Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Wedstrijd: GeenStijl vakansieboek!

verkansieboek.jpgHet is een verloren gegane traditie maar niet voor lang meer. GeenStijl gaat het vakantieboek nieuw leven in blazen. Medio juni komen we met een nieuw boek uit voor iedereen die even niet kan F5-en maar ons toch niet echt in de steek wil laten. Inderdaad, het GeenStijl Vakansieboek dus. Een stapel papier op A4 formaat met meer dan 190 pagina's echt ouderwets vakantieplezier. Boordevol stijlloze spelletjes, fappagina's, veel feauteaux, een paar verhalen, nutteloze feitjes, praktische zaken, speciale feauteauF*cks en zelfs... nooit eerder verschenen Kouwesgedigten... Vrees niet, we maken er geen reprint van de Bobo, Okkie, Jippo, Taptoe of Donald Duck van. Het wordt nieuw, het wordt fris, het wordt anders. Voor een paar zaken hebben we echter uw hulp nodig. Schrijf een liefdesbrief Wat we zoeken is de perfecte liefdesbrief, voor het hoofdstuk over praktische zaken in het buitenland. Een brief die we kunnen afdrukken in semi-zelfgeschreven tekst zodat je je schatje in het buitenland op de juiste manier kunt dumpen, danwel de faptent in kunt lokken. Een tekst die we kunnen vertalen in minimaal 10 talen, zodat je altijd de juiste taal voor handen hebt. Vervolgens kopen anderen het boek en kunnen deze tekst uit het vakantieboek scheuren, of overschrijven, of gewoon lezen. Meisjesteksten zijn ook welkom trouwens. We vroegen in eerste instantie het heerschap Kouwes om die liefdesbrief. Maar meer dan 'ga eens dood' en 'ik wil meijn kroket in je kudt duwe' kwam er niet. Wij bedoelen dus echt een tekst waarmee je een schatje uit de kleren blaast, danwel voorgoed en effectief dumpt. Maar hoe dan? Nou gewoon, schrijf die gevoelige tekst van ongeveer 450 woorden. Plemp 'm in de comments of stuur 'm naar redactie@geenstijl.nl. De deadline is 11 april 2007, dus gaat er even voor zitten. Dan de prijzen. U kunt kiezen voor een mobiele telefoon (type komen we asap mee door) of gewoon officieel freelance tarief, eeuwige roem, uw naam in het colofon en een uitnodiging voor het boekenbal van 2008. De wedstrijd begint NU!

Reaguursels

Inloggen

FlowerD (of was het FlowerT?) moet in dat boek.

fluh | 09-04-07 | 16:47

@Redactie

Wadt is "vlunken"?

Bob Paalhout | 09-04-07 | 15:50

De succes verzekerde liefdesbrief aan een vrouw, met als doel een geyle maar consequentieloze vakantiescharrel

Criteria: je moet (extreme) verliefdheid SUGGEGEREN maar niet BEWEREN, want dan heb je zometeen geen vluchtmogelijkheden, en voel je je schuldig want: Oneigenlijk te werk gegaan. Je moet dus ten alle tijden op je eerlijkheid van meet af aan kunnen beroepen, maar die eerlijkheid wel initieel zo kunnen versleutelen dat als ze op het verkeerde been wordt gezet, ze dit geheel aan zichzelf te wijten heeft, dit ligt aan haar verwachtingspatroon etc. Kortom: Beoogde moet ZICHZELF een rad voor ogen draaien ermee, jij moet dat ZELF niet doen, althans daar niet op te betrappen zijn. Verder belangrijk: Getuig van een gezond zelfbewustzijn en lekker in je vel zitten (zeker in de vakantie heeft ze geen zin een ongelukkige kneus op te kalefateren, waarschijnlijk doet ze dat de rest van het jaar al), maar vermijd de indruk een egotripper te zijn. Humor en zelfspot zijn belangrijke ingredienten. enigzins kwetsbaar maar (logischverklaard!) niet slijmerig. Het belangrijkste is: INTERESSE in haar!!! TRUUK IN DEZE, niet alleen in brieven: Vermijd het woord 'ik' -zelfs als je het voornamelijk over je zelf hebt, want daar wordt op gelet! De brief, dus, zou zoiets als dit moeten zijn.

Lieve ....,

Misschien vind je het raar zomaar uit het niets (hoewel, niets, je lach gisteren in het supermarktje heeft me vannacht wakker gehouden) een briefje te krijgen, en verklaar je de schrijver direct voor gek. Maar het mag toch overduidelijk zijn dat je dat je het waard bent dat risico toch maar te nemen... Dus, tja, die kan niet anders....
Een vraag -nee hoor, geen al te intieme vooralsnog, :)-. Wat is jouw ideale vakantie? Volgens mij heb jij ook maar drie weken hier, en zijn daar al vijf dagen van om. Zee en lucht blauw, heerlijk relaxed, prima gezelschap enz. maarreh... knaagt er bij jou ook een klein stemmetje 'Het zou toch jammer zijn als.....', Als wat? Ja, als we er niet het maximale uit zouden halen wat er uit te halen valt. En wat is het maximale? Weet je, adembenemend mooie slimme dame, alles, werkelijk alles -zelfs uitgedroogd voor dat walgelijke ontbijtbuffet staan en wanhopig zoeken naar iets dat nog enigszins eetbaar is- wordt leuk, in elk geval leuker, als je verliefd bent. Want tja, de ander staat daar tenminste ook vertwijfeld naar die yoghurt te kijken. En je hoeft niets meer te proeven als je je zit af te vragen wat haar favoriete cd is, of ze Captain Corelli's Mandoline gelezen heeft, of ze al naar de Gorges de St. George is geweest (maar drie kwartier rijden in mijn gehuurde Renaultje dat best meevalt, en echt super zwempoel en uitzicht....) enz.enz. Ja -hier volgt de bekentenis, maar die zag je al aankomen- ondergetekende is er al weer eens aan herinnerd hoe leuk dat is. Er is maar één ding leuker en dat is, als het wederzijds zou kunnen zijn...
Daar hoop ik vurig op. En tenminste iets van je terug te horen...
Ik ben vanmiddag op het terras van Carlos, v.a. een uur of drie. Roseetje met ijs was het toch? Zonder verplichtingen uiteraard....

XXX....

En ja, dan zijn die drie weken dus om. En het was héérlijk. Maar hé. Aan alles komt een eind. Je wil haar niet kwetsen, ze moet wel warme herinneringen aan je bewaren, en ze moet ook met de ervaring voor de dag kunnen komen bij de vriendinnens thuis. De joker hierin, uiteraard, is 'Ik ben niet goed genoeg voor jou'. Naar eigen believen in te vullen.

campion | 09-04-07 | 15:38

logischverklaard 09-04-07 @ 03:18
Blijkbaar kies je voor deze insteek in de overtuiging dat alle vrouwen ervan gaan glijen als mannen zich 'kwetsbaar opstellen' maar met dit gewauwel zou je mij niet krijgen. Zelfs botte's suggestie heeft dan meer kans (niet veel, maar wel meer). Mijn reactie op deze brief zou zijn: Brrr, eenzame energiezuige slijmjurk gaat bij elke toegestoken vingernagel arm tot de elleboog opvreten. Nooit meer een stap verzetten zonder smekende hondeblik op je gericht! Megaplakalarm! Wegwezen! Get a life!
Dit is een brief van het soort die zijn moeder belt als er een lamp verwisseld moet worden. Nee, nee!

campion | 09-04-07 | 14:46

Voor wie naar de Antillen gaat (niet te verwarren met An 't tillen, das't tegenovergestelde): je weet dat hunnie VERDRAAID goed NL's spreken, verdraaid in de zin van, ze halen vaak 2 uitdrukkingen door elkaar heen, zie hiervoor www.watkijkjenou.nl/index.php?p=278
Als je nou verliefd bent op zo'n tropische verrassing, probeer deze dan eens:
"ik zit toch nog een beetje met die vlinders in mijn maag"

bolddt | 09-04-07 | 13:41

Bend over and spread them.

Da's duidelijk genoeg, lijkt me.

bottehond | 09-04-07 | 13:01

-edit hou sop met vlunken -

Bob Paalhout | 09-04-07 | 12:08

De Europese mensch zou gewoon meer talen door elkaar moeten gebruiken afhankelijk van de gemoedstoestand..
Engels voor zakelijk verkeer, Italiaans om ruzie te maken, Frans tijdens het voorspel en Duits tijdens het pompen uiteraard.

Don Fappo | 09-04-07 | 12:02

-weggejorist-

Bob Paalhout | 09-04-07 | 12:01

(Joey Ramone r.i.p.)

Don Fappo | 09-04-07 | 11:58

And everytime I eat vegetables it makes me think of you
and everytime I eat vegetables I don’t know what to do,
to do ow-ooo

Don Fappo | 09-04-07 | 11:57

-weggejorist-

Bob Paalhout | 09-04-07 | 11:57

Dat is niet des mans, om heel omslachtig uit te gaan leggen dat je wil neuken, en wel nu en wel direct. Eg nie hoor , sterker: het lijkt me sterk af te raden om zo'n franse snol met Franse volzinnen de liefde (lees: seks) te verklaren. Trouwens gebarentaal hoeft niet vertaald te worden in al die oeloeboeloe-talen.
Verders mag in een vakansieboek een moppenrubriek niet ontbreken.
Bijvoorbeeld deze:
Op een dag is het bankje tegenover het kantoor van G.S. geschilderd. Hij moet nog drogen, dus hangt de schildert er een briefje op: NAT.
Zegt Fleischbaum tegen Prof. Hoxha: zie jij de fout?
Hoxha: ja, daar hoort te staan: NADT. Schildert, waarom zet je dat zo op dat briefje?
Schildert: anders was het jullie niet opgevallen

bolddt | 09-04-07 | 11:36

Is ook altijd leuke:

Hoi ik ben mijn nummer kwijt, mag ik de jouwe?

JorgeF | 09-04-07 | 11:34

BOBO VAKANTIEBOEK!!

GodfriedV.Bouillon | 09-04-07 | 11:15

werkt echt ( trust me ... ;-) .... )

T ergste wat je kan overkokmen is evt een klein meide tikje als t tegen zit , maar trust me t werkt ........

Komt ie ......

Zo schoonheid , ga ik eerst een hoop geld aan je besteden en dan hopen op een zoentje , of gaan we gelijk neuqsex hebben ....

Trust me t werkt .....

adhdxl | 09-04-07 | 08:20

"Hey, neuken"?

Stuur maar op dat mobieltje.

Apotheker | 09-04-07 | 04:31

THE BEST DEAR JOHN LETTER EVER:

A young girl on a year's training course in South Africa recently received a "Dear John" letter from her boyfriend back home.
It read as follows:

"Dear Mary, I can no longer continue our relationship.

The distance between us is just too great. I must admit that I have cheated on you twice, since you've been gone, and it's not fair to either of us.

I'm sorry. Please return the picture of me that I sent to you.

Love, John"

Mary, with hurt feelings, asked her colleagues for any snapshots they could spare of their boyfriends, brothers, ex-boyfriends, uncles, cousins etc.In addition to the picture of John, Mary included all the other pictures of the pretty lads she had collected from her buddies. There were 57 photos in that envelope along with this note:

"Dear John,

I'm so sorry, but I can't quite remember who the f*** you are. Please take your picture from the pile, and send the rest back to me.

Take Care, Mary

mellow | 09-04-07 | 03:36

De dagen duren hier lang en soms is het oorverdovend stil. Ik heb veel gezien, maar van alles was er slechts één beeld wat me altijd bij zal blijven. Mijn hele leven.

Gisteren liep ik even weg. Ik weet ook niet waarom ik dat deed. Ik ging op een laag muurtje zitten en keek over het landschap. Een eindeloosheid aan zonnebloemen. Woest schoven de wolken weg. De bloemen leken even een buiging te maken. De vogels stopte met fluiten. Het landschap leek steeds groter te worden, het licht steeds feller, de kleuren intenser. Ik hoorde een stem, een jonge, vrouwelijke stem. Toen zag ik jouw mooie haren en fonkelende blauwe ogen, stralend als de zon, die me alles deden vergeten. Ik weet niet wie je bent, waar je vandaan komt en waarom ik van jou hou, maar ik hou van jou...

In de avond zocht ik je. Mijn hart ging sneller kloppen toen ik jou weer had gevonden. Een half bewusteloos gevoel hield me vast. Geen woord kon ik zeggen, geen uitdrukking kon mijn gelaat sieren. Terwijl ik zocht naar woorden kon ik alleen jou volgen. Zo mooi, sierlijk, zo dichtbij en zo onbereikbaar, zo ver weg. Zou je het me kunnen vergeven?

’s Nachts, in de tent, heb ik nog geen één oog dichtgedaan. Elk moment hopend, dat jij dichtbij mij zou zijn. Want vol is mijn hart, vol met nerveus verlangen. Diep in de nacht heb ik op je gewacht. Diep in de nacht heb ik voor mijn tent gestaan. Ik zou niet weten hoe ik zonder jou moet. Tedere woorden zou ik je willen brengen, maar geen houding die ik ermee kan mengen. Ik zou je willen vragen welke gevoelens in jou schuilen en ik zou je mijn vreugde en verdriet willen delen.

Elke dag kijk ik naar je. ’s Ochtends zie ik jouw lippen al bewegen, woorden die tegen mij altijd zwegen. Geen boterham krijg ik nog naar binnen, want vol is het daar, vol van jou.

Ik zou je willen zien, telkens weer. Ik wil zien hoe je in slaap valt. Ik wil je hand vasthouden, zodat ik je hart voel kloppen. Want zolang je hart klopt, klopt mijn hoop. Zolang mijn hoop klopt kan ik je stem horen, je mooie handen voelen en je ogen zien stralen.

Nooit had ik geweten wat ik hier deed. Nooit had ik geweten wat geluk was. Lang vroeg ik me af, of dat ooit zou komen. Lang vroeg ik me af of dat eigenlijk wel bestaat. Niemand die me zou kunnen vertellen of er iemand is die met mij wil delen. In al mijn hoop en vanuit al mijn stijlloze liefde durf ik alleen nog jou te vragen.

logischverklaard | 09-04-07 | 03:18

kijk, bier,
daar kan ik tenminste wat mee poktor.
Kan geen huwelijk tegenop uiteindelijk.

*en maar doorzagen over neukpatronen e.d.*

vander F | 09-04-07 | 01:31

Ben ruim 10 jaar getrouwd en wat te oud hiervoor...

effe een poging: "Hee, skatje! Mag ik mijn puddingbuks in je deaus legen?" of: "Hoi! Neuqen?"

Nee? dachikal... ;-)

Leuk initaitfief (kudt, teveel bier op).. initieatief.. iets...
*burp*

poktor | 09-04-07 | 01:24

Aangezien het vertaald dient te worden in meer dan één hier een gedicht en niet een rijm. Punten en komma's ontbreken maar dit is puur uit luiheid.

een gouden gloed overwelmt mij
als de stralen van tien zonnen die dalen op mijn wezen
het zijd een gevoel van totaal bestaan in een fractie van de bewustheid
een aanraking al genoeg om mij voor eeuwig te verblijden
een kus die dood te boven gaat
verlos mijn hart uit de put gemaakt van angst
komt tot mij en bevrijd mij van verlangen
één met jou zal ik voor eeuwig zijn.

(althans tot de sabel gepoetst is)

Snoodl!cht | 09-04-07 | 01:14

skatje - je weet tog

superlutser | 09-04-07 | 00:17

Of de gouden oude :
"Heb jij wel eens een piemel in je mond gehad ?"

blaffer | 08-04-07 | 23:54

fap fap fap
want haar doos die was te krap

Braeckensieck | 08-04-07 | 23:18

@Rabarberke 08-04-07 @ 18:59:
Ja, ik ken P.N. van Eyk beter dan me lief is. Z'n hele correspondentie archief is door m'n handen gegaan. In dit verband is is het wel aardig om de naam van z'n beste vriend te noemen, de historicus Pieter Geyl.

koerbagh | 08-04-07 | 22:59

dooie bomen shit

diProboCoala | 08-04-07 | 21:53

Gottegod
Wat is mijn lot
Eerst hard werken
, dan kapot

(Plagiaat unknown)

Eamel | 08-04-07 | 21:35

br33z4h?

tonijn | 08-04-07 | 20:57

@ kopkaasknabbelaar

van Teeuwen zeg je? Is dit het gedicht van Rutgert dat hij veurdroeg aan de zus van Hans? voordat hij haar dwong tot geyle neuqsex? www.geenstijl.tv/2007/04/eindelijk_hoo...

tonijn | 08-04-07 | 20:46

Verkansieboek? En Giel laat er de sprinklers weer mee afgaan?

Conan de Rabarber | 08-04-07 | 20:46

Iesj hallo, iek jouw nu neem. as jai seg nee iek tog doen..

Captain Orange | 08-04-07 | 20:22

@oef 08-04-07 @ 20:02

neuh, maar we mogen hier niet slowchatten blijkbaar, dus spreek je dinsdag wel

Kloothommel | 08-04-07 | 20:20


Okki, Jippo, Taptoe ...
Met tekeningen van Chris Roodbeen!
Chris maakt tegenwoordig van die rechtbankschetsen voor de Telegraaf, dus wellicht kunnen jullie wat touwtjes trekken en Chris weer eens ouderwets (pak 'm beet zo'n 30 jaar geleden? Mijn God, ben ik al zo oud?) cartoontjes laten maken.

broomstick | 08-04-07 | 20:20

alweer zwanger? :P
-edit genoeg slowchat bitte -

oef | 08-04-07 | 20:02

@oef 08-04-07 @ 19:50

Isch goed, heb ook nog wat nieuwtjes :D

Kloothommel | 08-04-07 | 19:59

Rozen verwelken,
Schepen vergaan,
Maar deze van plastic,
Zal altijd bestaan.

<3

Herr Erik | 08-04-07 | 19:57

Da's allang voorbij. Tijd voor een update merk ik al. Spreek je dinsdag!

ik zit ik de cadiwagen hoor!

oef | 08-04-07 | 19:50

Ik drink even m'n treetje Lidl bier leeg en dan verzin ik een verhaal, dat menig buitelands deerne op je pik doet belanden.

Dirrek | 08-04-07 | 19:47

@oef 08-04-07 @ 19:15

zal ik dinsdag direct doen ;-)

Hoor je nu al bij het Korps Cadi Troepen of????

Hoe ist met Hoenderloo?

Kloothommel | 08-04-07 | 19:37

Hoi Thaise mevrouw
Jij bent zo mooi, wil jij mijn prinsesje zijn? Je mag alles, behalve staand pissen

King of controversy | 08-04-07 | 19:17

GEEN reprint van de Bobo bunny..

G-unite | 08-04-07 | 19:16

ja alles goed hoor... heel gezellig bij het korps cadi troepen! mail je nog een keer?

oef | 08-04-07 | 19:15

Vrouwe !

Je moet er maar van houwe.
Ook al wil je ze douwe ,
Ga er niet mee trouwe
Je word dan per direct die OUWE ! .

have phun :)

White-rabbit | 08-04-07 | 19:08

Eat more sushi 08-04-07 @ 19:00
Zoals de boer zei, kut is kut en neukte z'n varken waar z'n wijf bijstond.
En het is vakantie, de zee fonkelt in het sterrenlicht, je bent blij dat je er bent op deez' aardkloot. Alle voorzorgsmaatregelen zijn getroffen, dus gaan met die banaan.

d´omgebouwde | 08-04-07 | 19:05

@ omgebouwde;
ah, op die manier. then again, na een paar flessen boeit het mij eerlijk gezegd ook niet meer of het nu een piemeltje of foefje heeft. Anything goes..

Eat more sushi | 08-04-07 | 19:00

@koerbagh

Ken je het gedicht "De tuinman en de dood" ? Zo vreemd is het niet dat je iemand in Milaan tegenkomt die je eerder in Dublin ontmoette.

Rabarberke | 08-04-07 | 18:59

Eat more sushi 08-04-07 @ 18:48
Gek genoeg heeft dat nooit wat uitgemaakt. Ik straal blijkbaar ghyle neuqksex uit. Word je ook niet altijd vrolijk van hoor.

d´omgebouwde | 08-04-07 | 18:56

Kan GS de liefdesoproep van Remko niet opnemen in het boek?

OversteKarremans | 08-04-07 | 18:56

Lieve Sjaak,

Dankje voor je gevoelige brief waarin je schrijft dat je zielsveel van me houdt en dat je in mijn ogen de stralende blik ziet van ons kindje. Ik vind het heel moeilijk om je te antwoorden omdat ik het gevoel heb dat we langs elkaar heen praten. Ik wil t.z.t best nog wel een kopje koffie met je drinken, maar voorlopig moeten we elkaar even niet zien. Zoals je weet neuk ik nu met Roger van de basketballclub en ik wens jou serieus het beste.

Groetjes
Sonja

Rabarberke | 08-04-07 | 18:55

@oef 08-04-07 @ 18:45

MOSSEL, lamlendige zuunige keukelzoekende zeeuw, hoe ist?

Kloothommel | 08-04-07 | 18:53

@de omgebouwde: en is dat voor of na je operatie?

Eat more sushi | 08-04-07 | 18:48

@ kloot remember me:

Roses are red
Voilets are shit
Sit on my face
And wiggle a bit

Roses are red
Voilets are twisted
Bend over baby
You're gonna get fisted

oef 08-04-07 @ 14:40

oef | 08-04-07 | 18:45

quatrecentcinquante woorden? als ik zoveel woorden nodig had gehad had ik nog nooit geneukt, maar ja, ik moet het dan ook van mijn knappe uiterlijk hebben.

d´omgebouwde | 08-04-07 | 18:44

De Engelse methode houdt ook in dat het uiterlijk van de dame niet ter zake doet.

No bag: ziet er aardig uit, behoeft geen bruine papieren zak over het hoofd

Bag: niet al te prettig gezichtje, zak er over.

Double bag: dit wordt eng, extra zak er over voor het geval zak 1 scheurt.

Triple bag: valt alleen in het donker te benaderen, derde zak voor de zekerheid over eigen hoofd trekken mochten beide zakken bij haar alsnog scheuren.

*gunst wat zijn we weer vrouwvriendelijk op deze gezegende dag, gaat nu echt exit*

vander F | 08-04-07 | 18:43

Kut, volgens mij is dmenace mijn ex.

Eat more sushi | 08-04-07 | 18:41

De liefdesbrief:

Ik weet niet of het de tequila was, de ondergaande zon, of de zacht wuivende blaadjes die je schouders kietelden..
Ik weet ook niet of ik het me morgen nog kan herinneren, of dat ik keihard ontken deze brief ooit geschreven te hebben.
Maar mijn allerdiepste wezen schreeuwt naar je, verlangt naar je en wil je, op elk mogelijke, door god en de wet verboden manier.
Alsjeblieft, zeg me dat je nog geen 18 bent.

De niet zo lief-des brief:

Ik weet niet of het de tequila was, de ondergaande zon, of de zacht wuivende blaadjes die langs je gezicht schuurden.
Ik kan me in elk geval weinig herinneren, en zal zeker ontkennen je ooit gekend te hebben.
Maar mijn allerdiepste wezen walgt van je, haat je en wil je, op elk mogelijke, door god en de wet verboden manier kapot maken
Alsjeblieft zeg, je bent de 18 al lang en breed ( let op, BREED ) gepasseerd.
Adieu!

Kort, bondig en voor zowel man als vrouw te gebruiken.
Al zou ik zelf richting een man de laatste zin aanpassen naar :

Alsjeblieft zeg, die 18 haal je bij lange na niet. 1 keer hoesten was voldoende.

Liefs,
Georgy

Eat more sushi | 08-04-07 | 18:40

kloot... die had ik van jou.

GRT mossel

oef | 08-04-07 | 18:39

met voorsprong wint dmenace!

oef | 08-04-07 | 18:38

Roses are red,
Violets are twisted,
Bend over girl,
Youre gonna get fisted.

Kloothommel | 08-04-07 | 18:34

*kijkt Vander F na met een: ja, toen (eens) van een café*

Muziek. Zou dat even kunnen nu?

Kudtkip | 08-04-07 | 18:34

Roses are red
Violets are blue
All my base are
Belong to you

dmenace | 08-04-07 | 18:33

@rosalie 08-04-07 @ 18:24,
ik ben wel eens wezen stappen met een stel Engelsen die doodleuk aan elke vrouw vroegen "wanna fuck?",
leverde vele nijdige blikken en de nodige klappen op,
maar het lukte zowaar ook nog regelmatig.

Maar dan moet je wel heel veel dames aflopen.
Going for the large numbers.
Niet bepaald vander F's stiel.

vander F | 08-04-07 | 18:31

@vander F 08-04-07 @ 18:21:
Klassieker? Mmm... waar jij vandaan komt misschien. In sommige dorpen krijg je dan altijd wel "ja ... ik ben je buurmeisje, sukkel".
Niet al te briljant, inderdaad.
In het buitenland met een lokale of nog buitenlandsere schone zal dat helemaal niet werken. Hoewel... ik ben wel eens iemand in Milaan tegengekomen die ik een jaar eerder in Dublin had ontmoet. Da's heel gek...

koerbagh | 08-04-07 | 18:30

*strompelt nu naar familie, zo'n solo-kruisiging gaat je niet in de kouwe kleren zitten zeg*

vander F | 08-04-07 | 18:26

vander F 08-04-07 @ 18:21

Ik was al bang dat je gezegd had: Ga es deaud..

rosalie | 08-04-07 | 18:24

@koerbagh 08-04-07 @ 18:17,
nee joh, een klassieker.

"Ken ik je niet ergens van?"

vander F | 08-04-07 | 18:21

@vander F 08-04-07 @ 18:04:
Laat me raden wat de vraag was:
fucky fucky... 10 dollar...?

koerbagh | 08-04-07 | 18:17


********************

Je tieten zijn mooi en rond, neem je hem ook in de mond/kont*.


* Doorhalen wat niet van toepassing is


slechts 14 woorden

Kloothommel | 08-04-07 | 18:15

Ja, dag, stelletje luie flikkers. Ga zelf aan t werk.

D.R.O.L | 08-04-07 | 18:14

Nee.

*was eens het kordate antwoord van een schone dame op vander F's niet bepaald briljante openingszin*

vander F | 08-04-07 | 18:04

Oja, voor de volledigheid een stukkie 'het is bijna uit'.

Jij, met je harige zak,
(en slappe gezeik boven de wasbak)
Neuqen drie seconden groot,
zo ga ik niet dood.

Kudtkip | 08-04-07 | 17:38

Hopelijk wordt het boek beter dan '2006 zuigt', want dat boek zoog zelf nog harder dan 2006. Niet voor niets is de auteur van dat boek inmiddels oneervol verbannen naar een provinciaal rubriekje in een treinkrantje.

die hofstadtgruppe | 08-04-07 | 17:32

Wil je
me pijpen?
Dan krijg je
daarna
een mintje
tegen de
wat muffe
nasmaak.

15 woorden, meer heb ik niet nodig.

stuyterkuycken | 08-04-07 | 17:31

rz 08-04-07 @ 17:19
LOL!

Zo jammer! | 08-04-07 | 17:31


Rozen zijn rood,
Viooltjes zijn blauw,

Ik wil neuqen,
nu met jou.

Kom maar op met die prijs.

Rhayader | 08-04-07 | 17:20

Ik wil met je neuqen, jezus wat maak je me geil.
Ik hoop alleen dat je me geen soa geeft, anders begin ik te druipen als een dweil.
Helaas, na een week zon, drank, en seks met jou aan het strand,
moet ik terug naar huis, en al fappend verder met de hand.
Als ik de foto's terugkijk was het maar goed dat ik elke avond vol met drank zat gegoten, want tering wat ben jij lelijk, ik kan me niet voorstellen dat ik jou toen elke avond heb volgespoten.

rz | 08-04-07 | 17:19

Fucky fuck buy you drink, love you long time.

Zo jammer! | 08-04-07 | 17:13

En de hoofdprijs is een Nokia 1100 ? En gaat die dan wel aankomen ?

Dwaaaas | 08-04-07 | 17:04

maar ja, die knipoog... hoe zet je die op papier ;-)

Cunegho | 08-04-07 | 16:49

1 woord is genoeg: Pssssssssss

CoJoNes | 08-04-07 | 16:43

" he, neuken? "

kan ik ook wat winnen?

Cunegho | 08-04-07 | 16:42

Iedereen die een serieuze poging waagt om een liefdesbrief van 450 woorden te schrijven krijgt van mij bijvoorbaat -1 kudo.

CoJoNes | 08-04-07 | 16:42

Fap fap fap,
dit ies geen grap.

RTLNieuws | 08-04-07 | 16:41

vosje 08-04-07 @ 16:13
We hebben al een dyslectische ongetalenteerde overgewaardeerde wannabe schrijver. Als kouwes deaud gaat bellen we je wel.

Koekje-dr-bij? | 08-04-07 | 16:24

waar kunnen we dat boek halen

Smith | 08-04-07 | 16:22

@koerbagh, een stuk hierboven, ja, maar dat is circumstantial. één van mijn medescholieren, lang geleden, heeft zijn hele middelbare schooltijd moeten leven met de bijnaam bobo nadat hij betrapt was op het lezen van dat blaadje. Ik vroeg mij af of Hotsja in dezelfde catagorie viel?

Blague | 08-04-07 | 16:15

hoi jij

wordt het nou nog wat?
ik vraag me dingen af
ja, dat doe ik
oja, ik doe ook andere dingen
hoor
laat me even uitspreken
dit hoeft niet tussen ons te blijven
ik mag je graag
mee uit nemen
maar de laatste tijd doe je gek
en ik kan mijn vinger
niet op de zere plek krijgen
je doet dit en je doet dat
en ik sta daar maar
drank, kaas en andere dingen
naar binnen schrokkend als een
ja als een wat eigenlijk
kan jij het me zeggen
ook nog over dat ene
je leek niet meer je zelf
toen ik je aansprak
moest je overgeven
goeiendag ik vind je fijn
maar er zijn grenzen
we zijn in het buitenland
toch
pas op je woorden
als jij geen uitleg geeft
ja, dan dan
ik heb je in mijn macht

vosje | 08-04-07 | 16:13

Paasvakantie van de redactie van GeenStijl, loopt niet helemaal zoals verwacht, naar ik heb horen zeggen... www.geenstijl.justgotowned.com/

topcat | 08-04-07 | 16:11

Roses are dead, violence is cool
You are a dick, and you're father is t(w)o

icezAz | 08-04-07 | 16:03

© Bushokje

Lieve __________,

Gisteren merkte ik dat er ontzettend veel jongens/meisjes naar je zaten te kijken op het strand/bij de bar/in de kroeg/op zee/in het bejaardentehuis/op de camping.

Enkelen maakten nogal veel sexuele toespelingen, je hebt deze waarschijnlijk niet gehoord omdat je te druk bezig was met je vrienden/vriendinnen en die grote fles Bacardi Breezer/Bier/Cola/Wodka die één van de jongens/meisjes voor je neus hield.

Toen je vervolgens tegen me zei dat hij/zij even zijn/haar kamer wilde laten zien had ik gehoopt dat je binnen enkele minuten terug zou zijn.

Het is dat je een open-minded vriendje/vriendinnetje hebt die dat zo nu en dan eens door de vingers ziet, maar na de ___e keer moet er toch een einde aan komen.

Ik schrijf deze brief aan je om te laten weten dat je creditcard onvoldoende saldo heeft. Ook je paspoort blijkt niet meer rechtsgeldig te zijn nadat ik deze per ongeluk in de magnetron had laten liggen.

Je kleren heb ik naar de stomerij gebracht, ze zaten vol met drankvlekken en vlekken waarvan ik de oorsprong niet eens van zou durven raden, de rekening heb ik op tafel gelegd.

Ook heb ik de vrijheid genomen om even navraag te doen naar die vriend/vriendin van je. Hij/zij schijnt goede connecties te hebben met het lokale prostitutiecircuit.

Je wilde altijd al iets doen met mensen, en het liefst iets waar je goed in was, dus heb ik je maar ingeschreven en ze het adres gegeven van onze hotelkamer/camping/bungalow.

Momenteel zit ik op het vliegtuig/in de auto/in de bus terug naar Nederland/huis, ze hebben eindelijk op mijn sollicitatie gereageerd en ik mocht vandaag al beginnen.

Ik wilde je niet storen op zijn/haar kamer, dus heb ik de sleutel van de kamer/het huisje/bungalow/de caravan met een briefje op de mat gelegd.

Heel veel plezier nog op je vakantie!

Een dikke kus,

Je ex

Bushokje | 08-04-07 | 15:56

"Willes-tu un bat quiter, mademoiselle mette un plat qui cout qu'offes un gros te beurre te d'éz savon de mettes me pis molin jecutte?"

Het lijkt frans, maar dat is het niet.

koerbagh | 08-04-07 | 15:53

Rozen verwelken, schepen vergaan maar mijn liefde voor jou, zal altijd blijven bestaan. En wij vrijen net zolang samen totdat onze liefdessappen in elkaar overvloeien en onze harten blijven bloeien....... Kom maar op met die eeuwige roem.

Karel Kruizenruiker | 08-04-07 | 15:35

lekker cheap weer...

privvy vizzies | 08-04-07 | 15:31

Mijn vakantie is nu al goed. Wanneer issie te koop ?

M299 | 08-04-07 | 15:30

Ik kwam,

ik zag,

en ik ga weer weg.

deaardeisplat | 08-04-07 | 15:26

Liefdesbrief?

0ortje | 08-04-07 | 15:25

Wil jij een breezer ?

blaffer | 08-04-07 | 15:23

@Blague 08-04-07 @ 15:01:
Ehm... nog veel erger is het natuurlijk dat jij dat ook weet.

koerbagh | 08-04-07 | 15:04

Het meest trieste aan dit stukje is dat Hotsja woorden als Bobo, Okkie, Jippo en Taptoe uit zijn mouw kan schudden en nog weet wat het inhoud ook ..... X)

Blague | 08-04-07 | 15:01

sorry

flowert | 08-04-07 | 14:58

Dag mooie prinses (/hete boy, voor wie daar meer mee heeft),
Ik stond net een tijdje naar je te kijken en ik raakte ontroerd van je aanblik.
Wist niet dat meisjes (/hete hengsten, voor wie daar meer mee heeft) zoals jij ook in het echt bestonden. Zou je misschien even willen luisteren naar de gevoelens die je bij me oproept?
Ik zag namelijk je blonde(/bruine/rode) haren dansen in de wind, ze deden me denken aan de golven van de zee waar je op en zomerse dag uren op kun drijven zonder je te vervelen. Ik wilde ze aanraken, maar bij een meisje(/geyle matroos, voor wie daar meer mee heeft) zoals jij was ik bang dat je zou schrikken. Daarom wilde ik even komen vragen of het mocht. Maar toen zag ik je ogen, zo mooi blauw (/bruin/groen(/rood als je nou nèt weer een albino treft..)) dat ik bijna verdronk in diezelfde golven van net. Ze maken me bijna sprakeloos, maar je bent zo mooi dat er duizend woorden dwalen door mijn hoofd die elkaar allemaal verdringen om tegen jou gezegd te worden. Maar dat maakt niet uit, want we kennen elkaar al zo lang. In mijn dromen hebben we nooit veel woorden nodig om elkaar te begrijpen, zoals je vannacht nog tegen me zei: "Maak je hotelkamer tot een nestje van liefde, want misschien kom ik je wel een keer in het echt tegen". En nu weet ik waarom, mijn mooie prinses(/besnorde Romeo, voor wie daar meer mee heeft), want eindelijk kan ik je in het echt beminnen. In mijn droom koos je mijn hotel, dus laten we dit als een droom beginnen. Ga met me mee mijn liefste. En laat die andere jongen maar even hier. Wat zeg je? Je vriendin? Ehh.. Ja die wel..

flowert | 08-04-07 | 14:57

tip tap top, de Koningin heeft altijd een hoedje op.

vriendelijke groet.

a.n.alvabeet | 08-04-07 | 14:51

damn... dat had je vroeger ook altijd inderdaad! jaren 80 heb ik het over. Dat je op vakantie ging en een vakantieboek had. Puzzels, strips, verhalen (boring!) en meer. Koningsidee GS!

Jazzper | 08-04-07 | 14:50

Afijn, uit de losse pols dan maar.

Neuqen?

Ja gaarne,
doe eens tot in mijn hart beuqen.

Kudtkip | 08-04-07 | 14:49

Roses are red
Violets are blue
I'm a schyzofrenic
and so am I
-
Uit What about Bob

Rest In Privacy | 08-04-07 | 14:49

Liefde?

De liefde is groots, ze breekt zonder haar gebit te gebruiken door elke granieten kop heen, verzwakt de wil en maakt elke stoere kerel tot een week omhulsel, een schaduw van zichzelf, een brabbelend luierkind, elke vent verandert van binnenuit en geweldloos door haar rijke zegeningen. Je krijgt een rijpe korstkaas als huid en een hart van vloeibaar goud. Verpletterend is ze en zij, de liefde, de warme zomerse, niet de winterharde en verbitterde tak dus, zit nog steeds vol met geheimen waar niemand de sleutel van kan vinden. Mysterieus is ze, als de ondergrondse geheimzinnige dictatuur van wereldwijde, alomvattende bekabeling waarlangs dagelijks kilometers gecodeerde data tussen de continenten flitsen. De liefde is een tectonishe plaat die schuurt en krast en gangen boort voor lavastromen van vleselijkheid en voedzame sappen die op geen enkele dieet mag ontbreken. Daarom is ze schaars. Tot slot.. we heben allemaal een gat van onderen, onthou dat.

Territeurium | 08-04-07 | 14:42

Roses are red
Voilets are shit
Sit on my face
And wiggle a bit

Roses are red
Voilets are twisted
Bend over baby
You're gonna get fisted

oef | 08-04-07 | 14:40

Volgens mij ging het om een eigen liefdesbrief maken,
niet de shit van een ander jatten, al is die van youp van 't hek een echt goed werkende :P

Liroy | 08-04-07 | 14:39

(14:06) Yep, G-Unite, het werkt, écht...

Uit betrouwbare bron *kuch* waag ik te stellen dat Harige Bangmaker deze ronde voorbij laat gaan.
Ter substituut (en gejat) het volgende gedicht:

Goede Voornemens

Eén vrouw die ik ooit mocht omhelzen
Hemelse schoonste schoonheid
Aan nacht'lijk Noorderzeestrand
Golvende warme liefdeskracht
Hoe kan ik zulk een zijn vergeten
Een zijn vervuld van vreugde, pracht,

Een zonder woorden stil beminnen
In wat een schilderstuk zou kunnen zijn
Een meesterwerk, een 'oevre 'd'art"
Van het fijnste fijn

Ik laat me potverdomme
Voor geen minder wijf meer winnen.

© E.R. Kramer.

Kudtkip | 08-04-07 | 14:37

Kleurplaten van lekkere wijven en snelle auto,s, hoeven de pappa's niet zo op hun kinderen te letten in een buitenlands restaurant.

d´omgebouwde | 08-04-07 | 14:35

@King of controversy 08-04-07 @ 14:30:
Rasputin.

koerbagh | 08-04-07 | 14:33

@ CoJoNes
Ja, maar niet zo eentje met cijfers, maar met reaguurdersnamen. En als je dan een lijntje trekt van Maaier naar KoC naar Maximo naar Jargent, krijg je een Russisch histories figuur ;)

King of controversy | 08-04-07 | 14:30

@CoJoNes 08-04-07 @ 14:28:
Nee man! Doolhoven...! En dan gewoon rechtdoor gaan.

koerbagh | 08-04-07 | 14:29

Staan er wel 'connect the dots'-puzzels in? Die vind ik echt vet.

CoJoNes | 08-04-07 | 14:28

Liefdesgedicht, door Youp van 't Hek:

Vuile vieze teringhoer
Gore kankerslet, smakeloze lichtekooi
krijg in je liezen smet
Dikke loopse kakketeef, afgebefte del
gratekut met weerhaken,
ik gun je een gezwel
Zuigzeug, vuile slettebak,
Met je tieten van een mug,
Gore sloerie, vieze snol,
Kom toch bij me terug

naamloos.doc | 08-04-07 | 14:17

@ G-unite 14:06
Voorwaarde is wel dat je het in het Frans zegt tegen een dame die niet uit Frankrijk komt.
Alles klinkt namelijk goed in het Frans.
Ik probeerde laatst in Griekenland in het Frans een biertje te bestellen, het werd een onvergetelijke nacht

King of controversy | 08-04-07 | 14:15

Kunnen we voorintekenen voor een voorintekenprijs?

Helmonds eigen | 08-04-07 | 14:15

We lagen op de prairie
Zij zei: wat is het warm!
Ik zei: dat klopt
dat is het kampvuur waar je in hangt met je arm
(Gestolen van Freek de Jonge, maar wel leuk)

PietjeSpanje | 08-04-07 | 14:14

Verkansie schrijf je zeau !!

internetS noobs

QB (ja die.....) | 08-04-07 | 14:09

@KoC
Hoi, neuqen werkt echt?

G-unite | 08-04-07 | 14:06

Mooie van Teeuwen

De Liefde

Verleid me, verstik me,
pak m'n vrijheid af.
Bemin me, beperk me,
ga je gang, ik ben laf.

Je wil samensmelten,
- een onnozel idee -
Maar ik ben romantisch,
ik ga d’r in mee...

Kneed me en knecht me,
wees lief en gemeen.
Gun me de plek
van het blok aan je been.

Als jij mijn vrouw bent,
ben ik je man.
Dan vechten we samen,
voor dat wat niet kan.

We doen nóg meer water bij onze wijn,
totdat er alléén nog maar water zal zijn.
Helder maar smaakloos, geen kleur meer, geen gloed,
zo leven we samen, de dood tegemoet.

Weg met de eenzaamheid, leve de sleur,
jaloezie, irritatie, gesprekken, gezeur.
De liefde geeft hoop, de liefde heeft zin,
de liefde is een valstrik, maar ik trap er zo graag in.

Steeds dezelfde fouten,
steeds dezelfde pijn.
Bijna net zo gruwelijk,
als helemaal alleen te zijn.

Misschien is het deze keer anders,
misschien is het deze keer waar.
Is alle wijsheid van de wereld maar een fout,
ik wil het graag geloven, want ik houd zoveel van haar.

Het spel is weer begonnen,
ik zit er midden in.
Verslaafd als een verslaafde,
verzetten heeft geen zin.

Ik kan alleen verliezen,
mijn hart en mijn verstand.
De liefde laat pas los,
als ze is opgebrand.

Dan ben je weer jezelf,
alleen en onbemind.
Maar volwassen en verstandig,
totdat het weer begint.

kopkaasknabbelaar | 08-04-07 | 14:01

Joepie, met sudoku's!

de Kerstman | 08-04-07 | 14:00

Gouden haren als fluweel zo zacht
Twee ogen fonkelen in hun pracht
Jij hebt mij volledig in je macht
Ik baal, dat ik nou nooit eens door een vrouw wordt verkracht.

King of controversy | 08-04-07 | 13:59

Laten we er geen doekjes om winden
Dat wordt dus eenvoudigweg een vacantiefapboek

Tobi | 08-04-07 | 13:56

@bwahaha .. wereldheerschappij begint bij het overnemen waarvan je vindt dat het beter kan .. zelf zal ik natuurlijk niet meedoen want ik ben daarniet zo van .. van dat gezellig meedoen .. maar ben benieuwd en hoop op wat leuke subtiele teksten die tussen de regels door ons als reagluurders weer laten schateren van het lachen .. al zou ik wel een uitmaakbrief van georgina verbaan aan jort kelder kunnen schrijven .. wie weet zullen we maar zeggen

Draaitafel Demagoog | 08-04-07 | 13:54

Je bent zo mooi anders

Je bent zo
mooi
anders
dan ik,

natuurlijk
niet meer of
minder
maar

zo mooi
anders,

ik zou je
nooit

anders dan
anders willen.

Plagiaat van Hans Andreus, maar hij werkt geweldig kan ik uit ervaring zeggen.

Ruubse dinsdag | 08-04-07 | 13:53

Gedoodverfde winnaar is nu al Harige Bangmaker

King of controversy | 08-04-07 | 13:52

De onverwelkbare sierlijkheid

Wanneer de dageraad door het blozen,
de lucht herschept in purper rozen,
wanneer de zon uit de oostendimmer
verrijst om hoger op te klimmen,
en het licht zich alom verspreid,
zijt gij voor mij vol heerlijkheid.

Zij blijft bij mij in ’t hart doorleven,
en leert mij geest te geven,
noch lichaam noch schoonheid te roemen,
zoals je ziet bij de bloemen.
Want ‘t zijn vaak alle verwelkte rozen,
die ’s morgens dikwijls sierlijk blozen.

De onverwelkbare zal als eerste bloeien
en vol gewenste vruchten groeien.
Flonkerend als diamant in’t groen tussen bomen,
en als een helder ster in de nacht van mijn dromen.

Slecht 107 woorden

juha | 08-04-07 | 13:52

kheb al een boek

naamloos.doc | 08-04-07 | 13:50

Alweer een dode bomenhandel? Ik dacht dat jullie het na de November-jaaroverzicht wel zouden opgeven...

bwahaha | 08-04-07 | 13:46

stijlloos

sj00n | 08-04-07 | 13:45

Kannie wachtnie

Prins | 08-04-07 | 13:42

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl