achtergrond

Geenstijl

Kersvers vvd Kamerlid Haga blijkt huisjesmelker

Naaah, je verwácht het niet!? Kersvers vvd Kamerlid Wybren van Haga blijkt een huisjesmelker die illegale bewoning in brakke panden faciliteert. Via bv's heeft hij honderden adressen op zijn naam. Kan uiteraard gewoon in combi met vvd Kamerlidmaatschap.

Letterlijk de eerste keer dat we de naam van dit tot voor nu volstrekt onbekende vvd-Kamerlid horen, is het in relatie tot huurdersbedrog en overtreding van de verhuurdersregelementen. Dus ja OK vooruit hier is dan weer een topic, alsof het voor ons goddomme geen zaterdag is. Klimmen we wel weer in de laptop om met een dikke klodder sarcasme onze verbazing te veinzen over een schimmige vvd'er die kennelijk ongemerkt door alle checks & balances van de integriteitscommissie van de partij is geglipt. Bij de PVV zouden ze zo iemand er bij ontdekking van dergelijke wandaden onmiddellijk uit flikkeren, maar bij de vvd is een beetje bijbeunen op het snijvlak van moraal, macht en een verward ethisch besef helemaal dikke prima dus Wybren mag lekker in zijn backbench blijven plakken om zichzelf wijs te maken dat dit stuk vastgoeduitschot een "volksvertegenwoordiger" is. OK, zo genoeg sarcasme? Dan nu nog een toefje ironie om het af te maken. Haga noemt het handhaven van de verhuurdersregels met veel gevoel voor domme PR een RAZZIA. En hij betreurt de ophef die daarover is ontstaan... Maar over de rest van zijn handelen geen woord natuurlijk. Een van zijn bedrijven heet overigens "Sjopperdepop". Maar wat je daar van moet denken, mag je zelf weten.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

LOL. vvd'ers vertrouwen vvd integriteits-cie niet

In een strikt vertrouwelijk rapport concludeerde de vvd dat vvd Kamerlid (en huisjesmelker) Wybren van Haga niets gedaan heeft wat van de integriteitscode van de vvd niet mag. Nou. Daar geloven sommige vvd'ers helemaal niks van.

@Van Rossem | 14-04-18 | 16:30 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.