achtergrond

Geenstijl

LIVE! Rutte gooit bangmaakbommen op GeenPeil

"Sorry Tom, alwéér over GeenPeil", was de opdracht. En vloekzuchtend ging hij naar Den Haag. Wéér Halbe Zijlstra's grimlachende spin aanhoren. Wéér dat knulletje van GroenLinks die niet begrijpt waar de grote mensen het over hebben. Wéér die pedante gladjakker Pechtold, die vergeefs probeert om Tom Staal klem te lullen (vroeger opstaan, Lex). Wéér allemaal gortdroge grapjes van Martin Bosma. En wéér Kees Verhoeven die moet bekennen dat D66 met de rug naar de democratie gedraaid is. Toch kan het nog geinig worden vanavond. De coalitie heeft na het vertrek van Monasch bij de PvdA immers geen meerderheid meer: Groep Monasch debuteert vanavond in de Kamer als eigen partij. MinPres Rutjes grijpt derhalve naar een nieuwe paniekpoging tot angstzaaien door te dreigen met dreigende dreigdingen over wat een half jaar geleden nog 'slechts een handelsverdrag' was volgens diezelfde meneer Rutjes. Zie video onder. Ach hij doet maar, het doet de donatiekassa van GeenPeil rinkelen. En had u zich al aangemeld voor het Leger des Peils? Misschien kan de MinPres u daar ook toe verleiden vanavond. Want de tijd tikt, op VACUUMBOMMEN24.
monaschderechtvaardige.pngSjaak haakte af bij de PvdA vanwege de leugenachtige omgang van die partij met de uitslag van het referendum. Kudo's dan maar!
Update 22u30: Debat afgelopen. Rutte krijgt meer tijd. Europese Raad 16 december, daarna reces, wordt dus 2017..
Updates: Staan na de breek.
Marianne Thieme: "Rutte dreigt met Russische beer maar loopt zich ondertussen het vuur uit de sloffen voor Russisch aardgas" Jasper van Dijk: pakt Kees Verhoeven aan over de draai van D66. Maiden speech: van Groep Monasch. Strekking: 'NEE is NEE, intrekken dat verdrag'.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.