Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Grimlachvideo. Amerikaan cartoont Duitsland in a corner

Vrede op aarde, in de mensen een welbehagen en lachen alsook boosworden om deze video. It's the most wonderful time of the year.

Reaguursels

Inloggen

Ik persoonlijk denk dat de Pool meer waardering verdiend. Wanneer de truck niet was afgebogen hadden meer mensen hun schepper met kerstmis ontmoet.
Nathan R Jessup | 23-12-16 | 18:14
Helemaal mee eens. Hij was nog genoeg bij zinnen tijdens de rit. Ondanks zijn ernstige verwondingen. Eigenlijk weinig aandacht voor die Pool. Wellicht had hij ook de kans gehad om er uit te springen. Dan had hij zijn eigen leven gered, ten koste van veel meer slachtoffers.

TB2318 | 25-12-16 | 09:45

Misschien het enige dat die Linkse gelukszoekers importeurs aan het denken zet waar ze mee bezig zijn.
Maar wie was het laatste slachtoffer nu in het filmpje?

Raider Twix | 24-12-16 | 20:24

""-edit: Ceci n'est pas un comment-""
@ Crematorium-de-Asbak | 23-12-16 | 18:01
.
FYI: na een "ne-pas" ontkenning in het frans schrijf je niet "un" comment maar "ceci n'est pas "DE" comment"

telelezer | 24-12-16 | 17:58

Soms vinnik iets leuk. Soms niet.
Dit is een soms niet.

Koos Knak | 24-12-16 | 13:30

Die Pool is smakeloos in beeld gebracht, voor de rest net aan de goede kant van het randje.

Gewinflipt | 24-12-16 | 12:17

Sorry, ik kan een goede 'foute grap' doorgaans best waarderen, maar dit gaat me te ver.
Mijn persoonlijke mening, en die mag ik - hoop ik - nog steeds hebben.

EefjeWentelteefje | 24-12-16 | 12:17

Volgens Thomas de Maizière, hebben de veiligheidsdiensten van het land niet gefaald.
-
Klopt het is netter om nou gewoon eens de echte zaken te benoemen en niet af te wimpelen op de veiligheidsdiensten. Die kunnen geen honderdduizenden illegalen met zeer beperkte middelen in bedwang houden.
Enkel een juist beleid van Merkel had deze aanslag kunnen voorkomen. Hij was al bekend bij de diensten en had al een ellenlang strafblad en heulde met salafisten. Had al in een uitzetcentrum gezeten.
Als je eigen gemaakte beleid zo faalt is dit het gevolg en moet Merkel deze aanslag in balans brengen met de goede dingen die haar beleid teweeg brengen (zal wel niet haar politieke strategie zijn!).
Haar beleid DAT is de reden van DEZE aanslag.!
Maar dat benoemen, nee we blijven lekker draaien en konkelen in het eigen politiek correcte ongelijk.

bananabanana | 24-12-16 | 12:12

Satire legt vaak op pijnlijk confrontationele wijze een misstand bloot. Dit is smakeloos briljant.

Zeddegeizot | 24-12-16 | 10:50

-weggejorist-

flaam | 24-12-16 | 09:27

@Bali Lovert | 24-12-16 | 02:05
"Het enige waar ik nu op hoop is het besef dat de grenzen weer dicht moeten. Open grenzen werkt niet! Bewezen nu!"

Wanneer dit op het grondgebied van de russische federatie was gebeurd dan zou het verhaal zijn dat de lange arm van Putin overal komt.
Wat nu als de politie zou verklaren dat de dader 48 uur in beeld was maar dat niet ingegrepen werd om meer informatie te verzamelen, voel jij je dan veiliger, ik wel, ook al weet ik dat er een of meerdere, door het volk gekozen, leiders zijn geweest die bereidt waren een mensenleven op te offeren zodat er meerdere levens gered konden worden. Als je in de politiek zit en bang bent voor bloed aan je handen dan heb je in mijn ogen niets te zoeken in de volksvertegenwoordiging zolang deze democratisch gekozen is.
Een ding is voor mij belangrijk en dat is dat waarom de ambtenaar die de vergunning heeft afgegeven voor de kerstmarkt niet heeft gezien dat de markt de ideale omstandigheden had voor het plegen van een aanslag in de hoop dat het een les is voor de toekomst voor andere ambtenaren die vergunningen afgeven.
Verder een gezellig winterfeest en veel plezier bij het uitwisselen van presentjes wat toch de basis was van de welvaart in Europa.

Nathan R Jessup | 24-12-16 | 06:56

@peterdh | 23-12-16 | 20:10
"En dan nogwat... Inperking van de verworven vrijheden? Zoals het kunnen vieren van een kerstfeest zonder dat mensen op hun tere zieltjes getrapt zijn en het verboden moet worden?"

Spijker-kop.
Het is een oude Europese traditie om bij het wisselen van het licht familie en vrienden te bezoeken om geschenken uit te wisselen. Deze geschenken bestonden bij de eerste Europeanen uit zaden en gedomicilieerde dieren. Ongemerkt ging men aan rasveredeling doen waardoor er meer voedsel beschikbaar kwam. Meer voedsel betekent voorspoed en vrede en zelfs samenwerking tussen de verschillende stammen. Als je dit kerstfeest bedoeld, dat zal nooit verdwijnen, de christelijke kerk heeft het feest willen kapen met de geboorte van de verlosser(christenen in Rusland en het midden oosten vieren het gewoon in januari op de geboortedag) tijdens het winterfeest te vieren.
Mocht je bang zijn dat er slechte dingen gaan gebeuren als jouw stalletje niet bij de levensboom staat dan doe je dat gewoon binnenskamers.
Het originele kerstfeest moet niet bezoedelt worden met welke religie dan ook.
Het kerstfeest wordt in de winter gevierd door een levensboom in huis te halen voor hoop, vrienden en familie uitnodigen om gezamenlijk te eten voor vriendschap en samenwerking, en het uitwisselen van geschenken/kennis.
Kamelen, ossen, schapen en mensen in een jurk hebben niets met het kerstfeest te maken en vertegenwoordigen alleen haat, moralisme en oorlog en moeten dus uit het kerstfeest verbannen worden.
Ben je gelovig en wil je de geboorte van je verlosser vieren dan doe je dat maar gewoon op 7 januari net als de rest van de wereld en niet partycrashen op de belangrijkste EU feestdag van het jaar.

Nathan R Jessup | 24-12-16 | 05:58

Merkel heeft weer iets uit te leggen.
"Moroccan intelligence services again reached out to their German counterparts on October 11, 2016 and informed them that Amiri had been illegally residing in Germany for 14 months and was meeting, on a regular basis, with two followers of ISIS described as “dangerous.”"
www.moroccoworldnews.com/2016/12/2042...

bambi1970 | 24-12-16 | 04:40

Je suis Charlie!

Lupuslupus en vele anderen, steek jullie moreel verheven potloden lekker diep in jullie achterste.
Ik ga niet heel veel energie steken in het uitleggen waarom jullie zo verschrikkelijk hypocriet zijn, het is grappig om te zien.

Ik denk op dit moment aan een nabestaande die ik heb horen spreken over wat het met haar heeft gedaan, dat haar partner is vermoord door Islamitische terroristen. Nu is zij niet de enige waar aan gedacht moet worden, maar zij is wel 1 van de velen. Zij is de partner van 1 van de slachtoffers van de moordpartij op de mensen van het satirische weekblad Charlie Hebdo. Ik kan mij voorstellen dat deze vrouw wel kan lachen om dit stukje satire.

Hoe de familie van de vermoorde Poolse chauffeur zich voelt weet ik niet, de Poolse mensen die ik de afgelopen 25 jaar heb gesproken geven mij wel een vermoeden, dat er naast het intense verdriet, ook nog een aantal andere emoties redelijk sterk aanwezig zullen zijn. Het is een trots volk, die Polen. Ik schat in dat de nabestaanden van de Poolse vrachtwagen chauffeur een miljoen keer meer pijn ervaren DOOR de inhoudelijke boodschap van het filmpje, dan OVER het bestaan van het filmpje. En boosheid, maar goed. Dit laatste is ook alleen maar gissen van mijn kant.

Mijn punt, je hoeft het niet te kijken. Veel mensen schrokken waarschijnlijk zich de pleuris toen ze eenmaal de eerste Charlie Hebdo binnen hebbende, deze gingen lezen na het massaal door die je suis peeps afgesloten abonnementen. Doe is niet zo voorspelbaar aub, 7 miljard mensen op planeet aarde, 7 miljard meningen.

Dit is satire mensen, na Charlie Hebdo mag satire gewoon mee doen in het schimmige schouwspel dat (Islamitisch) terrorisme is.

Dr.Tatta.Macamba | 24-12-16 | 02:42

Hahahaha net druppelt hier het nieuws binnen dat onze Sylvana de hete knoflookadem in haar islamitische partijtje niet langer duldt... de dag die je wist die ging komen. Gefeliciteerd Sylvana, ik hoop menig moslima een voorbeeld aan je neemt en hoop op een golf/tsunami-effect en massale dumping van hoofddoekjes deze week, wordt t toch een mooie kerst! Dankjewel Sylvana voor dit mooie en terechte kerstkado! Xxx

Rest In Privacy | 24-12-16 | 02:39

Sorry voor de taalkundige incorrecte zinnen maar het is 2.00 en ik ben zó boos!

Rest In Privacy | 24-12-16 | 02:07

Het is goed dat dit gemaakt is. En dat zal ik uitleggen. Tevens moeten we ons realiseren dat we ons in de na-avond bevinden dat we het recht en/of de vrijheid (nog) hebben om zulke (voor links onwelgevallige) uitingen van frustratie,onrecht en onbegrip over dit onderwerp (jihad/islam) met elkaar mogen delen. Ik geloof er niets van dat onze fijne EU zulks nog lang gaat toestaan.

Waarom is het goed dat dit gemaakt is? Het vertelt precies mijn gevoel over het hele gebeuren. Ja het is hard, ja het zit op de rand van onsmakelijkheid. precies zoals de linkse droom... het eenhoorn/regenbooggevoel dat hebben met islam bestaat nou eenmaal niet. En de harde realiteit is dat we tenonder gaan! Aan onze eigen goedheid!
Er zit een nare vieze buitenrand aan dat islam wat niet weg te snijden is, en die kost ons levens. Onschuldige levens. Levens van mensen die plezier hebben.
Bloed is wat er nu en de komende tijd vloeit door de linkse ontkenning en hun rotsvast geloof in hun EU die verandert in een regenboogweide met islamitische eenhoorns en gesluierde prinsesjes.

Wat links heeft gedaan is niet meer terug te draaien.

Als een kleuter gespeeld met lucifers en vaak gewaarschuwd, zo ziet links hun 'fijn samen met islam' ideaal letterlijk in vlammen opgaan. Te laat. Het is gewoon te laat. Terugdraaien gaat niet meer.

Het enige waar ik nu op hoop is het besef dat de grenzen weer dicht moeten. Open grenzen werkt niet! Bewezen nu!

Rest In Privacy | 24-12-16 | 02:05

Wat zijn er nog veel correcte jankerds die niet tegen een beetje cabaret kunnen. Het beste wapen om die achterlijke religie aan te pakken is belachelijk maken. Het bespotten van die zogenaamde profeet is ook wat Moslims kwetst. Niet voor niets zijn cartoonisten vaak het doelwit van aanslagen. Uitlachen die gasten, en je niet bang laten maken door die paar mafkezen die zichzelf de dood in werken om een continent te willen laten schrikken.

Ravissant | 24-12-16 | 01:53

Het zou grappig zijn geweest als er niet zoveel mensen waren gestorven. Het ergste is dat het zo waar is. En Links gaat inderdaad weer roepen dat het niets met islam te maken heeft en dat iedereen die dat wel beweert xenofoob (=bang voor de Xenos) en racist is.

Rest In Privacy | 24-12-16 | 01:53

It is a revenge-fantasy on Merkel cartoon.
Deze legt het loodje aan het einde.

MistaRazista | 24-12-16 | 01:44

Zo hard maar volgens mij gaat dit filmpje gewoon over hoe links zelfs een dergelijke gruweldaad onder de mantel der liefde wil bedekken.

BenHetZoZat | 24-12-16 | 01:16

Geniaal en er is geen woord aan gelogen. Raad aan zijn overige werk ook te bekijken.

Solar666 | 24-12-16 | 01:11

@janmetdepet | 23-12-16 | 20:32
Beter bent u een islamofoob!
Mijn complimenten en fijne dagen!

keestelpro | 24-12-16 | 01:00

Fuck yanks, wordt ik nou gevolgd ?
Hell yeah !

Neukeboot | 24-12-16 | 00:11

Ach ja, voor alle Nederlanders prettige kerstdagen en voor hen die het uit politieke correctheid niet willen horen een prettige zelfhaat dan maar .

Castor12 | 23-12-16 | 23:32

Het is geniaal, sorry het is keiharde satire, nog harder dan het linkse Charlie Hebdo, maar het is zo nodig.. Wake Up call!!

Dat IS propaganda filmpje van vandaag, heb ik wel bewust geskipt, dergelijke beestachtige executies staan nog steeds op mijn netvlies gebrand, van de vorige edities. Helaas te veel van die shit gezien. Maar de wegkijkende gutmensch moet met zijn neus telkens weer op de feiten gedrukt worden. Hun imaginaire perfecte, socialistische multicul maatschappij bestaat niet, en zal ook nooit werkelijk worden. Het wordt hoog tijd voor een frisse wind, een wind van verandering, een wind van vrijheid, gerechtigheid en ... www.youtube.com/watch?v=ldHoJORpVK8

Batavi Magistralis | 23-12-16 | 23:22

Sye Ten al jaren aan het volgen. Net als Ome Pat, The amazing atheist, en P.J.Watson.

GS gaat dus nu achterlopend op de feiten maar YT videootjes posten. Oh wait, niet GS, maar Ronaldo, Spartacus en Zentgraaff. Wat doen die n00bs in jullie redactie zeg? Zucht.

HMCuiteraard | 23-12-16 | 22:59

Rete funny

Accident_Prone | 23-12-16 | 22:55

-weggejorist-

Grrraaien | 23-12-16 | 21:47

Ik snap de bedoeling, maar wel smakeloos tegenover de nabestaanden om het zo snel al over de rug van hun geliefden te doen. Laten we wel respectvol blijven naar zij de het verdienen.

Pot Vol Koffie | 23-12-16 | 21:46

theo-is-dood | 23-12-16 | 21:36

Wellicht moeten we barbaars reageren op de barbaren die hier zijn binnengeslopen. Ik denk niet dat alle wetten bedacht in Europa of Nederland ons gaan helpen. Niet iedereen is zo beschaafd als ons toch ?

Grrraaien | 23-12-16 | 21:41

VENRAY PILOTGEMEENTE AANPAK RADICALISERING
De provincie Limburg maakt zich zorgen over radicalisering van de jeugd en polarisatie. De gemeente Venray wordt pilotgemeente voor het ontwikkelen van een preventieve aanpak. Het gaat om “niet-islamitische radicalisering”, zoals intolerantie tegen vluchtelingen, racisme en rechts-extremisme.
Wouter Boonstra 19 okt 2016 2 reacties
De gemeente Venray wordt pilotgemeente voor het ontwikkelen van een preventieve aanpak van radicalisering van de jeugd en polarisatie. Het gaat om “niet-islamitische radicalisering”, zoals intolerantie tegen vluchtelingen, racisme en rechts-extremisme. De provincie Limburg maakt zich zorgen over deze ontwikkeling en zal een plan van aanpak financieel ondersteunen.
Groeiend probleem
Statenlid Jan van de Ven (D66) constateerde de toenemende radicalisering onder Limburgse jongeren als groeiend probleem en vond gehoor bij gedeputeerde Marleen van Rijnsbergen (SP). Zij zette het onderwerp op de agenda en gaf Jongeren Netwerk Limburg (JNL) opdracht een plan van aanpak tegen radicalisering te maken. Vorige week vond een startbijeenkomst plaats waarin de betrokken deelnemers mooie concepten en ideeën hebben bedacht, aldus programmaleider Ivo van Heuts tegen 1Limburg.

Radicalisering voorkomen
De gemeente Venray is door JNL gevraagd om tot 2020 pilotgemeente te zijn en het college stemde er vorige week mee in. Burgemeester Hans Gilissen (PvdA); ‘We zijn een middelgrote gemeente in de provincie Limburg. De provincie heeft gemeenten gevraagd om iets te doen aan het voorkomen van radicalisering. Het onderwerp houdt mij en andere bestuurders erg bezig. We willen graag bijdragen aan het zoeken naar middelen om radicalisering te voorkomen.’

Geen dubbele energie
Venray heeft geen groter probleem met radicalisering dan andere gemeenten, benadrukt Gilissen. ‘Het belang van de vreedzame samenleving houd me bezig. Je moet radicalisering voor zijn, want het is niet altijd geweldloos.’ De provincie heeft haar zorgen geuit over het probleem en die zijn er ook bij Gilissen. ‘Maar het is niet zo dat wij afwijken van andere delen van Limburg. We hoeven er geen dubbele energie in te steken, maar kunnen wel een goede bijdrage leveren.’

Signalen oppikken
Het gaat bij de pilot om het zoeken naar manieren om radicalisering te voorkomen in samenwerking met verschillende partners, zoals straatcoaches, het welzijnswerk en de provincie. ‘We willen de oorzaken achterhalen en signalen oppikken.’ Een oorzaak ligt niet in de beperkingen van een krimpgebied, want dat is Venray niet, aldus Gilissen. ‘We zijn hier redelijk stationair.’ Wel herbergt de gemeente allerlei minderheden en statushouders. ‘We hebben inderdaad ook een asielzoekerscentrum en de buurgemeente ook.’

Vele verschijningsvormen
Gilissen is niet beducht voor mensen die klagen dat de aandacht naar autochtone radicalisering gaat in plaats van naar de radicaal-islamitische hoek. ‘Er zijn verschillende doelgroepen, niemand heeft hier bezwaar tegen. Iedereen kan slachtoffer zijn van radicalisme: homoseksuelen, verschillende religies et cetera. Radicalisering kent vele verschijningsvormen. Onze gemeente heeft een mooie overzichtelijke maat om een preventieve aanpak te onderzoeken. We hopen over twee jaar al een succesvolle aanpak te hebben ontwikkeld. Eerlijk gezegd denk ik dat er over een paar maanden als iets ligt dat we kunnen toepassen.’

Overbruggen van tegenstellingen
De provincie Limburg zal de gemeente Venray financieel bijstaan, maar de gemeente zal zelf ook capaciteit en middelen leveren uit verwante budgetten. ‘Maar dat is het minste van de vraagstukken’, vindt Gilissen. ‘Het gaat om dialoog en het overbruggen van tegenstellingen, goede wil en ideeën.’ Er zal dus ook worden samengewerkt met groepen of mensen waar het over gaat: zij die op het punt staan te radicaliseren of al geradicaliseerd zijn. ‘Ja, deze ervaringsdeskundigen zullen hier ook een rol bij hebben."

Dit is geen grap! Klik:http://www.binnenlandsbestuur.nl/sociaal/nieuws/venray-pilotgemeente-aanpak-radicalisering.9550366.lynkx

theo-is-dood | 23-12-16 | 21:39

-@Grrraaien | 23-12-16 | 21:16
Dat snappen we hier wel. Maar schrijf dat ook een aan de minister van BinnenlandseZaken. Of tenminste op die ambtenarenwebsite Binnenlands Bestuur.

theo-is-dood | 23-12-16 | 21:36

keihard, maar.... helaas wel de waarheid geparodieerd

de broeder | 23-12-16 | 21:34

Hij is na zijn daad nog even bij een filiaal van de 'religion of peace' op bezoek geweest. (Zuiver toeval er is geen relatie aangetoond met de daar aanwezige personen.)
www.thegatewaypundit.com/2016/12/photo...

bambi1970 | 23-12-16 | 21:28

Niets meer aan doen. Dit is af. Chapeau!

arc-en-ciel | 23-12-16 | 21:27

Te vroeg. Of nee. Te laat. Geen idee eigenlijk.

klamme.vla | 23-12-16 | 21:26

In een grijs militair verleden heb ik met een trekker-oplegger leren rijden. Is er een islam-feest waar ik heen kan rijden, een heilig feest ? Of is dit te veel oog om oog tand om tand ? Waarom niet eigenlijk ?

Grrraaien | 23-12-16 | 21:25

theo-is-dood | 23-12-16 | 21:08

Vergeet Theo niet, hij zei waar het op stond en moest dit bekopen met de dood, dit terzijde. Geen cent meer naar dit soort projecten, het is de omgekeerde wereld. De "gasten" die hier zijn zouden hun stinkende best moeten doen om geaccepteerd te worden, normaliter. Zij niet want wij moeten ons aanpassen aan hun, dat mag wat kosten, ongelooflijk.

Grrraaien | 23-12-16 | 21:16

Positief blijven denken! Wir schaffen das! In Nederland lossen we het probleem op door er een zak belastinggeld tegenaan te gooien. Zie Binnenlands Bestuur:
www.binnenlandsbestuur.nl/financien/ni...

""22 dec 2016 2 reacties
Gemeenten krijgen volgend jaar opnieuw geld van het Rijk voor de aanpak van radicalisering en jihadisme. Het gaat om 6,3 miljoen euro voor in totaal achttien gemeenten waar de problematiek speelt.
Projecten
Den Haag krijgt met ruim een miljoen euro het meest, gevolgd door Utrecht (ruim 950.000 euro) en Amsterdam (ruim 900.000 euro). De relatief kleine gemeente Delft krijgt bijna een half miljoen euro. Ook onder meer Arnhem, Zoetermeer, Gouda, Huizen, Nijmegen en Tilburg krijgen geld. Gemeenten kunnen de bijdrage gebruiken voor allerlei projecten, zoals verbeteringen bij het opmerken van mogelijke radicalisering of analyse van de problemen. (ANP)""

Binnenkort weer extra ambtenarenbaantjes in Den Haag, Zoetermeer en Arnhem enz voor muselman-sociologen die affiniteit hebben met de doelgroep.

theo-is-dood | 23-12-16 | 21:08

a1a2a3 | 23-12-16 | 20:32+

Precies. En het is heel eng dat het Europees hof van justitie besloten heeft dat de telecomproviders zelfs de metadata van telefoon/internet verkeer niet structureel mogen bewaren. Ze spelen voor god die EU en haar "rechters "maar hebben steeds minder gelovigen. Voor mij mag alle digitale data bewaard en gekoppeld worden, ik ben geen interessant persoon verder. Doe het !

Grrraaien | 23-12-16 | 21:00

klinkklaar | 23-12-16 | 20:31 Schreef oa:

"een groot aantal ervan juicht deze acties stiekem toch wel toe"

Ja dat klopt zeker met de aanslagen van 9-11 liepen veel van die gasten te juichen op straat.

janmetdepet | 23-12-16 | 20:55

[x] Tendentieus,
[x] nodeloos kwetsend
[. ] ongefundeerd.

Tjemig | 23-12-16 | 20:50

Wat bovenstaande reaguurders niet begrijpen, is dat niet de slachtoffers belachelijk worden gemaakt, maar de dader. Stelletje jankerts.

a1a2a3 | 23-12-16 | 20:32

geen koning | 23-12-16 | 20:23

Als jijzelf in je haat niet meer beter bent dan je tegenstander...
.
Inmiddels door barbaarse en sadistische aanslagen honderden onschuldige doden, duizenden gewonden (mannen, vrouwen, kinderen) vergelijken met een (oké matig, en over smaak kun en mag je (nog) verschillen) cynisch cartoonesk filmpje. WTF koning dude!

Burpppp(sorry) | 23-12-16 | 20:32

peterdh | 23-12-16 | 18:15

Helemaal mee eens.

Het is waar dan ook ter wereld gedonder met die islam,beter niet binnen halen dus.Maar nu ben ik een islamofoob.

janmetdepet | 23-12-16 | 20:32

Het is de keiharde realiteit.
Ik wou dat ik dit zo kon maken.
De islam staat voor dood en verderf overal waar het de kop opsteekt!
En die volgelingen die er zo prat op gaan terwijl ze zien hoe verdorven deze ideologie is zijn voor mij ook extremisten.
Mannen met baardjes en jurken het land uit. Het hoort hier niet en een groot aantal ervan juicht deze acties stiekem toch wel toe.
En types zoals 'De wijven van hallal.
Kies een andere god uit als je zo nodig in een sprookjes figuur wilt geloven.
Ze zouden zich kapot moeten schamen.

klinkklaar | 23-12-16 | 20:31

Uw voorstel om te ontkennen dat er een gigantisch probleem is met de islam en zijn volgelingen is struisvogelgedrag. En een struisvogel leeft niet lang, niet zo moeilijk toch ?
Grrraaien | 23-12-16 | 19:46

Ik ontken helemaal niet dat er een gigantisch probleem is met de islam. Integendeel zelfs.
En juist daarom schreef ik dat. Gewoon geen aandacht meer geven aan hen die alleen maar zeiken, zuigen en de zaak verzieken. Het zijn de media die continue olie op het vuur gooien en zo de sylvana simonsen en het hele onsmakelijke hakbar gebeuren in de laart spelen.
We leven hier in Nederland. Wie zich niet aan wil passen aan de Nederlandse cultuur kan wat mij betreft gewoon opkrassen.

Gravin v Kippenbouth | 23-12-16 | 20:24

Bijzonder waardeloos, slecht.
Ja, er zijn randdebielen die onschuldige mensen doodmaken omdat zij vinden dat Allah hun onvoltooide hersenen daar de opdracht voor geeft.
Nee, ons antwoord daarop zou zeker niet dit pijnlijk puberaal filmpje moeten zijn.
De man in de bijrijder stoel heeft -in mijn optiek- waarschijnlijk de ergste dood gekregen die een mens kan krijgen. De poppetjes omvergereden wat minder, maar zijn zeer zinloos uit het leven gerukt.
Een cartoon als dit marginaliseert de echte pijn, de echte ellende.. Enkel om er zelf beter van te worden.
Maar ja, voel je lekker prettig met de humor over de lijken.
-En voed daarmee vooral de afkeer van jouw tegenstander.. Die afkeer kan ik door dit soort wansmaak namelijk wel begrijpen.-
Als jijzelf in je haat niet meer beter bent dan je tegenstander...
VERLIES JE

geen koning | 23-12-16 | 20:23

Wij willen net zo leven als onze profeet. Met mobiele telefoons, automatische wapen en motorvoertuigen.

Liefdebaard | 23-12-16 | 20:22

Het is hard en vroeg, maar over 3 maanden was iedereen het gevoel kwijt en filmpje nutteloos en kansloos. Het punt wat de makers willen maken moet rauw op de open zenuw!

MarcS | 23-12-16 | 20:10

Zou zomaar een nieuwe film van South Park kunnen zijn..

kunnen ja, want de US of A schijnt nogal verdeeld te zijn

Tha Analyzer | 23-12-16 | 20:10

@Nathan R Jessup | 23-12-16 | 18:45

Ik heb de thread nog even dubbel nagelezen maar hoe kom jij er in vredesnaam op dat het hier gaat over de inperking van de verworven vrijheden van de soldaten die zijn gestorven in de strijd om deze te verwerven.... Met welke freaking gedachtekronkel kom jij naar aanleiding van deze thread op dat onderwerp?

En dan nogwat... Inperking van de verworven vrijheden? Zoals het kunnen vieren van een kerstfeest zonder dat mensen op hun tere zieltjes getrapt zijn en het verboden moet worden? De vrijheden om niet meer onder het juk van een door godsdient geindoctrineerde staat te leven waar we nu weer naar toe gaan? Bedoel je die vrijheden?

En dan nog wat! Die camera's hangen er al, en wat er in mijn mail staat weten ze ook al. Daar hadden ze die islamisten niet voor nodig. Dus dat is geen reden om nu te zeggen: laat ze maar binnen komen. Want dat! is wat er gebeurd: laat ze maar binnen komen. Geen controle: jij bent welkom in mijn land! Wir shaffen das. Zonder controle schaffen we das. *dat* is wat er gebeurd, en jij keurt het goed: "want anders krijg je een camera in je reet".

Ik weet nu niet goed te benoemen of je een linkse gutmensch bent of dat je een gewoon een paranoia gast bent, maar een realist ben je in ieder geval niet als je de complete gang van zaken die nu al zo'n 25 jaar gestaag dooretterd dood doet met de bevochten vrijheden van je voorouders. Want juist die worden nu kei-hard verkwanselt! En niet door degenen die een halt toe willen roepen aan deze zieke gang van zaken betreffende het huidige islam/immigratiebeleid.

peterdh | 23-12-16 | 20:10

Grrraaien | 23-12-16 | 19:56 speaking of Rutte... Die had vanmiddag weer zijn wekelijkse Wilders-afzeik-momentje. Kon er ook nog een kerstwens af, dat u toevallig weet, of is dat alleen maar weggelegd voor bij het diabeticikwetsfeest?

BokoHalal | 23-12-16 | 20:08

Prima! De waarheid mag/moet gezegd kunnen worden, op welke manier dan ook, altijd!

Burpppp(sorry) | 23-12-16 | 20:04

Wel aardig filmpje.
Ik vond de Twin Towers in het echt veel grappiger.
Al die mensen die sprongen en boink boink boink te pletter vielen op straat.
Kan er nog om lachen. Daar kan geen komisch bedoeld filmpje tegenop. Vandaar dat er ook geen één van te vinden is?

leo de pejo | 23-12-16 | 20:04

@Lupuslupus | 23-12-16 | 18:53 - de booslims zijn het roerend met u eens, je suis Charlie, deed u daar ook aan mee?

MarcS | 23-12-16 | 20:03

Gravin v Kippenbouth | 23-12-16 | 19:32
Doodzwijgen, dat was een leuk idee geweest toen ze nog allemaal in het zand van herkomst verbleven.
Helaas is de realiteit anders, en kunnen ze niet vaak, snel en hard genoeg belachelijk gemaakt worden.
En dat is dus precies wat er hier gebeurt.

Jackanders | 23-12-16 | 20:01

Beetje confronterend filmpje. En daarom zo goed. Sneeuwvlokken die hier niet tegen kunnen, kunnen de realiteit dan al helemaal niet onder ogen zien. Politici die hier iets tegen hebben (als ze zich nog niet gemeld hebben dan duurt dat vast niet lang meer) zouden daarom ook niet verkiesbaar moeten mogen zijn.

BokoHalal | 23-12-16 | 19:58

De pool had niet zo uitgebreid in beeld gehoeven van mij. Weet niet waarom

3Xniks | 23-12-16 | 19:56

liflafje | 23-12-16 | 19:49

Ik vind het geslaagd, ik houd van die Yankees en hun humor. Na 2 bezoeken aan het prachtige land ben ik verslingerd aan deze cowboys, en het geruststellende is dat ze veel relaxter zijn dan wij. En btw wat doet Mark Rutte in het glazen huis ?
Zieltjes winnen ha, gladjanus.

Grrraaien | 23-12-16 | 19:56

Cartoons, ook bewegende, zijn bedoeld om mensen aan het denken te zetten. Meestal is het wrange humor. Maar het moet.

Graaf van Egmont | 23-12-16 | 19:55

Een cartoon op de zere plek.

ijskogel | 23-12-16 | 19:55

Beetje smakeloos, maar WEL 100% de standaard-smoesjes van links en PoliCor, die zo onderhand wel erg oubollig overkomen. Die Mutti Merkel toch met haar 'Wir schaffen das' en criminele asielzoekers die gewoon vrij rondlopen.

EnNouJijWeer | 23-12-16 | 19:53

Hard? Ja. Smakeloos? Jup. Keihard nodig? Zeker weten.

Rest In Privacy | 23-12-16 | 19:53

Slechte grap, niet grappig en te makkelijk. Buiten dat, als je zoiets over Amerikanen doet krijg je het halve land over je heen. Typisch Amerikaans om anderen belachelijk te maken maar zelf niet kunnen incasseren.

liflafje | 23-12-16 | 19:49

Knap dat een Amerikaan weet hoe een Pool er uit ziet (vaak)

Nuchternederland | 23-12-16 | 19:49

@Grrraaien | 23-12-16 | 19:37
Hop, de schijnwerper erop, idd.

Muggenmepper | 23-12-16 | 19:49

Uw voorstel om te ontkennen dat er een gigantisch probleem is met de islam en zijn volgelingen is struisvogelgedrag. En een struisvogel leeft niet lang, niet zo moeilijk toch ?

Grrraaien | 23-12-16 | 19:46

Iets met "spijker" en "kop".

Timboland | 23-12-16 | 19:44

Grrraaien | 23-12-16 | 19:37
Dat mag u even uitleggen.

Gravin v Kippenbouth | 23-12-16 | 19:43

Gravin v Kippenbouth | 23-12-16 | 19:32

Struisvogels leven niet lang.

Grrraaien | 23-12-16 | 19:37

Jackanders | 23-12-16 | 19:20
U ziet voor het gemak even over het hoofd dat we hier te maken hebben met twee totaal verschillende culturen met dito opvattingen die ook nog eens op een totaal verschillende manier op elkaar reageren.
Dit soort filmpjes voegt niets toe. Integendeel zelfs.
Wat beter werkt is: de islam doodzwijgen.
Geen aandacht meer geven aan de islam en alle godsdienst verplicht uit het onderwijs houden.
Begin daar eens mee.

Gravin v Kippenbouth | 23-12-16 | 19:32

Lupuslupus | 23-12-16 | 19:06
U moet begrijpen dat de prioriteit van de maker niet is om grappig te zijn. Maar om een wonderlijke wereld te laten zien. Waar alles mogelijk is. En die hard is. Iedereen voelt zich ongemakkelijk bij het zien. Maar het is vooral een aanklacht tegen de mens zelf. Of gaat u de komende dagen met een simpele boterham naar de Kerstboom van de buren kijken?

Normpje | 23-12-16 | 19:31

Gravin v Kippenbouth | 23-12-16 | 19:21

Kan zijn, ik ga niet zingen na een aanslag. Geen hartjes maar geweren bij mij, een beetje een hardliner.

Grrraaien | 23-12-16 | 19:30

wordt maar eens wakker, heeft veel te maken met intrieste criminelen.O,o,o,o wat zijn we zielig

Ben5570 | 23-12-16 | 19:30

Grrraaien | 23-12-16 | 18:49,

Yup, ik ook. Dan kan het touwtje weer uit de brievenbus en zijn de gevangenissen nog leger.
Heb er een hoop gesproken en zelfs dr meest geintegreerde krijgt binnen vijf minuten schuimbom zijn mond als je het gesprek op Israel of USA begint.

Randall3.0 | 23-12-16 | 19:29

Lupuslupus | 23-12-16 | 19:06
Merkel snapt het vast met haar grote christelijke hart, jammer dat de essentie van het filmpje niet bij je landt. Wees blij dat mensen er nog om geven al ziet u dat niet.
Grrraaien | 23-12-16 | 19:11

Ik ben ervan overtuigd dat Lupuslupus de essentie van dit filmpje ziet. U bent degene die hier iets heel erg essentieels over het hoofd ziet.

Gravin v Kippenbouth | 23-12-16 | 19:21

Lupuslupus | 23-12-16 | 19:06
Dat het uw humor niet is, betekent nog niet dat vele reaguurders hier geen inlevingsvermogen hebben, of niet weten wat de impact voor de nabestaanden is.
Wat mij betreft worden dit soort filmpjes al gepost wanneer de islamitische barbaar nog bezig is met zijn verderfelijke daad.
Wie weet komt het dan een keer in die barbaarse islam-hersentjes op dat het totaal geen nut heeft.

Jackanders | 23-12-16 | 19:20

Sinds wanneer is de deugbrigade hier geland in de panelen?

Parsons | 23-12-16 | 19:17

Meesterlijke weergave van de realiteit! Vooral dat veelbetekenende 'willkommen' van Merkel aan het eind. Ik heb wel schadenfreude om dat totaal gepolicoriseerde verschwarzte duitse volk dat nu de prijs gaat betalen voor hun zogenaamd geciviliseerde welkomstcultuur. En NL, dat zich drukker schijnt te maken om sigaretten die in de winkel in het zicht liggen, is binnenkort ook aan de beurt. Ik steek er intussen nog maar een op, geniet zolang het kan, en verder steun ik Geert. Meer kan je momenteel ook niet doen, het zal mijn tijd wel duren en après moi le déluge.

isitsoornot | 23-12-16 | 19:16

Lupuslupus | 23-12-16 | 19:06
"Het is echt ongelofelijk dat sommigen (velen?) zo weinig inlevingsvermogen hebben, al ZO geestelijk zijn afgestompt dat ze zich niet meer kunnen of willen indenken wat deze moorden voor de nabestaanden betekenen."

Laten we hopen dat de slachtoffers christenen zijn, deze mensen geloven dat ze hun schepper ontmoeten wanneer ze sterven. De kerst door brengen met degene die je het meest aanbidt, welke christen wil dat niet.

Nathan R Jessup | 23-12-16 | 19:15

Tja, de echte reden van de manhunt was dan ook niet dat hij ongelovigen heeft gedood. Maar in het land waar alles geregeld moet zijn met vergunningen, had deze beste meneer geen vrachtwagenrijbewijs. En dat kan natuurlijk niet! Als deze man wel een rijbewijs had gehad, had hij geweten dat hij daar niet rechtsaf mocht slaan

Bensel | 23-12-16 | 19:11

Lupuslupus | 23-12-16 | 19:06

Merkel snapt het vast met haar grote christelijke hart, jammer dat de essentie van het filmpje niet bij je landt. Wees blij dat mensen er nog om geven al ziet u dat niet.

Grrraaien | 23-12-16 | 19:11

Orakel1958 | 23-12-16 | 18:47
"Beste Nathan, kun jij het getal 5 onderbouwen?"

Dit is heel duidelijk uitgelegd door Orakel van Dodona, praten jullie zieners niet met elkaar.

Nathan R Jessup | 23-12-16 | 19:07

Voor zover ik weet was de Poolse chauffeur nog in leven toen zijn combi de kerstmarkt werd ingereden, zou de tekenaar dat weten?
necrosis | 23-12-16 | 18:52
.
Het gezicht van de Poolse chauffeur zat onder het bloed en zijn lichaam was vol messteken en kogelgaten. Aldus de eigenaar van de truck (zijn neef) die hem via een foto moest identificeren.
De man heeft gevochten als een leeuw. Gelukkig is er voor zijn weduwe en zijn kinderen al honderdduizend euro opgehaald.
Toen ik dat tegen mijn zoon zei was zijn antwoord 'maar hun man en vader hebben ze daarmee niet terug'.
Had ik al gezegd dat ik het filmpje walgelijk vind? Nou bij deze dan.
.
En voor degenen die het filmpje geslaagd vinden; wacht maar totdat het je eigen familie overkomt. Dan staan jullie op de eerste rij te janken.
.
Het is echt ongelofelijk dat sommigen (velen?) zo weinig inlevingsvermogen hebben, al ZO geestelijk zijn afgestompt dat ze zich niet meer kunnen of willen indenken wat deze moorden voor de nabestaanden betekenen.

Lupuslupus | 23-12-16 | 19:06

Mag van mij,
maar t'is wel ranzige humor.

Beetje te Amerikaans naar mijn smaak vanwege ' vredige kerst gedachte' versus Islamistische terreur, en het polariseert me teveel.

vander F | 23-12-16 | 19:03

Kerstmis, de enige tijd van het jaar dat de wereld even tot rust kwam, zelfs geen DWD op tv van een linkse luller rechtse vuller. De maker van het filmpje verlangt ook naar die rust vermoed ik. Als we alles wat islam is elimineren zou het zelfs nog ooit mogelijk zijn. Wellicht zijn er ervaren Duitsers die er aan mee willen helpen op een systematische manier ? Ik ben voor, een gezwel moet je verwijderen. Niet te verwarren met slimme Joodse zakenmensen dit tuig.

Grrraaien | 23-12-16 | 19:02

@Orakel1958 | 23-12-16 | 18:47
Flikker op, gek.

En ga de nabestaanden lastig vallen met je cijfertjes.

Parsons | 23-12-16 | 19:00

necrosis | 23-12-16 | 18:58
.
Zwaar shit ook voor de familie van deze held.
www.gofundme.com/van9vwuk

Ommie de HaatMoker | 23-12-16 | 19:00

Smakeloos : -10

Diving Dutchman | 23-12-16 | 19:00

Zit in ieder geval een erg hoopgevend einde aan die video.

Wekkertje | 23-12-16 | 18:59

In ieder geval wens ik de vrouw van de Poolse chauffeur en hun kind sterkte toe, zo vlak voor de kerst.
Het was zijn laatste rit voor de kerst, al kon niemand voorzien dat het echt zijn laatste rit zou zijn......

necrosis | 23-12-16 | 18:58

Jackanders | 23-12-16 | 18:19

Volledig met u eens! +1

Sarcastisch varken | 23-12-16 | 18:58

Tommy Wieringa zal dit wel weten te waarderen. Beetje extra vrolijkheid rond zo'n kwajongensstreek maakt de ronduit misdadige gedragingen van reaguurders nóg misdadiger dan ze al zijn.

Schoorsteenveger | 23-12-16 | 18:57

@Parafernalio | 23-12-16 | 18:31
Jij denkt dat er nu, vrijdagavond nog steeds lijken onder de kraampjes liggen? Man... er wordt daar gewoon weer glühwein gezopen en meters currywurst naar binnen geduwd.

Stormageddon | 23-12-16 | 18:56

-weggejorist-

AlexMM50 | 23-12-16 | 18:55

Laat de idioten weten dat er geen paradijs is. Laat de idioten weten hun gekke "mohammed" (zijn naam moet nooit meer geprezen worden. Alleen verafschuwd)zeker weten een van de grootste criminelen van zijn tijd was. Zij zijn het vuil der aarde gelijk hun profeet.

Dat was het | 23-12-16 | 18:55

Da's overdreven. Maar ze hadden op z'n minst kunnen wachten tot alle lijken geborgen waren.
Parafernalio | 23-12-16 | 18:31
.
En dan nog hè, er zijn in mijn beleving nou eenmaal zaken waar je geen grappen over maakt. Maar ik weet, ik ben bekrompen en ouderwets..... Gelukkig wel.

Lupuslupus | 23-12-16 | 18:53

Voor zover ik weet was de Poolse chauffeur nog in leven toen zijn combi de kerstmarkt werd ingereden, zou de tekenaar dat weten?

necrosis | 23-12-16 | 18:52

Geert Linkers | 23-12-16 | 18:28
"Gemaakt door een Amerikaan? Nee, daarvoor kloppen er teveel Europese feiten..."

Er zitten standaard fouten in die meer gebruikt worden door russen die zich voor doen als Amerikanen.

Nathan R Jessup | 23-12-16 | 18:52

Heerlijke familievideo.

Rest In Privacy | 23-12-16 | 18:52

Wat een smakeloze vertoning zeg.

Gravin v Kippenbouth | 23-12-16 | 18:52

@petomaan | 23-12-16 | 18:17
Al die Duitse nabestaanden van de slachtoffers zitten natuurlijk de hele dag op Geenstijl te F5-en. Die hebben nu niks beters te doen dan het interweb afstruinen naar satire die hun pijn zou kunnen doen. Flikker toch op met je misplaatste plaatsvervangende gekwetstheid namens mensen die je niet kent. Ga op Joop lopen deugen en jezelf op de borst kloppen hoe goed je het allemaal bedoelt.

Stormageddon | 23-12-16 | 18:52

Het klopt, dit is niet I-slam, het is I-kill.

Doe mij maar twee ! | 23-12-16 | 18:51

Ik vind het een prachtig liedje wat me doet verlangen naar een vredige tijd zonder dat klote "ras". Vroeger was alles beter (zonder islam en beoefenaars) en ja dat is waar. Ik heb er veel voor over om dat terug te krijgen, eigenlijk alles.

Grrraaien | 23-12-16 | 18:49

*die ipv doe

Tobi | 23-12-16 | 18:48

Wat peterdh zegt. En misselijkmakend is de laatste clip van IS

Releasethehounds | 23-12-16 | 18:48

Het enige woord dat bij mij opkomt bij het zien van dit filmpje is: Bitter.

Lupuslupus | 23-12-16 | 18:48

Ach, yanks doe 'grappen' over ons continent maken
ik zit er niet bepaald op te wachten, ongeacht het onderwerp
Om de eenvoudige reden dat yanks doorgaans geen gevoel voor humor hebben
om maar even wat te noemen

Tobi | 23-12-16 | 18:47

Ik weet het niet, ik weet het niet. Ga 't even vragen aan Tommie Wieringa of dit filmpje erger is dan de aanslag op de kerstmarkt in Berlijn.

ukuppes | 23-12-16 | 18:47

@Nathan R Jessup | 23-12-16 | 18:17
Beste Nathan, kun jij het getal 5 onderbouwen?
Professor dr. Hans Boutellier stelt dat de kans om bij een terreuraanslag om het leven te komen 1 op 500000 is. Poetin heeft met zijn kleiduiven geweer (buk raket) in één seconde 1 op de 100000 Nederlanders gedood. Dat is dus al 5 maal zoveel dan bij deze prof voor het hele leven. De man is alpha dus rekenen is hem nooit gelukt. Verder is het aantal jonge dames in onze samenleving die vervelende ervaringen hebben met islamieten groot. Ik ga hier echter geen getal aan koppelen, maar in ieder geval meer dan de helft.

Orakel1958 | 23-12-16 | 18:47

Zwitsal2017 | 23-12-16 | 18:09
Mwa, dit is niet echt te vroeg. Ik reaguurde kort na plaatsing van dat topic met de tweede Berlijnfoto op iemand die zei nog naar die kerstmarkt te hebben willen gaan dat je er niet met een vrachtwagen kan komen. Gelet op de mateloze minnetjesscore was die grap schijnbaar echt te vroeg voor de tere Dumpertzieltjes...

F. von Zeikhoven | 23-12-16 | 18:46

Family Guy 2.0

Langehalensnelthuis | 23-12-16 | 18:45

peterdh | 23-12-16 | 18:23
"Je moet het wel in de juiste context zien."

Dat jij de vrijheden van het vrije Westen zonder pardon op wilt geven omdat iemand boe doet moet je zelf weten. Ik hou rekening met de mensen die gestorven zijn voor de vrijheden die ik nu heb.
Voor je het weet hangt alles vol met camera's en weet de overheid al wat er in je mail staat voordat je hem opent.

Nathan R Jessup | 23-12-16 | 18:45

Tja, eigenlijk is het bijzonder goed gemaakt en we weten nu al wie hoe gaat reageren.

jan-lul-de-behanger | 23-12-16 | 18:44

Keihard, pijnlijk en onprettig om naar te kijken. Omdat het de realiteit is en dus akelig confronterend. Ik vrees dat ik dit een goede cartoon moet noemen.

Dr. Snoepjes | 23-12-16 | 18:42

@NRJ: schei uit met dat slappe gelul. Dit is het domme zwetsverhaal van wegkijkend Nederland. Ik persoonlijk heb genoeg aan ALLEEN maar de kans om per ongeluk op de motorkap van de buurman te belanden (maar buurman, wat doet...).

Daar hoef ik NIET nog de kans om door een haatbaard te worden plat gereden extra bovenop. Trap er niet in!

BokoHalal | 23-12-16 | 18:39

Geniaal!

Labanda | 23-12-16 | 18:38

Beste jeugdjournaal die ik ooit gezien heb :)

DasVakuumBombe | 23-12-16 | 18:38

Muggenmepper | 23-12-16 | 18:27
Precies, die barbaren snappen er nu helemaal geen reet meer van.
Doen ze al die moeite om de hele ongelovige wereld voorlopig in shock te laten zijn, maken diezelfde mensen er gewoon een parodie op.
Harder kan je ze niet treffen, die mentaal gemankeerden.

Jackanders | 23-12-16 | 18:36

Heel grappig, en nu? Een zelfde soort grap maken over 9/11 met 2 torens die tegen elkaar zeggen "het is zo warm, ik stort er bijna van in!". Ben benieuwd hoeveel Yankees er over gaan janken! Want dan is de wereld te klein... Ik vind een beetje sarcasme prima maar dan moet je het zelf ook kunnen incasseren.

Wulfpack | 23-12-16 | 18:33

peterdh | 23-12-16 | 18:24
Da's overdreven. Maar ze hadden op z'n minst kunnen wachten tot alle lijken geborgen waren.

Parafernalio | 23-12-16 | 18:31

Gaat het trouwens niet om een Canadees?

His Lordship | 23-12-16 | 18:31

@Osdorpertje | 23-12-16 | 18:15
Meestal moet Kenny het ontgelden.
*oh my god, they killed Kenny, you bastards*

necrosis | 23-12-16 | 18:31

Beetje a la Charlie Hebdo. Tekenaars zullen binnenkort wel worden afgeslacht. Gelukkig heeft ook dat dan niets met islam te maken.

Ramsesz | 23-12-16 | 18:29

Gemaakt door een Amerikaan? Nee, daarvoor kloppen er teveel Europese feiten...

Geert Linkers | 23-12-16 | 18:28

Briljant.

Parsons | 23-12-16 | 18:27

humor is een krachtig wapen.

Muggenmepper | 23-12-16 | 18:27

Nope. Too early.

Parafernalio | 23-12-16 | 18:25

@hotmint | 23-12-16 | 18:17

Ja moeten we eerst wachten op de volgende aanslag?

peterdh | 23-12-16 | 18:24

tiept wel geil met die gelakte nagels
hup allah

petomaan | 23-12-16 | 18:24

@Nathan R Jessup | 23-12-16 | 18:17

Het juiste perspectief ja....

De kans dat de ongebreidelde immigratie van migranten zou leiden tot problemen achtte wij met zijn allen anders ongeveer op 100 procent. Dat is een stuk groter dan worden overreden door mijn buurman. Je moet het wel in de juiste context zien.

peterdh | 23-12-16 | 18:23

@hotmint | 23-12-16 | 18:17
Ja een klein beetje wel. MAAR beter te vroeg dan te laat. Daarnaast als iedereen tegelijk begint, dan is er minder OPHEF en veranderd er niks.

Dus, nee. Door de uitvoering en de wegkijkmentaliteit goed weer te geven is deze precies op tijd.

Rest In Privacy | 23-12-16 | 18:22

@despecialist | 23-12-16 | 18:15
heel veel!

peterdh | 23-12-16 | 18:21

@fukallahalhollandi | 23-12-16 | 18:11

Slappe zak. Als dit je echt meer misselijk maakt moet je eens wat meer gember eten werkt goed tegen misselijkheid.

peterdh | 23-12-16 | 18:21

1) Leve Italie.
2) Jihad is er in 2 vormen, groot en klein.
'Laffe daden van honden uit de hel' daar is eigenlijk nog geen goed woord voor gevonden.

Einde van de Domheid | 23-12-16 | 18:20

Hehe, blijft een catchy deuntje.

His Lordship | 23-12-16 | 18:20

@Rik1337 | 23-12-16 | 18:09
Wat een podium krijgt? Dat er eens iets gezegd word over de linkse mentaliteit van wegkijken en bagetaliseren? Dat mensen het zat zijn dat er constant word gesuggereerd dat het niets met islam te maken heeft? Is dat er zo misselijkmakend aan? Als ik daar op die kerstmarkt had worden overreden door zo'n gek had ik het posthuum toegejuicht dat er liefst de dag erna 100 van zulke filmpjes geplaatst werden. Als mijn moedertje daar had worden overreden had ik goddomme zelf zo'n filmpje in elkaar gezet.

peterdh | 23-12-16 | 18:20

De waarheid is hard, maar de voorkant van een vrachtwagen met een moslim aan het stuur is nog veel harder.

KamikazeKut | 23-12-16 | 18:19

@Orakel1958 | 23-12-16 | 18:14
"De dromers worden één voor één wakker met een nachtmerrie."

De kans dat je bellende auto rijdende overbuurman je op de motorkap neemt is 5 keer groter dan dat je het slachtoffer wordt van een moslim aanslag. Laten we de zaken wel in juiste perspectief zien.

Nathan R Jessup | 23-12-16 | 18:17

gewoon grappig .. ook goed dat ze erbij zeggen dat het niks met islam te malen heeft hahaha

sparrow | 23-12-16 | 18:17

To soon.

hotmint | 23-12-16 | 18:17

@Zwitsal2017 | 23-12-16 | 18:09

Ja? Eerst wachten op de volgende aanslag?

peterdh | 23-12-16 | 18:17

leuk filmpje voor die poolse weduwe..
walgelijk, flikker er eens af geenstijl..
satire mag hard maar dit is shit

petomaan | 23-12-16 | 18:17

Syetenantheist is altijd +1!

Kan iedereen aanbevelen eens op zijn YouTube kanaal te kijken

IkWilOokWatZeggen | 23-12-16 | 18:16

@DEBERBER | 23-12-16 | 18:08

Er worden simpelweg feiten benoemd. Misschien horen mensen het zo dan. Want normaal zijn ze oostindisch doof.

peterdh | 23-12-16 | 18:16

Maar waarom moet Eric Cartman aan het einde ook nog eens aangereden worden?

Osdorpertje | 23-12-16 | 18:15

Ik vind helemaal mooi. Inderdaad echt Geenstijl waardig.
Geeft perfect sarcastisch weer wat het deugvolk elke keer opdreund: religion of peace, niks met islam te maken, Merkel

Rest In Privacy | 23-12-16 | 18:15

@westcoast | 23-12-16 | 18:06

Wat is er triest aan? Dat er zo snel word gereageerd na de gebeurtenis, dat er zo hard word gereageerd, dat het smakeloos is?

Weet je wat triest is? Dat er godverdomme al vanaf het begin van de instroom van migranten word gezegd dat dat een fout idee is. Het is triest dat iedereen en zn realistische moeder wist dat er problemen zouden komen. Het is triest dat er contsant word weggekeken en gebaggetaliseerd over islam. Het is triest dat de migratiestroom nog steeds niet word ingedamt. Het is triest dat dit voorval ook zo stil mogelijk word afgedaan als niet-islam. Het is triest dat er nog steeds geen binnenkomende migrant word gecontrolleerd. Het is triest dat dit aanslag nummer 10 of 20 in het rijtje van aanslagen is en dat er nog niets is gebeurd. Het is triest dat zo'n aanslag uberhaupt voor kan komen zonder dat wij met zijn allen feiten durven te benoemen en het over ter zake doende onderwerpen mogen hebben omdat mensen zich anders "gekwetst" voelen. Het is triest dat wij nu kerstffeesten... ehh sorry godverdomme "WINTER"feesten aan het cancelen zijn omdat we anders bang zijn dat we mensen op hun islamitisch-jihadisctische pik trappen. *Dat is triest*!

peterdh | 23-12-16 | 18:15

2Alabama | 23-12-16 | 18:13
Heel veel plussen voor u

despecialist | 23-12-16 | 18:15

Ik ben een gevoelig mens. Maar prima dit. Moderne wereld en de werkelijkheid.

Normpje | 23-12-16 | 18:15

+1 dan maar...

Pimp my Voortuin | 23-12-16 | 18:14

Ik persoonlijk denk dat de Pool meer waardering verdiend. Wanneer de truck niet was afgebogen hadden meer mensen hun schepper met kerstmis ontmoet.

Nathan R Jessup | 23-12-16 | 18:14

Hard, maar buitengewoon goed.
Onze samenleving is gespleten door een kloof. Aan de ene kant de mensen die over de multiculturele samenleving dromen als ware het de hemel. Aan de andere kant zij die hem ervaren als de hel. De dromers worden één voor één wakker met een nachtmerrie. En ontdekken dan dat zij van onze samenleving een teringzooi hebben gemaakt.

Orakel1958 | 23-12-16 | 18:14

hard, maar dat is satire, en een stuk beter te verteren dan het "die arme anus kwam ook maar hierheen voor een beter leven" en "het echte probleem is wilders" gejank van links.

2Alabama | 23-12-16 | 18:13

De familie van die Poolse chauffeur ligt vast dubbel.

OhJee | 23-12-16 | 18:13

Dit maakt me meer misselijk dan de echte beelden op tv. /s /sjw.

fukallahalhollandi | 23-12-16 | 18:11

Pfoe, gelukkig kwam het woord kerstmis er niet in voor.

netniet | 23-12-16 | 18:10

Misselijkmakend dat dit een podium krijgt.

Rik1337 | 23-12-16 | 18:09

-weggejorist-

Zwitsal2017 | 23-12-16 | 18:09

Sjongejonge wat matig.

Vergeleken met de aanslag in Nice heeft deze terrorist trouwens maar matig gescoord.

Elmauro | 23-12-16 | 18:09

@DEBERBER, hadden moslims alleen maar slechte smaak. Dan was het nog wel met ze uit te houden.

roze_bril | 23-12-16 | 18:09

Fucking geniaal.

Platjevankok | 23-12-16 | 18:08

slechte smaak

DEBERBER | 23-12-16 | 18:08

Zo zie je maar ook johadisten hebben de kerstgedachte.

ratelaar | 23-12-16 | 18:06

Dit heeft niets te maken met shitposten (echt wel).

Rest In Privacy | 23-12-16 | 18:06

Fucking triest.

westcoast | 23-12-16 | 18:06

Wat melig.

Pedronegro | 23-12-16 | 18:04

Dit is geenstijl..

-edit: Ceci n'est pas un comment-

Crematorium-de-Asbak | 23-12-16 | 18:01

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl