Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Kay van de Linde: "GeenStijlers zijn landverraders"

NSB Handelsblad is zich aan het voorbereiden op de verkiezingen. De EU heeft hulp nodig, en snel ook. Het frame, derhalve: het volk is de vijand, eurocritici zijn domme leugenaars en alles is de Schuld van GeenStijl. Om dat laatste bevestigd te krijgen, belde Tom-Jan Meeus met de twee allerslechtste campagnevoerders van Nederland, Joshua Livestro en Kay van de Linde. Joske verloor recentelijk zowel glansrijk alsook kansloos de slag om het associatieverdrag, Kay dacht dat hij van Rita Verdonk de nieuwe premier kon maken. En allebei hebben ze zich stukgebeten op GeenStijl. Livestropop in het afgelopen jaar, en Kay van der Linde al in 2008. (Gelukkig hebben we de fotosoeps nog.) Geen wonder dus, dat ze gewillig hun zure frames in een paar hilarische quotes willen kotsen als Tom-Jan aan de telefoon hangt. Zo zegt de man die nog geen 2500 mensen kan overtuigen om lid te worden van zijn eigen mislukte site: "GeenStijl mobiliseert een paar honderdduizend man, en zo’n Baudet ook maar een beperkt publiek, hoor.” Hahaha. GeenStijl kreeg 4 komma 2 miljoen mensen naar de stembus op 6 april. Van der Linden komt nog grappiger door de bocht: "Ik zou Kelder, Baudet, GeenStijl en de hunnen framen als landverraders”, is zijn advies aan de VVD bij de volgende verkiezingscampagne. LOL welja joh. Wij negeren geen democratische referendumuitslag. Wij sturen de pensioenen niet de EU-markt op. Wij maken geen visumdeals met dictatoriale moslimlanden en hondscorrupte oostblok-oligarchiën. Waarmee we maar willen zeggen: als de VVD het advies van die onverbeterlijke faalknuppel wil proberen, dan kunnen we prima uit de voeten met dat frame. Maar goed. Tom-Jan en Margriet Oostveen liggen dus kennelijk 's avonds in bed niet te neuken, maar te praten over hoe GeenStijl aangepakt moet worden. Bedankt voor het lachen in ieder geval. "Schuld van GeenStijl" is een puik frame - we gebruiken het zelf ook graag.

Reaguursels

Inloggen

Het land wordt op z'n knieën gebracht door linkse ruggengraatloze politiek, realisatie druipt langzaam binnen dat er iets mis gaat. Maar daar geef je uiteraard een ander de schuld van.

Want schuld erkennen, daar is karakter voor nodig. Iets wat ze in de Nederlandse pers en de politiek een gebrek aan hebben...

Sceptic | 04-07-16 | 09:20

Het land wordt op z'n knieën gebracht door linkse ruggengraatloze politiek, realisatie druipt langzaam binnen dat er iets mis gaat. Maar daar geef je uiteraard een ander de schuld van.

Want schuld erkennen, daar is karakter voor nodig. Iets wat ze in de Nederlandse pers en de politiek een gebrek aan hebben...

Sceptic | 04-07-16 | 09:20

-weggejorist-

nik777 | 03-07-16 | 15:59

@a1a2a3 | 02-07-16 | 18:08


Ach. Misschien ook niet. Ik vind het alleen een gotspe dat Kay van der Linde over framen praat.

omanders | 03-07-16 | 15:05

Vd Linde: was dat niet de stuwende kracht achter de succes-story van Rita Verdonk? Woehahahahahaaaa!!!

Tijl U | 03-07-16 | 14:57

Als dit soort kakkerlakken in kwaliteits- teiltje aub -media aandacht krijgen dan rommelt er echt iets ondergronds.

Tjemig | 03-07-16 | 13:15

Mark Rutte laat geen gelegenheid ongemoeid, om herhaaldelijk te verklaren dat GB totaal is ingestort en dat alles kapot is in Engeland. Daarnaast doet hij net alsof hij het beste voor heeft met de Britten door ze voldoende tijd te bieden voor een Brexit.
Niks is minder waar. Hij is bewust bezig angst en haat te zaaien. Niet alleen met doel om de eurosceptici bang te maken maar ook hoopt hij hiermee het vertrouwen in de Britse economie te slopen zodat de Pond en Britse aandelen hun waarde verliezen.
Dat is de premier van Nederland. Eerst oorlogshitsen aan het oostfront tegen de Russen (onze bevrijders) en nu weer ruzie zoeken met de Britten (onze bevrijders).
En waarom heeft Mark zo'n grote bek. Omdat hij denkt dat hij nu sterk is in zijn EU-groepje. Een soort hooligan-gedrag zeg maar.
Ik zeg; laat maar komen die verschroeide aarde want het gaat toch komen en wat uiteindelijk gaat gebeuren kan maar het beste zo spoedig mogelijk plaatsvinden.
En trap er niet in als ze zeggen dat het nu opeens anders moet met de EU want dat hadden ze 10 jaar en 2 dagen geleden zelf ook wel kunnen verzinnen. Als de stem van het volk pas belangrijk wordt als het aan je eigenbelang begint te knagen dan ben je dus te laat.
Dus, eurofiele volgschaapjes. Jullie zijn de zwakste schakel. Tot ziens!

byzantium1453 | 03-07-16 | 12:58

In de jaren 1940 was je ook landverrader als je het niet eens was met het buitenlandbeleid van Adolf Hitler. Wat voor de een een verrader is, is voor de ander een verzetsheld. Feitelijk is al een tijd geleden de oorlog verklaard aan de burger, en dit hoort er dan natuurlijk bij. Ok, ik was al een racistische onderbuikende knokkelslepende xenofoob, dan kan dit er ook nog bij.
Bring it on, boys.

Rest In Privacy | 03-07-16 | 11:58

Dat flutstuk zegt echt alles over de VVD.
Kernvraag: Hoe kunnen we ervoor zorgen op het pluche te blijven?
Antwoorden: a) MENSEN met andere meningen bestrijden. ( het staat er echt zo !!)
b) Critici afzeiken en leugens over hun verspreiden, immers iets zal altijd an hun blijven plakken en het is goed mediavermaak
c) Zo doen als of ze mee zouden gaan in de kritiek en liegen dat ze het zouden gaan veranderen, mits wij hun kiezen.

Hun hebben geen enkel goed argument pro EU voor normale mensen, het landsbelang interesseert ze niet, en luisteren naar de zorgen van mensen? Nee waarom ook.

Ik heb kotsbeu.

thorrie | 03-07-16 | 11:15

Nationaal Staatspopulisten. NSP. Het gevaar voor het gepeupel.

Kamervraag | 03-07-16 | 11:07

Livestro en v.d. Linden hebben beiden te weinig kwaliteiten. Dat weten we toch ? Geen aandacht geven deze nitwits.

Veel erger is de attitude van de NOS inzake Brexit.
Het valt mij op dat de NOS uitvoerig, langdradig, herhalend de protesten in Engeland verslaat. Alleen tegenstanders aan het woord laat en de Nederlanders daarmee zodanig tracht te beïnvloeden, dat een eventueel Nexit ook voor ons slecht is.
De NOS is een partijdige linkse club geworden, waarin ik mijn vertrouwen als onafhankelijke Nederlandse TV heb verloren.
Je hoeft ook bv.alleen maar die mevr. Tweebeke in Nieuwsuur te kijken en te luisteren, het meest domme voorgeprogrammeerde linkse gansje van de TV.
Indoctrinatie heet dat.
Ik zou heel graag mijn belastingcenten niet daarheen willen laten gaan.

Ik voorspel dat bij komende verkiezingen in 2017, de linkse partijen ( ook de VVD is links geworden_) hun bureautje wel op het NOS kantoor zullen gaan neerzetten, om ons dag in dag uit van hun foute propaganda kennis te laten nemen en als we niet oppassen toch weer fout gaan stemmen en weet jaren achterop raken.

joost2 | 03-07-16 | 10:51

sickworld | 03-07-16 | 09:58 Wat mij betreft is het probleem vooral de gedwongen islamisering. Die islam moet en zal erdoor gedrukt worden, lijkt het wel. In elke straat een moskee, lijkt het ideaalbeeld te zijn van de Byzantijnen in Brussel. Het is om die reden dat we steeds meer islamisering zien en dat islamkritiek gedemoniseerd wordt en dat islamterreur gerelativeerd wordt. De EU-bobo’s denken de islam zodanig te kunnen modelleren dat er mee te leven valt in de moderne open samenlevingen van Europa. Het probleem is evenwel dat de islam zodanig in elkaar steekt - absoluut, onveranderlijk - dat er niets aan te modelleren valt. Met als resultaat een groot sociaal experiment dat wordt uitgevoerd ten koste van de gewone burger van Europa, die in toenemende mate te maken krijgt met de intolerante en gewelddadige aspecten van de islam. Is het arrogantie? Paternalisme. Onwetendheid? Is men omgekocht door de oliestaten? Is het een soort neo-communistische zelfhaat? Postmodern relativisme, cultuurrelativisme, nihilisme? Mijn voorspelling is dat de gedwongen islamisering deze EU-waan zal eindigen en zal vervangen door een coalitie van landen die voorstander zijn van het behoud van de moderne, op wetenschap en mensenrechten georiënteerde, open samenleving en die dus tegenstander zijn van de islamisering.

notamused | 03-07-16 | 10:40

@ mezelf: voor de autochtone bevolking uiteraard (dat krijg je met herschrijven, knip-plak-post).

sickworld | 03-07-16 | 10:28

@Rayboogie
Ome Mak is veel te fatsoenlijk;-) Daar win je de aanstaande smerige burgeroorlog niet mee!
Met de luitjes die op de lijst van Generaal P. Pardon staan loopt het slecht af... lees het profetische boek "Le Camp des Saints"
*zij gaan als eerste overboord*

kapitein oosterlng | 03-07-16 | 10:12

@ Rayboogie | 03-07-16 | 08:09 ... Het overgrote deel van de reaguurders (niet lezers, maar reaguurders) willen echter wel heel graag een Nexit.

Kort door de bocht mag dat zo overkomen, de zaak ligt natuurlijk veel complexer. Als ik een poging mag wagen: met het pistool op het hoofd zeggen we Nexit. Ingegeven door het gebrek aan resultaten op de essentiele dossiers: economie-euro-werkgelegenheid, de ernstige schijn van nepotisme in Brussel, het ongevraagd nivelleren van welvaart en de open grenzen lees vluchtelingen tsunami welke hand-in-hand gaat met islamisering en andere ernstige (!) demografische gevolgen voor de allochtone bevolking. Er speelt nog wel meer overigens, maar deze punten zijn denk ik key. Op al deze punten scoort de EU onvoldoende. En niet zo'n beetje ook. Zelfs met een N=2 blijven we op een 4 hangen.

Er is geen verstandig mens op deze aarde te vinden die tegen samenwerking is, tegen vriendelijkheid en een goede verstandhouding met je buren. Je moet bovendien wel gestoord zijn wil je oorlog prediken en je eigen welvaart over de ruggen van anderen verwerven.

Ik denk dat het besef bij de mensen steeds meer wordt, dat de punten van kritiek uit de eerste alinea niet worden opgepakt en dat de doelen van deze EU niet te verenigen zijn met de belangen van "het volk". En als het gevoel heeft postgevat dat een dialoog onmogelijk is geworden, dat er weinig zicht is op verbetering, dan moet je de ultieme keuze maken. In een huwelijk betekent het scheiden, hier betekent het Nexit.

sickworld | 03-07-16 | 09:58

-weggejorist-

Rayboogie | 03-07-16 | 08:17

-weggejorist-

Rayboogie | 03-07-16 | 08:09

Beste Kay.
Jongen, de echte landverraders zitten in Den Haag, ze bevolken de tweede Kamer en de regeringsstoeltjes,dus niet op de hoek van de straat,de rasplebejers, de farizeëers, ze verkopen hun vaderland voor 5 koopren centen..... en hun reet-of kuttelikkers, alias de Kay van de Linde's in die omgeving zijn hun vijfde colonne.

Op de hoek
van de straat
staat een VVD-er
'tIs geen man,
'tIs geen vrouw
maar een farizeëer
met een krant
in zijn hand
staat hij daar te venten
Hij verkoopt zijn Vaderland
voor 5 koopren centen.

mallekater | 03-07-16 | 07:35

Toch kras van us Kay, dat hij de beste vriend van Rutte een landverrader wil noemen.......(Kelder)

mallekater | 03-07-16 | 07:09

Ook leuk in NRC, Geert Mak aan het woord: "De vraag is alleen: kan dat Byzantijnse Brussel nog tijdig worden hervormd? En zijn de Europese en nationale politici in staat om hun kiezers ditmaal wel in dat proces mee te nemen? Het zal een politieke monsterklus worden, zoveel is zeker, die zal moeten worden getrokken door een handvol briljante, moedige en charismatische mannen en vrouwen.

Op historische momenten zijn die vaak, goddank, aanwezig. Maar soms ook niet."

"brilliant, moedig en charismatisch"
Wie zit daar in Brussel in de Commissie of het parlement die daar in de verste verte aan doet denken in het Pro-EU-kamp?

Bij Buncker denk je alleen aan dronkenschap, bitchslappen, aflikken van medebentgenoten en een charisme dat aardig in de buurt van Van Rompuy komt. Kortom het charisma van een dweil.

Overigens is uitspraak "Op historische momenten zijn die vaak, goddank, aanwezig.", die brilliante etc. mensen; gewoon gelul in de ruimte. Hij begrijpt niet dat zgn. historische momenten vooral gemaakt worden door mensen! Daardoor worden die momenten historisch, niet andersom; man, man, man, wat een historicus!

Napoleon tegenover Koetoezov; de slag bij Borodino en Michail Barclay de Tolly met de taktiek der verschroeide aarde. De hele Russische veldtocht van Napoleon is een soort verlengd historisch moment doordat deze personen de hoofdrolspelers waren.
Salut! Evocatus

Evocatus | 03-07-16 | 03:33

@hfakker | 02-07-16 | 17:59

Tom-yam is dan wel weer erg goed te eten

remtek | 03-07-16 | 01:07

Nog 9 maanden (oeps) dan klinkt de bel voor de laatste ronde.
Misschien ben ik te somber maar maart 2017 zou zomaar de laatste gelegenheid kunnen zijn dat we daadwerkelijk iets kunnen veranderen in de verhouding tussen NL en de EU.
En dat wordt nog een hele klus.
Als wij willen bereiken dat hier echt iets veranderd dan heeft het volgens mij weinig zin aan te sturen op een referendum want de uitslagen van de meeste Europese referenda zijn gewoon van tafel geveegd. Of het betreffende land is op de een of andere manier buiten spel gezet.
Zolang onze eurofiele machthebbers niet in de oppositie gedwongen worden veranderd er bar weinig
Van het Brexit moeten we uiteraard nog afwachten of het echt uitgevoerd wordt.Het is nog altijd spannend.
Op de één of andere manier moeten we proberen om in maart volgend jaar de echt eurosceptische partijen, de PVV en VNL, aan een meerderheid te helpen. En dan bedoel ik een echte meerderheid anders worden ze door een cordon sanitaire alsnog buitengesloten.
We moeten Oostenrijk achterna.

joepiedepeopie | 03-07-16 | 00:36

Als multimuljonair annex warhoofd Jort Kelder voor een Nexit is, dan is dat op zich al een gegronde reden om in de EU te blijven.

Prinsemarij | 03-07-16 | 00:25


Eens kijken of het CIDI nu ook optreedt tegen personen die groepen generaliserend beledigen.....

Maar dat zel wel weer alleen voor getintere gelden...

Duitster | 03-07-16 | 00:08

Bij onze westerburen is op de BBC sedert de Brexit een niet aflatende hetze aan de gang tegen alles dat voor die Brexit gestemd heeft. 'Plotseling' is er een 'golf van racisme' die over Engeland waart.
-
De continue en weinig subtiel gebrachte boodschap, is dat de ruim 17 miljoen Britten die voor de Brexit hebben gestemd stuk voor stuk domme, racistische tokkies zijn.
-
Griezelig, van een officiële staatsomroep die mede bekostigd wordt van de belastingbijdrage van die 17 miljoen tokkies. Nog héél even wachten- en de publieke omroepen in NL nemen dit soort taal één op één over.

bisbisbis | 03-07-16 | 00:04

Zielige Chamberlaintjes, Kay voorop.

donkieshot | 02-07-16 | 23:23

-weggejorist-

geen blijvende stad | 02-07-16 | 23:04

Kom maar op. Draai ik je pedante kippennekje om. Zwakkeling.

Sliptong | 02-07-16 | 22:47

-weggejorist-

notamused | 02-07-16 | 22:39

NSB Handelsblad is de bitch van de overheid.

MrShadow | 02-07-16 | 21:55

@vesta
Lol, zijn paps was rechts, oude stijl dat is eh. Wat zou de oude van Breivik vinden, een soort losgeslagen hipster waarschijnlijk.

compitaal | 02-07-16 | 21:39

Hij (Kay van de Linde) kan het wel mooi verwoorden: "de onderste 50% van de bevolking". Dan heb ik al gegeten en gedronken om het maar 's netjes te zeggen. Toch wel opmerkelijk dat ook hier de appel niet ver van de boom valt.

Vesta | 02-07-16 | 21:34

De pot verwijt de ketel. Kay van de Linde verdient zijn brood met populisme, en van de platste soort nog wel.

Schoorsteenveger | 02-07-16 | 21:31

-weggejorist-

T.Tussengas | 02-07-16 | 21:19

Brussen op TPO: "Gemeente doet NIETS tegen terreur in Amsterdam-Noord, en wel hierom". Begrijpend lezen Kay!

sickworld | 02-07-16 | 21:09

Een landverrader in jewelste is een politicus die het volk constant voorliegt. Lees in het artikel Vvd moet meer pro-Eu zijn. Om het stemvolk te misleiden de volgende beloften: ieder werkende €1000, geen cent naar Griekenland, MH17, gunstiger EU-afdracht etc. Kortom Kay ziet de splinter in een ander z'n oog, maar de balk in zijn oog niet. En Soros pop Livestro staat met zijn eigendunk naast zijn schoenen. Wat een natte wind, de huichelarij in optima forma.

Dr. Frambozenjam | 02-07-16 | 20:57

"... framen als landverraders ... In een campagne moet je emotie met emotie bestrijden ..."
.
Doen ! :)

ben kokhals | 02-07-16 | 20:49

Vroegah was je pas een landverrader als je een buitenlandse mogendheid hielp om aan de macht te komen in je eigen land.

Moonwarrior | 02-07-16 | 20:40

Dus deze landverrader noemt mij een landverrader???? ik ben confused!!

Nuuk | 02-07-16 | 20:09

achterlijke bullshit van een oerlul

langzullenweleven | 02-07-16 | 20:06

T.Tussengas | 02-07-16 | 19:38
Oorzaak, gevolg en begrijpend lezen. Dat laatste is jou niet gegeven blijkbaar.

Graaf van Egmont | 02-07-16 | 20:06

Kay van de Linden is toch van de TROS, de grootste familie van Nederland?

Onderbuik2 | 02-07-16 | 20:05

-weggejorist-

T.Tussengas | 02-07-16 | 20:04

Ik denk dat dat een hele goed strategie is.
Voor zolang als het duurt.

rechtsdwalendeautist | 02-07-16 | 19:59

Koningin Juliana was een geweldige koningin. Nederland was onder haar bewind een paradijs op aarde.
Trots prijkte ze op de echt zilveren rijksdaalder en gulden.

Na haar aftreden is het fout gegaan met Nederland.
Als het over landverraders gaat... Die zitten nu in de eu tweede kamer, de eu eerste kamer en in eu Brussel.

Wat wit is, is zwart en andersom. Wat zijn we toch diep gezonken!

oostermoer | 02-07-16 | 19:57

Mooi, GS is echt de luis in de pels van die landverraders, het gaat goed jeuken.
Hulde GS

lanexx | 02-07-16 | 19:56

necrosis | 02-07-16 | 19:49
.
Ze zijn iig aan elkaar gewaagd.
p.s. : je belchinees zit in de cel wegens gesjoemel met melkpoeder en is rancuneus geworden...

Pemberton | 02-07-16 | 19:56

Gebrandmerkt door links, veracht door rechts. Uitgescholden voor elk scheldwoord dat op dat moment in de mode is, vaak eindigend op -ist of -foob. Ik denk dat ik gewoon de wereld wil zien branden.

atheïstisch stemvee | 02-07-16 | 19:53

-weggejorist-

Tjooo | 02-07-16 | 19:50

@en définitive | 02-07-16 | 19:21
Hou het geld maar op de bil; wij kunnen geen referendum organiseren op al bestaande wetten. De enige die hierover een referendum kan uitzetten is het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Helaas.

Maria.1 | 02-07-16 | 19:49

@Pemberton | 02-07-16 | 19:46
Die deegslierten maken geen kans tegen het oppermachtige Duitsland.
Mijn belchinees heeft altijd gelijk!

necrosis | 02-07-16 | 19:49

Zometeen ff supporteren voor Italie, en dan die moffen naar huis.

Pemberton | 02-07-16 | 19:46

@T.Tussengas | 02-07-16 | 19:38
Hoeveel mensen komen er op jouw verjaardagsfeestje?
Twee mensen?
Ga eens terug naar Jalta [!]

necrosis | 02-07-16 | 19:45

Het wordt tijd dat de gewone Nederlanders, die al hun privacy moeten inleveren aan de 'regering' voor schijnveiligheid (ze kunnen onze gegevens niet eens adequaat beschermen), de nieuwe generatie van hackers in ieder geval, die hele regering van Nl en de EU gaat hacken, alles openbaar, geen achterkamertjes meer, geen gelul, als wij de vijand zijn van de regering is de regering mijn vijand.
Oorlog , daar heb je geen NATO voor nodig, geen Amerikanen versus Russen, geen 20-e eeuwse bullshit fantasieoorloogjes, de oorlog die nu gaande is, is de cyberwar en die gaat ons allemaal aan.
Die is er niet om de Russen af te schrikken, die is er om ons te ondermijnen, uit te wringen en desnoods op te sluiten, omdat we de vijand zijn van hun ideetjes en plannetjes.
uiteindelijk winnen wij, want de generatie die nu bezig is ons te sturen, te beleren en te brainwashen, dat is de oude garde, die leggen het af tegen de to9ekomstige generaties, ongeacht al hun wanhopige pogingen iedereen te beknotten.
De tijd gaat te snel voor deze zelfbenoemde 'elite', ze fossiliseren as we and they speak.

Crufty | 02-07-16 | 19:45

Joske en Kay, hoe komen jullie de platen voor je koppen zo dik?

Fijnstoffer | 02-07-16 | 19:44

@Der Paulie | 02-07-16 | 19:30
Probeer eerst die morbide Obesitas figuren als Dijksma en Elias van hun pluche te krijgen, daar heb je minstens een stevige hijskraan voor nodig.
En de Hofvijver is niet diep genoeg om de Thialf van Heerema te installeren.
i.ytimg.com/vi/zp0YQX0mzE8/maxresdefau...

necrosis | 02-07-16 | 19:41

-weggejorist-

T.Tussengas | 02-07-16 | 19:38

Kei mooi frame..... moeten ze zeker gebruiken?
Dan gaan de losers alles loosen wat ze mogelijk nog hebben...
wat ze waarschijnlijk (hopenlijk) toch al gaan doen.
Willen we een referendum EU: JA.
Komt er een Nexit: JA........ what else.........
We moeten van de allergrootste bestuurspolitieke economische, maatschappelijke , en zeker ook in huidige geo-politieke oorlogshitsende continentale hypermisdaad van na de 2de wereldoorlog OOIT, de democratievernietigende EU leugens in hun allesomvattende en zeer effectieve economie-vernietigings-ideologiën door krijtstreeppakparasieten, AF!

Het continentverraad vind NU plaats in de verachtelijke pompeusheid, totale mnachting en egocentraten in Brussel, en het bespottelijke bijkantoor van economisch Afrika, Frankrijk: Straatsburg. En door mijn politieke onnozelen en analfabete lichtgewichten in den Haag die mijn daar in gijzeling houden.

Katoentje | 02-07-16 | 19:37

De regering beschouwt ons als de vijand, .. daarom zullen ze ons zo behandelen; als de vijand.
En dat is een uitermate kwalijke en gevaarlijke zaak.

Crufty | 02-07-16 | 19:36

De landverraders zijn de collaborateurs van de islamo-fascisten, dus zij die hemel en aarde bewegen om die achterlijke doctrine te faciliteren en met bad, bed en brood binnen te zingen.
De landverraders zijn de ambtenaren in Rotterdam die op de hoogte waren van de aankoop van dat gebouw door salafisten en de gemeenteraad hiervan niet op de hoogte brachten, tenzij deze raad nu net doet of zijn neus bloedt.
En zo zijn er nog legio voorbeelden te noemen.
Kortom, de landverraders zijn zij die onze (verzets)helden uit WOII te schande maken door ons land uit te leveren aan de nieuwe fascisten.

Nelis SplitBloes | 02-07-16 | 19:34

Ook aardig om even te lezen in de context van deze topic : memotrip.nl...
ja,diedus! | 02-07-16 | 19:10
.
Wat een mooi artikel. Dank daarvoor. Heb het meteen maar even opgeslagen.

Lupuslupus | 02-07-16 | 19:32

OT, Ben best wel benieuwd waar @Feynman dadelijk mee komt aandragen. Het opleven van de beurzen na de #Brexit, IORP-II, Turkije dat zomaar ff 700 rechters uit hun ambt ontzet, IS dat met vereende krachten van de Irakis naar hun eindbestemminging worden weggejorist. SpannOnd.

en définitive | 02-07-16 | 19:31

Natuurlijk zijn geenstijl lezers NSB ers vraag maar aan DKS !
Wij geloven niet dat de maidan een spontane revolutie was , maar eerder een coup door Azov en andere CIA proxis!
Wij geloven niet dat een stelletje dronken Novarussen de MH 17 express hebben neergeschoten,
Maar dat het eerder "op zijn gunstigst " een ongeluk was ! of op zijn slechte een false flag !
Gelukkig dat Nederlanders zo'n bijdehand Volk zijn !
Voor onze Regenten zijn alleen mensen die de voorgekauwde MSM troep slikken patrioten!
Je moet een multiculturele transgender homo Obama fetischist zijn om door onze elite goedgekeurd te worden .
Spreek het woord Trump of wilders niet uit ! alleen Hillary is toegestaan , leer geen geschiedenis of geografie, anders zou je de verkeerde conclusies kunnen trekken .
Luister naar onze goed opgeleide en integeren journalisten bij de MSM en laat je overtuigen!
Persoonlijk koos ik om dat niet te doen ! Deze keuze maakt mij dus een NSB er !
We zullen dit maar als geuze naam en compliment moeten aanwaarden !
Wat zei Churchill ook al weer !? The antifacists of today will be the facist of tomorrow

pietka | 02-07-16 | 19:31

Ik proef de onzekerheid bij deze plannetjes in de NRC.
Ik ruik hun angstzweet.
Piep, we gaan verliezen van die Wilders.
Piep, piep, de EU zelf, met dié Juncker, gaat in 2017 er zelf voor zorgen, dat die Wilders, en die Le Pen in Frankrijk, wel eens écht de tegenmacht zouden kunnen gaan vormen, die 'we' met ondemocratische benoemingen in de EU juist wilden onderdrukken.
Help, 't volk lijkt in opstand te komen.
Help, wat doen we nou?
En ze zullen bibberen en zwijgen.
Want ze durven 't niet te hebben over de terechte bezwaren tegen nog grotere instituten als de EU.
Dat de EU desnoods kwaadschiks moét vallen.
Niet omdat de EU geen positieve voordelen biedt.
Maar omdat de nadelen van de EU overgeeflijk zijn.
En de pseudo-leiders binnen de EU niet op democratische wijze van hun pluche zijn af te branden.
Oké, dan moeten ze maar van 't pluche afgeschopt worden. Die machts-hoeren moeten daar weg.

Der Paulie | 02-07-16 | 19:30

@necrosis
Geen probleem, en de site openhouden voor niet betalende leden, net als natuurmonumenten.

compitaal | 02-07-16 | 19:28

@en définitive | 02-07-16 | 19:21
Ik leg pas geld in als Rutte met pek en veren op een strontkar wordt afgevoerd.
Anders heeft het geen zin.
Het merendeel van de bevolking die ging stemmen zei 'NEE' en Rutte doet er niets mee.
Wat doet die 'D' (van democratie) nog in de afkorting van zijn partij?

necrosis | 02-07-16 | 19:27

De guillotine is zo uit het vet gehaald...
Kay en Joshua, wat een slechte grap.

Desmoulins | 02-07-16 | 19:26

Landverraad? Landverraad? Wat wij voor onze ogen zien gebeuren, dat is cultuurverraad. Dat er namelijk in relatief korte tijd een religie en ideologie wordt geïmporteerd die in doctrine, geschiedenis en huidige daden duidelijk laat zien zeer vijandig te staan tegenover praktisch alles wat de moderne westerse cultuur uitmaakt. Toekomstige historici zullen de politici die hiervoor verantwoordelijk zijn, zien als een soort Schreibtischmörder, als misdadigers tegen de mensheid, die te berechten zijn, denoods postuum, in het Internationaal Gerechtshof in Den Haag.
-
De islam brengt met zich mee een eindeloze hoeveelheid criminaliteit en terreur jegens andersdenkenden. Want heel de doctrine van de islam is ingericht op het hersenspoelen van mensen tot het uitvoeren van criminaliteit en terreur jegensandersdenkenden. Je zou zelfs kunnen zeggen dat als je het hersenspoelen tot criminaliteit en terreur jegens andersdenkenden uit de islam haalt, dat er dan van de islam praktisch niets overblijft. Dus criminaliteit en terreur jegens andersdenkenden is de corebuseness van de islam. Het is wat het doet. En waar het ook heel goed in is, al 14 eeuwen. En dit alles wordt inmiddels uitgelegd in honderden boeken, websites, lezingen en interviews; goedkoop te vinden in de bibliotheek, en ook het internet is er vol mee. Maar ja, die Kay van der Linde leeft onder een steen waarschijnlijk.

notamused | 02-07-16 | 19:24

De paniekmodus doet rare dingen met onze panikerende, hopeloze elite.
Policor is dood en de EU is aan het imploderen, dat is de realiteit en daar veranderen twee irrelevante idioten helemaal niets aan.

Pro Europa dus tegen de EU.

Desmoulins | 02-07-16 | 19:24

dus Kay noemt mij landverrader, heb je wel eerst een stuk land nodig waar je op kan bouwen.

Datkanjenietmenen | 02-07-16 | 19:23

Die two princes zijn gewoon blijven steken in de nineties. Just go ahead now.

dulcinea | 02-07-16 | 19:23

@necrosis | 02-07-16 | 19:19
Oeps, ik was net te laat.
Ik denk dat ik maar cursussen 'reaguren voor beginners' ga organiseren.
*gnehehe*

necrosis | 02-07-16 | 19:23


Kay van de Linde is de Hermann Göring van de vaderlandsche politiek
maar dan zonder een roemrijk WO1 oorlogsverleden, dat dan weer wel

Tobi | 02-07-16 | 19:22

@necrosis | 02-07-16 | 19:14Over wederom een referendum. Was jij niet degene die begin deze week als eerste GStijlerT een €100.00 wilde inleggen over een #nexit? Doek mee, €11.- Zelfde bedrag als eerder voor Baudet, Forum voor Democratie.

en définitive | 02-07-16 | 19:21

200 nederlanders neergeschoten boven oorlogsgebued Oekraïne. En dat in de doofpot stoppen. Dan ben je een landverrader. Remember MH17 tijdens TK2017. VVD op naar de nul zetels. Rutte landverrader!

postmodernismisdead | 02-07-16 | 19:20

@Jandehagenaar | 02-07-16 | 19:06
Tip voor u (zwitsal): één keer op post drukken is genoeg.
Het kan even duren voor je comment er staat vanwege de vele comments die tegelijkertijd gepost worden.
Maar nog een paar keer op 'post' rammen gaat echt niet helpen.

necrosis | 02-07-16 | 19:19

Elk vorm van aandacht voor dit soort maatschappijparasiterende wezens is er 1 teveel.

ad melkert | 02-07-16 | 19:19

Barre_de_k | 02-07-16 | 19:07
"Blijkt die hele Brexit dus economisch ook nog een goed idee te zijn geweest voor de britten"

Die opleving kwam doordat Engeland inzet op de vrije handelszone. Voor Engeland gaat er dus niets veranderen qua Europese wetgeving en immigratie alleen hebben ze niet meer het recht om mee te beslissen in het EU parlement.
Theresa May zal de nieuwe Premier worden en deze dame heeft een nieuwe kijk op de wetgeving van de UK wat mogelijk gaat worden door de uittreding.
www.telegraph.co.uk/news/2016/05/26/ma...

the Jackdawn | 02-07-16 | 19:15

@compitaal | 02-07-16 | 18:51
Advertenties boeien me niet zolang ze maar niet zo irritant zijn als op de website van Telegraaf.
Daar krijg je ineens advertenties die je hele scherm vullen en waar de 'wegklikknop' ergens geniepig verstopt zit.
En als GeenStijl een tientje wil, dan krijgen ze een tientje, zolang ze maar doorgaan met kritische topics, verkeersaso van de week, de VrijMiBO en het hakken op Juncker.
Het is mij elke cent waard!

necrosis | 02-07-16 | 19:14

Gehackte e-mail van de voormalige NATO generaal is gelekt, waarin hij voorstelde om het conflict met Rusland/Oekraine militair te laten escaleren, mede omdat de ogen van de wereld op IS gericht zijn.

www.youtube.com/watch?v=K03p2jOqW0c

mysteryposter | 02-07-16 | 19:13

Kay van der Linde. Ik vond 'm al een engnek, en nu nog meer.

T0matenplukker | 02-07-16 | 19:13

Ik hoor er ook bij, wil ook genoemd worden!!!!

corbiere | 02-07-16 | 19:12

Een beetje de Juncker van Nederland uithangen: ga vooral zo door! Op naar de 76 zetels voor Geert!

Steinway | 02-07-16 | 19:08

necrosis | 02-07-16 | 18:39
Dus jij gaat na het zingen de kerk in?
Jij bent welkom, welkom op mijn balkon! lol

Schietmijmaarlek | 02-07-16 | 19:08

komt er binnenkort ook een meter met hoe hard de FTSE-100 het doet ten opzichte van Europese indexen? Of is dat alleen bij daskapital te lezen?

Op zich een nogal mooi als je resultaat kan tonen dat het hele "Groot-brittannie wordt arm en gaat naar de klote" verhaal kan ontkrachten nu de Britse beurs het opvallend goed doet:
uk.businessinsider.com/brexit-aftermat...
Blijkt die hele Brexit dus economisch ook nog een goed idee te zijn geweest voor de britten

Barre_de_k | 02-07-16 | 19:07

@en définitive | 02-07-16 | 18:39
Leeflang heb ik vanwege zijn onzin achter het reaguurdersfliter gepleurd.
Ik kom hier ter leering ende vermaeck, als sommige mensen mijn 'vermaeck' verpesten, dan zorgt het filter ervoor dat mijn humeur niet verziekt wordt.
Gelukkig werkt dat deel van het tooltje nog wél.
En verder zou ik graag nog iets willen melden over Kay van der Linde, maar die vent is de zuurstof die hij inademt niet waard.

necrosis | 02-07-16 | 19:07

@Chinook Elsevier | 02-07-16 | 19:02
Zie wat zeven miljoen méér inwoners op dit hele kleine stukje aarde aan welvaart heeft gebracht. Niet te bevatten, zoveel rijkdom.
(/kayvdLinde modus)

en définitive | 02-07-16 | 19:07

-weggejorist-

Jandehagenaar | 02-07-16 | 19:06

-weggejorist-

Jandehagenaar | 02-07-16 | 19:06

-weggejorist-

Jandehagenaar | 02-07-16 | 19:06

-weggejorist-

Jandehagenaar | 02-07-16 | 19:06

Bakkaybaard Kay is veuls te R'nR. Da wil Poetin heul nie hebbe.

Hartgrond | 02-07-16 | 19:05

necrosis | 02-07-16 | 18:57
.
Ik ben 1x naar het voetbalstadion in Cheltenham geweest, daar was het ook zoals u schetst. Maar ik ben geen fanatieke voetbalsupporter en kon er in het verleden ook niet echt mee zitten als Nederland verloor. Wel "jammer" maar meer ook niet.

Lupuslupus | 02-07-16 | 19:04

Wat is het toch fijn om aan de goede kant van de geschiedenis te staan....... Kost ook veel minder energie, want je hoeft geen leugenachtige campagne te voeren! Helemaal top!

Hobbykip | 02-07-16 | 19:03

Het begin van een onvermijdelijke burgeroorlog begint zich steeds meer af te tekenen.
De standpunten verharden zich, de redelijkheid verdwijnt, de schoenendoos gevuld met ratten raakt steeds voller. De enige die dit op tijd heeft ingezien was oud prinses Juliana, zij opperde al bij 10 miljoen landgenoten is dit meer dan genoeg in deze schoenendoos, anders vreten ze elkaar op. Jammer dat dit mensje nooit echt serieus werd genomen en het liefst had haar man gezien dat ze opgenomen zou worden. Maar ja wat wil ook met zo'n man die overal in de wereld met zijn zaad liet te strooien.

Chinook Elsevier | 02-07-16 | 19:02

jemagookniksmeer | 02-07-16 | 18:54
.
Mooi gesproken!

Lupuslupus | 02-07-16 | 18:57

@Lupuslupus | 02-07-16 | 18:32
Mijn eerste en enige voetbalwedstrijd die ik ooit in een stadion heb gezien, was in selhurstpark tussen Wimbledon en Blackburn Rovers in Engeland.
Hele gezinnen op de tribunes, geen hekken en iedereen wist zich te gedragen.
Zelfs het feit dat ik uit Nederland kwam was geen probleem, het was een zeer sportieve wedstrijd waar iedereen applaudisseerde voor een prachtig doelpunt.
Geen vechtpartijen tijdens of na de wedstrijd en iedereen ging gezellig en paar 'pints' achterover slaan.
Ongeacht de kleuren van je club.
Dat moet je eens proberen tijdens Ajax-Feyenoord.....
Ik sla dan even over.

necrosis | 02-07-16 | 18:57

Hoe kan ik nou een landverrader zijn? Ik zorg er toch juist voor dat de Nederlandse welvaart in Nederland blijft in plaats dat dit eindigt in Zuid-Europa? Ja, m'n patriottisme gaat in tegen het gedachtegoed van Erasmus, die eeuwige student die niet aan een natie gebonden wou zijn, maar een stabiel en welvarend thuisfront vind ik belangrijker dan het geld met een goed gevoel weggeven aan een paar corrupte families.

Alexander des Burgus | 02-07-16 | 18:56

Gelukkig hebben we de GeenStijl nog die nog enig moreel besef heeft.
Mocht GeenStijl ooit geld gaan vragen voor toegang op de site, dan ben ik de eerste die direct een tien-jarig contract afsluit.
Hier lees je tenslotte dingen die je nergens anders leest.
necrosis | 02-07-16 | 18:48
.
Zo zie ik het ook, behalve dat tien-jarige contract. Is op mijn leeftijd niet echt verstandig maar ik neem aan dat u het "bij wijze van spreken" bedoelt :-)

Lupuslupus | 02-07-16 | 18:55

Altijd zo grappig om te zien hoe ze ongenadig los gaan op GS, en tegelijk de impact van GS proberen te bagatelliseren.
Zo werkt het natuurlijk niet. Als je intens gehaat wordt, heb je invloed, hoe dan ook.

Leipniz | 02-07-16 | 18:55

Grappig, wanneer ik vraag aan “gutmenschen” of ze en bepaald artikel op GS hebben gelezen geven ze me vaak een blik alsof ik gek ben dat ik hier überhaupt lees. Ik vraag me dan altijd af waarom?? Ik lees hun leesvoer ook om het verschil te kunnen begrijpen en om een eigen mening te vormen. De mening van die struisvogels is wat mij betreft dan ook altijd zonder waarde. Lees hier graag en dat zouden nog veel meer mensen moeten doen. Ze mogen mij noemen wat ze willen maar deze onderbuiker is beter geïnformeerd dan menig “gutmensch”.

Met dank aan oa GS en de meeste reaguurders.

BudWijzer | 02-07-16 | 18:55

Kotsbeu ben ik van de EUro-file aarzen-likkers.
Op naar een NEXIT-referendum.

meneer Q | 02-07-16 | 18:54

"Nog niet zo lang geleden noemde de buitenlandse bezettende macht van Nederland, toen nazi Duitsland nu een EU, de verzetsbeweging "landverraders".
@ SaintNick | 02-07-16 | 18:30
+1

telelezer | 02-07-16 | 18:54

Dit soort mensen zijn nuttig voor het versterken van de antipathie jegens hetgeen waar zij voor staan. Wees blij dat ze niet voor de goede zaak inzetten, en geef ze een groot podium waar ze zich voor het publiek te kijk kunnen zetten.

jemagookniksmeer | 02-07-16 | 18:54

Landverrader kan best kloppen als je de EU als je land beschouwt. Nederland is dan een opstandige enclave, een rechts-extremistisch bolwerk van Nieuwe Europeanenhaters. En uiteraard is GeenStijl Kim Jong-un en Geert Wilders is die malloot met die spastische rechterarm.

Nivelleermarionet | 02-07-16 | 18:52

Necrosis @ 18:48
Tientjesleden idd, gooien we de advertenties er uit.

compitaal | 02-07-16 | 18:51

@a1a2a3 | 02-07-16 | 18:08


Het persvoorlichterstaal, spindoctorstaal. Alsof hetzelfde feit anders gepresenteerd een ander feit wordt. Als je goed oplet zijn feiten gewoon feiten.

omanders | 02-07-16 | 18:50

"GeenStijlers zijn landverraders"
Okeee Kay. Maarrr, mag het rwb nog wel dan of is het 11sterretjes dundoek dan beterr... Vragen te over.

en définitive | 02-07-16 | 18:50

@Lupuslupus | 02-07-16 | 18:29
Livestro moet iets nieuws gaan verzinnen, zijn Jalta werd met veel tamtam aangekondigd maar na het vertrek van Nannabel en het geflirt met Soros was die site op sterven na dood.
Gelukkig hebben we de GeenStijl nog die nog enig moreel besef heeft.
Mocht GeenStijl ooit geld gaan vragen voor toegang op de site, dan ben ik de eerste die direct een tien-jarig contract afsluit.
Hier lees je tenslotte dingen die je nergens anders leest.

necrosis | 02-07-16 | 18:48

Tom-Jan Meeus, de stukjestikker van NSB Handelsblad. Je moet wel een kronkel in je bovenkamer hebben wil je zo`n leuningbijter serieus nemen.

Uw Psychiater | 02-07-16 | 18:46

@kapitein_iglo | 02-07-16 | 18:44
@ mijzelf: NOOb

kapitein_iglo | 02-07-16 | 18:45

Ik heb kotsbeu van dit gelul.

scharrelei | 02-07-16 | 18:45

Off topic: De racisten van de NOS. Bij de aanslag in Bangladesh zijn negen Italianen, één Indiase en zeven Japanners gedood. En wat is de kop van NOS Teletekst pagina 125? “Aanslag Bangladesh: 9 Italianen dood”. Untermenschen die niet in de EU zitten tellen voor de NOS niet mee...

Roderick Random | 02-07-16 | 18:44

"GeenStijlers zijn landverraders"
-haalt roze uniform uit de kast-

kapitein_iglo | 02-07-16 | 18:44

Wat betekent dit?

"GeenStijl mobiliseert een paar honderdduizend man, en zo’n Baudet ook maar een beperkt publiek, hoor.”

Het van volgens mij twee dingen betekenen:

(1) Een paar honderdduizend man maar een klein groepje
of
(2) De mensen die GeenStijl mobiliseert zijn beperkt, en daarmee wordt dan bedoeld geestelijk niet volwaardig.

Ik zal wel bij de 2e groep horen want ik begrijp het niet precies.

Ik hoor t graag, Munchie

Munchhausen | 02-07-16 | 18:43

@Schietmijmaarlek | 02-07-16 | 18:27
Je bent natuurlijk altijd welkom op mijn balkon.
En je krijgt natuurlijk nog een laatste sigaret en een drinkie naar keuze, maar wel doordrinken, ik moet een half uur later naar de kerk.
*snel naar plee rent voordat ik in mijn broek zeik van het lachen*

necrosis | 02-07-16 | 18:39

@necrosis | 02-07-16 | 18:30 Zie de comments tussen Leeflang et moi terug inz 'Milgram' En da's nu net dat gene wat uit experimenteergedoe voortkomt. Grosso modo kun je stellen dat de meerderheid van de kiezer, de mens idd,zich volgaarne laat leiden. www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/07/...

en définitive | 02-07-16 | 18:39

Het beproefde middel van de gevestigde orde en vooral van Links
@ inar2 | 02-07-16 | 18:32
.
Soort zoekt soort! Want dat doen de moezzzliems immers ook: anderen beschuldigen van wat je zelf bent.
want: iesse koeltoerrr

telelezer | 02-07-16 | 18:38

Van der Linden komt nog grappiger door de bocht: "Ik zou Kelder, Baudet, GeenStijl en de hunnen framen als landverraders”, is zijn advies aan de VVD bij de volgende verkiezingscampagne.
https://www.rijksoverheid.nl/documenten/brochures/2012/06/15/laat-je-niet-framen

Is dit nog nieuws? | 02-07-16 | 18:37

Moet het niet gewoon heerlijk zijn om links op het palet thuis te horen ? Elke keer als zaken je ongevallig zijn, verzin je een nieuwe waarheid, zonder dat je jezelf laat leiden door enige realiteitszin. Volgens mij zijn linkse mensen een soort infantiele instromer die zonder sollicitatieplicht, thuis op de bank naar zijn gratis Miele zit te kijken. Linkse mensen verdienen het gewoon niet om met rede betracht te worden.

netniet | 02-07-16 | 18:36

Je suis landverrader folks.

ska ska ska | 02-07-16 | 18:35

Ik krijg de kotsbeu van die twee totaalmaloten.

vliegende knorrepot | 02-07-16 | 18:35

Ondertussen weer lekker kunnen lachen om de zure kliek van 'een vandaag' over de brexit en heul veul list en bedrog van het leave kamp. De Nederlander moet vooral niet gaan denken dat er ooit sprake kan zijn van een nexit. Mensen die dat willen zijn namelijk leugenaars en verraders. Allemaal! Links zegt het dus is het waar.

kaplaarzenverkoper | 02-07-16 | 18:34

Het beproefde middel van de gevestigde orde en vooral van Links: je tegenstanders demoniseren en ontmenselijken zodat er vanzelf wel een gek opstaat die je een kogel door je kop jaagt of een mes tussen je ribben steekt. Daarna wat krokodillentranen dat je het zo niet bedoelt heb maar ondertussen blij zijn met het resultaat.
Ik zou maar een extra stevige deur in de Geenstijl-burelen zetten.

sinar2 | 02-07-16 | 18:32

Hup Dld!
Sorry als ik u beledig maar mijn roots liggen nu eenmaal bij onze oosterburen.
necrosis | 02-07-16 | 18:27
.
Mijn roots niet maar ik heb er 8 jaar met heel veel plezier gewoond. Dus HUP Duitsland !, ha. Dit is trouwens de 1e keer dat ik een wedstrijd ga kijken (via internet natuurlijk) dus kun je nagaan.... :-)

Lupuslupus | 02-07-16 | 18:32

@Berbaar | 02-07-16 | 18:22
Als mensen verstandig zijn, komt er geen Rutte III.
Sterker nog, dan blijven VVD, PvdA en D'66 in de oppositiebankjes.
En tevens krijgen partijen als DENK helemaal geen stemmen.
Maar als ik kijk naar het strategisch stemgedrag van de kiezer, kan ik wel janken.

necrosis | 02-07-16 | 18:30

Nog niet zo lang geleden noemde de buitenlandse bezettende macht van Nederland, toen nazi Duitsland nu een EU, de verzetsbeweging "landverraders".

SaintNick | 02-07-16 | 18:30

Juist het Nemain-kamp bestaat uit landverraders...

En over de onderbuik..
Google maar eens op 2e brein

Ben-Bataaf | 02-07-16 | 18:30

Voor Nederland en bevolking zijn, is dus verraad? Noem mij gerust een EU verrader. Daar heb ik tegen gestemd en niets mee op. Maar Nederland verraden? Nooit.

padbuffel | 02-07-16 | 18:30

En Livestro zit vanaf zijn belastingvrije eiland ons hier de les te lezen. Ga eens een jaartje in de Schilderswijk wonen zou ik zeggen.

Lupuslupus | 02-07-16 | 18:29

@keybord
Kay is als die manager die de beatles afwees, gitaargroepjes zijn immers uit..

compitaal | 02-07-16 | 18:29

Ah... bij 1Vandaag wordt het brexitkamp ook afgemaakt.

Schietmijmaarlek | 02-07-16 | 18:29

@Lupuslupus | 02-07-16 | 18:19
Hup Dld!
Sorry als ik u beledig maar mijn roots liggen nu eenmaal bij onze oosterburen.

necrosis | 02-07-16 | 18:27

@necrosis | 02-07-16 | 18:23
Ik heb een dorpspleinverbod. ;)

Schietmijmaarlek | 02-07-16 | 18:27

Kay z'n grootste fout is altijd nog geweest het moment dat Pim Fortuijn in zijn woonkamer in Hilversum zat en de laan uitvloog bij Leefbaar-NL (nacht van Fortuijn)... dat hij niet met Pim meeging, om hem te helpen de LPF op te richten, maar bij die sukkels van Jan Nagel cum suis bleef hangen.
..
Kay dacht toen dat Fortuijn dat toch niet in de nog korte tijd voor de 2e Kamerverkiezingen ging redden.
Maar het tegendeel bleek waar, daarna hoorde je nooit meer wat van Kay.

Keyboardspeler | 02-07-16 | 18:25

"NSB Handelsblad is zich aan het voorbereiden op de verkiezingen. De EU heeft hulp nodig, en snel ook. "

Dat blijkt wel want op dit moment op NPO 1 éénvandaag wordt de anti EUSSR compleet gebasht en beticht van alleen maar leugens, leugens en nog eens leugens alsof de Pro EUSSR kamp zich daar niet schuldig aan heeft gemaakt.

Vallen o.a. over de 350M pond dat per week aan de EUSSR gaat maar volgens MSM is dat maar de helft vanwege de ontvangen subsidies.
Alsof de helft het minder verschrikkelijk maakt.
Want de Pro EUSSR kamp vergeet te vermelden dat voor die subsidies een gigantisch ambtenaren apparaat moet worden opgetuigd.

ProAsfalt | 02-07-16 | 18:25

@Mo het varken | 02-07-16 | 18:20
Ja want mensen met een andere mening dan U zijn allemaal landverraders, toch??
En men zich maar afvragen waarom niemand die varkensmutsjes serieus neemt.
Proest...................!!

Berbaar | 02-07-16 | 18:24

@conan de rabarber 17:45
Misschien is alles kansloos, dan maar lollen om kilo's zand in de raderen.

compitaal | 02-07-16 | 18:23

@Schietmijmaarlek | 02-07-16 | 18:19
Morgenochtend om 9:00 melden op het dorpsplein bij de guillotine!
*dit is sarcasme maar dat had je hopelijk al begrepen*

necrosis | 02-07-16 | 18:23

necrosis | 02-07-16 | 18:15
.
Mss kunnen we ruilen : Wij Wilmots (wie??) als trainer en dan krijgen onze zuiderburen die clown Blind als coach. : -)

@ mezelf hierboven ergens : ... sneller faalt DAN zijn schaduw...

Pemberton | 02-07-16 | 18:23

Wat een mop: mensen die nationale soevereiniteit en onafhankelijkheid hoog in het vaandel hebben als landverraders neerzetten. Kay van de Linde ziet Orwells 1984 blijkbaar niet als een waarschuwing maar als een handleiding.
Ik geef Kay gratis en voor niets nog een orwelliaans voorzetje: 'Democratie is fascisme'.

Roderick Random | 02-07-16 | 18:22

"Keine Experimente, kies Rutte."
Ik weet het niet heur maar of dat nu zo'n sterke slogan is voor Rutte III??

Berbaar | 02-07-16 | 18:22

VVD, PvdA, CDA, en D66 dat zijn de ware extremisten en landverraders !
Mo het varken | 02-07-16 | 18:20
.
Zet GL ook maar op uw lijstje.

Lupuslupus | 02-07-16 | 18:22

Begin er onderhand steeds meer van overtuigd te raken dat de watersnoodramp in '53 (vorige eeuw) veroorzaakt is door GeenSijl.... En nog veel erger; zie de laatste tijd veel politici zonder eigen schaduw... Ook de schuld van ...?

Bert-Bus | 02-07-16 | 18:21

Ach als ze niet van je kunnen winnen gaan ze schelden. Wat een kleuterschoolgedrag.
Verder maakt het niet uit hoe ze over je praten maar DAT ze over je praten. Want dan ben je NIEUWS. Hoezee!!

Lupuslupus | 02-07-16 | 18:21

keep shining boyyyyyy

Bokito ergo sum | 02-07-16 | 18:21

VVD, PvdA, CDA, en D66 dat zijn de ware extremisten en landverraders !

Mo het varken | 02-07-16 | 18:20

België is anders een aardig eind gekomen tijdens EK16.
Hoe ver kwam de Nederlandse leeuw?
*gniffel*
necrosis | 02-07-16 | 18:15
.
Maar straks Dld-Italië... :-)

Lupuslupus | 02-07-16 | 18:19

@ironpill | 02-07-16 | 18:09
Ik ken nog wat leveranciers in Duitsland die touw voor maritiem gebruik produceren.
Vandaag besteld, morgen geleverd.

necrosis | 02-07-16 | 18:19

pontius | 02-07-16 | 17:59

Hoop dat hij dan de campagne van DENK gaat doen

protonplof | 02-07-16 | 18:19

Dus ik ben behalve nazi, tokkie, achterlijke idioot, racist, xenofoob en extreem-rechts, nu ook een landverrader die bestreden moet worden??
Toe maar. Het kan niet op.
Sorrie dat ik besta, mensen.

Schietmijmaarlek | 02-07-16 | 18:19

Als je Van de Linde framet als spindoctor, gaat hij altijd op z'n bek.

LibertasSimplex | 02-07-16 | 18:18

Dus, Kaai van der Linde, mensen die zeggen: *Wij willen ons land terug*, noem jij landverraders?

Nog even wachten met vrij wandelen, Kaai. Neem je medicatie in.

Lewis Lewinsky | 02-07-16 | 18:17

Met Verdonk was het die Van de Linde ook zo lekker gelukt.

LibertasSimplex | 02-07-16 | 18:15

@miko | 02-07-16 | 18:08
België is anders een aardig eind gekomen tijdens EK16.
Hoe ver kwam de Nederlandse leeuw?
*gniffel*

necrosis | 02-07-16 | 18:15

Sorry hoor ik heb echt nog nooit van dombo Kay gehoord ,misschien een artiest van goede tijden slechte tijden ?

blauwe zander | 02-07-16 | 18:15

Met niets zeggen over Kay van der Linde, ex leerling Johan de Witt school (Havo) Nieuwe Duinweg te Den Haag, heb ik al heel veel gezegd.

Professor Kluns | 02-07-16 | 18:14

Piet Karbiet | 02-07-16 | 18:06
.
Gniffel. ik moest ook al aan Rattaplan denken. Verder : Kay vd Linde, de man die sneller faalt als zijn schaduw.

Pemberton | 02-07-16 | 18:12

Jammer dat ik als kwantiteitsreaguurder nooit genoemd wordt.
Ik wil ook een deel van de schuld krijgen en gehaat worden door Kay van der Linde.
Overigens: was diezelfde Kay van der Linde niet de woordvoerder van Nina Brink die duizenden burgers in de financiële ellende stortte na de beursgang van haar WOL?

necrosis | 02-07-16 | 18:12

Kay van der Linden zou ik framen als een pedofiel.
Kay steunde indertijd Fredje Teeven toen die van de VVD bij Leefbaar Nederland moest infiltreren om te voorkomen dat een buitenstaander op het Ministerie van Justitie zou komen en daar ontdekken wat er allemaal onder het tapijt was geveegd – daar moet een reden voor zijn.

simpelman | 02-07-16 | 18:12

" Dus voor Rutte ligt er een inhoudelijke en tactische vraag: hoe bestrijdt hij die mensen?"

Duss. We moeten bestreden worden. Serieus?

knutsel | 02-07-16 | 18:10

Iedereen die globalisme zoals de EU steunt is een landverrader. Er zal een dag zijn dat er niet genoeg touw is.

ironpill | 02-07-16 | 18:09

Als gekke mensen zo hard gaan trappen, dan doe je iets goed.

Poesmobiel | 02-07-16 | 18:08

omanders | 02-07-16 | 18:07
Dit is ironie toch?

a1a2a3 | 02-07-16 | 18:08

LOL @ Van Rossum: typische reactie van het (copy/paste?) journaille: "Nu hebben wij het weer gedaan..."

Over het 'gedaan' hebben kan je verschillend denken én hoe anderen erover denken. Maar, Van Rossum, met anders denkenden heb je lak aan. Want jij denkt zo.
Ook OK, maar kom er dan voor uit.

Wie zet de tendens waar anderen het niet mee eens zijn? O.a. jij. Jouw groot goed, nét als die anders denkenden. Probleem is dat PVV adepten dat niet accepteren (partij VOOR de VRIJHEID).
-
Trouwens PVV en velen van haar aanhangers zijn juist harstikke links/rood (op een paar punten na), ook al doen velen dat anders geloven...

Draaikolk | 02-07-16 | 18:08

Als Kay aan de andere kant zit dan is de overwinning van nexit aanstaande. Alles wat die vent aanraakt mislukt.
Misschien moet hij bondscoach van België worden.

miko | 02-07-16 | 18:08

"Framen". Mensen die dat woord gebruiken geloven niet dat er waarheden bestaan.

omanders | 02-07-16 | 18:07

Zo ik al een hoop dingen voorzien heb, al is de werkelijkheid toch nog wat erger gebleken, zo gaat het met dit soort framen nu de kant op dat de eu niet welgevalligen in de nabije toekomst zal gaan opruimen.

NerdAlert | 02-07-16 | 18:04

De laatste mensen die nog voor de samenleving opkomen zijn juist hier te vinden. Ookal zijn het het veelal internet ridders. Boerenverstand zegeviert over regenboog wishfullthinking. Huil maar wanneer je ideale wereld straks ineen stort.

LeZwoHa | 02-07-16 | 18:04

Mensen die een breedt scala aan kritiek en argumenten samenvatten als "Rechtse opponenten die anti-EU-politiek bedrijven alsof t Twitter is". Wat moet je er mee. Doei.

a1a2a3 | 02-07-16 | 18:03

het is überhaupt een wonder dat de britten met idioten als boris johnson en michael gove dat referendum gewonnen hebben. gelukkig dat het linkse klootjesvolk van labour de doorslag gegeven heeft!

sennholz | 02-07-16 | 18:03

GeenStijl aanwijzen als landverraders...'t is de kift!

Pemberton | 02-07-16 | 18:02

Kay van de Linde...
Dat is toch die landverrader?

Slipsnifter | 02-07-16 | 18:02

-weggejorist-

VanGeuzen | 02-07-16 | 18:02

hahahaha prachtig ende stijlvol(pardon) afgezeken. Ik moest lachen.

arc-en-ciel | 02-07-16 | 18:01

-weggejorist-

Sokonomi | 02-07-16 | 18:01

Kai van der Linden, ik moest grinniken.
Typisch wel dat de NRC een stukje tekst van hem plaatst...

Hof van Tuinslang | 02-07-16 | 18:01

Tom-Jan?
Is dat net als Ingrid-Jan, Mark-Marie-Jan, Jan-Jan, Juncker-Jan een heel gebruikelijke medianaam?
GeenStijl-Jan.

hfakker | 02-07-16 | 17:59

Kay van der Linde... dat is toch die sloopkogel die zichzelf campagnestrateeg / goeroe noemt ?... Elke partij waarvoor hij de campagne deed is ter gronde gegaan of haalde geeneens de kiesdrempel.
Faalhaas.

pontius | 02-07-16 | 17:59

Ik zou Mark framen als een kiwi, want je moet emotie met emotie bestrijden.

dulcinea | 02-07-16 | 17:56

Oei. Dan ben ik medeplichtig
...
De multiculturele samenleving is ontzettend goed gelukt, de EU is fantastisch, racisme verschikkelijk en de PvdA een topclub.
(Zo, goed?)

Piet Karbiet | 02-07-16 | 17:55

Doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Dat zou een mooi begin zijn.

Lijkt me logisch... | 02-07-16 | 17:54

Hoeveel geld heeft Livestropop van George Soros voor dit interview gekregen?

davidka | 02-07-16 | 17:53

Trouwens het woord 'framen' betekend zoveel als 'erin luizen'. Kudtjanus met zijn malle hoedje.

Conan de Rabarber | 02-07-16 | 17:51

Toch knap van Kai dat hij als complete faalhaas toch nog aandacht weet te trekken. De man heeft nog nooit iets gepresteerd.

Guido | 02-07-16 | 17:49

"Ik zou Kelder, Baudet, GeenStijl en de hunnen framen als landverraders”, zei de landverrader

protonplof | 02-07-16 | 17:47

Referendum organiseren en winnen, doe dat maar eens na, houten Klazen.

compitaal | 02-07-16 | 17:46

't maakt toch allemaal geen ene kudt meer uit.
Mark Twain wist het al: "If voting made any difference they wouldn't let us do it."

Conan de Rabarber | 02-07-16 | 17:45

De politiek moet minimaal 2 zaken doen met de twitterende onderbuikers waar mijn onderbuik uiteraard de grootste van is.

1. Rekenschap houden met (on)genuanceerd ongenoegen en dit vertalen naar werkbaar en realistisch beleid.

2. Geen rekenschap houden met (on)genuanceerd ongenoegen en hun huidige werkbare en realistische beleid goed uitleggen.

In het geniep in een geheime vergadering met de EU allerlei zaken over de pensioenen van deze (on)genuanceerde twitteraars besluiten en dit besluit binnen een flitsbesluit door de kamer rammen voldoet aan geen van beide. Dit is minimaal onbehoorlijk bestuur, minimaal! Laat ik mijn onderbuik eens even in toom houden.

Dan begrijpen wij het maar niet, maar jullie kunnen het ook niet uitleggen en grootmoeder's wijsheden zijn er niet voor niets.

Bij twijfel niet oversteken.

Leve de onderbuik, de thermostaat van het morele kompas van de democratie!

Kaas de Vies | 02-07-16 | 17:44

Altijd dezelfde reflex-strategie: Als je het op inhoud niet kunt winnen, speel je het op de persoon.

Amherst | 02-07-16 | 17:43

Joshua Livestro en Kay van de Linde. Wie zei je? Zijn dat mensen die iets voorstellen? Pffrrttt.

BenBinnen | 02-07-16 | 17:41

Ben echt onschuldig want ik heb hele erge besmettelijke kotsbeu!

eerstneukendanpraten | 02-07-16 | 17:41

Het is de schuld van Henk en Ingrid.

Rest In Privacy | 02-07-16 | 17:41

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland