Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Eigen schuld

auw dat deed pijnHeel Amerika weet dat homoseksuelen in Amsterdam het risico lopen slachtoffer te worden van een paar gefrustreerde Marokkaantjes. Dat ze maar beter weg kunnen blijven uit knuffelstad Mokum. Dat allemaal dankzij het pakslaag dat homojournalist Chris Crain en zijn vriend kregen op 30 april in de Leidsestraat. De zaak heeft in de Verenigde Staten behoorlijk wat aandacht getrokken. Zelfs de internationale mensenrechtenorganisatie Human Right Watch bemoeit zich ermee. Volgens de directeur homozaken van deze knuffelclub ligt het allemaal aan ons Nederlanders zelf. Hij stelt dat er nog buitengewoon veel racisme voorkomt in de Nederlandse samenleving. "Homo's worden daar vaak het slachtoffer van omdat immigranten wraak nemen voor de onrechtvaardigheden die zij zelf ondervinden", aldus de HRW-directeur. Het moet niet veel gekker worden. Wij nodigen de heren van Human Right Watch dan ook bij deze uit om hand-in-hand door Amsterdam-West te gaan wandelen. De aansluitende persconferentie kan daarna in het AMC of VU Ziekenhuis... UPDATE: Volgens burgemeester Cohen worden er jaarlijks in 020 zo'n 20 heaumeaux in elkaar gerost. Ook neemt het geweld tegen vrouwen en joden toe. Maarrr, er gaat volgens de-boel-bij-elkaar-houden-Cohen gelukkig ook een hoop goed...

Reaguursels

Inloggen

De mishandeling van homo-activist Chris Crain en zijn vriend is het gevolg van provocatie.

Crain, hoofdredacteur van het invloedrijke Amerikaanse homoblad Washington Blade,
aandachtgeil zoals elk Amerikaan laat staan hun onderdrukte nichten.
liep tussen duizenden homo´s op Koninginnedag opzoek naar zijn nieuws.
Aangekomen bij een groepje Marokkanen hielden ze stand en zoenend spraken ze de groep aan.
Een de van kinderen vertelde hun dat lekker thuis te doen.
Waarna de Chris en Crain zich op de groep richtten en verhaal wilden halen.
Een heftige discussie vond plaats waarna Crain een van de jongens tegen de grond werkte.
Zijn vrienden pikten dit niet en sloegen er op los.
Op deze manier heb ik Homo´s , joden , christenen, hetero´s, Hindoestanen in elkaar geslagen.
Geen haan die erna kraaide.
Werd in de goede oude tijd als een waardige knokpartij tussen puppers beschouwd.
Wat heel erg gezond is !

Laat me je niet tegenkomen! ik trap je dat je nooit van je leven stront kan draggen. en NIET OMDAT JE HOMO BENT! MAAR om je vuile spel!
Zo kan ik het ook met mijn negerkop de hakenkruizenbar in en dan het vreemd vinden dat ik ruzie krijg.

Een valse nicht noemen nederlandse homo's zulke mensen

targent | 12-05-05 | 20:26

@ Amsterdammer 10-05-05 @ 16:37 : Amen to that! Goed gezegd, hoor!

Abuneenee | 12-05-05 | 10:49

Wat moslims vinden van homosexuelen:

This means, that if the homosexual is married, he/she is stoned to death, while if single, he/she is whipped 100 times. Hence, the Shafi`i compares the punishment applied in the case of homosexuality with that of adultery and fornication, while the Hanafi differentiates between the two acts because in homosexuality, the anus (a place of impurity) may also be involved while in adultery (and fornication), the penis/vagina (which are reproductive parts) are involved. Some scholars hold the opinion that the homosexual should be thrown from a high building as a punishment for his crime, but other scholars maintain that he should be imprisoned until death.

&

?Khalid Ibn al-Walid wrote to Abu Bakr [seeking the legal ruling] concerning a man with whom another man had sexual intercourse. Thereupon, Abu Bakr gathered the Companions of the Prophet, peace and blessings be upon him, and sought their opinion. `Ali, may Allah be pleased with him, was the strictest of all, saying, 'Only one nation disobeyed Allah by committing such sin and you know how Allah dealt with them. I see that we should burn the man with fire.? The Companions unanimously agreed on this.?

www.islamonline.ne(...)y.asp?hFatwaID=...

Kort vertaald

Dus,
Als de homosexueel getrouwd is: Stenigen, tot de dood erop volgt
Als hij alleenstaand is: 100 zweepslagen

Sommige geleerden vinden dat je homosexuelen van een hoog gebouw moet gooien, anderen zeggen dat ze levenslang de bak in moeten.

De vrienden van de profeet hadden nog een oplossing : Verbranden, die homo

......

.....

Dit gebeurt dus het verlichte Nederland.
Amsterdam, Gay Capitol of the World.

Alles dankzij een Neanderthaler geloof dat nooit met z'n tijd is meegegaan, evenals z'n aanhangers.

....

Ik schaam m'n ogen uit m'n kop, Mr.Craig. Zoals ik U gemailed heb:
I'm so very sorry.


filter | 12-05-05 | 00:46

Hoezo Amerikanen moeten geslagen en geschopt?

Pannie | 11-05-05 | 20:04

Is het iemand al opgevallen dat een gemompeld "fucking fags" lijkt op een "funking yanks". Dit ging helemaal niet om het feit dat beide heren homo waren, maar dat ze Amerikanen waren. Ik kan het dan ook volledig eens zijn met deze heren. Uiteraard had ik deze theorie al eerder bedacht, ik plaats hem echter nu pas vanwege veiligheidsredenen :P

King of controversy | 11-05-05 | 17:51

Volgens mij ziet pietje ruk het helemaal fout. Hoe kun je nou een gesprek aangaan met mensen die nog altijd niet de Nederlandse taal machtig zijn en, als je al met ze kunt communiceren, slechts premedievale atavismen uitslaan waar je als beschaafd mens alleen maar buikpijn van krijgt (van het mes dat er tegelijkertijd in is gestoken,wel te verstaan. Wij moeten niet praten, maar juist veel strenger worden.

Abuneenee | 11-05-05 | 13:44

Laten we ons niets wijs maken. De mohamedanen die dhr. Crain in elkaar hebben geramd zijn gewoon de voorlopers van de terroristen die het vieze lef hebben om onder dekking van de vrijheid van godsdienst openlijk de mohamedaanse revolutie hier te lande te predikken. De stormtroepen van de profeet! Alleen in Eurabia (lees Megatrends Nederland van de hand van dhr. Adjiedj Bakas) is vervolgens op grond van mohamedaanse leerstellingen geen plaats meer voor vrijheid van religie, of van meningsuiting, etc. Het beroep op vrijheid van meningsuiting ter bescherming van de mohamedanen dat alom wordt gehoord is te belachelijk voor woorden.

Abuneenee | 11-05-05 | 11:46

Amsterdammer zo simpel is het inderdaad, niets aan het handje dan!

Pannie | 11-05-05 | 11:35

Zo'n twintig jaar of misschien wel langer geleden logeerde er bij ons een zangert uit een Amerikaans Christelijk koor die in ons mooie maar doorgaans natte land op bezoek waren om te zingen. De zangerts en zangeressen werden bij de mensen ondergebracht. Wij kregen ook een zangert toebedeeld. Deze was echter zo homo als Berry Stevens, maar goed dat maakt niet uit. In het weekend hadden ze een dag vrij en dus toog onze zangert naar Amsterdam. Die nacht hebben we hem niet terug gezien. De volgende dag kwam die bond en blauw met blauw oog enzo terug. Gelukkig was dit geen hournalist. Stel je voor dan hadden we al 20 ofzo jaar eerder inkomsten moeten missen. Gelukkig is Amsterdam toch al op zijn retour als toeristenstad dus een beetje meer of minder maakt niet uit. Toch ben ik het met de titel niet eens. Je blijft gewoon met je poten van poten. Zo simpel is dat en dan zeker ook niet met zo'n groepje, tjonge jonge wat een mietje ben je dan.

pfff | 10-05-05 | 23:51

@amsterdammer;hear hear, maar ook de mensen in de buurt, de collega's, de medeleerlingen.... Dit kun je niet aan een Cohen ophangen, wat dit kun je zelfs Balk niet aanrekeen, gaat er ook niet om hoe het zo ver heeft kunnen komen, gaat erom dat we er met zijn allen weer eens wat aan gaan doen.

Thygros | 10-05-05 | 22:17

@Amsterdammer duidelijk.

Frids | 10-05-05 | 17:52

Ik vind Cohen een hele goede burgemeester. het is naief om hem de schuld te geven van de marokkanen overlast. Hij gaat in gesprek met deze jongeren en dat is denk ik het beste wat je kunt doen.

pietje ruk | 10-05-05 | 17:25

@Amsterdammer
ok

knutsel | 10-05-05 | 16:59

@. knutsel

HIer is misschien een oplossing :
accepteer dat je niet meer in het Rif gebergt woont, maar in een van de meest hedonistische, rijke, met hoogopgeleide mensen gevuld landen ter wereld. Plaats je zoontjes niet op een voetstuk, geef vrouwen een hand en behandel ze niet als stront, lees je kinderen voor en stuur ze om 8 uur naar bed. Leg je kinderen uit dat niet iedereen in Armani kan lopen en dat dit niets uitmaakt. Dat Nederlands seculierder zijn dat Marx, wat het kofschip is, het verschil tussen die en dat, dat een HBO opleiding niks voorstelt als je de voorgaande grammaticale verschillen niet in een brief kan toepassen. Dat vrouwen hier met de ballen bloot op het strand lopen en dat ze dat geen hoeren maakt. En dat homo;s niet per definitie pedo's zijn, dat je die niet beukt er niet over zeurt en ze met rust laat.

Amsterdammer | 10-05-05 | 16:37

@ knutsel zeker waar wat je daar zegt in de jaren 80 en 90 waren er altijd lange wachtlijsten bij de cursussen Nederlands. Die werden gegeven door vrijwilligers, die uiteraard mochten rondkomen van een schamel uitkerinkje. Het is pas sinds Pim F. dat het opeens door heel Nederland belachelijk gevonden wordt dat ze geen Nederlandsch spreken. Het was toen geen topic in Nederland en dat is zeker de schuld van de linkse kerk. Dat dit taboe destijds is opgelegd komt uiteraard door de tweede wereld-oorlog toen de Nazi's alles wat anders was wilden verdelgen. Nie mal wider riep opa en omarmde Ali die het stoepje mocht vegen. Maar dat links marokkanen zo krampachtig blijft verdedigen is mij een raadsel. Ik was in hun prachtige land met alle goede en slechte types die de wereld rijk is en ze vertelden me dat ze niet eens een woord voor racisme hebben!?! Dus of het komt daar niet voor of het wordt geaccepteerd als een feit dat bij het leven hoort. Of het is een broodje aap wat ze me vertelden. Maar hier in de grote stad viel het me op als ik op straat luisterde naar kankerende Marokkanen dat ze inderdaad iets zeggen van HAGAMALADAHHAGMALALARACISM. Dus waarom het hier opeens een probleem moet zijn als het hun overkomt. Ach ja back on topic: De politie doet niks omstanders doen niks Cohen doet niks en ik ga wat anders doen.

paradoxxx | 10-05-05 | 16:34

Hum... Jahhh, weer de wereld kop z'n kop.

bethundered | 10-05-05 | 16:34

Iedereen zit er naast! deze mannen van de herenliefde zijn niet inelkaar geslagen door marocs, maar door iemand met de alias 'billy the cockerator':

www.spamzed.com/stories/billeh.html

Vic Vega | 10-05-05 | 16:14

@preacher 10-05-05 @ 00:05
Ik was al opgehitst.
Zit net in de bus, die rijdt langs een groepje hangmarokkaantjes. Kijk ik in hun richting (ik staar altijd uit het raam in de bus), en voila: 3 middelvingers en 5 boze blikken. Toch makkelijk verdiend.

Framoes | 10-05-05 | 16:12

@ quantrix
De vergelijking met de jaren dertig werd gemaakt vanwege de slechte economische tijden,de opkomst van rechts en het zoeken naar een zondebok.
Ik praat het gedrag van de Marokkaanse jongeren niet goed, ik probeer hier slechts een oorzaak voor te vinden.
De oplossing is overigens nog mijlenver verwijderd maar bestaat m.i. niet uit een "Entloesung" .

knutsel | 10-05-05 | 15:41

Okkos = lees Okkoos

Rest In Privacy | 10-05-05 | 14:04

Qantrix, 1 ding wat de meest Okkos goed kunnen is liegen.

Rest In Privacy | 10-05-05 | 14:03

Hmmm, nou de joden stonden toch bekend dat ze zo vaak slim waren in bussiness, bankieren enzo.... dus de joden hadden het nou niet bepaald moeilijk met een baan vinden.
-
Nee, de overeenkomsten met de jaren 30 zijn klein, in de steden is de discriminatie door blanken tegen allochtonen vrij klein, ik kom niet vaak een Lonsdale Sukkel in Amsterdam tegen. Omgekeerd is het in de grote steden erger.

Qantrix | 10-05-05 | 14:01

@knutsel 10-05-05 @ 13:26

Tja, als de moslims duits gaan spreken is de vergelijking compleet?

TheRealShowstopper | 10-05-05 | 13:51

GS: "Volgens burgemeester Cohen worden er jaarlijks in 020 zo'n 20 heaumeaux in elkaar gerost. Ook neemt het geweld tegen vrouwen en joden toe. Maarrr, er gaat volgens de-boel-bij-elkaar-houden-Cohen gelukkig ook een hoop goed..."

Lekker PvdA blijven stemmen - dan wordt het in de rest van Nederland ook zo.

Dr. Dr. Bartholdy | 10-05-05 | 13:34

zie je wel .. hij ziet ook veel racisme in nederland .. dat was tijdens de 2de wereld oorlog niet anders .. gelukkig kan ik lezen dat jullie niet zijn verandert ! 'verliefd smilie'

Draaitafel Demagoog | 10-05-05 | 13:32

Bovendien moet er in ecnomisch slecte tijden altijd iemand schuldig zijn. Ja, daar gaan we weer met het vergelijken met de jaren 30 in Duitsland. Echter, ik vind het tegenwoordig vaak griezelig overeenkomstig.

knutsel | 10-05-05 | 13:26

@ Thygros
Ik ben het ten dele zelfs met Romeo eens,
ik hou alleen niet van opgeheven elitaire vingertjes.
Marokkanen zijn hier gekomen om een betere toekomst op te bouwen. Niets mis mee, in de tijd van de grote stroom van gastarbeiders ontvingen wij hen met open armen. Veelal omdat het functies betrof waarvoor geen autochtoon te vinden was. Dit is nu ook net het probleem. Ik heb zelf meer dan 10 jaar in de schoonmaak gewerkt. Geloof me, waardering of zelfs simpel respect als werknemer is ver te zoeken als je de WC staat te schrobben terwijl meneer de directeur ongeduldig staat te trappelen omdat ie moet pissen.
In dit soort functies is het niet echt noodzakelijk om goed Nederlands te spreken en bovendien vonden wij het met zijn allen - kennelijk nog slechts enkele tientallen jaren - ook niet belangrijk genoeg. We zitten dus met een lading mensen die geen Nederlands hebben geleerd en die er vanwege hun sociaal-economische status ook nooit echt bij hebben gehoord. Deze mensen hebben, net als normale mensen, kinderen gekregen. De kinderen merken dat hun ouders niet serieus genomen worden, om nog maar te zwijgen over hun godsdienst. Zij eisen nu respect op. Zij krijgen het echter niet vanzelf en merken dat de waarden die zij van huis uit mee hebben gekregen niet echt van deze tijd zijn.

knutsel | 10-05-05 | 13:20

Marokkanen in Nederland: Niet de lasten, wel de lusten.

DonJoe | 10-05-05 | 13:17

@. TheRealShowstopper

hij is weer naar Londen voor een belangrijke vergadering, dus hij reageert niet meer.

Amsterdammer | 10-05-05 | 13:04

@Romeo_2004 10-05-05 @ 00:29

Ik begrijp het niet helemaal. Je zegt dat het probleem bij de acceptatie van de autochtonen ligt. Je bedoelt dat we gewoon moeten accepteren dat homo's in amsterdam in elkaar worden geslagen? Zo niet, wat bedoel je dan?

TheRealShowstopper | 10-05-05 | 12:58

@knutsel: hij heeft tenminste nagedacht, dat je het er niet mee eens bent ok, maar wat zou jouw aanpak dan zijn?

Thygros | 10-05-05 | 12:51

Tis nu alweer de volgende dag maar ik moet toch even Romeo toespreken:
Je spreekt over verantwoordelijkheid nemen door de media. Verbeter de wereld en begin bij jezelf. Je maakt hierover een documentaire voor Nederland 3. Fijn, bedenk wel dat er voor de rest niet veel te zien is voor Marokkanen op NL 3 en dat documentaires over het algemeen niet echt populair zijn onder het volk. Waarom zouden ze ook, schotelgebruik is wijdverbreid...
Dit is GS, het is niet Nederland 3, niet RTL 4 en niet de Bruna Shop. Wanneer iedereen op TV zijn mening zou kunnen geven zag het er ook anders uit.
Ik denk dat je jouw elitaire denkbeelden beter ergens anders kan gaan ventileren, persoonlijk spuug ik erop.

knutsel | 10-05-05 | 12:45

@pharos: er is een kaste systeem maar die staat los van het hindoeisme, het boedisme is ook ok trouwens.
Het zijn beide religies die zich op geen enkele manier aan andere opdringen, dat is voor mij een belangrijk punt

Thygros | 10-05-05 | 12:30

@ Vancum
Jij houdt zeker niet zo van lezen, hé?
Ik schreef dus: "(als ik, met een pistool op mijn hoofd, moet kiezen)"

Pharos | 10-05-05 | 12:29

@Qantrix
Mee eens dat er veel moslims zijn die niet bepaald bekend staan om hun liberalisme danwel progressiviteit, maar maak a.u.b. wel even een onderscheid tussen de koran aan de ene kant en de hadith' aan de andere kant. De laatste zijn verschillende interpretaties van de originele koran-texten en juist daar zit het kwaad.

Pharos | 10-05-05 | 12:27

@Pharos

Boeddhisme: een prins van 300Kg die je zelfbeheersing gaat bijbrengen.

vancum | 10-05-05 | 12:26

@Vancum
Inderdaad. Doet u mij dan maar het boeddhisme (als ik, met een pistool op mijn hoofd, moet kiezen)

Pharos | 10-05-05 | 12:24

@Lekker Belangrijk Die meneer B. hebben we hier een week of 2 geleden met zijn advocaat al doorgetrokken.

Starf*cker | 10-05-05 | 12:23

@Thygros

Yeah Right, hindoeïsme laat mensen in hun waarde. Als ergens een geloof zelf waardeoordelen over mensen geeft, is het hindoeïsme wel. Ooit van kastes gehoord?

vancum | 10-05-05 | 12:22

@qantrix:er bestaat geen standaard links, ben zelf meer links ge-orienteerd en heb een afkeer van elke religie, behalve hindoeisme, das het enige geloof wat mensen in hun waarde laat

Thygros | 10-05-05 | 12:19

@Pharos: Let ook eens op een uitspraak op dat forum "stel dat een broertje van mij homosexeel actief zou zijn dan is hij voor mij dood . dan ken ik hem niet meer totdat hij bekeerd is." en toch blijft Links de islam verdedigen als een goede progressieve religie...

Qantrix | 10-05-05 | 12:07

Het gebeurt nogal vaak dat marrokaanse jongens voor ze je in elkaar slaan dan gaan zeggen dat je iets hebt gedaan... dat je hun mobiel heb gestolen, hun broertje/zusje had geslagen dat soort dingen. Dat hoor ik ook van vrienden uit mijn omgeving (wat ik ken geen enkele jongen die niet eens is aangevallen/bedreigd door marrokanen)

Qantrix | 10-05-05 | 12:05

Toen ik in elkaar werd geslagen door drie allochtonen van 17 (ik was toen 13...)zeiden ze ook dat ik het zusje van een van hun had geslagen dus ofdat je dat nou zo serieus moet nemen....

Qantrix | 10-05-05 | 12:01

Iemand die zichzelf 'Guapito Lindo' noemt dicht ik ook weinig geloofwaardigheid toe, dus ach...
En de link is bij mij iig niet dood. En wie weet, nietwaar?

Pharos | 10-05-05 | 12:00

geloof je dat verhaal nou echt Pharos

hahaha dat is pas ongeloofwaardig :)

link is trouwens ook dood.....

iemand barend&van dorp gezien gisteren wat een triest gedoe zeg!

viel me tegen van Paul de Leeuw wat een kaffer zeg

Guapito Lindo | 10-05-05 | 11:58

Op het forum van Marokko.nl beweert een poster de betreffende heaumeaurammers te kennen en hij stelt dat de klappen werden uitgedeeld omdat die Crain, of zijn maatje, één van zijn vrienden zomaar bij de ballen pakte. "Geplaatst door mo_DD
ik wil een bericht hierop doen, ik weet wie die homoos heeft kapot geslagen , maar andere verhaal willen ze niet horen die homoos waren dronken en pakten zomaar 1 van die jongens bij ze ballen, wat verw8 je dan anderss dan wat er is gebeurtt..."

Pharos | 10-05-05 | 11:09

GS,

Bedankt voor de enorme bijdrage aan de acceptatie van homo's in de Nederlandse samenleving.

spooky | 10-05-05 | 10:57

Wanneer gaan we het eens omgekeerd doen? Dat we als Nederlanders eens terugvechten? Met veel geweld enzo he? Da's mooi.

Bokkiedropzak | 10-05-05 | 10:54

@Bijna

Lekker dat je die retards van stormfront erin betrekt; die zouden natuurlijk nóóit een homo in elkaar meppen als ze daar de kans toe zouden krijgen.
En als er iets het afvoerputje van onze maatschappij is, dan zijn het die kaalkopjes wel.

vancum | 10-05-05 | 10:49

ik betwijfel of romeo een 20 jarige negert is, maar ik moet zeggen dat ie in ieder geval een beetje logisch tegengas heeft gegeven....
Zouden dit soort uitwassen niet met een "en en" kunnen worden aangepakt? En hard optreden tegen alles wat met geweld/bedreigingen zijn gelijk denkt te kunnen halen (ook het volk wat toekeek moet eens nadenken, als je zelf niet ingrijpt, durft in te grijpen, dan bel je idd 112 en je volgt die gasten toch van een afstand zodat ze opgepakt kunnen worden)
Wat Romeo probeerde uit te leggen is dat
je dit soort dingen beter kan proberen te voorkomen dan ingrijpen op het moment dat het te laat is.

De waarheid ligt naar mijn idee toch weer in het midden, niet het ultiem knuffelen, gewoon optreden als het moet.
Maar dat moet je als inwoner zijnde ook zelf doen, tis erg makkelijk om te zeggen dat het door Cohen komt. Wat deden de toeschouwers? helemaal niks. Kun je van de overheid verwachten dat die dit probleem aanpakken als wij niet mee doen?
En nee nu niet iedereen die een kleurtje heeft, of dat nou geel, zwart, rood of rose is in elkaar trappen, maar iemand gewoon aanspreken op zijn/haar gedrag.

Thygros | 10-05-05 | 10:35

Heb Scott een mailtje gestuurd.

Dear Scott Long,

I dont think you understand the situation in the Netherlands.

About 6% of the population of my Dutch town are descendents of immigrants from Morocco, bellow refered to as (Marrocs).

They are machos. If you look at one of them they assume you want to fight.

They are group creatures. On the street they often travel in groups. It takes them one phone call to bring like 200 friends (slight exagerations). Even if they are alone, any random Marroc passenger-by will help them, no matter how wrong he is.

Most news related to Marrocs does not reach the public, its filtered out by the media itself. The local newspaper can spend half the front page on Marrocs without even mentioning the word "Marroc".

The total percentage of Marrocs in the Netherlands is 9%. Yet in the age group 15-24 for each 100.000 people there are 960 Marrocs in prison and 64 native Dutch.

www.stormfront.org/archive/t-99534Link...

Enter your comment on the recent beating of an American gay in Amsterdam by a group of Marrocs.

> "There's still an extraordinary degree of racism
> in Dutch society," Long said. "Gays often become
> the victims of this when immigrants retaliate
> for the inequities that they have to suffer."

I can tell you that the beating happened because beating is what Marrocs do. The gay probably did not look to the floor when the Marrocs passed.

These kinds of beatings have up to now been considered a "misunderstanding of culture" by the Dutch. And still the media is surpressing any kind of negative image towards Marrocs. As usual the mainstream media did not even mention the beating was done by Marrocs.

Hoping to have informed you,

An annonymous Dutch
(as not being annonymous is suicidal with these savages)

Bijna | 10-05-05 | 10:17

Wat dacht die yank wel..., als hij daar in Washington D.C. s'nachts over straat wandelt hand in hand met z'n vriendje in de een of andere getto dat hij dan geen klappen zou krijgen..., hij werd aangesproken door een stelletje gajes, liet zich provoceren, gaat reageren etc etc. Sorry hoor, maar dan vraag je erom..,
wat dacht hij dan, dat het hier sprookjesland is..., dat is dus niet zo.
Wat niet wegneemt dat je met je poten van andere mensen af moet blijven, en dat geldt ook voor primitieve Rifbewoners..

brutus68 | 10-05-05 | 10:06

GS slaat hier de plank enorm mis. Opzettelijk? De groep Marocs die voor dit soort incidenten zorgt is niet de regligieuze baardige Moslimbroeder die zichzelf in een jurk hijst. (homo?)
Nee dit is Maroc die zelf zuipt en alles neukt wat los en vast zit. Daarnaast begeven ze zich graag in groepsverband op straat en slaan anderen op hun bek omdat ze hen bijvoorbeeld (te lang?)aankijken (respect?)
Het is een ziekte die tussen de oren zit. Bepaalde groepen anderdenkenden worden volkomen respectloos behandeld. Zijn normen en waarden niet een produkt van opvoeding en milieu? Wie discrimineerd hier nu? Is discriminatie op basis van geloofsovertuiging niet even erg als op basis van afkomst of sexuele voorkeur? Dit soort zaken moet in de openbaarheid worden gebracht. Man en paard noemen. Dat gebeurt omgedraaid ook. Als een paar autochtone jongeren een allochtoon te grazen nemen, alleen maar omdat hij allochtoon is, dan staan de cameraploegen ook bij hem op de stoep. Spreken nieuwsprogamma's daar ook schande van en schrijven rappers er een mooi nummer over. DISCRIMINATIE. Volgens mij volkomen terrecht! Maar dat werkt ook de andere kant op! Autochtonen worden dagelijks gediscrimineerd door een groep halstarrige allochtonen.
Dit kan alleen een halt toegeroepen worden als de 'goedbedoelenden' zich vereenigen en een duidelijk 'nee' laten horen. Niet meer tolereren en duidelijk maken dat wij daar niet van gediend zijn!

superdick | 10-05-05 | 09:47

www.kravmaga.nl is makkellijk om te leren, iedereen kan het na een paar lessen, en best of all, het is joods dus een beetje moslim gaat er niet op.

Qantrix | 10-05-05 | 09:39

"There's still an extraordinary degree
of racism in Dutch society," Long said.
"Gays often become the victims of this
when immigrants retaliate for the inequities that they have to suffer."

Het e-mail-adres van Scott Long is
zo te zien longs@hrw.org. Mischien
tijd dat hij word geinformeerd.

Bijna | 10-05-05 | 09:39

kan die cohen niet gewoon burgemeester worden in het rif ofzo? hij zal toch wel weten dat ´ie hier uitgekotst wordt?

Beau | 10-05-05 | 09:35

Gewoon alle joden, homo's en vrouwen gaan verplicht lessen nemen in die israelische vechtsport.... ik vraag me af ofdat er dan nog een mocro is die het waagt om ze ook maar aan te kijken.

Qantrix | 10-05-05 | 09:33

@ . gijs12345 10-05-05 @ 09:08
En toch heeft Krol wel een punt. Ga maar 's een avondje een kijkje nemen in de Reguliers.. errug veel Marocs, maar ze staan er niet allemaal even relaxed.. want stel je komt familie tegen.. pfoeh.

AlterEgo | 10-05-05 | 09:30

Niemand die eraan denkt dat het wel eens een uit de hand gelopen bareback party met SM als thema kon zijn waardoor die nu tijdelijk gekleurd door het leven gaat???
@Van Rechts.
Met zo'n nick; Van Rechts, kan het ook niet anders hé?

MAXIMO | 10-05-05 | 09:30

pfff, lekker flamen jongens; lekker offtopic.

Punt is gewoon dat Cohen Marokkanen veel zieliger vindt dan homo's.

vancum | 10-05-05 | 09:15

@Van rechts
Je post te laat gelezen, je hebt hetzelfde (Goed!!) verwoord wat ik al snel door de comments heen heb kunnen zien.

Professor | 10-05-05 | 09:13

Wel lachen trouwens wat die henk krol van de gaykrant zei over dit incident. "misschien vochten die marokkanen wel tegenzichtzelf in plaats van tegen deze homofiele mannen". Dat ze zelf met homosexuele gevoelens zitten. Die moet zich voorlopig ook maar niet meer in het openbaar begeven, lijkt me.

gijs12345 | 10-05-05 | 09:08

Romeo is 20. Woont in Eindhoven werkt in London. Romeo heeft overal al gewoont en weet waar de 'grootse' problemen zijn.
Romeo knul... je komt net kijken, spuit 11

Professor | 10-05-05 | 09:06

Je hoort hier geen geweld te gebruiken, ongeacht de achtergrond, oorzaak of wat dan ook. En dat gelul over racisme. Die rotjongens die de journalist in elkaar sloegen hoeven dat niet af te reageren op homo's. We leven toch in een beschaafd land en die jongens zijn toch ook beschaafd????
... en zo niet, dan moet hun dat nog maar worden bijgebracht.

Alslajemedood | 10-05-05 | 08:58

En het geweld tegen moslims en marokkanen neemt zeker niet toe.

Die arme moslimkindjes waarvan de school in de fik werd gezet door Nazis, vergeet Starfucker snel maar even..

Oogkleppen, zien wat je wil zien..

Als een homo door marokkanen in elkaar wordt getikt dan komen de Nazis de homo verdedigen of beter gezegd gebruiken ze het voorval zoals Starfucker om moslims aan te vallen..

Maar geven deze Nazis zoals Starfucker wel echt om homo's ?

Maar waren het niet ooit de Nazis die naast de joden en zigeuners ook velen homos vergasten..

Of was je getroubleerde brein dat vergeten Starfuck?

toatec | 10-05-05 | 08:55

@MAXIMO 10-05-05 @ 08:50
De pot verwijt de ketel dat -ie zwart ziet (oud Hollands spreekwoord).

Wie stopt wie nu in een hokje (of tracht dit althans te doen) ?

Van Rechts | 10-05-05 | 08:52

Ach Romeo 2004 is gewoon een echte cosmopoliet.
Confronterend, maar iemand waar anderen nog veel van kunnen leren, waaronder hokjesdenkers als Van Rechts ....

MAXIMO | 10-05-05 | 08:50

@fuckje 10-05-05 @ 08:43
Zo zie je maar dat Groningers en Limburgers het samen eens kunnen zijn :-) Een goed voorbeeld van geslaagde integratie :-)

Van Rechts | 10-05-05 | 08:49

@Van Rechts,
ik las alle comments van vanacht, kwam bij die van jou terecht; HULDE!!
Je haalt me de woorden uit de mond!!!!

fuckje | 10-05-05 | 08:43

en een glimlachje kon ik niet onderdrukken bij het lezen van de veelzijdige, doch zeer informerende en indoctrinerende reacties die zijn ontstaan naar aanleiding van bovenstaande bericht.

Hoogachtend,

K. Want

kwant | 10-05-05 | 08:28

Dus als ik het goed begrijp is Romeo_2004 20 jaar oud, van Surinaamse afkomst, woont in Eindhoven en werkt in Londen, heeft de hele wereld gezien en maakt een documentaire die op de NPS wordt uitgezonden ?

Oooookéééée....... dan ben ik een blonde vrouw, blauwe ogen, 1 meter 80 lang, cup dubbel D, multimiljonair met een privé-eiland in de Stille Oceaan en heb ik de Nobelprijs voor de literatuur gescoord.

In alle geval; Romeo_2004, flikker je toetsenbord eens in de vuilnisbak en ga eerst nog 's een jaar of tien levenservaring opdoen voor je hier komt oreren over hoe slecht Nederlanders de allochtonen wel niet behandelen, waardoor de Nederlanders wel moeten verwachten dat ze beroofd, verkracht, in elkaar geslagen en bespuugd worden in hun eigen land.

Voor veel mensen die *iets* meer levenservaring hebben dan jij, snotblaag, is deze hele multicul al veel te ver gegaan.

En dan nog één tip: als de meerderheid van mening is dat de lucht blauw is, en jij vindt dat -ie rood is, dan ligt dat over het algemeen niet aan de meerderheid.

Van Rechts | 10-05-05 | 08:21

de desbetreffende relnicht genoot van de tengere marokaanse handjes die hem speels, dan wel ietwat geforceerd behandelde...

kwant | 10-05-05 | 07:47

.mercy
slaap ze

cousin | 10-05-05 | 03:52

Maar mercy gaat slapen voor nu, morgen weer vroeg op en werken.

Rest In Privacy | 10-05-05 | 03:51

@cousin, maar ik zou er nu niet meer willen wonen denk ik, ik heb wel nog familie daar (ja waar niet) maar een gedeelte is ook teruggekomen naar Nederland en Engeland.

Rest In Privacy | 10-05-05 | 03:50

. mercy
New Castle.... in de bergen... mooie omgeving, mijn zoon gaat daar nog een paar keer per jaar naar toe omdat er daar een 4x4 gebied is.

cousin | 10-05-05 | 03:49

. mercy
Die wetten waren daar indertijd ook maar betrekkelijk voor buitenlanders. Als je eenmaal een visum had dan was je geclassificeerd als blanke. Daar werd in ZA nog wel eens de hand mee gelicht met die hele apartheid wetgeving, want als ze je echt nodig hadden voor het werk werd zwart of donkerbruin wit.....
Er was eens een voetbalcoach uit brazilie die er kwam wonen en werken, nou die werd als wit geclassificeerd zodat de voetbalclub een trainer had en die man kon gewoon in een wit stadsdeel wonen. Hetzelfde gebeurde ook met een cricket speler uit Pakistan en die werd zelfs toegelaten om in de Vrijstaat te wonen, iets wat verboden was voor hen.

cousin | 10-05-05 | 03:47

@cousin, ik woonde in new castle, daar spraken ze ook Afrikaans, ik verstond er in het begin niks van, hahahaha, leek wel een Mengeling tussen Belgisch en .... tja wat nog meer ;-)

Rest In Privacy | 10-05-05 | 03:44

. mercy
Johannesburg.... altijd in johannesburg gewoond.

cousin | 10-05-05 | 03:41

@cousin, ik was er ook in 1982, ik zou er voor een jaar blijven (bij een tante) maar ik vond het verschrikkelijk, vooral de apartheid omdat ik dat niet gewend was, en was na 2 maanden terug bij paps en mams, hahaha.
Maar hoe heb jij dat kunnen volhouden met een niet helemaal blanke vrouw daar, dan woonde je zeker meer zuidelijk?

Rest In Privacy | 10-05-05 | 03:40

. mercy
Ik ook de eerste keer dat ik er was in 1982... met mijn niet geheel blanke vrouw.
In 1984 zijn we er permanent gaan wonen.

cousin | 10-05-05 | 03:38

. mercy,

Hij voelt zich altijd nederlander, en dat zal zo blijven. maar hij voelt zich THUIS.
<br><br>
Ik voel me in London erg thuis, in nederland na 17 jaar nog steeds.<br>

Romeo_2004 | 10-05-05 | 03:36

@cousin, ik was trouwens in Zuid Afrika ten tijde van de apartheid en kon daar niet tegen en was binnen 2 maanden terug.

Rest In Privacy | 10-05-05 | 03:33

. Romeo_2004
Waarschijnlijk wordt hij hard uitgelachen.... omdat hij niet serieus genomen wordt...... vroeger... heel vroeger was er eens een minister die het nodig vond om tijdens een verkiezingscampagne met een pruik op een discussie wilde beginnen met lui met lang haar die toendertijd ( voor jouw tijd romeo) op de Dam in Amsterdam rondhingen. Daar kwam dus niks van terecht omdat die klojo genegeerd werd.

cousin | 10-05-05 | 03:30

@cousin, precies.... het ligt dus aan de opvoeding die je de kinderen geeft.

Rest In Privacy | 10-05-05 | 03:30

@romeo, ik zeg al, ik zou het waarderen en aardig vinden maar dat doet niet af aan het feit dat ik me toch altijd Nederlandse zou blijven voelen.
En jij, je vertelde dat je van Surinaamse afkomst bent, voel je je Nederlander in London of Surinamer (en eerlijk antwoorden he :-) )?

Rest In Privacy | 10-05-05 | 03:24

Mercy,
Ben een ajaxcied in eindhoven :)<br>
Stap 2: wat voor invloed zou die minister hebben om ALLe nederlanders in nigeria, alleen om het feit dat hij in klompen kwam, om jou te begroeten?

Romeo_2004 | 10-05-05 | 03:20

klompkes sorry

Rest In Privacy | 10-05-05 | 03:17

@romeo, tuurlijk zou ik dat leuk vinden en waarderen als de minister klopkes aan zou doen voor me. Maar ik denk dat ik me toch Nederlands zou blijven voelen. (offtopic, jammer van PSV he?)

Rest In Privacy | 10-05-05 | 03:16

. mercy
Dat is precies wat blijkbaar niemand in Den haag snapt..... je kan wel tig verschillende paspoorten hebben, je hebt de nationaliteit/cultuur van je ouders.
Die lui die hier geboren worden uit buitenlandse ouders zijn in mijn ogen "technisch" nederlander.... ja ze zijn wettelijk nederlander omdat de wet dit voor schrijft maar daar houdt het mee op.
Als diezelfde wet ineens voor zou schrijven dat elke geboren nederlander (uit nederlandse ouders) automatisch na een verblijf buiten nederland van 20 jaar zijn nederlanderschap zou verliezen, voel ik mij niet minder nederlander.... ik ben dus nederlander... niet omdat ik toevallig hier geboren ben maar omdat ik nederlandse ouders had en die mij (getracht) zo opgevoed hebben.

cousin | 10-05-05 | 03:16

@preacher, dat ligt dan weer aan de ouders. Als mijn ouders dan zouden vasthouden aan Nederlandse tradities dan ligt het weer anders.
Ik heb zelf kinderen die gemixt zijn en ik vraag ze wel eens hoe voelen jullie je nu, nederlands of dat van je vader en daar kunnen ze niet echt een antwoord op geven en dan is de moeder al nederlands en worden ze hier grootgebracht met grotendeels nederlandse gebruiken.

Rest In Privacy | 10-05-05 | 03:15

. mercy,

zou je je nog steeds niet zo voelen, als iedereen (politiek, media, je buurman) je een nigeriaan zou noemen?

Zou je je nog steeds niet zo voelen?
Zou je tergelijk ook niet geweldig voelen, als de nigeriaanse minister je zou aanspreken in het hollands, en in klompen zou komen aanzetten?

Romeo_2004 | 10-05-05 | 03:14

Maar als je daar geboren bent en opgegroeid met alle lokale gebruiken is het toch anders lijkt mij.

preacher | 10-05-05 | 03:12

@preacher , maar zo ziet iemand zich niet. Stel ik vertrek met mijn bleekgezicht naar Nigeria (om maar weer op Nigeria terug te komen) dan zal ik me nooit een Nigeriaanse voelen en als Nigeriaanse zien. Ik zal me wel aanpassen maar ik ben en blijf een Nederlandse, al heb ik 20 Nigeriaanse paspoorten.

Rest In Privacy | 10-05-05 | 03:10

. mercy
Ik woon nog officieel in ZA maar ben gedurende de zomermaanden in Nederland.

cousin | 10-05-05 | 03:09

@mercy
ik zei tegen hem dat ie een nederlander was (hier geboren ) en dat ie zichzelf zo moest zien.

preacher | 10-05-05 | 03:07

@cousin, ik ben zelf ook in Nigeria en Zuid Afrika geweest en trouwens ook in Belgie ;-)

Rest In Privacy | 10-05-05 | 03:07

@preacher, ik hou overigens wel van Grieks eten ja

Rest In Privacy | 10-05-05 | 03:06

. mercy
Klopt.... als je je niet aanpast kun je vertrekken dat geldt over de hele wereld behalve in NL

cousin | 10-05-05 | 03:06

@preacher, soryy ik kan je niet volgen.

Rest In Privacy | 10-05-05 | 03:05

@cousin, je had het over Nigeria, ook dat land wordt overheerst door moslims, woon je in het zuiden dan kun je betalen voor de niet islamitische scholing voor je kinderen maar woon je in het noorden dan krijg je de islamitische school betaald voor je kind. Maar o wee als je christen bent en je woont toevallig in het noorden...... enneh inderdaad als ik in een ander land me niet aanpas dan kan ik mijn spullen pakken en vertrekken.

Rest In Privacy | 10-05-05 | 03:04

@mercy
Heb dat wel eens tegen een gast gezegd die van oorsprong Grieks was en zich een beetje verdwaald voelde (lees: gediscrimineerd )en dat ie zichzelf zo moest zien.
Hij voelde zich meteen een stuk beter!

preacher | 10-05-05 | 03:01

. Romeo_2004
Ik heb dan ook geen onderzoek hoeven te doen, hebben een aantal jaren daar gewoond en heb daar een redelijk duidelijk beeld van overgehouden.
Het geloof in het midden oosten wordt hoofdzakelijk toegepast om de grote groep ongeletterden in bedwang te houden dit door middel van straffen die ze kunnen krijgen of beloningen (denk maar eens aan het aantal maagden die op hen zitten te wachten... vreemd.... ik hoor nooit dat er 70 kerels op een vrouw zitten te wachten als die iets goeds gedaan heeft..)
Door dit systeem houden een paar honderd mensen de macht over een land en eventueel via de gesponsorde moskeeen over hun landgenoten in het buitenland.
In deze landen geldt dan ook.... hoe meer geld... des te minder geloof.
Dit zijn de mensen die dus vanwege hun geld de macht hebben over die miljoenen daar die niks te makken hebben en ze dan ook nog eens vertellen hoe ze moeten leven enz., dit terwijl ze zelf zich een ongeluk haasten om naar het vliegveld te komen zodat ze gedurende de ramadan zich een paar weken in europa of thailand op kunnen houden.
Degene zonder geld eet en drinkt niks gedurende de dag tijdens de ramadan, degene met geld hangt 24 uur per dag in een bordeel in Bangkok.
Om een lang verhaal kort te maken.... de gemiddelde islamiet wordt op deze manier opgevoed, met aan een kant de koran, maar als je genoeg geld kan pakken mag je liegen en bedriegen.
Die bumpersticker was geen idee... ik gaf alleen maar aan hoe er in andere landen met buitenlanders omgegaan wordt.... maar probeer jij maar eens zo'n bumpersticker aan een nigeriaan in nederland te laten zien... dat bedoelde ik.

cousin | 10-05-05 | 02:58

. mercy,

laat m dat eerst maar voelen.

Romeo_2004 | 10-05-05 | 02:56

@Romeo, moet je eens tegen een Marokkaan zeggen dat hij een Nederlander is en vraag hem ook eens of hij zich zo voelt.

Rest In Privacy | 10-05-05 | 02:53

De islam is gebaseerd op de frustraties van mohammed. wetenschappelijk onderbouwd dat hij aan psy. ziektes leed en daarom zijn vrouwen o.a liet rondlopen in hoofddoeken.
boek: een andere mohammed (schrijver vergeten, moe :(

<br><br>
ach,misschien is humor de oplissng van alles, cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/nps/ray...

Romeo_2004 | 10-05-05 | 02:48

@cousin
Daarom heeft mohammed de islam ook zo streng gemaakt. Hij had te maken met woestijnstammen die constant met elkaar in oorlog waren en de arabische mentaliteit is schijnbaar heel opportunisties. Helaas heeft die strenge islam ook veel achterbaksheid gekweekt, omdat sommige mensen gewoon niet de kracht hebben om te leven volgens die wetten. Ze worden er stiekum van.

preacher | 10-05-05 | 02:45

Romeo doet graag aan symptoom bestrijding.

Conan de Rabarber | 10-05-05 | 02:40

90 procent van de journ. zit zowiezo achter een bureau..

precies.<br><br>
En producten van dat soort mensen hebben invloed. dus waar pak je het probleem dus aan>..

dat is mijn punt.

Romeo_2004 | 10-05-05 | 02:38

Sorry Preacher, ik had het tegen Romeo, de koene strijder tegen het onrecht.

Conan de Rabarber | 10-05-05 | 02:37

mijn opmerkingen over je bronnen was meer gericht naar anderen toe die met dit soort 'onderzoeken' komen aanzetten.
rtlboulevard is voor mij dan een metaphoor voor de zogenaamde 'nieuwsvoorziening en educatie'.. je weet wel, die boeken die in de bruna verschijnen over de islam, over saddam hussein.. triest.
---
waar baseeer jij je bevindingen op?
maar hier gaat het nieteens om.

de bunpersticker.. prachtig idee, maar je moet eens bedenken of zo een actie gepaart kan gaan met een kopje in de spits "allochtonen steeds vaker in de criminalliteit"...........................

Romeo_2004 | 10-05-05 | 02:36

@conan
Ik ben halverwege het tweede jaar gestopt, omdat ik dankzij dat soort mensen geen journalist meer wilde worden. 90 procent van de journ. zit zowiezo achter een bureau.

preacher | 10-05-05 | 02:36

. Romeo_2004
Mijn bronnen zijn 7 jaar in het midden oosten werken, 3 jaar in noordafrika en west afrika. Een tijdje in Azie en daarna 15 jaar in zuid afrika.
Behalve zuid afrika bijna altijd in een islamitisch land.
Helaas heb ik geen ervaring met the City, behalve dan een paar keer vakantie.
Nou zullen jouw ervaringen in the City en Eindhoven natuurlijk anders zijn en veel belangrijker....

cousin | 10-05-05 | 02:32

En jij durft het te hebben over verantwoordelijkheid van de media?

Conan de Rabarber | 10-05-05 | 02:28

@romeo
journalisten zijn een volk apart. Heb op de school voor de journalistiek gezeten. het merendeel van de mensen daar wilde beroemd, of interessant gevonden worden. Desnoods over de rug van iemand anders(of een bevolkingsgroep).
Gelukkig heb je bv. forums waar je als individu ook je mening kwijt kan.
En nou even Zzzen, als je een steentje in een vijver gooit, zie je van die mooie cirkelachtige golfjes, die de rest van het water in beweging zetten.

preacher | 10-05-05 | 02:28

. cousin,

goed idee, zo creeer je een natie.

Romeo_2004 | 10-05-05 | 02:28

cousin,
wie zijn je bronnen: rtlboulevard?
*zucht*
--
Ik observeer geenstijl en andere weblogs al een tijd. mijn visie is niet veranderd.
Over 3 maanden wordt mijn documentaire uitgezonden op het NPS, over de werkelijke probleem in nederland, onwetendheid en acceptatie. (het knuffelstation, zou zouden de de gefrustreerden achter geenstijl het noemen toch?

Romeo_2004 | 10-05-05 | 02:27

. Romeo_2004
Ik heb een paar jaar in Nigeria gewerkt, omdat het daar nogal "chaotisch" is, liepen de buitenlanders nogal te kankeren op het land. Toen dat allemaal teveel werd, werden er bumperstickers uitgedeeld door de Nigeriaanse overheid aan de Nigerianen met daarom de tekst : Nigeria, hou van het land of pleur op !
Denk je dat dit in Nederland ook mogelijk zou zijn ?

cousin | 10-05-05 | 02:25

romeo is gewoon een linkse piemel, droom verder knul, met je geiten wollen sokjes

lekker belangrijk | 10-05-05 | 02:22

. Romeo_2004
Door de gesponsorde moskeeen wordt er invloed en druk op die lui uitgeoefend door de geldschieters in het midden oosten. Dit is geen fabeltje... alle moskeeen in Europa worden gefinancierd door het midden oosten, voornamelijk saoedie arabie. Dit zijn dan ook nog eens de financiers van de mensen die zich in het midden oosten vrijwillig opblazen waarvoor de nabestaanden wat geld krijgen.

cousin | 10-05-05 | 02:21

op welk punt verhoogt vrijheid van meningsuiting zich tot verantwoordelijk van meningsuiting?

Romeo_2004 | 10-05-05 | 02:20

Dat heet vrijheid van meningsuiting Romeo oh Romeo, zonder dat waren we allang niet meer wat we nu zijn.

Conan de Rabarber | 10-05-05 | 02:15

. preacher,
Zoiets.
Maar de media is niet iemand anders. De media zijn wij, een ieder.
Als ik morgen een weblog begin die een miljoen bezoekers trek, ben IK de media die de verantwoordelijkheid MOET nemen.
<br><br>
. cousin,
Ik weet dat het BEWUST niet wordt gedaan. maar wie zoekt er uit waarom dit BEWUST niet wordt gedaan. wat is de reden hiervan, de oorzaak?
kan je me -dat- vertellen?
<br><br>

Romeo_2004 | 10-05-05 | 02:14

Ik begrijp wel denk ik wat je bedoelt Romeo. Je legt iemand onder de loep, kijkt alleen naar zijn negatieve kanten en laat de media het allemaal nog even flink opkloppen.De minder inteligente mens denkt van: ze vinden mij toch al een krapuul, dus waarom zou ik mij niet zo gedragen.
Stigmatisering noemen ze dat toch ?

preacher | 10-05-05 | 02:09

. Romeo_2004
En de uitdrukkingen die ik zie zoals..."medelanders"....."nederlandse marokkanen".... zijn om te gillen.....
Die jokers zijn alleen maar "nederlander" omdat ze hier geboren zijn.... voor de rest zit er niks nederlands bij.... mijn kleinzoon van 5 uit zuid afrika spreekt beter nederlands dan dat zooitje ongeregeld tesamen.

cousin | 10-05-05 | 02:08

. Romeo_2004
Ben wat ouder dan jij (helaas...)heb o.a een aantal jaren in het midden oosten en noord afrika gewoont en gewerkt. Woon nu gedeeltelijk in Zuid Afrika en de zomermaanden ben ik op vakantie in Nederland. Ik weet dus ongeveer wel wat aanpassen is en je gedragen naar de voorschriften van het land waar je woont. Om het maar netjes uit te drukken.... dat zie ik in Nederland niet gebeuren. En er is geen verschil in het gedrag van de arabier in het midden oosten of noord afrika en de arabier in Nederland. Er wordt door hen bewust NIET aangepast.....

cousin | 10-05-05 | 02:04

Romeo, je ziet te veel regenbogen en eenhoorntjes. Er zijn ook boze aardmannen en trollen die de goeie Hobbitsen willen vernietigen.

Conan de Rabarber | 10-05-05 | 02:03

is er niet al een broodje van kootje in lloret del mar ? Ze mogen dat potentieele terroristische broeinest wel eens in de gaten gaan houden. Lijkt me wel wat voor de AIVD.

preacher | 10-05-05 | 01:59

. cousin,

Ik praat engels, ik pas me aan. Dit eis ik ook van de marokkaanse nederlanders.
Zie je niet wat mijn standpunten zijn, wat mijn visie is, en mijn oplossingen zijn?

Romeo_2004 | 10-05-05 | 01:57

conan,
als 100 nederlanders in spanje worden aangesproken als kaaskoppen en koeieneukers omdat er 30 zich niet gedragen ontstaat er binnen de korste keren een frikandellenbar met de nederlandse vlag, en staan er uit die 30,10 gekken op en blazen paella op.
---
accepteer je bevolking, pak ze dan maar aan. We leven in 2005, de wereld is te klein geworden om je eigen plek op te eisen.

Romeo_2004 | 10-05-05 | 01:55

sorry ... allochtonen hier...

cousin | 10-05-05 | 01:53

@Romeo_2004
Je woont in Eindhoven ? Ik neem aan dat je dan in London ook gewoon brabants praat en dat iedereen dat daar wel accepteert ? Of heb je je ook enigszins aangepast en praat je in London engels ? Waarom zouden de Nederlanders dit dan ook niet kunnen verwachten van de autotochtonen hier ?

cousin | 10-05-05 | 01:52

@deburger
Precies !!!

cousin | 10-05-05 | 01:48

@deburger, amen!

Conan de Rabarber | 10-05-05 | 01:46

Ik ben niet links, ik ben niet rechts. Ik kijk voorruit.<br><br>Die superiteitsgevoel, daar walg ik van; "WIJ hebben ze binnengelaten"<br><br>
We weten allemaal waar de 'echte problemen zitten.. wordt het misschien tijd voor een INburgeringscursus voor oorspronkelijke nederlanders?<br><br>
Ik weet nog toen Boris ditrich terug kwam van suriname.."goh ze spreken daar nederlanders, ze zingen daar het nl volkslied, beter dan ons" hahaha<br>
Toen hebben ze de inburgcursus voor su. maar afgeschaft.. onwetendheid: daar ligt de ware probleem

Romeo_2004 | 10-05-05 | 01:46

Maar goed, hier een voor Romeo:
Pruimpje en Kareltje spelen vadertje en moedertje. Lekker spelen op een dekentje en snoepjes en limonade erbij. Komt Achmedje van twee hoog aanlopen. Mag ik ook meedoen? Na 5 minuten loopt Kareltje naar huis met een blauw oogje en een bloedneusje omdat hij niet al zijn snoepgoed wou afgeven en is de Pruimpje naar huis gerent omdat Achmedje het dekentje heeft ondergepiest en de lemonade opgezopen.
Als Romeootje er nou ook nog bij had gezeten was alles goed afgelopen omdat hij zijn spaarpotje kapot zou slaan en voor iedereen nieuwe snoep en pleisters zou gaan kopen. Als Conannetje er bij gezeten had dan was Achmedje met een boog terug naar twee gevlogen.

Conan de Rabarber | 10-05-05 | 01:42

.. hebben "ze" dat niet..
zij, die marokkaantjes, die islamietjes?
<br>
Soms vraag ik me gewoon af, heeft nederland gewoon nog 50 jaar nodig? de mc samenleving is niet zo oud.<br><br>maar dan zie ik de nieuwe generatie die de mentliteit overneemt, en daar maak ik me zorgen over.<br>Ik ben 20.

Romeo_2004 | 10-05-05 | 01:41

Gezellig, een linkse rakker met sterke argumenten op GS die ook nog eens Romeo heet.

Inderdaad, we hebben ze nou eenmaal Nederland binnengelaten, iets dat we ook heel goed niet hadden kunnen doen, nu moeten we ze ook behandelen als Nederlanders en niet als geitenneukers die massaal de "echte Hollanders" in elkaar zouden rossen. Ga bij hen eens na waar nou 't probleem zit en probeer daadwerkelijk iets op te lossen in plaats van bij elke Marokkaanse Nederlander (om maar even links te blijven praten) die iets fout doet de gehele gemeenschap naar het land waar hun ouders geboren zijn terug te wensen.

de man | 10-05-05 | 01:38

Romeo, ik hoef dat toch niet helemaal voor te kauwen voor je?
Het issue is dat ze zich niet gedragen.
Deden ze dat maar, dan was deze hele discussie overbodig.
Het begint bij de opvoeding en het respect van mijn en dein, hebben ze dat niet, dan mag het wat mij betreft erin gedrilled worden in een kazerne of opvoedingskamp, maar ik blijf bij mijn mening, hard aanpakken of opsodemieteren.

Conan de Rabarber | 10-05-05 | 01:35

. Conan de Rabarber,

Zijn nieuwe nederlanders bbq gasten of kinderen? Ga dit eens voor jezelf na, kies maat met welke mentaliteit je deze groep wilt aanpakken.

Romeo_2004 | 10-05-05 | 01:30

Het doet er niet toe welke culturele achtergrond deze nieuwe nederlanders hebben. Ze zijn nederlanders en MOETEN worden aangepakt.
krantenkop "marokkaanse nederlanders veoorzaken problemen"
<br><br>
Krantenkop "marokkanen veroorzaken problemen.<br><br>
bedenk eens hoeveel maatschappelijke invloed dit heeft. Dit bedoel ik met de verantwoordelijkheid die GEENSTIJL moet nemen.. maar ja.. politiek incorrect willen zijn eh.
<br><br>
Amrika en India, goede voorbeelden:
Leer onze taal of rot op. Pas je aan of rot op. Maar heb je een greencard of indiaas paspoort of werk je dr gewoon: ben je een indier of amerikaan.
geen allochtoon, geen buitenlander.

Romeo_2004 | 10-05-05 | 01:28

maarja omdat ik zo goed naar mijn oma luisterde, heb ik nu wel vijf bloedjes van kinderen hier rondlopen
<on topic>
keep the faith Romeo, de wereld heeft dromers nodig!
Blijf die glorieuze toekomst zien , dat alle menschen broeders mogen zijn!

preacher | 10-05-05 | 01:25

@romeo, ik haal het ook niet in mijn kop om zoiets tegen mijn kinderen te zeggen, maar tegen de gasten op mijn barbecue wel. Als ze zich niet gedragen flikker ik ze de straat op. Om ook maar even een analogietje te gebruiken, maar dan een die niet zo mank gaat.

Conan de Rabarber | 10-05-05 | 01:24

. Conan de Rabarber,

Lees je mijn posts niet.
IK KEN de problemen, ik weet waar deze het groots zijn.
Het gaat om de mentaliteit waarmee deze problemen aangekaart, gepresenteert en opgelost proberen te worden.

de instelling van ""pas je aan of rot op", maar een nieuwe nederlander moet zich wel thuis voelen hoor....
Zeg dat eens tegen je kind: gedraag je of rot op uit mijn huis.. kijken hoe hij zich gaat afzetten, want hij kant geen kant op, maaar voelt zich ook niet thuis.....

Romeo_2004 | 10-05-05 | 01:21

@ Romeo_2004
Het zijn geen Nederlanders omdat ze zich er niet naar gedragen en het zijn helaas ook geen Marokkanen omdat ze niet in Marokko wonen.
Dus het zijn allochtonen met marokaanse achtergrond een perfect Nederlands woord.

Dat men deze groep allochtonen jarenlang onder het tapijt werd geschoffeld en dat men niet het beestje met de naam mocht noemen is 1 van de grooste oorzaken dat men zich niet heeft aangepast en is ontspoort.
Als je een probleem niet MAG benoemen is de oplossing onvindbaar.

2amazing | 10-05-05 | 01:20

Eens goed ruzie maken ( of vechten ) kan een hoop oplossen tussen mensen.
Wat mij betreft moeten er een paar goeie klappen vallen, maar dan niet de kaalkopjes hard aanpakken en de marokaantjes aan de gerechtelijke boezem drukken. Heb het lef om hun ook hard aan te pakken!Via gerecht en politie , tenzij die niet voor handen zijn natuurlijk.
Zoals mijn oma al zei: niet lullen, lullen, maar gaatjes vullen!

preacher | 10-05-05 | 01:15

@romeo, ik hoef er niet zo erg mijn best voor te doen om "niet politiek correct" te zijn hoor, net zoals het jou schijnbaar makkelijk afgaat om je ogen te sluiten voor de echte problemen.

Conan de Rabarber | 10-05-05 | 01:15

Jij doete discimineren ikke datte als eerste geleerde hebbe in inburger cursus...

(Flikker toch op Marocs en keep alive als je niet in westen thuis hoort koop een ticket ga naar schiphol en ga terug naar je land)
Dan wordt ons land tenminste eens wat leefbaarder voor degene die zich wel thuis voelen hier..
En zich gedragen..

Sinners | 10-05-05 | 01:12

Jij doete discimineren ikke datte als eerste geleerde hebbe in inburger cursus...

(Flikker toch op Marocs en keep alive als je niet in westen thuis hoort koop een ticket ga naar schiphol en ga terug naar je land)
Dan wordt ons land tenminste eens wat leefbaarder voor degene die zich wel thuis voelen hier..
En zich gedragen..

Sinners | 10-05-05 | 01:11

. Conan de Rabarber,

Het enige wat jij van india kent is de kama sutra? en misschien ook van rtl 5 in de nacht?
Misschien moet je voor het posten eens afvragen waarom ik datgene zou doen?
<br><br>
Geitenwollensokken, greenpeace? arme jij, hoe zeer je ook je best doet om niet politiek correct te zijn, om niet 'links' te zijn.... hahah wat een begrippen.
<br><br>
. 2amazing,

Ok nogmaals.
MAROKKAANSE NEDERLANDERS hebben problemen. Etnisch gezien is deze groep relatief gezien vaak betrokken bij misdrijven etc.
Maar goh, ik noem ze wel nederlanders?
Is dit een mentaliteitsverandering die een maatschappelijke evollutie teweeg kan brengen?
Hoeveel invloed kan ditgene hebben.

Zoek het eens uit voor me?

. DeBurger,

waarom ben je het niet met eens?

Romeo_2004 | 10-05-05 | 01:09

straks als we een europese grondwet hebben (aldus Balkenende) dan wordt alles beter

Mellorenz | 10-05-05 | 01:03

Deburger, je hebt gelijk, is ook flauw, mijn excuses aan Romeo.

Conan de Rabarber | 10-05-05 | 01:02

@Romeo_2004
>Het buitenland heeft een objectieve blik op 'onze' land.<

Weet jij wat het hot-item is in de USA?
Juist de problemen in NL met de moslims.

Waarom wint AHA prijzen in Spanje, Italie, USA juist om deze problemen op de internationale kaart te zetten. Dus ouwe globetrotter kijk eens om je heen en lees
eens wat kranten, of kijk maar eens naar Opsporing Verzocht en verbaas je over de dader omschrijvingen.

De gevaningissen puilen uit met 'immigrants' en de grootste deel van de oorspronkelijke Nederlandse bevolking is de opgedrongen multikul spuugzat.

2amazing | 10-05-05 | 01:01

Tjsonge, tjsonge, het is me wat die Amerikanen. Ze hebben de laatste tijd wel een kritiek op Nederland; euthenasie, vrouwenhandel, drugs en nu vanuit de homohoek commentaar op onze Marokkaantjes. En nog wel dat wij ze zouden discrimineren, schande..... gewoonweg schande!

verwend pokkejong | 10-05-05 | 01:00

Sjezus Romeo, de Baghavat Vita, laat ze dan ook maar de Kama Sutra lezen.

Jij hebt zeker veel geitensokken en gebreide truien in huis, en laat me raden, je bent lid van Greenpeace?

Conan de Rabarber | 10-05-05 | 00:57

@deFiscus
Ik bedoelde meer dat deze regering geen harde beslissingen durft te nemen omdat ze bang zijn dat de vlam in de pan slaat.
Ze brengen hun angst over op de bevolking en angst is geen goede raadgever, zoals mijn oma vijftig jaar geleden al zei. Een ver vooruitziend mensch !
Als er iets slechts gebeurt MOET je gewoon ingrijpen en je zal zien dat door jou voorbeeld de rest ook ' over de dam ' komt.

preacher | 10-05-05 | 00:54

Sjoe!
En nu ga ik echt uit de broek!

MijnZus | 10-05-05 | 00:51

voor iedere fout die ze begaan een verworven recht afpakken

Mellorenz | 10-05-05 | 00:49

. deFiscus,

Je bent te bekrompen om de BRON van al deze problemen te zien.

Als ik president was, zou ik al vanaf de kleuterklas de kinderen verplicht laten lezen:

de Koran
De Bijbel
de Bhagvat Gita
De Tora

- Nu mag jij mij vertellen waarom ik dit zou doen.
<br>

Of vind je hetniet nodig om jezelf dit af te vragen?

Of weet je niet wat bovenstaande 'boeken' zijn?
..

Romeo_2004 | 10-05-05 | 00:48

Wat ik wel de grap vind: tijdens de Gaypride valt er in heel Amsterdam geen onvertogen woord. Iedereen heeft er gewoon plezier in. Jong en oud, welke nationaliteit dan ook. Wellicht omdat de mensen die niet tollerant zijn die dag de stad even verlaten?

Elk jaar ga ik (ho) als mee met mijn heterovrienden het water op en ook zij zijn het er over eens dat het het gezelligste feestje van het jaar is..

Robin Kikkert | 10-05-05 | 00:45

. DeBurger,

Welkom in 2005.
Lees mijn post,ik WERK in london.
Ik woon in Eindhoven.

Romeo_2004 | 10-05-05 | 00:45

waar kwam het woord apartheid ook al weer vandaan ???
Maar goed als ik het juist begrijp, dan sla ik dus morgen van marocs in elkaar omdat ze de nichten hier in elkaar meppen, en vervolgens geef ik JP Balkende de schuld omdat ie het altijd over de buitenlanders heeft.............

deFiscus | 10-05-05 | 00:44

toch geen alfa romeo straks word je nog gestolen

Mellorenz | 10-05-05 | 00:41

. Masterdammer,

Ik heb in nederland in alle grote steden gewoond. Ik ken de problemen.
Ik ken de problemen bij de marokkaanse nederlanders.

Wat is er masterdammer?
Moet die buurt mij beinvloeden en moet ik het opeens hebben over marokkaantjes, geitenneukers etc.?
Moeten de problemen bij 1 van ONZE etnische bevolkingsgroepen mij boeken laten schrijven over allah?

Beste bezoekers,
Salaam aleikoem

Romeo_2004 | 10-05-05 | 00:40

@. Romeo_2004,
ben je wel eens in A'dam mercatorbuurt geweest?

Masterdammer | 10-05-05 | 00:35

@Romeo_2004
HAAAAHAHA!
Meer! meer!

MijnZus | 10-05-05 | 00:32

@internetjack33
Dat weet ik ook wel, zoals ik al zei zijn het prakties mijn buren . Het is maar een heel klein percentage die echt vervelend zijn. Ik negeer ze gewoon totdat ze over mijn grens gaan en dat is tot nu toe niet vaak gebeurt.
Ik denk ook dat als er wel iets gebeurt dat alle " weldenkende mensen " ook eens als een groep moeten optreden tegen dat soort tuig ! Zij voelen zich ook alleen veilig binnen een groep, maar zijn schijnbaar beter in groepsvorming, omdat dat voor de primitieve mens schijnbaar makkelijker is dan voor de meer " ontwikkelden".
Als het verhaal van die Ami echt waar is dan is het toch verschrikkelijk dat mensen gewoon toekijken !
Maarja, dat is wel de boodschap van ons fijne kabinetje, ANGST !

preacher | 10-05-05 | 00:31

GEENSTIJL NL,

Als eerste, een weblog die blijkbaar en (jammer) genoeg zoveel invloed heeft en bezoekers trekt: wanneer nemen jullie je maatschappelijke verantwoordelijkheid?

Het buitenland heeft een objectieve blik op 'onze' land. Neem die maar serieus, zou ik zeggen.

Met de mentaliteit waarmee jullie 'nieuws' presenteren maken jullie meer kapot dan jullie zullen beseffen.
Geenstijl.nl wordt nu eenmaal gerund door niet meer dan 10 personen, waarvan 60% misschien maatschappelijk gefrustreerd is. Maar die wel de macht heeft om 100.000 lezers te bereiken.

God, wat doen we toch ons best om niet politiek correct te zijn, geen knuffelaar te zijn en links is ook al de verkeerde kant. Get a life and get over it.

Het probleem nederland ligt niet bij de integratie, maar de acceptatie bij de oorspronkelijke bewoners van dit land.

Nederland is een multicultureel land. Wie dit niet wil beseffen, of niet wil weten, of niet wil horen: kruip terug naar je hol op terschelling.

We praten over marokkaanse nederlanders, over turkse nederlanders, over islamitische nederlanders, over antilliaanse nederlanders.
Problemen in, bij of met deze nieuwe nederlanders is een probleem van ons alleen.

Ik schaam me als oorspronkelijke bewoners van dit land, kapot voor me eigen land.
Ik werk in london en je moet eens weten hoe ze hier ons uitlachen.

Ze groeten daar in het islamitisch als ze er zin in hebben. Ze kennen de surinaamse geschiedenis. Ze weten waar de hakenkruis vandaan komt.
In amerika leren ze al vanaf kleins te zeggen": afro american ipv neger of negro.
Wie neemt hier een voorbeeld aan.

Mijn god, zelf onze ministers hebben het over BUITENLANDERS, als ze praten over allochtonen. En zelfs het woord allochtonen bestaat alleen in nederland.. hahhaah

triest.

Onwetenheid. Het grootste gevaar van nederland.

ach.. misschien zijn we gewoon met zn allen bang dat de noordzee ons opslokt en willen we behouden wat we HADDEN.
50 jaar terug........

Romeo_2004 | 10-05-05 | 00:29

Het is na 12-en: ik ga nog even een blokje om en een *kaan op me lans nemen.
Ik hou van de lente... Joehoe!!!

MijnZus | 10-05-05 | 00:28

Begin jaren 80 was potenrammen rond het Amstelstation de bom. En dat waren geen luiermarocs, believe moi

squire | 10-05-05 | 00:26

maar voor vandaag ben ik weer uitgepraat.... slaap ze allemaal

Rest In Privacy | 10-05-05 | 00:25

Stelletje hypocrieten, in de zandbak waar ze vandaan komen kunnen ze niet van de geyten afblijven en zijn ze ook niet te beroerd om voor elkaar te bukken, logisch ook want ze hebben alle vrouwen dichtgenaaid (met naald en draad dus) tot het huwelijk.
Volgens mij zijn ze gewoon jaloers op onse vrije cultuur en wat wij bereikt hebben, en dat ze dat zelf niet gelukt is ondanks hun strenge islamitiese cultuur.
Misschien is dit de manier om hun frustraties te uiten.

Masterdammer | 10-05-05 | 00:25

@preacher, Ligt een amerikaan wakker om te zeggen dat het mar*kanen waren ? Het ging hem erom dat hij in elkaar geslagen is om het feit dat hij niet hetro is, dat het toevallig Mar*kanen zijn zal hem verder een worst wezen (of juist niet )

Rest In Privacy | 10-05-05 | 00:20

@ mijnzus... koekje erbij? :o)

InternetJack33 | 10-05-05 | 00:19

@preacher ook wel mee eens maar als je goed leest hebben een hoop mensen buiten de heaumeaux toch wel last van een bepaalde groep toegelaten (respectloze)asielzoekers en niet alleen op GS

InternetJack33 | 10-05-05 | 00:18

@. preacher
Je moet nooit iemand vertrouwen die geil is.

MijnZus | 10-05-05 | 00:18

Amerika het land waar ze buitenlanders zonder reden afrossen

Mellorenz | 10-05-05 | 00:18

Ik heb gewoon niet zo'n vertrouwen in mediageile heaumeaux !

preacher | 10-05-05 | 00:16

@preacher ik heb een jack russel niet groot maar wel fel ik zit in de antwerpen op een bankje hond voor me *KKaan met pet (achterstevoren) gaat zitten en hond wil spelen en meneer wil uithalen en begint te schelden nadat ik hem had verteld NIET naar mijn hond uit te halen als hij wilde spelen(black out van de hond maar ok) Aangezien het in plat haags ging begon meneer samen met 10 andere *kaanjes te blehren dat ik niet in holland was en TE GAST in belgie waarop ik fijntjes opmerkte dat HIJ dat ook was en zich dus ook koest moest houden waren de rapen gaar Hij wilde slaan hond beet en ik zwaaide hem en twee vriendjes gezellig de straat uit Hond over de zeik en *kaantjes op zoek naar de pliesie boel gesust maar ben toch maar naar de auto gegaan en naar huis gegaan.hond een tetanenprik gegeven... je weet maar nooit ;) moraal... tis gewoon K volk wat zich weigerd aan te passen aan onze gewoontes of ze niet wil accepteren terug naar de bergen als je het mij vraagt! (sorry voor het lange verhaal)

InternetJack33 | 10-05-05 | 00:14

Graaft Berhard weer op!

MijnZus | 10-05-05 | 00:13

die moord op van gogh was toch een scene uit een nog uit te zenden aflevering van baantjes

Mellorenz | 10-05-05 | 00:12

Poten rammen is geloof ik een Nederlandsch gebruik. Prima geintegreerd dus.. Waarom die ophef? Omdat het weer Maroks zijn die het flikken? Dit is volgens mij niet aangetoond, wel zeer aannemelijk. Tja buitenlanders het zijn net mensen ze discrimineren net zo hard en misschien nog wel harder. Leuke vriend heeft die gozer overigens en waarom deden die tientallen omstanders niets bijvoorbeeld kenmerken van de daders onthouden en doorgeven aan de politie? Het wordt steeds harder en iedereen trekt zich steeds meer terug in eigen groep. Geweld moet ernstiger worden bestraft, maar als een junk een blik bier jat en halfdood wordt geslagen staat heel Nederland te juichen. De homohaat in Amsterdam loopt de spuigaten uit en wat doet de politiek? Kop in het zand! En echt niet alleen arabs onze gebruinde medelander doet ook vrolijk mee. Nederland gidsland.

paradoxxx | 10-05-05 | 00:11

@preacher, tja we moeten ons niet zo druk maken he, die verwondingen van Theo waren ook een beetje neppig, toch?

Rest In Privacy | 10-05-05 | 00:11

. Mellorenz
Now we're talking ;-)

MijnZus | 10-05-05 | 00:09

kan dat niet met gaypal mijnzus

Mellorenz | 10-05-05 | 00:08

Voor heaumeauSEXuele Ameri*kaanse schapen bel je overigens een taxi en /of een 4 sterren verhuisbedrijf en reken je af met VISA.

MijnZus | 10-05-05 | 00:07

. preacher bij gebrek aan een hond helpt een varken ook altijd

Mellorenz | 10-05-05 | 00:07

Jezus..... die linkse mongeaulen heb je ook overal.

caspert79 | 10-05-05 | 00:06

je hebt natuurlijk amarokkanen en bmarokkanen en als ze heel erg hun best doen in dit leven reincarneren ze als amerikanen

Mellorenz | 10-05-05 | 00:06

Ik loop dat gezeik over die marokaantjes al maanden te volgen.Ik woon midden tussen die gastjes en heb er niet zoveel last van.Heb wel een grote hond, dat scheelt misschien. Daar lopen ze in een grote boog omheen.
Maar ik heb nog niemand er over gehoord, dat die Amerikaan dat hele verhaal misschien uit zijn duim heeft gezogen en over de rug van de spanningen in NL zijn moment of glory probeert te pakken of hier wat benzine op het smeulende vuurtje aan het gooien is.
Vind zijn verwondingen der een beetje neppig uit zien!
Laten we kritisch blijven en niet achter de eerste de beste oproerkraaier aanlopen of ons op laten hitsen !

preacher | 10-05-05 | 00:05

Hij zal er wel gewoon met open ogen naar hebben lopen solliciteren... Provocerende gedoe altijd van die heaumeauxsuele Amerikanen :)

Duda | 10-05-05 | 00:04

Eureka! zweetvoeten wekken agressie op.....*werpt een kwartje in de gleuf*....<nu snap ik het helemaal> Die Nike gympies (met klitteband) daar krijg je zweetvoeten in tjsa dan is de stap naar agressie tegen alles behalve*kanen snel gemaakt.....

InternetJack33 | 10-05-05 | 00:04

@. leejoo
Heb jij wel eens een schaap bij z'n kop en z'n kont gepakt en over een hek gesmeten? Zo doe je dat met een schaap namelijk als 'ie verkast moet worden.
Eet smakelijk met je blauwe bakjes vlees van de AH.

MijnZus | 10-05-05 | 00:03

@teh realshowstopper, ik weet al wat dat teken is, het is een losgeslagen hoofddoek.

Rest In Privacy | 10-05-05 | 00:03

IQ snelt achteruit, trusten.

tiswat | 10-05-05 | 00:02

@leejoo, Hebben we dat al niet eerder gelezen?

tiswat | 10-05-05 | 00:01

Marokannie kopen

Rest In Privacy | 09-05-05 | 23:59

ik kom een marokie tegen met een schaap. vraag ik, wat ga je daar mee doen. zegt hij ik neem hem mee naar huis .ik vraag stinkt dat dan niet zegt hij vind de schaap niet erg

leejoo | 09-05-05 | 23:58

Ik ga voor de bumpersticker!!!!

Rest In Privacy | 09-05-05 | 23:58

of een bumpersticker :)

InternetJack33 | 09-05-05 | 23:57

je kunt pas echt lekker hangen als er ook een galg staat

Mellorenz | 09-05-05 | 23:56

zit het terug te lezen lijkt wel science fiction *kaan en kopen.... wat klopt er niet voor de goede inzending een GS t-hsirt :)

InternetJack33 | 09-05-05 | 23:56

Nee, want dan is er geen bewijz voor een terroristische aanslag op Hirsi Ali.

Framoes | 09-05-05 | 23:55

OK, we zijn er weer: Hij ging me al over de keutel en gaf al kopjes, maar het is er uit.
Iemand nog koffie?
*Kaano d'r bij?

MijnZus | 09-05-05 | 23:55

Als we nou eens aan de betekenis van van hangjongeren en hangplekken eens inhoud gaven. We huren gewoon een stel Afghanen in. die weten precies hoe je dat oplost.

tiswat | 09-05-05 | 23:55

@Internetjack 33, hahahahahahahaha

Rest In Privacy | 09-05-05 | 23:54

geintegreerde *kaan komt een schapie kopen bij de boer.Loopt het erf op en wordt bijna opgevreten door de lokale herdershond...*kaan zegt ik schapie kopen.. boer zegt en wat als het regent *kaan zegt ik dan dak bouwen voor schapie hij noiet worden nat Boer zegt en wat als het dan gaat waaien dan wordt mijn lieve schaap nog steeds nat... ikke dan schapie mee naar binnen in huis bij vrouw zetten En wat ga je dan doen aan de stank?..*kaan denkt na plukt aan zijn baard en haalt zijn schouders op en zegt... Daar moet schapie dan maar aan wennen

InternetJack33 | 09-05-05 | 23:53

mellorenz heeft de gekke kaan ziekte

TAFKAAL (The Abject | 09-05-05 | 23:52

@framoes, dat is het toch al of niet?

Rest In Privacy | 09-05-05 | 23:52

@TheRealShowstopper 09-05-05 @ 23:28
Een Arabisch teken? Weer een stap in hun richting. Als we maar lang genoeg blijven toegeven, is het hier binnenkort vanzelf Klein-Arabie.

Framoes | 09-05-05 | 23:51

ik heb een kaanstoornis en moet voortdurend kotsen na het kanen

Mellorenz | 09-05-05 | 23:50

verklaart

TheRealShowstopper | 09-05-05 | 23:50

@ Nooit meer slapen 09-05-05 @ 23:46

Ik zit te wachten op het moment dat dit door de politiek of de media wordt opgepakt... of zien wij iets over het hoofd dat het allemaal verklaard?
Weet iemand waar de uitspraak van die zaak is te vinden?

TheRealShowstopper | 09-05-05 | 23:49

@ tafkaal als in vrouwelijkorgaan*kaan?

InternetJack33 | 09-05-05 | 23:49

@MijnZus 09-05-05 @ 23:45

LOL.... ga door!

TheRealShowstopper | 09-05-05 | 23:48

Laten we wel wezen. Van een pak op je donder wordt je echt niet geil. Anders gezegd daar gaat je het maroqueeten wel van over.

tiswat | 09-05-05 | 23:47

Er klopt in NL geen reet meer van.
WIL je een moskee in brandsteken krijg je 3 jaar. Wil je Ayaan Hirsi Ali omleggen wordt je vrijgelaten.
Tja, dan maakt heaumeau rossen ook geen reet meer uit!

Nooit meer slapen | 09-05-05 | 23:46

tis MaroKKaan

TAFKAAL (The Abject | 09-05-05 | 23:46

tis er al vroeg " ingeramd"
marokaantje zo zwart als roet ging pootje rammen als het moet Boom Roos Vis Vuur Samir A Ali B mohammed C in 2010 als we zo doorgaan! ook volgens BvD op dit moment lang lever JP en de AIVD om rijmend af-te-sluiten

InternetJack33 | 09-05-05 | 23:45

(mijn "r" zit vast door alle viezigheid hier)

MijnZus | 09-05-05 | 23:45

ah, mijn zus zet mandela op de trein

TAFKAAL (The Abject | 09-05-05 | 23:45

bij B&vD krijgt de AIVD er genaaaaadeloos van langs.

TheRealShowstopper | 09-05-05 | 23:45

@Mellorenz
veklaart u snel nadert: ik zit te bouten...

MijnZus | 09-05-05 | 23:44

Maroketen klinkt wel heel anders

Mellorenz | 09-05-05 | 23:43

"Kanen" betekent ook "eten" in het bargoens overigens, maar traditiegetrouw: dat weer geheel terzijde.
/* is ff een bruine trui aan het breien */

MijnZus | 09-05-05 | 23:42

de subsidievreters krijgen het weer druk met dit topic, de telefoon en email zal wel roodgloeiend staan "discriminatie"

Mellorenz | 09-05-05 | 23:42

1 ameri*
7 marok*

TAFKAAL (The Abject | 09-05-05 | 23:41

@Conan, Mister exitment is overal voor in.

tiswat | 09-05-05 | 23:40

wanneer knallen we die KUTmarokaantjes nou is inmekaar

leejoo | 09-05-05 | 23:40

Mijn Zus is 3 extremist

Mellorenz | 09-05-05 | 23:40

"*kanen", dus: dat dat duidelijk moge wezen!
1 *kaan
2 *kanen

MijnZus | 09-05-05 | 23:39

Bush zit nou in Gay-orgië, ik hoop dattie uitkijkt.

Conan de Rabarber | 09-05-05 | 23:38

ja mello maar dan ligt greenpace weer voor de deur vanwege milieu vervuiling laat ze hun eigen troep maar opruimen snappie :)

InternetJack33 | 09-05-05 | 23:37

. InternetJack33 de deksel niet dicht doen helpt ook

Mellorenz | 09-05-05 | 23:35

@TAFKAAL
dank je wel!

@ventus_aqualis
heb je nog een schadeclaim van de naf-knul ontvangen (voor een nieuwe blouse)?

tsja.. | 09-05-05 | 23:35

duikboot met gaten en adverteren met retourtje Mekka groepskorting hoe meer hoe goedkoper! kut*kanen

InternetJack33 | 09-05-05 | 23:34

Paul de Leeuw en als ik buitenlanders zie laat ik zijn hand wel los. Wat Paul buitenlanders doen je toch niks

Mellorenz | 09-05-05 | 23:33

O jeetje toch. Barend en Van Dorp, het was te verwachten. Ubernicht Paul de Leeuw te gast.
Henk: "Goh Paul, even over de situatie van de Amerikaanse homoseksuele man die in elkaar is geslagen. Waarschijnlijk door buitenlanders"
Paul: "Waren het buitenlanders?"
Henk: -stilte- "Dat wordt gesuggereerd door de media"
En iedereen aan tafel knikt instemmend. Gesuggereerd, het zal wel niet zo zijn. En als het wel zo is, zetten we dat liedje van Frank Boeijen nog maar een keertje op. Jeweetwel: "we doen net alsof het niet zo is, net alsof het niet zo is, net alsof het niet waar is". Nummer dat het al jaren goed doet bij de verlichte progressieve geesten in dit lieve landje.

De Vrolijke Kaafir© | 09-05-05 | 23:32

@tsja
NAF = Need Another Fatherland

TAFKAAL (The Abject | 09-05-05 | 23:31

@TAFKAAL (The Abject
Kijkt en leert!
Daar spreekt men duidelijke taal!
Wij wenschen U een succesvole LOI cursus Latijn en opdat U mooge slagen en wat al dies meer zij en van dat soort zaken!
Fijn mensch!

MijnZus | 09-05-05 | 23:31

"maroc Brother"

TAFKAAL (The Abject | 09-05-05 | 23:30

Big Brother The Moslim
wie is de homo....................
Ook paul de leeuw ontkent

Mellorenz | 09-05-05 | 23:29

@ventus_aqualis
ik begrijp dat je met één hand typt en het niet zo snel gaat, maar nogmaals wat is een naf-knul?

tsja.. | 09-05-05 | 23:29

@mijnzus
- Mannen, verzameldt U! Trekt vereend ten stijde tegen den vijand! -

Si vis pacem para bellum

TAFKAAL (The Abject | 09-05-05 | 23:28

over amsterdam gesproken, kijk ook eens naar het nieuwe logo met Arabisch motief voor Zeeburg:

www.dutchdisease.com/blog/index.php?p=...

(ik ken het teken niet, anybody?)

TheRealShowstopper | 09-05-05 | 23:28

Daar hoor je ook weinig van trouwens...

MijnZus | 09-05-05 | 23:28

Verplicht FistFuck (de ontvanger rol...) intregratie cursus voor allen onder ons die het nodig vinden hun medemens agressief te bejegenen.
Zijn ze nu helemaal v/d poot gerukt.

rowdy | 09-05-05 | 23:27

@ventus_aqualis, En de achteruit van de auto?

tiswat | 09-05-05 | 23:27

@Conan de Rabarber
Dat zijn *Anen: de mindere Goden. Die hebben geen "K".

MijnZus | 09-05-05 | 23:27

@tiswat
Je woont kennelijk echt op de prairie. Voordat je je auto aan de kant hebt is het tuig al op de loop en binnen de kortst mogelijke keren uit het zicht.

ventus_aqualis | 09-05-05 | 23:25

Zitten er in Rio ook al van die *kanen, Mijn Zus?

Conan de Rabarber | 09-05-05 | 23:24

Er is vorige week ook een Peruaanse trainspotter op z'n bek geslagen in Rio de Janeiro!
Het gaat hard achteruit met deze globe!
Mannen, verzameldt U! Trekt vereend ten stijde tegen den vijand!

MijnZus | 09-05-05 | 23:22

@Conan de Rabarber 09-05-05 @ 23:20

Dan is Frits ook een goede vriend van zichzelf denk ik.

TheRealShowstopper | 09-05-05 | 23:22

@ventus_aqualis
wat is een naf-knul?

tsja.. | 09-05-05 | 23:22

@thereal, voor Frits is hersendood ook al goed genoeg.

Conan de Rabarber | 09-05-05 | 23:20

@ventus-aqualis, Die drie keer dat je dat hebt gezien. Hielp je het slachtoffer toen ook of ben je met staart tussen de benen weggelopen. In dat geval hoef je natuurlijk ook geen hulp te verwachten als je zelf aangevallen wordt. Overigens, dergelijke praktijken ken ik niet. Bij ons in de prairie helpen we elkaar alleen maar.
(met hier en daar een eigen mening)

tiswat | 09-05-05 | 23:20

om beter inzicht te krijgen over die cultuur is het misschien goed om bij een doorsnee marokkaans gezin camera's op te hangen. Deze reallife soap zal heel wat informatie opleveren, nieuwe technieken laten zien van zo sla je een vrouw genadeloos voor der bek. Iets voor tien misschien of toch maar de vara

Mellorenz | 09-05-05 | 23:19

@ Conan de Rabarber 09-05-05 @ 23:15

Hoezo, is Bush dood?

TheRealShowstopper | 09-05-05 | 23:19

@mellorenz, ja hoe oud was Aisha de lievelingsvrouw van Mohammed ook al weer?

Rest In Privacy | 09-05-05 | 23:18

@ tiswat 09-05-05 @ 23:11

Welke van je twee posts was de cynische?

TheRealShowstopper | 09-05-05 | 23:18

Recepten op aanvraag overigens, maar dat weer geheel terzijde natuurlijk.

MijnZus | 09-05-05 | 23:17

als meisje ben je maar heel kort kind in dat soort landen

Mellorenz | 09-05-05 | 23:17

@ Nooit meer slapen 09-05-05 @ 23:12

What's your point (if you have one)?

TheRealShowstopper | 09-05-05 | 23:16

Zijn verwondingen zien er niet uit als verwondingen, maar als hars voor een slechte pitcher.

squire | 09-05-05 | 23:16

een homo bij bvd: code oranje

Mellorenz | 09-05-05 | 23:16

In de Arabische cultuur is een kind de eerste jaren van zijn / haar leven als een prinsje/prinsesje; alles kan/mag.
Dan opeens als een shock moet het op een bepaalde leeftijd volwassen geacht worden en dat gaat niet. Het verpesten is geschied. In de Arabische cultuur geen probleem, maar hier lijdt dat wel tot problemen omdat onze cultuur anders is.
De wortels van het probleem liggen bij de ouders.
Daar heeft de NL overheid een dingetje over het hoofd gezien omdat het ze geen bal kon schelen hoe die mensen hier leven.
Gooi daar een sausje van conservatief Islamisme overheen en je hebt Kut*kanen.

MijnZus | 09-05-05 | 23:16

off topic, is Frits Barend nou ook al een persoonlijke vrind van GW Bush?

Conan de Rabarber | 09-05-05 | 23:15

@tiswat
'Als je gewoon over de straat loopt is de kans om in elkaar geslagen te worden uiterst klein.'
Tja, ik heb het nu drie keer gezien en een keer zelf meegemaakt.
Laat je nog wat van je horen als je ook 6 tanden, portefeuille, zakelijke papieren en voorgoed het gevoel in je linkerhand kwijt bent. Ik kwam uit een kantoor en moest 300m lopen naar de auto.
Een naf-knul is opgepakt met bloed op zijn hemd maar men vond het niet nodig na te gaan of dat van mij was. Met dank aan Cohen.

ventus_aqualis | 09-05-05 | 23:13

hij was vreemd gegaan in de eerste de beste darkroom en kreeg toen klappen van zijn vriendje die duidelijk het mannetje is in de relatie

Mellorenz | 09-05-05 | 23:12

TheRealShowstopper komt op stoom. Daar hou ik van!

Neeeeeeeeeeee, ik ben geen heaumeau. Kut, te laat. Loop net tegen een pak rammel van de Koran aan!

Nooit meer slapen | 09-05-05 | 23:12

Tsja Real, Zolang wij probleemjongeren maar hun gang laten gaan. Wordt het geloof in eigen gelijk alleen maar versterkt. Een werkkampje Afghanistan is misschien wel de oplossing voor streng gelovigen.

tiswat | 09-05-05 | 23:11

@MijnZus 09-05-05 @ 23:07
Het misbruiken van geloof door hun opvoeding. Ze gebruiken hun geloof alleen als het een voordeel oplevert. Een echte moslim heeft respect voor iedereen.

Framoes | 09-05-05 | 23:11

@ MijnZus 09-05-05 @ 23:07

Waarop reageer je? (ps. ja opvoeding, opvoeding wordt sterk beinvloed door normen en waarden, welke sterk beinvloed worden door levensovertuiging, geloof en eigen opvoeding, die weer etc.)

TheRealShowstopper | 09-05-05 | 23:11

Wat een droplul. Die kerel heeft zich behalve wat homo parkeerplaatsen en aids gelegenheden duidelijk niet in Nederland verdiept.

Ben trouwens nieuw. (hoi)

Pisvlek | 09-05-05 | 23:11

Mooie pleisters had die kerel opeens voor de nederlandse tv. Is ie naar de Eerste hulp gegaan? Heeft ie aangifte gedaan?
Of is het een Jules Croisetje?
Elke lul kan om zes uur 's ochtends in mekaar worden gebeukt op het Koningsplein.
En twee morocs werden er opeens zeven?

squire | 09-05-05 | 23:11

nou die directeur maar meteen nomineren voor de titel persoon van het jaar

Mellorenz | 09-05-05 | 23:10

@Jimmy, geitenwollensokken en geitenneu*ers, zie je ook de overeenkomst?

Rest In Privacy | 09-05-05 | 23:10

Het wordt hoog tijd voor een veel strengere aanpak voor geweld cq. mishandeling. Dit soort figuren passen meestal regelmatig geweld toe. Als je de emotionele schade zou kunnen meten, die zij veroorzaken is zwaar straffen en proberen te heropvoeden vanaf jonge leeftijd de enige optie.
Gedragsgestoorden zijn het die vast moeten blijven zitten zolang ze gedragsgestoord zijn, al is het levenslang.
Zoals het nu gaat worden de grote steden verziekt. Of is er misschien een reaguurder die wil beweren dat er geen no-go areas zijn in R-dam en A-dam?

superdick | 09-05-05 | 23:10

@Sunny, nuances aanbrengen doen die ongeleide projektielen ook niet.
Maar ik ben het met je eens, zo hard aanpakken die hap, dat ze er de volgende keer niet eens aan durven denken om rotzooi te trappen.

Conan de Rabarber | 09-05-05 | 23:09

Eindelijk! Gelukkig is er weer een of andere doorgeslagen linkse gek, die de Nederlanders de schuld geeft. Deze geitenwollensokken hadden de wind mee in de jaren '90, maar wegens aaanhoudend wangedrag van allochtone jeugdbendes is dat geluid verstomt.

Je kan deze persoon in ieder geval een waardering geven voor het proberen van de schuld te verschuiven. Wellicht moet hij/ zij van HRW zelf eens alleen over straat 's nachts in de schilderswijk of de diamantbuurt.

Ik zou willen zeggen tegen alle Nederlanders (allochtoon en autochtoon); als JIJ iets fout doet, ben JIJ verantwoordelijk. Niet de politie, niet je moeder, niet je zweetvoeten en niet de onderdrukkende blanke massa.

jimmy | 09-05-05 | 23:08

zolang de opvoeding wordt geregeld met behulp van de Koran voorspel ik weinig goeds

Mellorenz | 09-05-05 | 23:08

@TheRealShowstopper
Dit heeft niks met geloof te doen maar met OPVOEDING

MijnZus | 09-05-05 | 23:07

ik heb het idee dat ze op weg naar mekka allemaal zijn verdwaald en zo in het mooie westen terecht kwamen

Mellorenz | 09-05-05 | 23:06

Verder vanavond naar de marokkaanse soap OV = Opsporing Verzocht gekeken

Rest In Privacy | 09-05-05 | 23:06

Human right watch en andere humen right groepjes zijn weg-gelobbyed, ze hebben gewoon voor de duivel gekozen.
Ze zeggen niets over onthoofdingen en allerlei onmenselijke praktijken, hun doel is de oorlog tegen terrorisme die iedere dag meer succes heeft te verhinderen, maar geloof me die fu* gasten worden steeds zwaker en straks krijgen ze geen zakgeld meer van hun rijke olie-vriendjes.

push | 09-05-05 | 23:05

@ tiswat 09-05-05 @ 23:03

Als alle islamieten nou hun geloof in het midden oosten gaan beleven, dan lopen ze weinig kans om in het westen gediscrimineerd te worden.

TheRealShowstopper | 09-05-05 | 23:05

wie maakt zich dan ook druk over mattende marokkanen, niet handsfree bellen in de auto is veeeeeeel erger

Mellorenz | 09-05-05 | 23:05

Ik verklaar HRW hierbij tot de meest achterlijke boomknuffelorganisatie ooit. Ze komen duidelijk niet uit Nederland. Stelletje achterlijke mongeaulen.

Framoes | 09-05-05 | 23:05

En zojuist dit onderwerp op NOVA met theedrinker Cohen. Geen woord erover dat het Marokkanen waren die hem in elkaar sloegen. Het werd zo gebracht dat je bjina ging denken dat het autochtonen waren die die Amerkikanen mishandelden. Het was weer een ouderwets staaltje linkse propaganda dat men 'tegen iedere vorm van discriminatie is' en deze vingerwijzing was zeker NIET bedoeld voor voor dat schorum van de andere kant van de middellandse zee.
Hup Jobje!

Sturges | 09-05-05 | 23:03

Theo van Gogh liep openbaar af te geven op moslims. De afloop is bekend. Hoe zou de situatie zijn als hij wat minder ging te bleren en wat meer zou gaan filmen. Waarschijnlijk zou je hem nu niet moeten storen tijdens het monteren.
Hoe is het die Graig eigenlijk vergaan. Openbaar laten zien dat je een gay bent? Dit is toch het paradijs. Als je lekker intiem met iemand wilt zijn zoek dan even een plek waar je in alle rust dingen kunt doen die je wilt doen.
Als je gewoon over de straat loopt is de kans om in elkaar geslagen te worden uiterst klein.

tiswat | 09-05-05 | 23:03

The Battle of the *Kanen

MijnZus | 09-05-05 | 23:03

de oorsprong van de Amerikanen ligt in europa behalve dan van die gasten die niet vrijwillig gingen

Mellorenz | 09-05-05 | 23:03

@therealshowstopper, Cohen heeft weinig ruggegraat en durft niet te zeggen waar het op s(l)taat.

Rest In Privacy | 09-05-05 | 23:02

Amerikanen zijn ook *kanen, maar dat natuurlijk weer geheel terzijde overigens.

MijnZus | 09-05-05 | 23:00

@therealshowstopper
De oorzaak daarvan ligt bij de uitvinders van de woorden racisme en discriminatie. Blank vs Zwart

TAFKAAL (The Abject | 09-05-05 | 23:00

@ mercy 09-05-05 @ 22:51

Ik hoorde Cohen ook zeggen: "we kennen alleen het verhaal van de amerikaan" (... vertelt hij wel de waarheid?).

Verder een vaag verhaal dat het moeilijk was voor de politie...

TheRealShowstopper | 09-05-05 | 23:00

Het is de schuld van de Human Rights Watchers dat aso's in het Vrije Westen denken dat ze onderdrukt en gediscrimineerd worden... Gelukkig maar voor dat ventje met de blauwe ogen: kan'ie lekker in de VS zelf gaan sue-en.

Guido | 09-05-05 | 22:59

waarschijnlijk hadden die marokkanen gewoon even zin om iemand in elkaar te slaan en waren dat nu toevallig homo's. En zolang ze alleen amerikanen in elkaar slaan vind ik het best.

tsja.. | 09-05-05 | 22:59

Moet natuurlijk zijn. "die de Fysieke integriteit aantasten zijn fout".

Sunnygirl | 09-05-05 | 22:59

@kees
Goh, ik krijg spontaan zin om te gaan. Even er lekker tussenuit....

Dyna18 | 09-05-05 | 22:59

Wat een heksengebrabbel zeg van die mensenrechten organisatie..

japper | 09-05-05 | 22:59

Horse Men zijn vaak lieve gevoelige mannen ondanks hun uiterlijk.
Heaumeautrope *kanen zien er leuk uit maar de verpakking dekt de inhoud niet altijd.
Dus neukt eigen volk eerst, dan wel kiest voor den armen Asiaat welke U geneegenheid verleent ende trouw is tot in den doodt!

MijnZus | 09-05-05 | 22:58

racisme??? vraag een marokkaan wat ie van turken vindt

Mellorenz | 09-05-05 | 22:58

@ Lucasdelinkselul 09-05-05 @ 22:54
Alle mensen die de fysieke integriteit zijn fout.

Sunnygirl | 09-05-05 | 22:58

Waarom wordt bij racisme en discriminatie eigenlijk automatisch gedacht dat dit door autochtonen wordt veroorzaakt? Ik kan me toch echt niet aan de indruk onttrekken dat er veel meer racisme en discriminatie afkomstig is uit allochtone hoek. Zo zie je maar hoe sterk autochtoon nederland is geindoctrineerd in de afgelopen decennia, en hoe sterk we zijn vervuld van latent masochisme.

TheRealShowstopper | 09-05-05 | 22:57

Moslims zijn niet fout, ze lezen het verkeerde boek

Mellorenz | 09-05-05 | 22:57

@Hedgehog, ..... dan kunnen we lang wachten..... dan zijn we uitgepraat ;-)

Rest In Privacy | 09-05-05 | 22:57

Ik wil mij nu graag ook even ongenuanceerd uitlaten, dat schijnt op te luchten:
-
Heeft iemand een heftruck beschikbaar om de naar aanleiding van de uitzending van NOVA beschikbaar gekomen subsidie, bedoeld om de vreemdelingenhaat en polarisatie zoals o.a. hierboven geuit te bestrijden, te vervoeren naar het dichtstbijzijnde krakerspand?

Chiant | 09-05-05 | 22:57

@ Mellorenz 09-05-05 @ 22:49
Je mag in Nederland vinden en zeggen wat je wil. Maar ook gerefomeerde gekken, die potten rammen, moeten keihard worden aangepakt.

Sunnygirl | 09-05-05 | 22:56

Die HRW-directeur is ook blijven haken in de tijd als hij zaken zegt als: "Homo's worden daar vaak het slachtoffer van omdat immigranten wraak nemen voor de onrechtvaardigheden die zij zelf ondervinden."
-
Zou het echt louter toeval zijn dat nergens in het Midden-Oosten, behalve in Israel, er homoparades zijn? Is het echt toeval dat homoseksualiteit in vele mohammedaanse landen strafbaar is? Is het enkel toeval dat mohammedaanse geschriften en boeken overal ter wereld volstaan met vooroordelen jegens homos? Of zou er misschien wat zitten in die ene bepaalde cultuur als het gaat om homo's? En dat diezelfde cultuur in Nederland nu aan het uitzaaien is en dat daarom homohaat (als ook antisemitisme, vrouwenhaat, misdaad en ander fout gedrag) steeds vaker voorkomt in steden als Amsterdam?

Nordthiad | 09-05-05 | 22:56

"Homo's worden daar vaak het slachtoffer van omdat immigranten wraak nemen voor de onrechtvaardigheden die zij zelf ondervinden"
.
Wacht maar eens tot nederlanders wraak nemen op de lui die overal misbruik van maken.

Hedgehog | 09-05-05 | 22:56

hoe zeiden ze dat nou laatst tegen Bea, buitenland voor de buitenlanders

Mellorenz | 09-05-05 | 22:55

Racisme? Je bedoelt zoiets als: alle moslims zijn fout?

Lucasdelinkselul | 09-05-05 | 22:54

Even samenvatten dus. Het is niet de schuld van die 7 kutmarokkanen dat iemand in elkaar geslagen is, maar de autochtone Nederlanders zijn de oorzaak dat deze man naar het ziekenhuis moest. Hadden we maar niet verkeerd naar Achmed en Ali moeten kijken.

Zelfs als ze dader zijn, willen ze nog als slachtoffer gezien worden. En ondertussen zorgen al deze klootzakken ervoor dat heel Nederland er op aangekeken wordt door de wereld.

Eruit met dit tuig

Dyna18 | 09-05-05 | 22:54

@mellorenz
Als ze het vliegtuig maar teruggeven

TAFKAAL (The Abject | 09-05-05 | 22:53

het is makkelijk op te lossen, als de kansloze blanke mannen zich inlaten met de marokkaanse vrouwtjes zullen de overgebleven mannetjes toch de thuisgebleven voorraad aan moeten spreken en het vliegtuig pakken

Mellorenz | 09-05-05 | 22:52

Nou effe NOVA gekeken en volgens Cohen moeten mensen meer praten... praten.... praten...

Rest In Privacy | 09-05-05 | 22:51

Is DIT geen mooie cover om straks Nederland binnen te vallen???
By the way, die gast van HRW heeft gelijk dat er nog buitengewoon veel racisme hier bestaat, en het wordt allleen maar erger.
Dat geeft natuurlijk geen recht om die gast in mekaar te slaan, maar in het sfeertje waarin nu kinderen groot worden moet ik me voorstellen dat frustaties in de toekomst een nog grotere rol kunnen gaan spelen.

MAXIMO | 09-05-05 | 22:50

@Mellorenz,
Het voordeel van zo`n festival is dat er geen Marokkaan te vinden is.

kees pekelvlees | 09-05-05 | 22:49

de zwaar gereformeerde zullen ook hun mening hebben, een homo die in elkaar geslagen wordt dat moet wel een straf van God zijn

Mellorenz | 09-05-05 | 22:49

@ Conan de Rabarber 09-05-05 @ 22:26
Rake reactie wellicht wat te ongenuanceerd maar ik moet eerlijk bekennen dat deze zinnen wel hout snijden. Ook al probeer ik me zo tolerant op te stellen naar alle medelanders. Ik kan hetgeen je hebt geschreven niet ontkennen. Hetgeen je hebt geschreven is waar en heeft een enorme treurigheid. Weer een illusie de grond ingeboord. 020 heeft een enorme deuk opgelopen als gevolg van onze gastvrijheid naar medelanders. Als Nederlander was blij was met de de tolerantie. Die is niet meer. Waarmee ik niet wil zeggen dat alle allochtonen zo zijn. Zeker niet, ik ken ook een hele hoop normale allochtonen. Dit soort geshit moet maar eens stoppen. De hypocrisie van allochtonen begint me danig de strot uit te hangen. Vooral het nagefluit irriteert me van ze, zeggen dat hollandse vrouwen hoeren zijn. Terwijl de meeste hollandse vrouwen zich helemaal niet gedragen als hoeren, nemen Marokkanen wel de vrijheid alle vrouwen zo te behandelen. En door het spastische gedoe over homosexualiteit in hun geloof, hebben ze kennelijk het gevoel dat ze daarom alles maar kunnen maken naar bijvoorbeeld heaumeaux. Ik baal! Nog een ding, het is niet een knieval naar rechtse ideeen, ik wil een harde aanpak. Dus kaalkoppies alhier, nu niet roepen, zie je wel het linkse gedoe maakt dat die gebeurd, of zie je wel dat Wilders of nog extremer rechts de weg is. Heeft geen zin. Ik denk dat onmenselijke en onredelijke en discriminerende politiek de oplossing is. Het is net zo kortzichtig als het handelen van deze Marokkanen. Gewoon hard optreden tegen intolerantie en geweld! Niets meer niets minder.

Sunnygirl | 09-05-05 | 22:48

nu op ned3: de-boel-bij-elkaar-houden-Cohen zit te lullen bij NOVA

yumpie | 09-05-05 | 22:48

neuken in het openbaar mag straks tijdens gaypride

Mellorenz | 09-05-05 | 22:48

Homo's die in groepjes marokkanen gaan slaan om zo de hoofdstad terug te winnen wordt het helemaal dit jaar. Ik verwacht Cohen binnenkort de roze vlag te zien hijsen om vervolgens zijn roze bandana op te doen en gezellig in 'n darkroom een lekker consensusbeleid te voeren.

De zonderling | 09-05-05 | 22:47

Ik begin me toch echt af te vragen welk virus er rondwaart in de linkse kerk. Hoe dom en hoe blind kun je zijn? Wat brengt deze mensen (in dit geval JRW) ertoe om tot het bittere einde dit soort misstanden weg te wuiven of af te schuiven op anderen?

TheRealShowstopper | 09-05-05 | 22:46

Dat soort (*random)Kanen moeten gewoon een beurt hebben.

MijnZus | 09-05-05 | 22:45

droog anaal neuken zal dat hetzelfde voelen als een besneden vrouw ontmaagden

Mellorenz | 09-05-05 | 22:45

@mellorenz Nee, je mag je wel een uurtje later bij je reclasserings ambtenaar melden.

gavrillo | 09-05-05 | 22:44

Wordt het niet eens tijd dat die Leather Boys niet gewoon eens loslopende marocjes in de aars gaan nemen. Zijn ze gelijk van hun idiote eergevoelens af!

Nou, nou, ik zet zomaar aan tot haat!

Nooit meer slapen | 09-05-05 | 22:44

nou weet ik meteen waarom het slecht gaat met pink pop de affiches moeten in het arabisch

Mellorenz | 09-05-05 | 22:43

We knuffelen ze haast een dwarsleasie, smijten bijstandsgeld in koffers tegelijk naar ze toe, beleidslieden staan in de rij om hen te omarmen, subsidies worden met kruiwagens briefgeld aangevoerd, overheidsfolders zijn in 3 talen (Nederlands, Turks en Arabisch), vervolgen eenieder die daar ook maar het geringste commentaar op heeft en moskeëen schieten sneller dan paddenstoelen uit de grond.
-
En toch berokkenen wij hen zoveel onrechtvaardigheden...

Chiant | 09-05-05 | 22:43

Ik heb trouwens al een tijd het gevoel dat ik een profeet ben gezonden door de heerser van de wereld, krijg ik nu ook subsidie om mijn eigen clubje op te richten en daarmee de wereldmacht in handen te krijgen

Mellorenz | 09-05-05 | 22:40

Nee, moslims worden gediscrimineerd omdat ze homo's haten en uit frustratie slaan ze homo's in elkaar. Aldus hun stelling. Volgende keer als een moslim een homo aanvalt hem vooral niet gaan frustreren.

gavrillo | 09-05-05 | 22:40

Ik heb uit betrouwbare bron vernomen dat Murken in een hospitaaltje nog wel gaat, zigeuners wil je echt niet hebben (of je moet graag van je voorraad verband en ander ziekenhuis spul af willen).

In ons lokale ziekenhuis stellen ze een limiet aan het aantal allochtonen wat in één keer naar binnen mag. Anders rippen ze echt alles mee wat verplaatsbaar is.

Serieus waar: moeten wij in den vreemde eens doen, ga je tig jaar achter de stalen deur en kom je er uit met een voorliefde voor hetzelfde geslacht.

Maar ja, in de knuffel cultuur mag je daar niets van zeggen, stel je voor dat je discrimineerd... *zucht* vermoeiend allemaal...

TgF | 09-05-05 | 22:39

@Conan de Rabarber: Ze vinden NL een kutland, maar rotten niet op naar het Rifgebergte!

Nooit meer slapen | 09-05-05 | 22:39

Zat vast iets in de thee van Cohen. Onsamenhangend gelul.

ventus_aqualis | 09-05-05 | 22:38

Je zal toch een allochtoon én homosexueel zijn! Dan wordt je dubbelgenaait!!

Mr X | 09-05-05 | 22:37

misschien tijd voor een nieuwe partij: 'het roze blok'

TAFKAAL (The Abject | 09-05-05 | 22:36

not good

De Enige Super Meki | 09-05-05 | 22:34

Minderheden nemen het op voor minderheden. 't Is allemaal de schuld van de boze blanke heterosexuele man. Yeah right!

artje | 09-05-05 | 22:33

@Conan de Rabarber
Een hond aan de ketting wordt ook vals en onbetrouwbaar. Dat heb je hetzelfde met mesnen die een opvoeding hebben genoten waarin veel gemept wordt en vanalles wordt verboden.

de bier | 09-05-05 | 22:31

Tering zeg, het moet niet gekker worden. Dat het aan de nederlandse samenleving ligt dat immigranten gefrustreerd raken en daarom de heaumeaus dan in elkaar gaan slaan.....
Klinkt als het partij programma van Groen Links.

Noodles | 09-05-05 | 22:28

@Fuckje
2vandaag

TAFKAAL (The Abject | 09-05-05 | 22:28

De beste stuurlui staan aan wal. En dan het liefst aan de andere kant van de oceaan. Van mij mogen ze een rondje hand-in-hand in Dallas gaan lopen en dan kijken of ze ooit nog iets kunnen zeggen.

..zapper | 09-05-05 | 22:27

Waarom roepen al die Achmeds het tegenovergestelde van wat ze eigenlijk willen?
- Ze noemen onze meiden kankerhoeren, maar ondertussen zouden ze best een hollands Loesje lusten.
- Ze beuken poten in mekaar maar ondertussen geilen ze best op een behaard sterretje.
- Ze doen of ze o zo dapper zijn, maar durven alleen in groepsverband te meppen.
- Roepen dat ze het liefst volgens de sharia leven, maar ondertussen met de broek op de enkels wel het internet afstruinen.
- Ze hebben de grootste hekel aan Westerse electronische snufjes, maar ze jatten 't wel uit je auto of woning.
Ik snap het ff niet meer.

Conan de Rabarber | 09-05-05 | 22:26

@TAFKAAL,
NOVA, vanmiddag?????????

fuckje | 09-05-05 | 22:26

Bij deze is HRW ook niet bepaald geloofwaardig meer!

Ariel | 09-05-05 | 22:24

Maar zo zei hij tegen zijn vriend:"Gelukkig hebben we de pleisters nog."

gavrillo | 09-05-05 | 22:24

vanmiddag probeerde een Koerdische Turk tijdens NOVA, het in elkaar trimmen van zijn vrouw te rechtvaardigen. "Het is 'thuis' doodnormaal dat het gebeurt. Ik ben met geweld opgevoed".

TAFKAAL (The Abject | 09-05-05 | 22:23

"Er waren tientallen mensen op straat, maar niemand deed iets of riep zelfs maar iets. Zijn vriend wist aan de belagers te ontsnappen, schrijft Crain op de website."
Niemand deed wat; van je vriend moet je het maar hebben. Kuthomo!

mecano | 09-05-05 | 22:22

Die heaumeau heeft nog mazzel gehad. Maroc's horen ze toch van flatgebouwen af te smijten met hun hoofd naar beneden.
Met andere woorden: het zijn gewoon tolerante maroc's geweest.
Amsterdam, hè!

Nooit meer slapen | 09-05-05 | 22:22

Even Nova kijken nu dan maar. Cohen komt vertellen wat hij nu weer voor plannen heeft om dit soort incidenten in de toekomst te voorkomen.

Jedebielebroertje | 09-05-05 | 22:19

Ik hoop dat die gasten van HRW zelf eens flink in elkaar getimmerd worden, dat is hun schuld voor het onheus beschuldigen van ons Nederlanders.
Wij zijn in onze trots geraakt.

Mongeaul | 09-05-05 | 22:18

Dus de nederlanders onderdrukken de marocs en die trappen de heaumeau's in elkaar. Dus het is weer niet de schuld van de marocs zelf. Hoe spelen ze het elke keer weer klaar?

de bier | 09-05-05 | 22:17

Tja... Beetje dubieus gebrabbel allemaal...

Obscurion | 09-05-05 | 22:17

U.S. journalist gay-bashed by Patrick Letellier in the Netherlands ???

TAFKAAL (The Abject | 09-05-05 | 22:17

Wij racisten!

djpelle | 09-05-05 | 22:16

ik ken iemand die in een ziekenhuis werkt in Amsterdam, al die marrokaantjes eisen daar recht op zorg, zonder verzekerd te zijn. Wat nou discriminatie

laurens291 | 09-05-05 | 22:16

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl