achtergrond

Geenstijl

KARTEL! Vriendinnetje van Kafka Orwellogren gaat EU censuurcommissie leiden

Bizar. De Europese Unie roept een High Commission in het leven om de invloed van "fake news" op Europa te onderzoeken, of nee, te bestrijden.

De uitslag staat namelijk al vast: Rusland stom, populisme stom, social media stom, burgers stom, kritiek op massamigratie stom en kritiek op de islam is al helemaal stom. Er komen vast weer allemaal softe journalistieke codes uit die door zieke ratten als Peter Vandermeersch worden ondertekend en harde maatregelen, als Oom Agent die gewoon bij u op de stoep staat als u berichten over demonstraties liket op facebook. Score voor Nederland: de leidster van het al geschreven onderzoek wordt Madeleine de Cock Buning. Lekker, patriciaat, dubbele achternaam, goed vriendinnetje van jkvr. Kajsa Hildur Ollongren. Generatiegenootjes aan de UvA en bestuursgenootje bij prestigieuze clubjes in Amsterdam

Het net van de oligarchie sluit zich weer eens rond de gewone burger: een kleine kliek van eeuwenoude elites bepaalt wat u wel en niet mag denken en zeggen over de toekomst van uw land. Bovendien is De Cock Buning voorzitter van het dodelijk enge Commissariaat voor de Media, bekend van allerlei Hardstalinistische kutzooi als etherbescherming voor de Staatsomroep, de vaste boekenprijzen en, u raadt het al, nu ook bezig met het inperken van sociale media. Kortom, een elitaire vrijheidshatende apparatchik die er een carrière van gemaakt heeft om het publieke discours binnen het domein van goedgekeurde staatslaven te houden. Keurig gevestigd naast het mediapark, dus dan weet u wel waar de sympathieën liggen. Het worden barre tijden voor het vrije woord en de vrije media, zo met deze "liberale" regering van Mark Rutte en de "liberale" steun van D66.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.