Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

LIVE. GeenPeil-kandidaat Monasch bij #Pauw

De PvdA lijsttrekkersverkiezing is op voorhand zo ingericht dat Samsom of Asscher moet winnen, ongeacht wie er meedoet. Daarvoor zijn geheime afspraken gemaakt met het partijbestuur. Het eerlijke verhaal heeft weer eens een dubbele bodem en daarom dacht voorzitter Hans Spekman veilig te kunnen roepen dat iedereen mag stemmen over de lijsttrekker, door voor slechts 2 euro (tijdelijk) PvdA-lid te worden. Maar toen kandideerde dissident Jacques Monasch zichzelf en dat zag niemand aankomen. Hij zou immers opstappen als Kamerlid na de volgende verkiezingen. En nu zijn ze ineens bloednerveus bij het Partijkartel van de Allemansfoppers. Felix Rottenberg is als de dood voor de kattenkwaadkansen van GeenPeil om de verkiezing te kapen en Monasch de baas te maken. Ook in WNL op Zondag, de Partijkrant, bij het Achtuurjournaal, op RTL Z (hoi Bertje!) en in NSB Handelsblad gonst het van de geruchten over de geruchten van GeenPeil. (Plus dat alle media al dagenlang bellen/mailen/DM'en.) Allemaal vanwege een paar tweets met hashtag #AllYouNeedIsJacques. Tssk. Wie zegt dat we Robert ten Brink look-a-like Monasch gaan steunen? Misschien noemen we het wel G500Peil en vragen we Sywert om de partij namens ons te gaan leiden. Weten jullie veel. Maar het is natuurlijk wel een interessante gedachte om een stijlloze sloophamer tegen de ouderwetse, gesloten structuur van een ledenpartij aan te zetten. Afijn. Eerst maar eens aanhoren wat de man zelf te melden heeft. Hij geeft zichzelf een goeie kans en dat gaat ie toelichten bij VARA's PauwvandeArbeid. Volgens Nieuwsuur moet je wel echt moeite doen om PvdA-lid te worden (ook los van de weerzin waar je je overheen moet zetten).
UPDATE 23u35: Hahaha. Monasch legt een gehaaid verband tussen z'n kandidatuur, het referendum en GeenPeil. We see what you did there, Sjaak.

Reaguursels

Inloggen

-weggejorist-

Bosbomen | 19-10-16 | 23:06

LOL, een hele politieke partij pollfucken.
Asher gaat het toch worden...

hotmint | 18-10-16 | 22:13

Had het helaas bij het verkeerde topic geplempt ,maar hier past het beter.sorry
Beste reaguurders; Misschien ten overvloede voor de trouwe plempsellezers , we praten hier over gebruikt worden door de partij die mede verantwoordelijk was en is voor de afbraak van ons mooie en sociale land. De open grenzen en binnenwandelende lege beurs vullers, die op elke straathoek in de grotere bevolkingscentra je dochter en je vrouw beschimpen en bespugen .De partij die het eigen volk laat verrekken en nu iedereen net weer twee cent per week over heeft roept dat dat hun verdienste is.. Jullie moeten het echt niet gekker maken, niet alleen zou dat lachwekkend dom zijn , maar het zou ook nog een oorzaak zijn dat die partij van volksafbraak straks nadat de sheeples hebben gestemd,- samen met die andere afbraak en veel dieven partij van pinokio nee weigeraar rutjeputje het land nog verder in de Neo-Liberale mesthoop van de EU stort.
Dat ik tot mijn verbazing lees dat er serieus door sommigen wordt overwogen om zich voor dat karretje te laten spannen , laat me toch ernstig twijfelen aan niet alleen het verstand maar vooral, aan het niet door hebben dat het nu een uitgelezen mogelijkheid is om definitief een eind, aan een deel van de slopers van een fantastisch land in wording, te maken. Daarnaast komt , als de NPO in koor gaat roepen om dit soort acties ,bij mij de maaginhoud spontaan door m,n oren naar buiten fluiten . kotsen op GS en Gp en nu de worst voorhouden ,.. zodat je hoogst waarschijnlijk het trucje Oekraïne niet volgt of misschien iets anders niet doorhebt ,Mistgordijn alarm alarm .
Je als een goekope straathoer in de krochten van een afvallige links amsterdamse rioolverwerkingscentrale te laten nemen door Bubba met 4 heameua tasjes om.Daar lijkt dit op..
Gekker kunnen we het niet maken , leuker wel .
Bijvoorbeeld inzamelen van centjes- en 2 euro betalen aan elk Partijverradertje van de Afvalligen als ze het lidmaatschap opzeggen. Niet ondersteunen maar slopen die handel.
De keuze tussen een nietszeggend weglopertje en Didi is geen keuze maar , vergelijkbaar met de verkiezingen in dat opgebazen nepland aan de andere kant van de plastic soep, een gedwongen pijppartij door een horrorclown met spasmen en het voornoemde krochtige neukpartijtje met Bubba.
NEE tegen het voorstel om je te laten sturen en gebruiken door hen die met minachtende blikken naar het inmiddels prominente GS kijken.( blik bij lingo ballenzoekmeisje is onbetaalbaar). Bederf niet mijn plezier , en laat de moederpartij van de verraderlijke afsplitsing naDenken over hun verleden .Geen PVDA meer ,-niet in de toekomst- maar vooral minder in het Heden .
medelmo | 18-10-16 | 12:37

medelmo | 18-10-16 | 13:57

Bij de PvdA is macht te koop. Dat heet 'eerlijk, solidair en socialistisch'.

van heinde en verre | 18-10-16 | 13:33

By the way, op de PVV zal ik nooit stemmen, ten eerste is hun verkiezingsprogramma nogal geestelijk beperkt, de gasten die onze blondje heeft ingehuurd zijn verre van betrouwbaar- laat staan intelligent - gebleken en NOG.
Verder eis ik openheid van zaken inzake gelddonoren en sponsors en ben ik ook niet blij met de optredens van Blondkopje in het buitenland.

Je kunt hoog en laag springen, maar voor een handelsland als Nederland is het belangrijk dat de vertegenwoordigende leider tenminste een schijn van respect geniet bij handelspartners.
Die schijn van respect heeft onze blonde Führer niet.

mallekater | 18-10-16 | 12:30

necrosis, 08.24

Lieve schat, het gaat hier niet om een kamerzetel( die HEEFT Monash al, maar dat weet je vast wel) maar om het partijleiderschap - waarin ingebakken het lijsttrekkerschap- en gezien het feit dat de PVDA al bijna geen leden meer heeft is het hebben van ongeveer 25.000 voorkeursstemmen voldoende.

Maar wat de PvdA betreft is het de vraag of je door de kat of door de hond gebeten wil worden, de partij is te enen male niet meer betrouwbaar.... waarbij ik moet zeggen dat de enige die dat durft te benoemen WEL Jacques Monasch is.

Ik ga er echter niet meer op stemmen.... NOOIT meer sinds KOK.

Als er echter IEMAND is die die partij nog een schijn van geloofwaardigheid kan geven is dat Monasch.

mallekater | 18-10-16 | 12:23

-weggejorist-

Racismehoax | 18-10-16 | 11:19

Mooi, het is me wel twee euro waard om die gasten te leren hoe democratie nou echt werkt. Ik doe mee!

Asimov6 | 18-10-16 | 10:44

Die gelaatsuitdrukking van die Werner spreekt boekdelen maar ja die verdient haar geld dan ook met het zoveelste tranentrekkersprogramma over de rug van half dooie mensen.

Therapietje | 18-10-16 | 10:40

hah! Ik ben er klaar voor. Heerlijk, na 30 jaar ergernis aan PVDA elite kan ik eindelijk een keer een rake tik uitdelen.

Meneert | 18-10-16 | 10:35

Kan Rutte die resterende 998 euro dan rechtstreeks aan mij overmaken op IBAN NL99ABNA0553990024?

Handsomeboy | 18-10-16 | 10:31

Ik begrijp nog steeds niet dat mensen zich door de NPO laten manipuleren,die krullenbol denkt straks dat hij onmisbaar is.Zucht.

kzegje | 18-10-16 | 10:29

Even voor de duidelijkheid.
Die facebooklink doe ik plaatste kwam tevoorschijn bij een search naar SyntaxError op facebook. Hiermee wilde ik die Keven uit de tent lokken.

SyntaxError | 18-10-16 | 10:14

Doen! Al is het maar om de die verwaande kwal van een Rottenberg te zien draaien om zijn woorden.

El_Salvadori | 18-10-16 | 10:07

Ik ga stemmen op de meest linkse en stoffigste partij die er is!!!

1+1 | 18-10-16 | 10:07

Ik heb er meer dan 2 euro voor over om de PvdA voor eeuwig te zien verdampen, en dat niksnutten Asscher en Samsom tot hun schoenveters afgebrand worden.
.
Als je een ware PvdA kiezer bent, niet zijnde een PvdA bobo, dat moet je je toch realiseren dat Samsom de partij heeft doen kelderen en dat Asscher alles wat hij in zijn handen heeft gekregen tot niets heeft laten verworden.
De twee grootste mislukkelingen, Samsom de opportunistische nitwit en Asscher de zachte heelmeester van de stinkende wonden.
Die lui geef je toch niet je stem, of is de huidige peiling nog niet genoeg bewijs van hun onkunde.
.
Als het dan toch moet, dan geef ik Monasch de voorkeur.
2 euro zei u?

Memek | 18-10-16 | 09:52

Schoorsteenveger | 18-10-16 | 09:37
Chapeau! Een heldere visie.

Een vrije paling | 18-10-16 | 09:44

Het wordt Asscher. Is tot in detail voorbereid en zal ook werkelijkheid worden. En als het Asscher geworden is, dan gaat meteen de rem op alles wat vernieuwing schreeuwt of zelfs maar fluistert.
Het Partijbestuur heeft de scenario's al klaar liggen en spint garen bij de onbezonnen acties van figuren als Monasch. Je zou bijna denken dat de man in opdracht een toneelspel opvoert, zo goed past zijn opstandige gedrag in het totale plaatje dat men aan het uittekenen is.
Hoe meer onzin Monasch gaat verkopen, des te overtuigender zal "het eerlijke verhaal" klinken. Hoe meer Monasch zich in bochten gaat wringen, des te beheerster en standvastiger zal Asscher overkomen, ook al heeft hij niks te vertellen. Hij hoeft alleen maar bedaard en schijnbaar weloverwogen te reageren op wat op hem afkomt.
Het eerlijke verhaal... Verhalen zijn nooit eerlijk, verhalen zijn constructies, met een begin, een eind en een opbouw. Verhalen willen iets bewerkstelligen, dienen een doel. Het eerlijke verhaal van de PvdA heeft tot doel eerlijkheid te veinzen, heeft tot doel de claim op waarachtigheid en het nastreven van het goede geloofwaardig over te laten komen.
Niemand gelooft Samsom nog. Dus wordt het Asscher, de machtshongerige rat die zich al jaren voordoet als de onschuld zelve. Met Asscher zal alle beweging weer tot stilstand komen. Asscher zal de kunst verstaan om voor iedereen binnen de partijtop een boterham met tevredenheid te smeren. Dat is zijn belofte, en daar zal hij zich aan houden.
Het is dus aan de kiezer.

Schoorsteenveger | 18-10-16 | 09:37

Voor 2 euro zou ik op Diederik stemmen, als je op Monasch stemt ben je medeverantwoordelijk voor de wederopstanding van de PvdA.

Jonkheer Wttewaall | 18-10-16 | 09:32

@Lupuslupus | 18-10-16 | 09:08
Ja, dat is ok. Partij tegen Partij. Maar een TV debat voor een partijleider... Lijkt mij wat ongepast.

Mark_D_NL | 18-10-16 | 09:31

@Mark_D_NL | 18-10-16 | 09:03
Da's aardig, maar heb je ook een baan voor me?
Ik verveel me de typhus en bepaalde vrijwilligersbanen mag ik niet aannemen van UWV omdat ik dan gekort wordt op mijn uitkering.
Ik zou graag iets doen voor oudere mensen of dieren die in een asiel zitten.
Maar UWV zegt NEE!

necrosis | 18-10-16 | 09:24

Mark_D_NL | 18-10-16 | 09:02
.
Gisteren las ik dat begin maart een debat tussen Wilders en Rutte op t.v. gepland staat.

Lupuslupus | 18-10-16 | 09:08

@vrijwel_bijna | 18-10-16 | 09:02
Dat bedoel ik. Monasch is een onbetrouwbaar sujet op vele manieren. En het zou mij niets verbazen wanneer hij onder 1 hoedje speelt met Obersturmbannführer Spektrui. De PVDA is een doortrapt ziek partijtje, waarvan Monasch niet onder doet voor "Ik misbruik mijn eigen kinderen voor mijn Ego" Samson.

Mark_D_NL | 18-10-16 | 09:08

Die Monasch word op NPO radio 1 gewoon aangevallen, in een hoek gedrukt en aan een kruisverhoor onderworpen door wat wel lijkt op een soort PVDA stazi , wat is er toch gebeurd met journalistieke onafhankelijkheid in dit land ?
Werkelijk beschamend !

Castor12 | 18-10-16 | 09:07

Heeft Henk Krol hem al gefeliciteerd?

Zenzeo | 18-10-16 | 09:06

@necrosis | 18-10-16 | 08:59
Bij mij mag je ook nog een PVV petje opzetten, een sjaal om in de winter en je krijgt een rugzak met een afbeelding van fleur... ;-)

Mark_D_NL | 18-10-16 | 09:03

-weggejorist-

vrijwel_bijna | 18-10-16 | 09:02

Begreep ik nou dat Monasch een Televisie Debat wilt. Dus op Nationale Televisie.. Voor die rigged PVDA partijleider verkiezing? Het zou mij niet verbazen wanneer de NOS zo ver wilt gaan om de PVDA weer in het zadel te helpen. Maar het lijkt mij dat dan ook de PVV, SGP, FvD en andere ook die tijd krijgen, toch. Of werkt het zo al lang niet meer.

Mark_D_NL | 18-10-16 | 09:02

@roze_bril | 18-10-16 | 08:55
Ik ben op zoek naar werk, maar ga natuurlijk niet solliciteren in een PVV shirt.
Dan kan ik de meeste banen wel vergeten.

necrosis | 18-10-16 | 08:59

Trap er niet in. Straks staat er in de archieven dat je lid bent geweest van de PvdA. Dat kan grote consequenties in de toekomst hebben.

roze_bril | 18-10-16 | 08:55

Gaat toch Asscher worden en ondanks dat hij alles verprutst en net op tijd weg en een puinhoop achterlaat gaat de pvda toch weer stemmen trekken met behulp van de NPO die afhankelijk van ze is

Bokito ergo sum | 18-10-16 | 08:55

@Donkersloot | 18-10-16 | 08:46
PVV heeft een heel andere opzet.
Dat scheelt interne problemen zoals nu bij PvdA (die twee AK-turken), destijds bij CDA (die twee dissidenten), de machtsstrijd binnen GL (tussen Sap en Bibsi), VVD met hun interne strijd tussen Rutte en Verdonk......
Bij PVV werkt het.

necrosis | 18-10-16 | 08:53

Kunnen we Rene van Leeuwen niet tot partijvoorzitter maken?

AEX | 18-10-16 | 08:47

Wanneer gaat Geenpeil zo'n ronkende actie voeren tegen de 'partijstructuur' bij de vrinden van de PVV?
Affijn; de PvdA heeft alvast een veiligheidsclausule ingebouwd dus de slopers van GS krijgen vast een persoonlijk bedankje voor het steunen van een club die ze haten.

Donkersloot | 18-10-16 | 08:46

Voor € 2,- zijn wij wel te porren de PvdA aan een voor die partij meer realistische leider te helpen, per slot van rekening is zo'n fooi als gift aftrekbaar. Electoraal lijkt het ons Liber-Alen echter onverstandig, want hij die een kuil graaft voor een ander heet bij die club tegenwoordig een lageropgeleide. Kortom laten zij zichzelf de nek maar omdraaien. Wij kijken belangstellend toe.

Een vrije paling | 18-10-16 | 08:44

Monasch is toch die idioot die ook bij de demo op het Mayddan plein in Kiev vanaf het podium het volk stond toe te schreeuwen met zijn europese wijsheden? Weg met die vent!

open mind | 18-10-16 | 08:44

Ik blijf op Fleur stemmen want die begrijpt tenminste het probleem van de ouderenzorg wat alleen maar groter en ernstiger wordt in de toekomst. En Martin Bosma heeft ze goed op een rij. Jammer dat Geert een beetje domme uitspraken doet anders had ik liever Martin Bosma als lijststrekker gezien en Geert lekker op de achtergrond blijven mekkeren op Twitteren... Lekker PVV stemmen, komt er geen kabinet op korte termijn en hoop ik dat er eens een zakenkabinet weer wordt geformeerd met mensen uit het bedrijfsleven die weten waar het over gaat en niet die acteurs uit de Tweede Kamer.

Rest In Privacy | 18-10-16 | 08:43

@Lupuslupus | 18-10-16 | 08:34
Ik stem op Fleur omdat ik denk dat ze de enige politica is met hart voor de gezondheidszorg, een eerste levensbehoefte.
En voor zover ik weet heeft ze zelf MS, dus ze weet hoe belangrijk zorg is.
Andere partijen hoor ik alleen maar janken over de gestegen zorgkosten en dat daarom de premie en eigen bijdrage omhoog moeten.
De huidige politiek geeft veel te veel geld uit waar het niet thuishoort.
*zwaait naar Wiebes*

necrosis | 18-10-16 | 08:40

En ondergetekende stemt gewoon weer op Fleur!
necrosis | 18-10-16 | 08:24
.
Ik stem altijd op Geert maar ben van plan om de volgende keer Martin Bosma te kiezen. Gewoon, omdat het kan.

Lupuslupus | 18-10-16 | 08:34

De PvdA doet maar, van mij geen cent voor die club, ook niet om ze de afgrond in te sturen. Niet dat ik ze dat niet gun, juist wel.
Maar dit artikel is nu precies de reden waarom Wilders = terecht = geen leden wil toelaten.
Want reken maar dat alle anti-pvv-ers (en dat zijn er vele miljoenen) op het vinkentouw zouden zitten om de PVV kapot te maken.

Lupuslupus | 18-10-16 | 08:26

@mallekater | 18-10-16 | 08:21
Monasch heeft niets aan 25.000 stemmen.
Om een zetel te krijgen in de TK heb je zo'n 66.000 stemmen nodig.
En ondergetekende stemt gewoon weer op Fleur!

necrosis | 18-10-16 | 08:24

Voor 50.000 kun je Monasch partijleider maken.(25.000 stemmen is ZAT)
Maar doe maar niet, die man is in staat om de PVDA weer groot te maken en wie wil dat nou nog?

mallekater | 18-10-16 | 08:21

@halve pinda | 18-10-16 | 08:03
Rutte III?
Dat wordt dan een coalitie van minstens zes partijen.
En die 13 zetels voor snotneusje gaat hij IRL niet halen.
Haalt hij ze wel, dan eet ik dit comment op!

necrosis | 18-10-16 | 08:14

@necrosis | 18-10-16 | 07:49 Aangezien de PvdAnderen altijd een groot voorstander van import van intoleranten is lijkt het me juist van groot belang om deze partij zo ver mogelijk de afgrond in te sturen. Als ik iets kan doen om dat te bevrorderen zal ik het zeker niet laten.

Vogelbeest | 18-10-16 | 08:12

Jammer dat graaf Denkula niet meer bij deze partij zit, zou echt een stunt zijn geweest als de 5e colonne van Erdogan massaal lid was geworden en er de PvdAKP van gemaakt had...

hoevenpe | 18-10-16 | 08:07

Het heeft geen zin om mee te doen aan deze nep verkiezing. Het worden gewogen verkiezingen! De trui is sluw en doortrapt...
Hoorde gisteravond bij WNL opiniemakers NRC journalist M. hierover interessante dingen zeggen.
Volgens onze VVD-er The Jackdawn is Rutte 3 onvermijdelijk... We trappen er weer in;-)

halve pinda | 18-10-16 | 08:03

€ 2,-?? Ja doei! Kapitalisten zijn het!

ParaPiet | 18-10-16 | 07:55

@langzullenweleven | 18-10-16 | 07:41
Patty?

necrosis | 18-10-16 | 07:44

U moet kiezen: tijdelijk lid worden van de PvdA of Patty Brad 10 minuten verwennen. Ik weet wel wat ik kies.

langzullenweleven | 18-10-16 | 07:41

@redactie: En nu? Bindend stemadvies voor het Roze Leger om voor €2,- de PvdA te kapen?
Of zou dat de kansen om meer dan 0 zetels kunnen verhogen, en als zodanig de kansen van FvD, VNL en PVV in de weg kunnen zitten?

Vogelbeest | 18-10-16 | 07:38

€ 2,- is nog wel eens een keer te doen. Het probleem is echter dat je een heel nest van die PVDA'ers er bij krijgt. Als Monasch lijsttrekker wordt zullen Spekman en co sowieso de lijst met de rest van de kandidaten gaan samenstellen. En daar pas ik voor, en ik hoop andere Geen Peilers ook. Het zijn ondertussen wel een aantal partijtjes die naar de hand van Geen Peil dingen. VNL, Forum voor Democratie en nu dus de PVDA van Monasch. Het doet mij als ras democraat goed gezien je als beweging meer kunt bereiken dan als Politieke partij.

Toetsiemonster | 18-10-16 | 07:37

@Bewareofsarcasm | 18-10-16 | 07:20
Ik ben necrosis en doe Mark Rutte na:
Hahahahahahahahaha

necrosis | 18-10-16 | 07:36

Een typisch smoezelig spektrui idee. honderdduizend Marokkanen worden voor twee Euro lid van de PvdA en kiezen een salafistische backbencher a la Kuzu als partijleider. De turken hebben hun eigen DENK, nu de finnen nog hun PvdApenrots. Democratische wanhoop, want niet alleen Geenstijl heeft deze opening.

bergsbeklimmer | 18-10-16 | 07:29

geenpeil misbruiken voor dit? Een grote SCHANDE!

Vout | 18-10-16 | 07:29

-weggejorist-

Bewareofsarcasm | 18-10-16 | 07:20

@metzonderzijwieltjes | 18-10-16 | 07:02
Het is veel moeilijker om een PvdA'er van het pluche te krijgen...

necrosis | 18-10-16 | 07:06

"Volgens Nieuwsuur moet je wel echt moeite doen om PvdA-lid te worden" Valt wel mee hoor. Een Turks paspoort doet wonderen.

metzonderzijwieltjes | 18-10-16 | 07:02

PvdA is deaud. Het kan niemand een cud bokken wie deaudenlijst gaat aanvoeren en geen normaal denken mens dat naar een gutmenschprogramma kijkt.

Ronnie uit Helmond | 18-10-16 | 06:57

@Ing. Van der Pik | 18-10-16 | 06:28
Ik kijk helemaal geen tv meer.
Voor actueel nieuws heb ik internet en die Vara propaganda hoef ik niet te zien

necrosis | 18-10-16 | 06:42

Dit nieuws wordt gebracht met een Bombarie, dat hou je niet voor mogelijk. Alsof de wereld op instorten staat...

Ing. Van der Pik | 18-10-16 | 06:29

Ik heb weggezapt bij de Wereld Naait Door. Dit is nieuws waar maar een hele kleine minderheid zich druk om maakt.

Ing. Van der Pik | 18-10-16 | 06:28

O heerlijk dit, Felix met naast hem Paul Witteman, die een oorvijg krijgt van die jonge gast, die Witteman gebruikt in zijn verhaal, terwijl die van Nieuwkerk er bij zit, en de PvdA propaganda geregiseerd zoals ze dat graag hebben, totaal inhoudloos is qua echte diepte.

Wat is dat de wereld draait doorrrrrrrrrrrrrrrrr fokking zichtig, de shit generator staat op vol gas.
Wat is die Felix Rottenberg een doorzichtig mannetje, Timmermans die een veeg kreeg, maar uiteraard geen woord over Denk. Wel Timmermans verdedigen, en enorm voelen met Ascher. Maar ook Denk mijden als de pest. Net als die jonge Pipo trouwens, want nu komen we op het randje van partij politieke zelfmoord.

Gelukkig is daar de gezamelijke vijand van integer Nederland, en dat zijn de VVD en de PVV.
Best grappig, Wilders de VVD afvallige, en de VVD zijn weer de ouderwetse vijand. Poetin iemand?

Dat Denk, de nog treurigere een vooral niets met de islam te maken hebbend, allochtone tegenhanger voor de PVV is, moet vooral niet duidelijk worden.

De twee kanonnen van de VARA doen hun best om de show weer probleem los af te draaien. Maar er komen scheuren in het plafond van het statige heren huis, welke hun morele verhevenheid is.

Elke keer bij Pauw, 90% policor geaccepteerd tegen over hooguit 10% democratie. En de Adriaan van Dis'sen (pun intended) van deze wereld komen hun literaire vileine inhoudloos heid altijd graag etaleren, om voor een beetje rookgordijn te zorgen.

Gelukkig net gehoord bij Mathijs, Felix leest mee.

Prachtig!

Hoi Felix, je bent een inhoudloze lul!

Groetjes, het harteloze inhoudloze internet.

Dr.Tatta.Macamba | 18-10-16 | 06:28

Als er gewoon helemaal niemand op de PvdA stemt, is het probleem toch opgelost?

necrosis | 18-10-16 | 06:06

Oké, ik heb op dit late tijdstip niet meer de energie om alle reacties te lezen welke er allemaal zijn geplaatst. 1 ding vraag ik mij wel af, namelijk wat heeft van Rossem dan namens GeenPeil/GeenStijl gezien dat Monasch heeft gedaan?

Ik heb hem namelijk maar 1 ding zien doen, en dat is een gat schieten in zijn eigen verhaal, met zijn opmerkingen over GeenStijl/GeenPeil. Geenstijl/GeenPeil is namelijk helemaal niet pro Monasch, nog Pro PvdA. GeenStijl geeft eerder in vele vormen uiting aan een algeheel kotsbeu van deze Bullshit.

Dr.Tatta.Macamba | 18-10-16 | 05:04

'We leven toch in nl en niet in turkije.....'
@kevenjansssen | 18-10-16 | 00:52
Nou als ik hier zo uit het raam kijk weet ik dat nog zo net niet.

Botte Hork | 18-10-16 | 03:48

Ik wil graag 2 euro storten, maar wel alleen als ik op Bert van der Roest kan stemmen zodat we echt zeker weten dat die partij helemaal kapotstukdeaud gaat.
Stem Bert! www.youtube.com/watch?v=lCURm9Jp-N0

Botte Hork | 18-10-16 | 03:33

-weggejorist-

Veluwse-Eikel | 18-10-16 | 03:10

kevenjansssen | 18-10-16 | 00:45

Dude, mevrouw Machteld Zee heeft onder haar echte naam, in het echte leven, echt onderzoek gedaan, als echt onderzoekster, naar een echt onderwerp, met echte politieke gevoeligheid voor policor verdwaasde mensen, met een voor policor verdwaasde mensen echt niet leuke conclusies.

En de echte harde realiteit van het niet in Turkije leven slaat je schattige denkniveau gelijk om de oren. Wat is je punt Facebook profiel kevenjansssen! Rare naam trouwens trollenmans, te beperkt om je echte naam echt te schrijven?

Die shizzle van jou is zo niet de shizzle, gaat u maar weer braaf deugden op Facebook!

Stukken nettere mensen daar, lol.

Dr.Tatta.Macamba | 18-10-16 | 02:46

Dat hoofd van die Wieringa....

Nilfisk | 18-10-16 | 02:30

Geniaal

Albert Weinstein | 18-10-16 | 02:25

kevenjansssen | 18-10-16 | 00:55

Waar zit je nu naar te hengelen, dwaas?!

Veluwse-Eikel | 18-10-16 | 02:17

@SyntaxError | 18-10-16 | 01:32, En zo makkelijk komt iemand nu aan je gegevens...

Death By Luchtbed | 18-10-16 | 02:06

Dat hoofd van Lucille Werner op het laatst ... had ze de zilveren Lingobal soms in haar pussy?
Fi-Bu-Bla | 18-10-16 | 01:25

@Fi-Bu-Bla Inderdaad misselijkmakend hoe de Gutmensch subsidieslurper daar het elitaire hoofd schudt en meewarig kijkend denkt te moeten uitstralen : "wij weten wat goed is voor Jan met de Pet.

daytripper | 18-10-16 | 02:01

Ze maken bij de partij van de afgunst in ieder geval zelf al een mooie schifting om babyboomers te weren als nieuw lid.... https://mijn.pvda.nl/web/aanmelden%20

Comic Sans 2pt. Teksten door elkaar. Strakke layout hoor.

Norman N. Warden | 18-10-16 | 01:55

Berbaar | 17-10-16 | 23:22
Misschien moet je eens zelf gaan zoeken in plaats van het goebbels journaal te volgen, volgens mij lijk je dan slimmer.

Implants | 18-10-16 | 01:54

PvdA, wie het ook wordt, het gaat een marginaal partijtje worden. Voor de VVD zou ik Verdonk heel graag terug willen.

vanBarchum | 18-10-16 | 01:51

Geenpeil... go!! Ik ben jullie man en hopelijk één van de velen!

daytripper | 18-10-16 | 01:48

Wat een ziek stel die Van Nieuwkerk en die Bolle van de Pvda. Heerlijk babbelende gutmenschen onder elkaar.
In een grijs verleden was ik jarenlang lid van de Pvda.
In Monasch herken ik realiteitszin .... eindelijk los van de verdwazing waar de Pvda al vele jaren aan lijdt.

daytripper | 18-10-16 | 01:46

@kevenjansssen | 18-10-16 | 00:45
Plemp ff je fb link gast; "wees dan een held en koppel het reageren met fb."
Of zeg/typ gewoon niets .. ^^

SyntaxError | 18-10-16 | 01:32

Die Asscher is natuurlijk net zo'n droge lul als Cohen destijds. Dit soort omhooggevallen gemeenteraadsleden moet je niet als lijsttrekker hebben. De man heeft de uitstraling van een natte Metro op het perron. Een beetje kamerlid laat hem in de debatten alle hoeken zien.

Graaf van Egmont | 18-10-16 | 01:28

Ik moet nog even voor mijzelf "overwegen" om voor het echte verhaal te gaan!

Mr_Pikibelly | 18-10-16 | 01:26

-weggejorist-

Fi-Bu-Bla | 18-10-16 | 01:25

Het is weer de bekende weg?
Verkiezings retoriek, als het "pleur op" (eerder: "Doe lekker zelf normaal").
Al wat geroepen word geeft geen enkele garantie voor de toekomst, zo heb ik verkiezing op verkiezing op verkiezing op verkiezing geleerd.
Het blijft een popppenkast waar NAVO, EU, e.a. aan de belangrijke touwtjes trekken ...

SyntaxError | 18-10-16 | 01:23

2 euro lidmaatschap.
Dan kun je voor € 140.000 een meerderheid in de PvdA kopen...

de honden blaffen... | 18-10-16 | 01:21

En dan is het nu wachten op de partij waar je voor slechts €1 kan stemmen !

Vesta | 18-10-16 | 01:21

Watching the Wheels | 18-10-16 | 01:16
ProAsfalt kan anoniem reaguren of zijn volledige NAW gegevens onder zijn tegels zetten. Hij is zo'n type dat geen baan ambieert en er ook nooit meer een gaat krijgen.

Graaf van Egmont | 18-10-16 | 01:20

@Bennie Boos | 18-10-16 | 01:07
@ProAsfalt | 18-10-16 | 01:02
Zal wel iets met asfalt zijn toch? Wist niet dat je een baan zocht. Moet nu toch weer iets makkelijker zijn, trekt het allemaal niet een beetje aan? Je hebt wel gelijk dat je niet onder je eigen naam reageert. Of je moet Janssen heten, dan kun je het wel doen. De nickname maakt juist dat je kunt zeggen wat je denkt zonder consequenties voor een baan. En als iemand een keer uit de bocht vliegt dan haalt Joris het weg, dus allemaal prima geregeld hier. Hoop dat je snel weer een leuke baan vindt. Nadeel is wel dat je dan vaak vroeg op moet, dus .. ik ben weg. Good night y'all.

Watching the Wheels | 18-10-16 | 01:16

ProAsfalt | 18-10-16 | 01:02
Je vergeet de gepensioneerden. Je weet wel, die baby-boomers die nu jouw geld zitten te verbrassen. Die hebben al gauw de overhand, want zijn niet bang voor het verlies van een baantje.

Graaf van Egmont | 18-10-16 | 01:15

@kevenjansssen

Beste Zwitsal,

Niet iedereen is een Maarten van Rossem of heeft zo'n veilige Wikipedia-mening als hij. De reden dat we anoniem reaguren is dat we ongêneerd kunnen reaguren zonder dreigementen van hakbarry's www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/10/... en de Rijksoverheid. Bovendien kan ik me voorstellen dat niet iedereen geassocieerd wilt worden met de doorsnee Facebook-tokkie: www.youtube.com/watch?v=RH5zhAiAiWo&a...

Alexander des Burgus | 18-10-16 | 01:14

De pvda kliek mag van mij afsterven , tijd voor verandering .

Jetstream | 18-10-16 | 01:14

Monasch, een sluwe zet van het politburo, om ook de PvdA stemmer die last van zijn onderbuik heeft, weer bij de partij te betrekken.

de honden blaffen... | 18-10-16 | 01:12

Is er hier nog iemand die die Monasch vertrouwt? De man zegt precies wat wij willen horen en al 20 jaar niet meer hebben gekregen van de PvdA. De man praat als een pvv-er.
TRAPERNIETIN

Graaf van Egmont | 18-10-16 | 01:11

Proasfalt 18-10-16 01.02
Wat was jou werk dan en door wie is dat baantje ingenomen?

Bennie Boos | 18-10-16 | 01:07

die +is wel acceptabel

Watching the Wheels | 18-10-16 | 01:05

@ProAsfalt | 18-10-16 | 00:55
Misschien willen ze wel werkelijk verandering. Monasch zit geloof ik flink in de Defensie en Bouwlobby www.google.nl/?q=monasch+bouwend+nede... dus die wel acceptabel voor velen, die maakt wel een kans, zeker als hij dit verhaal uitdraagt. De echte krachten zitten elders en die hebben veel grotere belangen (bijvoorbeeld een paar nieuwe wegen of andere bouwplannen) dan die paar belangen zoals zo'n referendum. Je hebt misschien één of twee referenda in zo'n periode en de rest van de tijd kunnen ze doen wat voor het clubje goed is. Er is nu een enorm vacuüm, Monasch springt slim in het gat, maar dat is niet louter idealisme, het zijn politici met allerlei belangen en netwerkjes. Geen punt overigens, zo werkt de wereld.

Watching the Wheels | 18-10-16 | 01:04

Lees het net. Doe wel mee voor 2 euries, zie wel hoe en waar ik moet storten. Alles beter dan die prutsers die nu de dienst uitmaken.

pajans | 18-10-16 | 01:04

@kevenjansssen | 18-10-16 | 00:52
Als ik dat zou doen met dezelfde reaguursels dan weet ik één ding zeker en dat is dat de succesvolle reaguurders niet blij zijn want dan is een baantje krijgen definitief bekeken, hoewel de succesvolle reaguurders, die baas zijn, zouden juist wel in hun handen kunnen wrijven want zij hebben dan de zekerheid dat mij voor nop kunnen inzetten tot aan mijn pensioen zodat zij er met de poen vandoor kunnen gaan op kosten van de belastingbetaler vooral mogelijk gemaakt door Jetta Klijnsma (PvdA).

Dan rijst al snel de vraag welke succesvolle reaguurders hebben de overhand? Zij die een gewone werknemer zijn (wel uiteraard een succesvol werknemer) of zij die baas zijn.

ProAsfalt | 18-10-16 | 01:02

@kevenjansssen | 18-10-16 | 00:45
Ok .. en wat is je FB dan?

SyntaxError | 18-10-16 | 00:59

bindend referendum komt er nooit, kan nooit verzilverd worden. alleen maar een taktiek van jackie om geenstijl achter zich te krijgen. trap er niet in. #geenstijlgoesdidi

checkmate123 | 18-10-16 | 00:58

-weggejorist-

kevenjansssen | 18-10-16 | 00:55

@Watching the Wheels | 18-10-16 | 00:34
Op zich heeft Monasch een goed verhaal, zeker over het bindend correctief referendum, echter denkt de bevolking nou echt dat de PvdA een correctief bindend referendum toe zullen staan als zij weten dat dan het hele politieke/ ambtelijke establishment omver wordt geworpen?

Nope, dat gaat never nooit niet gebeuren.

ProAsfalt | 18-10-16 | 00:55

@WtW | 18-10-16 | 00:48
Dat laatste kan ook slechts een gerucht zijn, je moet niet alles geloven. Maar ze lachte inderdaad vals toen de naam GeenStijl viel.

Watching the Wheels | 18-10-16 | 00:52

-weggejorist-

kevenjansssen | 18-10-16 | 00:52

Waarom niet gewoon doodzwijgen de PvdA? Nu subsidiëren we dit Dreesiaanse veenlijk ook nog à €2,-p.p., terwijl die €2,- ook aan 4 blikjes Schültenbräu www.aldi.nl/aldi_premium_pils_344_1142... besteed had kunnen worden.

Alexander des Burgus | 18-10-16 | 00:51

@kevenjansssen | 18-10-16 | 00:45
Keven Jansssen is je echte naam?

SyntaxError | 18-10-16 | 00:49

das alleen maar om ons zand in de ogen te strooien. lid zijn van andere partij valt sowieso niet te controleren en mag ook geen drempel zijn. ontmoedigingsbeleid. wordt leuk. geenstijlteams de straat op om te flyeren om lid te worden van de pvda en te stemmen op Didi. wordt briljante tv. zuurder kan je het niet brengen. Ik zie Didi zich al verdedigen. zo pijnlijk.

checkmate123 | 18-10-16 | 00:49

@i-Wonder | 18-10-16 | 00:40
Lucille Werner wiens oom CDA Eerste Kamerlid was nl.wikipedia.org/wiki/Jos_Werner , waardoor LINGO elke keer weer door CDA-gelobby van de club van Balkenende gered kon worden. Ene 'JeePee' was ook de jury van Lingo. Voordat Camiel een keer met d'r uit geweest was, was ze op de 100 meter sneller dan Dafne.

Watching the Wheels | 18-10-16 | 00:48

Ik vraag mij af of PvdA'ers/ PvdA-top deze reaguursels zullen lezen. Rutte schijnt dat wel te doen.

Indien ja, wat zou de PvdA-Top ermee doen? Zal ik eindelijk verlost worden van het schrikbewind van Jetta Klijnsma (PvdA)?

ProAsfalt | 18-10-16 | 00:48

Die schreeuwende narcist Rottenberg bang voor Geenpeil... Jullie zijn op de goede weg.

Harry Turtle | 18-10-16 | 00:46

-weggejorist en opgerot-

kevenjansssen | 18-10-16 | 00:45

i-Wonder | 18-10-16 | 00:40
Dat is de weduwe van Hans van Mierlo.

Jan Dribbel | 18-10-16 | 00:44

Maar het is nog niet zo makkelijk om "even" lid te worden. Je moet inschrijven bij een lokale PvdA afdeling en dus kennis maken met al die lokale gekkies en je mag ook geen lid van een andere partij zijn volgens Xander van der Wulp.

Watching the Wheels | 18-10-16 | 00:42

#geenstijlgoesdidi

checkmate123 | 18-10-16 | 00:40

Wie is die mevrouw die vies kijkt als het over GeenPeil gaat?

i-Wonder | 18-10-16 | 00:40

@checkmate123 | 18-10-16 | 00:37
Ook een leuk creatief idee!

Watching the Wheels | 18-10-16 | 00:38

Als Geenstijl Didi aan de macht helpt heb je pas echt een leider zonder macht. Door Geenstijl in het zadel geholpen zal hij verguisd worden door zijn eigen achterban. Crisis compleet. Partijleiding wil toch alleen maar Ascher.

checkmate123 | 18-10-16 | 00:37

Over mijn lijk dat ik 2 euro ga storten in de PvdA kas.

Bennie Boos | 18-10-16 | 00:36

Laten we de PvdA partijkas spekken met 60k, dat zal ze leren... Pass.

Binnenbaan | 18-10-16 | 00:36

@Lewis Lewinsky | 18-10-16 | 00:16
Zit nu die herhaling van Pauw te kijken op NPO1, het is wel goed dat Monasch een alternatief biedt.

Watching the Wheels | 18-10-16 | 00:34

@Lewis Lewinsky | 18-10-16 | 00:16
Kun je voor die 2 euro lid worden EN gekozen worden door alle (2 euro) leden?
Dan zouden we een reaguurder kunnen kiezen, die snel ff lid wordt, doormiddel van een ultieme poll fuck?
*gna

SyntaxError | 18-10-16 | 00:34

Monasch is beste keuze voor een opleving van de PVDA en een realistisch links. Geenstijl zou moeten aanmoedigen om op Didi te stemmen om de partij te ontwrichten met nog 4 jaar een lijsttrekker, die al lang over de houdbaarheidsdatum heen is. Zou briljante move zijn, al was het maar omdat Jackie er al vanuitgaat, dat ie gesteund wordt door het stijlloze leger en leden door geenpeil opgescheept gaan zitten met een leider, die ze niet willen.. Double whammy!🙃

checkmate123 | 18-10-16 | 00:25

@Berbaar | 18-10-16 | 00:20
Wat bedoel je toch met *jankeballen*, mislukte zorgmanager?

Lewis Lewinsky | 18-10-16 | 00:24

*Robert ten Brink look-a-like Monasch* met een snufje Seth Gaaikema.

Lewis Lewinsky | 18-10-16 | 00:23

Ik vind heulemaal mooi

Bram van Ojik | 18-10-16 | 00:22

@Gerard Leeflang | 18-10-16 | 00:07
"zorgkas", "zorg" wat loopt U allemaal te bazelen?
Behalve een flinke maandelijkse premie heb ik gelukkig niks van doen met de zorg.
En voor fijn wonen, een titel en aangenaam vervoer is/wordt gewoon hard gewerkt, die verdien je namelijk niet met jankeballen op de Internetz.

Berbaar | 18-10-16 | 00:20

geheimen afspraken gemaakt met het partijbestuur ??

sproetje550 | 18-10-16 | 00:19

ik ga niet op hem stemmen maar die 2 euro heb ik graag voor over.

Kenneth Nietvatten | 18-10-16 | 00:19

die eerste jab is een kan ;-)
zorg(elijke)staat | 17-10-16 | 23:09
.
en "niet" weg.

Musset | 18-10-16 | 00:17

@Watching the Wheels | 18-10-16 | 00:13
Voorlopig zullen we, gewoon om Samsom en Asscher te zieken, op Monasch moeten stemmen.

Tenzij er nog een reaguurder is die nu al pvda-lid is en zin heeft om lijsttrekker te worden. Die moet zich dan voor maandag 24 oktober 10 uur kandidaat stellen. Wel moet hij dan 100 handtekeningen van pvda-leden hebben die zijn kandidatuur ondersteunen.
www.pvda.nl/nieuws/stel-je-kandidaat-...

Lewis Lewinsky | 18-10-16 | 00:16

Toch zou het wel een verademing zijn. Die Jacobi en dat Piratenmeisje en dan Twan "u lacht zo lievvv" (tegen Jacobi).

Watching the Wheels | 18-10-16 | 00:15

ZwarteDag | 18-10-16 | 00:12
Dar pvda tuigh leest dit en schijt bagger. Echt. Moehahaha

Gerard Leeflang | 18-10-16 | 00:14

Overigens denk dat Henk de Vries een uitstekende lijsttrekker van de PvdA zou kunnen zijn. Zult u denken, "wie is Henk de Vries?"
Precies! Niemand weet wie dat is. Dat maakt hem de ideale lijsttrekker.
Stem voor Henk.

Stormageddon | 18-10-16 | 00:14

@Lewis Lewinsky | 18-10-16 | 00:10
Moeten we wel even afspreken dat we allemaal op dezelfde stemmen, gewoon Jacobi weer? En daarna premier maken. Wordt er in ieder geval minder gelogen.

Watching the Wheels | 18-10-16 | 00:13

Voor €1 per maand lid worden!
mijn.pvda.nl/web/aanmelden
Dus in januari lid worden, dan de partij kapen en in februari opzeggen en rokende puinhopen achterlaten.... Dit alles voor €1, een koopje!
(voelt beide hoorntjes groeien)

ZwarteDag | 18-10-16 | 00:12

@Lewis Lewinsky | 18-10-16 | 00:10
hahaha humor!

Watching the Wheels | 18-10-16 | 00:11

@Watching the Wheels | 18-10-16 | 00:07
Yep. We gaan de lijsttrekkersverkiezing van de Partij van de Arbaieren geheel kapodt fucken. Ongeacht de winst die dat oplevert voor de partijkas.
*twee-euromunt opgooit*

Lewis Lewinsky | 18-10-16 | 00:10

Er zijn 285.000 leden van politieke partijen www.parlement.com/id/vk1fh72hnuro/nieu... en er is een budget van iets meer dan 2 miljoen, dus elk lid van 2 euro levert nog eens 7 euro extra op voor de PvdA. 30.000 leden erbij = ongeveer 3 ton inkomsten. Zijn jullie nu nog zo gemotiveerd om lid te worden. Die Samsam zit ze al te tellen.

Watching the Wheels | 18-10-16 | 00:07

Berbaar | 17-10-16 | 23:56
Ik zeg ook niet dat jij niet voor de jouwen kan zorgen, ik zeg dat jij dat doet met gemeenschapsgeld en dus als eerste in die mijn hoort te zitten.
Ik ken tiepetjes als jou wel, de zorgkas leeg graaien met bullshit en dan de held uithangen met mooie auto, titel en huisje.

En mijn oma en haar invalide buurvrouw de hoofdprijs betalen voor zorg en een hoog eigen risico, door mensen als jij. Zit je er lekker warmpjes bij?

Gerard Leeflang | 18-10-16 | 00:07

@ProAsfalt | 17-10-16 | 23:14
Hmmm, het is mij wel 2 euro waard om ProAsfalt lid te maken van de PvdA! :-)

ZwarteDag | 18-10-16 | 00:04

PvdA kan toch gewoon met Rutte afspreken dat hij nog maar 998 euro hoeft te geven aan alle Nederlanders? Dan kunnen we allemaal meedoen. Was dat ook het motto niet? Meedoen en bruggen bombarderen www.rijksoverheid.nl/documenten/rappo...
.
@ad melkert | 17-10-16 | 23:53
Damn, dat is slim. Daar kun je vanuit gaan. Wacht .. zoek het even op www.parlement.com/id/vhnnmt7l3ozz/subs... tadaa, het is inderdaad afhankelijk van het aantal leden. Wat een slimme boeven. Omroepen deden dat ook met tientjes leden. PvdA denkt het kan ook voor 2 euro.

Watching the Wheels | 18-10-16 | 00:01

@ad melkert | 17-10-16 | 23:50
Zeg Ad, we gaan niet op de pvda stemmen, hoor. We gaan alleen de lijsttrekkerverkiezing fucken.
*god zij met ons neuriet*

Lewis Lewinsky | 17-10-16 | 23:58

@jitro | 17-10-16 | 23:48
En toch trapt het volk straks weer in de Slinkse val, maar dat is dan wel voor de laatste keer.

FreeVogelaar | 17-10-16 | 23:58

@Gerard Leeflang | 17-10-16 | 23:50
Geen zorgen waarde Gerard, ik kan prima voor mij en de mijnen (pun intended) zorgen.
En Limbabwe please dat is leuk voor een bourgondisch weekeindje maar that's all.

Berbaar | 17-10-16 | 23:56

ad melkert | 17-10-16 | 23:50
Monasch is voor de pvda wat Omtzigt is voor het cda. Gewoon negeren die hap en die subsidie impuls zou voor veel ongewenste publiciteit zorgen, dus daar wagen ze zich niet aan. Dat extra geld gaat dan naar Spekman om er leuke dingen mee te doen voor een moskeet of zoiets. Iedereen blij.

Gerard Leeflang | 17-10-16 | 23:56

Monasch is de meest authentieke en kritische PvdAer van het stel, ongeacht de poppekast. Zijn denkbeelden stroken meer met de werkelijkheid dan die van de andere `dromers`. Alleen ik weet niet of hij deel uitmaakt van de Pvdastrategie "Aandacht maakt ons sterker". Ook staat het me niet aan dat hij islamiet Aboutaleb of Judas 2.0 van der Laan als premier naar voren wil schuiven als hij de partijleider wordt. Dat is dan weer een gevalltje van heel erg jammer.
Eveneens is het goed om te checken of die extra, zogenaamd tijdelijke, leden niet voor een extra subsidie-impuls voor de PvdA leiden (partijene krijgen geld van de overheid obv aantal leden op een gegeven peilmoment).

ad melkert | 17-10-16 | 23:53

Gaat die Van de Roest gewoon weer over de kassa van die Spekman?

Watching the Wheels | 17-10-16 | 23:52

Mona gemist. Dus we hebben nu twee GS kandidaten? Eén bij VlugNLenig en ook één van de PvdA, dus al 2 zetels. Niet zo'n gek idee om in alle partijen medestanders te vinden om het beleid definitief te wijzigen.

Watching the Wheels | 17-10-16 | 23:51

Berbaar | 17-10-16 | 23:37
Iets zegt me dat jij dan als een van de eerste in die mijn in Limburg zit als grabbelaar en niksnut.

Gerard Leeflang | 17-10-16 | 23:50

Monasch is de meest authentieke en kritischee PvdAer van het stel, ongeacht deze poppekast. Zijn denkbeelden stroken meer met de werkelijkheid dan die andere `dromers`. Alleen ik weet niet of hij deel uitmaakt van de Pvda/strategie "Aandacht maakt ons sterker". Ook staat het me niet aan dat hij islamiet Aboutaleb of Judas 2.0 van der Laan als premier naar voren wil schuiven als hij de partijleider wordt. Dat is dan weer een gevalltje van heel erg jammer.
Eveneens is het goed om te checken of die extra, zogenaamd tijdelijke, leden niet voor een extra subsidie-impuls voor de impuls leiden (partijene krijgen geld van de overheid obv aantal leden op een gegeven peilmoment).

ad melkert | 17-10-16 | 23:50

@kat-de-kat | 17-10-16 | 23:43
LOL

Lewis Lewinsky | 17-10-16 | 23:48

pvda steunt om aandacht te krijgen. 2euro hoezo. pvda heeft laastste 4 jaar miljarden gejat van de burger. De burger heeft verplicht moeten betalen aan een gesloopt en uitgekleed nederland. Het enige wat ze lieten zien was de ene geld verslindende misser na de andere plus corruptie fraude leugens en graaiende top ambteneren.

jitro | 17-10-16 | 23:48

Elke beetje aandacht voor deze rudimentaire partij is teveel, ik bedank, en trap er niet in.

Slim Pickens | 17-10-16 | 23:47

Ik heb gewoon helemaal geen zin meer in dit haantjes gedrag. Ik heb ooit stickers lopen plakken voor Powned. Ik heb 2 zaterdagen op mijn manke hoeven gestaan voor Geenpeil.
DAT HEB IK IK NIET GEDAAN VOOR ALLE EGO'S. FUCK 'M.

gentle giant | 17-10-16 | 23:47

We hebben in de politiek meer mannen zoals Omtzigt en Monasch nodig! En verbeteren begint altijd van binnenuit, dus ik ga voor 2 euro voor #AllYouNeedIsJacques !

Optelsommetje | 17-10-16 | 23:47

Lol, Tang hebben ze juist naar het Europese parlement gestuurd omdat ze hem in Den Haag zat waren. Heb hem in Brussel meegemaakt. Een charismaloze flapdrol die zich door lobbyisten met zijn voornaam liet aanspreken. Dat hij nog steeds in het rijtje naast Monasch, Asscher en Samsom wordt genoemd is lachwekkend en triest tegelijkertijd.

davidka | 17-10-16 | 23:47

Bij Pauw is dat gehandicapte LINGO-vrouwtje wat zieke mensen te gelde aan het maken, meteen met een baksteen uit gezet.

Watching the Wheels | 17-10-16 | 23:45

Je laten misbruiken om de PvdA in het nieuws te houden, nee bedankt.

simpelman | 17-10-16 | 23:44

Hilarisch.... Ik lees net dat ik lid vd pvda ga worden.... pompom... *pakt twee euro*....

kat-de-kat | 17-10-16 | 23:43

@Piet Karbiet | 17-10-16 | 23:31
Lijkt me een goed plan Piet (afgezien van het milieu), laten we Jetta al die ruifvreters ondergronds tewerk stellen.
Zinvolle dagbesteding én minder gejankebal online.
Win - win!!

Berbaar | 17-10-16 | 23:37

Ik had eigenlijk verwacht dat ik 2 euro kreeg om te stemmen op een randdebiel. Gemiste kans dit hoor!

rhov-ion | 17-10-16 | 23:36

@van heinde en verre | 17-10-16 | 23:34
Vraag 3) Waarom gaan mijn bilharen overeind staan als de PvdA het woord Eerlijk gebruikt?

van heinde en verre | 17-10-16 | 23:36

Ik heb er twee euro voor over en de gang naar een PvdA-kantoor. Leen ik van mijn buurvrouw even een smoezelige trui, dan zien ze niet dat ik 'van hier' kom.

nemoj me jebat | 17-10-16 | 23:36

Vraag 1) Waarom kan Rottenberg altijd zomaar bij Pauw aanschuiven als hij iets wil melden? Waarom kan Kaas de Vies dat niet?

Vraag 2) Hoe duur is het om genoeg stemmen te genereren om Monasch naar voren te schuiven? 20k? Peanuts voor een beetje campagnebudget!

van heinde en verre | 17-10-16 | 23:34

Elke gewonnen zetel is er een voor Merkel, onze democratie ist kaputt.
Over een 5 jaar zitten we hier te reaguren over de dan belangrijkste verkiezing, tw de gemeenteraadsverkiezingen.

Gerard Leeflang | 17-10-16 | 23:34

-weggejorist-

litebyte | 17-10-16 | 23:32

-weggejorist-

Piet Karbiet | 17-10-16 | 23:31

Ik ga voor Samsom stemmen.
Laat hij lekker zijn karwei (en de pvda) afmaken.
Op naar de 0 zetels!

Ars Vivendi | 17-10-16 | 23:31

Hup Jacques ten Brink!

Mahatma | 17-10-16 | 23:30

Hoe een Jood lijsttrekker kan worden van de Marxistische partij die hoofdverantwoordelijk is voor de Islamitische kolonisatie van Nederland is mij een raadsel.
PrachtigeHorizon | 17-10-16 | 23:06

Wat dacht je van Job Cohen?
Heb ergens ooit iets gelezen dat er joden zijn met een extreme "weg met ons" mentaliteit. Weet alleen de oorsprong er niet van.

mrgeseki | 17-10-16 | 23:29

Lewis | 17-10-16 | 22:57
Dat zit er dik in. Rutte kan volgend jaar met gemak gaan formeren met de pvda en d66 erbij en wellicht GL.
Dat worden 4 prima jaren!

Gerard Leeflang | 17-10-16 | 23:29

Diegene die roepen dat Samson het einde betekent van PvdA komen bedrogen uit want vergeet niet dat Nederlandse Staats Propaganda op volle toeren gaat draaien om de PvdA aan de macht te laten blijven met alle gevolgen van dien al was het maar om het voortbestaan van klimafaat te kunnen garanderen want bijna de gehele journalistiek loopt weg met het klimafaat hetgeen een grote, grote schande is.

Maakt u allen zich geen zorgen. De PvdA (= tewerkstelling en klimafaat) zullen in den extreme worden doorgevoerd.

ProAsfalt | 17-10-16 | 23:29

is er een link om lid tijdelijk lid te worden en te stemmen?

Rest In Privacy | 17-10-16 | 23:28

Wat is dit voor een schrijvers geneuzel bij pauw?
Komt die Sjaak nog, of ben ik al te laat?

SyntaxError | 17-10-16 | 23:27

Laten we het alsjeblieft bij geruchten laten...

Driewerf Hoezee | 17-10-16 | 23:27

Deze ronde G(500)Peil moet ik helaas overslaan.
(Liever dood dan rood. Sorry.)

Aristotalloss | 17-10-16 | 23:26

Waar is Bert van der Roest als je hem nodig hebt op een kandidatenlijst ?

Moresnetunited | 17-10-16 | 23:26

De PvdA is apetrots dat ze het poedeltje van de afbraakpartij, de VVD, mochten zijn.
De huren zijn bijkans onbetaalbaar geworden en Jette Klijnsma mag de zweep hanteren om autochtone bijstandtrekkers te meppen.

Jan Dribbel | 17-10-16 | 23:25

Dat vrouwmens met dat verwarde hoofd en dito stem is er nondanjuu WEER! Bedtijd dus.
(En...2 euro op Samsom betekent definitieve ondergang van de partij, dus.)

Musset | 17-10-16 | 23:24

@PrachtigeHorizon | 17-10-16 | 23:06
Ga toch wieberen met je "Islamitische kolonisatie" aanstellerT!

Berbaar | 17-10-16 | 23:22

Jaja, Geenstijl, kapen die hap en Samsom pluggen. Op naar de 2 zetels en hopen dat Denk er 3 haalt als ultieme wraak;)

Gerard Leeflang | 17-10-16 | 23:21

Ik begin Maarten t Hart steeds meer waarderen

Rest In Privacy | 17-10-16 | 23:21

Waarom €2 betalen om lid te worden van een soosialistiche partij als ik gratis op de pvv kan stemmen.
Ow, wacht...

Gerard Leeflang | 17-10-16 | 23:20

Ik ga niet stemmen maar Monasch is veruit de beste keuze voor de PvdA
Pauw noemt GeenStijl ja hoor de Monasch sceptici kunnen weer vol op het orgel
Nu die verschrikkelijke schrijvers

Rest In Privacy | 17-10-16 | 23:19

De partij is erg van het samen begrijp ik. Bij welk lokale partijbestuur moet ik me als buitenlander melden? Ze gaan nu toch niet vertellen dat buitenlanders geweerd worden?

ViveLaRevolution | 17-10-16 | 23:18

Voor 2 euro wil ik wel op die droeftoeter Samson stemmen hoor.

IslamPislam | 17-10-16 | 23:15

Alsof ik tijdelijk voor e 2,- lid ga worden om op een één of ander persoon te stemmen terwijl de PvdA door Jetta Klijnsma (PvdA) mij indirect handenvol met geld heeft gekost door de dwangarbeid voor nop terwijl dat dat voorheen een (fatsoenlijk) betaalde baan was.

Neen, laten de succesvolle reaguurders dit karwei voor de PvdA maar opknappen daar zij meestal enthousiast zijn over de tewerkstellingsbeleid voor nop in een privaatbedrijf door Jetta Klijnsma (PvdA) zodat de bazen er met de poen vandoor kunnen gaan op kosten van de belastingbetaler.

ProAsfalt | 17-10-16 | 23:14

Nog een topic over TV... ik vermoed nu echt een complot. Hebben jullie Ziggo als nieuwe sponsor bij de Geenstijl of zo?

Stormageddon | 17-10-16 | 23:14

-weggejorist-

FustViking | 17-10-16 | 23:12

Ik zou eerder voor Samson gaan. Ik heb niks met de PvdA. Dus liever iemand die geen zetels haalt, dan iemand met een eerlijk verhaal.

Snap_het_ook_niet | 17-10-16 | 23:11

YES! We gaan een Jeremietje Corbyn doen!

omanders | 17-10-16 | 23:10

@Lewis | 17-10-16 | 22:57
Ik denk dat U gelijk gaat krijgen.
Asscher is een slimme knakker en heeft de juiste lijntjes met kabinet Rutte.
Die kon wel eens de PvdA doen herrijzen.

Berbaar | 17-10-16 | 23:10

-weggejorist-

zorg(elijke)staat | 17-10-16 | 23:09

die eerste jab is een kan ;-)

zorg(elijke)staat | 17-10-16 | 23:09

jan jan roos niet lid worden en zich ook kandidaat stellen, daar heb ik wel 2 euro voor over, misschien zelfs wel 2,50

zorg(elijke)staat | 17-10-16 | 23:08

Hoe een Jood lijsttrekker kan worden van de Marxistische partij die hoofdverantwoordelijk is voor de Islamitische kolonisatie van Nederland is mij een raadsel.

PrachtigeHorizon | 17-10-16 | 23:06

Goed, waar en hoe gaan we stemmen? 2€ is prima.

ristretto | 17-10-16 | 23:06

Bij de PvdA is democratie alleen voor mensen met de juiste mening. Want als je er anders over denkt, ben je kwaadaardig.

très cool | 17-10-16 | 23:04

Waarom maakt alles en iedereen zich zo druk om een minipartijtje met 9 zetels? Als de allochtone kiezer afvalt dan is er niets meer over. Beter kan GeenPeiloptetrekken kiezen voor Samsom. Dan is verlies gegarandeerd.

ristretto | 17-10-16 | 23:03

@ Einde van de Domheid | 17-10-16 | 23:01
Ligt aan zijn (het is in zo'n geval altijd een hij) charisma. Een echte leider zet de partij naar zijn hand.
Maar daar zijn deze drie, vier kandidaten te licht voor, dus jouw scenario zal wel uitkomen.

Lewis | 17-10-16 | 23:03

Een mooie pollfuck voor 2 euro. Ik doe mee!

deluiegriek | 17-10-16 | 23:03

Als we nou gewoon allemaal voor Samsom gaan stemmen? Dankzij hem staat de PvdA zo laag in de peilingen; misschien kunnen met nog 4 jaar Samsom wel helemaal verlost zijn van zijn politieke theekransje.

Stephan Bijzitter | 17-10-16 | 23:02

Maar om lid te worden van de PvdA moeten ze me wel meer betalen dan twee euro.

Glasgow Argus | 17-10-16 | 23:01

Als de lijsttrekker nou daadwerkelijk mensen kon ontslaan en enige richting geven, maar de partij is een gedrocht van verschillende besturen waarbij -eigenlijk- iedereen structureel op een zijspoor kan worden gezet en de chaos vrolijk voortleeft.

Einde van de Domheid | 17-10-16 | 23:01

Ik durf er wel wat om te wedden dat de PvdA, met de nodige steun van de NPO, onder Asscher minstens de vijftien zetels gaat aantikken.

Lewis | 17-10-16 | 22:57

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen