Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Hee PvdA-leden. LEAVE DIEDERIK ALONE!

didiactieposter.jpg Potverdomme. Ging het nét zo lekker met de Partij van de Afgrond, komen bezorgde leden zich weer met de afbraak bemoeien. In de gestaalde linkskaders van de partij is oproer ontstaan over het feit dat Samsom maar niet wil OPZOUTEN als partijleidersloper. Sander 'Het is bijziend en het bijt' Terphuis en Gerard 'Probeert het al jaren' Bosman hebben een lange klaagbrief geschreven waarin ze hun beklag doen over het feit dat niemand nog in Samsom gelooft, door zich te beklagen dat ze niet meer in Samsom geloven. De woede van Sander & Gert zit niet eens in het functioneren van Samsom. Het gaat bij deze Partijgenoten van de Allesisvoorbassies maar weer om één ding: zichzelf! "Direct na het laatste congres bleek weer dat we als leden niet serieus genomen worden door de partijleiding", huiljammeren de kantlijnleden. Altijd weer datzelfde liedje van zelfbeklag en zelfimportantie en zelfoverschatting. Sjongejongejonge kunnen ze bij de PvdA nou nóóit eens iemand zijn klus af laten maken? Zo tragisch is het dus al gesteld met de Palliatieven van de Arbeid, dat de voorzitter van PvdA Ridderkerk landelijk nieuws weet te maken met een belabberd gespeld schotschriftje tegen de ooit zo ongenaakbare partijleider. En dat is weer allemaal de schuld van 1 column van Bas Heijne. Foei, Bas! Fuck it. We beginnen een petitie. Samsom moet blijven! Laat Diederik zijn klus afmaken! Wie doet er mee? Gelukkig mag Diederik zich vanavond verweren bij Pauw van de Arbeid. Zelf ook een Samsom Moet Blijven Actieposter maken? HIERRR.

Reaguursels

Inloggen

-weggejorist-

Joop Sigaar | 08-03-16 | 08:19

Dat Samsom een kind- en mens misbuiker is mag verondersteld worden bekend te zijn. Dat is voor Parasieten v.d. Armoe corebusiness. Als je er, om politiek gewin te genereren, niet voor terug deinst je gehandicapte dochtertje ten tonele te voeren en jezelf ook nog eens als ervaringsdeskundige te positioneren, als het je uitkomt, hoe is het dan moreel met je gesteld?

Moet je dan verbaasdheid veinzen als hij hele massa's kinderen en mensen voor ditzelfde doel misbruikt? Nee!

Dure maatpakken- media trainingen en/of consulten met zielen knijpers, kortom alle cosmetische ingrepen ten spijt, in hem schuilt de eeuwige activist/anarchist! Daar is hij nog trots op ook!

En zoals wij weten zijn, activisten/anarchisten, niet zo van het opbouwen. Afbreken, rücksichtslos afbreken om precies te zijn, want hun doel heiligt alle middelen. Ongeacht hoe ziek en verziekend hun doctrines zijn. Maakt allemaal niks uit zolang zij hun inkomsten bron, o.a. het creëren en in stand houden van de zieligen industrie in de breedste zin, maar overeind blijft. Electoraat kweek je- importeer je en onderdruk je sorry, onderhoud je met gemeenschapsgeld, luidt het adagium.

Wat is er nieuw onder de zon? Weet ik niet. Mensenhandel in ieder geval niet!


Fijne dag,
The Dying Dutchman.

h.a.k. blok | 08-03-16 | 01:33

Het zal eens tijd worden voor vernieuwing.

Integratie kan niet goed gaan waarin mensen zich niet willen of kunnen aanpassen door het geloof dat Islam heet.

Prima, dat de PVDArabieren dit al jaren voor ogen heeft. Maar het heeft niet gewerkt en zal ook nooit gaan werken. Er zijn teveel verschillen in opvattingen.

nononse | 07-03-16 | 22:26

De sociaaldemocratie als ideologie is zo failliet als wat. Als deze ook nog uitgedragen wordt door types als Kok, Pauw, van Nieuwkerk, van Dam, Halsema, dan wordt het gewoon lachwekkend. Absoluut diepepunt was wel toen een paar salonsoialisten aan tafelll in dwdd weer eens de arbeidersromantiek zaten te verheerlijken. Dat kan echt alleen als je nog nooit in je leven in een fabriek heb moeten staan.
De ziekte is een beetje, de elite van PvdA-babyboomers is ongezien zo'n grote machtsfactor (denk niet aan parlement maar aan npo, universiteitsbesturen, woningcorporaties, kunstwereld, non profits, subsidieverdeelclubs, ngo's etc etc) dat die lui zich altijd in het gezelschap weten van 'members of the club', decadent worden en belangrijkst van alles: gaan neerkijken op het gewone volk. En socialisten die neerkijken op het gewone volk, tja, dat is messed up beyond repair. Kijk naar zo'n Rob Riemen bij Buitenhof. Bloody says it all.

Bert Konterman | 07-03-16 | 21:54

[/] Ach Samsom, lekkere vent, hier een kusje! Wij van GeenStijl staan allemaal achter je hoor, wij begrijpen jou wel hoor. Hier, nog een lekkere knuffel en een aai over je bol, de politiek is zo gemeen en helemaal zo tegen jou.
Heel veel sterkte en doorgaan he, gewoon doorgaan! Onze steun heb je, meer dan 300,000 echte Nederlanders!
.
traantje van oprechte ontroering [/]sarcasme toon uit.

LaatmaarLu? | 07-03-16 | 21:39

Wie heeft binnen de Partij van de Arbeid een goede vervanger voor Diederik Samson? Binnen de V.V.D. kan de strijd om de 1ste plaats ook hard en fel zijn!

F Cobben | 07-03-16 | 21:31

-weggejorist-

peterdegroot | 07-03-16 | 19:44

Nu op NPO staats TV, DWDD bij Mathijs de eikel die zo'n 7 ton per jaar opstrijkt.
Eikel Geert Mak die een podium krijgt om de gutmensch onderbuik te aaien en te strelen.
Weg met die zooi!!!!!

Toontje-lager | 07-03-16 | 19:20

zes, vijf, vier, drie, twee, een, nul...
Wier haben es geschafffft.

meneer Q | 07-03-16 | 19:13

Geen beter jaar voor Didi dan Jeroen Boschjaar. Die tronie lijkt zo uit een van zijn schilderijen te komen.

metzonderzijwieltjes | 07-03-16 | 18:40

-weggejorist-

Jakob-Jan | 07-03-16 | 18:03

Geef Samson hier net te veel tips aub. Laat het heke elitaire zooitje maar naar de nul zetels gaan nul. Met dank aan Spekman,Asscher en Dijsselbloem. Oh ja, van mij mag de VVD ook wel naar een nul zetels, zeker onder leiding van rasopportunist Rutte.

Schweinchen Dick | 07-03-16 | 17:57

Laat hem nou toch doormodderen. Dit onbetrouwbare schertsfiguur gelooft heilig in zichzelf, in zijn Partij en in wie weet wat nog meer!? De trouwe achterban die deze partij ooit had heeft inmiddels en-masse, diep geschokt en met walging, afgehaakt. Die zijn dus al grondig 'afgemaakt'. Nu de rest nog.
Laat het hem afmaken, hij kan het!!!!!

Theemutz | 07-03-16 | 17:55

Samsom is gewoon de middelvinger naar de burger in de wetenschap dat het afgelopen is met de PvdA.
tactiek van de verbrande aarde, in 2017 krijgt de opvolger van Rutte 2 een land dat compleet in de puin ligt en dat was ook de bedoeling vrees ik

Berthe | 07-03-16 | 17:48

Vanuit de PvdA klinken nu stemmen om een andere nepsocialist naar voren te schuiven om Didi te vervangen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling want elke willekeurige PvdA'er is geen haar beter dan elke andere. De stekker uit de PvdA, dan krijgen we misschien nog geld van de kringloop voor de acht overgebleven zetels. Want ik ga er niet vanuit dat leden van een andere partij nog op die oude, versleten, met het graai- en socialismevirus besmette stoelen wil zitten.

Nivelleermarionet | 07-03-16 | 17:41

Ja zo gaat dat Samsom. Eerst haal je hem vreugdevol binnen als Iraanse vluchteling. Daarna doet hij een verzoek om de Nederlandse nationaliteit te verkrijgen en onder een Nederlandse aangenomen naam (Terphuis) lid te worden van de PVDA. Als laatste wordt hij prominent lid en ongerust over je handelen en steekt je vervolgens een mes in de rug.
Ook ik ben ongerust, niet alleen over je handelen maar vooral omdat ik je een grote lulhannes vind!!!

gratias | 07-03-16 | 17:26

Hahaha ik moest lachen.

haataanplagiaat | 07-03-16 | 17:10

Hoe gaat dat straks eigenlijk vorm krijgen als de PvdA maar acht zetels haalt? Ik bedoel het stikt overal van de PvdA bestuurders, zelfs bij de nepbedrijven ook wel ZBO's genaamd.

Dutch_Holland | 07-03-16 | 16:59

pure poezie: ik maak dus gebruik van lange zinnen, nadruk ligt dan aan het einde van de zinnen en dam patsboem laat ik stokoud rijmen met houdt. de eerste is kwestie van goed uitspreken dan loopt ie lekker: het is heel diep, wees gewaarschuwd!

het land was verlaten, nederlanders met hun geld weg en slechts zand en ontelbare minaretten in de straten. grote paniek, de ruif was leeg, niemand die nog het beloofde gratiesch leven kreeg. bijna op ontploffen de doofpot zo vol, door alle schandalen stond ie helemaal bol. bloemen verwelken en schepen vergaan, u kunt zeggen wat u wilt, maar elders op de wereldbol is dankzij de rode kerk wel een nieuw en eerlijk nederland ontstaan.

na het in stilte opheffen van de partij, reeds lang geleden en zonder enig zicht op leden, huren een aantal ex partijgenoten nog een maal per maand een zaal. meelij hebben met de nog immer gedreven Spekman, inmiddels grijs, slecht ter been en stokoud.

het is er koud en kil , als de fragiel uitziende Spekman, kijkend naar lege rode klapstoeltjes, een verwelkte roos op elk, voor de zoveelste maal zijn in de jaren '80 geschreven overwinnings speech houdt.

verbanden | 07-03-16 | 16:58

Didi moet blijven, tot na de verkiezingen.
Bert Roest daarna kandideren.

Raider Twix | 07-03-16 | 16:52

Bij het implanteren van zijn vlasrughaar is er teveel zuursof in z'n schedel gedrongen. Waardoor deels het spaanplaatzaagsel uit de hersenen is gelopen helaas is mogelijk herstel uitgesloten. Eerder gebruikte deze simpele ziel zijn eigen zieilge kinderen om z'n ego op te krikken nu gebruikt hij wederom in de media daarvoor de arme vluchtingenkinderen uit Syrië, hoe diep kan een mens zakken. Zijn evenknie Klaver van groen links is geen haar beter gebruikt ook zijn eigen kind met de zielige kinderen van de vluchtelingenprometathiek. Beide zijn geen knip voor de neus waard. Echter Samsom wil verbintenis met die partij, louter alleen maar om zelf aan het pluche te blijven kleven. Terwijl iedereen in Nederland dit schertsfiguur spuugzat is. Maar door de dikke spaanplaat voor z'n kanis, begrijpt die nog steeds niet dat het dringend gewenst is dat het tijd voor hem is om met spoed op te zouten. In de geschiedenisboeken zal hij worden bijgeschreven als de grootste eikel ooit die names de PvdA aan de regering deel namt, en de partij om zeep hielp.

Goedverdoemme | 07-03-16 | 16:39

Samsom wordt eruit gebonjourd als de peilingen onder de 5 zetels komen. Anders is het effect van de ‘teruggewonnen' zetels te klein voor de nieuwe lijsttrekker. Daarnaast heeft de PVDA op dit moment ook eigenlijk niemand in de gelederen om de boel vlot te trekken. Asscher is van het kaliber Jeep de Hoep Skeffer, en dat weet die saaie grijze muis zelf ook wel. Aboutaleb schoot zichzelf in de voet met zijn opmerking over de toekomstige bruidsgommen voor zijn dochters. Eerlijk van hem, maar hij is van de oude stempel.

De oude politiek is bijna dood... Waar is de nieuwe?


Où est Charlie? | 07-03-16 | 16:16

Samsom wordt eruit gebonjourd als de peilingen onder de 5 zetels komen. Anders is het effect van de ‘teruggewonnen' zetels te klein voor de nieuwe lijsttrekker. Daarnaast heeft de PVDA op dit moment ook eigenlijk niemand in de gelederen om de boel vlot te trekken. Asscher is van het kaliber Jeep de Hoep Skeffer, en dat weet die saaie grijze muis zelf ook wel. Aboutaleb schoot zichzelf in de voet met zijn opmerking over de toekomstige bruidsgommen voor zijn dochters. Eerlijk van hem, maar hij is van de oude stempel.

De oude politiek is bijna dood... Waar is de nieuwe?


Où est Charlie? | 07-03-16 | 16:16

Die zondagsbrief van die PvdA voorzitter van Ridderkerk noemt maar drie beginselen van de PvdA: emancipatie, rechtvaardigheid en solidariteit. Hij vergeet het vierde beginsel: de sterkste schouders dragen de zwaarste lasten en sluizen ze al ons zuurverdiende belastinggeld naar Griekenand, Turkije en de economisch gelukzoekende vluchtelingen. Prachtig die brief hier te kunnen lezen!

Ik reaguur al 5 jaar | 07-03-16 | 16:15

Zuur voor de PvdA is dat alle twee de kroonprinsen etnisch/religieus niet helemaal lekker liggen bij delen van de achterban. Waarbij de PvdA inmiddels al zo ver heen is dat Lodewijk Asscher misschien nog wel meer van de huidige kiezers afschrikt dan Ahmed Aboutaleb.

DrHanzEPanz | 07-03-16 | 16:04

1 ding weet ik zeker, bij nul zetels gaat de vlag uit voor een week, trekken we een dure fles wijn open, komt er een blik caviaar op tafel en is het feest🎉
Weg met dat onbetrouwbare gajes!

Ciprinus | 07-03-16 | 16:00

Dhr Samsom is toch een boeienkoning die zich heeft gespecialiseerd in vastketenen?
Die krijg je dus never nooit niet meer los.

Maarten VB | 07-03-16 | 15:59

Schenk de reus Samson de kracht om de PVDA te slopen. Zijn haar is hij al kwijt. Nu nog alle stemmen!

Flappie2006 | 07-03-16 | 15:52

Dat krijg je als je niet mee mag doen met het Correspondents Dinner. Bij Rutte denkt iedereen nog dat het een grap is. Wat ook wel weer wat zegt over het korte termijn van de kiezer. Hoog tijd voor een totale vernieuwing!

miss error | 07-03-16 | 15:33

@necrosis | 07-03-16 | 14:58

Inderdaad, die Witteman staat zich er op voor moreel verheven te zijn. Maar zoals je al zegt, ordinair is het predicaat dat beter bij hem past.

roze_bril | 07-03-16 | 15:29

Die foto moet een grapje zijn

Bokito ergo sum | 07-03-16 | 15:24

"Ik voel me daardoor besmeurd. Het is de ergste vorm van populisme – je bent geneigd erin te trappen omdat het anders dan bij Wilders niet om stugge haat gaat, maar om humanisme. Wie met een beetje hart wil niet dat vluchtelingen een menswaardig bestaan krijgen, niet langer het risico lopen uitgebuit te worden of te verdrinken? Wie kan het aanzien dat opgejaagde gezinnen speelbal worden van bureaucratische procedures en politieke machtspelletjes?" Diederik, de humanitaire populist! Alsjeblieft Diederik, blijf.

Sliptong | 07-03-16 | 15:20

samsom met zijn pvdafgrond op een greenpeace schip zetten en op nova zembla lozen.kunnen ze daar gelukszoekers en stemvee gaan knuffelen.

bekijket | 07-03-16 | 15:18

Laat die man zijn nivelleringsfeestje afmaken.

B.agger | 07-03-16 | 15:17

Begin toch wat medelijden met Didi te krijgen.
.
Je gehandicapte kind inzetten voor je eigen gewin en daarmee de deksel op de neus krijgen, je vrouwtje weg, je neukertje tegenwoordig onder het bureau van Timmerfrans, zijn haar foetsie, de diverse dolken in de rug van de partij prominenten en nu nog een trap na van een goed in de partij geïntegreerde Iraniër,die zich tot Terphuis heeft laten omdopen, en die hem zijn baantje gaat kosten.
.
Hoeveel poten zitten er eigenlijk onder de stoel van Didi?

Veni_Vidi_Vici | 07-03-16 | 15:16

Ook wij de Anguilla Anguilla van de grote familie Anguillidae, allen echte Liberum Anguillidae zijn er een groot voorstander van dat de heer Samson in rap tempo zijn klusje afmaakt, met de nadruk op "afmaakt". Dit als voorproefje t.a.v. 6 april a.s. Wij zijn dus nu voor Samson en op 6 april, u raadt het al, zijn wij een soort van mordicus "TEUGEN".U ook?

Een vrije paling | 07-03-16 | 15:12

@dathoujetoch | 07-03-16 | 14:43 "Aboutaleb komt eraan. U bent gewaarschuwd."
.
Dat zou heel goed kunnen, want het past uitstekend bij de rancune en burgerhaat die in de PvdA behoorlijk gecultiveerd is.

ben kokhals | 07-03-16 | 15:10

Botte Hork | 07-03-16 | 15:04

:)

(c)ZWITSUL | 07-03-16 | 15:07

30.000 migranten invliegen per jaar. Dat worden er na gezinshereniging als je pakweg met 5 gaat vermenigvuldigen 150.000 per jaar. Na 5 jaar zijn dat er 750.000, na 10 jaar enz. enz. Samsom has gone ballistic. Samsom a loose cannnon!
Welk proefballonnetje laat hij morgen weer op?

Poezelien | 07-03-16 | 15:04

@(c)ZWITSUL | 07-03-16 | 15:01
Vijf reedten!

Botte Hork | 07-03-16 | 15:04

-weggejorist-

peterdegroot | 07-03-16 | 15:03

@necrosis | 07-03-16 | 14:53
Maar die kapotstukke mosaic knop moet nu wel een keer deaud!

Botte Hork | 07-03-16 | 14:58

@roze_bril | 07-03-16 | 14:54
Pauw en Joop zijn verlengstukken van PvdA.
Gewoon ordinaire zendtijd voor politieke partijen waarbij slechts één politieke partij alle ruimte krijgt om zich te profileren.
En daarom kijk ik ook geen televee meer.

necrosis | 07-03-16 | 14:58

Hij doet het perfect... nog een half jaar en de PVDA is totaal kapotstuk.
De vraag blijft:voor wie doet hij dat?

mallekater | 07-03-16 | 14:54

Dat zullen wel weer pittige vragen worden bij Pauw. Het vuur zal hem wel weer aan de schenen gelegd worden.

roze_bril | 07-03-16 | 14:54

@eerstneukendanpraten | 07-03-16 | 14:46
Knopjes moet je niet slopen, die zijn er juist om op te drukken, net als linkjes (behalve die naar Joop en aanverwanten).
En ik weiger om Joop te lezen vanwege hun belangenverstrengeling met PvdA en de subsidie die ze ervoor krijgen van MIJN taxpoet.

necrosis | 07-03-16 | 14:53

watervlug | 07-03-16 | 14:47

U moet beter leren copypasten, bent u trouwens ook "Mandara" op de site van Joop?

eerstneukendanpraten | 07-03-16 | 14:53

En ja hoor, Bas Heijne kon het toch weer niet laten:
"Het is de ergste vorm van populisme – je bent geneigd erin te trappen omdat het anders dan bij Wilders niet om stugge haat gaat, maar om humanisme".
Stugge haat? Tegenover: humanisme? Is dat een ander woord voor stompzinnig politiek opportunisme?
Smeult er in Bas Heijne niet een stugge haat?

piloot47 | 07-03-16 | 14:52

derieus=serieus

Vogelbeest | 07-03-16 | 14:48

Rustig maar, Samson wordt op het meest tactische moment, met zo veel mogelijk lijken aan zich verbonden verwisseld door Aboutaleb. Dan is er weer een "nieuw" PvdA met een maximale aantrekkingskracht op electoraat met een slecht geheuge

watervlug | 07-03-16 | 14:47

"de leden worden niet derieus genomen door de leiding"

De kiezers ook niet. Daar begint het probleem mee.

Vogelbeest | 07-03-16 | 14:46

necrosis | 07-03-16 | 14:34

Ik help je dan wel met het slopen van het NSB-knopje. Ik had trouwens ook een account op de joop totdat ik iets zei over de financiering (beter gezegd het ontbreken daarvan) van het nieuwe huis van Didi en mocht toen opeens niet meer commenten. En als ze de comments die anti-PvdA en pro-PVV zijn niet zouden plaatsen zou de helft van de posts nog overblijven...

eerstneukendanpraten | 07-03-16 | 14:46

Laat DiDi zijn PARTIJ afmaken!

hxl | 07-03-16 | 14:45

@Wim Venijn | 07-03-16 | 14:23 "Waardoor ze weer dalen naar nul zetels, om vervolgens... Enfin. Het moge u duidelijk zijn."
.
Zo gaat het inderdaad. Een krimpende PvdA is nog geen krimpend propagandariool.

ben kokhals | 07-03-16 | 14:44

Aboutaleb komt eraan. U bent gewaarschuwd.
De voorzitter van de Tweede Kamer heeft twee paspoorten, de a.s. premier van Nederland heeft twee paspoorten, en had Beatrix of die familie van haar ook niet dubbel (Engels) paspoort? En die oh zo geweldige Maxi Ma, is die ook nog met een Argentijns paspoort gezegend? Hef Nederland maar op, de leiding heeft het al langer in de gaten.

dathoujetoch | 07-03-16 | 14:43

Naar de foto te oordelen is Diederik tijdens zijn studie kernfysica net iets te dicht bij de reactor gekomen.

Glasgow Argus | 07-03-16 | 14:42

Maakt werkelijk geen zak uit of Samson of een ander partijvoorzitter is. Samson is een slimme vent. Van een partij die niet meer bij Nederland past.

van heinde en verre | 07-03-16 | 14:42

@Glasgow Argus | 07-03-16 | 14:28
Sterk geschreven.

ProAsfalt | 07-03-16 | 14:42

@Sadomassochristus | 07-03-16 | 14:07
Al die megalomane plannetjes van Didi (dagelijks een paar honderd vluchtelingen laten invliegen) zullen er voor zorgen dat het licht in Nederland uitgaat.
En verder maak ik maar geen opmerking op Didi en het licht, ik mag veel van Joris, maar ben nog steeds niet onschendbaar....

necrosis | 07-03-16 | 14:41

Stiekem hoop ik op 50+ zetels voor PVV.
necrosis | 07-03-16 | 14:21

COA tuig, wie is er niet groot mee geworden

(c)ZWITSUL | 07-03-16 | 14:37

Diederik ouwe sloper!

TECHNO AFILIATED | 07-03-16 | 14:37

Een van de weinige hoogopgeleide technische personen in de Tweede Kamer der Staten-Generaal, alleen bijzonder jammer dat hij aan de verkeerde kant van de lijn zit, want hij heeft ervoor gezorgd dat het klimafaat is ingevoerd én zijn partij, Jetta Klijnsma, heeft het voor elkaar gekregen de dwangarbeid terug te brengen in de Nederlandse samenleving waar je niet trots op hoeft te zijn.

ProAsfalt | 07-03-16 | 14:35

Piet Karbiet | 07-03-16 | 14:33
Schuivende panelen? Stuitende taferelen!
(Dat was toch met Marianne Sint?)

Glasgow Argus | 07-03-16 | 14:34

Ik vind Samson wel een aardige kerel.
De PvdA heeft zichzelf kapotgemaakt. De sociaaldemocratie gaat namelijk óók niet samen met de islam en of multikul. Zolang dat niet wordt ingezien: op naar weinig zetels.

Antitheïst | 07-03-16 | 14:34

@eerstneukendanpraten | 07-03-16 | 14:22
Ik lees geen Joop, ook al lijken de comments (volgens sommige mensen) harder en grilliger te worden zonder dat hun moderatie ingrijpt.
Overigens heb ik het idee dat er af en toe Jopers op de GeenStijl zitten te commenten, maar meestal pluk ik ze er zo tussenuit.
Mochten ze de huisregels overtreden in combinatie met een ui achter hun nick, dan doe ik mijn taak als zelf-benoemd geweten van GeenStijl!
Maar dan vertel ik je niets nieuws.....

necrosis | 07-03-16 | 14:34

Ontstaan in de large hadron collider van Cern Haag, als gevolg van een hoogenergetische botsing tussen Job Cohen en een poedel. Al snel bleek dan het om iets bijzonders ging, het anti-deeltje van de PvdA-stemmer.

Rest In Privacy | 07-03-16 | 14:34

Ik was ergens bij die Schuivende Panelen al afgehaakt.
Geen idee waar dat over ging.

Piet Karbiet | 07-03-16 | 14:33

Nivelleren is een feest, ook als het je eigen partij betreft, niet Spektrui?

Florian Geyer | 07-03-16 | 14:33

Testosteronbom met lippenstift was zijn kracht al kwijt toen hij zijn haar begon te verliezen.

RickTheDick | 07-03-16 | 14:31

ATTENTIE! Nieuw plan van Diederik.Haal 30.000 Syrische gelukszoekers legaal (liefst met vliegtuig) naar Nederland. Denkt hij nu echt, dat er dan geen gelukszoekers meer aan de grens zullen staan om asiel aan te vragen? Of hoopt hij wellicht dat er nog eenzelfde aantal (of meer)zullen komen als toekomstig stemvee? Ja, je bent de lijder ;) van de partij voor de allochtonen of niet.

echt niemand | 07-03-16 | 14:30

Gratis en voor niets zendtijd voor politieke partijen hedenavond.
Mede mogelijk gemaakt door die slappe dweil, Jeroen.

Ommezwaai | 07-03-16 | 14:28

De enige kans voor de partij van de arbeid is om weer een partij voor de arbeiders te worden.
De oude links/rechts verdeling is al lang onzinnig geworden.
Het is veel meer pro- versus contra Europa.
De partij van de arbeid zou zich als kampioen van de verzorgingsstaat moeten opwerpen. Dus tegen de ongebreidelde import van kansarmen die hier de vleespotten van de verzorgingsstaat komen leegvreten. Tegen het beleid van de ECB dat opgebouwde miljarden in de pensioenkassen doet verdampen. Tegen discriminatie op grond van geslacht, ras of sexuele voorkeur zoals we die vooral kennen bij de aanhangers van zekere religieuze persuasie. Tegen, kortom, de EU superstaat.
Het is die boodschap die de weglopende kiezers van de PvdA al een tijd afgeven.
De voormalig linkse partijen zijn stuk. De SP kiest voor de uitkeringsstrekker. GroenLinks voor de wereldvreemde goedgelovige. De CU is voor gristengekkies, zoals PvdD voor dierengekkies is. D66 is voor, ja wat eigenlijk, uitverkoop aan de hoogste bieder.
Wil de PvdA overleven, dan moeten ze hun wortels terugvinden. Zal niet meevallen, na generaties verraad aan de achterban die nu bij de gevreesde Geert onderdak heeft.
Of beter, ga zo door. Ik trek een schultenbrau open op het einde van de PvdA. Proost!

Glasgow Argus | 07-03-16 | 14:28

Aboutaleb zie ik het niet doen. Die weet heel goed hoe het zijn voorganger Cohen is vergaan. Die blijft zitten waar hij zit, en dat snap ik heel goed.

brutus68 | 07-03-16 | 14:25

En speciaal voor mensen die PvdA niet meer willen en PVV ook niet willen: stem op mij!
necrosis for dictator!
Dan gaat de bezem er eens goed doorheen!

necrosis | 07-03-16 | 14:24

Dat is het normale ritueel van de PvdA. Dalen tot nul zetels. Om vervolgens 3 maanden voor de verkiezingen een partijleider-wissel te laten plaatsvinden.
En de domme kiezer trapt er weer erin, met weer een boel zetels. Helaas.
Om Nederland de komende 4 jaar weer naar de afgrond te helpen. Waardoor ze weer dalen naar nul zetels, om vervolgens... Enfin. Het moge u duidelijk zijn.

Wim Venijn | 07-03-16 | 14:23

tegen = tegel

eerstneukendanpraten | 07-03-16 | 14:23

#teamsamsom #opnaardenulzetels

Botte Hork | 07-03-16 | 14:22

Laat Didi zijn partij afmaken.

Jaap de Paap | 07-03-16 | 14:22

Overigens denk ik dat men straks Asscher naar voren schuift, in de hoop dat hij de polls positief weet te beïnvloeden.
Ik hoop dat de stemgerechtigden weten aan wie ze al die koopkrachtverlies te danken hebben en zorgen dat PvdA (en VVD/ D'66 geen poot meer aan de grond krijgen.
Stiekem hoop ik op 50+ zetels voor PVV.

necrosis | 07-03-16 | 14:21

Beste pvda'er ook: decimeren die waardeloze partij! Go Didi!

mrXL | 07-03-16 | 14:21

Dat zou wel eens best de bedoeling kunnen zijn voor deze stervende partij , nog even snel naast de Marokkaanse tweede kamer voorzitster ook een Marokkaanse partij voorzitter, maar die gaat voor het minister presidentschap dat is de ultieme natte droom van links en inderdaad komt er geen Nederlandse schoonzoon in huis.

blauwe zander | 07-03-16 | 14:19

Rothenberg = Rottenberg

DerWaarheid4 | 07-03-16 | 14:19

Ik denk dat een uittreden van Spekman en Rothenberg meer kiezers zal opleveren! **** Oh kut, nu heb ik ze de gouden tip gegeven ***

DerWaarheid4 | 07-03-16 | 14:18

@eerstneukendanpraten | 07-03-16 | 14:09
Buiten het feit dat ik @Feynman absoluut geen comments op Joop zie schrijven, opvallend dat jij er zomaar wat 'duplicaten' uit weet te vissen.
Hoe vaak zit JIJ op Joop?
*gnehehe*

necrosis | 07-03-16 | 14:17

-off topic- krijg sinds gisteren de melding van Kaspersky dat de veiligheid van dit domein niet bevestigd kan worden :p

miknic | 07-03-16 | 14:17

Zou Samson, net als die idioot van een Marcel van Dam, óók zijn eigen protret tig keer in z'n eigen huis hebben opgehangen?

BoerinFrance | 07-03-16 | 14:17

Dank u wel voor die grote foto , nu heb ik weer last van nachtmerries ik zal u aan moeten klagen voor geestelijk leed

witchmaster | 07-03-16 | 14:14

Meer, meer, meer..... Samsom
omdat
Minder, minder minder..... PvdA

Musset | 07-03-16 | 14:14

Aboutaleb is een lachertje voor Wilders. Dat is geen serieuze tegenstand als het erop aan komt.

Oppassen! Binnenkort in dit theater : Aboutaleb de man wiens dochters niet met een echte Nederlander zou mogen trouwen.
succesvol | 07-03-16 | 14:11

centre pompidoe | 07-03-16 | 14:14

Ja, helemaal voor, laat die Kleine Kale er de boel afmaken!

ben kokhals | 07-03-16 | 14:14

Een blinde die trekt aan een dood paard. Arme Sander Terphuis.

tipo | 07-03-16 | 14:14

"Direct na het laatste congres bleek weer dat we als leden niet serieus genomen worden door de partijleiding"
Ach, met de PvdA in de regering nemen ze geen enkele Nederlander serieus, stel je voor dat het een PVV-er is. Vandaar dat alel pijlen zijn gericht op de geldzoekers.

Sadomassochristus | 07-03-16 | 14:13

Laat hem alstublieft nog een jaartje over de zielige gelukszoekers janken en dan naar de 3 zetels , ik hang dan de Nederlandse vlag uit 3 dagen lang .

blauwe zander | 07-03-16 | 14:12

Oppassen! Binnenkort in dit theater : Aboutaleb de man wiens dochters niet met een echte Nederlander zou mogen trouwen.

succesvol | 07-03-16 | 14:11

Ik zou ook niet goed weten waar de PVDA nog voor staat, naast pro- asielzoeker.

zeertegendradig | 07-03-16 | 14:11

8 zetels was het toch. Dan weet je dus dat ook de goedwillende marokkanen, turken enzovoort ondertussen hun heil ergens anders zoeken. Dat er echt alleen maar de "Iek Nederlandsj sjpreek: Oitkiering" en witte baantjesjagers nog lid zijn van je partij. Nou ik dat zo opschrijf zie ik ook ineens de overeenkomst. Incompetent, niet van plan om ook maar 1 dag eerlijk werk te verrichten en levend van de staatsruif. Het enige wat de PvdA dan weer niet eerlijk geregeld heeft is dat die blanken de staatsruif leeggrazen, en de buitenenlanders zoet houden met de kruimels.

TheEgg | 07-03-16 | 14:10

PvdA weet dat ze de volgende regering in de oppositie zullen zitten dus proberen ze nu nog even zo veel mogelijk problemen te creëren waar ze het volgende kabinet de schuld van kunnen geven.
PvdA leden doen er overigens goed aan om oom lid te worden van de SP en GroenLinks voor als de baantjescarroucel van de PvdA instort.

Osdorpertje | 07-03-16 | 14:10

Op Joop worden de tegels van Geenstijl gewoon overgetypt, het is werkelijk je reinste plagiaat. Hier het bewijs:

Rustig maar, Samson wordt op het meest tactische moment, met zo veel mogelijk lijken aan zich verbonden verwisseld door Aboutaleb. Dan is er weer een "nieuw" PvdA met een maximale aantrekkingskracht op electoraat met een slecht geheugen.

Feynman | 07-03-16 | 12:59 | niet ok!

En hier de post van een meisje van misschien net 20 jaar oud op de Joop:

Mandara 7 maart 2016 at 13:38
Rustig maar, Samson wordt op het meest tactische moment, met zo veel mogelijk lijken aan zich verbonden verwisseld door Aboutaleb of Asscher. Dan is er weer een “nieuw” PvdA met een maximale aantrekkingskracht op electoraat met een slecht geheugen.


Vraag @ Feynman: zit jij soms bij Joop te trollen onder de nick Mandara?

eerstneukendanpraten | 07-03-16 | 14:09

Wat een ophef over wat eigenlijk nog maar een marginaal partijtje is.

brutus68 | 07-03-16 | 14:09

Opbokken mislukte vleespet!

ginosino | 07-03-16 | 14:09

necrosis | 07-03-16 | 14:03
Wanneer gaat bij Didi eens het licht aan. Als niemand je meer wilt, dan moet je op een gegeven moment toch eens gaan denken dat het probleem bij jou ligt, ipv de wereld die het niet snapt.

Sadomassochristus | 07-03-16 | 14:07

Is dat "zijn karwei" miet overbodig?

Sadomassochristus | 07-03-16 | 14:06

Als ze nou Bobbi Eden en Kim Holland de lijst laten trekken..?

gestopt | 07-03-16 | 14:04

Hoe krijgt Didi het voor elkaar?
Zijn vrouw moest hem niet niet meer, zijn partijleden moeten hem niet meer, de kiezer moet hem niet meer en zijn nieuwe neukertje zit ergens onder een bureau in Brussel.
Maar naar goed gebruik krijgt hij straks ergens een vetbetaald baantje waar hij (bijna) niets voor hoeft te doen omdat hij anders nog meer dingen stuk gaat maken.

necrosis | 07-03-16 | 14:03

Eens een activist, altijd een activist/narcist.

John nie | 07-03-16 | 14:03

Ja!, laat 'm hahaha z'n hahaha karwei whahahaha afmahahahaken

Muskatnuss!!! | 07-03-16 | 14:02

Ik zou zeggen organiseer er een referendum over?

supah | 07-03-16 | 14:02

Nu nog D66.

ET007 | 07-03-16 | 14:00

Misbruik van Kinderen voor je eigen ego agenda en politiek gewin. Dan ben je gewoon compleet af. Of om met de woorden van een partij genoot van Vleespet te spreken: "Samson is een minderwaardig mens, en dat is hij".

Mark_D_NL | 07-03-16 | 14:00

Ach kijk hij krijgt weer eens extra zendtijd politieke partijen bij de NPO. Maar het zal hem niet meer helpen.

watazooi | 07-03-16 | 14:00

-weggejorist-

beetjemis | 07-03-16 | 14:00

Wat ik nou zo grappig vind aan die brief is dat ze hun zetelverlies wijten aan een gebrek aan geloofwaardigheid, betrouwbaarheid en herkenbaarheid. Maar, is het al eens bij ze opgekomen dat de standpunten die zij verkondigen gewoon totaal niet aansluiten bij wat "het volk" wil?

RepubliekNederland | 07-03-16 | 13:59

Goh... een PvdA-er bij Pauw... zie je echt zelden...

XverderNix | 07-03-16 | 13:59

De media maken er straks weer een mooie competitie Rutte versus Samsom van en alle kiezers rennen weer terug. De vorige keer crashte de PvdA toch ook in de peilingen voor de verkiezingen.

peilloos.nl/2012/07/08/peiling-maurice...

RL | 07-03-16 | 13:58

Het sloopwerk moet doorgaan!

eerstneukendanpraten | 07-03-16 | 13:58

Zielig, al die PvdA leden die hun rouwverwerking nog even willen uit stellen.

Islamofiel | 07-03-16 | 13:58

Zielig, al die PvdA leden die hun rouwverwerking nog even willen uit stellen.

Islamofiel | 07-03-16 | 13:58

Goed verhaal. Doei PVDA! Zal wel aan de burgers liggen. Allemaal Nazi's. Tjsuss und biss nie wieder sehen.

ET007 | 07-03-16 | 13:58

Didi moet blijven! PvdA naar de 0. Hahahahahaha.

centre pompidoe | 07-03-16 | 13:57

Mee eensch. Karwij van naar de nul zetels laten afmaken.

Rest In Privacy | 07-03-16 | 13:57

Had dit topic al aangekondigd.

eerstneukendanpraten | 07-03-16 | 13:56

Komop vleespet, trek als laatste aksie nog even de stekker uit dit nepkabinet.
Heb je tenminste 1 nuttig ding gedaan in je mislukte leven.

Botte Hork | 07-03-16 | 13:54

Fuck die mongool. Hij neukt buiten de deur. Dan weet ik het wel: Onbetrouwbaar figuur.

Escovanity | 07-03-16 | 13:54

Lekker laten zitten, op naar de 0 zetels! Al krijgt Samsom wel hulp van Asscher en eigenlijk... het hele kabinet, op naar de verkiezingen.

eelko1976 | 07-03-16 | 13:52

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl