Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

GSTV. Macho's PvdA/VVD in minderheid en in paniek

De Eerste Kamer is vandaag herkozen. De twee grootste verliezers PvdA (-6) en VVD (-3) hebben samen nog maar 21 zetels over. Dat is 17 (!) te weinig voor een meerderheid. Zelfs met de Crematoriumcoalitie D66/CU/SGP (samen 15 zetels) er bij redden ze het niet. Dinges van de Staatsomroep stond er bij en ging er moeilijk van kijken. Want een kabinet in het nauw maakt stomme sprongen. Rutte & Zijlstra dumpten hun eigen verlies meteen in de schoot van de oppositie, "die in moeilijke tijden verantwoordelijkheid moeten nemen". Didi Samsom legde de schuld bij de kiezer, want die "heeft het landschap versplinterd". Welja. En na het malle kiesdrempelegoïsme waar de VVD vanmorgen mee kwam, wil Plasterk nu ook al het vetorecht van de Senaat afpakken. Tel daar ook nog de volstrekt "onnavolgbare" smoesjes over de 133 miljoen spooknaheffing bij op (zie ook de updates in dit topic), alsook het feit dat Plasterk maar 24 kilo kan bankdrukken (per arm) en dat Teeven thuis niks te vertellen heeft. En je weet dat we te maken hebben met een stelletje machteloze macho's die enkel nog aan het pluche plakken om te dienen als buklaven van een Brussels Rijk, dat behalve anderhalf miljard euro aan naheffing ook nog een dobbernegerquotum aan Nederland gaat opleggen. Gewoon. Omdat Rutte 2 nauwelijks nog bestaat en Nederland als autonoom bestuurd land al helemaal niet meer.
Naheffingsdebat: Dinerpauze voorbij, debat gaat verder met MinPres Rutte die uit mag leggen waar die 133 miljoen spooknaheffing nou echt vandaan komt, en waar hij de extra vluchtelingen denkt te gaan laten. LIVE op MINDERHEIDSMACHO24.
Naheffingskwartet 21u35: Rutte komt met een vierde verklaring voor de 133 mio naheffing. Recap: Die naheffing was volgens de originele verklaring van de MinFin een naheffing, volgens het eerste persbericht na de ophef van vanmorgen ineens nog slechts een 'aanvullende begroting', in de Kamerbrief die volgde op de debunk van dat persbericht werd het toch weer een 'gedeeltelijke naheffing' genoemd, maar vanavond in het debat is het volgens Rutte ineens 'geen naheffing', die bovendien 'niets met die verdomde naheffing van 642 miljoen te maken heeft'. Je kan dus zo'n naheffing eindeloos anders verherbenoemen, net zo lang tot de oppositie murw is en zwijgt over de naheffing. Want sja, die 133 miljoen is toch al overgeboekt, tegelijk met die andere 642 miljoen (die eigenlijk 1,1 miljard was omdat we eerst vooruit moeten betalen om daarna hopelijk nog een deel terug te kunnen krijgen. Hallo, bent u daar nog?)

Reaguursels

Inloggen

Die Samson, en ja hij zei het echt, denkt WERKELIJK dat wij (NL) van de EU profiteren. In de eerste plaats denk ik dat hij het liegt, en dan is hij volstrekt incompetent. Maar er is ook nog een kans dat hij hef echt gelooft. En dat zou hem volstrekt incompetent maken. Kies maar. Beste Diederik, of er nu rekeningen komen van 100 miljoen, 500 miljoen, 1 miljard, 4 miljard of 15 miljard; JIJ, samen met de VVD, D66 en CDA maken gewoon over. Ondanks de staatsschuld van 440 miljard Euro maak je zonder vragen klakkeloos over. Dat is geen onderbuik maar feit. Rekening van 30 miljard voor de EU ? Genoemde partijen maken gewoon over. Ik, de nazi, de racist, de minderwaardige a-sociale hufter- zou dit liever steken in onze bejaarden, gehandicapten, ons onderwijs, de algehele gezondheidszorg, veiligheid en werkgelenheid. Maar volgens de gevestigde partijen kan en mag dat niet en is het nivelleren letterlijk onbeperkt. Ik red me prima en uitstekend maar gun mijn medelanders zoveel meer.

Rest In Privacy | 28-05-15 | 17:43

@rmstock | 28-05-15 | 06:56 : Interessant. Misschien kan het aan de hand van een paar kernkwesties over dat quasi linksrechts gedoe heengetild worden. Voorbeeld:

• Voor het Lissavonverdrag (weg met soevereiniteit)
--- VVD, CDA, PvdA, D66, GL en CU
(en Onafhankelijke Senaatsfractie 1e kamer)
• Voor het ESM (weg met het budgetrecht)
--- VVD, CDA, PvdA, D66 en GL (CU, SGP blanco)
• Voor de Islamiseringsmotie (weg met Nederlandse cultuur)
--- VVD, CDA, PvdA, D66, GL, CU, SP en Dierenpartij
• Voor het Kunduz accoord (weg met uw inkomen)
--- VVD, CDA, D66, GL en CU
.
= FOUT: Bende van Vier (VVD, CDA, PvdA, D66), GL, CU,
= BEETJE FOUT: SP, SGP, Dierenpartij

ben kokhals | 28-05-15 | 12:41

Hier de uitslag volgens nu.nl :
s8.postimg.org/j3zylu251/Eerste_Kamer_... .
De gebruikte kleuren geven aan in blauw (steun voor kabinet) en rood (steun voor de oppositie). Er is in de praktijk maar 1 echte oppositie partij die Rutte II wil weg hebben, en dat is de PVV. Hier een plaatje met de traditionele kleuren van de partijen, rood is links, blauw is rechts etc :
s1.postimg.org/5rhne0zb3/Eerste_Kamer_...
De rechtse partijen hebben 27 zetels in de 1e Kamer en de linkse partijen hebben 21 zetels. D66 trekt meestal naar links erbij opgeteld is 31 zetels voor de klassieke linkse vleugel. Het CDA trekt meestal naar rechts geeft dan 39 zetels voor de klassieke centrum rechtse vleugel.
Onder normale geopolitieke omstandigheden, zoals die golden in het vorige Millennium hadden we een zeer stabiel centrum rechts kabinet en parlement gehad.
Helaas worden we in het nieuwe Millennium overvleugeld door : Brussel , Shengen , Immigratie politiek. Afbraak politiek van gezin, onderwijs, ondernemingen/bedrijven. Groei van schulden bij jeugd, studerenden en ouderen. Drugs en geweld overlast. Agenda van Brussel/NATO prevaleert boven de nationale problematiek.

rmstock | 28-05-15 | 06:56

Lieve mevrouw Rutte,

Vanavond komen mijn vriendinnen en ik naar u toe om u te helpen met uw zoon. Echt, er zijn wél manieren om ervoor te zorgen dat Mark niet wegrent en zijn brommer pakt. Met ons erbij kan hij niet naar zijn kamer lopen, met de deuren slaan, of lalalala schreeuwen.

Uw zoon had natuurlijk al een aantal stoornissen. Dat lachen wat iedereen eerst altijd zo schattig vond? U weet allang dat dat inmiddels een ongepaste reactie is, waaronder zwaar autisme schuil gaat. Het voortdurend stelen, liegen en bedriegen? U bent daar al jaren van op de hoogte en dacht dat hij wel aangepakt zou worden als andere mensen ook slachtoffer zouden worden. Maar omdat Mark een puber in een pak is, die soms zelfs openlijk pakt wat niet van hem is, vinden mensen hem moeilijk te plaatsen. Als hij gewoon een hoodie zou dragen, waren ze allang wakker geworden natuurlijk. En wat de diefstallen ook moeilijk te plaatsen maakt is dat hij de spullen vaak niet zelf houdt. Hij lijkt het lollig te vinden om ze in de bosjes of in de sloot te gooien en dat is nou juist een kenmerk van ernstige kleptomanie. Wat zult u zich eenzaam gevoeld hebben!

Het pathologisch liegen wordt juist erger nu uw zoon ouder wordt. Dat is nu juist een aspect ervan! U hoopte dat hij inzicht zou krijgen, en dat er iets van compassie zich zou gaan ontwikkelen bij Mark. Helaas zijn narcisme en borderline juist ook stoornissen die zich eerder meer dan minder gaan manifesteren als uw kind ouder wordt.

Wij begrijpen dat u heen en weer geslingerd wordt tussen de liefde voor uw zoon en uw eigen, overweldigende gevoelens van falen, spijt en schaamte. Maar echt, tegen zoveel persoonlijkheidsstoornissen kan geen gedegen opvoeding op.
Wat het voor u nog lastiger maakt, is dat u weet dat ook de reguliere opvang voor een jongen als Mark niet meer mogelijk is. Mark heeft namelijk ook die opvang zodanig uitgehold en geminimaliseerd dat er alleen nog een bordje op de panden hangt waarin deze vorm van zorg was gevestigd.

Maar nu er bijna geen mens meer te vinden is in Nederland die niet benadeeld, ontkent, vernederd is en wordt door Mark is de maat meer dan vol. Wij komen vanavond om een uur of acht langs en wachten, samen met u, tot hij thuis is. Mark zal door ons worden meegenomen in een zwart busje (de Poesmobiel) naar een geheime bestemming. Wij zijn ook moeders en zullen hem geen haar krenken. We verwachten dat hij over een maand of drie door u bezocht kan worden en houden u ondertussen dagelijks op de hoogte van zijn vorderingen en ontwikkelingen.

Ook voor een jongen als Mark zal het vast lukken om op den duur een leuke en zinvolle bezigheid te vinden. Maar we verwachten ook dat constante supervisie voor uw zoon noodzakelijk zal blijven.

We verheugen ons samen met u op de rust en opluchting na vanavond. Tot straks en veel liefs.

Poesmobiel | 27-05-15 | 13:01

Minder
Minder
Minder

pennestront | 27-05-15 | 11:50

In de USSR mocht je stemmen op 1 partij.
In de EUSSR, en ook NL mag je stemmen op meerdere partijen. Alleen jammer dat er geen het voor elkaar krijgt dusdanig veel kiezers te trekken, dat er iets wezenlijks verandert.
Dat ligt aan de politiek, maar ook aan de kiezer die blind net als zijn opa blijft stemmen.
Dus wat is het verschil nu tussen de USSR en de EUSSR?

Raider Twix | 27-05-15 | 11:45

@Hans Hillen | 27-05-15 | 00:20 "Voorheen was ik tegen zwart werken, want niet ethisch enzo. Maar dat was vroeger. Zeker sinds de invoering van de Euro zeg ik: doen. En zoveel als mogelijk."
.
Dat is één van de reden dat ze het cash geld willen verbieden. Een andere reden is dat de staat en de bank dan volledige macht over de mensen hebben. Negatieve rente? Gewoon eraf halen. Tweedehansje? Btw van de rekening af halen. Dat het handig en veilig is, is alleen maar een alibi, een smoesje. Zie de euro. www.telegraph.co.uk/finance/economics/...

ben kokhals | 27-05-15 | 09:16

Mooi man democratie. Wist u nog in 2005? De meeste stemmen gelden!

Finn | 27-05-15 | 09:09

@witchmaster | 26-05-15 | 22:21
.
De meeste hier zijn wezen stemmen, de meeste op de PVV incl. ikzelf.
Soms bekruipt mij het gevoel dat onze verkiezingen en de uitslag daarvan gemanipuleerd zijn.
En als we kijken naar wat onze regering doet (Lees : Hoe hard ze ons naaien) zou ik er helemaal niet vanop kijken dat zoiets alu-achtigs de keiharde werkelijkheid zou zijn.
Persoonlijk ben ik alle vertrouwen in onze democratie en overheid volledig kwijt.

[x]-Ongeschikt | 27-05-15 | 08:47

@necrosis | 27-05-15 | 08:03
We kunnen naar die 1000 EYPΩ fluiten.
Rutte is alleen trouw aan Brussel, niet aan ons.

wakkere_nederlander | 27-05-15 | 08:31


INH.30CL | 27-05-15 | 02:36

Igor heeft, sorry HAD zijn pijlen op necro gericht nadat hij continu mij in de nek had lopen blazen. Maar ik heb de redactie een ultimatum gesteld, hij eruit of ik eruit en toen was de keuze snel gemaakt.

eerstneukendanpraten | 27-05-15 | 08:25

De premier maakte zich weer eens schuldig aan volksverlakkerij en hij komt er nog mee weg ook.

Delaware | 27-05-15 | 08:20

necrosis | 27-05-15 | 08:03

Maar die was toch verdisconteerd in een niet doorgevoerde belastingverhoging?

eerstneukendanpraten | 27-05-15 | 08:10

@eerstneukendanpraten | 27-05-15 | 07:48
Maar eerst die €1000 die trutte beloofd heefd!

necrosis | 27-05-15 | 08:03

Sterph kabinet, sterph!

eerstneukendanpraten | 27-05-15 | 07:48

@Zzzzooooffff | 27-05-15 | 06:06
Wat denk je dat je na nieuwe verkiezingen krijgt?
*hint: CDA en D'66*

necrosis | 27-05-15 | 07:46

Alle partijen samenvoegen tot de Narcistenpartij en dan richt ik een nieuwe partij op: Kleine Overheid (KO)

Dutch_Holland | 27-05-15 | 07:26

We betalen GVD nog meer dan de Grieken terug en aan jan & alleman wereldwijd.

ja,diedus! | 27-05-15 | 06:58

Het meest incapabele kabinet ooit dient op te zouten.

Zzzzooooffff | 27-05-15 | 06:06

Niks macho mannen, dubbele homo's zijn het.

peterxxx | 27-05-15 | 06:01

Allemaal onbenullig gedoe. Van echt belang is hoe ik die keramische BBQ kan gaan aanschaffen.

Rest In Privacy | 27-05-15 | 05:02

We zijn nog steeds een autonoom bestuurd land. Dat is pas echt over als het beoogde Europese leger er is. Maar niemand ziet dat gevaar.

De Geus | 27-05-15 | 04:55

@necrosis | 27-05-15 | 02:46
En ik maar denken dat jij de enige betaalde reaguurder bent.

miko | 27-05-15 | 03:48

@INH.30CL | 27-05-15 | 02:50
Op mijn werk wordt alles 'gelogd' door de servers.
Misbruik is meestal goed voor een officiële waarschuwing, in het ergste geval ontslag op staande voet.

necrosis | 27-05-15 | 03:01

Volgens mij heb ik bij iemand per abuis een ongepaste reactie gemeld..... Was niet de bedoeling Joris....

figuur | 27-05-15 | 02:50

@necrosis | 27-05-15 | 02:46
had ik al idd in de gaten dat het wat rustiger was in de panelen qua heavy shitmuzak. Dus jij hebt op je werk ook al met een Joris te maken!

INH.30CL | 27-05-15 | 02:50

Mooi hoor, doen ze goed. We staan er bij en kijken er naar en weten totaal niet wat hier tegen te doen valt. Goede politici dus.

Madrox | 27-05-15 | 02:48

@INH.30CL | 27-05-15 | 02:36
Ik plemp bijna geen muzakjes meer.
En verder werk ik 40 - 50 uur per week.
En op mijn werk mag ik niet reaguren, dat zijn de ICT huisregels....

necrosis | 27-05-15 | 02:46

in chrome zit ik necro altijd te minnen maar dat heeft meer met zijn muzakjes te maken. verder is het een +reaguurder met geen leven volgens sommige alhier

INH.30CL | 27-05-15 | 02:36

@necrosis | 27-05-15 | 02:32
iOS , iPhone of iPad voornamelijk..... Safari dus. Sporadisch pc (explorer).

figuur | 27-05-15 | 02:35

@figuur | 27-05-15 | 02:26
Welke browser gebruik je?

necrosis | 27-05-15 | 02:32

necrosis | 27-05-15 | 02:22
Oh als Joris Jorist zal het wel terecht zijn... Maar ik probeer u nu dus te plussen in extensie, maar zie/weet niet waar ik dat zou moeten doen....

figuur | 27-05-15 | 02:26

@figuur | 27-05-15 | 02:14
+ en - kan je gewoon via de extensie uitdelen.
Ze tellen echter niet meer mee voor GU's Grote Lijstjes Bonanza.
Enne.... mensen zonder zwitsal lopen net zoveel kans op een holschop van Joris....
-edit Nope. Die kans is NOG groter -

necrosis | 27-05-15 | 02:22

@necrosis | 27-05-15 | 02:04
Ben iig de zwitsal periode door (bedankt dus hehe), wat de regels ervoor ook mogen zijn. Begrijp er geen k•t van... Net als + en - etjes, krijg ze soms wel, als ik in extension kijk, maar kan ze zelf niet uitdelen.... vaag.... wanneer kan Dhr de Wit en ik de lintjes ontvangen?

figuur | 27-05-15 | 02:14

Er is weer een haat-imam uitgenodigd, een zwarte broeder, maar dat mag niet meer gezegd worden, en wel in Almere.
Broeder Abu, in België veroordeeld wegens lid van sharia4belgië, gaat de moslim-jeugd een stichtelijke preek voorlezen.

Jan Dribbel | 27-05-15 | 02:10

@figuur | 27-05-15 | 01:57
Mensen die bewust hun belasting ontwijken/ ontduiken zouden een lintje moeten krijgen!
En meldingen doe ik alleen bij overtreders van de huisregels van GeenStijl.
*iets waar ik goed in ben, gnehehe*

necrosis | 27-05-15 | 02:04

@figuur | 27-05-15 | 01:53
Nu kan ik tenminste nog even fulmineren op die liegende/ lachende rat die zich MinPres noemt.
Wat mij betreft halen ze speciaal voor hem de strontkar weer uit het vet!

necrosis | 27-05-15 | 01:58

@necrosis | 27-05-15 | 01:53
U doet toch niet waarschuwen, en ondertussen zelf voor die brigade werken melding doen? *hehe*

figuur | 27-05-15 | 01:57

@Bad Karma | 26-05-15 | 20:11
Een paleis bouwen kost 3 miljoen.
Een buitenhuis renoveren dat NIET EENS LIJKT OP EEN PALEIS kost 60 miljoen?

Ik vond de man van 6 miljoen al een sterk verhaal maar wat mij betreft flikkeren we Willie en Rutte in een kerker van 6 mille.

wakkere_nederlander | 27-05-15 | 01:57

@necrosis | 27-05-15 | 01:50
daar heeft ons markie wel een bittere pil voor.

INH.30CL | 27-05-15 | 01:55

@Jan Dribbel | 27-05-15 | 01:52
Hoe moet dat nu met mijn zwarte haar...... zich gediscrimineerd voelt.

INH.30CL | 27-05-15 | 01:54

@Dhr. de Wit | 27-05-15 | 00:59
Pas maar op dat de blauwe brigade niet meeleest...

necrosis | 27-05-15 | 01:53

necrosis | 27-05-15 | 01:50
Is we iig nog iemand wakker, niet voor niks gerefreshed....

figuur | 27-05-15 | 01:53

Dhr. de Wit u bent een fiscale schuinsmarcheerder.
Een zwartwerker mag ik u niet meer noemen van Sylvana Simons.
Zwartwerkers, zwartspaarders het mag allemaal niet meer benoemd worden door de zwarte-lobby van Sylvana en Quincy.

Jan Dribbel | 27-05-15 | 01:52

@INH.30CL | 27-05-15 | 01:37
Ik kreeg spontaan kotsneigingen......

necrosis | 27-05-15 | 01:50

@Dhr. de Wit | 27-05-15 | 01:26
Even opgezocht, gaat om André Szasz, directeur van de Nederlandse bank tussen 1973 en 1994, die de totstandkoming van de euro van dichtbij meemaakte.
Zie link: pers.avrotros.nl/radar-extra-overzoekt...

figuur | 27-05-15 | 01:42

@Muxje | 27-05-15 | 01:09
Alleen qua uiterlijk doe ik mijn naam aan. Echte ontduiking is het ook niet voor mij want zoveel heb ik (helaas) niet, meer ontwijking.

Vind ook dat belastinggeld verkeerd besteed wordt maar nog erger dat het verspild wordt aan allerlei debacles.
ECHTE individualisering bereik je pas echt als je op je belastingaangifte mag aankruizen waar het aan besteed mag worden. Een soort referendum voor je zuurverdiende centen. Als ik wil dat het aan mijn zieke buur besteed wordt en niet aan haar neefje dan moet ik als burger daar een stem in kunnen hebben. Wat jij doet is natuurlijk heel nobel (respect!) maar hierdoor blijft de zieke buurvrouw wel uit de cijfers en lap jij indirect voor waar de staat eigenlijk verantwoordelijk voor is.
Eigen centen eerst!

Dhr. de Wit | 27-05-15 | 01:33

@figuur | 27-05-15 | 00:49
Volgens mij zat ie bij het CPB of dergelijke instantie. Helaas staat de uitzending nog niet online. Maar het staat sowieso vast dat die eindbaaspersoon waarover je spreekt een volksverlakker is.

Dhr. de Wit | 27-05-15 | 01:26

@Dhr. de Wit 00:59: Je doet je naam geen eer aan zo... Maar ik ben zelf inmiddels ook afgegleden naar een "fuck it"-houding. Nog geen ontduiking, wel volop ontwijking. Ik betaal graag belasting als ik het gevoel heb dat mijn geld goed, kundig en verstandig besteed wordt, maar dat gevoel heb ik al jaren niet meer. Dat gezeik over de" individualisering van de samenleving" heeft een kern van waarheid, maar de schuld daarvan ligt bij de staat. Simpel gezegd: voor mijn zieke buurvrouw trek ik de portemonnee; voor haar neefje die doet alsof niet.

Muxje | 27-05-15 | 01:09

@miko | 27-05-15 | 00:48
Prachtige uitdrukking die klopt als een bus.
Het mooie is dat ik mijn eigen "uitzendkracht" ben naast vaste inkomsten, payroll regelt alle papierhandel, incl. volksverzekeringen e.d.
Als het uitkomt en de andere partij wil het zwart doen, prima. Schrijf ik een paar uur wit en de rest is zwart. Bij controle ter plekke kunnen ze niks maken want ik schrijf achteraf.

Belastingdienst, leuker kunnen we het soms maken, door handige constructies.

Dhr. de Wit | 27-05-15 | 00:59

Europa is bezig zijn eigen economieën de nek om te draaien, met het binnenhalen van miljoenen onrendabelen. Het lijkt we alsof we naar een climax gaan, want de parlementen nemen alleen nog ,ad hoc, beslissingen, teneinde in de wedren om het Brusselse baantje als lemmingen naar de afgrond te rennen, hopende dat de ophaalbrug nog niet opgehaald is. Dat ze hiermede 100den miljoenen inwoners de armoede indrijven mag de pret niet deren. Intussen luid roepend dat de economie omhoog gaat, maar het enigste wat bij die lui omhoog gaat, wordt veroorzaakt door een blauwe pil. Voor de burger gaat alleen de schuldenlast omhoog.

Archy Bunker | 27-05-15 | 00:58

@Dhr. de Wit | 27-05-15 | 00:43
Was dat niet die oud toenmalig EU-NL-bankdirecteureindbaaspersoon? Waaraan gevraagd werd: 'Is alles nou echt veel duurder geworden?' waarop de man zeg: 'Volgens mij en een onderzoek niet, maar mijn vrouw zegt van wel!' Met een smerig half lachje?

figuur | 27-05-15 | 00:49

@Hans Hillen | 27-05-15 | 00:20
En veel met bekende barteren. En alles,maar dan ook alles doen om belasting te ontvluchten ontduiken wat nog meer.
Als het dan toch kapot moet kun je het beter zelf slopen!

miko | 27-05-15 | 00:48

@figuur | 27-05-15 | 00:39
Kan ik er wat aan doen dat mijn kat over het toetsenbord loopt?

Dhr. de Wit | 27-05-15 | 00:45

Iedere distinquised staatsman zou bij zo weinig overgebleven steun onder de bevolking en in de Eerste Kamer conclusies trekken en verkiezingen uitschrijven. Simpelweg omdat de Staat en de bevolking hem na aan het hart ligt!
Maar niet deze regering en coalitie bestaande uit ex secretarissen bij Shell, ex activisten en voetbalvaders en moeders..... Zij vinden notabene nog dat ze best bestaansrecht mogen ontlenen uit de verpletterende verkiezingsnederlaag van deze coalitie?!?
En die naheffing...? Natuurlijk snappen de hh ministers en ss'en best dat het einde van dit kabinet snel nadert. En in Brussel zitten ze niet te wachten op reactionaire politici met een EU sceptisch luchtje voor één de vele lucratieve topbaantjes aldaar. Dus maar snel betalen om de politieke toekomst veilig te stellen. En dat daarmee het democratische beginsel met voeten getreden en verkracht wordt? Ach..... schijt daaraan! NL is allang een technocratie en daarin is dit soort gedrag aan de orde van de dag.
Rest dit kabinet niets anders dan te gaan regeren via het decreet, de algemene maatregel van bestuur, om de heren in Brussel nog meer tevreden te stellen. Laat maar komen die duizenden "dobbernegers"....... de nog overgebleven werknemers en bejaarde NLers zullen er wel voor bloeden. En dat allemaal voor de carriére van Rutte en Samson........ zucht

Thorolf | 27-05-15 | 00:45

@Hans Hillen | 27-05-15 | 00:31
Ontluisterend het was. Kan niet wachten op deel 2 en daarna hopelijk een kloosriet van de Geenstijl.

Het meest tenenkrommende was het eerste gedeelte waar een oud hoge pief van een of andere overheidsdienst zat te liegen dat het wel meevalt, hooguit een paar procentjes prijsstijging. De crux was dat hij werd geinterviewd in zijn *privé-bibliotheek* nadat hij in het eerste shot de deur van zijn *herenhuis* opende en je een spiegel met *gouden* lijst zag hangen plus andere *bling*.
Als je je schaapjes op het droge hebt ten koste van de burger dan kun je dat makkelijk zeggen inderdaad.
Eerste klas voorbeeld van een eerste klas weggooier.

Dhr. de Wit | 27-05-15 | 00:43

Ook ik zou wensen dat dit eindigd. Mijn hoop is eerder gevestigd op het klappen van de EU ofwel door Griekenland dan wel door Engeland na het referendum. Die grote opstand of revolutie zie ik niet zo snel komen, het spelletje verdeel en heers is misschien wel de enige kwaliteit die het kabinet bezit.

saidnowomanever | 27-05-15 | 00:39

@Dhr. de Wit | 27-05-15 | 00:33
Delen we samen de advocaatkosten. 'Die vervelende woordvoorspeller in ios8 heeft er compleet verkeerde woorden van gemaakt' ofzo.....

figuur | 27-05-15 | 00:39

Van kansloos tot nog kanslozer... Eehhh HERR EU hoeveel krijgt u nog van onze belasting betaler? Kunnen we er rekening mee houden schalen wij de pakkans van hardrijders op.

ikdenkwat | 27-05-15 | 00:36

1,1 miljard plus 113 miljoen. Het lijkt erop dat Rutte die 1000,- euro via de EU gaat uitbetalen. Toch?

Harry Turtle | 27-05-15 | 00:36

Dat kan waar zijn in de ogen van de EU, maar dat is ook net de reden waarom het lijnte gaat breken. Ik denk eerst in Griekenland.
Graaf van Egmont | 27-05-15 | 00:31
.
Kan best en dat gaat ons heeeeeeeeeeeeeeel veel geld kosten. Nog meer dan de Euro ons toch al gekost heeft.

Hans Hillen | 27-05-15 | 00:35

@figuur | 27-05-15 | 00:28
Nu is het afwachten of de fiscus onze IP adressen opvraagt, gna gna gna.

Dhr. de Wit | 27-05-15 | 00:33

Gisteren in Radar Extra was er een mooi voorbeeld. Marktkooplui zeiden dat ze FL hadden vervangen met E. 15 jaar later draaien ze de helft minder omzet. Ra ra ra, hoe kan dat nou!?!
Dhr. de Wit | 27-05-15 | 00:25
.
Het was een ontluisterende aflevering van Radar. Heel interessant. Het was voor de boven-ons-gestelden gewoon een spannend project dat ze het gevoel gaf 'te leven'. Op onze kosten. En dan de aanleiding: de hele EU ten gronde gericht door het ego van de Fransen. Ik wist het allemaal al, maar het was een 'fijne' bevestiging dat ik het toch niet helemaal verkeerd heb gezien. Diep triest.

Hans Hillen | 27-05-15 | 00:31

Hans Hillen | 27-05-15 | 00:09
Dat kan waar zijn in de ogen van de EU, maar dat is ook net de reden waarom het lijnte gaat breken. Ik denk eerst in Griekenland.

Graaf van Egmont | 27-05-15 | 00:31

@Dhr. de Wit | 27-05-15 | 00:21
Ik geef u groot gelijk.... Enne, u bent niet de enige hehe...

figuur | 27-05-15 | 00:28

Als zelfs Alan Greenspan al aangeeft dat Europa een historische fout heeft gemaakt, weten we al hoe laat het is. De euro had nooit op deze manier ingevoerd moeten worden, zonder consultatie van de parlementen en volksvertegenwoordigingen. Nu hebben de banken het geregeld, en is de chaos niet meer te overzien.

Archy Bunker | 27-05-15 | 00:26

@Hans Hillen | 27-05-15 | 00:20
Correct en dat doe ik ook. Ooit was ik ook tegen zwart beunen, dat was rond 2002 toen ik mijn Europese oogkleppen nog op had.

Gisteren in Radar Extra was er een mooi voorbeeld. Marktkooplui zeiden dat ze FL hadden vervangen met E. 15 jaar later draaien ze de helft minder omzet. Ra ra ra, hoe kan dat nou!?!

Dhr. de Wit | 27-05-15 | 00:25

@figuur | 27-05-15 | 00:15
Ach, het vloeit vanzelf weer wit de EU staatkas in zodra ik het weer uitgeef tijdens vakantie. Men moet een beetje bijbeunen tegenwoordig wil je leuke dingen blijven doen. Hebben Rutte & Co. zelf veroorzaakt met al die cadeautjes aan de EU en dobbernegerts.

Dhr. de Wit | 27-05-15 | 00:21

Heb vandaag een prachtig gitzwart klusje gedaan. Voelt zo ontzettend goed om de staat terug te naaien, heeeerlijk!
* zwaait naar Rutte cs.
Dhr. de Wit | 27-05-15 | 00:14
.
Voorheen was ik tegen zwart werken, want niet ethisch enzo. Maar dat was vroeger. Zeker sinds de invoering van de Euro zeg ik: doen. En zoveel als mogelijk.

Hans Hillen | 27-05-15 | 00:20

@Bevestigd u nou mijn vermoedens?
figuur | 27-05-15 | 00:11

De meeste politici (met uitzondering van alle VVD'ers en carrierepolitici van andere partijen) zullen ooit met idealen begonnen zijn en wilden vast 'het volk' vertegenwoordigen. Maar eenmaal in de politieke kring opgenomen treedt doelverschuiving op en gaat het alleen nog om 'zichzelf en de partij in stand houden'. Doelverschuiving: een verradelijk maar toch altijd weer optredend fenomeen.

Hans Hillen | 27-05-15 | 00:17

Ik zag trouwens een interview met de vrouw van die Arabische blogger/mensenrecht activist.
die mag ook wel wat aandacht krijgen.
mensen die in dat land opkomen voor liberale gedachtes zijn dapper,erg dapper. Dat zijn de ware toetsenbord helden.
http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/videozone/programmas/journaal/2.39109?playlist=7.39642&video=1.2351584

miko | 27-05-15 | 00:17

En dat nog wel voor dhr de Wit.....

figuur | 27-05-15 | 00:15

Heb vandaag een prachtig gitzwart klusje gedaan. Voelt zo ontzettend goed om de staat terug te naaien, heeeerlijk!

* zwaait naar Rutte cs.

Dhr. de Wit | 27-05-15 | 00:14

@Bad Karma | 27-05-15 | 00:04
Bevestigd u nou mijn vermoedens?

figuur | 27-05-15 | 00:11

Heb gisteren de uitzending van Radar gezien over de Euro en vanavond was er een hele documetaire gewijd aan de Euro op Arte. In het Frans en Duits. Als het volk van Europa ziet hoe we met list en bedrog die Euro zijn ingerommeld, dan gaat het lijntje echt breken. De vooruitzichten op Arte waren niet hoopvol. Het gaat Europa nog steeds meer geld kosten.
Graaf van Egmont | 27-05-15 | 00:04
.
Het vervelende is: hoe meer geld het heeft gekost, hoe moeilijker het is om het verlies te nemen.

Hans Hillen | 27-05-15 | 00:09

@Wim Venijn | 27-05-15 | 00:00
Dat makkelijk volkje noemen ze in het buitenland ook wel 'een tolerant volk', totdat ze het tegenstaat (voorbeeld: m.nrc.nl/stevendejong/2011/06/23/buite... )gebruikt men het tegen ons. We zijn zo tolerant dat we mietjes zijn geworden, en dat gaat onze ondergang worden....

figuur | 27-05-15 | 00:08

Wim Venijn | 27-05-15 | 00:00
.
Ik hoop het Wim. Maar als je naar onze geschiedenis kijkt, dan zie je weinig (heel weinig) opstanden en geen enkele revolutie. Dat geeft weinig hoop. We demonstreren niet eens meer. Omdat er toch niet wordt geluisterd.

Hans Hillen | 27-05-15 | 00:07

@miko | 26-05-15 | 23:59
Ze zijn blij met hun grote leider. Hij zal die verderfelijke amerikanen wel een lesje leren.
Ze weten niet beter. Maar zodra ze over de schutting kunnen kijken, en weten hoe goed Zuid Korea het heeft, is het snel afgelopen.

En ja, elke partij is min of meer populistisch. Maar Wilders doet het erom. En drijft het net iets te ver. Maar goed. Ik blijf op hem stemmen. Tenzij wij een verdomd goede partij oprichten. De naam heb ik al: RL (Roze Leger).

Wim Venijn | 27-05-15 | 00:07

figuur | 26-05-15 | 23:56

Politici zijn geen domme mensen. Politici komen niet uit achterstandswijken. De meesten zijn goed opgeleid. Ze weten precies wat er zich afspeelt.

Bad Karma | 27-05-15 | 00:04

Heb gisteren de uitzending van Radar gezien over de Euro en vanavond was er een hele documetaire gewijd aan de Euro op Arte. In het Frans en Duits. Als het volk van Europa ziet hoe we met list en bedrog die Euro zijn ingerommeld, dan gaat het lijntje echt breken. De vooruitzichten op Arte waren niet hoopvol. Het gaat Europa nog steeds meer geld kosten.

Graaf van Egmont | 27-05-15 | 00:04

Rutte is een dief die van zijn eigen volk steelt. 133 miljoen? en dan geen verklaring..

Dr. Frambozenjam | 27-05-15 | 00:03

@Hans Hillen | 26-05-15 | 23:45
Toch denk ik ergens, dat de pleuris uitbreekt.
Ja, we zijn een makkelijk volkje. We laten veel toe. 'Zolang ik er maar geen last van heb'.
Maar op een moment breekt het nog dunne lijntje van velen.
Hoe kan anders een partij van Pim opeens zoveel zetels gekregen hebben?
Het is er nog steeds. Sluimerend. En groeiend.
En als het niet democratisch kan, dan komt het hoe dan ook op één of andere manier eruit. Hoe kan je een volk tot het bot treiteren en tergen. Er is een limiet. Iets zal de trigger zijn. Economisch, sociaal, maar één vonkje is genoeg om die enorme woede te ontsteken.

Wim Venijn | 27-05-15 | 00:00

@Wim Venijn | 26-05-15 | 23:36
Zullen ze in Noord Korea graag horen dat ze het allemaal aan zich zelf hebben te danken1

miko | 26-05-15 | 23:59

@Wim Venijn | 26-05-15 | 23:18
Welke politieke partij is er niet populistisch?

miko | 26-05-15 | 23:58

@wakkere_nederlander | 26-05-15 | 23:44
Soms vraag ik mij wel eens af of de politiek echt geen idee heeft wat er speelt. Als ze het zelf maar goed hebben, lekker €€ overmaken van geld wat niet van hen is, om geen gezeur met eu te krijgen..... Consequenties zijn er toch niet voor hen, komen overal mee weg, bankrekening vol, wachtgeld... Het maakt geen moer uit. Neem referendum EU, ze luisteren gewoon niet. Ze moeten er zitten voor ons, maar zitten er voor henzelf en wegmetons....

figuur | 26-05-15 | 23:56

weg met de mislukkelingen!

nikkipikki | 26-05-15 | 23:55

Elk volk heeft een regering die het verdient.
Wim Venijn | 26-05-15 | 23:36
.
Helaas ... Praat maar eens met mensen in je omgeving of op je werk over dit soort zaken. De meeste Nederlanders halen hun schouders op en zeggen: "Je verandert er toch niets aan." Nee, met die houding zeker niet!

Hans Hillen | 26-05-15 | 23:45

@ZZP-er | 26-05-15 | 20:49
De boven ons geplaatsten hebben TOTAAL geen benul wat er onder het gros (90%) van de hardwerkende bevolking leeft.
In mijn sociale omgeving gaat het echt fout.
Hardwerkende ondernemers die jarenlang succesvol waren gaan onderuit door de crisis en de absurde toenemende belastingdruk. Ze worden ook totaal in de steek gelaten door de instanties.

En dan keer op keer dit soort berichten...
ZUM KOTZEN!

wakkere_nederlander | 26-05-15 | 23:44

@Dirk III | 26-05-15 | 23:31

O ja, en ik schat ongeveer 1 miljard aan mislukte overheids-ICT projecten op jaarbasis. En dan schat ik nog zuinig. Geld dat vooral naar GAP-Gemini ging/gaat.

Hans Hillen | 26-05-15 | 23:42

wat een gespuis zit daar , landverraders werden vroeger tegen de muur gezet

witchmaster | 26-05-15 | 23:39

Fucking schandalig dat het CDA en D66 nu al (weer) met een voor-wat-hoort-wat voor eventuele steun in de 1e kamer. Elke senator die dat roept of er naar handelt zou per direct zijn boeltje mogen pakken, want dan heb je echt niet begrepen waarom je daar zit. Zet dat wat mij betreft maar in de grondwet. Niet mee eens? Dan heeft de VVD gelijk en kunnen we de 1e kamer net zo hoed afschaffen.

Muxje | 26-05-15 | 23:37

@Hans Hillen | 26-05-15 | 23:31
En daar gaat mijn sprankje hoop.....
U heeft gelijk. Nederland is een slap, gezapig shitland.
We worden genaaid, keer op keer, en we vinden het prima.
Elk volk heeft een regering die het verdient.

Wim Venijn | 26-05-15 | 23:36

Landverraders....!

holegeluba | 26-05-15 | 23:35

@Wim Venijn | 26-05-15 | 23:18
.
Ik ook. Wat ik begreep was kopvod een scheldwoord voor een non in Limburg. De kopvoddentax was een verwijzing naar de belasting die dhimmies in een moslimstaat moesten betalen. Ik waardeer de partij om mensen als Fleur en Hans (RIP). Dat het geen klassieke partij met leden is, dat klopt maar dat is geen staatsrechtelijke eis. Cohen en Samson zijn ook niet gekozen, maar dit terzijde.

Piet Karbiet | 26-05-15 | 23:35

gentlemen gangsters wie zouden dat nu zijn.
hoe lang kan deze regering gesteund door oppositie kiezers bedrog plegende aaslikkers partijen nog bestaan
er wordt een beroep gedaan op die partijen die voor n.l zijn om deze regeerders hun totale afbraak beleid te steunen.
we staan aan de vooravond van grote veranderingen
de eu wordt rijkelijk bedient,voor de kat zijn viool
het ongeregeld kan niet eens verklaren waar het geld voor is,de wet wordt met de voeten getreden.
wilders legd een verklaring af waar geen woord aan toe te voegen is.
voorwaar het is een zoodje zij mijn grootje.
draghi koelt zijn duro drukkertje met bevroren stikstof,ze wapperen er uit.
leve de welvaart

soledad | 26-05-15 | 23:34

@Hans Hillen
Thanks voor je aanvulling.
Dus als we deze structurele uitgaven en de financiële missers erbij optellen kom ik op een mooi bedrag van ongeveer 55,5 miljard.
Dan hebben we het toekomstige JSF-debacle nog niet meegeteld ;-)
Daar hadden we mooie dingen voor kunnen doen in NL.

Dirk III | 26-05-15 | 23:31

Maar het allerbeste is natuurlijk dat de pleuris uitbreekt gevolgd door een revolutie. Die kans acht ik overigens behoorlijk hoog.
Wim Venijn | 26-05-15 | 23:25
.
Gaat niet gebeuren. Nederlanders laten zich makkelijk bedotten en denken nog steeds dat ze in 'een van de meest welvarende landen wonen'. Dat is onzin, maar dat is wat de Pechtolds en de Samsoms ons laten geloven. En tja, je zal eens zelf op onderzoek uitgaan .... zou men dat wel doen, dan zou men zien dat het één grote leugen is. Helaas ligt het gemiddelde IQ in NL rond de 105 en dat is helemaal niet zo hoog. Voeg dat bij het flegmatieke karakter van de meeste Nederlanders en weet: een revolutie komt er niet (nooit!) en dit gedrag gaat gewoon door.

Hans Hillen | 26-05-15 | 23:31

@Vrije Nator | 26-05-15 | 21:50

Ik zou maar alvast gaan bukken; genaaid worden we toch.

loeder47! | 26-05-15 | 23:28

@ZZP-er | 26-05-15 | 23:04
.
Jawel, tussen de tegels door.
Iemand moet die blauwe enveloppen openen, he.

Piet Karbiet | 26-05-15 | 23:27

Omtzigt moet zijn eigen partij oprichten.
PVV is het minst van alle kwaden. Daar stem zou ik nu op stemmen. Maar PVV is niet democratisch en af en toe hele debiele uitspraken (zoals kopvoddentax). Ik wil niet een populistische partij, zoals de PVV zich af en toe profileert. Maar een realistische. Zoals Omtzigt. Tot nu toe kan ik het alleen maar eens met hem zijn.
Wim Venijn | 26-05-15 | 23:18
.
Het gedachtengoed van de PVV verdient een betere vertegenwoordiger. Met rare uitspraken maken ze zichzelf belachelijk, onmogelijk en een makkelijk slachtoffer voor de policors. Hierdoor sneeuwt de boodschap onder. Doodzonde. En als er dan iemand is die hetzelfde gedachtengoed wel op eloquente wijze over het voetlicht weet te brengen, dan loopt ie tegen een Volkert aan. Onuitstaanbaar.

Hans Hillen | 26-05-15 | 23:27

@Wim Venijn | 26-05-15 | 23:18
Wat doet die shit zin daar. Daar zou ik nu op stemmen, bedoelde ik.
Maar het allerbeste is natuurlijk dat de pleuris uitbreekt gevolgd door een revolutie. Die kans acht ik overigens behoorlijk hoog.

Wim Venijn | 26-05-15 | 23:25

@Dirk III | 26-05-15 | 23:07

Redden ABN/AMRO: 32 miljard, waarvan via de beurs zo'n 16 miljard terugkomt (denken ze). Schade: 16 miljard. Men probeert het nu te doen voorkomen dat de redding van ABN/AMRO 22 miljard kostte, maar het was 10 miljard meer, dus 32 miljard.
.
Fyra: 11 Miljard
.
Allochtonen in NL (volgens P. Lakeman): 14 miljard per jaar (P. Lakeman, Binnen zonder klippen, p. 132-134) en daarin is nog niet eens alles meegerekend.
.
Met betere bestuurders was NL écht een behoorlijk welvarend land geweest. Nu doen zelfs de Fransen het beter, met dank aan de EU overigens. Welke landen het goed doen? De besten zitten niet in de EU en op de tweede rang de landen zonder Euro.

en.wikipedia.org/wiki/List_of_European...

Hans Hillen | 26-05-15 | 23:21

@Piet Karbiet | 26-05-15 | 23:02
Omtzigt moet zijn eigen partij oprichten.
PVV is het minst van alle kwaden. Daar stem zou ik nu op stemmen.
Maar PVV is niet democratisch en af en toe hele debiele uitspraken (zoals kopvoddentax). Ik wil niet een populistische partij, zoals de PVV zich af en toe profileert. Maar een realistische. Zoals Omtzigt. Tot nu toe kan ik het alleen maar eens met hem zijn.

Wim Venijn | 26-05-15 | 23:18

De totale naheffing die vorig jaar door Nederland aan de Europese Unie betaald is, bedroeg bruto 1,1 miljard euro. Daar komt nu weer 133 miljoen bij. Maar NL zou ook weer 458 terug krijgen. Right. 1. Dat wordt door niemand gecontroleerd en 2. Bepaalt Brussel waar die 458 terecht komt (als het al terug komt). Dat vind ik altijd zo mooi aan die 'teruggaven' van de EU waarmee we worden zoet gehouden. Het geld - in dit geval die 1,1 miljard + 133 miljoen - komt uit de zakken van ons allen. Daarna krijgen we weer iets terug, maar de EU bepaalt wie dat krijgt. En ondanks dat jij en ik hebben meebetaald, komt dat niet bij jou of bij mij terug. De brave belastingafdrager is gewoon z'n geld kwijt. Maar goed, anders had dit kabinet - het beste kabinet sinds WO II - bepaald waar het geld werd uitgegeven. En dat had zomaar aan weer een mislukt automatiseringsproject kunnen zijn. Weten waar het EU geld in NL terechtkomt? Kijk eens op de site 'EU om de hoek' - je schrikt je kapot waar die subsidiegelden naartoe gaan. Zo kreeg de ABN/AMRO in Aalsmeer (ja, één klein filiaal) 3 miljoen euro om z'n eigen personeel om te scholen. Hoezo betaalt de ABN/AMRO dat niet zelf???? Je zou toch denken dat de bank voldoende geld van de belastingbetaler heeft ontvangen én veel winst maakt. En dat van de bank is maar één voorbeeldje van waar de EU uw geld naartoe gooit. Of de bank het geld ook écht uitgeeft aan omscholing (wat al belachelijk is) is maar de vraag. Want de EU controleert de uitgave van subsidiegelden niet. Niet in Nederland, maar ook niet in Bulgarije, Roemenie en Polen - om maar een paar corrupte landen te noemen. Zo vertelde een Roemeense schrijver mij dat in Roemenie landbouwsubsidies gaan naar mensen die helemaal geen landbouwbedrijf hebben. Controle vooraf? Nee hoor. En achteraf dan? Ook niet. Leve de EU !

Hans Hillen | 26-05-15 | 23:11

Ontwikkelingshulp: ca. 7 miljard
Landelijke Subsidies: ca. 5,7 miljard
EU naheffing: ca. 1,5 miljard
Asielzoekers 2014: 24.000 x ca € 22.000 per persoon per jaar: 528000000
Extra 1800 asielzoekers die we op moeten vangen van Brussel: 1800 x ca 22.000 = 39600000

Man man man... ik zie de btw eerdaags naar de 25% gaan denk ik.
Iemand iets aan te vullen mbt dit kansloze uitgaven patroon van onze bestuurders?

Dirk III | 26-05-15 | 23:07

Van Leeuwen laat de boven ons gestelden er veel te makkelijk mee weg komen, door grapjes te maken over machogedrag. Die naheffingen en vooral de non-transparantie daarover verdienen veel meer serieuze aandacht. Nu staat Omtzigt er écht alleen voor, voor andere politici is dit blijkbaar business as usual. En zelfs Omtzigt liet het vandaag afweten. Geen wonder, het is vechten tegen de bierkaai.

Hans Hillen | 26-05-15 | 23:06

Piet Karbiet | 26-05-15 | 23:02
Leuk dat je er ook bent Piet. Was je nog laat aan het werk?

ZZP-er | 26-05-15 | 23:04

Het erge is dat we met Pechol en Buma in dezelfde shit blijven zitten. Lood om oud ijzer. Omzigt moet maar naar de PVV idd.

Piet Karbiet | 26-05-15 | 23:02

Ronnie uit Helmond | 26-05-15 | 22:17
Ik ben inderdaad al leeg gekotst.

ZZP-er | 26-05-15 | 23:01

Rutte heeft geen daadkracht spreekt alles in de ,, We nemen het buitengewoon serieus vorm,, of schuift andere namen danwel instanties naar voren en is geen lijdend onderwerp meer,ook non verbaal lacht die en is die afstandelijk en boeit het allemaal niet enigste wat telt europees scoren met belangrijke telefoontjes om het eigen land te verpatsen aan het buitenland.

poetsnoet | 26-05-15 | 22:57

Dit fopdebatje haalt zo te zien ook niet de nieuwspagina van de staatsomroep: nos.nl...
jip_86 | 26-05-15 | 22:38

Neuh en ook de extra 133 miljoen "vergeten" ze voor het gemak maar even.

Het debat zelf was weer eens een droevige vertoning, de enige die aartsleugenaar Rutte nog een beetje het vuur aan de schenen legt, is Omtzigt. Jammer dat juist zijn partij, het CDA, ons genadeloos met het verdrag van Lissabon genaaid heeft...

bart1234 | 26-05-15 | 22:54

Net per ongeluk op telegraaf beland.. Jonny de Snol weer single, Gerard Joling heeft een Rollator+aanhangsel aangereden. Man man man onbegrijpelijk dat Geenstijl en Telegraaf van hetzelfde media concern zijn.
Geen enkel serieus nieuwsfeit behalve de verbouwing van een paleisje door de Oranjes dat IETS duurder is uitgevallen.
Die gaan precies hetzelfde om met onze belastingcenten als onze regering zo te zien maar dat is geen nieuws.

Dirk III | 26-05-15 | 22:52

ProAsfalt wil ook graag 250 Miljoen overmaken naar Brussel maar heb geen bankrekeningnummer.

Wat is de bankrekeningnummer van Brussel?

ProAsfalt | 26-05-15 | 22:51

SamKoeman | 26-05-15 | 22:28 Henk Krol zet zich voornamelijk in voor zichzelf. De Kamerlid vergoedingen liegen er niet om.

zeg maar jansen | 26-05-15 | 22:48

Alle mensen die gezellig op VVDA66 (+GL) hebben gestemd begrijpen niet wat deze lapzwansen op hun geweten hebben. Namelijk de complete afbraak der Nederlanden.
Ze zullen het pas inzien wanneer het te laat is.
Het besef zal pas komen bij de gemiddelde NOS-PVDA-NLer wanneer hij/zij in het bejaardentehuis bestolen wordt door de losvast-flexibel-0.0-hechting medewerker uit Bulgarije of een andere kansparel die onze cultuur is komen verrijken.
Ze zullen het pas inzien wanneer ze een dag in de eigen poep hebben zitten marineren wachtend op hulp die niet kwam.
Damn you Rutte en Samsom, Damn you!! uitroepend terwijl ze zelf de douche proberen te bereiken om het aankoeksel er zelf maar af te spoelen.

Dirk III | 26-05-15 | 22:47

Wat een farce.

realiteitswaanzin | 26-05-15 | 22:46

Dit fopdebatje haalt zo te zien ook niet de nieuwspagina van de staatsomroep: nos.nl/nieuws/politiek/

jip_86 | 26-05-15 | 22:38

@QBert | 26-05-15 | 22:33
Ik volg al debat al vanaf de eerste minuut.

SamKoeman | 26-05-15 | 22:34

@SamKoeman | 26-05-15 | 22:28

Daar focus jij je op ? Het ging maar om een paar werknemers. Is niet goed, maar er zitten daar mensen die fucken zo'n 17 miljoen mensen.

QBert | 26-05-15 | 22:33

Ik kan Henk Krol echt niet meer horen. Hij heeft niet eens de pensioenpremies van zijn werknemers betaald en nu zet hij zich zogenaamd in voor ouderen en voor sociale rechten? Bah.

SamKoeman | 26-05-15 | 22:28

Leo Amery, 7 mei 1940:
"This is what Cromwell said to the Long Parliament when he thought it was no longer fit to conduct the affairs of the nation: "You have sat too long here for any good you have been doing. Depart, I say, and let us have done with you. In the name of God, go."
Wij hebben geen staatsmannen meer....

gentle giant | 26-05-15 | 22:28

Ik vreet liever een rol prikkeldraad op dan dat ik naar die koppen van Rutte en Duiveltje Samsom te moeten kijken,die het zelfs presteert om zijn gehandicapte kind in de politieke slangen kuil te gooien.

gelukzoeker | 26-05-15 | 22:22

Ik snap nog steeds niet waarom zij niet naar huis zijn gestuurd tijdens de staten verkiezingen onbegrijpelijk dat de vvd en d666 de grootste zijn ,en als ik hier de commentaren leest dan begrijp ik het nog minder , wie kan mij dit uitleggen waarom bleef het grootste deel thuis toen , men had de kans gehad

witchmaster | 26-05-15 | 22:21

Optyfen met die vuilnisbelt in Den Haag. Ieder zelfrespecterend mens gaat instantaan over de nek bij het zien van zo'n verzamelingreserveklasse donderdagavondamateurs.

Ronnie uit Helmond | 26-05-15 | 22:17

Natuurlijk Diederikje. 'Heel Nederland profiteert van Europa.'

Kan die vuile leugenaar dan ook meteen even duiden waarom er steeds meer mensen in dit land grote schulden hebben, afhankelijk zijn van de voedselbanken danwel onder het bestaansminimum leven.

In 15 jaar tijd zijn de lonen - door loonmatiging - niet gestegen. De burger heeft helemaal niet geprofiteerd van de eu(ro). Ga je mond spoelen smerige pvda leugenaar dat je er bent.

roverheid | 26-05-15 | 22:16

Alles openbaar !!!!

SyntaxError | 26-05-15 | 22:08

Alsof ik naar Volk Opgelicht en Opsporing Verzocht tegelijkertijd aan het kijken ben.
Kots.

Piet Karbiet | 26-05-15 | 22:06

@Wim Venijn 21:51
Het is wel democratisch op te lossen. Gewoon een plakkaat van verlatinghe onderschrijven, waarmee de Nederlanders zich onafhankelijk van dit bestuur en deze bezetters verklaren. En dus ook niet langer schuldig aan de staatsschuld of welke idioterie dan ook.

tipo | 26-05-15 | 22:05

Zit ik naar Rutte: magician impossible te kijken?
Het lijkt wel bekertje bekertje.
Rutte goochelt wat met geld, voegt wat toe, haalt wat af, rommelt wat en hopla... and it's gone (weer paar miljoen naar de EU).
En de tweede kamer kijkt verwonderd toe, hoe doet ie dat toch?

Wim Venijn | 26-05-15 | 22:03

Dit hele naheffingsdebat geeft toch weer eens overduidelijk aan dat Rutte de regie totaal kwijt is. En de rest van het kabinet met hem. Het is ronduit een schande wat hier gebeurt...

Reykjavik | 26-05-15 | 22:03

"Ik krijg net het antwoord * uuuuuuuuuuuh .. dit is me net te binnen geschoten".
*Ja hoor ... antwoorden van een blaadje, onderbetaalde spreekbuis, retejong van lagarde ..
Beeld ik me dit nu allemaal in, of versprak hij zich daar echt?

SyntaxError | 26-05-15 | 22:02

Kan aan mij liggen ( en zal wel aan mij liggen ), maar de eerste kamer was er toch alleen om te kijken of voorstellen van de tweede kamer wettig waren ( even op z'n leeks )?
Dan maakt het niet uit of je van de ene partij bent of van de andere.....
Maar goed, tegenwoordig zijn de wetten er eigenlijk alleen voor de zotte ( zoals ik ).
Vandaar dat ik helaas nederlander ben ( met kleine letter ).

helaas nederlander | 26-05-15 | 22:02

Eerst die verhuizing van Brussel naar Straatsburg afschaffen, en dan praten we verder. Geen geld meer naar de EU! Aldus sprak de echte oppositieleidster

fuckje | 26-05-15 | 22:01

@ZZP-er | 26-05-15 | 21:51
Heel vroeger waren er twee politieke partijen die elkaar te lijf gingen. Er waren ook domme kiezers die op beide partijen stemden in de hoop de ander uit het kabinet te houden. Na de verkiezingen doken die partijen met elkaar in bed waardoor de kiezers een beetje dom leken; vooral omdat hier door velen al voor gewaarschuwd was.

SamKoeman | 26-05-15 | 21:59

Weg met deze geldwegsluizers! Het is gewoon diefstal van ons belastinggeld. We betalen belasting voor Nederland en niet voor Europa. We betalen om de ouderen een waardig einde te geven niet om het wagenpark van het Brusselse te pimpen of meteen door te laten sluizen naar Egypte voor een stukje democratie/ weggeven van geld. Het moet nu STOPPEN deze onzin.

Dirk III | 26-05-15 | 21:57

Ik stem nooit meer en zal daarom ook nooit meer zeiken over de zittende heersers, ik ben moe...

stinkslip | 26-05-15 | 21:57

Wim Venijn | 26-05-15 | 21:51
Je hebt volkomen gelijk, dit is te erg voor woorden.

ZZP-er | 26-05-15 | 21:56

Wat een suf-kudt cameraman die in beeld gaat staan en daar dan ook vrolijk blijft staan. Heel knap...

Andiamo | 26-05-15 | 21:55

Lewis | 26-05-15 | 21:50
Je bedoelt Rutje?

ZZP-er | 26-05-15 | 21:52

Ik dacht aan een referendum. Maar toen schoot dat EU referendum door mijn hoofd over de grondwet, waar we massaal 'Nee' op stemden.

Misschien de 2e kamer, en een commissie. Maar toen schoot dat debacle van MH17 door me hoofd. Nee we weten niets van luchtaanvallen en dat gevaarlijk zou zijn, zei minister één. Ja, we wisten er van, zei minister twee.

Eerste kamer dan? Welnee, zorgverzekeringswet die was doorgedrukt.

De tweede kamer? Welke controle functie? Al dat geld daar naar de EU gaat, is 'geheim'.
Miljarden gaat er heen. En de tweede kamer kan geen controle op uitvoeren. Het is een dictatuur geworden. Alle democratische processen falen gigantisch.

Nee, dit is niet meer democratisch op te lossen.
Mijn hooivork is geslepen.
Viva la revolucion!

Wim Venijn | 26-05-15 | 21:51

TTIP iemand?
Waar de toekomst heen gaat laat hij niet los.

SyntaxError | 26-05-15 | 21:51

@SyntaxError | 26-05-15 | 21:40
Je kunt misschien stellen dat onze huidige 'vertegenwoordigers ' nog niet echt kwaadwillend zijn maar je zou niet willen dat er echt een keer een fout figuur aan de macht komt.
Ik denk dat als we ooit een soort Nixon of zo krijgen we werkelijk een probleem hebben.

miko | 26-05-15 | 21:51

Kan iemand nog even recapituleren hoe we aan deze nietsnut gekomen zijn?

ZZP-er | 26-05-15 | 21:51

Dus als Rutte het vraagt is er nog wel tijd voor Omtzigt? Dit is bizár.

Lewis | 26-05-15 | 21:51

Ik weet niet waarom, maar tijdens het lezen van dit bericht werd mijn sluitspier ineens strakker. Ik geloof niet dat dat zo hoort.

Vrije Nator | 26-05-15 | 21:50

Wat is ze toch volkomen onbekwaam. Het is om te janken. Ze zit gewoon partijpolitiek te bedrijven.

Lewis | 26-05-15 | 21:50

Mark heeft de EU allang beloofd om de naheffing te storten en alle asielzoekers een compleet ingericht huisje en gratis zorg en zakgeld te geven. Hij moet alleen zijn pokerface nog oefenen in de spiegel als hij ons gaat toespreken met de mededeling dat hij er alles aan zal doen om zich ertegen te verzetten.

De Zwijger | 26-05-15 | 21:49

En nu?

Cummie de Swappert | 26-05-15 | 21:48

Heeft de veurzitster haast? En waarom dan?

Lewis | 26-05-15 | 21:48

Alles wordt naar de toekomst geschoven!
Geen enkele verantwoordelijkheid voor het heden, het zij allemal lopende projecten.
Ik wil het eigenlijk niet meer zeggen maar ... LUL .. LUL .. LUL.
GA WEG.

SyntaxError | 26-05-15 | 21:47

Dinges van de staatsomroep kan beter in de vrijmibo!

FCDenBosch | 26-05-15 | 21:46

Eind december maakte de Nederlandse regering 133 miljoen euro extra naheffing over aan de Europese Unie. Inmiddels is het eind mei en is het eind zoek.
Het einde is terug te vinden bij het kruisje onder de Nederlandse opzegging van het EU-lidmaatschap.

Zoetwaterpanharing | 26-05-15 | 21:46

Rutte zag de islamitische dreiging niet aankomen. Hoe kon hij het ook vantevoren weten...

tipo | 26-05-15 | 21:39

GEEN WOORD OVER JSCU!
Nooit hebben ze het er over :s
Deel de info Mark (scHennis, Bronald), lul er niet omheen, het is toch al publiek:
www.rijksoverheid.nl/documenten-en-pub...
Ratten!

SyntaxError | 26-05-15 | 21:37

@SyntaxError | 26-05-15 | 21:03
Belasting ontduiken of zo? nee hoor iedereen blijft braaf in de pas lopenOp straat overlopen door tuig met een bontkraag in de financiele wereld door pakken met das en politiek door twee lachende clowns.
Binnenkort worden alle huizen gekeurd en dan heeft de staat een wet om ongewild anytime 'even' rond te lopen in je huis. Om te kijken of je wel dubbelglas hebt.
Vroeger vond ik de tweede D in DDR nogal kolderiek overkomen.
Maar ik lach daar steeds minder om. Ik weet niet waarom.

miko | 26-05-15 | 21:33

De mic van de voorzitster (denk ik) staat nog open .. zit mee te grinniken met de "grapjes" van Super Mark.
Lol

SyntaxError | 26-05-15 | 21:32

hier openen | 26-05-15 | 21:29
Jup,inkomen gehalveerd,prijzen verdubbeld.. leuk he de euro.

ron78 | 26-05-15 | 21:31

Omtzigt had Rutte nog even wat harder moeten aanpakken. Hij zei dat de regering ongrondwettelijk handelde door zo belabberd te informeren. Daar had ik nog wel meer vragen verwacht.

SamKoeman | 26-05-15 | 21:31

Fijnstoffer | 26-05-15 | 21:05
Ik snap dus nog steeds niet dat iedereen er intuint wanneer er weer gestuurd wordt dat het door 'normale inflatie' verdubbeld is.
Ik kan me nog goed herinneren dat wij bij ons bedrijf onze prijzen beslist niet mochten verhogen (wat we ook niet gedaan hebben) maar dat de cafetaria om de hoek van de een op de andere dag het Hfl teken vervangen had door het € teken. Met als dooddoener dat de aardappelprijs zo gestegen was.. euheu.
Evenzo de supermarkten.

hier openen | 26-05-15 | 21:29

En "wat" gaan "we" dan doen?
Zelf zie ik een demo dag niet werken.
Iedere week, of iedere dag, een demo op het binnenhof, ondersteund door sociale media.
Iedere week, of iedere dag een andere actualiteit, feiten v.s. leugens.
De overheid via de media, en de "live" demonstratie,
dwingen antwoord te geven op "onze" vragen.
--
En als ze allemaal opgeflikkerd zijn .. wat dan?
Een echte democratie is croudfunded?
Wij regelen het zelf wel omdat jullie het niet blijken te kunnen .. wat we met dat internet allemaal kunnen tegenwoordig ..
--
*gaat pilletje pakken

SyntaxError | 26-05-15 | 21:25

Lult zich wel weer er onderuit met een lach zo kennen we Rutte

ron78 | 26-05-15 | 21:25

Alsof Rutte & Didi zich wat aantrekken van de Eerste Kamer, of zoiets futiels als democratie. Herinnert u zich de zorgverzekeringswet nog?

Harry Turtle | 26-05-15 | 21:20

Fijnstoffer | 26-05-15 | 21:05
Helemaal mee eens. De voorbeelden zijn er bij tientallen, willen we nog meer bewijzen dan?
Eerste voorbeeld: ik tankte gisteren in Duitsland, daar 20 cent goedkoper dan hier. Dat verschil kost me op jaarbasis dus €400. En waarom moet dit hier zo duur zijn?
Wat mij betreft worden Die Niederlande een deelstaat van Duitsland.

ZZP-er | 26-05-15 | 21:15

Bel 133 om geld over te maken naar ik weet niet wie!

[x]-Ongeschikt | 26-05-15 | 21:14

daarom komen er ook zoveel geluk zoekers hier , dus een opstand is onmogelijk dit is zo geregisseerd.
Je kan met die moslims niks beginnen en vooral geen protest of het moet tegen onze Geert gaan .
Klote zooi hier geworden

witchmaster | 26-05-15 | 21:14

-weggejorist-

de rijdende betweter | 26-05-15 | 21:13

Rutte moet op zoek naar een uitbreiding van de collaborerende coalitie.

CoffeePatch | 26-05-15 | 21:09

Heb ik de clash tussen Omzigt en Rutte over die 133 miljoen gemist.. of is hij nog niet zo ver in z'n beantwoording.

deraderendraaien | 26-05-15 | 21:07

Wim Venijn | 26-05-15 | 20:53
Ben ik voor !

ZZP-er | 26-05-15 | 21:05

Voor wie het nog niet gedaan heeft, kijken:
De prijs van de Euro:
www.npo.nl/radar-extra/25-05-2015/AT_2...
Wat we al wisten, wordt steeds pijnlijker duidelijk: Nederlanders hebben geen moer meer te vertellen in eigen land. Onze regeringen en parlementariërs hebben ons in de afgelopen decennia belazerd en willens en wetens voorgelogen. Letterlijk alles hebben ze gedaan om ons de Euro in te rommelen en daarmee onze soevereiniteit te verkwanselen, en ze zullen er mee doorgaan. Vandaar het negeren van het referendum over de Europese Grondwet. Vandaar het snelle betalen en nabetalen aan de meesters in Brussel. Vandaar het kapot bezuinigen van onze voorzieningen voor ouderen en hulpbehoevenden. De EU gaat boven het eigen volk voor deze volksverraderlijke kruipers.

Fijnstoffer | 26-05-15 | 21:05

Haha. Elke keer als het inhoudelijk wordt, belooft Mark een brief. Verder enkel leugens alsof er bezuinigd zou zijn. Er is geen Eurocent bezuinigd door Rutte 1 of Rutte 2.

tipo | 26-05-15 | 21:04

@Wim Venijn | 26-05-15 | 20:53
Ik wil al jaren met pek en veren naar DH trekken,
maar het is er nog steeds niet van gekomen :s
Maakt me nog depressiever. Steeds maar weer NIETS doen.
--
Maar .. in al die jaren is er wel een hele kliek van depressieve reaguurders ontstaan.
Gaan die nog ooit iets doen?

SyntaxError | 26-05-15 | 21:03

-weggejorist-

Haadriaan | 26-05-15 | 21:01

Opvangen in de regio die vluchtelingen, dus te beginnen bij die Barth-muts, daar zijn kamers zat. Bestt groot huis.

Bokito ergo sum | 26-05-15 | 21:00

Ik heb nog steeds duizend euro tegoed van een kasthomo.

eerstneukendanpraten | 26-05-15 | 20:59

@Wijze uit het Oosten | 26-05-15 | 20:51
Ik had er een bingo van gemaakt. Je probeert er toch nog iets van te maken. Maar na 30 seconden was die kaart ook al vol.

Wim Venijn | 26-05-15 | 20:56

@SyntaxError | 26-05-15 | 20:51
Hij kan nijntje oplezen, en iedereen vindt het prima. Met die meerderheid is dit maar een schijndebat.
Brieven komen te laat. Geen verantwoording. Enorme falen van PGB, etc, etc. En ze komen er mee weg.
Kunnen we niet even ouderwets een revolutie starten?

Wim Venijn | 26-05-15 | 20:53

@Wim Venijn | 26-05-15 | 20:46
Dochterlief zit tegenwoordig te turven bij het kijken naar Lichtgetintiër Gezocht..
Als nou zelfs een vertienjarige moet concluderen dat het (licht)getint, (licht)getint, (donker)getint, Oostblok, Oostblok en een obligate autochtoon is...

Wijze uit het Oosten | 26-05-15 | 20:51

Leest Mark nu ook de antwoorden op vragen op van een a4tje ??

SyntaxError | 26-05-15 | 20:51

Het maakt me niet uit of een politicus links of rechts is, of extreem poezig of wat dan ook.
Ze moeten eerlijk zijn, en de meesten zijn dat niet. Dus die mogen allemaal weg.

ZZP-er | 26-05-15 | 20:51

En het volk zag dat het goed was.
Hier hebben 'we' toch voor gekozen?

miko | 26-05-15 | 20:50

@Wim Venijn | 26-05-15 | 20:46
Kut is dat he :(

SyntaxError | 26-05-15 | 20:49

wakkere_nederlander | 26-05-15 | 20:03
Je drukt je nog mild uit.
Voor mijn gevoel is het 10x erger. En het gebeurt steeds weer, en steeds vaker.

ZZP-er | 26-05-15 | 20:49

Of kijken naar opsporing verzocht, waar de kansenpareltjes ons crimineel naaien.
Of kijken naar wegsluizengeldnaarEU24.nl waar ze ons politiek naaien.
Ik voel me depressief.

Wim Venijn | 26-05-15 | 20:46

Wetend dat het complex zou zijn .. zo complex dat we het zelf nog niet helemaal snapte, maar we hebben het er toch maar door gedrukt, want wij weten zeker dat we deze wedstrijd kunnen winnen .. of nie Markie.
Of er nu mensen kapot gaan door deze beslissing, die moeten niet zeiken en gewoon geduld hebben, want wij werken dag en nacht!
PGB voorschot NU, zoek het daarna maar uit .. of gaan je vriendjes in Brussel voor, als het om voorschotten gaat?

SyntaxError | 26-05-15 | 20:43

Libelle zomerbeurs???

SyntaxError | 26-05-15 | 20:35

De renovatie van paleis Huis ten Bosch gaat niet 35 miljoen euro kosten, maar 60 miljoen. Dat meldt RTL Nieuws dinsdag op basis van bronnen rond het kabinet.

Waarom de kosten zo oplopen, is onduidelijk. Het paleis in Den Haag, waar prinses Beatrix woonde toen zij nog koningin was, moet na de twee jaar durende verbouwing onderdak bieden aan koning Willem-Alexander en zijn gezin. De Tweede Kamer vond 35 miljoen euro al aan de hoge kant voor de verbouwing.

hahahahahahahaha wat een sukkels domoren en hier mooi weer spelen ,we kunnen weer de beurs trekken mannen en dames

witchmaster | 26-05-15 | 20:35

"(...)en waar hij de extra vluchtelingen denkt te gaan laten."

Op de Hedwige Polder.

Alsnog Blub, blub, blub.
Voor niets de Middelandse Zee oversteek overleeft.

ProAsfalt | 26-05-15 | 20:33

@Bad Karma | 26-05-15 | 20:11
Die Trix heeft de schimmel op de badkamermuur dus niet weggebuft met HG? Tikkeltje ordinair hoor, Bea. **visioen van Maxima in badkamer die Manon Thomas scene naspeelt inbeeldt**

Handsomeboy | 26-05-15 | 20:31

"Ik ben bereid voor al mijn fouten excuses te maken."
MARK ... FLIKKER OP.
Je denkt echt dat je een beetje daar zit om te proberen er iets leuks van te maken ofzo?
#gek

SyntaxError | 26-05-15 | 20:30

Via een juridische truc claimen ze de zetels die Jesse Klaver zegt binnen te kunnen halen alvast, en de crematorium coalitie heeft dan met 142% van de eerste kamer zetels een ruime meerderheid.
Kunnen ze meteen dat wetsvoorstel om 10% van uw spaargeld af te romen en een pin belasting erdoorheen drukken.

Harry Turtle | 26-05-15 | 20:28

we worden genaaid terwijl we kijken , en wie stemt er op de vvd of die rooie rotte appel en verkoper d666?
Ik weet het antwoord , bijna iedereen hier gezien de uitslag van de staten verkiezing of men blijft lekker thuis zitten

witchmaster | 26-05-15 | 20:28

@witchmaster | 26-05-15 | 20:20
Echt he ... heb maar weer een joint opgestoken, ik trek die lui echt niet.
Wat een vreselijke zelfkastijding is het eigenlijk dit te luisteren. :s
#gekvan

SyntaxError | 26-05-15 | 20:26

Heeft iemand van de coalitie al geroepen dat de Eerste Kamer geen plek is om politiek te bedrijven maar een plek voor reflectie?
.
Nu het zo uitkomt...

Parel van het Zuiden | 26-05-15 | 20:23

We zijn er keihard mee bezig !!!
Wie lanceert nu in eerste instantie allerlij achterlijke constructies om daarna te kijken of het werkt ??
Bugfixing ... nooit van gehoord.
Mark ... geef die lui allemaal een voorschot en ga daarna rekenen LUL.

SyntaxError | 26-05-15 | 20:22

*Proest*
.
Hou eens op met dat Macho man. Ik krijg de hele tijd een beeld van Markie met een pak dollarbiljetten bij een chippendale-show....

Parel van het Zuiden | 26-05-15 | 20:20

werk dag en nacht vuile gore leugenaar , bha bha.

witchmaster | 26-05-15 | 20:20

Wat een horrorkabinet. Wie verlost ons van dit stelletje zakkenvullers en graaiers.

Waakvlam | 26-05-15 | 20:19

Opletten PGB

SyntaxError | 26-05-15 | 20:18

Kiezen voor de Nederlanders, het lijkt zo voor de hand liggend.. voor mensen met gezond verstand dan.

pluk-87 | 26-05-15 | 20:18

@Bad Karma | 26-05-15 | 20:11
Wat een ellende :(

SyntaxError | 26-05-15 | 20:17

Welke partij nu ook de meerderheid krijgt, leiderschap is wat we nodig hebben. Suc6 NL.

Rest In Privacy | 26-05-15 | 20:17

"Shoppen" is het nieuwe power woord van Mark?
Gaan we die kiesdrempel echt verhogen dan?
Minder partijen, snellere oplossing?
Op zich waar natuurlijk, maar een horror om alleen nog maar op de gezette partijen te kunnen stemmen.
--
Oogt hij nu op geheim overleg tusse relevante partijen trouwens?

SyntaxError | 26-05-15 | 20:15

-weggejorist-

befbafbof | 26-05-15 | 20:14

Mark en Jeroen kunnen wel vast een leuk appartementje uit gaan zoeken, ergens in een sjieke buitenwijk van Brussel. Dit kan eigenlijk niet meer fout gaan.
www.zimmo.be/nl/brussel-1000/te-huur/a...

VanBukkem | 26-05-15 | 20:13

-weggejorist-

befbafbof | 26-05-15 | 20:12

Burgers hebben het recht om via een referendum dit waardeloze Kabinet naar huis te sturen! Een Kabinet die dit land in de uitverkoop doet bij Brussel en ons landje verder naar de knoppen helpt.

Referendum! Referendum! Referendum! Referendum!

MRF2739 | 26-05-15 | 20:12

Dat zelfvoldane smoelwerk van Samsom. *kotst* Wat een nare jongen is dat toch.

brutus68 | 26-05-15 | 20:11

Rutte maakt zich nergens druk om, die heeft 76 natte winden in de TK zitten die hem ongezien steunen. En die 76 baantjesjagers zijn de echte verraders van de democratie.

très cool | 26-05-15 | 20:07

Hoorde ik Plasterk nou 'way cool' zeggen? Dan duurt het niet lang meer en dan staan ze de debatten te rappen, inclusief handgebaren.

youtu.be/K8Wpscoy7p4?t=2m51s

Bad Karma | 26-05-15 | 20:06

zo de accijnzen gaan weer goed , wat zullen de grieken dit graag horen en de volgende paar 100 miljoen kunnen weer naar de e.u ,ik hoop dan wel dat u plekje verzekerd is aldaar

witchmaster | 26-05-15 | 20:05

He , wat , wie , waar , gvd , wanneer gaat dit kabinet eens deaud.
Ik ben het zat al die sukkels daar in den Haag . .............. wat een losers

onderbuikgevoel | 26-05-15 | 20:04

Dat vetorecht van het senaat wordt per direct weer ingevoerd zodra de PVV weer gedoogd, want dan is het in eens superduper belangrijk om wetten te toetsen en dinges.

Agent Milton | 26-05-15 | 20:03

Omtzigt begrotingsrecht is NIET meer aan de kamer. Zie ESM -verdrag. i.c. niets hier mee te maken... of toch wel?

Maar begrotingsrecht is NIET meer aan de kamer.

Wake up and smell the surogaatkoffie!

Kaas de Vies | 26-05-15 | 20:03

Moet die rare man niet eens gewoon ook in het openbaar zijn aluminium hoedje opzetten?

langzullenweleven | 26-05-15 | 20:03

Waar ik 'verarmd' zei bedoelde ik 'verarmt'.
'Vuige' mag blijven staan.

wakkere_nederlander | 26-05-15 | 20:03

gvd steek die neus door me scherm , pinokio is er niks bij .
blijf zitten waar je zit en verroer je niet.
nee met nog geen 10 paarden krijg u mij weg , want over een paar maanden lach ik weer breed en dan stem u gewoon weer vvd , dat hebben we gezien met de staten verkiezing

witchmaster | 26-05-15 | 20:02

Ik ga niet kijken.Heb net die stemmen al op de radio gehoord.Het is niet meer om aan te zien en horen.En dat moet ons land regeren.

van stampij | 26-05-15 | 20:02

Stop met het wegloodsen van ons geld! Weg met de EU, weg met de regentenkliek. Nederland verarmd in rap tempo vuige uitzuigers!

wakkere_nederlander | 26-05-15 | 20:01

Daarnaast zal ik mijn achtste liefdesbaby vernoemen naar Pieter Omtzigt, ik noem hem Jezus.

Kaas de Vies | 26-05-15 | 19:59

Pieter Omtzigt is een Jedifighter die werkt voor de Dark Side. Kom Pietertje, listen to the force, leave the Dark side!

Kaas de Vies | 26-05-15 | 19:59

Jammer...
Het had nog minder, minder, minder moeten zijn !

Wijze uit het Oosten | 26-05-15 | 19:57

*plop*

SamKoeman | 26-05-15 | 19:56

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online Casino | Online Casino | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen