achtergrond

Geenstijl

Walter en Casper van Wijngaarden mogen Bukken voor Bubba. Plus een bonusbrief van de advocaat!

Doodrijders Walter van W. en Casper van W. hebben Fleur (19) doodgereden na een avondje zuipen. Dat is al verrot en wie dan voor de rechtbank gaat zitten liegen en draaien is al helemaal een minne patrijs.

Nu krijgen moordenaars Walter en Casper straf van de rechter, zaak tegen die beesten begint as we speak. Dronken doodrijders die de schuld van hun eigenste moordpartij in de schoenen van een doodgereden meisje proberen te schuiven omdat ze maar beter op had moeten letten, bahbah. Enfin, we mogen de achternamen van Walter van W. en Casper van W. niet meer noemen van de advocaat. Iets met Leiden. Kijk maar:

"Geachte redactie,

In dit artikel op uw website:

https://www.geenstijl.nl/?page=3

vermeldde u in het artikel de integrale achternamen van mijn cliënten Walter en Casper van Wijngaarden.

Voorts zijn er filmpjes op uw site geplaatst waar cliënten herkenbaar in beeld zijn.

Het artikel en het filmpje hebben geleid tot een golf van bedreigingen en intimidaties. Cliënten leiden schade door het vermelden van hun achternamen en het herkenbaar in beeld verschijnen.

Bij deze verzoek ik u vriendelijk doch dringend en voor zover nodig sommeer ik u het artikel per omgaande aan te passen in die zin dat volstaan wordt met de initialen van cliënten te weten: Walter van W en Casper van W. Voorts verzoek ik u vriendelijk doch dringend en voor zover nodig sommeer ik u het filmpje per ommegaande van uw site te verwijderen.

Graag zie ik de bevestiging van de aanpassing per omgaande tegemoet.

Met vriendelijke groet,

F.J.E. Hogewind"

UPDATE: Walter de cel in, Casper schoffelen

Vonnis. Walter gaat vier jaar zitten tussen het uitschot zoals hij: moordenaars, doodrijders, verkrachters, oplichters. Casper moet honderd uur schoffelen. En daarna is het voor Casper maar te hopen dat Transavia het leuk vindt dat hun piloot meedoet aan bezopen moordpartijen op de openbare weg.

UPDATE 2: Transavia gooit Casper uit vliegtuig

Heel gek, maar Transavia wil geen dronken wegpiraten als piloot*. "We hebben de uitspraak gehoord en wachten het hele vonnis af"*, laat een woordvoerder weten aan NH Nieuws. "We zullen het vonnis en de argumentatie bestuderen, tot die tijd is de medewerker vrijgesteld van werk."

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.