Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

FAIL! Dagelijksestandaard.nl spoort verkeerde policor linkse wegkijkers op

leukefotoouwe.pngAlles en iedereen langs een humorloze deuglat leggen. Dat is kennelijk niet alleen een domlinkse hobby, maar ook een domrechtse. De pratende kut Michael van der Galiën, die DagelijkseStandaard.nl heeft overgenomen van Joshua 'campagnegenie' Livestro kan er ook wat van. Nu is hij Boos! om de Jankieboeboe! Wegkijkers! van de Knetter-Linkse! Volkskrant. Die hebben geschreven dat de eis van één jaar gevangenisstraf voor de Indonesische gouverneur Ahok 'mild' is. Niet zo gek, want de eis had namelijk ook vijf jaar kunnen zijn, lezen we bij De Dagelijkse Standaard de Volkskrant. En dan staat het een beetje dom als je een heel topic losgaat op die gore policor wegkijkers bij de Volkskrant, zonder te checken wat de Telegraaf voor kop heeft. Of Elsevier. Of alle andere redacties die hersenloos ANP-content doorpompen. Nou ja. Foutje, moet kunnen. Als je maar netjes rectificeert.

Reaguursels

Inloggen

nickolaas | 20-04-17 | 23:11,

Kortom, je weet dus niet wie Assad kan vervangen.
Precies dat ging er fout bij het afzetten van Saddam Hoessein en Moammar Khadaffi.

Jij wilt nu direct je huis afbreken, maar je hebt nog geen vervangende woonruimte gezocht. Los van de vraag of dat een goed idee is (nee). Het is idioot om Baudet te verwijten dat hij het andersom wil doen, en eerst een nieuw huis wil hebben. In feite zeg jij "Poetin wil dat je eerst verhuist en daarna pas je huis sloopt, dus we moeten het andersom doen".
Weinig overtuigend.

Dandruff | 21-04-17 | 22:11

@Dandruff | 20-04-17 | 22:17
Ik denk niet dat Assad een leider is, die geloofwaardig en met internationale steun door kan (alleen al die vatenbommen is pure barbarij geweest). Dus men zal op zoek moeten gaan naar iemand die steun heeft onder de bevolking en weer iets van een land kan gaan smeden.. vast geen bevredigend antwoord, maar Servië kon bijvoorbeeld ook niet met Milosovic verder zonder internationaal geïsoleerd te staan - idem dus met Assad.
Volgens mij is dat echt niet een heel bijzonder standpunt - maar ik vind dus niet dat Baudet gelijk heeft.. en daarbovenop ben ik dus kritisch over ogenschijnlijke buitenlandse inmenging in de Nederlandse politiek, PVV lijkt zich nauwelijks zorgen te maken over zelfs de schijn van inmenging (en als je kijkt naar dus dat verkiezingsprogramma van FvD dan is dat ook twijfelachtig - maar het is qua opzet van de partij op het eerste gezicht meer transparant.. mits leden dus ook daadwerkelijk vrij en naar eigen inzicht standpunten kunnen gaan wijzigen eventueel - dat zal de tijd nog een beetje moeten leren in hoeverre het ook echt democraten zijn dus). Over Denk is in ieder geval een hoop discussie ook dus omdat daar wel de schijn van inmenging toch ook wel bestaat. Zo moet ook een beetje een actuele consensus ontstaan over wat wel en niet geoorloofd is. En alhoewel er in principe de plicht is partijen in de Kamer te informeren over zaken die nationale veiligheid aangaan, is daar ook al wat op eventuele risico's ingespeeld door dus feitelijk 'de kleintjes' niet automatisch volledig te betrekken.. komt wat mij betreft nu ook goed uit voor FvD - zonder ze meteen spion te willen noemen - kritisch wil ik wel zijn dus en voorlopig zie ik daar wel een beetje aanleiding voor.

nickolaas | 20-04-17 | 23:11

nickolaas | 20-04-17 | 21:39,

Maar wie moet Assad nou vervangen, volgens jou?
Nogmaals, je verandert stelselmatig van onderwerp.

Jij suggereerde dat Baudet een Russische spion is, en dat baseerde je op zijn standpunten over Oekraïne en Syrië. Maar Baudets ongelijk over die onderwerpen heb je niet proberen aan te tonen. Niet toen je over Russische oligarchen en Trump begon, en evenmin nu je over Orban, NATO en LGBT begint.
Hoe vaak moet ik jou vragen om tenminste één van je wilde beschuldigingen aannemelijk te maken, voordat jij daartoe een poging waagt?

Dandruff | 20-04-17 | 22:17

@mezelf 21:39
Ik vind uiteindelijk toch het minimale: ”Alle mensen zijn fundamenteel gelijkwaardig, ongeacht geslacht, ras of seksuele gerichtheid.” Maar dat is dus wat zij op een manier verpakken waar eigenlijk iedereen verbaasd over was, "Wet bescherming Nederlandse Waarden", wat zij dan weer als een integratievraagstuk zien.. verder is er dus niets te vinden - ook op www.gayvote.nl/tweede-kamer-2017/stan... zie ik dat veel andere partijen, waaronder 'op rechts' daar toch wel standpunten op innemen, maar als enige partij staat FvD daar dus niet tussen (terwijl Artikel1 een er wel bij staat en later besloot met de verkiezingen mee te doen).
Tijd zal in ieder geval moeten leren wat voor vlees men in de kuip heeft met dus FvD.. en er zullen hier en daar dus ook vragen moeten worden gesteld om een en ander verduidelijkt te krijgen.

nickolaas | 20-04-17 | 22:02

Iets zegt me dat in dit geval Vk Telegraaf en Elsevier hard aangepakt moesten worden, niet DDS.

Friedrich Frayek | 20-04-17 | 21:53

"Nogmaals; het gaat Baudet om het Nederlands belang."
@Dandruff | 20-04-17 | 20:40
Check mijn eerdere commentaar maar over die onderwerpen, die corruptie is mij niet ontgaan en daarvoor waren inderdaad wetten aangenomen die de Russische minderheid op een onrechtvaardige manier probeerde te benadelen (heb ik ook gepost..). Overigens deed Baudet in een bijzinnetje bij Pauw en Jinek een soortgelijke uitspraak dat ie zoveel mogelijk moskeeën zou willen sluiten door 'er zijn altijd wel regeltjes en wetten te vinden' of iets van die strekking. Dat vond ik ernstiger nog dan dat van die homeopatische verdunning uit die uitzending waarover iedereen leek te vallen. En je ziet dat Victor Orban het zo doet, zijn vrienden komen overal mee weg en krijgen lucratieve overheidsopdrachten en tegenstanders krijgen vanwege de gekste dingen overheidsinstanties achter zich aan die ze op allerlei manieren dwars gaan zitten - precies wat Baudet zei en hij heeft ook meerdere keren te kennen gegeven die man te bewonderen.
Kan je verder nog naar die FvD-website kijken.. onze veiligheid? Met geen woord wordt gerept over NATO of überhaupt internationale samenwerking (in grote conflicten bestaan er geen klein landen.. ). Defensie forumvoordemocratie.nl/standpunten/de...
Dat is toch wel een beetje raar..
Verder hetzelfde als in de VS, net als Putin nadruk op 'christelijke waarden' (daar is politiek erg verweven met de Russisch orthodoxe kerk - en wordt geen poot uitgestoken om bijvoorbeeld LGBT-mensen in bescherming te nemen.. ik denk ik Google het toch even en iedereen geen LGBT-standpunt, terwijl dat hier toch wel een thema is en misschien zelfs wel onder Nederlandse waarden te scharen valt - op zijn minst doorgaans dat mensen beschermd dienen te worden tegen geweld en discriminatie.. dat is een consensus hier, waar Rusland zich dus tegen te lijkt te verzetten ook als vorm van erkende mensenrechten).
Is er nog de oud-militair op defensie als standpunt, het is een belangrijk principe dat een burger de krijgsmacht bestuurt en niet de krijgsmacht zichzelf (of dat er alteveel naar gaat neigen). Daarom is er op zijn minst een afkoelperiode van een aantal jaren doorgaans. Trump schendt in de VS een heel oud principe door allerlei generaals in zijn kabinet te benoemen en bovendien die afkoelperiode soms niet in acht te nemen. Het is een bepaald soort leiders die zowel Trump, Baudet als misschien ook de Russen lijkt te waarderen - maar een democratische waarde is dat zeker niet.. en zo zijn er dus nog wat dingen die opmerkelijk zijn.. kan geen kwaad die partij een beetje kritisch te blijven volgen op dus dat mogelijk Russische aspect..

nickolaas | 20-04-17 | 21:39

nickolaas | 20-04-17 | 17:42,

Je negeert de genoemde feiten en vragen;
- die burgeroorlog is niet in ons belang;
- en ook niet in het belang van de Oekraïners;
- daarnaast noem jij ook geen opvolger voor Assad.

Dan over de chronologie van de gebeurtenissen. De Russen annexeerden de Krim *na* het vermoorden (en zelfs levend verbranden) van enkele tientallen Russische burgers in Odessa. En dat was een direct gevolg van de door de EU opgefokte staatsgreep tegen de gekozen president Janoekovytsj.
nl.wikipedia.org/wiki/Tijdlijn_van_de...
Het is niet geloofwaardig om ach en wee over die annexatie te spreken, zonder op de aanloop in te gaan.

Wat je verder allemaal vertelt over oligarchen in Rusland die net zo corrupt zouden zijn als oligarchen in Oekraïne klopt maar is irrelevant. Nogmaals; het gaat Baudet om het Nederlands belang. Ik geloof niet dat als we de corruptie in Oekraïne ondersteunen, de corruptie in Rusland af zal nemen of zoiets. Ook de situatie met Trump in de VS staat helemaal los van wat wel of niet goed is voor Nederland.
Baudet gaat over Nederland; en zijn punten snijden allemaal hout.
Dat weet je, daarom verander je van onderwerp.

Dandruff | 20-04-17 | 20:40

Dagelijksestandaard.nl plaatst opdrachten op Textbroker.nl (i.e. een soort van Fiverr voor geschreven content) om persberichten te plagieren. Totaal niet serieus te nemen.

Tobislav | 20-04-17 | 20:14

Ik zie zo'n beetje elke dag wel sturende, verdraaide of ronduit foutieve berichtgeving in linkse msm. Ik snap de reactie wel.

His Lordship | 20-04-17 | 20:08

Afgezien van het copy/paste gehalte vinden de Hollandse kranten blijkbaar 1 jaar voor godslastering 'mild'. Dat is mild voor moslims, maar belachelijk over de top onmogelijk niet bestaanbaar voor westerse maatstaven. Ergo: Hollandse grote kranten beginnen al langs de lijnen der islamitische belevingswereld te denken. Het woordje mild in deze context is een waardeoordeel en daarom islamitisch.
Want een westerling vindt dit nooit mild.

Zoltan | 20-04-17 | 18:21

DDS neem ik niet meer serieus, het is Joop in spiegelvorm.

Rest In Privacy | 20-04-17 | 17:58

Mag het aantal media over media topics iets omlaag svp?

van heinde en verre | 20-04-17 | 17:55

-weggejorist-

Helder Groentje | 20-04-17 | 17:44

@Dandruff | 20-04-17 | 17:11
Annexatie van de Krim? (in strijd met de 4e Geneefse conventie van 1949 - een verdrag waar overweldigende internationale consensus over is en dat door Nederland bekrachtigd is, net als bijna alle landen van de wereld dus.. ).
Citaat uit hun verkiezingsprogramma: "Onze geopolitiek is nog teveel gebaseerd op de doelstellingen van de Koude Oorlog. Nederland en Europa hebben echter belang bij goede (economische en diplomatieke) betrekkingen met Rusland. Het is dan ook verstandig de banden met Rusland te normaliseren. De Rusland boycot is vooral schadelijk voor onze agrarische sector." forumvoordemocratie.nl/standpunten/ge... En dus andere alinea dus over Syrië.. en hij had dus iemand van de Nederlandse filiaal van de Russische Alfabank op de lijst staan (die bank door ook al op in vermeende Russische coördinatie met het Trump-campagneteam, tot nog toe volgens mij de meest heftige beschuldiging die in onderzoek is). In Rusland schijnt dus politiek en bedrijven van oligarchen rond Putin nogal door elkaar te lopen (en de baas van Alfabank schijnt een van de rijkste Russen in dus de naaste omgeving van Putin te zijn).
En ook over beïnvloeding van de Franse verkiezingen door de Russen wordt momenteel heel veel geschreven, het zou dus niet uniek zijn.
En die oligarchen wordt op dit moment ook in een enorm tempo rijk (omdat zaken doen daar per definitie schijnt neer te komen op handjeklap maken met de regulatoren en omdat iedereen daarom vervolgens illegaal bezig is - hebben 'politici' en oligarchen elkaar in de greep.. afgelopen jaar nam het vermogen van de oligarchen met 100mrd dollar toe "Russian Billionaires, Including Several Tied To Putin, Are Up $104 Billion In The Last Year" www.forbes.com/sites/danalexander/201... En feitelijk exporteren ze hun 'verdienmodel' van dus nauwelijks transparantie of aan de wet gehouden worden "Mr. Trump Plays by His Own Rules (or No Rules)" www.nytimes.com/2017/04/18/opinion/mr...

nickolaas | 20-04-17 | 17:42

Graaisnaaiert | 20-04-17 | 17:19

In Indonesie kent men 5 nationale feestdagen voor de moslims, 3 voor de christenen, 1 voor de Hindu en 1 voor de Chinezen. Dat is de andere kant van de medaille.

sastro | 20-04-17 | 17:38

Paulaner München | 20-04-17 | 16:18

Zie niet in waarom je daar niet op vakantie zou kunnen. Relatief lopen hier in Nederland meer jihadisten rond dan daar. Nog geen alarmerende berichten gehoord van mijn vrienden en familie op Noord-Sumatra.

sastro | 20-04-17 | 17:27

@ Moneytron | 20-04-17 | 17:16
Dank je, dat is slechts mijn interpretatie, ben het verder met de inhoud van je tegel van 16.44 eens.

Apollo | 20-04-17 | 17:25

PrinsesStoepje | 20-04-17 | 16:28

Scherp en waar ook nog.
.
bisbisbis | 20-04-17 | 16:48
Vrees dat ook u gelijk heeft behalve mbt Skippyland. Die Aussies laten het er niet zoals hier op aan komen, die nazaten van Engelse criminelen kunnen altijd nog snel grog pragmatisch worden zodra het nodig is.

Moneytron | 20-04-17 | 17:20

Wat een Ahokmaker...
Wordt trouwens ondertussen wel levensgevaarlijk om binnen die Halvemaangordel van Smaragd Christen, Jood, Hindoe, Boeddist of zelfs maar helemaal niets te zijn ( mag trouwens niet eens, je moet daar een religie op je paspoort hebben staan ).
7e eeuwse barbarij in een 21e eeuwse setting. Eng.

Graaisnaaiert | 20-04-17 | 17:19

Apollo | 20-04-17 | 16:55

Als u het zo uitlegt heeft u een punt.

Moneytron | 20-04-17 | 17:16

nickolaas | 20-04-17 | 16:54,

Wat probeer je nou te insinueren, dat Baudet een Russische spion is of zo?

Over Oekraïne had Baudet gelijk, dat is hier uitentreure behandeld.
Dat de belangen van gewone Nederlanders en gewone Oekraïners toevallig overeenkomen met die van de Russen is toeval.

Ook over Syrië heeft Baudet gelijk; er is geen alternatief voor Assad.
Assad is een hond en een klootzak, maar jij weet ook geen betere opvolger.
Of wel?

Dandruff | 20-04-17 | 17:11

@ Hetobvieusestaaten | 20-04-17 | 16:32
Exact mijn gedachte, betwijfel of iedereen snapt dat het sarcastisch bedoeld is.

Frits de Vriez | 20-04-17 | 17:09

Ahok was de beste gouveneur die JKT zich kon wensen, maar hij was geen moslim. Dankzij sponsor gelden uit saudi arabirië, saudi's die al jaren "lopen te wroeten" in Indonesië en de ziekelijke corruptie maken de huidige situatie compleet.

Anjin Mohammed | 20-04-17 | 16:59

De DS zegt dat een milde straf belachelijk is omdat de man helemaal geen straf hoort te krijgen. Wat is daar mis mee? Of mis ik iets?

Apollo | 20-04-17 | 16:55

En - in tegenstelling tot de Tweede Kamer zelf - dus ook wegkijken als Baudet in zijn eentje daar een potje het buitenlandbeleid van Rusland staat te verdedigen.. (opvallend genoeg komen de FvD standpunten over de Krim en Ukraine ook met dat van Rusland overeen). Ben benieuwd wat voor 'compromat' ze hebben tegen hem ;).
"Thierry Baudet veegt de vloer aan met Assad-hatende partijkartel: ‘Er is geen alternatief in Syrië!" www.dagelijksestandaard.nl/2017/04/thi...
'Geostrategie' in het FvD-verkiezingsprogramma is 90% Russische belangen.. forumvoordemocratie.nl/standpunten/ge...

nickolaas | 20-04-17 | 16:54

-weggejorist-

Racismehoax | 20-04-17 | 16:53

@sinar2 | 20-04-17 | 16:24
-
Helaas: de dagen van generaals met grote business interests zijn in Indonesië voorbij - en de opgeklopte farce rondom Ahok is daar een mooi voorbeeld van - die zou onder Soeharto en consorten nooit hebben plaats gehad.
-
De TNI ( het Indonesische leger) is in de afgelopen 15 jaar in hoge mate geïslamiseerd en is feitelijk een door Golfstaat-oliesjeiks gefinancierd binnenlands onderdrukkingsclubje.
-
De laatste relatief liberale buitenposten (het gaat per dag verder achteruit) zijn Bali en de eilanden oostelijk daarvan (provincies Nusa Tenggara) - en ook dáár kunt u in de komende jaren op iedere straathoek een 'masjied' verwachten - het is al volop aan de gang. Zelfs in de Papoea dorpen van Irian Jaya (Nieuw Guinea) worden met Arabisch geld overal minaretten geplant.
-
Straks is Australië aan de beurt, qua lol met hakbars....

bisbisbis | 20-04-17 | 16:48

liever DDS dan kranten zoals VK of NRC.
en islamitische landen zijn een plaag voor de mensheid.

pejoar | 20-04-17 | 16:45

Veel bullshit, immers de kranten van tegenwoordig... scoren en nauwelijks de kern belichten.

Waar het om gaat is dat een conservatieve Iman had gezegd dat moslims niet op een christelijke gouverneur mochten stemmen en verwees erbij naar een vers uit de Koran.
Echter dat staat er helemaal niet in die vers en dat liet de gouverneur weten door de vers aan te halen.

Dat kon uiteraard niet, dat was godslastering dat een ongelovige een vers aanhaalt uit de Koran. De gouverneur HAD NIET gezegd dat er leugens in de Koran stonden, wel gaf hij aan dat die Iman de vers niet correct had weergegeven ofwel dat die Iman in feite had gelogen of eea verdraaid.

MAAR dat mag ook niet.
Als christenen of Joden alle moslims moeten doden die iets zeggen over de bijbel of de Thora dan zijn we nog wel een paar maanden zo niet jaren bezig. Licht eraan wat de oplossing is, kogel, mes of veel MOAB's. Ik wil maar aangeven hoe ridicuul de dictatuur van de Islam is ook in Indonesië waar dit alsmaar erger wordt.

Had liever gezien dat toen al die radicalen in Jakarta demonstreerden voor de doodstraf van de gouverneur omdat die beste man open en eerlijk was dat er toen een MOAB uit de lucht was gevallen.
Wordt nl. ook nog een giga probleem de radicalisering die gaande is in het grootste moslimland ter wereld.

Moneytron | 20-04-17 | 16:44

DDS, dat zijn toch die christen-conservatieven? Hoeft voor mij niet zo.

knutsel | 20-04-17 | 16:35

Lekker stukje, goed te lezen ook.

Hetobvieusestaaten | 20-04-17 | 16:32

Waar het om gaat is dat je in islamitische landen al strafbaar bent als je niet meegaat in de islam-hysterie. Zie Salman Taseer die het opnam voor christenen in Pakistan. Zijn moordenaar wordt wereldwijd gezien als islamitische held. Andersdenkenden, ook wie heel voorzichtig een beetje anders over islam denkt, zijn hun leven niet zeker.
Dat hele proces was al een schijnvertoning en DAT zouden westerse media moeten aankaarten in plaats van dit te legitimeren door van een 'milde uitspraak' te spreken.
Dus pratende kut heeft ergens wel een punt.

PrinsesStoepje | 20-04-17 | 16:28

@Paulaner München | 20-04-17 | 16:18
Zal wel meevallen. Het leger grijpt voor die tijd wel in want de generaals en kolonels hebben enorme economische belangen die dat niet laten gebeuren.
Een regime met harde hand a la Soeharto zal niet eens zo gek weer zijn, zoals elk islamitisch land dat zou moeten hebben.

sinar2 | 20-04-17 | 16:24

DDS is een site in de marge.
Die summiere stukjes van ze zijn bijzonder onleesbaar en de ginger soefi is per definitie lachwekkend. Neemt niet weg dat de VK en al die andere dagbladen ordinaire kopieerbureaus zijn.

Desmoulins | 20-04-17 | 16:21

Maar hij helpt Ronaldo wel weer aan een kuttopique. Dat dan weer wel.

noerg | 20-04-17 | 16:18

Indonesië, als je er nog op vakantie wilt, moet je het snel doen, voordat de jihadisten daar een poging doen om daar de macht te grijpen!

Paulaner München | 20-04-17 | 16:18

DagelijkseStandaard is toch gewoon een goedkoop nepblogje van een stelletje aandachtsvragers die geld verdienen met advertenties van nepbedrijven? Niks mis mee, dit is tenslotte Nederland. Man man.

Exii | 20-04-17 | 16:11

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl