achtergrond

Geenstijl

Stripverhaal. Hoe Baudet in het doorweekte broekje van Marianne Thieme probeert te komen

terrythieme1.jpgPLAATJE 1 Je hebt haar goed in de gaten gehouden en je hebt je kans afgewacht. Daar staat ze, die slappe Frank Wassenberg is eindelijk even opgerot. Na het voorwerk sluip je behoedzaam naar je gewillige prooi. Het dierenpoesje is vast en zeker dol op masculiene lavendelruikers. Ze wil onvoorwaardelijke liefde van een ruwe, ongebonden man. Het plunderende opperhoofd van een naburige stam. De genen zijn hier aan het woord. Je bent er bijna...

terrythieme2.jpgPLAATJE 2 Je hebt het vaak genoeg meegemaakt: bij de eerste ontmoeting begint ze al in je oor te hijgen. Een klein stukje nog. Ze is doorweekt tot in haar broekje. Vrouwen reageren op nietsontziende mannelijkheid. Je denkt eraan in haar kont te knijpen, maar eigenlijk ben je niet zo van dat vernederende handwerk. Dat is voor mensen in een relatie. Rapaille. Twijfel maakt zich meester van je lichaam... (Meer van dit belachelijk spannende waargebeurde pseudostripverhaal na de klik...)

terrythieme3.jpgPLAATJE 3 GODVERDOMME BETRAPT ER ZIJN ALLEMAAL CAMERA'S BIJ

terrythieme4.jpgPLAATJE 4 Blauwtje gelopen op je eerste werkdag en napraten met Henk Krol. Straks een glaasje Château Lafleur in je werkkamer en zachtjes snikkend in slaap sukkelen op je piano.

terrythieme5.jpgPLAATJE 5 Is er dan iemand in deze Tweede Kamer die zijn poedelnaakte lichaam wél over de verboden vrucht van de dierenprofeet heeft laten glibberen? Vingers graag! En God zegende hen en God zei tegen hen: Wees vruchtbaar, word talrijk, vervul de aarde en onderwerp haar... Sander Dekker kijkt boos en is fucking jaloers. Uit!

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.