achtergrond

Geenstijl

VVD helemaal klaar met Mauro, Howick & Lili

Kampioen mensen binnen laten geen zin meer in zwichten voor intimidatie

Wat zullen we nu beleven? Bij de VVD zijn ze opeens tegen de discretionaire bevoegdheid! FF uitleggen, de discretionaire bevoegdheid is Haagse beleidstaal voor ik overrule de rechtstaat, zwicht voor intimidatie en geef die zielige kindertjes toch een verblijfsvergunning omdat ik aan de goede kant van de geschiedenis wil staan.

U kent de verhalen wel van de Mauro's, de Lili en Howicks en natuurlijk die zielige We Are Here Kraker die na 16 jaar crimineel zijn patsboem een NL paspoort kreeg. Nou, daar willen ze bij de VVD dus vanaf. Stas Mark Harbers mag NIET meer zelf beslissen wie er blijft en wie niet. Malik Azmani: "Het past niet in een rechtsstaat dat de politiek toetsing nog eens overdoet, net zoals het niet past dat Kamerleden zich mengen in individuele zaken”.  

Overigens is de VVD nog steeds Nederlands kampioen Naturaliseren. Het record is in handen van Rita Verdonk (1000x). Nebahat Albayrak (PvdA) deelde 590 x een papiertje uit. De gemene Leers (CDA) maar 120 x, de joviale Dijkhoff (VVD) dan weer 240 x en huidige suikeroom Harbers staat op een schamele 26.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.