achtergrond

Geenstijl

Het Grote GS #GR18 Grabbelton LOL-blog

Iedereen en z'n dooie boom doet een liveblog vandaag en dat hebben wij ooit uitgevonden dus gaan wij ook maar livebloggen. Kom rond de ton, doe een blinddoek om en grabbel naar Klein Electoraal Leed(vermaak)!

Update: Tante Bel heeft gestempt en ze SCHITTERT maar wordt toch overschaduwd door haar Partij-Capo.
Update: Parool voert zogenaamd een willekeurige kiezer op om de PvdA te pluggen en die blijkt zelf van de PvdA te zijn.
Update: Haagse Islam Democraten (contradictus in terminaal - red.) blijken een Hezbollah-lid op de lijst te hebben.
UPDATE: Levensgevaarlijke chocomel-actie VERWIJDERD bij stembureau Broek in Waterland.
Update: Teleurgestelde kiezer gebruikt stemformulier om de demofobie van kartelpartijen aan te kaarten.
Update: Charmante komeethomo demonstreert hoe #WeesgeenKees werkt.
Update 13u31: Opkomstcijfers die door diverse gemeenten worden gedeeld, laten zien dat de referendumopkomst maar net iets achterblijft op de 'gewone' opkomst, dus die drempel van 30% gaat wel gehaald worden. In de twitterbubbel zijn nauwelijks voorstanders van de Sleepwet te vinden (maar dat zegt niet zo veel).
Update 13u36: Iemand van haar school heeft ja gestemd voor het referendum en haar leraar en klasgenoten FLIPTEN. Ook Andrea Vonk, 77, from the port of Scheveningen, stemde tegen.
Update 13u41: Annabel vond een lieve sticker bij haar huis!
Update 13u47: Verdomme. Daar heb je ons goed te pakken, Jesse Klaver. En lol @ foto van Van Ojik.
Update 13u53: Sylvana is weer in haar modegril als politica gekropen en she look faaaaabulous (maar wel een beetje culturele appropriatie, pop).

Update 14u04: Kees Verhoeven heeft voor de Sleepwet gestemd waar hij eerst ontzettend tegen was, maar wat hij hoe dan ook toch in gaat voeren, en dat via het democratische middel dat hij zelf met zijn demofobe partijtje aan het afschaffen is. Lekker geloofwaardig weer. #Weesgeenkees.
Update 14u05: Abou Taleb stemt op DENK. Of NIDA. Of op zijn eigen moslimpartij, de PvdA. Op straat staan zijn partijgenoten te schreeuwen terwijl de vvd stinkt.
Update 14u36: Zelfs de partijgenoten van Verhoeven zijn niet onder de indruk van zijn vlogs en stemmen tegen/tegen/tegen de sleepwet.
Update 14u38: De NOS constateert dat in tegenstelling tot eerdere GRIMMIGE jaren de verkiezingen vandaag 'gemoedelijk' verlopen. (Nee dan EU kandidaat lidstaat Kosovo, waar het traangas door het parlement vliegt.)
UPDATE 14u48: WTF!? Turks sprekende 'waarnemers' in Bos en Lommer gaan mee het stemhok in. Andere waarnemers doen niks.
Update 15u02: Gesubsidieerde islamitische lokpuber Nora zegt: 'Stem DENK of NIDA'.
Update 15u23: In Nijmegen is het stempassensysteem zo lek als een mandje dus kan iedereen een miljoenmiljard keer op de communisten GroenLinks stemmen.
UPDATE 17u30: Telegraaf niet welkom bij DENK-feestje.
Emotionele Update 20u25: D66'ers is gevraagd geen emotie te tonen *bij uitslag verkiezingen: "Belangrijkste voor vanavond is dat we geen pijn/emotie laten zien bij wat minder zetels dan in 2014, in veel gevallen zal het nog steeds de 1 of 2 na beste uitslag ooit zijn." *

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.