Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Nieuwe gelekte Hanina-mail AD: Hans Nijenhuis blijft weg, Tonny moet werken tijdens vakantie

Potverdorie Frans Weisglas wat je ons nu toch allemaal weer doorstuurt. Of is het stiekem Hans Nijenhuis die dit door de stijlloze brievenbus gooit om te kijken hoe snel het wordt opgepikt. Enniewee, wij lezen een soort interne mea culpa van Jan 't Hart (adjunct-hoofdredacteur) en Rennie Rijpma (nieuwschef centrale redactie) in de redactiemail van het Algemeen Dagblad aangaande de steeds maller wordende Hanina-soap. Intern gooien de AD-baasjes Hanina nog een keer voor de bus (het tv-optreden was kennelijk niet zo sterk) en geven ze toe dat die Facebook-post-fuckup met Adnane Riouech/Sarah Alsalhawi nogal kudt was (stuur Dijkgraaf ook even antwoord pls). Daar lees je dan weer niks over in de brief van Nijenhuis aan de lezers. Dat je brieven aan lezers trouwens niet lang geheim houdt, daar zijn ze bij het AD nu ook achter. En wij vinden het een beetje zielig voor Tonny dat hij tijdens zijn vakantie wel druk aan de slag moet, terwijl Hans nog gewoon aan de pina colada zit. Nou ja, hij houdt 'vrijwel dagelijks' (lees: niet eens elke dag) contact met de redactie. Okee Hans. Veel succes met je gesprek met de redactieraad!

Reaguursels

Inloggen

Een typisch gevalletje: 'wij krijgen de multiculturele indoctrinatie niet bij onze lezers door de strot geduwd, dus nu maar boetekleed'. Te weinig, te laat. Dood laten bloeden

MikeLekkerBelangrijk | 28-07-17 | 13:33

Ach, zij laat in ieder geval zien hoe de meeste moslims zijn.

VlaamseKutReus | 28-07-17 | 11:41

AD. Verspild papier, verspilde drukinkt.

wijzegeit | 28-07-17 | 11:08

Dus de grote baas komt niet terug van vakantie, die 'columniste' wordt niet buitengezet en Tonny mag de shit opruimen - fijne werkgever, het AD.

Goldfinger | 28-07-17 | 10:40

ristretto | 27-07-17 | 22:08
Dit zou zij (hanina) zelf niet (kunnen noch willen) ontkennen

Fratello | 28-07-17 | 09:17

Collega's,
Bij deze pennenstreken moeten we zorgvuldig onze woorden kiezen voordat we dit "onbedoeld" laten lekken.
Laten we vooral doen voorkomen dat we werkelijk het boetekleed aantrekken, dat we zogenaamd inzien tekort zijn geschoten en vooral dat we Halalina slechts noemen voor haar column en niet voor haar schrijfsel.
Maar bovenal, laten we niet vergeten de lezer te informeren welk een geweldig damage control we gedaan hebben en hoezeer we begaan zijn met het lot van MH-17 relatives.
Dan druk ik nu op "Post" om onze interne communicatie per abuis extern te maken.

Fratello | 28-07-17 | 09:13

Wat moet je er over zeggen? Dit zijn nou eenmaal de huidige berichtgevers van de media. Dit soort types maakt het totaal niet uit als er een paar 100 doden vallen, als ze hun salaris maar krijgen. Ergens is het misschien wel goed dat ze eerlijk is, de meeste van die types zijn gewoon erg luguber en nee, daar waar alles bevolking klaarstond toen er een moslim iets ergs overkwam was het natuurlijk de gewoonste zaak van de wereld dat er geen enkele moslim was om onschuldige slachtoffers van de rest van de bevolking te ondersteunen.

mailvergeten | 28-07-17 | 08:33

@Rommelende Onderbuik | 28-07-17 | 04:37:
Goedkoop scoren,
Ook het gebruik van de woorden "geen seconde".
Ze legt de lat gewoon weer iets hoger voor volgende columnisten (lees:overbetaalde mij onbekende veredelde brieveninzenders).
Coming up:
alle homo's moeten dood, virulent ontkennen van de holocaust, diepgeworteld respect voor Rutte.

Wat mij betreft is wat in NRC stond over actief repatriëren van Nederjihadi's voorlopig moeilijk te overtreffen qua debiele zelfhatende zelfvernietigende policorkots.
Vele malen schrijnender dan wat Hanina kan verzinnen.

LuckyGirl | 28-07-17 | 05:05

Wrijven in een vlek. Wat een vreselijke brief aan de abonnees ook:
"MH17 is allereerst een persoonlijke ramp voor de slachtoffers en de nabestaanden. Het is een nationale ramp voor alle anderen. Iedereen weet nog waar hij was die avond, iedereen weet nog wat hij voelde de dagen dat de lichamen terug naar Nederland kwamen."

Bah. Het was geen ramp, dat zou een krant toch moeten weten.
En een beetje op de emo-tour om het gebrek aan emoties van een columnist goed te praten.

Over MH17 schrijven geen taboe?
Doe dan eens goed onderzoek!

Natuurlijk mag Hanina in haar column van alles schrijven. Maar als hoofdredacteur moet je wel bewaken dat het wat toevoegt aan je krant en het een beetje handig en smaakvol opgeschreven is.
Als Hanina had geschreven: "waarom komt dat gedoe met Appie -hij is niet eens dood- zo hard binnen en houdt het mij zo bezig, terwijl ik minder emoties ervaar bij andere, grotere rampen, ongelukken en moordaanslagen?" dan was het nog steeds een rukcolumn geweest van een navelstaarderige religekkie zonder noemenswaardige inzichten en had niemand er ophef over gemaakt.

Rommelende Onderbuik | 28-07-17 | 04:37

Hanina Ajarai ziet er niet alleen onsympathiek uit, ze is het ook, zo blijkt nu. En ze krijgt volop de ruimte om haar leegheid te demonstreren. Vroeger kocht je een krant omdat je NIEUWS wilde lezen, of ACHTERGRONDEN bij het NIEUWS, niet om meninkjes van nitwits , of testen van bitterballen of fietspompen te lezen. Voor de nitwittersmening, raadpleeg ik wel de Margriet of JOOP, voor de haringen, tentstokken en friettenten raadpleeg ik wel de Consumentengids of zo. Kijk nou eens naar die website van het AD: het is een samengeraapt zootje inhoudsloze berichtjes en het gaat hun allang niet meer om nieuws, maar om adverteerders te bedienen. Je zal toch nog bij het AD gewerkt hebben toen het nog een fatsoenlijke krant was ooit en het onder je ogen zo zien afglijden naar niveau Ditjes en Datjes dat je bij Dirk van den Broeks Supermarkten vindt en gratis mag meenemen. Dan maar heul snel met pensioen gaan of afvloeien. Ik werd trouwens laatst een abonnement van een krant aangeboden: door de weeks gratis en alleen voor de zaterdagkrant betalen, maar ZELFS dat vond ik nog te duur. Ik ben helemaal klaar met kranten, terwijl ik er vroeger zaterdags wel 3 kocht om in het weekend iets te lezen te hebben. Ken je nagaan..

happyfamilyman | 28-07-17 | 01:34

Gelukkig heeft Halalina een zwarte spiegel aan de muur hangen.
Met zo'n halal plofkop zou ik helemaal geen spiegel ophangen.

Jan Dribbel | 27-07-17 | 23:03

scholen natuurlijk, he

Dr_Johnson | 27-07-17 | 23:03

Tsja, het AD, je leest het of je leest het niet.
Ik lees het niet, dus het interesseert me geen hol en maak me er vooral niet druk om.

Ongeblustekalk | 27-07-17 | 23:01

Nou, ik vind het onderhand wel mooi geweest met alle aandacht voor deze komkommertijd doos. Hanina Ajarai heeft een niet zo heel handige column geschreven waarin ze veel autochtone Nederlanders tegen de schenen schopte en maar weer eens bewees dat het met de zg integratie tamelijk droevig gesteld is, maar ik hoop niet dat we hier over door blijven zeiken tot de schoelen weer beginnen.

De redactie van het AD bestaat uit een stel ruggengraatloze fluimen. Die bibberende rietjes hadden achter hun columniste moeten gaan staan. Eén bericht in de krant waarin meegedeeld wordt dat de mening van Ajarai niet die van het AD is, want columnisten hebben nu eenmaal meer vrijheid om hun persoonlijke opvattingen te uiten - daarvoor zijn ze in dienst genomen - , één zo'n duidelijke mededeling had moeten volstaan.

Maar niks hoor, gierende paniek, damage control overleg, etc. Gaat toch helemaal nergens meer over.

Dr_Johnson | 27-07-17 | 23:01

Gokje: Hanina heeft vást geen arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
-
Er is niets -maar dan ook werkelijk helemaal niets- dat je het AD er van zou kunnen weerhouden om dit colomnustiek onbenul (het was weer niet om dooor te komen vanmorgen, Hanina) uit de organisatie te donderen.
-
Maar: (nóg een gokje): dat durven ze bij het AD lekker niet.

bisbisbis | 27-07-17 | 22:49

Hoop dat het eindelijk eens een keer afgelopen is met die excuusmoslims. Slechts 5% van de Nederlanders is moslim, maar zo'n 70% van de moslima's draagt hoofddoek, ze hebben 30% minder vaak een HBO of WO opleiding (gebruikelijk voor een journalist), en de arbeidsparticipatie onder moslima's met een hoofddoek is nauwelijks de helft van de arbeidsparticipatie onder autochtonen. Puur statistisch gezien zou je dus verwachten dat maar 1-1,5% van de columnisten een conservatieve moslim is. In werkelijkheid is het eerder het 10-voudige. Waarom? Racisme, zelfbevrediging van linksche moraalridders, zegt u het maar. Een vergelijkbare oververtegenwoordiging vind je op allerlei andere sleutelfuncties: in de wetenschap, in de politiek, op TV, enz. De oververtegenwoordiging is zelfs zodanig, dat het niet meer mogelijk lijkt al deze plekken op te vullen met mensen die over de minimale kwalificaties beschikken om hun functie te kunnen uitvoeren.

Ik hoop dat we als samenleving nog eens leren dat racisme en discriminatie op grond van niet-terzake doende factoren ALTIJD slecht is, en dat een van de belangrijke kernwaardes uit de westerse samenleving is dat we mensen op hun eigen merites beoordelen in plaats van de groep waarvan ze deel uit maken.

Dr. Vigilante | 27-07-17 | 22:29

ristretto | 27-07-17 | 22:08
De redactie heeft mohammedaanse domheid als ter zake doende in de etalage gezet, en alle kritiek op die ultieme stompzinnigheid afgedaan als islamofobie of moslimhaat. Dat kun je even volhouden, maar als die domheid langzaam overgaat in stompzinnigheid is de rek er al snel uit. Ben benieuwd hoe ze zich hieruit gaan redden zonder nog meer gezichtsverlies.

Schoorsteenveger | 27-07-17 | 22:23

Wat een lol. Eindelijk een eerlijke moslima. Oprecht naïef heeft ze opgeschreven wat de parallelle wereld voor haar betekent. Eerst geloof, dan Marokkanen en dan pas de Nederlanders. Eenieder die een uurtje van zijn of haar kostbare tijd spendeert aan een kort onderzoek komt makkelijk tot deze conclusie.

Een hele redactie in de paniek. Wat een sukkels. Hiervoor hadden jullie haar toch aangenomen? Stomme hypocrieten. Hanina neem ik niets kwalijk. Ze is wie ze is. Een intolerante religieus georiënteerde dame die niets op heeft met de westerse waarden.
Zij is zichzelf. Het zijn de redactieleden die in een zware identiteitscrisis zijn beland.

ristretto | 27-07-17 | 22:08

@Spaanse Peetvader | 27-07-17 | 20:46
.
Lat me raden. Een onwelwording. Alle camera's bij de metro stonden uit of waren in onderhoud of kapot en de bestuurder had net een vlieg in zijn oog en wreef per ongeluk in zijn andere oog. Politiewoordvoerder 020 kom er maar in.

Piet Karbiet | 27-07-17 | 21:37

Binnen de lijntjes kleuren, of buiten de lijntjes kleuren, het is maar wie die lijntjes getrokken heeft en waarom.
Je moet wel een heel erg domme moslim zijn om het voor mekaar te krijgen met één potloodstreep zowel de dunne lijntjes van Policor als de lgitzwarte lijnen die De Verhevene heeft uitgetekend te overschrijven.
Dan doet Rosanne Hetzberger het beter. Die zegt met een grote mond vol al te witte tanden het leuk te vinden om buiten de lijntjes te kleuren, wetende dat ze daarmee juist binnen de linksdraaiende lijntjes van Policor blijft.

Schoorsteenveger | 27-07-17 | 21:31

dooschboener | 27-07-17 | 21:14
Dat viel mij ook meteen op. Die komma stond er niet eens achter. Alle berichten die ik krijg die niet met twee woorden beginnen gaan onderin de box of verwijder ik ongelezen.

Wedstrijdkrokodil | 27-07-17 | 21:25

Nou. Nog 1 x, want het AD, volgens het AD, in het AD (dank je, Rene):
Het AD: "Nog 1 x op een rij wat we deze week gedaan hebben." "Brieven gestuurd."

Dat is een rij waar de gemiddelde Efteling attractie jaloers op kan zijn. Geen Nederlandse kermis attractie uiteraard, want daar gaat er geloof ik van alles en nog wat mis met uit de bocht en uit de lucht vliegende karretjes gemaakt door de NL self made man met de toepasselijke naam 'CHAOS'. R.i.P.

chicago river | 27-07-17 | 21:22

"Wanneer je zelf nieuws bent geworden kom je er pas achter bladieblabla".
Crisismanagement my ass.
Echt, met alles wat ze bij het AD doen maken ze het alleen maar erger.
De columniste afvallen, haar loon als korting op abonnees geven, by proxy excuses maken, facebookposts jatten.
Ze hebben haar nog net niet verweten misbruik te maken van het op vakantie zijn van de hoofdredacteur.
Als ik Hanina was pleurde ik per direct op bij het AD, als ze nog iets wil betekenen als columniste kan je niet zo met je naam laten sollen.

Wat me nog stteds niet duidelijk is:
Hoe hoog is Hanina uit de AD moslimtest gekomen?

LuckyGirl | 27-07-17 | 21:16

Collega's,

Wel een lekkere genderneutrale aanhef.

dooschboener | 27-07-17 | 21:14

brutus68 | 27-07-17 | 19:49
Spijker.. Kop.. Raak! U legt precies de vinger op de zere plek. Wat een dedain van dergelijke journalisten t.o.v. hun eigen lezerspubliek. Een paar dagen geleden schreef van Rossum ook al dat de meeste journalisten de wereld zo beschrijven zoals zij willen dat deze gezien wordt en niet zoals deze werkelijk is. Een zeer slechte zaak, en niet in de laatste plaats voor de levensvatbaarheid van de journalistiek zelf.

therealbraindump | 27-07-17 | 21:11

Je moet potdorie als AD alsnog wel het gore lef hebben: "Nog even op een rij wat we deze week hebben gedaan. Alle nabestaanden die reageerden hebben we per brief uitvoerig beantwoord."

Dat is zoals de twitteraar die zegt 'te betreuren' of 'spijt te hebben' van de 'ophef' die is ontstaan na zijn/haar/het vileine geneuzel.
Je betreurt niet het plaatsen en/of de inhoud van je haattekst. Maar hoe de buitenwereld daar over struikelt.

Dus. Ik zeg: zoek het maar uit met je zooitje, AD. Jij, AD-directie, hebt het over 'scherp hebben'. Maar scherp richten is wat anders dan met scherp schieten en al helemaal iets anders dan scherp raken.

chicago river | 27-07-17 | 21:09

Interessant om de volgende stap te zien

wickenburg | 27-07-17 | 21:06

miko | 27-07-17 | 20:10
Ik twijfel nu mikomans.. Ben jij nou gewoon dom of een trol?

Wasbakplasser | 27-07-17 | 21:04

Kunnen we eens ophouden met net te doen of dit soort excuus theemutsen er toe doen? Hoe meer aandacht dat soort mensen krijgen hoe meer er de kop opsteken. Aandacht is het enige waar het ze om te doen is namelijk.

Rest In Privacy | 27-07-17 | 20:52

Waarom steeds weer die hoofddoek.
Iedereen weet waarom ze bij het AD schrijft, om dezelfde rede dat die haatblogger er ook werkt. Beeldvorming, met de hoop dat de Nederlanders een beter beeld krijgen van allochtonen en de allochtonen het idee krijgen dat ze ook wat kunnen bereiken. Alles wat buiten westers wereldbeeld valt kan ons niks schelen en voor de allochtonen werkt dat andersom net zo.
Je kan van een ander niet eisen dat ze je accepteren of met je meeleven.
Dat gaat voorlopig niet veranderen net zo min als dat de MSM stopt met beeldvorming. Dat is niet eens onwil, maar de beperkte visie die niet in staat is om verder te kijken.

MogeWijEveOvergeve | 27-07-17 | 20:49

Spaanse Peetvader | 27-07-17 | 20:46

Staat gewoon al op nu.nl hoor...

authentic | 27-07-17 | 20:48

Ondertussen een aanslag in een metro in Adam met alvast 1 dode en alles wordt doodgezwegen..

Spaanse Peetvader | 27-07-17 | 20:46

Als ze die Hans nou vervangen door een Ans ... Ans Dagblad.

Watching the Wheels | 27-07-17 | 20:38
-weggejorist-
Jos Tiebent | 27-07-17 | 20:38

Ik vond het wel mooi om zo'n duidelijke mening te lezen van dat hoofdoekje omdat het moet. Weten we weer waar ze staan. Als we dat al niet wisten. Meestal wordt er van alles aan gedaan om dat soort meningen te verbloemen maar dit was luid en duidelijk.
Ik vond de Facebookpost fuckup enger, De taal van die vrouw waarin ze liet blijken dat moslims vooral niet moeten laten zien waar ze voor staan omdat dat slecht afstraalt op hun geloof veel gevaarlijker.
Laten we ook niet vergeten dat het AD (nog wel ) ruimte biedt aan Wierd Duk en vandaag het interview met Harald Doornbos.
Dat is dan weer een pluspunt.

Von Mutzenbacher | 27-07-17 | 20:38

Ik lees GS.
GS linkt mij door naar andere sites omwille van de kop, het verhaal en tbv bronvermelding om eea aan elkaar te knopen. En zo is de cirkel weer rond. Ook daarom.
GeenStijl !

Tha Analyzer | 27-07-17 | 20:38

Rennie? Dat zal zwaar op de maag ... renniewee ... hoelang heeft die hoofdredacteur nog vakantie, gewoon 14 weken zoals iedereen?

Watching the Wheels | 27-07-17 | 20:36

U bent de enige die van mij een 10 krijgt v.w.b begrijpend lezen.

"Er wordt wel eens gezegd dat pedagogen zelf slechte opvoeders zijn" Dat zegt dus alles over hoe het AD over haar lezers denkt. Als kleine kinderen die je moet opvoeden. Gek, ik dacht een krant er was om me te informeren over zaken, niet om me op te voeden.
brutus68 |

De linkse varkensstal geproduceerd door de scholen van journalistiek hebben de opdracht u volledig te brainwashen met het linkse gedachtegoed.

von Amsberg | 27-07-17 | 20:35

Deze casus acuut opgenomen in het spoedig te verkrijgen: Damagecontrol for dummies, hoofdstuk 1 "hoe het niet moet".

echt_links | 27-07-17 | 20:31

Vanaf het begin was duidelijk dat Hanina alleen maar een column kreeg om haar moslim zijn met hoofddoek, niet om haar schrijftalenten. doorgeslagen politieke correctheid, meer is het niet.

Mather | 27-07-17 | 20:22

@twan flat, de Volkskrant geef ik toch het voordeel van de twijfel, het lijkt me lastig om lezers die sarcasme simpelweg niet doorhebben. Lees de reacties onder De Speld, lijken wel hersendood. Ze snappen gewoon niet dat het sarcasme is

Bokito ergo sum | 27-07-17 | 20:22

Gelukkig schrijft Hanina gewoon weer over niks en hoofddoek zijn (niet eens over het sprookje zelf)

TheseDays00 | 27-07-17 | 20:22

Lewis Lewinsky | 27-07-17 | 20:13
Haha, bewijs geleverd.
Maar humor is het wel, Rennie heten terwijl je halve marathons loopt.

Jackanders | 27-07-17 | 20:19

Vond het toch al een mirakel dat een flutkrant als het ad het zo lang uithield met d'r nepnieuws en meninkjes,maar nu heerst er paniek ,dat heet er zijn veel opzeggingen,en dat hebben ze te danken aan een doelgroep die ze altijd uit de wind houden,geen klanten zijn,niet Nederlands kunnen lezen ,laat staan een krant kopen, het vergaat de NPO straks precies zo,die liggen ook in no time aan de geeuwhonger, geen kwaad woord over moslims willen horen,grappen maken over alles behalve de islam,broekpoepers zijn het . links is een groepering wat het denken nog moet uitvinden .

fleurtje | 27-07-17 | 20:17

Hebben ze eens een column die wat teweegbrengt schieten ze in de verdedeging bij het AD. Ze hadden moeten zeggen:Het is de mening van de columnist,er word geen haat gezaaid noch gediscrimineerd dus hierbij de typhus vor de nabestaanden en andere beroeps jankerts. We zijn de libelle niet!
Janken doe je maar op het Viva forum,Maar ja,AD is een aloude dode boom die een mening die slecht valt meteen de mond snoert want,ow gekwetst zielig en daar gaan onze abonnees.
Dat zou op GS niet gebeuren die zijn onafhankelijk en kunnen een scherpe column met een andere perspectief wel waarderen.

miko | 27-07-17 | 20:10
-weggejorist-
So-de-Juu | 27-07-17 | 20:09

G e w e l d i g, dit! Een ontmanteling van de Joop mens.

073Cab | 27-07-17 | 20:08

Zal het AD dan de eerste dode boom worden die valt? Of toch de Volkskrant (aka het socialistisch pamflet). Het probleem van al die kranten is dat hun retoriek een steeds langere baard begint te krijgen, tijd voor een nieuw geluid en vooral een nieuwe benadering der zaken!

Twan_Flat | 27-07-17 | 20:08

En die moslima lacht zich een halalschaap! Man man man wat laten we ons ringeloren door dat gedoekte geteisem... Nog mooier om te zien hoe alle fatsoensgeitjes van Hollandse bodem zich in alle bochten en wegen om maar te deugen en fatsoenlijk te doen overkomen.

Sliptong | 27-07-17 | 20:06

Begint zeker raar te worden. Niks in die collumn beledigde mij

Bokito ergo sum | 27-07-17 | 20:06

AD: uit oliebollen test blijkt dat ze geen verstand hebben van oliebollen, uit patat test blijkt dat ze geen verstand hebben van aardappels, en uit haringtest blijkt dat ze van vis niets weten. En verder weten ze niets van nieuws, dus snap niet dat er nog mensen zijn die deze kutkrant nog lezen.

bocikam | 27-07-17 | 20:06

Iemand vertaald het door kabinet en NWO toegestane nieuws voor dimmies.
En ze noemen zich nieuws medium.
Doorgeefluik sheeplefood is een betere omschrijving.
Oh ja OT. Billy six en andere getuigen uit Oekraïne (utube).
Misschien dat daar wat nieuws uit te filteren valt.
Gaaf land he mark?

medelmo | 27-07-17 | 20:06

Jammer dat ze bij het AD niet doorhebben wat een enorm rijke leerervaring deze casus is voor het lezerspubliek. De haatcolumniste omdat het moet, de spijt vanwege de ophef niet de oorzaak, het over elkaar heen buitelen om het fatsoen en geen seconde aandacht voor verdere nieuwsgaring.
.
That taint of treason.

Parel van het Zuiden | 27-07-17 | 20:04

Als ik Tonny was gaf ik aan die grootouders van die neergeschoten baby's en kinderen een mooie kleurplaat. Van een raket of een steen ofzo. Of nog beter; een leeg inlegvel. Dan kleur je nooit buiten de lijntjes.

Piet Karbiet | 27-07-17 | 20:02

Damn, nu weer een interne mail gelekt.

TheseDays00 | 27-07-17 | 20:02

Dat is de ironie van het geheel. Het AD had nooit kunnen bevroeden dat de inhoud van Het Paard van Troje het rot bleek dat van binnenuit de boel aan het verdelgen is. De Griekse mythologie steekt een dikke vinger op naar de megalomanie van het vlugschrift.

Rollins | 27-07-17 | 19:54

Lewis Lewinsky | 27-07-17 | 19:44
Ik wacht nog even met beslissen waar 'Rennie' voor staat.
Voor hetzelfde geld is het iemand die niet hard kan of wil lopen.

Jackanders | 27-07-17 | 19:53

Nou en? Ik lees het Halalgemeen Bagdad toch al niet meer sinds die haakneus daar mag schrijven. En naar nu weer blijkt: TERECHT!

kommabijmebinnen | 27-07-17 | 19:52

Ik heb wel een beetje medelijden met Tonny. Die heeft geen column geschreven, draagt niet de verantwoordelijkheid van het hoofdredacteurschap (laat staan de bijkomende financiële vergoeding) maar moet zich wel bezig houden met de boze nabestaanden. Die overigens terecht boos zijn, dus dan sta je helemaal met je bek voltanden.
"Ja mevrouw, nee, ik heb die column niet geschreven, nee. Oh, u wilt met Hanina praten? Nee, die werkt vanuit huis. Haar baas? Nee, die is op vakantie. Maar die belt ons bijna iedere dag. Of hij stuurt een mail of een grappige facebook-post. Tsja. Nou, als u de koffie op hebt, zal ik dan de beveiliging weer bellen? Ja. Okee, en een fijne dag nog."

dosis | 27-07-17 | 19:49

"Er wordt wel eens gezegd dat pedagogen zelf slechte opvoeders zijn" Dat zegt dus alles over hoe het AD over haar lezers denkt. Als kleine kinderen die je moet opvoeden. Gek, ik dacht een krant er was om me te informeren over zaken, niet om me op te voeden.

brutus68 | 27-07-17 | 19:49

Dat het AD en Hans Nijenhuis in elkaar donderen doet mij niet veel.

Normpje | 27-07-17 | 19:48

Ik denk dat Jan en Maagzuurtablet nu wel doodmoe zijn, van het schrijven van dit epistel. Kudtkrant, dat AD.

Lewis Lewinsky | 27-07-17 | 19:44

Bladiebla en een geest die niet meer in de fles kan

Tobi | 27-07-17 | 19:42

Anno Domini.

Piet Karbiet | 27-07-17 | 19:40

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen