Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

ONTLUISTERENDE DOCU over vluchtelingen

Oké. Zet dat dopamine-infuus alvast klaar, en je therapeut op speed-dial. Want dit wordt voelen. Enerzijds omdat het de meest onheilspellende edit van asieleisers-terreur tot op heden is. Met speciale doemsdag-dubstepp om je over de streep te trekken. Maar, hoe opzwepend gemonteerd ook, de beelden zijn niet gefabriceerd. Nou, dat maakt gevoelens los bij demense! Anderzijds om ineens deze plottwist. Zien we daar op 09:24 ineens Nick Griffin van de British National Party zeggen dat het een "unholy alliance of leftist, capitalists and zionist supremacists" is die deze misere veroorzaakt. En ook in de beschrijvende tekst onder het filmpje staat te lezen: "The Left, mainly orchestrated by Zionist interests, is destroying our countries from the inside." Sja, das dan weer jammer. Nog meer gevoelens dus. En dan nog op het einde een Zweedse, rand-psychotische terminale joodse Stockholm Syndroom-patient, die aangeeft dat joden een sleutelrol zullen vervullen in dit multicul-projectje. Man man man, is het al tijd voor ons lithium-shot?

Reaguursels

Inloggen

Gelukkig heb ik geen kinderen op deze wereld gezet en ben ik reeds de pijp uit als de baardapen hier de macht grijpen, maar wat laten we ons, de mensen die WEL ontwikkeld zijn, gemoedelijk naar de slachtbank die islam heet afvoeren.

Murk Ratte | 12-11-15 | 20:46

WAAROM GEENSTIJL, WAAROM plaatsen jullie geen oproep voor het grote protest tegen het vluchtelingenbeleid van de regering, op zondag a.s. in Den Haag???

Met zoveel volgers en zoveel mensen die hier tegen de huidige aanpak zijn van onze 'leiders' kan dit echt enorm nuttig zijn. Sterker nog, het is dé kans om nu in actie te komen.

90% van alle reaguursels gaan over onvrede en velen vragen zich af wat ze kunnen doen...

Begin nou eens met een massale opkomst bij een groot protest. Als we daar met een miljoen mensen staan, dan wordt het toch godverdomme een keer duidelijk??

www.facebook.com/Landelijke-Demonstra...

Kom achter je PC uit en doe een keer echt iets voor je land.

defrikandel | 12-11-15 | 02:58

"Ignore the words and watch the actions"
"By their friuits you shall know them"

We kunnen stemmen wat we willen, en ieder EU land heeft wel een Geert Wilders, maar ondertussen gebeurd er helemaal NIKS..... Omdat we te maken hebben met een agenda....(Om uiteindelijk..... onze ziel te testen).... Ja, ik geef toe.... Keiharde waarheid is niet voor iedereen......

The bra | 11-11-15 | 23:41

Beetje jammer dat ~ de helft van de footage is misplaatst. Als in, verkeerde locaties erbij, context doet er her en der wel toe.
Doet overigens niet af aan 't feit dat er wel degelijk problemen zijn met migratie, die soms net iets te makkelijk onder 't tapijt worden geveegd. Mja, om dan maar alle immigranten aan de hand van dit soort filmpjes te moeten haten (of whatever je 't noemen wil...).....

Stel je voor je dat je de programma's op SBS6, PVV-tokkies en ander gespuis als represantief voor NL zou neerzetten. Dan zagen we dr ook niet zo mooi uit.

StoereHenk | 11-11-15 | 21:52

Graaf van Egmont | 11-11-15 | 01:34
Damn! Een wat onbeholpen vraag van mij. Ik wil u oprecht kracht en gezondheid wensen.

Bill Cosby | 11-11-15 | 21:34

Indrukweekend filmpje, dat wel. En ja, we zitten midden in een invasie, grootendeels nog geweldloos. Dat wel. Maar voor hoe lang nog? 5 jaar? 10 jaar? Ik weet het niet. Ik wet wel dat de PVV ook gene oplossing is. Dit kunnen pas wat in najaar 2017 iets betekenen, mits goed uitslag bij de verkiezingen uiteraard. Da's nog 2 jaar !!! Enig idee hoeveel moslimse migranten er dan al zijn binnengekomen alhier? Veel te veel, dus veel te laat. Nee, het zal eerder moeten, Echt waar. Dit kabinet MOET zsm vallen om PVV mogelijk te kunnen maken, zodat in ieder geval de grenzen dicht kunnen gaan en we kunnen gaan beginnen met puinruimen en die gasten retour afzender te sturen. Niet goedschiks, dan desnoods kwaadschiks.
Ik lees ook berichten over hongerstakende "vluchtelingen" die ontevreden zijn?!?! WTF ?!?! Moeten ze in hun eigen land doen om hun eis op een beter leven kracht bij te zetten. Eens zien hoeveel effect zou hebben. Echt, dit land (en eigenlijk heel Europa) is gek geworden.

RaymyJanssen | 11-11-15 | 21:27

Belo, ik snap je punt maar je kan het ook anders bekijken. Jij stelt dat de Duitsers de Joden nu weer naaien door allemaal joden haters naar Europa te halen. Je kan het ook zo bekijken dat de Joden, Christenen en moslims tegen elkaar uitspelen. Verdeel en heers...
Door de grote vloed van moslims verzwakken de van oorsprong christelijke, witte samenlevingen en historisch gezien hadden Joden altijd het meest te vrezen van de witte christelijke Europeaan.

drollewupper | 11-11-15 | 19:16

Het probleem met de islam is dat de islam moslims gevangen houdt in een imperialistische onderwerp en exploiteer apartheidscultuur, en het probleem met de westerse cultuur is de grote invloed daarop van de politiek correcte zwakzinnigheid die het kom-maar-binnen en schaf-ons-maar-af propageert, en die daarbij speciaal de islam knuffelt en islamkritiek demoniseert. De combinatie van de twee geeft het stap voor stap verschijnen van een oorlog en politiestaat.

notamused | 11-11-15 | 19:06

Auteur en journalist Roy Beck doet hier een dappere poging om het probleem van de immigratie en wereldarmoede uit te leggen: www.youtube.com/watch?v=LPjzfGChGlE

Blondendom | 11-11-15 | 19:02

-weggejorist-

drammerd | 11-11-15 | 18:35

-weggejorist-

drammerd | 11-11-15 | 18:27

Ik snap er niks meer van, ik dacht dat Geenstijl pro zionisme was.

McStuiver | 11-11-15 | 18:09

Voor de derde keer in een eeuw weet Duitsland Europa te vernietigen; in de hele eu zijn er overlopers. Waar Europa ooit een land was waar vrouwen wilden wonen, wordt het nu een horror verhaal waar politici enablers zijn. We zijn ten prooi gevallen aan misogyne mannen van de vermogende vvd en de rijkelui's kinderen van de PvdA.
We mogen ons niet bewapenen en we mogen er niets van vinden want de politie infiltreert bij de dapperen en het OM speelt big brother op internet. Verzet wordt de bevolking ontzegt. Ik zeg: Die PVV gaat heel groot worden.

belo | 11-11-15 | 18:01

@Gifkikkert
Het is een demografisch feit dat iedereen kan uitrekenen dat bij deze massale instroom van vooral moslims plus zij die later nog via gezinshereniging hier naar toe zullen komen met daarbij ook nog eens het veel hogere geboortecijfer in verhouding tot de autochtonen, het slechts een kwestie van tijd zal zijn voordat de moslims in Nederland en in Europa de meerderheid zullen zijn en via democratische weg de islamitische wetgeving, de Sharia, in kunnen voeren. Maar ja, voor jullie is het toch 'na ons de zondvloed', dus waarom zou je je druk maken over de generaties naar ons hé? Gewoon lekker verder slapen...

Blondendom | 11-11-15 | 17:47

Suubi Musajja | 11-11-15 | 15:39
Slachtofferrol retoriek a la Tofik Dibi. Die kennen we al. Trapt niemand meer in.
Je ontkent dat de EU-inwoners, christenen, joden ja ... eigenlijk iedereen die niet-islamitisch is, de zondebok is.
De vergelijking van moslims met WO2 joden verenoflood.nu/voor-wie-vindt-dat-mosl... .. met je 'andere zondebok'.. gil en brul het zo hard je wilt. Niemand, echt niemand, neemt dat nog serieus.
Je maakt jezelf belachelijk 'beyond imigination'.

gaffelbaard | 11-11-15 | 17:39

De duitsers roepen dat ze vluchtelingen wel -moeten- nemen omdat hun geschiedenis nogal twijfelachtig is. (goedmaken wat onze grootouders gedaan hebben enzo) Maar ziet dan niemand dat ze weer de joden verschrikkelijk n a a i e n met die tsunami van christen en joden haters? (eigenlijk alles behalve moslim haters)

weetutniemeer | 11-11-15 | 17:39

@notamused | 11-11-15 | 16:27

Precies dat, ja !

Blondendom | 11-11-15 | 17:30

De immigratie zou goed zijn voor onze economie. Maar wat te denken van CBS cijfers waaruit blijkt, dat de circa 2.3 miljoen mensen uit niet Westerse landen die de afgelopen 50 jaar naar Nederland kwamen een negatieve balans hebben opgeleverd. De immigratie heeft ons land gemiddeld € 3.000 per 2.3 miljoen deurkloppers gekost. Opa Jan en oma Truus zouden bij het horen van dit cijfer van schrik door de eigen poep gaan wentelen, een luiertje extra had er dan toch wel afgekund ?
Maar ondanks deze cijfers blijven vaak door de overheid mee gesubsidieerde hulporganisaties u met leugens bestoken. Leugens die u slikt, omdat u niet de moeite neemt zich eens te verdiepen in wat de problematiek van deurkloppers feitelijk inhoudt en gelooft in de valse publiciteit die in bakken dagelijks over u wordt uitgestort.
De deurkloppers die bij ons aankomen zijn voor het merendeel laag of niet opgeleid. En zitten er mannen of vrouwen tussen met een hoog aantoonbaar opleidingsniveau, dan is ons land slechts een tussenstation en vertrekken zij nadat zij “op adem ” gekomen zijn. Ons land blijft zitten met een groep mensen die nauwelijks of niet intergreerbaar zijn en laten wij wel zijn, hebben wij er daar al niet ruimschoots genoeg van ? De WW of andere vorm van steun lonkt en de groep die de lasten op moet brengen slinkt. Van niet EU-burgers in ons land, inclusief de westerse allochtonen die veelal wel werk hebben, werkt minder dan 50%, terwijl van de overige ingezetenen 77 procent werkt. Van de Somaliërs in Nederland zit 70 procent in de bijstand. Gastarbeiders uit Marokko en Turkije werden geselecteerd op een laag opleidingsniveau en tot op de dag van heden hebben wij daar als gemeenschap last van.
In landen als Australië, Nieuw Zeeland, Canada, de VS worden deurkloppers via een puntensysteem mede toegelaten op basis van wat zij voor het land kunnen betekenen. Dit geldt niet voor Nederland, dus moet de bevolking ervan overtuigd raken dat deurkloppers per definitie zielig zijn, om de politiek een reden te geven de steeds grotere chaos in plaatsen met asielzoekerscentra nog enigszins controleerbaar te houden. Zorg er dus voor dat er een stel domme Nederlanders rondlopen die geloven in de bagger en leugens die de MSM over ons uitstorten en je hebt in ieder geval een basis.

Blondendom | 11-11-15 | 17:28

In de toekomst zal iedereen zich afvragen hoe het toch mogelijk was dat Nederland zich zo gewillig naar de slachtbank liet leiden.
Landverraad is wel het minste waar politiek correct Nederland zich schuldig aan maakt.

wooky | 11-11-15 | 17:12

Donderdag even een paar minuutjes vrij maken voor dit filmpje in Studio PowNed, of komt Rutger dan niet aan zijn minutes of fame

El Muñeco | 11-11-15 | 17:10

Donderdag even een paar minuutjes vrij maken voor dit filmpje in Studio PowNed, of komt Rutger dan niet aan zijn minutes of fame

El Muñeco | 11-11-15 | 17:10

Marxisme en het Bolsjewisme zijn van oorsprong Joodse bewegingen. Marx, Lenin, Trotsky,Bela Kun, Rosa Luxebourg en Emma Goldman waren allemaal van Joodse afkomst en staan aan de basis van het multi cultureel denken.
Kan Geenstijl wel net doen of het niet zo is maar de feiten bewijzen het ongelijk van Geenstijl.

drollewupper | 11-11-15 | 17:05

Blondendom | 11-11-15 | 15:43 Dat is heel goed gezien van meneer Greenfield. Je ziet het bijna avond aan avond in DWDD en PAUW. JOOP kan er ook wat van. En de NRC. Groen Links. D66. Allemaal mensen die zich geweldig achten met hun zieligheidsnarcisme en knuffelislam, en die in De Vluchteling het ideale zorgobject gevonden hebben, en die verder onmiddellijk ‘De Nazi’ ontdekken in elk beetje islamkritiek. De moderne cultuur is mogelijk geworden door eeuwenlange forse kritiek op het christendom. En was die kritiek er niet geweest, dan stierven er nu nog andersdenkenden op de brandstapel. De islam heeft nooit een dergelijke correctie meegemaakt, en heeft eigenlijk altijd meteen alle critici afgemaakt. Eigenaardig is dan dat tegenwoordig met de massaimmigratie de islam praktisch kritiekloos wordt binnengehaald. Men weet blijkbaar niets van de eigen geschiedenis. Men weet niet hoe de moderne cultuur ontstaan is. En men heeft geen flauw idee wat islam is. En dit onbenul gaat ons heel veel ellende brengen.

notamused | 11-11-15 | 16:27

Daniel Greenfield heeft een mooi commentaar geschreven over de linkse idioterie: "I've written before that a lot of the social justice causes are really just narcissism. The "rights selfie" in which activists are lovingly photographed weeping over some issue is the absolute nadir of this phenomenon. People taking their own pictures as a narcissistic display of how much they care.
There's no serious interest on the part of the pro-migrants here in grappling with what's really going on in Syria. Or who the migrants really are. They want to show off their moral outrage. This is just politicised narcissism, which is what drives most of the social justice activism these days. it is anti-intellectual self-indulgent narcissism. Among Leftists and multiculturalists, it is a strange mix of smugness and fear. When everyone agrees, it's a cosy feeling of shared moral and intellectual superiority (we are smarter and better"

Blondendom | 11-11-15 | 15:43

@Godsammekraken | 11-11-15 | 02:41
Je hebt het dus over een groep mensen met slechte genen ("inteeltpaupers"), een verkeerde religie ("gedegenereerde ideologie"); een groep mensen die we eigenlijk zouden moeten uitroeien ("nuclear zionisme" als eindoplossing). Opnieuw na een economisch lastige tijd; hetzelfde fascistische verhaal - een andere zondebok. Je bent afschuwelijk.

Suubi Musajja | 11-11-15 | 15:39

Bah, ben helemaal verdwaasd na het kijken van deze docu. Ik heb als een zombie achter de compu gezeten, wat zal er een ellende gaan komen. Arm West-Europa.

marielle | 11-11-15 | 15:33

Ik ben oprecht benieuwd waar het waanbeeld vandaan komt dat Europa zonder een multiculturalistische transformatie niet overleeft. Wie heeft dat bedacht? Waarom zou dat zo zijn? En waarom hoor ik er nooit inhoudelijke argumenten voor?

His Lordship | 11-11-15 | 15:29

-weggejorist-

Hawk08 | 11-11-15 | 14:54

-weggejorist-

Hawk08 | 11-11-15 | 14:54

GifKikkert | 11-11-15 | 12:54
Blablabla
Moralistisch links gelul.
Lijkt allemaal heel erg nobel en menslievend.
En dan aan het einde dat je liever NLers uitzet om plaats te maken voor moslims. (daar gaat je vredelievend gutmensch betoog)

Ik denk dat je zelf je eigen kind nog zou verkopen als dat de belangen van je gutmensch-profiel zou dienen. ...

gaffelbaard | 11-11-15 | 14:17

@GifKikkert | 11-11-15 | 11:55
Wat we vroeger anderen aandeden rechtvaardigt onze zelfvernietiging niet.

Mart Smits II | 11-11-15 | 14:15

@wallenberg | 11-11-15 | 10:33
Wij hebben geen last van immigranten, wij hebben last van de fascistische islam en dus de aanhangers van de fascistische islam.

Het gaat dus niet om mensen, maar om een walgelijk ideologie, en een walgelijk ideologie aanhangen doet men zelf, eigen keuze dus, en diegenen die kiezen om een fascistische ideologie aan te hangen, veroorzaken overal en altijd problemen en ellende, die zijn wat mij betreft niet welkom.

Kortom, wie de fascistische islam aanhangt, heeft helemaal niks in het vrij en democratisch westen te zoeken, laat ze maar naar Saudi-Arabië gaan "vluchten". Dat is de beste oplossing voor iedereen, het bespaart ons allemaal onnodige ellende en gezeik op de lange termijn.

De islam moet verboden worden.

Wonderful-Life | 11-11-15 | 14:03

GifKikkert | 11-11-15 | 12:54 Je verkeert in de waan te denken dat het met islamkritiek over moslims gaat. Maar het gaat over islam. En islam is iets anders dan moslims. Bijvoorbeeld, ben jij een aanhanger van de moderne rechtsstaat, de vrijheid van meningsuiting, de gelijkwaardigheid van man en vrouw, de scheiding van kerk (moskee) en staat, de scheiding der machten, de openheid voor wetenschap, de vrije expressie in de kunsten, de openheid voor andere culturen, enzovoort. Als je antwoord ‘Ja’ is, dan heb je een groot probleem met de islam. Want de islam ondersteunt niets van het genoemde en breekt het af zodra het daartoe de kans krijgt. En de kans is groot dat het in ieder geval gaat proberen al het genoemde af te breken, omdat tegenwoordig de moslims massaal binnenkomen, omdat te verwachten is dat daarna de familie van die moslims binnenkomt, en omdat de islam hoge geboortetallen voorschrijft als wapen in de heilige strijd voor islamisering. Wat dan betekent dat op dit moment toestanden als in Syrië nog niet zichtbaar zijn in Nederland. Maar dat wel de kans groot is dat we dergelijke toestanden gaan meemaken twee of drie generaties verder. Temeer omdat er vanuit de ultrarijke oliestaten heel veel drang is om de islamisering te financieren, wat betreft bijvoorbeeld de bouw van honderden moskeeën. Op deze manier faciliteert de moderne open samenleving een uitgebreide subcultuur die bol staat van drang om die moderne open samenleving te vernietigen.

notamused | 11-11-15 | 13:31

Repost.. kapt af op een kleiner dan teken lijkt het...

@GifKikkert | 11-11-15 | 12:54
Siert je dat je je zo inzet!
Een van mijn beste vrienden is Moslim, afkomstig uit die contreien. We praten veel, discussieren, fel, maar met respect. We hebben onze verschillen. Maar er is begrip beiderzijds.
En ja ik woon hier in het zuiden, maak wel eens een praatje met asielzoeker. We hebben AZC's in Budel, Weert, Baexem, Echt. Allemaal op ca 25km van mijn woonplek.

Ik lees de nuance in je verhaal. En ja helemaal gelijk, die is er ook.
Maar ik geef gewoon toe, ik ben in de basis gewoon conservatief. Het zijn beste mensen, veelal. Die beste mensen geef ik volledig recht op een mooi prettig goed leven. Maar niet (allemaal) hier.
Multiculturele samenleving is niet mijn dingetje. Ja het is een feit. Ik moet er mijn leven in leiden. Prima ik zoek mijn weg.
Ik geloof niet in het samen op een hoop klei zetten van ratjetoe aan diversiteiten, culturen en religies.
De idealen er om heen zijn mooi, toegegeven.
Maar de praktijk wijst wat anders uit. Wrijvingen, spanningen.
Een land heeft baat bij een dominante populatie, die is cultuur bepalend, intrinsiek onderdeel van het land, die geeft richting. Geeft eenheid, binding. De subpopulaties moeten vooral sub blijven, onderdeel van de dominante populatie. Met recht op hun kenmerken en invloeden.
Echter zodra, door onbegrensde immigratie, deze populaties elkaar in grootte benaderen ontstaat er die spanning en wrijving. Zie je seggregatie in de samenleving. Hen en zij groepen. Witte wijken, zwarte wijken.
Birds of a feather flock together!
Daar zit niet alleen afgunst of onmin achter, maar het is ook deels hoe het werkt!

Kan ik mij nog meer inleven in de situatie zij jij schetst? Ja. Kan ik. Ik zal de nuance zien. Maar dat neemt mijn gedachtengang niet weg in hoe ik de samenleving zie.
Anderzijds vind ik ook dat jij van uit jouw positie je meer mag inleven in de kritieken en negatieve zaken die ook onderdeel zijn van dit geheel.
Het is mooi als jouw ervaringen louter positief zijn. Maar net zo als mijn persoonlijke interacties niet model staan voor het geheel zijn de jouw het ook niet.

Laten we zeker samen constateren dat het een complex geheel is. De nuance ontbreekt vaak.
Let wel dat de overheden, nationaal, EU etc niet in staat zijn deze situatie adequaat aan te pakken, leidt alleen maar tot meer zwart wit verhoudingen, minder nuance en uiteindelijk god weet wat..

En alle idealen tenspijt; onredelijke barmhartigheid leidt niet tot duurzame gastvrijheid!

iustus | 11-11-15 | 13:19

@GifKikkert | 11-11-15 | 12:54
Siert je dat je je zo inzet!
Een van mijn beste vrienden is Moslim, afkomstig uit die contreien. We praten veel, discussieren, fel, maar met respect. We hebben onze verschillen. Maar er is begrip beiderzijds.
En ja ik woon hier in het zuiden, maak wel eens een praatje met asielzoeker. We hebben AZC's in Budel, Weert, Baexem, Echt. Allemaal op <25km van mijn woonplek.

Ik lees de nuance in je verhaal. En ja helemaal gelijk, die is er ook.
Maar ik geef gewoon toe, ik ben in de basis gewoon conservatief. Het zijn beste mensen, veelal. Die beste mensen geef ik volledig recht op een mooi prettig goed leven. Maar niet (allemaal) hier.
Multiculturele samenleving is niet mijn dingetje. Ja het is een feit. Ik moet er mijn leven in leiden. Prima ik zoek mijn weg.
Ik geloof niet in het samen op een hoop klei zetten van ratjetoe aan diversiteiten, culturen en religies.
De idealen er om heen zijn mooi, toegegeven.
Maar de praktijk wijst wat anders uit. Wrijvingen, spanningen.
Een land heeft baat bij een dominante populatie, die is cultuur bepalend, intrinsiek onderdeel van het land, die geeft richting. Geeft eenheid, binding. De subpopulaties moeten vooral sub blijven, onderdeel van de dominante populatie. Met recht op hun kenmerken en invloeden.
Echter zodra, door onbegrensde immigratie, deze populaties elkaar in grootte benaderen ontstaat er die spanning en wrijving. Zie je seggregatie in de samenleving. Hen en zij groepen. Witte wijken, zwarte wijken.
Birds of a feather flock together!
Daar zit niet alleen afgunst of onmin achter, maar het is ook deels hoe het werkt!

Kan ik mij nog meer inleven in de situatie zij jij schetst? Ja. Kan ik. Ik zal de nuance zien. Maar dat neemt mijn gedachtengang niet weg in hoe ik de samenleving zie.
Anderzijds vind ik ook dat jij van uit jouw positie je meer mag inleven in de kritieken en negatieve zaken die ook onderdeel zijn van dit geheel.
Het is mooi als jouw ervaringen louter positief zijn. Maar net zo als mijn persoonlijke interacties niet model staan voor het geheel zijn de jouw het ook niet.

Laten we zeker samen constateren dat het een complex geheel is. De nuance ontbreekt vaak.
Let wel dat de overheden, nationaal, EU etc niet in staat zijn deze situatie adequaat aan te pakken, leidt alleen maar tot meer zwart wit verhoudingen, minder nuance en uiteindelijk god weet wat..

En alle idealen tenspijt; onredelijke barmhartigheid leidt niet tot duurzame gastvrijheid!

iustus | 11-11-15 | 13:18

@GifKikkert | 11-11-15 | 12:54
Siert je dat je je zo inzet!
Een van mijn beste vrienden is Moslim, afkomstig uit die contreien. We praten veel, discussieren, fel, maar met respect. We hebben onze verschillen. Maar er is begrip beiderzijds.
En ja ik woon hier in het zuiden, maak wel eens een praatje met asielzoeker. We hebben AZC's in Budel, Weert, Baexem, Echt. Allemaal op <25km van mijn woonplek.

Ik lees de nuance in je verhaal. En ja helemaal gelijk, die is er ook.
Maar ik geef gewoon toe, ik ben in de basis gewoon conservatief. Het zijn beste mensen, veelal. Die beste mensen geef ik volledig recht op een mooi prettig goed leven. Maar niet (allemaal) hier.
Multiculturele samenleving is niet mijn dingetje. Ja het is een feit. Ik moet er mijn leven in leiden. Prima ik zoek mijn weg.
Ik geloof niet in het samen op een hoop klei zetten van ratjetoe aan diversiteiten, culturen en religies.
De idealen er om heen zijn mooi, toegegeven.
Maar de praktijk wijst wat anders uit. Wrijvingen, spanningen.
Een land heeft baat bij een dominante populatie, die is cultuur bepalend, intrinsiek onderdeel van het land, die geeft richting. Geeft eenheid, binding. De subpopulaties moeten vooral sub blijven, onderdeel van de dominante populatie. Met recht op hun kenmerken en invloeden.
Echter zodra, door onbegrensde immigratie, deze populaties elkaar in grootte benaderen ontstaat er die spanning en wrijving. Zie je seggregatie in de samenleving. Hen en zij groepen. Witte wijken, zwarte wijken.
Birds of a feather flock together!
Daar zit niet alleen afgunst of onmin achter, maar het is ook deels hoe het werkt!

Kan ik mij nog meer inleven in de situatie zij jij schetst? Ja. Kan ik. Ik zal de nuance zien. Maar dat neemt mijn gedachtengang niet weg in hoe ik de samenleving zie.
Anderzijds vind ik ook dat jij van uit jouw positie je meer mag inleven in de kritieken en negatieve zaken die ook onderdeel zijn van dit geheel.
Het is mooi als jouw ervaringen louter positief zijn. Maar net zo als mijn persoonlijke interacties niet model staan voor het geheel zijn de jouw het ook niet.

Laten we zeker samen constateren dat het een complex geheel is. De nuance ontbreekt vaak.
Let wel dat de overheden, nationaal, EU etc niet in staat zijn deze situatie adequaat aan te pakken, leidt alleen maar tot meer zwart wit verhoudingen, minder nuance en uiteindelijk god weet wat..

En alle idealen tenspijt; onredelijke barmhartigheid leidt niet tot duurzame gastvrijheid!

iustus | 11-11-15 | 13:18

@GifKikkert | 11-11-15 | 11:55
Het verschil is dat we de last van religie al achter ons hebben gelaten, waardoor we nu de vrijheid kennen zoals het nu is. Islam daarentegen...
Jij zegt dus omdat het christendom vroeger ook voor veel ellende heeft gezorgd, dat we islam en de achterlijkheid ook maar moeten tolereren?
En omdat er overal ter wereld ghetto's zijn moeten we het maar tolereren dat blanken verkracht en bedreigd worden in de ghetto kalifaten van islam?

Cultuur.Barbaar | 11-11-15 | 13:14

notamused | 11-11-15 | 12:48

Gaarne gedaan.
Klassiek optreden van Broder in dat interview overigens. Lees vooral het boek waar het gesprek over gaat: 'Kritik der reinen Toleranz'. Het plaatst de huidige wegkijkhouding in Duitsland in helder perspectief. Geforceerd in stand gehouden, al in het onderwijs opgedrongen schuldgevoel ligt aan de basis van alle misère. Merkel is slechts één exponent van deze ongezonde cultuur.

De Vrijlansier | 11-11-15 | 13:01

Iedereen die bereid is zich breder te informeren dan alleen de Nos, De volkskrant, Trouw, Nieuwsuur en noem ze allemaal maar op... weet dit allang.
Ik heb al die fragmenten al gezien maar ja, alles achter elkaar.... da's toch weer schokkend.
Dit zou verplicht op de NPO moeten worden uitgzonden... als in "het nieuws, van alle kanten"....
Ik vrees dat dat nooit gaat gebeuren.. maar dat maakt het nog gruwelijker..
Men had het kunnen weten.... maar men blijft liever een naar de afgrond wandelende luchtfietser met hoge idealen...
De doodssmak wordt er niet anders van..

mijn-idee | 11-11-15 | 12:59

@iustus | 11-11-15 | 12:14
Als je in je eerdere bijdragen blijk geeft van op z'n zachts gezegd sympathie voor de boodschap uit iets wat overduidelijk een propagandafilmpje is dan zijn kwalificaties als "dom" en "naïef" niet heel ver naast de werkelijkheid.
Daarbij ben ik niet degene die problemen wegwuift. In tegendeel; in plaats van wegwuiven geef ik 's avonds Nederlandse les aan een groepje immigranten. Geheel vrijwillig (al gaat het gerucht dat we met kerst een VVVbon krijgen). Ik hoor de verhalen. Ik zie de hoop en vooral de wil om hier te werken en iets te maken van hun leven. En met mij werken er vele mensen aan het oplossen van potentiële problemen, voordat ze ontstaan. Wij trachten uitsluiting; werkloosheid en armoede te voorkomen.
Ik geef toe; het voelt de laatste maanden als dweilen met de kraan open; want tegenover elk positief beeld dat ik ze van Nederland wil meegeven staan de schreeuwtokkies die niet verder komen dan "Rot op". Dat is het beeld dat ze van zichzelf laten schetsen in de media. En geen "gematigde PVVer" te vinden die dat beeld wil ontkrachten. Het doet het vermoeden reizen dat er geen "gematigde PVVers" zijn. Het wordt steeds lastiger om uit te leggen waarom Nederland ooit bekend stond als open, tolerant en verdraagzaam, en dat zij als nieuwkomers zich ook zo zouden moeten gedragen. Die schreeuwers, die zijn erger dan wegwuivers; zij veroorzaken immers tweespalt, verspreiden angst en haat waartegen lastig op te boksen is. Daarbij zetten ze een voorbeeld neer waarvan veel nieuwkomers zouden kunnen denken "oh, zo gaat dat hier dus". Daarmee creëren de xenofoben juist de problemen waar ze zelf zo bang voor zijn. En als je dat niet ziet, dan noem ik ook dat dom en naïef.
Maar ben je zélf inmiddels al met wat vluchtelingen gaan praten? Heb je je inmiddels al verdiept in de mensen waarover het hier gaat? Want deze discussie voortzetten heeft verder bar weinig zin zolang jij je beeld blijft bepalen aan de hand van extreem links of extreem rechts-propagandafilmpjes die je aantreft in de media. Want je verraad jezelf als je het hebt over "ze" en niet begrjpt dat de meeste vluchtelingen nou juist hun land verlaten omdat die "ze" waarover je het hebt het hele land in puin aan het schieten zijn. Niet elke moslim is een potentiële terrorist; net zoals niet elke PVVer een fascist is. En niet iedereen die hier binnenkomst is "welkom". De meesten krijgen dan ook geen permanente verblijfsvergunning. Maar als je je gedraagt, hier wil werken en bijdragen aan de samenleving dan is er wat mij betreft gewoon plek voor je. Of je nou moslim bent, jood, christen of atheïst. Misschien zelfs wel meer plek dan voor een uitkeringstrekkende rechtsautochtoon met niet veel meer dan een grote bek en een hekel aan moslims.

GifKikkert | 11-11-15 | 12:54

notamused | 11-11-15 | 11:29

Aan uw mooie lijst wil ik nog graag de naam van Henryk M. Broder toevoegen, publiceert naast boeken over de ons maar al te bekende heikele onderwerpen o.a. in Die Welt en op de webstek Die Achse des Guten. Behalve goed geïnformeerd en formuleerscherp is hij nog geestig ook.

De Vrijlansier | 11-11-15 | 12:31

Lees Albert Pike er maar even op na. Het scenario ontvouwt zich waar je bij staat. Alleen bange naïevelingen durven dat nu nog te ontkennen.

Makro777 | 11-11-15 | 12:28

@GifKikkert | 11-11-15 | 12:12
Joh, blijf maar vooral onzin uit je nekharen lullen, ooit zul je ook moeten erkennen dat je een enorme sukkel bent. Discussiëren met een sukkel als je heeft dus helaas geen zin, dat is verspilling van mijn kostbare tijd.

De tijd zal je leren, alleen dan ben je te laat, maar goed, ies ook natoer, domme mensen als je zullen vroeg of laat de islamitische peop moeten eten. Alvast, eet smakelijk, ik gun je het van harte, want domme mensen als je verdienen niet beter.

Wonderful-Life | 11-11-15 | 12:28

GifKikkert | 11-11-15 | 11:55 Volgens mij heb je volstrekt niet de moeite gedaan om ook maar één van de bronnen te raadplegen waar ik op wijs. En dat suggereert dat je een soort sektariër bent, iemand die immuun is voor wat voor argument dan ook dat afwijkt van de eigen absolute waarheid. Maar goed, nog een poging. Je hebt het bijvoorbeeld over de kruistochten. Die begonnen pas na drie eeuwen islamitische terreur jegens de Helleens-christelijke wereld (bron: Bill Warner). Je hebt het over allemaal zonden van het christendom. Die zonden zijn erkend, men is daarvoor door het stof gegaan, er zijn bibliotheken over vol geschreven. Echter gelijksoortige literatuur over de islam bestaat niet, en bestaat het wel dan worden de auteurs ervan bedreigd met de dood en moeten zij 24/7 beschermd worden. Probeer eens een tijdje mensenrechtenactivist te zijn in bijvoorbeeld Pakistan. En schrijf dan over je belevenissen een wekelijks collumn in de NRC bijvoorbeeld. Als ze die willen plaatsen tenminste. Want voor de NRC mag je alles zeggen over de islam, als het maar in de trant is van religie van de vrede. Trouwens wat betreft de vergelijking christendom en islam: Jezus had drie jaar een openbaar leven en sprak over naastenliefde en genas zieken en werd uiteindelijk vermoord door de toenmalige Romeinse dictatuur. Mohammed begon in Medina een carrière als rover en moordenaar en werd daar heel populair mee, vooral omdat hij de buit deelde met zijn trawanten en volgelingen. ‘Religie is opium voor het volk.’ Dat is van Marx. Op basis van marxistische ideeën zijn tientallen miljoenen christenen vermoord en zijn heel veel cultuurschatten vernietigd. Je hebt het over het lezen van boeken. Over de islam als totalitaire ideologie die in 14 eeuwen 270 miljoen andersdenkenden heeft vermoord en diverse culturen heeft vernietigd, daarover verschijnt steeds meer. Zie de bronnen die ik noem.

notamused | 11-11-15 | 12:21

@GifKikkert | 11-11-15 | 10:07
Daar waar ik op ironische wijze je opmerking ter sprake stelde meen jij te moeten aanvallen door te smijten met termen als dom en naïef. Mijn ervaring zegt altijd dat mensen die de persoon aanvallen of kleineren beseffen dat hun argumentatie rammelt. Een uitvlucht dan is de 'boodschapper' aanvallen. Dan lijkt het wel of hetgeen de persoon verkondigd minder valide is.

Goed, tegen beter weten in, maar natuurlijk heb je gelijk als je stelt dat PVV-ers zaken roepen dat niet geldt voor allen. Zo zijn ook niet alle Moslims slecht. Bijlange na niet. Echter, we mogen niet vergeten dat ze afkomstig zijn uit een fundamenteel andere cultuur, vaak nog onder het juk van hun Islam dogma's. Eer dat er sprake is van een evenwichtige integratie zijn we decennie verder.

Daarbij is het niet zo dat er geen hier mogen komen. Het is wel de mate waar in dat nu gebeurd. Het geeft Europese samenlevingen niet de tijd en ruimte dit te absorberen.
Indien deze islam gefundeerde cultuur een bepaalde kritische massa bereikt zullen ze zaken gaan opeisen vanuit hun achtergrond. Ook de destructieve krachten die zich tussen hen bewegne zullen dat stimuleren.
Waardoor onze manier van denken en leven steeds meer onder druk komt te staan.
Islam is een facistische onderdrukkende falende cultuur die na de vroege middeleeuwen niets dan haat heeft voortgebracht.

Door deze mensen in grote getale binnen te halen nemen we ook al die problemen mee.

Dit filmpje, gemonteerd en wel, is illustratief, maar niet uitputtend in stellen dat het allemaal ellende is.
Daarentegen is het wel een duidelijk signaal dat de bewegingen die plaats vinden niet positief zijn.

Jij mag dat wegwuiven, je mag dat anders zien. Prima. Respecteer ik. Tijd zal het leren.
Hopelijk leer je ook het debat aan te gaan zonder mij als dom en naief weg te zetten. Al zie ik dat je het vaker herhaalt bij anderen. Dat heb je niet nodig. Indien wel zo zegt dat meer over jou dan over mij

iustus | 11-11-15 | 12:14

@Wonderful-Life | 11-11-15 | 11:43
Ah dus eerst insinueer je wel degelijk dat ik een moslim ben of een linkse rakker (meer smaken zijn er blijkbaar niet). Als ik jou daar rechtstreeks op aanspreek ga je ineens schelden en terugkrabbelen met een weinigzeggend semantische betoog?
Je gebruikt daarbij dezelfde drogreden als Greet; namelijk dat het je niet gaat om de moslims maar om de islam. Dat is een false tegenstelling. Ben jij nou daadwerkelijk zo dom dat je daar in trapt? En niet snapt dat de islam alleen maar bestaat bij de gratie van moslims (zonder moslims geen islam, zonder islam geen moslims). Je daartegen verzetten is per definitie verzet tegen moslims. Daarbij dicht jij me wederom denkbeelden toe die ik niet heb; hou daar eens mee op. Ik tolereer helemaal geen fascisten; geen moslimfascisten en ook geen scheldende schreeuwende ultrarechts-fascisten als jij. Want als je echt geen fascist zou zijn dan zou je weten dat "de moslim" niet bestaat. En dat je mensen niet moet beoordelen op wat ze geloven maar op wat ze doen. Dan zou je je net zo hard verzetten tegen het geweld van anderen fascisten als Pegida of de Volksunie of de opruiende taal van Greet in de tweede kamer. Maar jij, jij hebt alleen een hekel aan moslims. Xenofoob.

GifKikkert | 11-11-15 | 12:12

@ Cultuur.Barbaar | 11-11-15
En je staat er naar te kijken en je komt zelf niet eens verder dan stemmen op een blonde lutser

De gezellige Syrier | 11-11-15 | 11:57

@Cultuur.Barbaar | 11-11-15 | 11:30
"De werkwijze van de Islam door de eeuwen heen"
Ok, eens even kijken; we hebben de kruistochten, de inquisitie; beeldenstorm; vervolging en massaslachtingen van "heidenen"; vervolging van katholieken; vervolging van Joden; massale verkrachtingen van kinderen door "geestelijken"; ondergeschiktheid van de vrouw aan de man; vervolging van homoseksuelen; en een sterke invloed op het landsbestuur van de meeste "ontwikkelde" landen. Allemaal met dat religieuze sprookjesboek van ze onder de arm. Hel; bij het maken van wetten en het beëdigen van bestuurders wordt het er nog steeds bij gehaald. Oh fuck; verkeerde boek; dit gaat over het Christendom. Religie is opium voor het volk. Vooral de mensen met wie het niet zo goed gaat houden zich er aan vast. Demagogen gebruiken het om het volk voor zich te winnen. Dit is altijd al zo geweest; en totdat religie helemaal uitsterft zal het ook altijd wel zo blijven. En dan vinden de demagogen wel weer iets anders. Nationalisme bijvoorbeeld.
En ja, de onderste groepen in de samenleving leven vaak in Ghetto's. Kijk maar naar Praag in de jaren '30 en '40; de "jodenwijken" en de Jordaan in Amsterdam en Katendrecht in Rotterdam in de 19e eeuw. En nu nog. grote sloppenwijken bij de grote steden in Brazilië, Mexico; Afrika en Zuid-Oost Azië. De wijken met woonkazernes in de landen van de voormalige Sovjet-Unie. Daar spelen precies dezelfde problemen; die komen niet voort uit religie maar uit werkloosheid, armoede en sociale ongelijkheid. Geen moslim te bekennen daar.
Maar zo ver kan je met jouw oogkleppen op niet zien natuurlijk; jij ziet alleen moslims als het kwaad. Cultuurbarbaar, zonder enig historisch of geo-sociaal besef. Lees eens een boek man.

GifKikkert | 11-11-15 | 11:55

Vast wel eens een reporter gezien die op straat mensen gaat vragen waar China ligt (of een ander willekeurig land) en dan alleen mensen tegenkomt die totaal geen idee hebben?

Gewoon genoeg mensen vragen en de domme eruit pikken. Super simpel en gebeurd daarom ook iedere dag (ook op tv overigens).

Het mooie is natuurlijk wel dat die mensen er ook echt zijn. Er zijn gewoon hele domme mensen die het echt niet weten.

Het is dus best logisch dat als je 1 miljoen opgefokte twintigers een stuk laat wandelen dat er best een behoorlijk deel tussen zal zitten die de meest rare dingen gaan doen (en nee, dan bedoel ik niet de weird-shit die jij straks weer achter je PC gaat bekijken). Als je dat allemaal achter elkaar plakt dan ziet het er ineens uit als World War Z.

Dat neemt niet weg dat het overgrote merendeel hier niet komt als Jihadist maar echt als vluchteling (al dan niet economisch).

Overigens lijkt het me hoog tijd dat Griekenland eens zijn best gaat doen om hun grenzen, mijn grenzen, te gaan bewaken. Dat Griekse-gat kan de EU beter dichten dan met Turkije te gaan praten over de opvang daar.

EddyBee1977 | 11-11-15 | 11:51

Het is zo fucking walgelijk om weer eens de Joden hierbij te betrekken. Die hebben er werkelijk geen moer mee te maken. Bizar is dat toch, het eeuwige zionistische complot.
De Psychiater | 10-11-15 | 22:42

Heel erg eens. Zag het filmpje al eerder en betreur vooral de contraproductiviteit van dat element. Dit geeft dus alle fatsoensrakkers weer volop gratisvoorniksmunitie om iedereen die tegen de islamitische-illegaleninvasie is als fascist weg te zetten.
En bedankt hè, Nick Griffin en co. Niks geleerd, sukkels.

De Vrijlansier | 11-11-15 | 11:50

@de Kent | 10-11-15 | 22:15
Wauw jij deugt echt hard.

Makro777 | 11-11-15 | 11:50

@GifKikkert | 11-11-15 | 11:29
Idioot, lees goed wat ik schreef, er zijn 2 mogelijkheden, of je een islamitische leugenaar en bedrieger bent, of je een linkse sukkel bent, ik schreef "Als", moeilijk voor je hé, begrijpend lezen pfff..

Zo zie je maar weer hoe dom en naïef je bent, waar heb ik gezegd dat ik moslims haat, integendeel zelfs, ik vindt ze zielig en ik wil ze graag helpen door ze te bevrijden uit die islamitische ellende, want moslims zijn de slachtoffer nummer 1 van de fascistische islam, de fascistische islam die je tolereert en daarom ben je walgelijk, je tolereert een fascistische ideologie.

En als je verder begrijpend leest wat ik altijd heb geschreven, ik maak geen enkel onderscheid op basis van ras of huidskleur, voor mij is iedereen gelijkwaardig zolang men geen racistische en fascistische ideologieën aanhangt, want ik heb hekel aan racisme en fascisme, daarom heb ik hekel aan ideologieën als islam en nazi.

Wonderful-Life | 11-11-15 | 11:43

@notamused | 11-11-15 | 11:29
Hoe meer bronnen je nodig hebt om je gelijk te bewijzen; des te zwakker je betoog ogenschijnlijk is. Helemaal als je er niet in slaagt om daadwerkelijk standpunten te filteren uit de werken van de mensen die je opsomt. Je klinkt als een klimaat-scepticus die een hele lijst van pseudo-wetenschappers aandraagt om te verbloemen dat ie er niet in slaagt om met echte argumenten te komen.

GifKikkert | 11-11-15 | 11:37

@gifKikkert | 11-11-15 | 10:44
Anders lees je jezelf eens in m.b.t de werkwijze van islam door de eeuwen heen.
Ga een kijken hoe landen die voorheen niet islamitisch waren, hoe die er nu uitzien.
Ga eens kijken in de islamitische ghetto's van europese steden.
Misschien dat die betonplaat voor je kop afbrokkelt. Als je geen afkeer hebt van islam, dan ben je tegen vrijheid.
Want islam kent geen vrijheid, geen mensenrechten. Islam is een facistische totalitaire politieke ideologie.

Cultuur.Barbaar | 11-11-15 | 11:30

GifKikkert | 11-11-15 | 10:44 Het islamdossier wordt steeds dikker en verontrustender en wordt aangevuld door mensen die niet maar bezeten zijn van irrationele haatgevoelens maar die op wetenschappelijke basis hun betogen houden. Zie op internet bijvoorbeeld de historicus-politicoloog Hamed Abdel-Samad, zie de zeer geïnformeerde beschouwingen van Robert Spencer, zie de uiteenzettingen van voorheen prof in wis- en natuurkunde en nu expert in islamitische geschiedenis Bill Warner, zie de historicus Tom Holland en zijn documentaires, zie de lezingen over islamitische metafysica door Robert R. Reilly, zie de onderzoeken van David Suurland, de lezingen van William Federer, de vele scherpe commentaren van Douglas Murray, het psychologisch onderzoek van Nicolai Sennels, de theologische beschouwingen van David Wood, de onderzoeken van islamitisch terrorisme door prof Jonathan Matusitz, de boeken van psychiater Wafa Sultan, de boeken, lezingen, interviews, websites, enzovoort, van Raymond Ibrahim, Carel Brendel, Irshad Manji, Nonie Darwish, Sabatina James, Howard Bloom, Christopher Hitchens, Oriana Fallaci, Anders Gravers, Sam Salomon, Ibn Warraq, Ali Sina, Elisabeth Sabaditsch-Wolff, Wim van Rooy, Udo Ulfkotte, Daniel Johnson, Christian Zeits, Hans-Peter Raddatz, Karl-Albrecht Schachtschneider, Oscar Freysinger, Anne-Marie Waters, Melanie Phillips, Geert Wilders, Sam Harris, Hans Jansen, Ayaan Hirsi Ali, Bernard Lewis, Daniel Pipes, Andrew Bostom, Harry Richardson, Lars Hedegaard, Daniel Pipes, Nasin Ben Iman, Pat Condell, Sam van Rooy, Allen West, Necla Kelek, Bat Yeor, Paul Weston, Mark Steyn, Srdja Trifkovic en Sami Aldeeb.

notamused | 11-11-15 | 11:29

@Wonderful-Life | 11-11-15 | 11:13
Ten eerste; hoe haal je het in je domme, naïeve hoofd om te beweren dat ik een moslim ben? Weer een van de leugens die jij en jouw soort haatzaaiers graag verspreidt.
Ten tweede; je bent fel gekant tegen moslims in onze samenleving; hangt aan 1 demagogische leider; een ieder die zich niet in jouw denkbeelden kan vinden zet je neer als een "linkse rakker" (of erger) en je betogen zijn zo extreem nationalistisch dat je echt niet met droge ogen kunt ontkennen dat je een fascist bent. Geef het nou maar toe; je tikt bijna alle boxjes aan:
chaoticus.wordpress.com/2012/09/08/wa...
En ik heb deze bron op het internet gevonden, ze publiceren alleen feiten dus het is waar (ik leen hier even jouw argument, dat vind je niet erg toch?)
Jouw soort mensen, of je nou een moslimfascist of een PVVfascist bent, behoort steenvast tot de verliezers van de geschiedenis. Maar blijkbaar beschikken jullie niet over de intellectuele capaciteiten om daar lessen uit te trekken. En jij ziet niet dat je met je haatzaaierij en bangmaaktaal net zo erg bent als extreme moslims die je zo haat. Twee kanten van dezelfde munt. Allebei fout.

GifKikkert | 11-11-15 | 11:29

Bericht van de trigonometrische commissie(belangrijke vergadering):
De zon staat op 3100 mijl hoogte.
De twee torens zijn geofferd om af te leiden van de activiteiten in Antarctica.

Ik schijn niet de boodschapper van goed nieuws te zijn.
En we hebben nu geen tijd voor een bijeenkomst met het semolinagenootschap.

hallevvezool | 11-11-15 | 11:22

Dat vingertje in de lucht spreekt boekdelen.. Ongelooflijk dat er mensen zijn die hun kinderen hiervoor gebruiken.
En dat meisje met haar "free kisses voor refugees". Het zal je kind maar zijn...
Van dit filmpje draait mijn maag om.
Niet te bevatten in wat voor ellende we de komende decennia in terecht komen.
Dit is slecht het begin.

Cultuur.Barbaar | 11-11-15 | 11:17

@GifKikkert | 11-11-15 | 10:44
Als je een moslim bent, dan verwacht ik ook niet anders van jou dan liegen en bedriegen, want dat mag ook van de islam tegenover de kafirs, dat heet "Taqya". Dus wat je schrijft hoort gewoon bij de walgelijke islam en daar heb ik dus schijt aan, want ik heb geen respect voor fascistische ideologieën en dus ook niet voor de aanhangers van fascistische ideologieën.

Als je een linkse rakker bent, dan ben je gewoon dom en naïef. Die website publiceert feiten www.thereligionofpeace.com/ , wat er in de wereld gebeurt door die islamitische ellende en ook alle teksten die op die site staan over de islam komen rechtstreeks uit de 2 belangrijkste islamitische boeken, de Quran en Hadith. Wil je alles ontkennen en een sukkel blijven?! Dat mag, het is ook een keus om een sukkel te zijn, succes ermee!

Wonderful-Life | 11-11-15 | 11:13

Obstiné | 11-11-15 | 10:25
De Nazis waren op de hoogte van deze plannen en hebben zich er hevig tegen verzet. Een verenigd Europa, geweldig maar dan wel onder Germaans bestuur.
Tegenstanders van het hele Pan-Europa plan inclusief massa-immigratie en volksvermenging lopen dus grote kans geassocieerd te worden met allerlei vormen van extreem-rechts tot en met Nazi, een vrij makkelijk te scoren punt helaas.
Aan de andere kant kunnen de voorstanders het zich niet veroorloven geassocieerd te worden met het CK plan omdat enerzijds bestuurd te gaan worden door een elite van "Wahljuden" gevoelig ligt bij de Islamitische import en anderzijds het oorspronkelijke plan uitging van gezamenlijke exploitatie van de kolonien.
De voorstanders is er om deze twee redenen alles aan gelegen om het Coudenhove-Kalergi plan te vermijden in de openbare discussie.
Er is zo goed als niets over gepubliceerd in de main stream media, er zijn nauwelijks boeken aan gewijd en slechts door particulier initiatief zijn de oorspronklijke werken nog te vinden (hint: archive.org). Dit terwijl het lijflied van de EU door CK persoonlijk is geselecteerd.
Ik heb het gevoel dat de Euroskeptici hier een belangrijk argument laten liggen, waarschijnlijk bewust want dat onze beroepspolitici hiervan niet op de hoogte zouden zijn is niet geloofwaardig.

kindapaas | 11-11-15 | 11:10

@Gifkikkert:
Ik lees ook de andere kant, zoals het dagelijkse blogje van ene Annie die welgemoed dagelijks het tentenkamp in Zaandam bezoekt, met chocoladereep.
Begrijp de goedwillenden wel.
Maar ik zie het gevaar van de instroom.
Gaat niet goed.
En niet omdat Nederland niet welwillend is (geen land ter wereld zo vrijgevig als ons land) maar omdat het Allahgeloof vrijheid bedreigt.

Carmelita | 11-11-15 | 11:06

De mensen in Europa die dit alles mogelijk maakt, verdient een schop onder hun reet.

ET007 | 11-11-15 | 10:58

@DeZitzak | 11-11-15 | 10:51
Maar gelukkig hebben we het internet! Hier kan de "gewone mens" al z'n genuanceerde kritiek kwijt. Kom maar door! Hoe meer hoe beter; daarmee overstemmen we, als we met genoeg zijn, de extreem-rechtse angst- en haatzaaiers.

GifKikkert | 11-11-15 | 10:53

@De Koreaanse Slet | 11-11-15 | 08:58
Er is absoluut een probleem en we dienen als samenleving een oplossing te zoeken. Maar een dergelijk filmpje is gewoon totaal niet constructief. Het spreekt alleen de extreme kanten aan, en die gebruiken helaas de verkeerde middelen. En verneuken het voor de ''gewone'' mens, die genuanceerde kritiek wil leveren. Doodzonde.

DeZitzak | 11-11-15 | 10:51

@Carmelita | 11-11-15 | 10:22
Haal jij je informatie maar lekker uit haatzaai- en bangmaakfilmpjes, die zeggen inderdaad meer over de motivatie van mensen die hierheen komen dan die mensen zelf. Dat was sarcasme. Ik zeg het er maar even bij; je lijkt me niet iemand die dat uit zichzelf oppikt.

GifKikkert | 11-11-15 | 10:48

@Wonderful-Life | 11-11-15 | 10:23
Je bent tegen fascisme, maar gebruikt een fascistische anti-moslimwebsite als bron. Ja dat maakt je betoog erg sterk. Ik ben helemaal om hoor. Ik ben nu ineens ook bang voor de islam. Vraag me wel af waarom we er in Nederland zo weinig last van hebben. Het zal nog wel even duren voor ik ratio uit mn systeem heb verbannen en vervangen voor irrationele angst. Kan je me helpen? Heb je nog tips? Hoe wordt ik ook een klein bang mannetje als jij? Is stemmen op de PVV genoeg, of komt er meer bij kijken? En ben je alleen bang voor de moslims? Of heb je nog meer irrationele angsten? Ben je bijvoorbeeld ook bang voor spinnen? Pleinvrees? Claustrofobie?

GifKikkert | 11-11-15 | 10:44

Zoals de instromende Islamieten veelal vastgeroeste Allah ideeën hebben zo hebben de Nederlanders veelal vastgeroeste ideeën over menslievendheid.

Carmelita | 11-11-15 | 10:43

Als de politieke correctheid steeds maar doorgaat met het importeren van een wereldbeeld dat al 14 eeuwen oorlog voert met andersdenkenden, dan pleegt het een aanslag op de samenleving die het zegt te vertegenwoordigen en dan betreft het misdadigers die zijn aan te klagen en te veroordelen in het Internationaal Strafhof in Den Haag. Er zijn steeds meer experts die zeggen dat de islam allesbehalve een religie van de vrede is en dat het veeleer een vorm van nazisme is en dus een zeer destructieve ideologie is. Verder moet je gestoord zijn of ideologisch verblind of psychopaat kwaadaardig, als je tenoverstaan van de lawine aan berichten over door de islam aangedreven daden van terreur en destructie nog volhoudt dat het hier een religie van de vrede betreft. De politieke correctheid is moreel waanzinnig, op een verkeerd spoor, de weg kwijt. Maar het zal nog jaren nemen voordat er bereidheid is dit te erkennen. En ondertussen zal de geïmporteerde oorlog tegen de moderne open samenleving steeds meer realiteit worden. Het is te hopen dat mensen erin blijven volharden om, zonder zelf extremist te worden, te proberen die politiek correct waanzinnigen weer in de realiteit te brengen. Dat men bereid is zich te verdiepen in de informatie die inmiddels in grote hoeveelheden voorhanden is wat betreft de werkelijke aard van de islam. Want anders dan zie ik het er van komen dat de Derde Wereldoorlog uitbreekt overal midden in de moderne westerse open samenleving.

notamused | 11-11-15 | 10:38

Wat ik nu nog steeds niet begrijp is, dat de goedmensch welkom heet aan de immigrant en de tegenstanders verfoeit en benoemd als zijnde nazis en fascisten. Als je zo tegen nazis en fascisten bent, waarom heet je ze dan welkom en doet er alles voor. Maar ik denk, dat dit volk de films en info , die er verschijnt over immigranten volledig negeert, omdat dit niet uitkomt. Snappen ze dan niet, dat er iets mis is, als er mensen met een smoes hier binnenkomen en tegelijkertijd deze maatschappij haten en zich daar niet thuis voelen en toch komen ze. Ze worden gestuurd.

Rest In Privacy | 11-11-15 | 10:33

De arabische cultuur mixt niet met de Europesche.
Conclusie; Survival of the fittest. Als wilders zijn mond dicht houdt dan overwint de arabische cultuur en verandert de Europese cultuur van Nederland in de arabische cultuur.Uiteindelijk wordt de Nederlandse identiteit te niet gedaan. Al degenen die bewust en onbewust hieraan werken zullen per definitie medeplichtig zijn aan dit ondergang en de gevolgen daarvan. Dit beseft een realistisch en doordenkend mens heel goed wanneer zo'n massa migratie plaatsvindt.

Rudsel255150727920 | 11-11-15 | 10:30

curiales.nl/2015/10/24/coudenhove-kale...
Lees dit!
Zijn borstbeeld staat in de ontvangsthal van de EU in Brussel.
Van Rompuy knikte - iedere dag - eerbiedig met zijn hoofd bij het passeren.
De invasie van "vluchtelingen" is de planmatige uitvoering van Coudenhove-Kalergi's ideeën.
Sutherland vm Goldman Sachs is zijn profeet.
De Bilderberg conferentieleden zijn discipelen.

Obstiné | 11-11-15 | 10:25

Zolang iedereen elkaar binnen de EU al loopt te naaien, wordt het niks met de eenheid. Laat staan dat uitbreiding met fascisten uit Turkije en Oekraïne enig nut heeft. Rusland tegen je in het harnas jagen is ook een hele slimme zet geweest, alsof je die Russen bang maakt met lijden, dat volk lijdt al eeuwen, die zijn dat gewend.

Er is sprake van een noodsituatie. De politici die dit niet (h)erkennen en er naar gaan handelen, hangt een verschrikkelijke toekomst boven het hoofd. Wat uitzichtloosheid met mensen doet, zien we in de film hierboven. Voor je het weet slaat het bij de geciviliseerde West Europeaan om, kijk maar wethouder van de ‘keurige’ D66, Vincent van de Bosch ;). Onze beschaving is flinterdun. De haatzaaiers aan de overkant weten dat ze (hun cultuur zoals ie nu is) ten dode zijn opgeschreven, op de middellange termijn. Dit is een soort van Ardennen offensief van ze. Slim, gedurfd maar nu Europa zich langzamerhand hergroepeert , kansloos.

Où est Charlie? | 11-11-15 | 10:24

@GifKikkert | 11-11-15 | 10:15
Het probleem van deze wereld is vooral domme mensen als je, je bent walgelijk, want je tolereert de islamitische fascistische ideologie, ik ben tegen fascisme en geweld, daarom ben ik tegen de islam.

Ik zou zeggen, je moet wakker worden en gauw, voor het te laat is, want alles begint met 1, als deze linkse waanzin zo blijft doorgaan, dan zal de islam ooit voor het zeggen krijgen in heel Europa, en dat zeggen ze zelf ook trouwens, dat is hun doel en ook het doel van de islam, dus het heeft helemaal niks met Xenofoob te maken hoor. En als het zover is en de islam in Europa de baas wordt, dan is Europa definitief naar de klote, want de islam is terreur, dood en verderf, het zijn feiten www.thereligionofpeace.com/Quran/023-v...

Wonderful-Life | 11-11-15 | 10:23

@Gifkikkert:
Natuurlijk, als je een AZC bezoekt en hier en daar een gesprekje voert hoor je wat oppervlakkig gebabbel, lijken het aardige en vooral zielige mensen.
Zegt helemaal niks over hun ware achtergrond, motieven en plannen.

Carmelita | 11-11-15 | 10:22

Nog vele malen griezeliger dan de anti-semitische stukjes vind ik de uitspraken van Sarkozy. Er zullen en moeten gemengde huwelijk gesloten worden. Als dat niet vrijwillig gebeurt dan zal het worden afgedwongen.

Immanuel | 11-11-15 | 10:19

Wonderful-Life | 11-11-15 | 10:12
Jíj bent dom én naïef maar vooral zielig bang als je daadwerkelijk denkt dat "de islam" het "voor het zeggen" gaat krijgen in Nederland. Voor angsthazen als jij hebben ze ooit de term Xenofoob uitgevonden. En als jij inderdaad kinderen of kleinkinderen hebt of krijgt is het een grove vorm van kindermishandeling als je die angst op ze overbrengt.

GifKikkert | 11-11-15 | 10:15

@Botte Hork | 10-11-15 | 22:26

Typisch walgelijk Links > MIJN land.
Fuck off, niks van je bij. Ons land en nee, 18 tot 99 jarige mannen zijn niet welkom.
En de vrouwen ook niet.
En hou je kinderen ook maar.

Lost je eigen teringzooi maar op en breng hem niet hier.

Ikdus | 11-11-15 | 10:14

Die linkse mensen zijn zooo ontzettend dom en naïef, echt niet te geloven man, want zodra de islam voor het zeggen krijgt, dan zullen ze als eerste de rake islamitische fascistische klappen moeten incasseren, want de islam heeft schijt aan alle linkse idealen.

Conclusie. Iedereen die op links stemt, keurt dit desastreuze islam-import beleid goed, dus hij/zij per definitie een sukkel eerste klasse.

Als deze linkse waanzin niet gauw stopt, dan is Europa definitief naar de islamitische verdoemenis. Arme kleinkinderen.

Wonderful-Life | 11-11-15 | 10:12

Die kinderen kijken ook echt blij, zeg, wat een gelukkige koppen met die vingertjes omhoog, de mondhoeken raken nog net niet hun schouders.

Gargravarr | 11-11-15 | 10:11

Och, over niet al te lange tijd is er weer een ijstijd in Europa heb ik gisteren geleerd.

Rest In Privacy | 11-11-15 | 10:09

@iustus | 11-11-15 | 09:55
De beelden van tot verkrachting oproepende hooligans in Steenbergen zijn ook echt. Maar dat maakt toch niet alle PVVers tot verkrachting oproepende hooligans, of wel? Het is heel simpel om uit de tienduizenden uren video een paar fragmentjes te cherrypicken die jouw verderfelijke boodschap ondersteunen. Dat zegt echter helemaal niets over de feitelijke situatie. Maar jij bent blijkbaar te dom of te naïef om dat te snappen. Ga eens naar een AZC, en praat eens een middagje met wat willekeurige mensen daar. Het zal je blik op de wereld grondig veranderen. Maar daarvoor ben je vast te bang. Of te lui. Of wederom te dom.

GifKikkert | 11-11-15 | 10:07

Ey slaapkoppen bij Geenstijl. De zin 'unholy alliance of leftist, capitalists and zionist supremacists' is helemaal niet zo gek, als je verdomme je oogkleppen eens afzet en het totale waanzinplaatje kan zien. Wie beheert wat in deze wereld, welke families beheren de grote bedrijven, hebben hun tentakels in andere grote bedrijven, zitten in de NAVO (sowieso grappig om eens uit te zoeken welke oud Nazi's daar in zitten en hebben geholpen deze shit op te zetten) etc etc... kijk eens verder dan je neus lang is, zoek het groter!

brtnsnwbrd | 11-11-15 | 09:59

@meneer Q:
Kleindochter van 6 begon ook al over Allah, werd op school besproken, ze vroeg of het waar was.
Mijn zoon legt het uit en ze vroeg vervolgens hoe hij erover dacht.
Zo'n kind is zo duidelijk te beinvloeden!

Carmelita | 11-11-15 | 09:59

@GifKikkert | 11-11-15 | 09:10
Poeh gelukkig!!
Dus het is niet waar?
Al die mensen zijn figuranten in het kader van propaganda. Jeetje ik dacht al.
En die mensen die al die nare dingen zeggen over het Westen en wat ze gaan doen dat zijn de acteurs? Wow goed geacteerd.
Allemaal in scene gezet. Ik dacht even dat deze beelden echt waren.
Dankje!

iustus | 11-11-15 | 09:55

Het beeld wat ik voor me krijg als ik lees hoe de links-gutmensch blind is voor wat ze op dit moment liefdevol binnen halen is die scene in de film Independence day; daar staan enthousiaste alien knuffelaars de buitenaardse bezoekers op te wachten op het dak van een hoog gebouw, met vlaggetjes, spandoeken en liefdesverklaringen........ om vervolgens BAM weggemaaid te worden door een allesvernietigende laserstraal. Welnu, deze scene past wel bij wat nu gaande is.

Betweetert | 11-11-15 | 09:49

Schandalig dat kinderen worden ingezet bij de invasie van gelukszoekers (zie foto).
Op die leeftijd horen kinderen gelukkig, onbezorgd en blij te zijn en te (kijken) en moet je ze niet in contact brengen met alle ellende van de wereld.

meneer Q | 11-11-15 | 09:45

Ik denk dat de exodus in eerste instantie ontstaan is uit economische motieven (mede, maar niet alleen, aangewakkerd door Merkel) en men vervolgens, ziende dat men met honderdduizenden is, de macht voelde om de eigen Allah doctrine er hier door te douwen.
De vernederende gedachte: ik kom van jullie welvaart profiteren wordt gewroken met antiWesterse haat en "betere" religie doordouwen.
Cpensatie van het minderwaardigheidsgevoel.

Carmelita | 11-11-15 | 09:43

Final wake up call voor Den Haag

Mich2007 | 11-11-15 | 09:38

Ohja en de zorgkosten zitten dan nog niet eens in die 20 miljard per jaar. Je wordt er bijna scheel van.

blendedperfection | 11-11-15 | 09:38

Leuk stukje in Elsevier ook vandaag: www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond...

20 miljard Euro; en dan zijn alle na reizigers nog niet eens meegerekend. 20 miljard per jaar. Krijgen ze ook nog even het VW schandaal erbij. Mensen schijnen zich niet te realiseren, dat als het slecht gaat met Duitsland en heel erg slecht gaat met ons; wij zijn veel te afhankelijk van Duitsland.

blendedperfection | 11-11-15 | 09:37

Vreselijk. Als ik probeer hier met mensen in mijn omgeving over te praten wordt ik vrijwel direct beschuldigd van stemmingmakerij.
Wat ze niet door hebben, is dat wat zij al tijden doen (door te roepen dat we LIEF MOETEN ZIJN VOOR VLUCHTELINGEN) uiteindelijk óók stemming makerij is.

En de feiten? Cijfers zeggen weinig; natuurlijk zijn het nog kleine aantallen migranten die Europa binnen komen. Alleen bestaat het grootste deel van die migranten uit een heel beperkt type mens: jong, man, gedreven (geobsedeerd), geindoctrineerd door islam.

De islam moet gestopt worden. Hoe?

EEnzame SchizofrEEN | 11-11-15 | 09:33

mysteryposter | 11-11-15 | 02:13

Na het zien van je filmpje is mijn conclusie; Merkel heeft een burgeroorlog naar de EU gehaald. Kutwijf.

gaffelbaard | 11-11-15 | 09:18

Mensen moeten heel snel door krijgen wat hier gebeurt, voordat de democratie aan de kant van de islam staat.
reinaarden | 10-11-15 | 22:40
=
Is al lang gebeurd; kijk naar de houding van de 2e Kamer toen Wilders zijn toespraak hield over vluchtelingen
(o.a. uitlachen!)

meneer Q | 11-11-15 | 09:11

necrosis | 11-11-15 | 09:03
Wel hoor. Ze hebben Powned en WNL. Verwerpelijke bangmaak tv; gemaakt van mijn belastingcenten.

OT Mooi filmpje. Toont wederom aan dat nationalisten ver gaan in hun propaganda-oorlog. Deed me erg denken aan dit:
www.youtube.com/watch?v=RlHVin56U2w

GifKikkert | 11-11-15 | 09:10

-weggejorist-

HellYeah@71 | 11-11-15 | 09:06

Er is werkelijk maar één oplossing om deze waanzin te stoppen ,en dat is massaal stoppen met werken .
Wij niks ,hun niks .
Zolang wij het kapitaal genereren blijven zij het consumeren .

iopeth | 11-11-15 | 09:06

De Koreaanse Slet | 11-11-15 | 08:58

De massale bestorming en vernietiging van Jeruzalem zal veel mossels als muziek in de oren klinken.

eerstneukendanpraten | 11-11-15 | 09:05

Hier even een hoogst relevant linkje:

www.garynorth.com/public/14458.cfm

Citaten:

But, being liberals, most Europeans will not ask them to feed, house, and educate themselves. That would be -- you know -- Thatcherism. So, their governments will run massive deficits, funded by the European Central Bank. Europe is not only guild-ridden; it is guilt-ridden. They have believed in the ethics of voting yourself into security. In 25 years, they will no longer have the votes. The children of the immigrants will be the swing voters. It may take less than 25 years.

We are seeing the beginning of the end of what Rushdoony called the politics of guilt and pity. Red revolution will never sweep across Europe, contrary to Karl Marx. But red ink will.

This will be a delight to watch . . . from a safe distance.

Rest In Privacy | 11-11-15 | 09:04

@Dr. Dr. Bartholdy | 10-11-15 | 23:24
Politici zijn net kikkers in een pan water wat langzaam aan de kook gebracht wordt.

Ze wennen snel aan een nieuwe realiteit. Die zullen straks als het te laat is, naar elkaar wijzen dat ze niet met de PVV wilden samenwerken, dat ze zelf wel wilden maar niet durfden omdat ze dan xenofoob over zouden komen.

Uiteraard alleen als er een revolutie uitbreekt en het aantal moslims / vluchtelingen drastisch terug gebracht kon worden. Zonder die revolutie, zullen ze zacht en stilletjes uit de openbaarheid verdwijnen en met hun geld een veilig heenkomen zoeken.

MarcS | 11-11-15 | 09:04

@Piet Karbiet | 11-11-15 | 09:00
GeenPeil heeft geen drie publieke zenders tot zijn beschikking, die 0,3% zeurpieten wél.

necrosis | 11-11-15 | 09:03

Bastie | 11-11-15 | 00:21
Wat gaan we doen?
Beginnen met de erkennen dat we in oorlog zijn.
Dat geeft juridische voordelen.
Bijvoorbeeld dat je jihadisten dan kan berechten volgens het oorlogsrecht. www.spitsnieuws.nl/binnenland/2015/01/...
En, bijvoorbeeld, dat je groepsverkrachters volgens datzelfde oorlogsrecht kan bestraffen (en eruit kan gooien als de straf erop zit). Dat ISIS verkrachting gebruikt als oorlogsmethode is al langer bekend. www.ibtimes.co.uk/un-isis-boko-haram-u... Dat binnen de EU groepsverkrachtingen nog steeds NIET als 'method of war' beschouwd worden vind ik steeds vreemder worden als deze ochtend de volgende berichten weer lees:
themuslimissue.wordpress.com/2015/11/...
themuslimissue.wordpress.com/2015/11/...
www.dailymail.co.uk/news/article-33123...
xandernieuws.punt.nl/content/2015/11/K...
time2wakeup.me/medewerkers-rode-kruis-...

' And even after conflicts are resolved, few countries seem willing to tackle what is often seen as a crime against individual women rather than a strategy of war. '
news.bbc.co.uk/2/hi/4078677.stm

gaffelbaard | 11-11-15 | 09:01

Volgens Brenninkmeijer bij WNL is GeenPeil maar een kleine activistische groepering. HUH? Ruim 450.000 handtekeningen in 1 maand lijkt mij toch al snel 15% van de kiesgerechtigden in dit land. Naar 0,3% Zeurpieten luisteren deze regering, burgemeesters en alle schooldirecteuren wel.

Piet Karbiet | 11-11-15 | 09:00

Ze hebben de kolonisten nog niet verjaagd uit Afrika en rennen zo hard ze kunnen massaal naar dat Europa, dat wordt nog 2 eeuwen klagen hier over racisme hoor, tot de laatste blanke Europeaan dood is. En dan moeten ze het zelf uitzoeken met elkaar in het kalifaat als negerslaven onder de moslims, want zo werkt het wel natuurlijk.

Gargravarr | 11-11-15 | 09:00

@eerstneukendanpraten | 11-11-15 | 08:51
LOL nu je het zegt.

De Koreaanse Slet | 11-11-15 | 08:58

@Gargravarr | 10-11-15 | 22:29
Same here, same here.

MarcS | 11-11-15 | 08:58

@DeZitzak | 11-11-15 | 08:41
Klopt het is ook een gedramatiseerd filmpje waar je als kijker gewoon van in paniek raakt. Maar aan de andere kant is de massale influx van kansloze vluchtelingen weldegelijk een gigantisch probleem. Nu, gisteren en morgen.

De Koreaanse Slet | 11-11-15 | 08:58

@Suubi Musajja | 11-11-15 | 02:06
Je hebt helemaal gelijk!

Dan zullen mensen als Godsammekraken en anderen gezien worden als de mensen die wel zagen wat er gebeurde, die een ramp probeerden af te wentelen.

MarcS | 11-11-15 | 08:55

Er is toch niemand hier die toestaat dat Nederland een islamitische staat wordt? Ik ben blij dat we van de christelijke dictatuur af zijn. Gewoon met zijn alleen nee zeggen.

Uriël Fack | 11-11-15 | 08:52

DeZitzak | 11-11-15 | 08:41

Ga eens de film "World war Z" kijken, dat wordt echt een feest der herkenning maar dan in extreem negatieve zin.

eerstneukendanpraten | 11-11-15 | 08:51

Tegen de tijd dat imams de meute beginnen op te hitsen is het al te laat

Islamofiel | 11-11-15 | 08:49

@Graaf van Egmont | 11-11-15 | 01:24

Weet niet wat te zeggen maar je bent er nu nog, geniet daar dan nog met volle teugen van.

eerstneukendanpraten | 11-11-15 | 08:48

De mens, we hebben er gewoon teveel van en door internet weer iedereen waar het "goed" is. Japan, Noord Amerika en Australië hebben de deur op slot gedaan, hier in Europa bepalen linksgekkies wat er gebeurd, het resultaat zien we met lede ogen aan.

Dutch_Holland | 11-11-15 | 08:45

-weggejorist-

DeZitzak | 11-11-15 | 08:41

Voorbeeldje: Na 8 jaar overleg tussen de buurgemeenten Weesp en Bussum komt er geen fusie, want de een is toch te arbeiderisch en de ander meer 't Gooi. Maar bij de illegale import van tienduizenden analfabeten en fanatici uit het Midden-Oosten is er geen wolkje aan de lucht, volgens onze lokale wethouders. Dat gaat prima samen. Niet.

Piet Karbiet | 11-11-15 | 08:37

Tjsa, hetzelfde wat iemand hierboven al zei; mensen worden gehersenspoeld door linkse tv, staan niet meer open voor de waarheid, meer bezig met hypotheek alle eindjes bij elkaar sprokkelen enz..

Ik ga hoe dan ook vechten voor dit land mocht het daarop aankomen, alleen daarna zal ik wel een appeltje te schillen hebben(mocht ik het overleven) met de politici die ons hebben verraden.

Dit kan niet anders dan mis gaan het is wachten tot de bom barst. Ik hoop dat ik het mis heb, maar aan de Nederlander heb je sowieso niet heel veel meer. We zijn veel laks geworden en nemen alles voor lief.

swagmachine | 11-11-15 | 08:37

Aan de reacties af te lezen zal er op de volgende PEGIDA-demo een overweldigende massa zeer bezorgde burgers aanwezig zijn.
Of blijven we toch maar weer lekker achter ons toetsbordje zitten?

Thomas333 | 11-11-15 | 08:32

Uitzenden op de kijkbuis ipv het Sinterklaas journaal.

Zeddegeizot | 11-11-15 | 08:31

@Graaf van Egmont 11-11-15 01:24
Sterkte Graaf, we kunnen je niet missen in de panelen.

Von Mutzenbacher | 11-11-15 | 08:27

Hier geldt maar 1 oplossing. Zo snel mogelijk deportatie naar veilige landen in de regio als het oorlogsvluchtelingen betreft. Daar zijn hele zandbakken onbewoond. Prima om geld te geven om het daar bewoonbaar te maken. Maar niet hier. Wat betreft gelukszoekers, zet je bij het eerste de beste strand af op een ander continent. Zoek het maar uit. Het is je ook gelukt om hier te komen.

roze_bril | 11-11-15 | 08:23

@ristretto | 11-11-15 | 07:21
Neen. En moslims hebben geen wapens, zeker?
En communisten en socialisten en koerden ook niet?

Piet Karbiet | 11-11-15 | 08:09

@miko | 11-11-15 | 00:42
Maar ondertussen laten we een vloedgolf van onrendabele gelukszoekers toe, zonder enig overleg van een salaris en wie er borg voor hun staat. O nee, wij als werkende Nederlander staan borg voor deze parasieten

Tostiman | 11-11-15 | 08:07

Speciaal voor de LikseKerkers
CultuurVerrijker en bekende van de politie. Eufemisme voor crimineel.

Rotterdam
Overval kiosk NS station Blaak
Moedig geeft de medewerkster (61) de dader een paar meppen met een telefoon.

Dader
Hij is donkergetint, wordt een jaar of 30 geschat, droeg een ring aan zijn linkerhand, was tenger, en droeg een pet en een best opvallend jack.
web.avrotros.nl/opsporingverzocht/zake...

Ella | 11-11-15 | 08:05

Geenstijl werd net genoemd bij WNL.
Iets met "tegengeluid".

dobberfries | 11-11-15 | 08:04

@Graaf van Egmont | 11-11-15 | 01:24
Oef, veel sterkte Graaf.
Met al die nieuwe briljante Syrische oncologen komt het goed.

Piet Karbiet | 11-11-15 | 08:03

Het probleem is niet de migratie, maar de migranten uit landen met een tribale en islamitische cultuur die niet integreren.

Islamofiel | 11-11-15 | 08:02

Speciaal voor de LikseKerkers
Nu zelfs 4 criminele CultuurVerrijkers

Spijkenisse
Meerdere overvallen in de wijk De Akkers
In een korte periode in dezelfde wijk twee schietincidenten.
En beide slachtoffers hadden heel veel geluk

Daders
De politie gaat uit van vier daders, licht dan wel donker getint en er zou mogelijk een blanke man bij zijn.
De mannen droegen allemaal donkere kleding en hadden vermoedelijk ook allemaal een grijze hoody onder hun jas aan.
De mannen hadden een donkere doek voor hun gezicht.

web.avrotros.nl/opsporingverzocht/zake...

Ella | 11-11-15 | 08:00

Delen. Op alle sites. Eindelijk wordt de doctrine van Radio1, Vara, NPS, 1Vandaag, popushows van Geppold overspoeld met waarheden in plaats van sprookjes.

Kamervraag | 11-11-15 | 07:57

die beelden van de zweedse kinderen met een vingertje in de lucht.. omg.

noerg | 11-11-15 | 07:56

Zweden... Het land waar journalisten gezichten wit maken om maar niet als rascist uitgemaakt te worden..

Ik vind dat ze er gewoon uit moeten. Dat is mijn mening en die mag ik hebben. Tis gvd godsgeklaagd dat er halverwege gewoon door zo'n socialistische nazi gezegd wordt 'als je het er niet mee eens bent, moet je het land maar verlaten'... Showed precies hoe deze dictators zijn. Je moet maar oprotten en anders terroriseren we je, gooien je ramen in en vernielen je auto. Waar komt het geweld nou vandaan....

Eruit dus. Iedereen die hier op economische grond komt, eruit.
Kom je als vluchteling, krijg je een tijdelijke verblijfstatus en mag je hier op Texel blijven totdat het weer rustig is in je land. Daarna ga je terug. Krijg je kindertjes hier, en hebben die hier vriendjes, vriendinnetjes en spreken alleen nl en weet ik wat? JOUW VERANTWOORDING maar je gaat, mét kindertjes, gewoon TERUG.

Ik zie het als opvang van de buurvrouw die mishandeld wordt. Als de politie ervoor gezorgd heeft dat het veilig is, gaat ze terug naar huis met dr kinderen en blijft ze niet op mn logeerkamer wonen.

bassio | 11-11-15 | 07:56

Het leger van Godfried de Bouillon was beduidend kleiner.

Piet Karbiet | 11-11-15 | 07:56

@ristretto | 11-11-15 | 07:21
VvMU geldt ook voor jou, evenals de huisregels!

necrosis | 11-11-15 | 07:54

Wij hebben het voordeel dat we wetenschap aanhangen. Dan zijn we altijd een stapje voor op het volk dat blindelings een 1500 jaar oude woestijnideologie volgt. Als het echt puntje bij paaltje komt hebben die moslims geen schijn van kans.

Mouth Of The South | 11-11-15 | 07:46

Speciaal voor de LikseKerkers
Weer een criminele CultuurVerrijker

Rotterdam
Man (21) beschoten na poging diefstal scooter op Stieltjesplein
Een scooterdiefstal loopt volkomen uit de hand…

Dader
De dader is donkergetint, rond de 20, hij had een opvallend platte neus en heeft heel kort haar.
Hij droeg een zwarte jas of bodywarmer met een zwarte heuptas.

web.avrotros.nl/opsporingverzocht/zake...

Ella | 11-11-15 | 07:40

Speciaal voor de LikseKerkers
CultuurVerrijker en bekende van de politie. Eufemisme voor crimineel.

Krommenie
Moord Eaneas Lomp (27) aan de Spinozahof
Verschillende auto’s werden door rondvliegende kogels doorboord.

web.avrotros.nl/opsporingverzocht/zake...

Ella | 11-11-15 | 07:35

ristretto | 11-11-15 | 07:21 | | Reageer+ |

Eens dat het geneuzel over wapens niet goed is, maar u gaat wel akkoord met de import van arabieren terwijl zuid amerikanen ook hongeren?

Flipus | 11-11-15 | 07:27

Ongeblustekalk | 10-11-15 | 23:01

Vergeet niet dat in de jaren 40 Duitsland bestond uit enkele procenten aan Nazi's. Iedereen weet hoe dat is afgelopen. Er zijn geen grote getallen nodig om een oorlog te ontketenen, eerder een handjevol doorgedraaide gekken die hun wil opleggen aan een ander.

blokje om | 11-11-15 | 07:25

Stelletje idioten! Zit ik op een nazi site of zo? Met jullie wapens. Ga een eigen prepper blog beginnen. Wat mij betreft mogen dit soort gesprekken gejorist worden en vallen onder oproepen tot geweld. Maar hé, VVMU ook voor u.

ristretto | 11-11-15 | 07:21

@duitse herder | 11-11-15 | 07:07
Heb het land al verlaten... Maar hier komen ze ook heen. Overweeg asiel aan te vragen in Syrië.

deEik | 11-11-15 | 07:15

Grappig dacht altijd dat hetzelfde waren maar eerlijk gezegt nooit in verdiept,

*.45 g2 rip rounds doorlaad*

ministerSinister | 11-11-15 | 07:11

Cijfers.

Immigratie naar Nederland:

2010 - 154.432
2011 - 162.962
2012 - 158.374
2013 - 164.772
2014 - 181.736
2015 - 183.956 was verwachting per 1-1-2015

2015 wordt nu: plus 40.500 extra = 224.456 !!

Dat is opgave NOS: Laatste 9 weken was 22.500, of 2500 p.week. Op basis daarvan 18.000 de komende 8 weken. Is totaal 40.500 extra.

Werkelijke vergelijking in 2015:

Emigratie 147.156 en immigratie 224.456

Verschil migratie is 77.300 méér mensen in Nederland.
.
Overigens verwacht ik dat aanzienlijk meer Nederlanders het land zullen verlaten om in een ander land te gaan wonen en werken.
Thans gemiddeld 150.000 emigranten p jaar, gaat richting
175.000 of hoger.

duitse herder | 11-11-15 | 07:07

Dit is een veel beter strategie dan 1000 jaar geleden toen ze via Spanje Europa binnenvielen: overal kleine haarden van 80% jonge mannen. Schitterend gratis geografisch verdeelde Paarden van Troje die binnen 5 jaar aan de slag kunnen.
Ze lachen zich in het kalifaat en omstreken de ballen uit de broek.

daytripper | 11-11-15 | 06:16

@Dhr. de Wit | 10-11-15 | 22:10
Het enige waar we nog op mogen hopen is dat repo's als deze meer mensen
-islamofoob- islamrealistisch maakt.

Botte Hork | 11-11-15 | 06:12

-weggejorist-

otjepotje | 11-11-15 | 06:10

Wat een ellende, we gaan echt naar de knoppen in Europa. Wat zijn we toch ook een ongelooflijk dom volk dat we dit laten gebeuren terwijl ieder normaal denkend mens kan zien, dat dit alleen maar fout kan gaan.

otjepotje | 11-11-15 | 06:10

Mobiliseren, mensen. Zoek mensen in uw omgeving waar u iets aan. Begin whatsapp groepjes in uw omgeving met diegenen die het ook begrijpen. Laat de gutmensch links liggen. Zorg dat u niet met lege handen staat. Take care of those you call your own and keep good company.
Samen staan we sterk(er).

RegseHippie | 11-11-15 | 06:04

De Homo Ridiculus aan het werk.

Rest In Privacy | 11-11-15 | 05:58

@K1100 | 11-11-15 | 04:07
Afijn, je hebt bijna 20 minuten nodig gehad om je antwoord, dat geen antwoord is, te googelen. Geeft niets, maar praat dan geen poep. Om je vraag te beantwoorden; Ik prefereer de 9 mm in mijn hoofd en nu mag jij uitzoeken warom!

INH.30CL | 11-11-15 | 04:12

@@INH.30CL
We zullen het wel niet eens worden. Lets agree to disagree.
-Out-

K1100 | 11-11-15 | 04:10

@INH.30CL | 11-11-15 | 03:50
Zie K1100 | 11-11-15 | 03:45
Je antwoord is te vinden op veel sites. Je mag kiezen tussen een kogel in je hoofd. Je mag kiezen tussen een .22 en een 9mm.
Jij overleeft de 9mm?

K1100 | 11-11-15 | 04:07

@K1100 | 11-11-15 | 03:45
Jazeker.. wat is het verschil tussen inslag op menselijk lichaam tussen .22 en 9 mm? Veschil tussen diopter en vizier?

Antwoord is?????

INH.30CL | 11-11-15 | 03:50

@INH.30CL | 11-11-15 | 03:32
Hangt ervan af waar je iemand raakt. Je laatste vraag slaat nergens op. Dat heb je op korte afstand niet nodig. Of ga jij eerst je vizier in/afstellen als er iemand met een geweer/pistool/revolver voor je staat. En je oogafwijking doet er op dat moment ook niet meer toe. Meer vragen?

K1100 | 11-11-15 | 03:45

@Stormageddon | 11-11-15 | 03:07
Hilarisch en zo raar ook heden ten dage.

INH.30CL | 11-11-15 | 03:41

@K1100 | 11-11-15 | 03:27
Man ik lees dat je *iets* weet. OK, wat is het verschil tussen inslag op menselijk lichaam tussen .22 en 9 mm? Ik wed dat je het antwoord schuldig moet blijven. Ken jij het verschil tussen diopter en vizier überhaupt?

INH.30CL | 11-11-15 | 03:32

@INH.30CL | 11-11-15 | 03:17
Een tip.
Neem die met de grootste vuurkracht en een pompsysteem. Ben je niet afhankeljk van CO2 patronen.

K1100 | 11-11-15 | 03:27

@INH.30CL | 11-11-15 | 03:17
Stront.
Een inhoudelijke reactie. Dank u daarvoor. En van wie mag u zich wapenexpert voelen?

K1100 | 11-11-15 | 03:23

Een compilatie van het totaalplaatje van de teloorgang van het Avondland. Het zal niet erg lang meer duren totdat deze etnische bom barst, en ze weten het, die "regenten"..

Gaul Shaarad | 11-11-15 | 03:20

K1100 | 11-11-15 | 03:08
Veel keus bij die airsoft dingen. Hebbie een tip!?

TheOne48 | 11-11-15 | 03:20

@TheOne48 | 11-11-15 | 03:12
Airsoft klinkt *soft * maar is dat absoluut niet.

K1100 | 11-11-15 | 03:19

@K1100 | 11-11-15 | 03:11
Ik mag me zelf wapen-expert noemen. Waar precies moet ik me inlezen? U plemt stront.

INH.30CL | 11-11-15 | 03:17

we weten allemaal waartoe dit zal leiden.

charissa | 11-11-15 | 03:17

K1100 | 11-11-15 | 03:08
Herladen kost tijd maar is wel machtig mooi om mee te schieten, ik ga voor en en. FF airsoft googlen

TheOne48 | 11-11-15 | 03:12

In dit verband een onvermijdelijke must-read: Planet of the Apes van Pierre Boulle, te begrijpen met de kennis van nu. Of hij het zelf zo bedoeld heeft weet ik niet zeker.

kindapaas | 11-11-15 | 03:11

@INH.30CL | 11-11-15 | 03:06
Misschien moet u zich wat beter inlezen.

K1100 | 11-11-15 | 03:11

@TheOne48 | 11-11-15 | 03:01
Een kruisboog schiet maar één keer. Herladen kost tijd. Google op airsoft en er gaat een wereld voor je open. Linken naar die sites levert me een bezoekje van de AIVD op.

K1100 | 11-11-15 | 03:08

INH.30CL | 11-11-15 | 03:00
Ik wil nergens geregistreerd staan met een wapen. Ik hou het wel op m'n kruisboogjes, elke vijand op 100 meter is 'n leven niet zeker en is ook LEGAAL.

TheOne48 | 11-11-15 | 03:07

En dan te bedenken dat het allemaal het gevolg is omdat Archie Duke honger had en een struisvogel doodschoot. Een gebeurtenis die we vandaag 11-11, herdenken.
vimeo.com/29598334

Stormageddon | 11-11-15 | 03:07

@K1100 | 11-11-15 | 02:54
Haha, wat lult u? De impact van een .22 kogel is zelfs nog groter dan zijn 9 mm broer. Vuurkracht van een luchtbuks is (soms) gelijk aan een vuurwapen (ligt er aan welk kaliber) maar nooit te vergelijken met de impact op een lichaam.

INH.30CL | 11-11-15 | 03:06

INH.30CL | 11-11-15 | 02:37https://en.m.wikipedia.org/wiki/Christian_emigration

Hier een wikipedia over christenen en vluchtelingen die ik aanraad. Weet niet of je nog wakker bent.

Mr. Squits | 11-11-15 | 03:06

K1100 | 11-11-15 | 02:54
Vergeet de kruisbogen(legaal) niet. Mankung 400, jaguar 175 en honderden anderen. Ik heb er alvast een aantal. Kom maar op. Tips voor luchtbuksen waar je wat aan hebt?

TheOne48 | 11-11-15 | 03:01

@mysteryposter | 11-11-15 | 02:48

Het moet 'm niet in muziek zitten, maar democratische middelen om zelf als land te kunnen bepalen welke koers wij willen. Maar die diversiteit is inmiddels zodoende aanwezig dat het gewoon bijna geen zin heeft. De iniatieven van GS van mensen in het buitenland te laten stemmen = Top! Echter een raadgevend referendum zal het 'm niet worden. Die koers zal hoe dan ook gevoerd moeten worden, en ze zijn er niet zo van geschrokken nog omdat het voor politiek meerdere uitwegen kent.

Speelt NL mooi weer met nee moeten we niet doen blabla dan is het aan brussel om er iets mee te doen. En laat die kliek daar nu eenmaal alleen voor meer EU zijn dan minder.

Face it. Het vergt een veel zwaarder middel dan democratie alleen, en zeker nu er tienduizenden stemgerechtigden het land in sijpelen, nog meer dan dat wij kunnen baren. En dat geldt voor elk land in de europese unie.

Met 2050, over minder dan 35 jaar, is de overgrote meerderheid nu vervangen, met verlies van cultuur, normen en waardes als we gewoon simpelweg niets doen.

Anoguurder | 11-11-15 | 02:59

Zo, dat kwam even lekker binnen. U weet dat u zich legaal kan bewapenen, nog wel. Luchtbuksen die een zelfde vuurkracht hebben als een vuurwapen. Op straat voldoet een bus haarlak plus een aansteker. Wees creatief!
Winnen zullen ze nooit. Hoop ik.

K1100 | 11-11-15 | 02:54

@Suubi Musajja | 11-11-15 | 02:06
".. De schoolkinderen van 2050 zullen over jou leren, Godsammekraken.."

De kans dat jij over 35 jaar nog relevant bent lijkt me inderdaad een stuk kleiner.

Godsammekraken | 11-11-15 | 02:46

Ik blijf erbij. 2020 moet een bepaalde quota voor brussel zijn geweest om de gevestigde cultuur te splijten. Na 2020 met alle chaos en branden in allerlei steden in heel europa komen ze met een nog omvattend plan om de boel gewoon te federaliseren. Eigenlijk de volwaarding van EU met als belofte dat alle problemen en chaos zullen verdwijnen. Een oplossing bieden voor het probleem dat door hunzelf is geschept.

En wij kijken reddeloos als een stel koeien opweg naar de slachtbank toe.

De exact dezelfde retoriek toen verdragen gesloten werden, landen hun vetorecht kwijt waren en niet langer meer als natiestaat zouden opereren, riepen ze allen de crisis is voorbij. En het kon niet op in de media ...

We zijn als een stel koeien die nietsvermoedend zo de slachtbank inlopen zonder enig besef wat ons staat te wachten hier. 12 uur is al geweest. Dit is een proces dat niet meer terug te draaien valt. Dit is in werking gezet door een stel idiote en onverkozen, wereldvreemde leiders waar we nog nooit een krabbel voor hebben gezet.

Het is niet wij als land, maar ook alle andere landen aangesloten in de europese unie. Ook daar hebben wij mensen zitten die er precies zo over denken als dat wij hier dagelijks onze reaguurders in plempen.

Werkelijk; de kwaliteit van het leven zal de komende jaren dalen, en hoe. En ik vrees oprecht voor veel mensen, ouderen, dochters en nog op te groeien kinderen, in een minder plezante wereld dan dat wij vandaan kwamen.

Anoguurder | 11-11-15 | 02:44

Ik raad iedereen een Man Kung 400 (legaal) aan. Google maar ff.

TheOne48 | 11-11-15 | 02:42

@Suubi Musajja | 11-11-15 | 02:06
Niks geen spagaat maar een kaarsrecht verhaal. Miljoenen knokkelslepende inteeltpaupers grotendeels behorende tot een gedegereerde ideologie die alleen maar achteruit gegaan is sinds het stenen tijdperk komen deze kant uit. Het heeft alleen niets met zionisme te maken. Integendeel want met meer zionisme, vooral nucleair zionisme, hadden we minder van dit probleem gehad.

Godsammekraken | 11-11-15 | 02:41

Hoe dan ook en wat ze zelf geloven... moslims zullen nooit winnen, wij zijn sterker. youtu.be/YgNPaL9CllI

INH.30CL | 11-11-15 | 02:37

*webshop met legale verdediging middelen en bruine haarverf voor blonde dames beginnen doet*

mysteryposter | 11-11-15 | 02:35

INH.30CL | 11-11-15 | 02:17
In mijn omstandigheden ben ik overal toe bereid. Doet me een betje denken aan de befaamde Doc Holiday, die, lijdend aan TBC, de grootste risico's nam en er heel lang mee weg kwam. Dus ja, indien nodig schaf ik me een good old FN FAL aan en zal klaar zijn.

Graaf van Egmont | 11-11-15 | 02:35

Het moet wel een plan van hogeraf zijn, precies in de landen met zeer strenge wapenwetten zodat we ons niet kunnen verweren. Of in opstand kunnen komen. Zijn we toch te lui voor trouwens ;)

Blobber_NL | 11-11-15 | 02:27

mysteryposter | 11-11-15 | 02:13
Het afval is overal in West-Europa.
Onze vuilnisbakken zijn te klein.
Opruien met behoud van uitkering.
De welvaart-staat ondermijnen met behoud van uitkering.
Vier vrouwen met behoud van uitkering.
En laatst gezien een 65-jarige Syriër met de tekst: ik heb recht op AOW, daarom ben ik in Nederland.

Jan Dribbel | 11-11-15 | 02:27

@Mr. Squits | 11-11-15 | 02:11
Huh??? bron...
Google it genoeg over te vinden en knippen plakken op een telefoon... nee teveel gedoe

Mr. Squits | 11-11-15 | 02:21

Tsja Graaf, dat zou wat zijn hé...:) Denk dat ze zowat in dr panties zou pissen als we dat echt deden whaha

Mr. Squits | 11-11-15 | 02:19

@Mr. Squits | 11-11-15 | 02:11
Huh??? bron...

INH.30CL | 11-11-15 | 02:18

@Graaf van Egmont | 11-11-15 | 02:09
Respect en wens je alle kracht de dingen te ondergaan. Maar het mooiste moet nog komen..... jij bent toch ook wel in voor een fittie op multiculturele basis?!

INH.30CL | 11-11-15 | 02:17

Mr. Squits | 11-11-15 | 02:11
Dan stel ik voor dat we alleen nog maar Christenen toelaten en de moslims naar Duitsland abschieben. Tenslotte heeft Merkel verklaart dat de Islam zu Deutschland gehört. Ze mag ze dus allemaal hebben.

Graaf van Egmont | 11-11-15 | 02:13

Ongeveer een derde van de mensen die aan komen zijn christenen. Iets zegt mij dat deze mensen echt wel iets te bieden hebben aan NL! En helaas worden ze zelfs in azc's bedreigd en mishandeld door moslims. Laten we ze als Nederlanders niet in de kou staan!

Mr. Squits | 11-11-15 | 02:11

INH.30CL | 11-11-15 | 02:08
67 jaar. Dus het mooiste heb ik al gehad. Gelukkig.

Graaf van Egmont | 11-11-15 | 02:09

Heb nooit empathie voor de mensen die geen empathie voor jou hebben. Als iedereen dit begreep hadden we nooit een migratiecrisis.

heldheino | 11-11-15 | 02:08

rijk | 11-11-15 | 02:00
Ik geloof ook in een plan. Dit moet door iets georkestreert zijn. In mijn dorpje komen nu 2 gezinnen op een inwoneraantal van 190. Dat is te behappen. Die zijn dan ook geheel afgesloten van de buitenwereld, geen snelle internetverbinding, nauwelijks dekking voor je GSM, geen transport, dichtstbijzijnde supermarkt op 15 km. Ik heb dus met ze te doen. Die gaan echt niet ons dorp op zijn kop zetten.

Graaf van Egmont | 11-11-15 | 02:08

@Graaf van Egmont | 11-11-15 | 01:58
mag ik je leeftijd vragen? Een lichaam kan veel aan.... maar ik voel met je ontberingen mee, ik heb gezien wat die zooi met een lichaam doet en mijn meissie was *toen* 35! Kom op man we kunnen je niet missen hier. Er zijn er teveel die je graag lezen.

INH.30CL | 11-11-15 | 02:08

@Godsammekraken | 10-11-15 | 22:02
Haha, de spagaat van de moderne xenofoob. "Ik heb evenveel haat en angst, maar kan me nog net de schoolles herinneren dat het fout is om antisemitisch te zijn." De schoolkinderen van 2050 zullen over jou leren, Godsammekraken.

Suubi Musajja | 11-11-15 | 02:06

@Graaf van Egmont | 11-11-15 | 01:54
Wij zijn in slaap gesukkeld, maar vooral gehouden, door ideologie van linkse partijen. Partijen die grote inbreng hadden en (helaas) nog steeds hebben in grote media als de publieke omroep. Dankzij internet komt hier heel langzaam verandering in maar let op: Dit internet zien *zij* als groot gevaar. Brussel wil nu al plannen maken om hyperlinks e.d. aan te pakken, laat ons waakzaam en strijdbaar zijn de komende tijd.

INH.30CL | 11-11-15 | 02:04

DE-ISLAM-DIE-HOORT-HIER-NIET.

RobberenRukkie | 11-11-15 | 02:04

Jan Dribbel | 11-11-15 | 01:55
Het nadeel is, dat als ze dat daar durven, ze er hier ook geen problemen mee zullen hebben. Wat is mooier: een soenniet opblazen of een verdorven westelijk varken?

Graaf van Egmont | 11-11-15 | 02:02

De islamisten en hun linkse collorabateurs duiden de islam als de religie van de vrede.
Wie hier nog in gelooft moet acuut zijn hersenen doneren aan mensen die nog zwakzinniger zijn. Maar geloof me, die zijn er niet.
Islam betekent 'onderwerping'. De moslim-invasie die op dit moment plaats vindt in Europa is bedoeld om ons te onderwerpen. Dit met medeweten en medewerking van onze regeringen. Ik geloof niet langer dat onze leiders machteloos staan tegenover het leger van mohammedanen die onze landen momenteel binnenstromen. Het kan haast niet anders dan dat dit een vooropgezet plan is wat nu uitgevoerd wordt, n.l. de vervanging van onze Europese volkeren door islamieten. Als dit niet de vedoeling was dan waren onze grenzen wel beschermd, dan kwamen er niet zoveel kansloze gelukzoekers binnen. Dan werden niet al onze belastingcenten gespendeerd aan lieden die niet hier komen om onze economie te versterken of onze welvaart omhoog te stuwen. Nee, in plaats daarvan stevenen we nu regelrecht af op de afgrond. De afgrond bereiken we over 10 a 15 jaar, we zijn dan een 3e wereldland geworden. We, dat zijn Duitsland, Nederland, Zweden en nog een aantal andere landen die overgenomen zijn door de moslims. Als u tegen die tijd nog hier woont bent u of heel erg arm of niet goed bij uw hoofd.
Ik ben tegen die tijd op een heel andere plek op deze aarde. En naar ik hoop, u ook.

rijk | 11-11-15 | 02:00

INH.30CL | 11-11-15 | 01:52
Hart onder de riem steken is altijd goed en ik deel je mening. Het is te overwinnen, maar je moet er veel voor ondergaan. En dan maar hopen dat het eens aanslaat. De oncoloog en zijn gifmengster hebben altijd wel iets nieuws op de plank, maar het sloopwerk is nog nauwelijks meer lichamelijk te herstellen.

Graaf van Egmont | 11-11-15 | 01:58

Miljoenen moslims die naar het verderfelijke westen gaan. Daar kan maar één agenda achter zitten. Hoe moeilijk kan het zijn.

TheOne48 | 11-11-15 | 01:55

Wanneer begint het volk te morrelen: als op een ochtend er geen bier en wijn meer wordt verkocht in de supermarkt.
Als de braadworst niet meer mag in Duitsland.
Het volk is zo naief en onwetend.
Het is beschamend.
Één lichtpuntje vandaag: er is er één minder:
www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/artic...

Jan Dribbel | 11-11-15 | 01:55

INH.30CL | 11-11-15 | 01:49
Nederlanders hebben door de eeuwen heen ballen getoond. Het moet dus in onze genen zitten. Ik vermoed echter dat 50 jaar koude oorlog, de opschorting van de militaire dienstplicht en 70 jaar vrede, watjes van ons heeft gemaakt. Ben op dit moment bezig met de archieven van de Fransen in de 1e WO. Kansloos zoveel doden en gewonden, maar ze deden het maar toch. Ik begin die drive een beetje te missen.

Graaf van Egmont | 11-11-15 | 01:54

@Graaf van Egmont | 11-11-15 | 01:49
Weet niet wat of hoe en welke vorm maar weet dat mijn vrouw het destijds heeft overwonnen (acute leukemie). Ik probeer je maar een hart onder de riem te steken..... zet 'm op kerel!

INH.30CL | 11-11-15 | 01:52

@INH.30CL | 11-11-15 | 01:49
uit... is in

INH.30CL | 11-11-15 | 01:50

@Graaf van Egmont | 11-11-15 | 01:46
Uiteraard en ik onderschrijf uw gedachte in deze, maar we praten hier over landen die ballen hebben in de politiek wij hebben slechts lippen in Den Haag waar vaak niets uit klaar komt.

INH.30CL | 11-11-15 | 01:49

Daisy Cutter | 11-11-15 | 01:42
INH.30CL | 11-11-15 | 01:44
Aardbewoner | 11-11-15 | 01:46
Bedankt, maar nog zit ik nog achter mijn toetsenbord. Hoop vind ik een te groot woord, maar een goede moraal houden is goud waard.

Graaf van Egmont | 11-11-15 | 01:49

INH.30CL | 11-11-15 | 01:42
Het is maar een idee. Zelfs ik heb geen kant en klare oplossingen voor wat ons en Europa nu overkomt. Dan moet je kijken naar landen die het wel goed doen. Israel trekt duidelijk een rode lijn en ook Australie doet dat op zijn eigen wijze.

Graaf van Egmont | 11-11-15 | 01:46

@ Graaf van Egmont Ook van mij sympathie, en probeer te blijven hopen - voorspellingen kunnen er al 's zwaar naast zitten.

Aardbewoner | 11-11-15 | 01:46

@Graaf van Egmont | 11-11-15 | 01:24
Oeps, die heb ik over het hoofd gezien en da's niet om te lachen;-( sterkte gewaardeerde!!!

INH.30CL | 11-11-15 | 01:44

@Graaf van Egmont | 11-11-15 | 01:34
Haha een vergelijk proberen te trekken tussen Israel en Nederland als het aankomt op daadkracht kan zo het theater in, dat weet jij ook.

INH.30CL | 11-11-15 | 01:42

Graaf van Egmont | 11-11-15 | 01:24
Sterkte, graaf.

Daisy Cutter | 11-11-15 | 01:42

There's only one solution left! Misschien niet de beste maar helaas de enige voor het geweld losbarst youtu.be/Rfm1l9g8UAY

INH.30CL | 11-11-15 | 01:37

We kunnen natuurlijk de Israelische politiek volgen. Bij elke misstap van enige importantie (moord, doodslag, verkrachting, opruiing door een islamiet wordt hij opgepakt, verdwijnt de gevangenis in en het huis van zijn familie wordt gesloopt. Kijken hoe lang ze het dan volhouden. Dat moslims een mening over ons hebben kan je ze niet ontzeggen, maar wel handjes thuis.....

Graaf van Egmont | 11-11-15 | 01:34

Drs. D. | 11-11-15 | 01:17
Denkmdat er een verschil is. De tegenstellingen tussen bv katholieken en protestanten vroeger was alleen geloof. De cultuur was nagenoeg gelijk. Dat is met de huidige import heel anders. Heeft eigenlijk niets met geloof te maken. Als je het geloof uit de vergelijking haalt is misschien zelfs wel de enige demper verdwenen. Het gaat hier om cultuur en ras en niet anders. Geloof is alleen een bindmiddel. Daarom wildennde communistiesche landen altijd geloof verbieden omdat het mensen organiseerd

Ben Hetzat | 11-11-15 | 01:33

@Drs. D. | 11-11-15 | 01:17
.
Sorry, maar je bent totaal naïef... De Islam zwakt niet af, nooit. Kinderen worden onmiddelijk na hun geboorte gedrenkt in die idiotie en de exemplaren die immuun blijken of later tot inzicht komen (van het geloof vallen) worden op alle mogelijke manieren effectief "kaltgestellt".

Brou Is Back | 11-11-15 | 01:30

Gelukkig lopen er hier in Mexico nog niet zo veel rond. Mijn Mexicaanse vrienden zullen ook nooit accepteren dat de Islam het hier overneemt. De paramilities en cartels zullen elke vorm hiervan snel de kop indrukken.

El Nopal | 11-11-15 | 01:28

@ Drs. D. | 11-11-15 | 01:17

Dat het wel zal afzwakken denken we al 1400 jaar vriend. En op lokaal niveau zien we elke generatie extremer worden.

www.youtube.com/watch?v=I_To-cV94Bo

mysteryposter | 11-11-15 | 01:24

Bill Cosby | 11-11-15 | 00:47
Ja een beetje verkeerd verwoord. Ik heb niet lang meer te gaan, das zeker, want kanker en zow. En daar kan ik niet blij mee zijn natuurlijk.

Graaf van Egmont | 11-11-15 | 01:24

En de invasie gaat gewoon door. Brussel & Berlijn (en mogelijk Den Haag) waren dit voorjaar namelijk al gewaarschuwd door Frontex, maar hebben samen gewoon de grenzen open gehouden. Hier is geen toeval in het spel. Intussen gaan de NWO-havikken in Washington, die sedert decennia steeds harder tegen de de schenen van de verbouwereerde Russen aan het schoppen zijn, daarbij nu ook op de tenen stampen. Oorlogje erbij, iemand? www.zerohedge.com/news/2015-11-10/its-...

ben kokhals | 11-11-15 | 01:23

Drs. D. | 11-11-15 | 01:17

De wens is de vader van de gedachte. Je neemt je wensen voor werkelijkheid. Moslims zien hoe succesvol hun strategie is ("We will outbirth you") en dan zullen ze generatie na generatie softer worden zeker. Ammehoela. Ze worden generatie na generatie brutaler, vergelijk die van nu met de eerste generatie. Er zit een diep gevoel van ressentiment verscholen en nu is het 'paybacktime'. En dan zit jij te wachten op een vreedzame transformatie, haha. D66 stemmer toevallig?

Aardbewoner | 11-11-15 | 01:21

Van de ene kant denk ik dat het moslim geloof generatie na generatie zal afzwakken: net als bij ons christenen. Echter, wij (en onze kinderen) moeten wel een aantal generaties door shit heen. Op de korte termijn zullen er terroristische aanslagen volgen, op de middel lange termijn krijgen we weer een herhaling net als bij het Finnen probleem en op de lange termijn maakt het allemaal niets meer uit. Of alles is naar de kloten of we leven allemaal in harmonie samen met elke man 4 kinderbruidjes.

Drs. D. | 11-11-15 | 01:17

Ik zei in september al;) hoe meer er komen hoe beter. We moeten hier doorheen om zelfs de grootste idioten ervan te overtuigen dat we op een doodlopend pad zitten, dat er weer realistisch en overtuigend politiek word bedreven. Dat malloten als Schulz en Junker uit Brussel worden verdreven. Dat Europa inziet dat lidstaten hun souveraniteit nooit zullen opgeven, Milos Zeman zei het dit weekend al;) het is een georgrestreerde invasie.

mierus | 11-11-15 | 01:17

Waar hebben we het over, 2, 4, 6 miljoen moslims op een totale bevolking van 740 miljoen. Laat je niet zo opnaaien, als ze een groot probleem worden zijn ze ook zo weer, ehm, verdwenen.
Niet mijn voorkeur.
Ongeblustekalk | 10-11-15 | 23:01
-
Van welke stinkende pot heb je deze cijfers gerukt? In 2003 spraken we al over 35 à 40 miljoen moslims, abstractie gemaakt van de illegalen. Na de moord op Theo Van Gogh was de schatting voor Nederland alleen al 1 miljoen. Niet laten opnaaien? Nee, met ons hoofd in de grond blijven steken, word je vanzelf genaaid. Verdien je een leuke cent bij in de welzijnsindustrie?

Aardbewoner | 11-11-15 | 01:13

@Lupuslupus | 10-11-15 | 23:06
.
Ik zie een markt voor rollators met rupsbanden en een affuit....

Brou Is Back | 11-11-15 | 01:12

Beetje raar, die link met joden, maar na wat onderzoek doelen ze op deze man. Richard Nicolaus Graf von Coudenhove-Kalergi nl.wikipedia.org/wiki/Richard_Coudenh... Grondlegger en oprichter van de PanEuropese Unie, lid van de Oostenrijkse adel en voorstander van een Europese federatie onder een mix van communisme en kapitalisme geen voorstander van democratie, maar een door de adel/elite bestuurd Europa. Je moet niet op zijn naam googlen, want dat kom je op menig foute site uit. Maar puur uitgaand van wat betere bronnen kan je een aardig beeld krijgen. Hij, zelf van gemengde afkomst (Japans-Oostenrijks/Hongaars/etc self.gutenberg.org/articles/richard_ni... ) was voorstander van massa-immigratie om zo de diversiteit in de wereld, of iig in Europa op te heffen. Hij zag, itt tot zijn vader, de joden als een religieuze elite.

Lees vooral dit i.imgur.com/XC1xUR7.png

(Bron imgur quote books.google.nl/books?id=gMOSFe8osHcC...

seven | 11-11-15 | 01:09

Knip dat geschifte zionistische gezeik eruit en je zit er knal op. Dat drama herhaalt zich keer op keer: dat er wat extremistische halvegaren met een geschifte boodschap de zorgen overschaduwen die bij de meeste fatsoenlijke mensen leven. De media, onze grootste verraders, zijn er dan als de kippen bij om die mafketels te portretteren en te doen alsof de onvrede bij 'onevenwichtige figuren' te vinden is. Diep tragisch.

Aardbewoner | 11-11-15 | 01:08

Glasgow Argus | 10-11-15 | 23:14
amerikanen zien de europese economische ontwikkeling als een gevaar voor hun dollar.
Ze willen simpelweg niet dat we te machtig worden (wat in theorie best wel mogelijk is).

--sql error-- | 11-11-15 | 01:05

F*ck dat dopamine-infuus... Na het zien van dit filmpje heb ik meer behoefte aan een apparaat dat iets anders injecteert, maar dat kan ik niet plempen want dan dreigt er een permaban!

Brou Is Back | 11-11-15 | 01:00

Je ziet sektarisch gedrag onder veel van die 'tolerante' mensen in Zweden, Duitsland en Nederland (en Brussel).
Mijn ervaring met sekteleden is dat ze niet met argumenten te overtuigen zijn, want ze hebben ingestudeerde antwoorden op alles (iets met 'racist' of 'nazi' in dit geval). Tegenstrijdigheden in hun logica zien ze niet en proberen ze agressief te ontkennen, zoals bijvoorbeeld bij 'tolerant zijn tegen arabische intolerantie', of nep-feministen die islamitsche vrouwen-onderdrukking steunen, of nep-politici die anti-democratische doctrines willen toelaten.
Toch is dat de manier om tot ze door te dringen: de gaten in hun 'logica' benoemen en daarna nog 10x benoemen. totdat ze het ook niet meer voor zichzelf kunnen ontkennen.
Dat werkt echt beter dan deze angst-zaai filmpjes.
Dus benoem wat het is: de Euro-cult, en maak hun leden belachelijk.

--sql error-- | 11-11-15 | 00:58

Die Joodse vrouw op het einde laat je bijna vermoeden dat dit een welbewuste wraakactie is. Dat zou toch wat zijn.

FustViking | 11-11-15 | 00:52

Ik vrees dat het niet veel duidelijker kan worden dan in deze film. Ik hoop oprecht dat de linkse mensen nu ook beseffen dat we het paard van Troje hebben binnen gehaald. Helaas luisteren de gefilmde immigraten niet naar rede, slechts naar geweld. Dus het wordt tijd dat we in hun taal ipv het onze gaan praten. Als we te lang wachten maken zij de keuze ipv wij.

drs. KJ | 11-11-15 | 00:52

Hoewel het filmpje her en der behoorlijk tendentieus is gemonteerd: 1 vingertje van zweedse kinderen met de 1 allah vinger van islamofascisten, een oud stuk van een meisje in Luton die een demonstratie filmt van moslims die protesteren tegen een arrestatie van een moslima en het stuk over de georchestreerde invasie door zionisten, blijft er genoeg over om je ernstig zorgen over te maken. Vlak bij mij zijn er serieuze plannen om 800 'asielzoekers' met verblijfsvergunning te plaatsen op een GGZ terrein waar 1000 patienten (ambulant) worden behandeld. Een deel van het terrein is in handen van een projectontwikkelaar die op dit moment even geen financiering heeft voor dure huizen en daarom de grond beschikbaar heeft gesteld aan het COA.Geld verdienen dus. En dat in een wijk waar de allochtonenmeter al op 38% staat. Hoewel ik niet onmiddellijk zweedse of engelse toestanden verwacht maak ik me zorgen over de toekomst.
Moer er toch niet aan denken dat sommige wijken er net zo uit gaan zien als dit noord-engelse stadje:
www.dailymail.co.uk/news/article-31255...
Soms ben ik blij dat ik al redelijk op leeftijd ben en het allemaal niet meer hoef mee te maken...

Von Mutzenbacher | 11-11-15 | 00:52

Om één ding ben ik blij. Ik heb niet meer zo lang te gaan, maar ik had graag mijn schoondochter eens in een burka gezien.
Graaf van Egmont | 11-11-15 | 00:32
Beste heerschap, ik heb u hoog zitten - maar deze zin is erg onduidelijk. Ik vat 'm op als 'ik ben blij dat ik niet meer lang te gaan heb'.

Bill Cosby | 11-11-15 | 00:47

In Oostenrijk in 1683 was de overheid ook zo politiek correct, verwijfd en ontkennend. ... totdat een paar honderd duizend haatbaarden voor de hoofdstad stonden.

youtu.be/OxnDT89JslI?t=173

mysteryposter | 11-11-15 | 00:46

Wat een hoop onzin. Allemaal homo's

Neut | 11-11-15 | 00:45

Schokkend filmpje inderdaad.
Toch geloof ik nog niet in een vooropgezet plan.
Of hoop ik dat misschien?
Ik zie het meer als een school vissen die allemaal eenzelfde kant op zwemt zonder een duidelijke leider.
Of hoop ik dat misschien?
In ieder geval weet ik zeker dat dit in de basis, naast een aantal 'echte' vluchtelingen, mensen zijn die op drift zijn door economische motieven.
Ik ben er ook zeker van dat er niets gaat veranderen totdat we echt geconfronteerd gaan worden met de gevolgen.
Er is blijkbaar nauwelijks ruimte meer om proactief te kunnen reageren op dit soort problemen, puur vanwege politieke correctheid en in mijn ogen onterechte vergelijkingen met Europa's verleden.
Dat betekent dat we zullen moeten wachten op de klap.
Ik ben ook van mening dat er nog hoop is, mits het niet te lang duurt. Wat mij daarom niet bevalt is de relatieve stilte rondom het vraagstuk. Nu blijven escaleren is de enige methode. We mogen ons niet overgeven, nooit.
Ik zal vooraan staan en gaan, als de tijd daar is, niet voor mezelf maar voor mijn kinderen en voor ieder die het licht van de vrijheid in de ogen van een ander gunt.
Dat het gvd nog zo ver moet komen. Ik ben diep, diep teleurgesteld in de huidige leiders van Europa.
Dat wordt weer een slapeloze nacht terwijl Jantje er weer om kwart over zes uit moet om de financiele bijdrage aan deze idioterie te gaan leveren. Gegroet reaguurders

JantjevanHaerlem | 11-11-15 | 00:44

Het moet eerst heel erg uit de hand lopen, Charlie Hebdo in het kwardraat tot de macht 10 voordat er actie ondernomen gaat worden. Mijn ouders kijken DWDD, Pauw, etc. Heel eenzijdig vooral gericht op het leed van die mensen. 'Het valt allemaal wel mee', 'wat erg voor die mensen'.

Drs. D. | 11-11-15 | 00:42

Nogal een paniekzaai compilatie video.
Waar hebben we het over, 2, 4, 6 miljoen moslims op een totale bevolking van 740 miljoen. Laat je niet zo opnaaien, als ze een groot probleem worden zijn ze ook zo weer, ehm, verdwenen.
Niet mijn voorkeur.
Ongeblustekalk | 10-11-15 | 23:01
.
Hoezo bagataliseren?
Ik zijn nu 53 miljoen moslims op 500 miljoen Europeanen. Waar haal in godsnaam zulke cijfers vandaan?

Neil_ Skywalker | 11-11-15 | 00:42

Nogal een paniekzaai compilatie video.
Waar hebben we het over, 2, 4, 6 miljoen moslims op een totale bevolking van 740 miljoen. Laat je niet zo opnaaien, als ze een groot probleem worden zijn ze ook zo weer, ehm, verdwenen.
Niet mijn voorkeur.
Ongeblustekalk | 10-11-15 | 23:01
.
Hoezo bagataliseren?
Ik zijn nu 53 miljoen moslims op 500 miljoen Europeanen. Waar haal in godsnaam zulke cijfers vandaan?

Neil_ Skywalker | 11-11-15 | 00:42

@--sql error-- | 11-11-15 | 00:23
Zo gek is het niet. Je moet een redelijk salaris in Colombia kunnen overleggen en iemand in Nederland moet borg staan.
Het zijn geen absurde bedragen.

miko | 11-11-15 | 00:42

Maaiveld | 11-11-15 | 00:35 LOL +1

Ramsesz | 11-11-15 | 00:40

jack and friends | 11-11-15 | 00:19
Bastie | 11-11-15 | 00:21
So, what are we gonna do about it?

Ramsesz | 11-11-15 | 00:38

Nooit vergeten: er zijn meer mensen niet gek, dan dat er totaal gestoorde mensen zijn. De stille meerderheid, wellicht bang, maar nog vooral bezig met zijn en haar dagelijkse gang van zaken; de kinderen, de hypotheek, what not; het systeem voorziet ze in voldoende afleiding. U mag dan wakker zijn, alleen bent u nooit. Nooit geweest. Als deze groep uiteindelijk wakker wordt, kan u zien hoeveel macht het systeem en de bijbehorende poppenkast daadwerkelijk over ons heeft; nada, niets, het zijn allemaal paper chains. Too big to fail? Bedacht, nep, werkt leuk als katalysator, maar niet als gevangenis. Dus blijf normaal nadenken, zij verliezen, want wij zijn echt, hoe hard ze ook beweren dat zij dat zijn, wij geven geboorte aan de regels, niet andersom. De mafklappers.

NLvoorwat | 11-11-15 | 00:38

De zichzelf moreel superieur achtende politieke correctheid ziet de vluchteling puur als een armoedzaaier die je uiteraard helpen moet, en ziet tegelijkertijd iedereen die sympathiseert met PVV en Pegida als simplistische extreemrechtse engmensen. En voorlopig ziet het ernaar uit dat hier niets in verandert en dat de moslims elke dag bij duizenden tegelijk Europa zullen binnen stromen. Misschien, heel misschien, als we horen van de eerste groepsverkrachtingen van de vrouwen of dochters van dergelijke goedmensen, misschien dat er dan neiging komt de hele kwestie wat anders in te schatten.

notamused | 11-11-15 | 00:36

Het enige waarop ik mij nog op kan verkneukelen is hoe straks de linkse knuffelaars ook te grazen worden genomen door hun islamitische oogappels. Helaas zijn we dan al ten onder, maar dat wil ik nog wel meemaken.

Mouth Of The South | 11-11-15 | 00:36

Wat ik me nou afvraag: als die barbaren hier straks het land overspoelen en alles naar de ratsmodee gaat, mag ik dan volgens de roze moraal wegvluchten naar een ander land, pak 'm beet: de VS? Of moet het iets in de regio zijn? Bootje IJsland? Val ik dan onder de gelukzoekers?

Al die vragen geven zoveel stress dat het me nu al bijna teveel wordt. Terwijl het probleem feitelijk niet veel meer voorstelt dan een pisstraaltje in een paasvuur.

Maaiveld | 11-11-15 | 00:35

Tjitter | 11-11-15 | 00:32
En dan? Wat heb je ontdekt?

Graaf van Egmont | 11-11-15 | 00:34

Kijk die video nou 's zonder die herrie..

Rest In Privacy | 11-11-15 | 00:32

Kijk die video nou 's zonder die herrie..

Rest In Privacy | 11-11-15 | 00:32

Om één ding ben ik blij. Ik heb niet meer zo lang te gaan, maar ik had graag mijn schoondochter eens in een burka gezien.

Graaf van Egmont | 11-11-15 | 00:32

notamused  | 11-11-15 | 00:10 Precies, zo simpel zou het moeten zijn. Wil je naar de moskee? Geen probleem, emigreer naar Zandbakkië. Hier doen we niet aan religie, of misschien alleen christendom. Twee geloven op één kussen... afijn. Alleen, dat kun je wel zeggen, maar daar gaat een moslim over het algemeen niet naar luisteren. En met onze vredelievende inborst gaan wij natuurlijk niemand onder dreiging van geweld wegsturen of iets aandoen. Helaas is dat precies wat andersom wel gaat gebeuren. Jij geen moslim? Jij vies varken. Jij moet dood. En reken er niet op dat je enig respect hebt verdiend door je land zo genereus weg te geven (welkom in mijn land), integendeel. Volgens mijn berekening (massamigratie x importbruideb x geboorteratio) duurt het niet heel lang meer voordat die werkelijkheid zich openbaart.

Ramsesz | 11-11-15 | 00:31

ben het boek van Wim van Rooy "WAAROVER MEN NIET SPREEKT aan het lezen. Staat veel informatie in over onze "leiders" en onze media-informanten.
En bij het lezen van dit boek en het zien van deze filmpjes, hoor ik in de kreet Allah Akbar steds meer de ondertoon van Allah Fatwa

korrel37 | 11-11-15 | 00:29

Kaas de Vies | 10-11-15 | 22:01
hoe het met Brazilianen zit weet ik niet, maar Colombianen kunnen meestal zelfs niet eens een toeristen-visum krijgen voor Europa, want men is bang dat ze niet terugkeren naar hun land. (gemiddeld inkomen in Colombia is 2x hoger dan Brazilie).
Ik ken Colombianen die al jaren bezig zin om eens een keer hun familie in Europa te bezoeken, maar het schijnt niet te mogen.

Je mag dus alleen (gratis) Europa in als aan 3 eisen voldoet: 1. moslim 2. economisch kansloos. 3. niet in staat voor jezelf te zorgen

--sql error-- | 11-11-15 | 00:23

Frankrijk heeft vanavond aanslag verijdeld
Een 25-jarige man is gearresteerd. Hij heeft verklaard dat hij eigenlijk naar Syrië wilde om zich daar bij radicale islamisten aan te sluiten. Omdat zijn paspoort was ingenomen, besloot hij een aanslag op Franse bodem uit te voeren

www.nu.nl/buitenland/4162453/frankrijk...

*101# | 11-11-15 | 00:23

De commentaarstem zegt bij het begin van het filmpje: "Our leaders do nothing about it". Nee, natuurlijk niet want ze organiseerden het hele gedoe. Dus waarom zouden ze er nu iets aan doen?
Het is gewoon de praktische en versnelde uitvoering van het Coudenhove-Kalergiplan. Meng de Europese bevolking met een groot percentage inwijkelingen en je krijgt een homogene en manipuleerbare massa; zonder nationaliteit noch persoonlijkheid. Ten dienste van de echte machthebbers achter de schermen.
Diegenen die wel op de voorgrond komen als onze zgn. "leiders" zijn in feite onze drijvers, zoals de honden de schaapskudde drijven in opdracht van de herder.
En als de tijd rijp is worden we geschoren en geslacht, want die kudde mag vooral niet te groot worden want anders wordt het gras te schaars. Grote oorlogen en rampen met miljoenen slachtoffers zijn de beste slachtmethoden is al gebleken in de 20° eeuw.

bruin kikkertje | 11-11-15 | 00:22

We zijn met zijn allen hier boos.
Maar wat gaan we doen?
Wilders stemmen?
Zijn oplossingen zijn niet goed genoeg.

Hier tegen elkaar zeggen hoe erg het is?
Spreek je collega, buurman, vrienden erop aan. Overtuig het land.
Voor het te laat is.

Bastie | 11-11-15 | 00:21

vervelend voor de autochtone zweden maar ik hoop echt dat het daar volledig uit de hand loopt zodat de rest vab europa tijdig nog iets kan doen. Op pensioen en een rustige oude dag reken ik al niet eens meer. Als ik weg zou kunnen ging ik.

Ben Hetzat | 11-11-15 | 00:21

harry21 | 10-11-15 | 22:09
Geert had ergens in 2009(?) al een oplossing: deportatie.
www.youtube.com/watch?v=Rfm1l9g8UAY

Heel NL en EU viel over hem heen.
Maar in het buitenland hebben ze WEL naar hem geluisterd.
Deportatie van illegalen/uitgeprocedeerden/buitenlanders vind NU AL plaats in diverse andere landen. Zo'n gek idee nog niet, vinden ze in:
- Israel www.youtube.com/watch?v=u8ysvyvmusw
- Kuweit www.youtube.com/watch?v=4BcDj8FsSJ8
- Somalie www.youtube.com/watch?v=Mpj6qD0PIS4
- Dominicaanse Republiek www.youtube.com/watch?v=fNJRnmyeXXA
- Duitsland www.youtube.com/watch?v=hCmBoHfAfW8
- Noorwegen www.youtube.com/watch?v=kAuwDP6qYRw
enz.
enz.
enz.

gaffelbaard | 11-11-15 | 00:20

Ramsesz | 11-11-15 | 00:05
Hoeveel slecht nieuws uit AZC's hoort u? En hoeveel slecht nieuws uit AZC's leest u?
De Media spelen hier een bijzonder kwalijke rol, in plaats van dat ze het nieuws objectief brengen, brengen ze slechts die helft die hun goed uitkomt. Op zich wel logisch want wiens brood men eet wiens woord men preekt, maar het is niet helemaal gezond voor een evenwichtig beeld van hoe het er aan toe gaat in Europa.
En dan hoor je wel mensen ja maar Europa heeft weet ik veel hoeveel mensen en er komen er maar een paar miljoen, maar die paar miljoen komen niet door heel de EU, die paar miljoen komen naar een paar landen.
En die mensen zijn hier niet gekomen om te vragen, ze zijn hier gekomen om te nemen. Aangemoedigd door de Imam, aangemoedigd door de smokkelaars, aangemoedigd door de eerste lichting die wel alles zomaar heeft gekregen gaat de 2e, 3e, 4e lichting geen genoegen nemen met minder.
Een mensenleven telt niet overal in de wereld even zwaar, in sommige delen is het minder waard dan de kogel waar ze het mee beeindigen, en die lieden komen hierheen en krijgen alle ruimte.
Je kunt het aan de buitenkant niet afzien wie goed is en wie fout, want natuurlijk zijn ze niet allemaal bloeddorstig, zij hebben daar geen last van, alles is fout in hun ogen, dus we staan gewoon snoeihard op achterstand op alle fronten.
Ik maak mij wel ernstig zorgen en snap niet hoe het kan dat de boven ons gestelden nog steeds niet willen inzien wat voor een kudde paarden van troje ze binnenlaten.
Dus ja eigenlijk kan ik niet anders dan toegeven dat we zwaar het haasje zijn.

jack and friends | 11-11-15 | 00:19

Er zijn zat filmpjes van die 2 kinderen die Joden moesten vermoorden van alla. Ziet er niet uit,hoe je dan voor je eigen leven een kind moet neerschieten.. de ziekste draad ooit in ons leven,de islam moet kapot. Nu het nog kan. Hilary Clinton is betrapt er opdat ze miljoenen heeft aangenomen een paar jaar terug van een rijke Nigeriaan en ze heeft het daardoor nagelaten Boko haram als terroristische beweging te bestempelen in haar tijd als buitenlandse zaken minister. Zul je hier maar heel weinig over horen want links heh. Om af te sluiten even het nieuwtje dat België de moskeeTs gaat verdrievoudigen in de volgende paar jaar.

tattooboer | 11-11-15 | 00:18

heldheino | 11-11-15 | 00:07 Ik help het je hopen. Maar ik denk dat de krachten die dit willens en wetens veroorzaken, hopen op een voltooiing van het kikker in pan-scenario. Demografische oorlogsvoering gaat veel geleidelijker en slimmer dan een simpele inval in een ander land. Dus op een dag worden we wakker en dan beseffen we dat we slaven zijn geworden.

Daisy Cutter | 11-11-15 | 00:17

ik had al een kutdag dus dit kon er ook nog wel bij.
Ik had ergens nog een doosje Vesperax liggen. Wellicht helpt dat

hakbarry | 11-11-15 | 00:16

Deze tegenstelling tussen de Christelijke en Moslimwereld wordt gewoon gecreëerd door de Elite. Wij simpele zielen worden door het hen verleid om posities in te nemen. En wat betreft die Jodin in het filmpje, mevrouw Spectre, ik denk dat ook zij geframed wordt, want dit ligt er té dik bovenop.

Dus, laat je niet gek maken. Deze show is geregisseerd en bedacht door de Elite. Die willen denk ik, gewoon hun lekkere posities behouden.

AntiSoof | 11-11-15 | 00:14

islam is geen gevaar. absoluut niet. maar het gaat heel veel geld kosten om uiteindelijk weer een rooskleurig beeld te krijgen. geld gewaardeerd tegen een mensenleven is helaas niet zo heel veel waard. you do the math.

Bill Cosby | 11-11-15 | 00:14

-weggejorist-

Mot Andes | 11-11-15 | 00:14

-weggejorist-

Mot Andes | 11-11-15 | 00:14

Ik kon gisterenavond ook niet in slaap komen van dit filmpje. Maar het is zodanig snel gesneden, dat ik bij sommige delen niet eens kan vaststellen of ze wel met het vluchtelingenprobleem te maken hebben. Veel herken ik, maar veel ook niet. Angstwekkend vond ik de joodsche vrouw op het einde. Ik dacht dat ik naar de Zwarte Weduwe zat te kijken, je weet wel, die van Rost van Tonningen.

Graaf van Egmont | 11-11-15 | 00:11

Rare tijden.

EatSleepSlaveRepeat | 11-11-15 | 00:11

mwa, dit is weer helemaal de andere uiterste kant van het nieuwsgamma, maar het is goed eens iets anders te zien dan het NPO geneuzel.
zitten een paar totale freeks tussen, ook weer van beide kanten van het gamma.

laat deze maar eens even staan, zet ons tot denken.

Kenneth Nietvatten | 11-11-15 | 00:11

Gootbalkoning | 10-11-15 | 23:40 Maar wat moet je eigenlijk met die samenzweringtheorieën? Er is ook ene George Soros die de natiestaten wil vernietigen. Er zijn ook afspraken wat betreft ‘olie voor immigratie’. Er zijn de vele verhalen over ‘Cultural Marxism’. Enzovoort. De gewone burger kan hier niets mee. Bij wie moet je zijn? De burgemeester? Hé burgemeester, kan het een beetje minder met die islam? Mailen naar de Tweede Kamer? Bij hoge uitzondering krijg je antwoord. Brieven schrijven naar ‘kwaliteitskranten’? Je komt niet langs de censuur. Ik hoop dat PVV, Pegida, wat dan ook, meer handen en voeten krijgt. Er moet iets komen dat de gewone burger in de gelegenheid stelt te laten blijken dat de islamisering niet gewenst is. Beste moslim, het is allemaal mooi en aardig, maar jouw wereld van stenigen en amputeren en onthoofden, daar zitten wij niet op te wachten. En wil je per se toch volgens die islam leven, ga dan terug naar die fantastische islamwereld waar je ooit uit tevoorschijn bent gekomen.

notamused | 11-11-15 | 00:10

En de linkse elite [van VVD t/m SP] maar boe roepen naar Wilders als die het heeft over een moslim tsunami. Nu zien we het resultaat, de vraag is echter.. ziet de elite het eigenlijk wel?
.
Er moet echt iets radicaals gaan gebeuren in ons land en noord Europa, anders kunnen wij straks niet meer ons leven leiden zoals tot nu toe.

Democrates | 11-11-15 | 00:09

Die Nick Griffin heeft groot gelijk. Die mossels komen niet uit zichzelf hier naar toe, ze worden hiernaartoe geloodst.
En bovendien, zionistenbank Goldman Sachs bekent het doel openlijk tegenwoordig. Dus hoezo samenzwering? www.bbc.com/news/uk-politics-18519395

Tiberius | 11-11-15 | 00:09

@Ongeblustekalk | 10-11-15 | 23:01
"Waar hebben we het over, 2, 4, 6 miljoen moslims op een totale bevolking van 740 miljoen."

In NL is op dit moment 20% van de bevolking allochtoon. Bij 80% stroomt dus Hollands bloed door de aderen. En toch zijn autochtone Nederlanders in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag nu officieel in de minderheid. Zo verneukeratief zijn die cijfertjes.

Al die migranten uit Syrie, Eritrea, Ghana, Afghanistan, Pakistan, Irak, etc gaan niet netjes evenredig verdeeld verspreid wonen in Europa, nee, die gaan allemaal naar west-Europa waar asiel het snelst te krijgen is, de uitkeringen het hoogst zijn en gezinsmigratie het snelst toegekend worden. En daan gaan ze ook nog 'ns het liefst in de grote steden wonen.

Het komt erop neer dat steden als Amsterdam, Berlijn, Malmo, etc nog grotere moslimghetto's krijgen, en dat de auotochtone bevolking daar steeds marginaler wordt. Ik verwacht dat over 20 jaar Nederlanders in de grote steden nog maar 20-30% van de totale bevolking uitmaken. Krankzinnig maar het gaat hard die kant op. Ik werk op een school in Amsterdam. Als ik leerlinglijsten zie, is nog maar een fractie van de leerlingen van Nederlandse herkomst. Nu al is 80% allochtoon. TACHTIG PROCENT. Krankzinnig! En het wordt alleen maar erger.

mirvink3478 | 11-11-15 | 00:09

-weggejorist-

franck7020 | 11-11-15 | 00:07

@Daisy Cutter | 10-11-15 | 23:38
We zijn inderdaad opgevoed tot anti-nationalistische, zelf-hatende, kumbaya zingende boomknuffelaars. Maar dit is in hoog tempo aan het veranderen. Kijk naar de peilingen of naar reacties over het gehele internet.
.
We namen altijd onze vrijheid en veiligheid voor lief, maar op het moment dat die verdwijnen, dan veranderd er iets in het menselijke brein. Als de angst groter wordt dan het vertrouwen in de overheid, komen mensen tot opstand. Het heeft dan niks te maken met hoe we zijn opgevoed, maar juist met de keuze tussen vernietigd worden of terug vechten.
.
Als er z'n moment komt, denk ik dat wij z'n oorlog makkelijk gaan winnen. Want behalve dat we genetisch sterk gebouwd zijn, hebben we ook slimmere hersens dan de meeste moslims. Uiteraard heb je meer nodig om een oorlog te winnen, maar het is toch handig om deze voordelen aan jouw zijde te hebben.

heldheino | 11-11-15 | 00:07

Shock doc

franck7020 | 11-11-15 | 00:07

Opties: emigreren, preppen en/of Greet stemmen. En Merkel verdient een proces á la Neurenberg.

Dizzydent | 11-11-15 | 00:06

jack and friends | 11-11-15 | 00:02 so... we're screwed?

Ramsesz | 11-11-15 | 00:05

De meeste fragmenten had ik al eerder gezien, maar nu alles door een superheld op een rijtje is gezet, weet ik het zeker.
Europa is verloren.
Alleen al die kinderen met hun wijsvingertje omhoog!
Wie dat bedacht heeft, is helemaal de weg kwijt.
En dat wijf op het eind hoort in een dwangbuis.
Zingt zachtjes 'Jij bent welkom...'en trekt een fles wijn open.

Schietmijmaarlek | 11-11-15 | 00:05

@ notamused,

Ja ergens had ik ook het idee dat ik naar het 12de seizoen van ''The walking dead'' aan het kijken was. Vreselijk, en we weten die iedereen er eigenlijk hetzelfde over denkt, maar hoe krijgt men het toch voor elkaar om voor een camera anders te beweren.

Heel pijnlijk dit, maar de vraag is... ook al willen we het... is dit nog te keren??

Omefrenk | 11-11-15 | 00:04

ik ben meestal niet zo voor dramatische propaganda, maar in dit geval ben is het prima.

--sql error-- | 11-11-15 | 00:02

Ramsesz | 10-11-15 | 23:55
komende 5 tot 15 jaar?
op dit moment komt duitsland 370.000 opvangplekken tekort om die al in het land zijn op te vangen.
Dagelijks komen er duizenden bij. Het is nu nog goed weer, wat zeg ik het is bijna lente. Als de winter komt, en die komt dan breekt de hel gelijk los.
Merkel moet ondertussen steeds meer toegeven aan de rechter vleugel van haar partij, dus het moment komt dat de grenzen echt dicht gaan. Nog een moment wat voor een directe geweldsexplosie langs diezelfde grenzen zal gaan zorgen.
En de Europeaan is een zwakeling, die gaat toegeven aan dat geweld en zijn huis en haard afstaan aan die invasie en zelf buiten zijn heil zoeken want zielig enzo.
Volgend jaar om deze tijd is Europa niet meer.
ik hoop echt dat ik het mis heb maar het gaat zo verschrikkelijk fout op het moment. Vlak bij waar ik werk (Duitsland) is vorige week een meisje uit elkaar getrokken door wat van die kansenparels, haar vriend bijna doodgetrapt. Wij weten ervan wegens zoiets hou je niet geheim, maar er heeft niet 1 regel in de krant gestaan, niet eens op de zijkant van het papier is er een letter over afgedrukt.
Dit gebeurd door heel Duitsland heen, en de media zwijgen.

jack and friends | 11-11-15 | 00:02

Dit filmpje roept bij mij nogal een fight or flight syndroom op. Enerzijds krijg ik het gevoel dat ik moet maken dat ik wegkom uit dit zinkende Europese schip richting Australië, Nieuw Zeeland of Canada. Zo ver mogelijk weg van het midden oosten, Afrika, de islam ziekte en al die Europese policor verraders. Anderzijds denk ik er ook over na om me te gaan bewapenen voor de dag dat het geheid helemaal misgaat met die multikul waanzin. Either way, ik zie het somber in voor de toekomst van de Europese landen en volken. Het meeste trieste vind ik nog wel dat we gewoon verraden worden door onze eigen regeringen, met Zweden als meest schrijnend voorbeeld.

Banana008 | 11-11-15 | 00:00

Het bewijst hoe je dingen kunt framen. Dit heeft dan weer een hoog World War Z gehalte.

Maar goed. Alles wordt geframed tegenwoordig. Zelfs het nationale nieuwsgebeuren. En dat is vermoedelijk het meest tragische. Geen mens bekommerd zich meer om zoiets als objectiviteit, relativiteit, nuchterheid en kwaliteit.

Gelukkig bestaat er nog zoiets als geenstijl...

The Motorcycle Boy | 11-11-15 | 00:00

@solcama | 10-11-15 | 22:24 :
"Het is de naïviteit van de gemiddelde vrouwmensch, ook in mijn directe omgeving, die buitengewoon pijnlijk en destructief is."
Buitengewoon pijnlijk inderdaad. En ik blijf me erover verbazen, hoeveel mensen zo naïef kunnen zijn. Zijn we al land werkelijk ZO dom? Is echt de meerderheid zo achterlijk, dat ze deze sprinkhanenplaag met open armen ontvangen? Het antwoord is helaas een dik, vet JA.
Triest om dit te moeten schrijven, maar JA. De meerderheid is ECHT zo achterlijk als het maar kan en haalt deze ellende met graagte naar binnen. Ik noem dit echt zieke shit, maar het is de zure, pijnlijke werkelijkheid. En ja, denkend aan de gevolgen denk ik dan: elk volk krijgt het pak slaag dat het verdient. En dit volk gaat HEEL hard geslagen worden. We roepen het zelf over ons af, Nederland wordt straks HARD wakker geschud. MAAR: het is dan ook ECHT HARD nodig!
De wake-up call komt eraan en dat hebben we zelf gewild!

prakkie | 10-11-15 | 23:58

You take the blue pill (d66.nl)—the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill (4chan.org/pol)—you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.

Barre_de_k | 10-11-15 | 23:57

Tendentieus gemonteerd. Toch is het de werkelijkheid die hier vergroot wordt. En een broodnodige tegenhanger van alle links georiënteerde na&#299;viteit op TV. Is dit gewoon een samenloop van omstandigheden? Of toch geregisseerd? Hoe gehersenspoeld ben ik eigenlijk? Jij? Misschien maakt het niet uit. Zeker lijkt dat dit voor GROTE problemen gaat zorgen in de komende 5 tot 25 jaar. Zeker is dat ik me GROTE zorgen maak. Zeker is ook dat ik van de staat, mijn gekozen leiders, mijn ongekozen koning, weinig tot niets hoef te verwachten. Behalve boetes voor lullige verkeersovertredingen misschien. Ik denk dat het tijd is onze eenheid te hervinden, als volk. We hebben weer een leider nodig. Wie wil?

Ramsesz | 10-11-15 | 23:55

Je moet wel stekeblind zijn als je niet ziet dat dit totaal uit de klauwen gaat lopen. Dit is natuurlijk een achterhaalde kreet want het is al een tijdje bezig en er wordt maar niet adequaat op gereageerd, het is meer van 'laissez faire', 'we kijken wel waar het schip strandt'. Dat zijn dus onze bestuurders!

BadLieutenant | 10-11-15 | 23:54

-weggejorist-

exit religion | 10-11-15 | 23:53

Als ik weer die beelden van juichende, met ballonnen en banners wapperende naïeve gutmenschen en linkse politici zie, word ik er weer aan herinnerd dat we keihard onderweg naar de ondergang zijn. Veel van dit socialistische kutvolk zal pas doorhebben wat ze naar binnen hebben gehaald als de bom eindelijk zal barsten; als de snel groeiende 'minderheid' Noord-Afrikanen cq. moslims zich zo verzekerd en strijdlustig voelt dat ze openlijk de oorlog aan ons zullen verklaren.
.
Ik wacht met smart op die dag. Kwestie van tijd. Liever nu, nu 'ze' nog een kleine minderheid zijn, dan over 10 jaar wanneer die aantallen exponentieel gegroeid zijn. Iedereen die ook maar half zo realistisch is als ik weet dat je je aan het bewapenen en voorbereiden komt, want voor diplomatieke oplossingen is het te laat.

Le Roi | 10-11-15 | 23:53

-weggejorist-

Radijsje | 10-11-15 | 23:51

Als het dan toch ooit zo ver komt laat deze meneer dan maar president worden! youtu.be/2b7oK85GD8s

INH.30CL | 10-11-15 | 23:50

Vervolg
Naar VVD, CDA, D66, PvdA, Dierenpartij, vdStaaij en 50Plus, met een cc naar PVV. GL en Denk neem ik niet serieus. Slob gaat weg, dus die ook niet.

Maria.1 | 10-11-15 | 23:50

Lees op youtube in de omschrijving dat je kan doneren aan de maker in bitcoins. (Weet niet of het ook echt de wallet is van de echte maker of dat de uploader/mirrormaker er een slaatje uit slaat) Verzet zit wel echt undercover in de underground.

seven | 10-11-15 | 23:49

Ach, zoals ik zie is het in andere landen veel erger dan bij ons. Dus laten we eerst maar eens kijken hoe het daar gaat en dan zien we wel verder.
*koopt ondertussen een wapentuig en zet organisatie op*

wim10 | 10-11-15 | 23:49

@ Maria.1 | 10-11-15 | 23:41

Klasse!

verbanden | 10-11-15 | 23:48

Ow ja da's waar ook: brazilië is onderweg naar aruba, bonaire en curacao. Want dat is Nederlands grondgebied. Dus geld.

prakkie | 10-11-15 | 23:47

Jack and friends | 10-11-15 | 23:38
Dus dat. Naast dat we hebben geleerd onszelf niet meer als clan te mogen zien, geholpen door immigratie van volkeren wier tradities we hebben geleerd te accepteren terwijl die van ons op de helling staan, zijn we ook ontwapend.

Daisy Cutter | 10-11-15 | 23:46

@ Maria.1 | 10-11-15 | 23:41

+1

mysteryposter | 10-11-15 | 23:42

@fuckje | 10-11-15 | 22:15
Ik ben zo vrij geweest om het filmpje naar een aantal leden van de Tweede Kamer te sturen. Met vragen.

Maria.1 | 10-11-15 | 23:41

De duiding klopt als een bus.
Google eens de naam van een van de "founding fathers" van de EU, Richard Coudenhove-Kalergi. De man met het verlichte idee dat Europa beter af zou zijn als een continent bevolkt door een ras van europees-afrikaanse mulatten, geleid en uitgebuit door een elitegroep van zionisten. Precies zoals Barbara Spectre (what's in a name?) het formuleert in de video.
En wie denkt dat dit louter vroeg-20e eeuwse gedachtenspinsels betreft, bedenk dan dat naar Coudenhove-Kalergi een prestigieuze EU-prijs is vernoemd, die o.a. Merkel en Von Rompuy in ontvangst mochten nemen, als dank voor hun werk voor deze "goede zaak".

Gootbalkoning | 10-11-15 | 23:40

Dit filmpje zou trouwens de enige reden zijn om voor het verdrag met oekraine te stemmen. Die gasten zo ten oosten van Berlijn zijn niet echt fan van de islam, hebben wapens en weten in doorsnee ook hoe ze te gebruiken.

jack and friends | 10-11-15 | 23:40

Van wat ik nu begrijp uit vele verschillende bronnen is de islam bedacht als middel voor exploitatie en groeit zij razendsnel demografisch en wordt zij steeds gewelddadiger en repressiever als de aantallen moslims toenemen. Zij is een vorm van anti-cultuur, anti-beschaving en anti-mens, maar de politieke correctheid wil er per se de religie van de vrede in zien. En dit betekent dat we blind tolerant miljoenen moslims importeren en dat we aldus steeds meer te maken krijgen met de opdringerige en intimiderende islam. Mocht de islam werkelijk gaan domineren, dan zal dat het leven saai en wreed maken, en diep achterlijk, en gedomineerd door pedosexuele zombies.

notamused | 10-11-15 | 23:39

enkele filmpjes,er zijn er veel meer.
het is nu toch zeker wel duidelijk,wat er staat te gebeuren.

soledad | 10-11-15 | 23:39

heldheino | 10-11-15 | 23:22
probleem is dat Europa geen mentaliteit meer heeft. In nederland is de dienstplicht al jaren geleden op ijs gelegd. Net als in Duitsland, Oostenrijk, Belgie en noem maar op.
We leggen het kwa aantallen, wat gevechtservaring, en ga zo maar door gewoon keihard af tegen die invasie.
Maar laat ze maar komen. Tot aan me laatste druppel bloed zal ik verdedigen wat ik voor goed hou.

jack and friends | 10-11-15 | 23:38

heldheino | 10-11-15 | 23:22
Je vergeet 1 ding. Ons is geleerd onze eigen natie, clan, kleur of stam te haten en vervolgens te deconstrueren. Dat zorgt voor te weinig draagvlak om de krachten te bundelen. Waarom zou je vechten voor iets dat je hebt leren haten?

Daisy Cutter | 10-11-15 | 23:38

Islam's Latest Contributions to Peace

2015.11.10 (Latakia, Syria) - Sunnis send rockets into an area near a university, sending sixty-five to the hospital and twenty-three to the morgue.

2015.11.09 (Fotokol, Cameroon) - At least three others are killed when female suicide bombers attack a rival mosque.

2015.11.08 (Rasani, Afghanistan) - Two women and a child are among seven civilians kidnapped and beheaded by ISIS.

2015.11.08 (Ngouboua, Chad) - Two female suicide bombers murder three refugees at a fishing village.

2015.11.07 (Quetta, Pakistan) - Two Hazara religious minorities are sprayed with bullets by Ahle Sunnat wal Jamaat members.

2015.11.07 (Tarmiya, Iraq) - A suicide bomber claims six other lives.

thereligionofpeace.com/

mysteryposter | 10-11-15 | 23:34

De belangrijkste tegenhanger van géén oorlog/onderdrukking is een optimale beschaving. Laat deze mensen nu nét onderdeel uitmaken van een geloof wat de kenmerken van een beschaving in belangrijke mate mist als (een maximaal streven naar) flexibel, niet denken voor een ander, geen rigide claims, geen buitenproportionele straffen, verlichting, absolute scheiding kerk en staat, gelijkwaardigheid menstypen, zelfbeschikking, bewijsleer, wederkerigheid, zuivere verdraagzaamheid En dan toch massaal binnenhalen (met de grootst denkbare geboorte multiplier) en nooit meer weggaan dankzij het onacceptabele (niet-)terugkeerbeleid. Stemmen op de PVV is de enige optie om het tegengeluid uiteindelijk voldoende krachtig te laten zijn in het politieke bestel!

James Waspik | 10-11-15 | 23:33

@prov1nciaal | 10-11-15 | 22:42
De Frankfurter schule is na WO II begonnen de Europese man als autoriteit te ondermijnen.
Het gezin moest kapot, Adorno noemt een gezonde familie met een vader als hoofd van de familie en een zorgzame moeder, proto-fascistisch. (Dit gold natuurlijk niet voor de joodse familie.)
Zijn woorden vrij vertaald; Als je als kind je gelukkig voelde in een gezin, zou je wel eens nationalistisch gevoelens kunnen krijgen. Houden van mensen op wie je lijkt, en ze dan nog willen beschermen ook, fascisten zijn dat.
'The Authoritarian Personality', is dit invloedrijke boek.
De angst voor de anti-Semiet was groot in die dagen...!
Deze denktank uit de jaren 20 heeft de 68er generatie op dat destructieve spoor gebracht.
De gutmensch is haar vrucht!
(Nog vele andere zure vruchten heeft het opgeleverd.)

Er is een goede docu over de schule, van Kevin Macdonald.

nuff said | 10-11-15 | 23:32

Lupuslupus | 10-11-15 | 23:02

Sterk, in de zin van 'doortimmerd'

H.Bakker | 10-11-15 | 23:30

Los van al die bullshit over die complotten, ik weet wel wie er verantwoordelijk zijn en dat zijn de Europese Unie met hun vazallen die zich onze nationale regeringen noemen. Verder nog wat medeplichtige instanties zoals media, NGO's en andere overheidsinstanties voor het verspreiden van leugens en desinformatie. Sommigen uit blind idealisme anderen uit puur eigenbelang. Hoe lang zullen ze dit volhouden? Waar zullen ze zich achter verschuilen als de hel losbarst, achter hun moraal en principes? En ook als de hel niet losbarst, dan raken we wel alles kwijt, onze vrijheid, veiligheid, onze zekerheden, onze zorg, onze pensioenen onze welvaart. Ik word een beetje down hiervan.

down | 10-11-15 | 23:25

notamused | 10-11-15 | 22:45: "In Malmö-Zweden is het geweld al bijna onbeheersbaar geworden, maar je hoort daar niet over in de politiek correcte media. Als over pakweg 20 jaar Malmö-Zweden overal is in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Scandinavië, de UK, enzovoort, misschien dat dan pas de politiek corecte media een licht op gaat."

Dan is het al voorbij....

Dr. Dr. Bartholdy | 10-11-15 | 23:24

KingStannisBaratheon | 10-11-15 | 22:57
Misschien moet je iets beter 'onderzoek' doen, de link is verspreid naar 4chan maar dit is niet gemaakt door iemand van 4chan pol.

DeathOfNations | 10-11-15 | 23:23

Het enige wat ik me wel eens afvraag, is of de moslims wel echt oorlog willen met Europa..
.
Ik bedoel, we zijn allemaal uit hetzelfde hout gesneden als die gasten die 100 jaar geleden met miljoenen tegelijk de dood inrenden. Ook uit hetzelfde hout als die gasten die de 300 jaren daarvoor driekwart van de wereld veroverden. Als een Europa op oorlogsdrift komt en onze donkere kant -die in elke blanke zit- tot uitbarsting komt. Dan wordt dat voor de moslims niet prettig. Die gasten zijn niet eens in staat om hun eigen opstandjes de kop in te drukken. Veel succes als een miljard goed georganiseerde doorgedraaide schlechtmenschen je komen vernietigen.

heldheino | 10-11-15 | 23:22

@verbanden | 10-11-15 | 23:17
Mooi gesproken.
Zeker wat je zegt over de mens..
Alexander Pope beschreef de mens al eens treffend:

The Riddle of the World
"Placed on this isthmus of a middle state,
A being darkly wise, and rudely great:
With too much knowledge for the sceptic side,
With too much weakness for the stoic's pride,
He hangs between; in doubt to act, or rest;
In doubt to deem himself a God, or beast;
In doubt his mind and body to prefer;
Born but to die, and reas'ning but to err;
Alike in ignorance, his reason such,
Whether he thinks to little, or too much;
Chaos of thought and passion, all confus'd;
Still by himself, abus'd or disabus'd;
Created half to rise and half to fall;
Great lord of all things, yet a prey to all,
Sole judge of truth, in endless error hurl'd;
The glory, jest and riddle of the world."
- Alexander Pope

iustus | 10-11-15 | 23:21

De bankiers hebben het systeem om zeep geholpen, nog even en het bezwijkt. Heel slim van de om de bevolking tegen elkaar op te zetten. Niemand heeft meer tijd om de vinger te wijzen naar degene die werkelijk de maatschappij kapot gemaakt hebben. Wij zijn ook te dom om te poepen.

Mark_Pugner | 10-11-15 | 23:19

Ik ga slapen mensen. Ben moe, van het werk maar ook van de hele shitsituatie.
Ben blij met jullie - ik zou gek worden als er niet ook mensen waren die het probleem op waarde schatten en die zich net zo'n zorgen maken als ik.
Wat we daar uiteindelijk voor kopen is een tweede, maar ik wou het toch even gezegd hebben.

Lewis | 10-11-15 | 23:18

En toch zullen "ze" het niet winnen. Als het einddoel bereikt is en alle sterfelijken hun paradijs van het dodenrijk zijn, de wereld een grote woestenij waar geen leven mogelijk meer is, uitgemolken en uitgepit door de mensheid. Dan nog zal er eeuwen na ons ergens in de nog narokende ruines van de verloren gegaande beschaving ergens heel voorzichtig bij het gloren van de ochtend een heel klein grassprietje zich oprichten richting de ontwakende zon. Ik hoop alleen dat de natuur dit maal zo slim zal zijn om één soort te vergeten in haar ontwikkeling: de mens. Wat staat de werkelijkheid tering ver af van wat ik ooit van het leven gedacht heb. Maar ik zal wel een dromertje zijn.

verbanden | 10-11-15 | 23:17

Als een ideologie met miljarden aanhangers jou de oorlog verklaard dan kan je je wenden of keren: je bent in oorlog.
Islam heeft ons al honderden jaren geleden de oorlog verklaard.
Met vele bloederige veldslagen als gevolg.

Het is nooit tot een wapenstilstand gekomen sterker nog, de wapenfeiten van islamitische kant liggen nog zeer vers in het geheugen.

Wat is er in godsnaam aan de hand dat we niet meer terugvechten en deze vijand met open armen ontvangen?
Ik weet het antwoord: het linkse pacifisme.
'Er komt nooit meer oorlog, hoera'.

Yeah right...

wakkere_nederlander | 10-11-15 | 23:17

Dit filmpje zou verplicht beeldmateriaal moeten zijn voordat mensen het stemhokje ingaan.

Neil_ Skywalker | 10-11-15 | 23:16

Altijd leuk om aan het Goedvolk te vragen waarom de term 'niet-westerse immigrant' ooit eigenlijk in het leven geroepen is. Ik keek net even naar de gezochte daders bij Opsporing Verzocht en weet weer genoeg (altijd *tenminste* 2/3 tot 3/4 van allochtone komaf, al zeker 20 jaar...). Een aanzienlijk deel van de asielzoekers zal in 'parallelle samenlevingen' verdwijnen. Vaak wordt er gezegd: “die marokkanen die vanaf de jaren ‘60-‘70 naar NL kwamen waren arme, laagopgeleide mensen, dus daarom zijn er met hen integratieproblemen. Asielzoekers zijn rijker, hoger opgeleid, dus dat zal beter gaan”.
Maar kijk dan bijvoorbeeld naar Zweden: dat land heeft in die periode nauwelijks arbeidsmigranten uit die regio’s binnen gehad. Vanaf de jaren ‘90 heeft Zweden haar grenzen voor asielzoekers en immigranten uit vooral moslimlanden opengegooid. Zogenaamd dus rijker en hoger opgeleid. Maar toch zijn er probleemwijken ontstaan in Stockholm, Malmö, Göteborg... De fikse rellen die daar een paar jaar terug plaatsvonden, lijkt iedereen al weer vergeten te zijn ("we krijgen geen onderwijskansen", en dan scholen in de fik steken....). Door die groep alsmaar aan te vullen (en niet te vergeten: de ontevreden generatie die na hen komt...) maak je die problemen alleen maar erger.

Gaute | 10-11-15 | 23:16

@nuff said | 10-11-15 | 22:47
Ik kijk al jaren geen t.v. meer omdat het allemaal bagger en indoctrinatie is.

Lupuslupus | 10-11-15 | 23:15

@deEik | 10-11-15 | 23:09
Welk leger?

necrosis | 10-11-15 | 23:15

de vraag die ons allemaal bezighoudt is wat of wie hierachter zit. een coalitie van internationale socialisten, centrale planners, islamieten, criminelen en goedgelovigen. maar de kant gaat de wal keren. het vertrouwen in overheden is wereldwijd en niet alleen in europa aan het kantelen. de referenda in de uk en bij ons, de successie van cataluna, de visla combinatie. dit wordt een vieze boel, waar onze "eigen" regering een steeds depressievere houding tegen het eigen volk gaan voeren. al met al hebben "onze" overheden besloten dat de eigen bevolking te mondig en te welvarend is geworden. de overheden hebben besloten een nieuw volk te kiezen dat beter te manipuleren is, dat minder geld uit zal geven aan luxe goederen van buiten, maar meer direct consumeert. de centrale planners willen de overschotten op de lopende rekening niet aan de zittende bevolking ter consumptie geven omdat er te veel lekkage is. armen consumeren lokaal, rijkere bevolking internationaal. het leegzuigen van de economische overschotten door hoge belastingen en hogere pensioenbijdragen is niet genoeg. alleen door lokale "investeringen" in uitkeringen, sociale woningbouw en uitkeringen helpt in de visie van de keynesianen.

Glasgow Argus | 10-11-15 | 23:14

@Kelvin-Helmholtz | 10-11-15 | 23:04
Herkenbaar!! Ik zie dat ook om me heen. En zij die het wel zien die ondergaan het gelaten. 'Wat doe je er aan?' of 'Ze doen maar'. Die mensen hebben zelf kleine kinderen. In wat voor wereld laten ze hun kinderen opgroeien.
Ik denk dat het point of no return al geweest is.
Maar de meeste mensen zien het nog niet, zullen het te laat zien. Pas als het in onze eigen wijken, straten, huizen binnen dringt. Als onze relatief veilige leventjes dreigen om te vallen zal er een tegenbeweging starten. Dat wordt nasty. Vraag is of er dan nog hoop is..

iustus | 10-11-15 | 23:13

Later zeggen ze: maar zagen die Europeanen dat dan niet aankomen, dat het hartstikke verkeerd zou gaan?

DonSwami | 10-11-15 | 23:10

Ik heb de video bekeken zonder geluid. De beelden deden me denken de beschrijving die ik hier veel las. Walking dead. Alleen deze gasten zijn sneller, slimmer en sterker.
Van mij mag het leger ingrijpen.

deEik | 10-11-15 | 23:09

Fuck. Ik kan er niet van slapen, we zijn doomed. Man o man.

Amish2 | 10-11-15 | 23:09

@Ongeblustekalk | 10-11-15 | 23:01

In Afrika stikt het van de landen waar een kleine etnische minderheid al decennia lang een meerderheid onderdrukt en terroriseert. Die getallen zeggen NIETS.

Kelvin-Helmholtz | 10-11-15 | 23:08

Wil nog graag fatsoenlijk slapen dus ik ga het niet afkijken.

Gruwelijk, dat kan niet waar zijn. Is het een griezelige film? shit het is wel echt!

Go to hell allemaal die met die welkom bordjes lopen te zwaaien. Opsluiten moeten ze jullie, allemaal.

Rimfree | 10-11-15 | 23:08

Het is een hardnekkige hoax dat de vergrijzing is op te lossen met immigratie. Deze hoax wordt zelfs door de VN gepropageerd. Vergrijzing is ook een onjuiste term, het is eerder ontgroening omdat het extreem hoge kindertal van voor en vlak na de oorlog een exponentieel groeiende bevolking inhoud. Iets wat meer een piramidespel is en waardoor de bevolking onnatuurlijk jong was. Bij een stabiele omvang van de bevolking met 2 kinderen per vrouw worden de verhoudingen tussen leeftijden veel meer gelijk. Nastreven dat de verhouding toch schever is, veel meer jongeren als ouderen, is zonder extreme bevolkingsgroei onmogelijk. En extreme bevolkingsgroei is minder grondstoffen (landbouwareaal en delfstoffen en ondersteunende infra) per hoofd van de bevolking, ergo meer schaarste. Iets wat je niet moet willen.

Maar lees anders eens de (inmiddels heimelijk van het web verdwenen) reactie van het Nederlands Interdisciplinair Demografisch Instituut (NIDI is een instituut van de KNAW, Koninklijke Nederlandse Academie van Wetenschappen)
op een fout en zeer misleidend UN rapport met de titel Replacement migration: Is it a solution to declining and ageing populations? (Replacement, vervanging, dat de VN daar al anderhalf decennium terug over nadacht is dus iig geen hoax.) web.archive.org/web/20080327012412/htt...

seven | 10-11-15 | 23:07

Het lijkt wel World War Z.

Captain Pervert | 10-11-15 | 23:07

Dit is allemaal de schuld van de welvaartsstaat. Mensen zijn te afhankelijk geworden en kunnen niet meer voor zichzelf denken. De oneindige hoeveelheid aan overheidsprogramma's heeft onze eigen wil en vrijheid van gedachten aan banden gelegd. Van kinds af aan, krijg je tegenwoordig al geleerd hoe het is om een goede socialist te zijn. Je bent schuldig aan CO2 uitstoot, schuldig aan het koloniale verleden, je bent een racist, je steelt de welvaart van de andere landen, zijn enkele van de leugens die grote delen van dit land gewoon voor lief neemt.
.
Ik ben blij dat er nog steeds mensen zijn die geen schapen bestaan hebben. Die zelf ook door hebben dat deze immigratie en islamisering ons continent alleen maar heeft verslechterd. Dat ons geld wordt afgenomen door linkse partijen die het geld uitdelen om stemmen te binden. Ik ben blij dat er een website als GeenStijl is die deze onrecht durft aan te kaarten. Laat zien dat het pad die wij bewandelen niet de juiste is.
.
Mensen worden steeds meer wakker. PVV is al de grootste en deze keer blijven ze dat tot de verkiezingen. We hebben allemaal het gevoel dat er iets moet veranderen. Niet uit eigenbelang, maar juist voor belang van de wereld. Niemand wordt er namelijk beter op als Europa een nieuwe moslimstaat wordt. Miljoenen mensen zullen dan sterven onderdrukking en wanbeleid. Als het een moment is om voor de toekomst van dit land te kiezen is het nu wel. Het tij moet gekeerd worden, want elke dag die we hierin verliezen, maakt het probleem groter en moeilijker op te lossen.

heldheino | 10-11-15 | 23:06

@Democratuur | 10-11-15 | 22:52
Helemaal mee eens. Vind het echt vreselijk dat ik niet jong en krachtig meer ben - zoals mijn ouders dat in de oorlog wel waren -. Maar toch hoop ik op welke manier dan ook mijn steentje te kunnen blijven bijdragen. Al moet het met de rollator (bij wijze van spreken).

Lupuslupus | 10-11-15 | 23:06

2, 4, 6 miljoen jonge mannen. Het is bijzonder leugenachtig die af te zetten tegen de totale Europese bevolking (incl de vergrijsde oudkes)
Zet die jonge mannen af tegen onze Europese kerels in dezelfde leeftijdscategorie. Zij zijn nameijk de demografische tabellen van de toekomst.

solcama | 10-11-15 | 23:04

Ik vraag me af of het point of no return al bereikt is. Is het al te laat? Of heeft het nog zin om in opstand te komen? En zo ja, hoe dan? Ik probeer al tijden om vrienden, familie en collega's het licht te laten zien, maar stuit steevast op een muur van politieke correctheid en naiviteit. Het is echt om moedeloos van te worden, het lijkt wel of ze de harde waarheid simpelweg niet kunnen/willen accepteren en daarom maar met hun oogkleppen op blijven lopen. Het is als een baby die naar de rand van de bank kruipt; jij als volwassene WEET dat hij gaat vallen, maar de baby is zich totaal onbewust van het gevaar en gaat met een glimlach richting de afgrond.

Kelvin-Helmholtz | 10-11-15 | 23:04

Waar gaat dit eindigen? Ik vrees voor het Nederland van mijn kinderen... Geen prettig beeld iig. Waarom wordt ons land, en andere omringende West-Europese landen, zo makkelijk weggeven aan de botsende 'cultuur' van de Islam...? Het is tijd voor keihard ingrijpen à la Donald Trump, maar helaas voor ons zit NL ook vol met volstrekt naïeve mensen die geen gevaar willen zien.

CS6X | 10-11-15 | 23:04

Waar gaat dit eindigen? Ik vrees voor het Nederland van mijn kinderen... Geen prettig beeld iig. Waarom wordt ons land, en andere omringende West-Europese landen, zo makkelijk weggeven aan de botsende 'cultuur' van de Islam...? Het is tijd voor keihard ingrijpen à la Donald Trump, maar helaas voor ons zit NL ook vol met volstrekt naïeve mensen die geen gevaar willen zien.

CS6X | 10-11-15 | 23:04

Ongeblustekalk | 10-11-15 | 23:01

Je doet er beter aan de moslimpopulatie te vergelijken met de Europese overeenkomstige groep.
Oftewel, hoeveel europese mannen in diezelfde leeftijdscategorie zijn er?

reinaarden | 10-11-15 | 23:04

Dat laatste wijf, geen idee wie het is maar ze is van de EU is een psychopaat. Kijk naar haar ogen.

doskabouter | 10-11-15 | 23:03

Met dank aan Links.... niets aan de hand mensen, gaat u vooral lekker slapen... En dan vinden ze het gek dat de bevolking in opstand komt
nogmoraine!! | 10-11-15 | 22:32

Dat is nou net het probleem: niemand komt in opstand, iedereen is in slaap gewiegd door allerlei TV meuk, NPO propaganda en een algemene apathie.

Xirdalan | 10-11-15 | 23:02

@De Psychiater | 10-11-15 | 22:55
Tuurlijk is de islam het gevaar en beslist niet de Joden. Hoe meer islam, hoe meer ook de Joden het voor hun kiezen krijgen. Zij zijn de kanarie in de kolenmijn.
Zodra de legers van Satan op de Joden losgaan zijn de christenen en atheïsten als volgende aan de beurt. De islam spaart *niemand*.

Lupuslupus | 10-11-15 | 23:02

Ik denk dat het 12 uur is geweest. We zijn voor middernacht. De krachten die hier bewust, onbewust aan het opbouwen zijn houden wij niet meer tegen. De mensen die in staat iets te veranderen of tegen te houden willen het niet. Ze zien het niet. Ze willen het niet zien. Of wellicht willen ze juist dat dit gebeurd. Wie zal het zeggen. Nu geloof ik niet direct in complotten.

Echter wel in doorgeslagen idealisme, naïviteit en vooral meer de lusteloosheid en machteloosheid van ons, de westerse bevolking...

Onze grootouders, onze voorvaderen hebben eeuwen lang gestreden voor een veilig en vrij Europa. Echter die veiligheid en vrijheid heeft ons mak gemaakt. Slap. Weerloos.
We zijn als een muis die in gevangenschap is opgegroeid, vervolgens bij de slang wordt gezet en totaal geen idee heeft wat de intenties zijn van de slang. Daar rustig zit, afwachtend, op wat er zal gebeuren.
De slang is nog primair, survival of the fittest.

Dat is ook wat de meeste migranten ook bij zich dragen. Daarbij zijn deze mensen overtuigd van de superioriteit van hun cultuur maar geobsedeerd door inferieuriteit van hun kracht..
Dat afgezet tegen het Westen een volledige andere beschaving bijna die overtuigd is dat hun cultuur universeel is..

De cyniscus in mij zegt dat er donkere tijden voor ons liggen...

Tijd zal het leren!

iustus | 10-11-15 | 23:02

Nogal een paniekzaai compilatie video.
Waar hebben we het over, 2, 4, 6 miljoen moslims op een totale bevolking van 740 miljoen. Laat je niet zo opnaaien, als ze een groot probleem worden zijn ze ook zo weer, ehm, verdwenen.
Niet mijn voorkeur.

Ongeblustekalk | 10-11-15 | 23:01

R.I.P.

verbanden | 10-11-15 | 23:01


necrosis | 10-11-15 | 22:58

Nou zeg, een liegende MP, je verwacht het niet...

eerstneukendanpraten | 10-11-15 | 23:00

En dit is nog maar een tipje van de sluier. Een compilatie van 20 minuten uit duizenden uren beeldmateriaal van rellen, landloperij, plundering, verkrachting en islam-invasie.
De Europesche ondergang kort samen gevat. Kudos voor de editors.

Islam = haat, oorlog en achteruitgang. Dat mag ook wel eens gezegd worden.

Botte Hork | 10-11-15 | 23:00

heb momenteel een job waar ik niet oever mag schrijven.. maar ik geloof nog in een krachtige uitzetting van al die gelukszoekers en haatzaaiers. Ik laat me niet bangmaken door hordes randdebielen ala wwZ.

horsteknots | 10-11-15 | 23:00

@solcama | 10-11-15 | 22:32
Dank. Tja dat kon ook bijna niet anders, in dat eens zo mooie Zweden zijn ze massaal krankzinnig geworden.
Niet te geloven dat vlak na de oorlog ons eerste wittebrood daar vandaan kwam!.
.
Maar we hadden gewaarschuwd kunnen zijn: ze zijn daar al tientallen jaren van de pot gerukt met hun *socialistische "heilstaat"*.! O o o wat hadden die Zweden het allemaal prachtig voor elkaar! Nou dat is te zien.
Lupuslupus | 10-11-15 | 22:43

Tja, in de Tweede wereldoorlog was Zweden ook al hardstikke fout en heulde met de Nazi's. Geen verrassing eigenlijk dat ze nu weer met de vijand heulen.

Neil_ Skywalker | 10-11-15 | 22:59

Heb een paar minuten kunnen kijken maar kon alleen maar versneld doorspoelen in verband met een extreem gevaarlijk oplopende bloeddruk. Jezus Christus zeg, het is nóg erger dan ik altijd al had gedacht...

eerstneukendanpraten | 10-11-15 | 22:59

Ik zie in het filmpje verschillende keren applaudiserende en juichende - naar ik aanneem - Duiters die blijkbaar verguld zijn met zoveel verrijking. Dat is hun goed recht. Maar niet alle Duitsers zijn 'himmelhoch jauchzend': Pepperspray is in Duitsland uitverkocht - vijf weken duurt het voor er weer geleverd kan worden. Bron: www.focus.de/finanzen/news/unternehmen...

Dr. Dr. Bartholdy | 10-11-15 | 22:58

@eerstneukendanpraten | 10-11-15 | 22:50
Mij is (als werkende) ooit €1000 beloofd, alleen het jaartal werd niet vermeld.
Of ik ben overgeslagen omdat ik op Fleur heb gestemd, kan ook.

necrosis | 10-11-15 | 22:58

Ik had hem ook al gezien van reaguurder Dostranamus nav het artikel over Camerons 4 eisen aan de EU, .... heel erg en het ergste is dat er nog steeds velen zijn die het niet zien, zoals oa politici en ook die vrouwen met die ballonetjes op dat Duitse station!

weetjenog | 10-11-15 | 22:58

Hoe veel welvaart blijft er nog over voordat de bom valt? Welvaart en islam gaan niet samen.

Antitheïst | 10-11-15 | 22:58

@roze bril
En een paar maanden geleden zouden het er nog 'maar' een paar honderdduizend zijn. Gaat erg snel zo.

Lewis | 10-11-15 | 22:58

Geert Wilders geïntervieuwd door het internationale persbureau AFP:
In het interview zegt Wilders dat we de islamitische invasie die nu bezig is alleen kunnen stoppen door het herstellen van onze nationale soevereiniteit en het sluiten van onze eigen grenzen. Hij pleit ook voor het vertrek van Nederland uit de EU.
.
www.iphone.afp.com/afpv3/AFP_V3/News/J...

Lupuslupus | 10-11-15 | 22:57

-weggejorist-

KingStannisBaratheon | 10-11-15 | 22:57

De vraag is: omringt door zoveel collectieve linkse gekte, waar kunnen WIJ nog naar toe vluchten?!

Zuid Amerika? Rusland? Australië?

Xirdalan | 10-11-15 | 22:57

Well dont worry. Als Europa ten onder gaat gaat de vooruitgang gewoon voort in Azië. Europa is niet onmisbaar. Ik heb alvast een Chinese vrouw getrouwd.

schoneslapert | 10-11-15 | 22:56

Lupuslupus | 10-11-15 | 22:49
Eens. Maar de Joden van alle problemen in de wereld de schuld geven is volkomen waanzin. Van 9/11, MH370, tot deze migrantencrisis, altijd zijn er randdebielen die de Joden de schuld geven. Dat is diep geworteld en ik ken iemand die daar dankbaar gebruik van heeft gemaakt. De Islam is het gevaar, niet de Joden.

De Psychiater | 10-11-15 | 22:55

@Piet Karbiet | 10-11-15 | 22:48
Heb je het over percentages over aantal kinderen per vrouw?

reinaarden | 10-11-15 | 22:54

Maar gelukkig ben ik al redelijk voorbereid want ik ben al een tijdje geleden noodgewongen racist geworden.

eerstneukendanpraten | 10-11-15 | 22:54

@De Psychiater | 10-11-15 | 22:42
Volgens mij moet jij naar de psychiater. Of je speelt het of je bent het, blind!
www.youtube.com/watch?v=3ammHzx7824

nuff said | 10-11-15 | 22:53

Na vijf minuten maar gestopt met kijken.
Kan het vanavond even niet aan.
Ja, ik heb dochters, ZKH.

Lewis | 10-11-15 | 22:53

Lupuslupus | 10-11-15 | 22:49

Idem!

En als het een afgelopen zaak is, dan koopt Nederland toch gewoon een stuk grond zo groot als Nederland in Australië, de VS of Canada? Gaat iedereen fijn daarheen terwijl de 12% van de Nederlanders die wel bereid is te vechten voor het vaderland blijft om de klus te klaren. Aan weglopers heb je toch niets in het heetst van de strijd.

Democratuur | 10-11-15 | 22:52


Lupuslupus | 10-11-15 | 22:45

Maar dat heeft de burgemeester (PvdA) de omwoneneden toch echt beloofd hoor!

eerstneukendanpraten | 10-11-15 | 22:50

@De Psychiater | 10-11-15 | 22:42
Ja het is bizar maar de Joden kunnen in ieder geval naar naar Israël maar wij, waar kunnen wij heen? Nergens. En trouwens, ik zou niet eens naar een ander land willen. Liever dood dan moslimslaaf dus ik blijf en zal mijn huid zo duur mogelijk verkopen.

Lupuslupus | 10-11-15 | 22:49

Ik hoor steeds 1,5 miljoen is niet veel op een bevolking. Maar wat als een deel daarvan niet krijgt wat het verwacht. En ze komen daartegen in opstand. Let wel, we hebben het hier over grote groepen mensen die niets te verliezen hebben. Een zeer gevaarlijke situatie.

roze_bril | 10-11-15 | 22:48

@King of the Oneliner | 10-11-15 | 22:38
Ik kan niet voor de Europese man spreken, het geboortecijfer in Nederland ligt niet zo laag. Vooral de Italianen bakken er met 0,8% niks van. In Afrika licht het cijfer op 4,7%. Doordat o.a. Europa daar het sterftecijfer en ziektes heeft weten te beteugelen is de bevolkingsgroei in Afrika nu enorm en komen de jongemannen als dank nu hier naartoe. Een historische vergissing.

Piet Karbiet | 10-11-15 | 22:48

@ De Psychiater | 10-11-15 | 22:42

Niet slim ja om de super elite en grootste bankiers zionisten te noemen. Donald Trump benoemd slimmer degene die de politici als poppenspelers sturen: "lobbyisten en speciale belangen"

www.youtube.com/watch?v=U5_ArQktFW0

mysteryposter | 10-11-15 | 22:48

@Lupuslupus | 10-11-15 | 22:37
Je kunt ook Pauw gaan kijken, da's pas echte terror. ;)

nuff said | 10-11-15 | 22:47

We gaan nu de ondergang van het Avondland tegemoet, schrijft Spengler. Die gedachte over ‘ons Avondland’ lijkt velen aan te spreken. Zal ‘ons Avondland’ de strijd met andere beschavingen, als die van de islam aankunnen? De grootste vijand zit daarbij niet zozeer in de moslimwereld, die ondanks al het geweld betrekkelijk machteloos is, want niet in staat tot inventiviteit, maar binnen in het Avondland. Velen lijken de wil tot de strijd kwijt te zijn. Sowieso de wil om op te komen voor die Europese beschaving. Europa wordt nu door een zielloze bureaucratie geregeerd, door een heersende klasse die de taal verloren is om te enthousiasmeren. Daar, in Brussel, maar ook in al die bankgebouwen, zitten de ontregelende krachten die streven naar globalisering, ontmanteling en de dictatuur van de dood. De krachten die maken dat het organisme van de beschaving kapot getrokken wordt.

iustus | 10-11-15 | 22:46

+1 king of oneliner.

gewoondoorlopen | 10-11-15 | 22:46

Voorbereiden op het onvermijdelijke... dat is het enige dat je nog kunt doen.

Democratuur | 10-11-15 | 22:46

Tja, wat moet je allemaal wel niet doen om de mens wakker te krijgen? Beroemd schrijver György Konrád, zie een artikel in de Elsevier van 9 november jl., ziet de islam als een totalitaire ideologie vergelijkbaar met nazisme en communisme. Maar het lijkt er op dat mensen tegenwoordig niet in staat zijn om dit soort informatie te verwerken. Althans, er zijn nog zoveel mensen die bepaalde berichten en boeken en websites en lezingen en video’s enzovoort niet zien, niet waarnemen, de info ervan nooit ontmoeten, omdat ze hun informatie over alles eigenlijk voortdurend betrekken van door politieke correctheid gestuurde informatiebronnen. Zodat het er op lijkt dat we in twee werelden leven, de ene waarin de islam een religie van de vrede is (niets aan de hand mensen, gaat u rustig slapen) en de ander waarin de islam zeer waarschijnlijk bron gaat worden van zeer veel ellende, zeker zoals nu elke dag duizenden moslims Europa binnenstromen. In Malmö-Zweden is het geweld al bijna onbeheersbaar geworden, maar je hoort daar niet over in de politiek correcte media. Als over pakweg 20 jaar Malmö-Zweden overal is in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Scandinavië, de UK, enzovoort, misschien dat dan pas de politiek corecte media een licht op gaat. Ik denk wel dat tegen die tijd voor de gemiddelde burger die politieke correctheid is als de cosa nostra.

notamused | 10-11-15 | 22:45

@eerstneukendanpraten | 10-11-15 | 22:39
Voor 1 jaar? Ik geloof er helemaal niets van!

Lupuslupus | 10-11-15 | 22:45

@solcama | 10-11-15 | 22:32
Dank. Tja dat kon ook bijna niet anders, in dat eens zo mooie Zweden zijn ze massaal krankzinnig geworden.
Niet te geloven dat vlak na de oorlog ons eerste wittebrood daar vandaan kwam!.
.
Maar we hadden gewaarschuwd kunnen zijn: ze zijn daar al tientallen jaren van de pot gerukt met hun *socialistische "heilstaat"*.! O o o wat hadden die Zweden het allemaal prachtig voor elkaar! Nou dat is te zien.

Lupuslupus | 10-11-15 | 22:43

King of the Oneliner | 10-11-15 | 22:38
De Europese man mag zich zeer zeker verzetten tegen de instroom van op termijn miljoenen mannen. Uit pure luiheid, desinteresse en omdat de gemiddelde Nederlandse man nogal een softie is gebeurd dit echter niet.

prov1nciaal | 10-11-15 | 22:42

Het is zo fucking walgelijk om weer eens de Joden hierbij te betrekken. Die hebben er werkelijk geen moer mee te maken. Bizar is dat toch, het eeuwige zionistische complot.

De Psychiater | 10-11-15 | 22:42

Mensen moeten heel snel door krijgen wat hier gebeurt, voordat de democratie aan de kant van de islam staat.

reinaarden | 10-11-15 | 22:40


Lupuslupus | 10-11-15 | 22:35

Niet ver van hier bij Blauwestad komen er 1.000, maar dan wel tijdelijk voor één jaar.

eerstneukendanpraten | 10-11-15 | 22:39

Hoe kunnen mensen nog denken dat deze massa immigratie een goed idee is? Des te meer islam, een des te grotere puinzooi het is, het is letterlijk 1 + 1, hoe kunnen mensen dit niet inzien?
docs.google.com/spreadsheets/d/1N4VM3...

Uitvindert | 10-11-15 | 22:39

Om objectief te blijven: die ene vinger omhoog sttat bij die IS/moslims voor één Allah, en in het filmpje van de Zweedse kinderen staat het voor: we zijn één land, één Zweden/volk, dus in dat opzicht is het filmpje een beetje manipulerend.
MAAR: in het algemeen geeft dit filmpje een ontluisterend en bangmakend beeld van de ongehinderde invasie van Europa, die blijkbaar door de elite wordt toegejuicht, door de bewoners van Europa maar te slikken is, en lijdzaam ondergaan moet worden, waar vooral homo's en vrouwen het slachtoffer van gaan worden.
De Europese man mag blijkbaar niks doen om zijn vrouwen en land te beschermen.
En wordt ook nog eens fijntjes ingewreven dat hij niet vruchtbaar genoeg is.
De reden daarvoor: de kosten om een gezin te onderhouden in Europa, de feminisering van de Europese vrouw, die zo nodig moet werken, en de jarenlange ontmoediging van een normaal gezinsbeleid.
En nu wordt dit in ons gezicht gewreven, en moet blijkbaar het enorme probleem van de vergrijzing plotseling opgelost worden door de import van moslim tuig.
Echt: de Europese man LAAT dit allemaal gebeuren, eigenlijk zijn we enorme sukkels, dat we eerst door de feminisering/emancipatie, en dan nu door de moslims met als bondgenoot de elite zo worden vernederd en misbruikt.
Zo zie ik het althans.

King of the Oneliner | 10-11-15 | 22:38

Who cares? Op de laatste pegida demonstratie in Utrecht kwamen hooguit 20 man. De prioriteiten van de gemiddelde Nederlander ligt vooralsnog bij bankhangen...

prov1nciaal | 10-11-15 | 22:38

Gaaf filmpje. Deze parasieten zijn inderdaad niets anders dan voetsoldaten van de Islam. Jonge, vruchtbare, fysiek sterke mannen die zichzelf in 15 tot 20 jaar vertwintigvoudigd hebben.

Kelvin-Helmholtz | 10-11-15 | 22:37

@nuff said | 10-11-15 | 22:34
Sorry maar ik kan er ècht niets meer bij hebben.

Lupuslupus | 10-11-15 | 22:37

"We're not in war, they are!"

je suis bier | 10-11-15 | 22:37

Dit laat, voor de honderdste keer, zien dat jij en jij en jij ook op een speelveld leeft.Een reuze ganzenbord en jij kan er niks aan doen! Je bent een slaaf en je gelooft er heilig in dat je vrij bent. Er moet een exodus gebeuren. 10 plagen verder open je misschien je ogen maar ik heb er geen vertrouwen in. je kleine hersenen hebben de juiste activeringsmethoden nooit geleerd. Jammer allemaal, van je land en zo, en je mensen en je dromen en je vrijheid. Op je doodsbed denk je dan 'ik was alleen maar een slaaf' of gaan we nog wat ondernemen?

tattooboer | 10-11-15 | 22:36

Niet echt OT maar hoorde vanmiddag in de auto op de radio dat het kleine plaatsje Raalte (Overijssel) binnenkort 900 asielzoekers krijgt voor de duur van 5 jaar!
En nu komt het: volgende week is er een informatieavond. Nou we weten allemaal wat zulk soort avonden waard zijn want de beslissing is allang genomen. 900 !!!!!

Lupuslupus | 10-11-15 | 22:35

De achtergronden en een strategie voor een toekomst en natuurlijk gaat het ook over die boze zionisten...
Luister als u geen tijd heeft, in ieder geval naar Peter Sutherland. Ja, die van de VN migratie afdeling. Hij legt u nogmaals uit, de plannen voor Europa.
(Dit, bij ongeveer minuut 59.)
www.youtube.com/watch?v=1JRrbwi3xfM
Voor de echte die-hards, het hele interview met Peter Sutherland. Zet uw teiltje maar vast klaar.
www.youtube.com/watch?v=rVmg37snifI

nuff said | 10-11-15 | 22:34

Het is de Culturele Revolutie van de progressieven, die nog steeds leentjebuur bij de erfenis van Mao.

Rest In Privacy | 10-11-15 | 22:34

Ik hoef niet nog meer vluchtelingen terreur. Tegenover de werkplek hangt al weken een refugees welcome spandoek.

jack and friends | 10-11-15 | 22:34

@Lupuslupus | 10-11-15 | 22:30
Ze is niet ontsnapt, ze woont nog steeds in Stockholm.

solcama | 10-11-15 | 22:32

Met dank aan Links.... niets aan de hand mensen, gaat u vooral lekker slapen... En dan vinden ze het gek dat de bevolking in opstand komt

nogmoraine!! | 10-11-15 | 22:32

Ja ja lieve mensen. Dat gaat allemaal goed komen. Kwestie van je xenofobische, racistische en islamofobische gevoelens onderdrukken, gehoorzamen aan de gutmensch en hup: vrede op aarde iedereen gelukkig. Kwestie van willen. Weg met ons!

flat out | 10-11-15 | 22:31

De vrouw aan het eind van het filmpje is uit een gesloten inrichting ontsnapt. Kan niet anders.

Lupuslupus | 10-11-15 | 22:30

... het filmpje gisteren al gezien. Leuk in elkaar gezet wel.

Zaniksmurf | 10-11-15 | 22:30

Al denk ik wel dat die gemengde kids met dat IS vingertje, dat dat geënsceneerd is.
Hoop ik toch.

Gargravarr | 10-11-15 | 22:30

Kan m niet tot het einde afkijken, ik word werkelijk woest.

Gargravarr | 10-11-15 | 22:29

-weggejorist-

daniël73159533 | 10-11-15 | 22:29

Gelukkig ben ik nu eens tijdig naar de apotheek geweest.
*lithium innemen doet*

mr. Quispel | 10-11-15 | 22:26

@StijlvolRechts | 10-11-15 | 22:10
Ze hebben er zelfs een walgelijk lied voor gemaakt. Zum kotsen deze propaganda.
(Let op: zwaar NSB, wegmetons! eigenvolklaatst! gehalte.)
www.youtube.com/watch?v=VsyUZvBM6a8

Botte Hork | 10-11-15 | 22:26

Ik wil dit niet kijken, ik sta net een paar dagen droog en dat wil ik graag zo houden. Ik weet nou wel hoe het zit, hoeven ze mij niet meer te vertellen. De vraag is wat je er aan gaat doen. Nou, niks dus. Dus laat maar komen die oorlog. De geschiedenis staat bol van de oorlogen, de één nog verschrikkelijker dan de ander.
En de geschiedenis is niet, zoals we gedacht wordt, iets wat is gebeurd; geschiedenis is het grote gebeuren van de mensen dat almaar doorgaat. De geschiedenis voert ons mee en schotelt van tijd tot tijd een maaltijd voor die niet is te vreten.

Rest In Privacy | 10-11-15 | 22:25

Spartacus is dat niet die gaysauna in Amsterdam? Man man man.

daniël73159533 | 10-11-15 | 22:25

@heldheino | 10-11-15 | 22:22

En dan heftig, want degenen die deze parasieten nu met open armen staan binnen te juichen, vreten grotendeels uit dezelfde pot.

Hosanna, hosanna!!

ZKH EénOog | 10-11-15 | 22:25

Heb het filmpje vanochtend bekeken. Het meest ontluisterende vond ik de blonde meisjes met de Refugees Welcome bordjes (gelardeerd met hartjes)
Ik neem het de Eritreese boys niet eens kwalijk dat ze 'money money money' schreeuwend de grens oversteken. Het is de naïviteit van de gemiddelde vrouwmensch, ook in mijn directe omgeving, die buitengewoon pijnlijk en destructief is.

solcama | 10-11-15 | 22:24

Scary shit....

Jeroen10.000 | 10-11-15 | 22:24

Scary shit....

Jeroen10.000 | 10-11-15 | 22:24

Nu wordt het wachten tot het geld op is en dan breekt de pleuris uit.

heldheino | 10-11-15 | 22:22

Er valt wel een paar dingen aan te merken op het filmpje, maar het blijft verplicht kijkvoer.

mirvink3478 | 10-11-15 | 22:21

Syrie is sinds twee dagen Judenrein. Special forces hebben de laatste Joden weggehaald. Na 3000 jaar aanwezigheid. In Zweden gaat het ook al rap.
jewishmediaagency.com/israeli-special-...
Elke neppoliticus die dat niet weet is geen knip voor de vingers waard.

Piet Karbiet | 10-11-15 | 22:18

Ach, gewoon een Soros-projectje.
Next....

Mark_Pugner | 10-11-15 | 22:17

Het is allemaal een complot van de CIA, de AIVD en natuurlijk de Mossad.

Jezus, wat een sukkels zeg. De CIA en de Mossad en wie dan ook zijn heus niet heilig, maar iedereen snapt dat we met zijn allen het moslim-gevaar zullen moeten stoppen. Net zo goed als de moslims met zijn allen proberen om onze verworvenheden te slopen en de hele wereld in een achterlijk Jemen te veranderen.

Vogelbeest | 10-11-15 | 22:17

Dat man man man is wel erg vinex-dikke-zeug-op-de-bank en effe naar de gay parking. Zooooo passé. Daar moet je echt mee stoppen.

daniël73159533 | 10-11-15 | 22:17

@Spartacus,
@redactie,
Please, willen jullie deze docu, pardon, oorlogsfilm over deze asielzoekers, pardon, over dit oorlogstuig doorlinken naar alle 150 leden van de 2e Kamer?

fuckje | 10-11-15 | 22:15

Ach, het heeft een Janmaat gekost, het heeft een Fortuyn gekost, het heeft een Van Gogh gekost, het gaat een Wilders kosten...

Maar dan heb je eindelijk na 30 jaar nog niks.

Nou ja, blij dat ik geen dochters heb, laat hen die ziende blind bleven het nu maar uitzoeken.

ZKH EénOog | 10-11-15 | 22:15

Na eerst dit redactionele stukje gelezen te hebben kijk ik toch maar niet. Hier haak ik op af... mainly orchestrated by Zionist interests.

de Kent | 10-11-15 | 22:15

Demagogie of niet..

De arabische cultuur mixt niet met de Europesche.

Actraiser | 10-11-15 | 22:13

Heb het net gekeken...
En ik zie dit als het gevolg van onze nepkabinet.
En nu heb je van die roeptoeters die gaan piepen dat het racisme en xenofobie is.
Maar ik las laatst een artikel over engelse steden die al gewoon moslim zijn.
De originele brit is er zo goed als verdreven.

Nou... ik ben dan maar een racist en xenofoob.
Maar ik ga niet vrijwillig toekijken hoe ons Nederland door een kutgeloof na de kloten word geholpen.
En een ieder die zegt dat dit allemaal onzin is.. moet dan maar eens de proef op de som nemen.. en lef tonen en met je leuke blonde vriendin of dochter na een azc gaan.
En neem meteen ff een vluchteling in huis... oh wacht... dat hebben jullie gutmenschen wel allemaal geroepen... maar niemand die het daadwerkelijk heeft gedaan.

Blijf lekker in jullie eigen regio... en zoek daar asiel..
Oh wacht... jullie buurlanden(ook moslim) willen jullie niet... niet voor niks.

†EVIL† | 10-11-15 | 22:10

Dit is volgens links allemaal niet waar en is het een ware verrijking!

StijlvolRechts | 10-11-15 | 22:10

@Godsammekraken | 10-11-15 | 22:04
Als je dat niet ziet dan ben je ziende blind en horende doof. Die sukkels met hun welkomstbordjes zijn wat mij betreft dan ook landverraders.

Dhr. de Wit | 10-11-15 | 22:10

Nou Twan Huys, mix deze repo maar in Nieuwzuur vanavond.

Botte Hork | 10-11-15 | 22:09

Oei, wat een nare beelden weer. Jaren terug maakte ik mij zorgen, nu niet meer. Laat maar gebeuren als het waar is. 90% van NL vind het blijkbaar wel meevallen en ik kan niet de hele dag mij zorgen maken.

Geert heeft ook geen oplossing. De rest van de 2e kamer ook niet. Wat nu?

harry21 | 10-11-15 | 22:09

Op Youtube staat: (I am not the creator of this video.)
Zo ver zijn we al.

Piet Karbiet | 10-11-15 | 22:07

Fijn. Een samenvatting van vrijwel al mijn linkjes alhier. De Gregor Gysi is de aller ergste verrader.

Piet Karbiet | 10-11-15 | 22:06

Da gates of hell open ik graag voor den zandbakmensch.

Ronnie uit Helmond | 10-11-15 | 22:05

Ik krijg een heel erg ongemakkelijk gevoel bij die enorme getallen die hier naar binnen stromen. Maar als je dat verwoordt, word je bijna reflex-matig (welhaast alsof er geen moment aan kritisch denkvermogen aan te pas komt) voor racist uitgemaakt.

Nietvoordekat | 10-11-15 | 22:05

Gisteravond gezien, kon er nauwelijks van slapen.

joostzilla | 10-11-15 | 22:05

Voor de zoveelste keer zichtbaar. Ze komen niet om een oorlog te ontvluchten. Ze komen om er een te starten.

Godsammekraken | 10-11-15 | 22:04

Ik zag 'm net al op Dumpert... dmn, bij zo'n opsomming van 20 minuten totale waanzin, word je niet vrolijk van!

saintinel | 10-11-15 | 22:04

Maar goed dat er genoeg aluminiumfolie in huis is om alle muren af te plakken als ik dit filmpje kijk, anders staan er straks boze zionisten voor de deur.

Dhr. de Wit | 10-11-15 | 22:03

De duiding is inderdaad niet helemaal je dat. Maar dat doet aan de feiten helaas niets af....

Godsammekraken | 10-11-15 | 22:02

Ik eis minimaal 900.000 Braziliaanse bikinibabes om onze multiculturele samenleving te redden, en reken maar in Brazilië is ook armoede!

Kaas de Vies | 10-11-15 | 22:01

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen