Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

MDI doet aangifte tegen Wilders

Goedemorgen iedereen!De maat is weer eens vol bij het subsidiesponsje Meldpunt Discriminasie Internet. Geert Wilders dient juridisch te worden kaalgeschoren naar aanleiding van zijn uitspraken in dagblad De Pers. Dat is weliswaar geen internet maar gratis oude kwaliteitsmedia. Maar omdat Wilders' uitlatingen thans op diverse plekken op het internet beschikbaar zijn, meent het als illegale dataminers bekend staande MDI een zaak te hebben. Het gaat ondermeer om zinnetjes als: "We willen genoeg. De grenzen dicht, geen islamieten meer Nederland in, veel moslims Nederland uit, denaturalisatie van islamitische criminelen." De webzelootjes vinden dat dat helemaal niet MAG. Geert Wilders zelf roept ongewijfeld dikke boeie tegen het MDI. Als je immers recent bedreigd bent met 600 kilo explosieven kan zo'n knullige aangifte er ook nog wel bij. Heeft de voorman van de Partij voor de Vrijheid dan helemaal geen vrienden? Jawel. Check dan die comments op het toonaangevende Amerikaanse blog Little Green Footballs. Gegarandeerd leesplezier voor de zondagochtend!

Reaguursels

Inloggen

@Miko. De katholieke kerk had het in de middeleeuwen ook voor het zeggen. Daar is Luther met succes tegen in opstand gekomen. Ies simpel, min of meer.

knutsel | 19-02-07 | 20:49

Mister President 19-02-07 @ 14:54

Hulde voor jou. Niet iedereen durft die video's te bekijken. Men ervaart ze als stemmingmakerij. Stemmingmakelijk, mind you. Ik werp het volgende tegen: de slachters die je ziet in de pica's zijn er volstrekt van ovettuigd het recht te laten zegevieren. Zij baseren zich daarbij op de koran en melden dat ook meermaals. Bij de steniging spreekt een mullah nita bene nog een keer het vonnis uit. Het is diezelfde koran, volgens mohammed het ondeelbare woord van allah op straffe van de dood voor degene die het anders ziet of er iets aan verandert, diezelfde koran dus, die voorgelezen wordt in moskeeen en op basis waarvan duizenden islamitische kinderen hun onderwijs krijgen. Het is diezelfde koran, geen andere, die deze slachters tot hun executies brengt. Zij voeren uit wat de koran eist, niet wil, maar eist van haar slaven. Karel Banaan zei: een gematigde moslim is een moslim die de koran niet lees en een islamist en/of (potentiele) terrorist doet simpelweg wat de koran hem opdraagt. Indien gematigde moslims een beroep doen op het vredige karakter van de islam is het dan ook zeer terecht dat Wilders zegt dat ze dan de helft uit dat schrijsel moeten scheuren. Pure logica. Wiwe de filmpjes niet aan kan zien en ze als volksmennerij afwijst sluit doelbewust de ogen voor de werkelijkheid van de islam. Dat is te begrijpen. Liever niet tot je door laten dringen om wat voor idiote haatsekte het hier eigenlijk gaat. Dan zou je namelijk wel eens kunnen gaan beseffen dat je wereldbeeld met houtjes, touwtjes en kunst en vliegwerk aan elkaar geknutseld is. En dan is de werkelijkheid van de islam een regelrechte bedreiging voor je mensch- en zelfbeeld. Het is allemaal tamelijk simpel als je er nuchter naar kijkt. Ergo: hulde aan jou dat je niet wegloopt voor de werkelijkheid.

bottehond | 19-02-07 | 15:55

@bottehond 18-02-07 @ 22:00

Als ik dat filmpje weer zie van die onthoofding van Nick Berg dan word ik niet goed en krijg ik weer zo'n t**f*shekel aan die gasten.

Ik blijf van mening dat de islam een gevaar is voor NL/ Europa. Het is de hoogste tijd dat moslims in NL zich afkeren tegen die extreme gedachten/ normen en waarden, zoals Geert W. al, in wat onnodig provocerende bewoordingen, aangaf. Zo niet, dan zal het probleem en gevaar groeien als een gezwel en zijn we straks ongeneeslijk ziek!

Mister President | 19-02-07 | 14:54

k3 18-02-07 @ 10:45
“Maar Wilders zet wel aan tot haat tegen andere groepen. Lees voor de gein eens op bijvoorbeeld Wikipedia: "Het heeft in bredere zin ook de betekenis gekregen van elk regeringssysteem dat op dat van Mussolini lijkt, m.a.w., dat de natie boven het individu stelt, en dat geweld, moderne propagandatechnieken en censuur gebruikt om politieke tegenstand de kop in te drukken." nl.wikipedia.org.. “En dat is precies wat Wilders probeert. Dus: Wilders=Fascist”

“Fascisme (Italiaans: fascismo) was een autoritaire politieke stroming die aan de macht was in het Italië van 1922–1943, onder leiderschap van Benito Mussolini. Het heeft in bredere zin ook de betekenis gekregen van elk regeringssysteem dat op dat van Mussolini lijkt, m.a.w., dat de natie boven het individu stelt, en dat geweld, moderne propagandatechnieken en censuur gebruikt om politieke tegenstand de kop in te drukken.”
Wilders is nog autoritair noch socialistisch of een aanhanger van een collectivistisch systeem, (communisme, socialisme etc) noch maakt ie gebruik van propaganda of censuur. Dit allemaal in tegenstelling tot de aanhangers van de linkse kerk. Dus K3=papagaaiende sukkel.

ikhier | 19-02-07 | 13:20

fris4ever 18-02-07 @ 09:55

gelijk heb je..

Marsnel | 19-02-07 | 12:54

@ElBeasjt669 18-02-07 @ 17:20

Tweede-Kamerleden kunnen volgens de Grondwet niet worden vervolgd of voor de rechter worden aangesproken voor wat zij in vergaderingen van de Staten-Generaal hebben gezegd of in commissieverband hebben gezegd of geschreven.

volgens mij kunnen ze wel worden vervolgd voor wat zij op persoonlijke noot zeggen in interviews....

yurp | 19-02-07 | 10:07

Die MDI gasten zijn zo blind heh, kan iemand ze een kopietje van de koran sturen?

Brullio. | 19-02-07 | 02:54

ydroj 18-02-07 @ 23:26

de grap is natuurlijk dat jij niet voor niets het debat opzoekt. niet als missionaris, lijkt me. dus..... interessant in dit verband is dan weer de vraag op hoeveel sympathie die sekte met uitredingsverbod eigenlijk in het hart van haar slaven kan rekenen. Maar de religie van haat en angst gebruikt ook angst tegen haar volgelingen, tsjek die handleiding van ze. De sleutel tot het einde van deze waanzin ligt in de handen van de slaven van de islam die Vrij willen zijn. Geert Wilders toont dergelijke mechanismen uiteindelijk aan, voor het oog van de wereld die haar adem inhoudt, maar waarvan velen diep in hun hart hopen dat Geert nog een jaar of wat te leven heeft. Ergo: held.

bottehond | 19-02-07 | 01:48

knutsel 18-02-07 @ 22:39

De islam staat geen verlichting toe, de discussie is gesloten.Ik meen 8 eeuwen terug al.Dat is waarschijnlijk ook hun grootste tekort koming en het feit dat de koran eerder een wetboek is dan een theologisch geschrift.

miko | 19-02-07 | 00:34

Je kan veel over de U.S.A. zeggen maar het is een licht in de duisternis. Ik blijf me verbazen over het gebrek aan links commentaar in Europa op het Islamofascisme. Als Madonna aan het kruis gaat hangen en een paar halflauwe gristenen demonstreren daartegen staan er meteen een paar honderd ongeschoren linkse tegendemonstranten. De vrijheid van meningsuiting is in het geding, fascisme! Echter, als een 'minderheid' fascistische trekken vertoont zijn ze nergens te bekennen, sterker nog ze gaan er met Palestijnse sjaaltjes naast staan en roepen schande als 'minderheidsfacsisten' in de bak belanden (Guantanamo). Ies toch volkomen paradoxaal!!??? Slaat N.E.R.G.E.N.S. op, maar toch heel makkelijk te verklaren met "De wetten van het progressieve denken"...
www.euronet.nl/users/bc/boek/solli.htm...

Folkert Meinhof | 18-02-07 | 23:36

@bottehond 18-02-07 @ 22:00

Thanks for the tip, heb ook mijn eigen dbase met journals dus zal zijn fundieverdiepingen doorkijken en vergelijken (wel opvallend dat hij veel publicaties in algemene media heeft), al die andere filmpjes zijn natuurlijk bekend. En nee ik ga ze niet tot aan het eind kijken, het is inhumaan. Maar dat bedoelde ik dus met drogtactieken botte.

Site is van één wetenschapper/schrijver in een breed spectrum van allerlei wetenschappers, dus één toetsing geeft nog geen duidelijke waarschijnlijkheid . Deze kwestie raakt zoveel takken van de wetenschap dat zelfs een tak nog niet veel kan verklaren. Wat ik al zei, zorg voor strcutuur in de discussie en ga dan dieper erop in.

Die andere drogtactiek: zie filmpjes; dit doen fundimoslims; dus ook gematigde moslims doen dit of willen dit (Vooral als je beseft dat juist het merendeel van de vluchtelingen uit die landen (Iran, Iraq,Afghanistan etc etc) juist zijn gevlucht voor dat soort praktijken, hoe hufterig om ze dan met hun angstbezorgers over één kam te scheren)
Mijn inziens typisch voorbeeld van een begrijpelijke en bekende uiting van frustatie en daaruit volgende gebrek aan objectieve logica.

ydroj | 18-02-07 | 23:26

@rosalie
Dat is geen topic maar nieuws.
En dan ook nog een nieuwtje van duuzend in een dozijn afreking.
En wie je niet kent kan je niet vergeten, dus is die dooie voetbal turk niet meer als een alinea.

ElBeasjt669 | 18-02-07 | 23:15

@knutsel
Ja maar boven de rivieren zitten de vorige reformateurs al.
De Wadden dan?

ElBeasjt669 | 18-02-07 | 23:12

Weet je wat ons op de kaart zou zetten de komende eeuwen? Als de Grote Reformateur van de islam uit Nederland zou komen. Helaas moet deze persoon uit de gemeenschap zelf komen (dus niet Geert) en als de behoefte vanuit die gemeenschap afwezig is, houdt het op.

knutsel | 18-02-07 | 22:39

Waarom komt er geen topic-zaak over die vermoorde voetbalturk of over het oppakken van Mosko?

Graag een M&M....Vander F...kan dat?

rosalie | 18-02-07 | 22:05

ydroj 18-02-07 @ 20:57

Met dat doorgronden ben ik al klaar. Het is zo voor de hand liggend dat het slechts aan massa- psychologische reflexen kan liggen dat de mainstreamkudde en haar valsche herders blind en doof blijvven voor die eenvoudige werkelijkheid. Tsjek: een probleem over- problematiseren is ook een uistekende manier om er om heen te kunnen blijven draaien.

Hier wat parameters voor je. De eerste is tekst, de site waar het vanaf komt is zeer lezenwaardig en beschrijft vrijwel alle relevante parameters, imho. Beloof je om de andere videos helemaal af te kijken?

www.arabistjansen.nl/constandse.doc PDF- alert!

www.youtube.com/watch?v=XOTaRJGPniQ

www.youtube.com/watch?v=fTv6ZDRyqe8

www.homestead.com/prosites-prs/bergvid...

bottehond | 18-02-07 | 22:00

vander F 18-02-07 @ 21:58
Heb je ook Treets ?

Wishbone | 18-02-07 | 21:59

Wil iemand een Smartie?...........

vander F | 18-02-07 | 21:58

H2SO4 98 % 3 delen + 1 deel HNO3 70%,
katoen d'r in of glycerine (wel koelen met ijs)

Bleekwater,
werkzaam: natriumhypochloriet.

Bleekwater (hoe puurder (goedkoper) hoe beter, graag geen geurstoffen en dikmakers er in.)

Indampen, overgebleven poeder valt prima te verwerken tot allerlei springstoffen.
Maar als je als maatschappij niet eens in staat bent de meest basale vorm van scheikunde over te brengen op je burgers..

En vergeet niet de HIV geinfecteerde Jihaad strijder,
fuck for destruction !

Ach, God valt op zovele wijzen te dienen...

Is een HIV aanval aan te wijzen als terroristische aanslag?
Bioterreur?

vander F | 18-02-07 | 21:32

ydroj 18-02-07 @ 20:29

Het probleem wordt nu door een politieke man bij de doelgroep gelegd, ja. En hoe meer zetels hij krijgt hoe eerder die kliek kippen wakker wordt. Zijn de zaken op de rol, (d.w.z. is er dan ook aandacht voor de problemen die hij aankaart en waar veel mensen ook zo overdenken! en wordt er genoeg aan gedaan) dan is de rol van Wilders, zoals nu, overbodig geworden. Dat zo'n partij blijft bestaan is m.i. een rustig idee voorlopig..

rosalie | 18-02-07 | 21:25

Mazzel BoB, er zijn zoveel woorden herhaald dat de koran er niks bij is (gezontverstand)
Ga ik ook wat nuttigs doen.

LibertasSimplex | 18-02-07 | 21:24

knutsel 18-02-07 @ 13:44

Hier kan ik me heel goed in vinden!

miko | 18-02-07 | 21:24

@libertas
vertellen we gewoon niet verder.
zo,
ik ben een beetje moe van het herhalen.
vanaf nu kom ik één keer per dag met een standaardtekst, zoals bijstandskoning (waar zit ie eigenlijk, in een aspergersteektraject of zo?)
dat altijd doet, maar dan anders,
zoals:

stelletje vuile rot socialisten.
of
stomme reacties hier, geblaat van de linkse kerk zeker,
of
je kan wel zien dat niemand hier zijn Vmbo heeft afgemaakt, al die domme linkse reacties.
zoiets dus.
en nu voor de tv hangen, genoeg inspanning voor een dag.
ik zie jullie wel bij Kouwes of zo, als gakbar het wil..

bejaarde op brommer | 18-02-07 | 21:22

@vander F 18-02-07 @ 21:06

Zit ff topgear te kijke... gaan een driewieler de lucht in schieten.... maar idd je hebt gelijk... immers ik blijf GS lezen....

nu weer terug naar BBC2

ydroj | 18-02-07 | 21:20

vander F 18-02-07 @ 21:09, bejaarde op brommer 18-02-07 @ 21:10
Ssshhht! Nou weten ze het he
'Bezig' uit mn vel te springen ("zie? Hij heeft een bom of zeau")

LibertasSimplex | 18-02-07 | 21:14

libertas 2105
bezig?
oei.
zoek ik meteen op in de dikke Gakbarr, volgens mij ga je dus al over de scheef....
en bij twijfel zit je dus ook fout....
ja, het leven is er niet eenvoudiger op geworden sinds Woodstock..
sorry Kralingen....

bejaarde op brommer | 18-02-07 | 21:10

@LibertasSimplex 18-02-07 @ 21:05,

'bezig'
als in 'bezig een BOM te leggen?'

(Ow kudt, sta ik weer te rinkelen bij de veiligheidsdiensten)

vander F | 18-02-07 | 21:09

ydroj 18-02-07 @ 21:01
Terwijl ik denk dat we betrokken raken in een clash in onze eigen maatschappij. Heb de waarheid verder ook niet in pacht

LibertasSimplex | 18-02-07 | 21:08

TOCH!?

vander F | 18-02-07 | 21:06

bejaarde op brommer 18-02-07 @ 21:02
gallagakbar. Als dat iets leuks is met een Turks of Marokkaans wijf doe ik daar graag aan mee.
Mocht het iets anders zijn: fuck em. Mijn drang is groot, en verder niemand.
Is geen doen idd. Je blijft bezig. (oeh, is 'bezig' niet net over het randje?)

LibertasSimplex | 18-02-07 | 21:05

@ydroj 18-02-07 @ 20:40,

1.) "begrijpend leren lezen van meningen valt me vaak tegen."

Helaas onoverkomenlijk, vergeet echter ook niet dat dit log ernstig druk, te veel, bijna overbevolkt is.
Veel ruis dus.

Vind een waardige polemist.
ze zijn er wel.

2.) "Moedeloosheid laat me dan al snel afhaken."

Dat is jou persoonlijke emotionele ervaring aangaande GS.

GS is product, bestaande bij de gratie van de gebruikers.
Die dat product afnemen.

Daar zit lijkt me geen emotie bij te zitten,
behalve de botsing tussen je persoonlijke smaak en geaccumuleerde ervaringen met het anarcho-liberale raamwerk van GS.

En dat maakt he nou net leuk.
Ik bedoel, als het ons niet zou raken liepen we nou niet te polemieken.


vander F | 18-02-07 | 21:02

@y 2057
ja, laten we het probleem eerst nog even bestuderen...
@libertas
2055
is geen doen, zo'n lijst zal steeds langer worden tot je nog maar één ding wel mag zeggen:
gallagakbar!

bejaarde op brommer | 18-02-07 | 21:02

@LibertasSimplex 18-02-07 @ 20:54

Er is uberhaupt teveel religie what-so-ever. De reli-fundementalist behoeft geen respect van de democratische maatschappij. Europa heeft genoeg van dit soort clashes meegemaakt, en nu worden we betrokken in de clashes van de andere reli maatschappijen (incluis USA)

ydroj | 18-02-07 | 21:01

ydroj 18-02-07 @ 20:57
(eigenlijk geen zin om me er tussen te mengen)
Er gaat niks ten koste van de stabiliteit van dit land. Dat stabiliteit allang ver te zoeken is, blijkt zo'n beetje overal uit. Dus iemand die 'iets' probeert ertegenin te brengen, is niet per definitie de destabilisator. En daar wou ik het bij laten, nu ik zo ingeschat nog geen woorden heb gebruikt die niet mogen

LibertasSimplex | 18-02-07 | 21:00

botte (als ik je zo mag afkorten) ben op dit opzicht wel mee eens. Heb dan iig de geruststelling dat dit probleem onder de burgers wel speelt. Echter onze overheid dient de problemen wel aan te pakken. Echter alleen spoken najagen lost niets op, vooral niet als dit ten koste gaat van de stabiliteit van dit land, dit terwijl je zelf toegeeft dat wij nagenoeg geen (kunnen) spelen in dit globale probleem.

Dat islam-watchers (staat ie al in de nieuwe Van Dale?) weldenkende mensen zijn, is mij nog onduidelijk. Structerele oplossingen geven ze niet aan (het hoeft niet oplosbaar te zijn om de oplossing te geven). het gedrag van de mensen die daadwerkelijk zijn betrokken vind ik vaak overplayed en getuigen van frustratie door het niet kunnen controleren van het probleem (wij zijn immers te klein).

ben je er uiteindelijk mee eens dat wij dit probleem eerst moeten doorgronden en dan pas naar oplossingen dienen te zoeken?

ydroj | 18-02-07 | 20:57

Heeft iemand misschien een lijst van woorden die ik niet mag zeggen? Wel zo handig, om te praten en toch te blijven leven

LibertasSimplex | 18-02-07 | 20:55

herhaling: er is teveel religie in Nederland. Met name die van Mohammed

LibertasSimplex | 18-02-07 | 20:54

ydroj 18-02-07 @ 20:29

Die clash is ons opgedrongen. Niets meer aan te doen. Het heeft geen zin om te janken over lost paradise. Wilders is het probleem niet: hij is de wegbereider voor de oplossing. We willen er liever allemaal niet over praten of het goedpraten of wegpraten. De reden daarvoor is dat we geen adequate oplossing hebben voor de huidige problemen. Is ook niets aan te doen. Alles onder de pet houden werkte helaas helaas ook niet, want er vallen doden en onze Vrijheden worden ingeperkt (deels door ons zelf omdat we geterroriseerd worden). Besides: de problemen met de islam hebben NIETS met ons te maken, dwz wij hebben daar nul en generlei aandeel in, hooguit wat randverschijnselen. Het probleem is mondiaal en niet te stoppen tenzij je het uitroeit of weghoudt bij jezelf. Anders gaan we er aan, dwz onze way of life. vluchten kan wél: wordt islamiet. life. Vooralsnog is de keuze: buigen, buigen en nog eens buigen óf de confrontatie aangaan en niet raar opkijken als de zaak ontploft. Leuk? Nee. Mijn voorkeur? Duh!... ik heb twee zoons en drie stiefdochters. Maar als het mot, dan mot het. Zou jij dat aankunnen? Ben benieuwd. Ik besef dat ik met zevenmijlslaarzen door de materie heenvlieg. Bedenk in ieder geval dat de meeste islam- watchers weldenkende goeie mensen zijn. Ook al begrijp je dat (nog) niet.

bottehond | 18-02-07 | 20:45

@vander F 18-02-07 @ 20:30

Dat is één van de redenen waarom ik zo weinig reageer op GS, kwaliteit van discussie maar ook begrijpend leren lezen van meningen valt me vaak tegen.

Bij mij gaat het niet om wat men denkt, vaak heb ik voor beide kanten wel respect. echter wat ik (te) vaak zie is dat er vaak een zwart wit discussie wordt gevoerd zonder gestructureerde motivatie. Moedeloosheid laat me dan al snel afhaken :(

ik moet toegeven dat kloten hebben wel leuk is (letterlijk en figuurlijk). Alleen worden confronterende afwijkende stellingen/meningen (dus riskante gemotiveerde stellingen) hierr vaak persoonlijk gezien. heb nog niet eens gesproken over de veelvuldigheid van vooroordelen en drog technieken.

ydroj | 18-02-07 | 20:40

@rosalie 18-02-07 @ 20:30,
hahaaa!

Ik had idd niet gezocht op 'alleen Nederlands'.
Mooi, kun je me in iedergeval niet beschuldigen van islamofobie,
hoogstens van reli-fobie.

Suits me

vander F | 18-02-07 | 20:35

herhaling was de kracht van de linkse staatSSkerk.
nu is het de kracht van de staatSSkerkbashers.
wen er maar aan,
gezontverstant,
het gaat nog veel erger worden.

bejaarde op brommer | 18-02-07 | 20:32

@ydroj 18-02-07 @ 20:22,

moet je wel wat meer reaguren voor zinnige reacties,
je kunt prima sub-discussies voeren binnen een topic die wat meer inhoudelijk van aard zijn.

Ik neem een nogal brede positie in al wordt dat door sommige niet reaguurders als zodanig opgevat.

Hou je toch.

Daarbij is kloten soms gewoon leuk.

vander F | 18-02-07 | 20:30

vander F 18-02-07 @ 20:25

In het Nederlands zoeken......daar sta jij 2x bij corpus dei...op Geen Stijl.....never mind...

rosalie | 18-02-07 | 20:30

@rosalie 18-02-07 @ 20:16

ik ben het eens dat we de afgelopen 20/30 jaar het hebben verslonsen. Echter dat gezegd hebbende; moet we dan niet daar ook verantwoordelijkheid voor nemen en dan niet alleen het probleem bij de doelgroep neer te leggen? Ben benieuwd hoe je hier over denkt.

Een knuppel in een hoenderhok is op zich geen probleem, echter een knuppel in tijgerkooi vraagt toch een gedegen strategie en aanpak. Vooral als je zelf het formaat van een mier bent in deze chaos....

waar ik bang voor ben... en vele met mij.. is dat wanneer er dan uiteindelijk een groot aantal zetels naar PVV gaan, zijn we dan van een globaal probleem af, of slachtofferen wij onszelf in deze clash van idealogiëen? uiteindelijk de hele kwestie beschouwend: wanneer is deze radicalisering begonnen en wie gooide de brandende lont in het kruitvat. Let wel: radicalisering in NL is een importprobleem en kom niet door de houding van NL.

ydroj | 18-02-07 | 20:29

@rosalie 18-02-07 @ 20:19,
Hoezo, Katholiek college Rolduc?
lijkt me logisch.

Een soort Katholieke madrassa.

vander F | 18-02-07 | 20:25

ik denk dat ik voldoende "open minded" ben. Juist die open mindedness zorgt ervoor dat we het kader kunnen verbreden en afhankeijkheden van parameters kunnen inzien waarbij dan wel doel moet worden gesteld dat er hier structureel moet worden gedacht. Dus geen phenomeen bestrijding maar daadwerkelijk zoeken naar onderliggende problemen en de daarbij horende oplossingen. Het kader verkleinen en daarin de oplossingen zoeken brengt de waarheid nooit naar boven.

Navelstaarderij en enkel en alleen oplossingen zoeken volgens eigen denkbeelden heeft in het verleden vaak genoeg geleid tot minder effectieve oplossingen.

Dus idd open mind, maar dan in alle richtingen ;)

ydroj | 18-02-07 | 20:22

vander F 18-02-07 @ 20:14

Ja, ik weet, maar zag je het derde en vierde resultaat op de 1e pagina?

rosalie | 18-02-07 | 20:19

@rosalie 18-02-07 @ 20:16,
You are so right my dear.

vander F | 18-02-07 | 20:18

@gezontverstant 18-02-07 @ 19:53

correctie:
Wilders Pavlov?

Islamisme is het woord waar een boel mensen van gaan kwijlen,
waaronder Wilders.

Wel even oorzaak en gevolg op een rijtje houden.

vander F | 18-02-07 | 20:17

ydroj 18-02-07 @ 19:47

Ik denk, dat Wilders functie momenteel is van een knuppel in het hoenderhok, zodat/totdat de kippen anders gaan kakelen dan ze de afgelopen 20/30 jaar deden over multiculturele zaken en de gevolgen ervan.

rosalie | 18-02-07 | 20:16

ydroj 18-02-07 @ 20:07

Keep an open mind.... ons denkkader is niet altijd toereikend om zaken te begrijpen en te benaderen. Dát is de grootste clash op GS/NN.

bottehond | 18-02-07 | 20:14

@rosalie 18-02-07 @ 19:55,
ik aanvecht al die reli bagger.
Als Non-Theist zijnde.

vander F | 18-02-07 | 20:14

/me is een gematigd bicultuurist
ik eet wat ze op tafel zetten

ElBeasjt669 | 18-02-07 | 20:11

@bottehond 18-02-07 @ 20:04

ik blijf lezen...... en soms reageren....

ydroj | 18-02-07 | 20:07

ydroj 18-02-07 @ 19:47

Tsja... over die parameters, ik meende dat ik zijn voldoende of zeau... Men kan geen overeenstemming bereiken over de parameters, maar da's opzettelijk. Stick around, dude.

bottehond | 18-02-07 | 20:04

In het nederlands zoeken dan.....

rosalie | 18-02-07 | 20:00

gezontverstant 18-02-07 @ 19:53
Sorry. Je beschrijft het wel heel mooi btw

LibertasSimplex | 18-02-07 | 20:00

gezontverstant 18-02-07 @ 19:53
Je bent een goeie, gematigde stalinist. Doe es denken aan multiculturaliteit (scrabblewoord bedacht door linkserts om mensen op te lichten in potjes scrabble om geld), en bedenk dan de pavlovreacties. Of kijk es wat vaker naar debattern in de Tweede Kamer. Allemaal hondjes, en Gerdi is Pavlov.

LibertasSimplex | 18-02-07 | 19:56

vander F 18-02-07 @ 19:35

LoL, vander F, kijk eens bij google op corpus dei.....

rosalie | 18-02-07 | 19:55

O.
.
Wilders als Pavlov-topic.
.
Alles is intussen al wel zesduizend keer herhaald, in meer woorden dan in die hele Koran staan.
.
Dag Wilders, knaag niet te hard aan je staart.

gezontverstant | 18-02-07 | 19:53

@bottehond 18-02-07 @ 17:44

Misschien is dat juist probleem; ik kan geen idee krijgen van wat nu precies zijn doel van zijn uitspraken zijn (immers hij geeft geen helderheid in de intrinsieke motivatie waarom hij deze uitspraken bezigt)... en kan ik me geen beeld van deze man vormen. ik zie echter wel de handige en vaak simpele manier waarop hij de stemmers aanspreekt.

ik lees dat er veel schijnbaar duidelijke beleidspunten zijn waarop dhr Wilders en zijn partij het probleem probeert te benaderen, echter...... dit zijn (korte termijn) oplossingen voor incidenten die het onderliggende probleem onaangeraakt laten.

kortom: hoe hij de incidenten/verschijnselen/korte termijn gevaren wil aanpakken is duidelijk... zijn visie of oplossing over/voor de komende 5,10 of 20 jaar is mij dan geheel ontschoten.... tenzij iemand mij dat kan laten zien natuurlijk.... maar wil dan graag niet dus korte termijn of waan van de dag oplssingen zien....

trouwens als je alle parameters (gewone mensen taal:variabelen/factoren) in deze politieke discussie wilt gaan voeren, lijkt het mij dat we dit dan beter over kunnen laten aan de wetenschap, (dus als je je thesis hier wilt posten gaat uw gang, kwalitatief goed breed onderzoek omtrent dit onderwerp zou baandoorbrekend zijn ;), zou trouwens ook bijdragen in begrip van het onderliggend probleem)

.... het gaat hier om wat mensen aantoonbaar zien en weer het gevoel kunnen krijgen hoe ze dit kunnen controleren of ermee kunnen leven zonder grote vrijheidsbeperking van welke bevolkingsgroep dan ook..

ydroj | 18-02-07 | 19:47

nadenkeniseenkunst 18-02-07 @ 19:20

jij kunt nadenken heb ik al vaak gemerkt. het zal jou dan ook niets verbazen dat de menschen het zat zijn met de islam en de teloorgang van het land. hans Jansen schreefv een stukje voor Opinio, waarin hij die wijkvernieuwing, gepresenteerd als oplossing voor de problemen met die lui. Ergo: we gaan weer achteruit ipv vooruit. Waar vroeger altijd gelogen werd dat sosjaal ekonomiese aspekten waren van de probvlemen zag men na Pin in dat het gewoon ging om kultuur en religie. terug naar ad, dus. En denk jij dat zulks nog gepikt wordt? Klaarblijkelijk niet. Negen zetels en growing. We zijn het gewoon meer dan zat. Basta! denk jij ook dat het zo zit?

bottehond | 18-02-07 | 19:46

@TM 18-02-07 @ 19:27,
nee hoor, voor de duidelijkheid.
Er wordt veel geluld over Islamieten.

Mij gaat het om de Islamisten,
van die Corpus Dei klootzakken maar dan met halve maan.

vander F | 18-02-07 | 19:35

Gematigd stalinist: "We zullen alle vijanden en tegenstanders van de partij, degenen die mijn autoriteit niet als enige autoriteit aanvaarden, of er over te lijken liegen, een beetje doodschieten"

LibertasSimplex | 18-02-07 | 19:33

@vander F 18-02-07 @ 19:20 : Ik denk dat dat ook andersom zo is, van dat lezen en zo. Je hebt schijnbaar een paar postings gemist...

TM | 18-02-07 | 19:27

@TM 18-02-07 @ 18:58,
Islamisten.

Nou, goed lezen hè.

vander F | 18-02-07 | 19:20

Wilders is prominent in het nieuws en lijkt op weg naar een aanhang van minstens 20 zetels bij de volgende verkiezingen. De oude en nieuwe regering laten zien dat ze niet goed raad weten met de situatie. Dus gaan we op weg naar vele crises en spanningen en wordt " Samenleven en samenwerken" een boekwerkje dat binnen een jaar voor 2 euro bij de Slegte te koop ligt.

nadenkeniseenkunst | 18-02-07 | 19:20

een gematigd stalinist is iemand die de goelag zo ver weg bouwt dat prikkeldraad overbodig is

ElBeasjt669 | 18-02-07 | 19:19

@Ignatius van Loyola 18-02-07 @ 19:01.
ik hou het op:
"Democracy is the worst form of government except for all those others that have been tried"

vander F | 18-02-07 | 19:18

Ignatius van Loyola 18-02-07 @ 19:04

Gematigde Jezuïeten zijn er dan weer wel, maar wellicht hebben die ook onvoldoende gelezen uit de werken van de Meester... heheheheh

bottehond | 18-02-07 | 19:18

TM 18-02-07 @ 18:42

Ooops... gevoelige plek geraakt. Tsja...... maar scvusi dude... jouw positie in deze is echt zeauuuuu mainstream. Ik kan daar geen vezel oorspronkelijkheid in zien. Dan zou ik eerder varen op het eveneens gegist bestek van de jongeling.

bottehond | 18-02-07 | 19:16

MAXIMO 18-02-07 @ 15:24
'Mocht dat echt waar zij zou je dan teleurgesteld zijn?'
Een beetje wel. Nu ik zie dat je dat echt denkt. Ik wist niet dat je ziek was. Dat stelt me teleur.
bejaarde op brommer 18-02-07 @ 17:57
"Polariseren is onze plicht."
Ik denk dat je gelijk hebt, vriend. Mocht je geen gelijk hebben, ben je een goeie kerel die zijn best doet, en dwaal ik met je mee.

LibertasSimplex | 18-02-07 | 19:07

Zo moeilijk is het toch niet,ongezien de TIEFUS .... en ook aan die mongeaulen saudi's

Salvatore Riina | 18-02-07 | 19:06

bottehond 18-02-07 @ 18:41

Ooit gehoord van een gematigde stalinist?

Ignatius van Loyola | 18-02-07 | 19:04

vander F 18-02-07 @ 18:57

Wat is er zo goed aan de democratie, het systeem waarbij meerderheden minderheden dwingen, waar drie wolven en twee schapen samen gaan bepalen wat er vanavond op het menu zal staan?

Ignatius van Loyola | 18-02-07 | 19:01

@vander F 18-02-07 @ 18:57 : De WIE?

TM | 18-02-07 | 18:58

@TM 18-02-07 @ 18:42,

Ik ben even weg en je bent nog steeds de anti-democraten aan het verdedigen?

vander F | 18-02-07 | 18:57

@bottehond 18-02-07 @ 18:37 : oooef. wat een grote woorden weer botte. licht sektarisch... mag ik even ? MWAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! die is GOOOOOOEEEEED!!!

*overhandigt botte de bokaal voor 'meest onjuiste online constatering van 2007'*

Van harte kaerel!

Really, ik moet nu even de eaugen dreaugen... *snif* Oh, en 'weldoener' daar klopt ook al niet al te veel van om eerlijk te zijn.

neen botte ; waar jij genoeg hebt van de oude politiek, heb ik alweer genoeg van die zogenaamde nieuwe politiek. Deze jongen is nog steeds niet tevreden, ook niet/zeker niet met Wilders.

*zei deze cynicus terwijl hij het licht uit deed*

TM | 18-02-07 | 18:42

Corpsoraal Gedrag 18-02-07 @ 18:17

De roeptoeter van de islam- watchers op GS/NN, karel banaan aka brullio heeft een heldere mening (die klopt) over hetgeen jij aansnijdt.

"een gematigde moslim, is een moslim, die niet in de koran leest. Een terrorist, is een moslim, die doet wat de koran hem beveelt, en de profeet hem voordeed: mensen vermoorden, in naam van GOD..... ALLAH AKBAR!

.Brullio.. 18-02-07 @ 09:34"

Staat in de draad van borat abu thaleb... weer een juweeltje van onweerlegbare logica.

bottehond | 18-02-07 | 18:41

TM 18-02-07 @ 18:34
Ik ben benieuwd wat die expert van je daarover zal zeggen. Het zal waarschijnlijk niet alleen voor moskees tellen maar ook voor kerken, daar staan er ook al genoeg van. Je kan ook niet huizen of kantoren neerzetten waar geen huizen en kantoren nodig zijn. Al je wat meer erover weet houd ik me aanbevolen............

Wishbone | 18-02-07 | 18:40


@nonono

ach joh Wilders is gewoon een standaard Nederlander: watie niet kent vreet ie niet

ElBeasjt669 | 18-02-07 | 18:38

TM 18-02-07 @ 17:52

Ik lach je daar zeker niet om uit, waarom zou ik. De onbevangen open minded jongeling heeft het kennelijk af moeten leggen tegen de licht sektarische weldoener in je. Ik vind die jongeling leuker en eerlijker. Ben benieuwd hoe een dialoog tussen die zurige cynische ouderling en de frisse jongeling zou verlopen. Doet een seen Gestaltoefeing op het scherm?

En jij beschermt die haatsekte wel degelijk, al doe je dat niet opzettelijk. Soort collateral damage van je wereldbeeld, zullen we maar zeggen.

bottehond | 18-02-07 | 18:37

@Wishbone 18-02-07 @ 18:22 : Wellicht hier en daar ja. Het is echter onmogelijk om dat stelselmatig toe te passen. Iedere rechter zal dat misbruik van de wet noemen en de maatregel ongeldig verklaren. Je kunt niet in een klap heel Nederland uitsluiten voor de bouw van religieuze bouwwerken. Weer die Grondwet.

@tegengas 18-02-07 @ 18:23 : Ik had die hele post nog niet eens gezien joh.

TM | 18-02-07 | 18:34

tegengas 18-02-07 @ 18:23

Stel dat er racisten tegen seksueel misbruik van kinderen zijn. Maakt dat het abject vinden van kinderverkrachting ineens dubieus? Trouwens, waarom zouden racisten geen vrijheid van meningsuiting mogen hebben? Waarom mogen wij als niet-racisten de onzin die racisten uitkramen in alle vrijheid bestrijden met het poneren van argumenten en feiten?

Ignatius van Loyola | 18-02-07 | 18:33

GW in interview op geertwilders.nl :"We willen genoeg. De grenzen dicht, geen islamieten meer Nederland in, veel moslims Nederland uit, denaturalisatie van islamitische criminelen."
Conclusie MDI: Na beoordeling zijn wij van mening dat de uiting strafbaar is. De heer Wilders laat immers middels deze uiting zien dat hij de moslims als groep als inferieur beschouwt en deze minderheidsgroep uit Nederland verwijderd wil krijgen.
Volgens mij wil Wilders net als heel veel Nederlanders, zowel rechts, links, moslim en geen moslim, voorkomen waar mogelijk dat buitenlandse culturen en godsdiensten en de Islam in het bijzonder, de Nederlandse cultuur en Joods/Christelijke godsdienst gaan domineren met alle problemen (slechte integratie, jeugdwerkloosheid, criminaliteit, verpaupering van wijken, vervreemding in eigen land etc), van dien. Het is toch belachelijk dat een krantje van het buurtclubhuis in het Arabisch vertaald moet worden? Wie moet zich nou aan wie aanpassen? Iedereen en ook het MDI moet goed begrijpen dat wij in NEDERLAND leven en niet in MAROKKO of TURKIJE. Wilders heeft net als ieder ander recht op een mening en die Gerdie Verbeet en het MDI zouden veel meer respect voor andermans mening moeten hebben. Dat is nl een democratisch principe ook al ben je het met de ander niet eens. Te beweren dat GW moslims inferieur zou vinden vind ik op zich al een grovere belediging aan het adres van GW dan alles wat GW tot nu toe zelf gezegd zou hebben. Ook al ben ik het vaak niet met GW eens.

nonono | 18-02-07 | 18:25

De Nederlandse antimoslimsite linkt naar een Amerikaanse en roept: 'zie je wel'. Te bespottelijk voor woorden. Zelfs de grootste racist van internet Fris4ever mag hier voor de zoveelste keer ongestraft een vette tekst plakken. Slaap maar lekker door, hoor Joris.

tegengas | 18-02-07 | 18:23

TM 18-02-07 @ 18:17
Dat kan wel want het moet in het bestemmingsplan passen............

Wishbone | 18-02-07 | 18:22

lantent??

TM | 18-02-07 | 18:21

Ignatius van Loyola 18-02-07 @ 18:16

Erratum: ik bedoel natuurlijk crypto-racistische en lantent calvinistische...

Ignatius van Loyola | 18-02-07 | 18:20

@Wishbone 18-02-07 @ 18:14 : Zonder de Grondwet te overtreden? Volgens mij niet maar ik ben uiteraard geen expert. Ik zal het eens aan zo'n expert vragen, toevallig ken ik er eentje.

Het lijkt mij toe dat als er een groep moslims grond koopt etcetera, en overal rekening mee houdt, niemand zo maar kan verbieden om een kerk neer te zetten. Want dat is het uiteindelijk; een islamitische kerk. En ik denk de ook de christelijke kerk niet al te veel op zal hebben met zo'n maatregel want die komt als een boemerang terug.

TM | 18-02-07 | 18:17

Ik vind Wilders steeds vervelender worden. Maar iedereen moet een podium hebben om haar/ zijn meneing te kunnen ventileren (liever niet kwetsen, maar alla). Snap alleen niet goed waarom hij het niet heeft over Moslim extremisten, maar moslims in het algemeen, en daar gaat hij toch echt de fout in. Er zijn genoeg zoveelste generatie Moslims, maar ook nieuwe nederlanders die gewoon willen werken en wonen in Nederland zonder mensen lastig te vallen en zich gewoon aan de wet houden. Ok ze zien er niet Nederlands uit, maar boeie!

Ik heb zelf ook twee nationaliteiten (nederlandse en amerikaanse) en snap al helamaal niet waarom ik mijn 2e nationaliteit zou moeten opgeven. Ik voel me nederlander, gedraag me als nederlander, maar heb ook de voordelen om in de US te gaan wonen prima toch?
Bekijk het anders van een 'positieve' kant: idereen met een dubbele nationaliteit KAN ook terug naar het land van oorsprong (voorouders). Prima toch, als ik het zo hoor van de meeste hier! Hoeven ze over 40 jaar ook niet de reet van een of andere verschrompelde Nederlandse kut oma af te vegen.

De volksvertegenwoordiging moet representatief zijn voor alle Nederlandse stemgerechtigden, dus ook mensen met dubbele nationaliteit.

Corpsoraal Gedrag | 18-02-07 | 18:17

Oeps te snel geklikt.
Denk bijv terug aan de "abortustijd" toen een onderwerp ter sprake kwam wat in die tijd nog strafbaar was. Als niemand toen iets had kunnen zeggen was er nooit iets verandert.
En als kamerlid moet je tenslotte ook open over onderwerpen kunnen praten. Anders zou het hele spel geen nut hebben en zal er nooit iets kunnen veranderen. De kamers zijn tenslotte ook de wetsmakers. En wetten en regels veranderen nu eenmaal. Maar die moet je ook naar buiten toe kunnen uitleggen en verdedigen.
Vandaar dat kamerleden dus een verdergaande vrijheid hebben. En in de kamer kunnen ze alsnog teruggefloten worden. Of door hun eigen partij.
En als de kiezer het niet bevalt zien we hem/haar niet meer terug.
Nog stuitender is als een kamervoorzitter die boven de partijen dient te staan inhoudelijk zich met de discussie bemoeit.

ElBeasjt669 | 18-02-07 | 18:16

Ik heb geen idee wat de macht is van die Gedankenpolizei op internet, MDI, maar ze zijn goed voor meer dan 5 ton overheidssubsudie per jaar. Om geen tonnen te verliezen komen ze met steeds idioterer aanklachten. De vrijheid van meningsuiting wordt door hen aangevallen óf ze bemoeien zich met zaken waar slechts de politie zich mee bezig zou mogen houden. Een overbodig clubje van traditionele anti-blanke racisten.... pardon... ANTI-RACISTEN. Net zo overbodig als anti-discriminatie bureau's, de comissie gelijke behandeling en alle andere organisaties die ten dienste staan van niet-westerse allochtonen en extreem-linkse, ultra-chauvinstische, latent racistische, crypto-calvinistische moreel superieure Hollanders.

Ignatius van Loyola | 18-02-07 | 18:16

TM 18-02-07 @ 18:07
Iets niet willen is niet tegen de wet. Net als het moratorium op het uitzetten van ilegalen kan er dus ook een moratorium uitgesproken worden over het bouwen van nieuwe moskees . Of niet ?

Wishbone | 18-02-07 | 18:14

@rosalie
Klopt, maar ze hebben wel degelijk een grotere vrijheid om uitspraken te doen. Anders zou bijna geen enkel kamerlid een interview kunnen geven over iets wat in de kamer of commissie besproken is.

ElBeasjt669 | 18-02-07 | 18:12

@Chiant 18-02-07 @ 18:01 : En ik wil dat iedereen lief is voor elkaar. Dat maakt het nog niet haalbaar. Dat punt over oplossingen aandragen is m.i. dus incorrect. Wilders heeft daar geen programmapunt, dat punt is een *ideaal*. Daar streef je naar door voor jezelf doelen te definieren en *dat* noem ik het partijprogram.

Waar zijn de doelstellingen van Wilders? Waar is de praktijk-blauwdruk?

Overigens heeft nog niemand me van het tegendeel overtuigd en is Wilders' program dus in strijd met de grondwet. Ook als je alleen maar 'niet meer moskeeen' wilt bouwen. Wat is de wettelijke grondslag voor zo'n maatregel of welke grondslag wil Wilders daar voor neerleggen?

Ga nou eens in DETAIL WilDeRS!!!

TM | 18-02-07 | 18:07

@ydroj 18-02-07 @ 17:10
Lees ook het programma van de PVV eens. Kijk er de websites eens op na.
Constateren is één inderdaad. De oplossing bieden is twee en de PVV kan er toch moeilijk van beticht worden dat zij geen oplossingsrichtingen aandragen:
- Verbieden dubbele nationaliteit
- Verplicht inburgeren
- Afnemen van Nederlanderschap bij zware criminelen met dubbele nationaliteit
- Stop op verdere bouw van moskees
- Stop op meer islamitische scholen
- Verbod op het uitgeven van overheidsvoorlichting in andere talen dan het Nederlands
- Verbod op het dragen van gezichtsbedekkende kleding
Enfin zo kunnen we nog een hele tijd doorgaan. En dat al deze concrete voorstellen misschien niet jouw instemming en goedkeuring dragen, wil nog altijd niet zeggen dat je de PVV ervan kunt betichten dat ze alleen maar gillend vanaf de zijlijn het probleem benoemen zonder oplossingen aan te dragen.

Chiant | 18-02-07 | 18:01

"We moeten voorkomen dat groepen uit elkaar worden gespeeld".
Waarom eigenlijk?
Nogal duidelijk, om de immigratie-industrie soepel te laten lopen.
Nou, niet dus, laat maar uit elkaar vallen.
Polariseren is onze plicht.

bejaarde op brommer | 18-02-07 | 17:57

@ydroj
Erg goede analyse en keurig opgeschreven.

spooky | 18-02-07 | 17:54

@bottehond 18-02-07 @ 17:40 : Ik zie niet in waarom jij de opmerking "de haatsekte die jij beschermt" zou moeten gebruiken. Je weet(kunt weten) dat ik een goddeloze atheist ben die als eerste tegen de muur staat in een land dat is gebaseerd op de Sharia. Een beetje dom vind ik die opmerking dus wel. Tenminste, ik neem niet aan dat je fascist bent, want 1 van de kenmerken van fascisme is 'wie het niet met ons eens is is de vijand'.

Waarom verwar jij kritiek op Wilders met het beschermen van moslims?

Overigens - en dit zal hoongelach opleveren hier - zag ik de gevaren van de islam op school al. In de zeventiger jaren. Maar ja, alweer he? Atheist met een ingeboren aversie tegen verering...


@Wishbone 18-02-07 @ 17:46 : Links doet dat ook, zeker de SP en GroenLinks. Zij doen het echter op een veel slimmere(noem het voor mijn part gluiperige) manier en richten zich op onderwerpen die veel minder controversieel zijn. Links is misschien volkomen faut, maar links is niet gek.

TM | 18-02-07 | 17:52

Stelletje lutserTs die iets doen tegen Geert... mhoehahaha.
Moet lukken met zo'n secreet als veurzitterTst in die TK...

TyfusLeijer | 18-02-07 | 17:52

TM 18-02-07 @ 17:41
Vind je niet dan dat Links excact het tegenovergestelde doet ?

Wishbone | 18-02-07 | 17:46

ydroj 18-02-07 @ 17:10

Je bent nieuw hier? Goede poging, maar je hebt nog heel veel te leren. En dat kan hier. Keep posting, iji komt er wel, want je denkt na. Dat je onvoldoende parameters niet doorgrondt en hier een mening geeft over een man die over het algemeen gehekeld wordt in de media zal wellicht bijgedragen hebben aan je beslist éénzijdige beeld van Geert Wilders.

bottehond | 18-02-07 | 17:44

@Wishbone 18-02-07 @ 17:37 : Dat ligt er aan hoe lang je het doet. Wilders is nu al jaren aan het schoppen en ik moet het eerste compliment van de man aan willekeurig welke moslim-organisatie nog lezen of horen. Dat impliceert dat de man slechts negatieve zaken ziet en geen oog heeft voor de positieve zaken.

Tenzij hij er mee wil zeggen dat er geen enkele moslim is die deugt natuurlijk.

TM | 18-02-07 | 17:41

TM 18-02-07 @ 17:16

Polariseren is goed.

TM 18-02-07 @ 16:11

De haatsekte die jij in bescherming neemt, maar die je daarom nimmer dankbaar zal zijn want je oogst minachting in die kringen, heeft geen leuke plannen met jeauden en heaumeaus. En (mede) daarmee ben ik fel tegen de islam. Ik kan analytisch/ rationeel wel verklaren waarom menschen zich voor het karretje van de islam laten spannen. Achilleshiel enzo. Tegelijkertijd vind ik het (ethisch) onbegrijpelijk dat weldenkende menschen dat doen. Af en toe klapper ik met mijn hondenoren, als ik een evident intelligent iemand die haatsekte zie verdedigen, dan wel de criticasters er van zie besmeuren met hun haat. Komt op hetzelfde neer. En de mantra is: "islam is vrede, gewoon verkeerd uitgelegd". Ik zei dat de "islamfrage" (is natuurlijk een zwartbitter woordgrapje) niet adequaat op te lossen is. We hebben onszelf in buitengewoon voorspoedige tijden beperkingen opgelegd om te voorkomen dat we ooit weer op rooftocht uit zouden gaan of zo iets dergelijks. Daarna kwam het gelijkheidsbeginsel, dat onder druk NOOIT in alle situaties te handhaven is et voilá. Beetje jammer dat onze verheffing tot buitenaardsche proporties ( Nederland gidsland enzo) ons heeft verleid tot bijna arrogante zelfingenomenheid. Ons kon niets meer gebeuren, wij hadden immers het paradijs op aard zonder enig onderscheid gecreeerd. En kijk nou eens wat er van gekomen is. De 0031-ers staan elkaar bijkans naar het leven. Tsjek hoe het er 15 jaar terug aan toe ging en hoe het nu gaat. En we gaan beslist niet de goede kant op. Maar water stroomt altijd naar het laagste punt, desnoods door hoeken, kieren en gaten... en dit probleem gaat zeker opgelost worden. We kunnen ons alleen nog niet voorstellen dat het zal gaan zoals het zal gaan. Want zeg nou zelf: Pin en Theo van Gogh.... had jij dat 7 jaar geleden aan zien komen? De hofstadtgroep? De PVV? Verbeet? No you didn't. Wees er dus klaar voor om je keuze te maken als het mot. Want dat moment komt imho zeker. Wat Geert doet is dat onvermijdelijke proces versnellen. Hate him for it, ik ben de man zeer dankbaar en erkentelijk. Waar we uitkomen kan niemand voorspellen, maar ik heb zo'n idee.....

bottehond | 18-02-07 | 17:40

TM 18-02-07 @ 17:34
Je hebt gelijk dat het uitwerking verdeist. Maar dat gebeurt naar mijn mening alleen als het eerst bespreekbaar wordt gemaakt. Als je gaat onderhandelen moet je altijd hoog inzetten en wachten wat er op je afkomt..... Of zie ik dat verkeerd ?

Wishbone | 18-02-07 | 17:37

Achterlijke kudtamerikanen

Onderschepper | 18-02-07 | 17:35

ElBeasjt669 18-02-07 @ 17:20

"Tweede-Kamerleden kunnen volgens de Grondwet niet worden vervolgd of voor de rechter worden aangesproken voor wat zij in vergaderingen van de Staten-Generaal hebben gezegd of in commissieverband hebben gezegd of geschreven".

Het gaat hierboven over een uitspraak van Wilders in dagblad De Pers.

rosalie | 18-02-07 | 17:34

@Wishbone 18-02-07 @ 17:26 : Jouw verhaal vereist uitwerking van dat programma-punt. En die uitwerking heb ik niet gezien. Jij wil? Post den link, post den link.

Zoals ik opmerkte : het feit dat het partijprogramma zo vaag is dat verschillende mensen er geheel verschillende conclusies uit trekken zegt mij genoeg over de kwaliteit van het epistel.

TM | 18-02-07 | 17:34

Trouwens, iemand wel eens gezelezen wat er aan disslamers op die site staat van mdi?
Wat wordt niet in behandeling genomen:
* Meldingen over discriminatie in de fysieke wereld.

Dus ze hebben ook op dat punt geen poot om op te staan. Of dachten ze dat de (grond)wet niet geldt als iets op de internetten staat?
Wat er op internet staat is een weergave op iets wat hij in de (volgens hun) fysieke wereld heeft gedaan.
Dat anderen dat dan op internet zetten danwel Geert zelf dat doet geeft hun geen enkel recht om een kamerlid op deze wijze onheus aan te pakken.

Het enige wat mdi doet is zichzelf weer eens grandioos voor lul te zetten en wederom een open discussie onmogelijk te maken.

Ik kan dan ook niets anders zeggen als: klaag mdi aan voor staatsondermijnende activiteiten die tegen de (grond)wet ingaan.

En nu ga ik s ff dat stukkie lezen over mattende moffe bij het carnaval.

ElBeasjt669 | 18-02-07 | 17:31

TM 18-02-07 @ 17:16
Nee dat is het niet. Je moet ergens een grens stellen en de grens ligt bij crimineel gedrag. Misschien zou het kunnen om je onschuld aan te tonen bij een Nederlands ambasade in het land van herkomst. dan zou er een utzondering uit voor kunnen komen. Ik word er een beetje moe van als maar geen grenzen kunnen stellen en altijd maar dat ' ja maar ' te horen. Gewoon een duidelijke grens stellen..............

Wishbone | 18-02-07 | 17:26

@StrumaHond 18-02-07 @ 17:15

Denk ook niet dat ik dat bedoelde.... met name de onjuistheid van die door mij aangegeven vergelijking was de intentie, die jij onderstreept ;)

Dingen noemen is één ding, maar de persoon die maatschappelijke problemen aanpakt en oplost gaat pas de geschiedenisboeken in...

ydroj | 18-02-07 | 17:26

@StrumaHond
En juist precies om die reden zijn ze dus onschendbaar. Maar aangezien tegenwoordig zowat heel Nederland amper boven een afgevlakt vmbo nivootje uitkomt weet niemand meer iets van staatsrecht.

ElBeasjt669 | 18-02-07 | 17:20

@Wishbone 18-02-07 @ 17:12 : "6) Ik lees ze wel ik maak er alleen wat anders uit op dan jij bedoelt."

Exact. En DAT is wat Wilders doet. Polariseren.

TM | 18-02-07 | 17:16

Wat een gezeik van ydroj, Wilders is en wordt geen Fortuin, laat staan de verlosser van NL. Het gaat erom dat we in de politiek iemand nodig hebben die ongezouten kritiek geeft op onderwerpen waar andere politici huiverig voor wegduiken. Go Geertje!

StrumaHond | 18-02-07 | 17:15

TM 18-02-07 @ 17:02
1)Er staan nu in 180 moekees vrijwilligers te preken omdat er geen imams zijn. Is genoeg reden lijkt me om sluiting te overwegen.
2) Zie toch maar 1
3) Lokaal kan ik mee leven maar niet landelijk. Is principieel aan mijn kant.
4) Kan ik mee leven.
5) De mensen die hier niet horen moeten of verwijderd worden of werken met speciale documenten. Is vast wel wat op te verzinnen, omdat mensen die in het gevang zitten of voor het gerecht dienen te verschijnen het paspoort moeten inleveren en daar documenten voor in de plaats krijgen. Soort van tijdelijk fiscaal nummer.
6) Ik lees ze wel ik maak er alleen wat anders uit op dan jij bedoelt.

Nu ga ik even naar de bakker..............

Wishbone | 18-02-07 | 17:12

om enigzins in te haken op deze discussie.... een (te late) post op een vorige item.... ben benieuwd hoe jullie hier tegen aan kijken:

"Ik reageer niet vaak op geenstijl maar ik merk dat veel reaguurders hier een paar dingen over het hoofd zien ten aanzien van dhr Wilders.

Ten eerste zie ik geen enkele intentie vanuit de PVV om daadwerkelijk het probleem van politieke islamisering duidelijk te doorgonden en daadwerkelijk aan te pakken. Het benoemen van een incident is één ding, maar om het achterliggende probleem daadwerkelijk op te lossen vraagt toch meer inspanning en empathische vermogens. In feite is de PVV enkel en alleen bezig met het benadrukken van incidenten (Incidenten die voortkomen uit een groter onderliggend probleem die mijns inziens voortkomt uit de toenemende mate van globalisering). Zien dat er boom in de fik staat dooft geen bosbrand en kan mogelijk de bosbrand zelfs groter maken. Ik vind het een zwakte dat ze dus enkel en alleen individuele brandende bomen benadrukken en geeft mijns inzien dus ook aan dat ze absoluut geen concrete inschatting kunnen maken van het probleem hier in Nederland. Je zou dan toch ook meer intellectuele inspanning verwachten van parlementariërs en incidenten in een context plaatsen en niet alleen een polariserende zwart-wit (letterlijk) discussie voeren.

Ten tweede is Wilders een zeer (on)getalenteerde populist. Mijn ogen gingen open bij het debat een half uur na de uitslag van de vorige kamerverkiezingen. De sfeer was relaxed en iedereen feliciteerde elkaar met de overwinning. Echter Wilders, waarschijnlijk had hij het afgekeken van de beroemde Melkert-Fortuin clash, probeerde zichzelf direct in een underdog positie te zetten terwijl daar geen enkele duidelijke aanleiding was. Dit was trouwens fantastisch aangestipt door Rutte. Ik merk dat hij dit truukje keer op keer toepast. Deze man probeert op een plastische en overduidelijk manier zichzelf het charisma van Fortuin aan te laten meten. Echter één ding ontbreekt, Fortuin had dit charisma van nature en motiveerde de achtergrond van zijn argumenten duidelijk en helder. Wilders wil het charisma maar is niet helder, en dat maakt hem een voor mij onbetrouwbare man.

De hele discussie over de dubbele nationaliteit heeft voor Wilders (en Rita Verdonk) enkel en alleen de functie om zijn "Fortuin" charisma te vergroten. Immers in onze bevolking zijn er vele teleurgestelde Fortuinisten. Deze teleurstelling zorgt ervoor dat dit deel van de bevolking dan ook elke lichte gelijkenis met Fortuin met wie dan ook (te) graag steunt. Het is blijkbaar niet mogelijk om, door deze niet ondenkbare frustratie, dit eventuele structurele probleem rationeel onder ogen te zien. Zie Wilders commentaar in "goedemorgen Nederland" ten aanzien van de onmogelijkheid om van bepaalde nationaliteiten af te zien.

Ik hoop dat Wilders zijn ideaalbeeld van de "verlosser" van NL bijsteld en zich daadwerkelijk gaat bezig houden met de structurele onderliggende problematiek van de politieke Islam in Nederland en dus de bosbrand gaat zien en niet alleen de brande bomen.... dan pas kan deze polariserende brand worden geblust."

natuurlijk is er mening van vrijheid, en mag Wilders best ver gaan ten gunste van het publieke debat...

ydroj | 18-02-07 | 17:10

Zolang Nederland geplaagd wordt door zijn foute oorolgsverleden en daar tot op de dag niet mee in het reine is gekomen valt iedereen maar o zo graag over andermans woorden om alsnog goed te worden.

ElBeasjt669 | 18-02-07 | 17:08

@Bilo

Weldenkend? Wil je weten waarom ik je zo vervelend vind en wat dies meer zij?

Mekker | 18-02-07 | 17:08

@yurp 16:46 : Dank u, scheelt me weer tijd.

@Wishbone 18-02-07 @ 16:53 :

1. Wilders heeft in de media al meerdere malen gepleit voor het sluiten van de moskeeen in Nederland. Niet alleen de radicale.

2. Daar neem ik niets van terug want het sluiten van een moskee waar ook(!) radicaal wordt gepreekt dupeert de gematigede moslims. En dat is dus vervolging op basis van geloofsovertuiging.

3. Nee, wat is er fout aan dat punt? Lokale samenlevingen worden gemaakt door lokale mensen. Niet door Den Haag. Dus waarom zou mijn vriendin ook weer niet lokaal mogen stemmen?

4. Dan moeten daar goede regels voor worden bedacht. Maar men dient niet het probleem op te lossen door het probleem te negeren.

5. Ik heb het over de belastingen. Die mensen moeten hier wel werken(ik neem aan dat je het daar wel mee eens bent) dus moeten ze dan 10 jaar lang WW-premie betalen voor ze er recht op krijgen? Of hoeven ze gewoon 10 jaar lang ook niets te betalen?

6. Je leest mijn posting niet. Wel doen alsjeblieft. Ik heb het over praktijken die juist in de donkere krochten van de wereld strijk en zet zijn. Ik wil mijn tegenstander uitschakelen en laat hem daarom de bak in verdwijnen. Die mensen krijgen volgens Wilders' program geen toegang tot Nederland. In zijn visie zou Abramowitz(die rijke Russische stinkerd van Chelsea) dus nooit in Nederland mogen wonen. Wat zijn dat voor onzin-ideeen van die man?

En waarom is het onmogelijk om tot een afgewogen debat te komen waarin Wilders dit soort vragen eens een keer *niet* uit de weg gaat?

TM | 18-02-07 | 17:02

En voor de duidelijkheid:
deze reactie komt dus voort uit: ook al ben ik het niet eens met wat je zegt ik zal te vuur en te zwaard het recht verdedigen om te zeggen wat je wil.
En uit een gevoel van onrecht. Als mdi echt oooo zoooo begaan is met wat wel en niet kan dienen ze ook diverse sites die eindigen op .nl met namen als maroc en zo ook flink aan te pakken. Helaas is deze club niet voorzien van echte ballen en bralle ze maar wat mee met wat zogenaamd als politiek correct dient te worden gezien in hun bekrompen ogen.

ElBeasjt669 | 18-02-07 | 16:58

Comment
Wishbone 18-02-07 @ 16:53
Was voor.......
TM 18-02-07 @ 16:41

Wishbone | 18-02-07 | 16:58

Bilo moet je niet serieus nemen. Ik heb een post gelezen waarin hij hoopte dat Samir A. een internet verbinding op z'n cel heeft. Dan weet je waar hij voor staat...

bruinspruit | 18-02-07 | 16:56

@Mekker,
Wat is vervelend? Iemand die niet met de wolven die bloed ruiken meehuilt?
Gelukkig ben ik niet alleen. We noemen ons de "weldenkenden".
Is beter dan horen bij het proletariaat.
Groetjes
bilo

bilo | 18-02-07 | 16:55

Is het MDI even vergeten dat kamerleden onschendbaar zijn?
Juist omdat kamerleden ongestraft heikele punten dienen te kunnen aansnijden?
Of is de (grond)wet opeens niet meer geldig?
Als er dus iemand vervolgt dient te worden voor staatsondermijnende activiteiten is het dus het MDI.
Zijn ze helemaal gek geworden om zo maar even alle wetten en regels die gelden in DIT land aan hun laars te kunnen lappen zodra er iets gezegd wordt wat ze niet bevalt.
Het MDI begeeft op zeer glad gevaarlijk ijs met dit soort acties.
De nazi´s kwamen tenslotte ook voort uit een niet politiek partij gebonden beweging voort.
Ze moeten zich diep diep schamen voor deze stupide uitspraken.

ElBeasjt669 | 18-02-07 | 16:54

1) Wilders wil niet de oskee sluiten hij wil voorkomen dat er meer bijgebouwd worden.
2) Zie 1
3) als je dat nog eens terugleest dan zie je denki ik zelf wat er mis mee is.
4) Er zijn natuurlijk artsen die ondersteunen wat u zegt maar er zijn er genoeg die een beetje moe worden van het financieel slechter worden van die gasten.
5) Zonder paspoort of ander speciaal document geen uitkering.
6) waarom criminelen uitnodigen. Dat geld ook voor oorlogsmisdadigers. Probeer jij het verschil maar eens te zien.

Wishbone | 18-02-07 | 16:53

@bilo 18-02-07 @ 16:43
welke Imam bedoel je precíes? ik vind ze namelijk allemaal op elkaar lijken...

Onderbuik | 18-02-07 | 16:52

Mekker 18-02-07 @ 16:49

helaas heb je die in alle soorten en maten. Maar ook zij hebben recht op hun posts. Je kunt ze ook negeren natuurlijk :)

yurp | 18-02-07 | 16:51

@Yurp

U heeft gelijk, maar Bilo is zooo vervelend mannetje

Mekker | 18-02-07 | 16:49

@ Bilo

Hoorde ik je daar gillen?

verbatim et litterat | 18-02-07 | 16:47

Mekker 18-02-07 @ 16:45

een forum is ervoor om verschillende meningen te kunnen ventileren, niet alleen om mensen op vijftig verschillende manieren te laten zeggen dat moslims op moeten rotten.

yurp | 18-02-07 | 16:47

@Bilo

Ga eens ergens anders janken, want je gegil wordt steeds minder gehoord.

Mekker | 18-02-07 | 16:45

Dit zei Wilders overigens nog in november 2006. Die man glijdt lekker af in zijn haatzaaien:

De islam is een intolerante, gewelddadige godsdienst en de Koran is een gewelddadig boek. Dat wil niet zeggen dat moslims daardoor gewelddadig zouden zijn. Zeker als je praat over extremisme is dat gelukkig een minderheid van de moslims.

Volgens mij heeft het geen zin om op korte termijn te investeren in een Europese liberale islam. Probeer wel te investeren in de mensen. Zorg dat je criminaliteit en terrorisme hard aanpakt, maar investeer ook in de discriminatie op de arbeidsmarkt waar men nu veel last van heeft. Ook hebben allochtonen in het onderwijs vaak een achterstand.

yurp | 18-02-07 | 16:44

@TM 16:41,
juist, zo is het maar net. Jammer dat dit land zoveel achterlijke onderontwikkelde mensen kent die achter die rattenvanger aanlopen.

bilo | 18-02-07 | 16:43

@rosalie :

1. Een oplossing is m.i. een voor de betrokken partijen aanvaardbare eindsituatie. Niet een decreet van Wilders om de moskeeen in Nederland te sluiten. Als men in Italie besluit om de katholieke kerken te sluiten dan lukt dat ook in de praktijk niet.

2. Vervolging op basis van godsdienst is verboden in Nederland. Het sluiten van moskeeen zonder grondslag is dus niet toegestaan. Wilders wil dus de grondwet aanpassen.

3. Mijn vriendin is Engels en dat blijft ze alhoewel ze bij mij in Nederland woont. Ze draagt als vrijwilligster enorm bij aan het reilen en zeilen van enkele non-profit organisaties zoals een pop-podium en zo. Die dame is dus behoorlijk betrokken bij de lokale gemeenschap en doet daar wat voor. En die mag dus volgens Wilders niet eens bij lokale verkiezingen stemmen terwijl een achterlijke mongool van Nederlandse afkomst dat wel mag?

4. Geen medische hulp voor illegalen behalve in noodgevallen. Dus de eed van Hippocrates wordt na ruim 2.000 jaar bij het vuil gezet? Not likely, ik denk dat de heren artsen daar ook nog iets over te zeggen hebben. Dit nog los van het feit dat als je illegalen niet medisch behandeld hun klachten erger zullen worden en uiteindelijk meer noodgevallen zullen opleveren die Nederland veel meer zullen kosten(spoedeisenden hulp is veel duurder).

En het wordt nog leuker :

5. "Eerste tien jaar verblijf vreemdelingen in Nederland: geen recht op uitkering". Dus ook geen premie betalen? Of wel, toevallig? En hoe ga je dat administreren? Met een gele ster?

6. "Geen verblijfsvergunning voor immigranten die tien jaar voor aanvraag verblijfsvergunning waar ook ter wereld zijn veroordeeld voor een misdrijf."

Dus een misdrijf in het buitenland is automatisch een misdrijf in Nederland????? Dus als ik door een corrupt regime in Nigeria wordt veroordeeld vanwege fraude die ik helemaal niet heb gepleegd dan kom ik als vluchteling Nederland nooit meer in? Lekker gevoel voor verhoudingen heeft die Wilders.


Zo zijn er nog veel meer zaken die alleen in paragraaf IV al niet kloppen. Of waar IK in elk geval mijn neus voor ophaal. En dat mag lekker rustig zeggen ook!!! ;) Mooi land, Nederland!

TM | 18-02-07 | 16:41

@TM 16:11,

GW heeft wel oplossingen, kijk even hier: http://www.geertwilders.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=497&Itemid=114
en dan bij punt IV.

rosalie | 18-02-07 | 16:25

En bij Wilders hoor ik alleen rabiate uitspraken waar niemand iets mee kan.
TM 18-02-07 @ 16:11
Hij is een volksvertegenwoordiger die de mening van ongeveer een half miljoen mensen vertegenwoordigt. Ook al zegt hij steeds hetzelfde op een andere manier, je zult met hem moeten praten. Het maakt niet uit dat hij inhoudelijk niet ingaat op bepaalde argumenten. De strategie van de democratisch ingestelde tegenstander moet zijn door middel van het debat dit juist aan te tonen aan de burgers van dit land. En dan, als die overtuiging eenmaal postgevat heeft, verliest hij aanhang. Maar dit gaat voorlopig nog niet gebeuren. De orkaan Wilders wint nog steeds aan kracht.
.
De man is deel van het probleem terwijl hij als politicus deel van de oplossing moet zijn.
TM 18-02-07 @ 16:11
Daar ben ik het wel mee eens. Maar dat geldt ook voor een politica als stasi (voormalige inlichtingendienst van de DDR) lid Verbeet.

Jeremia | 18-02-07 | 16:17

@Jeremia 18-02-07 @ 15:59 : Ik praat met iedereen die met mij wil praten. Dus ook met/over Wilders. Maar dan moeten de standpunten wel enigszins te bespreken zijn. En bij Wilders hoor ik alleen rabiate uitspraken waar niemand iets mee kan. De man is deel van het probleem terwijl hij als politicus deel van de oplossing moet zijn. Op welke wijze dan ook, dat hoeft helemaal geen linkse of rechtse oplossing te zijn.

@bottehond 18-02-07 @ 16:02 : Sorry botte, ik heb teveel gevoel voor recente geschiedenis om dat soort vergelijkingen te gaan maken. Vandaar dat ik die opmerking plaatste. Als tegenwerping. Iedereen die ook maar wil denken in termen van endlosung is voor wat mij betreft volkomen gederangeerd.
Zes miljoen 'Endlosungen' waren wat er mij betreft al zes miljoen te veel.

TM | 18-02-07 | 16:11

@bilo 18-02-07 @ 16:06
Een politicus vermoorden omwille van de vrijheid, waar de islam volgens jou een plaats kan hebben, is een wel heel paradoxale opstelling.

Murdockyoufool | 18-02-07 | 16:09

Verity Kindle 2/16/2007 08:09PM PST
I dig his huge bouffant hair! It reminds me of TV evangelist preachers from the 80's! Good times......

Haha..

vander F | 18-02-07 | 16:07

Het merendeel van de moslims is tegen geweld.
Een goede basis voor integratie. Geert W met zijn ideeen en uitspraken dat de islam intrinsiek gewelddadig is en oorzaak terreur ondermijnt juist de integratie. Geert W is beschamend voor dit land. Nu gaat hij zelfs verder met zijn agitatie en zet hele staten tegen NL op. Laat de klap maar komen denk ik zo onderhand. Ik hoop dat ze de vijand van de vrijheid hard treffen. Ik ben er klaar mee.

bilo | 18-02-07 | 16:06

Als er mensen zijn die discrimineren, zijn het de moslims zelf wel.

Nev | 18-02-07 | 16:06

De 'strijd is gaande-frase' blijft -als enige uitspraak in het interview- in mijn ogen bezijdens de waarheid, maar Wilders moet 'm wél kunnen doen. Met andere woorden: fascistisch ronkende clubje dat MDI heet, ga eens heel hard dood!

Murdockyoufool | 18-02-07 | 16:02

TM 18-02-07 @ 15:46

Je nadert de kern van het probleem. Er ís geen adequate oplossing voor de "islamfrage".

bottehond | 18-02-07 | 16:02

rappmandu 2/16/2007 07:14PM PST

"Dutch politician Geert Wilders (still fighting a life-long battle with his hair)"

Tragically, the hair appears to be winning...

littlegreenfootballs.com/weblog/?entry...
ROFLOL!

koerbagh | 18-02-07 | 16:01

TM 18-02-07 @ 15:56
We zijn het wel eens. Wilders is een symptoom die bij deze tijd hoort. En we zullen het ermee moeten doen. Hem verketteren heeft een averechts effect. Dus ben ik ervoor met hem serieus in debat te gaan en hem te beschermen tegen zijn antidemocratische tegenstanders. Óók als dit betekend dat we de hele moslimwereld tegen ons in het harnas jagen.

Jeremia | 18-02-07 | 15:59

sjaakdeslinksesul 18-02-07 @ 15:54
Ik doel ook op een rechtszaak waar het eens allemaal goed uitgezocht gaat worden, en waar dan ook een bindende uitspraak uit voorkomt. Ik denk namelijk dat Wilders een verdomd goede kans maakt.

Wishbone | 18-02-07 | 15:57

@Jeremia 18-02-07 @ 15:53 : Dat zeg ik dus.

TM | 18-02-07 | 15:56

@Wishbone 18-02-07 @ 15:45
Ach, ik heb het CGB eens lastiggevallen met een van hun uitspraken, omdat ze hun eigen voorschriften overtraden en (nota bene door dezelfde commissieleden) in strijd met de eigen jurisprudentie tot deze uitspraak kwamen. Gelijk had ik wel, maar toegeven deden ze het niet. Uiteindelijk belandde ik bij de nationale ombudsman maar toen bleek dat de CGB een ZBO is en daarom alleen verantwoordelijkheid voor haar handelen verschuldigd is aan haar raad van bestuur, niet eens aan de verantwoordelijke minister.
Zo partijdig als de pest en volledig ondemocratisch dus; wel van belastinggeld betaald, maar geen enkele vorm van democratische controle. Het beste is dan ook als beklaagde om de uitspraken van deze clubs volledig naast je neer te leggen, laat de rechter maar een onafhankelijke uitspraak doen.
Maar een rechtszaak? Dat mag de Edward Burke of Coornhert stichting doen, daar ga ik geen tijd in steken.

sjaakdeslinksesul | 18-02-07 | 15:54

TM 18-02-07 @ 15:46
Stel dat alle moslims het land uit zijn, dan doemen er wel weer andere problemen op. Nu hebben we dit, vroeger de koude oorlog en daar weer voor Hitler.

Jeremia | 18-02-07 | 15:53

niet buigen voor intimidatie door de linkse kerk zou ik zeggen, moslems zijn (nog) niet zo actief in het intimideren als die staatsfascisten van links.
begrijpelijk, dat hysterische gedrag van links, want socialisten komen straks tussen twee vuren te staan.
last van medeleven heb ik niet.

bejaarde op brommer | 18-02-07 | 15:49

@Jeremia 18-02-07 @ 15:38 : Lees de laatste zin van die posting nog eens.

DAT is m.i. het probleem met Wilders en *daarom* krijgt ie m.i. zoveel aandacht. Als hij ook eens aan Oplossingen ging denken, in plaats van alleen aan Endlosungen, dan zou hij nergens meer zijn. Ik heb hem nog nooit op een opbouwend plan kunnen betrappen. Het is alleen maar 'pleur alle moslims het land uit en we hebben geen criminaliteit meer in Nederland'. Is er *iemand* die dat serieus gelooft?


Was getekend,

volkomen-ongelovige-kudthondt

TM | 18-02-07 | 15:46

sjaakdeslinksesul 18-02-07 @ 15:20
Lijkt je dat niet een uitdaging dan ?? Er zal toch een oplossing moeten komen. Wat is er belangrijker, de vrijheid van een haatzaaiende religie die op tal van vlakken de grondwet uitdaagt of de vrijheid van spreken............

Wishbone | 18-02-07 | 15:45

MAXIMO 18-02-07 @ 15:32
De door jouw genoemde complottheorien staan anders gewoon in het heilige boek de koran beschreven hoor. Is niks aan gelogen.............. De verhalen en opmerkingen van Theo en vrienden zijn gewoon meningen en geen religie......... Het Mossad verhaal wat jij de wereld wil inbrengen is gewoon een onderdeel van een verwarde geest..........

Wishbone | 18-02-07 | 15:42

Jeremia 18-02-07 @ 15:27

De politici van de "gevestigde" partijen scheiten inderdaad kalk en cement door de uitspraken van Wilders. Vandaar ook de actie van Verbeet, dom, maar begrijpelijk.
Een beetje vuurwerk in de ingeslapen zooi dat "regering" heet hier, is nodig, op welke manier dan ook.
Ik zie GW dan ook als een nodige aanvaller in onze ingeslapen maatschappij. Goed dat hij politicus is en niet alleen een columnist.
Als zijn actie gewerkt heeft en er wordt daadwerkelijk iets gedaan aan de opkomst/invloed van de islam, is zijn taak gedaan.

rosalie | 18-02-07 | 15:40

TM 18-02-07 @ 15:34
Wilders is de oogst dat de 'linkse kerk' gezaaid heeft. Hij polariseert. Dat klopt. Hij drijft het op de spits. Dat klopt. Hij zet de boel op scherp. Yes sir! Wilders wil de islam uitroeien en de policor onttronen in ons land. Dat is zijn programma en hij gaat ervoor. Hij is een radicaal die tot het gaatje gaat en waar de policor geen raad mee weet. Als ik zeg dat hij geniaal is wil nog niet zeggen dat ik achter hem sta voor wat betreft zijn methoden. Maar als je werkelijk wil dat wij hier kunnen zeggen wat wij willen dan moeten we onze rug rechthouden tegenover de moslimwereld. Als er iets ontzettend dom is dan is het buigen voor intimidatie en geweld!

Jeremia | 18-02-07 | 15:38

@libertas 1517
heb je het ook al door?
Maximo is een virto-kloon van anja vuilnisbelt.
(btw, rollatorheld en gemotoriseerde pier zijn leuk gevonden)

bejaarde op brommer | 18-02-07 | 15:38

@Jeremia 18-02-07 @ 15:27 : En waarom reageert Wilders dan?

Het wordt denk ik allemaal veel te moelijk gemaakt. Ter vergelijking : jij gaat naar je buurman toe en je vraagt 'buurman, mag ik je trap even lenen?'. Buurman zegt ja. In het andere geval ga jij naar je buurman en je *zegt* " zeg buurman, leen mij die trap want anders schijt ik je brievenbus vol".

Wat denk je dat je buurman *dan* zegt? Aan het bovenstaande maken zowel Wilders als de Islamistische Fanatieke Tak zich schuldig.

En ondertussen zeg ik gewoon vriendelijk hallo tegen mijn buurman. En tegen die 'allochtonen' die ik tegenkom. En ze groeten allemaal nog terug ook. Zelfs 'De Allochtoon'.


Wilders is een polarisator en niets maar dan ook *NIETS* meer. Totdat hij mijn ongelijk bewijst is dat mijn overtuiging. Polariseren is slechts 1 kant van de medaille, De andere kant kent Wilders niet. Nooit van gehoord.

TM | 18-02-07 | 15:34

kruisridder 18-02-07 @ 15:30
Is in ieder geval een stuk aannemelijker dan de gezonde roker complot-theorietjes over je grote pedo-leider.

MAXIMO | 18-02-07 | 15:32

@MAXIMO15.24 Spion van de Mossad.Ja natuurlijk.Link hem nog even aan de schipholbrand,de Probo koala,en het drama in Sebrenica en we roepen je uit tot mongeaul van de dag whahaha

kruisridder | 18-02-07 | 15:30

TM 18-02-07 @ 15:19

Ik zal het onthouden, die naam...;) maar je ommekeer is duidelijk, dus vandaar geen vragen ws.

rosalie | 18-02-07 | 15:30

----Aboutaleb kan er niks aan doen dat hij ook nog Marokkaan is. Marokko staat het niet toe dat hij die nationaliteit opgeeft.---
‘Ja, jammer dan. Dat is niet mijn probleem. Dat is het probleem van de Marokkanen. Ik zou tegen Ahmed Aboutaleb willen zeggen: probeer staatssecretaris te worden in Marokko en wijzig daar dan de wet.’

---Wat is dan uw voorstel aan al die Marokkanen die van u hun nationaliteit moeten opgeven, maar dat niet mogen van hun koning?---
‘Daaraan is inderdaad niets te doen. Maar daarom stellen wij voor dat vanaf nu niemand meer Nederlander kan worden als de oude nationaliteit niet wordt opgegeven. Dan sterft het probleem vanzelf uit.’

Tot zover Geert Wilders in de Volkskrant. Lekkere vent!

yurp | 18-02-07 | 15:29

rosalie 18-02-07 @ 15:22
Geert Wilders is te vergelijken met een schaakgrootmeester die een keur aan secondanten aan zijn zijde heeft. Hij heeft wel degelijk invloed op de maatschappij. Waarom denk je dat de policor het op dit moment niet meer heeft? En nu deze zet. Briljant. Een andere verklaring kan ik niet geven. Of er werkelijk een explosie van haat gericht tegen ons land zal komen vanuit de moslimwereld is maar afwachten. Maar geloof mij maar dat de politici van de gevestigde partijen nu allemaal met een volgescheten pamper rondlopen.

Jeremia | 18-02-07 | 15:27

kruisridder 18-02-07 @ 15:18
Je bent dus vuilnis-ophaaldienst planner?

MAXIMO | 18-02-07 | 15:26

LibertasSimplex 18-02-07 @ 15:17
Serieus? Sorry, dat is me gezien de connotatie van je woorden volledig ontgaan, vandaar dat ik insinueerde dat je emotioneel en dus waarschijnlijk ideologisch verbonden bent.
Je bent per slot van rekening Wilders-stemmer.
Maar, om wederom antwoord te geven op je vraag, ik denk idd dat Wilders een (s)pion is van de mossad.
Mocht dat echt waar zijn zou je teleurgesteld zijn?

MAXIMO | 18-02-07 | 15:24

@TM 18-02-07 @ 15:09,
misschien, maar daar heeft Wilders het wel over,
iets wat idd slecht wordt begrepen.

vander F | 18-02-07 | 15:24

Jeremia 18-02-07 @ 15:11

Het stellen van Kamervragen moet gewoon toegestaan zijn door Kamerleden. De voorzitter ging de fout in om dat te weigeren en de vergadering te schorsen. Te gek voor woorden!
Het feit dat GW beschermd moet worden in Nederland is al van de gekke.
Wilders heeft dus niet voldoende invloed op de samenleving, maar z'n tegenhang des te meer.

rosalie | 18-02-07 | 15:22

WillemIII 18-02-07 @ 15:13
Sterke bijdrage. Ik ben diep onder de indruk.

Jeremia | 18-02-07 | 15:21

@Wishbone 18-02-07 @ 15:06
Welnee, Wilders kan zich beroepen op de vrijheid van meningsuiting en de inhoud van de Koran valt onder de vrijheid van godsdienstuitoefening. Status quo dus.

sjaakdeslinksesul | 18-02-07 | 15:20

@rosalie 18-02-07 @ 15:14 : Miscommunicatie. Ik doelde op het feit dat ik in mijn postings regelmatig gerichte vragen stel maar dat iedereen weer een s in de schuttersputjes zit met de helm strak over het heaufd.

En die nick, ach, ik dacht aan iets als 'volkomen-ongelovioge-kudthondt' te denken... ;)

TM | 18-02-07 | 15:19

at MAXIMO 15.07 Het op de man spelen zegt genoeg over jouw I.Q.Maar je hebt gelijk.ik heb wel 80 man onder me.En jij?gefrustreerd doctorandes zonder werk?

kruisridder | 18-02-07 | 15:18

MAXIMO 18-02-07 @ 15:14
Ik vroeg je of je serieus denkt dat Wilders gestuurd wordt door de Mossad, en we te maken hebben met een netwerk van zionistische spionnen. En nu noem je mij dus een racist en verkapt een zionist.
Je spoort niet.

LibertasSimplex | 18-02-07 | 15:17

LibertasSimplex 18-02-07 @ 15:10
Haha, lachuh man, maar effe serieus, je kan de boel wel gaan lopen ridiculiseren maar volgens mij heb je of je er niet genoeg in verdiept of je vindt het niet erg dat hij banden heeft met een racistische beweging.
Op een of andere manier denk ik het laatste..
Uit identificatie toevallig?
Net als Botte, vander F etc?

MAXIMO | 18-02-07 | 15:14

TM 18-02-07 @ 15:09

Nee, ik heb geen vragen aan je. Je bent duidelijk genoeg....
Waarom je nickname veranderen op GS, zit er iemand anders achter de PC van TM op zondag?

rosalie | 18-02-07 | 15:14

@ Jeremia 18-02-07 @ 15:11
Ik denk dat je gewoon teveel bier hebt gedronken. Geert Wilders invloed op de samenleving, laat me niet lachen

WillemIII | 18-02-07 | 15:13

@kruisridder 18-02-07 @ 15:03
Kijk eens hoeveel van de aangiften van het MDI (of het LBR of de CGB) tot vervolging door het OM en een veroordeling door de rechter volgen.

Maar het kan wel, stap naar de rechter en merk op dat de wetten itt deze subsidieclubjes volledig neutraal zijn: ook jij kunt een moslim, homo of neger laten veroordelen wegens discriminatie. Niemand die het doet overigens, daarom hoor je er nooit iets van.

sjaakdeslinksesul | 18-02-07 | 15:12

rosalie 18-02-07 @ 15:06
Bottehond heeft het al gezegd. Geert stelt de Nederlandse politiek voor voldongen feiten. In het Saoedi Arabië draadje had ik al gezegd dat ik het niet één op één met Wilders eens ben en ik ook niet achter zijn methoden sta, maar wel vind dat hij het recht heeft om het te doen. En als daar dikke stront van komt met de moslimwereld, dan zij het maar zo. Dat is de positie die Wilders de maatschappij in aan het manouvreren is. We worden door zijn handelswijze gedwongen tot het maken van een keuze. En dat is slim. Of hij heeft hele intelligente raadgevers óf ik heb zijn strategische inzicht onderschat.

Jeremia | 18-02-07 | 15:11

MAXIMO 18-02-07 @ 15:05
Heb genoeg gelezen, dank je
Dat ie banden zou hebben, kan ik me iets bij voorstellen. Je moet toch ergens banden mee aanhalen vanuit een bunker, als je politieke collega's niets doen dan je 'xenofoob' noemen, en alles wat je zegt 'onkies' en een 'gotspe' wordt genoemd.
Maar je hebt gelijk hoor. Een groot zionistisch complot. Bestelde laatst een broodje shoarma, stond er 'groeten uit Israel' in de knoflooksaus gespoten. Brrr. Eng. En smerig natuurlijk

LibertasSimplex | 18-02-07 | 15:10

@vander F 18-02-07 @ 14:57 : Exact. En daar gaat het hier dus nooit over volgens mij...

@rosalie 18-02-07 @ 15:02 : Spinoza zou trots zijn geweest op je reaktie meid. Helemaal waar het over ging, die posting van mij. Vragen? Welnee, geen vragen. Alleen maar 'Spinoza'.


Hoe verander je trouwens je nick op GS? Kan dat eigenlijk wel? Want ik krijg een paar aardige ideeen.

TM | 18-02-07 | 15:09

Ja, leuk die comments: 'He is a worthy successor to Pim Fortuyn, with one exception: Pim solved his hair problem by simply shaving it all off. Maybe Geert should take note and emulate him.'

WillemIII | 18-02-07 | 15:08

kruisridder 18-02-07 @ 15:03
Tsja, als je gaat klagen dat die "allochtoon" met een veel hogere opleiding een goede baan heeft gekregen maar dat jij enkel in aanmerking komt voor de vuilnisophaaldienst, dan lach ik me ook stuk.

MAXIMO | 18-02-07 | 15:07

En er is een update: http://www.nieuwnieuws.nl/archives/2007/02/wilders_geen_excuses.html

Wilders moet z'n excuses aan Saoedi Arabië aanbieden.....

rosalie | 18-02-07 | 15:06

Ben het hierin wel met Maximo eens en hoop eigenlijk wel dat het tot een serieuse rechtzaak komt. Laat ze maar een nagaan op welke gronden de heer Wilders zijn uitspraken heeft gedaan. Als Wilders dan slim is dan neemt hij een arabist of een islamist mee die hij bepaalde verzen uit de koran of sura laat voorlezen. Als de rechter dan besluit dat de uitlatingen van heer Wilders voldoende onderbouwd zijn kan er pas echt een goede discussie over de koran komen.

Wishbone | 18-02-07 | 15:06

LibertasSimplex 18-02-07 @ 14:55
Het antwoord op botte kan je ook een beetje gebruiken als antwoord.
Wilders is iemand die wordt gesteund door de zionistische lobby, vandaar.
Lees anders dePers effe..

MAXIMO | 18-02-07 | 15:05

Hahaha, wat een mop, die Geert. Straks krijgt 0031 een Fatwa van Arabia, giller die jank-islamieten, met die kudt-profeet pedo van ze.
Laten ze zich maar lekker uit frustratie opblazen op een zandhoop.

Zo jammer! | 18-02-07 | 15:03

at Fred V14.58 Ik weet zeker dat de dienstdoende ambtenaar je wegstuurd of je hard uit gaat lachen.

kruisridder | 18-02-07 | 15:03

vander F 18-02-07 @ 14:57

@TM heeft "een heldere bui" vandaag, op deze zondag....zelfs Spinoza moet het ontgelden.....morgen is het wel weer beter met @TM, hoop ik. Reken het hem niet aan.

rosalie | 18-02-07 | 15:02

a van der F 14.57 Allebei mischien?!

kruisridder | 18-02-07 | 15:00

bottehond 18-02-07 @ 14:50
Dank je v/ antwoord. Wist dat inderdaad niet, al deed dat geblondeerde haar mij al vermoeden dat ie geen genoegen neemt met zijn eigen, dus afkomst.
Na dePers te hebben gelezen is het mij ook duidelijk dat ie banden heeft met de ultra-nationalistische zionistische lobby en dat ie daar familie heeft, vandaar ik daar zo benieuwd naar was toen je het een keer typte.
Je wordt namelijk niet zomaar op de thee bij Sharon uitgenodigd terwijl de dienstdoende Nederlandse ministers het op dat moment moeten doen met vertegenwoordigers bij hun werkbezoek aan Israel.

MAXIMO | 18-02-07 | 15:00

Het stikt trouwens ook van de indo's in Nederland. Waarom doen we daar niets aan? Je hebt het gevoel dat je niet meer in je eigen land leeft. Al die conimex shit, overal ketjap in, allemaal indo-busschauffeurs, conducteurs bah.

Als de indo's hier willen blijven moeten ze de helft van het indonesische kookboek er uit scheuren.

Rabarberke | 18-02-07 | 15:00

Kruisridder, als jij je als autochtoon gediscrimineerd voelt, doe dan eens aangifte, dan weet je gelijk het antwoord op je vraag (ik zou het overigens inderdaad een handig experiment vinden).

Fred V | 18-02-07 | 14:58

@TM 18-02-07 @ 14:53,
geen idee, wat is dat, een Moslim crimineel?
Een crimineel met die de Islam aanhangt,
of een crimineel die in naam van de Islam misdaden begaat?

Daar zit 'm de kneep namelijk.

vander F | 18-02-07 | 14:57

Maar het nou niet zo moeilijk... Het is de politieke oncorrectheid waar dit land van naar de klote gaat. CDA: wij zijn tegen dubbel paspoort. CU: wij ook. Maar als Wilders het zegt wordt ineens alles anders. Wilders is ook niet alles, maar door het hypocriete gedrag van de huidige beleidsmakers gaat hij wel erg veel stemmen trekken waardoor we vervolgens met zijn allen naar de klote gaan. ZO ZIT HET EN NIET ANDERS !!!!

tejootje | 18-02-07 | 14:56

Ik ben benieuwd of het MDI ook weleens aangifte heeft gedaan tegen allochtonen die discrimineren.Maar het zal welweer om een gevalletje selecttieve verontwaardiging gaan.

kruisridder | 18-02-07 | 14:55

MAXIMO 18-02-07 @ 14:51
Meen je dit serieus? Want wat je daar zegt klinkt paranoide. Krankzinnig. 'Zionspion.'
Bewijs het eens. En begin nou dit keer niet mij dan ook maar uit te schelden voor zionist. Weet niet eens waar dat dan leg, zion

LibertasSimplex | 18-02-07 | 14:55

@botte : een fascistische Indo? Da's weer een wat nieuws. En waarom is ie eigenlijk naar Nederland gekomen(of er gebleven)?

Ik bedoel maar, zullen we eens tendentieus, ongefundeerd en buitengewoon kwetsend over de heer Wilders gaan doen? Of is dat alleen voorbehouden voor moslims?

En zou iemand me nou eens kunnen vertellen waar al die hordes fanatieke moslim-criminelen zijn? Want ik woon midden in de Randstad en ik kan ze niet vinden.

TM | 18-02-07 | 14:53

Idd wilders is een indo (en werd vroeger in Indonesie (vert: eilanden van indo's) als peuter door de buurjongens, die moslims waren, elke middag na school in elkaar gehoekt).

Rabarberke | 18-02-07 | 14:53

@MAXIMO 18-02-07 @ 14:51,
ROFLOL!

vander F | 18-02-07 | 14:53

vander F 18-02-07 @ 14:49
Bewijs het maar eens, een beetje kritiek op een politicus die door de Mossad gestuurd wordt is wel op zijn plaats.
Of ben je ook al zo'n zionspion die er de pest aan heeft dat er een deel van de bevolking dat doorkrijgt?

MAXIMO | 18-02-07 | 14:51

MAXIMO 18-02-07 @ 13:47

Of Geert zelf een ALLOCHTOON is? Ik heb die vraag al beantwoord. Geert Wilders is een Indo. Wist je dat niet? Tsja... jij heb wel meer aannames die kant noch wal raken, maar zooooo gemakkelijk en snel gemaakt zijn.

bottehond | 18-02-07 | 14:50

@MAXIMO 18-02-07 @ 14:33,
jij ook sterkte met je toenemend anti-semitisme.

vander F | 18-02-07 | 14:49

sjaakdeslinksesul 18-02-07 @ 14:45
Aangezien Wilders een monoloog voert...

MAXIMO | 18-02-07 | 14:49

bottehond 18-02-07 @ 14:42
Niet omdat je dat schrijft wordt het opeens waarheid dus niet denken dat Wilders gelijk heeft omdat jij dat vindt.
Je komt namelijk zo een beetje dom en verward over..
Kun je werkelijkheid en fictie nog onderscheiden Botte?
Het is hier geen fight-club hoor...
Een beetje last van PTSS na overvloedig anti-moslim-internet-gebruik?
Geef me verdomme eens antwoord op mijn eerder gestelde vraag..

MAXIMO | 18-02-07 | 14:47

Het is de politieke oncorrectheid waar dit land van naar de klote gaat. CDA: wij zijn tegen dubbel paspoort. CU: wij ook. Maar als Wilders het zegt wordt ineens alles anders. Wilders is ook niet alles, maar door het hypocriete gedrag van de huidige beleidsmakers gaat hij wel erg veel stemmen trekken waardoor we vervolgens met zijn allen naar de klote gaan.

tejootje | 18-02-07 | 14:46

@MAXIMO 18-02-07 @ 14:33
Wees niet bang, ik ben best in een goeie bui en vond het wel een mooie ingeving van mezelf.

Nog een nadenker over polariseren, hoe kan dat ooit van één kant komen?

sjaakdeslinksesul | 18-02-07 | 14:45

MAXIMO 18-02-07 @ 14:21

"wil" conformeren... wat is dat "willen" dan? Jouw soort maakt dat heel veel 0031-ers zich niet DURVEN conformeren. De gedachte alleen al is dermate taboe en dat is zo ingestampt bij de mensen dat de waarheid over die pokke- islam van je in feite onbespreekbaar is. Wees trots op jezelf. Jij werkt daar nog steeds aan mee. Als niemand iets durft te zeggen kom je allicvht snel in de verleiding te denken dat wilders een solitaire zot is. Blijf hem maar onderschatten. Hij heeft gewoon gelijk en het bvloed van de waarheid kruipt altijd waar het niet gaan kan. Jij hebt zelf niet eens in de gaten dat je heult met een gedachtenonderdrukkend mechanisme. Je zou je diep, heel diep moeten schamen. Natuurlijk verklaart je jeaudenhaat wel heel veel. Jij als objectieve gedachtenbron. In your dreams. Let me tell you: Jullie tijd is voorbij. daar helpt geen Verbeet, mdo of saudi arabie aan. Jouw keuze is dus duidelijk, I presume? En de verantwoording voor die immorele wandaden van jouw soort versus andersdenkenden? Ik wacht nog steeds op de verantwoording. Jouw soort heeft ons land zo enorm veel kwaad berokkend, dat de woorden van Geert Wilders daarbij volstrekt in het niet vallen.

bottehond | 18-02-07 | 14:42

@rosalie 18-02-07 @ 14:30,
Alle volkeren in het Midden Oosten stammen af van de 'semieten'.
Joden, arabieren, de hele bubs.

In Nederland wordt het woord anti-semiet gebruikt in de joodse context.

vander F | 18-02-07 | 14:40

Feiten zijn geen discriminatie....

NahUnd? | 18-02-07 | 14:39

Ik zeg: We willen genoeg. De grenzen dicht, geen islamieten meer Nederland in, veel moslims Nederland uit, denaturalisatie van islamitische criminelen."
Mag er ook een aangifte tegen mij?

linksisooknietalles | 18-02-07 | 14:38

Addendum : En als de heer Wilders ooit nog eens gebruik maakt van de uitdrukking 'ons roemrijke verleden' dan zou men hem naar een opvoedingskamp moeten sturen waar hij eerst eens even de Verlichting moet bestuderen. Wat een blamage voor Nederland.

1656 : Baron van Wildaerts merkt op "dat die 'Galileo Galilei' toch wel een risico vormt voor de Nederlandse Staat. Om over die Spinoza nog maar te zwijgen."

TM | 18-02-07 | 14:36

@vander F 18-02-07 @ 14:25
Misschien kan het MDI je helpen, of correlatie, is ook een optie.
Sterkte verder.
@sjaakdeslinksesul
In welke bui zit je vandaag sjaak?
Welk persoonlijkheid is vandaag de baas?
Dan kan ik er rekening mee houden.

MAXIMO | 18-02-07 | 14:33

Ik zeg: We willen genoeg. De grenzen dicht, geen islamieten meer Nederland in, veel moslims Nederland uit, denaturalisatie van islamitische criminelen." Klaag mij ook maar aan!

Gromule | 18-02-07 | 14:32

"We willen genoeg. De grenzen dicht, geen islamieten meer Nederland in, veel moslims Nederland uit, denaturalisatie van islamitische criminelen."
Dat is geen discriminasie maar iets wat moet. Mijn stem krijgt hij.

monaco | 18-02-07 | 14:31

vander F 18-02-07 @ 14:25

"islamhaters, anti-semieten (is eigenlijk hetzelfde)..."
Leg es uit....? of bedoel je een religiehaat in het algemeen?

rosalie | 18-02-07 | 14:30

@MAXIMO 18-02-07 @ 14:21
Dubbele moraalridder...

sjaakdeslinksesul | 18-02-07 | 14:29

600 kg springstof = veulstewènâg..

schnoetsz | 18-02-07 | 14:28

Ik zou graag van deze thread gebruik willen maken om me naar een aantal reaguurder toe - en in tegenstelling tot twee dagen geleden - *volkomen te distantieren* van het 'naturalisatie-plan Wilders' m.b.t. de dubbele nationaliteiten.
Waar ik toen opmerkte dat er wel iets in zit vanwege de mogelijke druk van andere landen op de nieuwe ministers etc., zie ik nu in een wat heldere bui in dat het in dat geval geen ruk uitmaakt of iemand zijn buitenlandse nationaliteit opgeeft. De mogelijkheid van het onder druk zetten van zo'n persoon door middel van zijn familie is dan namelijk nog steeds mogelijk.

Wat bedoelt de heer Wilders dan dus wel? Ik zie twee mogelijkheden :

1) Hij is te dom om zich te realiseren dat zijn voorstel niets uitmaakt.
1) De heer Wilders wil eigenlijk helemaal geen bewindslieden die hier als immigrant zijn gekomen.

Dat maakt de heer Wilders ofwel ERG dom en ongeschikt als volksvertegenwoordiger, ofwel het maakt de heer Wilders de meeste geniepige volksmennender fascist die er in jaren en jaren heeft rondgelopen in Nederland. En dat laatste geval ben ik bijzonder blij en tevreden dat de heer Wilders nu eindelijk zelf eens wordt aangepakt.

TM | 18-02-07 | 14:28

Aars van kiersel 18-02-07 @ 10:38

Ga lekker op de Veluwe wonen, typhusmongool!!!

schnoetsz | 18-02-07 | 14:27

@Stijlloos Superieur 18-02-07 @ 14:24,
je bedoelt Frau Gerdi Freisler...

vander F | 18-02-07 | 14:27

Gut gut,
Wilders staat in een kop en het zaakje gaar weer los,
islamhaters, anti-semieten (is eigenlijk hetzelfde) modewoord Zion is al weer gevallen (daar herken je de jodenhaters aan).

nou, iedereen kan z'n eigen gelijk weer halen.

vander F | 18-02-07 | 14:25

@Maaier 18-02-07 @ 14:17
Vergeet niet dat PvdA wijf die een PVV'er de mond snoerde afgelopen week. Dat was ook echt asociaal en ondemocratisch, ik vraag me af of ze daarvoor niet staatsrechtelijk vervolgt kan worden. Heb jij ooit Weisglas dat zien doen? Hij was dan wel een VVD'er maar wel een oprechte en objectieve VVD'er.

Stijlloos Superieur | 18-02-07 | 14:24

-weggejorist-

Charon | 18-02-07 | 14:23

Maaier 18-02-07 @ 14:17
Wilders maakt zijn eigen cordon sanitair, dankzij zijn eigen standpunten waar bijna geen enkele partij zich mee wil conformeren.

MAXIMO | 18-02-07 | 14:21

@Maaier 18-02-07 @ 14:18
Zuip ze!

dlseth | 18-02-07 | 14:21

Karel Kruizenruiker 18-02-07 @ 13:52
Blijkbaar is de liefde voor de gedachtenwisseling niet wederzijds.
Wacht nog steeds op antwoord.
*snif*
Of misschien neemt Botte hem wel in bescherming..
Weet jij het misschien, is Wilders "allochtoon"?
Niet omdat ie uit Limburg komt maar Botte beweerde dat..
En dat is natuurlijk wel een belangrijk "detail" nu Wilders die dubbele nationaliteit/bloedlijn/loyaliteit kwestie ontdekte om te irriteren..

MAXIMO | 18-02-07 | 14:20

zo , en nu weer aan de carnaval.

Maaier | 18-02-07 | 14:18

dlseth 18-02-07 @ 14:14

het cordon sanitaire is natuurlijk ook van een ondemocratisch gehalte waar je U tegen zegt. Als dat in Nederland gebeurt met Wilders, ga ik het nog opnemen voor Wilders.

Maaier | 18-02-07 | 14:17

@LibertasSimplex 18-02-07 @ 14:11
Ahh, het 'cordon sanitaire' van onze vlaamsche vrinden? Ja, das democratie anno 2007 ...

dlseth | 18-02-07 | 14:14

Toujour liberté
Wilders durft tenminste voor zijn mening uit te komen. Hij heeft zetels gekregen om genoeg Nederlanders te vertegenwoordigen. Als er allemaal zielige jankeballetjes zijn die het er niet mee eens zijn, vraag in je omgeving wie er op hem heeft gestemd. (IKKE IKKE IKKE)

Follyboy | 18-02-07 | 14:14

@spooky 18-02-07 @ 12:39
Ik zal jouw nooit forceren om te gaan scheuren in Pinkeltje, Bijbel of de Koran, alleen ik wil niet dat bepaalde interpretaties ook voor mij gaan gelden. Daaronder valt dat ik moet kunnen zeggen dat een geloof in boze tovenaars tot het rijk van de sprookjeswereld behoort zonder dat daar een of andere doodsbedreiging tegenover staat. Erkennen dat een boek geschreven is in een bepaalde tijdsgeest is voor mij niet voldoende, als zij niet gepaard gaat met een veroordeling van diezelfde tijdsgeest, want zij beïnvloedt nog steeds onverminderd de huidige tijdsgeest, zoveel is mij duidelijk. Pas wanneer de strekking van bepaalde intolerante teksten als niet-relevant wordt beschouwd en uitgelegd, is een eerste stap gezet naar enige verlichting. Daar hoort ook bij dat de gematigde moslim afstand neemt van haar radicale variant, dat is essentieel, als dat niet gebeurd, hebben ze de schijn van kwade trouw tegen.

.HerNihilist | 18-02-07 | 14:14

bottehond 18-02-07 @ 13:52

jammer inderdaad dat intelligente mensen als bottecanis en Mario Vargas Llosa zich laten aanpraten door de Wildertjes, jihadwatchers en Ayatollahs laten aanpraten dat de islam hie rd ebboel komt overnemen. Is niet nodig, zonde vann hun intellect. Maargoed, zulke mensen heb je ook nodig.

Maaier | 18-02-07 | 14:13

dlseth heeft gelijk. Een beetje. Als Wilders nu eens ophoudt steeds extremistischer over te komen gaat ie het nog winnen ook.
Gaat ie echter zo door, krijg je na de volgende verkiezingen zo'n Vlaams beeld: een winnaar waar je niks mee kan, omdat er een 'sanitair muurtje' omheen staat, een winnaar niet in staat om een nog groter publiek te trekken.
Ik hoop dat Wilders gewoon netjes z'n gelijk blijft halen.

LibertasSimplex | 18-02-07 | 14:11

Wilders moet gewoon tien jaar lang z'n waffel houden. Als Wilders/rechts er niet is, zullen links en de islam elkaar afmaken omdat ze geen gezamelijk tegenstander meer hebben. De verzwakte overwinnaar van dat gezeik is geen partij voor Wilders.

dlseth | 18-02-07 | 14:05

Wilders gaat een veel grotere bedreiging worden voor de gevestigde orde dan Fortuyn. Tot nu toe heeft hij foutloos geopereerd. In interviews en discussies wijkt hij geen milimeter. Achteraf lijkt het ook strategisch juist dat hij in zijn fractie bescheiden mensen heeft opgesteld, niet in zee is gegaan met ÉénNL en niet meedoet aan de provinciale verkiezingen. Hiermee voorkomt hij een LPF debacle. Dat hij de Haagse mores kent is een groot voordeel. Helaas weten we ook dat links en de islamisten geen geweld schuwen om dit soort mensen tot stoppen te brengen.

L. Oser | 18-02-07 | 13:52

Goh, ik heb ook wel eens contact gehad met antidiscriminatieorganisaties. Die zijn alleen maar geïnteresseerd als het om discriminatie van moslems gaat. Oftewel ze discrimineren zelf.

Hammar | 18-02-07 | 13:52

Ik zie iets moois opbloeien tussen Bottehond en Maximo :-)

Karel Kruizenruiker | 18-02-07 | 13:52

knutsel 18-02-07 @ 13:44
Het grappige is dat die topic op LGF nog minder reactie's haalt dan een gemiddeld GS item.
De reactie's van Bruens en die andere Nederlandse reaguurders ten spijt.
Dus of Geert Wilders is niet zo popi of LGF is niet zo toonaangevend.
Denk beiden.

MAXIMO | 18-02-07 | 13:50

verkeerde topic..

G-unite | 18-02-07 | 13:49

bottehond 18-02-07 @ 13:30
Geert gaat enkel voor een hoop problemen zorgen met zijn polarisatie, en geloof me, hij gaat jou zelfs teleurstellen.
Hij kan namelijk op een gegeven moment niet meer voldoen aan de eisen van Neerlands racisten aangezien ie zich toch binnen de kaders van de wet moet houden om zijn achterban met onvredevertolking te stillen.
En een meerderheid zal ie ook nooit behalen om de wet te veranderen.
Hij gaat vroeg of laat wreed op zijn bek gaan, zagen we ook al bij Rita en Ayaan, die in hun eigen zwaard vielen.
Tevens kan hij mij niet dwingen om te kiezen, ik heb al gekozen, ben namelijk tegen alles wat hij vertegenwoordigd, het harde werk van de zionistische en nationalistische lobby ten spijt.
Overigens, Botte, vorige keer kreeg ik hier geen antwoord op van je toen je zei dat Geert allochtoon was.... is Geert een allochtoon?
Zo ja; van Israelische afkomst?

MAXIMO | 18-02-07 | 13:47

@ edit janoesj
Laat de man zeggen wat hij te zeggen heeft, heel begrijpelijk de verwarring tussen 2x spooky. Ik ben helemaal niet van plan het wellus verhaal aan te gaan, ik zei al dat hij me niet zou geloven en ik zie ook niet in waarom hij dat wel zou doen. Lang leve de hokjesgedachte he vriend.

spooky | 18-02-07 | 13:47

Die lui van Little green footballs beschouw ik als achterlijke rednecks. Zij leven niet in een land waar eenzestiende moslim is en hebben wat mij betreft dan ook geen recht van spreken. Ben je ook gelijk bij de kern van het Nederlandse probleem. Natuurlijk heeft Geert gelijk als hij zegt dat de moslims hun boekje moeten verscheuren. Ik ben alleen van mening dat hij niet de aangewezen persoon is om dit te zeggen. Als hij columnist was geweest, was het een ander verhaal. Iemand op wie duizenden mensen hebben gestemd moet niet gaan oproepen tot 'boekverbranding'. Hij moet zich met zaken in de tweede kamer bezighouden en het groter geheel overlaten aan mensen die beter kunen denken, want wat komt het toch allemaal ongenuanceerd uit zijn strot. Ik ben het met oom Botte eens dat Geert een functie heeft, alleen de manier waarop hij zijn plannetjes tot uiting brengt, wekt veel weerstand en zelfs walging op. Hij is geen Pin en zal het ook nooit worden of zoals ik gisteravond al zei: Ik zou in Geert kunnen geloven maar doe het niet. Geert is de spreekbuis van ongenunanceerde moslimhaat, die op de een of andere manier geen parallellen kunnen zien met historische gebeurtenissen. Oorzaak en gevolg zijn niet zo makkelijk aan te wijzen, maar om een bevolkingsgroep de schuld van alle problemen te geven vind ik nogal kortzichtig. Begrijp me niet verkeerd, ik heb een teringhekel aan achterlijke religies zoals de islam, maar er is nog steeds godsdienstvrijheid in Nederland. Ik weiger om de ene domheid met een andere domheid op te lossen en zal dus ook nooit op Geert stemmen.

knutsel | 18-02-07 | 13:44

@Maaier,13.33 Nee, problemen in Nl zijn er nog niet. Daar zorgt Geert voor.En Vroeger Fortuyn. En nog Vroeger Janmaat. En nog Vroeger Adolf Hitler. Heb ik je post goed begrepen?

linksisooknietalles | 18-02-07 | 13:40

bottehond 18-02-07 @ 13:30

Geert gaat helemaal nergens voor zorgen, behalve dan voor gezeik en porlemen inNL. Jij overschta overigens juist "de ander". Er is gene copmplot. Men is niet bezig Nederand te overwoekeren. Jammer dat je dat niet meer ziet. Voor de rest ben je best intelligent.

Maaier | 18-02-07 | 13:33

-edit dit wordt een wellus/niettus verhaal, dus kappen aub -

janoesj | 18-02-07 | 13:33

Ik ben het niet altijd met wildelders eens maar het is toch zeker pas discriminatie als je mensen minderwaardig vindt om wat ze zijn? Dat heb ik widers nog nooit horen zeggen.

M299 | 18-02-07 | 13:30

MAXIMO 18-02-07 @ 13:11

Tijd om te kiezen, mister. Daar gaat Geert hoogstpersoonlijk voor zorgen. Die gozer is op ramkoers. Er op of er onder. Kun je leuk vinden of niet, maar hij doet het wél. Bereid je maar vast voor. Niets meer onder het tapijt of wegpolderen zodat het zogenaamd niet bestaat. Jij staat met de beste bedoelingen aan de verkeerde kant. Je verdedigt een geloof en haar slaven dat alles waar jij voor staat veracht en er serieus werk van maakt om jouw zondig bestaan in onwetendheid grondig op de schop te nemen. Je onderscvhat die ander, dude. Die paradox heb je nooit uitgelegd. Die is namelijk niet uit te leggen. Of doe een seen poging. Het wordt tijd dat jij en jouw soort eindelijk een sverantwoording af gaan leggen, zoals jij de islam- watchers almaar tot verantwoording roept en dan bepaald niet welwillend. Kom er maar in als je durft. Tis zondag, de dag des heeren, tijd om te contempleren. Impress me.

bottehond | 18-02-07 | 13:30

Kniebelknuistje
Ik kan mij goed vinden in je posts.
We kunnen eindeloos blijven constateren, dat we dat allemaal constateren. Maar het moment komt telkens wat dichterbij, dat er niet meer gepraat en geconstateerd kan worden, maar stelling moet worden genomen zonder nuances, dus OF voor OF tegen, en dat er moet worden verdedigd en desnoods gevochten. En dat is een constatering, die zowel in Duitsland, Frankrijk, Engeland en elders ook gedaan wordt. Het linkse, c.q. politiek correcte geleuter en daarmee het negeren van de werkelijkheid zal dus langzaamaan tot vreselijke toestanden leiden; het nieuwe kabinet plus Frau Verbeet zal daar ook sterk toe bijdragen, en dat is dan dus niet te wijten aan Wildersen, Verdonken of Bushen. Na actie (van vele jaren) volgt immers reactie!

En verder ben ik van mening dat Frau Verbeet moet aftreden.

Vigil | 18-02-07 | 13:25

Een democratie is nederland al lang niet meer!
Sinds enige tijd is onze zogenoemde rechtstaat een farce geworden.
En nu is de vrijheid van meningsuiting aan de beurt.

Wat een hypocriet kankerland!

kan trouwens dat meldpunt discrminiatie niet s aangepakt worden. Die lijken uitsluitend geinteresseerd in een bepaald soort discrminatie, nl van keurige blanke mensen tegen het neger- en naffertuig. Ik heb ze bijv. nog nooit gehoord over dat christentuig dat dhomo's discrmineert. Lijkt me een behoorlijk discrminerend en rascistisch clubje. Alle reden om ze s stevig aan te laten pakken door justitie. Kunnen we nog lachen want die lui moeten zich dan in allelei rare bochten gaan wringen om niets te hoeven doen.

erdebe | 18-02-07 | 13:17

@Hodja
Indeed, de yanks zijn lovend over our Keert en ze zijn in staat om hem in te lijven. Maar geen nood aan de man, Geert is tegen de dubbele nationaliteit.

JudgeJuly | 18-02-07 | 13:14

@spooky

Jij bent al gezonken, want je kan niet inhoudelijk op argumenten ingaan. Dat verbaast me niets, getuige je gebrekkige Nederlands heb je waarschijnlijk ook nooit de scholing genoten om te leren redeneren.

kniebelknuistje | 18-02-07 | 13:13

Het zou natuurlijk wel mooi zijn als het MDI hem veroordeeld krijgt maar denk niet dat het zoveel zoden aan de dijk zet.
Die man leeft immers toch al in een celletje.

MAXIMO | 18-02-07 | 13:11

@janoesj
Geloven doe je me toch niet ben ik bang maar ik ben NIET die spooky uit de link en ik was wel op de dam en heb met oa Michiel Mans gesproken.
@kniebelknuistje
Ik hoop te blijven dobberen als me dat gegund is. Suc6 met zinken.

spooky | 18-02-07 | 13:09

@spooky

Lees eens dat interview met Wilders waar het MD over gevallen is en vraag je dan af of hier een gat doelbewust groter wordt gemaakt. De man kwetst niemand en overdrijft geen woord. Vervang voor de grap het woord 'moslims' voor 'christenen' en wedden dat je er niet over valt? Omdat witte christenen nooit gediscrimineerd kunnen worden, nooit slachtoffer kunnen zijn, maar alleen racist en dader. Dat is nou dat stramien waarin je vast zit.
Nee, vooral lekker blijven doordobberen.

kniebelknuistje | 18-02-07 | 13:05

Sjit, Geert zijn we straks ook al kwijt aan de Amerikanen. Dan hebben we niemand meer die zich hardop tegen het oprukkende islamo-fascisme durft te roeren.

Hodja | 18-02-07 | 13:03

@de grote boze wolf
Ga jij nu maar roodkapje neuqen als je niet meer niveau kunt laten zien als dit. @kniebelknuistje
Maar betekent wel dat ik degene die een gaatje doelbewust tot een gapend gat maakt ik wel overboord keil. Als je een gaatje ziet moet je plakken en geen gaten groter maken.
@janoesj
Kom je nog met een link over de dam demo waar iets over mij uit zou blijken of parrat je peop?

spooky | 18-02-07 | 12:59

@spooky 12:46

Roeien met de riemen die we hebben mag niet betekenen dat je omwille van de lieve vrede de roeier overboord gooit die wijst op een lek in het bootje.

kniebelknuistje | 18-02-07 | 12:54

-weggejorist-

de grote boze wolf | 18-02-07 | 12:53

@Oh! 18-02-07 @ 12:35

Ach, dat is niet eens noodzakelijk. Chinezen zijn ook niet aangepast, maar eisen niets en zijn evenmin expansief in het opleggen van hun normen. Wat veel mensen irriteert, is dat Nederlandse moslims nogal op hun poot spelen, gesterkt in hun slachtofferdenken door instanties als het MD, maar ook de politiek actieve achterban in het midden-oosten. Ik vind het zorgelijk dat foute Saoediers hier Moskeeen bouwen, dat de Turkse overheid op de schoteltv oproept om op een Turkse D66-er te stemmen, dat een Deense imam willens en wetens het haatvuur jegens zijn nieuwe vaderland aanwakkert bij de geestelijke autoriteiten in zijn geboorteland. Deze buitenlandse inmenging, van landen die stelselmatig mensenrechten schenden, zou Halsema veel meer zorgen moeten baren dan de uitspraken van Wilders, maar dat doet het niet.

kniebelknuistje | 18-02-07 | 12:49

@kniebelknuistje
Nee ik doe niet aan agressoren, het is gvd geen oorlog voorlopig. Doe jij eens gek en probeer het eens te zien als samen roeien met de riemen die we hebben. Niet gaan lopen kankeren op degene die links niet goed roeit maar leer samen anders roeien en respecteer dat iedereen zijn best doet.

spooky | 18-02-07 | 12:46

Hmmm, dus de hedendaagse STASI wil aangifte gaan doen tegen Wilders?

De kuddegeest van het lidmaatschap van een politieke partij past me totaal niet, maar zodra de gedankenpolizei die aangifte werkelijk doet word ik lid van de PVV.

Behaard smaalkopje | 18-02-07 | 12:45

dekeurslager 18-02-07 @ 10:06
Uitstekende samenvatting die alle latere comments overbodig maakt (waaronder deze).

mistere | 18-02-07 | 12:40

@HerNihilist
Ik geloof in god en in de bijbel maar lang niet in alles en zeker niet in de bijbel als het woord van god. Mensen hebben de bijbel hun interpretatie gegeven en door die verhalen van mensen over god leer ik god kennen. Nu geloof ik de zware interpretaties uit het oude testament niet zo. Veel te zwaar en veel te veel de straffende god als de god van liefde. Maar het is wel een waardevol boek voor mij, wil het best relativeren maar scheuren in de bijbel dat weer niet. Erkennen dat een deel van de koran in een tijdsgeest geschreven dat het huidige niet is is iets heel anders als gaan scheuren in een belangrijk boek als de koran. Ik heb een kinderboek dat mij van a tot z is voorgelezen en ben daar zuinig op want dat boek is een deel van mij, dat verscheuren is een deel van mezelf stuk maken. Dat stuk maken heeft niks mnet geloof te maken, Pinkeltje hielp mij slapen en dromen over kabouteravonturen maar nu geloof ik het toch echt niet meer en heb geenzins de behoefte dat te bewijzen door het boek te slopen.

spooky | 18-02-07 | 12:39

@solidstate 12:29
De PvdA noemt zichzelf "sociaal-DEMOCRATISCH". Dan lijkt het mij logisch, dat zij aan den volke ook laten zien, dat zij geen fascisten in hun midden dulden, nietwaar? Maar natuurlijk gaan zij daar niet voor zorgen, dus de hypocrisie blijft in stand, waarvan al bij voorbaat akte. Ware dat anders geweest, dan was dat bij Nova e.d. al lang en breed aan de orde geweest.

Vigil | 18-02-07 | 12:38

Heeft het MDI zich wel eens bezig gehouden met de discriminatie van vrouwen binnen de islam?

de honden blaffen... | 18-02-07 | 12:37

Als het overgrote merendeel van de in Nederland wonende moslims gezellige aangepaste mensen zouden zijn en betrekkelijk Hollandse ideetjes en gewoontes zouden hebben en niet meer dan gemiddeld bij allerlei criminele dingetjes betrokken zouden, dan zou Wilders geen poot hebben om op te staan.

Oh! | 18-02-07 | 12:35

wilders ruleerrdddddddddddddddddddddddd

uchman | 18-02-07 | 12:32

@ linksisooknietalles 18-02-07 @ 12:21
@ Vigil 18-02-07 @ 12:19

Ja,
wanneer wordt Frau Gerdi Secreet uit de kamer verdreven?

solidstate | 18-02-07 | 12:29

Wilders is nog aardig! De helft verscheuren, aka papiervernietiger. Dat is wat in saoudistan ook gebeurt met bijbels, dus whats the fuss? Als je nou je reet op TV afveegt met de koran en de met stront bedekte arabische teksten even goed in beeld brengt, tja, dan mogen ze een beetje beledigd zijn. Maar dat heeft hij niet gezegd, dus ophoerennnnn met die arabs!!

Moslims hebben hun kans gehad. Ze hebben hun krediet verspeeld. En toch maken ze aanspraak op nog meer krediet?

geytennöker | 18-02-07 | 12:28

@spooky 18-02-07 @ 12:13
Waar ligt dan de oorzaak van Wilders intolerantie? Hij leeft in de wetenschap dat er teksten in de Koran staan, die een moord op zijn persoon rechtvaardigen. Moeten daarom islamieten het land uit? Natuurlijk niet, maar het komt er wel degelijk op neer dat islamieten als het neerkomt op de interpretatie van de teksten zoals geschreven in delen van de Koran zullen moeten verscheuren als je wilt streven naar een beschaving waarin men elkaar tolereert, (niet respecteert).

.HerNihilist | 18-02-07 | 12:28

@linksisooknietalles 12:21
Ik weet het antwoord ook niet. Maar zoals ik al eerder ergens heb geroepen, ben ik van mening, dat iedere politicus (en anderen) die er VOOR is, dat Frau Verbeet blijft zitten, het er mee eens is dat de democratie de nek wordt omgedraaid. (Immers zelfs Wouter Bos was nogal verbijsterd over haar actie).

Vigil | 18-02-07 | 12:27

@janoesj
Ik ben bezig maar kan niet vinden wat je bedoelt. Welke log en welke datum zou iets over mij staan, ben nu wel heel benieuwd.

spooky | 18-02-07 | 12:26

Dank @ Vigil 12.19 voor de duidelijkheid En wanneer wordt Frau Verbeet uit de Kamer verdreven?!

linksisooknietalles | 18-02-07 | 12:21

Lol @ aangehaalde comment van Tomm

linksisooknietalles | 18-02-07 | 12:20

@Cojones, inderdaad, sorry. *neemt nog maar een extra koffie*

Muxje | 18-02-07 | 12:20

Ik wacht nog steeds op de eerste aangifte van het MDI tegen Marok.nl en soortgelijke sites.

Joost Maghetweten | 18-02-07 | 12:19

@linksisooknietalles 12:11
Die laatste zin komt van mijn hand. En ik vind eigenlijk, dat iedereen die het daarmee eens is, deze zin for the time being na elk comment zou moeten neerschrijven.

Vigil | 18-02-07 | 12:19

"He is a worthy successor to Pim Fortuyn, with one exception: Pim solved his hair problem by simply shaving it all off. Maybe Geert should take note and emulate him."

:' )

Tomm | 18-02-07 | 12:18

-edit put up or shut up. laatste kans -

janoesj | 18-02-07 | 12:18

@Spooky - ik vrees dat mijn advies aan jou op 11:56 aan dovemansoren gericht is: iemand die zo waardeloos spelt (je bericht op 12:02) kan nooit over de alertheid van geest beschikken die nodig is om uit een verwrongen gedachtenstramien te klimmen. Doe eens je licht op over de organisaties achter de politieke islam. Lees eens wat boeken. Koop een schotel, stem af op bijvoorbeeld de Egyptische staatstelevisie en besef in welke mate hele volksstammen geagiteerd worden tegen alles wat westers en joods is. Kom eens uit je luie stoel en reis wat rond. Besef dan wie wie eigenlijk is. En hoe misplaatst je verwijzing naar WOII is om mensen die vraagtekens zetten bij de expansie van de Politieke islam de mond te snoeren.

kniebelknuistje | 18-02-07 | 12:18

@Muxje
Ho,Ho, dat zegt spoky, ik niet!

CoJoNes | 18-02-07 | 12:17

@Cojones: Onwetendheid en uitsluiting? Dat lijkt erg op het ontkennen van problemen en het cordon sanitaire rond Wilders, of beweren dat mensen die op hem stemmen eigenlijk geen staatsburgers zouden moeten zijn. Polarisatie en haat komt van twee kanten.

Muxje | 18-02-07 | 12:15

@Vast goed, Ja, ik heb Wilders regelmatig horen uitvaren tegen Joden, zigeuners, heaumeaux en middenscheidingdragers. *Gaat voor de maan, vanwege middenscheiding (tegen wil en dank)*

linksisooknietalles | 18-02-07 | 12:13

@linksisooknietalles
En daar sta ik weer aan jou kant voorzover ik blijf vinden dat Saudi Arabie zich hier niet mee te bemoeien heeft en Wilders het in principe mag zeggen.
@CoJoNes
De oorzaak van intolerantie is bijna altijd onwetendheid en of uitsluiting. Nu is Wilders met zijn sokerij de laatste tijd vrij helder het maakt niet uit hoeveelste Xe generatie buitenlander je bent je bent en blijft een allochtoon. Oke je mag je geloof verlochenen. Je heilige boek verscheuren en dan mag je erbij horen. Mag iemand alsjeblieft zelf weten waarin die gelooft en een beetje respect en dus niet stukscheuren?
@linksisooknietalles
Zelfrelativisme kan ik u ook van harte aanbevelen.

spooky | 18-02-07 | 12:13

@vigil, Is die laatste regel nou onderdeel van comment, of is dat nou je eigen bijdrage aan het geheel. In dat laatste geval: Hulde aan Vigil!

linksisooknietalles | 18-02-07 | 12:11

.HerNihilist 18-02-07 @ 12:07
Natuurlijk is er wel haat, maar persoonlijk trek ik het me weinig aan...

.HerNihilist | 18-02-07 | 12:10

Problemen oplossen volgens Wilders: iedereen wegjagen die 'anders' is.

*kijkt naar z'n eigen kapsel en twijfelt over belgië*

vast goed | 18-02-07 | 12:08


Ik kon het niet laten om toch even de volgende twee reacties of littlegreenfootballs te kopieren en te plakken:
19

Earth2moonbat 2/16/2007 06:11PM PST
#13 Bubbaman
You just put your finger on why the Jews need to leave Europe, now. The only politicians in Europe who have the spheres to acknowledge the elephant in the parlor are the far-right wingers. There are two possible outcomes, neither favorable to the Jews: Eurabia, or the Fourth Reich.
No, the centrists aren't going to acknowledge the elephant in the parlor. They're cowards.

39

Confuzed 2/16/2007 06:18PM PST
Mr Wilders, who has lived under heavy guard since 2004 when a Dutch-Moroccan killed filmmaker and Islam critic Theo van Gogh, has campaigned to ban the Muslim burqa veil, wants to freeze immigration and ban new mosques and religious schools.
Why's he living under heavy guard, iSlam is a peaceful cult right?
Problem with the Koran, it's all or nothing. Since mos believe it's word of G*d through Mo, it's infallible and there is the problem, they believe it's G*d's will and desire for them to follow it - the murder, theft, rape, all.
Too many people focusing on the people and not the book. The root cause of the evil is found in the book.
Food for thought - if 'ran is word of G*d, how could the word of Stan be much worse? I mean what's the opposite of murder, theft, rape, etc?

En wanneer wordt Frau Verbeet uit de Kamer verdreven?!

Vigil | 18-02-07 | 12:07

@spooky 18-02-07 @ 11:43
>Hoe kan de geest van onverdraagzaamheid weer de fles in. Hoe lang iemand >met belastinggeld beveiligen die mijn vredelievend Holland transformeerd tot >een bastion van haat.
Vreemd, maar ik zie geen bastion van haat, ik zie beweringen waarvan ik de conclusie niet deel, bovendien, ik maar ook vele andere liberalen laten zich niet transformeren door bepaalde discriminerende ideëen van Wilders of wie dan ook.

.HerNihilist | 18-02-07 | 12:07

(overigens zie ik geen intolerantie, ik zie lijfsbehoud)

CoJoNes | 18-02-07 | 12:06

2% moslimbevolking ---> eisen stellen aan de samenleving
5% moslimbevolking ---> gerommel aan de democratie/onlusten
10% moslimbevolking --->ernstige schade aan de democratische normen en opstanden/rellen zijn aan de orde van de dag.

kwarko01 | 18-02-07 | 12:06

"A Dutchman willing to put his finger in the dyke"

\o/

Hansje Brinker | 18-02-07 | 12:05

@janoesj
Geloof het of niet ik stond niet aan de kant van de AFA. Check de GS archieven anders. En nogmaals kom met bewijzen en niet met verdachtmakingen die je niet waar kan maken.

spooky | 18-02-07 | 12:05

Slachtofferrol is toch alleen weggelegd voor moslims?

McCool | 18-02-07 | 12:04

@spooky
Da's ook een goeie vraag, maar die kun je slechts beantwoorden als je weet waar de oorzaak van de intolerantie ligt.
Als de keuken blank staat, wil je die graag droog hebben. Het helpt dan wel om te weten waarom er zoveel water staat. Dat is mijn punt.

CoJoNes | 18-02-07 | 12:04

@Spooky 12.02, Bedankt voor uw inhoudelijke reatie, welke getuigt van zelf-relativisme.

linksisooknietalles | 18-02-07 | 12:04

Prachtig! Ik smul van hiervan, want weet één ding zeker:
Hoe harder het linkse rapalje zal trachten de feiten onder het spreekwoordelijk tapijt te vegen door de PVV de mond te snoeren (Verbeet, MDI), des te meer zetels zal Wilders de volgende ronde krijgen.

Cordon sanitair, mondsnoeren, demoniseren. Het past naadloos in de aanpak waarop links traditioneel álle maatschappelijk issues benadert: Het tegenovergestelde van het beoogde wordt bereikt.

Chiant | 18-02-07 | 12:04

@linksisooknietalles
U doorziet alles en uw houding getuigd van enorme trots over uw mensenkennis. Blij dat er iemand trots op u is. Wordt je zelf niet eens ziek van je eigen ego?
@CoJoNes
De beste vraag is hoie nu verder met de intolerante en gepolariseerde samenleving? De weg van Wilders is mijns inziens de allerslechte weg die we opkunnen.

spooky | 18-02-07 | 12:02

-weggejorist-

janoesj | 18-02-07 | 12:01

@Vossie, Ik vind die moskee die ze in adam willen gaan bouwen ook erg mooi. Nee, serieus. Maar volgens mij past zo'n ding niet echt in Nederland. Maar dat zal mijn bekrompen geest wel zijn.

linksisooknietalles | 18-02-07 | 11:59

spooky 18-02-07 @ 11:54
Dat was uit je comment anders niet op te maken. En je hoeft natuurlijk zelf niet te slaan. Een Holleeder legt zijn vijanden natuurlijk zelf niet om. Daar heb je jongens als AFA en Blood and Honour voor. Maar 'links' moet goed begrijpen dat er serieus terug geslagen gaat worden. Oftwel, veranderen die strategie, anders belanden we werkelijk in een soort Weimarrepublik waar knokploegen elkaar op leven en dood bestrijden en waar de roep zal komen om een Führer die alles weer tot rust brengt.

Jeremia | 18-02-07 | 11:58

@spooky 18-02-07 @ 11:51

De oorzaak van die 6 miljoen dode joden is de economische situatie van die tijd en dat daar een zondebok voor moest komen.

De oorzaak van de huidige opkomst van Wilders is dat de grenzen van de tolerantie in dit land niet alleen bereikt zijn maar al een jaar of 10 ruim overschreden zijn.

2 totaal verschillende oorzaken en 2 totaal verschillende gevolgen.
Niemand wil die moslims dood maken, men wil ze weg hebben, da's heel wat anders.

Maar ja het eeuwige linkse dogma wordt weer van stal gehaald als men niet kan winnen, de vergelijk trekken naar WO2

Maar weet je nu wat het mooiste is, elk onderzoek wijst inderdaad uit dat (niet westerse) allochtonen in ruime mate over vertegenwoordigd zijn in de criminaliteit.

Kloothommel | 18-02-07 | 11:57

"There will soon be more mosques than churches here", stond er in dat Green Footballs artikel.
Ik vond die grote moskee die ze in Amsterdam gaan bouwen erg mooi. Ik heb gehoord dat er plannen zijn om in de toekomst een dergelijk mooi moskee gebouw neer te zetten in Groningen op deplaats waar nu die lelijke saaie en nutteloze Martini Toren staat. Ik vind dat een goed plan en juich het van harte toe.

Vossie | 18-02-07 | 11:56

@spooky 18-02-07 @ 11:51

Probeer eens uit dat stramien te komen en draai de zaken nu eens om. Wat als, voor de gein, niet Wilders, maar de politieke islam de agressor is? Doe es gek! Of is racisme (wat dit overigens niet is: moslims zijn geen ras) voorbehouden aan witte Europeanen met een christelijke achtergrond? Hmmm...

kniebelknuistje | 18-02-07 | 11:56

@spooky
Beste jongen, hoeveel moslims zijn er tot nu toe in het westen door 'autochtoon geweld' om het leven gekomen?
Hoeveel westerse burgers zijn er tot nu toe door islamitisch geweld om het leven gekomen?
Je stelt de goede vraag, maar geeft het verkeerde antwoord.
De vraag is: Wie is er verantwoordelijk voor, dat Nederland is verworden tot een intolerante en gepolariseerde samenleving?

CoJoNes | 18-02-07 | 11:55

@ Spooky Ik doorzie u in uw comments. Maar gelukkig had u dat al reeds begrepen :-)

linksisooknietalles | 18-02-07 | 11:54

Geen schijn van kans weer voor het MDI.
Tegenover de uitspraak van Wilders: "We willen genoeg. De grenzen dicht, geen islamieten meer Nederland in, veel moslims Nederland uit, denaturalisatie van islamitische criminelen…" staat de volgende uitspraak in hetzelfde stuk:
‘Ik heb nog steeds alleen iets tegen de religie, niet tegen de mensen. Maar ik ontdekte dat een constante in die regio is dat het regime, de religie, de geestelijkheid van geen kanten deugen. Ik zag wat er gebeurde, ik zág de dreiging."
Daarmee wordt allereerst de uitspraak van het MDI dat Wilders moslims als groep als inferieur beschouwt ondergraven, maar geeft hij tegelijkertijd een motivering voor zijn uitspraken.
Voor wat betreft het verwijderen van deze minderheidsgroep uit Nederland wordt door Wilders gezegd: "Als moslims hier willen blijven, moeten ze de helft uit de Koran scheuren en weggooien. Ze moeten niet luisteren naar de imam. Ik heb de Koran gelezen. Niet in één keer, maar wel helemaal. En ik weet dat er genoeg verschrikkelijke dingen in staan. Als moslims wel assimileren, dan zijn het ook volwaardige burgers, geen millimeter minder waard dan jij of ik."
Alweer een nuancering, maar belangrijker nog een nieuwe motivering voor zijn uitspraak. Omdat Wilders' uitspraken gedaan worden binnen de context van een met argumenten doorspekte politieke stellingname, vallen ze nog steeds binnen de vrijheid van meningsuiting.
Het MDI had dit op grond van jurisprudentie natuurlijk beter moeten weten om aangifte te doen, maar van een stel linkse hobbyisten kan je natuurlijk niet beter verwachten. Wel van uw en mijn belastingcenten, dat weer wel.

sjaakdeslinksesul | 18-02-07 | 11:54

Jeremia 18-02-07 @ 11:48
Ik was 12 toen ik voor het laatst iemand sloeg en ben helemaal niet van plan dat principe nu te laten vallen.
@cojones
Welke oorzaak welk gevolg en wat draai ik om!

spooky | 18-02-07 | 11:54

Hoe kan de geest van onverdraagzaamheid weer de fles in Wie preekt er nou het meeste onverdraagzaamheid. Wilders is een reactie van een thuisvolk op...................... Hoe lang iemand met belastinggeld beveiligen die mijn vredelievend Holland transformeerd tot een bastion van haat................ Hoelang subsidiesponzen die al 30 jaar hun ongelijk bewijzen odersteunen met belastinggeld......................... Hoe lang moet iemand de weg op gaan die reeds in de dertiger jaren bewandeld is................... Hoelang moet iemand op de weg door blijven gaan die al dertig jaar bewandeld wordt................ Ik vertrouw Wilders niet meer op zijn arische blauwe ogen dat hij tegen uitwassen is ............... Ik vertrouw al die arabische bruine ogen niet meer die zeggen dat de Islam vrede is, zij hebben echter het tegendeel al vele malen bewezen................... hij is op dezelfde weg als Le Pen Haider en de Winter................... Die twee hebben zeker goede punten, ondanks alles. Ook in de Islam zitten denkbeelden die ik van harte onderschrijf. Je moet het kind niet met het badwater weggooien.Daar is niks dubbels aan dat is de vraag tot wanneer de pen het beste wapen is.............. Vertel dat aan uw wapenbroeders in het M-O en van de Taliban.

linksisooknietalles | 18-02-07 | 11:52

@Kloothommel
Wat was de oorzaak dat 6 miljoen joden dood moesten? Wat was de oorzaak dat tot dat gevolg geleid heeft. Ligt de oorzaak bij de jood dat men een zondebok nodig had. Ligt nu de oorzaak in de moslim of zoeken wij weer een bokkie?

spooky | 18-02-07 | 11:51

Plofkop.nl....

verbatim et litterat | 18-02-07 | 11:50

Merkwaardig:

'U gebruikt raciale argumenten, zegt Halsema.
‘Het zijn de feiten. De islam is een gewelddadige religie.'

Sinds wanneer zijn aanhangers van de islam een ras? Als ik zeg dat ik ziek word van aanhangers van Groen Links, ben ik dan ook een racist?

kniebelknuistje | 18-02-07 | 11:50

@spooky
Vrij staaltje oorzaak en gevolg omdraaien. Je zult je vast thuis voelen bijde AFA!

CoJoNes | 18-02-07 | 11:49

@jan-lul-de-behanger

je hebt helemaal gelijk, er kom een leuke tijd aan.

Alleenstrijders | 18-02-07 | 11:48

Daar is niks dubbels aan dat is de vraag tot wanneer de pen het beste wapen is.
spooky 18-02-07 @ 11:43
Dus als 'links' het niet meer met argumenten kan winnen en/of de ideologische vijand niet meer stil krijgt dan zal er wat rigider opgetreden moeten worden. Ik vrees dat dit niet meer zo ver weg is. Wie zich machteloos voelt gaat immers slaan (huiselijk geweld/kindermishandeling enz). Eerlijk gezegd geloof ik wel dat mensen zoals jij overtuigd zijn van het eigen gelijk en het beste voorhebben met de maatschappij. Ik raad jullie aan, als je werkelijk begaan bent met Nederland, de mensen die op Wilders stemmen serieus te nemen en niet weg te zetten als racistische fascisten. En Wilders zelf ook niet. De man is hoogstens xenofoob. En dat is in deze tijd toch niet zo gek dat mensen dat worden? Of het terecht is, is vers 2.

Jeremia | 18-02-07 | 11:48

@linksisooknietalles
Als jij mij zo goed doorziet doe eens een beschrijving geven dan.

spooky | 18-02-07 | 11:46

@spooky 18-02-07 @ 11:43

misschien moet je je eerst eens gaan afvragen waarom wilders zoveel steun heeft.

Geen gevolg zonder oorzaak, neem de oorzaak weg en het gevolg verdwijnt ook.

en nu mag jij 3 x raden wat de oorzaak van de opkomst van de wilders/haider/le pen en winters zijn?

Kloothommel | 18-02-07 | 11:46

@janoesj
Bewijs je punt of tyf zelf op!

spooky | 18-02-07 | 11:45

@Jan-Joris-Jaap-Joop
Doe de dubbelheid van de moraal eens uitleggen
Ik stond niet voor niets voor de vrijheid van meningsuiting toen op de dam en zie het dubbele ook wel in. Wel rellen op de dam want hoe durven wij dit te doen op de februari staking. Die middag rondom de dokwerker dus geen AFA te zien. Maar ik maak me zorgen hoe dit tij te keren. Hoe kan de geest van onverdraagzaamheid weer de fles in. Hoe lang iemand met belastinggeld beveiligen die mijn vredelievend Holland transformeerd tot een bastion van haat. Hoe lang moet iemand de weg op gaan die reeds in de dertiger jaren bewandeld is? Dan is een duidelijke grens nu niet nooit niet nooit meer fascisme een grens die wel helderheid schept. Ik vertrouw Wilders niet meer op zijn arische blauwe ogen dat hij tegen uitwassen is hij is op dezelfde weg als Le Pen Haider en de Winter. Daar is niks dubbels aan dat is de vraag tot wanneer de pen het beste wapen is.

spooky | 18-02-07 | 11:43

@CoJoNes; mja, uiteraard zal een eerstegeneratie allochtoon teveel aan zijn roots hangen. Ik heb zelf gewerkt in het buitenland gewerkt en hoe moeilijk is het om jezelf NIET een buitenlander te voelen. Het ligt veel meer aan de gastvrijheid van dat land dat ik mij daar thuisvoelde. Hoewel ik mijzelf een Nederlander bleef voelen ondanks alles. Maar van mijn kinderen zou ik het nooit, maar dan ook echt nooit pikken dat zij zich in het land waar zij geboren zijn nog zichzelf Nederlander te noemen. Dat werkt onnodig verwarrend. Terugkomend op wat jij zei; met behoud van eigen identiteit: de Molukken-kampen in Drenthe en Groningen, de Spanjaarden en Turken in kampenen en achterstandswijken. Geen opleidingen, weinig salaris en geen geen noemenswaardige integratie. Jawel; we gaven ze een koffiehuis. Ze waren namelijk tijdelijk. Eventjes.

Doekoe | 18-02-07 | 11:42

@janoesj. Waarom geloof je hem niet.
* Is blij dat er meerdere mensen spooky doorzien*

linksisooknietalles | 18-02-07 | 11:39

@j-l-d-b.
Ik zie dus een nieuwe godsdienst: 'de niet-religieuze Nederlanders' . En ik zie dat ze net zo vreedzaam zijn als Gandhi.

linksisooknietalles | 18-02-07 | 11:38

-weggejorist-

janoesj | 18-02-07 | 11:37

De vriendengroep van de voorman van de Partij voor de Vrijheid lijkt gestaag te groeien.

Akabei | 18-02-07 | 11:36

let op, we praten bij Wilders wel over de eerste president van Nederland als het land over een jaar of 15 verwoest is door de burgeroorlog tussen de goeden (de niet-religieuze Nederlanders) en de slechten (de gristenen en de buitenlanders). Die burgeroorlog is onvermijdbaar en door het middeleeuwenkabinet Balk 4 weer een grote stap dichterbij gekomen.

Wilders for President!!!!1

jan-lul-de-behanger | 18-02-07 | 11:36

@Jim Bean. Ik ben het met u eens, maar toch bekruipt me wel eens het gevoel dat Janmaat het anders/beter bedoelt zou kunnen hebben dan hoe wij het hoorden. Met dank aan onze fantastisch objectieve media.*dankt God voor de zegeningen van het internet.*

linksisooknietalles | 18-02-07 | 11:32

Google:
Resultaten 1 - 10 van circa 1.310.000 pagina’s in het Nederlands voor meldpunt.

Karel kwakbol | 18-02-07 | 11:32

Ik zie de vergelijking met Janmaat weer opduiken.
Janmaat was een ongelooflijk megalomaan sukkeltje, totaal niet te vergelijken met Wilders of...... de Goddelijke Kale.

Jim Beam | 18-02-07 | 11:29

"4 ted 2/16/2007 06:02PM PST

Why only 1/2 ?
"

hahaha geweldig..

Alcoholic | 18-02-07 | 11:29

Natuurlijk betreft het discriminerende opmerkingen, maar strafbaar stellen, dat nooit, Wilders moet gewoon kunnen zeggen wat hij vindt. Evenals de beheerder van het Periodiek Internetsysteem (eerder veroordeeld door het MDI) satire moet kunnen maken over het christen-fundamentalisme. Housewitz zou uitstekend als voorlichtingsfilm voor jongeren gebruikt kunnen worden die niet weten wat daar gebeurd is. Ook tegen de islamiet 'ErTaN' heb ik geen bezwaar.
Ik heb liever dat ik weet wat mensen vinden om ze vervolgens te bestrijden met een weerwoord dan meningen dichtslaan met een veroordeling, te makkelijk.

.HerNihilist | 18-02-07 | 11:27

spook y een democratie heeft geen knokploeg nodig als mensen dit wel gaan denken dan is er iets goed mis nog iets even een denkertje vroeger noemde een vent met een snor zijn partij nationaal socialististisch men trapte er met open ogen in een socialist kan immers het niet slecht met mensen voorhebben dacht men!
Het afa doet hetzelfde ze durven zich links te noemen echt niet het zijn gewoon een zooitje exstremisten! ik kan me ook antifacist noemen en vervolgens wel de facist gaan uithangen het is tenslotte maar een woord
Om even stichtelijk te worden op de zondag:
Aan de vruchten herken je de boom

van de kraats | 18-02-07 | 11:26

@JJJJ, Janmaat is een wapenfeit geworden van de linkse kerk. Net als Fortuyn. Kijk maar hoe de linkse medemens praat over de LPF. Daaraan kun je zien dat Fortuyn er ook de ballen verstand van had. En ik vreesch met grooten vreesche dat het met Wilders ook een dergelijke richting opgaat. Zie www.hetvrijevolk.com/index.php?pagina=...

linksisooknietalles | 18-02-07 | 11:26

@Doekoe
tut-tut-tut.
'We' zijn tekort geschoten? Dus de slecht geïntegreerde moslim is weer eens het slachtoffer van een falende overheid?
De oorzaak van het probleem ligt deels in het linkse dogma 'met behoud van eigen identiteit' en deels in het feit dat de eerste generatie zelf veel te veel hing aan haar roots in het thuisland.

CoJoNes | 18-02-07 | 11:25

@ Kerrie Krent @ 11:20
Als de naam Janmaat genoemd wordt, dan gebeurt dat vrijwel uitsluitend door linkse mensjes. Hoezo doodzwijgen?

Jan-Joris-Jaap-Joop | 18-02-07 | 11:23

@Doekoe, en toch zie ik daar de zienswijze van CoJoNes ,zie 11:19

linksisooknietalles | 18-02-07 | 11:22

@yelloman 18-02-07 @ 11:19

De pot verwijt de ketel...........

Aars van kiersel | 18-02-07 | 11:22

@k3 - In de basis heb je gelijk en nee CoJoNes, jij niet. Het allochtonen-probleem heeft men nooit onderkend in Nederland. Daar zijn alle onderzoeken het tot nu toe wel over eens. Wij zijn in 00-31 zwaar tekort geschoten sinds de jaren 60. Als eerste-generatie-Turk, Marrokaan zou ik mij mij ook zwaar verwaarloosd voelen. Maar dat is geen reden tot onaangepast gedrag van een tweede- of zelfs derde-generatie allochtonen. Hup; tweede paspoort inleveren, extra inburgerklasje, hoofddoekje in de shredder (hoeft toch niet van de Koran) en verplicht op een Hazes-dieet.

Doekoe | 18-02-07 | 11:21

@K3,
Nee, je moet er een stel autochtonen bijzetten die zich dan aan moeten passen aan de allochjes. Halal vreten, geen hand geven, burka aan omdat anders die kerels weer verleid worden, enz.

linksisooknietalles | 18-02-07 | 11:20

MDI subiet opheffen!

De Beste | 18-02-07 | 11:20

Doodzwijgen die Wilders. Is ons met Janmaat ook gelukt.
*
Die rare Limbo is heel ziek. Héél erg ziek! Dat ie de koelere krijgt!
*

Kerrie Krent | 18-02-07 | 11:20

@k3
Dat zeg ik toch? Het is de vrijblijvendheid van de integratie geweest die nu voor zoveel problemen zorgt. Het is absoluut niet zo, dat er niet in geïnvesteerd is, maar iedere lichte vorm van dwang werd als discriminatoir afgedaan. Juist door clubjes waar spooky nu zo blij mee is.

CoJoNes | 18-02-07 | 11:19

@borenbas 18-02-07 @ 11:17

Jaaaaaaaa !!! Dat is de oplossing.

Aars van kiersel | 18-02-07 | 11:19

@fris4ever : wat een racistische benepen zak ben jij wel !
net degene die zo klagen over profiterende allochtonen zijn juist zelf profiteurs van het tokkie-niveau . ik ben er quasi zeker van dat ook jij met het handje open staat om ergens steun te vangen . ach , amper 20 jaar en zo zeker van hun grote racistische gelijk . debielen zoals jij (die amper kunnen schrijven ) komen op een leuke dag zichzelf nog wel tegen . wiens schuld zal het dan zijn ? ach , uw vader had zijn kwakkie beter in de gootsteen gekieperd , dan moest uw moeder niet zo'n hersenloze rechtse zak baren en was Nederland een tyfus lijdende profiteur armer .
het grote aantal schrijffouten in uw rechtse diarree is een mooie indicatie van uw niveau . sukkel ...

yelloman | 18-02-07 | 11:19

borenbas 18-02-07 @ 11:17
Nee, dat is te vergelijken met het alleen maar toedienen van morfine aan een aidspatiënt. De pijn gaat weg maar hij gaat nog steeds dood.

Jeremia | 18-02-07 | 11:18

Zouden de door Wilders veronderstelde problemen niet kunnen worden opgelost door Wilders het land uit te gooien.

borenbas | 18-02-07 | 11:17

@van de kraats
Zal het eens lezen.

@CoJo
Wie poept er nou? "integratie projectjes, clubhuizen, multicul-centra" Ben je ooit naar een van deze dingen geweest? Vast niet. En dat is precies het probleem. Zet iets op, bijv een multi-cul centrum. Zet daar de allochtonen bij elkaar. En dan heb je integratie...

k3 | 18-02-07 | 11:15

spooky 18-02-07 @ 11:07
Je bent blij met de AFA in tijden als deze. Hoe sta jij tegenover mensen die blij zijn met Blood and Honour in deze tijden? Het zijn gewoon ordinaire fascistoïde knokploegen die onderling niet zoveel van elkaar verschillen.
Ik spiegel het gegeven en hoop dat jij erover zult nadenken.

Jeremia | 18-02-07 | 11:14

MDI ga eens dood.

Big Pete | 18-02-07 | 11:13

@ spooky @ 11:07
Wat mij bij veel links denkende mensen zo tegen de borst stuit is dubbele moraal. En ook jij doet een fraaie duit in het zakje.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 18-02-07 | 11:11

Op een 1 of andere manier wekken die uitspraken van Wilders bji mij opeens een speldepuntje meer sympathie dan voorheen. Juist omdat hij volhardend is en het taboe "moslim" weet te doorbreken. Of zo lijkt het. Hij staat zeker niet voor de Partij Voor de Vrijheid, want vrijheid is alleen voorbehouden aan diegene die zich onderwerpen aan de door hun opgelegde regels. Maar ik moet het hem nageven; het getuigt van een aan bijna roekeloos grenzend idealisme. Waarvoor ik respect heb. Geen r3sP3cT, maar respect.

Doekoe | 18-02-07 | 11:11

ojédiaré
Welke discussie hadden wij dan en wat heb ik niet goed gelezen?
(10:32 en 10:37)

Jan-Joris-Jaap-Joop | 18-02-07 | 11:08

Jan-Joris-Jaap-Joop
In tijden als deze met mensen als Wilders ben ik blij met de AFA ook al vind ik het intolerant agressief en democratie ondermijnend kutvolk.

spooky | 18-02-07 | 11:07

Wilders een anti-vrouwenonderdrukker? Jah tuurlijk. Tot er IN ZIJN PARTIJ een persoon zit die graag zwangere vrouwen mept. Dan gooit Wilders ineens al zijn principes overboord:
- Niet meer gedegen onderzoeken, maar bedekken met de mantel der liefde.
- Niet meer op voorhand zware straffen eisen, maar roepen dat je moet wachten tot er iemand is veroordeeld.
- Niet meer de veiligheid van vrouwen voor opstellen. Maar ineens het recht op anonimiteit.

bwahaha | 18-02-07 | 11:07

@k3
Wat een ongelooflijke partij peop praat je daar!

"Als ze in die dertig jaar hier de moeite hadden genomen om die mensen te laten integreren"

Een absoluut non-argument: Er zijn in de afgelopen 20 jaar miljoenen gepompt in integratie projectjes, clubhuizen, multicul-centra en noem maar op. De vrijblijvendheid van de integratie, dat is de ellende geweest. Niet integreren had geen consequenties. Iedere opleiding die men wilde volgen was beschikbaar, ieder initiatief werd gesubsidieerd. Het is pure onwil en achterlijkheid.

CoJoNes | 18-02-07 | 11:07

A Dutchman willing to put his finger in the dyke.

--neus-- | 18-02-07 | 11:07

@k3 18-02-07 @ 11:02

dan moeten die allochtoontjes wel werken, en nee werkgevers willen geen allochtonen, ga je maar eens afvragen waarom toch niet.

@spooky 18-02-07 @ 11:03

Het de mond snoeren van fascisten is ook een vorm van fascisme hoor, denk jij daar maar eens over na.
De AFA is een ultra-kleine groep mensen die wilders die 1 miljoen mensen vertegenwoordigt de mond snoeren, nou als dat geen fascisme is dan weet ik het ook niet meer.

Kloothommel | 18-02-07 | 11:06

AFA, kaalkopjes, bruinhemden
allemaal één pot nat

Jan-Joris-Jaap-Joop | 18-02-07 | 11:05

@jan joris jaap @ white powder (pff)
Beter lezen helpt een discussie enorm.

ojédiaré | 18-02-07 | 11:05

Feit is dat steeds meer mensen het eens zijn met Wilders.
Dan kunen ze zo vaak aangifte doen als ze willen maar over een paar jaar is dit geen dicriminatie meer, dan is het gewoon de mening van het volk en neemt de overheid die noodgedwongen over.
-
En dan gaan er een paar dingetjes veranderen in dit land, dan is het zo afgelopen met de allochtone hangjongetjes en wannabee terroristjes.
Dan ruimen we op..............

Jim Beam | 18-02-07 | 11:05

Moslims zijn als thuiswonende pubers ze willen vanalles doen niks grote bek etc. maarja je woont nog steeds bij je ouders dus heb je je te schikken naar hun regels en als dat je niet zint rot je maar op. Of laat je je als ouder ringeloren ?

Aars van kiersel | 18-02-07 | 11:05

Voelt GeenStijl er misschien wat voor om een samenvatting van de Koran te maken, zodat we allemaal eens echt weten wat erin staat ipv maar wat na te blaten van wat we hebben horen zeggen?

CipherNL | 18-02-07 | 11:05

K3 @10:56 ik verwijs je door naar nn daar stond gisteren iets over maxima en een argentijns paspoort toen hebben flater en ik het er uitgebreid over gehad (ik heb geen zin omdat hier weer allemaal opnieuw te herhalen)

van de kraats | 18-02-07 | 11:04

wilders heeft gewoon gelijk
er zijn zat goede moslims maar de meeste hiero verneuken de boel alleen maar
kijk maar naar t midden oosten elk moslim land heeft oorlog achterlijke wetten vrouwen onderdrukking
haal ze hier heen en je krijgt t zelfde resultaat

freshstyle | 18-02-07 | 11:03

Juist Jeremia! Het zou vermakelijk kunnen zijn als het niet zo gevaarlijk is!

Angst bij, en gevoelens van veel (autochtone) Nederlanders met betrekking tot de multiculturele samenleving wordt alweer weggehoond en/of gedemoniseerd. Maar de meeste mensen in dit land zijn nou eenmaal autochtoon met blanke huidskleur. Velen van hen zijn man met baan en gezin die gewoon een redelijk veilig voorspelbaar leven willen, zoals dat mensen nou eenmaal eigen is. En natuurlijk kun je pogen zulke gewone mensen weg te zetten als fascisten. En natuurlijk kun neerbuigend blijven doen over hun al dan niet terechte angsten en onzekerheden. De gewone man als verdachte ...

Jan-Joris-Jaap-Joop | 18-02-07 | 11:03

@Kloothommel
De contrabeweging van Wilders komt snel nu hij laat zien wie hij is. Nu niet nooit niet nooit meer fascime, ja ik stond tegenover ze (AFA) op de demo voor vrijheid van meningsuiting afgelopen jaar. Ik sta nu naast ze want wat ik nooit voor mogenlijk hield in een tolerant land als Nederland is opgestaan. Tijd om deze man met woord en pen te bestrijden.

spooky | 18-02-07 | 11:03

@Kloothommel 18-02-07 @ 10:54
Als ze in die dertig jaar hier de moeite hadden genomen om die mensen te laten integreren hadden we die problemen niet gehad. Mensen werden 'tijdelijk' naar +31 gehaald, om de kudtklusjes te doen. Ze hoefden geen +31s te leren, want ze gingen toch wel weer weg... dacht men. Ze kregen geen opleiding.

Snappen die 'gooi ze allemaal het land uit' ventjes op GS niet dat we een enorm probleem krijgen in .nl als je ze allemaal eruit gooit? De vergrijzing blijft net zo hard om zich heen slaan. +31ers fokken te weinig om de (verzorgings)maatschappij in stand te houden. We hebben meer mensen nodig om over een tijdje nog te kunnen leven zoals we nu doen. (Pensioen op je 62ste, gezondheidszorg, scholing, ouderenzorg)...

k3 | 18-02-07 | 11:02

Wilders had het subtieler kunnen zeggen maar ook dan waren ze [links/islamieten] over hem heen gevallen, dus wat doet het ertoe hóe ik he zeg, zal Geert gedacht hebben

Tobi | 18-02-07 | 11:01

Vervang in de uitspraken van Wilders 'islam' door 'Nationaal Socialisme' en 'moskee' door 'partijkantoren' en je zou er niemand over horen.

CoJoNes | 18-02-07 | 11:01

Ieder normaal denkend mens die een blik werpt op de islamitische "beschavingen" in de wereld vraagt zich toch hoofdschuddend af wat die mensen eigenlijk bezielt? Islam: armoede en geweld sinds de 7e eeuw. wow, wat een reclame. En onze overheid is zo imbeciel om die lui hier met miljoenen heen te halen. Ga door, Wilders, mijn steun heb je!

Shani | 18-02-07 | 10:56

@van de kraats
D'r zijn ook zoveel Nederlanders met een tweede Nederlands paspoort. Erg handig als je naar Israel en Saudi moet.

k3 | 18-02-07 | 10:56

Mijn god.... wat een mongeaulen in deze thread.... gun elkaar het licht in de ogen en steek die van Wilders uit (figuurlijk dan he!).
Niet meer aan die paddo`s zitten voordat je gaat commenten op geenstijl, want het slaat als een lul op een drumstel!

Gripzz | 18-02-07 | 10:55

@spooky 18-02-07 @ 10:49

Wilders is een niks anders als een normale reactie op 30 jaar islam uitwassen die alles konden en mochten zeggen en doen.

De politiek correctheid van de afgelopen 30 jaar is overleden, de islam is een dusdanige factor geworden in Nederland dat je nu een contra beweging ziet.

Kloothommel | 18-02-07 | 10:54

@spooky
De Winter is dan nog een beetje intelligent. Die pakt het allemaal heel subtiel aan. Wilders is gewoon dom. Een beetje schreeuwen en doen helpt om stemmen te krijgen, maar dan houdt het ook op. Volgende verkiezingen zijn er nog twee zetels over en daarna is het afgelopen met de Partij voor de beperking van Vrijheid.

k3 | 18-02-07 | 10:53

aars van kiersel @10:38ik ga het proberen nederland heeft een gezags probleem dat is het probleem iedereen draait er omheen
Voorbeelden
Dubbbelpaspoort men durft er niks aan te doen want er zouden eens mensen boos worden terwijl het van de zotte is wat moet een mens met 2 reisdocumenten?ja frauderen! oeps ik discrimineer
Criminaliteit men durft het niet aan te pakken want we zouden eens als een streng land bekend komen te staan
Men is hier bang dat er mensen boos worden en dat is de reden van het geknuffel.
Want wat zegt wilders nu eigenlijk:het volgende de goeien zijn welkom de verkeerden geven we het liefst een enkele reis naar het land van herkomst
Is dit exstreem ik vind persoonlijk van niet! of het haalbaar is is een ander verhaal!
Islamintisering hij heeft gelijk een soepjurk die loopt te provoceren verdient het aangepakt te worden
Kom aan onderhand is het hek van de dam(hoef je alleen maar agressief te doen en je krijgt je zin)dat is toch van de zotte zwichten voor intimidatie!
Omdat een zooi tokkies boos worden niet onderhandelen met asco,s dat is mijn devies!

van de kraats | 18-02-07 | 10:53

@ Turrukje 18-02-07 @ 10:21
"Waarom mogen andere criminelen wel blijven?? pure discriminatie"
andere criminelen. de spijker op de kop slaan heet dit.
En het is geen dicriminatie maar democratie.

Rubberen Robby | 18-02-07 | 10:52

@Kloothommel
Ja miljoenen staan al in de rij met arm omhoog en gelukkig niet voor mij. Ik mag roepen wat ik wil opdat ik niet ga zeggen dat ich es nicht gewusst hab. De uitlatingen deze week in de media hebben niks meer te maken met uitassen van de islam waar ik me ook boos over maak. Ik was ook woedend na van Gogh en moslims die het zo een beetje goed praten. Maar kom op zeg de helft uit de koran scheuren en alsmaar assimilatie gepraat, dat laat geen ruimte meer voor vrijheid van religie en cultuur. Een beetje samen leven is voor iedereen beter dat de weg die Wilders nu ingaat.

spooky | 18-02-07 | 10:49

Dat het MDI aangifte doet van discriminatie is een zwaktebod. Ik kan mij goed voorstellen dat moslims beledigd zijn en dat de aanhangers van de multiculturele samenleving het voor hen willen opnemen, maar het gaat weer op een onbeholpen manier. Wilders zal dankbaar gebruik maken van deze aangifte en zal hierdoor nog groter worden (zie ook het comment van jjjj van 10:14). Ik zie de toekomst dan ook somber in. Het failliet van links wordt met de dag duidelijker. Ze komen niet verder dan ‘Jij moet je bek houden en als jij dat niet doet dan sla ik hem dicht’. En dat bek dicht slaan moet (althans nu nog niet) letterlijk opgevat worden. Hoogst irritant allemaal.
Politiek Nederland wordt geconfronteerd met orkaan Wilders. Op dit moment neemt hij nog aan kracht toe. Hij is zich aan het voeden met het warme water (= policor krachten) waarboven hij momenteel raast. In welke schaal hij zich bevind als hij aan land komt zal mede bepaald worden door de houding van PvdA coryfeeën als Verbeet.

Jeremia | 18-02-07 | 10:49

Het MDI mag van mij deaud. Ga zo door Wilders. Niet zoals de pvdallochtoon met hun knuffelturk(en). Ik ben benieuwd hoe ons land in 2020 geregeerd wordt!
fris4ever 18-02-07 @ 09:55. Ik ben het helemaal met deze persoon eens.
En ojediaree steek jij je kop maar lekker in het zand, ik zie mijzelf niet als een deel van het probleem. Dit ligt helemaal bij de nietwillende allochtoon.

Werner Beinhart | 18-02-07 | 10:49

Hitler was Links dus ik zie de vergelijkingen niet helemaal.

Aars van kiersel | 18-02-07 | 10:49

#9 JammieWearingFool 2/16/2007 06:04PM PST

Toss half in the toilet and the other half in the fireplace.

That is some funky hair he's got.

ROFLMAO

Gripzz | 18-02-07 | 10:48

-edit risico van zo een nick icm met deze comment ban -

white powder | 18-02-07 | 10:46

Toch nog even : Lol @ Jan Passant. 'T Is echt een heks, jongen!

linksisooknietalles | 18-02-07 | 10:46

@Dr. Faustus
Maar Wilders zet wel aan tot haat tegen andere groepen. Lees voor de gein eens op bijvoorbeeld Wikipedia: "Het heeft in bredere zin ook de betekenis gekregen van elk regeringssysteem dat op dat van Mussolini lijkt, m.a.w., dat de natie boven het individu stelt, en dat geweld, moderne propagandatechnieken en censuur gebruikt om politieke tegenstand de kop in te drukken." nl.wikipedia.org/wiki/Fascisme

En dat is precies wat Wilders probeert. Dus: Wilders=Fascist

k3 | 18-02-07 | 10:45

.. die nieuwe afhamerheks in de kamer krijgt het nog druk met geert

Jan Passant | 18-02-07 | 10:44

@spooky 18-02-07 @ 10:43

deze raszuivere ******nazi heeft anders wel een miljoen stemmers achter zich, u niet.

Ga de politiek in en zorg dat er een miljoen stemmers achter u staan, dan mag u ook dingen gaan roepen.

Kloothommel | 18-02-07 | 10:44

Ja, kloothommel, het is raar geregeld in 0031. Ik kan op geen 1 mogelijke manier een fatsoenlijke reden bedenken hoe het ooit zo ver heeft kunnen komen, anders dan dat een dikke minderheid een VERSCHRIKKELIJK grote bek moet hebben gehad en de werkende minderheid geen tijd om daar op te anticiperen. Of zoiets. En nu moet ik van mevrouw linksisooknietalles weer op de bank gaan zitten om mijn koffie op te drinken. U ziet: ook thuis heb ik niks te vertellen. :-)

linksisooknietalles | 18-02-07 | 10:43

=GRAFREDE.....

Nieuwe staatsecretaris Sociale Zaken Ahmed Aboutaleb (PvdA):
Toonde JPB zijn Nederlands paspoort. Heeft ook een buitenlands exemplaar. Is verbaasd dat men twijfelt aan zijn lolaliteit. "Ik ben zo loyaal aan Nederland dat ik er ook wil worden begraven!"

Reactie: fijn, jippie, hoera, ja,..... en!?
Advies: meteen starten met graven!
Nadeel: vervuilde grond...

Geert for president!!!
(bouwjaar55.nl)

Bouwfraudeur | 18-02-07 | 10:43

Ik vind het toch wel verhelderend dat Wilders zijn schaapskleren uitdoet en een bruin hemd aan doet. Niks geen uitwassen van de islam meer maar rechtdoor zee. En GS gaat hopelijk eens nadenken of iemand die niet onderdoet voor de Winter nogwel een podium op deze site geboden moet worden. Ik zie de logica niet in dat mijn comments verwijdert worden als ik op een topic relevant naar stormfront link ik ge-edit wordt en deze raszuivere ******nazi kan blijven.

spooky | 18-02-07 | 10:43

die amerikanen moeten hebben het wel vaak over z'n haar zeg....

pieter bastard | 18-02-07 | 10:42

Niets is zo vervelend voor struisvogels, als een man met raar haar die opmerkzaam probeert te maken.
Op het marktplein en in het blok ermee

Jan Passant | 18-02-07 | 10:42

@Kloothommel
D'r zijn genoeg gristenen die het voor zichzelf kunnen opnemen. Het aantal gristenen is nog altijd vele malen groter dan de verschillende moslim groepen.

@Maaknieuitjoh!
"Hear,hear! Spijker op de kop!" over dat domme stukje onzin van fris4ever?

k3 | 18-02-07 | 10:40

@bwahaha:
Wilders is juist een antifascist: verzet zich tegen de Jodenhaat, homofobie, vouwenonderdrukking, geweldsverheelijking, gelijkschakeling en censuur van de islam. In de Tweede Wereldoorlog waren de Europese moslims ook 'fout'.

Dr. Faustus | 18-02-07 | 10:40

wilders heeft gelijk .
hier mag een dierenwinkel niet gaan vestigen in een winkelpand
omdat de supermarkt 20 meter verder zit ,ook dierenartikelen verkoopt

nu 1 jaar later zit er een islamitische winkel in die echt van alles wat verkoopt
over disciriminatie gesproken! en geen fucking woord fatsoenlijk nederlands
kan mij het ook schelen ,over 10 jaar is dit land toch totaal verkankerd
ok ik houd me bek al .

verloren hoop | 18-02-07 | 10:38

@fris4ever 18-02-07 @ 09:55
NL Criminaliteit van Islaam huize
Al die immigranten, legaal, illegaal importeren hun homeland cultuur en dat wordt verergert door de ontworteling uit de sociale omgeving van weleer in de anonimiteit van de steden.
In NL zowel als GB staan al 10-tallen jaren de grenzen wijd open en de instromers worden met van alles geholpen, vrije huisvesting, gratis inboedel, gratis uitkering, gratis medische zorg, gratis scholing, gratis kinderbijslag etc. Toch gingen ze zich gezamelijk in hun eigen cultuur zich terug trekken in de alloch ghettos met de rug naar de westerse samenleving. Feitelijk de samenleving waar ze zo gastvrij zijn onthaald als roofgebied gaan zien waar je met geweld, diefstal en bedrog kan doen en laten wat je wilt. Dit is vooral in NL in de hand gewerkt door extreem lage straffen, zeg maar straffeloosheid omdat de rechterlijke macht de buitenlandse culturen altijd als verzachtende omstandigheid aanmerkte.
Het vorige kabinet heeft vergeefs geprobeert wat eisen te stellen aan allochtonen, het is onbegonnen werk omdat de politiek correcte cultuur zich met een over het paard getild humanitair idealisme zich vergallopeert met de instelling dat alle mensen het goede willen en het dus vanzelf goed komt.
Nu zitten we met de brokken en hebben we ook nog een kabinet dat geheel abusievelijk de allochtonen weer miljarden gaat toeschikken in versoepeld immigratie en asielbeleid, in opknappen oude wijken (allochtonen sturen elke cent die ze over hebben naar het thuisland, investeren niets in hun wijken) en Gezinnen (Allochtonen zijn juist diegenen met de grote gezinnen).
Dit zal hun bevestigen in hun slachtoffer rol zodat we alleen maar meer ellende uit die hoek kunnen verwachten. De historische vergissing om niet westerse allochtonen liefdevol optenemen in de 70-tiger jaren hangt als een miljarden strop om de nek van NL economie.
De linkse partijen zijn al door de allochtonen gegijzeld omdat ze hun meerderheid in de 2ekamer te danken hebben aan de 10-15 zetels waar de allochs goed voor zijn.
Het beschaafde Nederland zo het ooit was is voorgoed verloren gegaan en de gemiddelde hardwerkende NL r moet een beveiligingssysteem aanschaffen om de criminele allochtone bendes buiten de deur te houden.

Zo is het en niet anders. misschien zou je een beknoptere versie kunnen schrijven zodat onze politiek correcte linkse medereaguurders ook de moeite nemen om dit te lezen. Zoveel letters schrikt blijkbaar af gezien het aantal reacties. Niemand kan hier toch omheen ?

Aars van kiersel | 18-02-07 | 10:38

ojédiaré 18-02-07 @ 10:32
Zo'n 90% van de bewoners van België en Nederland zijn autochtoon. En jeetje jij kunt enkele autochtone criminele bendes opnoemen. Nou nou, zèg!

Jan-Joris-Jaap-Joop | 18-02-07 | 10:37

@linksisooknietalles 18-02-07 @ 10:35

u kunt ook nog moslim worden met dubbele nationaliteit, dan krijgt u een nog grotere auto dan uw buurman in de bijstand.

Kloothommel | 18-02-07 | 10:37

@Dr. Faustus: toch typerend dat Joden (jij) en Israel-vrienden (wilders) de grootste bek hebben over Moslims. Ik snap toch niet waarom jullie soort zo graag WO-III naar hiertoe haalt...

bwahaha | 18-02-07 | 10:37

@Turrukje: Als de moslims geaccepteerd willen worden moeten ze eerst maar eens: 1) fatsoenlijk intregeren, dus weg die burka's, hoofdoeken en dergelijke zaken, en gewoon handje schudden. 2) ophouden met dreigen en zelf maar eens hun gastcultuur gaan accepteren, voordat zij zelf acceptatie verwachten. 3) toleranter worden als er eens een opmerking gemaakt wordt tegen de islam, en niet meteen met dynamiet gaan zwaaien.

Neko Koneko | 18-02-07 | 10:36

Lol@Kloothommel 18-02-07 @ 10:31, Op het www wel. IRL moet ik mezelf de kolere werken om mijn kinderen aan het kanen te houden en mijn auto te kunnen blijven rijden. Hoelang het nog lukt weet ik niet, maar als het niet meer gaat ga ik de bijstand in. Mijn buurman rijd daar een grotere auto van dan ik.

linksisooknietalles | 18-02-07 | 10:35

Wilders is in bepaalde opzichten op 1 lijn te zetten als Hitler. En dan heb ik het niet alleen over het hebben van 'raar haar'. Ook Hitler kwam democratisch aan zijn macht. En ging daarna lekker aan de regeltjes tornen. Hitler besloot wie er wel en wie er niet van wetten gebruik konden maken, wie er mochten blijven en uiteraard wie er in de politiek mocht komen/blijven.

Wilders was al een engerd. En nu hij zijn kansen schoon ziet om lekker zand in de politieke molens te gooien om daarna de regels naar zijn wens te buigen, is hij een gevaarlijke engers.

Wilders zit nu al politieke benoemingen te saboteren en de tweede kamer te DDOS'sen. (Hij heeft dit jaar al meer kamervragen gesteld dan de meeste-vragen-steller van vorig jaar gedurende dat hele jaar. Over mishandeling van een hond tot ik weet niet wat.)

bwahaha | 18-02-07 | 10:35

@frits4ever
Allochtone bendes? Zoals de Bende van Nijvel (grensstreek)?, bende van Holleder?, Klepper (rip)?, Mieremet (rip) Hells Angels/Nomads? Doel je ook op de allochtonen van Indische, Chinese, europese afkomst?
Demagogie, maar vooral ook infantiel gelul.
Natuurlijk is er een rotte laag die verwijderd moet worden en ja... er is heel veel mis. Die kaalkopjes-mentaliteit van jou gaat daar niet veel aan veranderen denk ik zo. Een groot gedeelte van het probleem zijn namelijk beukenoten zoals jij.

ojédiaré | 18-02-07 | 10:32

Turrukje 18-02-07 @ 10:21

daar hebben die moslims het toch echt zelf naar gemaakt. Wij hebben al eeuwe lang alle soorten mensen in huis gehad hier in holland, maar moslims maken er een zooitje van. Holland is geen islam land maar een westers land.

Moet je proberen een kerk neer te plempen in het oosten, krijg je gelijk de strop. Moslims hebben onze gast vrijheid uitgebuit. Ze zijn te ver gegaan

white powder | 18-02-07 | 10:32

De islam heeft ons Nederlanders alleen maar ellende gebracht. Waarom zouden we die haatreligie niet verbieden, net als het nationaal-socialisme?

Dr. Faustus | 18-02-07 | 10:32

Mensen zijn bang, Turrukje. En veel mensen kun je dergelijke angst niet verwijten. En het gaat steeds slechter inderdaad vooral als moslims in Nederland blijven dreigen. Wilders kan als autochtone Nederlander niet meer veilig over straat. Hoe komt dat? Weet nog van Van Gogh?

Jan-Joris-Jaap-Joop | 18-02-07 | 10:31

@linksisooknietalles 18-02-07 @ 10:28

u is een criminele autochtoon?

Kloothommel | 18-02-07 | 10:31

-edit doe eens wat slimmer uit de hoek komen -

Tenzing Norgay | 18-02-07 | 10:31

@Turrukje 18-02-07 @ 10:25

nee dat is geen dicriminatie, discrimineren kun je namelijk alleen op dingen waar mensen zelf niet voor gekozen hebben, moslim ben je niet vanaf geboorte, moslim is een keuze geen geboorte kenmerk.

leuk geprobeerd, volgende

Kloothommel | 18-02-07 | 10:29

Als ik niet word aangenomen bij de luchtmobiele brigade omdat ik te vet ben, is dat ook discriminatie. Maar wel terecht. Denk daar maar eens 5 minuten over na.

linksisooknietalles | 18-02-07 | 10:29

@Turrukje,
Mijn vriendengroep is grotendeels allochtoon, ik rijd een dikke Jaguar en verdien 450 K per jaar. Controleer het effe.
Van mijn weinige allochtone kennissen zijn er een aantal een beetje bang voor Wilders, maar ze snappen WEL dat ik het met hem eens ben. Maar dat zijn wel goed geïntegreerde mensen en zien de islam meer als leidraad dan als persoonlijk geloof.

linksisooknietalles | 18-02-07 | 10:28

@Turrukje 18-02-07 @ 10:24

en als de meerderheid van dit volk zich achter wilders schaart dan gaan we idd die kant op, dat noemen ze democratie, en als je dat niet bevalt heb je gewoon pech.

Het nieuwe kabinet vertegenwoordigt meer als de helft van het stemvee, daar ben ik ook niet gelukkig mee, maar ja shit happens

En nog wat 9 zetels = ongeveer ook 1 miljoen mensen hoor.

Kloothommel | 18-02-07 | 10:28

Moslims zijn in de Nederlandse samenleving nog maar slechts dertig jaar lang een factor van betekenis. Joden daarentegen wonen en werken al sinds de middeleeuwen in dit land. Het antisemitisme van de jaren dertig is heel veel meer te vergelijken met de houding van moslims tegenwoordig ten opzichte van joden dan de houding van Wilders tegenover een bevolkingsgroep die hier nog maar net is maar wel cellentekort heeft veroorzaakt.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 18-02-07 | 10:27

@linksisooknietalles
Nee, dat is discriminatie, als je dat niet ziet ben je blind.

Turrukje | 18-02-07 | 10:25

@ Turrukje 18-02-07 @ 10:19 Inderdaad, Wilders ook

Apollo | 18-02-07 | 10:24

@Kloothommel
Ok, hebben we die dooddoener ook weer gehad. Next.
In mijn peroonlijke leven bevalt Nederland mij wel hoor, ik heb een gemengde vriendengroep, overgrote deel Nederlanders, en ik doe een goede opleiding.
De kant waar dit land heen dreigt te gaan bevalt mijn alleen niet.

Turrukje | 18-02-07 | 10:24

@Turrukje 18-02-07 @ 10:21 Dat is realiteits-zin. Maar dat is aan jou niet besteed, merk ik wel.

linksisooknietalles | 18-02-07 | 10:24

@Jan-Joris-Jaap
Wat is dit dan?
''We willen genoeg. De grenzen dicht, geen islamieten meer Nederland in, veel moslims Nederland uit, denaturalisatie van islamitische criminelen.''
Hij pikt een groep uit, en ontneemt deze groep bepaalde rechten.
Waarom mogen andere criminelen wel blijven?? Pure discriminatie.

Turrukje | 18-02-07 | 10:21

@doskabouter 18-02-07 @ 10:15,

En zo kun je er nog een rijtje argumenten achteraan plakken.
't Is net als bij mijn kinderen: Als je niet luistert, kun je een schop onder je kont krijgen. Aanpassen. anders zoek je maar een andere vader en moeder.

linksisooknietalles | 18-02-07 | 10:21

@Turrukje 18-02-07 @ 10:17

als je het hier niet bevalt mag je ook gewoon weg gaan hoor.

Niemand verplicht je om in een land te blijven waar een grote (en sterk groeiende) groep mensen geen boodschap meer hebben aan moslims.

Kloothommel | 18-02-07 | 10:21

@Apollo
Nee, Wilders valt ieder keer terug in zijn slachtoferrol.

Turrukje | 18-02-07 | 10:19

@bwahaha:
Nee, niet omdat ik me zielig voel maar omdat moslims oververtegenwoordigd zijn in de misdaad.

Dr. Faustus | 18-02-07 | 10:19

Mooi is dat, als er iemand in het openbaar roept dat er geen gristenhonden in het kabinet horen te zitten dan hoor je niemand van de linkse kerk protesteren, maar o wee als iemand roept dat er geen moslim in mag, dan staat de linkse kerk op de barricades en gooit zelfs de kamervoorzitter haar linkse gedachtengoed in de strijd.

Kloothommel | 18-02-07 | 10:19

*dit is pure discriminatie a la de jare*
Stupide gelul! Godwin in het kwadraat.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 18-02-07 | 10:18

@doskabouter
Ja kabouter geloof alles alles maar wat je wordt voorgekauwd door Wilders en internet site's/

Turrukje | 18-02-07 | 10:18

In de woede heb ik allemaal typo's gemaakt.
Jan Maat en Pim Fortuyn zijn hier niks bij, dit is pure discriminatie a la de jaren 30-40 (niks Godwin, feit) bedoelde ik.

Verder PVV?
Dat is de korte naam. De volledige naam is PvdVBVMWWHNMEZVM

Partij voor de Vrijheid Behalve Voor Mensen Waar Wij Het Niet Mee Eens Zijn Vooral Moslims

Turrukje | 18-02-07 | 10:17

@ bwehehe 18-02-07 @ 10:12 Slachtofferrol?

Apollo | 18-02-07 | 10:17

@bwahhahahahahahahahahahahhhhhhaa

Moslims accepteren onze grondwet niet, Moslims verafschuwen onze wetboeken. Moslims willen alleen maar respecteren wat er in de Koran staat. Toch?

doskabouter | 18-02-07 | 10:15

Discriminatie mag nu in het openbaar he tegenwoordig. Reactis als "tering moslims het land uitzetten" worden niet meer weggejorist. Als Wilders wint zijn we binnen no time een Balkanland, er wonen immers 1 miljoen moslims hier en Wilders discrimineert deze, openlijk, zonder zich ervoor te schamen.
Waar zijn de tijden dat Wilders riep "ik heb niks tegen de Islam, maar tegen de uitwassen van de Islam". Jan Maar en Pim Fortuyn zijn hier niks mee, dat is pure discriminatie a la de jaren 30-40. (niks Godwin, feit)

Turrukje | 18-02-07 | 10:15

Het lijkt volslagen duidelijk dat links Nederland wanhopig poogt om Wilders bij volgende verkiezingen aan dertig kamerzetels te helpen. En oh, oh, oh, wat zullen ze dan weer verontwaardigd miepen en geschokt zijn vanwege al die domme, slechte blanke mensen.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 18-02-07 | 10:14

@Dr. Faustus: Omdat jij je als "Jood" zo zielig voelt?! Vervang eens Islam met Jodendom en je krijgt een draai om je oren van je moeder.

bwahaha | 18-02-07 | 10:14

@bwahahaaaaaaa: Zou dat soms komen doordat bepaalde groepen de grondwet niet erkennen?

BitchSuperSoaker | 18-02-07 | 10:14

[Na beoordeling zijn wij van mening dat de uiting "We willen genoeg. De grenzen dicht, geen islamieten meer Nederland in, veel moslims Nederland uit, denaturalisatie van islamitische criminelen." strafbaar is. De heer Wilders laat immers middels deze uiting zien dat hij de moslims als groep als inferieur beschouwt en deze minderheidsgroep uit Nederland verwijderd wil krijgen.]
Wat een poephoofden zijn dat zeg, hij zegt niks over inferieuriteit van de moslims, hij wil ze gewoon weghebben, dat is alles. En terecht. Begin er steeds meer spijt van te krijgen dat ik niet op Wilders gestemd heb.

Neko Koneko | 18-02-07 | 10:12

Wilders:
Vrijheid van meningsuiting is er voor iedereen. Behalve als je moslim bent. Dan moeten er extra regeltjes gelden en moet je het land uit als je iemand kanker toewenst.
Iedereen mag de politiek in. Behalve als je moslim bent. Want als je als moslim bijna het kabinet in komt gaat Wilders op de valreep dat proberen te voorkomen. (En daarvoor maakt het niet uit dat ie tegen de grondwet ingaat en pakt ie makkelijk een excuus dat al tientallen jaren bekend is. -paspoorten-)
Gelijkheid is er voor iedereen. Behalve als je moslim bent. Want als moslim dien je Nederland niet in te komen, en als je er al in ziet moeten er andere maatstaven worden gebruikt voor je. En moet je uiteraard anders gestraft worden.
De grondwet is er voor iederen. Je weet wel, behalve als je moslim bent.......

bwahaha | 18-02-07 | 10:12

Wilders heeft gelijk: weg met de islam!

Dr. Faustus | 18-02-07 | 10:12

Het is zeker weer subsidieuitdeeltijd dan moet je natuurlijk wel net doen of je drukt bent

doskabouter | 18-02-07 | 10:11

Ja hoor, wat is die Wilders opeens zielig. Ik moet bijna huilen.

Turrukje | 18-02-07 | 10:11

fris4ever 18-02-07 @ 09:55
Hear,hear!
Spijker op de kop!

Maaknieuitjoh! | 18-02-07 | 10:11

Whatever that is he's sporting on his dome looks like it's ready to attack. Well... on second thought, maybe he should leave it alone. ;)

LOL
Idd jammer dat Geert niet seireus genomen wordt, en alle centralisten en linkse balletjes het niet durven te zeggen.

CipherNL | 18-02-07 | 10:10

Nee he niet weer die onzin ,Ik dacht dat we dat gehad hadden dat mensen politiek correcdt moesten lullen!
Ik begin inderdaad te geloven dat democratie hier ver te zoeken is!
Verkiezingen graag heren opnieuw ,ik zit niet te wachten op een sfeertje dat iedereen zijn bek weer moet houden.

van de kraats | 18-02-07 | 10:10

Het MDI moet dan ook eens een klacht gaan indienen inzake radicale imams

Apollo | 18-02-07 | 10:09

hij is populair in de USA, mischien moet hij daar gaan wonen en word hij daar de nieuwe zwarzenneggert

Redneck | 18-02-07 | 10:08

Ach MDI, lik me ster..!

Wilders is iemand die tenmiste zegt waar het op staat en niet bang is voor de zandhazen.

Laat ze maar eens met goede tegen argumenten komen IPV aangiften. Iedereen zit te zeiken op Wilders.nl maar niemand bewijst hem het tegendeel. Tot nu toe heeftie meer gezeurd over zaken in de kamer dan alle brave borsten bij elkaar gedaan hebben afgelopen jaar.

Ik staat voor 400% achter Wilders.nl

Rubberen Robby | 18-02-07 | 10:08

omfg kan t nou es één keer niet over Wilders gaan ben t echt kostbeu om t elke keer over die irrelevante nep-Napoleon te moeten hebben. kudt dat ie bedreigt wordt daar nie van maar dat wil nog niet zeggen dat wat ie uitkraamt ook maar enigszins de moeite van t bespreken waard zou zijn.

uit de bundel boeie

holle
vaten
klinken

het
hardst

PS dat MDI ook stante pede opdoeken stelletje belastinggeldverdampers. dat dan weer wel.

dekeurslager | 18-02-07 | 10:06

Kaal is toch weer in, tenminste dat wil zeggen, Britney Spears is toch ook kaal?
Verder denk ik niet dat Wilders echt wakker kan liggen van een dergelijke aangifte tegen hem.

Herman Flipsen | 18-02-07 | 10:05

Wie haat het MDI nu niet?!
Maar de citaten die ze aanhalen liegen er weer niet om. Vervang Islamieten maar met een ander geloof en je ziet gewoon dat het niet kan. Janmaat is om minder weggezet. (En terecht.)

bwahaha | 18-02-07 | 10:01

Ik dacht dat je 'vrijheid van meningsuiting' had in Nederland.. Blijkbaar niet.. Het is toch al van de gekken dat Wilders onder constante beveiliging staat in zijn eigen land.. Tering molsims gewoon het land uit zetten ze zorgen alleen maar zoor zooi

'DieLeipeMocro' | 18-02-07 | 10:01

wat ik nou zo raar vind (zie ook www.watiknouzoraarvind.nl) is dat niet de hele 2e kamer op zijn (spreekwoordelijke) achterste poten gaat staan als de kamervoorzitter zich inhoudelijk met de discussie gaat bemoeien... Vreemd, zeer vreemd...

ennu? | 18-02-07 | 09:57

NL Criminaliteit van Islaam huize
Al die immigranten, legaal, illegaal importeren hun homeland cultuur en dat wordt verergert door de ontworteling uit de sociale omgeving van weleer in de anonimiteit van de steden.
In NL zowel als GB staan al 10-tallen jaren de grenzen wijd open en de instromers worden met van alles geholpen, vrije huisvesting, gratis inboedel, gratis uitkering, gratis medische zorg, gratis scholing, gratis kinderbijslag etc. Toch gingen ze zich gezamelijk in hun eigen cultuur zich terug trekken in de alloch ghettos met de rug naar de westerse samenleving. Feitelijk de samenleving waar ze zo gastvrij zijn onthaald als roofgebied gaan zien waar je met geweld, diefstal en bedrog kan doen en laten wat je wilt. Dit is vooral in NL in de hand gewerkt door extreem lage straffen, zeg maar straffeloosheid omdat de rechterlijke macht de buitenlandse culturen altijd als verzachtende omstandigheid aanmerkte.
Het vorige kabinet heeft vergeefs geprobeert wat eisen te stellen aan allochtonen, het is onbegonnen werk omdat de politiek correcte cultuur zich met een over het paard getild humanitair idealisme zich vergallopeert met de instelling dat alle mensen het goede willen en het dus vanzelf goed komt.
Nu zitten we met de brokken en hebben we ook nog een kabinet dat geheel abusievelijk de allochtonen weer miljarden gaat toeschikken in versoepeld immigratie en asielbeleid, in opknappen oude wijken (allochtonen sturen elke cent die ze over hebben naar het thuisland, investeren niets in hun wijken) en Gezinnen (Allochtonen zijn juist diegenen met de grote gezinnen).
Dit zal hun bevestigen in hun slachtoffer rol zodat we alleen maar meer ellende uit die hoek kunnen verwachten. De historische vergissing om niet westerse allochtonen liefdevol optenemen in de 70-tiger jaren hangt als een miljarden strop om de nek van NL economie.
De linkse partijen zijn al door de allochtonen gegijzeld omdat ze hun meerderheid in de 2ekamer te danken hebben aan de 10-15 zetels waar de allochs goed voor zijn.
Het beschaafde Nederland zo het ooit was is voorgoed verloren gegaan en de gemiddelde hardwerkende NL r moet een beveiligingssysteem aanschaffen om de criminele allochtone bendes buiten de deur te houden.

fris4ever | 18-02-07 | 09:55

Wlders heeft vaak zo angstaanjagend gelijk.

ennu? | 18-02-07 | 09:54

liever 100 Wildersin de kamer dan de lucht van 1 socialist

Kloothommel | 18-02-07 | 09:54

Laat die man toch, hij heeft zoveel stemmen gekregen dan kan je toch niet achterover gaan leunen?

Babemagnet | 18-02-07 | 09:51

Ik zeg altijd maar zo... Beter 1 wilders in de lucht, dan 10 halsema´s in de hand...

ennu? | 18-02-07 | 09:48

Aaarrgh.. Wilde dus net mn bed weer ingaan.
Nog maar n bakkie pakken dus.

Boze Buur | 18-02-07 | 09:47

Wielders ies niet halal...

Den Heaupeleauze | 18-02-07 | 09:47

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken
Online Casino | Online Casino | Paynplay Casinos | Online casino expert | Online Casino
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com