Juist Van Rossem, en meer!

ploppy | 06-08-19 | 20:38

Zelfdepersonalisatie

azijnseikerT | 06-08-19 | 20:37

Wat een lef hebben die lui toch. Alleen criminelen dragen gelaatsbedekkende kleding in dit land. Dat is al erg genoeg.

Daarnaast zijn er ook islamitische landen die niet gediend zijn van een burka. Maar in Nederland komen om te laten zien dat het de normaalste zaak van de wereld is? Not on my watch.

padbuffel | 06-08-19 | 20:37

De enige reden die ik kan bedenken is enkel maar om een anti-rechts tegengeluid te geven. Want alles wat ook maar naar enig rechts gedachtegoed riekt is per definitie haram. Van enig helder eigen nadenken of realisme kan dan geen sprake meer zijn. Links is verblind door haat en eigen overtuiging. Het lijkt wel een religie.....

Gezwel | 06-08-19 | 20:37

Het is geen rationeel gedrag van Koen van Dijk en anderen die de ideologie van de Boerka draagsters steunt.

Want hij steunt een ideologie die homo's minacht en zelfs om het leven brengt,

Of is het misschien angst voor de islam?

Door zich nu achter de Boerka te stellen probeert hij te slijmen bij moslims.

Anders kan ik het niet verklaren die 'liefde" voor een haat ideologie die mensen van zijn eigen geaardheid om het leven brengt.

Swieberj | 06-08-19 | 20:37 | 1

Simpel, de wereld is vol randdebielen, de meeste zijn links.

J-van-de-Bontekoe | 06-08-19 | 22:16

En dan die linkse media met z'n ophitsende non 'artikelen' waar ze nota bene nog geld voor durven te vragen ook,

Op Oosterse Markt snappen ze niks van plan Wilders: ’Na boerkaverbod ook hoofddoek in de ban?’
www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20...

Fevziye Sahin uitgescholden voor ’kopvod’, Heemskerks Raadslid meldt discriminatie
www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20...

AntonJensen | 06-08-19 | 20:36

Iran in actie. Vrouw 19 jaar wordt in bus aangevallen door soepjurk en verwond omdat haar hoofddoek niet goed zat. Aangifte gedaan maar de dader gaat vrijuit en zij wordt aangeklaagd en niet voor het eerst. Dappere vrouw! www.en-hrana.org/mandatory-hijab-fate...

ccr316 | 06-08-19 | 20:35 | 1

Lees dit en schaam jullie zelf Biemond en van Dijk.

kaasfondue | 07-08-19 | 10:46

Helemaal ontspoord. Dat AI het Iran-model (meisjes in een zwarte tent in de klas) zo mooi vindt, is helemaal verbijsterend.

Rest In Privacy | 06-08-19 | 20:35 | 1

Meisjes uit Iran haten de doek!

Ronnie uit Helmond | 06-08-19 | 20:53

Dappere vrouwen. Verdienen alle steun van alle vrouwen onvoorwaardelijk.
Hoe durven vrouwen hier hun morele kompas twee kanten op te laten slaan, terwijl dat NIET KAN.

letopuwzaak | 06-08-19 | 20:32

Waarom is er eigenlijk een vrijheid van godsdienst? Zeker omdat godsdiensten vaak vrijheden beperken?

minnenman | 06-08-19 | 20:30 | 2

Vrijheid van godsdienst is het virus in de grondwet. Echt. Afschaffen!

keestelpro | 07-08-19 | 00:34

Niet vaak. Altijd.
Vrijheid van godsdienst zonder vrij te zijn van godsdienst bestaat niet. Kan ook niet bestaan, want het gaat hier om conflicterende waarheidsclaims, die van godsdiensten feitelijk onjuist en onderling allemaal strijdig, die zich helemaal nooit beperken tot de persoonlijke sfeer.

Mazzelstof | 07-08-19 | 06:08

Wellicht moet Rob Jetten weer eens naar Iran met zijn 'vriendin' op vakantie, zoals de vorige keer.

Onvergevelijk.

Kaas de Vies | 06-08-19 | 20:29 | 2

Voornamelijk hypocriet...

Wijze uit het Oosten | 06-08-19 | 21:41

Maar dan wil ik wel bewijs van de daar geldende tolerantie, bijv. dat ze lekker uitgebreid en langdurig zoenen en kroelen op het Azadiplein van Teheran.

SugarCandyMountain | 06-08-19 | 22:23

Dat niemand ook maar even gehinderd werd door zelfreflectie. Welnee, we trekken een gele vuilniszak aan en noemen dat een statement.

Rollins | 06-08-19 | 20:28 | 4

Zelfreflectie? Islam betekent onvoorwaardelijke onderwerping en die activisten in Europa zijn van mening dat het om dictaten van hun idiote apenprofeet gaat. Het zijn dus niet hun eigen gedachten en ze hoeven dus niets van zelfreflectie te hebben. Eerder omgekeerd, zelfreflectie kan worden opgevat als een vorm van twijfel aan de Islam of aan de leugens van Mohammed de profeet. Een vorm van afvalligheid, dus. Nou is het natuurlijk wel zo dat Moslims in NL en de rest van West Europa schandalig verwend en gefaciliteerd worden. Gepamperd van de wieg tot het graf. Dat is heel anders dan de onderdrukking en rigide wetgeving in bijvoorbeeld Iran, Afghanistan of Saoedi Arabië. Daar is geen ruimte voor protest of om je mond open te doen en al helemaal niet voor een derderangs dier als een vrouw. Vrouwen uit die landen die terecht naar het Westen vluchten, komen eindelijk ineen maatschappij waar ze zich wel normaal kunnen kleden en waar ze door de wet wel als mens, inplaats van als lastdier, slaaf of onmondig neukerdje worden gezien. Die domme ganzen in Europa dwepen met hun zelf opgelegde dogma's, maar in een echt Islamitisch land houden ze het niet lang vol, aangezien ze daar echt worden behandeld zoals de profeet het voorschrijft. Dat zie je aan die malloten die naar Syrië zijn vertrokken. Veel meer Moslims dan hier en weinig diesjcrieminaasie en Iesjlaamovoobie, maar toch willen ze hardlopend terug naar dat goddeloze westen.

Heiner | 06-08-19 | 20:46

@Heiner | 06-08-19 | 20:46: Hilarisch, "de apenprofeet". Maar houdt Uw hoofd er bij, Theo ging ons voor. Het is ook zo oorverdovend stil bij de groep die zichzelf afficheert als progressief theatermaker, dat zou een signaal moeten zijn van de oprukkende intolerantie.

SugarCandyMountain | 06-08-19 | 22:35

@SugarCandyMountain | 06-08-19 | 22:35: Progressieve theatermakers zijn een uitgestorven groep, want of ze krijgen met bedreigingen of reëel geweld te maken (zie Theo van Gogh) en de zalen die zonder overheidssubsidies niet kunnen bestaan, durven echte Islamcritici geen podium te geven uit angst om voor racist te worden uitgemaakt of om op subsidies gekort te worden, Zelfcensuur.

Heiner | 06-08-19 | 23:17
▼ 1 antwoord verborgen

Harde foto-satire maar keigoed!
Eat that domme linkse 'boerkabuddies'.

keestelpro | 06-08-19 | 20:27 | 2

En nu als KKK Buddie naar een moslim land.
Want iedereen is gelijk

Het leven is zwaar | 06-08-19 | 20:41

Vond het ook wel hard, maar geeft wel weer wat voor soort religie Amnesty en COC blijkbaar prima vinden.

Jan, Leiden | 06-08-19 | 20:58

Mooie kleuren! Nieuw? Nee robijn intensief! #frank was ook gay

Kees netals me Broer | 06-08-19 | 20:27 | 1

Die regenboogkleuren waarin de 'boerkabuddies' (jeukwoord) demonstreerden was echt een mindfuck. Mijn lievelingskleur is regenboog gewoon omdat alle kleuren mij lief zijn. Die ISIS hoeren dragen nooit mooie kleuren. Alleen gitzwart of als alternatief moslimgroen. Als FvD aan de macht komt moet plan 1 zijn om ISLAMSTERDAM hoofdstad AF te maken. Gewoon Den Haag of Rotterdam.
Amsterdam is AF!

keestelpro | 07-08-19 | 00:32

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Online Casino | Online Casino | Paynplay Casinos