Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

U deed ze allemaal: de Goed Gesponsorde GeenStijl Topic Top 25 van 2017

Het jaaroverzicht dat alle jaaroverzichten overbodig maakt. Het jaaroverzicht dat tot stand komt in een fijne dans tussen statistiek en intepretatie, overgoten met een scheutje willekeur en ge-MeToo'd met een natte vinger.

Kijk, een adverteerder! 4 reeten.

Geinig: het best gelezen GeenStijl-topic van 2017 was tevens het best gelezen GS-topic allertijden ooit, maar het is een topic dat helemaal niet bestaat. Ja da's maf hè? Toch is het geen #nepnieuws, maar 100% #echtwaar. De totaalteller qua bezoek zat net als vorig jaar zo rond de 300.000.000 pageviews dus dat gaat verder prima. Hieronder een selectie uit de best geklikkerdeklikte topics van tweeduizendditjaar.

25. Waarom moordenaars als Walter & Casper van Wijngaarden gewoon van de aarde moeten vallen
We knallen er meteen lekker in met twee ouderwetse Hollandse hufters die met een paar glazen te veel achter hun huig gingen dijkracen in hun dure bolides en daarbij een meisje van 19 doodreden. In hun rechtszaak logen ze alles bij elkaar, ontkenden ze elke betrokkenheid en schoven ze zelfs de schuld op Fleur af. Daarna hun ging advocaat ook nog mailen dat hun namen van GeenStijl af moeten, 'of anders'. Of anders niks, pik. En hier nog een keer een eervolle vermelding.

24. Rutte noemt Gewone Nederlander een domme lul
Niet letterlijk, maar het komt er wel op neer. En misschien is het ook wel zo want we hebben hier zelf voor gekozen en kijken we na de langste formatie ever ooit uit op vier jaren (maar hopelijk minder) met zonder referendum, maar met plus meer EU, met plus de AIVD-sleepwetten in je datavijver en met plus censuurwetten voor het internet omdat Den Haag & MSM het monopoly op nepnieuws zelf willen houden. En dan mag je ook nog eens niet eerder dood want dat willen de gristenen niet.

23. DECONSTRUCTIE! NRC-verhaal over Omtzigt is volledig ingestort, krant blijft wrijven in vlek
Misschien wel het topic dat het hardste door brak in de mainstream dit jaar en door iedereen en z'n hoofdschuddende moedertje werd gelezen: de stijlloze deconstructie van de onvoorstelbare Omtzigt Canard van NSB Avondkrant. Het was dan ook de grootste journalistieke zeperd van 2017, en eentje die de arrogante krant tot op heden nog altijd niet heeft gecorrigeerd. Dat je je lezers zo van gif vervult, het is onbegrijpelijk.

22. Extreemlinks vermoordt politiepaard in Nijmegen
Wederom het meest door de media genegeerde fundamentalisme: extreemlinks en hun moord- en sloopzucht. Alle media zijn links dus linkse aksie wordt altijd, altijd, altijd met de mantel der liefde bedekt. Behalve als het openlijk wordt toegejuicht, want dat gebeurt helaas ook nogal eens - zelfs rond de G20-rellen in Hamburg. Ook in dit geval werden de paardenmoordende extreemlinksklootzakken weer massaal door de media vrijgepleit. Maar het was wel hún paardenmoord. Vies smerig ongewassen paardenhatend graftuig.

21. Snikbeelden. Iedereen stroomt naar West voor Nouri
Arme Abdelhak Nouri. Wat een tragische pech voor de sympathieke Ajacied. Inmiddels is ie wakker, maar voetballen in het eerste van Ajax zal hij nie wieder. Heel Nederland en z'n favoriete weblog leefde mee met Appie (dat mogen we zeggen, ja) en z'n dankbare familie. En iedereen wilde even bij de steunbetuiging in 020-West zijn. Even geen kloof. Even geen discussie. Even allemaal samen, als sportliefhebbers, als mensen en als land. Hoe kazig dat ook klinkt.

20. EXCLUSIEF. Tapverslagen politie 020 over terreurmoskee - Veiligheid onthoofd door diversiteit
De Amsterdamse politie had een kutjaar qua lekken. We achterhaalden de naam van de Palestijnse ruitenroeier van HaCarmel, we kwamen achter de naam van de Suikerspiegelchauffeur én we kregen tapverslagen in handen waaruit blijkt dat een Marokkaanse agent belde met het bestuur van een salafistische Marokkaanse moskee in Noord, om te bespreken welke agenten er werkten aan een terreuronderzoek rond die moskee. Bij die Suikerspiegelsjoof werd alles binnenstebuiten gekeerd om het lek op te sporen. En hier? Krekels. Het moet natuurlijk wel gezellig blijven bij de politie-iftars...

Nummers 19 tot en met 1 na de breek >>>

19. Pagina 3 (ja, echt)
2017 was het jaar waarin terreuraanslagen naar pagina 3 verhuisden. Schuld van Beatrice de Graaf, want die wil dat we terreur gewoon een beetje voor lief nemen en niet meteen in de islamofobe migratiehaatmodus schieten van een zelfmoordbom hier, een messentrekker daar een wit busje zus of een huurauto zo. Gevolg was dat u MASSAAL doorklikte naar pagina 3 dit jaar, want de GeenStijl-lezer wil wél gewoon de feiten en als ze die op pagina 3 moeten halen, dan gáán ze naar pagina 3. Hulde, lezers, hulde. U wil het weten. Pagina 3 is de nieuwe slijpsteen voor de geest.

18. Politiebericht. Badr Hari uit gevangenis ontsnapt
De dag dat GeenStijl ontdekte dat Badr was ontsnapt! Iedereen en z'n roddelhoer stond kirrend kiekjes te kieken van hoe de kickbokser z'n chick slobbert, maar HIJ WAS DUS GEWOON ONTSNAPT. 

17. Gruwelijke videobeelden van de massamoord in Las Vegas + Paddock met een kogel in z'n rotkop
Ineens vragen we ons af waarom we hier niets meer over horen. Behalve een heleboel complotten en nepnieuws, is de ware toedracht achter de mysterieuze massamoord in Las Vegas nog altijd niet bekend. Of hebben we d'r overheen gelezen? Want geen moslim, geen structurele, georganiseerde sektarische heilige strijd. Gewoon een lone wolf. Maar wel de meest dodelijke onschuldigenschutter ooit in Amerika.

16. Kuzu: 'Nederlanders zijn nazi's en moslimslachters'
Zijn baas, Erdogan, heeft het gezegd. En Kuzu heeft het niet weerlegd en ook niet weersproken. Kuzu haat Nederland en haat Nederlanders, Kuzu houdt van Erdogan en Kuzu is een uitstekend voorbeeld van hoe een open democratie vatbaar is voor misbruik en infiltratie. Gelukkig kijkt iedereen er bij Kuzu & Co dwars doorheen. Stomme Kuzu.

15. NL kunstmeisje maakt best wel eerlijk filmpje over negers neuken in Jamaica
Horny hazelip Lieve Lara doet een neger en noemt dat kunst. Niet iedereen op de redactie kon het helemaal afkijken,  maar de fapgretige facebookcrowd had die bewuste zondag toch niks beters te doen. We zijn blij dat we ze cultureel en kunstzinnig hebben kunnen verrijken.

14. Filmpje. Teleurgestelde Feyenoordfan schopt kop
Het was niet allemaal feest bij landskampioen Feyenoord in 2017. Bijvoorbeeld die dag dat ze landskampioen konden worden, maar verzuimden te winnen. Iedereen en z'n hoolie was al dronken & doorgesnoven, klaar voor De Grote Sloop van de Coolsingel, en toen was er ineens niks om te vieren. Nou ja, dan schop je wat kop en eindig je in de GS kliktop. Sta je mooi in je hemd, wilden we zeggen, maar zelfs dat had ie niet aan. Sneu.

13. Video's. Stalkmeneer 'overrompelt' Peter R. de Vries, jaagt hem weg en roept 'pisnicht'
Peter R de Buitendedeurvreter busted bij een meergangendiner. Wij lachen. U ook. Niemand houdt van Peter R. de Vries.

12. JIHADISTISCHE AANSLAG: BUSJE RIJDT IN OP MENSEN IN BARCELONA
De hoogst genoteerde islamitische aanslag: "Wit busje" in Barcelona, gevuld met jihadistische moslims van Marokkaanse komaf, ploegt over de Ramblas met 13 doden tot gevolg. En nee daar moeten we niet blij mee zijn, dat een aanslag de top tien niet eens meer haalt. Het gevaar van gewenning is dat het de wegkijkers, de beleidsmakers en de sussende media veel te makkelijk wordt gemaakt. Woede, verzet en het uitroken van salafistennesten, dat is wat we zouden moeten doen. En verder wat Brendan O'Neill schrijft over de "Geheugenverlies-industrie".

11. VIDEO. Man schiet voorbijganger dood. Streamt het 'live' op Facebook
Social Media als virtual reality first person shooter. Alleen dan niet virtual, maar levensecht. De hele wereld kon live meekijken hoe een man in Cleveland, Ohio, USA een willekeurige voorbijganger doodschoot, omdat hij zijn daad livestreamde op Facebook. En daarna konden we live online de manhunt volgen.

10. Anne Faber dood gevonden. Rust zacht
De uitkomst die je wist dat zou komen. Niets zo frustrerend als een zinloze dood die te voorkomen was geweest. Nog frustrerender is dat er, op de daadwerkelijke moordenaar na, waarschijnlijk nooit een verantwoordelijke voor zal worden gestraft.

9. SCOOP! Suikerspiegelchauffeur Centraal Station heet niet Farid. Hij heet Khalid K.
Wat politie, gemeente, Parool en AT5 wel wisten maar niet zeiden, achterhaalden we zelf. De naam van de suikersprintchauffeur kwam via een lek tot ons en leidde tot een heerlijke ophefrel over werkelijkheid & wensbeeld en nepnieuws & pr-blunders. Maar aan het einde van de dag het jaar hebben we nog steeds twijfels over de werkelijke toedracht van het ongeval op het Amsterdamse stationsplein. Dus als iemand meer weet...

8. #MeToo. Francisco van Jole in wit ondergoed
Kon niet waar zijn, dachten we. De meest moralistische moralist van het Mediapark? De man wiens site #MeToo opblies tot een hysterische hetze tegen mannen in het algemeen en kleedkamergrappen in het bijzonder? Zélf een bepotelaar? Maar het is echt waar, hij gaf het zelf toe op de NPO Radio 1 - en daarna bleef het doodstil. De Nederlandse mediamoraal, eerst al die In Memoriam in de vorm van een mislukt meisjesmanifest, nu echt morsdood - als de prematuur geëjaculeerde zaadzwemmertjes in een witte onderbroek. Maar de media kunnen zwijgen wat ze willen. Het nieuws verspreidde zich sneller dat de whatsappjes van Mediaparkmeisjes waarin ze elkaar waarschuwen voor de fratsen van Francisco, en nu is het onze beurt om de tong uit te steken. Up yours, Jolo.

7. Intieme beelden Laura Ponticorvo (niet uploaden)
Dit was nieuw voor ons. Een meisje dat zichzelf zó interessant vindt, dat ze haar advocaat een preventieve dagvaarding laat sturen met rechtszaakdreiging als we haar video zouden posten op GS. Het vlogmormel had een pijpvideo op internet laten slingeren, dus die dook fluks op diverse fapsites op. We hebben 'm uiteraard bekeken, en voelden geen enkele behoefte om het matige mondwerk een groter podium te gunnen. We moesten überhaupt eerst googelen wat een 'Laura Ponticorvo' eigenlijk is. Bedankt voor de clickbait, dat dan weer wel. Vloggen gaat nog eens heel groot worden.

6. FOTO'S. Een ode aan Politie Rotterdam
Beeldverhaal over hoe de Rotterdamse politie een Turkse coup in de Maasstad wist te voorkomen, en een Turkse minister de grens over joeg. Dat de vvd op dit incident de verkiezingen zou winnen terwijl Aboutaleb later uit de kast zou komen als salafist, dat wisten we toen nog niet. En dat doet niets af aan het prachtwerk van de politie.

5. Nog even over achterlijke vrouwenbeul Michael P.
De vermissing was erg, de zoektocht zenuwslopend, maar de echte woede kwam toen bekend werd wie de verdachte was in de zaak Anne Faber - en vooral: wat hij allemaal op zijn kerfstok heeft. Dat deze gevaarlijke gek überhaupt vrij rond kon lopen, is en blijft onbegrijpelijk.

4. Smile Je Staat op GeenStijl
Jongeman uit Nederland doet mentale MeToo bij Brits meisje. Die prompt internationaal nieuws van het versierders-varken maakt. Alles werd ontkend door Jesse Mateman, en daarna bleef het stil.

3. Heel Holland piest van het lachen om Patricia Paay
Doorloopsoap van het jaar dit. Op internet dook een video op van de oude mevrouw Paay, die nog een actief seksleven blijkt te hebben. Good for her! De beelden zorgden uiteraard voor veel beroering, speculatie, verwijten alsook grappen. Omdat een deel van het verontwaardigde gezeik weer eens over uw aller GeenStijl werd uitgesproeid, hebben wij uit het oogpunt van de publieke dienstverlening wat compilatiemateriaal gecompileerd om televisiekijkend Nederland van dienst te zijn. La Paay dus in de top 3, met dank aan Peter R. de Pies. De media deden verontwaardigd, maar demense wilden het gewoon zien. Het lijkt er overigens op dat haar verklaringen over hoe de video zich kon verspreiden, met een druppel korrel zout genomen moeten worden. Enfin, dit verhaal zal nog wel ff doortrekken richting 2018.

2. Pretpark Walibi PISWOEST op porno-trailer
Een van de Meiden van onze Dictee-voorlees-mevrouw maakte een pr0n-trailer in pretpark Walibi en dat leidde tot enige verwarring en een boel boosheid, en voor ons tot een climax in de clickcstats. IJzeren internetwet in werking: over batsvideo's bloggen = factor tien meer bezoekers lokken. En hee, niks mis met wat onschuldige klikpret voor een paar duizelingwekkende faploopings.

1. Het Topic dat Geen Topic Was
Ongelofelijk edoch echt waar. De allerdrukste dag ooit op de GeenStijl, met bijna 3 miljoen pageviews totaal, was op 25 juli van dit jaar. We gingen een paar uur op zwart, iedereen dacht dat het een protest tegen de overname door het Vlaamse Mediasterfhuis was en dat vonden wij een prettige bijkomstigheid. Maar we waren gewoon even aan het ombouwen naar een nieuw design. Bedankt voor de aandacht, medialand, maar het was allemaal nepnieuws. Bijna 2,5 miljoen clicks op geenstijl.nl/zwart.html. En zo zie je maar: Half Nederland komt pas kijken als je d'r niet bent, dus het maakt geen ene reedt uit wat je allemaal tikt en schrijft en blogt en geint. En daar gaan we in 2018 dus lekker mee doorrr.

Drukste dag allertijden ooit

Reaguursels

Inloggen

Zelfretende reten, leve de toekomst!

Stompe_Loeres | 01-01-18 | 21:20

Over nummer 6: Ik zag wel aankomen dat Rutte dit ging gebruiken om kiezers binnen te harken. Of liever gezegd, dat mensen zich door een vlak-voor-de-verkiezingen-trucje zouden laten overhalen om toch maar weer VVD te stemmen 'want kijk maar hoe daadkrachtig ze zijn'. Ik verdenk Rutte en Erdosnor er ook nog steeds van dit samen bekokstoofd te hebben. Niet letterlijk als vooropgezet plan misschien, maar meer van 'Als jij nou doet of je die minister helemaal niet wil hebben in Nederland, dan doe ik wel of ik daar heel boos over ben. Zo komen we allebei daadkrachtig over bij onze kiezers en voorkomen we ook meteen dat die vervelende Geert Wilders meer zetels -en dus misschien regeringsmacht- krijgt.' En het ergste is dat mensen er in zijn getrapt. Jarenlang is te zien dat de ene leugen na de andere wordt verkondigd door de premier, die aantoonbaar onbetrouwbaar gedrag vertoont en dan door 1 geënsceneerd incidentje toch weer overtuigd worden om op zo'n partij te stemmen. Ongelooflijk. Hopelijk kan het FvD daar eindelijk wat aan veranderen. De hypocrisie moet worden blootgelegd en aan iedereen duidelijk gemaakt, en daar zijn ze goed mee bezig.

Braboblanke | 01-01-18 | 16:01

Er was toch ook dat momentje bij GS dat sponsors zich massaal terugtrokken omdat ze niet geassocieerd wilden worden met de aanstootgevende inhoud van GS, met een bijbehorend ondertekend GS doodvonnis van een groep van, ik dacht, 100 bekrompen verzuurde oudere meisjes?
En wij allemaal vreesden dat GS zou gaan verdwijnen zonder sponsors?
Was dat niet belangrijk in 2017?
Hoe dan ook GS is er nog en ik wens iedereen, met uitzondering van vak ‘K’ en de EU Brussel (behalve Nigel Farage), een fantastisch goed 2018 !

BosrandDirk | 01-01-18 | 13:20

Het credo van de optimist: "Slechter dan het nu gaat zal het niet worden".

De realist: de ratten hebben zonder te zaaien hun eigen graansilo's leeggegeten, nu spoeden ze zich naar de meest volle....

Mazoeza | 01-01-18 | 12:15

Mooie bipsen!

Basil Fawlty | 01-01-18 | 12:04

Dat plaatje met die konten komt uit 2001?
Nokia? Wat is dat?

Is dit nog nieuws? | 01-01-18 | 10:50

Best bekeken: het topic dat geen topic was... maar de echte reaguurders wisten natuurlijk dat GS niet echt weg was. Want hij bleef staan: de groene stip!

Von Mutzenbacher | 01-01-18 | 02:56

Mooie bipsen, ben spontaan geswitcht van tieten- naar kontenman.

Wachtmeester R | 01-01-18 | 02:42 | 1

Terug van weggeweest, de reef teven..

merel veld | 01-01-18 | 08:05

Maak er een geweldig jaar van iedereen!

Rest In Privacy | 01-01-18 | 00:23

Gelukkig nieuwjaar iedereen.

Kruisruiker | 01-01-18 | 00:00

Nog even en dan hebben we al die 'gezelligheid' ook weer achter de rug.
Goddank.

Carmelita | 31-12-17 | 23:58 | 1

En ook de teringtiefus aan jou!

Jan-Joris-Jaap-Joop | 01-01-18 | 00:00

En dan gaan we nu godverdomme naar het NATIONALE AFTELMOMENT! Want we kunnen niet zonder nationaal moment van de fokking NPO! Nationalisme is kut en fout en rassies en fascies, maar we motten godverdomme wel een NATIONAAL NPO AFTELMOMENT. Want de natie moet wel bij elkaar gehouden.... of zo.
Godskolere. Als ik toch ergens agressief van word is het wel dat soort hypocrisie.

En verder ook iedereen de tyfus voor 2018.

Stormageddon | 31-12-17 | 23:56 | 1

Nu al? Want ik heb mijn champagne nog niet op.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 31-12-17 | 23:59

Heel fijn: in Den Haag hebben ze een proefvuurpijl in de lucht geschoten waarna een commissie van wijzen heeft besloten dat het vuurpijlenfeest aldaar kan doorgaan.

Jan Dribbel | 31-12-17 | 23:55 | 1

Leuk!

Kruisruiker | 31-12-17 | 23:56

Van 23:45 tot 00:15 allemaal lief zijn voor elkaar.
Daar na weer elkaar de kop in slaan.

Rest In Privacy | 31-12-17 | 23:45

Altijd als ik iets zeg gebeurt het tegenovergestelde dus: veel ongelukkig en armoede gewenst aan iedereen!

VeelTeSteil | 31-12-17 | 23:43

Via een contact op deze site heb ik Koreaans vuurwerk kunnen regelen. Schijnt erg krachtig te zijn. Ben benieuwd! Alvast de beste wensen!!

Rest In Privacy | 31-12-17 | 23:32 | 4

Hehe +1. Bij deze aan Slet en alle andere medereaguurders de tyfus gewenst en een voorspoedig 2018.

Nonkel Frituur | 31-12-17 | 23:37

Nonkel Frituur | 31-12-17 | 23:37
Opstanding van Jezus! U leeft nog! Yes!

VeelTeSteil | 31-12-17 | 23:41

Heb ik nou mijn mond voorbij gepraaat???

Rest In Privacy | 31-12-17 | 23:47
▼ 1 antwoord verborgen

Ja, mijn buurt knalt nu kapot en vliegt in de fik (OK beetje overdreven). Maar geen probleem want het belooft verder slechts een rustige jaarwiseling te worden. Ik woon in Amsterdam-Noord. Mijn Marokkanen zijn de uwe niet en menig blanke asociaal zet de provincie immers ook in de hens. Eigenlijk best wel saai!

Jan-Joris-Jaap-Joop | 31-12-17 | 23:16 | 3

Joh JJJJ, ik woon in Oost. Havens-oost en hier gaat het ook tekeer. Sirene's en alles aanwezig af en aan. En continu vuurwerk lawaai. Het lijkt wel oorlog. Behalve dan, voordeel, dat het gewoon veilig is thuis/binnen. Je moet eigenlijk ook meedoen, huh, Dan heb je er minder last van. Of muziek aanzetten. Of tv aanzetten, die iedereen gratis op vakantie laat gaan of BN'ers in zonnetje zet.....

sunshine&rain | 31-12-17 | 23:27

Echte Noordeling of zo'n verschrikkelijke import yup?

VeelTeSteil | 31-12-17 | 23:33

VeelTeSteil | 31-12-17 | 23:33
NDSM

Jan-Joris-Jaap-Joop | 31-12-17 | 23:50

Ik wens iedereen en zijn moeder een zo prettig mogelijk 2018.
En verder vraag ik me af wat die advertenties voor geneesmiddelenonderzoek opleveren. Ik krijg nu een advertentie voor een geneesmiddel tegen dwerggroei. Ik heb wellicht een rijke verbeelding, maar ik zie Stephen King scenario's voor me als ik zo'n advertentie lees.
Doe mee aan het onderzoek, wordt 751 euri rijker en als bonus zijn al je nakomelingen mutant. Wie wil dat nu niet?

koolteer | 31-12-17 | 23:06 | 5

Bij den neger wordt Vinegra voorgeschreven.

Oprisp | 31-12-17 | 23:17

Als het gaat om dwerggroei in de onderbroek overweeg ik om mee te doen.

Kruisruiker | 31-12-17 | 23:19

Thanks voor de humor. x3

sunshine&rain | 31-12-17 | 23:39
▼ 2 antwoorden verborgen

Vanuit mijn zelfopgelegde huisarrest doe ik iedereen de beste wensen, behalve xxxxxxxxxxxxx .
De nieuwste van Peter R: er vallen meer slachtoffers door vallende kokosnoten dan door (vul maar in)

Jan Dribbel | 31-12-17 | 23:03 | 2

vallende sterren?

Lewis Lewinsky | 31-12-17 | 23:09

@LL: had gekund.
Het goede antwoord is haaienbeten, Peter R de V vond dat bioloog Freek Vonk de haaienbeet zelf had uitgelokt.
Net zoals de grensrechter de schoppartij had uitgelokt.

Jan Dribbel | 31-12-17 | 23:24

Guido is dominee geworden. *zapp*

atheïstisch stemvee | 31-12-17 | 22:57 | 2

Cabaret en televisie is een onmogelijke combi.
Voeg daar SBS-6 en Guido Wijers aan toe en je hebt direct de neiging de fles champagne in één keer naar binnen te hijsen.

de Voorzittert | 31-12-17 | 23:05

Wie kijkt er nou nog televisie. Hebben jullie geen Netflix of zo? Zojuist een spannende crimi gezien.

Lupuslupus | 31-12-17 | 23:11

Iedereen een heel gelukkig en voorspoedig nieuw jaar gewenst.

Lupuslupus | 31-12-17 | 22:55 | 10

@Jack, 6 maar liefst. Geweldig.! Bedankt. Zoonlief en ik zitten hier met zn tweetjes en de 3 honden en 1 kat natuurlijk. Kat lag heerlijk te slapen in de schommelstoel maar zit nu vanwege een donderknal onder de bank. Honden zijn de hele dag al van slag, ben vandaag 6x met ze naar buiten geweest maar ze willen van angst niet plassen. Dus straks tussen 2 en 3 nog maar een keer proberen.

k Ga volgend jaar - als ik het mag beleven - zeker weten in een huisje in de middle of nowhere want dit is echt vreselijk.

Lupuslupus | 31-12-17 | 23:23

U ook. En ik wil u graag alvast bedanken voor uw humor in 2018.

sunshine&rain | 31-12-17 | 23:48

Jij ook Lupus, maak er wat moois van! ^Siebie

Zupschufter | 01-01-18 | 04:06
▼ 7 antwoorden verborgen

Jackanders | 31-12-17 | 22:40
Kunstgebit naar boven gooit.

Jackanders | 31-12-17 | 22:43

Wat is het toch een drama op televisie. Mijn god. Nu staat die Guide Weijers op. Totaal niet grappig.

Ben helaas te moe om naar een feestje te gaan.

Nacho_Vidal | 31-12-17 | 22:32 | 3

Youp begint nu op 1. Vind ik beter te pruimen.

Kruisruiker | 31-12-17 | 22:35

hahaha

Kruisruiker | 31-12-17 | 22:46

"De vuurwerkshow in de hoofdstad staat dit jaar in het teken van de diversiteit van de Amsterdamse inwoners. In het kader van het thema 'Amsterdam UNITE' worden de vlaggen en gezichten van 180 Amsterdammers met verschillende nationaliteiten op LED- en waterschermen geprojecteerd.

Die 180 Amsterdammers zijn zelf ook aanwezig om het nieuwe jaar in te luiden. Het vuurwerk wordt dit jaar op de kop van het Java-eiland afgestoken en is ook te zien vanaf de Jan Schaeferbrug en de Noordwal."

Zelfs dat moet policor, is toch niet te geloven.

"In Amsterdam wordt de vuurwerkshow op de Kop van het Java-eiland aangepast vanwege de harde wind. De kraan, waarmee het vuurwerk om middernacht wordt afgeschoten, wordt verlaagd van 60 naar 30 meter. Ook wordt er meer vuurwerk vanaf de grond afgeschoten."

God straft onmiddellijk, haha.

Ichneumonidae | 31-12-17 | 22:31 | 4

Iets met Tjoeki Tjoeki Stoomboot en takki takki oerwoud mompelen doet.

Lewis Lewinsky | 31-12-17 | 23:05

In Amsterdam straft allah, god is daar afgeschaft.

Jan Dribbel | 31-12-17 | 23:06

Parsons | 31-12-17 | 23:03
Om het jaar af te sluiten: Ik zou je doen.

Ichneumonidae | 31-12-17 | 23:23
▼ 1 antwoord verborgen

Van deze kant ook, iedereen een heel gelukkig nieuw jaar gewenst. Ik heb een hoop gelachen. (Tommy Cooper is er ook op nu)

Oprisp | 31-12-17 | 22:27

In 020 al uren shock and awe. En sirenes.

Het lijkt verdomme Weesp wel!

Ichneumonidae | 31-12-17 | 22:26

iedereen hier alvast een prima 2018 gewenst vanaf deze zijde.
Dat het maar een jaar mag worden van een dag of 365.

Jackanders | 31-12-17 | 22:06

Zijn dit dartsmeisjes?

Rest In Privacy | 31-12-17 | 22:06

Wat een prachtige foto!

Kruisruiker | 31-12-17 | 21:34

Olie op de billen? Altijd plus heel veel!

(Je braadworst zal er maar lekker tussen te dampen liggen - lekkah!)

Ichneumonidae | 31-12-17 | 21:33 | 4

Je worst wordt wat schraal in de airfryer.

Kruisruiker | 31-12-17 | 21:54

Sinds ik de vrouwenstudie heb afgemaakt en me daarbij heb gespecialiseerd in leeftijdcategorie 18-30 jaar, krijg ik aldoor zulke stagiaires om mijn expertise aan te scherpen en kundig door te geven. Aanrader voor volgend jaar. Vrouwenstudie.

Oprisp | 31-12-17 | 22:05

Oprisp | 31-12-17 | 22:05
Hoe lang heb je gestudeerd?
Minimaal 30 jaar lijkt me, en nog weet je niet alles.

Kruisruiker | 31-12-17 | 22:16
▼ 1 antwoord verborgen

Dus in pageviews heeft de adverteerdersrel de top 25 niet eens gehaald (en Paay #3 - topic dat met '0 reacties' op mijn scherm verscheen en ik zoiets had van 'nou, dat hoef ik niet te zien geloof ik..' ). En nog steeds heb ik geen frame van dat filmpje gezien.. (en dus ook niet nieuwsgierig.. Echt, #3 ?? ).

nickolaas | 31-12-17 | 21:30 | 3

Politiek scoort trouwens ook rete-slecht.. dat moet ook niet echt motiveren als Putin/Victor Orban-trol (sowieso - pak je het gemiddelde aantal zelfmoorden per 100.000 over de afgelopen 10 jaar, dan steken die twee landen met kop en schouders boven iedereen uit.. die Putin-trollen komen hier gewoon even betaald een beter leven opsnuiven en Orban zou gewoon op een bord kunnen zetten dat nergens in de EU meer zelfmoorden zijn dan in Hongarije, dan hoeft ie niet eens een hek te bouwen.. ik denk dat die vluchtelingen misschien wel om Hongarije heen zouden lopen). hungarytoday.hu/news/hungarys-suicide-... (maar ja, zo'n bord straalt misschien ook een beetje slecht af op Orban zelf,dat geld van dat hek zou ie ook aan GGZ kunnen besteden, die er nauwelijks schijnt te zijn in Hongarije www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC... ).
Nederland haalt met Noorwegen geloof ik de top-100 niet eens.. (oh #98 over 2017, Noorwegen #102 en Denemarken #105).

nickolaas | 31-12-17 | 21:52

Jouw zelfmoordstatistiekjes gaan werkelijk helemaal nergens over.

Pang!

Kudt, deed ik het toch. Doei lieverTs!

Ichneumonidae | 31-12-17 | 22:02

@De Koreaanse Slet
Nu al winnaar van de verbingsbokaal 2018, bruggenbouwer De Koreaanse Slet.

RickTheDick | 31-12-17 | 21:25 | 1

Wanneer komt de "Echte boter reclame" met jou en Miko? ;-)

Rest In Privacy | 31-12-17 | 21:50

Mooiste lijkt mij nog de vanwege hysterica Hertberger weggelopen adverteerders die nu lopen te ijsberen... Want ja, internet commerce is wel views en clicks, haha!

Chemokar | 31-12-17 | 21:23

Ben niet alle puntjes afgegaan, want morgen nieuwe dag. Maar wel lekkere billen op de foto. Wauw zeg. Elke man zou die doen en elke man wil wel hebben. Maar wie heeft ze? En dat geldt dus genderneutraal. Elke vrouw wil die billen zelf ook wel hebben. Vandaar de haat en nijd SJV's. SJW's. haha.

sunshine&rain | 31-12-17 | 21:23 | 2

Mosterd had vorig topic, ook al zo'n lange tekst. Unbelievable.
Wens iedereen gewoon heel simpel, een geweldig 2018.

sunshine&rain | 31-12-17 | 21:31

Ik wens je een geweldig 2018

atheïstisch stemvee | 31-12-17 | 21:43

Mag er al vooruit gelopen worden op het nieuws, veel blanke mannen betasten toch vrouwen in de vrouwvriendelijke zone, blanke man blaast zich op bij drukbezochte moskee, schreeuwde eerst nog mijn "Jezus is de grootste" blanke man rijd met tuktuk in op winkelende moslimvrouwen, vertelde later dat hij alleen maar op zoek was naar de jamin, gelukkig stonden alle camera's op dat moment aan en op hem gericht. Gelukkig Nieuwjaar.

Plorkface | 31-12-17 | 21:23 | 2

Patje2011/21.40
Dat is wel waar. Tranen kwamen vanzelf voor Nouri. En ook om Anne Faber. Het zal je maar overkomen. Mijn hart ging uit. Maar of het nou 'verbroederd'? Het was wel de bedoeling....

sunshine&rain | 31-12-17 | 21:52

sunshine&rain | 31-12-17 | 21:52
Het heeft inderdaad niet geleid tot verbroedering in het algemeen of voor langere duur. Wel heeft Nederland laten zien dat als je een goede gozer bent dat het niet uitmaakt wat je geloof of afkomst is. En laat dat een goede les zijn voor bijvoorbeeld dat straattuig uit Noord-Afrika.

Rest In Privacy | 31-12-17 | 21:58

Abdelhak Nouri vond ik toch wel de verbroedering die hard nodig is. We moeten uiteindelijk toch er samen iets van maken door slechte tijden en goede tijden.

De Koreaanse Slet | 31-12-17 | 21:10 | 10

Patje2011 21.58.
Ben het met je eens. Nouri is een parel. Maar het leidt niet tot verbroedering, dat opeens al die vriendjes/broertjes/neefjes etc, ook het goede pad kiezen.
Niet alle jongetjes kunnen bij Ajax voetballen. En ze moeten toch wat. En verdommen het, om een simpele baan te nemen of naar school te gaan. Liever de makkelijkere manier.En je weet, wat ik daar mee bedoel.
Zag gister ook een item op AT5. Huppelepup vuurwerk in oog en hij wilde zo graag piloot worden.
Ik liet aan mijn kinderen lezen. En mijn dochter zei heel focked-up: 'Eigen schuld/dikke bult/ik wil ook fotomodel worden, maar zit er niet voor me in'.
Kinderen tegenwoordig willen allemaal geld verdienen met vloggen en er uit zien zoals Monica Geuze of geld verdienen zoals Enzo Knol. Of dj worden. Niemand wil bij de politie werken. Of brandweer. Of NS. Of GVB. Al die grote smoelen tegenwoordig.
Nouri was een parel. Talent. Ben met je eens. Het heeft verbroederd. Dat iedereen het erg vond voor Nouri. Wat eigenlijk ook logisch was. Zoals iedereen het ook erg vond van Anne Faber. Het heeft niet verbroederd, in de zin van, voor de toekomst.
Dus dat Nouri, moslim/Marokkaan was.
Wel verbroederd in feit: 'godverdomme, het zal je maar overkomen, dood neervallen tijdens sporten, wtf? Iedereens nachtmerrie. Zomaar lichten uit. Vooral als je ook jong bent.

sunshine&rain | 31-12-17 | 22:41

Ichneumonidae | 31-12-17 | 21:48
Door.

De Koreaanse Slet | 01-01-18 | 00:22

Nog steeds aan het luchtfietsen zie ik. Schultenbrau verkeerd gevallen?

WayneGretzky*99* | 01-01-18 | 01:46
▼ 7 antwoorden verborgen

Geenstijl op zwart riekt dus gewoon naar racisme.

Nacho_Vidal | 31-12-17 | 21:07 | 1

Dus... les voor het eerstvolgende onderhoud: zet een dikke advertentie op je zwart.html :-)

Fijn jaar gewenst!

naamvangebruiker | 01-01-18 | 02:27

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken
Online Casino | Online Casino | Paynplay Casinos | Online casino expert | Online Casino
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com