achtergrond

Geenstijl

Hans Nijenhuis wil iemand ontslaan. Maar wie?

GeenStijl Klein Medianieuws. Er zoemt een geinig gerucht rond de redactievloer van Algemeen Dagblad, dat hoofdredacteur Hans Nijenhuis zelf briefjes instuurt naar de krant, over collega's die hij graag kwijt wil. En Joost Prinsen mag het oplossen.

Onderstaand briefje komt volgens AD-bronnen (en daarin zijn wij goed ingevoerd zoals u weet) van De Hand van Hans Nijenhuis. De hoofdredacteur is iemand beu, schrijft zijn klacht op een blaadje (of heeft dat een onderknuppel laten doen), en vermomt die klacht als lezersvraag in de krant, in de rubriek van Joost Prinsen. Die antwoordt keurig dat hij geen reedt van het briefje gelooft (wat ons doet vermoeden dat hij in het complot zit en weet dat het briefje van Nijenhuis afkomstig is), maar adviseert wel om de betreffende figuur te ontslaan. De vragen die wij nu hebben, zijn 1. Wie moet er wat Hans Nijenhuis via de Joost Prinsen Proxy ontslagen worden bij het Algemeen Dagblad, 2. Welke AD-redacteur heeft anger issues? en 3. Waarom speelt de krant zulke spelletjes met het eigen personeel?

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

UvA-genderexpert in @ADnl: 'Anouk = Poetin'

Een UvA-sociologe/genderexpert in het Algemeen Dagblad over Anouks 'transfobie' met "POETIN" in de kop. Daar gaat de moderne man even voor zitten

@Spartacus | 12-02-24 | 19:33 | 364 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.