achtergrond

Geenstijl

LIVE. Kort Geding tegen Sinterklaas

Sinter K. en handlangerknol A. voor het hekje in Geding van de Eeuw

We schakelen rechtstreeks naar de rechtbank in Haarlem, waar het kort geding tegen die jaarlijks terugkerende illegaal Sint N. en diens handlangersbende plaatsheeft. Deze bejaarde invasieve exoot woekert ieder jaar maar weer ons land binnen met zijn knol en ongure schoorsteenboevenbende, dus daar moest maar eens een eind aan komen. 

Geding is aangespannen door de huizenstelende 4mei-vernielende doodsbedreigers Michael van Zeijl / Christa Soeters, en Het OM, dat van de daken schreeuwt dat ze het DRUK hebben, vond het wel een goed idee om deze schertsvertoning op de rol te zetten. 

De volgende partijen zijn gedaagd wegens rassies: de Staat der Nederlanden, burgemeester Jan Hamming van de gemeente Zaanstad, omroep NTR, de Kijkwijzer en het Commissariaat van de Media.

Volgens de Telegraaf is het allemaal een groot extreemlinks complot tegen Nederland en wordt de laffe lynchpartij op die bejaarde katholieke meneer en zijn schitterende paard gefincancierd door Soros/ABNAMRO (uitvoerig dossier) en doet KPMG de boekhouding, met goedkeuring van de Gemeente Amsterdam. De eerste Pro en Anti Klazen staan reeds bij de rechtbank. Later meer.

Update: Soros & ABNAMRO blokkeren Telegraaf-verslaggever

Update: Soros & ABNAMRO blokkeren Telegraaf-verslaggever

Marcel Vink twittert HIERRR live in de RB verder op een noodaccount. Zaakje stinkt.
UPDATE: En klaarrr. Morgen 16:00 uur doet de rechter uitspraak.

Zielige trombone...

Oei. Gaf Duk geen fuck om wederhoor bij NUC?

Organogram van de Haat

Organogram van de Haat

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.