Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Tuurlijk. ErdoganGroenLinksTurk neemt zetel mee

Nou. DENK heeft z'n eerste lokale fractie hoor. In Gorinchem. Want natúúrlijk neemt Ilhan Takbir Tekir zijn zetel mee. GroenLinks zuiverde zichzelf donderdag van de dubbelloyale Erdohitlerfan. Niet eens uit principe over 's mans onmogelijke ideologische spagaat, maar in reactie op een berg beroerde media-aandacht. Als Erdogan zo z'n hele land zuivert, staat Ilhan te juichen. Maar als GroenLinks het bij hem flikt, is het ineens "ondemocratisch" en "zo onfatsoenlijk". Lekker hypocriet. Maar de zetel teruggeven doet ie dus niet, zei Ilhan donderdagavond in de raadszaal: "Vanzelfsprekend blijf ik lid van de gemeenteraad. Ik ben democratisch gekozen, op eigen kracht. De oproep om mijn zetel op te geven kan ik nauwelijks serieus nemen." Ook opvallend: volgens Tekir is hij gevraagd om een verklaring te ondertekenen waarin hij afstand moest doen van zijn mening. Oh, schijtnaïef regressieflinks toch. Alsof je overtuigingen weg kan jorissen middels een A4'tje met voorwaarden en een handtekening. Nee hoor. En zo eindigt het verhaal er dus mee dat het op cliëntelisme gerichte wervings- en selectiebeleid van GroenLinks een zetelrovende dictatorfan voortbrengt. Een mini-DENK in de Gorinchemse marge. Bedankt hoor, namens heel facepalmend Nederland. Hele toespraak na de breek. Toespraak Ilhan Tekir vanavond in de gemeenteraad: "Voorzitter, ik ben met stomheid geslagen. Zonder pardon, zonder een fatsoenlijk gesprek, zonder hoor en wederhoor word ik uit de fractie gezet. Dat is een partij als GroenLinks onwaardig, uitgerekend een partij die zich er op laat voorstaan een open debat-partij te zijn en waar ik zo'n 10 jaar geleden lid van werd vanwege het vrije woord dat hier de boventoon zou voeren. Ik ben me er van bewust dat ik een paar weken geleden een steen in de vijver heb gegooid. Maar dat lijkt me geen reden om mensen te verketteren, te verbannen of weg te jagen. Als je het niet met elkaar eens bent, ga je met elkaar in gesprek, weeg je de argumenten voor en tegen, pleeg je hoor en wederhoor. Dat is niet gebeurd. Sterker nog: dat open overleg is men binnen GroenLinks uit de weg gegaan. In plaats daarvan is mij opmerkelijk genoeg gevraagd om een verklaring te ondertekenen waarin ik afstand zou doen van mijn mening. Dit noemde de fractievoorzitter van GroenLinks zojuist 'de gemeenschappelijke basis'. Dat vind ik meer dan verdrietig… Vanzelfsprekend blijf ik lid van de gemeenteraad. Ik ben democratisch gekozen, op eigen kracht. De oproep om zijn zetel op te geven kan ik nauwelijks serieus nemen. Een partij die zo ondemocratisch, zo onfatsoenlijk opereert, verliest het morele recht om wie-dan-ook tot de orde te roepen. Voorzitter, meer dan ooit ben ik gemotiveerd om door te gaan als volksvertegenwoordiger. Al was het alleen maar om te laten zien dat het ook anders kan dan GroenLinks vanavond heeft laten zien." Bron: Facebook

Reaguursels

Inloggen

typisch weer zo'n achterbakse GL actie
-
Omdat het in de media is gekomen kunnen ze niet anders. Qua niveau past zo'n onnozele prima in de fractie en het betaald ook lekker en je hebt veel vrij. Prima ambtenaren baantje.
-
Wat wel enige kwaliteit had getoond als ze naar aanleiding van dat gezeik in Turkije een rondje gemaakt. Iedereen die geen afstand neemt van de genocide en meent partij te moeten kiezen tussen de rivalen in Turkije, die kunnen oprotten.
-
Maar nee, lekker naïef wegkijken en alleen handelen als je met de neus op de feiten wordt gedrukt en niet anders kan.
Schijtvolk. . . . . .

bananabanana | 02-09-16 | 23:56

die turk is natuurlijk een lid van de 5e colonne en das natuurlijk kut. maar ik geef hem gelijk alleen verder te gaan, als je zo'n a4tje met een mening moet ondertekenen. belachelijk

Ir. Wilhelmus | 02-09-16 | 20:55

En tot hun eigen verbijstering beginnen "de linkse partijen" nu langzaam de zure vruchten te plukken van hetgeen ze zelf gezaaid hebben de afgelopen decennia... Oh, wat is Karma toch een ongelooflijke bitch...

Jodelahiti | 02-09-16 | 20:38

En nu gaat het wel heel erg mis in nazi-Duitsland... pardon, Turkije.
-33.000 criminelen worden vrij gelaten om ruimte te maken voor politieke gevangenen:
www.hurriyetdailynews.com/over-33000-p...
Honderden bedrijven worden door de staat in beslag genomen wegens vermeende banden met Gulen:
" The authorities said 4,262 companies and institutions have been shut for alleged ties with FETÖ."
www.hurriyetdailynews.com/companies-un...
Zweden heeft (vanzelfsprekend) al bakzeil gehaald. (Moge ze de Viking in hunzelf terug doen vinden voordat het te laat is, zooitje linkse mafklappers).
"There is no doubt that U.S.-based Islamic scholar Fethullah Gülen and his movement were at the center of the failed coup attempt of July 15, former Swedish Prime Minister Carl Bildt has said during a European Council on Foreign Relations (ECFR) delegation visit to Ankara."
www.hurriyetdailynews.com/no-doubt-tha...

En als klap op de vuurpijl: De Ottomanen zijn terug. Spreken Arabisch, en zijn heel erg boos:
"New ‘Ottoman Party’ founded in Turkey
A new political party called the “Ottoman Party” has been founded in Turkey with the slogan “Turkey is the Leader.”

The party features Arabic words on its emblem and aims to “participate in the next elections by forming organizations in a short period of time.”

“Nothing will be the same. We will place everything in an institutional structure,” the head of the party, İbrahim Ünye, said, adding that they would “change politics in Turkey.”

“In the near future, we will have a camp, complete our training and announce our projects. We will reach the furthest point of our country. We will knock on every door and won’t leave a hand that wasn’t shaken and a heart that wasn’t entered,” he also said.

Noting that members of the Ottoman Party are “from the heart of Muslim Turkish society,” Ünye said they were creating projects for “the Muslims in Turkey and the world.”

“We will cultivate all of the soil that our ancestors graced under the name of Turkish-Islamic unity. No one will be able to fool around on Muslim soil,” he added. "
www.hurriyetdailynews.com/new-ottoman-...

Het Vierde Rijk is daar.

Abject | 02-09-16 | 18:56

Bye bye links dit is het topje.

franck7020 | 02-09-16 | 18:16

Wederom het bewijs dat die linkse partijen een samenraapsel van individuen zijn, die alleen maar in die partijen zitten voor eigenbelang. Ze hebben allemaal hun eigen verborgen agenda's en die staan haaks op het belang van de meerderheid van de Nederlandse bevolking. De linkse toegeeflijkheid heeft een vijfde colonne ongehinderde toegang tot ons Nederlandse bestuur geboden en nu zie je ze overal meebeslissen en meesturen in ons land. Met hun zieke denkbeelden.

Sioux | 02-09-16 | 17:46

Waar komt dat eenrichtingsverkeer toch vandaan?

PG4161 | 02-09-16 | 17:41

-weggejorist-

Justin_Sider | 02-09-16 | 17:17

Ze zijn alleen maar bezig met een of ander groots Turks imperium.
Alle ontslagen daar zijn fake, zij zullen zich binnenkort als politiek vluchteling melden in de EU, om vervolgens na infiltratie op termijn binnen onze cultuur nog meer stazi praktijken aan ons op te dienen. Onze linkse ballenclubjes zullen vast wel weer een warm plekje hebben voor al deze lieden. Ik geloof meer in een Trumpse aanpak van al die problemen. Problemen in de kern aanpakken en niet laten gedijen, lees uitspreiden als een verwilderde kankersoort.

ruud-topper | 02-09-16 | 15:58

Ver als het mij kan schellen geen posities naar dubbele nationaliteiten, wil je belangrijke positie binnen de politiek of justitie dan moet je maar 100% Nederland zijn en geen enkele loyaliteit naar een ander land. Want hoe kun je in alle eerlijkheid Nederland representeren als je loyaliteiten ergens anders liggen. En dat dat niet voor alle zijn mag zo zijn, maar het is nu wel bewezen dat er genoeg zijn die hier misbruik van hebben gemaakt. Denk je dat je in Turkije of hel in enige "normaal" land dubbele nationaliteit kan hebben en daar mee de politiek in of een rechter worden.

Fosite | 02-09-16 | 15:55

Groen-links, PvdA, SP, D66 en een klein beetje CDA hebben moedwillig andere etniciteiten op de lijst gezet. Niet omdat ze goed waren of het partijprogramma omarmde.Ze werden op de lijst gezet omdat ze een uithangbord waren van hoe goed de partijen policolor deugen en om stemmen te trekken bij de verschillende etnische groepen. Ga dan nu niet zitten treuren en mutsen, maar neem je verlies. Denk de volgende keer gewoon na en selecteer op gedachtegoed en niet lauter op etniciteit. Hij heeft groot gelijk dat hij blijft zitten. Hij werd niet als Tekir de groen-linkser binnen op de lijst gezet, maar als uithangbord en stemmentrekker.

Gijsnus | 02-09-16 | 14:51

Even een doemscenario:
Stel dat er zo veel gevluchte moslims binnen komen die straks kiesgerechtigd zijn en daarnaast het grote aantal kinderen wat deze (reeds genaturaliseerde) mensen krijgen en deze allen op DENK stemmen en daardoor de grootste zou worden in 1e én 2e kamer, plus nog wat roofzetels in gemeenten, dan hebben we een probleem. Onze zwakte is de democratie die van binnenuit ondermijnd kan worden door dit soort mazen in de kieswet.

Injegezicht | 02-09-16 | 14:44

Wat is het probleem eigenlijk? Geenstijl vindt GroenLinks ook kut.

Rest In Privacy | 02-09-16 | 14:40

Moraal van het verhaal. In de toekomst geen Nederlanders(kuch)met dubbele paspoort in de partijen opnemen.Zo sterven ze uit en Nederland wordt geregeerd door echte Nederlanders.

tegenalles | 02-09-16 | 14:32

Ik had ook niet anders verwacht. Ik zou verbaasd zijn als hij hem terug zou hebben gegeven. Zat bij GL omdat ze daar als weinige excuusTurken aannemen, heeft dan ook niets te maken met het partijprogramma van GL waar hij achter zou staan. Zal op een gegeven moment toch ook bij dat soort partijen gaan dagen dat je die allochtonen niet kan vertrouwen? Bij mij komen ze er in ieder geval niet meer in.

Ignore | 02-09-16 | 14:04

ach, het kan he.. en zeg niet dat dit de 1e keer is of dat er niet eerder al vanuit de landelijke politiek zetelpiraterij zichtbaar is geweest.. rolmodel!

fikkieblijf! | 02-09-16 | 13:53

Tweede paspoort afschaffen en niet te snel van iemand een Nederlander willen maken ,die hij of zij zowiezo niet is en word.Ook bij een Nederlands paspoort ben je nog niet zomaar een Nederlander hoor.Eerst maar bewijzen na 10 jaar goed gedrag,en dan nog misschien.

altijdfeest | 02-09-16 | 13:52

Dit is een prachtige kans om de gelederen van linkse partijen een beetje uit te dunnen. Laat een groep toegewijde reaguurders methodisch lokale Turkse politici screenen op in de media geuite pro-erdo uitspraken, en deze doelgericht wereldkundig maken.
Partijen als de SP, PvdA en GL zien zich dan gedwongen om ze uit de fractie te gooien. Op deze manier gaan ze vele zetels en (deel)raadsleden verliezen. Verrek, de hele deelgemeente Feijenoord zou van PvdA naar DENK over gaan. Bezie dan de hysterie die bij onze etnografisch-cliëntelistische partijen uitbreken gaat. De PvdA zal het mogelijk niet eens overleven. Oh joy!
www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/06/...

Abject | 02-09-16 | 13:43

Hier de standaard Turkse reactie op zowat elk onderwerp, maar met name op islam, Israel, Koerden..

"Ja maar jullie"...

Mokum Kosher | 02-09-16 | 13:39

Mijn vier oudere zussen deden ook zo tegen mij als jonger broertje. Als ik niet naar ze wilde luisteren werd ik buitengesloten en genegeerd. Daar is die knul nu het slachtoffer van. Hij gaat daartegen in verzet. Maar hij heeft door zijn steun aan Erdogan zijn persoon verkwanselt want als Nederlandse politicus moet hij juist opkomen voor Nederland waar haar eeuwenoude waarden worden bedreigd door Erdogan. Zo zie je maar weer hoe iemand met dubbele paspoorten niet past in de Nederlandse politiek. En Gorinchem is een reformatorisch christelijk gat van eeuwen her, waar haalt die knul het idee vandaan dat hij daar als politicus kan fungeren?

Ikbeneenzelfbouwer | 02-09-16 | 13:34

Geen twee paspoorters in de gemeenteraad ook niet in de regering kan gewoon niet je kun niet op twee plaatsen tegelijk zijn dus ook geen twee nationaliteiten hebben

janmetdepet | 02-09-16 | 13:34

Groenlinks gebruikt net als de PVDA dit soort griezelige wezens alleen om stemmen te trekken, voortaan direct na electoraal gewin uitbenen en opzetten dus !

Castor12 | 02-09-16 | 13:16

@gentle giant | 02-09-16 | 13:07
Wat mij opvalt is dat op al die PVDA lijsties er altijd meer Turken en Marrokanen op de lijst staan dan Nederlanders. Ook weer in Gorinchem. De verhoudingen zijn helamaal weg, een overkill aan Turken en Mocro's en zie het resultaat.

Mark_D_NL | 02-09-16 | 13:10

Heeft deze man bij de verkiezingen conform de regels genoeg voorkeurstemmen gehaald om direct gekozen te worden? Indien dat zo is heeft hij een punt en kan in de raad blijven zitten. Zo niet, dan opzouten!

Brulboei_61SB | 02-09-16 | 13:02

Ik vind het prachtig hoe die schurkijers telkens hun gelijk krijgen door alles zo te draaien dat ze gelijk hebben. Democratie is niet voor Schurkijers maar voor Nederlanders van niet Schurkse afkomst.

Nederlanders dienen zich aan democratische regels te houden maar de Schurkijers noemen hun diktatuur ondertussen democratisch. Zoals Hitler democratisch gekozen was is Erdogan ook demokratisch gekozen en dus een democraat. Je mag als Schurkijer ook aanhangers van een net zo Schurkse tegenstander aanvallen, via NSB, maar ook via Schurkstapo of SS-Schurkijers.

Nederlanders die zich aan demokratische regels houden zijn niet democratisch want ze zijn niet Schurkdemocratisch.

of zo. Het is moeilijk voor een normaal mens te bevatten.

bergsbeklimmer | 02-09-16 | 12:56

@Dhr. W. Anhoop | 02-09-16 | 12:27
Mocht ik ochters hebben aan zouden ze niet thuis komen met een bontkraag. Maar misschien wel met een leuke Mocro die niet is blijven hangen in zelf medelijden en de Islam en die zichzelf vooruit heeft geholpen. Alles begint bij opvoeding . . .

Mark_D_NL | 02-09-16 | 12:37

joost2 | 02-09-16 | 12:25
Je stelt: "Het Nederlandse kiesstelsel is aan vernieuwing toe.
Verhoog de kiesdrempel naar 10%; en:
Iemand die de partij verlaat waarvan hij/zij krachtens het programma van die partij is gekozen, mag geen zaakje voor zich zelf beginnen."
.
Roerend met je eens. Maar de kiesdrempel naar 10% dat zorgt er ook voor dat gevestigde partijen die al jaar en dag in de 2e Kamer zitten en daar hun steentje bij dragen ook geweerd gaan worden. Denk bijv. aan de SGP (niet dat ik het eens met hun ben, je kunt hen veel verwijten, maar niet dat ze hun principes verloochenen, zoals veel grote partijen dat wel doen).
Ik denk dat je inderdaad moet zorgen dat een zetel voor de betreffende partij is en niet van de persoon. En sowieso zorgen voor dat er geen mensen met twee paspoorten in de politiek terecht komen. Gewoon niet. punt.

frenkievee | 02-09-16 | 12:33

joost2 | 02-09-16 | 12:26
Ik wel. Er kunnen er niet genoeg komen die zetels gaan roven.
En doe eens gek, misschien gebeurt er dan wel eens wat.
Komen mensen van hun stoel en zo.
De 1200 miljard pensioen diefstal maakte niemand wakker.
Turken die een brug bezetten ook niet.
Rutte die ons aan de EU weggeeft, dat boeit ook niemand.
Wie weet dit wel.

Nexitter | 02-09-16 | 12:30

Mark_D_NL | 02-09-16 | 11:55

En jouw dochters wel met een bontkraagje?

Dhr. W. Anhoop | 02-09-16 | 12:27

Nu zit er een Turk daar namens Erdogan.
willen we dat?

joost2 | 02-09-16 | 12:26

Zoals zoveel zaken die in onze verouderde grondwet zijn geregeld, blijkt uit dit feit wel weer bewezen te worden.

Het moet onmogelijk worden gemaakt , dat een politicus die in en namens een partij gekozen is een "eigen zaakje"in de politiek daarna kan beginnen.
Als een politicus een partij verlaat, mag hij best een nieuwe politieke partij beginnen, maar het kan niet zo zijn dat
hij /zij ons kiesstelsel ondermijnt door nu te profiteren van een lacune in de grondwet en ons kiesstelsel ondermijnt en op een stoel gaat zitten die niet van hem/haar is.
Dat kan nooit van de kiezer de bedoeling zijn.

Het Nederlandse kiesstelsel is aan vernieuwing toe.
Verhoog de kiesdrempel naar 10%; en:
Iemand die de partij verlaat waarvan hij/zij krachtens het programma van die partij is gekozen, mag geen zaakje voor zich zelf beginnen.
Wij allen weten dat dit hoofdzakelijk dan om het geld te doen is en voegt niks meer toe aan de belangen van het Nederlandse volk.

Maar ja, Nederland, verander daar maar eens wat.

joost2 | 02-09-16 | 12:25

Dubbel paspoort: Niet stemmen in Nederland, geen openbare functie of in de politiek. Helaas, van een dubbele loyaliteit is nog nooit iemand beter geworden.

Antitheïst | 02-09-16 | 12:25

F. von Zeikhoven | 02-09-16 | 10:27
Het is wel een gouden greep om allochtonen op je lijst te zetten. Velen hebben zo'n onmogelijke umlautklinker dat er zo'n 8 tekens aan te pas komen om de letter om te vormen. Anyway: Zo'n lijstduwende Turk helpt wel. Ook al blijkt het later een Trojaans paard te zijn.

TB2318 | 02-09-16 | 12:24

Ach, Wilders deed in de 2e kamer hetzelfde.

jezusisonzin | 02-09-16 | 12:23

Het democratisch recht wordt te gelden gemaakt door het mekka gepeupel die afhankelijk is van de white trash middels allerlei subsidies. Daardoor hebben zij rustig de tijd om door te fokken en steden te bevolken met eigen geloofsgenoten... nog eventjes en de gutmensch kan haar biezen pakken, maar waarheen?

Bill Cosby | 02-09-16 | 12:21

2 x "Denk" in het artikel. En 7 reaguurders die "DENK" in hun relaas hadden. Maar slechts 1 reaguurder "DACHT (ha ha Dacht, verleden tijd van DENK, lache.....)" aan Wilders.
Typisch. Maar verder: Idd: strengere richtlijnen over afstaan van raadszetel.

TB2318 | 02-09-16 | 12:10

... en uiteraard ga ik volle bak door met het verkondigen van de groene en linkse boodschap ;-)

welke idioten zaten daar trouwens zo enthousiast te klappen???

G.Neuzel | 02-09-16 | 12:10

Mooi toch? Dit verzwakt alleen maar de linkervleugelmaffia. Binnen die club Erdo - en andere nazi's breekt vanzelf binnen no time de ene ruzie na de andere ruzie uit, naar goed gebruik in bananenrepublieken. Verdeel en heers.

Jesses Klaver | 02-09-16 | 12:09

Alleen als de pleuris is uitgebroken wordt dit land vol lammetjes wakker... of niet, maar dan maakt het toch niet meer uit.
Nexitter | 02-09-16 | 11:37

Dit land wakker worden? Dat had allang moeten gebeuren.
Fortuijn was het eerste moment. Van Gogh het tweede.

Maar nee hoor alles is nog erger geworden.
We kunnen niets zelf oplossen. We konden het in 1945 niet en nu al helemaal niet meer.

oostermoer | 02-09-16 | 12:01

Onderhand hebben we zes en tachtig splinterpartijen in dit land, hilarisch!

lanexx | 02-09-16 | 11:57

@mallekater | 02-09-16 | 11:48
Maar zijn dochters mogen niet met een Nederlander thuiskomen. Tsja....

Mark_D_NL | 02-09-16 | 11:55

@watmagjenogwel | 02-09-16 | 11:11
De dealtjes die je op gemeente niveau kan maken. Daar draait het om. Daar zit het grote geld in voor een deel van de gemeenteraadsleden. Een goedkoop pandje scoren, een regltje iets ombuigen voor je zus enzovoorts. En Turken zijn daar meester in.

Mark_D_NL | 02-09-16 | 11:54

Je moet sowieso al kortsluiting in je bovenkamer hebben om überhaupt al te overwegen om lid te worden van de GroeneKhmer.

Uw Psychiater | 02-09-16 | 11:50

Alweer een criminele Erdoturk die de zaak zit te besodemieteren.
U weet waar term sodomie vandaan komt?
Juist, van sexual intercourse with animals, zoals het neuken van geiten.

En dat tuig is omarmd en gepamperd door idioten als PVDA EN GL.

Nu zitten fatsoenlijke Nederlanders met de derrie die deze gutmenschenpartijen ervan hebben gemaakt.

Met EEN uitzondering. Aboutaleb.
Maar ja, dat is dan ook geen Turk en vovendien keurig geintegreerd.

mallekater | 02-09-16 | 11:48

Ik glimlach alleen nog maar bij dit soort berichten.
De afbraak van Nederland kan niet snel genoeg gaan.
Alleen als de pleuris is uitgebroken wordt dit land vol lammetjes wakker... of niet, maar dan maakt het toch niet meer uit.

Nexitter | 02-09-16 | 11:37

de geit(jes) van Troje?

Zou de snor van Erdogan eigenlijk mooier en voller zijn dan die van Helena van Troje was? Want tja, de Grieken en de Turken mogen elkaar dan wel niet mogen, maar ze hebben dezelfde snorren (m/v), teringherrie als muziek, ouzo/raki, (lekker!) eten, etc.

Hemmenaar7 | 02-09-16 | 11:34

Mijn opa zaliger had in de 60er jaren toch gelijk toen hij over die gastarbeiders zei: "Jonge dit gaat een keer helemaal fout".

pa_niek | 02-09-16 | 11:24

bijna_raak | 02-09-16 | 11:09
Waarschijnlijk??
Je bent nog nooit in Gorkum geweest zeker.

watmagjenogwel | 02-09-16 | 11:24

F. von Zeikhoven | 02-09-16 | 10:27
Heb je gezien hoeveel zetels van die hele gemeenteraad steunt op allochtone stemmen?

Roadblock | 02-09-16 | 11:23

5e colonne 'op eigen kracht'

Iedereen ziet ondertussen dat ons politieke systeem in groepsverband wordt uitgewoond? Mooi. Kun je weer 50%+ gaan afdragen, fijn weekeinde straks!

EatSleepSlaveRepeat | 02-09-16 | 11:22

Vesta | 02-09-16 | 11:00
... en ze graaien net zo makkelijk de volgende tig miljard binnen.

watmagjenogwel | 02-09-16 | 11:21

Tja, GL. Zo gaat het dus. Wil je progressief zijn en lekker multiculti spelen - want het bekt zo lekker bij de zeikwijven met hun muntblaadjes in heet water. Wat zijn we toch lekker modern en liberaal en progressief.

En dan kom je er achter dat de mensen die je uit altruistische overwegingen in je partij hebt gehaald niets maar dan ook niets met jouw ideeën kan maar er in eerste instantie zit voor zijn eigen (middeleeuwse) agenda.

hangtiet met knoop | 02-09-16 | 11:20

Chinook Elsevier | 02-09-16 | 10:56
ben het wel met je eens, voorop gesteld, maar... je wilt dat hetzelfde gebeurt als wat nu plaats vindt in Schurkije.

watmagjenogwel | 02-09-16 | 11:19

GroenLinks heeft 'm ongetwijfeld binnengehaald als Turk en als moslim, als allochtoon, als medelander, om goede sier te kunnen maken richting de kiezer.
Als meneer de Turk zich vervolgens dan niet in de rol blijkt te willen kruipen die 'm is toebedeeld, namelijk die van de 'authentieke mens' die in dankbaarheid de positie aanvaardt die 'm wordt aangeboden en alles op alles zal zetten om, samen met al die authentieke groene en linkse Gutmenschen, de wereld te gaan tonen dat we allen één zijn en eendrachtig aan een Nieuwe Wereld waarin authentieke mensjes zullen willen ronddansen op appeltjesgroene velden, omzoomd door windmolens die gratis energie leveren, tja, dan gaan de apparatsjiks van 'm eisen dat-ie een verklaring tekent waarin staat dat-ie zijn ware aard niet aan de wereld mag tonen.
Zo vaart links. Zo zat de Sowjet Unie in elkaar, zo zit Noord Korea in elkaar, en zo denken de apparatsjiks van GroenLinks ook: de mens dient zich aan te passen aan het ideaal, tegen wil en dank, of anders wordt-ie uitgescheten.
Dat zit achter het onschuldig klinkende "hoi" van Jesse Klaver.
Ondertekenen dat je je bek moet houden en tot marionet wordt gemaakt...
Dat die man niet deugt, ach, maar dat GL een niet deugende man een deugende wil laten lijken, dat is pas bedenkelijk.

Schoorsteenveger | 02-09-16 | 11:19

Hé Ilhan Tekir, het is niet verplicht om in Nederland te wonen. Je mag gewoon weg gaan hoor.

duitse herder | 02-09-16 | 11:17

Kunstje dat ze hem flikte, flikte ze mij ook. Je behoort te kunnen verwachten dat als je de positieve kant van de medaille probeert te zien van een bi-culturele collegae dat er ooit een belang zal kunnen gaan spelen als de connectie met het vader of moederland dusdanig veranderd dat er een

Het is immers voor hem de keus tussen een politieke partij en hem welzijn van zijn familie in Turkije. Daarnaast had de GroenLinks fractie hun idealen universeel moeten toepassen en niet opeens de handdoek in de ring moeten gooien op de knullige wijze die nu is gedaan.

Dit is al de zoveelste Turk waarbij deze ellende zich afspeelt. Turken hebben geen binding met de Nederlandse staat en duiden de natie zoals dat hun praktisch belang dient op die dag. Als je dan alsnog de keus maakt om een Turk in je fractie op te nemen moet je niet opeens 'geschokt' reageren als je naast je moreel verheven gevoel (kijk mij nu eens beter zijn dan die racisten) te maken krijgt met de praktische nadelen van het burgerschap van twee staten.

Pompenkoning | 02-09-16 | 11:17

-weggejorist-

Cuyahoga | 02-09-16 | 11:17

www.ronddelinge.nl/2014/03/definitieve...

Ter info:
316 mensen hebben op hem gestemd.
Toch zijn dat niet alleen Turken, er zitten ook veel kruidenvrouwtjes in Gorcum die van de combinatie groen, links en allochtoon beginnen te kwijlen.
De meeste Turken stemmen nog steeds pvda.
Maar wel 1050 stemmen op Turken, als die zich zouden verenigen in één Grijze Wolven-partij, zouden die zomaar 3 of 4 zetels hebben, inclusief de stemmen van de kruidenvrouwtjes, want die worden helemaal nat van grijze wolven.

Cuyahoga | 02-09-16 | 11:16

Jos Tiebent | 02-09-16 | 10:37
Halal welteverstaan.
nemoj me jebat | 02-09-16 | 10:43
Nee, gewoon die teruggeroepen kroketten van AH dat wordt een spetterend succes.

Onderwegnaarzorgen | 02-09-16 | 11:15

`Alsof je overtuigingen weg kan jorissen middels een A4'tje met voorwaarden en een handtekening.`
Hoho, een enkel A4tje met voorwaarden kan heel wat losmaken hoor.

Nuchternederland | 02-09-16 | 11:14

Ons kiesstelsel werkt nu eenmaal zo dat mensen op persoonlijke titel gekozen worden. Bovendien mag je een eigen mening hebben. Het is dus zaak dat politieke partijen vooraf kandidaten goed screenen en duidelijke afspraken maakt. Maar ook GroenLinks heeft de Turkse controverse kennelijk onderschat. Ongetwijfeld zal DENK, de Partij van de Verbinding, dat beter gaan doen. Onderschat Kuzu c.s. niet.

Mannes | 02-09-16 | 11:13

Piet Karbiet | 02-09-16 | 11:12
Hmm, lijkt me volkomen terecht om BBQ's en andere meningen te verbieden;).

Ichneumonidae | 02-09-16 | 11:13

Groenlinks en de islam hebben wel overeen dat ze alles willen verbieden dat leuk is. Kunst, muziek, vrijheid, boeken, films, sex, bbq, vrouwen, drank, houtkachels, terrasjes, diversiteit, andere meningen unz.

Piet Karbiet | 02-09-16 | 11:12

Nu wordt duidelijk dat onze politici blind en doof zijn voor de bedoelingen en wensen van de allochtone burgers.
Elke normale autochtone burger in Nederland weet al lang dat turken en marokkanen vanwege hun cultuur en godsdienst heel andere belangen hebben. Zich zelfs niet thuis voelen in het Nederland zoals dat door onze ouders en door de ouderen onder ons is geschapen. Maar alle partijen willen wel gebruik of eigenlijk misbruik maken van de allochtone kiezer en dus werden ze massaal op kieslijsten gezet.Dubbele nationaliteiten geen bezwaar. Zelfs niet voor de kamervoorzitter en een oud staatssecretaris.
En nu deze partijen "plotseling" merken dat ze grijze wolven in schaapskleren hebben binnen gehaald is Leiden in last en nemen ze afstand van mensen die ze zelf hebben binnen gehaald.
Ik vind het een een goede zaak dat allochtonen laten zien wie ze zijn en ook dat partijen in hun "blote gat" staan met hun volksvertegenwoordigers die onnederlandse standpunten verkondigen. Nu komt er duidelijkheid en ik voorzie dan ook een flinke winst voor een partij als DENK, maar heel zeker ook voor de PVV.
We weten allemaal dat het roomwitte partijbestuur van de PvdA het in grote steden vooral moet hebben van de allochtone bevolking en het zou zo maar kunnen dat die bevolking dat bestuur helemaal niet meer nodig heeft.
Dus prima zo. Het geeft veel meer duidelijkheid over de verschuiving van de macht.

louperdeloup | 02-09-16 | 11:11

+s

watmagjenogwel | 02-09-16 | 11:11

Ik vraag me altijd af wat iemand beweegt om überhaupt in een gemeenteraad te willen (blijven) zitten. Geld?

Ichneumonidae | 02-09-16 | 11:11

De eis tot teruggave van de zetel snijdt hout als iemand op het succes van de partij is meegelift en bijvoorbeeld met 20 stemmen in de raad komt. Maar aangezien deze meneer zelfstandig meer dan genoeg stemmen heeft vergaard, heeft hij groot gelijk om GL de vinger te geven.
Landelijke partijen horen feitelijk niet in een gemeenteraad thuis. Kies voortaan iedereen op persoonlijke titel, dan zijn we voorgoed van dit soort verschijnselen af.

Leipniz | 02-09-16 | 11:11

Borrelende Boris | 02-09-16 | 10:37
kan er naast zitten, maar zover ik weet, is er geen dorpstraat in Gorinchem.

watmagjenogwel | 02-09-16 | 11:10

-weggejorist-

Nefret | 02-09-16 | 11:09

Waarschijnlijk had hij meer dan genoeg voorkeurstemmen van zijn Turkse achterban.

bijna_raak | 02-09-16 | 11:09

Snap trouwens ook niet dat het mensen is toegestaan om in meerdere landen te stemmen. Hoe krijg je dan ooit een succesvolle integratie in het Nederlandse als PVDA-stemturk Mohammed een Gulenfanboy is en PVDA-stemturk Machmud uit dezelfde flat Erdofan is? En dat op typisch Turkse wijze met veel alfamannetjesgedrag ten opzichte van elkaar willen laten merken?
Niet alleen vreten die babyboomers onze toekomstige pensioenen op, ze verschacheren ook nog eens ons land en onze toekomst met dat idiote "kom-maar-binnen-wij-betalen-wel"-beleid sinds de jaren 60.

Graaisnaaiert | 02-09-16 | 11:09

Turken hebben een patent op zetelroof. Het geeft aan hoe Turken in Nederland DENKen over democratie.

Zeddegeizot | 02-09-16 | 11:06

Wat gij niet wilt dat u geschiedt...
-- ach laat maar, dat boek kennen ze niet.

Tjemig | 02-09-16 | 11:06

Daar was de beste man ook op uit. Dit was vanaf day 1 de bedoeling. En ze hebben hem nu nog een stok gegeven om mee te slaan.

PandaBeep | 02-09-16 | 11:04

Het gaat echt goed in dit landje, las net dat er 2 gloednieuwe elektriciteit centrales dicht moeten van de rechter. Een (1) hobby kluppie en 900 man wilen dat dus hoppa weer tig miljard over de balk.

Vesta | 02-09-16 | 11:00

Steeds wordt het duidelijker dat de integratie van de Turkse en Marokkaanse emigranten en hun nakomelingen, schromelijk mislukt is.
Krijg je als je niks eist van nieuwkomers om zich aan te passen en veel van de religieuze bagage in het land van herkomst te laten.

Dank jullie wel PvdA en VVD uit de jaren 60. En de partijen daarna hebben zitten slapen ondanks dat er genoeg aanwijzingen waren dat het niet goed ging.

In de jaren 80 en 90 zag ik nauwelijks hoofddoekjes. In het nieuwe millennium was het net een schimmel die de kop op stak. Je zag ze opeens overal, ook op vrouwen en meisjes die ze eerst niet droegen. Een schande voor dit land wat zich zo op de borst klopt voor vrouwenrechten en vrijheid.

De PVV is voor mij niet het antwoord. Maar dat de ongebreidelde religieuze vrijheid in dit land aangepakt moet worden dat is wel duidelijk. Religie is een hobby, val er geen andere mensen mee lastig.

ODF | 02-09-16 | 10:56

ik kan hier alleen maar van genieten.

Bert Konterman | 02-09-16 | 10:56

Hier wordt pijnlijk blootgelegd dat er dus al twee paralellen samenlevingen zich hebben genesteld in onze natie, deze samenlevingen zullen ons land in een niet te lange tijd ontwrichten en onze sociale cohesie zoals die nog mag bestaan kapot maken. Ik verwacht van onze regering een directe actie en al deze lieden met een dubbel paspoort te verwijderen uit hun publieke functie, zo ook onze ministerie's te zuiveren van dit soort lieden.

Ik ga er vanuit dat ons hele ambtenaren apparaat is geinfiltreerd met deze lieden en toegang hebben tot alle informatie die niet in Ankara en Rabat thuishoort, het paard van Trojan bevind zich al op volle sterkte in onze samenleving.

RUTTE WAT GAAN WE HIER AAN DOEN ? Hier kun je niet voor wegduiken.

Chinook Elsevier | 02-09-16 | 10:56

Weer een Erdominion die een zetel rooft. Je verwacht het niet. Die wordt straks gewoon het lokale opperhoofd van DENK.

Radicalimero | 02-09-16 | 10:55

Ik zou alle Turken binnen GroenLinks willen oproepen iets geks te zeggen in de media.

LibertasSimplex | 02-09-16 | 10:54

Ik vrees dat dat DENK nog wel eens heel groot kan worden. Aantrekkingskracht voor potentieel 5 à 10 procent van het electoraat.

R van Perzie | 02-09-16 | 10:54

@2_amazing | 02-09-16 | 10:32
Hij heeft idd meer stemmen getrokken dan de meeste gemeenteraadsleden. In totaal is het mohamedaanse smaldeel nu al goed voor 5 van de 25 stemmen in Gorinchem. Nog een paar seizoenen polarisatie en 4 kinderen per mohamedaans gezin en ook Gorinchem is eigendom van de sultan.

Pierrepoint | 02-09-16 | 10:54

@marlinn | 02-09-16 | 10:20
Gematigde moslims bestaan niet, eenhoorn fabel. Pakistaanse gozer als collega gehad, snoof en zoop zich elk weekend stuk. Tijdens een avond zuipen liet hij alsnog zich ontvallen dat alle Joden dood moesten.

Rest In Privacy | 02-09-16 | 10:54

Heel goed. Hoe minder GroenLinks, des te minder leuke dingen niet mogen. Minder GroenLinks is altijd goed.

LibertasSimplex | 02-09-16 | 10:52

@ Professor Superhirn | 02-09-16 | 10:45
Hebben we het over dezelfde Arnoud van Doorn? Die ik ken is juist de blanke die het hardste hitst, om zo als laatste schaap door de wolven te worden opgegeten (serieus kan hij niet zijn over moslim zijn, met zijn strafblad, liefde voor Jaguars, etc).

TheseDays00 | 02-09-16 | 10:52

Volkomen terecht. Die zetel heeft hij zelf met het clientelisme dat cultuur is bij onze importvrienden geregeld.
.
Ook een uitstekende les voor onze politiekcorrecte vrienden van de stemveepartijen die dit al decennia oogluikend toestaan om partij- en persoonlijk belang.
.
Als we dit land nog willen redden is het zaak dat er zoveel mogelijk pijn wordt uitgedeeld. 200.000 partijbelidmaatschapten gijzelen dit land met hun corruptie, clientelisme, nepotisme en incompetentie. Die partijen moeten kapot, stuk, over en sluiten...

Parel van het Zuiden | 02-09-16 | 10:50

-weggejorist-

altijdfeest | 02-09-16 | 10:50

Het hoort verboden,dat met die zetels mee te nemen.

altijdfeest | 02-09-16 | 10:50

Ach,, de excuusturk DURFT te praten over democratie?

Dat zal de gutmenschenpartijen leren, neem excuusturken in je gelederen op en na verloop van tijd krijg je een trap onder je ballen omdat je dat schurkentuig niet de plek geeft waarvan ZIJ vinden dat ze er recht op hebben.

ELKE Turk die Erdogan als zijn staatshoofd en leider ziet, en die meent hier de baggerwetten van zijn land te moeten propageren, dient eigenlijk per direct van elk openbaar ambt te worden uitgesloten.
Het is eigenlijk een schande dat we dat soort -omwille van de stemmetjes-
hebben opgenomen in alle echelons van ons openbaar bestuur.
Ook al hebben ze een Nederlandse pas, het zijn en blijven Turken die horig zijn aan de Turkse Hitler.

mallekater | 02-09-16 | 10:49

"Een partij die zo ondemocratisch, zo onfatsoenlijk opereert verliest het morele recht om anderen tot orde te roepen", aldus Ilhan. Hij heeft het natuurlijk over die partij van Erdohan, maar mag hij dat wel zeggen van de Grote Hemelse Leider?

langzullenweleven | 02-09-16 | 10:48

@Einde van de Domheid | 02-09-16 | 10:43
En een kiesdrempel van 5 zetels, en een max tijd van 10 jaar in de 2e kamer. En elke vorm van nevenfunctie of giften pertinent verbieden. Ze krijgen gvd 107.000 pj voor een leraren baantje qua uren en benodigde intilligentie en dan gvd je nog laten omkopen??? Nevenfunctie en giften is gewoon omkopen...

Rest In Privacy | 02-09-16 | 10:47

Het paard van Troje pakt zichzelf uit in de fracties van GL en de PvdA. Naïeve linkse sukkelpartijen. Dan kun je toch beter weglopende PVV'ers hebben die een partij als VNL oprichten. Of een weglopende VVD'er die de PVV opricht.

Oké, Abu el-Doorn en Hero Drinkman zijn ook geen lekkertjes. Maar die staan nu niet hordes ons vijandige buitenlanders in eigen land op te jutten, maar worden vooral hard uitgelachen.

Professor Superhirn | 02-09-16 | 10:45

Jos Tiebent | 02-09-16 | 10:37
Halal welteverstaan.

nemoj me jebat | 02-09-16 | 10:43

Niet zeuren, zo is Wilders ook aan zijn partijtje gekomen.
Het is en blijft vreemd dat een wegloper zijn partijmandaat behoudt.
Dat moest eens veranderen, net als wachtgeld voor een zeer korte kamerperiode.

Einde van de Domheid | 02-09-16 | 10:43

"Voorzitter, meer dan ooit ben ik gemotiveerd om door te gaan als volksvertegenwoordiger."
Even vragen naar de bekende weg. Welk volk vertegenwoordigt hij?

MAD1950 | 02-09-16 | 10:43

Als er echt niet met hem gepraat is of hem geen kans gegeven is om zijn uitspraak recht te praten, zoals heel de politiek dat doet. Heeft hij gewoon gelijk.

ikdenkwat | 02-09-16 | 10:42

Als iemand met voorkeursstemmen is gekozen vind ik het terecht dat je je zetel kunt meenemen. In Nederland kiezen we namelijk vertegenwoordigers op persoonlijke titel en geen partijen.

Bytemaster | 02-09-16 | 10:41

@RickTheDick | 02-09-16 | 10:20
Ken nog een down syndomer van 1.50m, 45 kg. Hij heeft altijd een helmpje op ook nog eens.

Rest In Privacy | 02-09-16 | 10:41

We bekritiseren, praten alleen maar... geen daden.
Het wordt steeds gekker in Nederland/Duitsland? Europa.

Alucard | 02-09-16 | 10:41

@ F. von Zeikhoven | 02-09-16 | 10:21

Ik wil met liefde even een paar gaten in je beeldscherm rammen...

Enter Yeti | 02-09-16 | 10:40

Die scholieren die op Gulen-lijsten staan in Nederland, die zijn pas met domheid geslagen. En die 5000 agenten in Turkije zojuist. Hoeveel miljard moet er weer extra betaald worden aan Erdogan? Dan heeft de EU wel degelijk recht van spreken.

Piet Karbiet | 02-09-16 | 10:40

Zijn alle Turken nu hardline grijze wolven of lijkt dat de laatste tijd alleen maar zo?

Rest In Privacy | 02-09-16 | 10:39

Gorinchem. Daar zit nog een ex-vriendin van mij. (Goedemorgen beste mensen)

Ing. Van der Pik | 02-09-16 | 10:38

"Met stomheid geslagen". Wat had je liever gewild dan?

Bijna weer bitterballen, frikadellen en krokettentijd in de gemeenteraad trouwens.

Jos Tiebent | 02-09-16 | 10:37

Erdogan zal tot diep in de nacht gefeest hebben, toen het bericht binnenkwam dat hij een zetel in Gorinchem had. Kan 'ie eindelijk meebeslissen over de herinrichting van de Dorpsstraat.

Borrelende Boris | 02-09-16 | 10:37

Hij had meer stemmen dan de lijsttrekker. Strikt genomen is het dan logisch dat hij zijn zetel behoudt. Het is een eikel maar wel een gekozen eikel.

Frits de Vriez | 02-09-16 | 10:35

@ Poes Fiep | 02-09-16 | 10:25
Hoeft niet, maar nurture speelt absoluut een rol. Het is de verantwoordelijkheid van de partij om hun vertegenwoordigers te blijven scholen. Verder is het aan de Nationaaloverheid om te gaan communiceren dat Nederlandse verkiezingen gaan over Nederlandse aangelegenheden. Verkozenen die buitenlandse invloeden toelaten in hun werk, moeten worden afgezet op grond van kiezersbedrog...

F. von Zeikhoven | 02-09-16 | 10:33

De politiek is gewend om aan dode paarden te willen trekken.

ruud-topper | 02-09-16 | 10:33

Zo'n verklaring is best een goed idee. Iedere inwoner van Nederland zou bijvoorbeeld een verklaring moeten ondertekenen waarin hij/zij Nederland en de Nederlandse vlag trouw zweert en boven alle andere landen zet. Natuurlijk lost het weinig problemen op maar het is wel een signaal.

Mahatma | 02-09-16 | 10:31

Ik stem nooit meer op groen links.
Ik stem PVV die hebben nog nooit een Turk uitgezet

gestopt | 02-09-16 | 10:31

Wanneer de sultan tienduizenden mensen wegzuivert is het geen probleem. Sterker nog, we moeten niet aan de acties van de 'democratisch' gekozen sultan twijfelen.

Wanneer de lokale Groene Khmer een Ottomaan wegzuivert is het echter 'ondemocratisch en onfatsoenlijk'.

Je blijft lachen met de Ottomaanse medemensch.

dlseth_ | 02-09-16 | 10:29

Natuurlijk houdt ie z'n zetel. Al die Turken die op hem gestemd hebben (na een dwingend stemadvies vanuit de Diyanet-moskee) hebben dat gedaan omdat ie Turk is en niet omdat ie van Groen Links is. Politieke partijen zijn slechts een vehikel voor die lui. Het interesseert ze geen ene flikker bij welke partij ze op de lijst staan, zodra ze gekozen zijn in de gemeenteraad (vaak met voorkeursstemmen) luisteren ze alleen nog maar naar Ankara.

LastShadowPuppet | 02-09-16 | 10:28

Tja hij is gekozen en dankzij de "slimheid" van de politieke partijen is er weer een 1 pitter gecreëerd. Het geeft maar weer eens aan dat we van die politieke partijen af moeten. Laten we gewoon hoofdelijk op volksvertegenwoordigers gaan stemmen in plaats van op een partij. De man staat in zijn recht want Groen Links heeft hem die kans geboden. Het is en blijft een hiaat in ons kies stelsel.

Toetsiemonster | 02-09-16 | 10:28

Je moet ontzettend uitkijken met Turken op je kieslijst. Vaak worden er op gezet om politiek correct over te komen maar omdat Turken alleen op Turken stemmen, komen ze hoe dan ook in de raad. En dan blijken ze vaak ongeschikt te zijn.

Poes Fiep | 02-09-16 | 10:25

De Taqiyya gaat wee in de hoogste versnelling. Het is wat met die maan afgoden.

Fapfap | 02-09-16 | 10:25

F. von Zeikhoven | 02-09-16 | 10:19
Nog een goeie opticiën, iemand? Een brailleversie van GS, Joris?

F. von Zeikhoven | 02-09-16 | 10:21

Betekent dit dat het cliëntelisme in zijn Gorcumse Diyanet-moskee ook overgenomen wordt door DENK of blijft dit in handen van GroenLinks?
destadgorinchem.nl/lokaal/seniorenspre...

Prof. D.A.H. Vintik | 02-09-16 | 10:20

Hij is met stomheid geslagen. Punt.

RickTheDick | 02-09-16 | 10:20

Het is natuurlijk wel terecht dat hij blijkt zitten. De mensen die op hem gestemd hebben, hebben nooit echt iets met GroenLinks gehad.

frank87 | 02-09-16 | 10:20

@kwark001
In elk geval geen 'moslims' in bestuurslagen. Ze zijn vijanden van de westerse samenleving ... ze zeggen het zelf.
Het wordt tijd dat de (linkse) politieke partijen stoppen om moslims te gebruiken als stemmentrekkers maar om naar ze te gaan luisteren!
.
'moslims' bedoel mensen die de meuk echt geloven, en dus niet dat slechts op een culturele manier zijn; zoals ook veel christenen in t land.

marlinn | 02-09-16 | 10:20

DUs je wilt die bewering dattie op eigen kracht gekozen is, even factchecken bij de Kiesraad. Die heeft de stemuitslagen database online gezet. Zeggen ze. Maar niet heus:

Verkiezingsuitslagen Gemeenteraad 1848 - 1917

Deze gegevens zijn helaas nog niet beschikbaar.

www.verkiezingsuitslagen.nl/Voor1918/V...

F. von Zeikhoven | 02-09-16 | 10:19

Doei. Ik hoop dat dit het laatste topic was over deze nazi turk - weet je wat, ook over dat schijnheilige GroenLinks! Positief is wel de ontmaskering van linksche partijen aangaande het inzetten van dubbele paspoorters als stemmen trekkers en "kijk ons eens progressief zijn". Nou niet dus.

funkyd | 02-09-16 | 10:19

En wonderboy Jesse "JFK" Klaver blijft ondertussen lekker zwijgen.

LastShadowPuppet | 02-09-16 | 10:19

Walgelijk gewoon, kennelijk nooit groene ideology gehad...

Extra.Paracetamol | 02-09-16 | 10:19

De zetelroof die je dacht dat zou komen. Ali Baba en de veertig zetelrovers.

Glasgow Argus | 02-09-16 | 10:18

Die gaat naar denk, denk ik zo.

En dan is het hek van de dam. Het zou me niets verbazen als een hele berg andersgepigmenteerden van alle partijen uit de partij stappen en zich verbinden in een "sloop nederland en de blanken" partij.

Vogelbeest | 02-09-16 | 10:18

Och ja, het begin van de problemen. En nog steeds hebben sommige mensen nog geen idee. Geen idee, die hadden dat ook nog maar weer?

roze_bril | 02-09-16 | 10:18

emphatie :)

Vic | 02-09-16 | 10:18

Hahaha wat dachten we dan ....

ikbenj | 02-09-16 | 10:17

Waar ligt Troje eigenlijk ?

RobdeNijscoman | 02-09-16 | 10:17

Kunnen we dit soort figuren ook niet gewoon het land uitflikkeren? Terug naar Turkije? Scheelt een hoop gezeik en ze zijn toch alleen maar met dat land bezig. Lekker daar gaan zitten zou ik zeggen.

OpperGek | 02-09-16 | 10:17

Schizofrenie gaat het helemaal worden in 2017...

F. von Zeikhoven | 02-09-16 | 10:16

Geen dubbele nationaliteiten in bestuurslagen. Wat mij betreft nergens.

kwark001 | 02-09-16 | 10:15

De 5e

grandjury | 02-09-16 | 10:15

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl