achtergrond

Geenstijl

Waarbenjij.nu Tunahan Kuzu

REISVERSLAG

Dag 1 - Tsjechië

Niet (meer) beschikbaar

Hallo allemaal!!! ik ben tunahan kuzu, de lijder van denk. leuk dat jullie allemaal lezen op de reisblog van tunahan ik ga naar midden- en oost-europa en ook ga ik naar turkije daar vind ik het het allerleukt maar eerst ging ik naar praag dat ligt in tjechie. praag ligt aan een rivier genaamt moldau. ook is er een brug in praag die brug heet de karelsbrug daar zijn heel veel toeristen maar daar ben ik maar heel even geweesd. En toen heb ik een hoedje gekocht van een man die heet karel zelfde naam als de brug hahahaha heel grappig allemaal. Toen zette ik dat hoedje op en hier zit ik op een trap vanavond ga ik uit eten maar ik mag geen alcohol van allah dus drink ik maar thee en het is ook heel warm. morgen ga ik naar boedepast ok DOEIII. o ja ik heb mijn broekspijpen opgerold no homo.

Dag 2 - Hongarije

Niet (meer) beschikbaar

hier ben ik in boedepast. ooit was boedapest verovert door de Turken, maar het ottomaanse leeger werd verslagen door ene jozsef daar is ook een standbeeld van maar daar ben ik niet geweesd want dat was te ver weg. ik heb nog wel de hoedje op en dan maakte ik een foto van mezelf in de schaduw zo lijk ik net op de godvader dat is een film je hebt ook 2 en 3. tegen iemand maakte ik de grap: hee heb je honger you must be hungary. dat vond niemand grappig maar ik wel hahahaha. ook heb ik gebelt met selcuk selcuk is mijn vriend hij komt ook uit turkije en samen spreken we dan turks. morgen ga ik naar skopje dat licht in macedonie en dan doe ik mijn lichtblauwe polo aan en mijn nieuwe hoedje die ik in praag heb gekocht van karel. belooft is beloofd!!

Dag 3 - Macedonië

Niet (meer) beschikbaar

hoooiiiiiii leuk dat jullie allemaal de blog van tunahan weer lezen! Ik zij toch dat ik mijn mooie blauwe polo aan zou doen nou dat heb ik ook gedaan...,. hier sta ik erbij als een toerist en ik doe ook allemaal toeristendingen. zoals: eten. En: Drinken. ik ga niet naar de sveti spas want ik doe niet aan jezus. de toren van de brug is een mihrab en dat vindt ik dan wel weer leuk. eigenlijk wilde ik naar ohrid met mijn vette pens op het strand lichen en snoeihard achter de chicks aan maar dat was te ver weg en morgen ga ik naar griekenland dus eigenlijk is er ook geen tijt meer voor.

Dag 4 - Griekenland

Niet (meer) beschikbaar

hier ben ik in griekenland het is heel warm net zo warm als in nederland mijn reserveland. ik kijk niet vroolijk maar dat komt omdat ik ben gestoken door een wps die prikte mijn in mijn been en toen had ik pijn maar die wesp heb ik wel geslagne en volgen mij is hij nu dood. Hier sta ik voor een beeld van ataturk in tegenstelling tot mijn andere grote voorbeeld mag hij wél afgebeeld worden. ataturk is een turk die heel veel goede dingen heeft gedaan en dus zeiden mensen altijd tegen hem: atta turk! zo van: atta boy, maar dan atta turk. nou en nu is hij attaturk en dat is een held. morgen laatste dag van de vakantie bijna weer werken in neeerlant.

Dag 5 - Turkije!!!

Niet (meer) beschikbaar

TURKIJE! THUIS! EINDELIJK THUIS! HEERLIJK OM WEER THUIS TE ZIJN! WAT FIJN IS HET HIER IN MIJ NEIGEN LAND! ECHT SUPER! IEDEREEN TURKSE VLAGGEN ONDER DEEZE POST ZETTEN DAT VINDT IK HEEL LEUK! 🇹🇳🇹🇳🇹🇳🇹🇳🇹🇳🇹🇳🇹🇳🇹🇳🇹🇳🇹🇳🇹🇳🇹🇳🇹🇳🇹🇳🇹🇳🇹🇳🇹🇳🇹🇳🇹🇳🇹🇳🇹🇳 maar ja wel bijna terug naar nederland godverdomme ipne ipne ipne

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.