achtergrond

Geenstijl

LIVE. Verkiez... eh Klimaatdebat Tweede Kamer

En dan gaan we nu rechtstreeks naar hogedrukgebied Den Haag

Want terwijl de Nederlandse klimaatgezinnen hun klimaattafel afruimen na het klimaatdiner, draait het in de Kamer om de klimaatstem van de klimaatkiezer. U wordt namelijk geacht massaal in het klimaatplannetje van Klaas Dijkhoff te trappen. U moest eerst even flink worden bang gemaakt met incomplete CPB-sommetjes om daarna de horlepiep te dansen bij de aankondiging van Rutte dat de rekening ook naar bedrijven zal gaan. Als ze dat bij de vvd echt zo'n goed idee hadden gevonden, had het al in de originele plannen gezeten. Maar ja, dan was u nu op de hoogte van de haalbaarheid en/of de kosten, hetwelk uiteraard niet de bedoeling is. Het is namelijk de bedoeling dat iedereen zijn gelijk gaat halen op basis van een hoop dure doorrekeningen van een akkoord dat nu kennelijk alweer de prullenbak in kan. Is het soms verkiezingstijd of zo. Hoe dan ook: chips, vegetarische* nootjes en bier voor de livestream op KLIMAAT24.
UPDATE: Baudet is er vandoor om zo bij Pauw & Jinek aan te schuiven. Asscher denkt kennelijk dat hij op deze campagnebijeenkomst meer zieltjes kan winnen en zegt af.
UPDATE: Eerste termijn voorbij. Om 23u10 gaan we verder.
UPDATE: Met een lolletje tussen Wilders en Rutte is het debat voorbij. Ondertussen is het klimaat weer 0,0000000000000000000027 graden opgewarmd. Welterusten.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.