Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

LINKS: "Wilders mag NOOITNIET minister-president worden. Ook niet als-ie de allergrootste is"

sitestat
Ze proberen van alles bij de NPO en de overige linksmedia. Van mafklapmoslims tot NVU-rechterhandwapperaars in talkshows. Van Steenbergen als Nationale Ramp, en van truien-vrouwtjes en fikkende GroenLinks-Volvo's. Maar Wilders houdt koers naar idioot hoge peilings. Het is zelfs zo erg dat afgelopen weekend het hele concept 'peiling' onder vuur kwam te liggen in de Bode voor Nationale Geertbestrijding. Het officieelorgaan van de zieltogende 9-zetelpartij opende de aanval op peilingen in het algemeen en Maurice de Hoax in het bijzonder. Te grappig weer. Of het nu schaatsen is, of Formule1 of wielrennen. Verliezers zien graag de spelregels veranderd. We worden kapot gepeild, luidde het artikel in het PvdA-blaadje. (Dat in een Volkskrant-peiling 98% van diezelfde Volkskrant-lezers het liefst de grenzen dicht wil, werd wijselijk in het artikel maar niet vermeld.) Ronduit tragisch was ook dit. Hooligan Arnon Grunberg schreeuwde op de voorpagina van de GoedVolk-bode, met gezwollen aderen Democratie? Daar moet een piemel in! Enfin, stuiptrekkings & doodsgereutel. En nu zegt Greet vandaag ook nog dat hij graag MP van Wilders I wil worden. Geen idee wie er allemaal in Vak K moeten gaan zitten. Maar dat maakt ook niet uit. Zelfs als Wilders iedereen en z'n moeder naar de barrebiesjes decimeert, mag hij NIET regeren, van de anti-democraten op links. Alstublieft, de bewuste quote in een streamable. Opdat wij niet vergeten...

Reaguursels

Inloggen

Democratie, volksvertegenwoordigers, laat mij niet lachen. We worden als vanouds van alle kanten gemanipuleerd en het politieke elite karretje blijft als vanouds lekker rijden, ook in de toekomst.

Shabath | 29-10-15 | 01:25

Iedereen die hem nu demoniseert staat straks in de rij om met hem te regeren. Een man die zegt wat het volk denkt en niet de hypocriete pluchegeile rakkers die na elke verkiezing collectief de kluit bedriegt. Ik heb liever iemand die met de rug recht wegloopt dan de rest die draait, liegt en bedriegt. Nu al zitten ze hem te papegaaien en straks mag hij uitkiezen met wie hij gaat regeren. Lachen toch!

robstijlloos | 28-10-15 | 16:54

De inteligente mensen die denken dat met steun aan dit idiote rariteitenkabinet het land kunnen besturen met nalatige zorg aan de burger kunnen dit zeer domme idee beter vergeten en eens gaan bedenken dat met de ineenstorting van onze maatschappij ook zij zwaar getroffen zullen worden, want wees maar zeker dat dan ook de hele financiële markt zal instorten waar uw netjes belegde tonnen zullen verdampen als sneeuw voor de zon.

guardiacivil | 28-10-15 | 14:35

De PvdA lijkt steeds meer op het Nationaal Socialisme van Duitsland in de jaren ,40.

blauwe zander | 28-10-15 | 14:34

"Mafklapmoslims, NVU-rechterhandwapperaars, truien-vrouwtjes en fikkende GroenLinks-Volvo's" -Pritt Stift 2015

eRenKa | 28-10-15 | 14:20

Van de gedoogsteun van de PVV kan ik me alleen nog maar '114, red een dier' herinneren. Van die Volkskrant-peiling geloof ik niks. Uitslagen zijn nooit zo extreem. Daar heeft iemand een fout gemaakt.

Klaasje Klaassen5789 | 28-10-15 | 14:17

Ik ben zorg-afhankelijk en omdat te regelen heb ik een PGB- budget. Van dit PGB kan ik niks anders kopen, ik moet het verantwoorden, wat ik begrijp.
Maar omdat er gefraudeerd is (o.a. door Bulgaren, buitenlanders) heeft dit laffe kabinet het veranderd.
Zo veranderd dat ik het niet meer zelf kan / mag beheren.
Zo veranderd dat niemand meer weet hoe of door wie de betalingen moet doen. Gevolg: mijn zorg is in 2015 niet betaald.
Wekelijks zit ik bij het ziekenfonds, maar een oplossing komt er niet. En dus hoe lang ik nog zorg heb?
Misschien is dat de bedoeling.
Zonder hulp ga ik dood!
Als ik dood ga, zal dat gezien worden als een bezuiniging. Mijn plaats kan dan gegeven worden aan een asielzoeker die zo als het lijkt veel meer waarden hebben dat een gehandicapte zorgafhankelijke Nederlander.

Dat de koning nu zijn bezorgdheid uitspreek over de verharding naar de asielzoeker toe, is een mes in de rug van mij.
Ik heb een arbeidsongeschikt en heb dus een beperkt inkomen.
Het PGB wat ik uitsluitend mag gebruiken voor mijn zorg en dat wordt 2 keer per jaar gecontroleerd, werd tot 2015 op mijn rekening gestort.
Het PGB wat dus geen inkomen of bezitting is.
Nu heb ik een belastingaanslag ontvangen van 3534,00.
Ik heb een arbeidsongeschikt en heb dus een beperkt inkomen, zonder huursubsidie kan ik niet. De 3534,00 wordt volgend jaar verrekend met mijn huursubsidie.
Als ik op straat moet leven moet ook mijn hulp de straat op.

De linkse media media heeft het nooit hierover.
Mensen als ik zullen in deze tijd gezien worden als "untermenschen". Omdat ze graag Geert Wilders vergelijken met Hitler. Voordat de joden werden opgepakt, werden gehandicapten opgepakt en opgesloten en daar was vrede mij.
De voorloper van de VARA verdedigde deze vorm van fascisme!
De geschiedenis is zich aan het herhalen. De verschillen is dat er nu geen militaire bezettingsmacht binnen komt en dat het geen Europeanen zijn.
Overeenkomsten zijn; dat het te kosten gaan van de zwakste groep Nederlanders en dat de VARA dit verzwijgen.

Dat zelfs de koning hieraan mee doet; het op verzoek van de politiek heeft over "verharding jegens asielzoeker" en zwijgt over de problemen in de zorg. Die al heel lang spelen, maar eerst ging / moest de aandacht naar de Grieken en nu zijn daar (gelukkig voor de politici en de koning) de vluchtelingen!
VVD-fractievoorzitter Halbe Zijlstra heeft een kogelbrief ontvangen.
Zouden ze bij de VVD al bezig zijn met het nieuwe bestemmingsplan voor de Gas velden in Groningen. Als die niet meer rendabel zijn, gehandicapten, mensen die zorg nodig hebben naar toe te deporteren ?!

jroam | 28-10-15 | 14:06

wilders kan alleen premier zijn voor de maximaal 20-25% die sympahtiek tegenover zn gelul staat. hij zal nooit een premier voor het landsbelang zijn. het landsbelang ligt hem niet zo.

aight.. | 28-10-15 | 13:17

Zo zie je maar dat fascisme springlevend is en dat stinkend fascistisch links in iedere porie van de samenleving zit genesteld, van COA linksmensen tot StaatsTV propagandisten. Democratie is nep. Ik zei het al voordat Wilders het begon te roeptoeteren tijdens het APB, democratie gaat over het procentje meer/minder belastingverhoging, de duizend Euro van Rutte, het eigen risico op de zorg. Democratie houdt op met bestaan wanneer het volk inspraak wil op systeembeslissingen, wetten die het systeem aangaan, verdragen die ze tekenen en de soevereiniteitsoverdracht aan Brussel. Democratie is een deken voor de ogen van het slapende volgzame volk opdat ze niet beseffen dat er over hun rug een totaal ander spel gespeelt wordt waar zij ondergeschikt aan zijn gemaakt.

XaleX_2 | 28-10-15 | 13:12

Hey, Pritt herinner je Wilders reactie nog direct na de laatste verkiezing uitslag?

Yummy | 28-10-15 | 12:33

"Nooit niet...." altijd dus.

Die FAZ | 28-10-15 | 12:31

Wat links vindt moeten ze maar naar de politie brengen.
G,I. Jane | 27-10-15 | 19:28
-------------------------------------------------------
Tegenwoordig naar de gemeente.

schorpioen58 | 28-10-15 | 12:23

uit de speech van de koning

In Nederland luistert het bestuur naar de burgers, en bouwt verder op initiatieven die in de maatschappij worden genomen. We noemen dat wel een participatiemaatschappij

Wat een leugen, niet door de Koning, want dit wordt hem voorgekauwd, wel door RUTTE en ZIJLSTRA en CO

TheNox | 28-10-15 | 11:43

Ik zou graag een partij zien die ECHT politiek/bestuur en religie gaat scheiden.

Dus dan werkelijk niet 1 cent naar omroepen,politieke partijen, verenigingen, stichtingen, clubs, lobbys, genootschappen, maatschappijen etc etc die religeuze waarden aanhangen.
En dus ook geen openlijke religueze uiting in bestuurlijke ruimtes en functies. Sterker nog, een verbod op religeuze politieke parijen.
Daarnaast geen enkele bestuurlijke functie voor dubbele paspoorters. Je kiest maar welk land je wilt vertegenwoordigen. Ditzelfde geld voor stemrecht. Dubbel paspoort = niet stemmen in Nederland.
Positieve discrimatie ook direct verbieden. Gewoon de beste kandidaat voor de baan.
Ook een verbod op bijbaantjes (betaald of vrijwillig) voor 1ste en 2de kamerleden. Het is gvd van de gekke dat eerste kamerleden stikken van de bijbaantjes en dus lobbyen voor de belangen van anderen ipv het land objectief te vertegenwoordigen.
2017 word een breekpunt voor mij. Ik ben dan 40 en heb me dan al 30 jaar druk gemaakt om nationale en internationale politiek/ staat van de wereld
Mocht er geen redelijke verbetering komen dan hou ik het voor gezien en sluit ik mij 100% van alles dat naar politiek neigt. Dus ook alle websites en journaals. helemaal niks meer. Ga ik gewoon lekker sociaal bezig zijn ipv druk maken om dingen waar ik geen enkele invloed op heb behalve 1 keer in de 4 jaar een stem uitbrengen. Een stem die net zoveel waard is als die van de president maar ook van een downie, zwervende heroine junk of kinderhuwelijkende alloctoon die twee woorden Nederlands spreekt. Ook al zo'n onrechtvaardige systeem.

Neil_ Skywalker | 28-10-15 | 11:28

Wat is er eigenlijk mis met een strijd tegen precies dit linkse fascisme?

lekker wijf | 28-10-15 | 11:22

Waarom zou Wilders trouwens moeten regeren als hij 35 zetels haalt? De PvdA regeerde ook niet in 2010 met 31 zetels.
Wilders is ook behoorlijk selectief op Twitter over de peilingen van o.a. Maurice de hond. Zoals met de minder minder uitspraken toen 42% het met hem eens was. Dan zegt hij niet 'de meerderheid is het oneens met mij" maar "miljoenen Nederlanders zijn het eens met mij" de feiten is zijn nadeel zijn: een meerderheid wil niet uit de euro en minstens 2/3 gaat nooit op zijn partij stemmen. Dus welk democratisch recht heeft hij op regeringsdeelname?

Rest In Privacy | 28-10-15 | 11:13

als geen partij een partij wordt... ik doe mee en als we winnen wil ik premier worden... dus bij deze stel ik me kandidaat.
het 1ste wat we gaan doen is de grenzen dicht.
2e is een wet invoeren dat indien ministers de boel verklooien, dus miljarden belastinggeld weg gooien ze strafbaar zijn...
3e wijziging, geen wachtgeld meer voor ministers die stoppen
4e t-m 1000ste wet worden ook aangepast... jee... wordt nog druk..
en ik ga niet beloven dat we allemaal 1000,00 krijgen... wel dat er geen ene cent meer naar griekenland gaat... hoe hoog de EU ook gaat springen...

TerrorSam | 28-10-15 | 11:13

Mocht Wilders er ooit in slagen om een absolute meerderheid van het Nederlandse volk achter zich te krijgen en daarmee een gooi naar het premierschap te kunnen doen, dan vrees ik dat het met hem op dezelfde manier zal aflopen als met Fortuyn. Er lopen hier genoeg gekken rond van het kaliber Volkert van der Graaf.

oliebolletje123 | 28-10-15 | 10:27

De zwakstroombrigade van Wutmenschen verzamelt zich. Ze hebben geen feiten nodig alleen een gemeenschappelijke 'vijand'. Die gemene Lügenpresse, toch.

hatfylld | 28-10-15 | 09:34

Greet 4 Presidente ! ! !

alusion | 28-10-15 | 09:20

Zoals Pim hier niet thuishoorde zeker?
EatSleepSlaveRepeat | 27-10-15 | 20:09
Europese Democratie. Gotta love it.
Balaverde | 27-10-15 | 20:17
Ik hoor hier Joop den Uyl zich in zijn gaf omdraaien.
Piet Karbiet | 27-10-15 | 20:19
Verklaart u allen nader. Nederland is een democratie, en daar heeft een meerderheid van de bevolking het voor het zeggen. Dat de meerderheid van de bevolking wellicht niet uw politieke mening deelt, en dat daardoor de politieke partij van uw voorkeur (ook al is het de grootste) wellicht na pogingen niet tot een werkzaam kabinet/werkzame coalitie komt, dat is dan betreurenswaardig. Maar als morgen opeens de SGP, of (gruwel nee) een islamitische partij 37 zetels zou krijgen, zou u er dan ook zo problemen mee hebben wanneer het hen niet lukt een meerderheidskabinet te vormen? Nee, menigeen van u zou dan een vreugdedansje doen. Het gaat om draagvlak. Momenteel heeft de PVV te weinig draagvlak onder de (rest van de) Nederlandse bevolking om van invloed te zijn. Zodra wij de democratie in ons land afschaffen, wordt het pas echt anarchie. Met alle mogelijke gevolgen van dien.

Tubantia83 | 28-10-15 | 08:55

Ach Wilders mag best regeren, maar dan heeft hij 76 zetels nodig, als hij minder dan dat heeft zal hij een coalitie moeten vormen, en daar zit nu net de kneep, het willen is natuurlijk een issue, maar niet kunnen is ook een belangrijk argument. De man heeft zo'n beetje iedereen geschoffeerd in de kamer en dan verwacht hij ook nog enige toenadering al het om coalitievorming gaat.

Get Real

TheStef | 28-10-15 | 08:46

@ Pieleke
Volgens mij begrijp je er weinig van. Wilders wordt geen president maar premier. Verder is het cruciale verschil met de LPF dat Wilders (nog) leeft, en Fortuyn werd vermoord voor de verkiezingen van 2002. Ik denk dat Wilders (met Bosma op de achtergrond) voldoende leiderschap en politieke ervaring heeft om een sterk ministersteam samen te stellen.
Het vinden van de juiste +/- fractieleden zal iets lastiger zijn. Daar maak ik me ook wel zorgen over. Wilders zou er goed aan doen een zeer zorgvuldige selectie te doen voor minstens 40 kandidaten. Verder zou hij m.i. voor de ministersposten vooral ook buiten de PVV moeten kijken naar de meest vakbekwame personen.

R van Perzie | 28-10-15 | 08:39

de boodschap aan de kiezers vanuit het VVD=PvdA=CDA=D66=GL=CU regime is dat het geen nut heeft om op Wilders te stemmen omdat hij toch niet in de regering komt en dat men wel op de regime-partijen moet stemmen

wlodek | 28-10-15 | 08:34

Links- GroenLinks fanatiekelingen schelden iedereen die hun idiote filosofie niet volgt uit voor nazi, fascist etc.. Maar zijn zijn de enige echte achterlijke nazis in dit discour.
Goed dat ze als maar minder geloofwaardig zijn voor de kiezer!

Ibn rushd | 28-10-15 | 08:33

overduidelijk, de democratie zoals deze in NL vormgegeven is, werkt niet.
Ook al haalt de PVV 74 zetels, en de rest van de partijen niet meer dan 10 het stuk, zal nog steeds er geen PVV regering mogen komen.
Een ook al haalt de PVV er 76, dan zal de eerste kamer uit nijd overal nee op stemmen.
Hooguit dat de PVV wat meer invloed heeft op het normaliseren van de berichten in de media, als heb ik geen idee hoe ze dat moeten gaan doen.
Maar als dat lukt, kan het volk een keer naar waarheid worden voorgelicht ipv voorgelogen.

Hmmm, is voorgelogen het voltooid deelwoord van voorgelicht?

Nuchternederland | 28-10-15 | 08:32

Wilders as president. Ik moet er niet aan denken. Krijgen we die LPF tafarelen weer terug. En uiteraard een hoop teleurgestelde stemmers.

Pieleke | 28-10-15 | 08:29

Als de PVV de grootste partij wordt, met +40 zetels, dan mag Wilders formateur worden. VVD, CDA, VNL en wellicht nog anderen zullen zeker bereid zijn om in de formatiebesprekingen deel te nemen. Desnoods maken ze Haakmat Buma en Halve Zijlstra vice-premiers. Rutte wordt tegen die tijd weggepromoveerd naar Brussel e.o.
Ik zou Wilders adviseren om in elk geval Afshin Ellian te polsen als potentieel minister voor V&J.

R van Perzie | 28-10-15 | 08:27

Guido | 28-10-15 | 08:07
Dat is geen probleem, met een ruime meerderheid pas je gewoon de grondwet aan en schaf je al die eikels van de 4e macht gewoon af.

KarelMarks | 28-10-15 | 08:25

-weggejorist-

heilig varken | 28-10-15 | 08:17

@Jeroen10.000 | 27-10-15 | 19:46
Helaas niet... Wilders I zal in de regeerperiode geen wet bekrachtigd krijgen door Eerste kamer, Raad van State, adviescolleges, ambtenaren, D66-rechters enzovoort. De hele stroperige machine zal vol zand worden gestort.

Guido | 28-10-15 | 08:07

Het zelfverkozen slachtofferschap viert hier weer hoogtij. Huiliehuile. Wat zijn we met z'n allen zielig.

Iedereen die tegen Geert is is Linksch (is gelul), iedereen die Wilders niet als premier wil is dol op de Sharia (nog grotere quatsch).

Donkersloot | 28-10-15 | 08:06

Heel de EU geïslamiseerd boeit niet! Als onze politici hun bankrekening maar kunnen vullen.

MP Geert = NL uit de EU. Zeg maar Dág tegen je belastingvrije zakkenvul=baantje als Europarlementariër!

Dus zijn ze allemaal tegen Geert.

Vogelbeest | 28-10-15 | 07:27

In een Mp zie ik een leider die daadkrachtig is en in staat te verbinden.
De eerste kwalificatie bezit Wilders zonder meer. De tweede in mijn ogen niet.
Hij zoekt strijd ipv verbinding en oplossingen. Ik snap wel dat men geen zin heeft coalities te smeden om hem aan een regering te brengen. De emotionele gunfactor is weg. Net zoals ik dat bij Arnon Grünberg en Anja Meulenbelt zie. Ook al is aangetoond dat moslims Joden, vrouwen en homo's uitsluiten en bedreigen blijf ik mijn vijandsbeeld koesteren en in stand houden. Dat kan slechts veranderen doordat Wilders een andere verzoenende toon aanslaat op sociaal emotioneel vlak. Dat zie ik hem niet zo snel doen.
Dus, eigen schuld dikke bult.

ristretto | 28-10-15 | 07:13

@echtezwartjoekel | 27-10-15 | 23:13
"Gelukkig ben ik een Arische burger en zal ik geen deel uitmaken van de uitroeiing van de tsunamigolf welke zal plaatsvinden met de blonde vriend aan het roer."

Een tsunami is een speciale golf met kenmerkende eigenschappen waarvan de energie-inhoud op een kust wordt gedeponeerd. Soms is de bovenzijde door schuimvorming wit, is dat waar blonde (top) aan refereert? Begrijp ik het verder goed dat de Arische burger gelukkig aan het roeien is en Uw vriend het roer hanteert om een tragisch einde te vermijden?

U moet toch echt eens wat meer Uw best doen voordat U hier Uw schrijfsel plempt. De relatie met de "democratie" of "daar moet een piemel in" ontgaat mij namelijk nog steeds.

Bezorgde_Burger | 28-10-15 | 06:16

Ik begrijp eerlijk gezefd al die commentaren niet die beweren dat niemand met Wilders wil regeren. Of is dat linkse trollerigheid?

Voor het pluche laten ze hun moeder in de pis liggen, dan is met Wilders regeren een eitje. In Rutte I riep iedereen dat er geen gedoogregering zou komen en toch kwam het er. VVD sluit sowieso aan, D66 gooit desnoods Pechtold eruit als ze weer in vak K mogen., ze hebben er al eens hun kroonjuwelen voor ingeleverd, vertrapt, niets meer van over. Ook het CDA zal weer graag aansluiten (wij moeten onze verantwoordelijkheid nemen, ughe ughe) SGP doet mee voor een vrije zondag en ook de CU wil meebidden. Zelfs bij SP zie ik nog een mogelijkheid. Als de kaarten geschud zijn lokt het pluche.

Pvd9 en klaverpartij niet, nou , jammer dan.

bergsbeklimmer | 28-10-15 | 06:11

@kuvikoi | 27-10-15 | 23:10
"De PVV is een partij waarin 1 man alle macht heeft. Niet erg democratisch... "

Zonder goede haan functioneren de kippen niet. In het dierenrijk waar groepsstructuur voor samenhang en overleving een rol speelt is er een hiërarchische machtsverdeling met een alfadier of koppel aan de top. Functioneren de leiders niet vallen ze in de hiërarchie naar beneden, worden dus afgezet en vaak verdreven.

De menselijke sociale organisatie is niet anders, er zijn leiders en volgers. Volgers moeten tevreden zijn anders is de leider zijn macht kwijt. De macht van Wilders in de PVV bestaat omdat zijn fractie hem die macht uit vrije wil toekent. Het individu dat de vrede en samenhang van de groep verstoort kan nergens op bijval rekenen en zal zijn heil elders moeten zoeken. Gutmenschen vinden dat vaak hard, oneerlijk en gemeen maar zo is nu eenmaal het reële aardse leven.

De PvdA kent een speciale vorm van leidermoord: iets met dolken en ruggen.

Bezorgde_Burger | 28-10-15 | 05:32

@swagmachine | 27-10-15 | 23:07
"Echte democratie kent de linkse kerk niet dat wordt in het onderste filmpje wel duidelijk "

In de uitgangspunten van zowel de marxistische als de islamitische ideologie ligt besloten dat een oorspronkelijk vrije maatschappij evolueert naar een dictatuur. De vrijheid van het individu is niet te verenigen met de belangen van het ideologische collectief.

Bezorgde_Burger | 28-10-15 | 04:53

@Vrije Nator | 27-10-15 | 22:55
HELEMAAL EENS!!

democratie hebben we niet meer sinds de EU, alleen nog afbraak...
VVD stemmers zijn "ik" denkers, niets meer en niets minder, blind voor alles wat met sociaal te maken heeft.
Noem ze tegenwoordig maar de "Zwarte Piet" van het volk.

Broed Kip | 28-10-15 | 04:43

@VerenigingVanDieven | 27-10-15 | 22:57
"Laten we ons focussen op de acute problemen, en later over de ideologie strijden."

Precies! Prioriteiten stellen en keuzes maken leer je in de marxistische hel niet. Daar is alles naar het laagste punt gezonken en waardeloos. Prioriteiten en keuzes zijn dan geen issue, de ene Lada is daar net zo waardeloos als de ander.

Bezorgde_Burger | 28-10-15 | 04:40

helaas is dat niet meer van toepassing in de EU van wie betaalt bepaalt, dat is ook de grootste DENK fout van een VVD kiezer(dream on baby) en voormalige ex CDA kiezers.
De verdragen zijn gewijzigd door deze blinde kiezers die alleen oog hebben voor de HRA, ofwel de blindgangers!
Zolang "ik" er maar in voorkomt zal het goed zijn!
EU bepaalt sinds we de verdragen hebben laten tekenen Punt.

Broed Kip | 28-10-15 | 04:23

@Uw Verzekeringsadvis | 27-10-15 | 20:15
"Wilders als persoon houdt een groter stemmen aantal tegen, hoor dit vaak in mijn omgeving, men wil wel maar door W. ook weer niet."

Totaal verkeerde prioriteiten! Next.

Bezorgde_Burger | 28-10-15 | 04:09

Ow? Ik heb nog steeds het idee dat het electoraat c.q. de belastingbetaler de politieke koers bepaalt & wie betaalt bepaalt. Punt.

Geitenwollensokjuhz | 28-10-15 | 03:42

Ze doen toch wat wij als volk niet willen.

Het verraad zijn de linkse partijen allang vergeten, zo ook alle beloftes die VVD e Pvda maken.
Laten we Rutte maar overslaan met zijn grote gelieg!

www.europa-nu.nl/id/vh7eg8yl3lvi/grond...

Kamer maakt van 'nee' een 'ja' - Hoofdinhoud
Met dank overgenomen van RNW (RNW), gepubliceerd op woensdag 4 juni 2008.
Auteur: parlementair redacteur John Tyler

Drie jaar geleden verwierp het Nederlandse volk in een referendum de Europese grondwet. Maar de Tweede Kamer zal binnenkort het Verdrag van Lissabon alsnog ratificeren. In het gewijzigde verdrag zijn de symbolen van een federale staat geschrapt. Verder verschilt het verdrag nauwelijks van de oorspronkelijke grondwet.

Broed Kip | 28-10-15 | 02:47

@Hans van Velp5212848 | 27-10-15 | 23:13

En wanneer heeft Wilders zich racistisch uitgelaten?

Balaverde | 28-10-15 | 02:11

@bruin kikkertje | 27-10-15 | 23:33 "Arnon Grunberg maar schreeuwen dat daar een piemel in moet."
.
Anon Grundberg is misschien een stille fan van de milf Barbara Spectre:)

ben kokhals | 28-10-15 | 01:29

VerenigingVanDieven | 28-10-15 | 01:16
moet je slapen van je begeleider? trusten he, zieltje.

PeterSelie | 28-10-15 | 01:23

@PeterSelie | 28-10-15 | 01:13
We zullen zien wie het laatst lacht. Ik ga me klaarmaken om te slapen.

VerenigingVanDieven | 28-10-15 | 01:16

@inferno | 28-10-15 | 00:19 "Tot slot, wat grappig dat hier D66-stemmers hier opeens tot "linkse kiezers" worden gerekend"
.
Uiteraard. Is het eurofiele D66 soms in woord & daad voor een kleine soevereine overheid en minimale belastingen, en tegen het eurofascisme? Nee toch nou dan.

ben kokhals | 28-10-15 | 01:15

VerenigingVanDieven | 28-10-15 | 01:07
Het astrale? KOEKOEK

hahahaha jij bent niet helemaal 100% he?

PeterSelie | 28-10-15 | 01:13

@MoetDatNou? | 27-10-15 | 23:52 "Of wij leven in een compleet zot land of Wilders moet eens ophouden met zijn beveliging."
.
Het eerste understatement natuurlijk. Aanslag op Janmaat alweer vergeten, Fortuyn, Van Gogh?

ben kokhals | 28-10-15 | 01:07

@PeterSelie | 28-10-15 | 00:57
Boos? Nee. Dit gaat ietsje verder. Wie het laatst lacht, lacht het beste, stuk ongedierte. De schaamte van Nederland is dat een aanzienlijk deel NSB-er is. Mensen zoals jij. Nederland zou stukken beter af zijn zonder jullie.
Maar we komen elkaar nog wel tegen op het astrale. Je zal me meteen herkennen. Droom lekker hè!

VerenigingVanDieven | 28-10-15 | 01:07

-weggejorist-

Paaldanseres | 28-10-15 | 01:04

VerenigingVanDieven | 27-10-15 | 23:15
hahaha ik ben vol autochtoon. ben je boos? HEERLIJK.
ow wat zal ik lachen als je ten onder gaat aan je eigen domheid. en als je dan toch gaat bedreigen, doe het dan niet anoniem laf sukkeltje, dan weet ik tenminste wie het zegt. kan ik nog harder lachen.

PeterSelie | 28-10-15 | 00:57

erenigingVanDieven | 28-10-15 | 00:37
Dat dat nodig is komt voort uit een geloof gelijk aan de islam. Onzin dus..

MoetDatNou? | 28-10-15 | 00:51

@MoetDatNou? | 28-10-15 | 00:30
Heeft u liever een authentieke arabische pagina? Die wij beiden niet kunnen lezen? Geen beveiliging = Wilders dood. U wou namen? Hirsi Ali, Theo van Gogh (heeft geen bewaking meer nodig trouwens), Kurt Westergaard, Salman Rushdie, Hamed Abdel Samad...

VerenigingVanDieven | 28-10-15 | 00:37

Excuses dubbelpost. 》trage verbinding.
Ook zoiets waarom kan de eu dat niet regelen?
Dat een klein fucking landje een 100 x meer gelimiteerd bereik heeft. Gewoon achterlijk.

kaasfondue | 28-10-15 | 00:35

-weggejorist-

kaasfondue | 28-10-15 | 00:32

wat grappig dat hier D66-stemmers hier opeens tot "linkse kiezers" worden gerekend

inferno | 28-10-15 | 00:19

Was t maar grappig. Laat D66 hun kritiekloze europeanizme maar eens uitleggen zonder in een EUSsR achtige machtsfantasie terecht te komen. Weg is het 1966 individuele autonomiedenken. Sneeuw zon.

kaasfondue | 28-10-15 | 00:32

VerenigingVanDieven | 28-10-15 | 00:23
Ja, duidelijk.. In the wild wild west. Die poster lijkt mij van de hand van onze mislukte rijschool hooligan.
Als u dat serieus neemt kan men u niet serieus nemen.'

MoetDatNou? | 28-10-15 | 00:30

@paddy | 27-10-15 | 19:28
Op zich kan een regering prima met 1 zetel gevormd worden. Probleem is vooral dat je geen meerderheid krijgt om voorstellen erdoor te krijgen en daardoor niet aan regeren toekomt

Martinspire | 28-10-15 | 00:27

@MoetDatNou? | 28-10-15 | 00:15
Alsjeblieft, een scan: www.apache.be/wp-content/uploads/2015...
Maar mij houdt u niet voor de gek: u bent niet dom, u wil Geert Wilders dood.

VerenigingVanDieven | 28-10-15 | 00:23

Volgens mij moet je niet alleen de grootste worden, maar ook een werkbare meerderheid hebben voordat je een premier mag gaan leveren.

Daarnaast, als je al een PVV-premier zou willen, lijkt Wilders mij in elk geval niet erg geschikt.

Tot slot, wat grappig dat hier D66-stemmers hier opeens tot "linkse kiezers" worden gerekend

inferno | 28-10-15 | 00:19

VerenigingVanDieven | 28-10-15 | 00:08
Dus toch een zot land. Afgezien van zijn bewaking is er niks bijzonders aan Wilders, er zijn op de wereld veel meer mensen die kritiek op islam hebben en dat zonder beveiliging. Noem anders eens een paar? En laat mij die hitlist ook even zien. Die beveiliging is een methode, geen moetje. Een zwakte bod is het zelfs.

MoetDatNou? | 28-10-15 | 00:15

Dit is het hele probleem van ons stelsel. We gaan naar de kloten van de van compromissen aan elkaar hangende coalities. Drempel van 15 zetels zal helpen :)

A la snackbar | 28-10-15 | 00:14

@MoetDatNou? | 28-10-15 | 00:03
Ik kan er niet om lachen. Ben je naief of een trol? Dat ze een glossy maken wil niet zeggen dat ze uit Hollywood komen. Blijbaar is Wilders een geduchte tegenstander.

VerenigingVanDieven | 28-10-15 | 00:08

bruin kikkertje | 27-10-15 | 23:33
foei, Wordt u niet door uw beroepsgeheim gelimiteerd.

kaasfondue | 28-10-15 | 00:04

VerenigingVanDieven | 27-10-15 | 23:56
Hitlist, je lacht er zelf om denk ik. En nee, ik stem niet GL.

MoetDatNou? | 28-10-15 | 00:03

@dysdiadochokinese | 27-10-15 | 23:42

Als hij wil leiden zal hij moeten leren dat hij niet alles zelf moet willen doen. Dat anderen ook delen van verantwoordelijkheid gaan dragen. Vertrouwen. Maar goed, zijn lijst is ook wat karig qua goede bemensing.
.
Wilders reageert inderdaad ruwer dan voorheen. Iedereen trouwens. Escalerende trend. Het gelukszoekersvraagstuk in combinatie met lang sluimerende ressentiment polariseert als nooit tevoren.
.
En het probleem gaat niet weg. Het gaat nog wel even knetteren in Nederland, Europa. Schijnen maar weinig mensen te beseffen maar dit is pas het begin van het begin. Er zijn volksverhuizingen op gang gebracht.
.
Dat felle, dat ruwe. Gaan we nog heel veel zien de komende tijd. Laten we hopen dat het daar bij blijft.

Parel van het Zuiden | 27-10-15 | 23:58

@MoetDatNou? | 27-10-15 | 23:52
Hoe zou u het vinden als u op de Al-Qaeda hitlist stond en iemand als u zou pleiten voor de opheffing van uw beveiliging? Wat zegt u, bedreigend? Stemt u toevallig GroenLinks? Ik ken er meer die er zo over denken namelijk, en ze gebruiken exact dezelfde woorden.

VerenigingVanDieven | 27-10-15 | 23:56

Wilders doet een Roemertje; te vroeg pieken, iedereen schijt 7 kleuren en na het tellen van de stemmen weer in de oppositie. Ik mag Geertje graag maar MP, nee dat zie ik 'm niet doen.

Tjemig | 27-10-15 | 23:55

dysdiadochokinese | 27-10-15 | 23:42
Of wij leven in een compleet zot land of Wilders moet eens ophouden met zijn beveliging. Ik ken (maar leer graag) geen land waar islam kritische mensen zo lang, permanent, onder bewaking staan. Het wordt tijd dat hij daar eens mee gaat ophouden.
Het lijkt intussen op slechte PR.

MoetDatNou? | 27-10-15 | 23:52

Wilders heeft niet mijn onvoorwaardelijke stem, al zal hij die opnieuw van me krijgen bij de komende verkiezingen. Mijn hoop is dat hij met nog bredere argumenten politiek gaat bedrijven. Door de krankzinnige, overbeveiligde leefsituatie waarin hij zich sinds jaar en dag gedwongen bevindt, naast de Orwelliaanse nationale berichtgeving rondom zijn persoon, lijkt hij zelf soms ook het spoor bijster te geraken. Onnodig scherp van zich afbijtend in debatten, bedoel ik.
Ik zou zelf na een week in zo een positie al helemaal gek geworden zijn. Hij lijkt te vechten als een Samoerai, helemaal op zichzelf aangewezen, maar hij zou zo nu en dan gebaat zijn met iets meer innere kalmte. Ik weet het, ik heb makkelijk lullen, niet in zijn positie zijnde, maar dat is wat ik erover denk. Vrede op aard, voor elk mens.

dysdiadochokinese | 27-10-15 | 23:42

Ghehehehehehe. Da's toch ook wel een klein beetje deel dat Geert inmiddels zo af en toe mijn stem heeft gekregen. Hij krijgt ze zo lekker op de kast. Politiek en media, als gillende keukenwijven gaan ze te keer. Iedere keer maken ze zich weer iets belachelijker.
.
Peilingen afschaffen, en als dat niet werkt moeten we het maar eens over afschaffen van verkiezingen hebben? Zo populistisch.

Parel van het Zuiden | 27-10-15 | 23:39

De verwevenheid met pvv en nvu wordt zichtbaar.
Hans van Velp5212848 | 27-10-15 | 23:23

Ongeveer net zo zichtbaar als de verwevenheid van D66 met antifa en de verwevenheid van PvdA met rara. Droeftoeter.

accijnstoerist | 27-10-15 | 23:35

laat Arnon Grunberg maar schreeuwen dat daar een piemel in moet. Dat zal dan zeker de zijne niet zijn, zo'n machteloos moederskinds piemeltje. Nou hij zonder mammie verder moet in het harde leven, is het helemaal gedaan met zijn mannelijkheid. Dat kon ik tenminste zo opmaken uit zijn achtereenvolgende schrijfseltjes. Die hij overigens goed weet te verkopen, dat dan weer wel.

bruin kikkertje | 27-10-15 | 23:33

Links, zwei, drei, vier
Links, zwei, drei, vier
Links, zwei... etc

Morris Stockwood | 27-10-15 | 23:30

Een belangrijke USP die de PVV heeft t.o.v. de gevestigde Nederland-weggeefkliek heeft, is dat hij als een van de weinige is tegen de eu is. De gevestigde partijen zullen hun standpunten richting de eu moeten herzien, om voor een groot deel van het electoraat uberhaupt weer stemfahig te worden. Zolang dit uitblijft kan de staatsomroep propaganda maken wat ze willen. Ik verwacht mooie debatten rond de Brexit en het geenpeilreferendum. Het wordt een zomer om van te smullen!

accijnstoerist | 27-10-15 | 23:28

Wat een huilartikel weer. Zielig hoor. Dat linkse kiezers rechtse Greet niet als pm wensen. En hoeveel PVV-ers willen Pechtold als pm?

Bicycle_Repairman | 27-10-15 | 23:24

-weggejorist-

Hans van Velp5212848 | 27-10-15 | 23:23

De verwevenheid met pvv en vnu wordt zichtbaar.

Hans van Velp5212848 | 27-10-15 | 23:21

"democratie bestaat niet, de elite zal nooit toestaan, zelfs bij 76 zetels, dat wilders de macht krijgt.
rechtsdwalendeautist | 27-10-15 | 20:03 "

Zeg nooit nooit, de NSB was ook democratisch gekozen in Nederland. Oude nationalistische tijden herrijzen met de grote tsunami-wind welke volgens de reaguurende medemens woekert over ONS Nederland.

echtezwartjoekel | 27-10-15 | 23:21

Hans van Velp5212848 | 27-10-15 | 23:13

Waar en wanneer heeft Wilders gezegd dat hij er alleen is voor roomblanke, blauwogige, geblondeerde Nederlanders?

O en dat circus hebben we in dit land al jaren met een lachende en liegende clown die Rutte als opperstalmeester.Veel erger kan het niet worden....

knerf | 27-10-15 | 23:20

@PeterSelie | 27-10-15 | 23:03
Oh maak je geen zorgen. Dat gaat sowieso niet gebeuren. Ik zie om me heen de solidariteit tussen autochtonen toenemen. Nederland zal dit te boven komen.

Met jou daarentegen komt het nooit meer goed. Als ik jou vannacht tegenkom op het astrale dan ga je wat beleven. Smerige heuler.

VerenigingVanDieven | 27-10-15 | 23:15

Een MP is een MP voor alle Nederlanders, niet alleen voor roomblanke, blauwogige, geblondeerde Nederlanders. Laat de clown Wilders in een circus gaan optreden en oreren.

Hans van Velp5212848 | 27-10-15 | 23:13

Gelukkig ben ik een Arische burger en zal ik geen deel uitmaken van de uitroeiing van de tsunamigolf welke zal plaatsvinden met de blonde vriend aan het roer.

echtezwartjoekel | 27-10-15 | 23:13

Wat een hoop enge mensen reaguren hier... bah

DouweDabbert | 27-10-15 | 23:12

De PVV is een partij waarin 1 man alle macht heeft. Niet erg democratisch... Wanneer andere partijen niet met de PVV in een kabinet willen zitten is dat wel een democratische beslissing.
Het enige goede punt is dat hij duidelijk is over de problemen met een groot deel van onze moslim populatie. Onze ervaringen met de islam zijn niet geweldig en dat verkondigd hij helaas op een ongelukkige manier. De PVV aan de macht wordt een ramp voor Nederland.

kuvikoi | 27-10-15 | 23:10

Echte democratie kent de linkse kerk niet dat wordt in het onderste filmpje wel duidelijk

swagmachine | 27-10-15 | 23:07

VerenigingVanDieven | 27-10-15 | 21:35
vidoonl | 27-10-15 | 21:44

Heerlijk. Haat me alsjeblieft. Zulke domheid, ik geniet er van. Beter gaat dit hele landje naar de klote en zijn de armste de eerste die ergens anders moeten aankloppen met hun gezinnetje. En dan dat NIEMAND ze helpt. Wat zou ik dat leuk vinden. En dan zit ik met 2 middelvingers in de lucht ergens in een land waar ze me wel accepteren. Waarom? Omdat mijn vermogen groot genoeg is dat ze mij wel accepteren... Want zo werkt dat.

Als wij mensen elders niet willen helpen, komen ze nu wel naar ons toe. Kiezen of delen. En nu wordt het delen.

PeterSelie | 27-10-15 | 23:03

@Botte Hork | 27-10-15 | 19:28
Ja erg he!
Het motto van links is: stem links, omdat rechts geen optie is!
(of anders.....)

RIP Pim :-(

wakkere_nederlander | 27-10-15 | 23:02

@Bigi Bana Boy | 27-10-15 | 22:54
Laten we ons focussen op de acute problemen, en later over de ideologie strijden.

VerenigingVanDieven | 27-10-15 | 22:57

Zo godverdomde kinderachtig. De bek vol hebben van democratie, maar niet met de PVV. Krijgt allemaal stemmen maar nee hoor, dat willen we weer niet. Want oei oei oei Wilders zou eens aan de macht moeten komen! Echt, dit hele kabinet mag van mij de schurft krijgen. Ik steek het niet eens meer onder stoelen of banken. Ik ben 100% klaar met deze weg-met-ons-hoe-dan-ook mensen. Is het niet de pislam is het wel het vierde reich o.l.v. der 2. Führer Juncker. En terwijl wij ons land op de rails hopen te krijgen komt er steeds meer import tuig binnen wat ons het leven zuur maakt door EISEN te stellen. Menswaardig bestaan gun ik (bijna) iedereen maar om godverdomme weer weg te willen gaan omdat de nutella op brood niet bevalt of omdat de toko naar hout ruikt is toch van de zotten? Demokratos is de stem van het volk toch? Laat het volk dan spreken? Of moeten we soms terug naar alleenheerschappij van de koning? Want slechter kan hij het bijna niet doen dan deze faalhaas van een premier. Hoe kan het dat iemand die geschiedenis gestudeerd heeft zoveel van dezelfde fouten maakt als zijn voorgangers? He-le-maal KLAAR met die vent. Ik heb bolussen gedraaid met meer historisch besef en capaciteiten dan die kloothommel in zijn torentje.

Vrije Nator | 27-10-15 | 22:55

VerenigingVanDieven | 27-10-15 | 22:52
Ik zelf ben nogal conservatief rechts. Kan mijn ei derhalve niet kwijt in dit land. Vind liberalen zo mogelijk net zo erg als socialisten.

Bigi Bana Boy | 27-10-15 | 22:54

@Bigi Bana Boy | 27-10-15 | 22:48
Ik vind het sportief van u dat u ons die kans gunt. Veel erger kan het niet worden overigens.

VerenigingVanDieven | 27-10-15 | 22:52

Steenrijk | 27-10-15 | 22:43
Ja hee, een Kulturkammer.

Bigi Bana Boy | 27-10-15 | 22:50

Laat hem maar MinPres worden. Denk dat een flink deel van zijn achterban van een koude kermis thuiskomen. Want naast zijn islam/migratie agenda krijgen we zijn liberale programma erbij. Ik zelf hoor niet tot de sociale klasse die daar de gevolgen van zal voelen, maar heb desalniettemin een broertje dood aan die dwaalleer. Dat gezegd hebbende dient dit land de regering te krijgen die het wil. Als dat Geert is so be it. Van mij mag het. Maar niet janken als het tegenvalt.

Bigi Bana Boy | 27-10-15 | 22:48

ongeremde wijze tot iets groots te komen is compleet kapot gemaakt.
Boutschefter | 27-10-15 | 22:13
=======

Ongeremd lijkt me de EUSSR inderdaad.
Net als Merkel die op haar eigen manier naar ongeremd genot zoekt als de zelf bevredigende goedmens die weer een extra dosis dopamine krijgt bij elke duizend nieuwe testosteronbommen die onder haar slaapkamerraam langs lopen.

Niet lang meer zeggen alle signalen.

dijkbewaker | 27-10-15 | 22:47

propagandhi | 27-10-15 | 21:37
Precies, dat is namelijk het grootste probleem van Nederland. De verkiezingen zijn gewoon fake. De ministeries zijn tientallen jaren volgestouwd met partijmollen. Zij zijn het die effectief de macht in Nederland hebben. Helemaal erg dat er dus ook dubbelpaspoortige moslims binnen zitten. Die straks moeten gaan bepalen hoe het met alle asielaanvragen moet gaan. Enige oplossing die nog aanwezig is, is een big boem als alles uit z'n voegen knalt.

Dikke Kip | 27-10-15 | 22:43

Als greet toch aan de macht is , laat hem gelijk die pauw van de beeldbuis halen en die eikel van de wereld draait door

Steenrijk | 27-10-15 | 22:43

@ mezelf ; kerkorgel dus.
Overigens als Geert aan Groendwerg een ministerszetel aanbiedt, dan heeft hij een heerlijk moreel & artistiek dilemma.dus: doen!

kaasfondue | 27-10-15 | 22:42

Hup Wilders! Op naar de 50 zetels!
*stempt allen pvv*

Lewis Lewinsky | 27-10-15 | 22:38

Steeds meer gewone burgers denken dat met de vluchtelingen de cultuur meekomt van het met tanks plat rijden van andersdenkenden. En op basis van dit simpele gegeven zal Wilders steeds meer stemmen krijgen, in de peilingen maar ook in verkiezingen. Het zal er om spannen wie uiteindelijk winnen gaat, de platrijders of de Wilders-stemmers.

Benedict Broere | 27-10-15 | 22:38

Moah, over een jaar is alles vergeten en krijgt PVDA met Asscher een zetel of 40.

Apollo | 27-10-15 | 19:55

Inderdaad zolang de NEPOMROEP de VK en de NRC vol op het linkse kerofvel gaan ...

kaasfondue | 27-10-15 | 22:30

@ PeterSelie | 27-10-15 | 20:28
Bent u soms sado-masochist..?

telelezer | 27-10-15 | 22:28

let goed op nu: Het maakt helegaar geen ene sack uyt of Rubberen Mark of Greet de Wilde aan het roer staat. Nederland is al enige tijd onbestuurbaar en, sorry boys, Greet kan dat ook niet veranderen.

van heinde en verre | 27-10-15 | 22:26

Of de PVV nou wel of niet gaat regeren,zowel de linkse kerk en de NPO gaan de komende tijd flink door de mand vallen.

Rest In Privacy | 27-10-15 | 22:20

Dit is eigenlijk non-nieuws. Er valt niets te verdelen, niets te regeren. De volgende verkiezingen zijn pas in 2017, dus waar gaaaaaat dit over... paniek om niets, de bekende storm in het glaasje water. Glas, plas, was.

prakkie | 27-10-15 | 22:17

Wat een gelul allemaal. Alles en iedereen is links hier. Heel West-Europa is de afgelopen eeuw links geworden. Gemiddeld zijn we op een 0-100 schaal voor 90% links. Sp 92%, D66, PVDA,GL 95 %, PVV 88% en VVD, vooruit, 86%, alhoewel SP en PVV met hun "eigen werklozen eerst" misschien D66 al ter linkerzijde hebben gepasseerd. Er zit misschien wat nationaal-socialisme (PVV) en, erger nog, internationaal socialisme (PVDA, D66) bij, maar een ding is zeker: alle motivatie om op liberale en ongeremde wijze tot iets groots te komen is compleet kapot gemaakt.

Boutschefter | 27-10-15 | 22:13

haha, logisch dat links wilders niet als premier wil. Ze weten donders goed dat hij subiet de hele kliek naar huis stuurt. Wat dat betreft is hij wel goed bezig. Schoon schip, opruimen die prutsers. LOL!

prakkie | 27-10-15 | 22:13

Links kan toch gewoon proberen om hem met een Leopard tank plat te rijden? Wel drie keer heen en weer gaan want je weet maar nooit of hij nog opstaat. *duwt Westworld nog een keer in de DVD-speler*

Rest In Privacy | 27-10-15 | 22:09

Geert Wilders als MP zou natuurlijk een zoete droom zijn na alle aanslagen, taarten en rotte vis, stigmatiseringen en racisme aantijgingen die sinds Janmaat van het hypocriet (slecht) goedvolk afkomstig richting het (goed) slechtvolk gesmeten zijn.

Daar kan je aan aardig zwart gat mee vullen (de natuurkundige variant natuurlijk)

Laten we zeggen 40 jaar demoniseren van de mainstream media met politici en zichzelf op de borst kloppende narcistisch ingestelde intelligentsia die zichzelf goedvolk vinden en dat breed verkondigen bij de bekende kaasstolp media.

En hoppa, alles voor niets!! Wat een dompert!
Zou nu eindelijk Pechtold emigreren!?
Alleen dat beeld is Geert als MP zijnde driedubbel waard.
Geert Wilders en Thierry Baudet plus nog een stel erbij op de troon.
fan-tas-tisch!!

dijkbewaker | 27-10-15 | 22:04

Het artikel in de Volkskrant over peilingen was stuitend. Nooit was er enig kritisch geluid over peilingen van dit papenblaadje toen de peilingen goed uitvielen voor de policor elite.
Nu dit anders is en het volk voor ietsanders wil kiezen, deugen de peilingen ineens niet meer volgens wat doorgedraaide academici die hun verontwaardigde zegje mochten doen in het Papenblad.

knerf | 27-10-15 | 22:04

Idioten hebben de macht gegrepen.

Slogra | 27-10-15 | 22:04

@vidoonl | 27-10-15 | 21:44
Wees welkom medestrijder.

VerenigingVanDieven | 27-10-15 | 22:01

Al die reacties dat de PVV niet mag reageren en het land dan kapot gaat, komen alleen maar uit de onderbuik van links Nederland. De PVV heeft namelijk uitstekende standpunten en een uitstekend verkiezingsprogramma. Ook bij de laatste verkiezingen bij doorberekening van de CBS kwam het verkiezingsprogramma van de PVV als één van de beste uit de bus, voor economie, werkgelegenheid etc. etc.

freelux | 27-10-15 | 21:59

Links en liberaal staan te janken als een kleuter die zijn speen wordt afgepakt,blijkbaar niks geleerd van de stemmingmakerij toendestijds tegen pim,nu weer huilie huilie doen ala melkert

Steenrijk | 27-10-15 | 21:57

Geert mag hopen dat hij goede beveiliging heeft want als links echt bang wordt kunnen ze wel eens hele rare dingen gaan doen...

De hersenloze | 27-10-15 | 21:51

@PeterSelie | 27-10-15 | 21:29

U bent walgelijk, iemand zo als u zou het recht niet mogen hebben zich een NLer te noemen. Mede door uw achterlijke gedrag stel ik voor, dat we uw hoofd kaal scheren en er NSB op tatoeëren smerige heuler!!

vidoonl | 27-10-15 | 21:44

Wat een prachtig voorbeeld word hier gegeven door de Haagse volksvertegenwoordiging, onze democratie (mocht die hebben bestaan) heeft vanavond zijn geloofwaardigheid verloren, iedere burger weet nu dat er maar 1 partij is die het volk eerlijk vertegenwoordigd, de PVV.

hovawart | 27-10-15 | 21:42

-weggejorist-

Megasuperpeter | 27-10-15 | 21:41

Zo zeiden de linkse fascisten

Megasuperpeter | 27-10-15 | 21:40

eerste reactie: de beste reden tot nu toe om toch op Greet te stemmen

Bert Konterman | 27-10-15 | 21:40

Linksen kunnen niet tegen hun (zetel)verlies. Wie had dat gedacht?

KingStannisBaratheon | 27-10-15 | 21:40

Kom op dan Geert! Laat je eerste beslissing dan zijn om de linkse agit-prop op NPO te stoppen.

Weg met DWDD en Pauw dus. Ook Paul de Leeuw onmiddellijk van de buis.

Mores zullen we het linkse tuig gaan leren! LMAO

godverdegodverdomme | 27-10-15 | 21:37

Stel dat de PVV de grootste partij zou worden bij de volgende TK verkiezingen. En het lukt Wilders om goede mannen en vrouwen te krijgen om op diverse ministeries te gaan zitten. Dan gaan die ambtenaren op die departementen de zaak toch gigantisch saboteren. Want daar heeft nog nooit een (openlijke) PPV´er gezeten. Ga er maar aan staan... Schandalig, jawel, maar dat wordt een ´mission impossible´.

propagandhi | 27-10-15 | 21:37

-weggejorist-

VerenigingVanDieven | 27-10-15 | 21:35

Mooi toch om te zien hoe de ene helft van de bevolking de andere helft veracht, terwijl de bankiers, wapenhandelaars, pillendraaiers etc lachend met een sigaar en een whiskey aan de zijlijn staan.

Mark_Pugner | 27-10-15 | 21:30

Mocht Wilders Rutte opvolgen hoop ik wel dat hij capabele mensen om zich heen heeft. Lucassen, Brinkman, Hernandez, de Mos, Sharpe, Graus, Eekhuis, van Hal Scheffer, Bosman, de Roon en van Hemert hebben we al gehad.

meneer der meneren | 27-10-15 | 21:29

VerenigingVanDieven | 27-10-15 | 20:47
leg uit.

PeterSelie | 27-10-15 | 21:29

Volkert van der Graaf loopt toch weer vrij rond.... Dus.... Eliminatie op wát voor manier ook zal plaatsvinden. De dader zal nooit gevonden worden net als bij : die onderste steen van MH 17. En dan weer alles opnieuw. Pim Fortuyn effect.

aartvantiemenvanjand | 27-10-15 | 21:23

Om eerlijk te zijn kan ik de linkse kiezers dat ook niet kwalijk nemen. Ik zou ook liever niet SP in de regering hebben als zij de grootste zouden worden.

DaRealSwag | 27-10-15 | 21:14

De dader wordt gezocht in de Islamitische wereld. Dan wel

Mark van Leeuwen | 27-10-15 | 21:14

Op zich niets tegen in te brengen, als buiten Geert een kabinet gevormd kan worden dat gesteund wordt door de meerderheid van 1e en 2e kamer dan is dat echt democratisch. VVD66SGPvdACUGLCDA kunnen best een meerderheid krijgen.

bijna_raak | 27-10-15 | 21:10

Natuurlijk mag de winnaar van verkiezingen geen premier worden want dat is niet democratisch. Het is alleen democratisch als het met instemming van Links gebeurt.

Rest In Privacy | 27-10-15 | 21:05

Nog liever blazen ze het hele land met alle inwoners er in op .

Castor12 | 27-10-15 | 21:03

ÇáÅÓáÇã¡ ÊÑÇÌÚ ãä åæáäÏÇ
Het stopt, als iedereen doordrongen is van het totaal-fascisme van de islam.
Uit gesprekken die ik met oude 'maagdenhuis studenten' heb die zachte wetenschappen gestudeerd hebben, komt meer en meer naar voren dat het een wetenschappelijke peulenschil is de islam weg te zetten als fascistisch.
Eigenlijk zou iedere 1e jaars sociologie student met een antropologisch sausje zn handen hier niet voor om hoeven draaien.
Maar voor alle wensdenkers: 'live long and prosper' in de islamisere.

Zoltan | 27-10-15 | 21:03

Wie had dat gedacht, dat Geert Wilders ooit nog eens de opvolger van Joop den Uyl zou worden.

simpelman | 27-10-15 | 20:55

Nieuwe slogan van de pvda.
Als kat in het nauw maken ook wij rare sprongen.

Sexpresso | 27-10-15 | 20:52

Pim Fortuyn. Potverdomme. We missen je nu meer dan ooit.

RedSplat | 27-10-15 | 20:50

Met andere woorden. Ze gaan hem weer neer schieten.

tattooboer | 27-10-15 | 20:50

-weggejorist-

horrorwinter nu! | 27-10-15 | 20:49

@PeterSelie | 27-10-15 | 20:28
Jij hebt zeker geen kinderen hè? Heuler.

VerenigingVanDieven | 27-10-15 | 20:47

@FrankVeer | 27-10-15 | 20:30
.
Arnold Grunberg laat altijd zijn marmot even over het toetsenbord hollen.
Wist je dat niet?

Piet Karbiet | 27-10-15 | 20:46

Links gaat hier niet mee weg komen. Mochten linksfascisten straks toch proberen Wilders op een of andere manier weg te werken dan is Steenbergen klein bier. Reken maar!

Dhr. de Wit | 27-10-15 | 20:44

Voor wie denkt dat Geert Premier wordt: Droom zacht verder. Hij heeft zijn positie zelf onmogelijk gemaakt. Hij en niemand anders.

erikrugzak | 27-10-15 | 20:43

De gevestigde orde en democratie dat is een onmogelijke combinatie.

ProAsfalt | 27-10-15 | 20:43

-weggejorist-

Cruelleke | 27-10-15 | 20:42

Er gaan straks een hoop baantjes verloren als de traditioneel winnende partijen verliezen en Wilders de grootste wordt. Daar gaat het om, niet om de zogenaamde vluchtelingen of vermeend racisme van de PVV.
Smeerpijpen!

Dhr. de Wit | 27-10-15 | 20:42

Natúúrlijk is heel Den Haag tegen MP Geert!

MP Geert = NL uit de EU. Zeg maar Dág tegen je belastingvrije zakkenvul=baantje als Europarlementariër!

Heel de EU geïslamiseerd boeit niet! Als onze politici hun bankrekening maar kunnen vullen.

Vogelbeest | 27-10-15 | 20:40

Tsja, en als de Partij van de Afgrond zelf de grootste is, dan is het natuurlijk logisch dat zij als grootste partij gaan regeren.
Laten we eerst maar eens een kiesdrempel van 10 zetels in voeren..

Steinway | 27-10-15 | 20:39

Heel veel Nederlanders dachten ooit genuanceerd over buitenlanders.
Ooit waren "we" echt wel tolerant. Toen ze in steeds grotere getale deze kant op kwamen als "gastarbeiders" en steeds meer "gastuitkeringstrekkers"en "gastcriminelen" weden begon het beeld van "De Nederlander" over "de buitenlander" te veranderen.
Maar zwaar geindoctrineerd door de PvdA die links stemvee rook en de NPO (die al levend van subsidie niets liever wil dan de partijzender van de PvdA zijn) bleef "de Nederlander" enigzins tolerant.
Nu staan de sluizen open. Autochtonen krijgen geen huis meer, want de Pakistanen met Syrisch paspoort moeten in die huizen.
Het houdt een keer op.
Als volksvertegenwoordigers stoppen met het vertegenwoordigen van het volk, dan gaat het volk een andere oplossing zoeken.
Ik heb 25 jaar VVD gestemd, en kijk wat we krijgen. Zodra Merkel haar voorbinder om doet laat Mark zijn broek zakken.
Ik stem de volgende keer PVV. Als dat hem ook niet wordt vertrekken we. 2 x universitair opgeleid, 2 hoogbegaafde kansrijke kinderen. We zullen bedroefd zijn, want de USA is echt niet alles van dichtbij, maar wel beter dan de huidige zelfmoord van de Europese landen.

Vogelbeest | 27-10-15 | 20:38

Ha ha, ik doe mee met het EenVandaag Opiniepanel. Maar ze willen steeds van je weten waar je op hebt gestemd en waar je nu op gaat stemmen. Maar mensen willen niet in beeld komen. Dus wordt er steeds trouw CDA, 50Plus, D66 of Dierenpoes ingevuld. Kijk, dan val je niet op, dan zit je in de veilige hoek. Wat ik in het stemhokje doe hoeven ze niet te weten toch? Dus die analyse van EenVandaag Opiniepanel hoeveel niet wel Geert, moet je goed lezen ok. Dat links niet in de regering gaat zitten met Geert, die conclusie is weer wel juist, want dat is de veilige hoek, dat kan je rustig zeggen.

NoStyleNoPyleNoParty | 27-10-15 | 20:37

Heel normaal van links. Zij pakken liever het gevolg van de onvrede over hun beleid aan, dan het beleid aan te pakken dat de onvrede veroorzaakt. Totaal Koek-Koek!

Dhr. de Wit | 27-10-15 | 20:36

@HetKlefbekje | 27-10-15 | 20:29
Je weet dat het Nederland een koning heeft en een Minister-President?

Mark_D_NL | 27-10-15 | 20:32

Maakt helemaal niet uit wie MP is in Nederland!
Wie denkt dat het wel uitmaakt moet nog eens goed kijken naar de getekende stukken kijken bij europa.eu
Natuurlijk met grote dank aan Bakellende die de eerste verdragen tekende en Rutte de rest.

Broed Kip | 27-10-15 | 20:32

-weggejorist-

jansma28542681 | 27-10-15 | 20:32

@hebbuh | 27-10-15 | 20:15

Dit lijkt me niet meer dan logisch. Geert staat voor een rechtstaat.

Balaverde | 27-10-15 | 20:30

Links heeft iedereen op een zilveren dienblad geserveerd aan Wilders.

Muggenmepper | 27-10-15 | 20:30

Ik zal wel tot het domme arbeidersvolk behoren, want ik snap geen snars van het schrijfsel van grunberg. Wat bedoelt ie met 'het grootste gedeelte bestaat uit slordig geësthetiseerde propaganda'? Door wie is het dan slordig geësthetiseerd? En wat is een 'politieke fakkeloptocht' en wie is die expert die zich kan vergissen en hoe ik moet 'democratie is verworden tot een georganiseerde religie'? Is ie echt zo slim, of is het gewoon een kwestie van gewichtig klinkende zinsneden volgens een bullshit-bingo in elkaar breien, een synoniemenwoordenboek gebruiken en dan net doen alsof je intellectueel boven de rest staat?

FrankVeer | 27-10-15 | 20:30

Wilders, de man die overal "nee" tegen zegt, maar geen enkel werkbaar alternatief biedt, president?

HetKlefbekje | 27-10-15 | 20:29

@RedSplat | 27-10-15 | 20:27
Van links vlees krijg je kanker.

Mark_D_NL | 27-10-15 | 20:28

Je wilt toch niet met zo'n populistische mongool met een nog dommere achterban regeren? Ik hoop dat PVV de grootste wordt en alsnog niet kan regeren. Laat nederland maar lekker kapot gaan, en het liefst eerst de "armen". Kunnen ze kijken hoe goed ze het eigenlijk hadden ipv dat gezeik nu. Ik ben dan de lachende derde. Het lijkt me heerlijk als Nederland kapot gaat, helemaal als PVV daar de grootste reden voor is. En dan lekker iedereen zeiken dat niemand met PVV wilt regeren... Had je maar eerder moeten bedenken. Het liefst valt het kabinet morgen en iedereen zult zien hoe ver we van huis zijn als Wilders "aan de macht" komt. Ik kan niet wachten.

Zo werkt democratie ook. Je kunt niemand dwingen hun standpunten om te buigen. Nederland moet kapot. Kunnen de mensen die hier een beetje beter leven zoeken eindelijk ook eens in hun knuistje lachen.

PeterSelie | 27-10-15 | 20:28

Links is rijp voor de slacht. Wilders kan enkel het vlees marineren. De barbecue is heet genoeg maar grillen heeft tijd nodig.

RedSplat | 27-10-15 | 20:27

We moeten het doen voor onze kinderen!!

zeefert | 27-10-15 | 20:27

Laat t maar gebeuren!

PryzmXL | 27-10-15 | 20:26

begin 2017 komt er een EU richtlijn die voorschrijft dat alleen partijen mogen meedoen aan verkiezingen die de EU en de verderfelijke standpunten van de EU voor de volle 100% omarmen.

jack and friends | 27-10-15 | 20:26

@Mark_D_NL | 27-10-15 | 20:09
Ik schat echter de kans aanwezig dat er tussen die open sollicitaties steeds meer mensen zitten die van wanten weten.
Zoals Wierd al zei, durven cq willen deze mensen nu nog niet uit de ‘PVV kast’ te komen want worden direct ‘weggezet in’ rechtse hoek. Op het moment dat het ‘PVV taboe’ eindelijk over is ( zeer grote overwinning bij verkiezingen ), zijn de ‘intellectuele zwaargewichten’ misschien eerder geneigd op de voorgrond te treden namens de PVV.

Mini Me | 27-10-15 | 20:25

Ik geef al jaren af op peilingen buiten verkiezingstijd. Dat doe ik als de PVV groot is in de peilingen. Dat doe ik als de PVV klein is in de peilingen.
Sterker nog: ik bekijk ze niet eens en geef er op af.
"als er nu verkiezingen worden gehouden"
Er worden nu geen verkiezingen gehouden!!!

koeberg | 27-10-15 | 20:23

@Lupuslupus | 27-10-15 | 20:19
.
Zekers. We gaan arabist Hans Jansen nog missen.

Piet Karbiet | 27-10-15 | 20:23

Links wordt emotioneel zo onstabiel wanneer de democratie niet hun straatje volgt. Al die jaren dat cordon sanitaire om Geert (en dus om ons), dat is toch geen democratie meer. Wat een tweedeling n onze samenleving Links heeft voor mij echt afgedaan, allemaal van die koekwous prietpraat. Nu de klok achteruit is gezet ben ik vroeg genoeg op om WNL weer te zien, helemaal linkse kerk, net als NOS, Nieuwsur, DWDD, Pauw, Spleetje Jinek. De rest kijk ik toch niet. Kunst en Kitch, dat is duidelijk niet van de linkse kerk, net als het RTL journaal. Nee, geef mij maar GeenStijl. Krijg je tenminste die dingen die de linkse kerk niet wil uitzenden.

Ik reaguur al 5 jaar | 27-10-15 | 20:21

@G,I. Jane | 27-10-15 | 19:39
Poepie van me ;-)

Conan de Rabarber | 27-10-15 | 20:20

Eerst maar uit de EU

Laatste peiling, virtuele zetels voor EU kritische partijen:

pvv 36
sp 19
christenunie 8
pvdd 5
50 plus 5
sgp 4
vnl/piratenpartij 1
------------
Totaal 78 (76 geeft meerderheid)

mysteryposter | 27-10-15 | 20:20

@omanders | 27-10-15 | 20:14
Wat heeft die vent een partij kut boeken geschreven. Meest overschatte schrijver since WOII.

Mark_D_NL | 27-10-15 | 20:20

@Piet Karbiet | 27-10-15 | 20:14
Laat Hiddema zich maar alvast warmlopen voor Kabinet Wilders I. Als minister van Justitie b.v. En wie weet doet hij dat al, we weten niet wat er achter de schermen bij de PVV gebeurt.
.

Lupuslupus | 27-10-15 | 20:19

@Tubantia83 | 27-10-15 | 20:04
Ik hoor hier Joop den Uyl zich in zijn gaf omdraaien.

Piet Karbiet | 27-10-15 | 20:19

Laat het gebeuren! Als Wilders regeert gaat er een koude, gezonde wind waaien door ons prachtige landje.

We zullen er met z'n allen hard voor moeten knokken. Maar laat maar gebeuren!!
Alles liever dan wat er nu gebeurt.

Elvi | 27-10-15 | 20:18

niet alleen links....

istawa | 27-10-15 | 20:18

@Tubantia83 | 27-10-15 | 20:04

Tuurlijk, we zien hoe dit in Portugal allemaal te werk gaat. Links of rechts, het maakt geen zak uit. Zolang je eurokritisch bent kom je gewoon niet aan de macht volgens Brussel en mag opeens een minderheidsregering die Pro Brussel is aanblijven.

Europese Democratie. Gotta love it.

Balaverde | 27-10-15 | 20:17

De keuze is of Wilders,of een trekpop Bilderbergertjes nepkabinet dan is de keuze snel gemaakt.

hebbuh | 27-10-15 | 20:15

Als Wilders een meer degelijke uitstraling a la een type als Wiegel/Pim zou hebben zou de slag tegen links gewonnen kunnen worden, nu kost het alleen maar stemmen, hadden er veel meer kunnen zijn.
Wilders als persoon houdt een groter stemmen aantal tegen, hoor dit vaak in mijn omgeving, men wil wel maar door W. ook weer niet.

Uw Verzekeringsadvis | 27-10-15 | 20:15

Er bestaat ook nog iets als slimme backbenchers met machtshonger bij partijen als D66, VVD en het CDA. Die kunnen lijsttrekkers als Pechtold zo naar de ruimte wegpromoveren. Balkenende kwam ook (bijna) uit het niks en 'talenten' als Klijnsma zijn er genoeg. Theo Hiddema for King!

Piet Karbiet | 27-10-15 | 20:14

Nou, als de zaken zo liggen, kunnen we niet anders dan allemaal alleen maar PVV stemmen. Toch?

awakened | 27-10-15 | 20:14

Die teloorgang van Arnon Grunberg. Wat een demasqué...

omanders | 27-10-15 | 20:14

@Mark_D_NL | 27-10-15 | 20:01

Als de 'echte' werkloosheidscijfers van Nederland bekend zouden worden dan steekt Brussel ons zelfs in de zee af. Dat zou alleen maar goed zijn daar niet van.

Balaverde | 27-10-15 | 20:12

Wedden dat Pechtold vooraan staat ?

Rammstein | 27-10-15 | 20:12

@roze_bril | 27-10-15 | 20:07
Toen de VVD door leugen en bedrog 40 zetels haalde heb ik Grunberg niet gehoord....

Lupuslupus | 27-10-15 | 20:12

Jammer dat Gijs niet heeft onderzocht of Pechtold van de super democratische PVV'ers mag regeren.

kicktherabbit | 27-10-15 | 20:12

En dit zijn de fatsoenlijke en vooral democratische partijen, dames en heren

Alpha Runner | 27-10-15 | 20:11

@rozr_bril vooral blijven kijken flapdrol

EatSleepSlaveRepeat | 27-10-15 | 20:11

@pietka | 27-10-15 | 19:56

Toch nog een van de normale gasten waar die dan mee op de foto heeft gestaan de laatste paar jaar.

Balaverde | 27-10-15 | 20:10

Ik heb net een zeer interessante lezing bijgewoond over het einde van Europa. Dit niet in Nederland, hier werd gerefereerd aan het zoals de spreker zei: geweldige referendum in Nederland.

Daarna ging hij er ook op in dat alles wat rechts is, zelfs als het slechts weinig rechts is tegenwoordig dood gezwegen moet worden. De linkse politiek kan en wil niet accepteren dat er mensen zijn met een andere mening. Hun leven een schijn democratie waarin alleen met gelijkgezinden gepraat word!

de-erfen-holland | 27-10-15 | 20:10

Als er weer verkiezingen komen ga ik grafitie bedrijven.

Rest In Privacy | 27-10-15 | 20:09

Links projecteert haar onvrede over de huidige malaise op Wilders.

Paljas | 27-10-15 | 20:09

@Tubantia83 | 27-10-15 | 20:04. Zoals Pim hier niet thuishoorde zeker?

EatSleepSlaveRepeat | 27-10-15 | 20:09

@Brainless talent | 27-10-15 | 20:04
Het zal mij niets verbazen wanneer de open sollicitaties nu in grote aantallen binnen stromen op de HR afdeling van de PVV. Op succes komen veel baantjes jagers en profiteurs af.

Mark_D_NL | 27-10-15 | 20:09

Oh zie nu alle kamerleden hypocriet doen op het journaal! Maar hoor ik Jesse Klaver het erg vinden dat Wilders al 10 jaar bedreigd wordt?
Wat een grote afgang is die hele kamer. Het is om moedeloos van te worden.

roze_bril | 27-10-15 | 20:09

'ze, de antidemocraten en de Nederlanduitverkopers, worden heeeeeeeeeeeel nerveus.. gaat goed PVV !

(c)ZWITSUL | 27-10-15 | 20:08

Keer op keer wordt het bestaansrecht van normale, weldenkende, gewone mensen ontkend of op z'n minst ter discussie gesteld. Nederland is een heel eng land geworden waarin groezelige fascisten proberen, met verbaal en fysiek geweld, iedereen het zwijgen op te leggen die afwijkt van hun discutabele normen.

Morgenhout | 27-10-15 | 20:07

"maar is de wijsheid van de massa altijd te vertrouwen" Hiermee bewijst Grunberg dat hij van toeten noch blazen weet over het begrip democratie. Intellectueel lichtgewicht deze man.

roze_bril | 27-10-15 | 20:07

Links zal zich de komende tijd steeds slinkser gaan gedragen.

miss error | 27-10-15 | 20:06

Dus alleen democratie als de uitkomst ervan hen mee zit. En dat afschaffen als de democratie iets doet wat zij niet willen. Seems legit.

DanDatDus | 27-10-15 | 20:06

We mogen een volgend kabinet zielsdankbaar zijn als dat er in slaagt de teringzooi van deze Slechtste Premier Ooit op te ruimen.
Zelfs Wilders, als dat hem lukt.

pennestront | 27-10-15 | 20:04

Ik denk het niet dat Wilders in staat zal zijn om een betere mensen voor zijn kabinet zal vinden dan Rutte tot nu toe heeft ervan afgebracht.

Brainless talent | 27-10-15 | 20:04

Als de PVV de grootste wordt, dan is de PVV als eerste aan zet om een kabinet te vormen. Zo is democratie. Het probleem zal zijn dat er weinig of geen partijen zullen zijn die met de PVV in zee willen. En dat wordt door sommigen dan gelijk geïnterpreteerd als "cordon sanitaire" of "ondemocratisch". Overigens vind ik wel dat iedere andere politieke partij moet kijken waar overeenkomsten en waar verschillen zijn met de partijstandpunten van de PVV teneinde tot een weloverwogen besluit te komen. Dat betekent dus wel in gesprek gaan om een coalitie te vormen en niet op voorhand zegen: onmogelijk. Feit is echter dat de meerderheid van de Nederlanders vooralsnog geen PVV stemt, en in een democratie is de mening van de meerderheid het belangrijkst. Eenieder die dat feit niet onderschrijft, of daar aanstoot aanneemt, hoort niet in onze maatschappij thuis.

Tubantia83 | 27-10-15 | 20:04

@verbanden 100% ... er zou verdomme een wet moeten komen tegen dat eeuwige gelieg en bestelen. Mensen worden bedonderd.

EatSleepSlaveRepeat | 27-10-15 | 20:04

iedereen lult lekker, maar voel me nog steeds keihard genaaid met die fk EU.
ik ben klaar met het bukken!
ze pakken nu maar eens iemand ander van achteren!

Broed Kip | 27-10-15 | 20:03

Zaken doen is voornamelijk een kwestie van gunnen.
En wat gunnen de "gevestigde partijen" Greet ?
Inderdaad : Helemaal niets.

Wijze uit het Oosten | 27-10-15 | 20:03

@pietka | 27-10-15 | 19:56
.
Wimlex gaat ook op de foto met die neo-Mao, Poetin en de Koning van Saoedie-Arabie dus met Greet wordt het alleen maar democratischer.

Piet Karbiet | 27-10-15 | 20:03

democratie bestaat niet, de elite zal nooit toestaan, zelfs bij 76 zetels, dat wilders de macht krijgt.

rechtsdwalendeautist | 27-10-15 | 20:03

@Dostranamus | 27-10-15 | 19:58
Ik ben klaar met wat de EU wilt. Net zoals al dat Europa nieuws in diverse media. vb. Niet de Nederlandse werkeloosheid is gedaald met xx maar de EU werkeloosheid is gedaald.

Mark_D_NL | 27-10-15 | 20:01

@onnosel laat in een echte democratie het vplk nu net de macht hebben en niet één lullo

EatSleepSlaveRepeat | 27-10-15 | 20:00

tsja. ligt altijd aan iets of iemand anders. zou vooral de oorzaak niet bij mezelf zoeken. politici hebben zich de afgelopen jaren bij uitstek geprofileerd als volkomen wereldvreemde leugenaars met een gigantisch gat in hun hand. wacht nu al met smart op de parlementaire enquete over hun grootste smeerpijperij : ons vliegend debielenbusje de JSF. het volk de duimschroeven aandraaien en zelf doordraaien. na het zuur kwam nog meer zuur. en nog meer zuur. volksvertegenwoordiger is een soort paradox van zichzelf geworden. democratie is goed, maar alleen als we toch onze visie en plannen kunnen doordrammen. door jarenlang draaien en liegen heeft de politiek haar eigen graf gegraven. laf wegkijken, problemen doorschuiven en maar goede sier maken; arrogantie ten top van mensen die keer op keer net zo simpel zijn als wij het volk. rozen verwelken en hoop dat het een nog grotere bladuitval wordt dan de peilingen aangeven. weg met hun!

verbanden | 27-10-15 | 19:58

Brussel wil een kiesdrempel instellen.
Als ze die nou op 10 stellen zijn we gelijk van de PvdA af.
En van die meelopers ook.

Dostranamus | 27-10-15 | 19:58

Quote
Macht smaakt naar meer.
Wie macht en status krijgt, wordt doelgerichter en slimmer. Maar ook egocentrischer en schijnheiliger. Dat komt door de verslavende machtsdrank testosteron, die zelfs van een lulletje rozenwater een gewetenloze potentaat kan maken.
Tekst: Dagmar van der Neut - Psychologiemagazine

onnosel | 27-10-15 | 19:57

Wimlex moet er maar aan wennen dat hij op de foto moet met Wilders met de volgende regering , en niet zoals laatste keer met gedoog partij om bea te sparen!

pietka | 27-10-15 | 19:56

1e referendum in 11 jaar maar we worden kapot gepeild.
Sure.

Piet Karbiet | 27-10-15 | 19:55

Moah, over een jaar is alles vergeten en krijgt PVDA met Asscher een zetel of 40.

Apollo | 27-10-15 | 19:55

Tekenend voor het werkelijke democratische gehalte van de linksmensch. Als links Nederland het voor het zeggen krijgt zijn we binnen een jaar verworden tot DDR 2.0.

Roffel | 27-10-15 | 19:55

Botte Hork | 27-10-15 | 19:44
Dat lijkt me nou eens een uitstekend idee!

Daisy Cutter | 27-10-15 | 19:55

"Wij kiezen geen partij maar luisteren naar u." Zoiets?

EatSleepSlaveRepeat | 27-10-15 | 19:54

Dan is het trouwens echt een nep parlement voor zover het dat nog niet is.

je suis bier | 27-10-15 | 19:54

Worden pvv-wetsvoorstellen nu niet al geblokkeerd?
deEik | 27-10-15 | 19:34

www.pvv.nl/index.php/zoeken.html?searc...

Nee dus. Er heerst geen cordon sanitaire rondom de PVV zoals in België. Wanneer de PVV een motie indient die andere partijen zinnig vinden wordt er voor gestemd. Daarnaast komt het voor dat er gezamenlijke moties tussen kamerleden van zowel de PVV als een andere partij ingediend worden.

karel4725 | 27-10-15 | 19:54

De enige kans die Wilders maakt op het premierschap is als hij minimaal 76 zetels haalt.

J. Jarig | 27-10-15 | 19:54

Ik zie daar achter de commentator PvdA, D66 en Groenlinks staan, Zijn dat nu linkse partijen?

ultraman | 27-10-15 | 19:53

Wilders pijperij hier bah, GS, stop er eens mee

ITEACHYOU | 27-10-15 | 19:53

@kicktherabbit | 27-10-15 | 19:51
lol, de Nederlandse traditie? Je bedoelt partijen die Nederlandse tradities zonder blikken of blozen uitbannen om de tere zieltjes van nieuwkomers in dit land niet te kwetsen?

Old_Spice | 27-10-15 | 19:53

Nog even en linkse bruinhemden gaan razzia's houden bij pvv stemmerts.

koosnaam | 27-10-15 | 19:53

Zo rolt men namelijk in Nederland.

je suis bier | 27-10-15 | 19:53

En over die twee asielzoekers (lees panda's) uit China , die een miljoen per jaar kosten is er dan geen ophef, logisch

ITEACHYOU | 27-10-15 | 19:51

Links mag nooit mee regeren!

poisonivy | 27-10-15 | 19:51

Vraag hier of Kuzu en Öztürk ooit mogen regeren als ze de grootste worden en je krijgt hetzelfde antwoord. En terecht. Sommige partijen zijn niet verenigbaar met de Nederlandse traditie en onze grondwet.

kicktherabbit | 27-10-15 | 19:51

Hoe lang zat België ook al weer zonder regering, een tijdje terug? Een, twee jaar? Niemand heeft er iets van gemerkt, en het was een verademing...

Los hiervan: het is zo simpel als wat, democratie betekent "meeste stemmen gelden". En hoe meer anti-propaganda, hoe populairder Greet wordt. Eigenlijk wel komisch.

EefjeWentelteefje | 27-10-15 | 19:51

Extreemlinks facistenland is dit aan het worden. Bah!

deepblue | 27-10-15 | 19:50

Nooit niet = altijd wel.

Thunderbird | 27-10-15 | 19:49

Gaan we nu weer richting een 2002 situatie zoals met Fortuyn waar links met man en macht een vuurpeloton uit het land moet regelen en dan begint de barrage aan propaganda om weer een nieuwe linkse terrorist te creëren.

Niet dat de Nationale Propaganda Omroep hier niet al een tijdje mee bezig is. Daar niet van. Alleen het lijkt wel in een versnelling te komen de laatste tijd.

Balaverde | 27-10-15 | 19:49

Democratie is leuk, maar alleen als de regering links is. Het blijft ook vreemd volk. Net zoals met demonstreren. Er mag gedemonstreerd worden, maar als het rechtse ideeën zijn, dan moet links het met geweld voorkomen. Apart dat rechten die ze voor zich zelf claimen niet gelden voor mensen met andere ideeën.

VincentTheSaint | 27-10-15 | 19:48

Democratie geldt bij links alleen als het in hun straatje past. Hypocrisie van de bovenste plank.

Mr. Neon | 27-10-15 | 19:48

@panadol | 27-10-15 | 19:33

Misschien eens wat doen aan je kennis van fascisme, want "Als je de partij met de meeste stemmen de kans om te regeren wilt ontnemen" heeft helemaal niets met het begrip te maken.

karel4725 | 27-10-15 | 19:47

Linkse fascistische terreur is helemaal da bomb.

De Psychiater | 27-10-15 | 19:46

Of gewoon 76 zetels voor Geert. Dan ben je dr ook

Jeroen10.000 | 27-10-15 | 19:46

Ik zie het wel voor me: het kabinet chocopasta I. Zijn we, rijkelijk laat, dat wel, van een hoop zuur af.

lustkapper | 27-10-15 | 19:45

Misschien toch een idee om GeenPartij op te richten?
Ruim een half miljoen stemmen ophalen voor het referendum is ook al gelukt, dus dit lijkt me ook wel haalbaar. En genoeg tijd om campagne te voeren tot 2017.
Ik denk dat ze gek worden in Den Haag.

Botte Hork | 27-10-15 | 19:44

-weggejorist-

Oeroeboer | 27-10-15 | 19:43

Links zit er niet voor het volk, maar voor de multinationals. Het centrum leecht altijd lachend mee op links of rechts. Rechts zit er nog voor het volk, maar dat is bah na een bepaalde nog redelijk recente oorlog... waar overigens vooral diezelfde multinationals weer uit herrezen nadat het volk zwaar had betaald. Hey kijk lingo is op tv.

EatSleepSlaveRepeat | 27-10-15 | 19:43

Terracratie? Gezien democratie inderdaad onmogelijk is..

Neut | 27-10-15 | 19:43

Wanneer verandert het cordon sanitair in een vuurpeloton? Ik krijg akelige herinneringen aan de situatie rond Pim.

Dizzydent | 27-10-15 | 19:42

@Jan-1986 | 27-10-15 | 19:37
Het wordt een coalitie met de PVV (48 zetels), VNL (7) en VVD (21).

Mark_D_NL | 27-10-15 | 19:42

En onze jongens liggen overal op de wereld kogels te happen om aldaar een democatie te stichten.

logicavanhetgevoel | 27-10-15 | 19:41

@heldheino | 27-10-15 | 19:37
Yep, moeten de kiezers zich echter niet angst laten aanjagen door de walmende onderbuikgevoelens bij "onze" gevestigde media - en alweer VVD stemmen.

Jan Passant mk2 | 27-10-15 | 19:40

@taxhond | 27-10-15 | 19:31
Mijn vertrouwen in dat (s)links tuigh is zo groot dat alles wat ze vinden, ik ben er klaar mee. Dat ze het maar naar de politie brengen.

G,I. Jane | 27-10-15 | 19:39

Tja, links en democratie is als water en vuur, dat hebben we met in 2002 al gezien met meneer Fortuyn.
Linksmensen zijn niet voor niets zo verzot op de islam..

Slipsnifter | 27-10-15 | 19:39

Laatste aflevering van Studio Powned al gezien, Pritt? Niet alleen linkse kiezers vinden dit.

Hoen | 27-10-15 | 19:39

Zo vind ik ook dat Frank Snoeks geen wedstrijden van het Nederlands elftal meer mag voorzien van commentaar.
Iedere keer maar weer de nadruk leggen op die doelpunten van de tegenstander.
Hij had zijn bek moeten houden, dan had niemand geweten dat IJsland, Turkije en Tsjechië gescoord hadden, hadden ze gewoon naar het EK gegaan.
Een angstzaaier is het eigenlijk die Snoeks, met zijn rare haar. Homofobe racist is het door te zeggen dat Depay speelde als een Tofik.
Ik pleit voor een cordon sanitaire.

Cuyahoga | 27-10-15 | 19:39

Als de PVV 76 zetels haalt wordt hij gewoon premier.. kan je nog zoveel rode stoplichten animeren als je wilt. Die simplistische animaties in nieuwsprogramma's zijn echt om te janken. Dan neem je je eigen kijkers niet serieus.

dexter_morgan | 27-10-15 | 19:39

Oh ironie. Semitische held Grünberg die de nazistische ideeën volgt. De cirkel is rond.

Dizzydent | 27-10-15 | 19:38

De volgende verkiezingen zullen waarschijnlijk toch alleen maar ever het immigratie vraagstuk gaan. Partijen als VVD, CDA en een paar kleine zullen dan waarschijnlijk de kant van Wilders kiezen. Zie het ook als een logische gevolg dat er dan een anti-immigratie coalitie komt. Ik bedoel als 66% van Nederlanders er klaar mee zijn, moet er toch wel een meerderheid te halen zijn.

heldheino | 27-10-15 | 19:37

Wordt wel een heel verhaal. Blonde Greet heeft best goede ideeën. Ik geloof ook dat Greet wat kwaliteiten heeft als bestuurder. Echter, samenwerken met een ander zie ik niet snel gebeuren. Hij moet heel simpel 80 zetels krijgen. Anders wordt het denk ik geen succes.

Jan-1986 | 27-10-15 | 19:37

Ik eis van mijn vriend Greet ,dat als eerste daad de graaiers van links PvdA en de landverrader D666 en de racistenclub groenlinks direct achter slot en grendel gaat en na 2 min per email direct uit de E.U en de miljarden die ze hebben gestolen terug haalt en ik wil 30 % van griekenlan 10% van italie en 10 % van spanje met een stuk weit strand erbij

witchmaster | 27-10-15 | 19:37

Heeft iemand trouwens ff een mirror voor dat VK artikeltje?

rode peper | 27-10-15 | 19:37

Jammer, dat de beschaving zo flinterdun blijkt nu de immer nuancerende & relativerende steunpilaren van de rechtsstaat zo emotioneel onstabiel blijken wanneer de democratie niet hun straatje volgt.
Angst voor het onbekende. Onderbuikgevoelens. Heel Fatsoenlijk Nederland trilt en ruikt ervan.

Jan Passant mk2 | 27-10-15 | 19:37

paddy | 27-10-15 | 19:33

Je beide comments snijden hout. Gezien de laatste peilingen zal het een coalitie van tenminste 4 partijen worden en daarvan acht ik alleen de VVD in staat om zich daar bij aan te sluiten.

eerstneukendanpraten | 27-10-15 | 19:36

Het volk mag van alles willen en vinden, maar zij die zich als beschaafde mensen zien zetten hun opinie door en kunnen dat omdat ze de media en universiteiten beheersen

Islamofiel | 27-10-15 | 19:36

"Linkse kiezers vinden Massaal". Er is geen massale stem meer op links. Er stemt niemand meer op links. Wat is daar nu massaal aan.

Mark_D_NL | 27-10-15 | 19:36

Typisch links, de spelregels veranderen om je gelijk te halen.

i-Wonder | 27-10-15 | 19:35

Om met de immer Fatsoenlijke Gutmenschen te spreken:
DIT is een rechtstreekse bedreiging van de democratie.

Jan Passant mk2 | 27-10-15 | 19:35

Nou dan is het wachten op de kogel van links.
Kunnen ze "Fortuyntje" doen.

Bolder | 27-10-15 | 19:34

@wmd, de meerderheid heeft dan niet voor Wilders gekozen...

paddy | 27-10-15 | 19:34

Als iedereen die op Wilders stemt nog één iemand kan overhalen om hetzelfde te doen, dan
dan zijn we de komende jaren veel kwijt aan wachtgeld.

domheid regeert | 27-10-15 | 19:34

Worden pvv-wetsvoorstellen nu niet al geblokkeerd?

deEik | 27-10-15 | 19:34

Als je de partij met de meeste stemmen de kans om te regeren wilt ontnemen, dan ben je dus volgens werkelijk alle correcte definities antidemocratisch en fascistisch. Goed bezig, links. Was er nog tijd over tussen het sturen van kogelbrieven door?

panadol | 27-10-15 | 19:33

PvdA, Gr. links en SP sowieso niet met Wilders, Klein Christelijk en klein Turkije zullen dit ook niet doen. D66 en PVV is ook haat en nijd, VVD en CDA trappen er niet nog een keer in om met Wilders in zee te gaan.

Dus welke partijen blijven dan over om met Wilders een regering te vormen?

paddy | 27-10-15 | 19:33

Wilders I zie ik wel zitten. Alleen hopen dat het kabinet snel valt, 2017 is nog ver.

heldheino | 27-10-15 | 19:33

So far democratie..

Botte Hork | 27-10-15 | 19:32

Wel een kinderachtig gedrag van de rest van de Tweede Kamer. Als de PVV de grootste wordt maar geen meerderheid heeft dan kan de partij die door het volk democratisch is gekozen niet regeren omdat de rest Wilders niet mag? Kinderachtig gedoe en de democratie naar de kloten als het zo zal gaan!

Wmd | 27-10-15 | 19:32

En de EUSSR gaat dat regelen, net als ze in Portugal afgelopen week hebben geregeld dat de euroskeptische (linkse) partijen niet mogen regeren en dat er een (rechte) eurofiele minderheidsregering moet komen

rode peper | 27-10-15 | 19:32

Nu ga ik dus juist op PVV stemmen... Niet dat ik veel anders van plan was sinds elke andere partij een nog slechtere keuze is...

a4p | 27-10-15 | 19:31

@G,I. Jane | 27-10-15 | 19:28
En jij hebt er enig vertrouwen in dat links zo eerlijk is?

taxhond | 27-10-15 | 19:31

De Gutmensch schreeuwt het hardst 'Fascisme', niet doorhebbend dat zij juist de fascisten zijn. Ene Churchill zei ooit...

Heinzz | 27-10-15 | 19:31

Democratie is voorbij. Helaas pindakaas. Trump mag het ook niet worden. Pimmetje ook niet. Die moest dood.

logicavanhetgevoel | 27-10-15 | 19:30

De burger mag nooitniet vrijheid proeven.

EatSleepSlaveRepeat | 27-10-15 | 19:30

Ik vind dat PvdA, PvdD, D66 en GL ook niet moeten reageren, of ze nou grootst zijn of niet.

DikkeDrol | 27-10-15 | 19:30

linkzzzz (doodsreutel)....

Vozz023 | 27-10-15 | 19:30

Als wilder wordt gekozen en de grootste is, als eerste het hele NPO afbreken, tot de laatste en onderste steen.

toetanchamon | 27-10-15 | 19:29

Wat links vindt moeten ze maar naar de politie brengen.

G,I. Jane | 27-10-15 | 19:28

Wilders wordt ook alleen premier als ie een absolute meerderheid krijgt. Dat snapt iedereen met een beetje hersens. Dus wat is het punt? Met welke partij zou hij dan samen moeten werken?

paddy | 27-10-15 | 19:28

De GroeneKhmer had 25% van het democratisch gehalte van de PVV (9 om 35 zetels) en nu helemaal nul.

Godsammekraken | 27-10-15 | 19:28

En dan op het laatste moment weglopen zeker.

fapz0r | 27-10-15 | 19:28

Mijn god wat een links fascisme heerst er in dit land. Sterph!

Botte Hork | 27-10-15 | 19:28

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl