Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Bye Bye. Zwaai Zwaai

doeiAuf wiedersehen. Adios. Sawatdi. Adjö. Toedeledokie. Nasvidenje. Adieu. So Long. Arrivederci. Sholem. Sayonara. Au Revoir. Chào ba. Adyosi. Oant sjen. Do svidanja. Ayo. Annyong-hi kashipshio. Farvel. Uhambe kuhle. Aroha nui. Sain bisu. Dogledanje. Doei Doei. Selamat jalan. Lehitra'ot. Khoda hafaz. Salukes. Totsiens. M'a ssalama. Khuda hafiz. Puang toi. Adiau. Aloha nõ. Fowatido. Shevbash. Hei hei. Cheerio. Tschüss. Tchau. Salut. Güle güle.

Reaguursels

Inloggen

bottehond 26-11-06 @ 18:49

Wat laat, want wel wat beters te doen, maar toch.
Botte, jij kent mijn soort helemaal niet, want het is geen soort en anders dan jij zou ik dat met de nodige zelfspot kunnen duiden, maar dat gaat in een discussie met jou nergens naar toe.

Je mist het totale vermogen om proces en inhoud van elkaar te scheiden. Ik spreek je aan op je werkelijk treurig inhoudsloze domme gescheld, zelfs bij het ontbreken van een echte aanleiding, op de vroege zondagmiddag. Zat er maar inhoud in die reactie dan was er iets op te reageren geweest.
Laat ik bij wijze van uitzondering eens copy pasten.

"Dorien Pessers? Een vieze dhimmihoerrrrrr wordt hier door VrijdenkerTs op het schild gehesen? GS wordt een theekransje van verwarde zielen die geen bvalans meer kunnen vinden in alle morele, politieke en persoonlijke dilemma's. Ik zeg het hard: Lutsers!"

Waar ben je hier constructief? Het is dom schelden en niets dan dat.
Die hele Pessers kan me gestolen worden, hoogleraren hebben wel vaker de neiging om niet van de werkelijke wereld te zijn, maar jij heb je overarrogante en narrowminded meninkje al weer helemaal klaar.
Je reactie spreekt boekdelen, je kleuterblijdschap als er iemand met het verbale vermogen om jouw mening zonder schelden te uiten, nog veel meer. (de Nihilist)

BTW je verdere post van 18:49 en wat je me allemaal meent te moeten toevoegen, laten we het maar vrijheid van meningsuiting noemen.
Maar botte, mensen zoals jij en de omgangsvormen die jij blijkbaar normaal vindt zijn misschien wel bij uitstek de reden dat anderen denken dat het allemaal wel mee zal vallen in 0031, want kan het nog erger??

Bicycle_Repairman | 27-11-06 | 19:22

Goed nieuws: de besprekingen met Tsurkaai over Cyprus zijn mislukt! En wederom zijn de kansen op toetreding tot de EU geslonken. YES!

LJBrinkhorst | 27-11-06 | 13:09

Heb ik goddomme een weekend geen internet-access gaat GS weer lopen fucken. Shit shit shit...

Verlate reaktie dan maar,omdat dat nou eenmaal moet(Oh ja? JA!) :

Dus GS zwaait vriendelijk(maar niet heus) naar twee van oorsprong Turkse meisjes die hier vanaf hun vierde(VIERDE) jaar wonen bij twee geheel Nederlandsche ouders van Turkse komaf...?

LuTSeRtS!!!!! What's next? De ongeboren vrucht van allochtone vrouwen bij voorbaat maar alvast afdrijven of de moeder in spe alvast maar het land uitflikkeren?

GeenStijl is mooi, geen KLASSE is onvergeeflijk.

@Kees Maf 27-11-06 @ 10:39 : "Zelfs Rita Verdonk is een mens." Dat moet je er dan wel bij zeggen Kees, anders valt het niet echt meer op.

@Lucasdelinkselul 25-11-06 @ 15:40 & Lucasdelinkselul 25-11-06 @ 15:49 : Zo is 't maar net Lucas. Even een godverdegodver gemeende Godwin erbij dan maar : This is Exactly How Nazi Germany Started!

Gelukkig kan er geen regering meer worden samengesteld waarin de partij waar ik op heb gestemd(wederom) verantwoordelijkheid draagt voor dit wanbeleid. Kan ik EINDELIJk eens *aan de kant* gaan schreeuwen.

TM | 27-11-06 | 12:09

Jaja, typefoutje gemaakt... kom maar op!

soggert | 27-11-06 | 11:43

zeeuwslammetje 27-11-06 @ 09:52
"opgeruimt"??? Mensen die niet kunnen spellen uitzetten is de volgende stap in het beleid, heb ik gehoord... Mensen die geen Nederlans kunnen, horen hier immers volgens jou ook niet te zijn, neem ik aan?

soggert | 27-11-06 | 11:42

Waar blijft de andere kant van dit verhaal? Is die er? Kan een journalist dat even uitzoeken?
Ik heb toch nog wel zoveel vertrouwen in de rechtsstaat dat we geen goed Nederlands sprekende, goed geïntegreerde kinderen van ouders met de Nederlandse nationaliteit uitzetten. Er móet dus meer achter zitten. Zelfs Rita Verdonk is een mens.

Kees Maf | 27-11-06 | 10:39

illegaal is illegaal. geen uitzonderingen. optieven. nou de rest nog.

schijtbak | 27-11-06 | 10:18

opgeruimt staat netjes..

zeeuwslammetje | 27-11-06 | 09:52

Ik mis nog Esperanto
Gxis revido

12beaufort | 27-11-06 | 09:22

Nederland kiest zich naar links, als je dit weer leest wordt wel duidelijk waarom, sociaal economisch wil ik rechts stemmen, maar als ik dit weer lees kan ik (helaas) alleen maar links stemmen (Heb het vermoeden dat de meest debiele en rascistische hier reactie uit het Wilders kamp komen).

Zwadderneel | 27-11-06 | 08:47

Er klopt hier iets niet. Volgens mij is er een forse linkse draai aan het verhaal gegeven.

Hebben jullie gehoord hoe slecht het Nederlands was van de meisjes? Met een sterk turks accent. Ik geloof niet dat ze heel slecht Turks spreken, maar dat ze alleen maar turks thuis spreken en als gevolg daarvan (en waarschijnlijk de belabberde school) hun Nederlands helemaal niet op peil is.

En met deze leugen in het hoofd zullen er ook wel andere leugens in het verhaal zitten om er een tranentrekkend verhaal van te maken.

teletubber456 | 27-11-06 | 08:30

sommige reaguurders (neem maar alvast de eerste reacties van triestige F5'ers) zijn levende argumenten voor anticonceptie.

jammer dat ook de redactie wil voldoen aan de fasco-zucht die hier soms heerst.

Logue nomand | 27-11-06 | 00:52

hier word je gewoon boos van. wat een kolder. hoe kan een weldenkend mens dit doen. ik kan er gewoon niet bij.

Vrykyl | 27-11-06 | 00:42

@bottehond 26-11-06 @ 20:47

Ik ben nou niet bepaald een 'Heer', eerder het tegendeel daarvan. IRL heb ik, het zal je verbazen, gewoon een echte naam. Ik heb enkel weleens paaseieren in ontvangst genomen voor bewezen heilzaamheid, maar dan wel vastgebonden op stoel voor publiek met eitje tikke boven mijn hoofd.

>deze lutser niet in staat blijkt de belangen van zijn bloedjes van
>kinderen naar behoren te behartigen

Ik doelde op de toepassing van rechtsprincipes en de gevolgen daarvan, niet op een waardeoordeel over deze man, ik geloof overigens dat deze man op dit moment wel degelijk probeert de belangen van zijn kinderen te behartigen. Misschien heb je te vroeg gedacht dat ik het op dit punt met je eens zou zijn.

Een vader die zijn kinderen zomaar liet wegsturen zou ik niet eens voogdij gunnen.

>Dan terug naar het meest wezenlijke: men heeft deze wetten inderdaad >democratisch vastgesteld, maar het krijsend janhagel schreeuwt moord
>ende brand en eist dat dit wetsartikel gelijk de gebroeders de Witt aan >flarden gescheurd dient.

Deze stelling gaat op in de omstandigheid waarbij het krijsende janhagel zichzelf heeft gecompromiteerd met een stelling waarbij hij of zij zich naderhand pas na constatering van een ogenschijnlijke onrechtvaardigheid als gevolg van deze stelling realiseert dat hij of zij de praktische toepassing van deze stelling in haar uitwerking nooit zo bedoeld had.

>Verwende nepotisten die hun erfdeel verkwanselen voor een lurk aan
>de opiumpijp van de zelfbedwelming....

De ware nepotist verkwanselt nooit zijn eigen erfdeel, maar altijd een geleend erfdeel, want hij moet immers ook iets te lurken houden.

>Peace als inzet tegen geweld
Dat heeft nog nooit gewerkt

>Dán is de term : Lutsers niets te veel gezegd, lijkt me.
In het algemeen, zowel bij de xenofobische aanpak als bij de non-discriminaire insteek blijven de werkelijke inhoudelijke pretenties vaak grotendeels verborgen. Dat is schrijnend in het licht bekeken van bepaalde issues.

.HerNihilist | 27-11-06 | 00:40

Volgens mij is dit niet echt te rijmen met de rechten van het kind... Maar ja, Nederland is een kutland waar niks fatsoenlijk geregeld is door ons, het is blijkbaar makkelijker om de schuld maar gewoon af te schuiven op de buitenlanders, of finnen zoals de laffe GeenStijl-Wildersfans ze plachten te noemen. Wij kunnen er toch niks aan doen dat we 11jaar nodig hebben om een onzinnige uitspraak te doen?

Bijs | 27-11-06 | 00:25

.HerNihilist 26-11-06 @ 20:26

Kijk. Dat is een post waar ik iets mee kan. Waarvoor dank, als danken niet zo overbodig en pointless zou zijn. Immers, waarom iemand danken voor gedrag (een post in dit geval) waartoe hij kennelijk zelf behoefte voelt. Ergo: geen dank, Heer Nihilist. Grappig dat je dat punt over die vrij- uit- gaande ouders noemt. Ik dacht zelf aan een ondertoezichtstelling, aangezien duidelijk is dat deze lutser niet in staat blijkt de belangen van zijn bloedjes van kinderen naar behoren te behartigen.

Dan terug naar het meest wezenlijke: men heeft deze wetten inderdaad democratisch vastgesteld, maar het krijsend janhagel schreeuwt moord ende brand en eist dat dit wetsartikel gelijk de gebroeders de Witt aan flarden gescheurd dient. Heer... ik zeg: het Westen heeft lang in alle beschutting idealen kunnen koesteren die binnen de Shire- achtige David Hamiltonsamenleving gekoesterd kón worden, omdat een vrijwel eenieder de reikweidte ervan ingepeperd heeft gekregen. Respect, n'importe quoi! John Lennon: peace als inzet tegen geweld. Jammer dat hij dat de Rode Khmer nooit is gaan uitleggen op het slagveld of op het Tsjen a Min-plein. Verwende nepotisten die hun erfdeel verkwanselen voor een lurk aan de opiumpijp van de zelfbedwelming....

Dán is de term : Lutsers niets te veel gezegd, lijkt me.

Pessers is een dromer die aan wishfull thinking doet en moet beseffen dat deze zotte achterhoedegevechten peanuts zijn bij wat de moslims in Nederland meemaken. De 0031- ers zijn vijandig en de islamisten oefenen almaar meer druk uit op ze. I shit you not. Dát zijn belangrijke issues waar mw. Pessers haar elitaire vingertjes niet aan durft branden. Dán liever een schot hagel in je eigen soort. Het zijn bizarre tijden, waarbij schurken en achterlijken ruim baan krijgen en critici eigentijdse home- made fatwa's aan hun broek krijgen.

bottehond | 26-11-06 | 20:47

@bottehond 26-11-06 @ 12:36
Niet Dorien Pessers wordt in het schild gehesen, maar haar opvatting dat wet geen moraal hoeft te zijn en dat bij de duiding van regels mensenrechten het uitgangspunt moet zijn.

Je zou kunnen zeggen dat zij onvoldoende in de gaten heeft dat mensenrechten opnieuw in regels worden geduid en dat haar principe wetsondermijnend is. Als de uitvoering van de wet belemmerd wordt door andere principes dan deze wet zelf bereiden we de weg naar anarchie omdat de grondslagen van de gezagsstructuren dan zullen wegvallen, met andere woorden de rechtstaat. En aangezien onze wetten een dergelijke hoge mate van onlogische structuren en onsamenhangende verbanden kent, is zij hier heel kwetsbaar voor, weinigen begrijpen sommige wetgeving nog.

Daarmee is anarchie haar logische antwoord

Pessers stelt als humanist en anarchist de mensenrechten boven de wet, ik stel het anders: Als men gelooft in bepaalde mensenrechten dan moet zij in de wet gevat zijn, als dat niet het geval is dan is de wet verkeerd.

In die gevallen verzet ik mij daar dan ook tegen, dergelijke libertarische en anarchistische principes zijn mij dan ook geenszins vreemd. Wetgeving dient de vrijheden van mensen te waarborgen, niet te vernietigen.

In deze specifieke situatie: Een kind kan in vermindere mate verantwoordelijk gehouden voor de keuze van zijn of haar ouders en al helemaal niet na 11 jaar met terugwerkende kracht, voor mij is dat principe zo helder als wat.

Wat is er nog vrij aan een regel waarbij een kind bij wijze van al bij geboorte verantwoordelijk wordt gesteld voor de keuze van zijn of haar ouders? Waarbij ook nog eens de ouders vrijuit gaan, hoe bizar....

Dat Pessers elders in een ander artikel ervoor pleit om de rechten van de ´eerlozen´ te ontnemen is verwerpelijk maar hier iets minder van belang.
Het illustreert wel dat haar gedachtengang niet altijd zo verlicht en menselijk is als zij zelf wil doen vermoeden.

.HerNihilist | 26-11-06 | 20:26

bvdbos2004 26-11-06 @ 19:09

Bon. Let me rephrase myself: de tijd van overmatige menselijkheid is voorbij, waarbij ik uiteraard aanteken (zie mijn eerdere post) dat het een bizarre situatie is. Criminelen met dubbel paspoort mogen blijven en 2 HAVO meiskes motte weg omdat vader geen verblijfsvergunning heeft geregeld. Ach, Yzeren Rita heeft veel en veel meer de hand over het hart gestreken dan al haar voorgangers samen en dan toch zo'n slechte naam. Een prestatie op zich toch. Misschien mot ze Kaj maar eens uitzetten. Desalniettemin vermoed ik dat er heel wat verontwaardigde reaguurders zijn die op die 26.000 precies hetzelfde reageren. Moord! Brand! Ik had het over het klimaat, zoals je zult begrijpen, maar uiteraard al niet meet in je keuzemogelijkheden ingecalculeerd had. Ook typisch voor dhimmi's, dat verdaaien en interpreteren. Ergo: eauk ongezien de tyfus voor jou en hartelijk dank voor de mogelijkheid mijn punt nog te verfijnen. Met vijanden als jij heb ik geen vrinden nodig.... hehehehehehhe

bottehond | 26-11-06 | 20:18

@bottehond: Tijd van menselijk zijn is voorbij?

verder commentaar overbodig...

bvdbos2004 | 26-11-06 | 19:09

Bicycle_Repairman 26-11-06 @ 15:41

Zelfvoldaanheid vind ik in deze afstotelijk. Ik ken jouw soort. Veilig bij alle schaepkens in de kudde kruipen, dan gaat het allemaal over. Kennelijk voel je je aangesproken, want je reaguurt als door een wesp gestoken. Goed zo. Misschien ga je dan een keer de twijfel die ook jij in je hart hebt serieus nemen. Ik houd er niet van als mensen hun eigen innerlijke dilemma's op mij botvieren, dus hou je sussende praatjes voor je, dan wel adresseer ze niet aan mij. Ik ken jouw soort. Jij zou VrijdenkerTs als Ayaan, Efshan, Theo, Pin, Hikmat Khan en een ieder die hun "haatzaaierij" deelt het liefst uit de samenleving verbannen dan wel heropvoeden. Ik spuug op jouw soort dhimmis. Je mist het grote plaatje en huilt mee met de wolven in het bos. Dikke Boehoeeeee... we willen menselijk zijn. Die tijd is voorbij. Maar kruip fijn terug in de tijden dievoorbij zijn. Loop anderen dan beter niet in de weg. Lekker veilig mainstream. Denk niet dat je een dappere denker bent, want je bent een bang oud wijf dat alle onrust en onruststokers wantrouwt en verafschuwt. Dorien Pessers, Anja Meulenbelt, De groenlinks kliek, de pvda- kliek. Wijsneuzen die meer van ethische correctheid houden dan van vrijheid. Waar zijn die feministes van weleer die moord en brand schreeuwden omdat er vrouwen waren die niet werkten? Waar zijn ze nu als het gaat om eerwraak, en al die andere troep waarmee moslimvrouwen onderdrukt worden? Jouw soort zijn de lafaards. Je mond dichthouden over wantoestanden in je eigen "vrije"landje om de vrede te bewaren. Je moest je heel diep schamen. Over die spiegel. I double dare you dat ik meer soulsearching gedaan heb dan jij. Noem me arrogant, I don't give a rats' ass.

* tilt poot op en pist over de schoenen van fietsopknapperT in het voorportaal van de moskee *

bottehond | 26-11-06 | 18:49

-weggejorist-

de_lijkschouwer | 26-11-06 | 18:42

Zoals het Parool dit brengt vind ik het ronduit schandalig wat die meisjes overkomt. Zonder alle feiten te kennen blijft het echter onmogelijk hier een oordeel over te vellen...

Mr Moore | 26-11-06 | 17:13

-weggejorist-

grmbl | 26-11-06 | 17:08

tis weer zover, heb je een paar Turken die zich normaal gedragen en niemand kwaad doen, moeten DIE weer het land uit. ACHTERLIJK!

Ballenman | 26-11-06 | 16:33

wat een gezeur, ze hebben in turkije toch ook wel een Havo?

M@t | 26-11-06 | 16:05

even copy/paste:

'Verdonk gaat mechanisch met regels om'

HILVERSUM - Minister Rita Verdonk (Vreemdelingenzaken) ziet wetten en regels als een mechanisme. Dat is niet terecht, omdat in een rechtsstaat de regels altijd worden geduid naar hun strekking. Juist een bestuurder heeft bij de toepassing van regels de mogelijkheid een afweging te maken naar billijkheid en zorgvuldigheid.

Dat zei Dorien Pessers, hoogleraar rechtstheorie aan de Vrije Universiteit en de Universiteit van Amsterdam, zondag in het tv-programma Buitenhof. Volgens haar doet Verdonk dat niet en ziet ze de wet als een techniek. „Terwijl iedere jurist weet dat gevallen bijna nooit identiek zijn. Het gaat altijd om de context.”

Pessers vindt het credo van Verdonk dat 'regels nu eenmaal regels zijn' een beladen kreet. Ze wees erop dat dit stamt uit Hitler-Duitsland. In 1933 bepaalde Hitler dat juristen in Duitsland geen kritische kijk meer mochten hebben op wetten. „Daardoor werden wet en moraal ineen geschoven.” Pessers acht deze strikte interpretatie van regels daarom gevaarlijk. Bij de duiding van regels moet volgens haar de bescherming van de mensenrechten altijd het uitgangspunt zijn.

In die zin vindt Pessers dat de bewindsvrouw in de kwestie rond Ayaan Hirsi Ali te snel en onzorgvuldig te werk is gegaan. Ze ziet het als kwader trouw: haar handelen, de commotie en de uitlevering aan rechtsonzekerheid van iemand die goed ingeburgerd is en beveiligd moet worden.” De willekeur en daarmee onzekerheid kan ook terugslaan op andere mensen die naar Nederland zijn gekomen.

De hoogleraar vindt het „onthullend en pijnlijk” dat veel mensen zich kennelijk aangesproken voelen door de rechtlijnigheid van Verdonk. Ze vermoedt dat het „rancuneuze kleinburgers” zijn, die waarschijnlijk zelf ooit al eens het slachtoffer zijn geworden van een strikte regel.

Bisschop Gijsen | 26-11-06 | 15:52

@ botte
Er is hier 1 persoon die een linkje naar een televaag artikel post waarin Pessers in het Buitenhof wordt geciteerd. Vervolgens fikt er 1 persoon haar middels WOIItrauma tot den vetertjes af.
Voor jou echter weer reden genoeg om sneue linkjes te posten met bepaald niet gangbare meninkjes in deze samenleving en gaat vervolgens weer lopen schelden.
Je gedrag vertoont bijna dagelijks indicaties die een gedwongen opname wegens gevaar voor jezelf of anderen rechtvaardigen.
M.a.w. tijd voor de pilletjes en qua lutser, check the mirror

Bicycle_Repairman | 26-11-06 | 15:41

Namens Mark Wilders vinden wij het terecht dat als niet aan de regels is voldaan de executie ervan volgt. De mensen zijn er om de regels te dienen. DIENEN GODVERDOMME!! (en oh wee als ik er achter kom dat iemand een regel overtreed. dan zijn de rapen gaar!!)

TT | 26-11-06 | 15:29

Totaal doorgeschoten beleid. Dat is duidelijk. Te droef voor woorden dit. Net als de vele domme reacties van DIE 80%

Dick Head | 26-11-06 | 15:08

Verdonk is een slecht mens.

Flodder | 26-11-06 | 14:51

Uifeltje Gnuiffeltje 26-11-06 @ 01:04

gelijke monniken, gelijke kappen
Schakel maar gelijk. Kun je fijn gelijk kappen.

LibertasSimplex | 26-11-06 | 13:17

markm 26-11-06 @ 12:08/GodzGift 26-11-06 @ 12:13 Egg-fuckin-zactly: We gaan de mensen die wél hun best gewoon eruit tiefen en houden eikels hier. Briljant idee hoor...

Pepsicle | 26-11-06 | 13:11

Het is natuurlijk wel een verbetering voor het Milieu, omdat het voor daar in Toerkei minder consumeren is.
Zie het broeikast effect daalt al !! Ja ik merk het echt !

magic mike | 26-11-06 | 13:10

www.geocities.com/mediacontrole/artike...

Dorien Pessers? Een vieze dhimmihoerrrrrr wordt hier door VrijdenkerTs op het schild gehesen? GS wordt een theekransje van verwarde zielen die geen bvalans meer kunnen vinden in alle morele, politieke en persoonlijke dilemma's. Ik zeg het hard: Lutsers!

bottehond | 26-11-06 | 12:36

Rita is de hoer!!!!!! Hell yeah... seks met je ex

vibiboy | 26-11-06 | 12:29

wat een stijlloos bericht weer

klasse jongens jullie hebben jullie naam weer waargemaakt

GodzGift | 26-11-06 | 12:13

Tja, applaus namens de NSB-ers van GeenStijl ... zegt genoeg over de moraal van deze website ...

markm | 26-11-06 | 12:08

En 't water stijgt nog steeds!

Zevenzeikerd | 26-11-06 | 12:01

Verdonk heeft de meeste illegalen toegelaten

ze is een held voor de linkse huilies

Winter | 26-11-06 | 11:54

-weggejorist-

Winter | 26-11-06 | 11:52

-weggejorist-

Winter | 26-11-06 | 11:51

Lobo 26-11-06 @ 09:48

ja maar die Dorien Pessers is volledig oorlogs(WOII)getraumatiseerd. Die zit mentaal nog elke dag in de achterkamer naar de Anne Frankboom te koekeloeren.

ranqneuzeKleinburger | 26-11-06 | 11:49

@ amsmad 26-11-06 @ 10:22

helemaal mee eens, wordt vaak vergeten. Dit zielige verhaal verkoopt beter, je weet niet hoe t echt zit verder. Misschien spreken ze wel amper NL ipv Turks :P

Stijlloze Preaufeet | 26-11-06 | 11:37

Waarom sturen we ze telkens met 2 tegelijk weg. Tegen de tijd dat ze eindelijk op het vliegtuig zitten zijn er weer 2000 nieuwe voor binnengekomen.

albundy_33 | 26-11-06 | 11:15

Lijkt mij dat de vader zijn eigen kinderen de dupe heeft laten worden. Heeft hun bestaan verzwegen en/of heeft niet vanuit Turkije een verblijsprocedure opgestart. Heeft ze illegaal naar NL gebracht en ze 10 jaar in onzekerheid doen verkeren. Nu het misloopt krijgt Verdonk de schuld. Ik zeg: laat de dochters hier en stuur die vent terug, de lutser.

de Conciërge | 26-11-06 | 11:06

Als dit verhaal klopt is het belachelijk. Vraag is alleen of het Parool niet weer eens 80% van het verhaal verzwijgt....

amsmad | 26-11-06 | 10:22

Schandalig. Ik vind dat iedereen die het is gelukt om Nederland binnen te komen meteen ook moet blijven.
BTW: Ik bereid zelf alvast mijn emigratie voor . . . . . . .

Jos the Boss | 26-11-06 | 09:50

Rita rules........... yesssssssssssssss

ouwegek | 26-11-06 | 09:45

"Die 'regels zijn regels' komt mij te dicht bji 't bekende 'befehl ist befehl' adagium."


Goedverdoeme zeg, dat werpt wel een heel nieuw licht op de zaak, zo had ik het nog niet bekeken. Briljante analyse, mag ik wel zeggen, verfrissend en bijzonder origineel.

CoJoNes | 26-11-06 | 09:42

Voor mensen die denken dat Verdonk alleen maar eerder vastgesteld beleid uitvoert: Slaap lekker verder. Een minister voert inderdaad beleid uit, maar de wijze waarop bepaalt ze toch echt zelf. In de wet zit genoeg ruimte om een onderscheid te maken tussen kansloze onaangepaste illegale criminele allochtonen en schoolgaande kinderen die juridisch een beetje buiten de boot vallen.

Die 'regels zijn regels' komt mij te dicht bji 't bekende 'befehl ist befehl' adagium.

Als we namelijk voor prutsende ministers als Verdonk uitzonderingen maken en ze niet gelijk de regering uitlazeren, terwijl dat wel de gewoonte is, waarom zouden we schoolgaande kinderen die niet helemaal voldoen aan de eisen wel het land uit lazeren?

Toch niet omdat iedereen bang is om Verdonk tegen het hoofd te stoten uit angst dat mevrouw, de meest belangrijke stemmenmagneet van neo-fascisten sinds Anton Mussert, een eigen partij begint en de VVD helemaal aan flarden scheurt?

Rabarberke | 26-11-06 | 09:25

typisch... vrouwen en kinderen eerst.... die escaleren nog niet zeau rap

hallevvezool | 26-11-06 | 09:24

@misantroop 26-11-06 @ 03:11

Dat ze uit frustratie over het verlies van de VVD de hand aan zichzelf mag slaan, Adolf style!

Keutelaer | 26-11-06 | 09:12

schande schande en wat een triest kudt artikel. Als je dit toch uit de pc krijgt dan moet je of verdomd ongelukkig zijn of intens door je lesbo moeder mischandeld zijn.

PieterPost | 26-11-06 | 08:43

ALSO SPRACH ZARATHUSTRA

.HerNihilist | 26-11-06 | 07:53

Vom neuen Götzen

Irgendwo giebt es noch Völker und Heerden, doch nicht bei uns, meine Brüder: da giebt es Staaten.

Staat? Was ist das? Wohlan! Jetzt thut mir die Ohren auf, denn jetzt sage ich euch mein Wort vom Tode der Völker.

Staat heisst das kälteste aller kalten Ungeheuer. Kalt lügt es auch; und diese Lüge kriecht aus seinem Munde: “Ich, der Staat, bin das Volk.”

Nietzsche

.HerNihilist | 26-11-06 | 07:47

666, number of the beast :

66e Zesdaagse van Gent, anno 2006
Verder afgelast ivm de dood van ben vergeten wie.

suffie63 | 26-11-06 | 07:43

Tip. Laat ze naar Ankara verhuizen. Kan dat hoofddoekje ook af.

HastaLaVistaBaby | 26-11-06 | 07:23

'De wetten van Athene hebben me ter dood veroordeeld en de logische gevolgtrekking daaruit is dat ik moet sterven, als een goed burger.'

Socrates is een KLOOTZAK

.HerNihilist | 26-11-06 | 07:03

@koerbagh 26-11-06 @ 02:38

De mens en haar pssych door en door ziek,.
regel=regel doctrine wet = moraal of niet dan
welke idiot heeft dit bedacht, de zieke mens
de zieke mens, de zieke mens, de zieke mens.
Nietzscehe dter menssch meer aap dan alle anderew apfen
wormen, untermenschen de ,mens regels

regels, regels, regelss = regels

papatje Stalin waarom word mijn vriendje uit schol gehaal
befehl isst befehl
ich habe nichts anfders gewust dan das icch gehorsam sein musste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.HerNihilist | 26-11-06 | 06:21

Regels zijn regels....

Prof. Dr. Paardekuth | 26-11-06 | 06:01

Shareholder 26-11-06 @ 02:24
Dus waar hebben we het over?

-
Onrecht? Waanzin? Kapot maken van levens? Kies maar.

Mislich | 26-11-06 | 04:35

wapenfeit 25-11-06 @ 15:30
Een solide rechtstaat is nou eenmaal belangerijker dan deze mensen. Next!

-
Wijze woorden wederom, alleen moet 't "belangrijker" zijn, Zonder die extra e. Je weet wel. De e van eikel.

Mislich | 26-11-06 | 04:25

Ach, of ze nou overlijden aan eerwraak, aan het zonder verdoving amputeren van hun kudt of aan een huwelijk met een geweldadige turk van 50, het kan zowel daar als hier, dus wat maakt het uit?

Neuken geen bezwaar | 26-11-06 | 04:18

Heil Verdonk!

misantroop | 26-11-06 | 03:11

erratum & ommissie @mezelf @ 02:38:
in dit specifieke "geval" uitgelegd. - belid - beleid...

koerbagh | 26-11-06 | 02:41

@Shareholder 26-11-06 @ 02:24:
Waar hebben we het over? Dat de regels wellicht niet altijd deugen? Verschuilen achter "regels zijn regels" of "beleid is beleid" betekent niets meer of minder dan dat je het dus ten alle tijde met alles wat de overheid aan uitvoeringsregels bedenkt en ten uitvoer brengt maar eens moet zijn. Dat is het punt.
Als dat je standpunt is, prima, maar dan lever je wel je recht van spreken in over wetten en regels die in jou ogen niet deugen - tenzij je mij nu kan uitleggen waarom dit beleid en de regels conform waarvan deze meiden het land uit moeten wel kan uitleggen en verdedigen. Dat heb ik namelijk nog van niemand in dit topic gelezen. Het enige wat ik van de "pro-uitzetters" heb gelezen is: "regels zijn regels", maar niemand heeft me de regels in dit specifieke uitgelegd. "Beleid is beleid", maar niemand kan helder verwoorden wat het belid dan wel is dat deze twee weg moeten. "gelijke monikken gelijke kappen", heb ik ook gelezen... maar nergens wordt een identiek geval aangehaald waarin 2 kinderen die geen nederlandse nationaliteit hebben, en wonen bij een vader die Nederlands staatsburger is en wettig voogd is van ze, het land zijn uitgezet.
Dus nogmaals, als het allemaal zo rechtvaardig is: leg maar uit dan.

koerbagh | 26-11-06 | 02:38

Zucht. We leren het hier ook nooit.

poursuivant | 26-11-06 | 02:37

Het uitzetbeleid van ijzeren rita wordt tot aan walter bos ondersteund. Uitzetter houdt zich vermoedelijk aan uitzetregels. Dus waar hebben we het over?

Shareholder | 26-11-06 | 02:24

@Shareholder 26-11-06 @ 02:04
Beleid is beleid, en verwarring is verwarring.
Ik ken het hele verhaal uiteraard niet. Is de voogd/vader nalatig geweest, of heeft bewust de regels niet nageleefd, geen idee. Voor deze situaties hebben we regeltjes.
Maar voor mij is de vraag ook: mag een uitvoeringsorgaan als de IND worden gebruikt als instrument voor het voeren van symboolpolitiek? Mag "gedoogbeleid" van een jaar of wat geleden nu, bij een gewijzigde politieke windrichting, opeens leiden tot onnodig menselijk leed? Mag de nalatigheid van de kant van de overheid (IND) nu worden afgewenteld op burgers? Een fout in de administratie had enige jaren geleden ook wel opgemerkt kunnen worden tenslotte.
Of heel primair: mag men een ambtenaar die uitsluitend regeltjes kent, en geen menselijkheid, wekken danwel ontslaan, of is men verplicht de man/vrouw vredig te laten snurken met behoud van eigen identiteit?
Vragen, vragen, vragen .....

HY78 | 26-11-06 | 02:16

@Shareholder 26-11-06 @ 02:04:
En wat voor beleid is dat dan? Wat is de rechtvaardiging ervan? Al is het maar even puur formeel en juridisch dan... Wat is dan de regel in deze? Wat is de letter van de wet waarom die twee meiskes wegmoeten? Leg het maar uit.

koerbagh | 26-11-06 | 02:15

Nice try koerbagh, wie maakt zich hier nou druk? Ga jij ze maar redden dude. Van mij hoeven ze niet weg, maar beleid ist beleid.

Shareholder | 26-11-06 | 02:04

@Shareholder 26-11-06 @ 01:56:
Als jij ze ze graag uit het land wil hebben, ga jij ze zelf dan ook even naar Schiphol rijden en uitzwaaien?
En dan even een filmpje daarvan in de dump graag.

koerbagh | 26-11-06 | 02:01

Geen hond hier die er wat om gaf mocht ie hier niet reaguren ;)
Leve Geenstijl, de digitale klaagmuur. Verder wat Pritt zegt; toedeledeaukie.

Shareholder | 26-11-06 | 01:56

@Shareholder 26-11-06 @ 01:35:
Heeft niks met "nobel" of "quasi-nobel" van doen. Het is oprechte verontwaardiging dat het kan. Dat er in Nederland dus blijkbaar regels zijn die kinderen die niet de nederlandse nationaliteit hebben maar een wettige voogd hebben die een staatsburger is van dit land, formeel en juridisch "terecht" over de grens kan schoppen. Dat is idioot. Iedereen die dat niet idioot vindt en afdoet met "regels zijn regels" is nog idioter. Als er iets een burgerplicht is in een democratie dan is het wel continu de wetten en regels van je samenleving kritisch te beschouwen. De "regels zijn regels" adepten zouden eigenlijk zelf maar eens moeten opflikkeren naar Noord-Korea of zo. Eens kijken of ze dan ook nog zo hard "regels zijn regels" roepen. Waarschijnlijk wel, want het zijn trouwe slaafjes, niewaar?

koerbagh | 26-11-06 | 01:49

@lx76 26-11-06 @ 01:40
volgens mij komt dit nieuws net naar buiten vanwege de mogelijke onderhandeling over een generaal pardon in de kabinetsformatie. wat jij?

daskapitalist | 26-11-06 | 01:43

@Uifeltje Gnuiffeltje 26-11-06 @ 01:09:
Fijne demagogie weer. Het gaat helemaal niet om het vrijelijk uitdelen van verblijfsvergunningen van zielige immigranten. Het gaat hier om het recht van kinderen om bij hun wettige voogd die Nederlander is te mogen wonen. Door dit in de sfeer te trekken van illegale (arbeids-)migratie, asielzoekerij en knuffelcultuur bedrijf je niks anders dan pure ideologische demagogie.
Nu ja... daar zal ik dan ook even aan meedoen:
Schlaf schön, sanfte träume über reine weiße und Arische Niederlände. Sieg Heil!

koerbagh | 26-11-06 | 01:40

oja.... ik ben een hele tijd geneigd geweest dit soort dingen mvr.Verdonk niet persoonlijk aan te rekenen, maar te wijten aan de politieke positie die ze bekleedt. Echter, bij dit soort dingen is het evident dat mvr.Verdonk de prioriteiten uit het oog verliest. Hierdoor wordt ze persoonlijk ongeloofwaardiger.

lx76 | 26-11-06 | 01:40

Ben best voor strenger aanpakken, maar dit slaat alles... ik kan me niet voorstellen dat dit legaal is. Sowieso in het kader van een soort van gezinshereniging politiek lijkt het me onmogelijk om een gezin (kinderen vs. voogd) juist uit elkaar te halen. Dit zijn absoluut niet gewenste uitzettingen. Er zijn duizenden betere kandidaten... dit is laf, onterecht, politiek opportunistisch, inhumaan, dom en beangstigend.

lx76 | 26-11-06 | 01:37

Die koerbagh, wat een quasi nobele stellingnames.

Shareholder | 26-11-06 | 01:35

Dit gaat echt nergens over. Schandalig, ik vind dit echt te ver gaan. Als je het zo leest, lijkt het meer op een communistisch land. Dit is, of je nu links of rechts bent, of normaal zoals ik, sowieso onmenselijk, onredelijk en ongelooflijk! Dat ze bij de immigratiedienst even hun aandacht op belangrijkere zaken richten, in plaats van het terroriseren van een familie.

bd | 26-11-06 | 01:35

@vinque 26-11-06 @ 01:10:
Omdat het inhumaan is om een gezin uit elkaar te trekken. Ik zal het omdraaien. Wat is er zo humaan aan om 2 minderjarige meisjes waarvan de vader wettig voogd en nederlands staatsburger is het land uit te flikkeren?
Misschien lang gelden voor je, maar stel je even voor toen jij 14 was, je woont hier je hele leven voorzover je kan herinneren en je krijgt te horen: je moet het land uit? Wat is daar humaan aan dan? Deze mensen hebben niks misdaan. Als je hier godbetere het een moord pleegt krijg je 6 jaar en TBS (wandelstage dus), en na 10 jaar loop je vrij rond, zo niet eerder. Deze minderjarige meiskes hebben NIETS misdaan, anders dan bij hun vader wonen - waar ze, toen ze 3-4 jaar oud waren ook niks over te zeggen hadden- en de boodschap van de Nederlandse overheid is nu: oprotten, we willen jullie niet? Wat is daar humaan aan?

koerbagh | 26-11-06 | 01:28

@ Bisschop Gijsen 26-11-06 @ 01:04
Alles wordt geautomatiseerd, of gaat naar lage lonen landen, duss zo vaart zal het niet lopen Zijne Heiligheid.
Zeker als die allochtonen niet harder gaan lopen dan nu. :-P

Spaansche Griep | 26-11-06 | 01:21

Toch nog even:
Ik neem aan dat ze onder de door jouw omschreven omstandigheden in Nederland mogen blijven, tenzij er iets niet klopt of nog onbekend is, dan moeten we de discussie nog eens voeren. Ik hoop voor de meisjes dat ze mogen blijven, ik gun het ze van harte.

Uifeltje Gnuiffeltje | 26-11-06 | 01:19

@koerbagh

Argumenteer nu eens punt voor punt wat er zoo inhumaan zou zijn om deze kinderen terug te laten keren naar Turkije.

vinque | 26-11-06 | 01:10

Welterusten allemaal. Droomzacht over het uitdelen van verblijfsvergunningen aan alle zielige immigranten of over het uitzetten van alle Turken, je mag zelf kiezen.

Uifeltje Gnuiffeltje | 26-11-06 | 01:09

@Bisschop Gijsen

Man pleur op met je vergrijzing. Er zijn nog miljoenen werkelozen in de Europese Unie. Echt weer geen geval van oeverloos nalullen wat een hersenloze heeft verzonnen. Jij bent er in ieder geval al ingetrapt.

vinque | 26-11-06 | 01:08

@Uifeltje Gnuiffeltje 26-11-06 @ 00:51:
Ja, maar dan NOG... Even heel simpel de feiten zoals die in het bericht staan:
1) Vader is een NEDERLANDS staatsburger
2) Vader heeft de WETTIGE voogdij over zijn kinderen
3) De kinderen zijn hier 11 jaar geleden gekomen.
4) De kinderen hebben een onduidelijke nationaliteit/verblijfstatus

Wat de vader ook verder heeft gedaan of nagelaten, wat moet er hier volgens jou dan gebeuren? Jij zegt: Kinderen het land uit, probleem opgelost.
Dat klinkt mij volslagen idioot en debiel in de oren.
Wat er volgens mij moet gebeuren is de kinderen gewoon een voorlopige verblijfsvergunning verstrekken en de vader opdragen de papierwinkel voor een defintieve verblijfsvergunning in orde te maken. Daar ontwricht het gezin niet mee, de ontwikkeling van de meisjes niet, de klas niet en ze kunnen gewoon in Nederland hun toekomst opbouwen.

koerbagh | 26-11-06 | 01:08

Regels zijn regels omdat: gelijke monniken, gelijke Kappen. Ik ben tegen willekeur in het uitzettingsbeleid en dat gaan we tegen door de regels te hanteren. De regels komen tot stand en worden gecontroleerd in de Tweede Kamer die democratisch gekozen word.

Uifeltje Gnuiffeltje | 26-11-06 | 01:04

Bisschop Gijsen, litebyte, en koerbagh zitten wat dit betreft op één lijn.
Trouwens in de toekomst zal Nederland de allochtonen hard nodig hebben i.v.m. de vergrijzing, en i.v.m. dat Nederlandse vrouwen pas een kind krijgen op hun 38e .

Bisschop Gijsen | 26-11-06 | 01:04

@RooKuuU

Ik vind dat wel een meisje die ik eens het ambrozijn uit haar schede zou willen zuigen. Mogen moslims als jij eigenlijk aan orale sex doen? of is dat haram?

vinque | 26-11-06 | 00:59

Tja regels zijn regels, net zoals met het beleid dat ministers (her Verdonk) niet mogen liegen en bedriegen. 'Supercorrecte' leugenachtige achter de ellebogen zijnde doppendoos Rita Verdonk, zou als ze geboren was zo rond 1920 de eerste fraulijke NSB leidster zijn geweest. Ach wat maakt het ook uit, ze komt niet meer terug, met een beetje kans die meisjes nog wel.

litebyte | 26-11-06 | 00:54

@koerbagh 26-11-06 @ 00:32
Ik hoop dat de zaak zo simpel is als jij het doet voorkomen; dat het slechts gezeur is aangaande een aantal regeltjes en dat de vader niet opzettelijk verkeerd heeft gehandeld. We zullen zien... we praten verder als we meer weten...

Uifeltje Gnuiffeltje | 26-11-06 | 00:51

@bottehond 26-11-06 @ 00:09:
Het is maar de vraag of ze een turks paspoort hebben. Kinderen van 14/15 hoeven in de regel helemaal geen paspoort, ook niet in de Turkije. Het zou best kunnen dat ze sinds het vertrek uit Turkije 11 jaar geleden om bij hun wettig voogd in NL te gaan wonen ook uit de burgelijke administratie in Turkije zijn weggestreept.
Ik kan me goed voorstellen dat sinds de invoering van de identificatieplicht in 0031 dit geval aan het licht is gekomen. De meiskes vragen een kaartje aan bij de gemeente en de gemeente komt tot de ontdekking dat hun status helemaal niet deugt. De IND springt erop en concludeert: dan moeten ze maar weg.
Ik weet niet of het zo is gegaan, maar het zou me niet verbazen.

koerbagh | 26-11-06 | 00:49

@ Uifeltje Gnuiffeltje: Zoals Koerbagh zegt.

Bisschop Gijsen | 26-11-06 | 00:48

At Uifeltje Gnuiffeltje: Analyses zijn hierboven al aan de orde geweest, de basisgedachte van mij is gewoon menselijk en waarom moet er nu weer een voorbeeld gesteld worden met twee onschuldige meisjes, terwijl die niemand tot last zijn, en terwijl hun ouders Nederlands zijn?
Ik denk dat ik goed inschat hoe Verdonk in feite is, en daar zijn in de tweede wereldoorlog genoeg voorbeelden van geweest, van supercorrecte overheidsdienaren, die achteraf gezien de Joden hebben uitgeleverd aan de Duitsers, alleen maar omdat dat de regels waren.
In de oorlog was bijvoorbeeld het Nederlandse Äusweis document" het moeilijkst te vervalsen van alle Europese landen.
Ook heeft het Amsterdamse Bevolkingsregister, geholpen door de Joodse Raad, overijverig de Duitsers geholpen.
Waarvandaan deze plotselinge ijver?

Bisschop Gijsen | 26-11-06 | 00:47

@Uifeltje Gnuiffeltje 26-11-06 @ 00:20:
Bovendien uhm... "dan moeten ze vertrekken"??? De vader en wettig voogd van deze kinderen heeft een onderhoudsplicht voor de kinderen. De overheid dwingt (de facto) een staatsburger van dit land tot emigratie omdat er wat papierwerk niet deugt?
"Dan moeten ze vertrekken" ... pff... Sorry, ik vind het een NSB redenatie. "De wet is nu eenmaal zo dat een kind van een joodse vader en niet-joodse moeder weliswaar formeel geen jood is, maar wel een stamhouder van een joodse familie kan zijn en aangezien de wet nu eenmaal zegt dat ze dan weg moeten -wat dat weg ook is- dan geven we ze aan bij de autoriteiten en worden ze opgepakt. Weg is weg. Wetten zijn wetten, regels zijn regels, Befehl ist Befehl."
Streng zijn op (arbeids-)immigratie, asielzoekers en misbruik van regels (Taida-achtige slimmigheidjes) is prima en zul je mij ook niet over horen, maar daar heeft dit op het eerste gezicht geen ene moer mee te maken.

koerbagh | 26-11-06 | 00:43

@Bisschop Gijsen 26-11-06 @ 00:29
Hartelijk bedankt. Ik heb zelden dergelijke genuanceerde uitlatingen gelezen. Ik hoop je ooit eens te mogen ontmoeten zodat je me kunt verlichten met je analyses en visie.

Uifeltje Gnuiffeltje | 26-11-06 | 00:40

koerbagh 26-11-06 @ 00:32

net wat ik al eerder zei: er is geen gedoogbeleid, gewoonterecht en zelfs geen verjaring geldig op dit soort zaken( na 11 jaar!).....das pas erg.

rosalie | 26-11-06 | 00:35

@Uifeltje Gnuiffeltje 26-11-06 @ 00:20:
Het lijkt me dat een overheid die 11 jaar lang een onduidelijke positie/status laat bestaan over 2 kinderen die in dit land wonen, naar school gaan en (voorzever ik kan beoordelen) een normaal leven leiden, per definitie nalatig is als blijkt na 11 jaar dat de verblijfsstatus niet conform de wetjes en regeltjes is en het nodige papierwerk ontbreekt.

koerbagh | 26-11-06 | 00:32

Regels zijn regels... Befehl ist befehl..... Verdonk zou zo'n 65 jaar geleden een prima jodenverraadster zijn geweest, dat lijkt me wel duidelijk.
Het is echt ongeloofelijk, die rechtlijnigheid.
Wees toch een keer menselijk, kutwijf.

Bisschop Gijsen | 26-11-06 | 00:29

@vinque 26-11-06 @ 00:09
Het is eigenlijk problemen dwijlen met de kraan open.
Cliche mode on/ Zo was het altijd al en zo zal het altijd wel blijven. /Cliche mode off

Uifeltje Gnuiffeltje | 26-11-06 | 00:29

jammer dat het er maar 2 zijn der lopen der nog zon 100.000 rond in a'dam, dus zon drama is het ook weer niet.

kane2000 | 26-11-06 | 00:22

@vinque

Hahaha ik stond er bij te huilen, van het lachen :). wat een agenda heeft die eenvandaag opeens gekregen toch, en ook NOva, een zogenaamde al-qaida-spion, en daarna op nederland 3 een Shaheed film van europa (je weet wel waarin dat marokkaansje sletje een emmy award wint) gestimuleert door de neo-conservatievelingetjes van Amerika. :D:D:D LoL

RooKuuU | 26-11-06 | 00:21

@koerbagh 26-11-06 @ 00:04
Jij weet blijkbaar meer van de handelingen die de Vader heeft uitgevoerd dan ik. Hij lijkt me niet vrijaf te gaan in deze zaak en Nalatigheid van de overheid acht ik met jouw verhaal ook nog niet bewezen. Kortom, ik hoop voor de meisjes dat het probleem inderdaad berust op bureaucratische onhandigheden maar als de regels voorschrijven dat ze moeten vertrekken en de overheid heeft niet nalatig gehandeld dan moeten ze vertrekken.

Uifeltje Gnuiffeltje | 26-11-06 | 00:20

@RooKuuU 26-11-06 @ 00:07,
hangt er vanaf wat je onder zuiplap verstaat.

vander F | 26-11-06 | 00:19

@RooKuuU

Zag net je neef Afelay een prachtig doelpunt maken.
Heb je goed op dat lachje gelet van die Iraanse ambassadeur?
Er komt binnen een jaar een grote klap daar in Iran en in Libanon tel daar een derde intifada bij op en het is weer es goed bal.

Ondertussen moet de Nato zich maar eens gaan richten tot de olievelden in de Kaukasus (blauwdrukken liggen nog ergens in Berlijn) WO 3 komt naderbij....

vinque | 26-11-06 | 00:17

oudoe en bedankt ole oleeeeee

jboog | 26-11-06 | 00:15

Hoppa weer twee van die besneden mutsen het land uit... groeten vanuit de rimboe stomme zeugen

Kingeef1975 | 26-11-06 | 00:14

Dit slaat weer nergens op RITA

monaco 26-11-06 @ 00:03

Dat klinkt bijna als een fatwa, waar jij dan hoogstpersoonlijk je bruine billen mee mag afvegen, Moccona!

bottehond | 26-11-06 | 00:11

@vinque

U heeft vandaag zeker de progranda-kanaal van NL gezien? Eenvandaag..

Was een afgezaagte Zion-propaganda Bah.

RooKuuU | 26-11-06 | 00:10

Misschien moet ik het anders formuleren: waarom zou Turkije die kinderen haar land binnen laten?

King of controversy 25-11-06 @ 20:43

Simpelaar... omdat ze een turqs paspoort hebben en geen Nederlandsch... af en toe klets je ook maar wat raak, he?

bottehond | 26-11-06 | 00:09

@Uifeltje Gnuiffeltje

Vroeger werd je er ook niet door gehinderd. Problemen worden meestal pas herkend als het vrij ernstig is.
Een Iraanse A bom wordt pas lastig als hij valt....

vinque | 26-11-06 | 00:09

Uifeltje Gnuiffeltje 25-11-06 @ 23:29

In ieder geval hopen we hetzelfde

LibertasSimplex | 26-11-06 | 00:08

@vander F

Ohh ik dacht dat u een echte zuiplap was.

RooKuuU | 26-11-06 | 00:07

@vinque 26-11-06 @ 00:01
Ik ben niet blind voor dat soort zaken maar de politieke agenda en de publieke opinie gaan vaak hand in hand. Vroeger interesseerde het publiek zich niet voor immigranten of de EU.

Uifeltje Gnuiffeltje | 26-11-06 | 00:05

@RooKuuU 25-11-06 @ 23:45,
ben je mal,
dat is meer iets voor de kids.

vander F | 26-11-06 | 00:05

@Rosalie

He He :) Tja 17 jaar, ook ik heb hormoontjes.

RooKuuU | 26-11-06 | 00:04

@Uifeltje Gnuiffeltje 25-11-06 @ 23:19:
Wel als de vader de kinderen uit het buitenland haalt en ze aanmeldt bij de basisadministratie van de gemeente. Op dat moment zal de gemeente moeten weten wat er aan papierwinkel nodig is voor de IND en dat netjes moeten uitleggen. Hetzelfde geldt voor allerlei andere overheidsdiensten waar de vader namens de kinderen gebruikt van maakt. Nalatigheid van burgers kan worden bekeurd, maar het lijkt me dat als de overheid niet uitlegt en daar ook niet enige haast mee maakt (11 jaar vind ik wel lang) dat net zo goed nalatig is. Het hele punt is dit: deze hele zaak is (wat er ook verder speelt) is niks meer dan bureaucratisch geharrewar over formuliertjes en stempels. Die meiden zijn in Nederland omdat hun wettig voogd en natuurlijke vader in Nederland woont en Nederlander is. Het lijkt mij dus absoluut geen gevalletje van fraude, illegale vluchteling, misleiding of wat dan ook. 't Lijkt in alles op een geval van kafkaiaanse bureaucratische willekeur.

koerbagh | 26-11-06 | 00:04

RooKuuU 26-11-06 @ 00:01

Ahhh! duidelijk ik dacht het al.....:) Ik vertel het niet verder, (tis goed zo).

rosalie | 26-11-06 | 00:04

Dit slaat weer nergens op RITA

monaco | 26-11-06 | 00:03

@Rosalie

Roku natuurlijk :)

RooKuuU | 26-11-06 | 00:01

@Uifeltje Gnuiffeltje

Oneens, de enorme toestroom van immigranten is volledig aan democratische mechanieken onttrokken. Evenals de Europese Unie.

Laat je geen rad voor ogen draaien.

vinque | 26-11-06 | 00:01

RooKuuU 25-11-06 @ 23:45

Laat ik het eens tegen jou hebben. Ik lees je en verbaas me al een tijdje. Je eerste posten zijn meestal....17 jarigachtig en doen buitenlands aan. Maar als je daarna verder antwoordt op vragen dan kom je anders uit je rol: je weet er veel van en geeft zinnige antwoorden.....who are you?...

rosalie | 26-11-06 | 00:00

vinque 25-11-06 @ 23:53
Onze rechtstaat is van, voor en door het volk. Kortom, als de politiek schuldig is dan zijn we allemaal schuldig.

Uifeltje Gnuiffeltje | 25-11-06 | 23:58

2vander F

De politiek is schuldig aan de enorme chaos die is ontstaan. Wel of geen gesanctioneerd beleid. Ook is de politiek schuldig aan de diaspora van Nederlanders die sinds een jaar of tien "en masse" dit land verlaten.
Eigenlijk is iederéén ontevreden, de buitenlanders die de Nederlanders vreselijk vinden, De Nederlanders die de buitenlanders vreselijk vinden, en de groepe Nederlanders die pleite is omdat ze de buitenlanders zo'n drama vonden. Hallo, hallo, bent u daar nog??
Buiten de kleine groep die er goed poen aan verdiend of diegene die af en toe es lekker hun lul in een cabo stoppen (me too!!) is het een aardig teringzooitje!!

vinque | 25-11-06 | 23:53

@vander F

Hee Nog wakker joh? Niet eens breezers gaan playen? Niet eens biertjes gezopen?

RooKuuU | 25-11-06 | 23:45

Nederland=een kudt staat. Dit mag niet kunnen vind ik. Kunnen ze niet in de illegale prostiutie? Dan bemoeit Ballin ze met hen in plaats van Verdonk....

Ro1951 | 25-11-06 | 23:45

@speaks softly, but.. 25-11-06 @ 23:26,
aah gut.
*aandoenlijk*

vander F | 25-11-06 | 23:41

Ze mogen blij zijn want in turkey hoeven ze geen burka of hoofddoekje. Wat willen ze nog meer.

q18 | 25-11-06 | 23:40

@vinque 25-11-06 @ 23:25,
Nederland, immigratieland?
sinds wanneer?
Eerst iets dergelijks concluderen, dan pas beleid.
Gezien het gebrek aan beleid is men in Den Haag nog bezig met het formuleren van de conclusie.

vander F | 25-11-06 | 23:39


uitzetten; nederland is fascistisch
laten blijven; nederland is naief
een rechtsstaat betekent per definitie rafelige arbitraire grenzen.
media-aandacht betekent verhoogde kans te blijven
this is the name of the game

ranqneuzeKleinburger | 25-11-06 | 23:31

@LibertasSimplex 25-11-06 @ 23:12
Het uitzettingsbeleid kan niet zonder menselijk leed worden gevoerd maar uitzettingsbeleid is nodig. Ik vind het ook zielig voor ze en ik hoop voor de dames dat ze mogen blijven.

Uifeltje Gnuiffeltje | 25-11-06 | 23:29

rosalie 25-11-06 @ 23:21

Ja, ik lees. Beter dan jij. Anders zou je geen domme vragen stellen.

speaks softly, but.. | 25-11-06 | 23:26

Hebben die twee mokkels een mazzel, in turky hoeven ze geen hoofddoekje en geen burka. wat willen ze nog meer.!

q18 | 25-11-06 | 23:26

Uifeltje Gnuiffeltje 25-11-06 @ 23:19

Je hebt daar wel een punt. Maar moet dat koste wat kost? Als dat gebeurd is tenminste?

LibertasSimplex | 25-11-06 | 23:25

Het is een lullige zaak. Eigenlijk is de hele immigratie als project een mislukking.
Er is zoveel verdeeldheid door ontstaan dat het een chronische zaak is geworden.
Er zou eens een parlementair onderzoek naar moeten komen. Alle zaken bijelkaar opgeteld (incl. Bijlmerramp) is het wel de grootste dwaling uit de politieke historie.

vinque | 25-11-06 | 23:25

Uifeltje Gnuiffeltje 25-11-06 @ 23:19
"Deel je mijn overweging dat niet regelementair optreden door de overheid in dit geval andere ouders zou kunnen brengen tot het inzetten van kinderen als pressiemiddel in uitzettingszaken danwel als middel om de publieke opinie te bespelen? "

Dat gebeurt toch allang?

speaks softly, but.. | 25-11-06 | 23:23

wat een triest artikeltje dit. Wat hebben die 2 meiden gedaan? Net zo triest dit als dat waardeloze hypocriete optreden van jullie gister bij P&W,

De dikke vandaal | 25-11-06 | 23:23

speaks softly, but.. 25-11-06 @ 23:17

Lees jij ook dan? Ik stelde de vraag aan koerbagh.

rosalie | 25-11-06 | 23:21

@koerbagh 25-11-06 @ 23:06
De taak van de overheid is toch niet om elke burger op elk gebied te bestoken met informatie danwel constant te wijzen op procedures of bureaucratische verplichtingen? Hoe weet je of de vader van de meisjes dit niet opzettelijk heeft gedaan? Deel je mijn overweging dat niet regelementair optreden door de overheid in dit geval andere ouders zou kunnen brengen tot het inzetten van kinderen als pressiemiddel in uitzettingszaken danwel als middel om de publieke opinie te bespelen?

Uifeltje Gnuiffeltje | 25-11-06 | 23:19

@bottehond 25-11-06 @ 20:08

Gripzz 25-11-06 @ 19:48
Spoor jij niet of zo?
Komt íe dan: instant revenge!
"Hitler was een sosjaalist "
Zo. Oog om oog, tand om tand. Lekker oud- testamentisch!

---

Goh, wat ben jij scherp...

Snorremans was een nationaal-socialist. Eigen volk eerst typetje.
Daar gaat de VVD flink naar toe.

Niet sporen??? Zolang ik beter spoor dan de NS, maak ik me geen zorgen ;o)

Gripzz | 25-11-06 | 23:19

rosalie 25-11-06 @ 23:14

posts lezen meissie! Het is al eens geopperd hier dat vader een boete zou kunnen krijgen indien blijkt dat hij nalatig zou zijn geweest. Wat we nog niet zeker weten eigenlijk

speaks softly, but.. | 25-11-06 | 23:17

Uifeltje Gnuiffeltje 25-11-06 @ 23:01

Moest ff m'n onderbuik van me af vloeken ;)
Voelt erg goed. Ook voor de waardigheid, dank je.

LibertasSimplex | 25-11-06 | 23:17

-weggejorist-

LibertasSimplex | 25-11-06 | 23:16

koerbagh 25-11-06 @ 23:06

Nee, tuurlijk hebben die kinderen geen schuld; de vader wellicht of de IND...maar hoe moet de vader "op de blaren zitten" volgens jou?

rosalie | 25-11-06 | 23:14

@Uifeltje Gnuiffeltje 25-11-06 @ 23:01,
dit is GS, harder en scherper enzeau,
geen plaats voor tere gevoelens.

Ondanks de vriendelijke geste uwerzijds,
is het aan LibertasSimplex zelf om z'n waardigheid op het spel te zetten,
een spel met ruime marges.

vander F | 25-11-06 | 23:14

Uifeltje Gnuiffeltje 25-11-06 @ 22:48

Kan heel goed zijn, dat ik niet genoeg feiten ken om echt een oordeel klaar te hebben over wat er precies is gebeurd. Maar ik vind wat ik erover heb gezegd. Wat is nou helemaal het belang om die meisjes weg te sturen? Als ze toevallig hier bij hun moeder ipv bij hun vader hadden gewoond, dan was het niet eens aan de orde geweest. Ik vind het gewoon echt zielig voor ze.

LibertasSimplex | 25-11-06 | 23:12

@Amsterdance 25-11-06 @ 22:44:
Het maakt geen een fuck of ze amper Turks praten of vloeiend Turks. Doet er geen reedt toe. Het gaat erom dat deze overheid minderjarige kinderen wil weghalen bij hun wettige voogd en vader met een Nederlandse nationaliteit, omdat diezelfde overheid heeft verzuimd de vader erop te wijzen dat hij de verblijfsvergunning van zijn kinderen goed te regelen. Dat je dat als burger de wet- en regelgeving niet 100% kent is begrijpelijk. Jij kent het ook niet uit je kop. Op het moment dat je (om wat voor reden of omstandigheid dan ook, doet er ook niet toe) je kinderen naar je toe haalt omdat je wettige voogdij hebt lijkt me de taak van de overheid om je er op te wijzen wat je allemaal moet regelen en wat voor papierwerk er allemaal ingevuld moet worden. Het gaat niet aan om 11 jaar later te zeggen: dat is er allemaal fout gegaan, en dus halen mogen je kinderen niet bij je wonen. Dat is debiel. Heeft die vader zelf fout gehandeld moet de vader op de blaren zitten, het is niet de schuld van de kinderen. Wettelijk kunnen die aan dat soort administrieve zooi geen schuld hebben, want ze zijn minderjarig en dus handelingsonbekwaam op dat gebied. Als er al iemand in de hele procedure fouten heeft gemaakt is dat de vader. Die heeft de Nederlandse nationaliteit en kan niet worden uitgezet. Maar het lijkt me nog meer een fout van de overheid, en met name de IND.
Het geval Pasic heeft er geen fuck mee te maken en die vergelijking gaat volledig, maar dan ook volledig mank.

koerbagh | 25-11-06 | 23:06

vander F 25-11-06 @ 22:55
Ach, ik hoop tegen beter weten in dat de schrijver stopt met zulke uitlatingen zodat hij zijn eigen waardigheid niet verder in diskrediet brengt.

Uifeltje Gnuiffeltje | 25-11-06 | 23:01

Leuk he, dat twee meisjes in een land worden gedumpt dat ze niet kennen en waarvan ze de taal niet spreken. Denk eens aan hoe je zou reageren als dat jouw dochters overkwam? Nou dan...

Reykjavik | 25-11-06 | 23:01

Achtertuyn 25-11-06 @ 22:50

Wat jij zegt bewijst niet dat ze geen Turks kunnen spreken.

rosalie | 25-11-06 | 23:00

wapenfeit 25-11-06 @ 16:57

Ongewenste precedentvorming. Kan zijn, maar dan moet je wel de consequentie nemen. Als het al gebeurd is, dat 2 kinderen het hele schoolsysteem hebben doorlopen, dan is het gebeurd. Dat zoiets niet volgens de regels zou mogen gebeuren, los je niet op door dan maar onrechtvaardig te zijn. Het belang dat gediend wordt valt in het niet bij de belangen die ermee worden geschaad. Zoiets doe je niet.

LibertasSimplex | 25-11-06 | 23:00

wordt verdonk hier een beetje deaudverwenst omdat zij de cohenwet uitvoert?

daskapitalist | 25-11-06 | 22:56

Wil de laatste remigrant het licht uitdoen¿

Dr.Duiveltje | 25-11-06 | 22:56

@Uifeltje Gnuiffeltje 25-11-06 @ 22:48,
harde woorden?
........
ik vind het nog een page plus, extra zacht met vochtinbrengende lotion, posting.

vander F | 25-11-06 | 22:55

@Romanov 25-11-06 @ 22:30
Nee jij bent subtiel en gevoelig bezig. chapeau voor de bijdrage, ueberpuber.

ranqneuzeKleinburger | 25-11-06 | 22:53

@Amsterdance 25-11-06 @ 22:44
.
"Dat zijn dan meteen de eerste turken in Nederland die geen turks spreken."
.
Kom op. Ik ben een Wilders stemmer, maar deze bewering is bullshit. Ik heb genoeg Turkse vrienden en kennisen die jou kunnen verbeteren in je gebruik van de Nederlandse taal. Je gaat ietwat te kort door de bocht hier...

Achtertuyn | 25-11-06 | 22:50

@LibertasSimplex 25-11-06 @ 22:38
Dergelijke harde woorden passen niet bij een ingewikkeld vraagstuk zoals het immigratiebeleid.

Uifeltje Gnuiffeltje | 25-11-06 | 22:48

Best wel apart hoe iedereen reageerd zonder zelf ook maar enige kennis van deze zaak te hebben. Als ik het zo lees denk ik allereest: wat een schrijnend verhaal. En dan realiseer ik me ook dat ik er eigenlijk helemaal niets vanaf weet. Waar is bijvoorbeeld de echte moeder van deze meisjes, wat is het hele verhaal van deze mensen? Weet iemand er meer van hier en wil het toelichten?

Achtertuyn | 25-11-06 | 22:47

Amsterdance 25-11-06 @ 22:44
Ga lekker dansen joh. Pilletje, huppekee....

gevallenverstand | 25-11-06 | 22:47

Zijn ze lekker???

mijnvuistjouwaars | 25-11-06 | 22:45

"de meisjes spreken nauwelijks Turks"<br>
Dat zijn dan meteen de eerste turken in Nederland die geen turks spreken.<br>
<br><br>
Wat een onnoemelijk, ongelovig, onwaarschijnlijk onzinnig, onuistaanbaar K verhaal.<br>
Zijn we weer op zoek naar een nieuw gevalletje Pasic? Ach gossie, wat jammer dat de verkiezingen net voorbij zijn.<br><br>
Ga maar lekker dikke boehoe doen in Turkistan... en neem je familie ook mee. Weet je wat? Trouw een turk uit Nederland. Die krijgt vast wel een verblijfsvergunning... In Turkije.

Amsterdance | 25-11-06 | 22:44

@Romanov 25-11-06 @ 22:29
Ik hoop dat Verdonk een lang en gelukkig leven zal leiden.

Uifeltje Gnuiffeltje | 25-11-06 | 22:43

Tsja, regels zijn regels aldus de overheid aka de Verdonk-doctrine. En JP maar balken over normen & waarden, onze christelijke tradities etc etc. Inderdaad, er zijn regels, maar soms moet je humaan met regels omspringen, om maar eens over normen en waarden te beginnen...

brutus68 | 25-11-06 | 22:43

Hé, dat is mijn oude school.
Een zwarte school, die ik zonder twijfel durf te zeggen beter is op elke manier dan 95% van de scholen in Amsterdam.

ssoass | 25-11-06 | 22:38

Het is schandalig onmenselijk kudt, dat die 2 meisjes worden kapotgemaakt door de overheid. Heeft niks met integratiespanningen of immigratieproblemen te maken. Walgelijk.

LibertasSimplex | 25-11-06 | 22:38

Smerige nazistisch kutland..

Romanov | 25-11-06 | 22:30

Wees er maar trots op hoerige kutredactie. Kansloos kutvolk. Heel tof dat er 2 mensen uitgezet worden. Wat zal het land erop vooruitgaan! Wat een vooruitgang. Verdonk moet dood.

Romanov | 25-11-06 | 22:29

De neuk he

LibertasSimplex | 25-11-06 | 22:28

@Mazzeltov
"Barbertje moet hangen" wel eens gelezen? Man krijgt de doodstraf omdat hij Barbertje vermoord heeft en omdat hij zo brutal was de rechter tegen te spreken. Dan duikt Barbertje weer gezond en wel op. Maar ja, regels zijn regels, hij krijgt toch de doodstraf.

agent 327 | 25-11-06 | 22:19

Links of rechts om , 500 zoveel reacties , kennelijk gaat zo n menselijk drama links en rechts aan het hart.

Uw Verzekeringsadvis | 25-11-06 | 22:18

@Luke64

Rot eens op breezer.

RooKuuU | 25-11-06 | 22:12

nah...... -/- "is" duzzz..... sSsorrrryyyYYY

Luke64 | 25-11-06 | 22:11

Goedverdoeme... wat is zuigt dit Kudtlant!!!
En Reetah...... zout zelf goedvedoeme op naar je xenofobe kaalkopjesklupje.... of beter: ga eens deaudt kwaadaardige typhustrol!!!!
Je bendt preziesss ju BrRroerrRRRrr

Luke64 | 25-11-06 | 22:09

@Cojones

De Sharia is voor moslims, ik meet me nu aan de Westerse wetgeving, en daar maak ik mn volste gebruik van, in de beperkingen van mijn godsdienst ;).

@vinque

Ja whatever dude. Niet denken dat je intellectueel overkomt ofzo he.

RooKuuU | 25-11-06 | 22:03

Uitzetten is niet eng.

Mazzeltov | 25-11-06 | 21:58

Illegaal is illegaal. Al kunnen ze in Aerdenhout nederlandse les gaan geven aan de aldaar woonachtige autochtonen, wet is wet en regels zijn regels.
Niet links niet rechts, maar recht door zee.

Mazzeltov | 25-11-06 | 21:55

Als er een uitzondering over de dam is volgen er meer.

Schaf het ministerie van Sociale zaken af en je kan de grenzen wat mij betreft openzetten.

schele henk | 25-11-06 | 21:54

@Vadertje 25-11-06 @ 21:13
Nee, dat is makkelijk praten...

Uifeltje Gnuiffeltje | 25-11-06 | 21:47

Kutbeleid.

Dr. Ammer | 25-11-06 | 21:45

Beide waar. :P

Vadertje | 25-11-06 | 21:25

@Vadertje,
and Left!

ristretto | 25-11-06 | 21:22

@Vadertje,
Right!

K1100 | 25-11-06 | 21:20

Altijd als er een verhaal komt over de slachtoffers van dit beleid, komen er wel een paar over de brug met dat het 'links gemanipuleerd' zou zijn. Zielig. Dit is gewoon walgelijk, hoe je het ook wendt of keert en wie er ook 'begon'. De meisjes moeten er gewoon niet de dupe van worden, en dus bij hun ouders kunnen blijven, die hoe dan ook legaal verblijven - of dat nu op de goede manier geregeld is of niet, da's de waarheid.

Vadertje | 25-11-06 | 21:13

Het zal vast eerder gezegd zijn in de 500+ reacties hierbiven, maar ik heb geen reet zin om tussen de fascistische brij heen te ploegen: Het vreemdelingenbeleid werkt niet. En dit is wederom een bewijs daarvan.

YMMMV | 25-11-06 | 21:13

Schrijnend. Maar waar is de echte moeder? Die mis ik in dit verhaal...

Achtertuyn | 25-11-06 | 21:12

@Rookuu

Jij snapt misschien iets van de islam maar van de menselijke aard begrijp jij niets. Op de puinhopen van jeruzalem zullen al tijdens het hoofden afhakken van de joden nieuwe congsis en eerwraken worden bekokstoofd om het moorden een paar eeuwen door te laten gaan. Perpetuum mobile, zoek maar eens op. Je zou je beter kunnen ontwikkelen van een natuurdriftig mens tot een geestdriftig mens. Ontvlecht je van collectivistische gijzeling als ej echt eist wil doen voor je volk ummah en mensheid.

vinque | 25-11-06 | 21:11

@Rookuuu
Jij en de Sharia? Whoehahahaha, man, denk na. Als hier de sharia ooit ingevoerd zou worden, hing jij binnen een week op de Dam aan het monument. Je wilt het niet weten, maar de vrijheden die jij hier gewoon neemt, ben je allemaal kwijt als de sharia is ingevoerd. Jij, lieve RookuuU bent veel en veel te westers, tegen wil en dank waarschijnlijk.

CoJoNes | 25-11-06 | 21:07

@koffiepot, dan ga je toch ook weg als je het hier niet bevalt. Hopenlijk groeit de PVV met de volgende verkiezingen tot een nog grotere partij. Turkijke was toch een rijk land geworden volgens hun zelf?

Rommie | 25-11-06 | 21:06

mooi dat het ook in het Fries er staat, dus: Oant sjen! Als ik de ouders was dan ging ik met ze mee naar turkije.

Rommie | 25-11-06 | 21:04

@ RooKuuU
Nou ga je me echt te veel off Topic.
De verkoopcijfers van het nieuwe GS boek vallen ontzettend tegen, dus ik neem vandaag even geen risico met Joris en de zijnen. ;)
King=out

King of controversy | 25-11-06 | 21:03

@King

De Sharia europa in brengen, is gelukt met de moren (tijdelijk), Helaas helaas. De Ottomanen hebben volgens mij best goed werk geleverd, er zijn nu zeker miljoenen Arische moslims dankzij de ottomanen. (zie zuid-europa omgeving balkan).

Maar nu zal Europa de Islam omarmen, Hartje europa zelf. The time will tell us.

@Vingue

Inderdaad, de toestand van de Ummah is hopeloos, maar we hebben hoop en moed, en InshaAllah zal de Ummah weer 1 worden. Net zoals de troepen van Ummar ibn Khataab Jeruzalem overnam, zal deze historische gebeurtenis zich herhalen.

Nogmaals bedank ik Geert wilders, ik hoop dat hij door gaat met zijn anti-Islam campaignes, ik hoop het, hoe verder hij gaat, hoe groter en sterker de Islam word.

RooKuuU | 25-11-06 | 20:59

Beide ouderts hebben een 0031 Papo en toch zijn het Türk-meisjes??? Van mij mogen ze blijven want het zijn geweaun volledig geïntegreerde 0031-meisjes met 2 of meer grensdocumenten.
-
Geert, mocht je dit lezen: Je had al mijn stem, nu hoop ik dat je eerste feit zal zijn het afschaffen van het recht op meerdere nationaliteiten!

Chiant | 25-11-06 | 20:59

Omdat het uitzetten van onder andere haatzaaiende imams best-wel-eng is voor de Rita Verdonken, kanaliseren ze op deze manier ( het uitzetten van onschuldige kinderen ) toch maar mooi hun eigen frustraties. Volgens mij is het pure angst om daadkracht te tonen en de echte 'etters' aan te pakken.
Gevallen als die kinderen durven ze wel aan.

HP de Tijd lezer! | 25-11-06 | 20:59

Omdat het uitzetten van haatzaaiende imams best-wel-eng is voor de Rita Verdonken, kanaliseren ze hun op deze manier ( het uitzetten van onschuldige kinderen ) toch mooi hun frustraties.

HP de Tijd lezer! | 25-11-06 | 20:53

@RooKuuU

De toestand in Irak bewijst iedere dag hoe makkelijk het is om een wig te drijven binnen de islam. Dat kalifaat komt er nooit. Arabieren:teveel temperament. Zelfs de zeer in verdukking zittende palestijnen voeren onderling oorlog, hamas-fatah.

Dat het Nederlandse volk ooit eens iets te zeggen gaat krijgen over toetreding van landen binnen de EU is een illusie.
Ik zou je energie in iest anders gaan steken Rook....
Bijvoorbeeld in een lekker wijf.

vinque | 25-11-06 | 20:52

@ RooKuuU
Daar dachten de Ottomaanse/Turkse/ Perzische en moslim heersers altijd heel anders over. Als Turkije niet bij de EU past, waarom hebben de Turken talloze pogingen gedaan om die EU te veroveren?

King of controversy | 25-11-06 | 20:52

Te triest voor woorden die reacties hier, we hebben het hier over kinderen, laat ze eerst die terroristen en ander crimineel tuig uitzetten, van de kosten voor hun levensonderhoud kunnen die twee meiden nog jaren hierblijven.

Enne voor alle rechtse rukkers hier: ga in dienst en vechten in Afghanistan...

Tzakje | 25-11-06 | 20:52

Stijlloos.

Prince-Rémy | 25-11-06 | 20:51

RookuuU: "Meer dan 50% van Turkijke wilt niks te maken hebben met de ''Democratie'' van o.a. West-europa. Ze verwerpen de Europese wetten endus ook Nederlandse."

Dat is geheel wederzijds.

Ahasveros | 25-11-06 | 20:50

Echt diep triest dit. Moeten ze er 11 jaar over doen om er achter te komen dat ze toch niet hier mogen blijven? Is dat een nieuwe vorm van Uber uber uber uber uber uber uber uber bureaucratie ofzo?

Mr.Fantastic | 25-11-06 | 20:49

@King

Houd jezelf niet voor de gek gozer, je weet heus wel dat Turkije niet in de EU past.

RooKuuU | 25-11-06 | 20:49

Ik bedoel uiteraard geintegreerd (met trema), voordat ik weer een taal purist op m'n nek krijg.

krommeteen | 25-11-06 | 20:48

@ RooKuuU 20:39
Dat betekent dus dat 50% van de Turken onze wetgeving en democratie wl respecteert. Aan 35 miljoen schoonmakers hebben we in Europa voorlopig wel voldoende....
(kom maar rel turkje, kom maar)

King of controversy | 25-11-06 | 20:47

@Maaier

Ik poneer iedere stelling die ik wil. Zelfs de meest doorwrochte linkse rakker die ik ken vindt dat. Beetje extrapoleren en 10 procent foutmarge eraf ziedaar 80 procent.

vinque | 25-11-06 | 20:46

Verdonk is een minderwaardig mens. De ambtenaar die dit heeft geschreven ook alsmede iedereen die achter die brief staat.

MAXIMO | 25-11-06 | 20:43

@ vinque
Ja. Het zou toch ook belachelijk zijn als bijvoorbeeld Indonesië belsuit alle afstammelingen van de VOC naar Nederland terug te sturen?
Misschien moet ik het anders formuleren: waarom zou Turkije die kinderen haar land binnen laten?

King of controversy | 25-11-06 | 20:43

@King

Pfffff

Ja he? Wil je nog steeds turkije in de EU krijgen?

RooKuuU | 25-11-06 | 20:43

Waar slaat dit op. Meisjes zijn geintegregeerd, gaan naar school. Is net zo belachelijk als toen met die familie Gumuz. Ik vind overigens dat zwaaihandje bij dit item vrij goedkoop.

krommeteen | 25-11-06 | 20:42

@ RooKuuU
Ze doen hun best maar.

King of controversy | 25-11-06 | 20:41

@King

Bijna grappig man, laat ik het zo zeggen:

Meer dan 50% van Turkijke wilt niks te maken hebben met de ''Democratie'' van o.a. West-europa. Ze verwerpen de Europese wetten endus ook Nederlandse.

RooKuuU | 25-11-06 | 20:39

@RooKuuU
Ach in Nederland wil 60% niets met Europa te maken hebben. (zie EU grondwet) dus ik zie het probleem niet hoor.
Gelukkig is er in Nederland wel een grote meerderheid voor abortus te vinden, dus de kans dat dat Kalifaat ook echt geboren gaat worden, acht ik bijzonder klein ;)

King of controversy | 25-11-06 | 20:37

@King of controversy 25-11-06 @ 20:28
ja, die eu-subsidies hebben ook zo geholpen in oost-duitsland.

daskapitalist | 25-11-06 | 20:36

@RooKuuU 25-11-06 @ 20:34

moet zijn: ''Europa spijt krijgen van de toetreding van Turkije''

RooKuuU | 25-11-06 | 20:36

@King of controversy

Niemand moet maar iederéén mag komen.....

grappige stelling

vinque | 25-11-06 | 20:35

@King

Ja wacht maar :), als het Islamitische kalifaat weer word herboren zal Europa spijt krijgen van de toetreding van Europa :), meer dan 50% van Turkijke wilt ook niks met Europa te maken hebben, wil je dat soort mensen in Europa toe laten?

RooKuuU | 25-11-06 | 20:34

@ RooKuuU
Je bedoeld dat Kalifaat wat begon in 6xx nog wat, en weer opgesplitst werd in de 7de eeuw? Muhahaha

King of controversy | 25-11-06 | 20:31

Voordat ik alle 471 reacties moet lezen, waar is de moeder in dit verhaal ? Ik heb toch zo het donkerbruine vermoeden dat alleen het zielige gedeelte van het verhaal vertelt wordt en dat er iets meer aan het handje is. Als de biologische moeder ook in Nederland zou wonen zouden de kinderen echt niet uitgezet worden.

OpaWizzkid | 25-11-06 | 20:30

@King

Turkijke hoort niet in Europa, het is een onderdeel van het Islamitische khalifaat.

RooKuuU | 25-11-06 | 20:29

@ bottehond 20:25
Goede kans dat er inderdaad veel Turken terug gaan, zodra dat land lid is van de Europese Unie. Gaat er namelijk veel geld vloeien richting Turkije, waardoor de economie daar aantrekt, en de ervaring leert (Spanje en Ierland en zo) dat dan veel mensen remigreren.
Snap dus ook niet waarom Wilders en Pastors enzo tegen Europese toetreding zijn van Turkije?

King of controversy | 25-11-06 | 20:28

Die vader en stiefmoeder zijn turqs met dubbele nasjonaliteit?
Baai baai, zwaai zwaai... lekker mee terug. Geef ze wat grijpstuivers en laat ze meehelpen turqye op te bouwen. Ies hard nodig.
BTW: iedereen die op de dieren gestemd heeft mag dat nu melden en verders zijn snavel dichthouden.

bottehond | 25-11-06 | 20:25

Rita heeft de les van broerlief Adje goed geleerd!
Adje riep: "Ga terug naar je smerige apenland!"
Rita brengt het in praktijk...

Marc Rutte | 25-11-06 | 20:24

@wapenfeit
Ik weet dat jij het stiekem bent, Geert. Ga je haar blonderen enzo.

Britney | 25-11-06 | 20:23

@koerbagh
Mijn schrijven was slechts een constatering: hoe is het mogelijk dat de vader (die de Nederlandse nationaliteit heeft) niet eerder een verblijfsvergunning voor zijn dochters heeft aangevraagd ? Die zou hij namelijk zonder problemen voor hen hebben gekregen. Beetje vreemd om je dochters zomaar elf jaar illegaal te laten zijn. Vandaar dus dat ik mij afvroeg of er wellicht meer aan de hand was.

Zondervan | 25-11-06 | 20:20

vinque 25-11-06 @ 20:03

hoezo is het gros van de bevolking voor terugdraaien immigratie na 1992? Welk onderzoek gebruik je daarvor. Zeg wat jezelf vindt en zeg niet uit naam van "de bevolking" te spreken. Als de NL-bevolking daar écht voor zou zijn, zou wilderrs wel 80 zetels hebben gehaald, geen 9

Maaier | 25-11-06 | 20:20

@All,
Is simpel,
je kunt kinderen niet van hun ouders scheiden, is onmenselijk. Ouders hebben de Nederlandse nationaliteit. Die kun je er niet uitgooien, dus de kinderen ook niet. We praten hier wel over twee mensen hoor! Die hier al ELF jaar zijn.
Blijven dus. En een ieder die er anders over denkt, ongezien de typhus.

K1100 | 25-11-06 | 20:18

@ vinque
Ik vind dus ook niet dat elke niet-Nederlander naar Nederland moet komen. Met nadruk op "moet". Maar als mensen hierheen willen komen, vrijwillig, dan vind ik dat prima. Dat is hun eigen keus om een nieuw leven op te bouwen, zonder familie en zonder de taal. Maar als Turkije minderjarige kinderen hierheen stuurt, zonder familie hier, mag je die wat mij betreft terug sturen.

King of controversy | 25-11-06 | 20:15

waarheid_maakt_vrij 25-11-06 @ 19:58
Heeft ie het wel aangevraagd??

jecus | 25-11-06 | 20:14

@anjin ikat

wacht even totdat ik dood ben....
met dat standbeeld....

vinque | 25-11-06 | 20:14

andreea 25-11-06 @ 20:08

!FOK is drie deuren verder in de gang. Nou doegggg! Tenzij je weet wat cognitieve dissonantie betekent. Dat dan weer wel.

bottehond | 25-11-06 | 20:14

Gripzz 25-11-06 @ 19:48
Ooit het verkiezingsprogramma van de NSDAP gelezen? Lijkt veel op die van de SP en totaal niet op die van de VVD. Dus lul niet. Ik moet me hier ook aan de regels houden en als ik dat niet doe gewoon voor de gevolgen opdraaien. Als de pa zich nieet aan de regels houd dan heeft ie dit probleem zelf veroorzaakt en als ie niet naar het parool gaat en gewoon met de ambtenaar gaat praten dan is er altijd een oplossing, maar dit schijnt leuker te zijn, dus zet ie meiden maar uit. Kan die pa leren dat je je zaken moet regelen. En dat heeft niets met de NSDAP te maken.

jecus | 25-11-06 | 20:12

@bottehond

Hehehehe :)

RooKuuU | 25-11-06 | 20:11

@King of controversy

Ik heb nog nooit een Turk gesproken die geen famillie heeft in Turkije.
Zwakke argumentatie trouwens want zo'n argumentatie zal je nooit gebruiken asl een niet Nederlander naar Nederland komt: spreekt de taal niet, geen famillie hier.

vinque | 25-11-06 | 20:11

vinque 25-11-06 @ 20:03

Dude, ik ga maar eens een standbeeld voor je oprichten.

bottehond | 25-11-06 | 20:10

Sjee, ik werd zojuist weggejorist... ongetwijfeld ook een kwestie van "regels zijn regels"...
.
Dan maar een wat serieuzer stukje tekst: Het verhaal zoals het in het parool staat stuit ook mij tegen de borst. Maar zoals al gesuggereerd zou er heel goed sprake kunnen zijn van haken en ogen aan deze kwestie. Met alle respect: linkse media weten net zoveel van op onderbuikgevoelens spelen als rechtse media. Daarnaast ligt hypocrisie ook in dezen op de loer: velen die bij wijze van spreken stonden te juichen bij andere uitwijzingen schreeuwen nu moord en brand. Bovendien: het zou mss fair zijn een uitzondering voor deze kwestie te maken, maar hoe fair is het maken van uitzonderingen ueberhaupt? Lastig hier een oordeel over te vellen met zo weinig informatie.

soggert | 25-11-06 | 20:09

troep 25-11-06 @ 19:56

Ook al zouden ze "lekkere wijven" zijn dan zou jij hier toch niks mee kunnen.

nou doegggg

andreea | 25-11-06 | 20:08

Gripzz 25-11-06 @ 19:48

Spoor jij niet of zo?

Komt íe dan: instant revenge!
"Hitler was een sosjaalist "

Zo. Oog om oog, tand om tand. Lekker oud- testamentisch!

bottehond | 25-11-06 | 20:08

@ vinque
Turkije is een prima land om te wonen, behalve als je familie daar niet woont (parool artikel: overige familie woont in Nederland en Duitsland). Turkije is een prima land om te wonen, behalve als je de taal niet spreekt.

King of controversy | 25-11-06 | 20:07

Gokje: Dus je lult maar wat. Hou je muil dan ook dicht als je niet weet waar je over praat! Zal ik jouw leven eens verzieken?

Miggerd | 25-11-06 | 20:07

@ waarheid_maakt_vrij
Gokje: jij vindt dat paps in de fout is gegaan en daarom de kinderen gestraft moeten worden? gokje: Omdat paps misschien een uitkering heeft, moeten zijn kinderen maar de grens worden overgetiefd? Gokje: jij komt uit Limburg?

King of controversy | 25-11-06 | 20:05

@Boeddhi

De jarenlange hersenloze immigratie is nooit democratisch gesanctioneerd.
Deze "deportatie" wel --middels verkiezingen-- ik zie geen onrechtvaardigheid in deze. Eigenlijk is het allemaal heel erg mild. Het gros van de nederlanders is voor het terugdraaien van de immigratie ná 1992. Dat zou pas echt recht doen aan wat het volk wil.

vinque | 25-11-06 | 20:03

juist Rectummus, vertel het ze maar. Schreeuw het maar van je af. Ga nu maar even op deze bank liggen, en vertel King maar waar het fout is gegaan?

King of controversy | 25-11-06 | 20:03

Boeddhi 25-11-06 @ 19:53
OK, dit is een goede verklaring waarom je haar niet goed vindt functioneren binnen haar ministerschap.
Het is niet de verklaring waarom zij harder wordt aangepakt dan dat stuk wandelend onderbuikgevoel Nawijn of dan Job Cohen, die notabene de regels opstelde, waarnaar Verdonk (en de IND) nu dienen te acteren.

Aktivist | 25-11-06 | 19:59

Wilders heeft gelijk. Vijf jaar immigratiestop. Geen gezeik meer over de vraag uitzetten ja/nee. Turkije is een prima land om te wonen.

vinque | 25-11-06 | 19:59

Het is vader niet gelukt om een verblijfsvergunning te krijgen. Gokje: dit is al vijf (VIJF!) keer afgewezen door de rechter. Gokje: de stiefmoeder was getrouwd met een andere Turk, en is onder het mom van gezinshereniging hier komen wonen. Gokje: ze hebben al tien jaar een uitkering. Gokje: paps en stiefmams spreken geen nederlands.
Als het parool nu eens het gehele verhaal verteld....

waarheid_maakt_vrij | 25-11-06 | 19:58

RAUS UND NIEMALS ZURUCK!! en aan een ieder die zo begaand is met deze 2, begeleid ze lekker naar tukleie en blijf daar. Hier hebben we mensen nodig die voor ons eigen land en inwoners opkomen!!

rectummus | 25-11-06 | 19:58

zijn het lekkere wijven, anders is het wel zonde.

troep | 25-11-06 | 19:56

Boeddhi 25-11-06 @ 18:26
Willekeur? Wet = wet en deze meiden hebben gewoon geen recht om te blijven. Niet mee eens, dan stap je naar de rechter. Je pleit voor het maken van uitzonderingen op de wet en juist dat is willekeur.

Angelica | 25-11-06 | 19:54

Aktivist 25-11-06 @ 19:48

Sorry, maar ze is nu verantwoordelijk. Ze geeft ook nooit fouten toe. ze heeft ook de problemen niet verholpen. Gelukkig is ze straks geen minister van deportatie meer.

Boeddhi | 25-11-06 | 19:53

Aktivist 25-11-06 @ 19:48

Ze heeft een foute "attitude". Zo simpel is het. En ze is negatief- fotogeniek. Helpt ook. Ik vraag me af of ze intelligent genoeg is voor de job.

Domme papa

RooKuuU 25-11-06 @ 19:35

hehehehehe.... pleur dat wepplokje er geweun terug op, dude. Ies lache!

bottehond | 25-11-06 | 19:51

-weggejorist-

dom blondje | 25-11-06 | 19:51

@Angelica 25-11-06 @ 19:46
Nee hoor, ik heb nog haar op m'n hoofd.

----

Ach ja, met zo`n typische kampernaam scoor je ook we hoor.
Pleur toch van internet, SBS6 zend vandaag uit hoor...

Gripzz | 25-11-06 | 19:50

VVD begint nu echt op de NDSAP.
Eerst de verrekte bek van Rutte en nu dit weer.
Wat een onmensen, stelletje beesten.

Gripzz | 25-11-06 | 19:48

-weggejorist-

soggert | 25-11-06 | 19:48

Boeddhi 25-11-06 @ 18:26
Het uitzettingsbeleid is een proeve van armoede. De IND functioneert al jaren niet naar behoren. Dat was al zo onder de ministers Nawijn, Cohen en nu onder Verdonk. Bureaucratie en willekeur heersen, zoals overal waar de mens ondergeschikt wordt gemaakt aan de letter van de wet.
Ik vraag me nog steeds af waarom Verdonk er zo op afgerekend wordt en de ministers die haar voorgingen niet.

Aktivist | 25-11-06 | 19:48

Nee hoor, ik heb nog haar op m'n hoofd.

Angelica | 25-11-06 | 19:46

Angelica 25-11-06 @ 19:40

Weer een kaalkopje die gal spuwt.

Boeddhi | 25-11-06 | 19:41

-weggejorist-

Angelica | 25-11-06 | 19:40

Domme papa

RooKuuU | 25-11-06 | 19:35

sympathiek dat het Finse 'hei hei' gezegd wordt.. Moikka!

Bebeto | 25-11-06 | 19:30

CoJoNes 25-11-06 @ 19:18

Ok, dat zou je er uit kunnen opmaken...maar dat was niet duidelijk (voor mij). http://www.ind.nl/NL/verblijfwijzer/verblijfwijzer_mijnsituatie.asp?proc=komen&procedure=In%20Nederland%20blijven%20-%20Asiel&land=&duur=1&intro=procedure&lang=nl

rosalie | 25-11-06 | 19:26

King of controversy 25-11-06 @ 19:21

Helemaal met je eens

Boeddhi | 25-11-06 | 19:24

@ daskapitalist 19:18
De vader heeft dus de fout begaan. En dan moet je de kinderen straffen door hen terug te sturen? Belachelijk. Geef die man een boete, en klaar.

King of controversy | 25-11-06 | 19:21

regering->overheid.

daskapitalist | 25-11-06 | 19:19

Kopje thee van Job en dan genieten in het geliefde land der genocideontkenners!

Angelica | 25-11-06 | 19:18

@rosalie
als je m'n post had gelezen, blijkt toch overduidelijk dat die verblijfsvergunning tijdelijk is? of ben ik nou gek?

CoJoNes | 25-11-06 | 19:18

@Boeddhi 25-11-06 @ 19:03
'ten tijde van de naturalisatie van de vader behoorden de meisjes voor de immigratie en naturalisatiedienst en de rechter niet tot zijn gezin.'
www.at5.nl/indexall.asp?newsid=22683

@King of controversy 25-11-06 @ 19:08
de kans is vrij groot dat de vader gewoon wist dat het mis zat, maar dat er aan de kant van de regering niet echt tegen hem werd opgetreden, maar nu opeens wel. dat neemt niet weg dat de (natuurlijke) vader gewoon zijn verantwoordelijkheid had moeten pakken toen hij wist dat zijn kinderen niet werden genaturaliseerd. dat klagen over dat deze kinderen al 11 jaar in dit land wonen gaat geheel voorbij aan deze verantwoordelijkheid.

daskapitalist | 25-11-06 | 19:18

@ bottehond
Naar het volk luisteren is toch een proces wat je nooit kan afsluiten? Het is toch niet zo dat je even je oor te luisteren legt, en daarna weer iedereen vanuit het torentje de tiefus wenst? Regels en wetten zul je dus telkens moeten aanpassen door naar het volk te luisteren. In dit geval is er duidelijk een dilemma tussen de regels en de wil vanhet volk. Ik zeg dat we in dit geval de wil vanhet vokl moeten volgen, en niet regels die alweer een jaar of 6 oud zijn.

King of controversy | 25-11-06 | 19:13

CoJoNes,
Weet je het antwoord op mijn vraag van 18:57?
Ik houd nl. niet van "Domme post" antwoorden.

rosalie | 25-11-06 | 19:13

wat een naar volk hier op geenstijl, stelletje mongeaulen.

Sakal 25-11-06 @ 19:04

kuuut raciesten

Stucazzo 25-11-06 @ 19:10

Over wie hebben jullie het precies. De meningen zijn zo'n beetje verdeeld over voor en tegen en lopen door alle politieke voorkeuren heen. Welke groep van de reaguurders dient gedetineerd en heropgevoed in de oneindig genadige leer van mohammed?

bottehond | 25-11-06 | 19:12

kuuut raciesten

Stucazzo | 25-11-06 | 19:10

@Sakal
Gisteren ook Paul en Witteman gezien?

CoJoNes | 25-11-06 | 19:09

@Sakal; niet zo generaliseren! Volgens Lucas is hier slechts 80% officieel mongeaul...

stretch | 25-11-06 | 19:08

@ daskapitalist 18:58
Er zal inderdaad best iets stinken aan deze zaak, maar ik kan echt geen enkele reden verzinnen waarom we in Nederland in godsnaam de dringende behoefte voelen om twee kinderen die hier al 11 jaar wonen, opeens het land uit te tiefen. Echt geen enkele. Ja, dat het notoire seriemoordenaars zijn. Of ontvoerd zijn, of een ander zwaar delict hebben begaan. Maar de kans in daarop is nog kleiner dat Fleischbaum PvdA heeft gestemd

King of controversy | 25-11-06 | 19:08

Uifeltje Gnuiffeltje 25-11-06 @ 19:00

dat hangt af van de reden waarom vader hier verblijft. is de grond economisch, gaat hij maar terug naar de kids ipv de kids naar hier. Is hij vluchtling en loopt hij gevaar als hij terug gaat, mogen de kinderen komen, mits ze jonger zijn dan 16. maar ik ga ervan uit dat men dan ook een tijdelijke status heeft totdat de situatie in het land stabiel en veilig is.

Boeddhi | 25-11-06 | 19:07

@ botte
Om een land in een democratie te regeren moet je je wat aantrekken van de meerderheid. En de reactie's hierboven lezende heb ik wel zo'n idee wat de meerderheid wilt.

King of controversy 25-11-06 @ 18:26

Gezien mijn post van 25-11-06 @ 18:04 is wat jij daar zegt een mooi geval van selectieve verontwaardiging. Er wordt al 30 jaar nauwelijks geluisterd naar de bevolking. En nu zitten we met de gebakken peren. Met als gevolg: we hebben regels gemaakt (eindelijk en veel te laat, maar toch bedankt aan Judas Cohen daarvoor) en nu zouden die weer moeten veranderen ten gunste van weer ontelbare uitzonderingen? Nederland heeft het neleid dat het verdient heeft, dus niet meer janken.

bottehond | 25-11-06 | 19:07

Ok, wat is het achterliggende verhaal?

Klukkluk | 25-11-06 | 19:05

wat een naar volk hier op geenstijl, stelletje mongeaulen.

Sakal | 25-11-06 | 19:04

daskapitalist 25-11-06 @ 18:58

"Het is hun vader niet gelukt om voor zijn twee dochters, over wie hij wel de voogdij heeft, een verblijfsvergunning te krijgen. Volgens de regels zijn de meisjes illegaal in ons land.".

Misschien is hun moeder wel dood of zit ze in een inrichting? Hoe dan ook, die kinderen wonen al 11 jaar in dit land bij pappa en stiefmamma. die kan je niet meer alleen terug sturen. ze waren 3 resp. 4 toen ze hier kwamen...

Boeddhi | 25-11-06 | 19:03

@Boeddhi 25-11-06 @ 18:52
Mensen kunnen liegen en kunnen hun kinderen 'kwijt' zijn maar het lijkt me mogelijk om een dergelijke regel in te stellen.
Stel nu, de bovenstaande vader had gelogen maar toch zijn twee kinderen naar Nederland gehaald, mochten ze dan blijven in jouw idee?

Uifeltje Gnuiffeltje | 25-11-06 | 19:00

Juist 2 meisjes die ook nog is verdomme op een school zitten worden het land uitgedonderd en die mongeulen marrokaantjes die 24/7 in het winkel centrum rond hangen en geen donder uitvoeren mogen blijven. Rot toch is op met dat debiele gebeuren hier in NL

jusjee | 25-11-06 | 18:58

@Boeddhi 25-11-06 @ 18:49
ik begrijp niet hoe de vader voogdij kan claimen over de kinderen terwijl ten tijde van de naturalisatie van de vader de kinderen niet tot zijn gezin behoorde. er stinkt iets aan dit zaakje.

daskapitalist | 25-11-06 | 18:58

gevallenverstand 25-11-06 @ 18:52

Das jouw toontje...niet de mijne.

rosalie | 25-11-06 | 18:58

Ik word strontziek van ons buitenlanderbeleid. Nederland, echt een land om trots op te zijn.

koffiepot | 25-11-06 | 18:57

schande :s

DeRooieRakker | 25-11-06 | 18:57

CoJoNes 25-11-06 @ 18:42

Oh ja? Welke verblijfsvergunning heeft ze dan, voor een onbepaalde of bepaalde tijd?

rosalie | 25-11-06 | 18:57

@ Boeddhi 18:54
Er bestaat helaas nog geen paspoort voor Limbabwe

King of controversy | 25-11-06 | 18:54

Bobberedosio 25-11-06 @ 18:49

Weer een kaalkopje die gal spuwt. Blijf maar lekker in het buitenland. verscheur je paspoort maar en kom nooit meer terug...

Boeddhi | 25-11-06 | 18:54

Rosalie; Maar het toontje 'flikker op' is niet goed. K?

gevallenverstand | 25-11-06 | 18:52

Uifeltje Gnuiffeltje 25-11-06 @ 18:48

gewoon vragen of ze kinderen hebben. zeggen ze nee, staan ze te boek als kinderloos en komen ze binnen zonder kinderen. Hebben ze wel kinderen, komt men binnen als happy family. Ik heb het over hoe het vanaf nu zou moeten, niet over oude situaties zoals dit voorbeeld. Deze kinderen moeten gewoon blijven na 11 jaar Holland..

Boeddhi | 25-11-06 | 18:52

Ze worden toch gewoonweg het land uit geflikkerd. Er is best leven mogelijk buiten nederland, daarom begrijp ik de commotie niet. Zelf woon ik ook niet meer in Nederland, o.a. omdat er naar mijn smaak teveel turken en anderssoortige untermenschen wonen. Het is echt geen straf. Om met kabouter plop te spreken : de wereld is mooi.

Bobberedosio | 25-11-06 | 18:49

knutsel 25-11-06 @ 18:46

Wat boeien mij die ouders nou. het gaat om de kinderen, niet of de ouder fouten hebben gemaakt of dat regels regels zijn. het gaat om kinderen die hier al 11 jaar zijn. Snap je dat dan niet?

Boeddhi | 25-11-06 | 18:49

@Boeddhi 25-11-06 @ 18:43
Lijkt me opzich een goed plan maar hoe kun je dat controleren.

Uifeltje Gnuiffeltje | 25-11-06 | 18:48

@ rosalie 18:41
"maar dat die kinderen zonder meer uitgezet worden is m.i. onmogelijk en onmenselijk"
Blij dat we het daar over eens zijn. Overigens kan ik geen goede en waarschijnlijke reden opnoemen waarom die kinderen uitgezet moeten worden.
@ bottehond.18:41
Dus?

King of controversy | 25-11-06 | 18:48

@Botte. Regeren is iets anders dan ambtenaartje spelen.
.
Wat voor lutser ben je trouwens als het je in elf jaar niet lukt om een verblijfsvergunning voor je kinderen te regelen, terwijl zowel jij als je stiefvrouw de Nederlandse nationaliteit hebben. Lagen die aanvragen elf jaar bij de IND en zijn ze nu pas afgekeurd? Ik wil hier eerst wel eens iets meer over weten voordat ik ga gillen. Ook vreemd dat je dan wel zo snel met een advocaat kunt communiceren als je nauwelijks Nederlands spreekt.

knutsel | 25-11-06 | 18:46

Ben Bot 25-11-06 @ 18:44

Weer een kaalkopje die gal spuwt... Zure gal!

Boeddhi | 25-11-06 | 18:46

Er zal zeker wat meer achter schuilen dan dat het Parool meldt. Geen medelijden mee, wat mij betreft mogen trouwens al die 'kansjongeren' het land worden uitgezet. Ruimt lekker op. Baai baai, zwaai zwaai. Go Verdonk!

Ben Bot | 25-11-06 | 18:44

Uifeltje Gnuiffeltje 25-11-06 @ 18:39

Je snapt me niet. ik zeg dat je niet naar nederland moet kunnen emigreren zonder de kinderen mee te nemen.... behalve als je 16 jaar of ouder zijn dan... dus zal jou situatie niet ontstaan (dat kinderen later naar nederland komen) Wel op een tijdelijk visum (ivm tijdelijk werk).

Boeddhi | 25-11-06 | 18:43

Is er soms oorlog in Turkije?antwoord: NEE
Lekker weer, mooie stranden, slecht onderwijs, en shoarma,

TURKIJE, ZE KOMEN ERAAN!!!!

Atelier_la_au | 25-11-06 | 18:43

gevallenverstand 25-11-06 @ 18:39

Als het goed is, ja.

rosalie | 25-11-06 | 18:43

@rosalie 25-11-06 @ 18:38
Domme post.

CoJoNes | 25-11-06 | 18:42

King of controversy 25-11-06 @ 18:37

King, ik bedoel alleen maar, we weten niet alles van die situatie af...ik ga nu niet alle mogelijkheden opnoemen, maar dat die kinderen zonder meer uitgezet worden is m.i. onmogelijk en onmenselijk.

rosalie | 25-11-06 | 18:41

@Boeddhi 25-11-06 @ 18:37
Bottehond is alles behalve een ijsklont, echt niet. Ik heb het idee, dat mensen persé hun Taïda standpunt willen blijven verdedigen. Begrijp me goed, ook ik vond dat Taïda terug moest, omdat ze bewust gefraudeerd heeft en wel de oprotpremie in ontvangst had genomen. Dit geval (lijkt) van een hele andere orde. Ik ben best voorstander van het credo regels zijn regels, alleen vind ik, als oprecht liberaal, dat er veel te veel regels zijn.

CoJoNes | 25-11-06 | 18:41

King of controversy 25-11-06 @ 18:26

Grappig, we vverschillen van mening over regeren. Mot je maar eens interviews met échte bestuurderen lezen. Die zeggen vaak dat regeren is: de dingen doen waar je mandaat voor hebt gekregen, ook al trap je daarmee op tenen van je kiesvee. Zo is het natuurlijk ook nog een keer. Weet je wat: die meissies mogen blijven, maar dan gaan die 26.000 en alle illegalen er voor hen in de plaats uit. Tis natuurlijk wel krom, criminelen met een dubbel paspoort mogen blijven en deze schaepkens motten weg. Ies bizar, dat snap ik ook wel.
De conclusie is echter wel dat volgens mij heel Nederland van Verdonk af wil. Die vrouw is een sta in de weg voor nuttige oplossingen geworden. Nadat ze Marco Pastors verraden heeft en en plein public (nota bene met de opzichtige hulp van klierie polak) onheus bejegend heeft mag ze van mij branden in de hel. Tsjek die uitzending bij NOVA van dinsdagavond en kijk naar het gezicht van de in zwart gehulde Verdonk. Brrrrrr. Ze was ooit goed bezig, maar is voor de politiek waardeloos geworden.

bottehond | 25-11-06 | 18:41

rosalie 25-11-06 @ 18:34
Als het goed is.

gevallenverstand | 25-11-06 | 18:39

@Boeddhi 25-11-06 @ 18:31
Ik snap wat je zegt maar je leest niet goed. Als iemand emigreert zonder kinderen naar Nederland dan ben ik van mening dat de kinderen niet 'zomaar' ook nederlander mogen worden zodra ze ook naar Nederland komen. Mijn voorkeur gaat uit naar ongescheiden gezinnen maar Nederland kan niet de verantwoordelijkheid nemen voor alle gezinsleden van Nederlanders buiten Nederland.

Uifeltje Gnuiffeltje | 25-11-06 | 18:39

serie moordenaars in de dop!

ik zeg: tabee!

kay de cop | 25-11-06 | 18:39

CoJoNes 25-11-06 @ 18:34

"Ze werkt fulltime met een verblijfsvergunning" Dan heeft ze die toch? Wat is de angst?

rosalie | 25-11-06 | 18:38

@ rosalie
Ja, wij weten inderdaad niet het hele verhaal. Misschien zijn die kinderen wel serie moordenaars....

King of controversy | 25-11-06 | 18:37

CoJoNes 25-11-06 @ 18:34

We zijn gek geworden in dit land. en bottehond vindt het allemaal wel ok! Net zo'n ijsklont als verdonk...

Boeddhi | 25-11-06 | 18:37

Pfffff regels zijn regels????

en befehl ist befehl zeker... bah !

Lekker verschuilen achter regeltjes, hoef je niet na te denken, en als ik naar die rotkop van Verdonk kijk snap ik dat wel,die heeft geen hersens maar ijskoud staal daar zitten.

Tzakje | 25-11-06 | 18:36

gevallenverstand 25-11-06 @ 18:31

Tja, als het goed is groeien mensen...en bedaard ben ik wel geworden als het over non-topics gaat.

rosalie | 25-11-06 | 18:34

Ciao.

bad to the bone | 25-11-06 | 18:33

Ciao, oprutte naar onze vakantiebestemmingen, misschien kan je daar ooit nog eens onze schoenen poetsen.

Stijlloos Superieur | 25-11-06 | 18:31

rosalie 25-11-06 @ 18:27
Je taalgebruik is nogal 'sterk' geworden. En het adagio is een beetje NL voor NLers.

gevallenverstand | 25-11-06 | 18:31

Uifeltje Gnuiffeltje 25-11-06 @ 18:20

Als men emigreert naar nederland, doe je dat alleen met de kinderen. Als je mensen het land uit stuurt, doe je dat ook als gezin, niet alleen de ouders of alleen de kinderen. Een gezin is een gezin en die horen bij elkaar. Alleen als de kinderen 18 jaar zijn of 16, dat zou men moeten bekijken, mogen de kinderen gescheiden opgroeien

Boeddhi | 25-11-06 | 18:31

Knotje 25-11-06 @ 18:27

Juist! Wij weten nooit het hele verhaal. En aan de info van het Parool heb ik nooit genoeg.
Misschien bestaat het probleem niet eens (meer), snap je?

rosalie | 25-11-06 | 18:30

Aktivist 25-11-06 @ 18:20

Als men emigreert naar nederland, doe je dat alleen met de kinderen. Als je mensen het land uit stuurt, doe je dat ook als gezin, niet alleen de ouders of alleen de kinderen. Een gezin is een gezin en die horen bij elkaar. Alleen als de kinderen 18 jaar zijn of 16, dat zou men moeten bekijken, mogen de kinderen gescheiden opgroeien

Boeddhi | 25-11-06 | 18:30

Waarom nou net de moslims uitzetten die wél naar school gaan en ingeburgerd zijn?

Gierige Gier | 25-11-06 | 18:29

@ rosalie

ja inderdaad we weten niet het hele verhaal. Die meisjes zijn van keiharde rondverkrachtende TBSers. Ik heb genoeg aan de info van het Parool om daar een mening over te hebben. Weten we ooit het hele verhaal dan?

Knotje | 25-11-06 | 18:27

gevallenverstand 25-11-06 @ 18:26

Leg uit.

rosalie | 25-11-06 | 18:27

Aktivist 25-11-06 @ 18:20

aan het eind van mijn reactie stond ;-) grapje dus over dat beter voelen. Maar Rita is niet van Gisteren, er staat al genoeg shit op haar conto. Als dit een incident was had ik me veel terughoudender opgesteld. Een waslijst aan blunders en incidenten en de kou van het absolute nulpunt in haar beleid geeft mij geen andere keus dan haat te voelen jegens satan Verdonk

Boeddhi | 25-11-06 | 18:26

@ botte
Om een land in een democratie te regeren moet je je wat aantrekken van de meerderheid. En de reactie's hierboven lezende heb ik wel zo'n idee wat de meerderheid wilt.

King of controversy | 25-11-06 | 18:26

rosalie 25-11-06 @ 18:21
Oooooh, wat ben jij eruuugggg! (geworden)

gevallenverstand | 25-11-06 | 18:26

CoJoNes 25-11-06 @ 18:21

Ik kom wel terug als iedereen weer bij zinnen is. Het lijkt goffedomme wel een ouwe gristenwijvenklup vandaag. Ik zal eens een poll ontwerpen zoals die van het leger. Geschikt of ongeschikt (om een land te regeren that is).

bottehond | 25-11-06 | 18:24

CoJoNes 25-11-06 @ 18:16
De vergelijking met Taida is niet juridisch maar publicitair. Rita TATA, De roeptoeter uit Utreg. Je weet best wat ik bedoel. Rita heeft aan de macht geroken en denkt dat ze door een speling van het lot buiten de boot is gevallen. Dat moet nog even recht hezet worden met beproefde methoden. *Wie bonkt daar op de deur?*

gevallenverstand | 25-11-06 | 18:23

@ bottehond
Heb dan ook niet op de SP gestemd, kut nationalisten.
Maar ik snap werkelijk niet hoe iemand het in zijn door god vergeten klotekop krijgt om kinderen te gaan uitzetten die hier al 11 jaar zijn.
Kinderen misbruiken voor eigen gewin. Dutroux Verdonk
(lesst het nog even na, en ziet dat de scherpe kantjes er wel vanaf zijn)

King of controversy | 25-11-06 | 18:22

@botte
Doe nou niet zo idioot verongelijkt, Die ouders van die meisjes zijn Nederlands. Kom niet bij mij aan met die Wouter Bos voorbeeldjes, alsjeblieft zeg.

CoJoNes | 25-11-06 | 18:21

Tja, een zielig verhaal over 2 meisjes doet het altijd goed...zelfs bij Lucas (ik heb je nog nooit zo emotioneel gehoord...).
Maar weten we alles? Nee, net als bij Taida niet.
Dus het is een neptopic, waar veel (te veel) mensen te emotioneel op reageren zonder alle informatie.
Verder hebben we een "gedoogbeleid" en "gewoonterecht" (sic!) wat in deze zaak een issue kan zijn....

rosalie | 25-11-06 | 18:21

@Boeddhi 25-11-06 @ 18:11
Ik ben het daar mee eens maar het krijgen van kinderen in Nederland mag geen vrijbrief zijn voor een verblijfsvergunning en het emigreren naar Nederland als ouder geeft geen vrijbrief om alle kinderen over te laten komen.

Uifeltje Gnuiffeltje | 25-11-06 | 18:20

Erratum:
Dit is een typisch geval van een voorbeeld stellen. Iedereen die weleens vliegt, weet dondersgoed, dat als achter jou een groep moslims of antillianen aansluit bij de poortjes, dat je volledig binnenstebuiten wordt gekeerd. Ik schuif altijd een poortje op, omdat ik geen zin heb om als excuus Belanda te dienen voor de mensen achter me.

CoJoNes | 25-11-06 | 18:20

Boeddhi 25-11-06 @ 17:42
Haat is een vééls te groot woord. Een portie sarcasme en algehele Rita-bash-moeheid is een betere omschrijving van mijn gemoedstoestand bij het reageren op jouw post.
Haat spreekt vooral uit jouw post. Naar Verdonk toe dan. En arrogantie. Naar mij toe. Je voelt je immers een "beter mens" dan mij, zonder me te kennen.
Je weet nu maar 1 kant van het verhaal en loopt hier al te balken. Wacht eerst eens ff af tot het hele verhaal bekend is i.p.v. Verdonk meteen verbaal te lynchen!

Aktivist | 25-11-06 | 18:20

CoJoNes 25-11-06 @ 18:16

Rechtse dogma's? Ik zie niet helemaal wat hier rechts aan zou moeten zijn. Het gaat om het toepassen van regels. Bosnisch- Kroatische vrienden van mij hebben 8 jaar in 0031 in erbarmelijke omstandigheden in AZC's gewoond. Kinderen allebei op de HAVO. Zouden goede burgers geworden zijn met zonder gezeik, crimineel gedoe en whatnought. Ze moesten tóch terug, ondanks de vele brieven die door Judas C. terzijde gelegd zijn.

bottehond | 25-11-06 | 18:19

Ook ik doorzie Pritt z'n motivatie niet. Zelfs al schreef hij sarcastisch, laat het te raden over wat betreft zijn schrijfkunstjes.
Pritt, doe eens een Onur Airtje pakken en neem tante Rita eens met je mee.

bwahaha | 25-11-06 | 18:18

"ze kunnen nauwelijks Turks" ..... tuurlijk.......
maar dit is te erg voor woorden!! laten al die criminele allochtonen maar oprotten!!!!!

sprookjesprinssletje | 25-11-06 | 18:16

@bottehond
Voor de duidelijkheid, het betreft twee Turkse meisjes, waarvan de stiefmoeder en de vader de Nederlandse nationaliteit bezitten. De mesijes zitten hier op school en wonen hier al 11 jaar.
Genoeg is genoeg, gaat hier natuurlijk niet op.
De enige reden die ik kan verzinnen om deze meisjes koste wat kost het land uit te gooien, is een rotsvast geloof in rechtse dogma's.
En als er iets gevaarlijk is, is het dat wel, of die dogma's nu lnks of rechts zijn.
Iedereen die hier de vergelijking met Taïda maakt, weet zelf dondersgoed dat die vergelijking volledig mank gaat.

CoJoNes | 25-11-06 | 18:16

King of controversy 25-11-06 @ 18:11

Pas nou op voor die ban! Dat laatste ben ik dan weer geheel ende al met je eens en het bedroefde mij zeer dat Jan Tomaat besloten heeft dat die usurpateurs van oranje gewoon mogen blijven potverteren. Monarchie is een schandvlek voor de domocratie.

bottehond | 25-11-06 | 18:15

Verdonk gaat eens deaud!

War On Errorism | 25-11-06 | 18:15

@ bottehond 18:04
Het schijnt dat jouw opa hier ook illegaal was. Ga je nog vrijwillig oprotten of hoe zit dat? Ovigens hebben de watergeuzen ook nooit een verblijfsvergunning gekregen. Willem van Oranje ook niet, optiefen met die Beatrix

King of controversy | 25-11-06 | 18:11

Uifeltje Gnuiffeltje 25-11-06 @ 18:09

Vind je niet dat het uitzettingsbelied ten nimmer ouders en kindeen mogen scheiden? Die regel moet toch wel in te voeren zijn..?

Boeddhi | 25-11-06 | 18:11

bottehond 25-11-06 @ 18:04

Ik ben het niet helemaal met je eens, maar je verbaast mij.. Dat bottehond ook genuanceerd kan zijn, tof man!

Boeddhi | 25-11-06 | 18:09

@ Boeddhi 25-11-06 @ 18:01
Ik ben ook van mening dat kinderen extra bescherming verdienen. De uitzettingszaak is mij enigszins onduidelijk maar het is niet ondenkbaar dat ze in Turkije op een goede manier worden opgevangen en beschermd. Ik kan niet ingaan op de omstandigheden waaronder deze kinderen zolang in Nederland mochten blijven maar het klinkt inderdaad als een vervelende situatie. Echter, ik ben tegen een uitzettingsbeleid dat naar willekeur wordt gevoerd dus als de regels zeggen dat ze terug moeten, dan moeten ze terug.

Uifeltje Gnuiffeltje | 25-11-06 | 18:09

Rita, net als een inbreker naar de plaats van het misdrijf terugkeert past Rita de methode Taida nog eens toe. Het grappige is dat wat blijft hangen als het stof is opgetrokken: Een grotere naamsbekendheid voor Rita en meer stemmen. Dit is de doorgaande campagne van een ego dat niet meer te redden is. She has passed the Rubico en geeft daar he-le-maal zelf voor gekozen. Tata Rita!

gevallenverstand | 25-11-06 | 18:08

Lucasdelinkselul 25-11-06 @ 15:40

Tsjek dit uit: als er in totaal 35.000 turqen en vluchtelingen zouden wonen was een beleid zoals Judas *ik voel me geen jeaud* Cohen ingevoerd heeft helegaar niet nodig. Ergo: ruimhartigheid hebben meer dan genoeg mensen mogen genieten. Ruimhartigheid is een luxe. Een luxe die we ons niet meer kunnen permitteren. Ik kaats de bal terug naar een ieder die op zijn achterste benen staat. Geluiden dat het te veel aan het worden was zijn sinds begin jaren '80 stelselmatig genegeerd door: pvda, cda. vvd. groenlinks, cu, d33 en nog zo wat partijen. De SP heeft al sinds die tijd gewaarschuwd dat het zo niet verder kon. Ook de SP is in deze genegeerd en als racistische partij neergezet. De SP kwam zelfs toen het nog haalbaar was met een duur plan, de zg. oprotpremie, dat men onder grote druk in de kast geborgen heeft om salonfähig te worden. Maak je geen illusies over de SP. DE SP is een natonalistische partij, dat wil zeggen, de SP stelt de belangen van Nederland en de 0031-ers centraal. Niets mis mee. Maar ga nou niet denken dat de SP de grenzen open gaat gooien of iedereen hier laat zitten die hier niet hoort. Jan Tomaat zal een rechtvaardig maar hard beleid voorstaan.
Wat mij betreft: het zou een zegen zijn voor Nederland als Verdonk de plaat poetst. Wie een beleid zoals het hare voert niet helder uit kan leggen is niet geschikt voor die job. Ze heeft zich in een onmogelijke positie gebracht waardoor half Nederland woedend aanslaat bij iedere scheet die ze laat.

bottehond | 25-11-06 | 18:04

[Heersende zelfcensuur ter algemene voorkoming van een ban]

King of controversy | 25-11-06 | 18:03

Die gaan dus niet!!!!!

gevallenverstand | 25-11-06 | 18:02

CoJoNes 25-11-06 @ 17:59

mag niet van Fleur A. Maar die heeft nog niet zoveel te zeggen... Ik zie toch alsnog een promotieonderzoek opdoemen. 1 Conclusie: In de zomer zou de PvdD geen stemmen krijgen, nu kopen mensen alvast hun kerstkonijntje af met de stem....

Maaier | 25-11-06 | 18:02

Uifeltje Gnuiffeltje 25-11-06 @ 17:53

Ik vind het terugsturen van kinderen na 11 jaar, en het scheiden van de vader hierdoor mishandeling. Ookal is dit de schuld van de vader, de overheid moet snappen dat je kinderen niet zomaar na 11 jaar het land uit kan zetten. Misschien zijn die ouders wel dom of kunnen ze niet lezen, het feit is dat ze niet gedaan hebben wat ze hadden moeten doen. En dan heb je regels zijn regels het ministerie van uberstormbahnfurher Rita met het motto "regels zijn regels". Kinderen moeten ten alle tijden beschermd worden..

Boeddhi | 25-11-06 | 18:01

@FReeForever 25-11-06 @ 17:52
Zoveel armoede en ellende is hier niet. Vergeleken met andere landen al helemaal niet. (Ik erken dat de termen armoede en ellende relatief en multi-interpretabel zijn.) Je hebt blijbaar de vrijheid om zonder pardon in een ander land te mogen wonen. Waarom maakt je daar geen gebruik van?

Uifeltje Gnuiffeltje | 25-11-06 | 18:01

@Maaier 25-11-06 @ 17:55
Inderdaad, het zou me niets verbazen, als blijkt dat de seizoenen invloed hebben op stemgedrag. Zeker als je weet, dat 20% van de stemmers chronisch zwevend is. Ik ruik subsidie...

CoJoNes | 25-11-06 | 17:59

doei

tzalwel | 25-11-06 | 17:59

Alweer een nieuwe politieke facade?

Na die Taïda, die onderhand ook al weer lang terug schijnt te zijn.

Davitamon | 25-11-06 | 17:57

CoJoNes 25-11-06 @ 17:53

haha, of wil je nog een goede daad doen om iets van de sint te krijgen;-)

interessant onderzoek trouwens, of mensen linkser/rechtser ofzo stemmen naargelang de tijd van het jaar.

Maaier | 25-11-06 | 17:55

Pim Fortuyn was voor een algemeen pardon. Enuf said.

Flippo | 25-11-06 | 17:54

Ik onderschrijf de analyse van FRF hierboven.

Lobo | 25-11-06 | 17:54

@Boeddhi 25-11-06 @ 17:45
Ik vind dat de overheid mag ingrijpen als er sprake is van geestelijke of lichamelijke mishandeling, net als jij waarschijnlijk. Ik ben tegen het afschaffen van de overheid omdat het bescherming en andere voordelen biedt. Tot slot, ik snap niet zo goed welk motto jij me toedicht en waarom je denkt dat ik voor 'het recht van de sterkste' ben?

Uifeltje Gnuiffeltje | 25-11-06 | 17:53

@ FReeForever 25-11-06 @ 17:41
Waar moet mij voor schamen? dat als ik in Amsterdam loop mezelf gast in eigen land waan, nee kerel, ik ben trots om Nederlander te zijn, wij (lees Nederlanders) zijn lang genoeg malle pietje geweest die alles maar goed vonden om de lieve vrede te bewaren, joh als je zo slecht over Nederlanders denkt er zullen zat volkeren zijn waar je je wel thuis voelt.
HOUZEE !

Spaansche Griep | 25-11-06 | 17:53

@Maaier
hehehe, 't zullen de donkere dagen voor kerst wel zijn. Laten we het daar maar op houden.

CoJoNes | 25-11-06 | 17:53

@Uifeltje Gnuiffeltje: naar mijn mening woon ik in een bananenrepubliek vol naar spruitjes meurende idioten die zich wederom hebben laten naaien op zijn Stephan Postma's door JP Balkenende en derhalve krijgen wat ze verdienen, haat, armoe en ellende.

FReeForever | 25-11-06 | 17:52

CoJoNes 25-11-06 @ 17:50

Goedverdoeme, zit je je tijd te verdoen op Geenstijl, ben je het eens met Cojones....

Maaier | 25-11-06 | 17:51

Goedverdoemme, kom je thuis op zatermiddag, ben je het met Lucas eens...

CoJoNes | 25-11-06 | 17:50

FReeForever 25-11-06 @ 17:41
Het is niet heel erg vreselijk om op dit land en in deze staat te zijn geboren. We leven namelijk in een democratisch georganiseerde rechtstaat waarin vele vrijheden worden gegarandeert en het relatief veilig is.

Uifeltje Gnuiffeltje | 25-11-06 | 17:48

@kaboeltje: ik meende gezien je reactie dat je een verdwaalde Televaagcommenter was. Te stom om te googlen, maar wel overal een mening over gebaseerd op tendentieus geblaat van heldere lichten als Verdonk en Wilders. Waarom vind je het anders vreemd dat deze meisjes recht hebben op kinderbijslag?
Indien ik me onterecht heb laten meeslepen door mijn antipathie tegen domkoppen in reaguursels voorafgaand aan je vraag en je beledigd hebt door je aan te zien voor een doorsnee Wilders cq Fortuyn aanhanger, sorry.

FReeForever | 25-11-06 | 17:48

Uifeltje Gnuiffeltje 25-11-06 @ 17:39

Ook als de ouders in gebreke blijven? Waarom schaffen we de overheid niet helemaal af? Gewoon het recht van de sterkste. Red je het niet, dan rot je maar... Lekker motto heb jij in het leven. Ik vind dat de overheid de plicht heeft toe te zien op kinderrechten en kinderen moet beschermen, ook evt tegen ouders die verzuimen...

Boeddhi | 25-11-06 | 17:45

huppakee we hebben de slag te pakken, ga door ga door !

Avada1337 | 25-11-06 | 17:44

Tjonge, jonge, na 20 keer het zelfde doorzichtige truckje moet toch zelfs de meest goedgelovige linkse sukkel hier niet meer intrappen. Hoeveel nep baby's, zielige schoolmeisje en studentes zijn het afgelopen jaar niet gepasseerd? Het zijn op de een of andere manier altijd vrouwen die zogenaamd uitgezet worden en altijd op zaterdag ochtend zodat het verhaal lekker lang kan rondspoken voordat het ministerie kan reageren. En dan op maandag blijkt er weer niets aan de hand te zijn, of dat maar de halve waarheid gepubliceerd is. Niet 1 keer kon Verdonk er werkelijk op aangesproken worden.

WaarDeWindWaait | 25-11-06 | 17:44

Aktivist 25-11-06 @ 17:35

Ja, ik voel me een goed mens, Ik waarschijnlijk ook een beter mens dan jij. Maar dat geeft niet? Jij kan ook een goed mens worden als je dat echt graag wilt. Vanwaar die haat in je tekst. je hoeft mij niet te lezen.. ;-)

Boeddhi | 25-11-06 | 17:42

@Spaansche Griep: die rechtse reacties zitten standaard in het genenpakket van de Hollander.
Goddank mag ik mezelf van Adolfrita een allochtoon noemen. Je schaamt je toch dood als je moet toegeven dat je Hollander bent, al is het maar voor de helft.

FReeForever | 25-11-06 | 17:41

@Boeddhi 25-11-06 @ 17:29
Ben je van mening dat de overheid meer verantwoordelijk heeft over die kinderen dan de ouders? Ik ben voor een overheid die zich zo min mogelijk bemoeit met het leven van haar burgers zeker als het om verantwoordelijkheid van ouders over hun kinderen gaat.

Uifeltje Gnuiffeltje | 25-11-06 | 17:39

FReeForever 25-11-06 @ 17:36 ?????????????????

kaboeltje | 25-11-06 | 17:38

@ Lucasdelinkselul 25-11-06 @ 16:47
Heeerlijk je cynische reaktie, die zelf ingenomen linkse ouwehoerverhalen, nou Lucas met een beetje mazzel kan je de komende 4 jaar helemaal tebuiten gaan aan he knuffelen van al die gelukzoekers, vraag wie de rekening moet gaan betalen voor die kortzichtigheid !
Oja, die twee Turkse zusjes mogen van mij heus wel blijven, en laat die familie Gümüs ook maar terug komen, maar laten we dan WEL wat aan die criminelen, fundamentalisten en haatzaai-imams doen, want zijn verantwoordelijk voor de "rechtse" reakties hier op GeenStijl.

Spaansche Griep | 25-11-06 | 17:38

brulkikker 25-11-06 @ 17:30

je bedoelt het beleid van de opeenvolgend ekabinetten vanaf 1960. Waarbij de VVD de afgelopen 25 jaar in de regering zat (op Lubbers II na) en minimaal 2 CDA-vorlopers in de regering zat, op 2x paars na?

Het zou al een stuk helpen als we bij het hele integratiedebat niet non-stop achterom kijken en roepen "socialistisch kutbeleid". Integratie is lang een blinde vlek geweest van alle partijen. Klaar.

En er valt inderdaad heel veel aan te merken op het beleid van Verdonk, maar dat is de schuld van links? jaja. ik snap het nu

Maaier | 25-11-06 | 17:38

-weggejorist-

de grote boze wolf | 25-11-06 | 17:37

@kaboeltje: trek je kop eens uit die pan spruiten als je over iets anders wil discuzeuren dan de nieuwste roddels van de Story....

FReeForever | 25-11-06 | 17:36

Boeddhi 25-11-06 @ 17:13
Vooral lekker meeblaten met de o zo meevoelende kudde en heerlijk selectief verontwaardigd zijn.
Voel je je intussen een echt Goed Mens??
Of ben je gewoon boos omdat woutert als een gieter is afgegaan en zoek je een uitlaatklep??

Aktivist | 25-11-06 | 17:35

De samenleving gaat naar de tyfus omdat niemand groepen aggressieve gewelddadige gastjes aanpakt. Omdat wij onder aanpakken het praten met buurtvaders, het geven van werkstraffen (40 uur boksles?), en het bouwen van een jeugdhonk nog steeds zien als de juiste aanpak.

Niet omdat twee nederlands sprekende kinderen hier een bestaan proberen op te bouwen. De enige reden waarom zij, na 11(!!) jaar zonder problemen in NL te hebben gewoond, worden uitgezet is omdat Verdonk niet links, niet rechts maar rechtdoorzee is.

Lobo | 25-11-06 | 17:34

Dit soort beslissingen zijn typisch voor een land waar de door socialisten veroorzaakte puinhoop tot nu toe slechts dom rechts populiusme heeft weten op te roepen.

joelende boer | 25-11-06 | 17:32

-weggejorist-

de grote boze wolf | 25-11-06 | 17:32

Hoe is het in hemelsnaam mogelijk dat kinderen van Nederlanders geen Nederlandse nationaliteit kunnen krijgen?

sjonnie | 25-11-06 | 17:31

Deze situaties zijn het logische gevolg van decennialang links gedoog beleid m.b.t. immigratie en integratie. Ergens gaat de kraan een keer dicht, omdat de samenleving anders naar de tiefus gaat. Jammer genoeg gaat dit nu ten koste van wat waarschijnlijk goedwillende meiden zijn, maar dat mogen voorstanders van (zo goed als) open grenzen zich aan gaan trekken. De 26000 mensen met hun "schrijnende gevallen", die een dergelijk geval in alle illegalen ziet, en dus meehelpen aan een alles of niets mentaliteit.
Over hypocrisie gesproken, linkse lutsers die zeggen "eerst de criminelen etc.", alsof de zelfde linkse lutsers ook niet zouden staan janken als straatschoffies en andere verziekers eruit gekankerd zouden worden i.p.v. schoolgaande meiden.

Leer eerst zelf maar eens discrimineren voordat je dat eist van ministers die zonder te kijken de bezem erdoor halen.

Tot die tijd zou ik zeggen: zie wat het logische gevolg is van gedoogbeleid m.b.t. immigratie en integratie. Dan wordt het aan een ander overgelaten om de boel op te ruimen op een manier waar het een en ander op aan te merken valt.

brulkikker | 25-11-06 | 17:30

Elmexvandetandpasta 25-11-06 @ 17:27

Sorry, was maar een grapje, je bent wel erlijk en duidelijk in je verhaal. maar ik vind dat de overheid zich niet telkens kan verschuilen achter de gebreken van de ouders. als ouders niet goed zorgen voor hun kinderen of in gebreken blijven, moet de overheid ingrijpen. Maar koud de regels uitvoeren vind ik niet kunnen

Boeddhi | 25-11-06 | 17:29

@Keutelaer 17.18
""Quote 500 proletenkabinet " Edgar Wintsen , Harry de Winter ?

Uw Verzekeringsadvis | 25-11-06 | 17:29

Elmex,
weet je niet zeker of het je achterbuurman is geweest?

Nooit meer slapen | 25-11-06 | 17:29

Kan iemand mij misschien (net als elmex) uitleggen hoe het mogelijk is dat die kinderen gewoon naar school gaan, de ouders/opvoeders wellicht kinderbijslag ontvangen etc?

kaboeltje | 25-11-06 | 17:27

@Boeddhi 25-11-06 @ 17:21
Erg kinderachtig om dat soort opmerkingen te maken, ik probeer eindelijk eens een normale discussie te voeren...

Zit trouwens wel een kern van waarheid in, Albert Verlinde is enkele jaren mijn overbuurman geweest.

Elmexvandetandpasta | 25-11-06 | 17:27

Tieten, waar ?

gentle giant | 25-11-06 | 17:24

Keutelaer 25-11-06 @ 17:18

Ik ben wel links, ik ben niet rechts, Ik ben recht door zee!!! Duidelijkheid zoals dat fascistentuig dat graag wil...

Boeddhi | 25-11-06 | 17:24

@Lobo 25-11-06 @ 17:19
Daar heb je inderdaad een goed punt, dat zou inderdaad erg slim zijn om te doen. Alleen lijkt mij het wel moeilijk om dat te doen, deze kinderen zijn immers niet ingeschreven bij de 'overheid'. Vergeef me als ik nu iets doms zeg, ik vind het trouwens ook vreemd dat die kinderen naar school kunnen, daar heb je toch een sofi nummer voor nodig?

Maar nogmaals, je hebt wel gelijk. Dat bedoel ik met duidelijkheid, gewoon een welzijnswerker die ook van dat soort dingen iets afweet zou een hoop verbeteren!

Elmexvandetandpasta | 25-11-06 | 17:24

Trek die mokkels een BURKA over hun hoofd en niemand kent ze meer en blijf lekker in nederland. Dat is pas HALAL.

q18 | 25-11-06 | 17:24

Hou toch allemaal op met die selectieve verontwaardiging. Stelletje hyprociete lutsers.
Als GS hier geen aandacht aan had besteed, liepen jullie allemaal naar een paar tieten te gluren.
Godt, godt, wat zijn we verontwaardigd, stelletje sufkudten!

Nooit meer slapen | 25-11-06 | 17:23

@Lobo 25-11-06 @ 17:19

zou zelfstandige informatievergaring niet de verantwoordelijkheid van de ouder moeten zijn, eventueel m.b.v. de overheid?

Herman Flipsen | 25-11-06 | 17:22

Was enkele weken geleden toch ook het geval met een baby die uitgezet zou moeten worden omdat pa het kind niet op tijd had erkend. Het hele probleem was om 8 uur 's morgens al uit de wereld, een of andere directeur van de immigratiedienst vertelde dat het een 'foute' standaard brief was die nooit zou moeten zijn verstuurd enz enz In ieder geval worden geen minderjarigen uitgezet en daar ga ik hier toch ook van uit. De dienst heeft weekend en maandag gaat het loket pas weer open natuurlijk.

JantjevanHaerlem | 25-11-06 | 17:21

@Lobo 25-11-06 @ 17:08
Ik ben ook van mening dat mensen die overlast veroorzaken aangepakt moeten worden, dat het vervelend is dat deze meisjes uitgezet worden en dat rascisme en discriminatie moet worden tegengegaan.
Daarnaast ben ik van mening dat beleid aangaande immigratie niet naar willekeur mag zijn en volgens duidelijke regels verlopen moet.

Uifeltje Gnuiffeltje | 25-11-06 | 17:21

Kansloos! Wat een enorme onzin is dit. En alle reaguurders die blij doen omdat er weer twee Turken verdwijnen. Is het niet Rita's taak om deze kinderen op tijd de toegang te weigeren? Dan kan het mij helemaal niets schelen, als ze geen verblijfsvergunning kunnen krijgen, laat ze dan ook niet binnen (dit geldt niet alleen voor Rita maar ook voor de ouders). Dan zouden ze gewoon in Turkije leven en zou er niets aan het handje zijn. Maar om die arme kinderen eruit te zetten nadat ze hier een bestaan hebben opgebouwd, is wreed en ronduit triest. Rita maakt er een sport van.

lvet | 25-11-06 | 17:21

@keutelaer en Boeddhhi> ja jullie zijn een lekker stel.

superjan | 25-11-06 | 17:19

@Elmex:

waarschuw als overheid die man dan in het 1e jaar dat die kinderen hier zijn.

Lobo | 25-11-06 | 17:19

@Boeddhi 25-11-06 @ 17:13

Dit is nog even de laatste stuiptrekking van het voormalige Quote 500-proletenkabinet. Als de formatie eindelijk achter de rug zal zijn, krijgt Verdonk the boot.

Heerlijk rabiaat linkse betoogtrant heb jij trouwens, komt me bekend voor ^.^

Keutelaer | 25-11-06 | 17:18

@ucasdelinkselul 25-11-06 @ 17:02
Oke ik ga even alles in een keer 'behandelen' want ik word gek van dit touchpad dingetje op mijn laptop.

Ik denk eerlijkwaar dat er gewoon duidelijke regels moeten komen, mild of hard dat maakt mij in princiepe niet zo veel uit. Zo weet iedereen waar hij of zij aan toe is en kunnen er geen misverstanden -als deze- ontstaan. Die vader heeft een fout gemaakt, hij heeft 11 jaar de tijd gehad om zijn kinderen op te geven. Dat heeft hij niet gedaan, en dan is het einde verhaal. Een land met bijna 17 miljoen inwoners kan gewoon niet elk geval apart behandelen...

Verder is natuurlijk geen een land perfect, maar ik vind dat Nederland op de goede weg is. Onze scholen staan goed aangeschreven, onze economische situatie is uitmuntend en de welvaart is in verhouding eerlijk verdeeld. Natuurlijk zijn er mensen die het slecht hebben, natuurlijk is dit land niet perfect. Maar waarom gaan mensen hier nou zou erg zeuren, ik vind dat als je zo erg aan het kankeren bent je je energie beter in iets anders kan steken. Je tijd op geenstijl kan je dan beter besteden aan vrijwiligerswerk (e.g)

Ja inderdaad "wij", onze staatskas, onze welvaart. Wij hebben er zelfs nu nog profijt van, kijk maar naar landen als Afrika. Deze lopen verschrikkelijk erg achter door het klimaat daar, dat is erg rot voor ze uiteraard. Daarom vind ik dat wij eerder dankbaar kunnen zijn om 'ons' klimaat dan het te vervloeken.

Het verhaaltje over ambitie sloeg trouwens alleen terug op kurT, daarbij is het verzoringsstelsel hier in Nederland echt niet zo slecht als overal wordt geinsinueerd.

En over het bannen, dan ban jij mij dus ook niet. Ik overtreed immers ook geen huisregels.

Elmexvandetandpasta | 25-11-06 | 17:18

GeenStijl is bang voor kinderen.

Witteman | 25-11-06 | 17:17

t is dat Wouter de wipkip hun vriend is, maar anders mochten ze van mij allemaal blijven. die 26 000. Maar daarna dan ook Grensjes dicht en geen huwelijksimmigratie en familiehereniging meer voor een jaar of 5.

superjan | 25-11-06 | 17:17

skit 25-11-06 @ 17:12

je bent in de war met groenlinks. SP wil dat juist niet, want dan komt 'de arbeider' in gevaar. Maar je hebt helemaal "gelijk": als deze twee meisjes hier mogen blijven, komen er vast in een keer 1000-en moslims in een grote golf hiernaartoe.....

Maaier | 25-11-06 | 17:17

@daskapitalist 25-11-06 @ 17:14,
ach kijk aan,
een beetje papier schuiven en alles komt toch weer voorelkaar?
ik had het kunnen weten.

vander F | 25-11-06 | 17:16

maar goed. elsevier weet te melden dat de meisjes gewoon een verblijfsvergunning kunnen aanvragen vanuit turkije, dus met een beetje massel kunnen ze gewoon het kerstfeest (2007) meemaken.

daskapitalist | 25-11-06 | 17:14

hoe langer ze blijven hoe zieliger het wordt.
direct deporteren dus.

SuperrrNiFF | 25-11-06 | 17:14

He wat goed dit man. Bij twee onschuldige meisjes lukt het de overheid wel, wat ze bij motherfokking kenkerlijers, waar niemand op zit te wachten, niet lukt. Dat verdient toch echt een compliment. Namens het Nederlandsche volk komt ie dan: Shokran, todah rabah, thank you, danke, merci, gracias, grazie, obrigado, mange tak, tag enz... Echt iets om trots op te zijn!

Mokum Kosher | 25-11-06 | 17:14

Tuurkij ies mooie land. Schpeter.

Shareholder | 25-11-06 | 17:14

verdonk is een hoeoeoeoeor. beetje mensen, en ja het zijn mensen, weg sturen die hier al bijna heel hun leven wonen......
ziek

waterfles | 25-11-06 | 17:13

pbuh 25-11-06 @ 17:10
Was ook niet de bedoeling om beschaafder te reageren. Voor mij is een ieder die Rita steunt en fascist, klaar uit! Rita is een fout en slecht fascistisch mens. een schande voor dit land. en ieder die haar steunt is dat ook.

Boeddhi | 25-11-06 | 17:13

@spraakwater 25-11-06 @ 16:52,
ambtenaren het land uitzetten?
Hmmm, niet eens zo'n slecht idee.

vander F | 25-11-06 | 17:13

26.000 ?
Het gaat niet over 26.000 gelukzoekers.
Want als zij een verblijfsvergunning krijgen, dan volgt weer de gezinshereniging.
En die moslims hebben op zijn minst 10 familie-leden (op zijn minst ! )
Dat worden er dus 260.000.
En allemaal SP stemmers.
Want de SP wilt de grenzen open voor alles en iedereen.

skit | 25-11-06 | 17:12

schandalig en belachelijk ook.. laat juba er maar niet achter komen..
laatste streek van verdonk hoop ik.. op die byezwaai topic w8 ik nog wel ff.. opgewarmd lijk

]V[ | 25-11-06 | 17:10

Boeddhi 25-11-06 @ 17:04
Vond de reaktie van Lobo toch een stuk beschaafder.

pbuh | 25-11-06 | 17:10

@ristretto 25-11-06 @ 17:05
Ik ben het met je eens, dit is niet de taak voor scholen, maar tegelijkertijd moet scholing ook niet leiden tot automatische naturalisatie. Het is een kwestie van kiezen of delen als je het mij vraagt.

wapenfeit | 25-11-06 | 17:09

LucasLL: gaat het nu over NL of over 2 Turkse bakvisjes

Nooit meer slapen | 25-11-06 | 17:09

@lucas> ook schandalig. in heel bussum geen GS jaarboek te vinden.

superjan | 25-11-06 | 17:09

Hitler wilde 4 miljoen joden op de trein zetten maar de Joodse Hoge Raad was tegen(omdat de Joden dan teveel invloed in europa kwijt zouden raken)wist jij niet he Lobo...

Torquemada | 25-11-06 | 17:08

@ Uifeltje Gnuiffeltje 25-11-06 @ 17:01
Iedereen moet vinden wat hij vindt, ik vind het uitzetten van deze kinderen een nieuw dieptepunt in ons intregratiebeleid. Nederland is in rap tempo verdonkt de laatste jaren. En dat alleen vanwege een groep kutmarokkaantjes en wat opgefokte antilliaantjes, waardoor 't van nature toch al quasi-racistische deel van 0031 inmiddels van mening is dat alles wat niet blank is het land uit gesodemieterd moet worden. In plaats van dat we de groep die overlast veroorzaakt eens echt keihard aanpakken, in plaats van aanklooien met buurtvaders, werkstraffen en jeugdhonken zetten liever we nette mensen die wat van hun leven proberen te maken in 0031 uit. Laf, onmenselijk en kortzichtig.

Lobo | 25-11-06 | 17:08

En toch snap ik het niet, als Wilders zegt, Turkije niet in de EU, want het is zo'n zandbak, dan valt toute links Nederland over hem heen.
Als 2 meisjes, ( paps en mams mogen ook gerust mee ) naar Turkije gestuurd worden, dan komt links Nederland overeind, want Turkije is zo'n zandbak, * totale vertwijfeling*

gentle giant | 25-11-06 | 17:06

@Superjan: ik ben het met je eens, ik was alleen sarcastisch enzo. Zal ik er de volgende keer weer bijzetten.
@Elmextandpasta: wat KruT betreft: rustig maar, KruT heeft godzijdank geen edit en banrechten, anders werd het wel een heel eenzijdige discussie.

Lucasdelinkselul | 25-11-06 | 17:06

Die 2 MOETEN gaan, terwijl ze aangepast zijn aan ons land. Maar het grootste criminele tuig uit landen als Somalie en Marokko mogen hier blijven.

ExtremeExtremist | 25-11-06 | 17:05

wapenfeit 25-11-06 @ 16:57
Het is een wapenfeit dat scholen het verdommen om kinderen te verraden. Dat is hun taak niet. Ze dienen op te voeden en onderwijs te geven. ( zodat ze later als ze groot zijn als een kip zonder kop kunnen reaguren op geenstijl)
Deze regering gebruikt de sofinummers om de scholen onder druk te zetten.
Is het Nederlands te noemen dat sommige illegalen die ik tegenkom gewoon een sofinummer hebben? Belasting betalen? en toch worden uitgezet? Volgens de regels kan het niet, maar het gebeurt wel. Maar ja, dat levert wat op.

ristretto | 25-11-06 | 17:05

pbuh 25-11-06 @ 17:03

= ook een voorbeeld van een kaalkopje

Boeddhi | 25-11-06 | 17:04

Boeddhi 25-11-06 @ 17:01
Vooruit, de zilveren medaille voor jou dan maar.

pbuh | 25-11-06 | 17:03

@verloren hoop 25-11-06 @ 16:54
'Een solide regel die duidelijk is
dat geeft pas duidelijkheid'

Mooi gedicht in Kouwesstijl, man! Huh? Oh, u was serieus...

Murdockyoufool | 25-11-06 | 17:02

"Ik snap jou echt niet, wat is er in godsnaam zo slecht aan Nederland?"
- onder andere het 15-jarige meisjesbeleid-
"Wij wonen in een geweldig land."
-Geweldig zeg! Ik moest gisteren nog getuige zijn van zinloos geweld en midden in de nacht in de stromende regen twee uur op een trein wachten die niet reed. De ingezette bus was overvol en al weer weg. En het enige dat ik fout deed was dat ik naar huis wilde (waar ik recht op had: ik had een kaartje gekocht en de NS had beloofd bussen in te zullen zetten). Het was echt ge-wel-dig!
" Kijk eens naar de rest van de wereld..."
-Ja, je kunt wel zeiken over je chronische migraine maar kijk eens naar kankerpatienten! het kan aaaltijd erger hoor!-
"En wij zijn rijk geworden door het klimaat wat wij hebben, dus zitten kankeren op het klimaat vind ik erg kinderachtig."
-Wij?????-
"En dat jij zo weinig met je leven wil gaan doen kan ik niet helpen, het is echt niet moeilijk om te emigreren hoor. Met voldoende ambitie kom je overal..."
-Oooh, is dat het! Alleen ambitie! Goh, wat een leuk verhaal. Ik zal dat eens even vertellen aan al die mensen die gehandicapt zijn, sociaal zwak of door omstandigehden achtergesteld. En natuurlijk de analfabeten. "Jongens, niet getreurd, enige wat jullie nodig hebben is ambitie!" Ik hoor hier duidelijk de VVD-hocuspocus: wat je wegdenkt bestaat ook niet-
"Heb je nu een ban?"
-Nee, ik ban mezelf niet en ik overtreed geen huisregels. Simpel zat.-

Lucasdelinkselul | 25-11-06 | 17:02

Lobo 25-11-06 @ 16:55
Tjemig, dat is echt een goede vergelijking. Ik denk nu opeens heel anders over immigratie, Verdonk en andere zaken. Bedankt!

Uifeltje Gnuiffeltje | 25-11-06 | 17:01

@lucasde LL> je hebt me niet begrepen. Ik zeg hou die kids hier. die redden het best.

superjan | 25-11-06 | 17:01

@daskapitalist 16.54
Moederrol sinds 11 jaar niet vervuld lijkt me dat je dan weinig rechten meer hebt.
Mis idd meer achtergrond, kinderen zullen destijds wel aan de moeder zijn toegewezen zonder dat de vader daar gehoor aan heeft gegeven.
Dan nog kan je na 11 jaar inburgering wellicht spreken maar een zelfstandig verblijfsrecht.

Uw Verzekeringsadvis | 25-11-06 | 17:01

pbuh 25-11-06 @ 16:58

Ik niet, ik ben het met hem eens. jij krijgt wat mij betreft die prijs. Mensen willen dat soort geluiden niet horen, maar er bestaat wel enige overeenkomt met toen. Zeker als je ziet hoe gevoelloos mensen hierop kunnen reageren. Rita is voor mij het zelfde als een NSB-er in WOII

Boeddhi | 25-11-06 | 17:01

@koerbagh 25-11-06 @ 16:56

zie mijn commentaar om 16:51, vader had ten tijde van de hereniging de voogdij waarschijnlijk niet, tenminste dat is (op het eerste oog) de reden voor uitzetting

Herman Flipsen | 25-11-06 | 17:00

@koerbagh 25-11-06 @ 16:51
het hoeft niet uit te maken, maar wat nu als deze vader de kinderen uit turkije heeft ontvoerd in 1995?

daskapitalist | 25-11-06 | 17:00

@kruT 25-11-06 @ 16:55
Je stelt je aan, ik probeer niemand hier te beledigen, mocht dat zo zijn dat bied ik bij deze mijn excuses aan. Verder snap ik jouw niet echt, waarom ben je nu precies zo geërgerd? Verder heb ik even veel recht als iedereen om hier te zijn... ik houd me netjes aan de regels en doe niemand pijn. Dus ga ergens anders het politie agentje uithangen...

Enfin, terug naar het onderwerp...

Elmexvandetandpasta | 25-11-06 | 17:00

agent 327 25-11-06 @ 16:57
Ja sssst, het getal 327 schijnt vaak voor te komen....

ristretto | 25-11-06 | 16:59

@gaap
Het is toch Nederland waar het gebeurt? Waaromn doet AMnesty NL er niks aan. Komt zeker niet uit op zondag.

kruT | 25-11-06 | 16:59

maar hoe zit het hele verhaal nou? Je wordt echt niet zo maar afgewezen.....

Blue Schnautzer | 25-11-06 | 16:59

@ pbuh 25-11-06 @ 16:58:
Toch wat gewonnen, denk ik dan.

Lobo | 25-11-06 | 16:58

Wanneer zetten ze Rita nou eens de grens over... dat mens is zo onlogisch als iets dat naar boven valt ;o)

~Whatever~ | 25-11-06 | 16:58

Lobo 25-11-06 @ 16:55
Die post verdient van mij de prijs van 'Domste reaktie van de Dag'.

pbuh | 25-11-06 | 16:58

@kruT 25-11-06 @ 16:27
bij amnesty nederland kom je niet ver natuurlijk. En buitenlandse afdelingen zijn gewoon niet op de hoogte, en dat wil nederland natuurlijk graag zo houden

Wanneer gaan we autochtonen uitzetten trouwens? Ik heb ruzie met de buren

gaap_gaap | 25-11-06 | 16:57

@ristretto
Om te zwijgen, ssssst, van de fantoom-nummers die gebruikt worden.

agent 327 | 25-11-06 | 16:57

@Coyote 25-11-06 @ 16:54

Het is een beslissing van de rechter, niet van Verdonk persoonlijk.

Herman Flipsen | 25-11-06 | 16:57

@ 16:48 *illegalen

@Lucasdelinkselul 25-11-06 @ 16:40
De Nederlandse staat verkloot actief wel meer levens, wat wil je dan wel? Een gedoogbeleid voor illegale kinderen die goed Nederlands spreken en meedoen met de samenleving? Ook als de ouders illegaal zijn? Dit is een goed voorbeeld van ongewenste precendentvorming, waarbij illegalen juist rechten gaan ontlenen aan hun kinderen, die zonder dat dit bekent is bij het IND, bijna het volledige schoolsysteem kunnen doorlopen.

wapenfeit | 25-11-06 | 16:57

@verloren hoop 25-11-06 @ 16:54
Inderdaad! Je bent verloren hoop. Je bent opgegeven.

ristretto | 25-11-06 | 16:57

@daskapitalist 25-11-06 @ 16:54:
Doet dat terzake? Of de moeder dood is, in een inrichting zit of waar dan ook: de vader met een Nederlands paspoort heeft de voogdij.

koerbagh | 25-11-06 | 16:56

@Tony S 25-11-06 @ 16:51
Het is nooit een feest om iemand uit te moeten zetten. Ik begrijp dat deze meisjes Nederlands spreken en al jaren hier verblijven en ze zouden in de toekomst een bijdrage aan Nederland kunnen leveren. Henny Huisman zei het al: 'Van alle kinderen op de wereld, zou ik de vader willen zijn.' maar dat is een onmogelijke opgave voor Henny maar ook voor de Nederlandse Staat.

Uifeltje Gnuiffeltje | 25-11-06 | 16:56

Rita wil je deze kinderen niet even gaan brengen met een enkele reis

besoepuur | 25-11-06 | 16:56

@Elmexvandetandpasta
Dat je Lucas niet eens kent is je eerste fout. Of hij het je vergeeft is aan hem. De volgende fout is dat je denkt een antwoord op je vraag te krijgen? Geez, nogmaals, blijf alsjeblieft weg.

kruT | 25-11-06 | 16:55

Misschien kan mevrouw Verdonk eens een cursus Westerse beschaving volgen. Daar ontbreekt het enigszins aan.

SuperG | 25-11-06 | 16:55

@kruT
Ja meneer de laffehondernroeper, ik vertel hun dat ik PVV stem, en waarom. En weetje wat... ze kunnen het nog begrijpen ook, ondanks dat er onder hun tussen zitten die links stemmen.

Er zijn inderdaad veel racisten die wilders stemmen... helaas... was het maar niet zo. Maar aan de andere kant zijn er ook een flinke hore niet nadenkende links-extremisten die lekker SP hebben gestemd zonder te zien dat er over 20 jaar niks meer van die sociale maatregelen te betalen is onder hun beleid.

Hoe dan ook... ik heb PVV gestemd, en ik ben er blij mee. Kanttekening is wel... Pastors is beter, hij had eigenlijk daar moeten staan. Maar goed... 2 rechts splinterpartijen zou niet goed zijn geweest voor mijn einddoel... het probleem van islamisering op de agenda hebben.

KingHotwing | 25-11-06 | 16:55

De mensen die hier langs de zijlijn staan te applaudiseren zijn dezelfde mensen die 50 jaar geleden de joden meehielpen op de trein zetten. Hou een sop en ga snel deaud.

Lobo | 25-11-06 | 16:55

koerbagh 25-11-06 @ 16:51
En het laat zien dat je met dat soort argumenten moet oppassen. Al was het maar dat je blijkbaar lange tenen hebt als je er een opmerking over krijgt.

agent 327 | 25-11-06 | 16:55

tieft op
Een solide regel die duidelijk is
dat geeft pas duidelijkheid
dus kappen met dat oh wat zielig dat ze weg moeten
ze wisten het godverdomme RAUS/

verloren hoop | 25-11-06 | 16:54

Meer dan Schandelijke Beslissing van Verdonk. Pleister op den Wonde, het Holle Vat mag vanaf nu proberen zichzelf te overstemmen vanuit de Oppeausitiebanken, Afzichterlijke Toverkol.

Coyote | 25-11-06 | 16:54

tot sinas en de groenten

Fapdrol | 25-11-06 | 16:54

@Uw Verzekeringsadvis 25-11-06 @ 16:47
ik vind het parool artikel weinig hebben. waar is de natuurlijke moeder van deze meisjes in het verhaal? woont zij in turkije of nederland / duitsland?

daskapitalist | 25-11-06 | 16:54

Is het misschien een idee dat we alle Braadlappen van dit land eruitzetten? Zijn we meteen van dat sadistische beleid af en het is wel zo rustig. Bovendien geldt zoiets als een voorbeeld voor de rest van de wereld: hier geen braadlappen welkom. Sorry Braadlap, lullig dat jouw leven erdoor verwoest wordt, maar ja: we hebben behoefte aan duidelijkheid. Regels zijn regels.
(U denkt misschien: nounounou Lucas! Maar Braadlap zal hierdoor absoluut niet geraakt worden. Verbeeldings en inleveingsvermogen heeft hij namelijk niet dus komen woorden niet bij hem aan.)
Zo mag je best tegen de braadlappen in deze wereld zeggen: "Ja stel, je voor dat jouw dochtertjes gedporteerd worden!"
Dat kunnen ze zich toch niet voorstellen, dus het kan niet grof genoeg zijn. Gaat u dus gerust los op de autisten van deze wereld (Verdonk, Hoogervorst, Braadlap), een tejort aan inlevingsvermogen geldt gelukkig ook voor zelfreflectie.

Lucasdelinkselul | 25-11-06 | 16:53

agent 327 25-11-06 @ 16:49
Ja en dat is al debiel genoeg. Er is ook nog zoiets als universele rechten van het kind. Recht op onderwijs is er een van. Dus zamelen diverse scholen geld in voor hun "illegaaltjes". Want, geen sofinummer, geen vergoeding. Hoezo krom?

ristretto | 25-11-06 | 16:53

@KingHotwing
Ik ben het met je eens dat die stigmatisering contra-productief is. Alleen is het zo lastig vast te stellen wat "Nederland" is. Daar zijn de hh historici ook niet uit.

agent 327 | 25-11-06 | 16:52

@kruT 25-11-06 @ 16:50
Ik kom hier inderdaad niet zo vaak, heb meestal wat betere dingen te doen. Maar waarom moet ik dan precies weg blijven? Ben je het niet met me eens of doe ik iets fout?

Elmexvandetandpasta | 25-11-06 | 16:52

Lucasdelinkselul 25-11-06 @ 16:04
Tenzij Rita het natuurlijk op zijn Prins Bernards gaat uitspreken: Die Reechels sein die reechels! So fort!

JudgeJuly | 25-11-06 | 16:52

"Maaier 25-11-06 @ 16:30 - Nogmaals. Rita voert beleid uit dat doorKnuffelkoning Cohen is ingezet.
.
Ik ben iemand die Rita gestemd heeft, en die deze uitzetting afkeurt. Maar als lui als jij de grenzen wagewijd opengooien en iedereen met een zielig verhaal binnenhalen, dan voorspel ik dat jij over tien jaar degene bent die dan maar even het geld mag ophoesten om die lui hun uitkering te subsidiëren.
.
Er is veel mis met het oude 0031 imigratiebeleid. In de VS lijken de meeste allochtonen hard te willen werken. Hier zie ik hetzelfde bij Turken. Maar feit blijft dat hier hopen gelukszoekers komen die geen poot uitsteken. Deze meiden worden daar nu helaas de dupe van. Maar in plaats van het vingertje op Rita of mij te richten zou je beter kunnen zoeken naar de oorzaak. En dan kom je OF uit bij Cohen, OFuit bij de parasieten.
.
No worries. Ik smeer 'm binnenkort uit 0031. Over 10 jaar spreken we elkaar misschien nog eens. Kijken hoe je dan denkt.

ViagraFalls | 25-11-06 | 16:52

@KingHotwing
En die zogenaamde buitelandse "vrienden" weten natuurlijk precies wat je stemt? Of ben jij zo een laffe hond die dat niet durft te zeggen? Eerlijk zeggen..

kruT | 25-11-06 | 16:51

@daskapitalist 25-11-06 @ 16:44:
Overleden misschien? Of gescheiden? Maakt het uit? Het gaat erom dat de IND haar werk niet doet. Een ouder van NL nationaliteit heeft de voogdij over zijn eigen kinderen die een andere nationaliteit hebben. Met welk argument je die kinderen dan van zijn wettige voogd kunt scheiden anders dan: "de papieren zijn niet orde - daar zijn wij ook debet aan, dat we dat pas na 11 jaar vaststellen, maar regels zijn regels bevel is bevel" kan ik me niet voorstellen.

@agent 327 25-11-06 @ 16:43:
Het is dan ook alleen om aan te geven hoe dom en kortzichtig het beleid is. Het is een argument tegen het beleid, niet tegen het specifieke geval.

koerbagh | 25-11-06 | 16:51

tsjee, je kan ook te ver gaan.... ik lees o.a De meisjes spreken nauwelijks Turks. wonen sinds 1995 in Nederland, Sumeyra (15) zit in de examenklas van het vmbo, Ceyda (14) in de tweede van de havo.

Degenen die positief op hun uitzetting reageren zijn fouter als fout. Stelletje Duitsers eerste klas.

Tony S | 25-11-06 | 16:51

Even los van het feit of ik het terrecht vind dat deze meisjes uitgezet worden, vind ik dat iedereen wel erg snel conclusies trekt uit één enkele bron!

"Ten tijde van de naturalisatie van de vader behoorden de meisjes voor de Immigratie en Naturalisatiedienst en de rechter niet tot zijn gezin."

www.at5.nl/indexall.asp?newsid=22683

Herman Flipsen | 25-11-06 | 16:51

@Akabei 25-11-06 @ 16:49
Ik vind dat je gelijk hebt, er moet gewoon duidelijkheid zijn. En waarom heeft die papa geen verblijfsvergunning aangevraagd dan?

Elmexvandetandpasta | 25-11-06 | 16:50

@Elmexvandetandpasta 25-11-06 @ 16:48

Jij komt hier niet zo vaak he? Wil je voortaan alsjeblieft gewoon wegBLIJVEN?

kruT | 25-11-06 | 16:50

Zeau, de bureauridders van de IND weer eens in het nieuws,
de hoeders van de goede zeden....*proest*

Kan er geen straf komen te staan op onbenullige ambtenarij?
Zweepslagen op het marktplein, ik zeg maar iets.

vander F | 25-11-06 | 16:50

Maaier 25-11-06 @ 16:46
Ik dacht al, geen discussie zonder de 2e Wereld Oorlog
Stomme vrucht!

Nooit meer slapen | 25-11-06 | 16:49

@wapenfeit
Scholen moeten van alle lln de sofi-nummers verzamelen.

agent 327 | 25-11-06 | 16:49

fantastisch toch, die meiden mogen terug naar een land met de hoogste economische groei van het euro-azie, altijd mooi weer en als bonus een paar ruggen in de hand van tante rita, daar koop je daar goedverdoeme een villa voor, what's the problem ...?

daaaaag, rot een gauw op hier.

QB (ja die.....) | 25-11-06 | 16:49

Jammer, maar helaas.
Anders kan je wel voor iedereen uitzonderingen gaan maken.
Er zitten hier al meer dan genoeg mensen die op ons sociale stelsel parasiteren, daarom zijn er regels opgesteld.

Akabei | 25-11-06 | 16:49

@agent 327

Okee, maar kijk eens goed. Wilders is niet tegen buitenlanders, hij is tegen profiteurs. En daarnaast wil hij dat Nederland Nederlands blijft en geen verdere islam-invloeden krijgt. Nou... daar ben ik het dus mee eens. Ik heb genoeg buitenlandse vrienden, ga dalijks om met tal van nationaliteiten. Maar de stigmatisering die er heerst op rechtse partijen met een uitgesproken mening is waar ik zo moe van wordt.

Maar goed, allebei onze mening

KingHotwing | 25-11-06 | 16:48

@Mastermind
Sinds wanneer wordt een ban als censuur aangemerkt? Ze overtreden de huisregels en dan krijg je hier een ban. Het is niet zo moeilijk hoor. Zal wel aan je IQ liggen ofzo.

kruT | 25-11-06 | 16:48

Lucasdelinkselul 25-11-06 @ 16:40
Wil je alsjeblieft het woord Senseo niet meer noemen? bah.
Zo moeilijk is het toch niet? Nederlands = graag de regels en de wetten voor een ander stellen en vervolgens vinden dat jijzelf de eerste en enige uitzondering bent. Regels en wetten zijn door mensen gemaakt, niet om (jonge) mensen te vernielen.

ristretto | 25-11-06 | 16:48

@Lucasdelinkselul 25-11-06 @ 16:40
Ik snap jou echt niet, wat is er in godsnaam zo slecht aan Nederland? Wij wonen in een geweldig land. Kijk eens naar de rest van de wereld... En wij zijn rijk geworden door het klimaat wat wij hebben, dus zitten kankeren op het klimaat vind ik erg kinderachtig.

En dat jij zo weinig met je leven wil gaan doen kan ik niet helpen, het is echt niet moeilijk om te emigreren hoor. Met voldoende ambitie kom je overal...

Heb je nu een ban?

Elmexvandetandpasta | 25-11-06 | 16:48

@koerbagh 16.44
Idd vreemd na 11 jaar een beslissing nemen , kennelijk speelt in zulk soort zaken het begrip verworen rechten niet mee.

Uw Verzekeringsadvis | 25-11-06 | 16:47

Wie burger wil worden van de Nederlandse staat moet voldoen aan de regels. Deze regels zijn bureaucratisch van aard zodat geen willekeur ontstaat bij het vergeven van nederlandse paspoorten. Het lijkt me onwenselijk om bij het beleid aangaande immigratie een soort zieligheids 'X' factor mee te rekenen.

Uifeltje Gnuiffeltje | 25-11-06 | 16:47

@Wapenfeit: ja maar het "zijn GVD kinderen". Bovendien maken we op deze manier deze meisjes actief kapot wat niet gezegd kan worden van arme kindertjes in Ethiopie. Hooguit passief.
@Spaanse Griep: " DAAR hoor ik nooit iemand over, het is wel de generatie die dit land opgebouwd heeft door zich in de jaren '50 van alles te ontzeggen!!"

Oh dolletjes, nu mag ik ook eens uit zijn vernad gerukte rechtse argumenten gebruiken. Komt ie hoor:
Ja, zielig hoor van die bejaarden enzo, maareh, dat ze in de jaren 50 zichzelf vanalles ontzegd hebben hebben ze aan zichzelf te danken. Niemand heeft ze daartoe gedwongen. Bovendien zijn hun ouders daarvoor ook verantwoordelijk dus we moeten nu niet allemaal zielig gaan lopen janken dat ze te weinig te vreten hebben, hadden ze maar eerder aan de bel moeten trekken. Regels zijn regels, eigen verantwoordleijkheid eerst.
MAN! Wat is dat lekker zeg om als een pramatische technocraat zonder medeleven te kunnen praten! Nu begrijp ik waarom zoveel mensen zo graag rechts zijn!
HEERLIJK!

Lucasdelinkselul | 25-11-06 | 16:47

@sjaak 16:44
Eens. Maar ik denk dat dat een beetje los staat van opleiding of inkomen. Patjepeeers vind je overal.

agent 327 | 25-11-06 | 16:46

Dit vind ik nou een vreselijke kant van het 'vreemdelingen' beleid. Laat die mensen toch lekker hier blijven. Uitzetten is in dit geval compleet kapot maken.

@wapenfeit, omdat je in dit geval als regering directe invloed op het welzijn van deze kinderen hebt.

Thomas El Pomas | 25-11-06 | 16:46

De oplossing? Gezinshereniging.
In Turkije, wel te verstaan. Gule gule!

pbuh | 25-11-06 | 16:46

Lucasdelinkselul 25-11-06 @ 16:34

Wilders heeft hier niets direct mee te maken, wel is Verdonk een rechtstreeks gevolg van allochtoontje bashen, dus uit dezelfde onderstrooom als waar Wilders uit voort komt. EN als Wilders stemmen hierover gaan klagen vind ik het hypocriet.

Verder is het genoegzaam bekend dat Bevel is bevel ook in de oorlog geen enkel probleem was voor veruit de meeste nederlanders. maarja, waarschijnlijk zijn op die manier de meeste mensen crypto-fascist...

Maaier | 25-11-06 | 16:46

Nou, gezondheid 25-11-06 @ 16:44, knap ziek dus!

Nooit meer slapen | 25-11-06 | 16:46

ziek zijn de reacties op dit bericht... of liever... de frusti's die ze plaatsen... en ziek zijn die NSB-ambtenaren die blind regels volgen...

maikul | 25-11-06 | 16:45

ECHT BELACHELIJK!!!!!! afknallen die Rita!

mghammer | 25-11-06 | 16:45

We hebben in dit land een dringende behoefte aan duidelijkheid,dit is er zo één. Héél duidelijk naar de wereld toe dat het niet meer een zoete inval is hierzo. Jammer voor die meisjes maar,so be it.

braadlap | 25-11-06 | 16:45

@Boeddhi 25-11-06 "levenslang de hik en diaree mag krijgen...." Mwoehaahaa, en dat tegelijkertijd! DAT wordt een troep zeg. Maar gelijk heb je Boeddhi.

Hölzenbein | 25-11-06 | 16:45

gezondheid 25-11-06 @ 16:44

= voorbeeld van een kaalkopje!

Boeddhi | 25-11-06 | 16:44

kruT 25-11-06 @ 16:38: Ah, u wilt een censuur instellen? Dat getuigt pas van een laag IQ.

Dr Mastermind | 25-11-06 | 16:44

@Maaier 25-11-06 @ 16:30
Die regel is regel mentaliteit is er altijd geweest en blijft altijd bestaan. Of het nou om de bouw van een dakkapel gaat, het al dan niet toekennen van een uitkering of het uitzetten van mensen. Niemand in dit land durft zijn nek uit te steken en verantwoordelijkheid voor eigen handelen te nemen. Daar kun je namelijk op afgerekend worden, het strikt naleven van regels levert daarentegen een promotie op. Met polarisatie of wij-zij-denken heeft dat verder niks van doen.
@agent 327 25-11-06 @ 16:32
Och, als dat eens kon! En dan allemaal gemotiveerde mensen ervoor terug. Maar laagopgeleid is wellicht niet het goede woord, mensen die niet hun best doen om nog wat van hun armetierig bestaan te maken, maar wel de slachtofferrol spelen. Daar zit ook heel wat autochtoon spul tussen ja.

sjaakdeslinksesul | 25-11-06 | 16:44

toch jammer dat ze elke keer kinderen moeten hebben.

stekman | 25-11-06 | 16:44

maar waar is de moeder van deze meisjes in het verhaal? is zij een keer achtergebleven na een 'vakantie' in turkije?

daskapitalist | 25-11-06 | 16:44

-Edit: nee, niet doen.-

gezondheid | 25-11-06 | 16:44

@Hölzenbein 25-11-06 @ 16:42
ik zou maar niet te vroeg juichen. de draaikontenparade is namelijk nog niet gepasseerd.

spraakwater | 25-11-06 | 16:43

@koerbagh
Rustig vriend, ik had al gepost voor jouw argumentatie voor mij zichtbaar was. En eh, die filosofen haalde je er zelf bij.
Ben het verder helemaal met je eens, alleen vond ik zo'n economisch argument onfris. Volgens mij jij zelf eigenlijk ook wel.

agent 327 | 25-11-06 | 16:43

Waarom hoor ik nou nooit een verhaal van iemand, die Turkije niet in mag?
Moet de hele wereld in NL wonen ofzo!

Nooit meer slapen | 25-11-06 | 16:42

Dat is een van de redenen waarom ik blij ben dat die kudt a-sociale VVD en die kudt Verdonk er uit ligt.

Hölzenbein | 25-11-06 | 16:42

@Elmextandpasta: als dat een reactie is op mnesen die Nederland een goor kudtland vinden: als u mijn verblijf, transport en toekomst regelt, ga ik graag naar een ander land ja. Het probleem is alleen dat ik Nederlander ben, geen Turks beheers en hier mijn werk heb.
Het fiet dat ik in dit kudtland blijf heeft dus nietzozeer te maken met Nationalistische Trotsch (hahaha, ga eens deaud met je wapperende driekleur) maar meer met praktische problemen.
Cetrum senseo: Nederland is een kudtland, met een kudtklimaat en de NS.

Lucasdelinkselul | 25-11-06 | 16:40

spraakwater 25-11-06 @ 16:38

Zo is het. en als Rita dat niet snapt, is het een kudtwijf die wat mij betreft levenslang de hik en diaree mag krijgen....

Boeddhi | 25-11-06 | 16:40

@KingHotwing
Dat heet cynisme, King.

agent 327 | 25-11-06 | 16:40

@agent 327 25-11-06 @ 16:35:
Ga eens lezen lul, ik duik helemaal niet. En hang niet de grote filosoof uit, dat ben je niet. Het is holle retoriek. Dat is niet het punt helemaal niet, het is een extra economisch argument waarom de uitzetting niet deugt, niet het doorslaggevende. Het doorslaggevende heb ik hiervoor al gepost.

koerbagh | 25-11-06 | 16:40

Laat me niet opnaaien door Geenstijl; maar ik vind persoonlijk dat dit niet kan. En geloof me, ik ben een rechts liberaal.

Pink Tronic | 25-11-06 | 16:39

Waarom kinderen wel en de Samir A's en MoBo's hier lekker laten zitten. Lekker krom allemaal.

H.J.W. | 25-11-06 | 16:39

Komen al die gare actie's weer.
Als het op straat hangend tuig was geweest had je dat weer niet gehad.
Doe eens consequent zijn. Eruit is eruit.

Stijlbaat | 25-11-06 | 16:39

@Lucasdelinkselul 25-11-06 @ 16:16
Wat een onzin, dit zijn beide voorbeelden van de verantwoordelijkheid van de Nederlandse staat ten opzichte van individuen zonder Nederlandse nationaliteit. De Nederlandse staat is nu eenmaal verantwoordelijkheid voor het in staat houden van de rechtstaat, niet voor Turkse meisjes die door een bizarre constructie in dit land terecht zijn gekomen, noch voor Ethiopische kinderen die lopen te verhongeren. Waarom kinderen die onder onfortuinlijke omstandigheden richting Turkije moeten verhuizen zieliger zijn dan kinderen die in Afrika te lopen verhongeren snap ik niet.

wapenfeit | 25-11-06 | 16:39

Ik ben het niet zo heel vaak eens met de schrijverij van @linkseLucas maar deze keer toch wel helemaal.
Ik vind het beleid echt structureel fout op dit punt.Ik mag dan wel een rechts liberale jongen zijn maar ik heb wel een hart.
Verdonk voert het beleid zo onnozel uit dat het kind met het badwater weg wordt gegooid. Ze zou zich veel meer moeten concentreren op uitvreters en criminelen dat op mensen die normaal deelnemen aan de maatschappij. het draagvlak hiervoor zou ook 1000 maal groter zijn dan dat het nu is!!

El_Guapo | 25-11-06 | 16:39

Femke Halsema begon op de avond van de verkiezingen al te kakelen dat ze die 26.000 gezichten wil legaliseren, en met waarschijnlijk een linksig kabinet zullen de regeltjes wel versoepeld gaan worden, dusss de hordes behoeftigen zullen de komende jaren wel weer binnen stromen.
Kan oma in het verzorgings tehuis nog meer pyama-dagen tegemoet zien, en vreten voorgeschoteld krijgen die ze asielzoekers niet durven voorteschotelen, want DAAR hoor ik nooit iemand over, het is wel de generatie die dit land opgebouwd heeft door zich in de jaren '50 van alles te ontzeggen ! !

Spaansche Griep | 25-11-06 | 16:39

Kan iemand ook die fukkers van de eerste comments bannen. Anders voorzie ik een flinke daling van het gemiddelde IQ die a lniet superhoog is van de reaguurder.

kruT | 25-11-06 | 16:38

@popo 25-11-06 @ 16:35
bullshit. kinderen horen bij ouders thuis. klaar.

spraakwater | 25-11-06 | 16:38

Ziehier de reden dat ik SP heb gestemd... Het zijn gvd kinderen..

Yokel | 25-11-06 | 16:38

@koerbagh
Laat maar, je respons was nog niet te zien. Ik ben content.

agent 327 | 25-11-06 | 16:37

@agent 327

Does partijprogramma lezen... 5000 asielzoekers per jaar, mensen die echt vluchteling zijn. Één levenspartner overhalen uit land van herkomst, geen 10.

Kortom... does lezen en dan commentaar geven...

KingHotwing | 25-11-06 | 16:37

Belachelijk! Geen woorden voor. Af door de zijdeur voor Verdonk die niet recht door zee is, maar recht praat wat krom is.

madmaddy | 25-11-06 | 16:37

-edit foei lucas.. -

Lucasdelinkselul | 25-11-06 | 16:37

Jan Passant 25-11-06 @ 16:32

Hoezo generaliseer ik dan? ik wens alle kaalkopjes deaud, niet alle GS-ers. Wel zijn er aardig wat kaalkopjes te vinden hier als ik de eerste reakies lees!

Boeddhi | 25-11-06 | 16:36

doei doei! gezeik, even zielig doen met familie, taal, blabal .. je bent hier illegaal dus baai baai!

n8oog | 25-11-06 | 16:36

@ Boeddhi 25-11-06 @ 16:29
Opschieten, misschien mag je ook wel met ze mee... kan je eindelijk weg uit dit gore kudt land!

Elmexvandetandpasta | 25-11-06 | 16:36

@koerbagh
Jammer dat je duikt, dus ik herhaal mijn serieuze vraag (hetzij sofistisch, socratisch, truc):
Wat als deze meisjes geen economische bijdrage zouden kunnen gaan leveren? To the point graag.

agent 327 | 25-11-06 | 16:35

Kanj iemand Lucas bannen ofzo? Hij zit allemaal haatzaaiende teksten te schrijven :)

kruT | 25-11-06 | 16:35

tsjonge wat een zeikerdts
het probleem is helemaal niet dat ze uitgezet worden, dat is simpelweg de wet
het probleem is alleen
dat ze 11 jaar geleden eruit gezet moesten worden, maar toen hadden we het ook al te druk met theedrinken
dan hadden die ouders tóen aan de bel kunnen trekken, en was et allemaal op zn pootjes terecht gekomen, maar in plaats daarvan denken die ouders, iekke wiel ien needuhrlant bleif, iek sie wel hoe
met als gevolg dat de kinderen nog steeds officieel turks zijn dus..

popo | 25-11-06 | 16:35

@Keutelaer 25-11-06 @ 16:25
Niet zo stompzinnig ouwehoeren. Het aantal steunbetuigingen in bovenstaande comments is vele malen groter dan de hatelijke groeten. Gelukkig weten de meeste reaguurders dat er iets niet klopt in deze zaak. En ach, degenen die 'baai baai' roepen... laten we het maar op een pose houden.

Murdockyoufool | 25-11-06 | 16:35

Zeg, Wilders-bashers, Wilders bashen is altijd goed enzo maar wat Wilders nu met deze zaak te maken heeft ontgaat mij. Zelfs ik ben van mening dat Wilders hier helemaal niks mee te maken heeft. Of hij een mildere of ergere Verdonk is moeten we eerst nog maar een zien. Tot aan vandaag heeft hij zero beleid gemakt dus kun je hem dit niet aanrekenen.
Verder ben ik van mening dat Nederland een crypot-fascistisch kudtland is. Maar ach, altijd al geweest. Zo werd zesti-Edit: Godwin- porteerd...

Lucasdelinkselul | 25-11-06 | 16:34

@lucas
Ja natuurljik is Turks eten lekkerder. Vierde keuken in de wereld.

In Marokkoe hebben ze alleen couscous. Dat gaat vervelen hoor in de woestijn...

kruT | 25-11-06 | 16:34

Turkije is overigens een veel waardiger en geloviger land. Ik snap niet wat die Turken hier zoeken in dit verdorven land.

Jan Passant | 25-11-06 | 16:34

Schandalig..... en wederom gezichtsverlies t.o.v. de wereld en Europa.
Achterlijk land, Nederland!

Kakbouter | 25-11-06 | 16:33

te gek voor woorden dit.
er zijn zoveel types die 'we' kunnen uitzetten.. 'we' hebben bijvoorbeeld een x-aantal ambtenaren teveel. of wat dichter bij huis: pritt, fleisch, kouwes? misschien dat zij ook wel toe zijn aan een 'nieuw behangetje'. ;-)

spraakwater | 25-11-06 | 16:32

@agent 327 25-11-06 @ 16:26:
Gelul, ik ben begonnen met de reactie dat ik dut een buitengewoon vervelende "nazi-mentaliteit" vindt. Het economische argument pleur ik er even bij voor de Verdonk-Wilders adepten, de neo-con pseudo-liberalen die denken dat dit soort uitzettingen bijdragen tot een veiliger, beter, sterker Nederland. Onzin, dit soort beleid op deze manier uitvoeren kost alleen heel veel geld, nog even helemaal afgezien van de gewone menselijke argument dat je minderjarige kinderen niet van hun ouders scheidt omdat "de papieren" niet deugen.

koerbagh | 25-11-06 | 16:32

Nederland wordt rood. Is het niet door de tomaten, dan toch zeker door het schaamrood dat keer op keer op de wangen verschijnt.
Vergogna!

ristretto | 25-11-06 | 16:32

Boeddhi 25-11-06 @ 16:29
Eens zal je wens in vervuling zijn gegaan en zijn alle kaalkopjes dood.
Maar omdat je zo'n generaliserende vlerk bent, hoop ik dat je hen dan al bent voorgegaan naar de eeuwige blaatvelden.

Jan Passant | 25-11-06 | 16:32

@sjaak 16:28
Maar mijn vraag was of jij die lijn dan ook wilt doortrekken naar autochtonen. Jouw opmerking was: "laagopgeleide etc./2e en 3e generatie > uitzetten". Mijn vraag: dus ook "laagopgeleide etc./autochtonen > uitzetten". Hebben namelijke allebei een NL-pas.

agent 327 | 25-11-06 | 16:32

Ik zie het probleem niet zo. Die ouders en de rest van hun kids kunnen toch gewoon mee naar Turkije??

Dr Mastermind | 25-11-06 | 16:31

Ik zit nu trouwens wel met een verschrikkelijk dilemma: Is Turks eten leklkerder dan Marokkaans eten?
Problemen, problemen, problemen, problemen...

Lucasdelinkselul | 25-11-06 | 16:30

Boeddhi 25-11-06 @ 16:19

toch wel vreemd, als hier dagelijks zoveel mensen voor Wilders lees pleiten, zoveel mensen voor Rita waren i de VVD-verkiezing, voor harde maatregelen en nu is het huilen. Maar het uitzetten van deze meisjes is precies het gevolg van de idiotie die hier de afgelopen jaren heerst door allerlei dingen die met "buitenlanders" te maken hebben op een hoop te gooien (met het belachelijk ministerie van Rita V. als hoogtepunt) en van een roep "in de samenleving"tot doortastend optredne van de overheid. Nu zien we weer eens waar het toe leidt.

Verder, zoals Koerbagh zegt:" Het is alleen verdedigbaar als met "regels zijn regels, befehl ist befehl" mentaliteit.Ik heb het niet zo op die mentaliteit." Daar zijn nog leuke discussies over gevoerd, banalitiet van het kwaad etc.

Maaier | 25-11-06 | 16:30

@Jan Passant 25-11-06 @ 16:27
Vond je dat W.O.2 spotje van EenNL ook zo erg?

Uifeltje Gnuiffeltje | 25-11-06 | 16:30

-weggejorist-

Shadylololol | 25-11-06 | 16:30

Shadylololol 25-11-06 @ 16:26

precies, Nederland is het Neo-fascistisch bolwerk aan het worden binnen europa. deportatie is mode. Wat eeen goor kutland is dit aan het worden. Aan alle kaalkopjes op deze blog, krijg de tering en ga eens deaud!

Boeddhi | 25-11-06 | 16:29

Sinterklaas is ook een Turk maar blijft toch ook niet hier

het witte schaap | 25-11-06 | 16:29

@Henk_(B) 25-11-06 @ 16:23 & Zondervan 25-11-06 @ 16:24:
Omwille van een paar ambtenaren die de juiste papieren en stempeltjes willen hebben moeten die meiden gedwongen op vakantie? Wat een onzin. Bel de ambassade in Anakara, fax die papieren even door en regel dat even. Kom op zeg, wat een archaische pennenlikkerij.

koerbagh | 25-11-06 | 16:28

@agent 327 16:15
Ja verdomme, die regel is regel mentaliteit stinkt! Die haatzaai-imam is al genoemd, hij wil ons land kapotmaken maar heeft wel een paspoort, dus mag blijven. Hetzelfde geldt voor al die crimineeltjes en wannebe-jihadistjes met dubbel paspoort, dit mogen zich hier ook uitleven. Maar gewone mensen die erg hun best doen om erbij te horen, worden wel ons land uitgeflikkerd. Het is nu al zo dat autochtone Nederlanders geen partner uit het buitenland kunnen halen, alleen om de weg voor ongeletterde importbruiden uit Marokko en Turkije dicht te doen. Waarom bemoeit een overheid zich met de partnerkeuze van zijn onderdanen? Zorg er dan gewoon voor dat iemand die geen vijf jaar in ons land heeft gewoond geen uitkering ontvangt, dat is dan toch voldoende?
@Lucasdelinkselul 16:16
Nee nooit, ook niet in het dagelijkse leven. Niet dat dat me ooit heeft tegengehouden.

sjaakdeslinksesul | 25-11-06 | 16:28

Komop, rechtsblatend geenstijl-volk. Jullie hebben massaal op BlondRechts (GStm) gestemd, nu niet terugkrabbelen als er ineens wat voorbeelden uit de papierbende worden getrokken.

Xixulon Gralgrathor | 25-11-06 | 16:28

De marketeer die moslims tot onze nieuwe pseudoJoden maakte verdiend een prijs.
De "Joseph Goebels award" lijkt mij een prima naam om de gewenschte WO2 sfeer er in te houden.

Jan Passant | 25-11-06 | 16:27

Wilt u Marcel van Dam niet met Socrates vergelijken? Dank u. Alhoewel de heer Van Dam inderdaad een flinke slok uit een beker dolle kervel verdient, is hij een sofist, het ssort volk waar Socrates zo tegen was. Een van de dingen die Socrates zo tegen had op sofisten was dat ze er in de eerste plaats op uit waren hun zakken te vullen (ze boden zich onder andere aan als leraar). Go figure.

Lucasdelinkselul | 25-11-06 | 16:27

@ Bono 25-11-06 @ 16:22
Ik vind dat jij je moet schamen, zomaar mensen voor lutser uit maken zonder enige onderbouwing omdat jij het niet met ze eens bent. Facist!

Elmexvandetandpasta | 25-11-06 | 16:27

En dat in het land waar zo over "mensenrechten" wordt gesproken. Hier wordt duidelijk een regel uit het kinderrecht geschonden. Waar is Amnesty, en al die andere kutorganiaties als je ze nodig hebt.

kruT | 25-11-06 | 16:27

Pritt Stift | 25-11-06 | 15:22 | Link | Comments (127)

Iets meer compassie zou je niet misstaan. Leedvermaak is leuk he, sukkel!

Boeddhi | 25-11-06 | 16:26

-weggejorist-

Shadylololol | 25-11-06 | 16:26

Oud-fractieleider Jozias van Aartsen maakt een emotioneel statement: ‘Zij is één van ons. Het menselijke moet boven het juridische gaan. We gaan hier niet weg met de boodschap dat we de regeltjes keurig hebben nageleefd.'

Kom op Jozias, nog één keer op de barricaden, inconsequente lul.

sammy de moraalridde | 25-11-06 | 16:26

@koerbagh
Wat ik *kuch* wil zeggen is dat in jouw argumentatie een onwelriekende dosis eigenbelang meespeelt. En touché, merk ik...

agent 327 | 25-11-06 | 16:26

Gatverdamme, wat een misselijk makend stukje. Pritt Stift doe es een beetje nadenken. Of stop anders met wat jij "schrijven" noemt. Laat jezelf eens uitzetten of zo. Ik denk dat deze twee meiden, die ongetwijfeld toch mogen blijven straks, meer aan de samenleving gaan toevoegen dan waar jij ooit van zal kunnen dromen.

John McClane | 25-11-06 | 16:26

@Bono 25-11-06 @ 16:22

Sssst, dat is het volk waar GeenStijl het van moet hebben! Je moet het spelletje mee-spe-len...!

Turken zijn fout omdat het Turken zijn, zie je? Daar hoef je helemaal geen doctorandus voor te zijn, een overgangsbewijs naar VMBO-2 volstaat!

Keutelaer | 25-11-06 | 16:25

dag dag vergeten ze papa en mama en de rest, ook niet mee te nemen

blijhoofd | 25-11-06 | 16:24

@agent 327 25-11-06 @ 16:21:
Natuurlijk niet. Wat is dat nu voor kul? Merkwaardige discussietruc. Kun je niet lezen? Wat wil je nu eigelijk zeggen, pseudo-Marcel van Dam met je *kuch* socratische vraag?

koerbagh | 25-11-06 | 16:24

Ik denk dat het verhaaltje in het Parool niet volledig is. Een ouder kan zijn kinderen namelijk zonder problemen naar Nederland laten komen. Tegenwoordig is eigenlijk de enige voorwaarde dat de ouder voldoende inkomsten heeft. Ik heb het vermoeden dat de vader gewoon géén verblijfsvergunning voor zijn kinderen heeft aangevraagd. (Een verblijfsvergunning op grond van gezinshereniging wordt namelijk binnen enkele maanden toegewezen; dit duurt ZEKER geen 11 jaar.) Derhalve moeten ze dus eerst terug naar Turkije, aldaar een Machtiging Voorlopig Verblijf aanvragen om na het verkrijgen daarvan weer af te kunnen reizen naar Nederland... om hier dan weer een verblijfsvergunning aan te vragen.

Zondervan | 25-11-06 | 16:24

Even voor de goede orde, die 26000 hebben er niks mee te maken aangezien dat om uitgeprocedeerde asielzoekers gaat/ging, die nog onder de oude regeling vielen.
Dit gaat om gezinshereniging als ik het goed begrijp. Aangezien de vader en stiefmoeder de Nederlandse nationaliteit schijnen te hebben (en dus NL paspoort hebben en dus geen verblijfsvergunning) lijkt het me nogal een raar verhaal.
Waarschijnlijk kan pa zo een verblijfsvergunning regelen als de dames in Turkije zitten en daar een inburgeringsexamen afleggen. Kortom weer een gevalletje van bureaucratische onzin die de belastingbetaler alleen maar extra geld kost, want de dames zijn over een paar maanden gewoon legaal weer in Nederland.

Henk_(B) | 25-11-06 | 16:23

@KingHotwing:
"Kortom... juist door Wilders te stemmen zorg je dat dit minder gaat voorkomen."

Als de teller op nul staat, dan is het inderdaad afgelopen.

agent 327 | 25-11-06 | 16:23

belachelijk dit, trieste meelopers ook in de eerste pak weg 20 comments. Stelletje lutsers.. ga je schamen

Bono | 25-11-06 | 16:22

@braadlap: ten eerste "schoffer" ik niet (ik geef gewoon mijn mening wat mijn goede democratische recht is), ten tweede zou ik niet weten welke "AKTIE" ik zou moeten ondernemen. Ik wil best als blokkade voor het huis van die meisjes gaan zitten of het vliegtuig saboteren maar ik ben bang dat dat weinig zoden aan de dijk zet.
Mochten er inmiddels minimaal 100.000 mensen bereid zijn tegen deze uitzetting te protesteren dan ben ik best bereid daarvan de organisatie op mij te nemen. Maar ja, als je dat doet ben je weer een "linkse hypocriete zakkenvuller" en kost het je weer acht genreaties om van dat stigam af te komen.
Nee, het beste wat ik zou kunnen doen is geen belasting meer betalen, aangezien mijn met hard werken verdiende geld verspild wordt door dit soort sadisten. Hmmm, had ik toch VVD moeten stemmen, qua belasting. Of nee wacht... Verdonk, VVD.... Hmmm, ik ben in de war.
Wilders, doe dr eens wat aan. Ik heb gehoord dat jij een liefhebber van de democtratie bent dus los dit soort zwakzinnige beleidsfalers eens snel op in het niets, wil je?

Lucasdelinkselul | 25-11-06 | 16:22

@Maaier

Het is juist Wilders die ook eerder heeft aangegeven dat dergelijke situaties absurd zijn. Hij stelt zoiets juist ook aan de kaak.

Daarnaast vind ik het belangrijker dat er uberhaupt over wordt gepraat dan dat het wordt weggemoffeld zoals Álle partijen op Wilders en EenNL na deden.

Kortom... juist door Wilders te stemmen zorg je dat dit minder gaat voorkomen.

KingHotwing | 25-11-06 | 16:21

@koerbagh
Dus als deze meisjes geestelijke gehandicapt waren en nooit een bijdrage aan de economie (?) zouden kunnen leveren, was uitzetting meer te rechtvaardigen geweest?

agent 327 | 25-11-06 | 16:21

Go Rita

het witte schaap | 25-11-06 | 16:21

Waarom moet ik altijd aan de jodenvervolging denken als ik aan Rita denk. Zoals Raoul Heertje al zei, “Rita is een slecht mens!”. Er zijn weinig mensen kwaadaardiger dan Rita. Hoe kun je nu kinderen van de ouders scheiden door pa wel een vergunning te geven en de kinderen niet. Schande satan Rita!!! Go to Hell!!!

Boeddhi | 25-11-06 | 16:19

@sjaakdeslinksesul 25-11-06 @ 16:12
En andere regels laten gelden voor meisjes met de pech dat thuis niet Nederlands word gesproken? Regels zijn regels, zeker aangaande immigratie, anders is het hek van de dam.

Uifeltje Gnuiffeltje | 25-11-06 | 16:19

@wapenfeit 25-11-06 @ 16:11:
We kunnen als klein kudtlandje natuurlijk niet het leed van de hele wereld op de nek nemen. Dat hebben we kort in de jaren '70 wel geprobeerd met Jan Pronk, maar dat gaat niet. Waar het hier wel om gaat zijn 2 meiden die in Nederland zijn opgegroeid, hun leven hier hebben, hun ouders hier hebben en die de staat bovendien enorm veel geld hebben gekost om ze goed op te leiden, en het zal me niet verbazen dat de ouders ook gewoon kinderbijslag hebben gehad in de tijd dat de procedure liep. Dat is dus 11 jaar lang kapitaalvernietiging. Deze meiden zullen dus nooit een cent van die investering waar kunnen gaan maken voor onze economie. Zo kun je het ook beschouwen. Het is menselijk en economisch onverdedigbaar. Het is alleen verdedigbaar als met "regels zijn regels, befehl ist befehl" mentaliteit.
Ik heb het niet zo op die mentaliteit.

koerbagh | 25-11-06 | 16:18

@twee Turkse meisjes: word lid van de VVD. Dan mag je gewoon blijven, zelfs als je liegt over je naam en geboortejaar.

sammy de moraalridde | 25-11-06 | 16:18

@Wapenfeit: ah, kussen en sloop principes, altijd te gekkie! "Ja, je mag niet moorden enzo, maaruh, in Irak worden mensen bij bosjes vernoord, dus waarom zo lopen zeuren als ik een keer iemand vermoord?"
Argumenten hebben doorgaans betrekking op de realiteit, niet op "stel dat... zij begonnen... is veel erg"-fantasietjes.
@Sjaakdelinkselul: werd jou wat gevraagd?

Lucasdelinkselul | 25-11-06 | 16:16

Het frustreert me enorm dat werkende mensen en scholieren het land uitgelazerd worden onder het mom van regels. Om crimineeltjes zou ik geen traan laten maar dit is de realiteit. Het zijn de Gumusjes en andere normale burgers (zover ik kan inschatten) die eruit moeten. het is allemaal zo krom.

El_Guapo | 25-11-06 | 16:16

@Lucasdelinkselul ,als je dan eens echte AKTIE onderneemt ipv te lopen huilen en ons mooie land met duidelijke regels loopt te schofferen.

braadlap | 25-11-06 | 16:15

@sjaakdeslinksesul
... en dan 'alle laagopgeleide uitvreters en klaplopers' (...) 'eruit', volgens jou?

agent 327 | 25-11-06 | 16:15

in en in triest

timtech | 25-11-06 | 16:14

Bedankt, en tot nooit meer ziens! Tschuss!

gwx-_ | 25-11-06 | 16:14

wapenfeit 25-11-06 @ 16:11

nee hoor, het zijn niet de links epartijen die op ontwikkelingssamenwerking willen bezuinigen...

Maaier | 25-11-06 | 16:14

@Wapenfeit
Helemaal mee eens

het witte schaap | 25-11-06 | 16:13

De meisjes spreken dus geen Turks maar gewoon Nederlands thuis en ze zitten op een christelijk lyceum in nota bene satellietcity 020-west. Wat zegt dat over de bereidheid van hun Turkse vader om hier te integreren. Mijns inziens veel.
Niks gule gule. 0031 stikt van de tweede en derde generatie laagopgeleide uitvreters en klaplopers, die zich alleen in een raar soort straattaaltje verstaanbaar kunnen en willen maken. Dat type Turken wil ik eruit hebben, niet twee pubermeisjes die best een bijdrage kunnen leveren aan onze maatschappij. Maar mij is weer eens niets gevraagd.

sjaakdeslinksesul | 25-11-06 | 16:12

best triest, zolang ze nederlands spreken en drop vreten zijn ze gewoon nederlanders en horen hier thuis.

Perziche-ondervloer | 25-11-06 | 16:12

Ik ben erg voor 'Regels zijn regels'. Stel je voor: rij je een keer niet te hard, krijg je toch een boete voor te hard rijden.

Uifeltje Gnuiffeltje | 25-11-06 | 16:11

Ik vind het schandalig dat wij geen zielige Afrikaanse kindertjes importeren, opdat zij hier een beter leven kunnen leiden. Maarja, moraliteit is nu eenmaal relatief en volgens onze linkse vrienden is het verhuizen naar Turkije zonder de taal te spreken stukken veeeeel erger dan in een continue staat van ondervoeding op te groeien.in een of ander grensdorpje in Ethiopie

wapenfeit | 25-11-06 | 16:11

@het witte schaap 25-11-06 @ 16:08

Toeristisch turkije is inderdaad zo slecht nog niet. Daar zullen deze 2 wsl niet belanden.

SwiftCrack | 25-11-06 | 16:10

ome Joop is er mee bezig. logisch, want juist hij heeft de huidige wetgeving tbv vreemdelingen opgesteld. is hij nu noch aan het zoeken naar één of andere 'back-door' die hij ingebouwd heeft?

manna | 25-11-06 | 16:10

Turkije is zo slecht nog niet gezien de vele Nederlanders er elk jaar weer naar toe gaan om vacantie te houden

het witte schaap | 25-11-06 | 16:08

@ Lucas, da's waar, maar ik baal, dat er zo weinig progressieve moslim's,
( daar schijnen er heel veel van te zijn ), niet op Hikwat Khan van Eennl hebben gestemd.

gentle giant | 25-11-06 | 16:08

Beide ouders hebben een verblijfsvergunning.. dus zijn de kinderen later gekomen? waarom? Als je emigreert , ga je toch met je gehele gezin en als vader eerst gaat komt moeder naderhand met de kinderen toch? Beetje raar verhaal...

Rest In Privacy | 25-11-06 | 16:07

KingHotwing 25-11-06 @ 15:47

Het is natuurlijk schandalig. Het is natuurlijk hypcriet om wel Wilders te stemmen en dan bij elk geval waarbij je mensen kent of omdat het om kinderen gaat opeens te roepen dat het schandalig is, dat je kinderen toch niet weg kan sturen etc. Ben dan een kerel en zeg: goedoz, weer twee illegalen weg. nee, het is veel makkelijker om bij alle uitzonderingen voorbehoudens te maken maar in het algemeen wel hard te zijn.

Maaier | 25-11-06 | 16:06

@Chiellie 25-11-06 @ 16:03

Nadat kabinet Mao en Paulus in de afgrond gedonderd is?

SwiftCrack | 25-11-06 | 16:05

-weggejorist-

Shadylololol | 25-11-06 | 16:04

Gewoon even onderduiken, straks is die *** Verdonk weg

topcat | 25-11-06 | 16:04

@Gentle Giant: maar je moet toegeven dat Marianne Thiemen een esthetische aanwinst is voor de tweede kamer.
@JudgeJuly: nee, Verdonk zegt geen "Befehl ist befehl" maar "regels zijn regels". Dat is anders, op de een of andere manier...

Lucasdelinkselul | 25-11-06 | 16:04

kunnen we deze twee hier laten blijven en in plaats daarvan 1 niet nederlands sprekende imam(na 10 jaar hier) het land uitpleuren?

kaboeltje | 25-11-06 | 16:04

SCHANDALIG! Kinderen met ouders met de Nederlandse nationaliteit die zowat HUN HELE LEVEN in 0031 hebben gewoond er zomaar uitschoppen! Op zo'n moment schaam ik me Nederlander te zijn. Hoe kan Rita met zichzelf leven vraag ik me af... Wat een ijskoningin!

ScumFrog | 25-11-06 | 16:03

Dat krijg je d'r van als je Geert Wilders 9 zetels geeft en mensen zonder ziel benoemd op integratie. Balk ga zo door. We spreken elkaar na de volgende 2e Kamerverkiezingen over 1 jaar.

Chiellie | 25-11-06 | 16:03

Toedeledokie!

Specht! | 25-11-06 | 16:02

Regel zijn regels, Befehl ist Befehl, niet links, niet rechts maar recht door HOUZEE! Met hetzelfde vliegtuig komen hordes importbruidjes uit Anatolië terug om weer een nieuwe generatie kansrijke rotjongens te baren en *kuch* traditioneel op te voeden, maar goed, daar hebben het niet over, want dat mag gewoon van de regels. En wij zijn duidelijker dan duidelijk, de regels zijn er niet voor niks. De Stamboel Express staat klaar.

koerbagh | 25-11-06 | 16:02

Triest volk hier.

Jan Boel | 25-11-06 | 16:02

@WeirJack: de feiten zijn dat twee minderjarige meisjes die geen woord Turks spreken naat Turkije gestuurd worden waar ze het in hun eentje moeten rooien. Dat is grof, schandalig, gemeen en onfatsoenlijk.
Welke feiten heb je nog meer nodig dan?
@Superjan: Tsja, als nageslacht moet boeten voor de zonden van de ouders dan weet ik er nog wel een paar. Maar wat heb ik te maken met feiten die mijn ouders begaan hebben? Moet ik daarvoor bestraft worden?
Gaan we nu ook alle spanjaarden met terugwerkende kracht straffenv oor die 80 jaar ellende? En uiteraard laat ik Duitsers buiten beschouwing, ook al is het nog steeds in zwang om "meine fahrad zuruck" te zeggen tegen Duitsers van 15 jaar oud. Wat dat betreft hebben we geen hersens meer nodig.
Oh, ik ga nu even mijn vijftien stokslagen in ontvangst nemen voor het illegaal strorten van giftig afval in de tuin, dertig jaar geleden door een vorige huiseigenaar...

Lucasdelinkselul | 25-11-06 | 16:01

Kom maar door Lucas: als het voor onze beleidsmakers niet te godwin is, dan voor het nederlandsche volk ook niet meer.

JudgeJuly | 25-11-06 | 16:01

@WeirJack 25-11-06 @ 15:56
Hoe dan ook, blijft een feit dat twee onschuldige pubers het land uit moeten.

Murdockyoufool | 25-11-06 | 16:00

Schandalig dat deze kinderen teruggestuurd worden.

waterpomptang | 25-11-06 | 16:00

daag!! en graag bij scheveningen de grens oversteken.

tafelschuimer | 25-11-06 | 16:00

weer echt zo'n strakke actie van verdonk, verdonk ook auf wiedersehen

pink indian | 25-11-06 | 15:59

Tja, ik ga eens lekker een gourmet schotel in elkaar draaien, ( partij voor de dieren, *proest* ).

gentle giant | 25-11-06 | 15:59

Het is een begin.....

Pablo's ijscocar | 25-11-06 | 15:58

kenne=kennen

WeirJack | 25-11-06 | 15:57

Houdoe

kapotte_stofzuiger | 25-11-06 | 15:56

@lucas>eens stuur die ouders lekker terug, die kennen de weg daar. Hou die kids hier.

superjan | 25-11-06 | 15:56

Zal wel weer "parool" waarheid blijken te zijn. De halve en voornamelijk linkse "waarheid".

Er is iets rots aan het zaakje anders zou dit niet gebeuren. Mischien ontvoerd door de vader naar Nederland terwijl moederlief in turkije nog zit te huilen om haar kinderen ??

Leuk al dat verdonk bashen hierboven vooral als je de feiten niet weet, maar daar heeft links nog NOOIT een boodschap aangehad. Sterker nog, liever niet de waarheid kenne want dan gaan al je standpunten keihard overboord.

WeirJack | 25-11-06 | 15:56

Krijgt het nieuwe kabinet wederom die man als premier die zegt: "Fatsoen moet je doen!"
Zullen we Bianca eens uitzetten? Kijken of ie dan nog zo op de regeltjes is.

Lucasdelinkselul | 25-11-06 | 15:56

GEEN STIJL : een bedrijf dat leeft van de rechtse diaree uit de pen van de onderlaag (qua IQ) van Nederland . en wat zit er lekkerder dan wat te zeiken op twee kinderen waarvan beide ouders niet ALLE benodigde papieren hebben . (die turkse moeder was daar nu net teveel aan ). wel , ik 1000 x meer respect voor de goorste achterbuurt-hoer die haar centen verdiend met het besmetten van haar klanten , dan voor het (niet kleine ) kapitaal van de "Geen Stijl" eigenaren .
-edit tsja, ik ga je toch echt niet uitleggen -

yelloman | 25-11-06 | 15:55

Dit hele verhaal klinkt zielig door de gebrekkige (en waarschijnlijk eenzijdige) berichtgeving. Ik wil eerst het hele verhaal kennen voordat ik over een dergelijke zaak een mening geef.
P.s. Verdonk is een aardige en lieve vrouw maar gelukkig heeft dat met deze uitzetting niets te maken.

Uifeltje Gnuiffeltje | 25-11-06 | 15:55

shit happens

Likqua | 25-11-06 | 15:55

Ouders uitzetten lijkt me in dit geval rechtvaardiger

Dwaaaas | 25-11-06 | 15:54

@ Lucas, nogmaals, ik ken het verhaal niet, maar zo slecht is Turkije toch niet, waarom is zo'n bizar idee, dat paps meegaat met z'n meisjes?

gentle giant | 25-11-06 | 15:54


Heil Holland & Leve De Koningin
Wapenfeit = child molesting maffia Nazi
Fuck Verdonk (nou liever niet vieze ouwe hondenkop)

bazzamazta | 25-11-06 | 15:53

dubbel

Lucasdelinkselul | 25-11-06 | 15:53

imams met een Nederlands paspoort zijn door de vreemdelingendienst en andere instanties (waar iedereen voor betaald) geholpen.Generaal pardon en de opsporings en bewaking,huisvesting verzorgings personeel van vreemdelingen inzetten met het controleren van nieuwe toestroom.

kloteuniekenaamverzi | 25-11-06 | 15:53

Wat een verlies voor onze samenleving.

roebfromtheblock | 25-11-06 | 15:52

Ach, het verhaal ligt ongetwijfeld genuanceerder enzo. Weliicht zijn de ouders fout en hebben er meer mensen schuld.
Maakt dat de zaak minder dramatisch voor die meisjes?
Ooit wel eens van mededogen gehoord?
Wie dat niet kan tonen mist iets fundamenteels.

Lucasdelinkselul | 25-11-06 | 15:52

Elmexvandetandpasta 25-11-06 @ 15:46 Jij bent vast ouder, maar kan blijkbaar nog steeds niet goed lezen. Lutser.

kaboeltje | 25-11-06 | 15:52

@ Lucasdelinkselul 25-11-06 @ 15:49

Eer en geweten omtrent de Nederlandse wetgeving zo te zien, lekkere bureaucratische harteloosheid!

SwiftCrack | 25-11-06 | 15:51

Toerledokie

COR Mauwen | 25-11-06 | 15:50

Kinderen die hier al 11 jaar zijn gooi je er niet meer uit omdat ze zogenaamd illegaal zijn. In dat geval zou je de rest van andere komaf er ook uit moeten zetten. Het is helaas algemeen bekend dat er nogal schuine regelgeving heerscht binnen het asielbeleid. De ene groepering kan, mag en krijgt alles en een andere wordt er weer uitgezet. Het werkt eigenlijk net zoals de politie, die mogen en kunnen niks en gaan dan hun frustratie op makkelijke doelwitten als zachtaardige burgertjes en automobilisten botvieren... Duidelijkheid is het antwoord...

Jan Dijkema | 25-11-06 | 15:50

na shledanou! zeggen we dan... arme meiden, maar ja, fatsoen moet je doen, toch?

švejk | 25-11-06 | 15:49

Klopt het dat ik belastinggeld betaal voor ambtenaren die actief bezig zijn met het opsporen van volstrekt onschuldige 15-jarige meisjes die, in tegenstelling tot honderdduizend andere au- en allochtonen, beter eerst opgesproord en uitgezet kunnen worden? Ik bedoel, als ik toch over de belasting moet klagen, wat kennelijk moet als "hardwerkende burger", dan weet ik nog wel wat klachten.
Hoe zit het overigens met de ambtenaar die deze meisjes opspoort en de marechaussee die deze meisjes, desnoods met geweld, uitzet? Hebben die geen eer en geweten?
Wel? Toch doen ze het...
Ik voel toch echt een grote Godwin aankomen.

Lucasdelinkselul | 25-11-06 | 15:49

@ KingHotwing 25-11-06 @ 15:47

(Ik denk dat je in dit geval weinig aan Wilders zult hebben, maar dat terzijde)

Worthy Nonsense | 25-11-06 | 15:49

@ Elmexvandetandpasta 25-11-06 @ 15:46

Noh man, ies vast lastige kleuter geweest ;X

SwiftCrack | 25-11-06 | 15:48

Ben benieuwd naar het complete verhaal, vaak ligt dat iets genuanceerder,
en blijkt dat papa bijvoorbeeld de regeltjes niet zo nauw nam, Taidi? Taido?
Hoe heete ze ook alweer?

gentle giant | 25-11-06 | 15:47

WEL NondeHivVandeStommeGeslagenQlotenKudtBeleidt!

WTF! 2 meisjes die op 3 (DRIE!) en 4 (VIER!) jarige leeftijd hier zijn gekomen, totaal géén eigen schuld hebben aan al dit gekudt, en tóch terug moeten na 11 (ELF!!!) jaar!?

Ik heb Wilders gestemd om de aanpak van integratieproblemen, maar DIT KAN NIET!

GEENSTIJL!!! DOE ER WAT AAN! Zoals PittyBrard zegt... beetje haatzaaiende imams laten zitten maar kinderen die geintegreerd zijn eruit schoppen. SCHANDALIG, ik schaam me Nederlander te zijn.

KingHotwing | 25-11-06 | 15:47

Als een linkse k*dtkrant als Parool dit schrijft, dan vraag ik me altijd eerst even af welke feiten ze maar even tactisch weglieten. Verder vraag ik me waarom niemand boos wordt op zo'n pappie, die zijn kinderen in illegaliteit laat opgroeien, op de school, die meewerkt aan het illegale verblijf van de kinderen, en op de gemeente, die waarschijnlijk verdomd goed wist van deze illegale kidz. Prima, laat alle kidz van de wereld maar lekker illegaal naar NL komen, en als Verdonk daar terecht iets aan doet, dan staat er een bataljon professionele jankerts klaar om haar weer te vervloeken.

Zeddegeizot | 25-11-06 | 15:46

Als je 15 bent en je zit in 2 HAVO dan hoef je mij niets meer over het interlectuele niveaux van deze illegalen te vertellen... scheelt Nerderland weer een paar centjes...

Elmexvandetandpasta | 25-11-06 | 15:46

Woot, woonruimte!

SwiftCrack | 25-11-06 | 15:45

@Lucas
Correctie: Er zijn uitzonderingen mogelijk. Haatzaai-imams mogen wél blijven omdat ze blijkbaar waardig genoeg waren om een NL paspoort te mogen bezitten.

Aktivist | 25-11-06 | 15:45

Treurig

salonrealist | 25-11-06 | 15:44

@ Emilioot 25-11-06 @ 15:39

Er staat toch geen woord Spaans in het artikel, of wel dan? Kinderen van Nederlandse ouders worden uitgezet naar land waarvan ze nauwelijks de taal spreken en zonder paps en stiefmams mogen leven. Dat zijn de keiharde feiten! Het is een schande dat mensen daar laconiek over doen! Verdonk is een meedogenloze pseudo-fascist. En Nederland laat haar gerust haar gang gaan!

Worthy Nonsense | 25-11-06 | 15:44

Dit is te gek voor woorden, laat die kinderen gewoon blijven. Streng asielbeleid is prima, maar om voor deze twee te gaan roepen dat regels rucksichtlos toegepast moeten worden lijkt nergens naar. Het zullen je eigen kinderen maar zijn.

kaboeltje | 25-11-06 | 15:44

Whahaha, doei doei!!!

kuttekop | 25-11-06 | 15:43

Wat mij het meest verbaasd is dat Cohen "ermee bezig is". Want Verdonk doet niet anders dan uitvoeren van beleid dat door Cohen op papier gezet is...
.
Los daarvan ben ik van mening dat die kinderen niet uitgezet zouden mogen worden. Ze hebben niets en niemand in Turkije. Het blijft overigens een fout van de ouders, maar gelijk het vingertje richting Verdonk heffen is een reactie die ondertussen wel bekend is. Waarom iemand aanspreken op eigen falen als je politiek iemand onderuit kan schoffelen?

ViagraFalls | 25-11-06 | 15:43

Moslim tsunamie de andere kant uit

het witte schaap | 25-11-06 | 15:42

Dat je geluksoekers bij de grens tegenhoudt of uitzet, dat je criminele Antillianen terug wil sturen en dat je illegalen meteen het land uit pleurt, is allemaal prima. maar het belang voor Nederland in deze ontgaat me even. Twee jonge tieners die hier praktisch zijn geboren naar Turkije, waar ze kind noch kraai hebben, sturen. Triest. Godverdonk, stap eens af van regeltjes-zijn-regeltjes en beoordeel de zaken individueel, want hier wordt niemand beter van.

Murdockyoufool | 25-11-06 | 15:42

Ghé! Toedeledokie!!!

Supersjap | 25-11-06 | 15:40

Zijn vergelijkingen met de tweede wereldoorlog alwqeer done of is dat nog steeds TE Godwin?
Ik bedoel: die vele SP-stemmen komen niet uit het niks. Als we kennelijk een regering hebben die geen enkele uitzondering kan maken, een volstrekt tot in het oneindige doorgevoerde harteloze regering, met aan het hoofd een CHRISTEN die het allemaal prima vindt, tsja, laat dan maar doorkomen die tomaten. Wie zaait zal oogsten.
Bovendien geeft het feit dat Verdonk dit net na de verkiezingen doet wel aan dat ze niet alleen een regeltjesliefhebebr is maar ook een serieuze ijskoude tante, op het sadistische af.
Applaus voor jullie zelf, ziek en triest volk, we krijgen het leed dat we verdienen.
We zijn mislukt.

Lucasdelinkselul | 25-11-06 | 15:40

En dat is twee.... nog 1.999.998 te gaan.... Geert, werk aan de winkel, joh...

Lachende Scheerkwast | 25-11-06 | 15:40

@mistere 25-11-06 @ 15:35

Helemaal mee eens!
Ben alleen bang dat je op deze vraag HIER geen goed antwoord krijgt, gezien de toon van vele eerdere reacties.....

Lime | 25-11-06 | 15:39

Bovendien is het een nogal rare actie, nadat in het lijsttrekkersdebat de grote partijen het eens waren dat kinderen nooit de dupe mogen worden van handelingen van hun ouders.

..zapper | 25-11-06 | 15:39

Het artikel zal wel de halve waarheid bevatten...
van de 26000 hebben er iets van 10000 uiteindelijk een vergunning gekregen. Wijst op een berg redelijkheid. Deze twee dames mogen dus gewoon exit!

Emilioot | 25-11-06 | 15:39

achterlijk. gelukkig is theejood Cohen er mee bezig!

de Bruinrijder | 25-11-06 | 15:37

Tobi 25-11-06 @ 15:34

Inderdaad, waar hebben we het over. Gewoon een paar jaartjes langer over je HAVO doen, dat doen er wel meer.

Dwaaaas | 25-11-06 | 15:36

Bravo stelletje Verdonk- en Wildersadepten! Hier wordt Nederland een stuk beter van... :s

Worthy Nonsense | 25-11-06 | 15:35

ben best voor een streng asiel- en integratiebeleid, maar ik moet zeggen dat ik dit echt compleet belachelijk vind. waar gaat dit over? mensen die hier 11 jaar wonen en bezig zijn met het behalen van hun schooldiploma, waarom zou je die in vredesnaam uitzetten?

mistere | 25-11-06 | 15:35

Hoe de neuk kan je een minderjarig kind uitzetten als haar ouder wel de NL nationaliteit heeft??? Vreemd verhaal als je t mij vraagt.

kamstra_ | 25-11-06 | 15:35

Er zijn genoeg anderen die niet op school zitten, die er beter uit kunnen worden gedonderd, imho.

j0shua | 25-11-06 | 15:34

Adieë wa!

JekkerDaJek | 25-11-06 | 15:34

Uitgehuwelijkt en al zijn ze binnen 2 maanden terug met een echtgenoot die nauwelijks Nederlandsch spreekt

Tobi | 25-11-06 | 15:34

25998 to go

Mulanfukkert | 25-11-06 | 15:33

Wat een kudtlantd leven we toch in.....

Spyrograaf | 25-11-06 | 15:33

gewoon de groeten daar in Turkije.
die schijnheilige school leiding ook. Nu pas gaan zeiken. Omdat ze die mensen kennen. Als het iemand anders was dan hadden ze zich echt niet druk gemaakt. Ouders ook maar gelijk mee trouwens..

Esc0bar | 25-11-06 | 15:32

ach, als Nederlander wordt je ook kapot gemaakt door de overheid als ze even de kans krijgen, dus ik heb hier totaal niets mee te doen. Weg ermee

jan-lul-de-behanger | 25-11-06 | 15:31

Ik vind het erg triest. Die kinderen wonen het overgrote deel van hun leven al in Nederland. Bovendien is dit topic niks waard zonder feauteaux.

..zapper | 25-11-06 | 15:31

Die zien we nooit meer, te-rug

Hertog Joris | 25-11-06 | 15:31

"Zeer kwalijk dat een rotblog als GeenStijl aandacht besteedt aan zulke zaken. Die Turkse kinderen moeten gewoon weg." ©Albert Verlinde

Annonico | 25-11-06 | 15:30

Het zal vast weer gelogen zijn zoals altijd!

OversteKarremans | 25-11-06 | 15:30

Niemand verplicht die ouders in Nederland te wonen, en die zijn als eerste verantwoordelijk voor deze situatie. Eerst van zowat alle mazen in de wet gebruik maken om Nederlands staatsburger te worden en vervolgens zielig doen omdat door deze handelswijze de dochtertjes buiten de boot vallen. Voor elk zielig Turks of Afghaans meisje kan ik wel 1000 zielige Afrikaantjes vinden. Een solide rechtstaat is nou eenmaal belangerijker dan deze mensen. Next!

wapenfeit | 25-11-06 | 15:30

Verdonk is een slecht mens, die uit politiek gewin mensen hun leven kapot maakt. Kutnazi's!

Miggerd | 25-11-06 | 15:30

welja.. rooiboscohen is er natuurlijk weer mee bezig..
bangdesk..

gnarfie | 25-11-06 | 15:29

@mikkad00s precies..;) tot nooit

Paaslam | 25-11-06 | 15:28

Ik ben het met alles eens maar met sholem steek ik mijn sigaret ff aan.
Mahal din kita.

Adamica | 25-11-06 | 15:28

Au Revoir? "Au ne revoir jamais" zou ik liever willen zeggen

MikaD00s | 25-11-06 | 15:28

Nederland = kutland

milky bar | 25-11-06 | 15:27

Belachelijk, dit zijn gewoon Nederlanders die netjes hun schooltje afmaken. Dikke winst voor Nederland als deze meiden 'terug' gaan naar Turkije! Godverdonk is een krankzinnig wijf...

Murdockyoufool | 25-11-06 | 15:27

Wel handig van Rita om ze na de verkiesingen retour afzender te sturen.

Eagle | 25-11-06 | 15:27

Nog 25997 te gaan

thomas hagen | 25-11-06 | 15:26

We bellen.......................... :-)

DaDutchOven | 25-11-06 | 15:26

Haat zaaiende imams laten we lekker zitten maar kinderen gooien we gewoon het land uit.

Pittybrad | 25-11-06 | 15:26

Later.. wie volgt?

Paaslam | 25-11-06 | 15:25

Ik check je later, homies for life!

keesjansma | 25-11-06 | 15:25

Toedels!

Menneau | 25-11-06 | 15:24

Befehl ist Befehl.

Japannert | 25-11-06 | 15:24

Später!

Correcte eikel | 25-11-06 | 15:23

-weggejorist-

partyman26 | 25-11-06 | 15:23

Er staat geeneens 'Dag!' in...

Hyppo Kriet | 25-11-06 | 15:23

laters.... die miste ik nog.....

deAmbtenaar | 25-11-06 | 15:23

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl