achtergrond

Geenstijl

TROS-omroepster: "Hilversum grote geile bende"

GEACHTE ADVERTEERDERS VAN DE NPO

Anneke Bakker. Sjongejongejonge. We waren haar alweer helemaal vergeten. Maar dit was dus die knappe mevrouw die op zaterdagavond aan ons - haartjes gekamd, frisgewassen pyjama, sjips, sinas - vertelde hoe laat Bassie & Adriaan begon, bij de TROS. Geen idee meer of wij op Anneke waren. Maar de rest van die Grote Geile Gooische Matras te NPO Hilversum was dat dus wel. Bah, Ome Willem! 

In mijn tijd - en zeker weten ook nu nog - liepen er ook in de omroep bazen en baasjes rond die hun macht misbruikten. Of ben ik hierin de enige 'ervaringsdeskundige'? Kan het me niet voorstellen! Ik heb er nooit wat over gezegd omdat ik altijd bang was dat het tegen me gebruikt zou worden. Zo van dat meisje wil carrière maken of werkt zich via het bed omhoog ( neukte zich omhoog, heette dat vroeger).

We kunnen niet wachten tot de Georginaas & Kutjaas een woedend pamflet ondertekenen en de Hans Laroezen cum suis met pek en veren de Scheveningse Pier worden afgesodemieterd door juichende Justine's, Roseanne's en Loezepoezen. #METOO

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.