achtergrond

Geenstijl

NS geeft negatief reisadvies: "Mijd risicotreinen"

NS: "Dames en heren Beste reizigers, ga maar niet met de trein. We doen echt wel ons best, maar er zijn niet genoeg zitplekken dus de reis wordt sowieso kut."

Ajax: "Hoi voetbalfans, kom maar niet naar Ajax. We doen echt wel ons best, maar er staat door een mislukte transferperiode alleen maar rommel op het veld dus het bezoek aan de wedstrijd wordt sowieso kut."

Bioscoop: "Dag filmliefhebbers, kom maar niet naar de bioscoop. We doen echt wel ons best, maar er draaien in september alleen maar zaadfilms dus het wordt toch niks aan."

Rijksmuseum: "Geachte museumbezoekers, kom naar niet naar het museum. We doen echt wel ons best, maar het lukte ons niet een toffe expositie in te kopen dus het museumbezoek wordt sowieso kut."

OLVG: "Beste patiënten, kom maar niet naar het ziekenhuis. We doen echt wel ons best, maar we hebben momenteel niet genoeg bedden dus uw bezoek wordt sowieso vervelend."

VARA: "Beste televisiekijkers, kijk maar niet naar de VARA. We doen echt wel ons best, maar we hebben een stomme programmering dus probeer het in oktober nog maar een keer."

Gerard Joling: "Beste muziekliefhebbers, kom maar niet naar mijn optredens. Ik doe echt wel mijn best, maar mijn laatste album is ruk dus wacht maar even op mijn volgende plaat."

AD: "Beste kwantiteitskrantlezers, laat de krant tussen augustus en juni maar liggen. We doen echt wel ons best, maar Hans Nijenhuis is terug van vakantie dus het niveau is niet per se hoog."

Oké NS, dát je er een zooi van maakt, wisten we heus wel. Maar dat je als Openbaar Vervoer doodleuk een negatief reisadvies voor september afgeeft is wel wat. "Het lukt ons niet. We kunnen het niet. Regel maar ander vervoer, pak maar de auto." Stel je toch eens voor dat iedereen dat zou doen, zeg.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.