achtergrond

Geenstijl

Israelische luchtmacht reageert buitenproportioneel op uw subwoofers

Het land waar Sam en Moos wel terugschieten schoot terug. Geluid aan.

Nou, tot zover de kantoortuin van Hamas-leider Ismail Haniya, wat overigens best wel een lul is. Tot ieders verbazing schoot Gaza's islamitische miniatuur dictatuur gister weer een paar raketten op de zionistische entiteit, waarvan er een dus 120 kilometer aflegde, over Tel Aviv heen vloog, en vervolgens een gezinswoning in Mishmeret ten noorde van Tel Aviv vernietigde, waarbij zeven gewonden vielen. Volgens Hamas was het een foutje en kwam het door "het slechte weer", volgens de rest van de wereld was het om de internationale gemeenschap af te leiden van het feit dat Gaza's bevolking zich alweer tegen hun bewind keert, en ze de opstand onder de duim houden door met scherp op betogers te schieten. Zie draadjes na de breek, net als Trumps en Bibi's gezamenlijke toespraak gister in de VS.

In the blue corner

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Zin in 4 en 5 mei comité's "SEXYLAND over de genocide in Gaza en verschrikkingen in Palestina................... en Israël"

Mooi hè, hoe er dan op het allerlaatste moment met de grootst mogelijke tegenzin door de redactie voor de vorm nog "en Israël" in de kop gezet wordt

@Spartacus | 19-04-24 | 11:00 | 271 reacties

Rutte over Rafah - don't mention the hostutsjus

Het steenkolenhebreeuws van onze minister-president aan vooravond EU-top

@Pritt Stift | 21-03-24 | 16:20 | 194 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.