achtergrond

Geenstijl

Hey mocro meids, Marokkaanse prins zoekt jou!

Ben jij een knappe, goed verzorgde cupcake maagd -DNA onderzoek aantoonbaar (lol)- met een hekel aan enige vorm van materieel comfort die niet als een vieze kech achter de servicebalie bij de AH heeft gewerkt? Die altijd netjes haar ogen neerslaat als er een manmens voorbij loopt? Zoek dan nu niet verder en ruil je autoritaire vader en broers in voor een andere underachiever met een te grote mond! In de aanbieding Oussie Marzouk, Facebook liefdesadviseur. 

Wat krijg jij, leuke Marokkaanse meid met een HBO diploma die lekker aan de weg timmert, daarvoor terug? Een high school dropout met een prinsjessyndroom, een gezicht alsof hij tussen de deur heeft gezeten en misschien ook wel een leuke sociale huurwoning en je leven lang lekker kids baren en koken voor de schoonfamilie in een pittoreske achterbuurt! Reageer nu!

LOL. De kechs slaan harder terug alsdan Badr

LOL. De kechs slaan harder terug alsdan Badr

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Pedo van de Arbeid Khalid Tatou neukte 13-jarige

William Moorlag eet je hart uit. Er zijn altijd nog PvdA'ers te vinden die nóg ziekere schijnconstructies optuigen. Neem raadslid Khalid Tatou uit Gouda. Het OM bevestigt dat hij zich in een hotel pedoseksueel vergrepen heeft aan een 13-jarig meisje.

@Van Rossem | 04-01-18 | 14:04 | 0 reacties

Duitsers: 'Kech-tekort maakt migranten crimineel' (maar daar mag in je Stasiland niet over twitteren)

Ze zijn er uit in Duitsland. Groeiende geweldscijfers door migranten is niet de schuld van het overschot aan jonge mannetjesmigranten, het komt door het gebrek aan vrouwtjesmigranten. "Überall wirkt sich negativ aus: der Mangel an Frauen."

@Van Rossem | 03-01-18 | 15:05 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.