Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Nederlandse journalist Ilhan Karacay klikturk AKP

topicilhankaracay.jpg Een journalist die klikt voor een regime dat echte journalisten het liefst allemaal achter de tralies zet, die heeft een wel heel erg slecht afgesteld moreel kompas. Ilhan Karaçay, jarenlang een vaste waarde in de Turks-Nederlandse journalistiek en - hoe kan het ook anders, programmamaker voor de Nederlandse Staatsomroep, maar ook bij pro-Erdokrant Sabah - duikt geregeld op in de documenten die WikiLeaks over het Turkse regime naar buiten heeft gebracht. Blijkbaar geeft Karaçay middels een knipselkrantje aan AK-partimedewerkers door hoe men hier in Nederland typt over Turkse zaken, zoals over onze bestie Ebru. Hij mailt ondermeer met "cemilcicek@akparti.org.tr". Cemil Çiçek kennen we, want dat is de oud-voorzitter van het parlement en een hele meneer binnen de AK-partij; wat heet, hij is één van de mede-oprichters. Karaçay schrijft onder andere dat het Turkse consulaat in Nederland 3e en 4e generatieturken - met name Ebru Umar - beschouwt als "onze zonen en dochters". Suspect en een journalist onwaardig, maar goed, van iemand die de Armeense genocide ontkent hoeven we natuurlijk niet al te veel morele ruggengraat te verwachten. Nou Karaçay, schrijf je baasjes in Ankara maar dat we je een ontzettende geitenlül vinden. Regimejournalisten, altijd -1. De grüüten! topickaracay.jpg Blijkbaar doet meneer zijn integratie-ondermijnende werk zo goed, dat hij met lof wordt overladen; Ilhan Karacay wordt in dit stukje gezien als een echte echte amateur diplomaat. Hij zou voor deze diensten een straat vernoemd moeten krijgen in zijn geboortestad Mersin.
ÜPDATE:Verklaring van Karaçay: ies nieüwsbrief, geen gerichte mail aan AKP. Onze maximale cülpa, ons Turks is niet meer wat het geweest is. Geef die man een straat in zijn geboortedorp! Verklaring İlhan Karaçay Wikileaks heeft honderdduizenden e-mails openbaar gemaakt van de Turkse AKP, de regeringspartij van president Recep Tayyip Erdoğan. Hierin zijn ook enkele email’s van mij aan een parlementsleden van de AKP gepubliceerd. Hierdoor wordt ik nu door verschillende Nederlandse nieuwssites ten onrechte beschuldigd voor klikken aan het regime van Erdoğan. Maandelijks schrijf ik over verschillende onderwerpen welke ik naar 25.000 email adressen verstuur. Dit zijn o.a. mediasites en parlementsleden van verschillende partijen zowel in Nederland als in Turkije. Ter verduidelijking kan ik deze emailadressen op verzoek u toezenden. De berichten die ik schrijf zijn openbaar en worden ook gepubliceerd door verschillende Turkse nieuws sites. In mijn berichtgeving ben ik neutraal, objectief of voorzie deze duidelijk van commentaar. Deze kunnen soms voor maar ook tegen het regime van Erdoğan zijn. İlhan Karaçay 20 juli 2016

Reaguursels

Inloggen

Gisteren even erin gedoken, helaas wordt er nu "mogelijk" ongewenste software geinstalleerd bij bezoeken van de site. Dus een paar highlights.

Een mail ging over Jihad scholen, een rapport waar men aangaf dat in 2002 enkele duizenden kinderen jaarlijks naar een jihadschool/les gingen, dat zijn er naar verluid nu meer dan 1 miljoen per jaar.

Andere mail ging over israel, die worden "staat terroristen genoemd"

Andere mail over de excuses aan Rusland i.v.m. neerschieten straaljager, motivatie voor de excuses was o.a. om sterker tegenover de VS te staan.

Andere mail over vele moslim terroristische organisaties, daar wordt steevast de link gelegd naar CIA etc. Terwijl in weer een andere mail werd benadrukt dat IS handelt volgens de islam en dat ze daarom ook gehoord dienen te worden en niet gezien dienen te worden als iets wat los staat van islam.

mysteryposter | 21-07-16 | 13:35

Al met al.. beperkt in tijd en taal.. geeft het wel een aardig beeld. Turkije als pion, moet toch wat. Wil bijvoorbeeld wel rekening houden met als syrie dan uiteenvalt het daarna wel kan besluiten zich toch weer te verenigen.. en hoe zijn we dan nog vrienden? En alles prima, maar Rusland in prima in staat om Turkije pijn te doen. En, gezien het ondervonden minderwaardigheid, wat is NAVO voor 'hunnie'? Relevante vraag voor Turkije lijkt me. Doet denken aan Snowden die ook aantoonde dat wat de USA ook doen of laten.. er is/wordt altijd wel iemand kwaad.

Er word ergens genoemd dat turkey in 2018 300 mld gaat krijgen van EU. Geen idee welke valuta. Beetje veel in euro's. En zij hebben het maar wat lastig met vluchtelingen. Misschien wel zo lastig dat 'we' frontex beter op hun grens kunnen inzetten.

Maar ook wat andere dingen als helicopters en vluchten van TA met wapens en sigaretten naar oekraine, iran, irak. Over 'decoderen' naar 'kiwi's'. Ook veel Hilton.

Veel namen, van bekende turken over de hele wereld. Voornamelijk door derden opgetekende verslagen.

En ook hier veel USA joden complotten. Sowieso is USA ultieme kwaad.
Dus mwah.. je vooroordelen aangaande controle, corruptie enzo worden wel bevestigd.

Wat zoektermen die veeel mooier kunnen worden:
Turgut Torunoğulları
Marmaris
sigaralar (sigaretten)
Ahmet Nazif Zorlu
Sabancı family
Reza Zarraf
Babak Zanjani
wikileaks.org/akp-emails/?q=a&#28...

Alquest | 21-07-16 | 10:37

@donjon | 20-07-16 | 13:32
"gecombineerd met nederlandse politiek correcte goedgelovigheid"

En u gelooft dat dit werkelijk "nederlandse politiek correcte goedgelovigheid" is?

Nee hoor onze eigen politici doen precies hetzelfde als die Turken, namelijk: "Bedriegen, de boel bedotten, faken, liegen, list, oplichterij, vervalsing en zwendel".

Pieter V | 21-07-16 | 09:30

"In mijn berichtgeving ben ik neutraal, objectief of voorzie deze duidelijk van commentaar."

Ik snap het. Van de begrippen "neutraal" en "objectief" bestaat een Turkse versie die op straffe van gevangenisstraf tot aan de dood door het regime Erdogan is opgelegd aan alle Turken in de hele wereld.

Pieter V | 21-07-16 | 09:19

Misschien de hoogste tijd om Turken in Nederland die al lang en overduidelijk bezig zijn de Nederlandse staat te ondermijnen en de de Nederlandse samenleving te intimideren eens een Erdogan behandeling geven op basis van diezelfde argumenten.
Dat is de taal die ze snappen en ondersteunen.
Gewoon zonder enige vorm van proces oppakken, mishandelen en voor jaren in de gevangenis donderen, althans diegenen die de genoemde voorbehandeling hebben overleefd.

Oh, dat mogen wij niet? Wij moeten ons van de EU dictators gewoon aan deze overheersers overgeven en hun krankzinnige ideologie aannemen?

Pieter V | 21-07-16 | 09:10

En dat geteisem mag hier gewoon wonen.
Ik ben er nu al moe van en het is nog maar half 7.
Een kutturk die zijn eigen landgenoten verraadt aan zijn baasje Adolf Erdogan.
Erger kan niet.

mallekater | 21-07-16 | 06:26

Is geen nederlander gewoon turk, nederlander is ie gewoon voor het gemak, tis net een jas die je naar believen aan en uittrekt.

Umberto die trotzoni | 21-07-16 | 00:28

Turkse dames van het onthaal.

buikdanseressen ?

Rene046 | 20-07-16 | 22:34

Vind ik ook mooi. Heb ik nieuws???
(bla bla we gaan naar sochi toe) Ik persoonlijk waken over het kampioenschap, had de media Corendon en CEO Atilay effect ongelooflijk belangstelling getoond om zich te gedragen gemaakt. U zult herinneren een nacht tijd was erg vastgelopen en giet de urine in een muur en gearresteerd door de politie Atilay Uslu, 'Poetin boos op de muur' titels en had groot nieuws over de hele wereld geweest. Atilay Uslu en touroperators Push partner Raskin hoe de opvattingen van veel deskundigen over hoe om zich te ontdoen van de Turkse toerisme Ilhan Karachai in Sochi is gelegen in een grote şekkil media. De Atilay Uslu verklaarde angst om niet omzeild door reclame, zegt dat hij de sponsoring zou effectiever zijn in populaire sporten zijn. Atilay Uslu gaat ook verder dan dat en 'state of Turkije, als wij hier in de buurt kunnen ook het opzetten van teams in verschillende sporten. Gevestigde deze teams, zal het land de nationale ploeg atleten te ontvangen. ' Hij zegt. Atilay Uslu, had een dossier over deze kwestie voorbereid.
(wikileaks.org/akp-emails/emailid/3811...)
Atilay Uslu is erg googleble.. en die heeft dan tegen Putins muur gepist?

Alquest | 20-07-16 | 22:19

alleen jammer dat google translate er een zooitje van maakt wat deze gast verteld.en je zoekt je te pleuris..
.
Meer uzujn Ik woonde in Nederland voor een tijdje, ging ik naar de Nederlandse nationaliteit en 'Nederlands' Ik probeerde te zijn, maar ik kon het niet doen.
.
Tijdens een officiële welkomstceremonie georganiseerd door de Nederlandse minister-president Mark Rutte, een Davutoglu zei dat de Turkse dames van het onthaal commissie protocol chief, "Je bent hier niet om een ​​last te worden, brengt u overvloed Welkom zegeningen toe te voegen," zei hij. waarin staat dat de zes parlementsleden in het Nederlandse parlement Davutoglu, "We hebben aanzienlijke invloed op de lokale overheid.
.
Het is de ontwikkeling van een nieuw beleid vluchteling door middel van voorlichting, "zei hij. "Vandaag ben ik erg blij dat het ontwaken Europees bewustzijn, is het ontwikkelen van een nieuwe vluchtelingenbeleid door middel van voorlichting," premier Davutoglu het gebruik van de uitdrukking, zei verder: "Natuurlijk, racistische bewegingen, vluchtelingen verzet tegen hen zal islamofobie te ontwikkelen in het beste voorbeeld van de islam u je zal aanbieden. De islam is niet alleen te vertegenwoordigen Islam Deas Deas, zelfs als je laten zien dat je deel uitmaakt van de islam. Uw nederigheid, uw eer, uw genade, uw mededogen, je bent met elke staat vindt hier nemen de zware last in meer dan Dease van de islamitische wereld uitgevoerd, moslims en 'Dat is wat Anatolische Islam, wij geloven in religie, is dit zeggen dat je leeft met je beste voorbeeld van de buren.
.
Ik hoop dat de komende 4 jaar hebben we beloofd in onze mensen, met maximaal een zeer sterke visie 2019 zal weer gaan voordat we elke hervorming doen, zullen wij de openbare orde te vestigen in het land, de betrekkingen tussen Turkije en de Europese Unie, we op het spoor zat, zullen wij ons land uit de omliggende ring van vuur te houden, zullen we de underdog te hebben en zal de economische zin te maken Turkije, ik hoop ook om uit te gaan van het gemiddeld inkomen groep naar de met een hoog inkomen groep zal nu verwijdert de hoge inkomensgroep. Hiervoor zijn wij altijd bij je, oog om oog, moeten we altijd knie koord samen zijn.
.
translate.googleusercontent.com/trans...

Mooie teksten maar amper te lezen met Google

Rene046 | 20-07-16 | 21:57

Stuur die adressen maar door om je gelijk te halen. Heb je in ieder geval een privacy rechtszaak aan je achterste.

A la snackbar | 20-07-16 | 21:25

Hier nog een leuke "De EU zal Rutte voor hun karretje spannen om het doel te bereiken " wikileaks.org/akp-emails/emailid/24989

Jetstream | 20-07-16 | 20:56

Ik mag hopen dat deze meneer een goed gesprek met zijn werkgever krijgt, en dan bedoel ik natuurlijk zijn Nederlandse werkgever. Een beetje Ebru Umar lopen verraden zodat uiteindelijk Mark Rutte en Bert Koenders alles moeten doen om haar vrij te praten.

Osdorpertje | 20-07-16 | 20:06

Wel veel reacties die geheel met GS meegaan in de beschuldiging.

SyntaxError | 20-07-16 | 19:16

@PieterC | 20-07-16 | 16:44
Dat premium reaguurders abonnement is er niet voor niets... :-)

Wijze uit het Oosten | 20-07-16 | 19:02

Dit gaan nog hele leuke 2e kamer verkiezingen worden, al die (islamitische) bagger werpen ze zomaar in de schoot van Wilders.
Wacht rustig op de volgende peiling van de Hond.

Keyboardspeler | 20-07-16 | 18:31

Rotterdam heeft hele wijken waar de turk letterlijk figuurlijk en bestuurlijk al jaren lang de dienst uitmaken.Buiten ouwe Nederlanders kom je geen jonge Nederlandse gezinnen meer tegen ,laat staan kinderen.Wel 48 vreettenten 42 kapperszaken nagelstudio s en turkse giftschops en oowja 2 Nederlandse winkels.Welkom in het mooie Rotterdam Delfshaven.Pim draait zich om in zijn graf als die zou weten dan leefbaar lekker met de PVDallachtonen mee heult,en de moslims lachen zich dood. Geen stoere havenarbeiders meer maar gastarbeiders die wel gast willen zijn maar geen arbeiders.We zijn al in de jaren 80 overgenomen en zal nu wel duidelijk worden met deze imails van de klik en klaag turk die het zo slecht hebben hier.R.I.P Rotterdam

KwiKweKwak | 20-07-16 | 17:56

Feynman | 20-07-16 | 13:46
Wat een eng, primitief volk is dat. Hiervan kan de werled met heel wat minder, minder, minder toe..

BlowingBubbles | 20-07-16 | 17:34

Dit is in ieder geval geen Nederlandse journalist.

BlowingBubbles | 20-07-16 | 17:31

"Google translate kan helemaal niks met die Turkse teksten,.."
@ Asimov6 | 20-07-16 | 14:49
als je op de webpagina met je muis "rechts-klikt" dan vraagt het "Translate to english" en dan kun je het in gebroken engels lezen

telelezer | 20-07-16 | 17:28

Ik neem aan dat we deze spion na 30 jaar achter tralies direct het land uitzetten?
@ P. Pantoffel | 20-07-16 | 13:27
.
nee hij krijgt AOW en een gratis sociale huurwoning (en wij maar dokken)

telelezer | 20-07-16 | 17:24

Daesh in Afghanistan are CIA thugs
Een mailtje van Kadir Abdul Mohmand Former Representative for North America of the Afghan Freedom Fighters in the 1980s aan Bob Corker:
wikileaks.org/akp-emails/emailid/9739...

SyntaxError | 20-07-16 | 16:59

Stiller | 20-07-16 | 16:25

Wat ik eruit las, met mijn gebrekkige kennis van het turks dan, is dat 'ze' daar in Turkije het wel veroordeelden dat ze de pvda uit gewipt werden. Dan trek ik de conclusie dat wat die heren doen op de voet gevolgd word in Turkije. Dat is lijntje 1. Zegt ook niet veel meer dan dat, maar wie weet wat er nog komt? 300K documenten heb je niet 1-2-3 doorgespit.

gaffelbaard | 20-07-16 | 16:50

@Brutus_Bosch | 20-07-16 | 16:29

Niet miepen! Het is al erg lang duidelijk dat de moderators hier een dubbele moraal hebben. De auteurs spreken over het aansteken van de ovens en de reaguurders mogen niet over het gas van de ovens schrijven. Of je moet zo fossiele reaguurder zijn, want die komen ook nog wel eens ergens mee weg.

PieterC | 20-07-16 | 16:44

@Plosh | 20-07-16 | 16:28
er komen nog mails vrij, dit is pas de helft, maar dat lijstje met namen van andere turken bij andere Nederlandse partijen vind ik best misselijk en typisch islamitisch Turks.

Crufty | 20-07-16 | 16:42

Het wordt tijd dat dit soort mensen als landverraders worden aangepakt, met veel NSB-ers en "zwarte markt volk" die zichzelf verrijkten middels het verdriet van anderen is tot en met de jaren 50 van de vorige eeuw afgerekend. Een Haagse NSB-er die na de oorlog een paar weken vast had gezeten en daarna dacht te gaan genieten van zijn bij elkaar geroofde centen is kwam van de "koude kermis thuis" en liep pardoes onder de trein...

PieterC | 20-07-16 | 16:40

d*

John Dough | 20-07-16 | 16:36

Vroeger wisten we wel raak met zulke mensen.

John Dough | 20-07-16 | 16:36

Kaalscheren en op een platte kar door het dorp.
Oeps.. kaalscheren is al gebeurd.

ijsaartindeoven | 20-07-16 | 16:35

@ Brutus_Bosch | 20-07-16 | 14:17
Weggejorist?
Wat zijn jullie voor een lamzakken. Ik constateer wat, lees zelf dat ze Wilders een fascist noemen en hem vergelijken met Hitler.

wikileaks.org/akp-emails/emailid/3767...

Brutus_Bosch | 20-07-16 | 16:29

witchmaster | 20-07-16 | 14:14

Een mooi stukje proza. Het moet gezegd.

Nehemia | 20-07-16 | 16:29

Wat zou dat een stunt zijn als blijkt dat er ook mails tussen zitten van de kamerleden van DENK.

Plosh | 20-07-16 | 16:28

Turk of Nederlander ?

NB-Stb | 20-07-16 | 16:27

@gaffelbaard | 20-07-16 | 16:19

Ik heb er ook naar gezocht, maar kon niets belastend vinden over die twee.

Stiller | 20-07-16 | 16:26

@gaffelbaard | 20-07-16 | 16:19

Zo lees ik het echt niet. Ze informeren wat hier is gebeurd, en dat die twee kneuzen uit de partij zijn gezet. Dit komt niet van die twee zelf, maar een iemand anders die erover schrijft.

Stiller | 20-07-16 | 16:25

Stiller | 20-07-16 | 16:12

Dank voor de vertaling, Stiller.
Blijft over, zelfs als 'afgevaardigden' te ver gaat/onjuist vertaald is, dat uit het bericht op te maken valt dat er toch een lijntje te vinden is tussen DENK en de AKP in Turkije.

gaffelbaard | 20-07-16 | 16:19

EefjeWentelteefje | 20-07-16 | 13:53

Goed punt van die man. 'Stop uitleveringen aan Turkije'.

Doe daar dan maar bij 'Stop uitKeringen aan Turkije'.

Uitkeringen worden nu al ook niet geëxporteerd naar zo ongeveer elk Afrikaans land (muv Marokko www.uwv.nl/particulieren/overige-onder...) en dat is niet zonder reden. De rechtmatigheid erop kan namelijk niet gecontroleerd worden. Dat is nu ook het geval met Turkije. Stoppen dus met die export van de AOW naar de turkse pensionado's. Laat Erdogan maar voor ze zorgen. Als hij dat net zo zorgvuldig en gedreven doet als de met de zuivering nu in Turkije, dan hebben de turkse pensionado's niks te vrezen en gaan ze er misschien ook nog op vooruit.

gaffelbaard | 20-07-16 | 16:16

Döner at ik al niet meer omdat er altijd poepresten gevonden worden door NVWA, maar nu staat alles op de zwarte lijst wat Turks is. Moet mijn vrouw op zoek naar een nieuwe kleermaker.

Dutch_Holland | 20-07-16 | 16:13

@gaffelbaard | 20-07-16 | 16:01

Onjuist. Turk kokenli milletvekili betekent parlementsleden van turkse afkomst, of letterlijk met turkse roots.

Stiller | 20-07-16 | 16:12

@De Koreaanse Slet | 20-07-16 | 15:42
Zo werkt het vaker; in Iran kregen de analfabeten uit de bergen de wapens en daarmee de ultieme macht over leven en dood (dus uitingen) van de intellectuelen.

Crufty | 20-07-16 | 16:08

@BREKEND: De Turkse versie van boekverbrandingen: www.facebook.com... via Pritt
Feynman | 20-07-16 | 13:45
Nou heb ik geen FB, dus kreeg een witte waas eroverheen.. Maar dat zijn dus allemaal Turkse mannen en ze jatten ook nog de computer mee??
Aan de andere kant, als je geen (seculiere) docenten hebt, hoef je ook geen boek te lezen, de imam verzorgt de koran wel.
Als ik dit zie, die agressieve, dominante, domme, islamitische mannenwereld vol haat tegen kennis en visies anders dan de koran, dan denk ik; flikker die sloopturken naar het kalifaat, in de EU hebben ze niets te zoeken.
Die boekhandelaar, die mag hierheen komen.

Crufty | 20-07-16 | 16:05

@GS
Kijk nou! Lees ik dit nou echt? Lees even mee.

Wikileaks. Leuk! Denk ik, en ik zoek even op Kuzu van DENK. Komt ik dit tegen. wikileaks.org/akp-emails/emailid/2504...
In de tweede zin staat er dit: Partinin entegrasyon politikasını eleştiren Türk kökenli milletvekilleri Tunahan Kuzu ve Selçuk Öztürk'ü Meclis Grubundan ihraç ettiler.
Google translate maakt daarvan: Turkish deputies criticizing the integration policies of the party were expelled from Tunahan lamb and Selcuk Ozturk Parliamentary Group.

Yep. 'Turkish deputies' Het staat er. Turkse afgevaardigden.

Turkse afgevaardigden????

Ziedaar. De lange arm van Erdogan. Nu ook in ons eigen kikkerlandje politiek. Binnen de PvdA! (tot ze eruit getrapt werden dan). En dat doet me afvragen hoeveel meer 'turkse afgevaardigden' we in NL hebben in de politieke partijen, in de TK, de EK, gemeenteraden en andere overheidsfuncties zoals bijv. bij defensie, politie, IND, Douane, enz enz.
Lijkt mij iets dat interessant genoeg kan zijn om het uit te pluizen.

gaffelbaard | 20-07-16 | 16:01

@compitaal
Met nieuwsuur en dwdd bovenaan het lijstje.
Jeroen Pauw is af en toe nog wel realistisch.
Labanda | 20-07-16 | 13:57

De hele radio 1 kliek van redactie tot radio presentator uit hun functie zetten en vervangen door een neutraal journalistieke redactie .
Huidige staat van deze staatsradio is om te huilen; dagelijks wordt je op deze zender getrakteerd op een flinke dosis linkse islam propaganda dat als diarree de radio uit komt spuiten .

phman68 | 20-07-16 | 15:59

@Lupuslupus | 20-07-16 | 14:34
ja.. 'paar' is inderdaad een understatement.

Crufty | 20-07-16 | 15:49

Feynman | 20-07-16 | 14:17

Ik had trouwens nog hoop dat de recente aanslagen echt van Daesh kwamen en dat Erdogan niet zo gek zou worden maar inmiddels geloof ik wel in valse vlaggen. Ik denk dat hij echt net zo gestoord en gevaarlijk is als Poetin.

De Koreaanse Slet | 20-07-16 | 15:44

Toch binnenkort maar even wat aan Wikileaks doneren!

kortebroek | 20-07-16 | 15:43

Feynman | 20-07-16 | 14:17

Beiden. Zowel Stalin als Hitler wisten dondersgoed dat ze de intelligentsia moesten elimineren en z.s.m. precies wat Erdogan doet dus. Poetin deed precies hetzelfde. Levensgevaarlijke ontwikkelingen op ons continent. Na de Russen nu ook de Turken verloren aan populisme, religie en dictatuur.

Oh en ik weet dat reaguurders weer gaan huilen dat ik lijd aan 'Poetin-haat' maar voor de oplettende kijker zie je precies hetzelfde patroon. Aanslagen, de grote leider die zich opwierp als redder, journalisten die worden vermoord of monddood gemaakt, intelligentsia dat wordt verbannen en macht dat geconsolideerd wordt bij machte en manipulatie van het volk.

Het enige verschil? Poetin gebruikt de Russische Orthodoxe kerk.

De Koreaanse Slet | 20-07-16 | 15:42

HdJ& | 20-07-16 | 13:48
Uiteraard. Gülen is van 't zelfde laken een pak. Dat is de reden dat Erdogan 'm wil uitschakelen; ze vissen in dezelfde reli-vijver en zijn dus ideologische concurrenten van elkaar.

Andermaal dringt de vergelijking met de Rijksdagbrand zich op. Hitler wilde van de communisten af. Niet omdat ze ideologische tegenpolen waren, maar juist omdat ze zoveel gemeen hadden met de Nazi's. Beiden zochten hun aanhang in de straatarme en gedesillusioneerde arbeidersklasse, en beiden beloofden hun achterban het Grootkapitaal (lees: de Joden) aan te pakken.

Lagonda | 20-07-16 | 15:42

Lijkt me een toppertje voor DENK. Hebben we dat tuig mooi bij elkaar

van heinde en verre | 20-07-16 | 15:32

Bafbeffer | 20-07-16 | 15:20

aight.. | 20-07-16 | 15:31

voor de duidelijkheid: een jihadistische terreurcel die aanslagen wilde plegen in nederland.

aight.. | 20-07-16 | 15:31

Bafbeffer | 20-07-16 | 15:20
ik koop al niks meer van dat soort spul sinds er in roosendaal een cel werd opgerold die 100.000 euro in een tas had zitten, verdiend met een shoarmafabriek/handel (wat het bedrijf nou precies deed verschilt per bron die je leest).

aight.. | 20-07-16 | 15:31

hmm Turkse nazi's?

Bafbeffer | 20-07-16 | 15:24

gewoon alles boycotten wat Turks is..... geen kebab, kapsalon enzo.

Bafbeffer | 20-07-16 | 15:20

We Mogen toch wel stellen dat 2016 het jaar is het gordijn om de Turkse gemeenschap toch wel definitief gevallen is. Nu in 2017 nog even de mythe doorprikken dat we 'van Chinezen tenminste niet zoveel last hebben'.

BlowingBubbles | 20-07-16 | 15:16

Sorry, maar ik heb een aantal emails gelezen, ik lees nergens iets NSB-achtigs. Hij informeert hoe het hier toegaat, wat de ontwikkelingen zijn, maar ik lees nergens dat hij iemand heeft verlinkt of zo.

Stiller | 20-07-16 | 15:04

Feynman | 20-07-16 | 14:17
Aanval op de intelligentsia is toch meer een Pol Pot dingetje. Je was al intelligent als je een bril droeg in Cambodja.

Graaf van Egmont | 20-07-16 | 15:04

Dat zijn nou echt Stasi praktijken. Dat ie bij de NPO werkt verbaast mij dan weer niets.

Osdorpertje | 20-07-16 | 15:04

Doet me wat denken aan een Volkskrant journalist die afstemt met de PVDA, of aan een NRC journalist die overlegt met Groenlinks/D66. Of de trouw medewerker die praat met de gristenpartijen.

Omdat deze Turk bij de staatsomroep heeft gewerkt, zou je hem eerder als PVDA klikker verwachten.... Misschien een combinatie van. ..

de.suriXL | 20-07-16 | 15:03

Laten we eerlijk zijn, onze staatsjournalisten zijn ook gewoon een verlengstuk van de NL- c.q. EU-bezetters. Zie Twan en Marielle, die iedere rechtgeaarde blanke west-europeaan graag wegzetten als populist, racist en/of rechtsextremist. En de EU is natuurlijk het beloofde land waar iedereen gelijk is, en waar de honingpotten onuitputtelijk zijn, en iedereen aardig voor elkaar is.

ad melkert | 20-07-16 | 14:58

helaas moet je tegenwoordig eerst onder het plembsel lezen wie het geplembt heeft.
Spaart een hoop leeswerk, en vooral betreft m.n figuren die pas in de middag gaan reaguren.

watmagjenogwel | 20-07-16 | 14:57

NSB, weg ermee !

krelus | 20-07-16 | 14:57

Jongens WO3 is begonnen.

Charles de Batz | 20-07-16 | 14:53

Hoe houden we nu in gütsnaam de güttürkün en de küttürkün uit elkaar? is er soms verschil in de blümütjüs op de küpvüdjes?

Tjemig | 20-07-16 | 14:51

Heb jarenlang zaken met dat volk gedaan, onbetrouwbaar tyfusvolk.
En als je kenbaar maakte dat je ze liever niet als "klant" had, speelden ze de onschuld zelve, of gingen intimideren en lieten een gun in de broekzak zien.
Voor mij waardeloos volk, en keer op keer wordt het weer aangetoond.

watmagjenogwel | 20-07-16 | 14:50

Zeg ik iets heel erg verkeerd wanneer ik me vurig wens dat de aanhang van Erdogan hier te lande hetzelfde lot wacht als die bijna 50.000 mensen die Erdoklootzakje heeft laten oppakken?
Voor wat hoort wat.
50.000 Erdo-tegenstanders naar de dood gejaagd, dan ook hier in de beschaafde wereld 50.000 Erdo-idioten idem á la hetzelfde.
Dat is een faire ruil, een mooie ruil, of niet soms?

mallekater | 20-07-16 | 14:50

Google translate kan helemaal niks met die Turkse teksten, geen touw aan vast te knopen. Ik kijk uit naar de eerste vertalingen en interpretaties van die Erdoganleaks.

Asimov6 | 20-07-16 | 14:49

witchmaster | 20-07-16 | 14:43
Mee eens,waarbij het hebben van twee paspoorten het onmogelijk maakt om politieke en bestuurlijke invloed uit te kunnen oefenen.

swassannuf | 20-07-16 | 14:46

Momenteel volgens staats-radio een is de jongeren beweging denk hier in Nederland dubbel zo groot als de VVD ,het wordt hoog tijd om de verkiezingen heel snel te veranderen met een ondergrens in te stellen .
en graag de grondwet aanpassen anders zijn we binnen 10/12 verloren

witchmaster | 20-07-16 | 14:43

LOL @ geitenlül

Hei-kneuter | 20-07-16 | 14:43

De Turkse NSB DENKt met u mee !

Castor12 | 20-07-16 | 14:43

Prof. D.A.H. Vintik | 20-07-16 | 14:34
Thnx
Maar Nezaatje stond er niet bij,zie ^

swassannuf | 20-07-16 | 14:43

swassannuf | 20-07-16 | 14:40
Waarschijnlijk op de loonlijst van Erdogan.

Charles de Batz | 20-07-16 | 14:42

waarom niet zo behandelen als in Turkije?

prutserstentop | 20-07-16 | 14:40

nl.wikipedia.org/wiki/Neza_Albayrak
Deze turkse tante dacht dat Dordtenaren domme boertjes waren.
Not.
Hoe zou het inmiddels met haar man zijn?

swassannuf | 20-07-16 | 14:40

kan iemand eens uitzoeken of deze man misschien ook nog een uitkering van ons krijgt?

prutserstentop | 20-07-16 | 14:36

Charles de Batz | 20-07-16 | 14:28
U ziet dat helemaal verkeerd.
Een verwarde man kan toch ook een journalist zijn.
En voor één zo'n akkefietje het hele regeringsbeleid omver te gooien gaat veel te ver.

botbot | 20-07-16 | 14:36

Ottomanen, wij zijn koning Sobieski nog niet vergeten en de Polen zelf ook niet !!
www.bizpacreview.com/2015/09/14/islam-...
www.youtube.com/watch?v=pDHvwz0jRuw
en.wikipedia.org/wiki/John_III_Sobies...
Een gevolg van het feit dat de Polen nog een identiteit hebben weten te behouden en een gezamenlijke katholieke traditie hebben. Hier in Nederland is het "ieder voor zich" en heeft men onze "gezamenlijke waarden" uit het register geschrapt tot aan de voordeur van de Paashaas, Kerstman en Sinterklaas toe.

matrixbluepill | 20-07-16 | 14:35

Mooi stukje van Ellian, hij roept gewoon op tot revolutie twee.
Crufty | 20-07-16 | 14:25
.
Citaat uit Ellian's artikel"
.
"Jammer dat nu net als in Iran, een PAAR ondankbare, redeloze Turken achter een barbaarse tiran staan."
.
Hoe graag ik de artikelen van Ellian ook lees, hier slaat hij toch grandioos de plank mis.

Lupuslupus | 20-07-16 | 14:34

Had niet anders verwacht. Die verklikken hun ouders nog om een dictator te steunen. Hoe diep kun je zinken.

prutserstentop | 20-07-16 | 14:33

Charles de Batz | 20-07-16 | 14:28
Ook voor Mark Trutte. Hij heeft dan wel geschiedenis gestudeerd maar kennelijk na 1920 niet meer zo goed opgelet.

Ben-Kotsbeu | 20-07-16 | 14:32

Nederland is ook aan schoonmaakactie toe.
Anti-gedrag over de grens!

Antitheïst | 20-07-16 | 14:30

Ga direct door naar Ankara. Ga niet langs Timmermans. Steek als straf niet deze keer je lul in een geit, maar in een wespennest.

gratias | 20-07-16 | 14:29

Dit moet toch als een enorme verrassing bij Pechold zijn binnengekomen. Dit had hij nooit nooit kunnen denken. Serieus. Hij huilt zich in slaap vanavond. Als hij al kan slapen. Hoe moet hij nu de multicultidroom nog verdedigen?

Charles de Batz | 20-07-16 | 14:28

Hoe kan dit soort figuren voor onze omroep werken ? Wat moet zo'n figuur in godsnaam hier. Flikker op. Ga naar je eigen land .

Zwizalletju | 20-07-16 | 14:26

Als er Klik-Türken zijn, dan wüllen wij ze wül hebbün, aldüs GrüünLünks.

Uw Psychiater | 20-07-16 | 14:25

@Feynman | 20-07-16 | 14:17
Volgens Elseviers Ellian, www.elsevier.nl/opinie/opinie/2016/07/... ,kennen de islamisten dan ook geen natie;dat begrip werd daar door Atatürk ingevoerd, nadat het kalifaat uiteenviel omdat ze zo ontiegelijk achter bleven lopen op de vooruitgang in het Westen, ze kennen alleen de Ummah.
En dat willen ze weer.
Mooi stukje van Ellian, hij roept gewoon op tot revolutie twee.

Crufty | 20-07-16 | 14:25

@Feynman | 20-07-16 | 14:17
Meer Pol Pot.

Piet Karbiet | 20-07-16 | 14:25

De regering hier vind het niet erg als ze iemand oppakken die veraden is door deze kliklul, ze martelen daar iemand die dan opgepakt is ,dus tegen de democratie van Erdogan is .
Ik zou deze klootzak het land uitgooien .

fleurtje | 20-07-16 | 14:24

@De Koreaanse Slet | 20-07-16 | 13:47
Alles heeft een oorzaak... ;-)

Mark_D_NL | 20-07-16 | 14:23

Kan iemand de zusjes Albayrak ff scannen?

swassannuf | 20-07-16 | 14:22

Feynman | 20-07-16 | 14:17
Zijn economische politiek is al jaren 100% Hitler. En zijn aanhang lijkt er ook erg op. Nu de economische groei stagneert wordt het oorlog.

Ben-Kotsbeu | 20-07-16 | 14:22

Kan eigenlijk niet geloven dat de VS zo stom zouden zijn atoombommen in Turkije te stallen, wat zou dat voor zin hebben. Maar toegegeven de VS zijn vaker echt niet wijs. Ook dat de VS WO III proberen uit te lokken gaat wat ver, zie niet wat hun (vermeende) belang daarin zou zijn. Maar goed er lopen ook idioten rond als een Schlaube, die meent dat immigratie noodzakelijk is om inteelt te voorkomen dus niets zou me meer moeten verbazen.

bijna_raak | 20-07-16 | 14:20

-weggejorist-

Brutus_Bosch | 20-07-16 | 14:17

De Koreaanse Slet | 20-07-16 | 13:56
Ben-Kotsbeu | 20-07-16 | 14:05
Voornamelijk @DKS: De meeste Turken zijn inmiddels niet zo zeer nationalistisch, maar meer bevangen van Erdogan alsof het de nieuwe messias is. Ze roepen op straat niet de naam van de natie, maar wel de naam van de nieuwe heerser.

Voornamelijk @BK: Althans, de 60% die op hem stemde. De rest zit in angst thuis. Er is nu zelfs een uitreisverbod voor academici, en academici in het buitenland is gevraagd terug te keren om gevangenis te riskeren.

Een openlijke aanval op de complete intelligentia. Dat was geloof ik ook meer Stalin dan Hitler.

Feynman | 20-07-16 | 14:17

Zie je nou wat voor gajes je in huis haalt wanneer je, policor, allerlei malle gasten uit idiote landen de ruimte geeft in de Nederlandse pers??
Met dank aan de PvdA, die vindt dat dat soort bagger een plek moet hebben in onze maatschappij.

mallekater | 20-07-16 | 14:16

De Erdogang moet afschaffen dat Turken in Nederland hun dienstplicht kunnen afkopen. Roep ze maar op naar de zandbak. Hij blij, wij blij.

Piet Karbiet | 20-07-16 | 14:16

oorlog of opstand het zal ten alle tijden verlies geven.
........................................................
Hij had een prachtpositie en verdiende heel veel geld.
Hij onderhield zijn ouders, dat werd overal verteld.
Toen hij werd opgeroepen, want ons land was in gevaar,
de moeder weende bitter en zijn vader vond het naar.
Hij kreeg een sabel en een patroontas,
een uniform en van allerhand.
En zo marcheerde hij door de straten
voor het heil van het lieve vaderland.

Hij was één van de eersten die gestuurd werd naar het front.
Het buld’ ren der kanonnen daaraan wende hij terstond.
Zijn hele leven had hij nooit een vliegje kwaad gedaan,
nu moest die brave jongen vreemde mensen slachten gaan.
Hij had een sabel en een patroontas,
een uniform en van allerhand.
Stond in een loopgracht die vol met slijk was
voor het heil van het lieve vaderland.

Zijn naam werd spoedig overal met roem en eer vermeld,
het “bloedstrepen” voor moed en trouw werd op zijn borst gespeld.
Hij redd’ een officier het leven en streed dapper voort,
hij werd een held genoemd omdat hij mensen had vermoord.
Hij had een sabel en een patroontas,
een uniform en van allerhand.
“Gij zult niet doden” was hij vergeten,
voor het heil van het lieve vaderland.

De vrede werd getekend en de oorlog was gedaan.
Verminkt, voor alles ongeschikt, kon hij naar huis toe gaan.
Geen mens vroeg wat van d’arme invalide worden zou,
voldoende was het eermetaal voor moed, beleid en trouw.
Hij had geen sabel en geen patroontas,
geen uniform en geen allerhand,
maar een paar krukken en houten benen,
voor het heil van het lieve vaderland.

witchmaster | 20-07-16 | 14:14

wikileaks.org/akp-emails/emailid/2510...
Is dit de zeikbrief over Nederlandse parlementariërs van Turkse afkomst, die DENK zo verafschuwt omdat ze niet achter hen stonden toen ze vanwege hun islamitische gedrag de PvdA werden uit gebonjourd?
Lijstjes namen rondsturen, ze zijn er dol op bij De Eerste Nederlandse Klikpartij.

Crufty | 20-07-16 | 14:14

@deKoreaanseslet

Wat een onzin. Nederlanders in het buitenland verliezen meteen hun band met Nederland. Jij bedoelt misschien ouderen die van hun pensioen gaat genieten in Zuid Frankrijk of Spanje, die voelen zich wel Nederlands ja.
Maar Hollandse gezinnen met kinderen gaan meteen thuis de taal spreken van het land waar ze zijn.
Zie het zelf bij mijn familie in Denemarken.

Labanda | 20-07-16 | 14:13

@Aatje | 20-07-16 | 14:05 "(En:)"Momenteel zijn er 6 Turkse afkomst parlementsleden in het Nederlandse parlement, zijn er vijf leden van de Provinciale Vergadering. We hebben meer dan 150 raadsleden. Wij hebben de loco-burgemeester.""
.
Goede vondst! Dat "we hebben" riekt naar (potentiële) infiltratie, en niet zo'n beetje ook.

ben kokhals | 20-07-16 | 14:12

Ik heb die mail-base nog even doorzocht op 'geitenneuker' maar dat gaf 0 results...!

TonyD | 20-07-16 | 14:11

Slogra | 20-07-16 | 14:03
Dan te bedenken dat USA beloofd heeft tijdens de Cuba-crisis geen kernwapens in Turkije te stallen. Die stalling is een mislukte poging om WO3 te veroorzaken die nu eindigt bij een cadeautje aan religieuze gekken. We weten alleen nog niet wanneer en welke stroming.

Feynman | 20-07-16 | 14:09

De NSB is all over tot in de haarvaten. Overigens is die Böhmermann nu al uitgeleverd? Daar hoor ik niks meer van de laatste tijd.

Rest In Privacy | 20-07-16 | 14:08

@Kapitein Stijlvol | 20-07-16 | 13:49 "Hürünzün."
Lol ! :)

ben kokhals | 20-07-16 | 14:08

En de PvdA zag dat het goed was…..

kommabijmebinnen | 20-07-16 | 14:08

Rütte,vent,je leest toch wel weer mee?

swassannuf | 20-07-16 | 14:07

42 hits op ebru umar zo te zien. nog ff een paar naampjes proberen

aight.. | 20-07-16 | 14:06

wikileaks.org/akp-emails/emailid/3825...
Staat een stuk over Ebru Umar en (google translate:)"Onze consulaat in Rotterdam, in Nederland Turkije herkomst van migranten, e-mail of door middel van sociale media, premier Recep Tayyip Erdogan over Turkije en offensieve aandelen die hebben gevraagd om hen op te merken. Turkije op basis van non-gouvernementele organisaties in Nederland, een e-mail adres (info.cgrotterdam@mfa.gov.t zijn) kreeg een e-mail. consulaat; De medewerkers, leden en de burgers in hun betrekkingen met hun familieleden; President hen vernederend voor Turkije en de Turkse samenleving, vernederend, beledigend en vroeg of het haat berichten bereikt. Als dit aspect van e-mail of sociale media boodschap van de namen van de auteurs heeft bereikt, en vroeg om te worden doorgestuurd naar het consulaat-generaal van meningsuiting die zij gebruiken."
.
(En:)"Momenteel zijn er 6 Turkse afkomst parlementsleden in het Nederlandse parlement, zijn er vijf leden van de Provinciale Vergadering. We hebben meer dan 150 raadsleden. Wij hebben de loco-burgemeester."

Aatje | 20-07-16 | 14:05

Feynman | 20-07-16 | 14:01
Hitler ligt meer voor de hand. Maar de partijdiscipline heeft ie van Stalin.

Ben-Kotsbeu | 20-07-16 | 14:05

@Feynman | 20-07-16 | 13:45
De aanval op Radioheadfans, een paar weken terug, valt ook in die categorie: www.mirror.co.uk/3am/celebrity-news/wa...

Iran en Libanon 2.0. Wie er verder nog op het geweldige idee gaat komen kernwapens bij holbewoners te stallen mag zich laten nakijken.

Slogra | 20-07-16 | 14:03

NSB'ertje spelen zal wel iets sado-masochistisch zijn voor een turk. Uprutte en neem onze onderste steen maar mee.

drekzooi | 20-07-16 | 14:02

Ben-Kotsbeu | 20-07-16 | 13:55
El Rico Grande | 20-07-16 | 13:53
Hij verzameld in ieder geval sneller rechters, decanen, docenten en ambtenaren als politieke gevangen als Stalin. Het wordt langzaam verwarrend van welke dictator Erdogan afkijkt.

Feynman | 20-07-16 | 14:01

Piet Karbiet | 20-07-16 | 13:30
Als dat zo is dan heeft erdo nog twee jaar de tijd. Gezien de ontwikkeling gaat hem dat nog lukken ook.

mom van avezaath | 20-07-16 | 14:00

Kijk eens aan, een kloteturk die zijn eigen medeturken aan het mes rijgt.
Terwijl die medeturken gewoon de Nederlandse nationaliteit hebben..
Oh, wavht eens even , kloteklapper fascistoide kutturk heeft ook de Nederlandse nationaliteit,.
Daar is toch iets ernstig mis gegaan, lullo kloteklapperturk hoort in ons land niet thuis.

mallekater | 20-07-16 | 14:00

-weggejorist-

Upharsin | 20-07-16 | 13:59

De Koreaanse Slet | 20-07-16 | 13:56
Ben net bij mijn familie in Canada geweest. De derde generatie weet niet eens waar Nederland ligt!

Ben-Kotsbeu | 20-07-16 | 13:59

@De Koreaanse Slet, wel eens op een Nederlandse slachterij gewerkt, dierenleed valt heel erg mee hoor, qua pijn dan ze zijn niet gek ze weten dat ze doodgaan. Maar de regels zijn heel strikt en overtredingen worden heel zwaar bestraft.

Bokito ergo sum | 20-07-16 | 13:59

@bakoenin | 20-07-16 | 13:52

Ik denk dat deze hele affaire terug te leiden is naar de Brexit, net zoals de zwakke banken in Zuid-Europa. De hitte van vandaag trouwens ook!

roze_bril | 20-07-16 | 13:58

Leuk die leaks;
Tunahan Kuzu wordt vertaald als Tunahan lamsvlees.

Crufty | 20-07-16 | 13:58

@dekoreaanseslet
Tuurlijk lijden die beesten, daar heb je zeker een punt.
Ik denk wel dat er een verschil is tussen langzaam doodbloeden of patsboem dood. Snapte? Gras eet ik niet meer, blijft tussen mijn tanden zitten.

ParaPiet | 20-07-16 | 13:58

@compitaal

Met nieuwsuur en dwdd bovenaan het lijstje.
Jeroen Pauw is af en toe nog wel realistisch.

Labanda | 20-07-16 | 13:57

-weggejorist-

RNM1 | 20-07-16 | 13:57

-weggejorist-

De Koreaanse Slet | 20-07-16 | 13:56

zoek maar naar selçuk öztürk en tunahan kuzu.

aight.. | 20-07-16 | 13:56

Welkom in de EU!!!

Ben-Kotsbeu | 20-07-16 | 13:56

Die kliklijn is toch zo naar de galemiezen, moeten wel degenen die de Turkse taal spreken deze volspammen met aangifte rubberen Rutte, Timmerfrans en alle actieve AKP leden hier.

Flatuleerder | 20-07-16 | 13:55

Feynman | 20-07-16 | 13:46
Hierna komen de kampen. En als die vol zitten met Koerden, joden, christenen en homo's, dan uiteindelijk de endlosung.

Ben-Kotsbeu | 20-07-16 | 13:55

Is het niet eens de moeite waard deze meneer door onze veiligheids dienst in de gaten te laten houden?

Dit soort rotte appels moet je namelijk verwijderen.

joost2 | 20-07-16 | 13:53

Mensenrechtenadvocaat Bart Stapert's mening over de ontwikkelingen in Schurkije: www.telegraaf.nl/binnenland/26252282/_...

Bart was, behalve mijn docent strafrechtsvergelijking aan de UU, jarenlang doodstrafadvocaat in de USA. Hij weet waar hij het over heeft. :-S

EefjeWentelteefje | 20-07-16 | 13:53

@tres cool
Fout!! Laten we het gewoon,over kut moslims hebben dan hebben we het hele zooitje in een woord benoemd.

kaplaarzenverkoper | 20-07-16 | 13:53

Een razzia bij de NPO zou heilzaam zijn, links-islamofiel boevennest.

compitaal | 20-07-16 | 13:52

In ieder geval, de gutmenschen zijn helemaal verbijsterd. Eerst komt er helemaal niets uit van de totale ramp voor de Britten na het Brexit referendum. Dus geen hongersnoden en nucleaire winters, geen 4 ruiters van de apocalyps. En nu blijkt vriend Erdogan nog erger dan ooit voorspeld door zijn tegenstanders.
Maar we kennen de EU, samen met dictators en fascisten voor het groot Europese rijk.

bakoenin | 20-07-16 | 13:52

@HdJ& 13:48: Wie gelooft dat Gulen de andere kant is? Zelfs als deze staatsgreep niet in scene gezet blijkt te zijn, dan geloof ik nog niet dat Gulen er een grote rol in heeft gespeeld. En ook niet dat Gulen na een geslaagde staatsgreep als held binnen gehaald zou zijn.

Muxje | 20-07-16 | 13:52

Waarschijnlijk belangen in Turkije. Familie, geld, whatever.

kloopindeslootjijook | 20-07-16 | 13:51

Wij willen het beste voor onze kinderen, maar wellicht denken onze kutkinderen daar heel anders over.

Hartgrond | 20-07-16 | 13:51

De lange arm reikt helemaal terug naar Ankara, tot in de aars van Erdogan.

Cheeky Bastard | 20-07-16 | 13:51

-weggejorist-

RNM1 | 20-07-16 | 13:50

Spion! Enkeltje Ankara. Ik snap werkelijk niet wat dit soort lieden hier te zoeken hebben.

peanutpower | 20-07-16 | 13:50

Ooit zei Ron Jans smalend tijdens een persconferentie: "Journalistiek is toch een HBO opleiding?"
Veel verder dan MBO overtypen komen de meesten niet meer tegenwoordig. Maar als beroepsgroep wel bleren dat ze het geweten van de democratie zijn.

Ben-Kotsbeu | 20-07-16 | 13:49

Twee woorden:
Culturele subversie

Uitvindert | 20-07-16 | 13:49

Een Turk, een Türk, een Tuurk of een Toerk, alle vier autkiering Nedderland. Ik niet hebben op hoge pet dit volk.

Nivelleermarionet | 20-07-16 | 13:49

Als die Turken zo graag de doodstraf willen voor vijanden van de staat en het volk, laten we die dan in Nederland ook invoeren.

Daaag DENK.
Daaag Ilhan Karacay.
Daaag grijze wolven in schaapskleren.
Daaag Diyanetmoskeeën + bestuurders + bezoekers.
Daaag fascistische intimideerturken.

Professor Superhirn | 20-07-16 | 13:49

@Labanda | 20-07-16 | 13:34
Je ziet in iedere geval niet het ongedierte rondvliegen, dat scheelt.

Rheia | 20-07-16 | 13:49

Hürünzün.

Kapitein Stijlvol | 20-07-16 | 13:49

Voor de geïnteresseerden die ook de andere kant willen lezen. Zowel Erdogan en Gulen, willen een islamitische staat. Ze zijn beide gevaarlijk ieder op zijn eigen manier.

www.erikraspoet.be/?p=893

HdJ& | 20-07-16 | 13:48

Hier al vaker gezegd, deze lui hebben geen enkele loyaliteit naar Nederland, voor de duizendste keer: dubbele nationaliteit onmiddellijk afschaffen. Deze Turk ook per direct uitzetten, hij zal zeker niet tegenstribbelen want; gaat gaarne terug naar het fascistenland van zijn dromen. AIVD slaapt natuurlijk rustig door 't is nu quality time voor ambtenaren. (vakantie) Ik word er zo moe van, zo moe....

mevr.Kribo | 20-07-16 | 13:48

@Feynman | 20-07-16 | 13:45
Je zou bijna zeggen dat de Toerken wel zin hebben in oorlog.

Rest In Privacy | 20-07-16 | 13:48

Ziejijhet | 20-07-16 | 13:38

Neuh. Er is helemaal niets mis met kaalgeschoren brede mannen in uniform die op buitenlanders jagen. Goed plan!

De Koreaanse Slet | 20-07-16 | 13:47

Het is voor het eerst dat ik het jammer vind dat ik geen Turks spreek/snap/kan.

Rest In Privacy | 20-07-16 | 13:46

BREKEND: De Turkse versie van boekverbrandingen: www.facebook.com/roj24news/videos/174... via Pritt. Het lijkt wel of het nieuwe Erdogistan de geschiedenis van Duitsland als een afvinklijst beschouwd.

Feynman | 20-07-16 | 13:46

Voor mij is dit geen Nederlander maar een staatsvijand.

Rheia | 20-07-16 | 13:46

Gevaar voor de staatsveiligheid. Oppakken, berechten, Nederlandse nationaliteit afnemen en uitzetten. Het is tijd dat we onze veiligheid gaan herstellen en verdedigen en weer baas worden in eigen land.

Rheia | 20-07-16 | 13:46

ParaPiet | 20-07-16 | 13:38

Diervriendelijk slachten? Je zegt het echt. Er is niets mis met koosjer of haram slachten. Die beesten lijden sowieso. Als je dan echt de moraalridder wil uithangen ga dan gras eten. Stuk hypocriet.

*it's okay to eat grass they don't have any feelings*

De Koreaanse Slet | 20-07-16 | 13:46

Mijn volledige jeugd doorgebracht op mixwijken.
Enkele Turkse medebewoners in je straat? Bijna altijd vriendeljke mensen.
Veel Turkse medebewoners? Veel overlast gegarandeerd. Het lijkt wel een wetenschappelijke wetmatigheid.
Vanaf een bepaald quotum worden het allemaal klikjournalisten voor de shariakrant.

Notenkraker | 20-07-16 | 13:45

Dit is een slecht mens!

zeefert | 20-07-16 | 13:45

Ik voel een rubriek 'klikturkwatch' aankomen.

brughslurph | 20-07-16 | 13:43

@Normpje | 20-07-16 | 13:40
Er zijn nauwelijks echte journalisten in NL. 98% heeft geleed het ANP bericht over te tikken. Verder zijn het opniemakers en zitten ze in de zak van de EU. Het is zo erg dat er GEEN 1 NL journalist is die de EU in duikt.

Mark_D_NL | 20-07-16 | 13:43

Ik neem aan dat we deze spion na 30 jaar achter tralies direct het land uitzetten?
P. Pantoffel | 20-07-16 | 13:27

Dit dus...

Dhr. W. Anhoop | 20-07-16 | 13:42

Pro-Erdo journalisten. Doet me een beetje denken aan de rol van Samuel L. Jackson in Django Unchained.

Bertie Wooster | 20-07-16 | 13:42

@catomar | 20-07-16 | 13:35
Dat is ook de enige reden ik de doodstraf wil.. ;-) Ik pak echt alles aan om dat vreselijke EU clubje te ontvluchten. Maar die wapenwet moet er wel komen.

Mark_D_NL | 20-07-16 | 13:41

En dan mails aan die ex-voorzitter eindigen met "If you no longer wish to receive our newsletter, please click here to unsubscribe." om onverdacht over te komen moesten de mails ooit lekken... Wat een schurk!

getalsterkte | 20-07-16 | 13:41

Goed zo, jongens en meiden van Geenstijl. Op de heetste dag van het jaar met zo'n stinkturk bezig zijn terwijl de rest van journalistiek Nederland in de zon ligt blijkbaar. X.

Normpje | 20-07-16 | 13:40

Kan zo aan de slag bij de EU.

Duifmans | 20-07-16 | 13:39

En dan verlang je opeens terug naar de kutmarokkanen. Wat is alles toch focking relatief.

très cool | 20-07-16 | 13:39

-weggejorist-

Ziejijhet | 20-07-16 | 13:38

Ik ga per direct kappen met eten van shoarma "van de Turk". Voor mij alleen nog maar "diervriendelijk" geslacht vlees. Trouwens (even offtopic, sorry), waarom wordt er geen reclame gemaakt voor "Diervriendelijk geslacht"? Het enige wat je ziet is Hallal-dit en Hallal-dat (lees: extraveelgraties dierenleed).

ParaPiet | 20-07-16 | 13:38

Laatst kwam er tijdens het schuilen een Turk op me af die niet kon wachten mij te vertellen dat hij op 'die blonde' zou gaan stemmen. Je hoort ze soms nog wel, enigzins rationele zandbakkiërs. Als ze en masse het ziekenhuis ingeslagen worden of hun eigen Kristallnacht ondergaan, is het echter heel goed mogelijk dat dat een nóg grotere zeldzaamheid gaat worden.

Slogra | 20-07-16 | 13:37

Weet zo op het eerste gezicht of hij een klikturk is, kan ook gewoon dat hij zegt hoe het Turkse consulaat erover denkt, heb nog even geen oordeel

Bokito ergo sum | 20-07-16 | 13:37

En dit soort lui zitten hier dus dankzij onze kwaadaardige dan wel naïeve linkse elites... Bedankt hè!

Hobbykip | 20-07-16 | 13:35

Mark_D_NL | 20-07-16 | 13:34
Doodstraf invoeren goed idee! Dan mogen we geen lid meer zijn van de EU.
Verder ben ik niet zo'n fan van de doodstraf.

catomar | 20-07-16 | 13:35

Kan zo bij DENK. Past perfect. Hallo Mark letten we even op daar vanuit Mongolië, Zimbabwe, verweggistan of de EUkraine. Er is in je eigen land een complete machtsovername op handen via de Erdoganstijl.

fikkieblijf! | 20-07-16 | 13:35

Zou Links het niet warm krijgen? Ik bedoel je kop in het zand steken is niet prettig in dit weer.

Labanda | 20-07-16 | 13:34

Doodstraf invoeren voor dit soort sujetten. Wapenet aanpassenen doodstraf invoeren, Nederland heeft geen andere keuzes meer.

Mark_D_NL | 20-07-16 | 13:34

Bedriegen,de boel bedotten, faken, liegen, list, oplichterij, vervalsing, zwendel gecombineerd met nederlandse politiek correcte goedgelovigheid is funest,... voor ons.

Rest In Privacy | 20-07-16 | 13:32

-weggejorist-

RNM1 | 20-07-16 | 13:32

Ilhan doe eensch ongezien de hartelijke t**ing krijgen. Jou gedrag doet me denken aan nsb praktijken tijdens de 2e wereldoorlog.

kaplaarzenverkoper | 20-07-16 | 13:32

Als het niet waar is, zelfs in uiterlijk zijn ze gelijk,
dus echt oppassen voor deze neonazi

A.S | 20-07-16 | 13:31

-weggejorist-

Paintertje | 20-07-16 | 13:30

Ik ga vanmiddag meer even vieren dat 98 jaar geleden het Ottomaanse Rijk instortte. Şerefe!

Piet Karbiet | 20-07-16 | 13:30

Jammer dat mijn Turks zo slecht is...

Bijtendehond | 20-07-16 | 13:30

Is dat niet gewoon een abonnement van die Cemil Cicek op een soort nieuwsbrief van de journalist?

getalsterkte | 20-07-16 | 13:30

Goh wat een verrassing weer ..

Wize | 20-07-16 | 13:29

Geweldig toch dat men ons mooie Nederland vrijwillig heeft overgeleverd aan de vijand. Wat een verrij.. verarming.

WitteGrunneger | 20-07-16 | 13:29

Dat is geen nederlandse journalist maar een turkse nsb'ër.Wegwezen dus,zonder visum.

van stampij | 20-07-16 | 13:28

Ik neem aan dat we deze spion na 30 jaar achter tralies direct het land uitzetten?

P. Pantoffel | 20-07-16 | 13:27

Heerlijk die verrijking.
Hij is de volgende die mee kan doen aan de misleiding verkiezing.

Rest In Privacy | 20-07-16 | 13:27

Vreselijke lui. öpröttën!

Madrox | 20-07-16 | 13:24

[ Demmink ] : niks aan de hand mense, rustig doorlopen

HetOorAakel | 20-07-16 | 13:24

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl