Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

NOS-crew mishandelt strontvervelende vlogger

Pech voor Gerri Eickhof. De gepokte, gemazelde NOS-veteraan had op de redactie aan het kortste strootje getrokken en moest op pad voor het kneuterige item 'mobiele telefoons verbieden op de fiets, mag dat?' Lullig. Vervolgens komt ie ook nog eens een strontvervelende vlogger tegen. Vloggers zijn de nieuwe muggen. Zij hebben ook een camera en als ze die aan zetten, hebben ze plots het recht om hinderlijk om je heen te zoemen. Maar dat is nog geen reden om ze een schop te geven. Op zich. Hoewel deze gast zich wel zo godsgruwelijk irritant opstelt, dat je die cameraman ook wel weer begrijpt. Vloggertje doet vervolgens ook nog ZO bijdehand tegen de door Gerri gebelde politie, dat het zelfvoldane fuckertje geluk heeft dat hij en zijn huilstemmetje van het met grote macht uitgerukte Hilversume politiekorps niet nóg een schop krijgt. "Jij bent een vloggertje en jij bent belangrijk, de zon draait om jou heen. Zo werkt het niet", aldus de agent die de vlogger op de bon slingert wegens algehele bloedzuigerij. Loopt het toch nog goed af.

Reaguursels

Inloggen

Het lijkt wel alsof iedereen door de knieën gaat voor de manipulatieve staatsomroep, zelfs Van Rossem van GS, FOEI! (en tegelijk maar - en terecht- klagen over het geweld dat tegen GS- en Pownews media wordt gepleegd). Deze vlogger dient een advocaat in de hand te nemen. www.ravage-webzine.nl/2016/05/30/camer...

pissebed | 31-05-16 | 21:17

NOS zuigt maar ik vind die trap gewoon terecht, die nep-Rayban met coupe du 2001 stekeltjes is gewoon een zuiger. En een zuiger mag je best corrigeren, een trap vind ik wat anders dan een vuistslag. Ben wel tegen geweld maar dit vind ik gewoon ouderwets straatwerk dat mag best zo blijven, dat heilige gedoe altijd over een tik hier en daar. Dit kneusje WILT gewoon gemept worden, dat is zijn sexuele hoogtepunt voor dit jaar, hij heeft met zijn verknipte geest behoefte aan fysieke mishandeling zo te zien, want hij gaat gewoon grenzen over die je beter niet over kunt gaan. Als ik iemand een uur lang ga staan uitschelden weegt een trap best op als zelfverdediging en ter beeindiging van de hoogst vervelende situatie.

Copycrauw | 31-05-16 | 20:55

Mozes: dat heet een gepaste corrigerende tik. En niet meteen huilen dat die gaylord gelijk heeft; hij heeft duidelijk zitten knippen in het filmpje; stoort zelfs op de geknipte beelden overduidelijk de journalisten die hun werk doen, gaat er tussenstaan, duwt ze en heeft niet het fatsoen om een meter aan de kant te gaan staan als ze dat vragen. Journalisten lopen 5 meter verder, bloedzuiger erachter aan en opnieuw begonnen: uitlokking heet dat. Daarnaast hebben journalisten een perspas en een beschermd beroep.

Wedden dat die huilmillenial zelf begonnen is met de handtastelijkheden, maar niet mans genoeg is dat te tonen ?

Dawwwg | 31-05-16 | 20:24

Serieus mensen? Jullie vinden het prima als je irritante mensen schopt?

Mozes Langebroek | 31-05-16 | 16:33

Ik snap wel waarom zijn aangifte geweigerd wordt. Hij doet toch niet meer mee?

GnrlSchnavy | 31-05-16 | 14:06

NOS en politie hebben dezelfde werkgever, dus ja die geven elkaar altijd gelijk. En tip voor die vlogger, als je aangifte wil doen moet je beginnen met: "Ik wil aangifte doen tegen Wilders/Zwarte Piet", dan komen ze gelijk de menukaart brengen.

Seksdocent | 31-05-16 | 11:31

"(..)Vooringenomen als ik nu ben, denk ik dat dit een Mocro is: ééntje die gewoon ABN spreekt,(..) het zijn op hun eigen typische manier irritante bloedzuigers waar je gewoon niet snel vanaf komt door ze te negeren of vriendelijk, dan wel dringend iets te verzoeken.
(Lach me kapot als het geen Mocro blijkt te zijn, maar ik heb al gezegd dat ik nu even vooringenomen ben.)"
@ Linksbuitengewoon | 31-05-16 |
.
Als talenexpert ben ik van de zelfde mening: zijn typisch regressief gepronuncieerde G's en R's zijn kenmerkend voor west-Marocco.

telelezer | 31-05-16 | 11:15

1. Aangifte doen tegen de Camera man wegens openbare geweldpleging. Camera man had al eerder de politie kunnen bellen alvorens het recht in eigen hand te nemen.
2. Aangifte doen tegen de hoofdagent en het politie buro wegens het verstrekken van verkeerde informatie en het niet opnemen van een aangifte wat de politie wettelijk verplicht is. Of er wordt vervolgd is aan het OM. Niet de politie!
3. Aangifte doen tegen de agent die zonder wettelijke reden de telefoon in beslag neemt.
4. Aangifte doen tegen de agenten die hem volgen richting het politie buro wegens het inperken van de vrijheid van bewegen en intimidatie.
5. Aangifte doen tegen de agent die de telefoon tijdelijk afpakt terwijl de vlogger niet is staande gehouden of gearresteerd is.
6. Aangifte doen tegen de agenten omdat ze de vlogger niet hebben gewezen op de rechten en verplichtingen dat noodzakelijk is bij in beslagname, etc.
7. Melding doen bij de commissie voor de journalistiek tegen de camera man die duidelijk de regels van de journalistiek overtreed.

Mensen die het optreden van de camera man begrijpen, tolereren, goed praten, steunen of zelfs goed vinden dienen eens na te gaan denken. Jullie vinden het dus goed dat iemand jullie op jullie verrotte bek slaat omdat zij jullie irritant vinden. Dat wordt ook wel het recht in eigen handen nemen genoemd en is geen verbetering voor de democratie en een stabiele maatschappij.
En dat gezeik dat het wel weer een Mocro of zo moet zijn is pure discriminatie een heeft totaal niks met deze video te maken. Rot lekker op met dat discriminerende gezeik. Kom met daadwerkelijke feiten. Al zou het zo zijn hebben we hier te maken met een kut blanke die zich niet kan gedragen volgens de regels van de wet.
Had de gemiddelde Nederlander maar het lef van die vlogger dan waren die staats zenders misschien niet zo enorm links geweest en hadden we politie die echt de wet handhaaft.
En dan lees ik nog dat er geen buitensporig geweld is toegepast door de camera man. Ja, dat is er wel. Het toepassen van geweld, niet bedoeld als zelfverdediging, is buitensporig. Deze camera man werkt al jaren in de journalistiek en weet dat hij beschermd wordt bij wet en had dus al eerder de politie kunnen bellen om deze persoon te laten verwijderen omdat de vlogger hen hun werk niet zou laten doen. Wat immers niet duidelijk zichtbaar is op de video. Op het moment dat de vlogger wordt getrapt door de camera man staat hij enkele meters van hen vandaan.

NLseSlaaf | 31-05-16 | 10:35

Vloggers, de aids van het internet.

beer7804 | 31-05-16 | 10:34

Hij had hem knock-out moeten slaan, wat een irritante flikker die gast!

LonelyWanker | 31-05-16 | 08:33

1. Die vlogger heeft gelijk, laat het recht zegevieren.

2. Die NOS cameraman is fout en kan het niet verbaal af. Hoe irritant ook, geweld is
niet geoorloofd.

3. Die agenten helaas ook in deze.
4. Hij moet het uitleggen(?), terwijl die prutser van een camaraman de politie belt

5. Hoor / wederhoor wordt niet toegepast. Daarna staande gehouden om nix.

6. Agenten achtervolgen hem naar het politiebureau (waarom?)

7. Houden hem om nix staande, pakken spullen af....

8. Aangifte wordt niet opgenomen???? WFT? En hij is wel onder zn reet geschopt??

9. Hij heeft een prima case.

+1000 doorgaans voor de police, maar dit is prutswerk.

NOS is zowieso altijd kut.

xtree | 31-05-16 | 08:19

Heb het filmpje vluchtig bekeken, maar begrijp die cameraman volledig.
Vooringenomen als ik nu ben, denk ik dat dit een Mocro is: ééntje die gewoon ABN spreekt, niet per se (of juíst niet zelfs) agressief, lomp of crimineel is, maar bijvoorbeeld wel (overdreven) netjes, aardig, verzorgd, goedgekleed en/of behulpzaam is, en tegelijkertijd trekken van homo- of metroseksualiteit vertoont.
Als het bij bovenstaand profiel zou blijven en je ze ook makkelijk zou kunnen negeren, zou ik er nul problemen mee hebben. Máár, (zo is helaas mijn ervaring met enkele van zulke Mocro's), zodra
je er persoonlijk mee te maken krijgt, ontdek je al gauw een andere eigenschap:
het zijn op hun eigen typische manier irritante bloedzuigers waar je gewoon niet snel vanaf komt door ze te negeren of vriendelijk, dan wel dringend iets te verzoeken.
Soms zijn zulke gasten zich niet eens bewust van hun irritante houding en gedrag, terwijl anderen het juist gebruiken/misbruiken om iets te bereiken. Beide soorten hoop ik niet snel meer tegen te komen, want als gezegd:
als negeren en vriendelijk/dwingend verzoeken niet werkt, schuilt er altijd het gevaar dat je gaat grijpen naar middelen zoals die van de NOS-cameraman. Wat dat betreft deal ik echt véél liever met een handvol 'klassieke' Marokkaanse hangjongeren die me lastigvallen, op welke manier dan ook, dan met één zo'n irritante Mocro-vlogger.
(Lach me kapot als het geen Mocro blijkt te zijn, maar ik heb al gezegd dat ik nu even vooringenomen ben.)

Linksbuitengewoon | 31-05-16 | 03:52

Let op zijn uitspraak: 'Mishandelin', 'Nu ben je ban hè?'... Er zijn vast meer voorbeelden in dit filmpje. Misschien zit ik er volledig naast, maar ik durf vanwege deze uitspraak nu al te concluderen dat hij van Marokkaanse afkomst is. Is naar mijn ervaring een typisch Mocro-dingetje: woorden met 'ng' niet goed kunnen uitspreken.
'Neefje van Tofik Dibi', zoals iemand hem hierboven heeft omschreven, vind ik dan ook erg treffend.

Linksbuitengewoon | 31-05-16 | 03:07

@DeGoudenGozer | 31-05-16 | 01:53
Hij heeft geen één wet overtreden en was geheel in zijn vrijheidskaders bezig. Dat jullie deze mensen geen ruimye bieden ligt aan jullie en is tevens de reden dat politici, criminelken en zwartepiet haters over jullie hen lopen. Deze vlogger is het perfecte voorbeeld voor hoe wij als GS roze leger actief moeten worden, rutger heeft op deze manier vogelaar weggewerkt, vergeet dat nooit.

tattooboer | 31-05-16 | 02:17

Wat zijn de meesten van jullie zwakke, toegevende en slaafse zielen zeg. Ik ben er stil van....
tattooboer | 31-05-16 | 01:08
Was je er maar stil van. De mensen hier hebben ook het filmpje gekeken en zijn tot de conclusie gekomen dat de vlogger de kutste persoon uit het filmpje was. Fysiek geweld mag normaliter niet, maar in dit soort situaties mag de politie er best voor kiezen om het erbij te laten. De vlogger was zelf zo agressief en verstorend bezig dat hij niet kan claimen dat het van één kant kwam.
Conclusie: geweld was niet buitensporig. Vlogger was uitzonderlijk kut. Ik hoop dat hij stopt met vloggen en een baan neemt waarbij hij zo min mogelijk sociale impact heeft. Fijne nachtrust gewenst!

DeGoudenGozer | 31-05-16 | 01:53

Wat zijn de meesten van jullie zwakke, toegevende en slaafse zielen zeg. Ik ben er stil van....

tattooboer | 31-05-16 | 01:08

Wat een nutteloze shit heeft die gast op zijn youtube staan.

Kirotji | 31-05-16 | 01:07

Ik ben normaal niet zo'n agressief persoon, maar wat krijg je van dat ventje toch zin om hem helemaal de grond in te stampen.

Flapuidt | 31-05-16 | 00:53

De NOS heeft ergens nog een hele grote doofpot staan waar deze miskleunen wel in kunnen. Naast de taart voor Wagenknecht vanuit het agressief-linkse kamp en de IS-sympathieën van kopstukken binnen het islamitische onderwijs is nog wat plek.

Slogra | 31-05-16 | 00:42

Nee, het loopt helemaal niet goed af van Rossem, deze boy heeft helemaal gelijk, met bijna alles wat ie zegt. De boete vanwege het lastig vallen van de NOS crew zal terecht zijn, maar de schopper moet ter verantwoording worden geroepen, en Vos heeft gelijk dat hij daar aangifte van gaat doen, met ondersteuning van zijn advocaat. Een zwarte bladzijde voor de NOS dus, een flinke minpunt...

Doe mij maar twee ! | 31-05-16 | 00:35

Ik denk dat we met zijn allen heel blij mogen zijn dat er niet per ongeluk een dienstwapen is afgegaan. Het falende optreden van de politieagenten is het gevolg van een slechte selectieprocedure. Die agenten zijn ook maar lts'ers die op de top van hun kunnen presteren. Iemand met down syndroom in een big band geef je ook niet voor niks de triangel. Geef die agenten een triangel en ze zijn als een vis in het water. En journalisten van de NOS. Kijkt daar nog iemand naar dan? Geen idee wie die lui zijn. En dan zo'n willekeurige janlul die een andere willekeurige janlul een schop geeft. Dat zal me een zorg zijn.

ren-forrest-ren-e | 30-05-16 | 23:56

Vond die gozer onwijs irritant.
Dan nog vond ik die trap nagenoeg idioot.

Bel dan direct de politie voor harasment, klaar...
Die trap zou die cameraman voor aangehouden mogen worden lijkt mij.

En ja, dat ventje is nog steeds irritant...

Power2All4Ever | 30-05-16 | 23:38

Hij heeft 110% gelijk. De politie heeft niks met jou gedrag te maken en plaagt hem gewoon hier. Voor een rechter heeft dit geen schijn van kans. De NOS word hier beschermd door de leeuwen aan de poort. Wees jezelf héél bewust dat elke agent een verraaier is!

tattooboer | 30-05-16 | 23:21

Hij heeft 110% gelijk. De politie heeft niks met jou gedrag te maken en plaagt hem gewoon hier. Voor een rechter heeft dit geen schijn van kans. De NOS word hier beschermd door de leeuwen aan de poort. Wees jezelf héél bewust dat elke agent een verraaier is!

tattooboer | 30-05-16 | 23:21

Geen bloedt, -1

Lans | 30-05-16 | 22:43

Dat continu in z'n mobiele camera kijken ook. Overtuigd van zijn van z'n eigen "rechten". Zo veel ego en zo weinig karakter. Eentje van een verloren generatie, de laatste hopelijk.

Ramsesz | 30-05-16 | 22:36

Wat een strontvli(o)eg.
Die mag je meppen, toch?

Jan Dribbel | 30-05-16 | 22:04

Wat een zielig kereltje. Met z'n blauwe plekkie, niets te zien. Duimpjes omhoog.

sunsh!ne | 30-05-16 | 21:56

Wat een irritant wijf zeg. Doet wel heel erg zijn best om zichzelf tot slachtoffer te maken. Toegegeven, die trap van de cameraman was onprofessioneel, al zien we niet hoe lang hij al aan het zieken was. Ik betwijfel eigenlijk of die blauwe plek daarvan komt. Hij bewoog met de trap mee en heeft volgens mij niet de impact gehad die hij in het after-stukje ineens zo jankerig loopt te verkondigen.

panadol | 30-05-16 | 21:56

Die vlogger is irritant, zeker. Maar wat dat doet die gevaarlijke gek van de NOS joh, wat een bonk frustraat is dat zeg. Ik mag aannemen dat hij een flinke boete krijgt voor zijn achterlijke gedrag. Mafketel!

ILF2 | 30-05-16 | 21:52

Ken de vlogger niet, maar dat schoppen is ook zeker niet normaal. Zou die kerels bij de nos ontslaan.

Dit kan echt niet!!!!!!!!!!!

nononse | 30-05-16 | 21:35

Zo! Die wordt nog eens wakker met een slangetje in zijn neus!

Wamoje | 30-05-16 | 21:34

Ik kan me heel goed voorstellen dat wanneer je serieus aan het werk bent, en zo'n shithead je constant het bloed onder de nagels vandaan haalt (om zelf een beetje de flinke jongen uit te kunnen hangen met zijn vervelende gedrag), je je zelfbeheersing wel een kwijt kunt raken.

Frank de Vries | 30-05-16 | 21:27

Ik vind het schandalig wat die Cameraman van de NOS heeft gedaan, hij doet niks anders dan iedereen filmen, maar zodra hij zelf gefilmd wordt, dan gaat ie ook nog schoppen, wat ben je laag zeg. Als ik zijn baas was, dan wordt ie op staande voet ontslagen.

Of die vlogger nou wel/niet irritant is, dat maakt geen reedt uit, hij heeft wel het recht om vlogger te zijn en hij is ook vrij om in het openbaar te filmen. Gelukkig leven wij (nog) in een vrij land.

Wonderful-Life | 30-05-16 | 20:53

Het zou een toekomstig Peter r de briesje kunnen worden snap wel dat je dan jeuk aan je voeten krijgt.

poetsnoet | 30-05-16 | 20:48

@nietallesiswaarheid | 30-05-16 | 20:17,

Ja en terecht. Ook de staatsomroep hoort zich te gedragen. Hoewel ik liever zag dat het ventje een bloedend hoofd zou hebben maar dat terzijde.

basweetutwel | 30-05-16 | 20:23

@BlowingBubbles | 30-05-16 | 19:38,

Ik vond z'n accent al een betje raar. Zou me niets verbazen als ie een kruising is van Nederlands met iets Palestijns. Trouwens, die agent die de bekeuring gaf heeft op z'n twitter Israel staan. Begrijp gelijk waarom het ventje helemaal doorslaat ;)

basweetutwel | 30-05-16 | 20:20

De cameraman kan het nog moeilijk krijgen als deze mishandeling erkend wordt.
Bepaalde landen kom je niet meer in, met een veroordeling wegens mishandeling.

nietallesiswaarheid | 30-05-16 | 20:17

Alleen al vanwege dat verwijfde butstemmetje verdient hij nog een punter op zijn hol..

Tjooo | 30-05-16 | 20:14

Overigens .. wat is een jornalist .. VosOnline, voor al uw spraakgebrek

michelr | 30-05-16 | 20:13

Nou, deze nobody heeft ook z'n minute of fame, en nu optyfen irritant knul. Ga een vak leren of zo.

michelr | 30-05-16 | 20:12

basweetutwel | 30-05-16 | 18:42
Ik ben direct gestopt toen die Free Palestina uiting in beeld kwam. Dat zegt al genoeg. Deze droplul zal ook wel bij de Allah Halal mensen gaan lastig vallen die een Israëlisch product kopen. Eentje die past in het rijtje Volkert van der G. en die enge gozer die zo agressief die PLO bijeenkomsten organiseert met zijn zusje.

BlowingBubbles | 30-05-16 | 19:38

Count_Grishnackh | 30-05-16 | 12:38
Dat probleem speelt bij een groot deel van de jeugd. Opgevoed als prinsjes en prinsesjes of juist helemaal niet opgevoed. Narcisme is een groter probleem dan ADHD....

BlowingBubbles | 30-05-16 | 19:31

Is dit het irritante neefje van Tofik Dibi? Wat gaat ons land toch keihard achteruit. Vloggen is toch voor 14 a 15 jarigen?? Deze man hoort in een inrichting. Wat onverlet laat dat die cameraman van de Lugenpresse niet hoort te schoppen.

BlowingBubbles | 30-05-16 | 19:25

Wat een vervelend irritant kutventje.

Stijl-vol | 30-05-16 | 19:24

Wie onderhoud de reporter en cameraman, als deze opdracht gedaan is ?

nietallesiswaarheid | 30-05-16 | 19:01

Hij heb wel gelijk. Hoop dat ze die cameraman en die agent die hem later hardhandig zn telefoon afpakt helemaal de tyfus in procederen.

Maximus89 | 30-05-16 | 18:59

Wie onderhoudt dit mormel? UWV zeker...

Crak-ho | 30-05-16 | 18:44

ik ben voor de vlogger en tegen die schoppende cameralul. Fuk him. En nu de kids (hehe) eten gegeven in mijn Vinex compound.

xtree | 30-05-16 | 18:42

Verder lees ik hier veel oproepen tot meer geweld.
Lekker volk hebben we in NL.
We hebben een grondwet waarin staat dat iedereen recht heeft op lichamelijke integriteit.
Kennelijk kan die wet de prullenbak in als onze ego's en korte lontjes in de weg gaan zitten.
Dan krijgt het slachtoffer (geen groot slachtoffer, maar toch wel aan het ontvangende eind) nog een bekeuring toe ook.

Rest In Privacy | 30-05-16 | 18:40

pippi kanglous | 30-05-16 | 16:09

Dat is hetzelfde argument als deze:

Waarom strik jij je veters?
* omdat ik anders op mijn bek ga.
Ja, maar dat is nog geen reden om je veters te strikken, iedereen gaat wel eens op zijn bek, krijg je karakter van.
*Tja, dat jij zo graag op je bek gaat betekent nog niet dat ik dat ook moet doen, alleen maar omdat jij dat vindt.
-
Een variant vinden we in het oplichterscircuit.
Oplichters die zelf belazerd worden gaan vervolgens anderen belazeren omdat het nu eenmaal zo gaat in de handel.
Een beetje tolerantie graag...

Rest In Privacy | 30-05-16 | 18:36

-weggejorist-

Niek Naam | 30-05-16 | 17:29

Speitoptantje | 30-05-16 | 17:19
Precies. Iedere seconde mooi erop, behalve het hele lange gat voor het schop op zijn gat. Toevallig...

arbanafal | 30-05-16 | 17:24

-weggejorist-

Ruud5 | 30-05-16 | 17:24

Dat vervelende ventje laat ook niemand uitpraten, ze hadden hem met zo'n puntschoen van Johan Derksen veel harder en dan ook precies in zijn naad moeten schoppen.

Ruud5 | 30-05-16 | 17:24

Behalve in een rechtstaat (artikeltje 12), leven we ook in een grotemensenwereld, waarin je je als kerel (kuch!) een beetje te gedragen hebt. Dik verdiende schop onder zijn hol waarschijnlijk, want de inleiding tot de mishandeling/opvoeding laat ie niet voor niets achterwege natuurlijk...

Speitoptantje | 30-05-16 | 17:19

je suis NOS

stenenbeen | 30-05-16 | 17:13

Gewoon een corrigerende schop. Prima, niks mis mee. Pisventje moet niet gaan janken. Eerst de stoere jongen gaan uithangen om vervolgens huilie huilie te doen op het internet.

Als je bloed irritant tegen mensen loopt te doen dan kan je klappen verwachten. En JA ik vind het normaal dat zulke mensen een schop verdienen. Als je normaal behandeld wil worden moet je maar eerst eens normaal doen tegenover je medemens.

guppy | 30-05-16 | 17:09

Wat een irritante lul. Alleen wegen zijn stem zouden men hem moeten kunnen executeren.

ET007 | 30-05-16 | 17:00

Je zou verwachten dat ze allemaal rechten gaan studeren! Wat een gast. Openbare weg en zwijgrecht!!!!

Als ik de auto op straat sta te wassen en er komt een vlogger minutenlang doorheen lopen omdat het op de openbare weg is krijgt hij ook een tik, een schop en gaat zijn telefoon in een emmertje met water en sop.

Al een team een item aan het filmen is hou je gewoon afstand en laat je ze hun werk doen!

mooi verhaal!

Rut_ger | 30-05-16 | 16:51

Je zou ook gewoon in een dorpje kunnen filmen, maar ja geen terrasjes met lekkere wijven erna.

ikdenkwat | 30-05-16 | 16:47

-weggejorist-

SoepKip | 30-05-16 | 16:45

wat komen er veel mensen op voor de linkse gutmensch nos.
landverraders ;-)

vinzDH | 30-05-16 | 16:42

@Schmutz Geilmacher | 30-05-16 | 12:19
Ik zou wel wat meer doen dan alleen een schop. Deze strontvlieg verdient een goed pak slaag.

Croissant | 30-05-16 | 16:38

Als je leven nergens meer over gaat ga je dit soort dingen doen. Rechten hebben betekent nog niet dat je de betekenis hiervan moet beproeven, maar dat je uiteindelijk bescherming geniet.

Quivive | 30-05-16 | 16:36

Is dit nu de nieuwe lichting helden, die een verdiende schop onder je reet mishandeling noemt ?? .
pippi kanglous | 30-05-16 | 16:09
NOS gaat niet bepalen wie wel en wie niet een schop verdient. Het is niet hun straat vriend.

Dinand | 30-05-16 | 16:25

Het zal natuurlijk ook weer niemand verbazen dat dit addergebroed helemaal voor de palestijnse zaak gaat. Met zulke vrienden hebben ze geen vijanden meer nodig. Vijfde kolonne, de nieuwste generatie nazi's

arbanafal | 30-05-16 | 16:14

Is dit nu de nieuwe lichting helden, die een verdiende schop onder je reet mishandeling noemt ?? Niet klagen, maar dragen.... heb vroeger heel wat slaag gehad wegens "baldadigheid".... daar krijg je karakter van....

pippi kanglous | 30-05-16 | 16:09

Tijd om de burger maar eens op te gaan voeden over portretrecht, en vooral in het geval van vloggers met hun commercieel belang. Vrij filmen mag, maar vrij online zetten niet zondermeer.

arbanafal | 30-05-16 | 16:09

let eens op het NOS journaal als Joris Demmink weer eens in het nieuws is! geen woord over deze Demmink in het Journaal, een goede afspraak tussen Justitie en het NOS journaal, geen woord over de smeerlapperij bij justitie, dus NOS wordt echt niets in de weg gelegd als beloning!

thepinkpainter | 30-05-16 | 16:04

Beetje dom van de cameraman om er op los te schoppen, maar de vlogger zal dit niet snel weer doen. Hij kent zijn rechten, hij "roepte" de naam van de politieagent, hij heeft een advocaat: ja, die jongen komt er wel. Misschien dat hij de volgende keer het fatsoen kan opbrengen de tv-ploeg zijn werk te laten doen, want hoe zou hij het zelf vinden als iemand constant voor zijn neus staat terwijl hij een mooie reportage probeer te maken? En waarom laten hij mensen niet uitpraten. Misschien omdat hij zichzelf te belangrijk vindt?

Mannes | 30-05-16 | 16:00

Staat geweld monopolie, in dienst van staatsmedia.

Flatuleerder | 30-05-16 | 15:54

Jammer voor hem dat hij geen marokkaan of turk is anders was partij denk gelijk in actie gekomen voor hem. NOS is uiteraard verkeerd door geweld toe te passen maar vlogger moet die gasten ook hun werk laten doen. Het is tenslotte onze belastinggeld waar ze het mee doen.

Dinand | 30-05-16 | 15:47

Deze jongen deugt gewoon niet. Hij haalt gewoon het bloed onder iemands nagels vandaan en dan gek staan te kijken dat hij een beuk krijgt.
Zie het filmpje bij de V&D. Loopt hij te zingen dat V&D dichtgaat op de laatste openingsdag van V&D. Vind je het gek dat iemand zijn telefoon kapot maakt. Ik niet in ieder geval. Dit is een vlogger van het ergste soort.

Wat opvalt dat hij veel mensen met een allochtoons uiterlijk hem gelijk geven.

www.facebook.com/ikvosonline/?fref=ts...

CaptainKurk | 30-05-16 | 15:44

Vloggers zijn bij voorbaat kut en meneer Vos zijn plaatje draait grijs en komt daarom over als een jankmuil dom.

Eerlijk ik had mij zeker ook niet zo laten weg schoppen door zo een stel linke rakkers maar grote bek tegen een agent opentrekken gaat hem echt niet worden.

ministerSinister | 30-05-16 | 15:43

Vloggers zijn bij voorbaat kut en meneer Vos zijn plaatje draait grijs en komt daarom over als een jankmuil dom.

Eerlijk ik had mij zeker ook niet zo laten weg schoppen door zo een stel linke rakkers maar grote bek tegen een agent opentrekken gaat hem echt niet worden.

ministerSinister | 30-05-16 | 15:43

blauwe plek (*proest*) ... duimpjes omhoog, ... !

Woehahahaa | 30-05-16 | 15:43

blauwe plek (*proest*) ... duimpjes omhoog, ... !

Woehahahaa | 30-05-16 | 15:42

Kom op Gerri Eickhof, OP NAAR EDE !!

Nelis SplitBloes | 30-05-16 | 15:36

Compliment voor de polizei. Vlogger haalt je het bloed onder de nagels vandaag. Wat een opdringerig mannetje, yek. Schoppen was niet nodig geweest, maar kan er wel inkomen.

KlunsJohannus | 30-05-16 | 15:32

Wat een kansloze vlogger.

broodje aap verhaal | 30-05-16 | 15:28

Die vlogger is idd irritant. Die verdient niet alleen een schop, maar ook een dreun recht op zijn irritante smoelwerk!

Ik haat irritante aandachtstrekkers!

MRF2739 | 30-05-16 | 15:28

my god die vlogger is irritant, die agent sloeg de spijker op z'n kop met die opmerking; "Jij bent een vloggertje en jij bent belangrijk, de zon draait om jou heen. Zo werkt het niet". mooi optreden van de politie

BozeHenk | 30-05-16 | 15:26

Over mensen met een psychische stoornis moeten we geen grappen maken. Maar dat schoppen van de cameraman is ook niet goed.

bft | 30-05-16 | 15:22

Agressieve luitjes bij de NOS, ik had teruggemept dat mag als je aangevallen bent

Bokito ergo sum | 30-05-16 | 15:19

OPtiefen met z'n irri gedrag.

twasniks | 30-05-16 | 15:18

DerUnterMensch | 30-05-16 | 12:31
En ook bij het agentje had ik weer de indruk dat het om een etterse minderheid ging.

watmagjenogwel | 30-05-16 | 15:16

Wat een misselijk ventje is die agent.

Solar666 | 30-05-16 | 15:16

Wat wonen we toch in een prachtig land. Volgende keer meteen een gummi-lat in z'n nek! Twee stompen op z'n irritante smoel i.p.v. duimpjes omhoog.

JCDecaux | 30-05-16 | 15:14

NOS had de politie moeten bellen, en dan is het aan hun om te oordelen of deze irritante puber een boete krijgt dan wel weggestuurd. Door als eerste geweld te gebruiken zit de NOS fout en dat zou de politie zich ook moeten aantrekken. Die bekeuring zit wel snor, want journalisten moeten ook al zijn ze van de NOS gewoon hun werk kunnen doen, zonder in een auto te stappen om een irritant ventje af te schudden.

Barbara Drijfzand | 30-05-16 | 15:14

Ik verveel mij ik wordt vlogger. Kan deze gozer niet ze bek houden. Irritant gedrag en maar door gaan met je gedrag kan je ram verwachten dus niet zitten huilen.

franck7020 | 30-05-16 | 15:14

Wat een narcistische mongool. Problemen opzoeken, wn vervolgens janken.

Rest In Privacy | 30-05-16 | 15:09

beerboeloe | 30-05-16 | 14:08

De zon draait om de aarde heen, en dan beweren dat iemand niet heeft opgelet op school, haha.... Dit terzijde.

Ik wil best geloven dat deze agent die filmpjes heeft verwijderd, en daar kan je best wel iets van vinden.

JI-HAAT | 30-05-16 | 15:05

Je mag hem irritant vinden, maar hij heeft gewoon gelijk.
De NOS kwam naar hem toe, hij niet naar de NOS.
Agent is partijdig.
Als je de regels beter kent dan de gebrekkige 'autoriteiten'
dan wordt het steevast gedram, geweld en machtsmisbruik.
En de achterlijke omstanders applaudisseren ervoor.
Zo kennen we NL weer... je dient wel je plaats te kennen, anders zullen we je even mores leren. Of soortgelijke achterbaksheid.

Rest In Privacy | 30-05-16 | 15:04

Maar, laten we eerlijk zijn... wat verwacht je nog van de NOS, als die openbare omroep zich dusdanig belangrijk vindt om zwarte piet al te gaan verbieden, wat mag je dan nog van die kliek verwachten.
Het is eigenlijk niets meer of minder een verlengstuk van de lange arm die Roverheid heet, ander woord: Maffia.
.
En dan die opmerking van die EIKELLENBOOM, "als je me niet aankijkt, zenden we het niet uit, wat een ongelooflijke arrogante flikkers zijn dat eigenlijk.
.
Overigens, zendt die NOS dit wel uit??

watmagjenogwel | 30-05-16 | 14:55

Tsjonge jonge, hier heeft de politie met 4 man tijd voor? #zucht

Rico den Hollander | 30-05-16 | 14:53

Wel grappig dat die linkse nos camera man wel geweld mag gebruiken. Wat zou er gebeuren als je hem een schop geeft!!
Zou de politie dat ook afdoen als niks??

vinzDH | 30-05-16 | 14:48

Vlogger zet dit online. Vlogger heeft het ook ge-edit. Iets zegt mij dat er voor de reactie van de cameraman iets gebeurd is wat de reactie van de cameraman verklaard, en dat hij dat er handig uitgeknipt heeft.

artie | 30-05-16 | 14:47

Ik doe niet aan duimpjes, maar ik kan toch wel hopen dat deze nakko een strotvloed van duimpjes omlaag heeft gekregen. Even checken op z'n jijbuiskanaal? Waarom geef ik er eigenlijk om. Wat een zielepiet zeg.

HMCuiteraard | 30-05-16 | 14:41

Objectief beschouwd zit die cameraman van de NOS helemaal fout, hoe irritant die vlogger ook is.

Rest In Privacy | 30-05-16 | 14:40

Ach ja politie hilversum, niet al te beste korps.
En die nos cameraman had van mij al zijn camera in zn arie kunnen verwachten.

Pierre Nis4409 | 30-05-16 | 14:39

Irritante gast. Kan er niks anders van maken. Persoonlijk had ik hem de selfiestick tot aan zijn adamsappel in zijn reet getrapt.

Graaf van Egmont | 30-05-16 | 14:38

Vloggertje kan beter wel meewerken bij de vragen van de politie, lijkt me. En ook al is het een eikel, een aangifte is de politie verpicht op te nemen.
Eickhof had beter met zijn cameraman vloggertje kunnen filmen en de opname over hem kunnen publiceren. Was echt slimmer geweest, als vloggertje zich zo vervelend gedroeg.
Vloggertje schoppen was niet zo slim.

Raider Twix | 30-05-16 | 14:37

Vlogger die de NOS op de hak neemt: Duimpje omhoog
Als Prins Bernhard nog leefde had hij geheid je boete betaald.
Laten we eerlijk zijn. De vlogger is soms annoying, maar in een democratische door de pers gecontroleerde rechtstaat mag je zo niet worden behandeld.
Op de openbare weg mag je immers praten, aanwezig zijn, filmen. Dat de NOS zich hier aangesproken voelt is haar eigen probleem. Kaats dat niet ordinair terug naar deze vloggert. Nog maar te zwijgen of het escalerend handelen van die cam-mongul.

rectormagnificus | 30-05-16 | 14:36

Haha, heeft het lulletje nog een bekeuring gekregen ook. Hulde voor de agent!

Pot Vol Koffie | 30-05-16 | 14:35

Ja, merkwaardig hoe de politie hier mee omgaat. Waarom al die stress?

double punch | 30-05-16 | 14:33

Die vlogger treitert moedwillig en bewust die cameracrew, dus niet zeuren om schop onder de kont, geenstijl.

Worst_kaas_scenario | 30-05-16 | 14:31

-weggejorist-

Von Knarrenstein | 30-05-16 | 14:30

Als ie m dood had geschopt, wordt er zeker weten geen aangifte gedaan.

Lampelul | 30-05-16 | 14:29

Artikeltje 12. Super, go get those mofo's!
NOS, dat is pas tuig...

Rest In Privacy | 30-05-16 | 14:24

Ok dat jongetje is wellicht irritant maar dat zijn de uitzendingen van de NOS ook. Als de boete op zijn plaats is, dan is de boete dat ook zonder dat hij eerst een schop krijgt. Het feit dat er geschopt wordt is dus eigenrichting, bij wet verboden en er is plaats van feitelijke mishandeling, ook bij wet verboden. Je mag toch verwachten van medewerkers, die werkzaam zijn voor een programma dat de pretentie heeft inhoud te verkondigen, dat zij capabel zijn om een dergelijk mannetje op basis van inhoud de mond te snoeren. Het gedrag van de cameraman is ongepast en een aangifte is dus op zijn plaats. Het gedrag van de agenten die dag is dat eveneens en dat verdient ook aandacht, al dien je maar een klacht in bij de betreffende klachtenfunctionaris van het bureau, om te beginnen. Als men weigerachtig blijft op het bureau dan is er nog een artikel 12 procedure voor het gerecht om je verhaal aan de gang te krijgen. Ik weet 100 % zeker wanneer je schoenen wisselt en van het vloggertje een willekeurig vervelende Marokkaan had gemaakt en van de cameraman een willekeurige hardwerkende autochtoon, dat de laatste op het bureau was ingesloten geworden. De les die je dus moet leren vandaag, is indien je ooit lichamelijk lastig gevallen wordt door een NOS team, je direct het recht in eigen hand moet nemen, het hele team de tyfus moet slaan en zorgen dat je uit de voeten komt en niet vergeet hun camera te jatten. En zo werd Nederland weer een stukje veiliger.

netniet | 30-05-16 | 14:19

Dat 'hinderlijk om je heen zoemen' heeft steengeil toch patent op?

Baron Mc White | 30-05-16 | 14:17

beerboeloe | 30-05-16 | 14:08
Haha, hij zegt @ minuut 1 nav de opmerking van de agent nu dat de zon om de aarde draait en vraagt zich af of de agent wel op school heeft opgelet niet wetende dat hij zelf dus heeft zitten slapen. Dat idee, dat de zon om de aarde draait is immers al sinds Copernicus en Galileo volstrekt achterhaald.

seven | 30-05-16 | 14:16

Typisch dat zo’n figuur dan ook meteen ‘zijn’ advocaat gaat bellen. Kan deze droplul stoppen met het verspillen van kostbare tijd van deze maatschappij?

Roel8478 | 30-05-16 | 14:14

Rare gast maar het staat toch vast als een huis dat de aangifte wegens mishandeling terecht is.
Vind het trouwens nog steeds opmerkelijk dat politieagenten niet om kunnen gaan met filmende burgers.

Meneert | 30-05-16 | 14:10

DerUnterMensch | 30-05-16 | 13:53

Ik verdedig de NOS, omdat de NOS volgens mij gewoon haar werk probeert te doen. De context mist een beetje, maar ik schat in dat de NOS hier een item stond te maken en de vlogger vervolgens irritant begon te doen en daar niet mee op wilde houden na herhaaldelijk aandringen van de NOS. Zelfs toen de politie kwam, had hij de keuze kunnen maken om ergens anders zijn eigen harses te gaan filmen (maar dit levert natuurlijk meer 'duimpjes omhoog' op). Als je dan nog niet bedenkt dat het voor alle partijen het best is om gewoon op te tyfen, en meteen gaat janken over mishandeling (een ouderwetse schop onder je kont is geen mishandeling), dan heb je het gewoon niet begrepen.

jawor36 | 30-05-16 | 14:06

De ballen van meneer zijn zo te horen nog niet ingedaald. Wat jammer is, want dan kun je er ook niet tegen schoppen.

Nogood Boyo | 30-05-16 | 14:06

Dat vloggertje is gewoon een lafbek. Op zijn youtubekanaal staat een filmpje dat hij een motorgast aanspreekt. Die wilde ook niet gefilmd worden en dat doet het lafaardje dan ook maar niet. Bang ventje, en hier dan niets van... ik sta hier op de openbare weg!
Ergo: loser!!

Mariolo | 30-05-16 | 14:05

En toch heeft die cameraman het recht niet om te schoppen. De politie moet ook zijn aangifte opnemen en hem ook aanhoren.

Lang | 30-05-16 | 14:04

Het werd steeds sneuer voor hem en ik begon er steeds meer van te genieten tot hij huilend thuis zat. Duimpjes omhoog voor de agenten.

Dirk III | 30-05-16 | 14:03

Gewoon doen wat zijn pappie en mammie niet hebben gedaan; riem uit de broek, broek naar beneden en met die riem over die blote reet. Daarna zonder eten naar bed sturen.

Vloggers zijn over het algemeen de zuurstof die ze verspillen niet waard.

little C | 30-05-16 | 14:03

schoppen mag op zich niet, maar lijkt wel terecht. Actie = reactie, irritante jankdwerg.

Djengo123 | 30-05-16 | 14:01

En dit is ook nog zijn eigen edit, wie weet hoeveel interviews die vlogger heeft verpest door er doorheen te toeteren. (Ze hebben hem niet eens uit het journaal kunnen houden, zie link hotnot ) Dat wat die vlogger doet lijkt wel stalking. pbs.twimg.com/media/Cjs2uAUXEAA_EOD.j... Filmen mag ja, maar herhaaldelijk op drie centimeter in iemand aura gaan staan moet je gewoon niet doen.

seven | 30-05-16 | 14:00

Nood breekt wet: parasitair bloedzuigertje krijgt schop onder zijn hol. Heer agent lost het netjes op met een bekeuring voor het zuigertje.

Thomas333 | 30-05-16 | 14:00

Ik vind dat de cameraman van de NOS een bekeuring moet krijgen.
Voor het feit dat 'ie die vlogger niet harder geschupt heeft.
.
Wat een irritante zuiger zeg, ik had ontzettende moeite om het filmpje helemaal te bekijken.
Bureau bijna doormidden geknaagd. Manmanman, wat een treurnis. Eventuele opmerkingen over een dienstplicht hebben geen zin als dit soort figuren zich aanmelden.

Draak uit Brabant | 30-05-16 | 14:00

Waarschijnlijk is deze meneer Vos bekend bij de politie om zijn gedrag. Anders kan ik me niet voorstellen dat ze hem niet serieus nemen. Hij komt wel erg kansloos over. Altijd een ander heeft het gedaan en hij niks. Een trap moet kunnen in zulke situaties. Heb zelf een hekel aan dat mensen direct gaan dreigen met aangifte. Hoe zwak kun je zijn.

CaptainKurk | 30-05-16 | 13:58

-weggejorist-

capra | 30-05-16 | 13:53

“maar in de grotemensenwereld geldt er gelukkig ook nog zoiets als zelfredzaamheid. ” Dat ben ik met je eens. Sterker nog, ik vind ook dat die vlogger geen aangifte zou moeten (wel mogen) doen voor die schop op zich. Waar ik me namelijk ook zo aan stoor is dat als mensen een ruzie hebben ze tegenwoordig direct aangifte gaan lopen doen. Vecht het uit, en klaar.

Dat geld echter twee kanten op. Het is de NOS die de politie in eerste instantie belt, en het betekend dus ook dat die agent geen boete hoeft uit te delen.

Het feit blijft echter dat de irritante vlogger hier het gelijk aan zijn kant heeft. Mijn reactie ging dan ook over de reactie naar de vlogger. De schop is niet goed en die boete is niet goed. Van mij had die vlogger ook een kerel moeten zijn en geen aangifte moeten doen.... tenminste, totdat het NOS zelf de politie erbij ging halen.

“Voor dit soort ongein hoef je van mij niet altijd het complete wetboek erop na te slaan, dit is gewoon gezond verstand gebruiken en opbokken.” Weer met je eens. Wat mij betreft had het NOS hier dus de verstandige moeten zijn en waren ze ergens anders gaan staan. Dat gebeurde niet en zowel de NOS als de vlogger waren niet helemaal verstandig, de vlogger was vervelend en de NOS gaf een schop. Hier was de NOS wettelijk fout, de vlogger niet. Maar alsnog had ik het liefst gezien dat ze gewoon daarna uit elkaar waren gegaan zonder politie en zonder aangifte. Maar vervolgens haalt de NOS de politie erbij.. Als jij dus zo voor zelfredzaamheid bent, waarom verdedig je dan de NOS? Vanaf het moment dat de politie erbij is gehaald zul je alles volgens het boekje moeten doen.

DerUnterMensch | 30-05-16 | 13:53

KirkOlson | 30-05-16 | 13:41

Ik ondervond dat zojuist aan den lijve: mijn kritiek op geenstijl in dezen werd weggejorist, terwijl deze volledig aan de richtlijnen voldeed.

Johann S. | 30-05-16 | 13:53

euh jah dat geeft hem het recht

roflastc | 30-05-16 | 13:51

Wat een ongelooflijke aandachtshoer die v-logger, die NOS cameraman had er gewoon een paar tanden uit moeten meppen. En wat een jankert dat hij ff een schop onder z'n hol krijgt.

dutchdj | 30-05-16 | 13:50

Vloggertje is een eigenpijpert, maar dat hadden jullie natuurlijk ook al snel door.
P.S. ga wat aan je spraak doen, je stemmetje is hoogst irritant.

kneuterzak | 30-05-16 | 13:49

-weggejorist en opgerot-

Johann S. | 30-05-16 | 13:49

Wat een misselijkmakend miezerig kutventje is meneer de sneue bloggert. Het verbaast me dat niemand hem nog serieus het ziekenhuis in heeft geslagen (let wel: ik roep niet op tot geweld en bedreig ook niet maar het verbaast me dat anderen tot op heden zoveel geduld op konden brengen).

Rest In Privacy | 30-05-16 | 13:49

Weet je wie ook zijn eigen leven zat te documenteren?

ministerSinister | 30-05-16 | 13:48

@ J. Jarig | 30-05-16 | 13:44
Lol viel me ook al op ja.

Bottleneck | 30-05-16 | 13:47

blikjegrolsch | 30-05-16 | 13:21

Precies, doet me denken aan dit filmpje van Rutger, als hij was mishandeld en bekeurd had dat volgens sommige hier ook terecht geweest.

www.youtube.com/watch?v=szSMrKRkSxo

JI-HAAT | 30-05-16 | 13:47

Wat een hysterische pisnicht die vlogger, zoek een baan bij TRT en ga verslag doen in je moerstaal. Gerrie mag van tv met z'n splraakgeblrek. (Sowieso geen kerels op tv die Gerrie heten svp) De cameraman en agenten krijgen strafwerk mee naar huis en morgen gezond weer op. Dat is mijn uitspraak en daar mag u het mee doen.

lefbak | 30-05-16 | 13:47

-weggejorist-

Johann S. | 30-05-16 | 13:47

Gigantisch zuigertje, maar neemt niet weg dat meneer de cameraman gewoon de politie had moeten bellen, voor verstoring van werk of zoiets. Eigen rechtertje spelen altijd min zoveel.

Willy Keutel | 30-05-16 | 13:47

Verschrikkelijk smerig ventje, de laagstgeschoolde idioot die teveel gegoogled heeft. Hij vindt zichzelf heel wat. Gefeliciteerd modern Nederland; wij hebben dit soort opgeschootte prinsjes deze overdreven gevoelens voor eigenwaarde gegeven. En het resultaat? Dit ventje is een gigantische lafbek, die ieder excuus zoekt om in huilen uit te barsten. De enige reden dat hij nog tanden in zijn muil heeft is waarschijnlijk omdat het met superlijm die cameratelefoon aan zijn handen heeft gelijmd. Iets verteld mij dat het ook gelijk zijn masterbatiehand is.

arbanafal | 30-05-16 | 13:46

Nederlandse vloggers: wat een zelfingenomen, zelfoverschattende, irritante nobodies. Kijk mensen gvd in deogen aan als ze tegen je praten (zéker de politie) en leg je cameraatje eens voor 1 seconde opzij. Snap sowieso niet waarom mensen zich abonneren op sukkels zoals deze.
.
Neemt niet weg dat dat een reden is om een trap te verkopen, daar zit die cameraman dus echt fout. En het is ook geen reden om geen wederhoor toe te passen.

@ de euro middenweg | 30-05-16 | 13:33
haha inderdaad.

Bottleneck | 30-05-16 | 13:45

Vloggertje is een eigenpijpert, maar dat hadden jullie natuurlijk ook al snel door.
P.S. ga wat aan je spraak doen, je stemmetje is hoogst irritant.

kneuterzak | 30-05-16 | 13:44

De groep kanslozen die hun heil zoeken online met vloggen en pranken wordt steeds groter. Kunnen die mensen niet gewoon gaan werken in plaats van ons lastig vallen? Ik kijk er niet naar, maar via onder andere GS word ik steeds weer mee geconfronteerd.

Meneer Rozenwater | 30-05-16 | 13:44

De nitwitnarcist. Je ziet er zelden een boven de dertig zonder kunstgebit

BlakeMiddle | 30-05-16 | 13:44

Geinig, schop onder z'n hol en dan een blauwe knie ...

J. Jarig | 30-05-16 | 13:44

-weggejorist-

Smallhausen | 30-05-16 | 13:43

NOS- crew zijn ook wel een stel irritante horzels. Toen er een keer een man in de buurt van de brug wilde springen, douwde ze ook vrolijk even iedereen opzij. Het feit dat je een camera hebt en voor de NOS werkt geeft je geen extra rechten. Verder is deze jongen natuurlijk de lachende derde, met een hele lading gratis views ;) Misschien is deze jongen iets voor PowNed?

zeertegendradig | 30-05-16 | 13:42

@DerUnterMensch | 30-05-16 | 13:20
Consequentie is (ook) hier vaak ver te zoeken inderdaad. Wat dat betreft doet het reaguurderslegioen niet onder voor haar linkse evenknie: vrijheid van meningsuiting voor iedereen die het met me eens is, de rest kan (en mag) een schop krijgen.

KirkOlson | 30-05-16 | 13:41

Mei 2016 NOS introduceerde door middel van fysiek geweld lijkende mishandeling het annexeren van filmlocaties.
Dit gaat groots worden.

Flatuleerder | 30-05-16 | 13:41

Eën week geleden had Youtuber "ikvosonline" deze confrontatie:
youtu.be/7dq3CIGBGBA
Drama is clicks is volgers is Youtube money.

Simon_GS | 30-05-16 | 13:41

Stelletje vruchtjes. Dit is juist wat mist in dit land. Consequenties voor hufters.

Pienow | 30-05-16 | 13:39

DerUnterMensch | 30-05-16 | 13:20

Prachtig verhaal en formeel gezien zal je hier en daar best nog wel eens gelijk hebben, maar in de grotemensenwereld geldt er gelukkig ook nog zoiets als zelfredzaamheid. Als je het strontvervelende vloggertje uit wil hangen, kan je verwachten dat mensen kenbaar gaan maken dat ze het strontvervelend vinden, in woord en daad. Actie = reactie.

Voor dit soort ongein hoef je van mij niet altijd het complete wetboek erop na te slaan, dit is gewoon gezond verstand gebruiken en opbokken.

jawor36 | 30-05-16 | 13:38

Alle psychiatrische patiënten in Nederland zijn "vlogger" geworden, kan leuk worden!

lanexx | 30-05-16 | 13:38

Zuigende millennials vaker een schop geven is misschien wel een goed idee.

DasNouJammer | 30-05-16 | 13:35

Best een goede accu in die vloggertelefoon.

BroodjeTrapleuning | 30-05-16 | 13:35

Hij snapt op het eind nog steeds niet dat hij het aan zichzelf te danken heeft.
Als hij in de kroeg zo tegen mij staat te lullen krijgt hij ook een trap. En dan janken....... ik hou mijn hart vast met deze generatie

small_town_dude | 30-05-16 | 13:34

Meer, meer, meer van dit soort vloggers!
Einde van onze samenleving, maar dan staat het wel online!

Scubarobbie | 30-05-16 | 13:34

Nederland in een notendop: De NOS met een flut-item, een irritant vloggertje en de politie die de makkelijkste uitweg zoekt.

de euro middenweg | 30-05-16 | 13:33

De politie is verplicht de aangifte op te nemen, aangezien mishandeling onder het strafrecht valt. Dat is geen optionele actie of een gunst van de politie aan een burger. Een medewerker van de politie die dat niet doet is een ernstige schending van de rechtstaat aan het begaan.

Blasfemie | 30-05-16 | 13:33

DerUnterMensch | 30-05-16 | 13:20

We liggen op 1 lijn, en dan nog te bedenken dat die (hoofd)agent hem zegt geen aangifte te zullen opnemen! Pure machtsmisbruik, hij is er voor alle burgers, dus ook voor irritante mensen die mishandeld zijn.

JI-HAAT | 30-05-16 | 13:30

het item ging over het gebruik van een mobiel terwijl men fietst.
ik zou zeggen.. kom maar op met die wetgeving en ik hoop dat deze irritante eikel een van de eerste mag zijn die daarvoor een prent gaat krijgen..

ko uit groningen | 30-05-16 | 13:30

Duimpjes omhoog? Middelvingers omhoog.
Daar laat ik het maar bij.

Stormageddon | 30-05-16 | 13:29

Was even " bloed , nagels & irritant " aan het Googelen , zag ik bij afbeeldingen de kop van die gozer. Van de vlogger dus.

ja,diedus! | 30-05-16 | 13:29

Wat die cameraman doet is ook niet juist maar die vlogger is ook echt een debiel. Hij kijkt die agent überhaupt niet eens aan en daarna nog gaan huilen over een blauwe plek.

Sayer | 30-05-16 | 13:27

Goed. Wanneer gaat het vrouwentennis beginnen?

Musset | 30-05-16 | 13:27

'Strontvervelend'. Ja, GS-TV en Powned vinden mensen ook 'strontvervelend'. Ook maar een trap geven dan?
blikjegrolsch | 30-05-16 | 13:21

Zo is het! Het camera drolletje van de NOS wilde flink zijn .. wat een treurig figuur!

daytripper | 30-05-16 | 13:26

De politie waakzaam en dienstbaar. Hhahahahahahaha Prachtig staaltje rechtstaat Marxisten.

sickstyle | 30-05-16 | 13:26

Een ouderwetsche trap onder den rheedt zou heel wat dingen kunnen oplossen tegenwoordig.

incompetente bels | 30-05-16 | 13:25

@Sardonus 12.22
Mensen die hun zonnebrilletje net iets te lang ophouden word ook ik wild van. Kijk me in mn ogen als ik met je praat en je krijgt er een leuk paar voor terug. Als ik op de rode loper wil met mn zonnebrilletje koop ik wel een rode loper.

chicago river | 30-05-16 | 13:25

Waarom kan ik trouwens niet reaguren op het Aleid Wolfsen topic?

necrosis | 30-05-16 | 13:24

Ik tel af 3 2 1 toverwoorden

ministerSinister | 30-05-16 | 13:24

Die NOS mensen vinden zichzelf wel heel belangrijk. Blijft hilarisch dit, hoop dat ze hier in het vervolg iedere keer mee te maken krijgen als ze ergens willen filmen.

Majid | 30-05-16 | 13:24

In Hilversum wordt de gemiddelde burger op jaarbasis zo'n dertig keer om een reactie gevraagd door een verslaggever met cameraman.
In de "loze uurtjes" worden er zelfs "random" en "instant" reacties verzameld, die later een keer van pas kunnen komen voor allerlei onderwerpen. Bijvoorbeeld als er een bekendheid overleden is. Mensen reageren toch wel geschokt, en de kijker ziet en hoort toch niet wat de vraag was.
Dergelijke reacties moet je dus "op de plank" hebben liggen. Je wilt tenslotte als eerste komen met "reacties van demense op straat"

Jan de Hoop | 30-05-16 | 13:24

Waarom hebben jullie dit filmpje niet op dumpert gezet? Nu geef je die vervelende luis ook nog eens YouTube views.

Want man man man, wat een irritante gozer zeg hey.... Godverdomme.

ShameLess | 30-05-16 | 13:24

En wat voor belangrijk *kuch* werk stonden onze subsidie- sponzen daar te doen ? Volgens mij vrijwel hetzelfde wat de vlogger deed.

daytripper | 30-05-16 | 13:24

Die ouderen van tegenwoordig..

Neut | 30-05-16 | 13:22

Wat een irritante kerel, die cameraman flipt terecht.

Be de Laer | 30-05-16 | 13:21

'Strontvervelend'. Ja, GS-TV en Powned vinden mensen ook 'strontvervelend'. Ook maar een trap geven dan?

blikjegrolsch | 30-05-16 | 13:21

Opzouten aandachtsgeile kutcalimero.

LaPetite | 30-05-16 | 13:21

Dat die vlognicht geen seconde zijn muil kan houden is al erg genoeg, maar alleen al vanwege dat finse accent verdient hij een schopje. En om hem eraan te herinneren dat de wereld niet om hem draait.
PrinsesStoepje | 30-05-16 | 13:04

Waarschijnlijk omdat "wij" de echte fin niet durven te schoppen ...? U hebt een finnen trauma? Overigens niet onbegrijpelijk, daar niet van.

daytripper | 30-05-16 | 13:21

Hoogopgeleide vluchtelingenstroom uit Nederland,
www.visionair.nl/politiek-en-maatschap...
-
Noot: Het gaat er in 2016 niet meer om wie Nederland verlaat... het gaat er om wat er nog overblijft. Dit dus.

duitse herder | 30-05-16 | 13:20

En dat allemaal in z'n middagpauze?

gescheurdrubber | 30-05-16 | 13:20

@JI-HAAT | 30-05-16 | 12:36
Ja ik hoor wat die agent zeg. Dat zijn de zogenaamde kapstokwetgevingen waar ik ook een broertje dood aan heb. Dat zijn van die wetgeving bewust bedoeld om de politie het de mogelijkheid te geven om een bekeuring te geven wanneer hij eigenlijk geen bekeuring kan / mag geven.

Als hij echt wat fout deed had hij niet zo'n kapstokwetgeving nodig. Luister ook naar zijn eigen uitleg “Je valt de journalisten lastig en dat is baldadigheid”. Die kan ik ook de andere kant op draaien. De journalisten vallen hem lastig met vragen, de politie valt hem lastig met vragen. Allemaal boetes uitdelen. Afgelopen weet liep ik door de stad, wilde iemand me weer zo'n folder geven, erg vervelend, lastig gedrag... BOETE!. Onzinargument natuurlijk en het wordt ook maar een kant op gebruikt. Daarbij ook veel te subjectief.

@jawor36 | 30-05-16 | 12:47
Grappig om je reactie te beginnen met “Hou toch op met je onnozele gewauwel.” Om vervolgens met zo'n onnozel gewauwel te komen. “Deze gozer is stront en stront vervelend.” Ja klopt (tenminste, als je het aan mij vraagt, hij heeft vast fans die dat niet vinden.. het is nogal subjectief). “Daar zegt de wet niet zoveel over” Inderdaad! Hehe, heb je het nu door? “wat moet je daar dan tegen doen?” Wettelijk niets. Zelf zou ik zo iemand uit de weg gaan.. blijft hij je dan achtervolgen, dan wordt het stalken en daar zegt de wet wel wat over.

“Wat mij betreft hadden ze hem nog een paar tikken gegeven.” Wat mij betreft mogen ze jou niet! een paar tikken geven vanwege deze hinderlijke onnozele reactie. Dit omdat ik in een vrij land geloof waar je hinderlijk en onnozel mag zijn. Daar denken we dus duidelijk anders over. Kun je daar niet tegen dan hoor je wat mij betreft niet thuis in een vrij land. In een vrij land bouw je daar een muurtje voor. Hans Teeuwen legde dat heel mooi uit hier. www.dumpert.nl/mediabase/25169/d1ad3df... Dat ging over beledigen maar is ook perfect toepasbaar op deze casus.

Onder dat filmpje staan mede reaguurders te juichen, maar dan onder dit filmpje vinden ze het prima dat de agent en het NOS zich misdragen. Een vrij land is pas vrij als het ook geld voor de personen waar we het niet mee eens zijn, die we niet mogen en die we maar vervelend vinden. Dat is waarom ik hier ook zeg... Ben nou eens consequent!!!

“Alsof je iemand het leven zuur mag maken, zolang het maar binnen de wet past. Rot een end op. +1 voor NOS en politie. ” Van jou horen we dus geen enkel kritisch woord meer over wat dan ook... stel je voor dat je iemand beledigt. Ook dat kan mensen best het leven zuur maken, bijvoorbeeld gelovige die telkens van die waarheden ingewreven krijgen die ze helemaal niet willen horen. Of rare politiestaat ideeën uiten in een vrij land, dat is erg vervelend voor iedereen die wel in een vrij land wilt wonen.. Zou je je daar toch ooit nog schuldig aan maken dan verwacht ik dat je jezelf een flink pak rammel geeft en als boete mij €230,- euro over maakt. Kunnen we daar dan nu direct mee beginnen, want je bent erg vervelend met dit soort onnozele ondoordachte en domme reacties.

DerUnterMensch | 30-05-16 | 13:20

@Melfs | 30-05-16 | 13:14
Ik heb gewerkt met een hoop vrachtwagenchauffeurs.
Geloof me, als die klaar met je zijn, ben je zowat rijp voor orgaantransplantatie.
En doorgaans zijn het hele aardige gasten.....

necrosis | 30-05-16 | 13:20

Misschien even allemaal bij Youtube z'n kanaal als inappropriate vlaggen. Is 'ie zo weg.

Pikkebaas | 30-05-16 | 13:19

Goed signaal dit, meer blootstelling van de staats pionnen a.u.b.

S802 | 30-05-16 | 13:19

Pro de vlogger. Hij doet niets strafbaars. Kijk die NOS gaan, kijk die politie gaan. Wat een land.

centre pompidoe | 30-05-16 | 13:18

Gelijk pepperspray over die droeftoeter.

Berthe | 30-05-16 | 13:18

Wat een heisa om niets. Irritant zuigjoch krijgt een welverdiende trap en omdat dat niet mag, behoort cameraman bestraft te worden. Next.

Promedio | 30-05-16 | 13:18

Geef de jongeman groot gelijk ... Die schandalige arrogante staatsomroepslaven. De camera lul van de NOS had geen enkel recht de jongeman te mishandelen ..
Als hij dat bij mij had geflikt ... had de camera in zn reet gepropt.
ALS de jongeman hinderlijk is dan bel je de politie ... klaar uit .
Dit land wordt meer en meer een treurige bananen republiek.
Benieuwd als het een knuffel allochtoon was of de NOS dan ook zo flink was geweest.

daytripper | 30-05-16 | 13:18

Op een ziekelijke manier irritant opdringerig! Het zal mij niks verbazen als deze geblondeerde beginnende transgender dit ook bij kleine jongetjes in het zwembad of in het park doet. Elk individu die zich op deze handtastelijke manier dit gedrag naar mijn persoon vertoond krijgt onmiddellijk een "Klein doeltreffend tikkie op het neusje" En misschien wel meerdere totdat de betreffende aanrander door krijgt dat hij minimaal een metertje afstand houdt van mijn persoonlijke ruimte. Maar zoals altijd pikken deze aanranders een, op het oog, weerloos slachtoffer uit. Lekker laten vloggen en op een gegeven moment zal er wel een licht getinte soortgenoot wat doen met "Iets van een flat afgooien, want onrein"

Pieter2 | 30-05-16 | 13:17

Aha. Het is nu dus zover dat (staats)NOS-schoppers worden beschermd door de politie.
Ziekelijk k*tland!

Melfs | 30-05-16 | 13:14

Irritante rat die vlogger, helaas staat hij volledig in zijn recht.

beerboeloe | 30-05-16 | 13:14

Wetboek van Strafrecht, artikel 424: 'Hij die op of aan de openbare weg of op enige voor het publiek toegankelijke plaats tegen personen of goederen enige baldadigheid pleegt waardoor gevaar of nadeel kan worden teweeggebracht, wordt, als schuldig aan straatschenderij, gestraft met geldboete van de eerste categorie.'
Met andere woorden, je mag wel filmen op de openbare weg, maar die camera in je klauwen geeft je nog niet het recht om overal te gaan staan en daarbij andere mensen lastig te vallen. Schoppen mag natuurlijk ook niet, maar in dit geval heb ik wel begrip voor eigenrichting. Wat een bloedirritant gozertje.
bintang | 30-05-16 | 12:34
=
Geldt dat ook voor sissende, scheldende en spuwende Medelanders?

meneer Q | 30-05-16 | 13:12

Sinds wanneer is schoppen zo'n issue geworden zeg, mijn opa zal zich drie keer omdraaien in zijn graf. Vroeger kreeg je ook nog een extra een schop na als je zo irritant was. Respect daar draait het in deze om, iemand die voor de NOS filmt verdient dat iets meer dan een vlogger die sensatie zoekt met een selfie-stick in z'n handen.

Casperhetsprookje | 30-05-16 | 13:12

Ho wacht, ik zie het al, kort nadat ie die trap krijgt loopt de cameraman weer naar zijn camera, wat daar zit een grietje op de fiets die ze net aan het interviewen waren.. Wedden dat Mr vloggertje voor de trap continue dit andere interview verstoorde en wel tien keer gevraagt werdt op te rotten maar het niet deed omdat "ik sta op de openbare weg te filmen, check mijn youtube kanaal, duimjes imhoog, bladiebla..."

thorrie | 30-05-16 | 13:12

Dat die hoogstirritante flapdrol een trap in zijn reet krijgt wil in dit geval niet zeggen dat die cameraman niet ook naar een gerichte doodschop solliciteerde.

Prinsemarij | 30-05-16 | 13:11

-weggejorist-

Mr. Happy | 30-05-16 | 13:11

@Flatuleerder | 30-05-16 | 13:09
Wat doet hij dan buiten?

necrosis | 30-05-16 | 13:10

-weggejorist-

Johann S. | 30-05-16 | 13:09

@Troef | 30-05-16 | 13:00
Joepie, ik voel me weer twintig jaar jonger.....

necrosis | 30-05-16 | 13:09

Poten thuis! Sprak Rutte ooit!

Flatuleerder | 30-05-16 | 13:09

Als we het van dit soort vloggertjes moeten hebben om de NPO kritisch te volgen dan zie ik de toekomst somber in.
Maar je blijft met je poten van iemand af, ook al is ie nog zo bloedirritant.

KirkOlson | 30-05-16 | 13:08

Wat een irritante kerel. Schoppen mag niet... maar ik ben heel blij dat de politie in Nederland hier geen punt van maakt in zo'n geval. Als je iemand het bloed onder de nagels vandaan haalt kan je die trap na wel verwachten.

Ongestijld | 30-05-16 | 13:07

Vloggertje heeft zitten knippen in de beelden waardoor het nu lijkt alsof de trap uit het niets kwam. Tijdens het interview doet ie al irritant en geeft ie geen antwoord op de vragen maar spamt ie wel zijn eigen youtube-kanaal, en in de NOS-uitzending zie je hem op de achtergrond ook irritant doen bij andere geïnterviewden. Trap is volkomen terecht.

Danny M NL | 30-05-16 | 13:05

De ouders van deze vlogger zullen trots zijn op hun nageslacht
Ps een kaakslag was beter geweest en om in de woorden van "van muiswinkel" te blijven wat een kankerlul.

bruinerat | 30-05-16 | 13:05

Die 'schop' van de cameraman beschouw ik als een noodzakelijke corrigerende tik. Wat een irritant kútventje. Vindt het normaal om werk van anderen te verstoren met zijn irritante knijpstemmetje en zijn camera. Fuck amateurvloggers en deze al helemaal.

Joris Draaksteker | 30-05-16 | 13:05

En dan dat nep-marocs accentje. Deze gast gaat vast een keer iemand irriteren die hem harder aanpakt. Hopen dat hij dat ook filmt dan.

theteach | 30-05-16 | 13:04

zwakzinnige figuren als hij moeten zo min mogelijk aandacht krijgen. Ze voegen totaal niks toe en vinden zichzelf heel wat. Tel daarbij nog op het zwaar irritante gedrag van deze rifaap

pietpaardenlul | 30-05-16 | 13:04

Dat die vlognicht geen seconde zijn muil kan houden is al erg genoeg, maar alleen al vanwege dat finse accent verdient hij een schopje. En om hem eraan te herinneren dat de wereld niet om hem draait.

PrinsesStoepje | 30-05-16 | 13:04

-weggejorist-

grapo | 30-05-16 | 13:04

vlogger zit het uit te lokken met zn eikelgedrag, bovendien beledigt hij de camera man, "idioot ... enz" En dan zit ie ook nog eigenweis te doen tegen de agent, wat niet erg slim is. Het filmpje is ook door het vloggerje gesneden, dus de echte aanleiding voor de nos crew om op tilt te gaan missen we hier, wat niet gek is anders had Mr vloggertje zich zeker zelf (nog meer) te kijk gezet.

thorrie | 30-05-16 | 13:01

geblondeerd haar, piepstemmetje, vloggen wat is dit voor gay shit

Dries112 | 30-05-16 | 13:00

necrosis | 30-05-16 | 12:42
Een vlogger is iemand die aan vloggen doet. Vloggen is hetzelfde als bloggen, maar niet door middel van geschreven tekst maar door middel van video’s.

Troef | 30-05-16 | 13:00

Wat een kut-marokkaan.

Mr. Happy | 30-05-16 | 12:59

Sneue vlogger doet dit alleen maar om een reactie van NOS of politie lost te etteren. die legt hij fijn vast en daar krijgt hij een stijf piemeltje van.
ER is ook nog zo iets als fatsoen, mensen aankijken als je met ze praat en niet naar je telefoon staren bijvoorbeeld. Of gewoon mensen hun werk laten doen ipv net zolang zuigen tot dat je een misschien ongepaste reactie krijgt.
is deze ikfloponline ook zo stoer als hij gaat vloggen over marrokanen of 1% motorbendes?

Anteros | 30-05-16 | 12:59

Bezorgde vader | 30-05-16 | 12:48
Jij bent de vader van die gedragsgestoorde flutvlogger neem ik aan?
Dan zou ik ook bezorgd zijn. Want die langdurige opname in het Pieter Baan Centrum heeft niet echt iets opgeleverd.

leo de pejo | 30-05-16 | 12:59

AFA supporter NOS gebruikt geweld zoals AFA, niet verbazingwekkend.

head_pend_jervin | 30-05-16 | 12:58

Wat een irritant stuk stront. Duidelijke gefaalde opvoeding - en wederom een parel-millenial. Meneer weet het altijd beter in al zijn vlogs, meneer is internet-celebrity. Meneer past mooi in het rijtje van al die andere kut YT vloggers die menen dat ze leuk zijn. Een blauwe plek op je knie. Boe-fucking-hoe.

Der Hauspaus | 30-05-16 | 12:58

Wanneer gaan we nu eens eindelijk alle vloggers deporteren?

T0matenplukker | 30-05-16 | 12:57

O Shit, knul heeft een advocaat. Hoop dat dit een les is NOS. Gaat 10000 euro kosten. De gure windmensen betalen wel. Volgende keer vluchten Gerri. Wen aan de nieuwe situatie. Bukken.

RickTheDick | 30-05-16 | 12:57

Godverdomme wat een idioot. Het zal maar een werknemer van je zijn..

Mesmer | 30-05-16 | 12:57

Niet hard genoeg geschopt; hij ademt nog steeds.

FunFactory | 30-05-16 | 12:56

Ik nuke ze allebei de moeder!! Of was het neuk?

verbanden | 30-05-16 | 12:55

Geldt voor zo'n organisme ook de vrijheid van meningsuiting?

das dom | 30-05-16 | 12:54

Wat een irritant ventje is dat !

NB-Stb | 30-05-16 | 12:54

Gerry Eickmof werkt bij/voor de NOS/NPO en is dus automatisch een onbetrouwbaar NSB sujet. Vlogger +100.
--
NPO/NOS adepten mogen van mij 24/7 gestalkt worden. Stelletje oplichters zijn het, die dansen naar de pijpen van een paar policor baasjes, en dat allemaal voor wat airtime en wat bloedgeld. En die cameraman is de grootste loser die er is. Geweld altijd -1 . Maar ach, wat kan je anders verwachten van een NOS/NPO slaafje.

Mark_D_NL | 30-05-16 | 12:53

Waar zit het schakelaartje van dat joch?
Draadjes er uit trekken en kortsluiten.
Er zijn daar in de buurt twee mensen, die dit hebben opgevoed. Mijn oprechte condoleances.

arc-en-ciel | 30-05-16 | 12:52

Narcist much?

Froggel | 30-05-16 | 12:52

Mijn hemel, wat een nutteloos, overbodig en irritant klotejoch is dat vloggertje. Wat een minkukel. Had gewoon een kaakslag moete krijgen en afgevoerd moeten in worden in een dwangbuis.

langzullenweleven | 30-05-16 | 12:50

Het zal allemaal, maar die knakker van de NOS moet gewoon een boete krijgen en een aanklacht voor mishandeling. Ik vind dat joch echt onuitstaanbaar irritant en filmen is iets anders dan iemand in zijn werk belemmeren, maar schoppen mag niet. Het is wel tekenend dat hij geen aangifte mag doen, want volgens mij staat hij vol in zijn recht om wel aangifte te doen. Vind het optreden van de politie eng.

ikzalhandhaven | 30-05-16 | 12:50

Stop making stupid people famous.......

chiwing | 30-05-16 | 12:49

Journalisten die terug slaan dat willen we vaker zien

Ronnie_Tober | 30-05-16 | 12:49

Had die Vlogger zijn reet als fietsenstalling gebruikt. Zaadstengel!

Eparchus | 30-05-16 | 12:48

Vroeger kreeg je een schop onder je kont als je irritant was op straat. En thuis nog één als je er over klaagde. Tegenwoordig mogen we alles doen. Maar oh wee, als iemand daar iets van zegt. Dan hebben we alleen maar rechten. Gewoon een beetje meer hardhandige terechtwijzingen toestaan. Maar tegenwoordig is elk duwtje en elke aanraking goed voor een hoop stennis.

The_Black_Knight | 30-05-16 | 12:48

-weggejorist-

Rest In Privacy | 30-05-16 | 12:48

Dit is gewoon een hele slechte Draadstaal imitatie.... "The man on the street strikes again..."

Mark zit te Dutten | 30-05-16 | 12:47

DerUnterMensch | 30-05-16 | 12:31

Hou toch op met je onnozele gewauwel. Deze gozer is stront en stront vervelend. Daar zegt de wet niet zoveel over, wat moet je daar dan tegen doen? Wat mij betreft hadden ze hem nog een paar tikken gegeven. Alsof je iemand het leven zuur mag maken, zolang het maar binnen de wet past. Rot een end op. +1 voor NOS en politie.

jawor36 | 30-05-16 | 12:47

OK een schop onder je kont noemen we dus tegenwoordig mishandeling?. Wat een zielig land...

Ijzz4312 | 30-05-16 | 12:46

-weggejorist-

isgoedjoh | 30-05-16 | 12:45

Hij is wel bedeusd. Dat dan weer wel.

superjan | 30-05-16 | 12:45

Zou de hele context wel willen zien. Meneertje de vlogger heeft wél een enorm hoge irritatiefactor. Maar Gerri ook. En de verbaal beperkte cameraman ook. En dan nog iets: ben je gepokt en gemazeld journo, mag je mensen op een fietspad gaan staan interviewen.

Mr Dixit | 30-05-16 | 12:44

Hij heeft hem niet hard genoeg geschopt wat mij betreft...

Ad Hominem Tu Quoque | 30-05-16 | 12:44

Ik heb dit een paar minuten zonder geluid op m'n werk zitten kijken. Ik kan z'n kop nu al klieven.

His Lordship | 30-05-16 | 12:43

-weggejorist-

Yopie | 30-05-16 | 12:43

Wat ik nog het ergste vind zijn de braakballen hierboven die hem nog gelijk geven ook en die vinden dat hij geen schop onder zijn kont verdient. Kijk, daar gaat dit land nou aan kapot; iedereen heeft alleen maar rechten. Je mag volkomen gestoord iedereen en zijn moeder een telefoon in zijn gezicht duwen, stijf tegen een ander aan gaan staan zodat die ander niet meer kan werken, mensen te woord staan terwijl je ze niet eens aankijkt en zonder toestemming filmt maar oh wee als iemand dan een schop uitdeelt. Dan worden heel veel reaguurders boos.

rexmundi666 | 30-05-16 | 12:42

Sardonicus | 30-05-16 | 12:32

Tja, mij is door mijn ouders geleerd in sommige situatie gewoon maar de wijste te zijn. In dit geval hadden ze in de auto kunnen stappen en ergens anders fietsers kunnen gaan aanspreken. Ik vind hem ook verschrikkelijk irritant, maar dat mag je gewoon zijn lijkt me. Ik vind die bekeuring die hij kreeg niet echt op zijn plaats.

JI-HAAT | 30-05-16 | 12:42

Ik voel me ineens een ouwe lul.
Wat is een 'vlogger'?

necrosis | 30-05-16 | 12:42

Is uitlokken strafbaar?

Troef | 30-05-16 | 12:41

Pffff wat een irritant ventje

SwipeHerman | 30-05-16 | 12:40

Je kunt van Eickhof vinden wat je wilt, maar het is echt een van de weinige verslaggevers die niet om de vier lettergrepen een keer "eh" zegt.

whetherthouwouldbe | 30-05-16 | 12:40

Overigens, staat de vlogger ook zijn 'werk' te doen.

MarcS | 30-05-16 | 12:38

Ik ben er nog niet over uit wat ik meer strontvervelend vind, die verschrikkelijke vlogger; de mishandelende cameraman of politie die weigert aangifte op te nemen en boetes uit schrijft omdat men een persoon niet mag.

Sosti | 30-05-16 | 12:38

Wat een irritant mannetje. Maar zelfs na een schop onder zijn reet en een bekeuring heeft hij dat zelf nog steeds niet door.....

Count_Grishnackh | 30-05-16 | 12:38

@Sardonicus | 30-05-16 | 12:32 - dus als ik jouw tandjes in de goot sla, heet dat aanpassen? Grapjas.

MarcS | 30-05-16 | 12:37

Je irritant opstellen en hinderen heeft niets met vloggen te maken

doskabouter | 30-05-16 | 12:37

met zijn blauwe plek.... aan een beetje sporten hou je meer over, kwezel.

Satria | 30-05-16 | 12:37

Wie?

Hij doet alsof hij onwijs bekend is in NL.

LangeTijdGeleden | 30-05-16 | 12:37

Doe die lul een betaalde baan is ie ook van de straat,jeezus dat mensen hier de tijd voor hebben wat een ledigheid van bestaan...

arretje | 30-05-16 | 12:37

Aanklagen die subsidie zuigende opvreters van de NOS.

First Contact | 30-05-16 | 12:37

Hij mag blij wezen dat hij zijn tanden nog heeft.

drunk | 30-05-16 | 12:37

Dus voor een blauwe plek schakel je een advocaat in? Wat een mietje.

XverderNix | 30-05-16 | 12:37

Het wordt tijd dat de rechters stoppen met het accepteren van een oorvijg als strafrechtvatbare mishandeling...

F. von Zeikhoven | 30-05-16 | 12:36

Vloggertje blijkt vaker op politiebureau te zitten. Kwam met zijn fikken aan dure camera. Broodwinning. Geen wonder dat de cameraman die gozer tegen de grond werkt.

nieuwsflits | 30-05-16 | 12:36

DerUnterMensch | 30-05-16 | 12:31

Volgens de agent staat deze volger niet in zijn recht, vandaar dat hij hem een beuring gaf wegens baldadigheid! Dat is op 08:30 te horen, en de hoogte van die boete is: 230,- euro, want journalisten mag je niet lastigvallen, aldus de agent.

www.boetes.nl/boetesoverzicht/openbare...

JI-HAAT | 30-05-16 | 12:36

Vloggers, en hoe ze te bestrijden, enkele tips:

Van alle soorten ongedierte die je op straat of in huis kunt hebben, zijn vloggers een van de vervelendste. De filmende bralbakkessen planten zich snel voort, waardoor een paar vloggers gemakkelijk een plaag kunnen worden. In dat geval zijn professionele bestrijders nodig die (giftige) chemische middelen inzetten. Voorkomen dat vloggers jouw huis binnendringen is dan ook het beste voor het milieu.
Vloggers kunnen schadelijk zijn voor je gezondheid, doordat ze eenvoudig domheid, laster, onbeschoftheid en narcisme verspreiden. Sommige mensen zijn allergisch voor stoffen die vrijkomen uit de uitwerpselen van vloggers. De vloggers scheiden een onaangename, muskusachtige geur af.
Vloggers verspreiden zich snel; ze reizen bijvoorbeeld mee met ophef of commotie.
Ze kunnen je straat binnenkomen via segway, bakfiets, scooter of met het OV. Vooral op marktpleinen is de verspreidingskans van de ene naar de andere straat groot.

-Houd de straat goed schoon: vloggers verschansen zich graag in de buurt van eten en vocht.
-Vaak luchten en een lagere temperatuur in huis helpen ook. Vloggers houden niet van tocht en kou.
-Zie je een vlogger, wees er dan snel bij, zodat je een plaag kunt voorkomen met eenvoudige huismiddeltjes.
-Vormen de vloggers een plaag, dan kun je als laatste redmiddel professionele bestrijders inschakelen. Zij zetten chemische middelen in die belastend zijn voor het milieu.

www.milieucentraal.nl/in-en-om-het-hu...

Cuyahoga | 30-05-16 | 12:35

@Wybe Wabes Abbema | 30-05-16 | 12:20
Ook terecht als ik jou dan ook een flinke schop en een bekeuring kom geven? Gewoon omdat jou reactie hier me zo enorm stoort.

DerUnterMensch | 30-05-16 | 12:35

Irritant vloggertje heeft gelijk, de cameraman heeft hem niet te mishandelen.
En de agent trekt de verkeerde conclusie door het irritante vloggertje te bekeuren voor baldadigheid.
Hoezeer irritant de vlogger ook is.

Nuchternederland | 30-05-16 | 12:35

@spanarchist | 30-05-16 | 12:27 - jij bedoelt de cameraman?

MarcS | 30-05-16 | 12:35

vloggen en fietsen mag zwaar bekerud worden... vloggen en lopen,ademen etc. ook overigens.

Satria | 30-05-16 | 12:35

Wetboek van Strafrecht, artikel 424: 'Hij die op of aan de openbare weg of op enige voor het publiek toegankelijke plaats tegen personen of goederen enige baldadigheid pleegt waardoor gevaar of nadeel kan worden teweeggebracht, wordt, als schuldig aan straatschenderij, gestraft met geldboete van de eerste categorie.'
Met andere woorden, je mag wel filmen op de openbare weg, maar die camera in je klauwen geeft je nog niet het recht om overal te gaan staan en daarbij andere mensen lastig te vallen. Schoppen mag natuurlijk ook niet, maar in dit geval heb ik wel begrip voor eigenrichting. Wat een bloedirritant gozertje.

bintang | 30-05-16 | 12:34

Verwijzend naar het vorige artikel.
Met zulke vrouwtjes in het leger win je de oorlog ook niet. De proberen de vijand dood te lullen.

wakker worden | 30-05-16 | 12:34

Nou is dat youtube-kanaal van mijnheer de vlogger ook niet echt een succes. Zijn familie, wat buren, een enkele vriend die zich verplicht voelt die onzin even te bekijken, dan heb je het wel gehad.
Misschien toch maar proberen iets nuttigs met je leven te gaan doen?

spanarchist | 30-05-16 | 12:34

Een paar likes met de wapenstok had ie moeten krijgen.

brutus68 | 30-05-16 | 12:33

Dat hele hoofd en geluid uit zijn strot vraagt gewoon om een paar schoppen. Neemt niet weg dat hij daar vervolgens gewoon aangifte van moet mogen/kunnen doen (helaas). Jammer dat hij nu dankzij GS zoveel views krijgt dat hij gaat geloven dat hij bestaansrecht heeft op de interwebs. Vrees dat dit soort types zich sowieso laten inspireren door de Jan Roosjes e.d.

Quantum Suicide | 30-05-16 | 12:33

Ok, niet handig om te schoppen. Maar zo'n narcistisch vloggertje (met 150 views op een filmpje van 2 weken oud) vraagt wel om een schop op zijn tanden.

stom schaap | 30-05-16 | 12:33

@Sardonicus | 30-05-16 | 12:18
Kan best zo zijn, toch is alleen de NOS en de politie hier fout. De Vlogger is uiterst irritant maar niet fout.

DerUnterMensch | 30-05-16 | 12:33

-weggejorist-

meneer Q | 30-05-16 | 12:32

@JI-HAAT | 30-05-16 | 12:26
Dat is dus precies waar het misgaat met zo'n redenering. Die lui van de NOS staan hun werk te doen en dat mag je ook wel respecteren toch, ja ook als ze van de NPO komen. Waarom moet je met je lelijke muil er zo graag bovenop willen staan, zeker als je niets zinnigs uit te braken hebt?

Zeggen dat die crew weg moet is hetzelfde als zeggen dat jij moet oprotten van waar je woont als je last heb van de nieuwe kansenparels die naast je komen wonen. Nee, aanpassen heet dat, begint bij opvoeding...

Sardonicus | 30-05-16 | 12:32

Hoe irritant ik de vlogger ook vind, de camera man verdient een fikse douw / ontslag op staande voet / vervolging wegens mishandeling.

MarcS | 30-05-16 | 12:31

"Ben je populair? Met je YouTube-kanaaltje."
Die stilte daarna: priceless.

Wel jammer dat deze sneutoeter nu van 200 views naar 4000 gaat door de aandacht van GS.

Nightmarokaan | 30-05-16 | 12:31

onwaarschijnlijke zak stront...ze hadden hem van mij het ziekenhuis in mogen trappen..

hoffrevisited | 30-05-16 | 12:31

Bekeuringen voor provoceren en schelden aanmaakt.

Einde van de Domheid | 30-05-16 | 12:31

Kan er een wet komen die vlogggen strafbaar stelt? Weg met niksnutten zoals Ënzo Flapdrol en IkLoserOnline.

Uw Psychiater | 30-05-16 | 12:31

Dit is toch weer absurd... Dat krijg je overigens als je slecht politiegedrag zit aan te moedigen. Ja jullie mede reaguurders op Dumpert en Van Rossem met de opmerking “Loopt het toch nog goed af. ”.

Vooral totaal absurd fout politiegedrag goed lopen praten. Maar straks wel weer een kritisch artikel schrijven over de overheid die zich misdraagt. Dit is precies het zelfde. Ben eens consequent. Of je wilt een bananenrepubliek en dan wil je dit soort corrupt politiegedrag ook, of je bent er tegen en dan wil je dat zowel de politie als de politiek zich gedraagd.

Die kerel is strontvervelend, maar hij staat 100% in zijn recht. De NOS misdraagt zich hier en de politie die geeft dan deze vervelende vlogger een bekeuring en weigert aangifte op te nemen. Kan die politieman a.u.b. per direct op straat gezet worden? Gaat vast niet gebeuren, maar juist daarom wordt ik alleen maar kritischer op de politie, geef ik ze steeds vaker het nadeel van de twijfel en kijk ik steeds negatiever naar ze.

Ter afsluiting: “Jij bent een agentje en jij bent belangrijk, de zon draait om jou heen. Zo werkt het niet!".

DerUnterMensch | 30-05-16 | 12:31

Irritant, maar hij stond in zijn recht. Hondelulllen van de NOS en politie

MuitA | 30-05-16 | 12:30

Werk dan ook gewoon mee met de politie als ze je willen helpen. Dan had hij misschien nog een kans gemaakt. Nu verprutst hij het voor zichzelf. Waar moet het heen met de wereld als 'vloggen' een ding is geworden -_-"

Mr. Maniak | 30-05-16 | 12:29

-weggejorist en opgerot-

1DriessenR | 30-05-16 | 12:29

Draadstaal

sohee | 30-05-16 | 12:29

Pfffff, wat een doodvermoeiende gast...

A-Safari | 30-05-16 | 12:28

meneertje heeft zijn 5 minutes of fame ook gehad .. waarschijnlijk zal hij zijn vrienden / mensen waar hij zich aan opdringt .nog erg lang vervelen met de details van deze periode in zijn leven ..
-sterkte aan hun ..

sparrow | 30-05-16 | 12:28

Waar die agent dus een punt heeft is dat Whathisname 'm dan iets wil vertellen maar de hele tijd in zijn telefoon staat te kijken. Kijk, zó werkt het niet. Maar dat had ie dus veel slimmer op kunnen lossen.

Hoe een cameraman er bij komt dat het ok is om mensen te gaan schoppen, dat is vast dat vastgeroeste idee dat zij de 'echte media' zijn.

dieED | 30-05-16 | 12:28

NOS. Walgelijke kwakbende. Overal altijd te laat en dan beduusd kijken dat er niet even op ze gewacht is.

Rest In Privacy | 30-05-16 | 12:27

Irritant ventje dat is duidelijk. Schoppen is uit den boze natuurlijk dus die aangifte moet hij wel kunnen doen want anders komen we wel in een heel erg raar land terecht. Mijn grote vraag is: Wie kijkt er in godsnaam naar die rommel op You Tube van Vosonline??

Toetsiemonster | 30-05-16 | 12:27

Alles voor de likes. Wat een irritant figuur.

XverderNix | 30-05-16 | 12:27

Het is je blij de NOS gelukt. Durf je de volgende keer hetzelfde te doen op een bijeenkomst van Satudarah-brommerclub?

spanarchist | 30-05-16 | 12:27

Toch heeft hij gelijk, die NOS meneer met zijn ik tel tot 3 (verder komt hij vast niet) had gewoon zijn handen/voeten thuis moeten houden! Ze hadden ook in de auto kunnen stappen en ergens anders fietsers kunnen aanspreken.

JI-HAAT | 30-05-16 | 12:26

-weggejorist-

Lichtstadfan | 30-05-16 | 12:26

Irritant of niet hij heeft 100% gelijk !
Het is de Staatsomroep hier die naast de pot piest. Zeker met dat fysiek geweld. ONACCEPTABEL.

Lichtstadfan | 30-05-16 | 12:26

Waarom praat ie als een Fin?

Hank Chinaski | 30-05-16 | 12:26

Hoe vervelend het eikeltje ook is, hij heeft toch meer gelijk dan het sukkeltje van de NOS. Ook de NÓS heeft geen recht op extra bescherming.

pvpb | 30-05-16 | 12:26

ik mag hopen dat dit voor de schopper nog een staartje krijgt. Als ze zelf geschopt worden is het meteen janken. DUS NPO: ontsla die cameraman

-Wil- | 30-05-16 | 12:26

Weer eens blij dat ik in de andere kant van het land woon. Graag een groot hek achter Apeldoorn, zodat ZIJ daar blijven.

merrlin | 30-05-16 | 12:24

Kleuter!

Leo* | 30-05-16 | 12:24

En zo gaan de misdaadstatistieken gestaag de goede kant op

hogeheuvel | 30-05-16 | 12:24

* moet je* Excuus.

Sardonicus | 30-05-16 | 12:23

Belachelijk om iemand te gaan schoppen, ook al is ie nog zo godsgruwelijk irritant. NOS/NPO treitert mensen dagelijks het bloed onder de nagels vandaan. Ook maar fysiek tegen gaan schoppen dan?

Prof. D.A.H. Vintik | 30-05-16 | 12:23

Werkelijk niet om aan te zien, 15 seconde was al teveel, wat een flutventje.

Crufty | 30-05-16 | 12:23

De NOS in de clinch met een Marokkaan, geef die jongen een stageplaats.

menzo | 30-05-16 | 12:23

O ja. En zet verdomme je zonnebril eens af als je met iemand praat!

Vos, dat je duimpjes eraf mogen worden gesneden. Honden zoals hij moet naar de goelag trappen ofzo.

+ veel voor de cameraman, had harder mogen trappen.

Vloggers staan bij mij bij deze onder de clowns en dat is een prestatie.

Sardonicus | 30-05-16 | 12:22

En terecht!! Die trap kon niet hard genoeg zijn. Jammer dat zo'n misbaksel ook nog aandacht krijgt.

Moedereter | 30-05-16 | 12:22

Teen
Je kunt ook geen TV kijken?

culture_vulture | 30-05-16 | 12:22

Dat hij nog geen knuppel in zijn nek heeft gekregen, irritant ventje..

Matszs | 30-05-16 | 12:22

Bont en blauw?... Ik denk dat de Vos in zijn carrière wel vaker en stevigere klappen op gaat lopen.

Kleine Dirkie | 30-05-16 | 12:20

En terecht dat hij een schop onder zijn kont kreeg. Er wordt als ik het zo zie geprobeerd nog om hém zelfs te interviewen maar dan komt er een dom antwoord dat je naar zijn YouTube-kanaal toe moet gaan en vervolgens een half uur gaan zeuren met opgewonden stem over je mishandeling. Écht, waarom kom ik nou nooit in zulk soort situaties terecht?

Wybe Wabes Abbema | 30-05-16 | 12:20

Ik ben voor het vloggertje. Waar haalt de staatsomroep de arrogantie vandaan te denken dat ze alleenrecht hebben op de openbare ruimte. Politieagent verdient ook helemaal een douw.

Godsammekraken | 30-05-16 | 12:20

Als NOS-reporter zijn de lijnen kort, je hoeft alleen maar de politie te bellen en ze komen je gewenste decor zo schoonvegen.

CJansen | 30-05-16 | 12:20

Maar er wordt toch niet geluisterd naar mij, dus zullen er tijdens de intocht van Sinterklaas wel tientallen vloggers ingezet worden om de Sint te helpen. Sint en zijn witte-vloggers-assistenten. Zucht...

Teen | 30-05-16 | 12:20

Gewoon mishandeling, je schopt die gast gewoon niet; ook al is hij stront vervelend.

Schmutz Geilmacher | 30-05-16 | 12:19

'Zij hebben ook een camera en als ze die aan zetten, hebben ze plots het recht om hinderlijk om je heen te zoemen.'

Doet me denken aan twee zenders met beide een roze huisstijl. Alleen die knippen hun items weer zo dat er een verkeerd beeld ontstaat, zoals de NOS ook vaak doet...

PeterSelie | 30-05-16 | 12:19

Euhw, als je iemand te woord dan kijk je hem aan, dan ga je niet naar je telefoon kijken. Vloggers, nog minder dan het vuil onder mijn schoenen. Bah.

Sardonicus | 30-05-16 | 12:18

Duimpjes omhoog@Cuyahoga | 30-05-16 | 12:15

Prof. D.A.H. Vintik | 30-05-16 | 12:18

pff en de troeftoeter schreeuwt openbare weg alsof het een spreuk is die de beste nos man ontwapend

Junkycat | 30-05-16 | 12:18

Een Fins-Nederlandse heer? Aan het slechte Nederlands te horen?
Wat een zwakkeling. Jankerd.

Bobbbe | 30-05-16 | 12:17

Een ander alarmerende trend is dat er steeds meer vloggers op de reguliere tv te zien zijn. Stop daarmee, laat die irritante personen op youtube blijven!! Daar heb ik geen last van ze.

Teen | 30-05-16 | 12:17

Hij kan ook niet veel anders dan aan 1 stuk steeds hetzelfde zeggen he, maar iemand maar lopen schoppen heeft ook geen pas.

dieED | 30-05-16 | 12:17

Hahaha wat een gast

danino1111 | 30-05-16 | 12:17

Het 300ste filmpje van een irritant Millennial. De toekomst ziet er rooskleurig uit

Madrox | 30-05-16 | 12:16

Gerry Eickhof hadden ze ook een boete moeten geven. Gewoon omdat het kan.

Glasgow Argus | 30-05-16 | 12:16

Eh, meneertje vosonline, 1990 heeft gevlogt.
Ze willen hun coup soleil kapsel terug.

Cuyahoga | 30-05-16 | 12:15

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl