Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Onze Taal in 2082

welkom in Boslimastanوفاة طفلين يشتبه في إصابتهما بالنوع القاتل سافر بناءعلى الفيروس منطقة تقع قرب الحدود وذكر نطاق جنوب آسيا والصين. صحفية تركية أشارت مستشفى مدينة فان التي تقع قرب بؤرة الطيور الذي يعتقد أن طيورا خلفته. وكان يعيشون في منزل واحد توجد فيه دجاجات مريضة تناولوا بعضا منها، كما نقل 11 مستشفى فان خلال الأيام الأخيرة وهم السعال مرتفعة. ولكن الطفلين. وأضاف المصدر أنه ليس لديه سبب لعدم تصديق نتيجة الفحص تلك. Niet schrikken, mensen. Ik ben het. Pritt is bezig met een opdrachtje voor het blad Onze Taal. Het tijdschrift van de Nederlandse Vereniging van Taalliefhebbers heeft een aardige prijsvraag. Ze willen weten hoe u denkt dat De Nederlandsche Taal er in 2082 uitziet. Zie ook de AANKONDIGING. Pritt is alvast begonnen met zijn bijdrage. Ja, u denkt natuurlijk: hoax! "Egt niet praten wij Arabierisch over 75 jaar." Maar dan hebben we nieuws voor u. Er zijn straks 150 miljoen van die Borgs in Europa. Resistance is futile. (Filmpje)

Reaguursels

Inloggen

Goffer, hot=how....

v Maerlant | 31-03-07 | 01:54

bottehond 30-03-07 @ 21:15

Met inzet van al m'n krachten, beetje 'weekend'' zijnde:

www.brusselsjournal.com/node/2012

Volg de man al jaren.

Hot bout you doe meel?

v Maerlant | 31-03-07 | 01:53

Evocatus 31-03-07 @ 00:08
Socialisme,kapitalisme,dat zijn 19e eeuwse discussies.
Word wakker man.

de honden blaffen... | 31-03-07 | 01:22

Zware Guy 29-03-07 @ 22:26

"Als je een junk laat afkicken, en hij voelt zich de eerste maanden beroerd, licht dat dan aan z'n nieuwe levenstijl, of toch aan de drugs? Natuurlijk is de overgang naar de vrije markt in Rusland en China niet makkelijk."

Ik begrijp wel wat je bedoelt alleen die junk moet je dan wel dwingen, want dat gebeurt met de pakweg 1,313,973,713 bewoners van China (peildatum Juli 2006) en met 142,893,540 inwoners van Rusland (peildatum juli 2006). Voor het gemak laat ik allerlei satellietstaten buiten beschouwing. Al die mensen worden gedwongen door een kleine groep boeven en vrije markt-zeloten. "Niet makkelijk" is een gotspe van de eerste orde. Het kost duizenden levens van mensen aldaar. Lees eens iets van Anna Politkovskaja.

"Ik ken de situatie in Rusland persoonlijk, en daar is de middenklasse nu al veel beter uit dan onder het communisme. Ook ver weg buiten Moskou of Sint-Petersburg."

Neem me niet kwalijk, maar mijn familie en vrienden in Rusland en Oekraïne hebben daar een andere ietwat genuanceerdere mening over. in deze zullen wij wel niet tot elkjaar komen.

"Nederlanders concentreren zich graag op de armste 10% in een land, en kijken dan meewarig over wat een arm en asociaal land dat is. En hier in Nederland betalen we 52% belasting om die armste 10% letterlijk vet te mesten (zie de Tokkies)."

Sorry, maar dat doet niet ter zake, dacht ik.

"Er is geen politiek systeem dat zoveel welvaart voor zulke brede lagen voor de bevolking heeft gebracht als het kapitalisme."

Als er een schijn is die bedriegt dan is het wel de zogenaamde welvaart omdat nooit meegerekend wordt ten koste van wat dat allemaal gaat. De vrije markt trouwens is nooit vrij geweest en zal dat ook niet worden. Het militair-industrieel complex streeft altijd naar meer macht en centralisatie daarvan.

Wij verworden tot willoze slaven van het neo-fascitische grootkapitaal en kannonnenvlees voor oorlogen die nooit iets oplossen, maar altijd nieuwe problemen creëren.

Onze kinderen laten we opgroeien tot willoze consumptiegerichte mensen die denken dat ze vrij zijn.

We geven de banken een vrijbrief om poen te scheppen uit niets en willen niet horen dat dit systeem ooit zal instorten.

Nee. Kapitalisme: Heerlijk hoor!
Avé, Evocatus

Evocatus | 31-03-07 | 00:08

v Maerlant 30-03-07 @ 17:59

Dirk Jan Eppink, europeesch veteraan en o.a. de rechterhand van Bolkestein geweest heeft een huiveringwekkend boek geschreven over de EU.
In een interview met HP/de Tijd, je weet tog, die deaude beaum die haastig de keutel intrekt in het islamdebat omdat de heer Wilders zeau frontaal de confrontatie zoekt, in dat interview dus voorziet hij inderdaad islamisering van Europa. Over 5 jaar wordt er gescheiden gezwommen, zo stelt hij. Dat Europa, daar valt geen heil van te verwachten. We zullen het zelf motten doen. Samen met "jullie" dat dan weer wel.

bottehond | 30-03-07 | 21:15

v Maerlant 30-03-07 @ 19:11
Een geintje natuurlijk om je wat op te vrolijken.
Maar ik meen toch dat de publieke opinie in Nederland razendsnel aan het omslaan is.

de honden blaffen... | 30-03-07 | 20:59

de honden blaffen... 30-03-07 @ 18:10

Fysiek molesteren is je morele gelijk afgeven, maar te lijf gaan met pek en veren: grààg!

v Maerlant | 30-03-07 | 19:11

v Maerlant 30-03-07 @ 17:59
"Onze bestuurders, hoog te paard gezeten,"
Nou is het genoeg!
We gaan naar de schuur van botte,halen dat ding eruit en we gaan ze te lijf!

de honden blaffen... | 30-03-07 | 18:10

yurp 30-03-07 @ 16:00

Zoals je ziet is de trend, het patroon zo je wil, Europees en dus kan je niet anders dan Europees tot oplossingen komen. Dat stemt me heel erg pessimistisch, omdat de EU de steven resoluut 'de andere kant opwendt': denk aan de Osloconferentie in 1974, aan de (in wezen voor de autochtone racistische) zogezegde antidiscriminatiewetgeving, het anti-islamofobie-lexicon in ontwikkeling, de onmacht en de onwil van de respectievelijke nationale overheden, de verregaande invloed van het politiek-correcte denken op onze bestuurders, onze media en onze veldwerkers... Denk ook aan dit:

www.timesonline.co.uk/tol/news/uk/arti...

Pessimisme wordt zo, zoals wel vaker, nuchter realisme.
-
Je keert die trend niet met nationale pogingen die zonder overkoepelende visie niet meer dan doekjes voor het bloeden zouden zijn. Je zou zo kunnen opteren voor onmiddellijke afschaffing van kinderbijslag gecombineerd met een toeslag (te betalen in plaats van te ontvangen) vanaf het derde kind, maar dat krijg je ten eerste nooit verkocht, dat zou indien niet Europees geïmplementeerd niet effectief zijn (op louter nationale schaal), het is als op zichzelf staande maatregel manifest onvoldoende, m.a.w. zou gebed moeten worden in een overall-approach zoals onmiddellijke stop op importbruiden, prioriteit voor de jacht op handel in illegalen, buitengrenzen dicht in ruil voor valuta voor buurlanden (aan de buitengrenzen), akkoorden met landen van herkomst voor terugkeerprogramma's met premies voor gegadigden, ... De 'mindset' voor dit soort maatregelen is naar mijn mening wel bij een meerderheid van de autochtone bevolkingen aanwezig, maar niet bij de bestuurders - au contraire. Onze bestuurders, hoog te paard gezeten, begrijpen dat de consequenties van dergelijke programma's draconische vormen aannemen en hebben dan maar besloten om *ons* tot het probleem te bombarderen: wij zijn niet kosmopolitisch genoeg, te egoïstisch, geborneerd, racistisch: je kent de mantra wel. Laat ons dus deze dwarse autochtonen maar rustig laten uitsterven tot er een volgende generatie opstaat die, geconditioneerd vanop school door de multiculquatsch, wél geheel ontvankelijk is voor de Nieuwe Maatschappij.
-
En dus stevenen we af op onderwerping, een clash of een mengvorm van die twee. Mijn inschatting is dat Europa één grote Gazastrook wordt, een uit de hand gelopen Balkanzone zo je wil. Tenzij een 'big bang' alsnog orde op zaken stelt. Het is wrang dat je je hoop moet vestigen op iets dat je in andere omstandigheden ten alle prijze zou willen vermijden.

v Maerlant | 30-03-07 | 17:59

@van Maerlant 30-03-07 @ 15:39

De vraag is dan natuurlijk alleen: wat te doen met deze informatie. In het stuk over duitsland staat ook duidelijk dat de vergrijzing en emigratie de duitse samenleving in ernstige problemen brengt. Dan zit je met de spagaat dat je niet wilt dat je land een moslimland wordt aan de ene kant en het feit dat je eigen bevolking niet wil doorfokken aan de andere kant. Wat zijn jouw denkbeelden hierover?

yurp | 30-03-07 | 16:00

yurp 30-03-07 @ 15:25

Is allang goed, ben tevreden dat je d'erachter bent. Je verwijzing doet het hier niet (op kantoor), maar ik probeer thuis nog 's.

-

yurp 30-03-07 @ 15:28

In se heb je natuurlijk gelijk, maar je zal begrijpen dat ik dat ook wel weet. De vraag is: waarom zet ik ze dan toch op één lijn? Omdat je ENKEL in theorie vandaag een moslim kan zijn en morgen niet meer. Nuja, het kàn ook wel in de praktijk, maar het is verdomde moeilijk, en op afvalligheid staat ... jeweettog??

van Maerlant | 30-03-07 | 15:39

@van Maerlant 30-03-07 @ 13:57

dat doe ik helemaal niet. Ik kon moeilijk zeggen: ik ben een besneden moslim want dat ben ik niet. Vandaar mijn christen voorbeeld. Wat ik bedoelde was dat iemand in theorie vandaag een moslim kan zijn en morgen niet meer (als je de consequenties wil dragen). Het is een geloof en niet iets fysiologisch zoals man/vrouw zwanger/niet zwanger.

yurp | 30-03-07 | 15:28

@van Maerlant 30-03-07 @ 13:57

Verdomd zeg. Mijn excuses, je hebt helemaal gelijk over Duitsland. Ik heb in ieder geval nog wel een Nederlandse demografische prognose van het CBS gevonden die je wellicht wel interessant vindt:

www.cbs.nl/NR/rdonlyres/8AC144A6-5730-44B5-BD...

yurp | 30-03-07 | 15:25

www.lifesite.net/ldn/2006/nov/06110903...

“The fall in the population can no longer be stopped,” vice-president Walter Rademacher with the Federal Statistics Office said, reported Agence France-Presse.

Germany has the lowest birthrate in Europe, with an average of 1.36 children per woman. Despite government incentives to encourage larger families, the population is dropping rapidly and that trend will continue, with an expected loss of as much as 12 million by 2050.

-

Gemakkelijk, een ander laten zoeken en dan een beetje afkraken zonder fundament. Het gaat om officiële cijfers van de 'Duitse CBS' zeg maar. Kom jij nu maar eens met een linkje dat INHOUDELIJK deze cijfers weerlegt.

-
yurp 30-03-07 @ 13:23

Doorzichtig truukje, christenen en moslims op 1 lijn. Ik ga er niet teveel adem aan verspillen, alleen dit: het zijn ZIJZELF - de moslims, niet de christenen die in 'wij' en 'zij' denken, daar kan IK ook niks aan verhelpen. Er zijn hier ondertussen massa's reaguurders die weten hoe de koran zich over ongelovigen uitlaat. En interpreteren zoals bij de bijbel kan niet: 't is letterlijk te nemen. En bij tegenspraak tussen twee soera's geldt de abrogatieregel. Zoek dat nou eerst maar 's op.

van Maerlant | 30-03-07 | 13:57

Verdorie! Hebben ze mijn post van vorige week gejat! @redactie: doe es effe gauw dokken, mijn posts zijn copyrighted!

poktor | 30-03-07 | 13:32

@van Maerlant 30-03-07 @ 08:12

Dat is natuurlijk ongelofelijke onzin. Appels en peren vergelijken. Ik ben een man want ik heb een lul. punt. Ik ben gedoopt als christen dus ben ik een christen blijkbaar. Maar zo voel ik me niet. Je kunt een religie niet als een absoluut gegeven zien.

yurp | 30-03-07 | 13:23

@van Maerlant 29-03-07 @ 15:49

Jezus die link van je is een fraai staaltje statistiekmisbruik. Ik hoop niet dat je je mening baseert op informatie die je op zulk soort sites vindt want niet alleen zijn hun methoden zo krom als een hoepeltje ook de conclusies die er uiteindelijk uit getrokken worden zijn op zijn minst discutabel.

yurp | 30-03-07 | 13:19

helmpie 30-03-07 @ 09:46

Nostradamus was een grappenmaker. Zijn kwatrijnen zijn zo multi-interpretabel dat je er alle kanten mee op kunt. Van de terechtstelling van Prins Charles tot de atoombom op een Duitse stad.

Ik bedenk er zelf ook eentje:

Twee ijzeren vogels
zullen de torens aanvallen
De koning van het Westen
Zal terugslaan
Er zal een grijze mist over geheel het Noordland zijn
De Beer zal vuile poten maken
De rivier van het Oosten zal bloed zien
op hetzelfde ogenblik als hertog Hutropy uit het Bergland
zijn bloed vergoten wordt
Dan zal het 40 dagen lang zwavel regenen

Ziedaar!

Een kind kan de was doen!

Ignatius van Loyola | 30-03-07 | 12:37

En wat gaan wij doen KEIHARD vechten om het volk buiten de deur te houden, Nederland is voor Nederland en een normale beschaving en niet voor geytenneukers en vrouw onteerders en stelletje achtelijke baarddebielen in een travestiejurk !!!

Sinnert | 30-03-07 | 12:11

offtopic

@Wachtmeester de Bruy

Yo, je reaguurt zo laat tegenwoordig, toch niet ontregeld? Heb gisteren tot 3 keer toe geprobeerd te reaguren op NN, maar het synchroniseren wil niet lukken, noch thuis, noch op werk. Wordt problematisch communiceren zo. 'Zij konden bijene niet komen, het water was veel te diep'...

van Maerlant | 30-03-07 | 11:05

Wel eens van Nostradamus gehoord. In zijn kwatrijnen voorspelde hij al de overheersing door de islam in Europa. Waarvan akte. Ik heb me al uit voorzorg laten besnijden en ben van plan me mohammed te laten (her)noemen. Je weet maar nooit.

helmpie | 30-03-07 | 09:46

bottehond 29-03-07 @ 22:23
Die hoer van Babylon was zo slecht nog niet.

Toch ben ik het met veel mensen best wel eens. Allah en God en al die anderen zijn slechts een illusie gemaakt door het ego met als doel de ego te beschermen, omdat het ego niets is.

jecus | 30-03-07 | 08:37

Wat hoop jij nou vieze lijmstift? Dat je met je voortdurende anti-Islam schrijfseltjes de Hollandse geesten langzaam maar zeker rijp maakt voor een nieuwe Kristallnacht? Kom op dikke homo, leg je agenda 's bloot.

Tiepe 29-03-07 @ 15:19

voorbereiding is het halve werk, jou zogenaamde Hollandse geest is gaan spoken lutser

blaka-tara | 30-03-07 | 08:20

Maaier 30-03-07 @ 01:47

Pseudofilosofische prietpraat. Niet alles leent zich ter relativering. Je bent man of je bent vrouw. Je bent zwanger of je bent niet zwanger. Je bent moslim, of je bent het niet.

van Maerlant | 30-03-07 | 08:12

v Maerlant 29-03-07 @ 23:52

Er is geen tweedeling, er zij n 100-en delingen. Ik praat ook nooit met Tokkies, ik praat nooit met mensen die golf spelen, etc.

Maaier | 30-03-07 | 01:47

* Allah, 2 koffie!!! *

-Najib.

N3uk33nd | 30-03-07 | 01:23

Ignatius van Loyola 29-03-07 @ 23:29

De Mensch is eerst en vooral berekenend en heeft zijn maniertjes om dat veur zichzelf verborgen te houden. Daarna is de Mensch slechts samenwerkingsbereid indien hem zulks voordeel oplevert. Daarnaast is de Mensch een wezen met een be- wezen gewelddadige inslag. Grenzen zijn van belang veaur groepen Menschen. En dat geldt eauk veur de grens aan "tolerantie" en "respeckt um sonst".

bottehond | 30-03-07 | 01:17

de honden blaffen... 29-03-07 @ 23:54

OK dan, het is verrekte laat.

Sorry gents, moet m'n bed in, vlooi morgen het draadje na. Slaap ze.

v Maerlant | 29-03-07 | 23:56

Ignatius van Loyola 29-03-07 @ 23:45
v Maerlant 29-03-07 @ 23:52
Het is nooit te laat.

de honden blaffen... | 29-03-07 | 23:54

Ignatius van Loyola 29-03-07 @ 23:45

Ik wil niets liever dan me voor hetzelfde inzetten, ben gewoon pessimistisch, gelet op de tweedeling in onze maatschappijen, en de tekenen van verval. Bewust een dhimmi worden... ben je mal? Edoch... in een maatschappij waarin de meerderheid kiest voor een theocratie word je dhimmi tegen wil en dank...

v Maerlant | 29-03-07 | 23:52

Ik geloof dat het niet te laat is. Als u wel denkt dat het te laat is, dan wens ik u veel sterkte met de gang naar de slachtbank. Dat gaat mij niet gebeuren. Ik wil mij inzetten voor de heropleving van de cultuur en de vitaliteit van Europa. Ik ga geen dhimmi worden. U wel?

Ignatius van Loyola | 29-03-07 | 23:45

Ignatius van Loyola 29-03-07 @ 23:29

'Time is against us' is een goeie synthese voor wat er aan rationele gronden op te sommen valt (doe me het opsommen niet aan, moet m'n bed in) om tot de conclusie te komen dat het naar de kl*ten is. Natuurlijk zijn mensen geen louter rationele, maar in het geval van de Europeaan wel grotendeels sufgebeukte wezens. Voor 'zou wel eens kunnen veranderen' is er geen tijd meer.

v Maerlant | 29-03-07 | 23:36

Ignatius van Loyola 29-03-07 @ 23:31
Exakt.
De holocoust op het eigen initiatief.

de honden blaffen... | 29-03-07 | 23:32

de honden blaffen... 29-03-07 @ 23:24

Ja, bijvoorbeeld via z'on gedrocht als de verzorgingsstaat.

Ignatius van Loyola | 29-03-07 | 23:31

v Maerlant 29-03-07 @ 23:23

Wat nou rationele gronden? Wat is er rationeel aan om elke tegenbeweging in beginsel al uit te sluiten en er van uit te gaan dat Europeanen zichzelf als makke lammetjes over gaan geven aan de barbaren. Dat lijkt nú het geval, maar dat zou wel eens kunnen veranderen in de toekomst. Daar is geen ratio op los te laten. Mensen zijn namelijk niet alleen rationele wezens.

Ignatius van Loyola | 29-03-07 | 23:29

Ignatius van Loyola 29-03-07 @ 23:22
"Dat hoeft niet eens een geloof in God te zijn, men gelooft ook niet in zijn eigen kunnen."
Dat is een hele goeie.
Dat probeert men de mensen zoveel mogelijk af te leren.

de honden blaffen... | 29-03-07 | 23:24

Zware Guy 29-03-07 @ 23:16

Roomse maffia? Wat bedoelt u daarmee?

Ignatius van Loyola | 29-03-07 | 23:24

Ignatius van Loyola 29-03-07 @ 23:22

Defaitisme gestoeld op rationele gronden is niet schaamteloos.

v Maerlant | 29-03-07 | 23:23

Max@Laadvermogen 29-03-07 @ 23:01

Dat komt omdat in het Westen mensen niet meer geloven. Dat hoeft niet eens een geloof in God te zijn, men gelooft ook niet in zijn eigen kunnen. Uit uw reactie spreekt een schaamteloos defaitisme.

Ignatius van Loyola | 29-03-07 | 23:22

@Max@Laadvermogen 29-03-07 @ 23:01
Kom kom, niet zo fatalistisch. Nederlanders lijken zich blind te staren op de politieke mores van de gemiddelde SP-er en PvdA-er.
In Midden- en Oost-Europe zijn de grote steden nog bijna geheel autochtoon, en hebben ze een gezonde hekel aan de islam. Een paar eeuwen geleden zijn de Turkse horden gestopt bij Wenen, dat ligt daar wat beter in het collectieve geheugen.
Frankrijk is verloren, maar niet meer dan terecht, met hun pseudo-socialisme en geblaat over de Derde Weg. Spanje naturaliseert elke 3 jaar zo'n miljoen illegalen, schiet niet echt op. Maar in Italie heb je de Roomse maffia die z'n macht niet snel uit handen geeft. Duitsland wordt misschien Turks, maar Duitsers zijn ook zeer effectief in de eindoplossing van probleempjes met minderheden... Dus niet alle hoop is verloren.

Zware Guy | 29-03-07 | 23:16

Sytze Vliegen 29-03-07 @ 22:48

God stelt niets voor. :)

Ignatius van Loyola | 29-03-07 | 23:16

Ach, echte helden worden onverwacht geboren, Schindler was ook een opportunist, zelfs lid van de Nazi partij. Als ze Wouter's geheime buitenman van 11 hoog naar beneden bonjouren, zal ook hij het Licht zien.
.
Trouwens, wat is het wachtwoord voor het Geenstijl-verzetsleger?

Zware Guy | 29-03-07 | 23:07

Sytze Vliegen 29-03-07 @ 22:48

Sterker.. er heeft nooit een god bestaan.

Een god is een vluchtheuvel voor wie niet in één keer kan oversteken.

Veel mensen zoeken zekerheid, want wie zijn zij?

Dan is een god wel zo handig en het geeft je een identiteit.

Over x-jaar spreken onze klein-kleinkinderen Arabisch. Helaas.

Het Westen vecht ook niet meer. Het laat zich inpakken door de Islam.

Terug naar de Middeleeuwen.

Max@Laadvermogen | 29-03-07 | 23:01

Zware Guy 29-03-07 @ 22:38
Opportunist Wouter ?.... verzetsheld ? ..... hahaha!
-
Die heeft laten zien bereid te zijn NL aan de moslims te geven als hij maar ministerpresident mag worden.

Moi2 | 29-03-07 | 22:59

God bestaat niet

Sytze Vliegen | 29-03-07 | 22:48

Zware Guy 29-03-07 @ 22:38
Zou ik me zo in de man vergist hebben dan?

de honden blaffen... | 29-03-07 | 22:47

Als je goed naar de foto kijkt, zie je dat Wouter Bos het nieuwe Meisje met het rode haar wordt. Heldhaftig verzet tegen de Islamitische overheersing door het smokkelen van illegale atheistische Word-documenten, op een memorystick verborgen in de meest duistere lichaamsholten.
Liever deaud dan moslim...

Zware Guy | 29-03-07 | 22:38

batvoca 29-03-07 @ 22:15
Ik vond hem altijd wel iets symphatieks hebben,Khadaffi.
Met die tent van hem enzo.
Volgens mij een blower.

de honden blaffen... | 29-03-07 | 22:36

jecus 29-03-07 @ 22:22

Alle dialectiek is in wezen behorend tot de wereld van de illusie.

Ignatius van Loyola | 29-03-07 | 22:31

@Evocatus 29-03-07 @ 22:00
Als je een junk laat afkicken, en hij voelt zich de eerste maanden beroerd, licht dat dan aan z'n nieuwe levenstijl, of toch aan de drugs? Natuurlijk is de overgang naar de vrije markt in Rusland en China niet makkelijk.
Ik ken de situatie in Rusland persoonlijk, en daar is de middenklasse nu al veel beter uit dan onder het communisme. Ook ver weg buiten Moskou of Sint-Petersburg. Nederlanders concentreren zich graag op de armste 10% in een land, en kijken dan meewarig over wat een arm en asociaal land dat is. En hier in Nederland betalen we 52% belasting om die armste 10% letterlijk vet te mesten (zie de Tokkies).
Er is geen politiek systeem dat zoveel welvaart voor zulke brede lagen voor de bevolking heeft gebracht als het kapitalisme.

Zware Guy | 29-03-07 | 22:26

jecus 29-03-07 @ 22:22

Leuk... de Zenvleugel van de Hoer van Babylon....

bottehond | 29-03-07 | 22:23

OOOOOH nou zie ik het ,het is Wouter Bos op de foto.
Ik maar denken wat zijn die moslima`s lelijke wijven.

horlepommetjepiep | 29-03-07 | 22:22

Ciyaal 29-03-07 @ 20:56
Denk je werkelijk dat God zijn koninkrijk hier op aarde wil vestigen? Dit universum is de speeltuin van de vrije wil van zijn Zoon. Als deze wakker wordt zal hij zien dat hij is waar hij altijd was. Bij zijn vader en alles wat echt leek was slechts een illusie. Zonde bestaan niet, God de Vader belasteren is onmogelijk. Het is niet Zijn wil dus het gebeurt niet. Slechts in de boze droom van zijn Zoon vindt deze illusie plaats.

Okay ik liet me even gaan.

jecus | 29-03-07 | 22:22

Ignatius van Loyola 29-03-07 @ 22:02

Wist jij nou zeker dat je niet vanuit de jezuitenhemel zat te reaguren? You must be a Jezuït. ROTFL!

bottehond | 29-03-07 | 22:22

Folkert Meinhof 29-03-07 @ 15:04

Dat is geen imam! Dat is de "groene socialist" Khadaffi, dat is helemaal geen goeie moslim, maar altijd bereid ergens een slaatje uit te slaan. Maar de boodschap is duidelijk; niet-moslims moeten veel neuken en veel kinderen krijgen, anders........

batvoca | 29-03-07 | 22:15

Evocatus 29-03-07 @ 22:00

Kapitalisme? Corporatisme is het! Afwezigheid van het socialisme wil nog niet zeggen dat er ook kapitalisme is.

Ignatius van Loyola | 29-03-07 | 22:14

de honden blaffen..29-03-07 @ 22:03

Ben je soms van je kameel gevallen? Natuurlijk mag dat niet! Hooguit mag je haar snor bewonderen. Hooguit! En als je jezelf dan toch niet in kunt houden ga je maar bij de kinderboerderij langs. Staat daar vast wel een lekker gewillig geitje voor je klaar. Of anders haal je maar een wulpse Vlaamse reuzin uit haar hok.

Tarakan | 29-03-07 | 22:12

Ignatius van Loyola 29-03-07 @ 22:08
Dus die vraag had hij al verwacht!

de honden blaffen... | 29-03-07 | 22:10

de honden blaffen... 29-03-07 @ 22:03

Het verwijderen van het schaamhaar hoort onder de 5 zaken die worden beschouwt als behorend tot de natuurlijke aanleg van de mens(de anderen zijn: verwijderen van okselhaar, de besnijdenis, het bijknippen van de snor en het knippen van de nagels). Epileren is verboden.

Ignatius van Loyola | 29-03-07 | 22:08

Ciyaal 29-03-07 @ 21:02

Ah, 5 bijdragen voor een grote onderklasse van geschifte en gehersenspoelde idioten.

Ignatius van Loyola | 29-03-07 | 22:05

Tarakan 29-03-07 @ 21:48
As salamoe aleikoem,

"Wanneer een broeder een zuster ten huwelijk heeft gevraagd, dat wil zeggen hij is al bij haar ouders langsgeweest om haar hand te vragen, dan is het zijn recht om haar haren te zien zo heb ik begrepen. Mijn vraag hierbij:
Wat mag hij behalve haar haren nog meer zien?"

De vraag die ik de immaam dan graag zou willen voorleggen is:

Ook de haren tussen haar benen?

de honden blaffen... | 29-03-07 | 22:03

Bezorgde Buurtvader 29-03-07 @ 20:25

Ik ben een ex-atheist. En veel minder bang uitgevallen dan de meeste atheisten die ik ken. Ook als het gaat om confrontaties met de uitersten, zoals de dood en niets. Arm ben ik niet.

Atheisme is voor de materialisten. Vandaar dat de socialisten vaak atheistisch zijn.

Ignatius van Loyola | 29-03-07 | 22:02

Fred V 29-03-07 @ 20:27

"Het communistische systeem is een achterlijk systeem: kijk maar naar het ...... regime van Mao Tse Toeng. Lijkt me geen goede optie."

Ik ben absoluut geen communist, maar gaat het er nu zoveel beter dan?
Onder Mao, geëindigd als grote schoft die zijn handen graag waste in de schoot van jonge meisjes, had je tenminste het principe van de ijzeren rijstkom. Iedereen had te vreten.

Moet je nu eens kijken hoe de boeren er voor staan. Kijk ook naar Rusland waar de hele infrastructuur zo ongeveer wegrot en hele gebieden afgesloten raken van de buitenwereld. Roofdierkapitalisme in optima forma! Moeten we het voorbeeld volgen van de neo-fascistische politiestaat der Verenigde Staten soms?
Avé, Evocatus

Evocatus | 29-03-07 | 22:00

jajajaaahh.. bronstige jongelui!! Das griezelen geblazen dat linkje!..:o)) Wel een voordeeltje aan vast.. Jullie hoeven in ieder geval geen vrees meer te hebben voor zo'n ouderwetse SOA...

Tarakan | 29-03-07 | 21:58

Duidelijk... kan me niet schelen wat de rest doet... I declare war.

Murdockyoufool | 29-03-07 | 21:56

Inderdaad Europa sterft uit; de gemidelde vrouw werpt niet genoeg broed. Dat carrière maken zit in de weg. De extremisische moslims zijn eigenlijk dom bezig, ze moeten gewoon een beetje afwachten en dan nemen de Moslims vanzelf Europa over. Exit Verlichting en wat dies meer zij.
Avé, Evocatus

Evocatus | 29-03-07 | 21:53

vinque 29-03-07 @ 16:22

"Bhutan is het enige Boedistische koninkrijk ter wereld en de koning baseert zijn beleid voornamelijk op de sterrenwichelarij."

Hoe kom je daar bij? De vorige twee koningen buitengewoon goed op de hoogte! De dossierkennis van de vorige koning Jigme Singye Wangchuk was voortreffelijk als hij aan tafel zat met diverse ontwikkelingswerkers. Ik herinner mij nog het respect waarmee over hem gesproken werd door een van de ontwikkelinsgwerkers van het toenmalige Potato Project. Deze aardappeldeskundige had ook in Nepal gewerkt en daar was het een rotzooi in vergelijking met Druk-Yul.

Nu is het al weer lang geleden, ik was er 3 1/2 maand in de 80-ger jaren, maar hoorde alleen maar goede dingen van de daar aanwezige blanken over de toenmalige koning. Hoe de situatie nu is weet ik niet precies, maar ik denk niet dat de huidige koning niet heel erg anders zal zijn alleen al gezien zijn opleiding. Ze weten daar overigens verdomd goed wat er in de wereld te koop is. Toendertijd moest iedere Bhutanees die een tijd in het buitenland had gezeten een soort herinburgeringscursus volgen.

"Een paradijs op aarde, Bhutan."
Landschappelijk is het inderdaad een paradijs op aarde. Onderweg naar Oost Bhutan vetrok ik eens uit een dal waar de beste manderijnen ooit groeiden om uiteindelijk na uren rijden over een pas te gaan op 3000/4000 meter. Maar kijk uit met aardbevingen, die hebben me bijna de kop gekost. De gewone Bhutanezen die ik daar ontmoette waren de vriendelijksten en zachtaardigsten ooit. De ontwikkelingsmaffia was toen heftig aanwezig, niet tot mijn genoegen.
Avé, Evocatus

vinque 29-03-07 @ 16:22

Evocatus | 29-03-07 | 21:47

@ Tarakan, dat scheelde weinig, waarschijnlijk begint hij straks over de achteringang.

gentle giant | 29-03-07 | 21:40

@ Ciyaal, 5 kinderen in 5 jaar tijd?, dan kan je lekker roeren bij moeders.

gentle giant | 29-03-07 | 21:35

Ciyaal 29-03-07 @ 21:20

5 kinderen in 5 jaar tijd?? Tssssk... dus je pinquin loopt er nu een beetje bij als John Wayne in zijn laatste film?? Grote kans dat ze vanaf nummer 6 gewoon naar buiten vallen bij een lichte hoestbui. Een schepnet onder de Boerka naaien is dus wel aan te raden. Geeft anders zo veel rommel op de Zwarte Markt.

Tarakan | 29-03-07 | 21:34

Ciyaal 29-03-07 @ 21:02
Meer dan een miljard moslims kunnen niet op tegen Isreal, God is great!

tasmaniandevil | 29-03-07 | 21:06

Ciyaal 29-03-07 @ 21:02
God is great,natuurlijk ciyaal,dat zeiden de moslims ook na de tsunami in Atjeh waar zo'n 100.000 moslimdoden vielen denk ik. En bij de aarbeving in Pakistan......
Kortom dream on gehersenspelde godsdienstwaanzinnige

tasmaniandevil | 29-03-07 | 21:04

Zeker is dat Moslim in meerderheid zullen vormen in Europa,
Ik heb mijn bijdrage al geleverd, 5 kinderen in 5 jaar tijd, hahahahaha
het was de bevalling waard, hahaha
God is Great!

Ciyaal | 29-03-07 | 21:02

Wie is Machtiger dan God
en ja Islamitische vlag zal in Europe en Overal wapperen, het zal niet onze tijd zijn, maar het zal zeker gebeuren
God is Great!

Ciyaal | 29-03-07 | 20:56

Mooi ben ik 105. Dan hoop ik al lang onder de zoden te liggen

Zeeuwsch | 29-03-07 | 20:54

Je klakkeloos aan iedereen aanpassen getuigt van grote domheid. Het is niet zo dom van die moslims om zich niet aan te passen aan die 'hoogverheven' amsterdamse normen. Wees jezelf!

Fred V | 29-03-07 | 20:46

Mensen, Wen er maar aan.... Ze gaan echt niet meer weg...

klauwkikker | 29-03-07 | 20:45

Nu ben ik f zeereneus.
Die muslims die hier komen moeten zich aanpassen aan wat de meeste amsterdmammerts normaal vinden. Goed ik maak een geintje over geile muslimpubers. Dat motten ze accpeptren omdat ik ook grappen maak over 15-jarige breezarsletjes. Het woord "respect"is een kutwoord omdat je de grens tussen Amsterdammers en Nederlanders alleen maar grioter maakt, Ik heb geen respect voor enige achterlijke godsdienst, zoals calvinisme of achterlijke islam. En als je toch islamitisch bent en je gelooftin die sprookjes. Laat me je wel zeggen daqt je heel dom ben.

spruitjesvreter | 29-03-07 | 20:42

@pritstift

badmuts,filmpje is al meer als 5 jaar oud ,
toverbal die je er bent

zijn inmiddels al 200 miljoen van die geitebeffers
blijft eens bij de les of gaat terug naar de corcakes !!

verloren hoop | 29-03-07 | 20:30

Het communistische systeem is een achterlijk systeem: kijk maar naar het Warschau-pact en het regime van Mao Tse Toeng. Lijkt me geen goede optie.

Fred V | 29-03-07 | 20:27

zo gauw deze moslims van onze welvaart proeven worden ze binnen enkele tientallen jaren goddeloos, net als wij ex-christenen... god is voor de bangen en voor de armen. Lang leve de atheist.

Bezorgde Buurtvader | 29-03-07 | 20:25

Elk soort van religie moet worden verboden inclusief het kapitalisme door een strakke communistische dictatuur van intellectuelen. Democratie is net als anarchie gedoemd te mislukken.

blikbier | 29-03-07 | 20:17

Laten we er maar aan wennen. Op sommige scholen kun je Arabisch al kiezen als keuzetaal. Al werk ik volgend jaar in DK, zou ik mijn kinderen moeten aanraden om Arabisch te kiezen?

- Het schijnt wel een heel wiskundige taal te zijn. -

Fred V | 29-03-07 | 20:13

Te wapeeeee!!
Zonder gekheid, het wordt nog eerder oorlog zoals die tjap in het filmpje zei, dan dat Europa een moslimcontinent wordt.

Prinskromijn | 29-03-07 | 19:53

Onder de foto van dhimmie Bos hadden zijn woorden die hij voor de verkiezingen uitsprak moeten staan : "wen er maar aan, islam is here to stay"

Rubberen regenburka | 29-03-07 | 19:45

Ignatius van Loyola. Je hebt niet ongelijk. Maar als je ziet wat er elke dag gebeurt dan is er over 27.394 dagen niet te verwachten dat de mensheid veel geleerd heeft of veranderd is.

nadenkeniseenkunst | 29-03-07 | 19:14

Iek niet begrijp, wel dat schoonmaak duur is.

Zo jammer! | 29-03-07 | 19:00

Kolonisten zonder geld, spullen, fatsoen of kennis.

Als het linkse LullenVolk die trieste imperialisten in het zadel wil tillen en de rest laat het gewoon toe:
waarom ook niet.

Jan Passant | 29-03-07 | 18:59

Maar d'r zitten al zo veel varkenshouderijen in het Brabant van de Osse Jezus... de stank is er niet te harden!

wopper | 29-03-07 | 18:48

Ik vind dat de overheid per omgaande meer vergunningen moet afgeven teneinde binnen 2 jaar een vervijfvoudiging van het aantal varkenshouderijen te bewerkstelligen. Is de enige manier om Ali Baba buiten de deur te houden. We zullen dan wel met zijn allen aan de strontlucht moeten wennen.

Tarakan | 29-03-07 | 18:28

Bob Paalhout 29-03-07 @ 18:04
Die 'schoffel' moet Freudiaans geduid worden, neem ik aan?
Maar dan zou geiten- of schapenvet meer voor de hand liggen. Of hebben die geen vet?
Jezus, wat ingewikkeld allemaal!
*Stelt voor Mekka preventief te ruimen*

nattebever | 29-03-07 | 18:28

@Ignatius van Loyola 29-03-07 @ 18:01

75 jaar komt echter wel in de buurt van de leeftijd van die Zwarte Heks, toch? En was daar niet wat mee? Ik bedoel maar: www.geenstijl.nl/mt/archieven/047674.h... !

Kortom, in menselijke tijdseenheden (jaren) is 75 fokking jaren toch wel veel hoor, erg veel. Wat je in 75 jaren allemaal niet voor elkaar kunt krijgen is niet normaal; je kunt 55 miljoen mensen (collectief) afslachten, je kunt het communisme (collectief) ter discussie stellen, je kunt voor de lol wat exotische landjes gaan bezetten... Ik bedoel; er is zoveel mogelijk!

Bob Paalhout | 29-03-07 | 18:12

وفاة طفلين يشتبه في إصابتهما بالنوع القاتل سافر بناءعلى الفيروس منطقة تقع قرب الحدود وذكر نطاق جنوب آسيا والصين. صحفية تركية أشارت مستشفى مدينة فان التي تقع قرب بؤرة الطيور الذي يعتقد أن طيورا خلفته. وكان يعيشون في منزل واحد توجد فيه دجاجات مريضة تناولوا بعضا منها، كما نقل 11 مستشفى فان خلال الأيام الأخيرة وهم السعال مرتفعة. ولكن الطفلين. وأضاف المصدر أنه ليس لديه سبب لعدم تصديق نتيجة الفحص تلك.

Niet schrikken mensen, ik ben het, Bob Paalhout en ik imiteer een Arabische tuinman die zijn schoffel kwijt is.

Letterlijke vertaling: "Oh schoffel, oh schoffel, waar zijt gij, Oh schoffel? Waart gij maar hier, Oh schoffel, dan zou ik u, Oh schoffel, heftig strelen en uw steel, Oh schoffel, invetten met het beste kamelenvet. Oh schoffel, waar zijt gij?"

Bob Paalhout | 29-03-07 | 18:04

nadenkeniseenkunst 29-03-07 @ 17:55

Zo ver is 2082 niet. Maar 75 jaar. Wat is 75 jaar nou? In de geologie is een eeuw niet eens een eenheid waarin men wenst te rekenen. Of je moet van die puristische geologen hebben.

Ignatius van Loyola | 29-03-07 | 18:01

Brouhaha 29-03-07 @ 17:33

:-)

Lekkere dingen worden door islamitische heersers doorgaans ingelijfd en aan de harem toegevoegd. Misschien dat Wim-Lex mosselman kan worden en voortaan door het leven kan gaan als Wasim-AbdulRahman om die golddigga van hem veilig te kunnen stellen.

Ignatius van Loyola | 29-03-07 | 17:55

2082 dat is nog almachtig ver.Dan is er heus wel weer een oorlog geweest en als onze nakomelingen het kunnen navertellen zijn nog steeds bezig met puinruimen.

nadenkeniseenkunst | 29-03-07 | 17:55

Hoeveel bewijs hebben die klootzakken en flubberkutten op het Binnenhof nog nodig om te zien dat Geert gelijk heeft?

Angelica | 29-03-07 | 17:53

Pfff kan mij da verekke wat voor taal ze hier dan spreken.Tegen die tijd ben ik al tot stof wedergekeerd.

Fennek | 29-03-07 | 17:53

topcat 29-03-07 @ 17:50
Invriezen wordt steeds goedkoper

tasmaniandevil | 29-03-07 | 17:51

nou en, ben ik allang dood

topcat | 29-03-07 | 17:50

@Vieze_Freddeh 29-03-07 @ 15:15

Stoer hoor, heel erg stoere praat..

deproleet | 29-03-07 | 17:40

Waar komt hun uitkering dan vandaan?

dhimmi | 29-03-07 | 17:39

@Ignatius van Loyola 29-03-07 @ 17:23
Ja, en als het een lekker ding is (Trix niet dus, meer iets voor Max) dan wordt het een KhaLiefje... :-)

Brouhaha | 29-03-07 | 17:33

tasmaniandevil 29-03-07 @ 17:23

Dat was ironie. Het niet-krijgen van privileges heet namelijk al gauw vervolging. Er is niets mis met mongools-aziatische types. Ik word er alleen zelden warm of koud van. Ik val voornamelijk op vrouwen behorend tot het blanke hoofdras.

Ignatius van Loyola | 29-03-07 | 17:30

Ik denk dat het Nederlands z'n langste tijd gehad heeft. Vervelend is dat wij Nederlanders en Europeanen nog teveel te verliezen hebben om echt in opstand te komen tegen deze 'vloedgolf van Islamisering' (vermijdt zorgvuldig het woord Ts*n*m*, hetgeen ook vloedgolf betekent maar opeens besmet is omdat daar recentelijk zielepoten bij zijn omgekomen dus dan zou je heel misschien wel eens kunnen suggereren dat Moslims ook deaud moeten, volgens de hypergevoelige linkse Denkpolitie), en de moslims weten dat. Ze houden zich gedeisd, weigeren misschien eens een uitgestoken vrouwenhand of een glas wijn hier en daar, maar weten ondertussen heel goed dat de Broedstoven van Mohammed op volle toeren doordraaien! Mekka en Bagdad zijn immers ook niet op één dag gebouwd, zou de Profeet zeggen....

Brouhaha | 29-03-07 | 17:29

Ah, Arabierisch, èn, de goede oude islam. Altijd een sfeermaker van formaat. De oud burgemeester van Amsterdam, Ed van Thijn, spreekt zijn banvloek uit over de politiek van Geert Wilders. Het kan ook niet anders dan dat van Thijn een overeenkomst ziet tussen het denken van de P.V.V. en het vooroorlogs antisemitisme. Hé, daar hebben we Hitler ook weer.
Ons aller Ed van Thijn illustreert zijn opinie door een overeenkomst op te tekenen tussen de lotgevallen van Walther Rathenau, een Duits-joodse politicus die in 1922 werd vermoord, en de loyaliteitskwestie omtrent Ahmed Aboutaleb en Nebahat Albayrak. Het: "Wie was die Rathenau ook al weer?, laat ik mijn oog eens te zien leggen bij Wikipedia.", weerklonk in mijn hoofd. Walther Rathenau was een pleitbezorger voor de assimilatie voor Duitse joden, die laatstgenoemde moesten volgens Rathenau het zionisme en socialisme afwijzen en Duitsers worden. Een volledige integratie van joden in de Duitse samenleving zou volgens Walther Rathenau de enige weg zijn naar een land zonder antisemitisme. Maar wie vertrouwt Wiki nog.?

Walther Rathenau vertoont door zijn politieke denken overeenkomsten met Geert Wilders. De oude burgervader van Amsterdam suggereert echter dat cultuur, religie, en ideologie enerzijds, en biologische (lees raciale) kenmerken anderzijds ondeelbaar zijn, "ben je Arabier, dan behoor je moslim te zijn." Wat betekent het woord 'racisme' tegenwoordig.? Is het postmodernisme het nieuwe racisme.?

Maar ach, waar maak ik mij druk om?, in 2082 heb ik al lang en breed tegen de emmer getrapt, hoef ik ook geen Arabierisch te leren.

Hannalore | 29-03-07 | 17:28

Wèdoedammel? 29-03-07 @ 17:21

En ook van een Indonesische vrouw, met wie hij zelfs verloofd-meen ik-is geweest. In zijn memoires staat er zelfs een foto van die vrouw. Op zich knap om te zien. Natuurlijk was Oltmans een nicht, maar van bepaalde vrouwen was hij zeker niet vies.

Ignatius van Loyola | 29-03-07 | 17:26

Ignatius van Loyola 29-03-07 @ 17:13
Klopt ook,maar die verhalen van vervolgingen heb ik ook ooit maar 1 keer mogen lezen. Wat wil je ook in een land waar slechts 10000 toeristen per jaar mogen komen.
Wat is er mis met mongools-aziatische types? Ignatius gaat toch voor de spanning van de niqaab en de boerka?

tasmaniandevil | 29-03-07 | 17:23

Brouhaha 29-03-07 @ 17:14

Hahahahaha! Het idee dat een vrouw een kalief zou kunnen worden. Een kaliefes. Kaliefin. Kaliefe.

Ignatius van Loyola | 29-03-07 | 17:23

@ vinque 17:13 In een interview heeft Willem ooit verteld dat ie weldegelijk een harde kreeg van Frida, waar ie 5 jaar mee getrouwd is geweest.

Wèdoedammel? | 29-03-07 | 17:21

vinque 29-03-07 @ 17:06

Staat dat niet in Oltmans zijn memoires? Zeg maar gerust dat Laos een narcostaat is. Maar ik heb vaker verhalen gehoord dat de vrouwen uit Laos dikke tieten hebben, onbehaarde(of schaarsbehaarde)venusheuvels en kinderstemmetjes. Helaas voel ik mij zelden aangetrokken tot mongools-aziatische types.

Ignatius van Loyola | 29-03-07 | 17:20

Brouhaha 29-03-07 @ 17:14

In Pakistan en Indonsie heetten ze presidente.

Maaier | 29-03-07 | 17:16

vinque 29-03-07 @ 17:13

Oltmans, getrouwd? Man die kerel was zo homo dat ie volgens mij niet eens naar een vrouwelijk geslachtsdeel durfde te kijken.

Maaier | 29-03-07 | 17:15

@Ignatius van Loyola 29-03-07 @ 17:01
Dat wordt nog een probleem voor Trix, als straks het Kalifaat de Nederlanden een feit is. Wat wordt zij dan? Kalifatrix? Hoe heet een vrouwelijk staatshoofd bij die mosselmannen?

Brouhaha | 29-03-07 | 17:14

TyfusLeijer 29-03-07 @ 17:10

In Irak worden maandelijks 1000-en moslims vermoord door anderemoslims. In de Congo worden maandelijks 1000-en niet-moslims vermoord door niet-moslims. Dus wat is je punt?

Maaier | 29-03-07 | 17:14

@Maaier

Hij was ooit getrouwd.

Die islamitische oorlog in het Zuiden van Thailand wordt wel volledig buiten het Nederlandse nieuws gehouden.

vinque | 29-03-07 | 17:13

tasmaniandevil 29-03-07 @ 17:00

Niet boeddhisten vervolgen omdat ze geen boeddhist zijn is niet bepaald volgens de leer van Sakyamuni. Trouwens, in Thailand worden de moslims ook 's nachts van hun bed gelicht omdat ze geen boeddhist zijn(dat deze niet-boeddhisten ook aanslagen voorbereiden op boeddhistische monikken, overheidsfunctionarissen en de toeristensector laat ik nu gemakshalve even buiten beschouwing). :)

Ignatius van Loyola | 29-03-07 | 17:13

@ Ignatius van Loyola 29-03-07 @ 16:37
In Thailand worden wel elke maand ca. 100 niet moslims onthoofd door moslims. Sinds de overheid de dialoog zoekt is het geweld toegenomen, dialoog is onmogelijk omdat niemand zich meldt. Het beste is om die islaam eens een keer keihard de wacht aan te zetten en een koekie van eigen jihadistische taqqiya deeg te geven.

TyfusLeijer | 29-03-07 | 17:10

een preventief anti moslim oorlogje dan maar?

trotseLimbo MF | 29-03-07 | 17:10

Willem O. wist helemaal niet wat een venusheuvel is.

Maaier | 29-03-07 | 17:08

Trouwens in Laos is de drugscultuur vrijer dan in Nederland, dat dan weer wel. Sukarno beweert, bij monde van Oltmans, dat Laotiaanse vrouwen geen venusheuvelvegetatie kennen, hier zat Bung Karno fout of hij moet Willem O. (geen broer van Willem H.) een loer hebben gedraaid.

vinque | 29-03-07 | 17:06

vinque 29-03-07 @ 16:51

Wist u trouwens dat Nederland de enige monarchie is van het niet-scandinavische gedeelte van het vaste land van Europa dat een vrouw als staatshoofd heeft? :)

Ignatius van Loyola | 29-03-07 | 17:01

Ignatius van Loyola 29-03-07 @ 16:47
Myanmar is een militair regime en Laos heeft een communistisch bewind. Dat is heel wat anders dan een puur boeddhistische monarchie,waar de link met het boeddhisme veel duidelijker is en vervolgingen plaatsvinden omdat je geen boeddhist bent.

tasmaniandevil | 29-03-07 | 17:00

vinque 29-03-07 @ 16:51

Swaziland is ook een absolute monarchie te noemen. Maar eh.... Bhutan is in ieder geval wél het enige overwegend boeddhistische land dat een absolute monarchie heeft. :)

Ignatius van Loyola | 29-03-07 | 16:56

bakoenin 29-03-07 @ 16:44

Ja, ik zal barsten. Ik kan namelijk alleen leven in Westerse landen waar de historie zichtbaar is. Ik zou mij doodongelukkig voelen als ik mijn continent zou moeten verlaten.

Ignatius van Loyola | 29-03-07 | 16:52

Mag je bij de islam dan niet meerdere vrouwen hebben?

spruitjesvreter | 29-03-07 | 16:52

Altijd leuk om angsthazige reacties van de reaguurders te lezen. Vooral als je bedenkt dat het Ghadaffi is die gewoon deze rethoriek gebruikt om zichzelf politiek te verheffen. Storm in een glas water.

Onderschepper | 29-03-07 | 16:51

@Ignatius en tasmaniadevil

Bhutan is de enige, absolute monarchie, excuses.

En een beleid voeren op basis van sterren wichelen is nog altijd veel effectiever dan een kabinet Balkenende-Bos-Rouvoet.

Kortom, Bhutan blijft mijn land.

vinque | 29-03-07 | 16:51

Het zijn een stelletje analfabetisten en zwervers daar in het middenoosten. De radicale islam is een cultuur die liever plutonium verrijkt dan haar bevolking, die ooit serieus en bewust geprobeerd heeft de boekdrukkunst tegen te houden en die vanwege hun heilige verbod op vooruitgang zelf op instorten staat. Als ze zo door gaan zijn ze binnen nu en een halve eeuw zelf bijna uitgestorven. En de europeese moslim is tegen die tijd een baardloze SP-stemmer in een Opel Astra geworden.
Het enige gvaar is dat ons moderne geindustrialiseerde systeem vooraf in elkaar lazerd. Niet geholpen door supermarkten zijn we slechts volgevreten blekige nietsnutjes die nog niet eens weten hoe een koe eruit ziet.

bidlip | 29-03-07 | 16:48

tasmaniandevil 29-03-07 @ 16:37

Myanmar is ook overwegend boeddhistisch en een dictatuur. Laos is een dictatuur en grotendeels boeddhistisch.

Ignatius van Loyola | 29-03-07 | 16:47

Ignatius van Loyola 29-03-07 @ 15:23
Ach , een held, we vertrouwen op je hoor.
Jij zult dus barsten

bakoenin | 29-03-07 | 16:44

@Ignatius. klinkt toch wel erg geil hè

spruitjesvreter | 29-03-07 | 16:44

spruitjesvreter 29-03-07 @ 16:30

Het is een kwestie van interpretatie. Die meiden van halal hebben bij sommige mannen vlinders in de buik. Bij sommige mannen hebben zij vlinders in de onderbuik. In het onderste gedeelte van de onderbuik hebben zij kleine krachtige vlinders. Zenuwberoerende gutsende spierstriemende hitsige vlinders op een plek dat je met een zekere mate van dichterlijke vrijheid nog het onderste van de onderste onderbuik mag noemen.

En ach..... er zijn toch ook zat sletten die oprecht geloven dat ze elk weekend weer op een andere jongen VERLIEFD zijn.

Ignatius van Loyola | 29-03-07 | 16:43

Priet Stieft, ik hebbe genuekt jou vrouw, jou moeder, jou oma, je dochters en jou hond. En de hond was het beste ...

Maar even serieus talen zijn u eenmaal altijd in beweging en ook het Nederlands is altijd al zwaar beinvloed door andere talen, en dan met name de talen van landen die op een zeker moment in de tijd geopolitiek gezien het sterkst waren. Denk er maar eens over na, het Latijn, het jiddisch, het Frans en recentelijk het (Amerikaanse-) Engels hebben allemaal hun sporen in onze taal achter gelaten. Het is dus iets van alle tijden en het is niet iets om je al te druk over te maken. Het Nederlands is al eeuwenlang geen zuiver Germaanse taal meer. Als een bepaald woord of uitdrukking algemeen geaccepteerd is door de NL bevolking dan mogen wij zo'n taalelement tot ons domein rekenen. Ik zie het probleem werkelijk niet. Het lijkt mij dat er ernstiger dingen aan de hand zijn dan dit.

Bigi Bana Boy | 29-03-07 | 16:39

Ach man, waar maak je je nou druk om de Islam is gewoon een geile godsdienst.

spruitjesvreter | 29-03-07 | 16:38

Tja Rome is ook overlopen uiteindelijk, vooral omdat de Romeinen zich almachtig achte en derhalve het "gevaar" onderschatte. Persoonlijk denk ik dat het veel te fijn is om westers te zijn en denk ik eerder dat Moslims zullen gaan seculariseren.
*Vraagt zich toch af hoe zijn vrouw er in Boerka uitziet*

De Koreaanse Slet | 29-03-07 | 16:37

vinque 29-03-07 @ 16:22
Hindoes en christenen worden wel vervolgd in Bhutan,de enige boeddhistische dictatuur die er eigenlijk is.

tasmaniandevil | 29-03-07 | 16:37

vinque 29-03-07 @ 16:22

Thailand is ook een koninkrijk én grotendeels boeddhistisch. Het overwegend boeddhistische Cambodja is trouwens ook weer een koninkrijkrijk geworden nadat de socialistische experimenten een nogal mager succes oogsten. Zen-boeddhistisch Japan is een keizerrijk. Kortom: Bhutan is zeker niet het enige overwegend boeddhistische land dat een monarchie is.

Ignatius van Loyola | 29-03-07 | 16:37

toch maar een Chrislamitische Jihad ontketenen .... *whiiiiii*

huigpiercing | 29-03-07 | 16:34

jimmy 29-03-07 @ 16:24
Owja, ze komen er nooit bij. Daarom zijn we ook al vast begonnen met onderhandelen op allerlei punten. Als die onderhandelingen strax voorbij zijn staan we voor een voldongen feit: dan is Turkije officieel aangepast aan de EU normen en kunnen we niet meer terug.. Als sarkozy en merkel die turken er echt niet bij willen hebben, waarom zijn die onderhandelingen dan begonnen. Het feit dat die onderhandelingen zijn begonnen geeft gewoon aan dat we hier met zijn allen vinden dat Turkije in principe op termijn lid kan worden van de EU, ookal is ons daar nooit wat over gevraagd. En begin nu niet over beloftes in 19zoveelenzestig, de overheid houdt zich naar haar eigen burgers ook nooit aan beloftes, waarom doen we dat bij die Turken wel?

mr. Rugje | 29-03-07 | 16:31


ze maken gewoon gebruik van de al bestaande feiten, en plakken daar hun verhaaltje aan vast. Egt een teken van onmacht.

(ze blijven geloven he, wat triest)

BTW Wilders gaat dit LEUK vinden!!

0ortje | 29-03-07 | 16:30

Gister heb ik nog gehoord (ookal was het een herhaling) dat de meisjes van halal niet geil konden worden maar dat ze wel vlinders in hun buik hadden bij sommige mannen.Het gaat er maar om hoe je het brengt, maar hoe je het zegt en dan kom alles wel goed. (iedereen kan toch geil worden, ookal ben je muslim en je noemt het wat anders).

spruitjesvreter | 29-03-07 | 16:30

جنوب آسيا والصين. صحفية تركية أشارت مستشفى مدينة فان التي تقع قرب بؤرة الطيور الذي يعتقد أن طيورا خلفته. وكان يعيشون في منزل واحد توجد فيه دجاجات مريضة تناولوا بعضا منها، كما نقل 11 مستشفى فان خلال الأيام الأخيرة وهم السعال مرتفعة. ولكن الطفلين. وأضاف المصدر أنه ليس لديه

Oftewel: magaaalaaa magaaallaaa magaaallaaa ggggggtttttffffff

tripel | 29-03-07 | 16:25

van Maerlant 29-03-07 @ 15:53
Deze generatie ultracorrecte politici hebben niet lang meer.
Dat zie je door de stijgingen van Fortuyn en Wilders.
Probleem is alleen dat als en een nieuwe "Hitler" opstaat die zeker een goede kans maakt en of we daar op zitten te wachten ?
Maar alles beter dat de huidige ultracorrecte slappe hap.

Moi2 | 29-03-07 | 16:25

Hun moete nie zeure, ik moet is kijke of me sgool nie geslote is. Lauw chill!

broomstick | 29-03-07 | 16:24

Er zijn niet 50 miljoen moslims in Europa. Er zijn zo'n 30 miljoen mensen uit Islamitische mensen in Europa. Veel van hun zijn gelovig, maar veel ook niet. Turkije heeft niet 50 miljoen moslims, maar 70 miljoen moslims. En Turkije zal niet bij de EU komen. Europeanen willen het niet, Merkel wil het niet, Sarkozy wil het niet. Het gebeurt niet.
En ook de fundamentalisten gaan we hier oprollen. Weg ermee.

jimmy | 29-03-07 | 16:24

Lekker blijven ouwehoeren allemaal, dat zal de islamisering in de weg zitten.

Zo jammer! | 29-03-07 | 16:23

Wat je al niet doet om de paparazzi van Weekend het werken onmogelijk te maken. Of heeft onze national windvaan dat kleppie op zijn test om zijn hersens bij elkaar te houden (foto).

ventus_aqualis | 29-03-07 | 16:22

Het enige land dat voor mij een optie is voor emigratie is Bhutan. Naar mijn weten laten die nog geen mensen uit Nederland toe.
Bhutan is het enige Boedistische koninkrijk ter wereld en de koning baseert zijn beleid voornamelijk op de sterrenwichelarij.
De islam is daar non-existent en bij mijn weten, de bronnen zijn schaars, hebben de vrouwen van nature een onbegroeide foef.
Een paradijs op aarde, Bhutan.

vinque | 29-03-07 | 16:22

Nou, ik wil wel eens een tegengeluid horen van onze kersverse staatsercetaris die het vreemdelingenbeleid in haar agenda heeft. Wie is dat ook alweer......

mr. Rugje | 29-03-07 | 16:21

" The al Qaeda nutters can never find enough suicidal pilots to fly enough planes into enough skyscrapers to topple America. But unlike us, the Islamists think long-term, and, given their demographic advantage in Europe and the tone of the emerging Muslim lobby groups there, much of what they're flying planes into buildings for they're likely to wind up with just by waiting a few more years. The skyscrapers will be theirs; why knock 'em over?"

CouscousHabibi | 29-03-07 | 16:20

السعال مرتفعة.

Beledige jij goedverdoemme jouw eige hollands hoermoeder, PrietStieft.

Bigi Bana Boy | 29-03-07 | 16:09

dutchdj 29-03-07 @ 15:48

De Joodse jaartelling is pas in de Middeleeuwen ontstaan. Als reactie op de christelijke jaartelling. Een rabbi had op basis van de Tora en Talmoed het jaar berekent waarin de schepping zou hebben plaatsgevonden. Een omstreden kwestie omdat yom, het Hebreeuwse woord voor dag 'tijdspanne' betekend en niet per definitie duidt op een etmaal. In ieder geval hadden de joden, nadat zij eenmaal hun jaartelling hadden ingevoerd, als achtervoegsel A.M. (Anno Mundi), als tegenhanger van A.D. De Chinese kalender is trouwens ook niet een doorlopende die vanaf het begin al bestond en altijd is gehandhaafd. De christelijke jaartelling begon pas in de vierde eeuw(of vijfde, pin me er niet op vast).

Ignatius van Loyola | 29-03-07 | 16:08

@Pritt

Waar is die foto van Baardellende? Ik opende GS, zag die foto in verslikte me in m'n tong goedverdoeme. Ben nu pas weer op adem.

Wil je dat NOOIT meer doen!!

pietprezies | 29-03-07 | 16:04

Uiteindelijk zal iedereen in Europa met zijn kont omhoog bidden naar het geilige Mekka.
Dat weten al die muslims, ze zijn al druk aan het mastruberen.

spruitjesvreter | 29-03-07 | 16:03

Als het oorlog wordt heeft de Islamitische wereld weinig te bieden. Waarschijnlijk wordt Noord-Afrika tot aan Egypte volledig geherkoloniseerd. Alleen Turkije kan zichzelf redden denk ik maar aan de andere heeft het middenoosten olie + 20 miljoen "behind enemy lines troepen". Dat kan nog spannend worden

Ergenekon | 29-03-07 | 16:02

God schiep mensen, planten en dieren. Maar geen arabieren. Deze creaturen
schiep de duivel in z'n vrije uren.

ies un vaiant

skit | 29-03-07 | 16:00

yurp 29-03-07 @ 15:44

Heeft u dan geen visie voor de lange termijn? Dat is nu juist het probleem met de meeste Europeanen. Het is "naar mij de zondvloed". Dat onze beschaving, waar we minstens 2.800 jaar met veel pijn en moeite aan gewerkt hebben ten onder dreigt te gaan interesseert de meesten geen zak.

Ignatius van Loyola | 29-03-07 | 16:00

PAALman84 29-03-07 @ 15:55
daar komt precies hetzelfde uit als naar het nederlands? zie de extra toegevoegde lol er nog niet van....

ach ja... | 29-03-07 | 16:00

@gekkehuus 29-03-07 @ 15:49:
Gewoon een paar rauwe bedorven varkenskarbonades in een moskee flikkeren is al genoeg hoor. Dan mag d'r al niet meer gebeden worden en moet de tent sluiten.

koerbagh | 29-03-07 | 15:58

Maaier 29-03-07 @ 15:52

Je suggestie als dat velen aan Europese cultuurshopping doen is of naïef of perfide. Vele mensen gaan lopen, Maaier. En vele zoeken het geluk buiten de EU. Wat de Engelsen betreft heb je ietwat gelijk, er zoeken er warempel veel in Duitsland hun heil, maar in Engeland gaat het dan ook héél erg slecht. Mijn gok: 't wordt oorlog.

van Maerlant | 29-03-07 | 15:56

Vertalen naar het Engels is ook leuk:

Death of children resembles in their injury in the kind the killer overt [bnaa'e'lY] the virus area falls near the borders and male range of South Asia and China. Turkish journalist indicated transient hospital of city which center of the birds falls near who believes that birds leave behind him. Was house one lives in creates in him [djaajaat] patient took divided from her, just as 11 hospital moved transient during Al-Ayyam last illusion of the cough is high. To the children are. The source added that he not for de his lack belief of result of the examination caused for that

PAALman84 | 29-03-07 | 15:55

@spruitjesvreter

kindje

Ergenekon | 29-03-07 | 15:54

Moi2 29-03-07 @ 15:46

Dat geldt m.i. niet (meer) voor door hypercorrecte wegmetons-politiek geconditioneerde staten zoals de onze, waarvan ik de dédain voor de eigen cultuur als één van de voortekenen van de ondergang van de beschaving beschouw - maar ik hoop dat ik hartstikke ongelijk heb.

van Maerlant | 29-03-07 | 15:53

Ignatius van Loyola 29-03-07 @ 15:43

Ja of aan de paddo's, daar schijn je op z'n tijd ook vrij onrealistische gedachten van te krijgen...

Barry Balzak | 29-03-07 | 15:52

van Maerlant 29-03-07 @ 15:49

Mooi he, Europese Unie.

2082. ONze Taal. Ik gok: Iets andere woordenschat, iets andere grammatica, zelfde idee.

Maaier | 29-03-07 | 15:52

-weggejorist-

gekkehuus | 29-03-07 | 15:49

yurp 29-03-07 @ 15:40

Het gevalletje Duitsland:

europenews.blogg.de/eintrag.php?id=74
-
Mag ik aannemen dat je niet van me verwacht dat ik voor onze Europese landen even de emigratiecijfers ga uitvlooien? Uit het blote hoofd: 0031, 2006: vierde of vijfde record-emigratiejaar op rij (!), verleden jaar of het jaar daarvoor 110.000. Ter info, dat zijn meestal hoogopgeleide en/of kapitaalkrachtige landgenoten. Frankrijk: één op twee jongeren vertrekt naar het buitenland na beëindigen hogere studies. Duitsland: 2006 recordjaar emigratie. Engeland: 2005 of 2006 recordjaar emigratie. Is toch een patroon, of niet?

van Maerlant | 29-03-07 | 15:49

Om even te antwoorden op de laatste zin van Kadaffie. Ik stem voor oorlog.

schele henk | 29-03-07 | 15:49

Mash'allah, Al-hamdulilah, Wa shokro'lilah
God, de Schepper van de hemelen en de aarde, is Eén en kent geen deelgenoten. Hij is Allah, de Verhevene. Hij deed profeten geslachtsgemeenschap hebben met de kinderen van Israël. Tot deze profeten behoorden Mozes, David, Salomon, Jezus én Mohammed (vrede zij met hen allen) en Alain Dutroux. Alle profeten waren gewoon geil om de komst van de nog te komen profeten in hun achterste te nemen. Vandaar dat ook Mozes en Jezus de komst van Mohammed voorspelden. Zo zijn alle profeten in de Islam in elkaar verbonden en behoort iemand niet tot de islam wanneer hij maar één van deze profeten zijn geslachtsdeel of anus ontkent. Als je de Koran openslaat, zul je ook veel verwijzingen vinden naar de voorgaande profeten.

spruitjesvreter | 29-03-07 | 15:48

* heeft afspraak voor besnijdenis reeds gemaakt*

corvanderlaak | 29-03-07 | 15:48

ok komen hun allemaal hierheen gaan wij daarheen hebben we lekker wer en genoeg benzine.

j0stiebent | 29-03-07 | 15:48

Zouden we niet eerst even de apocalyps van 2012 afwachten? Wellicht halen we 2082 nieteens. En nog iets anders? Neem dan ook gelijk de Islamitische jaartelling over, staat wat achtergestelder.

De jaaretellingen bijeen van oudste naar jongste:
Hebreeuws (Joods) 5768; Chinees 4704; Christelijk 2007; Ethiopisch 1999; Moslims 1427.

Hey verrek! De moslims zitten in de middeleeuwen!

dutchdj | 29-03-07 | 15:48

van Maerlant 29-03-07 @ 15:28
Wat in deze berekeningen nooit meegenomen wordt is de menselijke natuur.
Boven de 10-12% vreemdelingen gaat men de vreemdelingen verdringen.
-
Dat zie je nu in NL gaan gebeuren. Vandaar dat men steeds openlijker anti moslim wordt. Echotrippers, als Wouter Bos, die menen allochtonen in te kunnen zetten om hun felbegeerde baantje te krijgen, zorgen er alleen maar voor dat deze gevoelens sterker worden.

Moi2 | 29-03-07 | 15:46

Ignatius van Loyola 29-03-07 @ 15:40

Oh grote Ignatius van Loyola, gij hebt mij begrepen...
*gaat snel naar de tegelhandel, bestelt 14 miljoen tegels, regelt dan de soepsidie, verkoopt in Aldi's en AH's en deelt de poet met Ignatius*...

wopper | 29-03-07 | 15:46

@Ignatius van Loyola 29-03-07 @ 15:36

u bent eveneens van mening dat doodgaan een achterhaald concept is?

yurp | 29-03-07 | 15:44

Barry Balzak 29-03-07 @ 15:40

Lijkt mij ook. Volgens mij is de Travestiet van Tripoli flink aan de uppers.

Ignatius van Loyola | 29-03-07 | 15:43

tasmaniandevil 29-03-07 @ 15:40
dan is het inderdaad niet raar dat je mij voor hem aanzag(al ben ik geen arabier) hier zit ook totaal geen zinsverband in... maar gelukkig deed de vertaalmachine het nog wel...

ach ja... | 29-03-07 | 15:42

nou in 2090 mag je dan als Nederlandse moslim man je wel heerlijk uitleven!

Vrouwen slaan en jij bent de baas.
Je mag dan alleen niet aan sex voor het huwelijk, alochol en sexs doen, maar goed, zoals een echte moslim beaamt doe je dat ook gewoon bij de vleet!

Behangdelul | 29-03-07 | 15:41

@van Maerlant 29-03-07 @ 15:28

Die cijfers heb ik niet kunnen vinden. Heb je een linkje daarvan? Niet dat ik je niet vertrouw hoor, wil het alleen altijd even zelf zien voor mijn beeldvorming.

yurp | 29-03-07 | 15:40

Arabieren verzieken onze taal niet, iig niet als je ze lekker links laat liggen. Onze taal heeft veel meer te lijden onder msn-ende breezahs, die het cool vinden om met scheve petjes op en Seabird-jassen aan naar praatnegermuziek te luisteren en elke willekeurige tekst samen te vatten in een paar monosyllaben (de domheid van rap, straatcultuur etc. wordt een soort van statussymbool). Zolang de witte Nederlandse vmbo-ers de straattaal over blijven nemen van hun nog minder bedeelde opleidingsgenoten moeten we het ergste vrezen. Zet MTV achter de decoder, en je redt onze taal.

AdolfJoling | 29-03-07 | 15:40

wopper 29-03-07 @ 15:38

Een zuigelingenoffensief is de meest vreedzame methode om onze beschaving te redden.
NIET NUKEN, MAAR NEUKEN!!! Zet dat maar op een tegel!

Ignatius van Loyola | 29-03-07 | 15:40

ach ja... 29-03-07 @ 15:36
Een of andere arabier die arabisch door een defecte vertaalmachine gooide. Erg lachwekkende vertalingen waren het resultaat,ook al begreep niemand de onsamenhangende zinnen.

tasmaniandevil | 29-03-07 | 15:40

Risicovluchten
Begin juli starten de federale politie en de douane opnieuw met systematische drugscontroles op de zogenaamde risicovluchten op de luchthaven van Zaventem. Alle passagiers en bagage op alle vluchten vanuit bepaalde landen, zoals de Dominicaanse Republiek, Mexico, Guinea en Libië, zullen gecontroleerd worden op drugs. Uit een analyse van de smokkel blijkt immers dat de drugs momenteel voornamelijk vanuit die landen worden ingevoerd.

Zoals in het filmpje te zien is kan onze grote vriend uit Libië er zelf ook moeilijk van afblijven

Barry Balzak | 29-03-07 | 15:40

Moet Wouter die allemaal knuffelen..? Dat wordt nachtwerk..

OokVaag | 29-03-07 | 15:39

Is gecontroleerd uit laten sterven een optie?!

kruisridder | 29-03-07 | 15:39

Oh Heere, *bekruisigt zich*... dit is een oproep aan alle viriele westerse mannen:
Luistert goed: fapt ipv de hele maand nou es niet en bezwangert uw vrouw, vriendin of buurvrouw, desnoods.
Demografisch gezien zijn wij den teelt aan 't verliezen, dus aarzelt niet langer maar stop dat zaad - voor zover 't nog potentie heeft - in uw naasten.
Keert het tij, lieve broeders en zusters: overtref die broedstoven en voortdurend aan hun leuter trekkende uitkerings mosselmannen, gá voor teelt van eigen bodem en neuk die muzelmannen ver terug buiten de poorten van Poitiers-Lepanto...

Zegt het rondt! AMEN...

wopper | 29-03-07 | 15:38

Told you ...

adhdxl | 29-03-07 | 15:38

Tsja mensen als khadaffi het zegt zal het wel zo zijn. Zijn cijfers zijn alleen nog een beetje krom, deel het maar door 2. Turkije als moslimland erbij rekenen is zoiezo al krom.

Maar als het echt uit de hand loopt en er staan schreeuwende, plunderende en moordende moslims in je tuin met een damascus-zwaard dan zou ik je het volgende adviseren....(iiieh, iiiieh, iiieh, <-- Wekkeralarm) wakker worden je moet half 8 de trein pakken:)

Ergenekon | 29-03-07 | 15:38

"Het aantal moslims in West-Europa neemt de laatste jaren sterk toe. Aan het begin van de 21e eeuw zijn er circa 13 miljoen moslims in West-Europa."
.
13 en 50 is wel een heel groot verschil.
.
Lol at the fransen:
"In Frankrijk beloopt het aantal moslims circa 10% van de totale bevolking."

controle | 29-03-07 | 15:38

L.O.I. cursus Arabisch voor beginners maar gelijk aanvragen

Karel Kruizenruiker | 29-03-07 | 15:38

yurp 29-03-07 @ 15:34

Liever 9 maanden tegen een zure rotkop aankijken dan 900 jaar lang tegen boerka's en niqaabs aankoekeloeren.

Ignatius van Loyola | 29-03-07 | 15:36

@ Visboertje 29-03-07 @ 15:32

Die hoofddoek past ons allemaal! (Maar Wouter staat 'm wel heel goed).

LJBrinkhorst | 29-03-07 | 15:36

tasmaniandevil 29-03-07 @ 15:33
nee sorry ik ben niet mhajou, was dat je grote held ofzo?

ach ja... | 29-03-07 | 15:36

Trouwens, we naderen snel de 50.000 leden. Brusselmans, jij bent tog GS minister van Feest?

Waar is het festijn, wat krijgt het 50.000 ste lid. Komt rutger langs met bloemen? gratis bitterballen? Gaan we barbequen?

superjan | 29-03-07 | 15:34

laat maar je kan er niets mee winnen

hewlettpakkerd | 29-03-07 | 15:34

Days-Of-Wild 29-03-07 @ 15:29

Ja, dat kan. Mits je de menstruatiecyclus van je partner in kaart hebt gebracht. Het lastige is dat bij pilgebruik vrouwen geen normale maandelijkse cyclus hebben. Daarom is het ook zeer belangrijk dat de pil wordt vervangen door een placebo als zij niet te overtuigen is van de noodzaak van voortplanting voor het hogere doel: demografisch overwicht teneinde de beschaving te redden van de ondergang.

Ignatius van Loyola | 29-03-07 | 15:34

@Ignatius van Loyola 29-03-07 @ 15:25

ja dag, en dan 9 maanden tegen zo'n zure rotkop aankijken zeker!

yurp | 29-03-07 | 15:34

Hahaha! Ik lust ze rauw, die Finnen. Ook al komen ze uit Nafrika.
Borgmonster weet er wel raad mee!

borgmonster | 29-03-07 | 15:33

ach ja... 29-03-07 @ 15:26
LOL,ik dacht echt dat mhajou terug was.
yurp 29-03-07 @ 15:29
Je moet dingen gewoon met een korreltje zout nemen. En je bent ook niet verplicht om te reageren.

tasmaniandevil | 29-03-07 | 15:33

hahhaahah lol@ feauteau Boslim

Visboertje | 29-03-07 | 15:32

@Tiepe> wat ben jij toch altijd een zure heaumeaux. Kom op, lach. Het is mooi weer, de zon schijnt. de jongens hebben geyle korte broekjes aan. De meisjes eeehhh ook. T is bijna etenstijd. Niet altijd zo piskijken man.

superjan | 29-03-07 | 15:32

Ik gok eerder op engels of chinees als voertaal in 2082...

Patrick Bateman | 29-03-07 | 15:31

van Maerlant 29-03-07 @ 15:28

of lees de samenvatting:

nickoo 29-03-07 @ 15:28

van Maerlant | 29-03-07 | 15:30

@ Ignatius van Loyola 29-03-07 @ 15:18
"Minder fappen en meer verwekken. "
Moet dat? Kan dat niet samengaan?

Days-Of-Wild | 29-03-07 | 15:29

ik bedoel maar...

spruitjesvreter | 29-03-07 | 15:29

@tasmaniandevil 29-03-07 @ 15:25

ach ja, want hier moet iedereen het eens zijn met de grote leiders Fleischje en Pritt...

yurp | 29-03-07 | 15:29

"O mensen, luistert aandachtig naar mijn woorden. Weten jullie welke dag het vandaag is? Dit is de jaum an-nahar, de heilige offerdag. Weten jullie welke maand het is? Het is de heilige maand. Weten jullie welke plaats het is? Het is de heilige stad. Ik laat jullie weten dat jullie levens, jullie bezit en jullie eer, even heilig moeten zijn als deze heilige dag in deze heilige maand in deze heilige stad. Laat de aanwezigen deze boodschap overbrengen aan hen die afwezig zijn (in de wereld daarbuiten). Jullie staan op het punt jullie Heer te ontmoeten, Die jullie ter verantwoording zal roepen voor jullie daden."

"O mensen! vandaag heeft Satan de hoop opgegeven om zijn gezag in jullie land opnieuw te vestigen. Maar mochten jullie hem gehoorzamen, zelfs in wat voor jullie als onbeduidend mag lijken, dan zal dat hem behagen. Dus jullie moeten voor hem oppassen inzake jullie geloof."

"Dan, o mijn mensen, jullie hebben bepaalde rechten over jullie vrouwen en jullie vrouwen over jullie. ... Zij zijn het vertrouwen van God in jullie handen, dus jullie moeten hen met alle vriendelijkheid behandelen. ... En wat jullie slaven betreft, geeft hen te eten van wat jullie zelf eten, en kleedt hen met wat jullie jezelf kleden."

"O volk! luister naar wat ik zeg en neem het ter harte. Jullie moeten weten dat iedere moslim een broeder is van een andere moslim. Jullie zijn allemaal gelijk. Jullie zijn leden van een gemeenschappelijke broederschap. Het is een ieder van jullie verboden, iets van jullie broer weg te nemen, behalve dan wat hij uit eigen wil aan jullie zou geven. Tiraniseer je mensen niet".

Toen zei de Heilige Profeet met luider stem:

"O Heer, ik heb Uw boodschap overgebracht", en in de vallei weerklonk eenstemmig het antwoord uit de ontelbare menselijke kelen: "Ja, dat hebt u gedaan". Ongetwijfeld was de boodschap, op die manier overgebracht, subliem, maar de geestdrift waarmee het werd overgebracht niet minder. Dit is de bergrede; dit is, zoals het was, een verbond van de mensheid en een handvest van gelijkheid van de mensheid en broederschap voor vrede op aarde, door God bekendgemaakt met de komst van de Islam.

spruitjesvreter | 29-03-07 | 15:28

Lijkt mij simpel rekensommetje.
yurp 29-03-07 @ 15:07
-
Lijkt mij * te * simpel rekensommetje. Je vergeet aan de ene kant de effecten van demografische achteruitgang van de autochtone bevolking én de recordcijfers qua emigratie, nu al jaren op rij, aan de andere kant de verschrikkelijk nefaste invloed van geïmporteerde broedapparaten. Voorbeeldje Duitsland: bij onveranderde tendenzen, in 2050 meer Turken dan Duitsers.

van Maerlant | 29-03-07 | 15:28

-weggejorist-

QB (ja die.....) | 29-03-07 | 15:27

@ tasmaniandevil

heb het niet zelf vertaald hoor, gewoon door een vertaalmachine gehaald. heb wel wat beters te doen dan arabisch voor jan lul leren...

ach ja... | 29-03-07 | 15:26

yurp 29-03-07 @ 15:22

Vervang haar pil door een placebo. Doe het! De toekomst van de Westerse Beschaving staat op het spel.

Ignatius van Loyola | 29-03-07 | 15:25

Tiepe 29-03-07 @ 15:19
Als het je niet bevalt heb ik een linkje voor je:
forum.fok.nl/

tasmaniandevil | 29-03-07 | 15:25

ach ja... 29-03-07 @ 15:08
Mhajou ik neem alles terug wat ik tegen je gezegd heb. Ik geloof je vertaling compleet.

tasmaniandevil | 29-03-07 | 15:24

Tiepe 29-03-07 @ 15:19

Hee dramaqueen, ik acht de moslimgemeenschap groot, sterk en zelfverzekerd genoeg om voor zichzelf op te komen. Bovendien heeft de overgrote meerderheid van de autochtone buurtjes geen tijd om te kristallen. Moeten werken, je weet tog?!

LJBrinkhorst | 29-03-07 | 15:23

2082 maak iek toch niet meer mee.

preston spears | 29-03-07 | 15:23

bakoenin 29-03-07 @ 15:10

Nee, hoor. Ik ben een Europeaan. Ik hoor hier. Ik kan over het algemeen niet zo best opschieten met Amerikanen. De enige sympathieke Amerikanen die ik ben tegengekomen waren allen New Yorkers op leeftijd.

En verder: ik buig niet voor fascisten.

Ignatius van Loyola | 29-03-07 | 15:23

Ignatius van Loyola 29-03-07 @ 15:18

Ga jij het aan mijn vriendin vertellen dat ze een baarmachine moet gaan worden?

yurp | 29-03-07 | 15:22

En we hebben een godwin!

Multikuli | 29-03-07 | 15:21

Laat maar komen, tegen die tijd zit ik toch als pensionado op de Antillen.

hoelahoep | 29-03-07 | 15:20

Wat een kudtfilmpje. Zat al helemaal fapklaar op Seven of Nine te wachten.

jandoppie | 29-03-07 | 15:20

Heerlijk ongefundeert en tendentieus !

maar ehhh, ..................

ja man | 29-03-07 | 15:19

Wat hoop jij nou vieze lijmstift? Dat je met je voortdurende anti-Islam schrijfseltjes de Hollandse geesten langzaam maar zeker rijp maakt voor een nieuwe Kristallnacht? Kom op dikke homo, leg je agenda 's bloot.

Tiepe | 29-03-07 | 15:19

puur hollands 29-03-07 @ 15:04

Reken er goed op van wel.

sjaakdeslinksesul 29-03-07 @ 15:04

Wellicht beschikt hij over diplomatieke informatie en is allang beklonken dat die landen bij de EU zullen komen.

We weten wat ons te doen staat. Minder fappen en meer verwekken.

Ignatius van Loyola | 29-03-07 | 15:18

oops, nee 490 in de EU in 2007, veel eigenlijk...

alpha_mannetje | 29-03-07 | 15:18

hans-heinrich 29-03-07 @ 15:09
De vertaalmachine van Mjahoe was nóg poëtischer.
duivelsgod.

kuttekrap | 29-03-07 | 15:17

@ Hutspotentieel, ja daar ben ik nu al te laat mee, gemiste kans, volgende ronde misschien meer geluk...

ach ja... | 29-03-07 | 15:17

@ yurp 29-03-07 @ 15:07
ECHT niet! een stuk of 350 in totaal...

alpha_mannetje | 29-03-07 | 15:16

2082 ?..
ies wereld er tog niet meer

dAap^iT_ | 29-03-07 | 15:16

Dan maar oorlog. Begin meteen vanavond als ik thuis kom met ethnic cleansing van de wijk... Right...

Vieze_Freddeh | 29-03-07 | 15:15

@ach ja... 29-03-07 @ 15:08, insturen man, ken je mee winne!

Hutspotentieel | 29-03-07 | 15:14

allahhhh

Polderboy | 29-03-07 | 15:13

mooi,zijn ook allemaal pro Iran, kan een tijdje duren maar de rekening gaat betaald woden.
Zou maar vast gaan boeken voor je kinderen, een enkeltje uncle sam

bakoenin | 29-03-07 | 15:10

We gaan allemaal naar de klote hier.

fjodor | 29-03-07 | 15:10

@superjan 29-03-07 @ 15:01
Mhajou is back!

hans-heinrich | 29-03-07 | 15:09

Is dat Khadaffi? Zelfs zijn toehoorders nemen die gast niet serieus en zitten er voor de gratis thee met dadels. Beetje opruiend dit allemaal.

Amsterdammer | 29-03-07 | 15:09

Oorlog tegen de cultuur en geloofsovertuiging van de moslims.
De westerlingen zullen overwinnen.

Imdamnhot | 29-03-07 | 15:09

de vertaling:

De dood van kinderen lijkt in hun verwonding in de soort op de openlijke moordenaar [bnaa'e'lY] de dalingen van het virusgebied dichtbij de grenzen en de mannelijke waaier van Zuid-Azige en China. De Turkse journalist wees op het voorbijgaande ziekenhuis van stad dat centrum van de vogelsdalingen dichtbij wie gelooft dat de vogels achter hem weggaan. Was huis men binnen [twaajd] in hem [djaajaat] patiënt nam verdeeld van haar leeft, enkel aangezien het 11 de ziekenhuis bewogen tijdelijke werkkracht tijdens het laatst illusie al-Ayyam van de hoest hoog is. Aan de kinderen zijn. De bron voegde toe dat hij niet voor DE zijn gebrekgeloof van resultaat van het onderzoek dat voor dat wordt veroorzaakt.

dat lijkt me duidelijk...

ach ja... | 29-03-07 | 15:08

"waawluk" en "baaigefolg". De redactie van Onze Taal loopt alleen in Amsterdam rond? Daar kunnen ze de f en de v niet uit elkaar houden, net als de s en de z. In de rest van Nederland lukt dat een stuk beter.

El Gringo | 29-03-07 | 15:07

Europa heeft momenteel 729.270.329 (ies veel) inwoners. Als moslims dus de meerderheid willen worden moeten ze minstens met 370 miljoen zijn. Lijkt mij simpel rekensommetje. Overigens is dit echt heeeel oud nieuws. Zoals ik al enkele maanden geleden zei: Wie luistert in godsnaam naar wat Khadaffi te melden heeft?

yurp | 29-03-07 | 15:07

uitroeien nu het nog kan?

Numit0r | 29-03-07 | 15:07

1 voordeel: we mogen dan weer vrouwen slaan.

Kollarkol | 29-03-07 | 15:06

Wat is er mis met hebreeuws?

De Barmhartige Rabbi | 29-03-07 | 15:05

Albanie en bosnie in de EU? Goed voorgelicht die Khadaffi.

sjaakdeslinksesul | 29-03-07 | 15:04

Dat is nog eens een opbeurend filmpje, brrr

laffe haas | 29-03-07 | 15:04

Gelukkig geeft die Imam ons nog een keuze, Europa moet Islamitisch worden en als het dat niet wil met het de Islam de oorlog verklaren, ik opteer voor het laatste....

Folkert Meinhof | 29-03-07 | 15:04

Ik vind dat filmke zo maar eng.
Ik hoop niet dat het echt zo zal gaan.

puur hollands | 29-03-07 | 15:04

Jah er zijn ook zoveel Arabieren op besluitvormende posities.....

rjochtrêgich | 29-03-07 | 15:03

&#1576;&#1572;&#1585;&#1577; &#1575;&#1604;&#1591;&#1610;&#1608;&#1585; volgens mij staat daar een tiepvaut

ach ja... | 29-03-07 | 15:02

schrijven te rechts naar links van beginnen maar we laten.

superjan | 29-03-07 | 15:01

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Online Casino