Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Reaguursels

Inloggen

als het mijn winkel was geweest dan zou die klootzak nu als bieflapje dienen als voetveeg ovvr mijn klanten. links wordt steeds fascistischer zoals je ziet. hoog tijd om daar eens wat aan te doen.

jan den hollander | 02-04-17 | 21:24

Ciara | 02-04-17 | 18:26
Wat een steekhoudend argument. Voel je vrij wat dieper in te gaan op wat volgens jou logisch of feitelijk niet klopt. Langdradig ben ik zeker. Waarom denk je dat ik mezelf "Wol" noem? Dat is nog een graadje minder erg dan mijn eerdere nick (zij het onbedoeld). Als het iemand aanzet tot wat dieper nadenken heeft het tenminste nog enige zin gehad. Maar goed, als jij jezelf onterecht heilig wilt voelen door geen vlees te eten moet je het zelf weten. Van mij mogen hoofdoekmeisjes zich ook moreel superieur voelen, net als allerlei soorten gelovigen die plechtige rituelen of gebruiken bezigen. Al blijft het nog zo onterecht. Ik was er zelf ook meermaals bijna ingetrapt.

Wol | 02-04-17 | 21:21

meer geblaat dan wol

Ciara | 02-04-17 | 18:26

Tabernakel | 02-04-17 | 15:01
Alles wat leeft gaat dood op "industriële", ja zelfs universele schaal. Ook als je het niet voor vlees, leer of andere dingen houdt. Best zonde dat mensen in Europa geen honden en katten willen eten. Dood gaan ze toch. Buiten Europa weten ze wel beter. In Papua aten bepaalde stammen zelfs hun eigen menselijke doden op. Je eigen soort opeten is echter weer niet zo slim gezien prionen en zo...
|
En je houdt jezelf voor de gek dat vlees "niet lekker" is. Of je hebt een smaak die afwijkt van 99% van de mensheid en een groot deel van de dierenwereld. We vinden vlees niet voor niets lekker: de smaak, de structuur (iets wat vaak over het hoofd gezien wordt). Dat is een gevolg van miljoenen jaren evolutie en het feit dat vlees nou eenmaal meer eiwitten en andere schaarse voedingsstoffen bevat dan de gemiddelde snijboon. Soja is best te pruimen hoor, maar niet echt vergelijkbaar.
|
De meeste groente is ook vrij smakeloos zonder specerijen of manier van klaarmaken. Als ik moet kiezen tussen broccoli met peper en zout of een lekker gegrilde steak met peper en zout van een dier dat op een normale manier behandeld is (dus niet mishandeld, noch overdreven in de watten gelegd) wist ik wel wat ik lekkerder vind.
|
Overigens wordt nepvlees steeds beter te vergelijken met echt vlees. Maar ja, als dan straks iedereen alleen nog niet van echt te onderscheiden nepvlees eet zullen er miljoenen minder koeien, varkens en kippen op de wereld zijn. Geen leed misschien, maar ook geen geluk of leven. En de milieulobby en vega-fundi's gaat dan weer over de volgende menselijke activiteit zeiken alsof het het eind van de wereld of dieptepunt van menselijke moraal betekent.

Wol | 02-04-17 | 17:21

Elke rund over varken heeft een eigen karakter, net als een hond of een kat. Als je daar vatbaar voor bent, kun je aan zo'n beeske gehecht raken en sommigen hebben veel geld over om bij ziekte alles uit de kast te halen om toch vooral maar niet hun 'beste vriend' te moeten verliezen.
Nu worden de meesten 'beste vriend' met een hond of een kat, dus daarom worden ze hier niet zoveel gegeten. Een rund of varken is natuurlijk ook veel te groot in huis en ze schijten natuurlijk best wel veel, maar veel verschil is er verder niet. Best wel raar dat ze daarom op industriele schaal worden afgemaakt om op te eten, terwijl vlees van zichzelf helemaal niet lekker is. Dat wordt lekker gemaakt met peper en zout en dergelijke.
Eet ik toch liever groente en fruit en zo.

Tabernakel | 02-04-17 | 15:01

Heb het niet zo op vega's en milieufanaten. Niet allemaal natuurlijk. Maar dat neerbuigende, misplaatste gevoel van superioriteit die je bij velen van hen ziet ontneemt je iedere eetlust. Net zoals buitensporig religieuze of ideologische mensen nogal tegenstaan. Nog afgezien dat hun gevoel gebaseerd is op oppervlakkige argumenten:
|
-Het is gezonder. So what? Nog afgezien van de vraag of het werkelijk gezonder is gaat het vaak om een marginaal verschil. Zoals 6% kans op darmkanker i.p.v. 5% als je rood vlees eet of zoiets. Is gezondheid een zaligmakend argument? Is gezondheid het doel of de hoogste waarde van het leven? Is iets automatisch beter of verplicht omdat het gezond is? Dan mag je ook 1250 calorietjes per dag gaan eten of om de dag vasten om de voordelen van calorierestrictie te krijgen. Iets wat wél sterk wetenschappelijk onderbouwd is en leidt tot een (veel) langer en gezonder leven bij de meeste diersoorten waarop het getest is. Ongeacht of die calorieën uit groente, vlees of junkfood komen, zolang je alle noodzakelijke voedingsstoffen binnenkrijgt. In een gewatteerde cel gaan zitten voor 90 jaar en alleen maar müesli met yoghurt met een multivitamine eten is misschien nog gezonder, maar daarom niet een beter of moreler leven.
|
-Het is diervriendelijker. Nou nee, want de meeste dieren die je daarmee leed bespaart zullen niet meer bestaan. Het is een bizarre redenatie om dierenleed tegen te gaan door geen dieren meer te hebben. Dan is preventieve abortus voor ieder mens ook beter, want dat voorkomt al het toekomstig menselijk leed. Je kunt ook gewoon een dier op vriendelijke wijze laten opgroeien, warmte, eten, drinken en waar nodig medicatie geven en dan aan het eind van zijn leven wegens ouderdom of ziekte op een humane manier doden, ter plekke op de boerderij waar het is opgegroeid. Een mens gaat ook pijnloos dood in een kamer vol inert gas zoals helium. Je merkt niet dat je stikt omdat dat gevoel ontstaat door een overschot aan kooldioxide, niet door een gebrek aan zuurstof. Zou bij dieren dus ook moeten kunnen, misschien met een valiumpje vooraf door het voer. En is heel wat diervriendelijker qua bestaan dan als een wild dier in weer en wind moeten leven, belaagd door roofdieren, parasieten en ziekteverwekkers, verhongerend door gebrek aan voedsel, ouderdom of handicap, waar je geen enkele hulp bij krijgt. Stressvrij leven voor dieren is overigens net zo onmogelijk als een stressvrij menselijk leven. Maar milieutypetjes voeren geen campagne tegen het dagelijks volgepropte OV in de spits. Stress en ruimtegebrek is alleen erg bij koetjes en varkentjes op transport.
|
-Het is beter voor het milieu\klimaat. Zoals de bewering dat vlees eten de grootste bijdrage aan klimaatverandering levert. Afgezien van de vraag of dat echt waar is en waarom het niet erg is al miljarden termieten of andere wilde dieren methaan uitstoten: waarom doe je dan niks tegen de tweede, derde of honderdst grootste bijdrage? Geen vlees eten, maar wel reizen, auto of OV onnodig gebruiken, producten kopen, bewegen, achter je tablet of pc zitten, enzovoorts. Alles wat de mens doet, zelfs met je ogen knipperen, kost energie en daarmee indirect dus ook vervuiling en landgebruik. Denken dat je heilig bent omdat je geen vlees eet, in een klein flatje woont en jezelf wast met een natte handdoek i.p.v. een warme douche, terwijl je ondertussen hectares grond en bakken energie gebruikt door alle andere dingen die je doet, is nogal hypocriet. Energiebeparing om het besparen is een doodlopende weg: dan moet de mens in feite niets meer doen of niet meer bestaan. Meer doen met dezelfde hoeveelheid energie is prima en vereist ook geen zelfkastijding. Geen vlees eten, je kort koud wassen of in een hondenhok gaan wonen is symboolpolitiek. Huishoudelijk energie- en watergebruik en huishoudelijk afval zijn slechts een fractie van de totale hoeveelheid die industrie en landbouw veroorzaken. Allemaal om iedereen, ook de vega's, van allerhande moderne gemakken te voorzien.
|
Wil je graag het milieu of de diertjes helpen, sta dan een deel van jouw aandeel van de planeet af aan de natuur en ga daar hoogstens wat door wandelen of zo. Dat helpt heel wat meer dier- en plantensoorten in stand te houden dan vlees laten staan. Doe het wel in eigen land en niet in de Derde Wereld. Wij hebben 99% van ons land in cultuur gebracht, beetje raar om dan arme Brazilianen te dwingen in een mensenreservaat van 10% van hun land te leven. Koop vlees van boeren\slagers die hun dieren in ieder geval niet sadistisch behandelen. Gebruik groene stroom als je je druk maakt om het klimaat en koop alleen producten die met groene energie zijn geproduceerd of waarvan de uitstoot wordt gecompenseerd.
|
Dat is heel wat effectiever en minder wansmakelijk dan jezelf openbaar bevredigen met verkondigen dat je geen vlees eet. Misschien dat je daarmee indruk maakt op andere oppervlakkige mutsen, maar persoonlijk denk ik dan: heb je weer zo'n schijn-heilige die z'n eigenwaarde zit op te krikken. De diertjes die je ermee denkt te helpen geven geen biet om je "offer". Die worden door een ander mens of dier opgevreten of zullen gewoon niet meer bestaan.

Wol | 02-04-17 | 14:51

dit is mijn vaste slager. Ik heb met ze te doen hoor, personeel is best overstuur ervan, maar de volgende dag toch gewoon opengegaan. Die eikel kan niet ver genoeg gestraft worden wat mij betreft. Met zijn 'statement' veroorzaakt hij niet alleen schade aan wat glas, maar ook in de ziel van de mensen hier.

Crusader102 | 02-04-17 | 14:46

@Castor12 | 02-04-17 | 10:38
En sommige joodse mensen ook, primitief gedoe allemaal, omdat het honderden jaren geleden ..

Watching the Wheels | 02-04-17 | 11:52

1 april?

Watching the Wheels | 02-04-17 | 11:45

Zou die het ook bij een filiaal van de Döner King durven? Of nee, dat is natuurlijk oké.

Haatejaculaat | 02-04-17 | 11:20

Ik ken eigenlijk geen vegetariër die daar een oogje voor dicht knijpt. Zou ook een beetje raar zijn he? Als je tegen slachten in het algemeen bent maar niet tegen onverdoofd slachten.. De linkse fascisten van de PVDD hebben trouwens in 2011 geprobeerd dit te verbieden maar dit voorstel is helaas gestand in de 1e kamer. Volgens mij zijn ze as we speak bezig met een nieuw voorstel.

seulcontretous | 02-04-17 | 11:06

" Vlees is moord ! " , aldus de links fascist .
Maar dat moslims dieren letterlijk, minuten lang onnodig doodmartelen tijdens de slacht daar knijpt ie maar wat graag een oogje voor dicht .

Castor12 | 02-04-17 | 10:38

@alphapapatango | 02-04-17 | 05:03
"Ja maar hij begon" is een kinderachtig argument.

Zookrates | 02-04-17 | 09:17

Om persoonlijke redenen ben ik veganist, daar heb ik geen politieke oriëntatie bij nodig. Kan veganisme alleen maar van harte aanbevelen, je knapt er echt van op. Fijn weekend nog allemaal!

Tabernakel | 02-04-17 | 09:07

Nou ja, hij is zelf van vlees.

louis6227 | 02-04-17 | 08:10

En weer typisch Nederlands: iedereen is te laf om in te grijpen. Iedereen stemt braafjes op Rutte...

Xirdalan | 02-04-17 | 06:55

Dit is links geweld dus is het geen geweld en extreemlinks bestaat niet heb ik net geleerd dus doorlopen mensen er is niets aan de hand en deze volkert verdient een standbeeld want idealen en zo.
(en adem in, en adem uit)

MyCatIsDoingThis | 02-04-17 | 05:53

litebyte | 02-04-17 | 00:17
Stel je voor dat deze slagerij je levenswerk is ,dat je al 10-20 jaar lang hebt opgebouwd.
En dan slaat een of andere kale pinguin je zaak kort en klein.
En dan ga jij,als jij die slager bent als een softijsje er bij staan kijken ;zo van nou ik kijk wel uit ,als ik iets doe komt de politie op me af.
Wat is wijsheid he?
Maar jij hebt meer hersencellen dan ik ,natuurlijk.haha.

alphapapatango | 02-04-17 | 05:03

litebyte | 02-04-17 | 00:17

Uit uw slappe reactie blijkt ,dat u zichzelf waarschijnlijk door eenieder r iedereen als een deurmat laat gebruiken in uw leven.
Daarnaast ;als die slager hem wel zijn beide ogen dichtslaat ;doet die kale nooit meer andermans spullen vernielen.

Denk daar maar eens over na.

alphapapatango | 02-04-17 | 04:56

Het spijt mij dat ik het zo zeg maar voor mijn part slaat iemand hem met zijn eigen hamer op zijn harses.
Dergelijke lieden zijn geen licht potentiële Volkertjes maar zitten daar slechts nog een klein stapje vandaan.

Gevaar voor de maatschappij en dienen uit de maatschappij gehaald te worden, dus op zijn minst opsluiten in Vught.

Moneytron | 02-04-17 | 03:02

Ludieke actie noemen ze dat bij links

Fapfap | 02-04-17 | 01:35

@alphapapatango | 01-04-17 | 21:39

Simpele calculatie zegt mij dat de slager in ieder geval meer hersencellen bezit dan u.

Zou de slager alleen al maar dreigen met steken kan hij een fikse straf verwachten, eentje die hoger uitvalt dan die voor de anti-vleesch hamer

litebyte | 02-04-17 | 00:17

Wat heeft een verwarde vegetarier met links te maken? Vrij weinig. Stemmingmakerij.

michelr | 01-04-17 | 23:11

Beesten met ogen aan de zijkant van het hoofd zijn om op te eten.

georgescostanza | 01-04-17 | 22:21

-weggejorist-

zweeperover | 01-04-17 | 22:06

-weggejorist-

zweeperover | 01-04-17 | 22:05

Die slager is niet bepaald rambo.Die gozer heeft een hamer ,en hijzelf slagersmessen.
Simpele calculatie zegt mij dat diegene met de hamer het aflegt tegen diegene met een slagersmes.

alphapapatango | 01-04-17 | 21:39

Heeft hij soms op de ruit geschreven dat hij extreem links is, of heeft GeenStijl dat gewoon maar aangenomen?

gm40 | 01-04-17 | 21:18

Het enige wat die gast kan doen om het milieu te sparen, is euthanasie.

automobilaterealist | 01-04-17 | 20:58

Veganisme heeft niks met links of rechts te maken, Zentgraaff. Ik ben sinds vorig jaar ook veganist, terwijl ik al 11 jaar dagelijks Geenstijl lees.

Voor alle omnivoren: kijk eens de documentaires Earthlings, forks over knives en cowspiracy. Vooral Earthlings is een must voor iedere zelfbedriegende vleeseter die verscheurd wordt als zijn hond of kat pijn lijdt, maar de vleesindustrie normaal vindt. Degene die daarna nog zegt dat de praktijk in slachthuizen acceptabel is heeft juist een extreme positie.

stampertje85 | 01-04-17 | 20:17

seulcontretous | 01-04-17 | 17:59
Ach jezuslief toch aan toe "ik als zaden en pitteneter" hou op met me.

osolemio | 01-04-17 | 20:17

Zeer dom volk, ontkennen dat ze zelf deel uitmaken van de natuur.

priwax | 01-04-17 | 20:00

Hij heeft chronisch tekort aan voedingsstoffen ivm geen vlees, kan die hamer nauwelijks optillen.... zo'n kerel sla je toch gewoon met een mannetje of 0,3 de Eerste Hulppost in?
Politie bellen heeft geen zin, van die kale "kip" kun je je schade toch niet plukken.

Oepsie1234 | 01-04-17 | 19:54

Incident. Heeft verder niks te maken met de Islam, Groenlinks of ander links gepeupel. De dader handelde alleen, wist niet wat hij deed, en men had beter naar hem moeten luisteren. Gesprekje misschien?

Kopieerapparaat | 01-04-17 | 19:43

Ga toch streaken bij Paul de Leeuw op schoot!

Dark_Austrian | 01-04-17 | 19:40

@NasiGordon | 01-04-17 | 16:36,

Haha, zo waar!

basweetutwel | 01-04-17 | 19:38

Veldhoven de gekste!

Bertus Balhaar | 01-04-17 | 19:32

seulcontretous | 01-04-17 | 17:49
Flink wat van die experts zijn inmiddels ook niet meer onder ons. het zegt helemaal niets.

klamme.vla | 01-04-17 | 19:25

En daar, lieve medereaguurders, zit het grote gevaar: De AnneFleurs scheppen het precedent voor dit soort geweld, welke door de ECHTE gekken wordt opgepikt en in de praktijk wordt gebracht.
.
En links keek er afkeurend naar. Hun eigen nageboorte.

klamme.vla | 01-04-17 | 19:24

300 meter van het politieburo en nog te laat

-Wil- | 01-04-17 | 19:15

Serieus. Die mogen ze wel in de gaten houden... SERIEUS!

Muskatnuss!!! | 01-04-17 | 19:11

Voor Anne Fleur is dit gewoon effectief activisme.

Rest In Privacy | 01-04-17 | 18:36

Daar zijn vleeshaken dus OOK geschikt voor.
Hang'm hang'm high!! En bel vervolgens de politie.
Dat je geen vlees lust of zelfs elk dierlijk product afwijst is een recht in dit landje, geen plicht die je anderen moet opdringen.
Kan hier op zaterdagmiddag pislink om worden.Maar ook op andere dagen van de week overigens..

loze stijl | 01-04-17 | 18:36

Dit soort moet je preventief ruimen, die is niet helemaal ok

tsjajaja | 01-04-17 | 18:35

Ik wil me als vegetariër graag even distantiëren van deze idioot. Straalt slecht af op ons :(

Rest In Privacy | 01-04-17 | 18:21

Men stond erbij en men keek ernaar. Goed gedaan Nederland.

lalrs | 01-04-17 | 18:10

De kop "Volkertje" is wel erg tendentieus. Het eten van minder vlees kan overigens geen kwaad, maar alleen groenvoer lijkt me ook niet goed voor de hersens. Ik vraag me overigens wel af wat al die mensen die "links" overal de schuld van geven, zelf naar binnen werken.

Mannes | 01-04-17 | 18:04

Waarom doet niemand wat? Bodycheck en op de vloer die idioot. Anderen sommeren mee te helpen en 112 laten bellen. Is het nou echt zo moeilijk?

PopperFlopper | 01-04-17 | 18:04

-weggejorist-

Wijnand_Duyvenstront | 01-04-17 | 18:00

@graaf van Egmond. Ik heb stuk of 10 collega's die vlees eten en zich zeer regelmatig ziek melden. Ik, als zaden-en pitteneter, ben de afgelopen 10 jaar 2 dagen ziek geweest. Dus wat is nu precies je punt?

seulcontretous | 01-04-17 | 17:59

Rutte : "Wat zijn we toch een van der G(r)aaf land "

Ikkenoow | 01-04-17 | 17:56

Als dat mijn slagerij was geweest, dan had dat ventje de zon niet meer zien opgaan.

Tikkie Terug | 01-04-17 | 17:55

seulcontretous | 01-04-17 | 17:50
Jawel hoor, mensen zijn namelijk gewoon onderdeel van de natuur. Met alles wat ze uitvinden, uit de grond trekken, en in hun muil wensen te proppen.

Jackanders | 01-04-17 | 17:54

seulcontretous | 01-04-17 | 17:49
Ik heb ooit een collega gehad die zich alleen met zaden, pitten en tofu vol gooide. Elke 2 weken meldde hij zich wel ziek.

Graaf van Egmont | 01-04-17 | 17:54

seulcontretous | 01-04-17 | 17:42
Leuke nick. Daar zit eigenlijk het trollen al bij ingebakken.

Graaf van Egmont | 01-04-17 | 17:52

@jackanders. Wat heeft de onze vleesproductie te maken met de natuur? Helemaal niks!

seulcontretous | 01-04-17 | 17:50

Daar kun je over twisten. In ieder geval kunnen we prima zonder vlees. Is zelfs gezonder volgens de meeste experts.

seulcontretous | 01-04-17 | 17:49

Een beetje doen alsof je beter bent en dichter bij de natuur staat dan wie dan ook door geen vlees te eten.
Ik blijf me er over verbazen.
Heeft zo iemand dan nog nooit gezien hoe het er in de natuur werkelijk aan toe gaat?

Jackanders | 01-04-17 | 17:48

Gehakt maken van die debiel.

squadra | 01-04-17 | 17:47

seulcontretous | 01-04-17 | 17:42
steeds vaker?
vertel!
hoezo de link naar de bio-industrie? weet jij dat deze slager bio-industrie vlees verkoopt, en geen scharrelvlees?

Hemmenaar7 | 01-04-17 | 17:47

Verder hoop ik dat de bio-industrie over een jaar of 20 niet meer bestaat. Beter voor mens, dier en milieu.
seulcontretous | 01-04-17 | 17:42
.
Schattig behalve dat de mens niet ingesteld is om uitsluitend groenvoer te vreten. Wij zijn omnivoren, geen herbivoren.

General McAuliffe | 01-04-17 | 17:46

Grappig om te zien dat iedereen hier blijkbaar weet dat deze vandaal links heeft gestemd. Dierenactivisten zijn juist steeds vaker ook rechtse figuren. Verder hoop ik dat de bio-industrie over een jaar of 20 niet meer bestaat. Beter voor mens, dier en milieu.

seulcontretous | 01-04-17 | 17:42

Alpengeist | 01-04-17 | 17:08
Je zou inderdaad denken dat het duurder is doordat je een grotere hoeveelheid in een keer koopt, maar waneer je hetzelfde als wat in het vlees pakket zit bij de supermarkt koopt betaal je maar iets van 2 euro meer. Ik geloof dat er zelfs lijstjes op internet van te vinden zijn van mensen die het vergeleken hebben!

Eanske | 01-04-17 | 17:41

Volgens Rutte is dit het goede soort fascisme, want ideologiegenoot van aanstaande vicepremier Klaver.

smdyasc | 01-04-17 | 17:41

Zou ie dat ook bij slagerij Erdogan of Casablanca durven doen, of zijn die vrijgesteld van zijn vegetarische woede

batvoca2 | 01-04-17 | 17:38

Ik snap dit filmpje niet, dat vlees is toch wel diervriendelijk geslacht ?

netniet | 01-04-17 | 17:37

Graaf, spatie achter de url en dan enter

Jeff Hawke | 01-04-17 | 17:37

Wijnand_Duyvenstront | 01-04-17 | 17:32
Die linkjes werken dus niet. Heb je per ongeluk je dagelijkse shotjes gepost ouwe drugsgebruiker?

Graaf van Egmont | 01-04-17 | 17:35

-weggejorist-

Wijnand_Duyvenstront | 01-04-17 | 17:32

Overduidelijk in een psychose of manisch. Die vent heeft hulp nodig.

renalpha | 01-04-17 | 17:31

zouden ze niet eerder de ruiten door moeten tikken van een islamitische slager?
Immers die snijden onverdoofd de keel door.
Dat is pas mishandeling!
Of zou je het okee vinden dat ze dat ook met jou doen?

kapitein_iglo | 01-04-17 | 17:28

De pil van Drion lijkt me een goed oplossing voor Volkertje en voor de mensheid.

Vogelbeest | 01-04-17 | 17:23

Weet je wie ook tegen vlees eten was?

Rest In Privacy | 01-04-17 | 17:21

Franker | 01-04-17 | 17:08
Roos Vonk. Onderzoeks onderdeurtje destijds van Diederik ´ik verzin het gewoon erbij´ Stapel. Schrijft voor joepie.nl.
Herleidzaam naar Universiteit ergens bij Nijmegen, en de uni in Tilburg.
.
NIJMEGEN/TILBURG - Het onderzoek van drie hoogleraren waaruit zou blijken dat vleeseters ''egoïstische hufters'' zijn berustte op fraude.

www.nu.nl/wetenschap/2609959/onderzoek...

Maar gelukkig leven we in de wetenschap(!) dat GroenLinks deel gaat uitmaken van het Parrrlement.

chicago river | 01-04-17 | 17:21

Dan gaat een zeer dure schadevergoeding worden die hij aan de slager zal moeten betalen. Glas en al het voedsel dat weggegooid kan worden.

Dinand | 01-04-17 | 17:21

Man wordt opgepakt. Rekening gaat naar sociale zaken. Want geen geld. Is tegen werken. Want dierlijke principes.

duitse herder | 01-04-17 | 17:16

Begint nu toch wel erg vermoeiend te worden. De hele dag ben ik bezig met het maken van excuses. Als linkse stemmer ben je verantwoordelijk voor al het leed in de wereld. Valt er een Ethiopische werkster van een balkon: schuld van links. Gaat er een veganistische mafklapper door het lint: schuld van links. Poep op het grasveld? Ook de schuld van links. Voel me ernstig gedemoniseerd. Gelukkig heb ik straks een lekker stukje vlees bij het avondeten, kan ik even al mijn zorgen vergeten.

Borrelende Boris | 01-04-17 | 17:15

@Franker | 01-04-17 | 17:08
Zie hierboven de opmerking van Tarak.
Als je door geen vlees te eten een B12 tekort opbouwt en dat niet met pillen aanvult kan het fout gaan.
stichtingb12tekort.nl/vitamine-b12/zo...
.
Psychisch (neuro-psychiatrisch):
.
Depressie, nervositeit, geïrriteerdheid, prikkelbaarheid, stemmingswisselingen, gedragsveranderingen, apathie
Dementie, verwardheid
Psychose, paranoia, hallucinaties

Zwizalletju | 01-04-17 | 17:14

Éen ding weet je zeker vlees eten is het nieuwe roken, gaat eraan.

Flatuleerder | 01-04-17 | 17:12

Durft ie niet te doen bij zijn halal slachtende bedpartner en geloofsbroeder, de islamitische slager.

RickTheDick | 01-04-17 | 17:11

Heb een Japanse hakbijl voor in de keuken. Kun je botten mee klieven.
Niet dat ik zou wagen om dat ´dierenvriendje´ proberen te klieven.
Maar dromen mag wel. Net als deze maffe dromerd die de wereld wensdroomt. De hele samenleving, de hele wereld, gewoon dromen, maakbaar maken.

chicago river | 01-04-17 | 17:10

Deze held wordt ergens in de toekomst, en misschien eerder dan we erg in hebben, door GroenLinks op het schild gehesen en krijgt hij een onderscheiding in de Orde van Duyvendak.

Schoorsteenveger | 01-04-17 | 17:09

Nu was er ooit een fake onderzoek waarin "bewezen" werd dat je van vlees eten agressief werd. In de echte wereld blijken toch keer op keer de vegetariërs de agressievelingen.

Franker | 01-04-17 | 17:08

@W_F | 01-04-17 | 17:06
Maar het is wel een pak duurder, dus wat je winst nu precies is, is mij niet geheel duidelijk.

Alpengeist | 01-04-17 | 17:08

Eanske | 01-04-17 | 16:41
dat sameneenkoekopen ziet er goed uit! Het overslaan van de supermarkt tussen de boer en mijn vriezer heeft alleen maar voordelen.

W_F | 01-04-17 | 17:06

En de volgende keer de ruitjes intikken bij achmed de halalslager. Oh wacht..

Wasbakplasser | 01-04-17 | 17:06

"Vanavond lekker hakkûhhhh met je kale vriendje,Anne Fleur?"

R.B.Scott | 01-04-17 | 17:04

Al jaren is er geen bontjasje in z'n omgeving meer te bevlekken. Die wrok hoopt zich op en daar moet je toch mee klaar zien te komen.

Ernst Oosters8389 | 01-04-17 | 17:02

Een loepzuivere nep-Volkert want hij flipt gewoon hamburgers in de Eindhovense MacDonald's.

R.B.Scott | 01-04-17 | 17:02

Geen van de omstanders doet ook iets, niemand belt de politie. Zelfs de filmers durf niet dichtbij te komen.

Osdorpertje | 01-04-17 | 17:01

Een beetje slager laat hem kennismaken met een vleesbijl of een goed geslepen vleesmes.

ff serieus nu! | 01-04-17 | 17:01

Vlees moet! En om deze koekwous te dwarsbomen klap ik er straks een lekker eiwitrijk, medium gebakken biefstukje in!

Gezwelgje | 01-04-17 | 17:01

Sla die lul aub de wereld af.
Woeps ik laat mij weer gaan. ik wacht wel tot ik er een keer bij ben.

XaaD666 | 01-04-17 | 17:00

Valt me op dat links gekkies steeds maar weer een kale kop hebben.

fukallahalhollandi | 01-04-17 | 17:00

Nieuwe vriend van Mariannne ?

Sweetlakecity | 01-04-17 | 16:59

-weggejorist-

tata1981 | 01-04-17 | 16:58

Met een hamer rond lopen slaan bij een slager.
Goeie reclame voor de PvdD en GroenLinks.
Welbekend van de bedreigende en gewelddadige acties uit de veganisten, mileufront en AFA clubjes.
Dat er nog mensen zijn die hier op stemmen wijt ik maar aan een ernstig tekort aan dierlijk eiwit en daardoor tevens aan aminozuren waardoor er ernstige haperingen en kortsluitingen in de hersenmassa zich voordoen.

Eppo | 01-04-17 | 16:55

Ow geen Noord

marrretje | 01-04-17 | 16:53

Juist de slager is de enige kleine middenstander met een hele rij grote, vlijmscherpe messen binnen handbereik, en hij kan ermee om gaan ook.

Guido | 01-04-17 | 16:51

@Old_Spice, jaja, en als rechts gegeneraliseerd wordt heet dat demoniseren. vermoeiend hoor, dat binaire denken

Satria | 01-04-17 | 16:51

Dat leek Adam Noord, zitten ze daar ook al

marrretje | 01-04-17 | 16:50

@Eanske, ik kom uit Boeristan dat deden we wel vaker. Je wilt niet weten hoeveel vlees van een volgroeid varken afkomt, en ja is veel beter. Ga ze alleen geen naam geven

Bokito ergo sum | 01-04-17 | 16:50

Tekort aan vitamine B12 (zit in vlees) leidt tot krankzinnigheid.

Tarak | 01-04-17 | 16:49

Je suis slager

Jos Tiebent | 01-04-17 | 16:48

Ga nu extra stuk vlees eten.

Dutch_Holland | 01-04-17 | 16:46

Als ik die slager was dan liet ik hem toch heel snel één van mijn slagermessen zien , ja ik weet het dan wordt ik gelijk in de boeien geslagen door de dan heel snel gearriveerde politie.

blauwe zander | 01-04-17 | 16:45

Zo te zien kan deze bloedeloze vega-neofascistische kaalkop wel een onsje meer gebruiken.

Ernst Oosters8389 | 01-04-17 | 16:44

Of je koopt gewoon je vlees bij initiatieven als www.sameneenkoekopen.nl. Dan weet je in ieder geval dat de beesten een fijn en goed leven gehad hebben en er geen troep in zit zoals bij de massa productie van supermarkten. Want eerlijk is eerlijk na dat geouwehoer in België is het toch wel fijn te weten waar jouw biefstukje vandaan komt!

Eanske | 01-04-17 | 16:41

Links gaat over lijken. 100 jaar gelden, 50 jaar geleden en vandaag de dag nog.
-Ik vind vlees moord dus mag jij geen vlees meer eten. Doe je dat toch dan stop ik je met geweld.
-Ik vind mensen in Afrika zielig dus ik wil dat die mensen hierheen komen en dat iedereen daar aan gaat meebetalen. Doe je dat niet dan noem ik je fascist en ga ik met mijn AFA vrienden je helemaal de moeder bedreigen.
-Ik vind milieu belangrijk en ik wil dat jij meer gaat betalen omdat ik milieu belangrijk vind. En als je te rechts bent schiet ik je dood in het mediapark.
-Ieuw, kiloknallers, ik vind dat echt niet kunnen. Ik wil daarom alle kiloknallers uit het schap en wil dat iedereen meer gaat betalen voor vlees want ik eet zelf toch geen vlees. Vlees is moord, hier ik sla je vitrines kapot met een hamer en bedreig je.
/
En dat dames en heren, is de linksmens in een notendop.

Old_Spice | 01-04-17 | 16:41

Het geweld komt zoals gewoonlijk weer van linkse mensen die hun zin niet krijgen. En meneer van muiswinkel maar schreeuwen om meer acties van terreurorganisaties als de antifa tegen 'de gevaarlijke fascisten'..

henkdekanarie | 01-04-17 | 16:41

Mensen die geweld gebruiken zijn af.

Manneke Pislam | 01-04-17 | 16:41

Obsessieve blanke links-klootzak. Bestaan er veel van in nl. Is vast erg zielig, pilletje niet gehad, ook geen liefde, slechte jeugd, adhd, en noem het verder maar op. Na arrestatie staat hij zo weer buiten met een brief !
Dát zal 'm leren !

Anjin Mohammed | 01-04-17 | 16:39

Niets bijzonders, gewoon een amokmaker.

therealbraindump | 01-04-17 | 16:38

Grappig. Ik wil meer van dit soort beelden zien.

Rest In Privacy | 01-04-17 | 16:38

Dus... de voormalige beesten in de vitrine zijn nu helemaal voor niks gestorven. Ze kunnen niemand meer voeden. Handige actie... schiet z'n doel enigszins voorbij, me dunkt.

Stormageddon | 01-04-17 | 16:36

Van "geen vlees eten" wordt je agressief hebben we nu empirisch vastgesteld. Zie daar de basis voor een mooi nieuw artikel van Roos Vonk wellicht.

Moresnetunited | 01-04-17 | 16:36

Mijn hypothese is dat het niet eten van vlees, en specifiek van varkensvlees, agressief maakt.

NasiGordon | 01-04-17 | 16:36

Volgens Wageningen is het slecht voor het milieu als we minder als 10% van ons eiwit uit dierlijke bron halen. Dieren kunnen planten verwerken waar wij niks mee kunnen.

frank87 | 01-04-17 | 16:36

Ik snap het niet, het is geen beer van een vent ofzo. Hou hem vast en laat hem afvoeren ofzo...

fapkoning40 | 01-04-17 | 16:35

Het Anne Fleur Dekker effect. Links is gevaarlijk dat blijkt wel weer.

Dutch_Holland | 01-04-17 | 16:35

Neukertje van Anne-Fleurrrrr? Gelukkig voor die ramen is zijn dieet niet erg goed voor hem. Dit soort lui horen gewoon in een gekkenhuis net als andere ultra-religieuze pannekoeken

Bokito ergo sum | 01-04-17 | 16:34

Slagers zijn hard werkende mensen die voor dag en dauw al aan het werk zijn.
( zoals vele werkende Nederlanders!!! )
Ik durf te wedden dat die persoon nog nooit een wekker voor 09.00 heeft gezien!

kapitein_iglo | 01-04-17 | 16:34

Vlees is geen moord en dit nazistisch linksmensch is een crimineel. Sic.

Koning_poephoofd | 01-04-17 | 16:33

Martinspire | 01-04-17 | 16:27
In Tielt is net een nieuwe bestelling doorgekomen...

Feynman | 01-04-17 | 16:32

Preventief castreren en opsluiten. Niemand, niemand komt aan mijn fucking biefstukje!

Alpengeist | 01-04-17 | 16:32

En Anne Fleur Dekker zag dat het goed was...

leo de pejo | 01-04-17 | 16:30

Verwarde man. Regelmatig uitwisselbaar met islamist of linksfascist. Hebben vaak een geweldobsessie. Da's iets anders dan een geweldige dopsessie.

Statler en Waldorf | 01-04-17 | 16:28

En omdat er glas in het vlees kan komen, heeft ie ook nog eens enkele dieren voor jan met de korte achternaam laten slachten.

Martinspire | 01-04-17 | 16:27

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen