achtergrond

Geenstijl

AANKONDIGING. GeenPeil Live Stemmentellen Uitslagenavond #EP2019, vanavond, 20u50, HIER!

Peilmeester paraat. Postcodekanjer ingevlogen. Dionne geprint. En belangrijker: bijna 1400 stemmentellers die de democratie gaan bewaken. Nu alleen nog een livestream en die is vanavond om 20u50. Tom legt het allemaal uit:

We hebben er zin in, dat feest van de democratie. Als enige in Nederland verzorgen GeenPeil en SALTO vanavond een live uitslagenavond. Die begint vlak voordat de stembussen sluiten en gaat door totdat de laatste Stemmenteller zijn of haar uitslag heeft doorgegeven. Maar ergens tussen elf en middernacht verwachten we al een goede prognose te kunnen droppen, voor wie toch graag op tijd naar bed wil. GeenPeil/Omroep SALTO Stemmentel Uitslagenavond Live Bonanza - met Maurice de Hond, Josse de Voogd, Sywert van Lienden en Dionne Stax, straks later vanavond van 20u50 tot laat - spreid het woord & vier het feest van de democratie met GeenStijl!

Stemmentellers! U HEEFT MAIL!

Leger des Peils. Vrienden van de Democratie. Check uw mailboxen en spamfilters. We hebben alle Stemmentellers een unieke stembureaucode gestuurd per mail, en wat laatste aanwijzigingen voor vanavond. Die unieke ID moet je meenemen vanavond, dus check je mail en als je niets hebt ontvangen: mail ff op democratie@geenstijl.nl. Dankie, ook dat jullie bestaan <3 <3 <3

Nederlandse media! Buitenlands ook!

Stel je bent van de media en je denkt 'hee leuk toch een uitslagenavond', schroom dan niet om te knippen & plakken uit onze livestream. Wel ff netjes bronvermelden natuurlijk, en een linkje terug of een verwijzing naar de livestream op www.geenstijl.nl is altijd lievvv natuurlijk!

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.