Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Schoolkinderen op verplicht moskeebezoek. Ouders met bezwaar hebben pech

Social

Waren we 'em bijna vergeten. Wierds wekelijkse vinger aan de MET KROMZWAARD DOORGESNEDEN POLS VAN 'T AVONDLAND. U kent de beelden inmiddels wel. Basisschoolkindjes die in hun extra-kwetsbare vormingsjaren alvast maatschappelijk voorgevormd worden tot welwillende Avondlanders, netjes op de knieën want islam betekent immers onderwerping. En wat blijkt nu uit weer een reportage 's lands enige bezorgde burgerjournalist, de gecoöpteerde Tommy Mainstream van de Basisweg? De familie Idema [een wegens tijdsgeest gefingeerde naam] kreeg onlangs een email dat een van de kinderen aan het Antoon Schellenscollege een uur lang op "praktijkles" ging bij de Al Fourqaan-moskee van de stichting Waqf. Dat is echt een totale haatclub, maar zelfs zonder dat specifiek te weten hadden de ouders eigenlijk bezwaar tegen dit bezoek. Dit hielden ze echter voor zich, "want dan word je gezien als rechts". Of dan de bovenstaande Ghulzar-e-Medina-moskee te Zwolle, waar ook gewoon Pakistanen prediken die de doodstraf op het beledigen van de profeet verkondigen. Maar ja, wat moet je dan als ouders? "’Het is voor mij erg dubbel. Aan de ene kant denk ik ’wat maakt het uit’, maar aan de andere kant vind ik de islam heel erg gevaarlijk. Daarnaast wil ik ook niet dat mijn zoontje een buitenstaander wordt in zijn klas door hier stampij over te maken en hem niet mee te laten gaan’." Mooie boel. OVERHEID DOET NIETS! Wie het hele rapport wil lezen, kan terecht bij de Bezorgde Christenen van Cultuur onder Vuur.

Reaguursels

Inloggen

Dat mensen durven te zeggen "Ik ben zo bang om als ouder voor islamofoob afgeschilderd te worden" of "als bezorgde ouder wil ik niet dat mijn kindje als buitenstaander afgeschilderd wordt, door niet mee te gaan". SWEET JEZUS! Iedereen die kritisch is weet, waarom de islam verder oprukt. Het komt door de ruggengraatloze, roomblanke, politiek-correcte en vredelievende Nederlander en hun nog veel correctere politici. Het stemvee begrijpt niet dat de islam juist ANTI ruggengraatloos, roomblank, politiek-correct en vredelievend is. Met zulke hersenloze win je geen oorlog!

De Griek | 13-06-18 | 14:02

Mijn kinderen zaten op een katholieke basisschool waar toen al behoorlijk wat islamitische kinderen op zaten (15 jaar geleden) de moslim kinderen werden bij het kerstdiner steevast thuisgehouden.
Daar was vanuit school alle begrip voor ouders werden daar nooit op aangesproken.
Mijn dochter van 10 is op een dag met een potlood in haar rug gestoken door een afghaanse jongen die constant voor problemen zorgde en kinderen uitschold voor vieze hond.
Reactie van school ja deze jongen is getraumatiseerd bla bla bla.... en daar bleef het bij.
Nederland stelt zich inderdaad op als de onderdanige hond die op zijn rug gaat liggen met zijn poten in de lucht.
Walgelijk !!!

Rest In Privacy | 13-06-18 | 11:42

Cultuur onder Vuur is niet een specifiek christelijk cluppie.
Verder zou ik mijn kind ziek melden of anders gewoon de boete van de onderwijsinspectie betalen. Prima dat ze een rondleiding krijgen in een moskee, maar zodra ze moeten knielen voor Allah, de profeet, de imam of wat dan ook dan is dat de grens. Flikker op. Disclaimer: ik ben zelf christen, maar ik zou het ook niet okee vinden als kinderen vanuit school de kerk in kwamen en daar zouden moeten meedoen aan zaken waar ze zelf en hun ouders niet in geloven. No way. Geloven is een keuze die je zelf maakt op je eigen tijd en naar eigen vrije wil. Of gewoon helemaal niet. Als er een God is dan heeft hij ons die vrijheid zelf gegeven. Dus als je in God gelooft, geloof je ook in de belangrijkheid van ieders vrijheid om zelf te kiezen.

Tisnietanders | 13-06-18 | 10:55

Gaan moslim-kinderen nu ook verplicht naar een rk-mis? Zou wel goed zijn voor het moreel evenwicht. Anyway: als mijn kids nog zo jong waren geweest was ik never nooit akkoord gegaan met moskee-bezoek. Net zo min als een verplicht bezoek aan synagoge of kerk.

Reykjavik | 13-06-18 | 10:21

Deze kinderen zijn nu islamiet! Want zij hebben een islamitische handeling verricht in bijzijn van getuigen! Hoe komen zij weer van deze status af? Als zij zeggen dat ze niet islamitisch willen zijn, zijn het afvalligen en moeten ze dood..... En bedankt maar weer.

RembrandtvanGogh | 13-06-18 | 09:37

Teringtieft op met je kut-islam.

indernaad_datisjuist | 13-06-18 | 09:33

"tot volgende week" !??! Sorry? Doen ze dit iedere week? Dat is gewoon belachelijk, laat die scooterdieven maar naar de kerk gaan of naar een lekker restaurant spare ribs eten, is toch ook niets mis mee? Willen ze dat niet? Nou, dan sluiten ze zichzelf toch buiten? Als ik daar dan wat van vind is dat toch een logische mening? Heeft toch niets met racisme te maken?

Vroeger kregen ze nog zwemles, inmiddels niet mee omdat ze letterlijk verzuipen omdat ze niet westers opgeleid zijn.

Leukautootje | 13-06-18 | 09:31

ik begrijp dat de grootstedelijke bontkraagjes binnenkort worden verwacht in de Onze Lieve Vrouwe kerk voor een respectvol bezoek over integratie?

Oh wacht, die gaan niet naar school.

zeiksmurf | 13-06-18 | 08:41

Ben wel benieuwd naar de afkomst en geloof van die leraar.
Dacht altijd dat leraren slim waren.

Mertom | 13-06-18 | 07:48

🤮

Rest In Privacy | 13-06-18 | 07:16

Die jurkmans krijgt er gewoon een harde plasser van, al die blonde meiden zonder hoofddoek dus bloot in Zijn Heiligdom. Als hij thuiskomt laat hij zich meteen klaarstomen door zijn nichtje van 12. En dan maar fantaseren over al dat jonge spul dat hij met zijn roestig aardppelmesje heeft mogen inwijden.

Rest In Privacy | 13-06-18 | 07:15

Basisschoolleerlingetjes moeten natuurlijk in aanraking komen met alle aspecten in de maatschappij. Logisch dat ze daarvoor een moskee bezoeken, zo krijgen ze begrip en gaan ze luisteren naar elkaar. Prima toch? En daarna gaat de hele school verplicht een bezoek afleggen aan een hoerenkeet, een sm-kelder en een parenclub.

Rest In Privacy | 13-06-18 | 07:10 | 2

... en natuurlijk meedoen een keertje, de meester doet voor

Knufter | 13-06-18 | 07:45

Paartjehop, mooie reactie.

kempenaer | 13-06-18 | 20:04

Leerplichnazi's bedrijven actief genocide, dat klinkt heftig omdat het dat ook is.
1) the mental element, meaning the "intent to destroy, in whole or in part, a national, ethnical, racial or religious group, as such", and
2) the physical element which includes five acts described in sections a, b, c, d and e. A crime must include both elements to be called "genocide."
googel zeld de "legal definition of genocide"
Onderwijs uzelf. Zorg dat je kind goed opgeleid wordt al doe je het zelf.

Geachte Misère van Onderwijs,

Per heden komt Pietje niet meer op één uwer "scholen".
Wij constateren dat er geen scholen meer binnen het Rijk aanwezig zijn die stroken met onze levensopvattingen (LZVE)
wij hebben ook de reli-materie bestudeerd en zien in de drie zandbakkers niet bepaald 3 typen die lief zijn voor elkaar. Laat staan dat zij dat jegens anderen kunnen zijn..

Dit zeggen wij u aan op grond van leerplichtwet zoals geldig nu (stukje gejat)
§ 3. Vrijstellingen
Artikel 5. Gronden voor vrijstelling van inschrijving
De in artikel 2, eerste lid, bedoelde personen zijn vrijgesteld van de verplichting om te zorgen, dat een jongere als leerling van een school onderscheidenlijk een instelling staat ingeschreven, zolang
b. zij tegen de richting van het onderwijs op alle binnen redelijke afstand van de woning - of, indien zij geen vaste verblijfplaats hebben, op alle binnen Nederland - gelegen scholen onderscheidenlijk instellingen waarop de jongere geplaatst zou kunnen worden, overwegende bedenkingen hebben;

Overwgend bedenking.
Welke toenadering ook, tot hullie die andere groepen uitsluiten van leven tot de dood erop volgt is niet lief zijn voor elkaar.
Het is de duidelijk geziene collaboratyfus.

hallevvezool | 13-06-18 | 06:11

Nou nergens om, maar zouden er nou geen ouders zijn die even de koortsthermometer pakken en die onder een hete lamp bekijken om te concluderen dat hun zoontje ziek is die dag? En dus als bezorgde ouder je het welzijn van je kind vooropstelt om hem een dag thuis te houden. Ik hoorde hem vannacht ook al zo erg hoesten.... Lijkt me ook gevaarlijk om een ziek kind in een groep naar de moskee te sturen, voor je het weet is het iets besmettelijks.... Tegen de tijd dat de onderwijsinspectie een bevel in handen heeft om een ziek kind naar school te slepen is de Moskee-bezoek-dag wel weer voorbij.... Denk ik.

peterdh | 13-06-18 | 03:46 | 1

Waarom moeilijk doen en niet gewoon zeggen dat je tegen deze religie van de haat bent en dus hier niet van gediend bent? Dat zou ik dus doen als het mijn kind was.

F1802 | 13-06-18 | 08:11

Back to the age where you can do everything you want. Dat is waar, doe maar wat je wil maar val ons er niet mee lastig. Het is weer ieder voor zich en god voor ons allen aan het worden, evolutie gaat snel tegenwoordig. Maar is dat goed of slecht, that's the question.

sprietatoom | 13-06-18 | 02:52

Lijkt me niet logisch.
Veel beter is de imams verplichten wat biologie cursussen te laten volgen over evolutie, mutaties, genen en hoe leven ontstaan is zonder allah of akbar gevolgd door een kleine cursus vrijheid van mening en vrijheid om niet in irrationele (religie) onzin te geloven. Dat werkt namelijk bevrijdend voor lijf en geest.
Het zijn niet de kinderen die een lesje burger participatie nodig hebben of een enorm te kort aan echte kennis hebben. Het zijn de islam aanhangers met de grootste onwetende of wel wetende : de moskee bewoners.... die de goedgelovigen aan het indoctrineren zijn met anti burgerschap en erger.....
Want het blijft een verovering ideologie waarvan je elke moskee vanbinnen met een bloedrode kleur zou kunnen sauzen.... Een iets te realistische hous of horror als je mij vraagt. Waar kinderen en volwassenen beter heel ver vanaf kunnen blijven...... En liefst allemaal slopen om nooit meer op te bouwen.

dijkbewaker | 13-06-18 | 01:48 | 2

Het lijkt me eerder dat kinderen in Nederland op Openbare scholen wordt geleerd dat evolutietheorie ook maar een theorie is en dat het net zo goed zou kunnen dat Allah de mens uit klei geboetseerd heeft en zijn naam in tomaten schrijft. Bij Aardrijkskunde leer je dan dat osmose zo een ding is, maar dat het even goed zou kunnen dat het Allah behaagt vermaledijde kafir het excuus voor twijfel te ontnemen door zout en zoet water van elkaar te scheiden in riviermondingen.

Mazzelstof | 13-06-18 | 06:20

Mazzelstof | 13-06-18 | 06:20
-----
Ook maar een theorie:
De aarde draait om de zon is ook maar een theorie.
Want iedereen weet dat de aarde het centrum van het universum is waar de zon omheen draait omdat het allah behaagde om er een mooi kijkplaatje voor de mens (geschapen naar gods evenbeeld) van te maken door middel van sterren te fabriceren. En de zevende dag is een rustdag omdat zoveel en zo snel uit niets toveren toch wel aardig wat energie kost. Energie is namelijk massa maal snelheid, in theorie natuurlijk.

dijkbewaker | 13-06-18 | 11:41

Wat nou "tot volgende week"!! Opzouten met je islamitiashe sprookjesboek, 'we"laten de schoolkids toch ook niet vrijwillig verplicht katholiek, hindoestaans of vliegende spaghettimonster-rituelen uitvoeren tijdens school/lestijd? Weg met de indoctrinatie malloot die dit soort (schav)uitjes verplichtend laat plaatsvinden tijdens nederlands onderwijs, pfff

GuruOuwehuru | 13-06-18 | 01:14

Krijg hem maar niet uit mijn hoofd, de quote van Bram Moszkowicz: "Liever rechtop sterven dan op je knieën leven."

sprietatoom | 13-06-18 | 01:10

Ik dacht het niet. En slinger de discussie masr aan activiteiten commissi

Kladderadatsch | 13-06-18 | 00:44

leuk toch

glaaf | 13-06-18 | 00:38 | 1

Leueueueueueuek
Typische reactie van een wegkijker die volstrekt onverschillig is

kempenaer | 13-06-18 | 19:52

Buitenstaander worden door niet te buigen, het verzet is er groot mee geworden. Is er dan echt niemand meer met ruggengraat ?

sprietatoom | 13-06-18 | 00:34 | 1

Jawel heel veel, ze zijn alleen van rubber...

peterdh | 13-06-18 | 03:55

Naar een moskee om te zien hoe het daar toe gaat: niks mis, als ze ook naar een RK kerk gaan, een hindoetempel enzo. Weten wat er leeft, kan geen kwaad. En thuis kun je je kinderen echt wel leren zelf na te denken. Ik ben in mijn jeugd ook weleens met een vriendje meegegaan naar "kattebak". Verder geen afwijkingen aan overgehouden. En als ze op de knietjes moesten? Niet mijn smaak van het bekijken van een Moskee, maar een prima gelegenheid om thuis de zaken nog even in perspectief te zetten. Als je als ouders nog wat tijd in je kinderen stopt, komt het echt wel goed hoor.

xspalm | 13-06-18 | 00:23 | 1

Top toch! Kan je zoon/dochter na zijn vervolgonderwijs een proefschrift schrijven aan de Leidse Uni, over hoe goed het islamitisch onderwijs de onderwerpen van homoseksualiteit behandeld.

peterdh | 13-06-18 | 03:58

Mijn dochter mag beslissen of/wat ze gaat geloven als ze daar oud genoeg voor is. Ik zou haar dus ook niet naar zo'n moskee-bezoek laten gaan net zoals ik haar niet naar een kerk mis zou laten gaan als school dat zou organiseren...

a4p | 13-06-18 | 00:21 | 1

Ik vind het eerlijk gezegd al een verliespunt door de Moskee gelijk te trekken aan een kerk om dan in een atheïstisch kader te zeggen dat we daar niet aan mee doen. Uiteindelijk vind ik de kerk en het Christendom nog altijd een onderdeel van onze cultuur ook al geloof ik niet in een God. De Islam is een ongewenste exoot dat gevaar met zich medebrengt. Mijn kinderen mogen dus best wat meer leren van het Christendom en hoeven verder alleen te weten dat de Islam niet bij ons hoort.

Tapioca pudding | 13-06-18 | 08:11

Een verplicht bezoek aan een moskee verstoot tegen de mensenrechten,
dus dit kan alleen per uitnodiging van de school.
Maar mijn kinderen zouden best een moskee mogen bezoeken:
Al-Masjid al-Haram in Mekka.
Vanwege de historische waarde.
Er is alleen een klein probleem, ongelovigen mogen daar niet komen.
Anders graag.

MistaRazista | 13-06-18 | 00:13

Waanzin, dat ze onschuldige autochtone kinderen op deze wijze blootstellen aan de islamitische haat -en moord cultus.
Alsof je Joodse kinderen verplicht naar een SS-haathut laat gaan om te horen hoe vredig het nationaal-socialisme is. Sick.

kempenaer | 12-06-18 | 23:55

Werden ook de filmpjes getoond van de onthoofdingen door moslims waarbij de rechtvaardiging gevonden is in de koran. Iets waar toekomstige generaties in Nederland mee worden geconfronteerd?

wieowie123 | 12-06-18 | 23:54

Er is meer kennis nodig over de werkelijke bedoelingen van de islam en daarom een verwijzing naar een website met daarin onder meer:

"Stadia naar een volledige overname
FASE 1: INFILTRATIE

■ Moslims beginnen zich in stijgende aantallen te verplaatsen naar niet-islamitische landen
■ Het begin van culturele conflicten worden zichtbaar, hoewel vaak subtiel.
■ Eerste migratiegolf naar een niet-islamitische gastland.
■ Vragen om een humanitaire tolerante behandeling van de samenleving die hen ontvangt.
■ Pogen de islam te presenteren als een vreedzaam geloof en moslims doen zich voor als slachtoffers vanwege onbegrip en racisme (hoewel de islam geen ras is).
■ Hoge moslim geboortecijfers vergroten de moslimbevolking in het gastland.
■ Moskeeën worden gebruikt om de islam te verspreiden en integratie in de cultuur van het ontvangende land tegen te gaan.
■ Dringt aan om “islamofobie” te criminaliseren en strafbaar te stellen..
■ Dreigen met gerechtelijke stappen voor vermeende discriminatie.
■ Het aanbieden van een “interreligieuze dialoog” om niet-moslims te indoctrineren.
Hoeveel landen lijden aan islamitische infiltratie? Een? Een handvol? Bijna elke natie? De islamitische leiding van de moslimbroederschap en anderen wensen de ontbinding van elke soevereine natie om hen te vervangen door een mondiale instelling van de islamitische sharia. Sharia-wetgeving, gebaseerd op de koran, sira en hadith, veroordeelt vrijheid en verbiedt gelijkheid en is in strijd met de wetten van alle westerse landen."

Dit en nog veel meer waaronder dit stukje over de vrouw: " Deze soera maakt de claim dat mannen volledige controle over vrouwen moeten hebben. Om de samenleving doeltreffend te laten verlopen moet de vrouw onderworpen worden aan de man. En mannen moeten vrouwen niet alleen in het openbaar maar ook privé domineren.
In de islam is de vrouw een bezit, gelijkwaardig aan goud, een paard of een huis en indien nodig worden zij door hun mannen gestraft voor een overtreding tegen Allah, voor een overtreding tegen profeet Mohammed of voor een overtreding tegen het gezag van het familiehoofd, de man. Verheffend en inspirerend is dit bepaald niet. Deze soera hekelt zoals gebruikelijk ook Joden en christenen die als vijanden bestreden of bekeerd moeten worden."

Dit en nog veel meer te vinden op westerse-beschaving.org/paginaar-kom-j...

Tenslotte, Het is de valse leer van de koran die bestreden wordt; het gaat niet aan om moslims te bestrijden omdat die evenzeer het slachtoffer zijn .

ccr316 | 12-06-18 | 23:36 | 3

Correct, zie mijn tegel hieronder in een excessieve setting van wat de islam allemaal presteert, het omdraaien van oorzaak en gevolg is meesterlijk. Daarna dikke krokodillentranen huilen en monumenten voor de slachtoffers opzetten met wat ze zelf hebben uitgelokt.

Het enige wat er hoeft te gebeuren is ontmanteling van deze sekte, dit kan simpel op Wets-niveau zonder enig bloedvergieten en hiervoor hoeft geen enkel mens voor gediscrimineerd te worden. Alle nazi beschuldigingen vanuit de linker flank zijn vals.

Veluwse-Eikel | 12-06-18 | 23:48

De enigen die het tij kunnen keren zijn de vrouwen, electoraal zijn ze met 50% doe er 1% mannen bij en we hebben een anti islam meerderheid. Als man denk je soms, eigenlijk nog niet zo slecht die islam, eindelijk de baas thuis. En meerdere vrouwen is ook geen slecht idee voor als er eentje hoofdpijn heeft. Het meest schizofrene zijn die vrouwen met een heel grote bek en hoofddoek om.

sprietatoom | 13-06-18 | 01:37

Indien jou stelling waar is dan stel ik dat mannen eveneens het tij kunnen keren op de zelfde procentuele basis. Mensen kiezen toch meestal hetgeen ze vanuit huis hebben meegekregen, dus verdeeldheid is eerder een gegeven dan een uitzondering. Enkel indien de noodklokken luiden, dan krijg je eensgezindheid en die kant schuiven we langzaam maar zeker op. Tevens hebben wij aan hypothetische stellingen helemaal niets, nul.

Dus omschrijf je plan eens wat beter, ik sta open voor elke vreedzame optie welke dit enorme obstakel voor nu en de toekomstige generaties wegneemt. En dat betreft niet het bouwen van meer bid-ruimtes op hogescholen, het genereren van leugenachtige pro-islam proefschriften en het sturen van kindertjes van vrouwen naar de moskee om zodoende het vrouwen-potentieel over te halen tegen diezelfde sekte op te treden.

Tevens heeft de islam sinds 570 AC nog 0% hervormt, dus alle credits zijn ongepast.

Veluwse-Eikel | 13-06-18 | 02:09

joost3001 | 12-06-18 | 22:40 |
Waar ik zo bang voor ben? Burgeroorlog!

Bestudeer de burgeroorlog uitlokkende raids van Naser Orić (Bosnisch-moslim ex-militaire leider, alias het Moslimbeest), hij werd ervan verdacht opdracht te hebben gegeven tot verschillende wrede nachtelijke aanvallen op de inwoners van Servische gemeenten en dorpen rondom Srebrenica en die ook te hebben geleid. Dus nog VOORDAT de Serven verhaal kwamen halen en het slecht bewapende Dutchbat omver werd gelopen. Slecht bewapend in opdracht van onze pacifistische Politici.

Feitelijk is Naser Orić de enige echte aanzetgever en uitlokker van de genocide op zijn eigen volk door de Serven. De Serven werden overigens wel berecht door het Joegoslavië tribunaal en Oorlogsmisdadiger Naser Orić was na een kort verhoor vrij man (bron: Wiki). Reden, ik vermoed zielig bevonden nadat zijn halve volk werd uitgemoord door zijn eigen optreden vooraf (klunzige onderschatting v.d. Serven).

Dit soort moslim raid worden hier in Nederland al in het klein uitgevoerd door uiterst gewelddadige moslim bendes welke woningovervallen en meedogenloze molestering op straatniveau op argeloze burgers uitvoeren. Er is een verband met de Joegoslavië burgeroorlog, echter wij zitten nog onder de numerieke aantallen voor excessen zoals in Joegoslavië.

Het is een Gotspe dat wij hier enige schuld aan hebben en als wij hier schuld aan hebben is het omdat wij dit soort structuren hier faciliteren. Het is dus een kwestie van tijd en numerieke aantallen, want stoppen met geweld lijkt geen optie i.v.m. de enorme haat richting ongelovigen.

Tevens haalt onze Overheid uiterst geharde en getrainde IS-ers binnen… het is spelen met vuur wat onze Overheid doet, alle waarschuwingen alhier zijn volkomen terecht.

Nb. bovenstaande info mag u niet weten, maar dat was al duidelijk.

Veluwse-Eikel | 12-06-18 | 23:31 | 2

Ben getrouwd met een Serv en hij heeft mij precies gezegd wat jij nu schrijft! Hoe krijgen we deze kennis publiek? Hoe kunnen we er voor zorgen dat iedereen weet dat de ellende in joegoslavie door de islam is ontstaan en dat wij (europa) hetzelfde lot beschoren zijn als we niet ingrijpen?

RembrandtvanGogh | 13-06-18 | 09:52

Wat is uw voorstel in deze kwestie...?

Veluwse-Eikel | 14-06-18 | 03:13

Nederland wordt wakker!!! Dit los je niet anders op dan de volgende keer gewoon op de PVV te stemmen. Als je de toekomst van je kinderen belangrijk vindt, dan stem je PVV. Niets anders helpt in dit politiek correcte zooitje die wij met z'n allen hebben gemaakt.

Lychnari | 12-06-18 | 23:20 | 2

De PVV is al zoveel jaar systematisch zwart gemaakt in de deugmedia en deugpolitiek dat deze partij nooit echt groot zal worden vrees ik. Het gedachtengoed moet op een sympathieker ogende manier onder de aandacht van de kiezer komen. FvD?

HaatbaardKnipper | 12-06-18 | 23:30

Op FvD stemmen is een mogelijkheid, maar ik vrees dat de FvD, zaken zoals het terugdringen van de toenemende invloed van moslims, niet effectief kan bestrijden. De FvD is zelf ook al langdurig door de gevestigde linkse pers zwart gemaakt. Nee, veel effectiever op PVV stemmen. Die twee partijen zouden trouwens op veel punten ook samen kunnen werken.

Lychnari | 13-06-18 | 05:24

Ten eerste, de eerste de beste school verplicht mij helemaal niets, ten tweede, zou mijn kind mee mogen, na overleg met papa, maar niet voordat papa de ideologie van de islam even heeft uitgelegd, globaal dan, en dan mag mijn madam aan die ongeschoren debiel haar vragen stellen, en het allerleukste, dan aan haar leraren/leraressen.

GKJP | 12-06-18 | 23:17

Mijn kinderen gaan daar niet naar toe. Klaar.

Montesquieue | 12-06-18 | 23:14
-weggejorist-
didivos | 12-06-18 | 23:09 | 2

Wat een vernedering. Mijn dochter buigt niet voor zo'n gestoorde haatbaard. Ze mag hem voor zijn achterlijke kop schoppen.

Ronnie uit Helmond | 12-06-18 | 22:57

Mijn kinderen gaan niet naar de kerk en al helemaal niet naar een achterlijke schreewtempel.

Ronnie uit Helmond | 12-06-18 | 22:53

Ik zou mijn kind die dag mooi ziek gemeld hebben.
Ik vind sowieso dat het geloof, welk geloof ook..., weg moet blijven uit de schoolbanken, zoiets krijg je thuis met je opvoeding mee of niet en iedereen moet fijn zelf beslissen wat ze willen geloven maar dring het nooit iemand op. Ik vind een voet tussen de buitendeur van een Jehova getuige al verwerpelijk maar verplicht een moskee bezoeken is nog een stap verder te ver.

dubbelicious | 12-06-18 | 22:53

Intolerant tegen intolerantie. De islam is niet compatible met de westerse manier van leven. Formatteren is niet gelukt. Dus nu zijn de moslims ons aan het erasen, wipen, resetten en formatteren.

ristretto | 12-06-18 | 22:53

Het is een afgezaagde tekst maar bij dit filmpje wel denk ik wel erg gepast: “Ik ben niet boos maar wel heel erg verdrietig”

VanNoordnaarOudWest | 12-06-18 | 22:50 | 1

1x wel weg

VanNoordnaarOudWest | 12-06-18 | 22:50

Ophouden doet het niet meer.... Niet vanzelf.
Waar ik zo bang voor ben? Burgeroorlog!

joost3001 | 12-06-18 | 22:40 | 1

Daar zijn roomblanke hollanders te laf voor

GetOffMyWify | 12-06-18 | 22:47

Arme kinderen.
Ze zijn het slachtoffer van wereldvreemde islam-knuffelaars.
Dat de AIVD deze moskeeën in de gaten houdt doet er niet toe.
Het is schokkend dat de ouders zich als brave lammetjes opstellen.

Jan Dribbel | 12-06-18 | 22:33

Ik stel voor schooluitjes naar de IRA, RaRa, en niet te vergeten de ETA te arrangeren. Dit om te verbinden en in het kader van ‘we zijn allemaal mensen’, maar mijn sterkste reden – om even ’n paar trollen hieronder te citeren – is omdat genoemde clubjes veel aanhang hebben! Echt een kei-goede reden.

Nu even serieus: had de Islam-sekte al ergens afstand van genomen … nee? Dat dacht ik wel, laten we dan maar geen onnozele kindertjes naar dit soort politieke ‘bloed aan de muur’ clubjes sturen. Geen tolerantie tegenover de intolerante, so lastig te begrijpen voor al die deug-koppen.

Veluwse-Eikel | 12-06-18 | 22:28 | 2

Hoe zou men reageren als de school voorstelde om de kinderen op excursie te laten gaan naar de Pinkstergemeente of de koninkrijkszaal vd Jehova's getuigen?

Paljas | 12-06-18 | 22:40

Paljas: je probeert mogelijk iets duidelijk te maken door een zelfverzonnen deugframe te plaatsen, welnu, mijn complimenten voor je ijverige poging. Hoeveel aanslagen hebben de Pinkstergemeente of de Jehova’s getuigen op dit moment op moskeeën en hun aanhangers gepleegd? Juist, exact 0 en dit weet jij. En hoeveel aanslagen hebben de islam-sektebroeders op Christelijke kerken gepleegd door laat ik eens wat zeggen de op de islam geïnspireerde Boko-Harem? Kom op man, geef mij het antwoord… ok, je mag er een weekje over nadenken, houd ik rekening met je verstandelijke vermogen.

Veluwse-Eikel | 13-06-18 | 00:50

Filmpje doet het inderdaad niet; zeker islamitisch geslacht. Maar wat is er godverdegloeiendegodverdomme toch aan de hand met dit land. Tijdens WOII werd er op grote schaal gecollaboreerd met de moffen en werden Joodse Nederlanders door de Nederlandse politie uit hun huis getrokken en per Nederlandse Spoorwegen vervoerd naar de doorgangskampen en nu gaat het weer los door middels van collaboratie met de nieuwe fascisten, t.w. de islamisten. Dit door God vergeten land is compleet het spoor bijster en wij laten dit allemaal gewoon maar gebeuren. Niets aan de hand hoor, doorlopen!

Nelis SplitBloes | 12-06-18 | 22:20 | 1

En die Christelijke politici staan erbij en kijken ernaar, en denken zielenrust te krijgen door af en toe wat onverstaanbaars te mompelen. Lafbekken zijn het, van de eerste orde.

Nelis SplitBloes | 12-06-18 | 22:23

Precies dit dilemma had ik een tijd terug toen de klas van mijn kind ook naar de moskee ging. Ik wilde mijn kind niet in een uitzonderingspositie brengen. Maar dit bezoek ging mij veel te ver en dat heb ik ook kenbaar gemaakt aan de school. Wat bleek was dat ook zij zich totaal niet hadden verdiept in de moskee die bezocht ging worden, terwijl het een Diyanet moskee betrof. Ook bij ons hoorde ik dat ouders hun bezwaren niet aan de school kenbaar durfden te maken uit angst om voor islamofoob te worden aangezien.

Paljas | 12-06-18 | 22:14 | 2

Dus zwelgend in angst voor de opinie van anderen, laat u uw kind naar een sekte gaan? Knap hoor, dit schapengedrag!

Veluwse-Eikel | 12-06-18 | 22:32

EERST naar de kinderboerderij (met leuke pas geboren biggetjes) en kijken of Achmet, Fatima en Muhammoed ook gaan. Zo nee, kan jij je kinderen lekker bij die moskee weghouden.

EnNouJijWeer | 12-06-18 | 23:04

Ben zo klaar met die opgedrongen achterlijkheid.

lacucaracha | 12-06-18 | 22:09 | 1

Ook de schuld vsn verraders als ene Marcel van Dam en zijn schapen.

Ronnie uit Helmond | 12-06-18 | 22:55

Wanneer is het voor iedereen verplichte uitstapje naar het christelijke, protestantse, joodse, etc gebedshuis? Mja, dacht ik al.

Zqwiqly | 12-06-18 | 22:07

Als de school er voor zorgt dat het echte verhaal verteld wordt, dus ook de verplichte hoofddoek en het achterstellen van meisjes zou het nog wel eens een voordeel kunnen opleveren. Ja meneer de Imam, leg dat maar eens uit aan onze brutale jeugd.

De_jongste_bediende | 12-06-18 | 21:40 | 3

Onze jeugd is inmiddels niet meer brutaal.

E. coli | 12-06-18 | 21:42

Onze 'brutale jeugd', je bedoelt dat Marokkaanse straattuig neem ik aan?
Daarmee vergeleken zijn de autochtone kinderen schattige kittens.

Durak | 12-06-18 | 21:48

Dat bedoel ik (ik ben autochton).

E. coli | 12-06-18 | 22:53

Ik durf eerlijk gezegd het filmpje niet te starten. Lijkt mij veel te confronterend.

E. coli | 12-06-18 | 21:09

Het onderwijs is sinds jaar en dag een l links bolwerk. Ik werk zelf in deze sector (middelbaar onderwijs), maar het is verbazend hoe weinig deze “hoeksteen van de samenleving” openstaat voor kritische geluide t.o.v. Islam, EU en immigratie. We worden hier in het westen naar onze ondergang gedragen, en de politici, journalisten en leraren doen de heavy lifting.

GerardJolig | 12-06-18 | 21:01 | 2

geluiden*

GerardJolig | 12-06-18 | 21:02

Het is allemaal eenrichtingverkeer, tolerantie eisen maar niks teruggeven. En in iedere Islamitisch land zitten de “progessieven” het eerste in het cachot.

Mijn klomp breekt | 12-06-18 | 21:17

Die knapen van de islam weten wel hoe ze een land in beslag moeten nemen, daar valt niks op af te dingen.

SoepKip | 12-06-18 | 20:56 | 1

godwin

Rest In Privacy | 12-06-18 | 21:12

Off-topic: wat is er met die helder groene pixel in de rechter kolom?

Pierre Tombal | 12-06-18 | 20:50 | 1

Die wandelt ad random X-Y coördinaten.

Veluwse-Eikel | 12-06-18 | 21:43

Joris heeft het er maar druk mee. Ik heb ff tot 10 geteld, kan het weer allemaal aan nu..

tata1981 | 12-06-18 | 20:45 | 2

Volgens mij ben je ook 10 keer -weggejorist-
Succes.

BosrandDirk | 12-06-18 | 20:52

:-) Thanks

tata1981 | 12-06-18 | 21:04

Heel herkenbaar dit. Je wilt er op school niet teveel op ingaan omdat dat zich dan indirect op je kinderen gaat reflecteren. Dat gebeurt hier subiet. Als het bij kinderen onderling bleef, dan zou ik zeggen soit.

Dit soort initiatieven vanuit school valt niet in te perken met statuten, oudercommissies, leerlingenraden, ouderparticipatie, goede gesprekken op het schoolplein hierover, 1-op-1-gesprekken met de directeur. Nee, het is de domheid (excusez le mot) - en triest genoeg tevens hun aandoenlijke goedgelovigheid - van de leerkrachten en schoolhoofden die regeert.

Ouderparticipatie heet dan achteraf informeren wat al besloten is en daar nog even je mening over mogen geven. Over privacy hoor je "Ik heb toch niets te verbergen?" Over verplichte laptop-aanschaf hoor je "Je moet toch meegaan met de tijd?" Over ongezonde traktaties hoor je "Ach, het is maar voor een keertje" (x30) Drogredenen waar niet tegen op te boksen valt.

Nee, laat die leraren maar staken voor een beter salaris.

mozaard | 12-06-18 | 20:44 | 3

Ok, ik liet me even gaan. Dom zijn ze natuurlijk niet. Naïef en veelal onwetend wel.

mozaard | 12-06-18 | 21:41

Mee eens, er zit veel ‘hersen-rot’ in het onderwijs. Leer (uw) kinderen zo snel mogelijk zelf nadenken en meningen vormen. Evenwichtig onderricht is de sleutel.

Veluwse-Eikel | 12-06-18 | 22:35

Eens!!!!

letopuwzaak | 13-06-18 | 00:00

Belachelijk, nee het is zelfs schandelijk, om kinderen te verplichten moskeeën te bezoeken onder het valse voorwendsel dat iets zou bijdragen aan hun onderricht.

Je kan kinderen prima op school in het klaslokaal les geven over de verschillende religies die er bestaan, en uitleggen wat de centrale geloofsopvattingen, dogma's en kenmerken van die ideologieën zijn zonder die kinderen ook maar één stap te laten zetten binnen die religieuze instituties (zoals moskeeën etc.) zelf.

Het lijkt mij dat zowel het recht van het kind, als de plicht van de ouders om zorg te dragen dat hun eigen minderjarige kinderen gevrijwaard blijven van blootstelling aan dogmatisch religieus vergif en hersenspoeling met bijkomende verplichte rituelen (knielen en bidden etc.), hier het hoogste goed is en primaire belang betreft m.b.t. gedegen onderwijs.

Nota bene de islam is volstrekt onverenigbaar met de Nederlandse cultuur en kernwaarden. Dus als ik als ouder hiermee zou worden geconfronteerd, ben ik onvermurwbaar, ik houd mijn poot stijf, en eis van de leerkrachten dat mijn kinderen niet mee gaan naar welke moskee dan ook. Al schakelt de school de politie en/of onderwijsinspectie in, het interesseert me niets; mijn kinderen gaan niet naar een moskee!

Het laatste wat mij zou interesseren is of ik door van die ruggegraatloze regressieve politiek correcte docenten van de school van mijn kinderen daarmee eventueel als 'rechts' wordt gezien! Die meneer en mevrouw Idema uit dat Telegraaf artikel, die daar bang voor zijn, zijn twee laffe flapdrollen!
www.telegraaf.nl/nieuws/2149026/onvre...

GeinPonempie | 12-06-18 | 20:42 | 1

Je beseft je wel dat als jij zo dwars gaat liggen er al snel een bezoekje van een of andere opvoeddeskundige gaat volgen, gewapend met een heel boek vol dreigementen op basis waarvan je je kind kwijt kan raken?

elfenstein | 13-06-18 | 11:02

Wat een stelletje hoeren die daar in de moskee staan. Beetje respectloos zonder hoofddoek voor zo'n imaam staan. Straks wordt hij nog opgewonden

dk-- | 12-06-18 | 20:42

Je zult maar leraar zijn of directielid van een basisschool ; je wilt nog wel lekker ontspannen naar huis en een beetje plezier in je werk hebben.
Deze mensen moeten beschermd worden, ze voeren alles onder islamitische druk uit.
Zijn er wellicht ook islamieten die vinden dat de kids het wel erg door de strot geduwd krijgen?
En klimmen diezelfde mensen ook in de pen om wat religieus of seculier evenwicht in het curriculum van de kleintjes aan te brengen ?
NEE, JE HOORT ZE NIET ZOLANG HET HUN KANT OP GAAT.
Ik ben bang dat de PVV achetraf wel een erg slap clubje mensen zal blijken te zijn.
Godverdomme. (verzin es iets nieuws Hens )
Ty.

Hensmunter69 | 12-06-18 | 20:40 | 3

Nog es wijzen op de gehanteerde methode van de Moslimbroederschap in Amerika en Europa; klein beginnen, de wijk, het schooltje en groter, het stadsdeel, de universiteiten etc.
Dát moeten de kids leren om zich tegen te verweren.
Nichts Neues am Binnenhof, oder ?

Hensmunter69 | 12-06-18 | 20:44

Het moet achteraf zijn. Maar je was een beetje emotioneel is het niet ?
Ty.

Hensmunter69 | 12-06-18 | 20:45

Is er een soortgelijk probleem in de usa zoals wij kennen?

Bill Cosby | 12-06-18 | 21:23

Ga toch weg.... Ik houd men kid mooi thuis en ze kunnen hem kunnen proberen te halen. Al gaan ze op hun knieën..., never nooit krijgen ze hem mee.

SeaLifeFRL | 12-06-18 | 20:39

Filmpje doet het niet. Maar die foto. Ik dacht dat het een geintje was. Dit is toch godverdomme niet echt waar he.

beau van rtl | 12-06-18 | 20:38 | 3

Jullie vinden het toch niet erg dat ik mijn kleinkinderen vertel wat voor een slechte mensen moslims zijn en wat een verderfelijk boek de koran is. Ik voed mijn kleinkinderen op met respekt voor het goede.

beau van rtl | 12-06-18 | 20:40

Dit is toch al vrij oud? Ik meenn het al wel eerder gezien te hebben. En succes met de kleinkinderen, daar niet van, maar hoe heb je t met je kind(eren) aangepakt dat jij dit nu nog zelf moet aanpakken?

BlowingBubbles | 12-06-18 | 21:42

doen we samen he. Ik zie mijn kinderen nog. Goed opgevoed. Tijd aan besteed.

beau van rtl | 13-06-18 | 06:46
-weggejorist-
zeertegendradig | 12-06-18 | 20:30

"en zeg nog even deze drie regeltjes na" en plotseling zijn die kindertjes opeens officieel beleidend moslim.

Gerf | 12-06-18 | 20:29

Vreselijk!! Nu ook allemaal verplicht naar kerk en synagoge?

J.Waterman | 12-06-18 | 20:26 | 1

Die ouders zijn geen knip voor de neus waard. Bij mijn kinderen was dit niet gebeurd. De directeur van die school had ik eens even een bezoekje gebracht in zijn kantoor. (afblazen die handel).

Rest In Privacy | 12-06-18 | 22:06

Een klein aantal moslim kinderen op een katholieke school weigeren naar een kerk gebouw te gaan. Waarom altijd dat eenrichtingsverkeer als het om moslims gaat bij elkaar accepteren. Of moslims die geen verjaardag vieren en dan weigeren op een verjaardagskaart voor de ander wat te schrijven maar wel zelf het door de werkgever betaalde verjaardags kado accepteren.... het zijn nu nog uitzonderingen en laten we dat zo houden!

wie zal het zeggen | 12-06-18 | 20:25 | 1

We moeten eens stoppen met tolerant zijn voor intolerantie.

lacucaracha | 12-06-18 | 22:21
-weggejorist-
Bill Cosby | 12-06-18 | 20:12
-weggejorist-
tata1981 | 12-06-18 | 20:08

Het lijkt me een satanisch genoegen de schoolimam te vertellen dat mijn kleinzoon graag naar een cem gaat en niet naar zijn haatpaleis. In een cem mogen jongetjes op gelijke voet met meisjes spelen www.youtube.com/watch?v=rfGPXIJru50

hmariavanempel | 12-06-18 | 19:50

Stel nou dat je als afvallige moslim je kinderen op die school hebt gedaan? Terwijl je misschien door je afvalligheid geen vrienden meer hebt en ook door je familie bent uitgestoten?
Waar zijn jouw rechten dan? Lekkere schop in je bek van zo’n school.
En wat is dit trouwens voor fokking onzin, ik kan me niet herinneren dat wij ooit een naar een kerk zijn gegaan om een mis mee te maken of naar de synagoge om adonai adonai te prevelen. Waanzin dit.

Titaantje | 12-06-18 | 19:43

NOOIT zal ik dit toelaten.

En wanneer ik het zou overwegen; wanneer alle moslimkindjes éérst naar de kerk en synagoge zijn gegaan en actief hebben meegebeden en desnoods een doop ondergaan. En een keppeltje hebben opgehad.
Het is namelijk tijd voor wat 'voor wat hoort wat'. Ze lopen namelijk wat turfstreepjes achter, en het is meer dan genoeg geweest.

letopuwzaak | 12-06-18 | 19:39 | 2

Waarom hoor ik op het journaal niks over een gijzeling in Parijs?

letopuwzaak | 12-06-18 | 19:40

Linkje?
Op GS staat ook niets hoor.
#?

Lionfromzion | 12-06-18 | 19:44

Zorg dat je kind heel opvallend een sieraad in de vorm van een groot kruis draagt.
Of je christelijk bent of niet.

BBmetR | 12-06-18 | 19:33 | 4

Davidster mag ook.

meneer der meneren | 12-06-18 | 19:40
-weggejorist-
tata1981 | 12-06-18 | 20:20

Een davidster????? U bedoeld een keppel

menage | 13-06-18 | 08:50
▼ 1 antwoord verborgen
-weggejorist-
balustrade | 12-06-18 | 19:33 | 1

En verder, Den Haag moet ingrijpen: dit druist in tegen de grondwet.

Je kan niemand verplichten om aan een godsdienstige handeling mee te doen !

Wanneer stopt dat naiëve gezeik van die ambtenaren nou eens.

Islam wil de wereld veroveren, dat zegt nog niet dat we daar goedschiks aan mee moeten werken.....

Tee Of Cup | 12-06-18 | 19:32 | 1

Den haag en ingrijpen..
Juist ja. Tegen wildplassers en foutparkeerders dan..

schoon-schip-maken | 12-06-18 | 19:39

Kinderen wat verkeerds gegeten, toevallig net ziek die dag en zelf voel ik me ook niet goed. Jammer hoor. Maar niet heus.

Ze kunnen je nooit "straffen" omdat je je kinderen ziek thuis hebt gehouden, als je maar netjes de school belt.

Het is je EIGEN verantwoordelijkheid om je kinderen goed op te voeden, en welke vragen ze moeten stellen; in de moskee bijvoorbeeld over homo's en waarom vrouwen apart moeten en hoe dat zit met de gelijkheid.

EnNouJijWeer | 12-06-18 | 19:30 | 3

Het failliet van nederland als U dit meent "Ze kunnen je nooit "straffen" omdat je je kinderen ziek thuis hebt gehouden" De angst regeert.... Daarom word rechts groot

Rest In Privacy | 12-06-18 | 19:33

Dan moet je ze wel thuis houden. Kunt niet hebben dat ze hun varkensvlees over die mooie moskeevloer uitspugen.

PresidenteDeConjovia | 12-06-18 | 19:33

Ik neem aan dat u ook dat soort gesprekken aangaat en het niet alleen aan de kinderen overlaat.

menage | 13-06-18 | 08:51

Nooit van mijn leven zal ik mijn kinderen naar z’n haatclub laten gaan, laat de onderwijs inspecteur maar komen dan zal deze met gepast geweld van het erf gejaagd worden. Man man wie verzint zoiets... De ISlam word gewoon door de overheid opgedrongen en verheerlijkt .

FapMaster | 12-06-18 | 19:27 | 1

Ik kan me niet voorstellen dat dit overheidsbeleid is. Wel beleid van schoolbesturen die vol zitten met deugende mensen.

DebraCadabra | 12-06-18 | 19:29

En leer ze gelijk dat achter elke mohammedaan een opgesloten vouw staat....

Mazoeza | 12-06-18 | 19:26

Ziek Nederland.

Wim van Ingen | 12-06-18 | 19:26

Die school houdt zich niet aan de wet:

Vrijheid van godsdienst houdt in dat je vrij bent om hier niet aan mee te doen.

Die directeur van de school moet dus aangegeven worden bij de politie wegens wetsovertredingen.

Tee Of Cup | 12-06-18 | 19:26 | 1

Zeer mee eens!

Rest In Privacy | 12-06-18 | 19:42

Het leerzaamst is het spelelement : Hoe herken je het mohammedanisme ?

Snuif de lijkenlucht en volg het bloedspoor.......

Mazoeza | 12-06-18 | 19:25

De Al-fuckyfuck moskee van de stichting WtF. Alleen al om de naam mag mijn kind niet mee.

echtpaul | 12-06-18 | 19:22

Ouders die hier de rug niet rechthouden verdienen het t.z.t. kaalgeschoren te worden.

PresidenteDeConjovia | 12-06-18 | 19:22

Hoe kan dat nou, bij de verkiezingen kiest driekwart van Nederland partijen die vinden dat er meer moskeeën mogen komen, maar wanneer de kinderen er dan naartoe moeten om eens te kijken wordt het ineens een probleem?
Wen er maar aan zou ik zeggen, het is te laat voor een terug, die mogelijkheid is er echt niet meer.
Ik zie trouwens vrijwel alleen mannen naar de moskee gaan, dus de vrouwen zijn straks 'off the hook' wat dat betreft.
Natuurlijk mogen ze dan ook niet meer naar scholen.
De jongens, als het meer uitverkoren deel van de schepping gelukkig wel.
Maar wanneer je ouders kennelijk nu al zo achterlijk zijn om via de politiek voor die islam troep te kiezen, helpt een school duidelijk toch niet, en kunnen vrouwen net zo goed alleen een keukenleven lijden, in de keuken waar een echte moslimmevrouw tenslotte vrijwel altijd hoort te zijn, niet bij de mannen in de huiskamer.
Volgens het profeetje that is, het Grote pedovoorbeeld.
Alias de grote overschrijver van de Bijbel.

BosrandDirk | 12-06-18 | 19:21

Een beetje kennis, know your enemie, kan geen kwaad. Het ligt er gewoon helemaal aan welke en wat voor school het is.

Stop jij je kinderen bewust op een Christelijke/Katholieke-school, omdat je gelovig bent en het graag wil doorgeven aan de volgende generatie, kan het helemaal geen kwaad om eens bij een ander in de keuken te kijken.

Gaan je kinderen naar een openbare school, omdat je helemaal niks met het geloof te maken wil hebben, dan is het een no go.

Ik zou dan mijn kinderen dan, zonder het te voren te melden, een dagje thuis houden. (Of ze zouden zelf graag eens een kijkje willen nemen in die moskee.)

BadPatNL | 12-06-18 | 19:19 | 2

Anderzijds schijnt het vak 'geestelijke stromingen' een verplicht vak op de basisschool.

marjen | 12-06-18 | 19:26

@marjen Ja ja, geestelijke stromingen. Daarom zitten al die moslimkinderen op hun blote knietjes in de katholieke kerk te bidden. Nooit.

DebraCadabra | 12-06-18 | 19:34

Als het goed zie op de foto, zijn het allemaal kleine meisjes van een jaartje of 9. Precies de juiste leeftijdsklasse als bruiden voor de pedofiel Mohammed (varkensschnitels zij met hem)

telelezer | 12-06-18 | 19:17

Ja je hebt altijd van die maatschappijleer achtige losers. Kortom: Het Antoon Schellenscollege is een k-u-t school !!

Tenzij er werd uit uitgelegd aan de kids: ' Kijk hier komen de mensen vandaag die koploper zijn in iedere negatieve CBS-statistiek ' ........... dan, ja dan neem ik mijn woorden terug.

Ervaringsdeskundige | 12-06-18 | 19:16

Je moet wel heel erg gestoord zijn om hier niet tegen te ageren. Maar 85% vind het wel prima zo, liever meer dan minder islam, toch?

H.Teeuwen | 12-06-18 | 19:15 | 1

85% is niet de godganse dG obsessief met de islam bezig en hebben nog een beetje perspectief als het om incidenten gaat. Anti islamsime lijkt wel een religie tegenwoordig

menage | 13-06-18 | 08:54

Vind dat je best mag weigeren, ik vond naar de kerk op bezoek vroeger ook kut.

Maar die tweet, bouw dan meteen een bunker, overdreven gedoe.

menage | 12-06-18 | 19:12

Terug naar de middeleeuwen! Ik vraag me echt af wanneer die schapen die zich medelanders noemen een keer wakker worden! Werkelijk waar; ON-BE-GRIJP-E-LIJK!
Dom volk!

Ali Bundii | 12-06-18 | 19:08 | 1

Nee, Nederland hoeft niet meer te Islamiseren, het is inmiddels al zover.

FreeVogelaar | 12-06-18 | 19:13

Die hele Haagse kliek ontvangt geld van een meerdere hoofddoeken vanuit die zandbak in het midden oosten.
Daarom is het ook zo oorverdovend stil over die moskeeën lijst die ook geld ontvingen vanuit dezelfde zandbak.

Dzjengis-Somebody | 12-06-18 | 19:07 | 3

Graag bewijs van deze mogelijk smadelijke bewering anders doen we het af als gel*l van een dronken aardbei.

Berbaar | 12-06-18 | 19:09

@Berbaar | 12-06-18 | 19:09 |
Heeft U nu geen ander antwoord als gel*l van een dronken aardbei en VrijMiBo gelul.. Kom eens met een motto of stellingname.

Rest In Privacy | 12-06-18 | 19:15

@ Berbaar | 12-06-18 | 19:09
Uw heftige reactie doet vermoeden dat er een gevoelige snaar is geraakt?

telelezer | 12-06-18 | 19:20

Maakt mij ook niks uit maar na het zien van dit filmpje toch wel: wie laat kinderen nu bidden hoewel ze geen moslim zijn? Sodemieter op !

Simon_GS | 12-06-18 | 19:06

Thuisscholen, of op zijn minst ageren tegen waar je het niet mee eens bent op het moment dat je waar je het niet mee eens bent kan voorkómen.
Niet laten gebeuren en achteraf gaan lopen janken alsof het niet je eigen verantwoordelijkheid is.
Iedereen laat alles gebeuren en jankt achteraf. En dat alleen al gaat voor grote problemen zorgen. Als je voelt dat iets fout is, ben je zelf bij machte om je macht te pakken. Mijn kind, mijn normen en waarden. Punt.

A.U.EnLeven | 12-06-18 | 19:04 | 2

Mijn kind, mijn normen en waarden. Punt.
@ A.U.EnLeven | 12-06-18 | 19:04
Ik denk niet dat de kinderbescherming het daarmee eens is. Zodra uw normen en waarden afwijken van wat de overheid wil (lees: meer islamisering) , dat kunt het wel vergeten.

telelezer | 12-06-18 | 19:23

telelezer | 12-06-18 | 19:23
Oh ja? Ik heb schijt aan de overheid, zeg maar.
Ik verantwoord mij enkel aan mijn natuur. De natuur, zo u blieft.
En als die 'nee' zegt, is het nee. Fuck conventies en schijt aan en op de overheid.

A.U.EnLeven | 12-06-18 | 19:47

Het antwoord is neen. Schijt aan de school, de schoolinspectie en het ministerie van onderwijs . Dan maar bekend staan als nazi. Voordeel van negert zijn is dat blanke SJW’ers niet weten wat ze met een zwarte nazi aan moeten. LOL.

Bigi Bana Boy | 12-06-18 | 19:03 | 1

Hahaha.. Prima reactie. Fuck de overheid. Kom in verzet en toon burgelijke ongehoorzaamheid, die kut-uitdrukking verzonnen door autoritaire politici.

knerf | 12-06-18 | 19:42

Ik schrijf 1983/84... ( ik was destijds 16 ). Als zoon van een gereformeerde moeder en hervormde vader had ik geregeld verhitte ( maar altijd respectvolle) gesprekken met mijn ouders over mijn gebrek aan 'drang' om naar catechisatie te gaan en belijdenis te doen. Dat deed ze ( zeker mijn moeder) best pijn maar ze opperde op een gegeven moment dat het misschien leerzaam zou zijn voor me als ik eens een keer naar een moskee zou gaan, en katholieke kerk en naar een dienst van baptisten, jehova's getuigen, een synagoge ook. Gewoon, om de sfeer te proeven en te ontdekken waar ik me thuis zou kunnen voelen.
Afijn... advies opgevolgd, alles gedaan en na een paar weken was ik eruit. Het was allemaal niks voor me.
Toen mijn ouders in 1985 op hun 50ste ( half jaar na elkaar elkaar) overleden was ik definitief klaar met religie. In welke vorm dan ook.
Alle respect voor mensen die geloven in-, en vasthouden aan een niet tastbaar opperwezen maar voor mij werkt het niet. Val ik morgen om? Dan is het hier klaar voor me. 5ehands bouwvakkersbusje met mijn lijk er in naar het crematorium, geen geldverslindende plechtigheden aldaar, zeker geen niet te hachelen koffie/thee met kleffe cake nadien maar een uitgebreide Indisch eet gelag bij mij in de tuin met een hoop drank voor de mensen die het aandurven.
Echt... er zijn slechts enkele zekerheden. Je wordt geboren, betaalt belasting en gaat weer dood. Meer is er niet van. Daar verhelpt geen enkele religie iets aan.
Echt hoor.... Leef je leven, met respect voor je eigen waarden en ook voor die van anderen maar vooral: geniet ervan zolang het kan. En... neem het leven niet al te serieus want niemand overleefde het tot nu toe .

loze stijl | 12-06-18 | 19:03 | 6

@BlowingBubbles Bedoel je wat is mijn achtergrond of wat ben ik gaan geloven?

Lewis | 12-06-18 | 19:22

@BlowingBubbles
Eigenlijk wel duidelijk, my bad.
Bij het christendom.

Lewis | 12-06-18 | 19:28

@Lewis. Ok, dank.

BlowingBubbles | 12-06-18 | 20:58
▼ 3 antwoorden verborgen

Burgerparticipatie is een farce. Denkt men dat moslims en niet-moslims op hun werk over geloof en politiek praten?
Goed recept voor grote ruzies op het werk.
Dus leeft men een beetje langs elkaar heen. De Nederlandse wet is het bindend element, en de taal. Meer niet. Dus zo'n vak heeft weinig zin.
Kinderen die een moskee eens van binnen zien, ok. Maar geen handelingen laten verrichten, of gebed, of islamitische spreuken laten zeggen.
Observeren ok, maar niet participeren.

marjen | 12-06-18 | 18:57

Niks mis mee, na een bezoek aan protestantse kerk, katholieke kerk, synagoge en boeddhistische tempel. Maar niet op een kleedje gaan liggen buigen, da's niet nodig.

Voorbijfietser | 12-06-18 | 18:52 | 5

@Knufter | 12-06-18 | 19:02 |
kwam laatst in rotterdam-zuid een katholiek tegen die zat te sissen tegen me.. ik zei er wat van.. gelijk stonden 6 katholieken om me heen .."wat ik wilde!"

Rest In Privacy | 12-06-18 | 19:05

shampo | 12-06-18 | 19:05 Ze zijn altijd wel heel behulpzaam, die katholieken. "Wat is jouw probleem". Een belletje en de hele groep misdienaars komt eraan rijden. Op jouw scooter.

Rest In Privacy | 12-06-18 | 19:11

Misdienaars slaan ook altijd zo mooi kruisjes.

Knufter | 12-06-18 | 19:13
▼ 2 antwoorden verborgen
-weggejorist-
McRatt | 12-06-18 | 18:52

Hij maakt een verwarde indruk ... zeggen ze

Loebas | 12-06-18 | 18:58

En intussen hoor ik over allerlei vreemde incidenten. Winkels in Delft worden beschoten, een man pikt een auto van een vrouw op de snelweg en rijdt als een gel er vandoor, steekincidenten. Wat is er toch aan de hand. Nadere informatie volgt maar zelden.

marjen | 12-06-18 | 19:05

Als ze zo nodig naar de moskee gedreven moeten worden om te proeven hoe de Religie van de Vrede vaart, dan toch liever als er zo'n haatbaard geprogrammeerd staat, de haathut helemaal vol zit met moslims die het Westen verachten, broeders en zusters gescheiden. en de sfeer langzaam onaangenaam bedreigend wordt.
Dat is echt participeren, als westers kind de diepe haat proeven die naar je toegewaaid komt, en de onaangename geur binnenkrijgen van onverholen verachting. Dat is een leermomentje dat er toe doet, dat aankomt, dat stof tot nadenken geeft, dat een catharsis bewerkstelligt.

Schoorsteenveger | 12-06-18 | 18:51

echt, ouders in nederland zijn willoze slaven, ze laten hun kinderen uitbuiten indoctrineren en dus onderwerpen.. Knettergek, die vader is dat een achterlijk watje oid. Wat een verschrikkelijk kwalijke zaak, die Ouders per direct uit hun ouderlijk gezag zetten. Allemachtig zeg.

Mark_D_NL | 12-06-18 | 18:47 | 2

Hoho.
Berber bijv heeft net contact met zn zoon opgenomen om op zn 24e met terugwerkende kracht alsnog ff de besnijdenis te voltooien.
Zn dochter is inmiddels zoek, waarom weet ie nog niet, de lul..

schoon-schip-maken | 12-06-18 | 18:52

misschien denken die linkse ouders/leraressen dat ze evt korting krijgen op besnijden van de kinderen in de moskee. win/win

Rest In Privacy | 12-06-18 | 18:56

Geef de kinderen wel een lekker Bifi worsjte mee dan...

RedwhiteNick | 12-06-18 | 18:47 | 1

Ik zou ze spekjes meegeven om net als in t sprookje de weg terug te kunnen vinden..

schoon-schip-maken | 12-06-18 | 18:55

Hoeveel ouders zouden weigeren als een gemiddelde school in Rotterdam-Zuid een praktijkexcursie organiseert naar een Kerk of Synagoge waar de kindjes vervolgens moeten bidden tot God of Jaweh?

Ramsesz | 12-06-18 | 18:47 | 2

alleen Kopvodden ouders

Rest In Privacy | 12-06-18 | 18:54

Als het énkel naar een Kerk was, of énkel naar een Synagoge, zou ik er eveneens bezwaar tegen hebben, principieel bezwaar, al acht ik de Religie van de Vrede de meest gevaarlijke van de monotheïstische godsdiensten.

Schoorsteenveger | 12-06-18 | 18:54

Al Fokyou-moskee van de stichting Wtf?

King of the Oneliner | 12-06-18 | 18:45

Als ik kinderen krijg (ja heb een vriendin), kunnen ze het vergeten, MIJN kinderen gaan hier niet aan meedoen. Al moet ik tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend zijn

Generaalspruit | 12-06-18 | 18:43

Europa is verloren.

frisenfruitig | 12-06-18 | 18:43 | 6

Frisenfruitig. Kijk om je heen, Europa ontwaakt!

Rest In Privacy | 12-06-18 | 19:05

AanDiggelen | 12-06-18 | 19:05 |
+1

Rest In Privacy | 12-06-18 | 19:11

Zolang we met meer zijn hoef je er maar een je graf mee in te nemen.

LiniaalRectaal | 12-06-18 | 19:17
▼ 3 antwoorden verborgen

"Wie niet horen wil moet maar voelen" gaat weer heel groot worden.

harry19612 | 12-06-18 | 18:42

Ach ja. En volgende week is het verplicht een regendans wegens andere primitieve culturen, toch?
En dat stoort me. Dat we de facto een nieuwe staatsgodsdienst hebben. Doe me dan de oude gristelijke maar weer terug - dat is de culturele bakermat van mijn voorouders.

Rommelende Onderbuik | 12-06-18 | 18:41

Mwah, die zou ik ziekmelden en de volgende dag mn telefoon vol filmpjes van halal slachterijen en vrouwenbesnijdenis meegeven om te delen met geïndoctineerde deugkids.
Deugouders dwingen na te denken is een nobel iets en in t ergste geval kunnen ze altijd nog hulp zoeken bij een deugouderpsychiater.

Geen geloofswaanzin aan mijn dna-streng. Geen god en al zeker geen Allah.
Spijkers met koppen hakken.

schoon-schip-maken | 12-06-18 | 18:40 | 1

Filmpjes van herenbesnijdenis zijn nog wel te vinden. Vrouwelijke baby's mishandelen is immers verboden, maar jongensbabys mogen in zo'n gaaf land nog gewoon mishandeld worden. Maak eens een eind aan dat leed.

SlimmeBelg | 13-06-18 | 14:51

Goede ouders... wel straks niet zeuren als hun kind geradicaliseerd is en naar een of ander ku.t land vertrokken is en wie weet daar om komt...

Rene046 | 12-06-18 | 18:38
-weggejorist-
rmstock | 12-06-18 | 18:37

Zijn die leraressen niet aan te klagen? Ze moeten toch geschiedenis leren ipv een gewelddadige ideologie te pushen.

Rest In Privacy | 12-06-18 | 18:36 | 2

De gemiddelde leraar is een softe deugmongool. Als je m de week tevoren 5 x goeden avond wenst naast zn voordeur terwijl ie de hond wil uitlaten wordt ie vast heel begripvol.
Toch zeker als het op verplichting aankomt. Beetje leraar zou de ouders adviseren je kind ziek te melden onder t motto van ik mag t eigenlijk niet zeggen

schoon-schip-maken | 12-06-18 | 18:43

Shampo
Die leraressen zijn vaak van die alternatieve GroenLinks figuren. Ik heb al tegen zo'n figuur gezegd ''als je het durft om mijn kind onder schooltijd in zo'n haathut te sturen, en zij verteld me dat na school, kwak ik je zo in je bakfiets, en rij ik je het water in". Mongool zei ik.

Rest In Privacy | 13-06-18 | 11:07

En kennis vergaren over het mohammedanisme?

Een kwartiertje ISIS-filmpjes is voor een hoogleraarschap op die leeftijd voldoende.....

Mazoeza | 12-06-18 | 18:36

De "overheid" zoud zich moeten realiseren dat je met dit éénrichtingsverkeer alleen spookrijders tegenkomt....

De overheid zijn wij, en wij realiseren ons dat !

Mazoeza | 12-06-18 | 18:34 | 1

Staat al vast dat die Haselhoef de spookrijder was?

BlowingBubbles | 12-06-18 | 18:44

Op zich sta ik er positief tegenover wanneer kinderen kennis vergaren over de verschillende religies in de wereld. Met kennis bedoel ik echter dat er uitgebreid over de voor- en nadelen van de betreffende godsdienst kan worden gediscussieerd. Bij de Islam wordt zelfreflectie en zelfkritiek niet getolereerd. Een ieder die kritiek uit op zaken als kindbruidjes, besnijdenis bij vrouwen, de ondergeschikte positie van de vrouw, het ritueel slachten, de inspiratiebron voor terroristische daden enz. enz. wordt geintimideerd vanuit diverse hoeken en al snel als islamofoob en racistisch neergezet. Geen enkele school of onderwijsbureau gaat zich hieraan snijden. Kortom het hele onderricht over de Islam en het bezoek aan de moskee is een pro Islam verkoop praatje, waar kinderen niet aan bloot gesteld moeten worden. En verder is het van de zotte dat westerse kinderen zich zouden moeten verdiepen in de Islam. De Islamistische kindjes zouden op hun beurt meer moeten integreren in onze samenleving en interesse moeten tonen in de westerse normen en waarden.

Matrixrood | 12-06-18 | 18:33

Waar ik bezwaar tegen maak, is dat men alleen naar een moskee op bezoek gaat. Waarom niet een relireis naar een synagoge, migrantenkerk, hindoetempel en dan eventueel ook een gewone kerk en moskee. Nu is het echt weer propaganda voor de islam. Terecht dat ouders daar bezwaar tegen maken. Helemaal te ver gaat het bidden in een moskee. Dat is toch ook niet verplicht in de kerk voor moslimkinderen?

Rest In Privacy | 12-06-18 | 18:32 | 3

Precies, FvD zeg er eens wat van, moslims ook naar de kerk/synagoge, of anders het schoolbestuur voor de rechter slepen.

JackStick | 12-06-18 | 18:36

wordt dan ook tijd dat we moslim kinderen dwingen om varkens vlees te eten.

Rene046 | 12-06-18 | 18:39

Jaja, maar dan komt de aap uit de mouw en dat willen de autoriteiten natuurlijk niet.

BlowingBubbles | 12-06-18 | 18:45

Je laat je kind ook niet thuis dat klopt wel natuurlijk. Thuis zou ik met kind gewoon een gesprek voeren over dat ouderwetse gevaarlijke geloof.

BozePaarseMan | 12-06-18 | 18:31 | 1

Want?
Ik heb nog nooit een mocro uit mn klas meegehad naar n beurs of schoolreisje.

Arm en geen geld zeker? Maar wel op vakantie naar dubbelpaspoortië uiteraard..

schoon-schip-maken | 12-06-18 | 19:07

De architectuur van zo’n moskee heeft niets hatelijks, dus dit soort bezoekjes zijn een vorm van misleiding. Mocht de homo-meester trouwens naar binnen?

JackStick | 12-06-18 | 18:31 | 1

Dat wel, maar hij moest via de minaret naar buiten.

LiniaalRectaal | 12-06-18 | 19:14

McMarx | 12-06-18 | 17:23

Zij erfde eens een zilveren toverfluit
Waarmee ze al wat slecht was wou bezweren
Ze speelde bach en hoopte dat 't geluid
Barbaren en ook duivels kon bekeren

Een rapper en een dikke tubaspeler
Die klopten aan en zij was inclusief
Het klonk niet beter maar wel actueler
En zij had alle muzikanten lief

Zo kwamen er nog vele muzikanten
Met trommels, potten, deksels, stokken, pannen
De lucht zaagt nu van wrange dissonanten

In toonstelsels van vet uitheems komaf
Zelf is ze weggelopen, overspannen
En Bach is weer gestorven in zijn graf

Knufter | 12-06-18 | 18:31 | 3

Knurft, wat een goeie. Als liefhebber van Bach is het heel duidelijk. Ik luister nu soms al met de gedachte dat die cultuur gaat verdwijnen. Terug naar barbaarse humorloze, liefdeloze, anti-culturele tijden.

marjen | 12-06-18 | 19:16

excuus ... Knufter natuurlijk.

marjen | 12-06-18 | 19:17

Hahah, van Hufterst naar Knufer naar Knurft, die is ook wel grappig :)

Knufter | 12-06-18 | 19:30

Het jeugdjournaal en Spanga beginnen hun vruchten onder de naievejeugd al af te werpen.

ja,diedus! | 12-06-18 | 18:30

Zo lang mijn kinderen nog bij mij thuis wonen zal het gif van het geloof hen niet aanraken. Wat ze daarna doen moeten ze zelf weten.

Gezien hun kundige opvoeding zullen ze tegen die tijd aardig resistent zijn.

Statler en Waldorf | 12-06-18 | 18:30

Onderwijs en islam gaat ook zo goed samen. Stelletje idioten.

watergeus | 12-06-18 | 18:29 | 1

Dit zijn wel de politieagenten van de toekomst hoor. Iftarbestendig.

ja,diedus! | 12-06-18 | 18:31

Gezellig, met de kinderen zonder hun ouders op bezoek in de kazernes van Erdogan en de Boze Profeet. Misschien dat de imam er wel een paar wil kopen, als de racistische ouders daar geen vervelend (en strafbaar) probleem van maken.
In Engeland gooien ze de bezwarenmakers tegen tegen traditionele islamitische handel ook in de dodencel.

Jan Passant mk2 | 12-06-18 | 18:28

Worden in dezelfde context ook Boedistische meditatie zalen bezocht, gaan schoolkinderen ook naar Hindoe tempels, worden synagogen en kerken bezocht? Of gaat het weer alleen om die fucking islam?

ratelaar | 12-06-18 | 18:28 | 1

Nee. Ja.

ja,diedus! | 12-06-18 | 18:32

Vrijheid van godsdienst gaat niet op voor basisschoolkinderen.

ja,diedus! | 12-06-18 | 18:26

Bij een verplicht bezoek aan een kerk zouden alle regressieve linkse deugpuppies beginnen te fulmineren over separatie tussen kerk en staat enzovoorts. Maar het is islam, en niets is beter om te laten zien hoe progressief en ruimdenkend je bent dan het faciliteren en accepteren van een culturrvreemde regressieve haatideologie. Weerzinwekkend.

geenspam | 12-06-18 | 18:25

Geweldig, dat policor islamofiel basisonderwijs. Welke oetlul van een ouder laat dit toe???! Schaam je diep islam meebuigers!!!

H.Teeuwen | 12-06-18 | 18:22 | 1

Ouders die dus begrip hebben dat er in baby penissen word gesneden. Moet kunnen toch, zeg zullen we ook in de piemel van kees-jan snijden.. dan horen we er bij op het schoolplein

Rest In Privacy | 12-06-18 | 18:30

Ik zat als niet-christelijke op een Christelijke school en dit hadden wij nooit gedaan. We hadden zelfs nog nooit een kerk bezocht. We hadden wel ooit iets geleerd over verschillende godsdiensten, maar dat was het wel. 90% van de tijd waren we bezig met taal en rekenen en bijna iedereen uit onze klas ging naar het havo of vwo.

Tegenwoordig ligt de nadruk op culturele en creatieve activiteiten, want 'laat ze lekker kind zijn'. Ja, totdat dat kind in groep 8 zit en keihard faalt op de citotoets. Oh wacht, zelfs daar hebben ze nu twee versies, zodat de zwakke kids een makkelijke versie krijgen en minder hard falen.

Bharata | 12-06-18 | 18:21

Mijn kinderen mogen naar de Moskee onder het mom van vooruitgeschoven verkenners, zwakke plekken zoeken..... verder kennen ze het al als de religie van de wrede. Kun je ze niet vroeg genoeg leren. Keep your friends close..... but youre enemy even closer.

Oepsie1234 | 12-06-18 | 18:21

Over.Mijn. Lijk ! dat mijn kind mee zou gaan. De school die hieraan meewerkt is volledig van het padje.

pleemobiel | 12-06-18 | 18:21

Geef de naam van de persoon/personen/instantie die dit verplicht stellen!!!! Durf het hier neer te zetten. Genoeg is genoeg.

KeptenNL | 12-06-18 | 18:20 | 6

en kijk daar hebben we moslim berbaar... lafaard en profiteur U werkt wel?
laat ze maar die persoon/personen/instantie vertonen.. gaan wij zien wat er gebeurt

Rest In Privacy | 12-06-18 | 18:42

Berbaar openlijk en trots NSB, goh ik word niet geaccepteerd in de maatschappij raarrrr

Rest In Privacy | 12-06-18 | 18:46

@Keptennl Namen en rugnummers worden dagelijks bijgewerkt.

Mark_D_NL | 12-06-18 | 18:52
▼ 3 antwoorden verborgen

Precies de tang waar die Islam ons in houdt. Doe je mee, dan help je ze nog sneller, dan ben je de golf waar ze op mee kunnen surfen. Over jóuw rug dus. Letterlijk. Doe je niet mee, dan hanteren ze 'ons beleid; vrijheid van geloofsovertuiging etc.'. Dat moet je Mo'tje nageven, dat had ie goed begrepen.

JoyCee | 12-06-18 | 18:19

"Ik hou mn mond maar, anders wordt ik gezien als rechts" ENORME flapdrol, zo gaan we er wel komen met zn allen!

krijgdetiefusmaar | 12-06-18 | 18:17 | 1

Angst .. simpele angst voor het er niet "bij horen"

Rest In Privacy | 12-06-18 | 18:25

Wanneer er ook een verplichte excursie is naar een kerk, een synagoge, een hindo- en tempel en een atheïstische lezing lijkt het me niet verkeerd.

Premier Trutte | 12-06-18 | 18:16 | 2

Dan ook naar de Satanskerk, de Scientologykerk, het clubhuis van de Jehovahs, de huis van de Zevendendags Adventisten en het Kabouterhuis van de gelovigen die in kabouters geloven?

knerf | 12-06-18 | 18:18

Ben bang dat het beperkt blijft tot moskee bezoek en als er al een kerk of synagoge wordt bezocht de moslimkindertjes vrijgesteld zijn.

Franker | 12-06-18 | 18:34

Echt letterlijk misselijk wordt ik van zo'n foto. Het is een schande dat dit zo wordt doorgedramd. Is er alleens uitgezocht wie dergelijke 'programma's' nou pushen bij die scholen? Waar komt dat van daan. Kan me toch niet voorstellen dat een willekeurige lerares zo maar bedenkt dat het wel reuze interessant en leerzaam is om eens naar zo'n haathut te gaan. Al helemaal niet als ze homoseksueel zijn.

BlowingBubbles | 12-06-18 | 18:15

De Islam. Nu is het nog een keuze om wel of niet naar een moskee te gaan. Over 10 jaar is dit een verplicht examenvak op alle middelbare scholen. Net als Arabisch, Homohaat, Onverdoofd slachten, Vrouwenonderdrukking, de Sharia en de Herschreven Europese Geschiedenis van 632 tot nu. Hebben die Rifapen ook eens kans om cum laude af te studeren. Zeker als Taqiyya als extra keuzevak kan worden toegevoegd!

Mark zit te Dutten | 12-06-18 | 18:12

Die hele elite die hier regeerd is willens en wetens het kwaad zelve alles verloopt volgens een geheime agenda waarbij moedwillig onderwerping aan de islam en totale destructie en chaos in Europa de voorlopers zijn van een NWO die waar zelfs Kim waarschijnlijk jaloers op zou worden.

McRatt | 12-06-18 | 18:09 | 5

@ja,diedus! | 12-06-18 | 18:28
Berbaar en inhoud? Hahahahahaha.

Goeie grap man.

TeeJee | 12-06-18 | 18:35

koekoek!! ?? Is dat berber gebergte taal?

McRatt | 12-06-18 | 18:36

ja,diedus! | 12-06-18 | 18:28 Inhoudelijke argumenten in discussies hoef je niet te verwachten van ons Haagse heertje Berbaar. Het is wat geblaat van een schaap aan de dijk.

knerf | 12-06-18 | 18:45
▼ 2 antwoorden verborgen

Het word steeds gezelliger in Nederland.

Sibl | 12-06-18 | 18:07

Weer een slappe ouder. Ook weer een vorm van onverschilligheid. Zo van wat maakt het uit. Het maakt heel veel uit. En dan nog, als jij de zoontje thuis houdt wat andere ouders denken. Neem eens een standpunt in. Ik laat mijn zoontje er echt niet heen gaan. Nu niet, nooit niet. Niemand kan mij dwingen. Geen bezoek aan haatpaleizen. We zijn de weg kwijt, en zijn dwalende. Over 20 jaar zijn we alles kwijt, dan moet iedereen verplicht naar Mekka, zitten en bidden. Naivelingen die zo erg willen deugen dat ze hun eigen vrijheid er voor opgeven. Paradoxaaler kan niet.

De Evangelist | 12-06-18 | 18:04

Ik zou mijn kind meteen van school halen.

Schepvogel | 12-06-18 | 18:03

Simpele oplossing: ziek melden. Heb je altijd plausible deniability. Wat pas echt ziek is, dat je tot dit soort draconische maatregelen moet komen om niet je kind te kort te doen.

liggend_streepje | 12-06-18 | 18:01 | 1

Precies, als second best wel te verstaan. Mijn kind is niet fit genoeg voor deze deuglinkse hersenspoeling. F you, schoolfrik.

HaatbaardKnipper | 12-06-18 | 18:06

naar de buitenwereld doen ze zich gematigd voor, ook vertelt een imam hoe je vrouwen moet stenigen en dat je kinderen boven de tien die niet willen bidden mag slaan..
zembla.bnnvara.nl/nieuws/dit-gebeurde...

Rest In Privacy | 12-06-18 | 18:01

Wat erg joh.

.... dat die kinderen educatief in aanraking komen met ook een geloof in Nederland. Net als met het katholieke geloof, dat in Ierland vele weeshuismeisjes tot een ellendig hoeren-slavenbestaan dwong in vreslijke instituten, dat in vele jongensinternaten levens voor altijd verwoestte, dat nog niet heel lang geleden het geloof te vuur en te zwaard verbreidde en dat nog iets langer geleden de doodstraf had op ketterij.

Je hoeft niet zo' n paniek te maken om een bezoekje aan een moskee. Het is gewoon onderdeel van de kennismaking met de maatschappij. Inclusief dus de moskee, want je weet : Die zijn er en nog wel een tijdje ook want in 2070 of zo heb je ongeveer 10% moslims. Paniek om niks jongens. Maar goed, als je je kinderen per se thuis wil houden uit eigen politieke overtuiging, ga je gang. Wat je wil.

Beste_Landgenoten | 12-06-18 | 18:01 | 11

Nou ja, veel scholen gaan langs bij concentratiekampen inderdaad, ook ter educatie. Je wilt niet weten hoeveel busladingen schoolkinderen elke week een kijkje nemen in Dachau bijvoorbeeld. Ik snap de paniek niet.

Beste_Landgenoten | 12-06-18 | 19:08

@Beste_Landgenoten Autochtone kinderen doen dat ja. Moslims zul je zeer waarschijnlijk niet tegenkomen met een dagje Dachau. Maar daar kijk je maar snel even de andere kant op is het niet...

AlexStone | 12-06-18 | 19:34

@BL
Het verschil met bezoekje Dachau is dat de kinderen daar niet leren dat de joden untermenschen zijn en vernietigd moeten worden. Wat wel in lijn is met de Islam. Maar hou je kop lekker tussen je benen in het zand man, paniek om niks.

peterdh | 13-06-18 | 04:16
▼ 8 antwoorden verborgen

Nooit problemen gehad met het thuishouden van onze kinderen als er een paasdienst oid was in de lokale kerk via school... dus blijkbaar is de islam-training belangrijker,moet dus idd door de strot geramd worden...

Lompiedompie | 12-06-18 | 17:57

Man o man, wat een bange volgzame schapen zijn het. Over mijn lijk dat mijn kind geïndoctrineerd wordt in zo'n haathut. Kind is gewoon ziek op zo'n D-day.

Rest In Privacy | 12-06-18 | 17:56 | 2

Poppo van
Waarom zeggen dat je kind ziek is? Gewoon eerlijk zeggen dat je niet wilt dat je kind naar zo'n gebouw gaat, en dan het kind meenemen naar huis. En die leraar/lerares even grondig je mening er van zeggen. Je kan ze nog altijd een schop onder hun reet geven als ze tegen sputteren.

Rest In Privacy | 12-06-18 | 22:24

@Senorans

Heb je een punt, maar je wilt misschien ook ten voordele van je kind de communicatie met de school niet op scherp stellen. Dus mijn kind hoestte vannacht heel erg en ik denk dat ie koorts heeft, z'n voorhoofd voelde al een beetje heet aan denk ik, de afspraak met de dokter is vandaag om 13:25, tijdens het moskeebezoek. Ik heb het beste met mijn kind voor en wil gewoon het zekere voor het onzekere nemen.

peterdh | 13-06-18 | 04:20
-weggejorist-
von Amsberg | 12-06-18 | 17:56

LOL! Laat Nederland maar lekker de tyfus krijgen. Het overgrote deel van de Nederlanders vindt het wel prima en de mensen die het niet leuk vinden doen toch niks (o.a. GeenStijl). Of denk je dat je met artikeltjes schrijven iets kunt bereiken? Denk je dat Moslims gaan stoppen, omdat een of andere sukkel (zo zien ze je) iets op het internet heeft geschreven?

Erno-NL | 12-06-18 | 17:54 | 6

Wat stel je voor, Erno?

LuckyGirl | 12-06-18 | 18:11

Erno, je komt over alsof je de handddoek al in de rimg gegooit hebt. Waarom kerel, we beginnen net een beetje op gang te komen. Tuurlijk, alleen comments geven op GS stukjes gaat niet de omslag geven. Toch is dit een zeer druk bezochte website dus het kan niet anders dat het de mening van mensen beinvloedt. Zaak is aan ons om die mening te beivloeden naar een pro Europese cultuur.

Rest In Privacy | 12-06-18 | 19:00

Ahhh Erno-NL heeft de oplossing.... Laat eens horen? Wilhelmina had dezelfde oplossing.

peterdh | 13-06-18 | 04:22
▼ 3 antwoorden verborgen

We haten je als je blond bent, je enkels te zien zijn, je varken eet, je twee moeders hebt, ongelovig ben enz. Af en toe laten we nog een haatprediker langskomen ook en dan is het feest compleet.

Repetitive Beats | 12-06-18 | 17:52

Daar hebben we hier ieg GEEN gezeik mee. Openbaar Onderwijs is hier van elke onzin religie gevrijwaard. Wil je je kind hersenspoelen op jonge leeftijd, en dat is de enige tijd dat ze vatbaar zijn voor dit soort leugens, dan zal je hem/haar op betaalde school moeten dumpen, a minimaal 5000 per jaar. Mijn kinderen op moslim 'stockholm syndrom' bezoek......? No fucking way. Vegas; geen regen, geen hoofddoek.

LasVegasTheGuy | 12-06-18 | 17:51

Jong geleerd is oud gedaan. Er zijn vast nog wel een paar pappa's die het niet leuk vinden dat hun kroost verplicht naar de Moskee moet.
Dan gaat je kind naar de Moskee en zodra hij met zijn kont omhoog zit, dan moet hij zijn vinger diep in zijn keel stoppen. En dan kosts hij het hele bidkleed onder. Wanneer zijn vriendjes dat ook doen, heb je lol.

Haberdoebas | 12-06-18 | 17:49

Wow, dit bedenk je toch niet. Man, man, man wat een wegkijkend gelul van iemand met een Joodse vader. Awel, in de PvdA zijn en waren de Joden altijd de felste voorstanders van het binnenhalen van Islamofascisten. Waarschijnlijk in de hoop dat hun kinderen later door hen vervolgd worden. Afijn, ikke begrijp het niet meer.

Graaier | 12-06-18 | 18:03

Koninklijke Nederlandse verraders Bond.

ja,diedus! | 12-06-18 | 18:38
▼ 4 antwoorden verborgen

Alle kinderen preventief langs een homo-parenclub! Vooral moslim kindertjes, voor een betere acceptatie!
Niet? Hoezo zielig..?

boerk | 12-06-18 | 17:48

Gaan deze scholen ook naar een synagoge, rooms-katholieke-, protesstantse-, reformatorische-, pinkstergemeente-. jehovah's gemeente- etc. etc. gebedshuizen en om niet te vergeten de Hindu- en Budistische tempels etc. etc.? Doe je het een, dan moet je ook het ander doen. Wat leert onze jeugd eigenlijk op school. Zelf had ik een wiskundeleraar die zo rood was als een kroot en met zijn sacherijnig onuitgeslapen maandagmorgenhumeur vond dit te moeten uitdragen. Dat heeft hij geweten. Gaf overigens goed wiskunde, maar ik heb hem toen ook niet kunnen bekeren.

Een vrije paling | 12-06-18 | 17:48 | 6


Ach jongens maak je toch niet zo selectief druk. Een moskee is nu eenmaal een maatschappelkijk fenomeen en het is beter om te weten waar je het over hebt (als je er een keer geweest bent) dan ergens over te lullen wat je nooit hebt gezien. Het is gewoon onderwijs, educatie, een maatschappelijk verschijnsel maar nee, hier is het weer cerplicht zus en zo, haatpaleis dit en dat. Man relax een beetje, het is maar een moskee. Er worden geen mensen vergast. En wat ik eerder schreef: De katholieke kerk heeft ook een bloedige ellendige historie. Maar niemand zeurt als je kind eens een kathedraal gaat bekijken, gebouwd met het bloed en de slavenarbeid van velen.

Beste_Landgenoten | 12-06-18 | 19:12

“De katholieke kerk heeft ook een bloedige ellendige historie”. Nu niet meer, toch? In de middeleeuwen waren wij ook puur religieus en niet wetenschappelijk, maar sommige volken ontwikkelen zich. Onterechte vergelijking dus.

JackStick | 12-06-18 | 19:45

@vrije paling... Vergeet de Hell's Angels motorclub niet, en Sadatuhara... Zijn ook deel van onze samenleving, misschien ook een mooi XTC lab in brabant bezoeken????

peterdh | 13-06-18 | 04:25
▼ 3 antwoorden verborgen

Je moet dit juist aanmoedigen. Laat dit land maar buigen voor de islam.
Als je kijkt hoeveel policore mensen er zijn, is dit de enige logische conclusie. Gewoon hun gang laten gaan. De toekomst ligt toch in het Oosten: China, Japan, Korea, Vietnam: daar gebeurt het. Het Westen is terminaal, en dat kan beter uit zijn lijden worden verlost. Als ze daar de stekker uit willen trekken, hou ze dan niet tegen. Ga vissen, ga pierewaaien, ga lekker bowlen van mijn part. Laat de boel de boel. Tegen de policore hysterie doe je toch niks. De Chinezen nemen vanzelf de boel hier over. Echt, ik vind het gesneden zo. Gewoon vriendelijk blijven lachen, maar geen poot uitsteken als het policorenDOM keihard op de bek gaat. Sterker, gewoon met de armen over elkaar toekijken. Enjoy the show.

Rest In Privacy | 12-06-18 | 17:47 | 3

Eigenlijk heb je groot gelijk. 'Zij' maken de brokken en 'wij' zouden het dan moeten uitvechten? Dagutnie!

kwark001 | 12-06-18 | 17:49

Leugenaar!

Een vrije paling | 12-06-18 | 17:50

Nederland zit al op het 'point of no return'. Zeker als je bedenkt dat de mensen die hier tegen zijn in de volgende twee groepen vallen: Of het zijn achterlijke tokkies die gewoon niks kunnen, of het zijn mensen die niet verder komen dan artikeltjes schrijven, discussieren etc., waar je 0.0 mee bereikt.

Erno-NL | 12-06-18 | 18:00

De vierjarige dochter van deze fiscalist zou trouwens gewoon thuisblijven. Zit nu veilig op de meest blanke school in onze provinciestad (ik kan de niet Westerse Allochtonen op 400 leerlingen tellen op twee handen) en zet dat daarna voort tijdens haar middelbare school.

Het staat trouwens iedere ouder vrij om naar in de traditie van Gandi burgerlijk ongehoorzaam te zijn. Dan maar een boete van de leerplichtambtenaar. Vervolgens in individueel bezwaar bij de ambtenaar. Collectief bezwaarschriftje op stellen door een professional en idem bij de het beroep bij de bestuursrechter. Democratische rechten verdedig je zelf. En als klap op de vuurpijl: allemaal naar een andere school. Tenzij je in een heilstaatgemeente zit waar je de school niet zelf kunt uitzoeken. Maar goed, dan doe je het jezelf aan. Niemand en werkelijk niemand hoeft in een dergelijke stad te wonen.

fiscalist | 12-06-18 | 17:45

Ach, joh die kinderen krijgen van alles mee, een bezoekje aan de moskee is er slechts één uit het rijtje; museum moderne kunst, kantklossen, uurtje achter op de motor bij Hell's Angels, bezoek aan een parenclub etc.
Die laten zich echt geen oor aannaaien door allah.

bodemloos | 12-06-18 | 17:44 | 1

Waar het omgaat waarde, is dat de moslims vinden dat wanneer ze je eenmaal vreedzaam hebben uitgenodigd tot het geloof, ze je daarna je kop mogen afhakken als je toch weigert te bekeren. Laat ze opzouten. Waarom moet die ideologie perse door de strot geramd worden? WIe zitten daarachter? Waarom niet naar Hindoetempels? Die bedreigde in Den Haag bevoorbeeld. Dan vangen de kotertjes twee vliegen in een klap, want leren gelijk de zegeningen van de islam kennen.

BlowingBubbles | 12-06-18 | 18:01

Antoon Schellens College is een school waar kinderen met leerproblemen en autisme (Behalve de hele zware gevallen, die gaan naar De Korenaerschool) de eerste twee jaar van het vmbo in een rustigere op hun situatie toegesneden omgeving terechtkomen voordat ze het derde jaar naar een regulier school gaan Extra beïnvloedbare en kwetsbare kinderen worden dus onderworpen aan de islam.

Degrelle | 12-06-18 | 17:43 | 2

Zou dat aansluiting bij de doelgroep zijn?

bodemloos | 12-06-18 | 17:46

In dit geval is het de beïnvloedbaarheid van de ouders problematischer.

LuckyGirl | 12-06-18 | 17:50

Ik ben vroeger toen ik een jaar of acht was nog op schoolreisje geweest naar een slachterij. Zal die bloederige boel nooit meer vergeten.

HoerieHarry | 12-06-18 | 17:42 | 1

Slachterijen zijn ook ranzige plaatsen… net als slagvelden overigens.

Veluwse-Eikel | 12-06-18 | 17:47

Mijn kinderen kregen op 6 jarige leeftijd al een kinderkoran.
En een pakje lucifers.

LuckyGirl | 12-06-18 | 17:42 | 5

@LG, vurig type ben je.

BlowingBubbles | 12-06-18 | 18:03

Graaisnaaiert | 12-06-18 | 17:53 |:
Misschien ziet de Mol er wel een tv format in, ShariaIsland, Wie Is De Kufar, zoiets.

LuckyGirl | 12-06-18 | 18:07

Hahaha @LG. En toch, soms begrijp ik het ook allemaal niet meer. 'Eerst' is secularisatie de trend en worden langzaamaan alle leeggelopen kerken verbouwd tot horeca tenten, concept stores en luxe hotels/appartementen, onder instemmend geknik van het D66/GL volk. En vervolgens wordt heel NL volgeplempt met lelijke iislam bouwsels en zijn islamlessen ineens verplicht onderdeel van het openbaar basisonderwijs. Dus eerst vonden 'we' onszelf tezeer geëvolueerd om nog te geloven en werd het christendom door cabaretiers en zelfbenoemde intellectuelen gretig onderuit gehaald en nog geen 2 decennia later struikelen diezelfde deugertjes over elkaar heen in hun enthousiasme voor het inclusieve nieuwe geloof dat, met inzet van alle middelen aan andersdenkenden opgedrongen mag worden. Ik ben even kwijt of dit nu oorzaak of gevolg is...

2tribes | 12-06-18 | 21:32
▼ 2 antwoorden verborgen

Ik ga weer even een potje vloeken. GVD!

Acidbrain | 12-06-18 | 17:41

Moskeebezoek valt onder het verplichte vak ’burgerparticipatie’, zo lees ik bij Wierd.
OK, maar wie bepaalt of dat moskeebezoek een onderdeel van dat verplichte vak is? En als zo'n bezoek dan al ingepland wordtt, is de balans er dan ook door tevens bezoekjes aan een Katholieke kerk te brengen, en aan een Protestantse kerk, en bijvoorbeeld ook aan een loge van Vrijmetselaars?
Dit riekt naar omgekeerde inclusie. "Als die moslims dan niet naar ons komen, dan gaan we wel naar hen toe."
"Laat de kinderen bij me komen, houd ze niet tegen, want het koninkrijk van God behoort toe aan wie is zoals zij." zou Jezus hebben gezegd. Maar we doen er alles aan om ze de andere kant uit te sturen, om ze op andere gedachten te brengen, ze te verplichten te buigen voor een God die niks goeds met ons voorheeft.
Onze kinderen mogen niet zijn wie ze zijn, want burgerschapskunde.

Schoorsteenveger | 12-06-18 | 17:41

Kan iemand mij uitleggen hoe dat zit met die linkse liefde voor de islam. Jarenlang heeft links tegen de christelijke kerk aan lopen schoppen, want vrouwonvriendelijk, homo-onvriendelijk, etc. etc. en nu heulen ze met een kerk die de overtreffende trap van dit alles is.

Dutch_Holland | 12-06-18 | 17:40 | 4

"Links" dankt zijn bestaansrecht aan het opkomen voor zielige, ongeemancipeerde mensjes in achterstandspositie. Zelfs al voelt de betreffende doelgroep dat zelf niet zo, het is voor links een simpel verdienmodel en eentje om gratis - dwz, op andermans kosten - aan de buitenwereld te laten zien hoe goed ze zelf wel niet zijn.

Graaisnaaiert | 12-06-18 | 17:50

In de wereld van links bestaan er grofweg 2 groepen onderdrukkers en onderdrukten, minderheden kunnen niet onderdrukken en worden dus onderdrukt, ze kunnen dus niks fout doen, alles wat ze doen komt voort uit het feit dat het een onderdrukte groep is en is dus eigenlijk de schuld van de onderdrukkers. Daarom hoor je ook altijd het dieseltje van 'ja maar wij zijn ook niet altijd even zuiver geweest', slavernij, bla bla bla

Terra | 12-06-18 | 17:55

Ik vermoed zelf het groepsdenken/groepsidentiteit gecombineerd met totalitaire denkwijzen en uitsluiting van andersdenkenden. Kijk maar eens naar wat links over het algemeen wil: verbieden, verbieden en nog eens verbieden, en andere zaken weer dwingend opleggen. Dat komt aardig overeen met de praktijk van de islam. Ook het groepsdenken van de islam (alle niet-moslims moeten worden bekeerd of gedood) lijkt op dat van (de kern van) linkse ideologieën: de groep waartoe je behoort is belangrijker dan jij als individu. Daarom werd Anne-Fleur Dekker ook verketterd toen ze over bepaalde zaken anders begon te denken: dat werd beschouwd als verraad en de rijen sloten zich onmiddellijk. Onbewust herkende Links (overigens gechargeerd, er zijn ook bij links echt wel genuanceerde mensen te vinden) zich volgens mij in die wereldvisie en neigt men in die hoek dus eerder naar samenwerking. Gelijkgestemden, dus.

Braboblanke | 12-06-18 | 18:08
▼ 1 antwoord verborgen

Mijn kind moest verplicht naar het Europees Parlement dat is ook erg die hersenspoeling.

osolemio | 12-06-18 | 17:39 | 2

Wij kregen dat vroeger ook al. Een leuk schoolreisje naar België, ik meende Leuven of zo en dan daar een mini-EU parlement naspelen. Dagje mogen doen alsof iemand het ook maar een kut interesseerde maar allemaal geënt op die kudt EU tussen de jonge oortjes te krijgen.

liggend_streepje | 12-06-18 | 18:03

Ik zeg houd je kinderen gewoon thuis van alles wat jou niet bevalt aan dit land, dan worden het evenwichtig geinformeerde biurgers die in staat zijn een geheel eigen mening te vormen op basis van een rijk aanbod aan verschillende invalshoeken.

Beste_Landgenoten | 12-06-18 | 19:14

Goede zaak. Weten ze tenminste waar ze het over hebben. Factfree geneuzel is er al genoeg. Buiten dat neemt het ook ongefundeerde angsten weg.

DrumPiet | 12-06-18 | 17:39 | 5

Bij de aanslag laatst in Frankrijk vroeg die terrorist aan een bijna-slachtoffer of ze moslim was. Het is misschien inderdaad handig om wat feitjes te leren. Bij die kelendoorsnijder laatst in Nederland hielp het weer niet. Die stak per abuis een broeder. Aan de andere kant zat ie op een terras dus dat is wel voldoende reden om neergestoken te worden natuurlijk.

Repetitive Beats | 12-06-18 | 17:48

DP is een idioot. En niet eens een nuttige, want intellectueel vlieggewicht. Maar goed, dat wisten we al langer dan vandaag. En stiekem denk ik ook dat hij het zelf wel weet, al bungelt hij nog een beetje krampachtig aan de ontkenningsvase.

Graaisnaaiert | 12-06-18 | 17:48

Graaisnaaiert | 12-06-18 | 17:48
Vase...

DrumPiet | 12-06-18 | 17:59
▼ 2 antwoorden verborgen

Is dat zo..? Welnu, dan sturen we onze kindertjes ook verplicht naar het volgende educatieve occulte uitje: www.burgerbe.de/wp-content/uploads/201... (Obergruppenführersaal, Wewelsburg). De linksisten in de pica hebben de ruimte alvast vrij-gebeden van alle smetten, dus niets aan het handje. Oh ja, wie weigert krijgt met de Schoolinspectie van doen… dit in het kader van het gelijkheidsbeginsel en algehele oriëntatie op de maatschappij en haar sektes.

Wat zegt u, kan dit niet? Leg eens uit dan…

Veluwse-Eikel | 12-06-18 | 17:38

Gaan de moslimkinderen ook verplicht naar kerk en/of synagoge ?

Stratum | 12-06-18 | 17:38 | 1

Of een PVV partij bijeenkomst.
Want vergeet niet: de Islam is religieus en politiek monster in één.

jemagookniksmeer | 12-06-18 | 17:45

Doodeng, onderricht hoe je moet bukken, hoe je moet bidden. Ben in kerken geweest tijdens diensten, ben ik synagoges geweest tijdens diensten, bezoek regelmatig boeddhistische tempels en feesten maar nergens is het zo intimiderend en bedreigend als in Moskees. Dat totale onderwerpen, idioot gewoon. Wat is het toch een afgrijselijke ideologie met facistische trekjes.

Graaisnaaiert | 12-06-18 | 17:38 | 1

De rituelen uitvoeren, daar draait het om. Verder gen inhoud.

Synecdoche | 12-06-18 | 19:23

Kijk, lieve kinderen, dit is nu een mos-kee. Daar leest een man in een jurk voor uit een boek, net als de juffrouw bij ons op school! Alleen gaan deze verhaaltjes niet over een kikker en een eend die met elkaar naar bed willen, maar meer over ongelovigen doodmaken. En relativeren of kanttekeningen plaatsen - weten jullie wat dat betekent? - bij de verhaaltjes uit dit boek ist VERBOTEN. Of willen jullie soms voor nazi worden uitgemaakt? Dacht het niet hè, want nazi's zijn helemaal niet leuk. Want die hadden namelijk een ontzettende rothekel aan joden. Nou dat was het weer, iedereen de handen wassen en de meisjes een doek om de kop voordat ik me toch een partij geil wordt!

Een paard | 12-06-18 | 17:37

Mijn kinderen zijn allang niet meer schoolgaand, mijn kleinkinderen daarentegen wel. Mijn dochters hebben er over gepraat en ik heb mijn mening als opa op tafel gelegd. Die meing is: die dag hou zou ik de kinderen thuis laten.
Het uitgangspunt, mijn (klein) kinderen gaan nooit naar een moskee, en die gore islam houden wij op de grootst mogelijke afstand.
Mocht dat een school verzuim boete opleveren, die betaal ik graag.

Memek | 12-06-18 | 17:37 | 1

Niks boete betalen! Dan sleep je de school voor de rechter tenzij er op school een onderwijzer achterblijft om je kind alternatief op te vangen omdat het niet naar de moskee zal gaan. Op een openbare school confronteren ze kinderen ook niet met zaken die buiten jouw levensbeschouwing staan.

Accident_Prone | 12-06-18 | 18:19

Dit hielden ze echter voor zich, "want dan word je gezien als rechts".

Volgens mij heeft secularisme helemaal niks te maken met links of rechts.

Genoeg linkse mensen die ook vinden dat school en religie strikt gescheiden moet zijn (SP, D66).
Juist veel rechtse partijen zoals CDA zijn voor het bestaan van gelovige scholen.

lsimon | 12-06-18 | 17:37 | 2

Dat was vroeger zo voordat de linkse kerk zich bekeerde tot het salafisme. En bekeerlingen, dat is de definitie van hel.

Mazzelstof | 12-06-18 | 17:41

Je weet het pas als je het probeert. In opstand te komen bedoel ik dan, niet op moskeebezoek gaan. Dikke middelvinger naar bakfietsrijdende veroordeelmoeders, al is de kans groot dat wanneer je kind bij diens kroost op school zit, je zelf onderdeel van het probleem bent.

liggend_streepje | 12-06-18 | 18:06

Dat scholen je kinderen laten bidden naar een god uit een intolerant geloof is hetzelfde als dat iemand bij jouw baby zijn pink in zijn mond steekt.

Rest In Privacy | 12-06-18 | 17:36 | 1

Sorry, maar ik las in plaats van pink een n minder. En erg genoeg: alsnog vond ik de vergelijking niet heel erg overdreven.

JuffrouwJansen | 12-06-18 | 18:02

Toch leuk zo'n schoolreisje.
Lunchpakketje mee met broodjes spek die je lekker in de moskee oppeuzelt.

HoerieHarry | 12-06-18 | 17:36 | 2

Waarom toch altijd spek? Broodje beenham, 10x zo lekker.

lsimon | 12-06-18 | 17:39

Nou... Boterham katenspek met mosterd is anders erg lekker.

Rest In Privacy | 12-06-18 | 17:41

Schandalig!!!! Vroeger in de goede oude tijd heb ik nog nooit, nooit!, meegemaakt dat er bezoekjes werden gebracht aan kerken e.d. Is dit weer zo een hersenspinsel van radicaal links om ons te laten geloven, haha, dat dit er bij moet horen? Wanneer stopt dit en ziet men in waar we naar toe gaan.

Hoofdbreker | 12-06-18 | 17:36 | 1

Oh bij mij op school wel hoor. Heel dat vormsel was een grote campagne met als doel (kijk die kindjes eens allemaal cadeautjes krijgen) bekeren. Mocht wel mee maar samen met nog een ongelovig vriendje alleen toekijken hoe een kerel in een jurk water op het hoofd smeert (en zelf wijn drinkt) van de andere kindjes. Was zeg maar geen sprake van dat we NIET mee konden gaan of zo. Verder was het een prima, gezellige school ... alleen dat stukje best zuigend.

liggend_streepje | 12-06-18 | 18:10

Nog niks over de gijzeling in Parijs?

Bobdesloper | 12-06-18 | 17:34

Nooit van mijn leven dat een telg van mij, of ikzelf zo’n smerige haathut binnenstapt! Dan mogen ze eerst afstand doen van al die haat soera’s dis oproepen tot het doden of onderdrukken van ongelovigen. Het zijn er nogal wat, maar pas als ze daar afstand van nemen en erkennen dat onze Nederlandse wet op alle punten boven de sharia staat, dan ben ik bereid daarvan af te stappen.

dutch bikkel | 12-06-18 | 17:33

Sorry hoor, maar van deze ouders ga ik over mijn nek. Als je weet wat voor een haat gepredikt wordt in een moskee, maar dat je dat toch toestaat omdat 'je niet als rechts gezien wilt worden', dan ben je een zwakkeling die niet opkomt voor de toekomst van je kind.

quantumcollider | 12-06-18 | 17:30

Hopen dat deze godsdienst aanslaat bij die kinderen, zo kweek je goedheid in de mens, want zoals iedereen weet is religie, naast dat het rete-interessant is, de basis van de moraal. Kijk maar in het gevang, daar kom je niet snel een gelovige tegen. Ben bidden!

RickTheDick | 12-06-18 | 17:28 | 2

Oh nee? Het barst er van. En je raadt nooit welke?

kwark001 | 12-06-18 | 17:33

Mijn sarcasme detector slaat aan.

liggend_streepje | 12-06-18 | 18:11

Geen probleem. Maar dan moet met dezelfde interesse geheel de klas hetzelfde jaar ook bij de Church of Satan op educatief bezoek. Diversiteit moet er zijn. Zo niet, dan waag het niet mijn kind zo’n tent te laten bezoeken!
Eh.... Hail Satan!

Accident_Prone | 12-06-18 | 17:27 | 1

Nou ja als het gaat om religiën is Satanisme natuurlijk veruit te prefereren boven alle andere, misschien inclusief VSM. Satanisten doen geen vlieg kwaad, zijn moeilijk te betrappen op hypocrisie, je mag eten wat je wil, en ze bemoeien zich niet met anderen. Als je er niet constant zo moeilijk bij hoefde te kijken werd ik denk ik ook lid.

Mazzelstof | 12-06-18 | 17:37

Hoe zit het dan met blinde kinderen, die gebruik van maken een blindengeleidehond, mogen die ook naar binnen of worden die gediscrimineerd?

ÎÎÎ ReBeL ÎÎÎ | 12-06-18 | 17:27 | 1

En kinderen van varkensfokkers?

Rest In Privacy | 12-06-18 | 17:33

Mijn zoon ging met zijn klas ook op bezoek bij een moskee, een kerk en een synagoge. Zijn Irakese klasgenoot weigerde naar de kerk en synagoge te gaan. De school vond dat goed.

Verkeerd_verbonden | 12-06-18 | 17:27 | 3

De school van mijn kinderen had dat slimmer aangepakt. Een jaar hoger dan mijn zoon zat ook zo'n stoerdoenertjesmoslim (2 anderen waren prima te pruimen, overigens). Zelfde verhaal. Op de dag van kerkbezoek was hij 'ziek'. Volgende dag was hij er weer en toen moest ie mee naar de kerk met een groep lager. Dat vond ik dan wel weer lachen.

wazakzegguh | 12-06-18 | 17:34

Scheelde in de reiskosten, want veel verder weg van huis.

Rest In Privacy | 12-06-18 | 17:34

Enkeltje naar bomistan, onthoofdistan, handafsnijdistan, ophangistan en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Hoofdbreker | 12-06-18 | 17:37

Die van mij zijn nu al wat ouder dus de basis schoolregels gelden niet meer. Als ouder zou ik gewoon echt weigeren en heb ik altijd ook ingevuld op het formuliertje van de basisschool dat er zonder mijn toestemming geen kind van mij het schoolplein voor een of andere educatieve les ergens waar dan ook heen gaat. Ik ben tenslotte als ouder 100% verantwoordelijk voor het welzijn van mijn kroost. Als ik als ouder geen vrijwillige ouderbijdrage betaal dan mogen ze ook nergens mee naar toe. Dan laat die leerplichtambtenaar maar een boete of iets opleggen. Overigens zou ik dezelfde nee hebben tegen een bezoek aan kerk of synagoog, tempel. Dat soort reisjes om cultuur op te snuiven kan ik prima zelf met mijn gezin organiseren als ik dat als een noodzakelijke behoefte zie. Ik snap ouders niet die hierin zich zo bang laten maken door een school.

fikkieblijf! | 12-06-18 | 17:27

Mijn kinderen gingen in een week naar de kerk, moskee, synagoge en op school zelfs nog over boedhisme, hindoeisme etc gehad .... iets met leren van verschillende geloven in de wereld. Heb ik geen moeite mee hoor..... Alleen niks over de Pastafarisme.... dat moest ik dan maar thuis doen, ook goed.

Dulacs | 12-06-18 | 17:27 | 4

Ce ca! | 12-06-18 | 17:30
Excuses..... en bedankt

Dulacs | 12-06-18 | 17:32

@ Dulacs | 12-06-18 | 17:32
Ik wou geen taalnazi uithangen. Dit is meer een leermomentje. Graag gedaan.

Rest In Privacy | 12-06-18 | 17:36
▼ 1 antwoord verborgen

Kwam v/d week een moslim tegen op een barbecue feestje, wij bier zuipen etc. hem aangeraden van geloof te veranderen en Katholiek te worden ben je van dat gezeik af.
In z n eentje is zo n gozer best wel bescheiden (of bang ).

Uw Verzekeringsadvis | 12-06-18 | 17:27

Dit had mijn zoontje drie jaar geleden ook al.... niks nieuws maar het blijft schokkend. Steeds maar weer.

Halal gehaktbal | 12-06-18 | 17:25

Dit is al jaren aan de gang, zelfs ik heb vanuit school vroeger zo'n verplicht bezoek gehad. We waren toen wel al ietsje ouder want het was op de middelbare school. Ik heb daar met de kennis van nu eigenlijk best wel last van, geestelijk. Want volgens hun leer ben ik nu een moslim en daar heb ik nooit in toegestemd. Dan kan iedereen natuurlijk wel zeggen wat stel je je aan sufkut, wat maakt zo'n bezoek nu uit? Nou an sich voor mij inderdaad niet zoveel maar de islamieten tellen nogal zwaar aan het oordeel moslim zijn. En als iedereen zo verplicht naar de moskee moet en daar een geloofsbelijdenis moet meeprevelen is het volgens de sharia te verantwoorden dat er straffen op staan dat je je later niet volgens de leer gedraagt. Ik draaf d'r nu een beetje mee door maar dat krijg je daar dus van, ik ben d'r erg verward van geworden en draag nu vaker een peniskoker ter voorkoming van invloed van djinns.

sufkut | 12-06-18 | 17:25 | 3

Tot de laatste zin geloofde ik je nog ook.

kwark001 | 12-06-18 | 17:29

kwark001:
Ha, jij ook al.
Geslaagde post dus, sufkut.

LuckyGirl | 12-06-18 | 17:38

Die laatste zin sluit voor mij niet uit dat het voorgaande klopt.

BlowingBubbles | 12-06-18 | 18:06

Prima als mijn kinderen een moskee willen zien. Maar een school gaat mijn kind niet meenemen, vooral niet op die leeftijd, om te bidden.

Rest In Privacy | 12-06-18 | 17:25 | 1

Ze kunnen gewoon naar de Efteling als ze een kerel op een tapijt willen zien.

Repetitive Beats | 12-06-18 | 17:50

-Maar waarom dan?
"Omdat als je eenmaal moslim bent en daarna niet meer moslim wil zijn dan moet je doodgemaakt worden."
-Maar waarom dan?
"Lieverd, dat weet ik niet. Misschien moet je dat morgen op excursie eens vragen aan die enge man met de baard."

LuckyGirl | 12-06-18 | 17:24 | 1

Op de extreem linkse joop ook weer zoiets ergs, een linkse dame is daar de tweet van de dag omdat ze trots op haar jarige puber is die niet gaat trakteren op school maar wacht tot dat rammadan gedoe is afgelopen.
Het zou je vrouw maar wezen!

ÎÎÎ ReBeL ÎÎÎ | 12-06-18 | 17:24 | 6

Een puber die nog trakteert op school? Op de middelbare school trakteren ze toch niet meer?

osolemio | 12-06-18 | 18:02

Ik vind die Joopers en hun yeey tweets best eng.

2tribes | 12-06-18 | 22:34

OT Zag daar net ook een post met o.a. speech van een seniele De Niro over Trump: www.youtube.com/watch?v=1zNr8Pf1QkY. Wat is dat toch met Hollywood acteurs en hun obligate en exhibitionistische Trump bashing?

2tribes | 12-06-18 | 22:41
▼ 3 antwoorden verborgen

Beste mensen,

Het weer eenrichtings verkeer.
Laten die moslims kindertjes eerst verplicht wat kerken bezoeken.
En graag van alle gezinten de binnenzijde van het gebedshuis laten zien.

Daarna pas "onze niet moslim" kinder op bezoek laten bij een moskee.
Verder je de vraag stellen:
Waarom is het nodig een z'n bezoek aan een haathuis?

nr123456789 | 12-06-18 | 17:22

Gelukkig hebben mijn kinderen deze ongein nooit hoeven mee te maken...... zelfs het onderwijs wordt dus steeds politiek correcter en nee zeggen als ouder wordt gezien als een 'doodzonde'..... het moet godverdegodver niet gekker worden!!

Fatwabuster | 12-06-18 | 17:21 | 6

Ardbeg | 12-06-18 | 17:37
5,5 miljard*

Ardbeg | 12-06-18 | 17:41

@Ardbeg..... daar heb je inderdaad geschiedenislessen voor op school.... excursies voegen niets toe

Fatwabuster | 12-06-18 | 17:48

Ardbeg | 12-06-18 | 17:50 Oh nee? Tijdens Monumentendag bezocht ik de Portugese-Joodse synagoge in Amsterdam. Maar ik moest wel een keppeltje op anders kwam ik er niet in.

knerf | 12-06-18 | 21:33
▼ 3 antwoorden verborgen

Arme kinderen.

Had ze thuisgelaten. Dan maar een boete.

Nacho_Vidal | 12-06-18 | 17:21

In nettere bewoordingen (en zonder caps) dan mijn weggejoriste bijdrage: er is een groot verschil tussen kennisname van een religie en deelname aan een religie. Bij kennisname zou je naar zo'n moskee gaan en je schoenen aan kunnen houden en gewoon lekker in je Mohammed t-shirt de boel mogen aanschouwen.

In dit geval worden de kinderen echter ook onderworpen aan de rituelen aldaar. En dan wordt het kwalijk.

Knufter | 12-06-18 | 17:21

Het kan nooit kwaad om zo’n pand van binnen te bekijken van een religie met 1,3 miljard aanhangers (nr 2 vd wereld). Alsof die kids dan spontaan Moslim worden, koekoek. Je wordt er nooit dommer van. We kunnen elkaar wel voor eeuwig met de nek aankijken maar we zullen toch echt met elkaar door moeten. Kunnen conservatieve Christenen, Moslims en de Baudetjes van deze wereld hoog of laag springen. Gelukkig staan kinderen wat meer open voor elkaar dus er is hoop voor de toekomst. Negers en Joden hebben de meeste Nederlanders inmiddels ook geaccepteerd.

Ardbeg | 12-06-18 | 17:21 | 29

En berbaar blijft maar leugens op leugens stapelen.
Schaamteloos, ik zei het al eerder.
Wat is het toch een zielig ventje.

Baski | 12-06-18 | 18:26

Ardbeg
Ik zou het pand liever van buiten bekijken. Wat zou je dan van een gewelddadige religie moeten leren? Fouten rechtvaardigen , maakt hem dubbel zo groot .Die religie is in veel landen het grootste kruitvat.

Rest In Privacy | 13-06-18 | 11:35

@ardberg,
Die kinderen naar de moskee is zoals de moslimbroederschap het heeft voor zien in 1928 (geloof ik). Die kinderen moeten dan ook nog een aantal zinnen nazeggen die ze op dat moment een moslim maakt. Dus ja, het is weerzinwekkend. Het is je reinste indoctrinatie. Religies zijn kk voor de mens en samenleving die van de islam in het bijzonder. Waarom islam in het bijzonder? Noem 1 samenleving in de wereldgeschiedenis waar moslims 1 partij van die samenleving waren, en de andere helft niet over de kling gejaags is. Of geminimaliseerd.

Smart-dumbass | 13-06-18 | 20:20
▼ 26 antwoorden verborgen

Offline, ik weet het.
Cnn heeft net een youtube filmpje met Dennis Rodman vrijgegeven, de man achter de ontmoeting van Kim en Trump, de man huilde van blijdschap, een heel mooi, ontroerend verhaal van deze grote sportman.

gato | 12-06-18 | 17:20 | 4

Tip: het is "off-topic", gato.

LuckyGirl | 12-06-18 | 17:28

link to www.youtube.com (secure)]
Ardberg, je weet als je je nek uitsteekt, je altijd de meest gekke commentaren krijgt, zeker in Amerika.

gato | 12-06-18 | 17:31

Lucky girl, Klopt sorry was een beetje onder de indruk, vooral dat het op CNN was.

gato | 12-06-18 | 17:33
▼ 1 antwoord verborgen

Ik MOEST 50 jaar geleden al met school naar een synagoge. Werden alle bezoekers ook nog even verzocht bij een zieltogende bakker te gaan kopen en werd aangegeven dat er nog kaartjes voor Wim Kan waren. Dat ik dit na 50 jaar nog weet geeft wel aan wat dat bezoek een trauma was.

Skunk57 | 12-06-18 | 17:19 | 2

Vijftig jaar geleden mijn eerste wip. Kun je nagaan wat dat een trauma is.

kwark001 | 12-06-18 | 17:21

kwak001

marcoplarco | 12-06-18 | 19:34
-weggejorist-
Repetitive Beats | 12-06-18 | 17:18

Je moet beïnvloedbare kindertjes verre houden van: Haathutten (Moskeeën), Sprookjeskastelen (kerken) en Voorhuidklinieken (Synagogen) kinderen zijn veel te makkelijk beïnvloedbaar door autoriteitsfiguren. Dus hou die kinderen tot hun 18de weg uit dogma-tenten aub!

rdoetjes | 12-06-18 | 17:17 | 1

Het is maar hoe je het brengt. Je kan ze gewoon vertellen over verschillende religies. Gebeurde bij mij vroeger op school ook. Maar expliciet naar een moskee gaan en helemaal dat bidden is nergens voor nodig. De achtergrond van je eigen volk is lijkt mij nog altijd vele malen belangrijker. En daar denken die pluchekleven de eurofielen in Den Haag blijkbaar anders over. Zie die marrokanen niet naar een kerk gaan en daar bidden. Alles moet hier van 1 kant komen. En dan zeg ik: krijg de schijt.

Mart6037 | 12-06-18 | 17:24

De school die dit met mijn kinderen flikt kan rekenen op een heleboel trammeland.
Die giftige troep gaat er bij mij niet in. Stopzinnige idioterie in een haatpsleis! Rot op!

Billy24 | 12-06-18 | 17:16 | 3

Het schijnt dat je zelfs een boete krijgt als ouders als je weigert je kind hieraan mee te laten doen (bron: stichting Cultuur onder vuur). Oplossing: ziek thuis laten blijven. En misschien, heel misschien dat het werkt als je middels schrift, beeld- en geluidsmateriaal kan laten zien dat het een haatclub is. Maar voor dat laatste geef ik je niet veel kans.

Braboblanke | 12-06-18 | 17:20

Sorry dat was in Duitsland, van die boete. Maar zorgelijk blijft het.

Braboblanke | 12-06-18 | 17:23

Gelukkig hebben we dat gezeik hier niet,en als hij is christen en het is volgens de 10 geboden niet toegestaan dat hij hieraan meedoet.
"Vereer naast mij geen andere goden"
"Kniel voor zulke beelden niet neer, vereer ze niet, want ik, de HEER, uw God, duld geen andere goden naast mij"
Kunnen ze je nooit dwingen.

Roger-Rabbit | 12-06-18 | 17:28

Dat jochie op 0:16 neem twee bidparkeerplekken in beslag. Dat wordt een bekeerling!

Rest In Privacy | 12-06-18 | 17:15

Ik zou tegen die ouders willen zeggen: Doe. Het. Niet.

leef!! | 12-06-18 | 17:15
-weggejorist-
Knufter | 12-06-18 | 17:15

Lekkere ouder ben je als je je druk maakt over wat andere mensen van je vinden.
Mijn kind gaat onder geen beding naar zo'n haathut.
Gewoon niet.
Dan zeggen ze me maar geen gedag.

nietvaneergister | 12-06-18 | 17:15 | 1

Iets met schapen over een dam. Als er drie of vier ouders nee zeggen zul je zien dat de rest het opeens ook niet meer zo nodig vind.

WammesWonder | 12-06-18 | 17:20

Morgen met de klas naar een kerk of een synagoge? Opmerkelijk hoe die onderwijzers over het algemeen zo links zijn als een .... Ons volk en cultuur moet blijkbaar weg.

Mart6037 | 12-06-18 | 17:14 | 2

NSB Links, schijtluizen in bakfietsen. Bang zijn ze dus maar heulen.. poepen doen ze

Rest In Privacy | 12-06-18 | 17:16

@shampo het is duidelijk wie de echte islamofoben zijn.

WammesWonder | 12-06-18 | 17:21

De pleuris mijn kinderen zullen ook NOOIT nie in die stinkende zooi binnen komen.. op pleuren gauw! Als dit zo gepusht word, maak je mij gek! schop ze kapot

Rest In Privacy | 12-06-18 | 17:14 | 5

Nee dan kun je je kinderen inderdaad beter leren iemand kapot te schoppen.

DrumPiet | 12-06-18 | 17:45
-weggejorist-
SnartBlirdetRagnarok | 12-06-18 | 18:07

Ah, de vijand luistert mee. NSB-ers.

BlowingBubbles | 12-06-18 | 18:09
▼ 2 antwoorden verborgen

Hoewel dit soort dingen in mijn jeugd totaal niet aan de orde waren (hoewel ik als rkpuber ooit psalmen dusdanig in een gereformeerde kerk heb zitten galmen dat de hele goegemeente zich af vroeg: dit kan onze Here toch nooit zo bedoeld hebben?) toch een punt. Kleine blonde meisjes in een gebedshuis: bij de baard van de profeet.

Rest In Privacy | 12-06-18 | 17:13

Ik heb 't ook een beetje gehad met dat argument "we moeten kennis nemen van elkaars cultuur".

Flikker op met alkaars cultuur. Ik houd me aan de wet, anderen houden zich aan de wet en verder zak je maar in je eigen cultuurstront. Ik wil helemaal NIETS weten van islam, van katholieken, van voodoo, ik wil er gewoon niks mee te maken hebben en ook mijn kinderen daaraan niet blootstellen.

Wat is dat toch voor gelul dat we allemaal aan elkaars culturele reet moeten ruiken?

Knufter | 12-06-18 | 17:13 | 4

Ga jij eens even heel snel een gedichtje schrijven.

Rest In Privacy | 12-06-18 | 17:23

1 op een dag. Zit aan mn tax:)

Knufter | 12-06-18 | 17:41

Het probleem van teveel culturen bij elkaar is dat je geen cultuur meer overhoudt, alles verwatert. Of je ziet dat de meest agressieve cultuur overblijft, check dit geweldige artikel van Taleb hierover: medium.com/incerto/the-most-intoleran...

martymcfly | 12-06-18 | 17:59
▼ 1 antwoord verborgen

Op verplicht bezoek bij de antiChrist
op bevel van de bovenonsgestelden.
Prinsesjes ook maar gelijk mee dan?

De Profundus | 12-06-18 | 17:12

Het zal wel aan mijn geperverteerde geest liggen, maar ik las :.. Al Fourqaan-moskee van de stichting Wafuq.
En no way ik hell dat Dochterlief uit het Oosten meegegaan zou zijn toen zij nog op school zat..

Wijze uit het Oosten | 12-06-18 | 17:11 | 2

Wijze.. DE islam komt ook uit het oosten...*duikt achter bank*

kwark001 | 12-06-18 | 17:13

@Kwark,
Scherp opgemerkt, maar zo Oostelijk als ik zit is de islam redelijk non-existent...

Wijze uit het Oosten | 12-06-18 | 18:19

Ik zie geen verschil tussen een middagje moskeebezoek of een middagje heroïne proberen. Het is allebei giftig.

Probeer dat maar fijn uit op je eigen kinderen, maar niet op die van mij.

Johnweer | 12-06-18 | 17:11

Ik wil mijn kinderen zo min mogelijk blootstellen aan religie. Dus niet naar het sprookjesinstituut (en erger) moskee, geen religieus voer (onnodige dierenmishandeling). Uurtje geschiedenis is voldoende. Dus, nee en stuur maar een bekeuring. Zullen we zien: weigeren op principiële gronden.

TheseDays00 | 12-06-18 | 17:10 | 3

Aha! U kweekt de toekomstige SBS-kijkertjes!

Guido | 12-06-18 | 17:16

Guido | 12-06-18 | 17:16 |
Ja, gaan ze je ontmoeten op de familiedag. Simpleton.

TheseDays00 | 12-06-18 | 17:18

Ah Guido | 12-06-18 | 17:16 denkt dat ( beperkte en propaganda) kennis van de Islam een kind wij maakt. Net als die IS kindertjes, die een aanslag moesten plegen, othoofdingsfilms kijken etc. Nou ik blijf maar lekker in uw bekrompen perceptie dom. U heeft daar vrede mee en ik heb er vrede mee dat mijn kind geniet van vrijheid en totaal niet nodig heeft ge-islamiseerd te worden. Cito score 550, zonder diepgaande kennis van de iSSlam

Professor Kluns | 12-06-18 | 17:24

Zo bidt je helemaal niet in een moskee, eerst de jongens van de meisjes scheiden godverdomme.

LuckyGirl | 12-06-18 | 17:10 | 1

Correctie: Allahverdomme

Bijtendehond | 13-06-18 | 00:07

Voor het bijbehorende videolesmateriaal, rust het copyright voor 80% bij ISIS.
-
(of zouden ze dat niet durven te laten zien?)

Rest In Privacy | 12-06-18 | 17:10

Pas maar op want die meisjes hebben volgens de profeet de perfecte leeftijd voor een moslimman...

eerstneukendanpraten | 12-06-18 | 17:10 | 1

Misschien zijn zelfs die meisjes al te oud voor hem.

Professor Kluns | 12-06-18 | 17:25

En zo is het begin gemaakt...

da wizard | 12-06-18 | 17:08

... dan word je gezien als rechts" ....
NOU EN????

kinky winky | 12-06-18 | 17:08 | 5

Ja, dat redenatieniveau is echt om te janken.
Kijk, als je vind dat je kinderen daar heen moeten, prima, maar ik snap niet dat je de islam gevaarlijk vind en aan de andere kant denkt "wat maakt het uit".
Slappe figuren, ook dat element van "mijn kind moet geen buitenbeentje worden", mijn hemel, wat een meelopersmentaliteit.

LuckyGirl | 12-06-18 | 17:17

Precies. Als je als recht gezien worden al een probleem vindt dan is er nog een weg te gaan. Racist, islamofoob, facsist, antisemiet, omarm het en lach de vingerwijzers in hun gezicht uit. We strijden namelijk voor de mensenrechten van iedereen. Recht op eigen cultuur en voortbestaan van de volkeren, levend in vrede in hun eigen werelddelen.

Rest In Privacy | 12-06-18 | 18:43

Je kunt je kind ook ziek melden ...

Wekkertje | 13-06-18 | 07:47
▼ 2 antwoorden verborgen

Mooi. Nu nog op maatschappelijke stage bij Hells Angels, Antifa en Erkenbrand.

atheïstisch stemvee | 12-06-18 | 17:07 | 2

Satanskerk, Jehova's, Lou de Palingboer (oh nee, die is dood...)

knerf | 12-06-18 | 18:19

Of een cursus 'hoe schijt ik in de bek van een rechter nadat ik een rechtse aankomend MP heb vermoord'

Rest In Privacy | 13-06-18 | 00:13

Op bezoek bij de moskee? Dan ook naar een kerk, een synagoge en een mandir. En naar een lezing van Baudet. Ik snap dat gedweep met de islam niet. Tolerantie is prima, leven en laten leven, maar waarom kunnen kinderen niet op een normale, neutrale manier kennis nemen van zo'n geloof als ze wat ouder zijn, in de lessen maatschappijleer?

Muxje | 12-06-18 | 17:06 | 15

"Wij Hollanders en Friezen knielen alleen voor God."
@Guido | 12-06-18 | 17:23
Spreek voor jezelf Guido, deze Hollander knielt ook niet voor God, want die bestaat naar alle waarschijnlijkheid niet. Zodra Hij zich ondubbelzinnig en bewijsbaar kenbaar maakt, zal ik erover nadenken.
Verder wel eens met je tegel.

Kees Maf | 12-06-18 | 17:53

Aan berbaar kan je merken wat van Aartsen als burgemeester heeft gedaan met de Hagenezen. Als hij nog een jaartje langer was gebleven had berbaar op de knietjes gegaan

Man.man.man | 12-06-18 | 18:30

Helemaal mee eens. En moeten kids van een moslimschool nu ook verplicht naar kerk en synagoge?

J.Waterman | 12-06-18 | 20:21
▼ 12 antwoorden verborgen

Van mij mochten mijn kinderen niet gaan naar dergelijke haathutten.

A.C.H.M.E.D | 12-06-18 | 17:05

Over bezoek aan synagoges hoor je nooit iets...

Edelschweiss | 12-06-18 | 17:03 | 3

Over de hindoeïstische tempel ook niet. Trouwens de christelijke/protestantse en overige stromen, hoor je ook niks?

Claudia M. | 12-06-18 | 17:06

Nee, daar waagt de educatieve overheid zich niet aan. Stel je voor dat de ouders van islamitische kindertjes daar moelijk over gaan doen ... Dat wordt kwetsen, en kwetsen willen we niet. Maar niet-islamitische kinderen worden verplicht naar de moskee gestuurd, voor beter begrip!

Synecdoche | 12-06-18 | 19:07

Ik hoefde vroeger niet mee naar de kerk als schooluitje op de katholieke basisschool. Daar was ik ontzettend blij mee, want ik had als 10-jarige al een hekel aan dat spirituele en dwingende gezwets. Die lokale pastoor is overigens een prima kerel die er allemaal niet zo veel om geeft.

Ziekeconstipatie | 12-06-18 | 19:59

He he, we worden eindelijk wakker.

Uw Verzekeringsadvis | 12-06-18 | 17:03 | 9

Berbaar | 12-06-18 | 17:35
Zeg hypocriete stinkende leugenaar die je hier bent.
Toontje lager tegen mij graag!
Na zo veel misstappen van jou hier, ben je het niet waard om mij zo aan te spreken.

Baski | 12-06-18 | 17:41

Bakito | 12-06-18 | 17:34
Gelukkig laat je ook hier weer zien, dat je er NIKS van begrepen hebt.
Die -weggejorist- had beter een -... en opgerot- kunnen zijn.

Baski | 12-06-18 | 17:50

En kijk deze maar eens af:

www.youtube.com/watch?v=8nAos1M-_Ts

Geen religie onder de 18 en er zal weinig van overblijven.
En daar zijn ze juist zo bang voor.

Berbaar, ik gun jou alle religie in de wereld!

Baski | 12-06-18 | 17:53
▼ 6 antwoorden verborgen
-weggejorist-
Bakito | 12-06-18 | 17:01 | 10
▼ 10 antwoorden verborgen

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken
Online Casino | Online Casino | Paynplay Casinos | Online casino expert | Online Casino
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com